ZODIA FECIOAREI - 2019

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 10 Noi - 9:14

Fecioară Horoscop 2019

Sub domnia lui Mercur, oamenii născuți sub acestă zodie sunt foarte raționali. Iubesc ordinea și regulile, astfel încât aceștia pot fi profesioniști și exacți în tot ceea ce fac. Potrivit astrelor, Horoscopul Fecioarei pe 2019 va fi foarte pozitiv. Prin urmare, te poți aștepta la evenimente interesante, mai ales în viața personală, care a stagnat un pic în anul precedent. Datorită calităților lor, aceste persoane vor avea succes în carieră.
Chiar de la începutul anului 2019, fiecare Fecioară se poate aștepta la o mare creștere a forței interioare și a agresivității. În special datorită poziționării convenabile a lui Mercur. În această perioadă, vei ieși în evidență cu o acțiune rapidă, dar și cu potențialul de lider. Dacă te-ai gândit la avansarea în carieră, acum este momentul potrivit. De asemenea, poți fi persistent în dragoste.
Lunile de primăvară vor fi benefice pentru viața personală. Horoscopul promite un eveniment fericit în cercul familiei. Dintr-o dată, ritmul vieții devine mai rapid, ceea ce îți poate provoca disconfort. Va fi mai inteligent să rămâi în zoda de confort. Prin urmare, această perioadă este benefică pentru Fecioară în ceea ce privește relațiile de lungă durată. Nu îți este frică să iei inițiativa și să îți manifești entuziasmul partenerului. Relația ta va fi înfloritoare.
Odată cu venirea verii din 2019, Fecioara va simți o puternică influență a lui Venus în Rac. Sentimentele tale vor fi foarte profunde, ceea ce înseamnă că, pe de o parte, te vei bucura foarte mult de această perioadă, iar experiențele te vor urmări întreaga viață și, pe de altă parte, vei fi mult mai vulnerabil. Prin urmare, horoscopul îți recomandă să fii precaut la cine îți deschizi sufletul. Când vine vorba de familie, te poți baza pe sprijinul ei nelimitat.
Energia astrelor va fi axată asupra muncii și abilităților tale practice. Orice superior va aprecia cu siguranță un angajat de genul acesta. Cu toate acestea, dragostea și relațiile te vor distrage negativ în această perioadă, potrivit horoscopului. Încercă să separi munca de viața personală. Numai atunci vei ajunge la o stare armonioasă.
Te vei bucura de sfârșitul anului 2019 cel mai bine atunci când ești înconjurat de cei dragi. În carieră, lucrurile vor rămâne la fel. Situația va fi stabilă, va fi suficient doar să menți ritmul actual și să nu rămâi în urma celorlalți. Prin urmare, te poți concentra pe deplin pe viața personală. Fecioara nu trebuie să se teamă să vorbeasca cu persoanele pe care le simpatizează. Acum ai cea mai mare șansă de reușită. Nu lăsa să-ți alunece norocul printre degete. Pe această vreme rece, ar trebui să ai grijă și de sănătatea ta și să iei măsuri preventive.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 31 Dec - 10:06

Horoscop Fecioară ianuarie 2019
Horoscopul Fecioarei din luna ianuarie 2019 indică un flux creativ extrem de îmbelșugat, reorientarea destinului tău în funcție de evenimente marcante recente, armonizarea coexiunii cu rudele, cu persoanele îndrăgite, o viață sentimentală pândită uneori de capcanele unui erotism nesăbuit, și una profesională favorizată de munca în echipa.

