ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ZODIA SCORPIONULUI - 2019 - Pagina 2 Empty ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 12 Noi - 9:13

Rezumarea primului mesaj :

Scorpion Horoscop 2019

Cei născuți sub acestă zodie de aer sunt mari războinici cu o voință puternică. Personalitatea lor empatică și grijulie le dă un avantaj imens în domeniul relațiilor interpersonale. Potrivit astrelor, Horoscopul Scorpionului pe 2019 va fi foarte energic si pozitiv. Mai ales în preajma sfârșitului primei jumătăți al anului. Dacă există vreun obstacol în calea ta, o poți depăși cu ușurință.
Conform horoscopului, începutul anului 2019 se va desfășura într-un ritm pașnic, acest lucru însemnând ca vei avea mai mult timp să te obișnuiți cu lucrurile noi pe care acest an ți le va aduce. Din cauza influenței Lunii în Pești, s-ar putea să ai unele probleme de concentrare. În plus, vei avea tendința de a te rupe de realitate, pentru a te refugia în propriile gânduri și fantezii. Pentru Scorpion, sentimentele sunt mai importante decât gândirea rațională în această perioadă. De aceea, trebuie să lași decizii importante cu privire, de exemplu, la angajare pentru mai târziu.
Odată cu sosirea primăverii, fiecare Scorpion va fi deschis din nou spre nou. După declinul anterior, va veni o perioadă activă. Sportivii vor fi favorizati, precum și, de exemplu, persoanele care sunt singure și ar dori să își găsească un partener. Vei emite energii pozitive în jurul tău, ceea ce va atrage poate chiar mai mult decât un singur potențial partener. Ești foarte distractiv, cu siguranță nu te vei plictisi. Cu toate acestea nu trebuie să uiți nici de lucru. Nu este momentul să lenevești, superiorii tăi ar putea observa asta.
Vara anului 2019 va fi benefică în ceea ce privește partea de carieră. Scorpionul va avea în sfârșit ocazia de a arăta de ce este capabil. Poziționarea pozitivă a lui Mercur va aduce, în special în iulie, o energie interioară imensă. Vei putea rezolva orice problemă cu ușurință. Pentru superiorii tăi, vei deveni literalmente indispensabil în această perioadă. Horoscopul îți recomandă să nu lași succesul să ți se urce prea mult la cap. Ar trebui să rămâi modest.
Lunile de toamnă promit o relaxare graduală. Vor veni vremuri stabile atât în ​​carieră, cât și în viața personală a Scorpionului. În special relațiile pe termen lung vor evolua. Motivul pentru care se întâmplă aceste lucruri este că în sfârșit ai mai mult timp liber pe care îl poți petrece cu persoana iubită. Chiar și persoanele singure vor avea succes. Aceștia se pot aștepta să cunoască un nou potențial partener.
Influența lui Mercur în Balanță, care poate fi resimțită până la sfârșitul anului 2019, va aduce, potrivit horoscopului, o încetinire a Scorpionului. Va trebui să iei o decizie importantă pentru care vei avea nevoie de timp. Din fericire, te poți baza pe sprijinul familiei și al persoanei iubite, sau al celor mai apropiați prieteni. Aceștia îți vor fi aproape, indiferent de decizia pe care o vei lua.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA SCORPIONULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 28 Aug - 9:30

septembrie 2019

Dragoste și viața în doi:
În prima parte a lunii septembrie 2019, viața socială este foarte activă, iar Scorpionii celibatari își pot schimba rapid statutul. Tranzitele din această perioadă îi sprijină pe Scorpioni să cunoască oameni noi, așa că nu duc lipsă de acțiune în viața sentimentală.
Eastrolog.ro îți semnalează, însă, că relațiile amoroase încep cel mai probabil cu o împrietenire sau pornesc de la o prietenie, de la ceva ce inițial pare să ia o turnură platonică. Nu te grăbi să fii dezamăgit dacă o persoană care îți place te pune în categoria „amic”! Nu va dura mult până ce lucrurile vor lua o întorsătură mai serioasă. În schimb, Scorpionii care luna trecută se entuziasmau de perspectiva unei povești de iubire cu o persoană din mediul profesional sau poate cu șeful/șefa, vor fi dezamăgiți. Lucrurile merg spre o relație amicală și nu spre altceva.
Sunt însă și Scorpioni care tind să-și facă prea multe iluzii despre viitorul lor amoros, indiferent dacă sunt într-o relație neoficializată ori căsătoriți. Poate fi plăcut, romantic, să visezi din când în când cu ochii deschiși, alături de persoana iubită sau alături de perechea de viață, dar nu te lăsa dus de nas. Este posibil ca pentru mulți Scorpioni relațiile amoroase să aibă efecte financiare neplăcute.
În a doua jumătate a lunii, nu ceda tentației de a-ți înșela perechea de viață!

Muncă și bani:
Până la 23 septembrie, Soarele, guvernatorul carierei Scorpionilor, se găsește în casa XI (proiectele de grup, prietenii, dar și tehnologia și activitățile umanitare). Prin urmare, rămân profitabile acțiunile și proiectele colective, te pui mai bine în valoare printre ceilalți și te impui ca o autoritate în domeniul tău de activitate.
De asemenea, ai putea să îți intensifici activitatea online sau să începi să te promovezi și online, pentru că îți poți face rapid un nume.
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, răspunsul poate veni prompt tot din mediul online. Fă-ți un CV pe site-urile de recrutare sau actualizează-ți CV-ul existent, caută ponturi în mediul virtual care să te ajute să te faci remarcat. O scrisoare de intenție redactată după anumite criterii poate să conteze mult.
Scorpionii care au depus efort în ultima perioadă și s-au dedicat carierei, se bucură în luna septembrie de beneficii la nivel financiar și pot constata că le crește popularitatea. După 23 septembrie, însă, eastrolog.ro îți sugerează să faci un pas în spate și să te ocupi de un bilanț a ceea ce ai realizat până acum. Așa îți vor veni idei noi pentru viitor, de viitor.
Evită cheltuielile inutile, pe obiecte de lux, și fă-te că nu observi ofertele și super-ofertele. Nu-ți fac bine și, în plus, este foarte posibil să fie înșelătoare.

Formă fizică și moral:
În cea mai mare parte a lunii septembrie ești plin de viață, de energie și de inițiativă, gata să-ți demonstrezi calitățile de lider.
După 23 septembrie, eastrolog.ro îți recomandă să te odihnești mai mult, să iei lucrurile mai ușor, să cauți să te relaxezi și să-ți simplifici viața.
Evită certurile și discuțiile care se învârt în cerc!
De asemenea, ține cont că o relație amoroasă ilicită poate ajunge să te streseze enorm, să te consume inutil de mult, mai ales dacă nu te interesează să conducă spre ceva serios.

Sfatul eAstrolog : Profită de energia lunii septembrie și ia-o înaintea concurenței sau înaintea colegilor! Ai, însă, mare grijă cum gestionezi banii sau ce buget ceri de la conducere! Nu exagera!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SCORPIONULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 27 Sept - 11:00

octombrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Mercur, planeta care guvernează prieteniile, viața socială și intimitatea Scorpionilor, intră în Scorpion la 3 octombrie, iar la 8 octombrie intră și Venus, planeta relațiilor și a căsniciei, ceea ce înseamnă că nu ai de ce să-ți faci griji pentru planul amoros. Data de 3 octombrie este importantă în calendarul Scorpionilor și pentru că Pluton, guvernatorul modern al zodiei, își reia mersul direct.
Această conjunctură astrală te ajută să îți exprimi mai clar sentimentele față de persoana iubită sau față de o persoană pe care îți dorești de multă vreme să o cucerești. Visezi la o relație intensă, la o comuniune sufletească profundă, nu doar fizică, iar prezența ta ușor misterioasă, care degajă un aer subtil de putere, atrage atenția sexului opus, impresionează și cucerește.
În luna octombrie 2019 ai toate șansele să progresezi cu o relație aflată la început, despre care ai tot avut dubii. Se conturează, așadar, o decizie din partea ta, dar eastrolog.ro îți recomadă să faci în așa fel încât să nu dai iubitului/iubitei senzația că e pus/pusă în fața unui fapt împlinit, că nu are și el/ea ceva de spus.
Dacă ești celibatar, este momentul să acționezi cu mai multă încredere în propria persoană, fără să privești mereu spre eșecurile trecute. Vei constata că găsești cele mai potrivite cuvinte și gesturile cele mai impresionante pentru a cuceri fără nicio problemă pe oricine ți-ai pus în minte.
Scorpionii căsătoriți se bucură de atenția perechii de viață și de disponibilitatea acesteia de a găsi calea de mijloc pentru a ajunge împreună cât mai departe, pe termen lung.

Muncă și bani:
Soarele, guvernatorul casei carierei Scorpionului, se află până la 23 octombrie în casa XII, iar în perioada 12-15 octombrie formează un aspect armonios cu Jupiter, situat în casa banilor, și un aspect tensionat cu Pluton, guvernatorul Scorpionului. Prin urmare, intuiția financiară și profesională funcționează foarte bine, dar există riscul să intri în conflicte nedorite cu superiorii din cauză că ai tedința să îți impui punctul de vedere. Unii Scorpioni sunt frământați de insecurități personale și încearcă să mascheze acest lucru contestând competențele celorlalți.
Eastrolog.ro îți sugerează să folosești constructiv trecerea Soarelui prin casa XII pentru a face un bilanț al realizărilor socio-profesionale și pentru a pune la punct o strategie pe termen lung.
Începând cu 23 octombrie ai posibilitatea să ieși din umbră și s-ar putea să constați că ești căutat de firme sau de oameni care doresc să facă afaceri cu tine. Asta nu înseamnă că trebuie să aștepți pasiv să ți se deschidă anumite uși, ci să fii activ, vizibil, mai ales dacă dorești un post de management. Indiferent la ce nivel profesional ești, indiferent dacă ești în căutarea unui job de top sau a unuia obișnuit, actualizează-ți CV-ul și asigură-te că ai menționat toate competențele și studiile.
În plan financiar n-ai de ce te plânge. Veniturile sunt stabile sau pot crește, iar negocierile pentru o finanțare, un credit sau alte beneficii merg foarte bine, mai ales în a doua jumătate a lunii.

Formă fizică și moral:
Soarele îți tranzitează casa XII până la 23 octombrie, iar Luna Plină îți activează casa sănătății, așa că n-ar fi deloc rău să te ocupi mai mult de starea ta psihică. Luna Plină ar putea prevesti sfârșitul unui tratament sau vindecarea unei boli, după care urmează o perioadă de convalescență.
Dacă te știi cu suferințe mai vechi, în octombrie ai putea încerca un control mai specializat, investigații medicale foarte bine țintite, nicidecum generale.
Una peste alta, după 23 octombrie te bucuri de mai multă energie, îți revine cheful de viață și de acțiune și ai un tonus fizic și psihic mult mai bun.
Luna Nouă de la 28 octombrie 2019 are loc în Scorpion și marchează un moment de relansare personală, de reînnoire, de reinventare. Ocupă-te de imagine, pregătește-te pentru proiecte noi care să te aducă în atenția celorlalți, sporindu-ți încrederea în tine și confortul psihic.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în octombrie 2019: Relațiile cu ceilalți sunt importante pentru evoluția ta personală, dar mai ales profesională. Așadar, alege-ți cu grijă anturajul și fii cât mai flexibil în comunicare!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SCORPIONULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 26 Oct - 10:55

Scorpion noiembrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Soarele strălucește în Scorpion până la 22 noiembrie 2019, alături de Mercur (care retrogradează până la 20 noiembrie) și de Marte (care intră în domiciliul său nocturn la 19 noiembrie). Prin urmare, ești o prezență magnetică, misterioasă și poți trezi multe pasiuni, sau te lași, la rândul tău, purtat de aventuri amoroase secrete.
În perioada în care retrogradează Mercur, guvernatorul casei intimității și a secretelor, este indicat să îți revizuiești modul în care te manifești în relațiile cu sexul opus, sau în viața de cuplu, dacă ești căsătorit. De asemenea, dacă ești implicat într-o relație extraconjugală ori cu cineva căsătorit, este un moment bun să te gândești la direcția în care se îndreaptă această relație. S-ar putea să iasă la lumină un secret, dar tot răul este spre bine.
Pentru că Mercur este armonios aspectat de Saturn și de Neptun, anumite suspiciuni mai vechi se pot disipa spre finele lunii, se pot clarifica o serie de aspecte relaționale ce umbreau viața de cuplu, se ajunge mai ușor la iertare, înțelegere, toleranță. Eastrolog.ro îți recomandă să profiți de energia acestor tranzite pentru a crea în cuplu acel plăcut sentiment de intimitate, de apropiere și de siguranță, lăsând deoparte nevoia de manipulare și control.
Scorpionii celibatari se bucură de succes amoros, de romantism, de poezie, de momente înălțătoare, de comunicare telepatică, intuitivă, cu persoana cu care încep o relație amoroasă promițătoare pentru viitor.
În perioada 23-26 octombrie 2019 viața sentimentală a Scorpionilor poate trece prin momente tensionate. Este posibil să se producă o răsturnare de situație în cadrul cuplului, sau poate că persoana cu care ai o relație neoficializată vrea neapărat să ajungă la starea civilă sau, dimpotrivă, să te lase baltă. Răbdarea și abordarea matură te ajută să o scoți la capăt și, până la urmă, aceste ciocniri pot conduce la schimbări benefice în dinamica relației.

Muncă și bani:
Venus i se alătură lui Jupiter în casa II a Scorpionului (banii munciți), pe care o tranzitează până la 26 noiembrie. După data de 22, Soarele, guvernatorul casei carierei Scorpionului, își începe și el periplul prin acest sector. Așadar, se poate spune că Scorpionii intră într-o perioadă fastă, norocoasă în plan profesional și financiar. Încrederea în forțele proprii și în valoarea personală este la cote ridicate, așa că te afirmi fără probleme și te bucuri de popularitate, de o bună reputație și de posibilități de creștere a veniturilor. Obții cu ușurință sprijinul perechii de viață sau al unui asociat ori colaborator.
Eastrolog.ro îți recomandă totuși atenție la o predispoziție spre supraevaluare, spre atitudini și cheltuieli exagerate. De asemenea, ar fi bine să-ți temperezi predispoziția spre polemică ori spre o atitudine un pic arțăgoasă, care iese brusc la lumină dacă colegii sau asociații vin cu idei care nu se potrivesc cu ale tale.
Astrele îți stimulează productivitatea, iar tu te avânți cu entuziasm și optimism în muncă și câștigi puncte ocupându-te de activități de rutină sau de detalii pentru care colegii nu au deloc răbdare.
Energia astrală a lunii noiembrie 2019 îi sprijină și pe Scorpionii care doresc să își găsească un (nou) loc de muncă.
Mercur, guvernatorul casei VIII a Scorpionului (resursele comune, resursele perechii de viață, taxele, impozitele, amenzile, creditele, dar și moștenirile și finanțările), retrogradează până la 20 noiembrie. Acesta este cel mai bun prilej pentru a-ți revizui bugetul sau anumite documente necesare unei finanțări și pentru a depune din nou dosarul pentru un credit ori pentru acces la fonduri de dezvoltare etc. Se recomandă, de asemenea, să te ocupi în primul rând de plata datoriilor, dacă ai, pentru că te bucuri de venituri sporite.

Formă fizică și moral:
Sănătatea îți poate da bătăi de cap, în special la începutul și la finele lunii. Se poate să ai parte de pusee acute ale unor afecțiuni mai vechi sau să te ia vreo răceală de sezon. Recuperarea este însă rapidă, pentru că beneficiezi de multă energie fizică și psihică.
De asemenea, ai putea opta pentru o schimbare de imagine, pentru activități de îngrijire personală, tratamente cosmetice, precum și pentru activități de reconectare cu tine.
Se recomandă atenție la o predispoziție spre a te enerva din orice. Anumite frustrări mai vechi, reprimate, tind să izbucnească brusc din subconștient și ar fi indicat să încerci să le descoperi cauzele.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în noiembrie 2019: Până la 22 noiembrie ai o predispoziție egocentrică și pare să te intereseze doar propria afirmare. Pentru a-ți atinge scopurile, tinzi să recurgi la tot felul de manifestări în forță sau manipulări. Încearcă să eviți aceste tactici, pentru că te dezavantajează și riști să te trezești singur în fața dificultăților!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SCORPIONULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 25 Noi - 8:56

decembrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Luna decembrie 2019 este efervescentă în plan amoros. Uranus, situat în casa VII a Scorpionului (relațiile cu ceilalți, parteneriatele, asocierile și căsătoria), formează cu Jupiter un aspect foarte bun, ale cărui efecte se simt în special în perioada 11-19 decembrie.
La 2 decembrie, Jupiter își începe tranzitul prin casa comunicării Scorpionului, așa că se poate vorbi de îmbunătățirea comunicării în viața de cuplu. Acum se pot rezolva mult mai ușor eventualele dispute legate de investițiile pentru cămin și pentru viața de familie. De asemenea, se ajunge mai ușor la acorduri cu perechea de viață în ceea ce privește organizarea spațiului de locuit și/sau funcționarea armonioasă a familiei. Vei constata că dialogul poate rezolva foarte multe, așa că eastrolog.ro îți recomandă să fii deschis și să vorbești despre ceea ce ai nevoie, despre ceea ce îți poate conferi siguranță, despre nevoia ta de a simți că faci parte dintr-un cuplu solid.
Perechea ta este foarte deschisă către schimburi de opinii și idei, așa că ai face bine să asculți ce are de spus. În intervalul 12-14 decembrie puteți cădea de acord asupra unor chestiuni importante, ce vor cântări mult în viitor. Puteți chiar să faceți o listă cu schimbările și îmbunătățirile pe care vi le propuneți pentru anul care stă să vină. Până la 20 decembrie, Venus, guvernatoarea casei VII, tranzitează casa comunicării și a învățării, iar eastrolog.ro îți recomandă să profiți de acest context favorabil pentru a spori buna înțelegere și armonia din cuplu.
Pentru Scorpionii aflați în căutarea iubirii, mai favorabilă ar putea fi perioada 12-15 decembrie.

Muncă și bani:
Jupiter părăsește la 2 decembrie casa II a Scorpionului (banii munciți, resursele și valoarea personală) și își începe periplul de aproximativ un an de zile prin casa III (comunicarea, învățarea și tranzacțiile de tot felul). Prin urmare, în perioada următoare sunt mai avantajați Scorpionii care desfășoară activități comerciale, editoriale sau de intermediere. Pot fi, de asemenea, foarte utile campaniile de publicitate, nu neapărat la scară mare, ci întreprinse cu cap, în mediul în care locuiești sau poate în cartierul în care muncești ori în care ai sediul firmei. Ești inspirat în ceea ce privește negocierile, găsești argumentele cele mai convingătoare și deschizi celorlalți (dar și ei ție) perspectivele cele mai progresiste.
Casa II nu rămâne însă complet „părăsită”, pentru că din 9 decembrie este activată de Mercur, planeta care guvernează casa prietenilor Scorpionului, dar și casa VIII (resursele comune, taxele, impozitele, moștenirile și finanțările), iar din 21 decembrie este tranzitată de Soare, care guvernează cariera și reputația socio-profesională a Scorpionilor. Acest context astral prefigurează o creștere a veniturilor, dar eastrolog.ro îți recomandă să eviți speculațiile financiare și „învârtelile”, mai ales în jurul datei de 9 decembrie.
La 26 decembrie are loc o eclipsă de Soare, ceea ce prevestește schimbări importante legate de cariera ta, care vor antrena și schimbări financiare. Ar fi bine să profiți de energia acestui final de an pentru a face chiar tu schimbările care simți că se impun.
Unii Scorpioni se pot confrunta cu schimbări în conducerea firmei pentru care lucrează sau cu schimbări salariale, ceea ce îi va obliga să se gândească la un drum nou.

Formă fizică și moral:
Cu sănătatea stai bine, mai cu seamă în prima parte a lunii decembrie.
Dacă ești sub vreun tratament, beneficiezi de sfatul celor mai buni specialiști și te restabilești atât la nivel fizic, cât și la nivel sufletesc.
Eastrolog.ro îți recomandă să ții cont că această perioadă este foarte solicitantă și doar de tine depinde să îți planifici corect și timpul, și efortul.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în decembrie 2019: La 21 decembrie Soarele își începe tranzitul prin casa III, iar după Crăciun se află în conjuncție cu Jupiter. Așadar, încă nu e momentul să te relaxezi, chiar dacă e final de an și e vacanță, ci e de preferat să exploatezi toate oportunitățile profesionale și financiare care apar, pentru că ai putea da lovitura. Poți să îți faci o multitudine de relații utile sau să culegi roadele eforturilor depuse la începutul lunii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SCORPIONULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum