ZODIA GEMENILOR - 2019

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 9 Noi - 10:59

Gemeni Horoscop 2019

Astrele arată clar că pentru Gemeni, Horoscopul 2019 va fi unul foarte pozitiv. Acestea vor prospera în viața personală, precum și în viața profesională. Desigur, aceștia vor trebui să-și merite succesul, dar așa este viața. Nimic nu este gratuit. Oamenii născuți sub acestă zodie, sub dominația lui Mercur, pot lupta cu tot ceea ce le rezervă viața. Printre calitățile lor, există o mare dorință de a descoperi și de a învăța. De asemenea, au abilități de comunicare excelente, precum și un bun simț al umorului.
La începutul anului 2019, Gemenii vor acorda intenționat o mare importanță relațiilor, mai ales datorită influenței puternice a lui Venus. Vei face relațiile din jurul tău armonioase și prietenoase. Doar un astfel de echilibru te va face fericit. Potrivit horoscopului, vei avea un mare avantaj la locul de muncă, deoarece te vei comporta într-o manieră plăcută, chiar fermecătore.
În lunile de primăvară vei trăi în vârtejul evenimentelor, care vor veni din domeniul profesional al vieții. Va exista o oportunitate unică în viață, care va aduce multe avantaje, dar și unele dezavantaje. Prin urmare, Gemenii vor trebui să ia o decizie dificilă în primăvara anului 2019. Ia în considerare cu exactitate toate argumentele pro și contra și nu încerca să grăbești lucrurile. Oricum, te poți baza pe sprijinul partenerului tău.
Odată cu încălzirea treptată și sosirea verii, putem, sub influența lui Mercur, să ne așteptăm să avem o minte ageră și abilități excelente de comunicare. Horoscopul îți sugerează să le folosești nu numai la locul de muncă, ci și în viața personală. Vei fi foarte convingător în această perioadă. Dacă ai căutat partenerul ideal o perioadă îndelungată, acum este momentul potrivit pentru a "sparge gheața".
Toamna anului 2019 va fi o perioadă delicată și emotivă pentru Gemeni. Te vei simți cel mai bine într-un mediu familiar ție. Alteori, poti fi atras de tot ceea ce este nou și necunoscut, dar acum te poate chiar speria acest lucru. Pe parcursul lunii noiembrie, vei simți, de asemenea, influența lui Mercur în Balanță. Dreptatea în orice privință va fi importantă pentru tine. Nu vei tolera nedreptatea, așa că nu vei ezita să oferi o mână de ajutor unei persoane aflate la nevoie. Acest gest va fi cu siguranță foarte apreciat.
Sfârșitul anului va fi, potrivit horoscopului, în spiritul iubirii. Poziția astrelor va fi deosebit de benefică pentru relațiile de lungă durată, care vor fi foarte armonioase și solide în această perioadă. Dacă te-ai gândit să faci următorul pas împreună cu partenerul, acum este momentul potrivit. Chiar și persoanele singure pot avea parte de o perioadă pozitivă. Este foarte ușor să întânești persoane de sex opus în această perioadă. Când vine vorba de carieră, pot apărea unele probleme minore. Cu toate acestea, datorită bunei dispoziții a Gemenilor, vor reuși să treacă cu ușurință peste ele.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 28 Dec - 10:21

Horoscop Gemeni ianuarie 2019
Principalele repere din horoscopul Gemenilor din luna ianuarie 2019 sunt avantajele dăruite de legăturile de amiciție, impulsul de a-ți dezvălui tainele din preajma ta, fructificarea unei relaționări sociale fericite, mai cu seama în parteneriate, o viață amoroasă presupunând realism și dedicare, și activități financiare de succes.

Previziuni generale
Chiar de la debutul lunii, ai numeroase prilejuri de a-ți mări cercul de prieteni și cunoștiinte utile. Unele relații cu amici mai vechi, deficitare în ultima vreme, par să fie destrămate definitiv. De asemeni, ai posibilitatea să întrevezi căi nebănuite, dar temerare, de a te apropia de împlinirea unor vise, dorințe importante. Curiozitatea ieșită din comun care te însuflețește te determină să cercetezi, să investighezi secrete incintante din jurul tău. Ai grijă! Uneori, în acest fel, îi poți călca pe bătături pe niște oameni apropiați! Totodată, pari să ajungi la finalul unei etape de dezvoltare personală, una ce-ți permite să strălucești în mediul tău social, să te afirmi pe neașteptate, dar care poate stârni invidia unor așa-ziși prieteni!
Oricum, beneficiezi de relații tot mai bune în toate ramurile existenței tale, îndeosebi în cele de parteneriat. Nu trece cu vederea noile avantaje pe care tind să ți le furnizeze acestea! Nu te mulțumești însă cu ceea ce-ți oferă interacțiunea cu persoanele din imediata ta apropiere, ești deschis către noi, diferite moduri de trăire, evaluare a lumii. Tocmai de aceea, poți fi interesat să-ți lărgești orizonturile printr-un studiu individual ori prin intrarea în contact cu oameni excentrici ori de pe alte meridiane ale pământului. Nu este exclus, ca o călătorie într-un loc îndepărtat, ce-ți părea a fi inaccesibilă până acum, să devină foarte posibilă.
Sub impactul Lunii pline răsărite pe 21 ianuarie 2019 în Leu ai, dintr-o dată, o grămadă de treabă, obligații și sarcini în viața socială. Acest fapt nu trebuie, totuși, să te deruteze în privința țelurilor tale veritabile. Drumul spre ele poate fi mai lung decât credeai, însă credința în obiectivele tale esențiale reprezintă primul pas înspre materializarea lor!

Dragoste și cuplu
Nativii solitari trebuie să fie precauți atunci când se simt atrași de o persoană aparent fascinantă ivită brusc în preajma lor, una care pare să iasă în evidență prin nonconformism și libertatea de mișcare. Aceasta le poate furniza atât suprize plăcute, dar, mai ales neplăcute! Dacă reușesc să-și evalueze cât de cât obiectiv un potențial partener, au mai multe șanse decât de obicei să închege o poveste de dragoste autentică cu acesta, grație aurei venusiene de farmec cu care sunt înzestrați. Este, de asemeni, o vreme propice unei logodne sau unei cereri în căsătorie. Gemenii angajați deja într-o legătură amoroasă par să-și regăsească iubirea dintâi față de tovarășul lor de viață, să se concentreze împreună cu acesta pe ceea ce îi unește mai presus de orice. Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn nu îți îngăduie să cauți motive de conveniență pentru a nu te implică într-o idilă cât se poate de serioasă. Poate că vrei să îți eviți sentimentele față de cineva din comoditate ori ca să te ferești să-ți asumi responsabilități legate de o conexiune de cuplu.

Muncă și bani
Ai la îndemână o intuiție de zile mari în afaceri și demersuri financiare, ce-ți înlesnește câștiguri notabile. De multe ori, oportunitățile asociate cu banii provin șidin asocieri, colaborări.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 6 Ian - 21:22

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 îți activează casa VIII (intimitate, profunzimi emoționale). Drept urmare, nu se poate spune că îți lipsește dorința trupească. Dar parcă nici nu mai ești interesat de cantitate, ci mai ales de calitatea relațiilor tale. Eastrolog.ro semnalează că această eclipsă ar putea marca un moment de criză financiară pentru partenerul de viață, ceea ce poate crea tensiuni în cuplu. Ţi s-ar putea reproșa că nu contribui în mod corespunzător la cheltuielile vieții în doi.
Viața amoroasă se deschide după 7 ianuarie 2019, când Venus - guvernatoarea aventurilor amoroase ale Gemenilor - intră în casa VII (parteneriate, căsătorie). Mulți Gemeni ar putea fi brusc cuprinși de un entuziasm nestăpânit de a oficializa relația amoroasă în care se găsesc de ceva vreme. Alții - deși au relaţii mai vechi sau mai noi, serioase sau de conjunctură - simt nevoia să cunoască oameni noi, să respire și alt aer relațional.
Cu acest prilej, unii Gemeni constată că perchea își face deja planuri de căsătorie, ceea ce nu e tocmai potrivit cu dorințele lor. Gemenii aflați în căutarea iubirii au mari șanse ca în ianuarie 2019 să cunoască persoane carismatice care sunt deosebit de stimulante din punct de vedere intelectual.
Pentru că ambii benefici, Venus și Jupiter, îți tranzitează casa parteneriatelor, în ianuarie 2019 ai parte de multă bucurie în plan sentimental; la finele lunii, chiar de sincronizare în cuget și simțiri cu partenerul de viaţă. Multe relații se pot echilibra, repara şi dezvolta. Cu iubire și deschidere spre colaborare se pot depăși orice obstacole.

Muncă și bani:
Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt deloc simple în ianuarie 2019. E nevoie de maturitate, experiență, perseverență și deschidere spre a colabora cu cei din jur, pentru a nu comite erori grave.
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 (Soarele fiind în conjuncție cu Luna, stăpâna banilor munciți ai Gemenilor) din casa VIII (taxele, impozitele, datoriile, finanțările, moștenirile şi resursele comune) ar putea atrage atenția asupra datoriilor pe care le ai. Este posibil chiar să ajungi într-un moment de criză care să te oblige să schimbi radical ceva din atitudinea ta. Eastrolog.ro îți recomandă să faci un efort pentru a-ţi plăti la timp ratele, taxele, impozitele. Fii atent la tot ce ține de asigurări şi credite, sau la o predispoziție generală spre a trăi pe datorie.
În luna ianuarie 2019 e riscant să te bazezi pe resursele partenerului de viață sau pe banii altora, în general. Sunt însă și Gemeni care recuperează bani dați cu împrumut sau găsesc surse noi de finanțare. Este vorba despre acei Gemeni care au dat dovadă de maturitate și cumpătare financiară în ultima vreme.
La 21 ianuarie 2019 are loc o eclipsă totală de Lună, ceea ce ți-ar putea aduce revelații foarte interesante vizavi de statutul tău financiar. Dacă n-ai luat măsurile care se impuneau pȃnă acum, în ultima decadă a lunii vei fi forțat de împrejurări să optezi pentru schimbare, pentru recalculări şi recalibrări bugetare. Se poate să fii nevoit să anulezi o serie de deplasări sau tranzacții financiare.
În plan profesional te avantajează asocierile, parteneriatele şi colaborările. Un expert în domeniul tău de activitate ți-ar putea destrăma destul de brusc și de dureros o serie de iluzii legate de carieră, reputație, faimă și alte himere. Dar îți apar în cale alte oportunități, ți se oferă alternative - poate ai chiar ocazia să îți găsești de lucru dacă ești șomer.

Formă fizică și moral:
Intensitatea emoțională a momentelor pe care le ai de depășit în ianuarie 2019 te-ar putea copleși, dar ar putea fi tocmai impulsul necesar pentru a-ți descoperi resurse interioare nebănuite.
Ai putea deveni mintea limpede a unui grup - omul cu tărie de caracter acolo unde alții cedează. Conflictele nu lipsesc, poate chiar cu prieteni sau grupuri de care ești atașat. Eastrolog.ro îți recomandă să fii calm și să nu răspunzi la provocări.
În a doua jumătate a lunii ianuarie 2019 ai nevoie de mai multă odihnă și de mai multă atenție la starea de sănătate. Stresul ridicat te poate împinge spre excese. O serie de afecțiuni mai vechi ar putea să se manifeste sub formă de crize acute.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în ianuarie 2019: Fă curățenie în viața ta şi în sufletul tău. Schimbă-ţi perspectiva; orientează-te înspre noi orizonturi și abordări. E cazul să te desprinzi de oameni și locuri care îți consumă inutil resursele.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Ian - 9:56

Iubirea și relațiile Gemenilor în 2019

Sectorul relațional se găsește sub influența benefică a lui Jupiter - care traversează casa parteneriatelor Gemenilor până la 2 decembrie 2019, apoi pășește în casa intimității și a resuselor comune. Ai putea folosi acest tranzit pentru a-ți repara sau consolida căsnicia, sau pentru a pune bazele unei relații solide pe termen lung.
Alegerile şi acţiunile cuplului sunt inspirate de optimism, spontaneitate, entuziasm, de dorința de a face mai multe împreună cu persoana iubită şi de nevoia de a vă dezvolta relația. Chiar și în cuplurile cele mai încercate (mai ales în ultimii doi ani) s-ar putea reveni la înțelegere, armonie și încredere în viitor.
Beneficiezi de mult sprijin din partea perechii de viață, iar Saturn, situat în casa VIII, te sfătuiește și te sprijină să investești cât mai mult timp, dar și resurse sufletești, materiale, spirituale, intelectuale, dacă dorești ca relația sau căsnicia să dureze.
În 2019, Gemenii singuri ar putea fi mai atrași de persoane din străinătate, cu un aer exotic, dar și de tipologia mentorului sau de persoane educate şi rafinate care au legătură cu mediul universitar, religia, justiția etc. Eastrolog.ro te sfătuieşte să nu te lași înșelat de aparențe și de o predispoziție spre a evita realitățile neplăcute ale relaţiei.
Jupiter și Neptun sunt în careu în 2019, aspect ce se face simțit cu precădere în ianuarie, iunie și septembrie. În decursul acestor luni, o mulțime de Gemeni se pot dezmetici din relații înșelătoare sau din propriile vise și idealizări. Pentru Gemenii care abia intră în relații, există riscul să creadă că și-au găsit jumătatea, sufletul pereche etc. Ai tendința să te lași purtat de promisiuni exagerate sau să faci astfel de promisiuni. Eastrolog.ro recomandă să fii atent să nu te laşi păcălit de aparenţe înşelătoare.
Pe de altă parte, beneficiezi de ajutorul lui Saturn, astfel încât ai o perspectivă mai realistă asupra lucrurilor, pentru că Saturn se găsește în sextil cu Neptun în perioadele 19 ianuarie - 14 februarie, 3 iunie - 3 iulie și 28 octombrie - 20 noiembrie. Ar putea ieşi la lumină o problemă relațională, cu rezultate constructive: se pot vindeca răni sufletești şi se regăsesc căile care duc spre un viitor în doi.
Perechile de eclipse din 2019, cu excepția celei de la 21 ianuarie, au loc pe axa caselor II–VIII, încurajând echilibrarea și/sau reorganizarea financiară în cuplu, consolidarea încrederii reciproce, vindecarea rănilor cauzate de trădări. Eclipsele de Soare din ianuarie și decembrie 2019 pot aduce nevoia de a te elibera din relații toxice sau pur și simplu “moarte” de multă vreme.
Sunt însă și Gemeni care preferă să evite problemele de cuplu aruncându-se în relaţii paralele, întorcându-se la vechi iubiri etc. Dar e lesne de înțeles că toate acestea vor genera și mai multe complicații.
Intimitatea rămâne un subiect sensibil în 2019. Eastrolog.ro recomandă să fii atent la nevoile perechii tale și să fii dispus să studiezi și să înveți despre acest aspect atât de important al vieții tale.
Tranzitele planetei Venus (care guvernează casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor amoroase a Gemenilor) îi avantajează în 2019 pe Gemenii singuri, dar și pe cei căsătoriți, mai ales în: ianuarie, februarie, a doua jumătate a lui martie, începutul lui august, a doua jumătate a lui septembrie, și în ultimul trimestru al anului. Iunie, iulie şi a doua jumătate a lui august 2019 necesită mai mult efort din partea ta dacă dorești să te bucuri de o viață amoroasă satisfăcătoare.
Începând din 3 decembrie, odată cu intrarea lui Jupiter (guvernatorul parteneriatelor Gemenilor) în casa VIII, atitudinea ta față de iubire, intimitate, căsnicie, responsabilităţi și asumări începe să se schimbe simțitor. Intri într-o etapă mai pragmatică sau poate mai responsabilă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 31 Ian - 21:41

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața socială a Gemenilor este animată în luna februarie. Prezența lui Marte în casa prietenilor și a grupurilor socio-profesionale până la 14 februarie 2019 te susține să îți faci noi amici, sau poate să abordezi o persoană din anturaj de care te simți atras de ceva vreme.
Indiferent dacă ești căsătorit, într-o relație sau în căutarea iubirii, profită de primele două săptămâni ale lunii februarie 2019 pentru a discuta cu persoana iubită, pentru a clarifica anumite aspecte ale relației voastre, pentru a-ți declara sentimentele etc.
Eastrolog.ro recomandă să ții cont că în ultima decadă a lui februarie 2019 se poate ajunge mai ușor la conflict în viața de cuplu. Se poate trece brusc de la armonie la discuții în contradictoriu - ies în evidență diferențe între principiile după care vă ghidați viața tu și perechea ta sau persoana de care te simți atras.
Careul dintre Mercur (planeta guvernatoare a Gemenilor) și Jupiter (planeta care guvernează casa parteneriatelor Gemenilor), și careul dintre Venus (planeta iubirii Gemenilor) și Uranus (guvernatorul convingerilor Gemenilor) au o influenţă majoră. E mult de lucru pentru a ajunge la un compromis. Dacă nu reușiți, nu este cazul să insiști - mai lasă timpul să cearnă lucrurile.
De la 4 februarie 2019, Venus tranzitează casa VIII a Gemenilor (intimitate și relații secrete). Acest lucru favorizează cimentarea relației în care te afli fără să pierdeţi din pasiune. Poate că, dimpotrivă, acesta este elementul care contribuie cel mai mult la o apropiere care trece de la fizic la emoțional-afectiv.

Muncă și bani:
Planetele te susțin pe tot arcursul lunii februarie în șlefuirea cunoștințelor și în aplicarea acestora în plan profesional.
De la 10 februarie 2019, Mercur – guvernatorul Gemenilor – își începe tranzitul prin casa X (carieră şi reputație socio-profesională). La 18 și 19 februarie 2019, Mercur va fi conjunct cu Neptun – planeta care îți guvernează chiar casa carierei. Ambițiile profesionale cresc și ai toate șansele să îți atingi toate scopurile. Apar noi oportunități, dar şi posibilitatea de a-ți pune în practică cele mai înalte idealuri profesionale.
Soarele se alătură lui Mercur și Neptun la 19 februarie 2019, sprijinindu-te în afirmarea calităților și a cunoștințelor de care dispui, dar și în relațiile pe care le ai cu conducerea firmei pentru care lucrezi sau în relațiile cu diverse autorități ale statului.
Dacă ai de depus dosare sau de rezolvat chestiuni birocratice, profită de energia acestei luni – îţi poţi rezolva problemele care implică instituțiile statului.
În ultima decadă a lui februarie 2019 eastrolog.ro recomandă să nu faci pe atotștiutorul şi să nu fii intolerant și discreționar - ai putea strica tot ce ai construit. Riti să pierzi sprijinul unor oameni importanți sau să comiți erori grave de judecată, care se reflectă apoi în eșecuri profesionale.
În ceea ce privește banii, casa VIII (taxe, impozite, datorii, finanțări, moșteniri, resursele comune) este accentuată în februarie 2019. Poți avea parte de câștiguri nesperate prin speculații întreprinse cu cap, cu documentare și cu o cântărire pragmatică a riscurilor.
Se poate spune că luna februarie e norocoasă din punct de vedere financiar - o lună în decursul căreia primești beneficii, sprijin sau poate o finanțare la care sperai. Însă eastrolog.ro recomandă să eviţi să te îndatorezi.

Formă fizică și moral:
Nu se anunță probleme majore de sănătate sau crize de vreun fel. Ești încrezător, optimist și dornic de acțiune.
Marte ți-ar putea face probleme după 14 februarie 2019, când îți activează casa XII. Tinzi să aduni frustrări, resentimente, poate chiar să pui la cale planuri de răzbunare care îţi consumă toată energia.
Unii Gemeni care tind să-și facă în secret tot felul de griji legate de posibile afecțiuni sau de simptome pe care nu prea și le pot explica. În loc să te stresezi şi să ai insomnii, eastrolog.ro recomandă să te duci la un control medical, să faci un set de analize sau - dacă ai frământări de natură emoțională – să ceri ajutorul unui terapeut, duhovnic etc.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în februarie 2019: Nu neglija familia! Luna Plină de la 19 februarie 2019 ar putea marca o perioadă în care este nevoie să te ocupi de o criză în viața privată sau să acorzi mai multă atenție celor dragi ori unui proiect imobiliar.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 19 Feb - 10:18

Gemeni martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața sentimentală a Gemenilor pare să fie în umbra celei profesionale în martie 2019. Persoana iubită sau soțul/soția ar putea avea o serie de reproșuri vizavi de acest fapt, mai ales în perioada 13-17 martie 2019.
Venus (planeta care guvernează casa iubirii Gemenilor) se găsește până la 26 martie în casa IX (străinătate, studii superioare, călătorii, convingeri și gândire abstractă, noi perspective). În acest context, martie 2019 ar putea fi o lună a deschiderii de noi orizonturi vizavi de planul amoros. Ai putea încerca să cauți un sens mai profund al iubirii sau să îți redefinești filosofia de viață privitoare la acest subiect.
Unii Gemeni singuri și-ar putea cauta perechea peste mări și țări sau chiar încep o relație cu o persoană aparținând altei culturi. Dacă ești în căutarea unei persoane interesante pentru o relație de iubire, ai putea întâlni pe cineva în cursul unei călătorii, în mediul academic, pe holurile tribunalului sau prin biroul vreunui avocat sau jurist.
Pe de altă parte, tranzitul lui Venus (planeta iubirii!) ar putea fi utilizat constructiv pentru a ridica o relație de iubire existentă la standarde mai înalte sau pentru regăsirea sentimentului de prietenie în viața de cuplu.
În perioada 19-23 martie 2019 nu lăsa amicii să-și dea cu părerea despre ceea ce ai de făcut în plan amoros. Eastrolog.ro recomandă să fii atent la resentimente și secrete mai vechi care ar putea să iasă la iveală şi să o îndepărteze de tine pe persoana iubită.

Muncă și bani:
Luna Nouă din 6 martie 2019 are loc în casa X a Gemenilor (carieră). Soarele și Luna sunt în conjuncție cu Neptun, guvernatorul acestei case. Mercur (guvernatorul Gemenilor) se află și el tot în acest sector de horoscop, dar retrogradează în perioada 5-28 martie 2019. Drept urmare, pe tot parcursul lunii martie devine necesară o regândire a direcției în carieră și în viață. Este nevoie de o reevaluare a proiectelor pe termen lung și poate chiar de repunerea lor pe baze noi, pe principii noi.
Ar putea fi foarte util să regândești ideea de succes sau de realizare în viață. Multe țeluri pe care le considerai definitorii pentru reputaţia ta socio-profesională ar putea părea acum lipsite de sens. Unii Gemeni, indiferent de vârstă, ar putea avea revelația vocației lor și ar putea astfel să pregătească noi strategii și planuri profesionale.
Folosește tranzitul retrograd al lui Mercur pentru a-ți pune în ordine gândurile şi intențiile; pentru a-ți clarifica idealurile și pentru a căuta modalități de a le pune în valoare. Eastrolog.ro recomandă, însă, să nu te precipiţi spre acțiune, pentru că retrogradarea lui Mercur poate însemna o perioadă de întârzieri, de neînțelegeri, de dificultăţi în negocieri sau de dezordine mentală.
Din punct de vedere financiar, este de preferat să te concentrezi pe identificarea unor surse noi de venit și pe plata datoriilor existente, fie ele credite, taxe, impozite etc.
Dacă aștepți o finanțare pentru un proiect profesional, aceasta ar putea să întârzie. Sau poate ai dificultăți în a înțelege mecanismul prin care poți accesa anumite fonduri. Ai răbdare!

Formă fizică și moral:
Uranus i se alătură lui Marte în casa XII a Gemenilor (izolare, sacrificii, boli cronice, dar și vindecare) la 6 martie 2019. Prin urmare, agitația interioară crește și, pentru unii Gemeni, poate fi vorba despre o destabilizare a stării de sănătate. Aceasta poate fi accentuată de o evenuală suprasolicitare nervoasă, de acumularea de frustrări legate de ritmul lent cu care se mișcă planurile de viitor.
Eastrolog.ro îți recomandă să cauți metode de relaxare, care să te ajute să îți recapeți concentrarea pentru a-ți reevalua corect prioritățile. În rest, pentru eventualele afecțiuni care apar sau se reactivează, se găsesc remedii. Vei înțelege că vindecarea se face din interior spre exterior.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în martie 2019: Mercur guvernează și casa IV a Gemenilor (famile, cămin, baze emoționale), iar în perioada retrogradării sale (5-28 martie 2019) se recomandă reevaluarea relațiilor cu familia și reorganizarea vieţii de familie sau a spațiului de locuit.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 18 Mar - 9:35

aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:
Jupiter (planeta care îți guvernează casa VII: relațiile și căsnicia) începe să retrogradeze în Gemeni la 10 aprilie 2019. Pentru că retrogradarea are loc tocmai în casa VII, până la 12 august 2019 Gemenii au tot timpul din lume să revizuiască parteneriatele din care fac parte. Dacă ești căsătorit, eastrolog.ro subliniază că e momentul unui bilanț; găsește împreună cu perechea ta soluții pentru a crește împreună, pentru a face relația să înflorească.
Retrogradarea lui Jupiter ar putea fi un bun prilej pentru ca unii Gemeni să își revizuiască planurile de căsătorie sau poate de divorț. Trecutul te poate inspira; se poate dovedi o sursă nesfârșită de înțelepciune. De asemenea, se poate ca un fost partener sau o fostă parteneră să încerce să revină în viața ta.
Deși sectorul social este bine activat de planete în aprilie 2019, cei mai mulți dintre Gemenii singuri sunt mai prudenți în a începe relații sentimentale. Ei primesc însă un imbold important la 19 aprilie 2019, când are loc momentul de Luna Plină care activează casa V (iubire, flirt, aventuri) a Gemenilor. Acest imbold este accentuat de faptul că Venus (guvernatoarea casei V) intră la 20 aprilie 2019 în casa XI (relații sociale, prieteni, grupuri). Drept urmare, se poate naște o atracție fulger. Pentru unii dintre Gemeni, această atracție neașteptată ar putea pune punct unei relații amoroase mai vechi.

Muncă și bani:
Cu Marte proaspăt intrat în Gemeni, ești plin de energie, exuberant, dornic de independență și de noutate. Dacă nu devii prea impulsiv, prea agresiv și dezorganizat, ai putea chiar să faci impresie bună la locul de muncă; ai putea să ieși în evidență printre colegi, în cadrul unor proiecte de grup.
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, știi exact cum să te situezi în fruntea clasamentelor făcute de angajatori. Dacă te bate gândul să optezi pentru o activitate independentă sau pentru o afacere pe cont propriu, premisele sunt foarte bune – doar că e nevoie să-ți mai ajustezi așteptările. Altfel nu vei reuși să te bucuri de progresele înregistrate, ci vei percepe că ceea ce faci nu e de ajuns, nu e mulțumitor.
Cu Jupiter retrograd în casa VII începând din 10 aprilie 2019, nu s-ar putea spune că te avantajează asocierile sau colaborările. Eastrolog.ro recomandă să reevaluezi actualele asocieri și să decizi dacă nu cumva o parte din ele ar trebui încheiate.
În plan financiar, semnificativ ar fi faptul că Pluton și Saturn intră în mers aparent retrograd la 24, respectiv 30 aprilie 2019, în casa VIII (resurse comune, credite, taxe, impozite, dar și finanțări și venituri pasive). Drept urmare, dacă aștepți bani sau dorești să recuperezi datorii, nu te aștepta la progrese spectaculoase.

Formă fizică și moral:
Tranzitul lui Marte în Gemeni îți conferă multă energie fizică și mentală, dar ar putea trezi în tine și agitație, nervozitate și nerăbdare. Ai putea să te obosești de unul singur sărind de la una la alta sau ai putea avea izbucniri de agresivitate.
Dacă suferi de mai multă vreme de o afecțiune cronică, aceasta ar putea reveni în atenția ta și ar fi bine să te adresezi unui specialist. Vei primi un sfat foarte bun și ai toate șansele de a găsi un medic care să te îndrume și pe calea explorării cauzelor emoționale și spirituale ale suferințelor tale.
Mai sunt și Gemeni care ar putea primi indicații de intervenții medicale radicale, dar ar fi mai bine să nu se grăbească spre așa ceva în aprilie 2019 decât dacă acestea reprezintă reale urgențe.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în aprilie 2019: Evită expansivitatea în exces și respectă limitele și ritmul celorlalți! Lasă-ți timp pentru visare și relaxare, ca să nu ajungi tensionat ca un arc!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 23 Mar - 8:46

aprilie 2019
Conform horoscopului Gemenilor din luna aprilie 2019, ești avantajat de integrarea într-un grup social și legăturile tale de prietenie, precum și de explorarea lumii lăuntrice, ai o viață sentimentală favorizată de amiciție și caracterizată de un erotism cu două tăișuri, și o activitate financiară necesitând flexibilitate, cumpănire și prudență.

Previziuni generale
Ești inspirat să-ți armonizezi conexiunea dintre trup și minte, să adopți un stil de a trăi în stare să-ți optimizeze starea de sănătate.
Te simți extraordinar de bine într-o colectivitate socială animată de aceleași idealuri ca și ale tale. Ai, de altfel, cele mai importante realizări prin lucrul în echipă, iar gândirea îți este stimulată spre idei inovatoare, ingenioase, în cadrul convorbirilor cu cei din jurul tău.
Îți îmbunătățești comunicarea cu amicii și ai posibilitatea să formezi noi prietenii, calde, afectuoase, și pline de făgăduințe pe termen lung.
Pe de altă parte, ești străbătut de o intuiție ieșită din comun, ce-ți aduce beneficii notabile în traiul de zi cu zi. Ai prilejul să-ți dezvălui cei mai întunecați demoni interiori, aspecte negative subconștiente ale sinelui, care își cer o înlăturare grabnică. Cunoașterea temerilor tale refulate se împletește cu scoaterea la lumină a unor înzestrări personale neglijate.
Luna nouă ivită în data de 5 aprilie 2019 în Berbec te atenționează să eviți să te cufunzi întru totul în fantezie și să-ți ocolești astfel obligații presante. Ți se recomandă să-ți pui mintea la contribuție pentru punerea în practică a proiectelor tale cele mai dragi și mai fezabile, a aflării unor modalități îndrăznețe de a le duce la bun sfârșit!
Un demers creativ nu ajunge la rezultatele scontate pe 19 aprilie 2019, sub vibrațiile Lunii pline din Balanță. În loc să te lași pradă dezamăgirii, este indicat să te bucuri că l-ai finalizat sau să-l consideri ca o treaptă către obținerea unor succese mai ample, mai răsunătoare.

Dragoste și cuplu
Dragostea oscilează la extreme, între erotism și amiciție...
În acest context astral, se impune să-ți ții sub control o eventuală ispită de a te avânta într-o aventură amoroasă secretă, cu cineva care are deja un partener sau care mimează că ține la tine, și îți poate rezerva o decepție extrem de amară!
Mai cu seamă dacă ești singur, ai grijă să nu pui semnul egalității între iubirea veritabilă și o patimă exacerbată. Totodată, ai șansa să te dedici unei idile guvernate de sinceritate și loialitate, cu o persoană ce-ți împărtășește aspirațiile și ți se alătură în urmărirea lor.
Senzualitatea sporită din cuplurile închegate contribuie la împrospătarea conexiunii afective dintre cei doi tovarăși de viață cu condiția înăbușirii din fașă a simțămintelor impulsive de gelozie și posesivitate. Oricum, aceștia au prilejul să-și echilibreze erotismul ardent cu o camaraderie autentică, capabilă să-i coalizeze în acțiuni comune ambițioase, cu bătaie lungă în viitor!

Muncă și bani
În această lună se pune accentul pe păstrarea măsurii atât în muncă, cât și în relația dintre aceasta și viața de familie. Nu trebuie să acorzi o atenție prea mare uneia, în defavoarea celeilalte. Activitatea profesională îți necesită o întrepătrundere cât mai echilibrată între eforturi, perseverență, pe de o parte, planificare și organizare, pe de altă parte.
Abilitatea Gemenilor de a vedea ambele fațete ale unei situații te ajută să treci printr-o perioadă dificilă, când pot apare aprobleme legate de un împrumut, obținerea unei finanțări într-o afacere ori în asocierile tale financiare. Unele hopuri, împrejurări neprevăzute în astfel de domenii trebuie să fie întâmpinate cu calm, luciditate și adaptabilitate.
Poate fi nevoie să-ți revezi balanța personală sau familială, să îți ajustezi veniturile și cheltuielile, să faci o deosebire cât mai strictă între resursele bănești cu adevărat profitabile, și cele neglijabile.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 16 Apr - 12:12

mai 2019

Dragoste și viața în doi:
Animat de Marte, care stă în zodia Gemenilor până la 16 mai 2019, ești plin de inițiativă, chiar băgăreț și insistent. E imposibil să nu te faci remarcat de către sexul opus, dar nu e sigur că vei face mereu cea mai bună impresie. Vehemența ta verbală poate crea impresia că nu asculți mai nimic din ceea ce îți spun ceilalți. De aceea, persoana pe care încerci să o cucerești ar putea simți nevoia să facă un pas în spate, nu spre tine. De asemenea, ai grijă că atitudinea ta de cuceritor și nevoia de a flirta în stânga și în dreapta poate să dea celorlalți senzația că ești neserios și neinteresat de o relație stabilă.
În această perioadă este mare tentația de a jongla cu mai multe întâlniri în aceeași zi sau, dacă ești căsătorit, chiar tentația de a călca strâmb. Dacă ești deja parte a unui cuplu, indiferent dacă e oficializat sau nu, este nevoie de mult tact, de deschidere și de răbdare pentru a te face înțeles, dar și pentru a înțelege ce dorește perechea ta. Dacă nu te arăți receptiv la nevoile sale, încercările tale de a-ți impune voința se vor solda cu certuri, tensiuni, reproșuri.
Dacă dorești să te bucuri de mai mult succes amoros, eastrolog.ro îți recomandă să aștepți a doua jumătate a lunii mai 2019, când intri într-o pasă mai romantică, mai idealistă, mai emoțională. Din fericire, nimic nu e de nereparat în plan sentimental.
O relație amoroasă se poate naște brusc, neașteptat, după data de 17 mai, poate tocmai când decizi să iei o pauză, să pleci în pelerinaj prin locuri sacre etc.

Muncă și bani:
În prima jumătate a lunii mai 2019 ești un pic prea avântat, prea îndrăzneț și riști să tulburi anumite asocieri profesionale sau colaborări profitabile. Ești într-o perioadă în care, paradoxal, proiectele de grup sunt cele care te pot scoate din anonimat, nu inițiativele independente. De aceea, eastrolog.ro te sfătuiește să fii prudent în vorbă și în fapte, să menții un echilibru între interesele tale și interesele de grup. Prietenii ar putea contribui și ei la evoluția carierei tale sau te-ar putea ajuta să îți găsești de muncă, dacă ești șomer.
Marte intră în casa banilor Gemenilor la data de 16 mai 2019, accentuând toate cele afirmate mai sus. Apartenența la anumite grupuri socio-profesionale îți poate aduce bani. Dar, la fel de bine, acest tranzit ar putea deschide o perioadă foarte bună pentru a investi în tehnologie sau pentru a folosi mediul online pentru promovare ori pentru a-ți vinde produsele. Ești foarte tenace în a-ți atinge scopurile financiare, dar sunt de evitat speculațiile și riscurile inutile.
Ține cont că atragi mai ușor sprijin pentru proiectele tale profesionale, eventual o finanțare, dacă ești moderat în exprimare și dacă nu cauți să impui celorlalți punctul tău de vedere.

Formă fizică și moral:
Până la 16 mai 2019, surescitarea și agitația sunt dificil de evitat și ar fi indicat să cauți momente de liniște, de singurătate sau activități care să te ajute să îți reduci ritmul, fluxul mental.
Cu Soarele și Mercur (guvernatorul Gemenilor) situați în casa XII a Gemenilor, până la 21 mai 2019 ai putea avea parte de revelații, de sclipiri ale intuiției, dar și de episoade în care trecutul pare să te prindă din urmă. Eastrolog.ro îți recomandă să încerci să rezolvi ce a rămas restant, să ierți și abia apoi să mergi mai departe spre un ciclu nou de evoluție.
Începând cu 21 mai 2019 te simți mai bine, mai încrezător, mai orientat spre viitor și mai puțin hăituit de fantomele trecutului. Starea psihică se îmbunătățește, la fel și cea fizică.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în mai 2019:  Nu te grăbi să cheltui banii, acordă-ți suficient timp de gândire! Eventual, cere sfatul unui prieten!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 6 Mai - 14:20

Gemeni mai 2019

Horoscopul Gemenilor din luna mai 2019 aduce în prim plan compasiunea ta față de oameni, dar și riscul de a fi manipulat de unii dintre ei, o viziune inspirată, intuitivă, despre lume și sine, o viață sentimentală caracterizată de taine și un atașament afectiv crescând, precum și o activitate financiară ce pune accentul pe dinamism și perseverență.

Previziuni generale
Tinzi să-i înțelegi pe alții printr-o prismă spirituală și să-i ajuți pe cei aflați într-un impas. Dacă ai vreo inhibiție socială, aceasta pare să dispară de la sine. În același timp, poți avea niște comunicări secrete cu persoane apropiate sau trebuie să fii cu ochii în patru față de un complot, o plasă a înșelăciunii ce se țese în jurul tău!
Imaginația și simțul estetic ți se înalță până la ceruri, așa că este posibil să te dedici unui proiect creativ, artistic. Ai capacitatea să-ți deslușești impulsurile interioare, să fii în pragul unei revelații despre lumea ta subconștientă.
În cea din urmă decadă a lunii, te deschizi într-o măsură sporită spre exterior. Năzuiești să-ți afirmi independența, iar încrederea consistentă în forțele tale te îmboldește să te avânți în tot felul de competiții fizice și mentale. Vitalitatea îți crește în mod vădit și, însoțită de gândirea ta pozitivă și abilitatea de a-ți populariza interesele, idealurile, te poate propulsa într-o poziție de lider!
Acestor influențe li se adaugă altele, de o mai mică amploare...
Astfel, sextilul dintre Mercur și Marte din 1 mai 2019 îți furnizează rezultate excelente în acțiuni bine planificate, puse la punct. Capabil să ghicești următoarea mișcare a altora pe tabla de șah a existenței, poți să le-o iei înainte, să-i subclasezi!
Luna nouă ivită pe 4 mai 2019 în Taur îți oferă șansă să te odihnești, să te relaxexi, să reflectezi. Un răgaz de singurătate îți permite să-ți regăsești sinele autentic. Nu te simți bine în aglomerațiile urbane, preferând, mai curând, să fii în mijlocul naturii.
Relaționarea ta din plan social se întețește în data de 14 mai 2019, sub impactul sextilului lui Venus cu Marte. Cei din imediata ta apropiere par să fie mai prietenoși, mai amabili, mai interesați de ideile și țelurile tale.
Sub efluviile Lunii pline apărute pe 18 mai 2019 în Scorpion, ți se sugerează să-ți regândești stilul de viață și să renunți, dacă este cazul, la tabieturi, obiceiuri dăunătoare. Nu este vorba despre lucruri majore, ci despre unele minore, ce-ți solicită însă voința, ți-o pun la încercare!
Mercur în cuadrat cu Neptun în ziua de 30 mai 2019 îți așează înainte o gamă largă de opțiuni, derutându-te asupra alegerilor pe care să le faci. Este indicat să nu-ți iei nici un fel de angajament, lăsându-ți imaginația să zburde, să te visezi cu ochii deschiși. Dacă le dai o atenție prea mare unor persoane nesemnificative pentru tine, te poți trezi că acestea încep să te bârfească, fără vreun motiv anume.
Pe 31 mai 2019, opoziția dintre Mercur și Jupiter te poate determina să gândești în stil mare și să pierzi din vedere detalii importante. Trebuie să fii prudent, să nu te avânți în acțiuni grăbite, cărora nu le-ai evaluat îndeajuns riscurile. Ți se recomandă, în schimb, să-ți estimezi cu minuțiozitate progresul unor demersuri principale, și să ți le ajustezi cu grijă înainte să ți le dezvolți.

Dragoste și cuplu
Sub influența Lunii noi din Taur, pe 4 mai 2019, este pe cale să se înfiripe o relație amoroasă pasională. Dacă ești deja parte a unui cuplu, pari să fii tentat să-ți rezervi mai mult timp împărtășirii unor plăceri senzuale împreună cu partenerul tău.
În a doua jumătate din mai, nativii solitari sunt ispitiți să se angajeze într-o idilă cumva tainică. Cei care au un tovarăș de viață, se simt mobilizați să aibă mai multă grijă de acesta, ba chiar să-l răsfețe, satisfăcându-i toate dorințele!

Muncă și bani
O eventuală criză financiară, de mică amploare, te poate sili să-ți revizuiești sursele de bani, să intri în acțiune pentru a-ți majora semnificativ veniturile. Chiat dacă ești scutit de un astfel de șoc, este posibil, pe de altă parte, să te dedai unor cheltuieli însemnate, îndeosebi pentru achiziționarea unor lucruri frumoase, de la articole vestimentare până la obiecte pentru casă. Oricum, în acest context astrologic, oportunitatea de a face bani este însoțită de dezideratul de a face eforturi notabile în acest sens!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 21 Mai - 9:33

iunie 2019

Dragoste și viața în doi:
Venus, planeta care guvernează casa iubirii, a aventurilor amoroase și a distracțiilor Gemenilor, intră la 9 iunie 2019 chiar în Gemeni. S-ar zice că devii mai iubibil, atragi atenția sexului opus, emani farmec, inteligență și voioșie. Eastrolog.ro recomandă însă prudență în exprimare: evită să vorbești prea mult, evită să te lauzi!
Gemenii celibatari tind să fie jucăuși și ar putea rata șansa unei relații de durată din cauză că nu se mai satură de zburdat din floare-n floare.
Dacă ești parte a unui cuplu cu vechime, perechea ta dorește să se facă auzită și ar putea să îți reproșeze că te refugiezi în muncă în loc să te ocupi de problemele presante de cuplu. Pentru unii dintre Gemeni, luna iunie 2019 ar putea însemna spulberarea unor iluzii legate de căsnicie ori de intenția de a se căsători, sau poate chiar legate de perechea de viață.
Luna Plină din 17 iunie 2019 activează axa relațională a Gemenilor și ar putea marca un moment de cotitură, de criză, un moment ce impune o decizie care ar fi trebuit luată de multă vreme. Din fericire, te însoțește optimismul, iar dacă vei ști să ții cont și de ceea ce spune perechea ta, totul poate lua o turnură favorabilă. Ar putea fi momentul să faci un pas decisiv către o persoană care îți place.
După 18 iunie 2019 apar furtuni în intimitate, gelozii, suspiciuni, acuzații și dispute legate de banii comuni. Doar cinstea și corectitudinea te pot scoate din impas.

Muncă și bani:
Din punct de vedere profesional, lucrurile se mișcă mai greu în luna iunie. Se poate chiar ca un parteneriat profesional, un contract important sau anumite colaborări de la care așteptai mult să se încheie cam brusc. Unii Gemeni se hrănesc de prea multă vreme cu speranțe în ceea ce privește cariera, iar acum se găsește cineva sau ceva care să le spargă bula de vise și de iluzii.
Pe de altă parte, unii Gemeni pot descoperi în decursul acestei luni faptul că un anumit parteneriat sau o anume colaborare îi împiedică să-și realizeze visul, să-și atingă idealurile de realizare socio-profesională. Eastrolog.ro le recomandă să caute rezolvări dar să țină cont că e nevoie de timp pentru a se redresa.
În plan financiar, multe depind de tine și de talentul de a gestiona veniturile și resursele personale. În perioada 4-27 iunie 2019, Mercur, guvernatorul Gemenilor, tranzitează casa II (banii munciți), alăturându-se lui Marte; dar și Soarele iluminează acest sector de horoscop, începând cu 21 iunie. Prin urmare, ești mai concentrat ca oricând să îți îmbunătățești situația financiară și ai mari șanse să reușești. Ar fi însă bine să acorzi prioritate achitării unor datorii, credite sau obligații, pentru că altfel s-ar putea să te trezești cu vreo poprire pe cont sau cu executorul la ușă.
A doua jumătate a lunii iunie este mai tensionată la capitolul bani, mai ales acolo unde este vorba despre resurse și investiții comune, moșteniri, partaj etc.

Formă fizică și moral:
Luna Nouă din 3 iunie 2019 are loc în Gemeni și marchează începutul unui nou ciclu de afirmare, de dezvoltare, de descoperiri și de iniţiativă. Intri într-o perioadă în care ești mai centrat pe tine și pe nevoile tale și ar fi bine să te concentrezi spre înnoire, să încerci perspective noi, metode noi de a te pune în valoare, dar să eviți agresivitatea.
Dorința de a reuși te împinge spre o gestionare deficitară a timpului. Tinzi să lucrezi până târziu, să te izolezi de ceilalți buchisind bugete, schițe, tot felul de documente și poate chiar cercetări științifice. Oboseala acumulată astfel poate genera nerăbdare, lipsă de concentrare, ieșiri agresive și chiar tendințe spre îngrășare.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în iunie 2019: Evită jocurile de putere, nevoia de a te lua de piept cu cei mai tari, mai influenți, și nu încerca să forțezi mâna altora! Riști să îți faci dușmani și să pierzi bani.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 19 Iun - 9:48

iulie 2019

Dragoste și viața în doi:
În luna iulie 2019 ar fi bine să cugeți la valoarea iubirii, la valoarea relațiilor tale, la felul în care înțelegi intimitatea, fidelitatea, dăruirea, dar și gestionarea resurselor comune. Cei mai mulți Gemeni au chef de zburdat și sunt gata să se lepede de angajamentele asumate anterior, pentru că doresc mai multă libertate de mișcare. Gemenii celibatari se pun foarte ușor în valoare și seduc prin vorbe de duh, prin simțul umorului și capacitatea de a descoperi latura sensibilă a persoanei pe care doresc să o cucerească.
Eclipsa de Lună din 17 iulie 2019 activează casa VIII a Gemenilor (resursele comune și intimitatea), marcând un moment de criză pentru Gemenii căsătoriți, dar și pentru cei care doresc să ducă o relație amoroasă la un nivel mai profund. Se pot ridica acut probleme legate de manipulare, control ori co-dependență, sau trăiești povești înfocate de amor. Eastrolog.ro îți recomandă atenție și prudență, pentru că derapajele și imprudențele vor fi sancționate dur de perechea ta, mai ales după 20 iulie.
Jupiter este încă retrograd în casa VII (relațiile, căsnicia), pe care o și guvernează. În ultima săptămână a lunii, Jupiter este în aspect armonios cu Marte, favorizând dialogul amical, reluarea unor subiecte mai vechi pe care acum le poți pune într-o cu totul altă perspectivă, mult mai optimistă, împreună cu perechea de viață.

Muncă și bani:
Eclipsa de Soare din 2 iulie și eclipsa de Lună din 17 iulie îți activează casele financiare, axa valorilor, așa că eastrolog.ro îți recomandă să te ocupi cu seriozitate de resursele de care dispui și să găsești o cale mai eficientă de gestionare a veniturilor. Multe chestiuni mai vechi ar putea deveni presante, spre exemplu un credit bancar, anumite taxe neplătite, o moștenire.
Eclipsa de Soare poate marca o perioadă de criză care te obligă să găsești surse noi de venit sau să îți reevaluezi prioritățile financiare. Unii Gemeni tind să cheltuie inutil, pe lucruri de lux, exact când ar trebui să își definească foarte clar bunurile de strictă necesitate.
Mercur, guvernatorul Gemenilor, retrogradează începând cu 8 iulie, iar la 19 iulie intră de-a-ndoaselea în casa banilor munciți și a cheltuielilor. De aceea, crește riscul să irosești resurse importante pe răsfățuri fără rost ori să iei decizii financiare total neinspirate.
Presiunile financiare ar putea să-i determine pe unii Gemeni să ia măsuri drastice și în ceea ce privește locul de muncă sau direcția în carieră. Eastrolog.ro te sfătuiește să nu te grăbești, pentru că, oricum, nu poți face mari progrese în această perioadă. Ar fi mai bine să te gândești și să faci planuri, răbdător și fără panică.

Formă fizică și moral:
Stresul generat de frământările financiare sau de încăpățânarea de a forța lucrurile în direcția dorită de tine ți-ar putea afecta starea de sănătate și echilibrul interior, mai ales după 17 iulie 2019. De altfel, eclipsa de Lună din 17 iulie ar putea să marcheze și un moment mai dificil pentru sănătate, mai ales dacă suferi de afecțiuni mai vechi, cronice. Eastrolog.ro îți recomandă să adopți un ritm de muncă și de viață mai liniștit, mai calm. Și ține cont că îngrijorările nu-ți rezolvă problemele, ci îți slăbesc sistemul imunitar!
Atenție la o predispoziție mai crescută spre accidentări, mai ales în deplasări!
Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul Gemenilor, încurajează introspecția, regândirea unor strategii, regândirea ideilor de siguranță și de securitate.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în iulie 2019: Revizuiește informațiile de care dispui, reia negocieri mai vechi, dar ferește-te de aroganță și de predispoziția de a trage concluzii pripite. Atenție mare la cheltuieli!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 27 Aug - 9:12

septembrie 2019

Dragoste și viața în doi:
În prima jumătate a lunii septembrie 2019 ai tendința să fii mai melancolic, mai orientat spre trecut, mai retras, nu foarte interesat de relațiile amoroase. Până la 14 septembrie, eastrolog.ro îți recomandă să încerci să faci pace cu tine, eventual cu trecutul amoros și cu alegerile sentimentale mai puțin reușite, sau să închei o relație care nu mai merge.
Unii Gemeni ar putea decide să se mute împreună cu persoana iubită, sau fac planuri în acest sens. În ciuda unor divergențe de opinii, până la urmă puteți ajunge la o înțelegere.
La 14 septembrie 2019 Venus intră în propriul Domiciliu, în casa iubirii și a aventurilor sentimentale, însoțită de Mercur, guvernatorul Gemenilor. Prin urmare, veselia reintră încet în viața ta și, în cazul în care ești celibatar, îți revine cheful de cuceriri, întâlniri și provocări amoroase. E cea mai bună perioadă pentru a aborda o persoană care îți place, pentru a exprima ce simți, pentru a-ți face cunoscute intențiile sau, dacă ești deja implicat într-o relație sentimentală, pentru a rezolva un conflict ori o chestiune mai complicată.
Gemenii căsătoriți știu cum să-și recucerească perechea de viață, iar timpul petrecut împreună le aduce bucurie și le retrezește sentimentul plăcut de „fluturi în stomac”.
În ultima săptămână a lunii, eastrolog.ro te sfătuiește să eviți relațiile complicate, din interes sau extraconjugale.

Muncă și bani:
Luna septembrie 2019 ar trebui să fie o perioadă de concluzii în ceea ce privește anumite colaborări profesionale, asocieri ori parteneriate de afaceri. În perioada 14-28 septembrie, Jupiter și Neptun – cele două planete care guvernează cariera și reputația socio-profesională a Gemenilor – se află din nou în aspect tensionat, sugerând că s-ar putea să îți clădești speranțe și iluzii prea mari în ceea ce privește anumite colaborări și asocieri. Nu este exclus să ai parte de aceleași promisiuni deșarte pe care le-ai mai auzit și în ianuarie sau martie. Ar fi cazul să te trezești și să cauți să vezi realitatea așa cum este.
La 14 septembrie 2019, Luna Plină în Pești îți activează casa X. Ținând cont de faptul că Luna îți guvernează casa II (banii munciți), Luna Plină în Pești ar putea aduce unora dintre Gemeni un moment de succes, de maxim financiar, de recunoaștere a meritelor profesionale, moment încununat cu un premiu, cu o distincție sau cu creșterea popularității. Unii Gemeni, însă, ar putea ajunge în situația de a încheia o etapă profesională nerentabilă sau de a pune punct unor asocieri păguboase.
Spre sfârșitul lunii septembrie, eastrolog.ro îți recomandă să fii foarte atent cu banii, pentru că