Previziuni generale
Inspirația ți se înalță până la ceruri, îți furnizează idei inovatoare ce pot fi dezvoltate, aplicate în practică cu succes mai ales grație unor discuții cu persoane apropiate sau cu unele animate de aceleași idei, idealuri ca și tine. Câteodată, trebuie, totuși, să te străduiești să nu te lași în voia distracțiilor și să nu îți neglijezi astfel oportunitățile create de minte. O serie de experiențe de viață, nu întotdeauna plăcute, din ultima vreme, te călăuzesc spre dezvăluirea unor adevăruri adânci din sinele tău, către dezgroparea unor comori personale, ce vor avea un impact pozitiv, major, în viitorul tău apropiat. Nu îți îngădui totuși să te focalizezi exclusiv spre țelurile individuale, ești atras spre familie, mai cu seama că relațiile cu aceasta se îmbunătățesc substanțial și îți oferă satisfacții deosebite. De asemeni, ești capabil să te ocupi cu eficiență de obligații, sarcini cotidiene neglijate cumva în ultima vreme. Te simți îmboldit să îți pui la punct existența în cele mai mici detalii ale sale, să-ți schimbi în bine stilul de viață, astfel încât să-ți optimizezi tonusul fizic și psihic. Luna plină ivită pe 21 ianuarie 2019 în Leu te îndeamnă să abordezi o problemă emoțională ce îți dă de furcă de ceva timp. Se impune să afli o cale de mijloc între exprimarea opiniilor, intereselor tale, și menținerea sub taină a unor aspecte ale existenței tale. Trebuie să-ți impui limite cât mai clare între ceea ce transmiți altora și ceea ce îți dorești să fie strict încadrat în viața ta privată.

Dragoste și cuplu
La debutul lunii, ispita de a te lansa cu impulsivitate, fără să te gândești la consecințe, într-o aventură amoroasă pasională, este rapid temperată de o perspectivă foarte prudentă asupra unei autentice relații în doi. Nu te feri să îți discuți, cu seriozitate, dilemele despre iubire cu cineva apropiat, înțelegător, care te respectă și este capabil să te înțeleagă fără să te critice. Chiar dacă nu vrei să-ți implici familia în așa ceva, la un moment dat, poate fi necesar să faci asta. În caz că ai un partener, ești în stare să îi ierți un flirt nu chiar nevinovat, dar se impune să nu-l lași să se simtă chiar în largul său după această greșeală! Chiar dacă nu se întâmplă așa ceva, ai la dispoziție o perioadă prielnică unui dialog sincer, cu toate cărțile pe masă cu el, unul având potențialul să îndepărteze îndoielile, lucrurile neclare din conexiunea voastră afectivă. În data de 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn îți atrage și ea atenția asupra aspectelor aparent mărunte, dar semnificative, ce au darul de a menține vie, proaspătă o legătură de iubire. Ai nevoie de o dovadă palpabilă că povestea ta actuală de dragoste este viabilă, are cât mai multe șanse să se dezvolte pe termen lung.

Muncă și bani
Posibilitatea crescândă de a face mulți bani se împletește, în mod nefericit, cu cea de a cheltui peste măsură, a arunca cu banii pe fereastră! Ai mare grijă cum îți gestionezi balanța financiară personală! Pe de altă parte, pari să te concentrezi cu minuțiozitate pe proiectele din muncă, mai ales pe unele de o mai mică amploare. Dai dovadă de eficiență îndeosebi când te angajezi în lucrul în echipă, în colaborări. Uneori, trebuie să-ți înfrânezi tendința de a te apropia de perfecțiune în treburile de la serviciu!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  shadow la data de Vin 4 Ian - 13:38

Inspirația ți se înalță până la ceruri, îți furnizează idei inovatoare ce pot fi dezvoltate, aplicate în practică cu succes mai ales grație unor discuții cu persoane apropiate sau cu unele animate de aceleași idei, idealuri ca și tine....

Uite ca a avut dreptate Pitu , horoscopul zilei se potriveste intr-o oarecare masura cu cel al lunii Laughing ... n-am vreme sa-l comentez acum pe tot Rolling Eyes ...
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 4 Ian - 13:41

Ce-mi place cand am dreptate Razz Mai ales in discutiile cu o Fecioara Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  shadow la data de Vin 4 Ian - 13:52

Mai ales Laughing  ...

Nu sustin ca am intotdeauna dreptate Rolling Eyes , uneori mai gresesc Razz , dar mi se intampla rar Very Happy Laughing Laughing
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 4 Ian - 14:19

big hug Nu-i nimic. Tot preferatele mele ramaneti.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 8 Ian - 9:09

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 are loc în casa iubirii și a romantismului Fecioarei, promițând noi începuturi: noi relații amoroase, noi cuceriri, noi aventuri sentimentale. Dar tendința ta este să tratezi cu neîncredere sau cu prea multă seriozitate persoanele care îți fac curte. Sau modul în care abordezi o persoană care te atrage ar putea fi cam prea rigid sau prea critic. Prin urmare, dacă dorești să scapi de statutul de celibatar sau să încălzești atmofera în viața de cuplu, relaxează-te și controlează-ți toanele.
După 7 ianuarie 2019, ai putea fi prins între două tendințe contrare în plan amoros. Pe de o parte, în casa V (iubire) se află Saturn, Pluton, Nodul Sud, dar și Soarele (până la 21 ianuarie) și Mercur (până la 24 ianuarie). Aceste planete se găsesc în semnul auster al Capricornului, ceea ce sugerează că iei foarte în serios orice chestiune amoroasă şi orice flirt; încerci să înțelegi din primele etape ale unei relații dacă aceasta are șanse pe termen lung. Ceri responsabilitate și maturitate de la persoana iubită.
Pe de altă parte, Venus - planeta iubirii - intră la 7 ianuarie 2019 în Săgetător, ceea ce sugerează că ai putea fi mai deschis spre explorări emoționale sau spre stări afective înflăcărate, dar pe care preferi să nu le manifești deschis. Eastrolog.ro avertizează că s-ar putea crea tensiuni interioare, neliniști, poate chiar frustrare vizavi de partenerul de viață. Oamenii nu au cum să ghicească ceea ce simți și ar fi recomandat ca la mijlocul lunii să dai glas sentimentelor tale.
Pentru că Marte se află în casa intimității și a resurselor comune, te-ar putea măcina pasiuni intense sau se stârnesc conflicte aprinse cu perechea ta pe marginea vieții de cuplu, a fidelității sau a unor cheltuieli comune pentru casă.

Muncă și bani:
Mercur - planeta care guvernează Fecioara, dar și casa carierei și a reputației socio-profesionale a acesteia - se găsește până la 24 ianuarie 2019 în casa creativității, a activităților de hobby, a activităților pedagogice și a speculațiilor financiare. Drept urmare, se poate spune că reușita în plan profesional depinde de modul în care știi să te pui în valoare pentru a-ți fructifica talentele.
Este important să ai o activitate care să-ți placă. Dacă ai impresia că alții fac jocurile în locul tău sau consideri că nu ești apreciat suficient la locul de muncă, nu ezita să cauți altceva. Începe să tatonezi piața muncii; explorează posibilitatea de a exercita o profesie liberală şi stabilește clar cu tine ce îți dorești să faci. Ar putea fi de bun augur să depui un dosar pentru o finanțare sau să ceri familiei sprijin financiar - îl vei primi.
La 20 ianuarie 2019, Soarele își începe tranzitul prin casa muncii și a sănătății Fecioarei, fiind urmat după câteva zile de Mercur. Intri într-o perioadă foarte bună pentru calificări, recalificări și șlefuirea competențelor; dar și pentru eficientizarea activității, pentru reorganizarea programului de lucru și a ritmului de viață. Eastrolog.ro te sfătuieşte să nu te supraaglomerezi și să nu te laşi condiționat.
Banii ți-ar putea da bătăi de cap dacă nu ești la zi cu plățile de rate, taxe și impozite. De asemenea, ar fi prudent să te implici cȃt mai puţin în problemele financiare ale altora; încearcă să îți păstrezi cumpătul dacă apar probleme neprevăzute cu banii (cheltuieli legate de copii, spre exemplu). Se pot naște conflicte mari cu un colaborator, cu un angajator sau poate cu instituțiile statului vizavi de anumite drepturi bănești sau obligații de plată.

Formă fizică și moral:
Starea de sănătate ar putea fi mai instabilă în ianuarie 2019. Nu pot fi excluse virozele de sezon și nici simptomele acute ale unor afecțiuni mai vechi.
Zbuciumul interior şi nervii întinşi la maximum în mod repetat te pot aduce în punctul în care să nu-ți mai găsești liniştea și să ai un somn agitat. Aceste simptome se pot înteți în perioada eclipsei de Lună de la 21 ianuarie 2019, care activează casa sănătăţii Fecioarei. Eastrolog.ro subliniază că mesajele pe care ți le trimite subconștientul îți pot fi de folos pentru a-ţi face curățenie în gȃnduri și pentru a scăpa de dependențe și de relații toxice.
Întoarcerea spre viața spirituală (nu neapărat religioasă) te poate ajuta să îți regăseşti echilibrul, mai ales după 20 ianuarie.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în ianuarie 2019: Se recomandă atenție la nevoia de a controla viața de cuplu, pentru că riști să o destabilizezi complet. Obiectivitatea e dificil de atins în ianuarie 2019, chiar și pentru o persoană analitică așa cum ești tu. Multe lucruri se clarifică începând cu a doua parte a lui ianuarie 2019, aşa că nu te grăbi să iei decizii importante înainte de jumătatea lunii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  shadow la data de Mier 9 Ian - 9:59

... Obiectivitatea e dificil de atins în ianuarie 2019, chiar și pentru o persoană analitică așa cum ești tu. Multe lucruri se clarifică începând cu a doua parte a lui ianuarie 2019, aşa că nu te grăbi să iei decizii importante înainte de jumătatea lunii.

Uite un sfat bun !  Rolling Eyes  Chiar nu am nici o graba  Laughing ...
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 9 Ian - 10:03

Laughing
Persoana analitica day dreaming Ciocane in doi
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  shadow la data de Joi 17 Ian - 21:38

pitulicea a scris:Laughing
Persoana analitica day dreaming Ciocane in doi
scared te razbuni acum pe toate fecioarele ? Very Happy Laughing Laughing

...Zbuciumul interior şi nervii întinşi la maximum în mod repetat te pot aduce în punctul în care să nu-ți mai găsești liniştea și să ai un somn agitat. Aceste simptome se pot înteți în perioada eclipsei de Lună de la 21 ianuarie 2019, care activează casa sănătăţii Fecioarei. ...
Daca in perioada respectiva voi avea ceva iesiri necontrolate fiti blanzi , nu sunt eu de vina ci astrele  rolling on the floor ...
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Ian - 21:39

Acum ca stii ca s-ar putea sa ai iesiri necontrolate... controleaza-le! Razz N-o sa le ai!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 18 Ian - 10:22

Iubirea și relațiile Fecioarei în 2019

Casa V (iubire) este activată în 2019 de două eclipse de Soare și de o eclipsă de Lună, dar și de prezența lui Saturn și Pluton. Eclipsele aduc mereu momente de criză care generează schimbări şi noi începuturi. Eastrolog.ro atenţionează că pot ieși la iveală lucruri despre care nu erai conștient în legătură cu persoana iubită, cu copiii sau privind modul în care înțelegi romantismul sau plăcerea de a iubi.
Pentru Fecioare apar ocazii numeroase de a începe noi relații amoroase, doar că nu prea te mulțumești cu aventuri de-o noapte. Cauți stabilitate și o persoană pregătită să îşi asume responsabilitatea unei relaţii atât la nivel material, cât și la nivel emoțional și spiritual. Ești mai dispus să îți asumi riscuri amoroase decât în alte perioade, dar în anumite limite.
Prezența lui Saturn în casa V este un indiciu că tinzi să impui limite și să aplici reguli în relații. Poate vei da chiar un ultimatum, dacă doreşti ca persoana iubită să decidă dacă își asumă sau nu angajamente pe termen lung alături de tine. Eclipsele te inspiră să reînvii romantismul în viața de cuplu, să nu o lași doborâtă de rutină sau de idealizări fără acoperire.
Neptun este în casa parteneriatelor Fecioarei de mulți ani, și va mai sta acolo până în 2026. Eastrolog.ro semnalează că acest tranzit al lui Neptun favorizează idealizarea ideii de căsătorie sau a perechii de viață. Dar poate indica și că Fecioarele sunt atrase de persoane cu preocupări spirituale; sau că atragi persoane alături de care să evoluezi spiritual.
Sextilul dintre Neptun și Saturn scade totuși riscul de a te lăsa dus cu vorba sau mințit la nesfârșit de persoane profitoare sau care, pur și simplu, nu ți se potrivesc. Perioadele în care acest aspect se simte mai puternic sunt 19 ianuarie – 14 februarie, 3 iunie – 3 iulie și 28 octombrie – 20 noiembrie 2019. În plus, sextilul Neptun-Saturn ar putea să indice şi faptul că în 2019 ai toate șansele să întâlnești persoana visurilor tale sau să consolidezi o relație începută recent.
În 2019 Neptun este în aspect tensionat cu Jupiter din casa IV (familie și cămin), iar acest lucru poate să indice conflicte în cuplu sau neînțelegeri între perechea și familia ta. Sau poate că planurile tale de căsătorie nu sunt aprobate de părinți. Familia ar putea să nu fie de acord cu viața ta amoroasă sau cu alegerea partenerilor/partenerelor, în general.
La 2 decembrie 2019, Jupiter intră în casa iubirii Fecioarei, ceea ce deschide o perioadă de un an de fericire și împliniri la nivel afectiv. Relațiile la distanță devin mai stabile sau poate că te muți împreună cu persoana iubită.
Eastrolog.ro recomandă prudență în perioada 5-28 martie 2019, când Mercur (planeta guvernatoare a Fecioarei) este în mers aparent retrograd în casa parteneriatelor. Este o perioadă bună pentru renegocierea termenilor în care se desfășoară relațiile tale amoroase și de orice altă natură. Se pot isca neînțelegeri legate de sarcinile care revin fiecăruia în gestiunea cuplului, dar după 28 martie se poate ajunge și la consens, la împăcări tumultuoase.
Perioada de retrogradare a planetei Mercur prin casa parteneriatelor poate scoate la lumină chestiuni vechi, nerezolvate, dar care acum își pot găsi soluția prin comunicare şi toleranță față de ideile celuilalt. Poate că ar fi mai bine să nu semnezi acte de căsătorie sau de divorț în perioada de retrogradare a lui Mercur. Nu încerca să te impui. Acordă atenţie nevoilor perechii de viață, iar după 28 martie acționați altfel decât o făceați de obicei. Este recomandat să încerci să te raportezi la perechea ta altfel decât o făceai până acum.
Perioade minunate din punct de vedere sentimental, cu șanse și pentru cei singuri de a-și găsi pereche, sunt 1-20 ianuarie, 19 februarie – 16 martie, 23 august – 14 septembrie și luna decembrie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 31 Ian - 21:45

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Mercur - guvernatorul Fecioarei - și Soarele îți tranzitează începând cu 10, respectiv cu 19 februarie 2019, casa VII (parteneriate, relații de tot felul și căsătorie). Atenția ta se îndreaptă spre acest sector de viață și te bucuri de relații armonioase, de posibilitatea de a îndrepta probleme mai vechi, de posibilitatea de a relua un dialog cu o persoană la care ții. Poate avea loc o negociere în cuplu şi se ajunge mai uşor la un compromis. Dacă ies la lumină secrete sau situații dificil de acceptat, e cel mai bun moment pentru a discuta deschis despre ele.
Ar fi de ținut totuși cont de prezența lui Neptun alături de Mercur și de Soare. La 18-19 februarie 2019 Mercur se va afla în conjuncție cu Neptun, fapt care ar putea prevesti o predispoziție spre iluzionare, fantasme romantice şi vise despre o căsătorie în cazul în care relația ta e serioasă dar neoficializată. Ești foarte deschis spre a ierta orice – eastrolog.ro atenţionează că asta poate deveni o armă în mâna celor care doresc să profite de sufletul tău bun și de disponibilitatea de a ajunge la înțelegere și afecțiune.
Venus (planeta reațiilor şi a iubirii) intră la 4 februarie 2019 în casa iubirii Fecioarei și susține o viziune mai realistă. Te-ar putea sprijini în a căuta repere concrete și nu doar promisiuni măreţe atunci când ai de făcut alegeri în dragoste.
Fecioarele singure nu au o sarcină ușoară în a-și alege perechea, dar nici nu e nevoie să se grăbească. Le sunt recomandate relațiile care pornesc încet și se dezvoltă în timp.

Muncă și bani:
Luna Nouă din data de 4 februarie 2019 îți activează casa VI (muncă și sănătate) - bun prilej pentru a gândi și iniția proiecte noi, pentru a reorganiza activitatea pe criterii de eficiență sau pentru a planifica schimbarea locului de muncă. Dacă nu ai un loc de muncă, acum ai putea să găsești unul așa că eastrolog.ro recomandă să fii activ în acest sens.
Relațiile de muncă sunt mai bune în februarie 2019. Ai putea să închei contracte și parteneriate noi, să porți negocieri fructuoase, să impresionezi prin idei de afaceri care îmbină viziunea pragmatică și pe cea creativă. Poate fi un moment foarte bun să reiei idei mai vechi de afaceri şi de colaborare sau să apelezi la consiliere de specialitate vizavi de orientarea în carieră.
Nu te lăsa dat peste cap de intrigi de culise sau de mașinațiuni și nici nu ceda în fața temerilor proprii. În perioada 11–14 februarie 2019, conjuncția Marte–Uranus din casa VIII (resurse comune, taxe, impozite, beneficii și moșteniri) ar putea aduce o răsturnare de situație favorabilă - chiar dacă va fi nevoie să traversezi inițial o perioadă mai dificilă, cu conflicte.
Marte te sprijină să fii îndrăzneț şi mai determinat decât de obicei, mai ales după data de 14 februarie 2019, când își începe tranzitul prin casa IX. Tinzi să fii mai vehement în apărarea opiniilor tale sau în exprimarea convingerilor. Ai putea primi sprijin financiar din afara țării: o finanțare cu fonduri europene sau altceva asemănător.
Din punct de vedere financiar, Venus, planeta guvernatoare a banilor munciți, îți inspiră din Capricorn decizii pragmatice şi echilibrate - poate chiar o predispoziție de a fi zgârcit sau de a risca foarte calculat.
Ai putea obține venituri și din investiții speculative, dar pe sume mici și numai consultând persoane care se pricep dacă nu ai experiență în acest sens.

Formă fizică și moral:
Luna Nouă din data de 4 februarie 2019 deschide o perioadă foarte bună pentru a-ți schimba stilul de viață, a începe o dietă sau a-ţi asuma un stil de viață mai sănătos.
Eastrolog.ro recomandă exercițiile sau practicile şi ritualurile care să te ajute să te echilibrezi fizic și psihic. Reorganizarea spațiului personal ar putea conduce la reorganizarea mentală de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.
În ceea ce privește sănătatea, ai mai multe temeri decât diagnostice clare. Se poate chiar ca aceste temeri să te împiedice să îți înțelegi corect simptomele și ceea ce spune medicul.
Fecioarele care suferă de boli mai vechi, pentru care li s-a recomandat o intervenție chirurgicală, pot obţine rezultate bune în această perioadă.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în februarie 2019: Fă-ţi timp pentru tine (pentru nevoile şi dorințele tale) după Luna Plină de la 19 februarie 2019! Reorganizează-ți prioritățile!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 20 Feb - 9:31

Fecioară martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Nu s-ar spune că în martie 2019 te plictisești din punctul de vedere al relațiilor. Fii pregătit pentru probleme de comunicare, pentru că Mercur (guvernatorul Fecioarei) retrogradează de la 5 la 28 martie 2019 prin casa VII (parteneriate, asocieri, căsătorie). Eastrolog.ro recomandă mai degrabă reevaluarea unei relații amoroase sau a modului în care relaționzi, în general, decât întemeierea de relații noi ori luarea unor decizii legate de căsătorie sau divorț.
În cuplurile solide, cu vechime, se ridică problema revizuirii planurilor pe termen lung. Tensiunile nervoase sau dificultățile tale de exprimare ar putea fi o problemă. Poate că ar fi mai bine să încerci să lași lucrurile să evolueze în ritmul lor.
În casa VII a Fecioarei se mai găsesc Soarele (până la 20 martie 2019) și Neptun, cu care Mercur retrograd este în conjuncție în perioada 22-24 martie 2019. Prin urmare, idealismul și iluzionarea ar putea atinge cote foarte înalte, dar se creează și condițiile pentru a realiza unde îți furi singur căciula.
Momentul de Lună Nouă de la 6 martie 2019 are loc tot în casa VII a Fecioarei, încurajând căutarea unor abordări noi, formularea unor intenții parteneriale noi - dar acestea nu se pot concretiza până nu îți reajustezi propria atitudine și propriile așteptări.

Muncă și bani:
Mercur (planeta care îți guvernează zodia, dar și casa carierei și a reputației socio-profesionale) retrogradează în perioada 5-28 martie 2019 prin casa parteneriatelor, a asocierilor şi a contractelor. Drept urmare, în martie 2019 nu te poți aștepta la cine știe ce beneficii profesionale de pe urma colaborărilor.
Nu te grăbi să bați palma, să semnezi contracte sau să intri în asocieri. Pentru multe Fecioare, anumite promisiuni de asociere și/sau colaborare ar putea să nu se concretizeze deocamdată - să fie nevoie de renegocieri ori de rediscutarea unor termeni contractuali etc.
Sunt și Fecioare care în această perioadă constată că anumite parteneriate de afaceri sau colaborări le împiedică de fapt ascensiunea, evoluția socio-profesională, atingerea succesului personal. Analizează lucrurile cu răbdare și nu te grăbi să tragi concluzii.
Uranus (planeta care guvernează casa muncii și a sănătății Fecioarei) revine la 6 martie 2019 în casa IX (străinătate, mediu academic, călătorii și convingeri). Pot apărea schimbări în ritmul de muncă, posibile deplasări, mutări sau colaborări cu străinătatea ori cu firme cu capital străin. Fecioarele care doresc să își găsească de muncă în alte țări ar putea avea un noroc neașteptat în luna martie 2019.
Multe dintre opiniile tale vizavi de muncă intră într-un amplu proces de schimbare şi revoluționare, așa că eastrolog.ro recomandă să îţi acorzi timp.
Din punct de vedere financiar, până la 26 martie 2019 banii vin prin muncă. Apoi, de îndată ce Venus (planeta banilor munciți ai Fecioarelor) intră în casa parteneriatelor, ai putea să te bucuri de sprijin financiar sau de contracte și asocieri profitabile.

Formă fizică și moral:
Venus tranzitează până la 26 martie 2019 casa sănătății Fecioarei, ceea ce poate fi de bun augur. Ai putea să îți aloci un buget pentru analize, mai ales dacă nu ai mai verificat de mult parametrii la care funcționează corpul tău. Hidratează-te corespunzător și ai grijă de rinichi, mai ales dacă te știi cu sensibilități.
După 6 martie 2019 ai putea încerca să apelezi și la mijloace de tratament care ies din tradițional, dar caută specialiști cu experiență, acreditați - nu te lua după vindecători „miraculoşi”.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în martie 2019: Evită să prelungești la nesfârșit discuțiile neconstructive, mai ales în plan amoros, din dorința de a forța concluzii care să-ți convină. Fii flexibil și acordă atenţie opiniilor perechii tale.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 19 Mar - 9:35

aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:
Mercur, guvernatorul Fecioarei, tranzitează până la 17 aprilie 2019 casa relațiilor și a căsniciei Fecioarei, însoțit de Venus (până la 20 aprilie) și de Neptun. Relațiile cu ceilalți te învață multe lucruri și ai putea să îți găsești echilibrul și liniștea alături de partenerul de viață.
Dificultățile de comunicare de luna trecută se destramă, lăsând loc dialogului constructiv, bunei înțelegeri și făuririi unor planuri de viitor. Fecioarele care sunt implicate în relații la distanță se simt mai aproape de partener/ă sau găsesc soluții pentru a reduce acea distanță.
Se recomandă totuși prudență și atenție în privința predispoziției de a te lăsa purtat de iluzii, sau a predispoziției de a-ți idealiza partenerul/partenera. Eastrolog.ro semnalează că Fecioarele care visează la căsătorie ar putea să își facă speranțe prea mari și nejustificate în acest sens.
În același timp, tranzitele lunii aprilie susțin iertarea și reconcilierile acolo unde viața de cuplu a fost frământată de conflicte și certuri.
Fecioarele singure au șanse mai mari de a întâni pe cineva interesant în prima jumătate a lunii aprilie 2019. La finele lunii, însă, Pluton și Saturn, aflați în casa iubirii Fecioarei, intră în mers aparent retrograd. Lucrurile se leagă mai greu sau deloc – mai ales pentru că persoanele din jur te percep ca fiind prea strict, prea rece, prea închis.
Relațiile neoficializate ar putea intra într-o perioadă îndelungată de revizuiri; se pot relua discuții neplăcute, dar care ar putea avea un rol transformator asupra ta și asupra persoanei iubite.

Muncă și bani:
Cariera, ambițiile și dorința de a realiza ceva în viață sunt susținute de prezența lui Marte în casa X; dar ai de depus efort pentru a-ți împlini visele, nimic nu vine de-a gata. Ești însă mai pregătit să îți aperi interesele, cauza, să te faci auzit; ești mai combativ și mai convingător, te impui mai ușor ca lider. Ai grijă, totuși, că atitudinea ta ar putea fi percepută drept agresivă de către cei din jur!
Alege-ți cu grijă cuvintele și ai grijă să nu porți vorba, să nu dezvălui în spațiul public prea multe despre viața ta sau a altora. Eastrolog.ro semnalează că este de asemenea posibil să ai parte de denigrări sau să renască un conflict mai vechi cu șeful.
Din punct de vedere financiar, în a doua jumătate a lunii aprilie 2019 ai putea beneficia de ajutor din partea perechii tale și ai putea scăpa de o datorie care te stresează. Ai putea beneficia și de oportunități pentru a te asocia sau pentru a face o investiție împreună cu cineva. Dar ai putea să ai parte și de un control de la fisc.
Luna Plină din 19 aprilie 2019 îți activează casele financiare și poate marca momentul în care termini de plătit ceva sau o predispoziție de a cheltui prea mult.
După 20 aprilie 2019 ai putea atrage mult mai ușor resursele necesare dezvoltării carierei.

Formă fizică și moral:
Până la 20 aprilie 2019 tinzi să fii mai secretos și mai interiorizat sau treci printr-o perioadă de transformări interioare care ar putea fi dificil de suportat. Acestea ar putea genera o predispoziție spre iritare și agitație. Autocontrolul este necesar pentru că, vrei, nu vrei, ajungi în situații în care te simți expus.
După 20 aprilie 2019 te-ar putea ajuta la detensionare și echilibrare călătoriile, lecturile, studiul și/sau reconectarea cu dimensiunea ta spirituală.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în aprilie 2019: Evită deciziile impulsive în plan financiar și folosește-ți intuiția pentru a face cele mai bune alegeri!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum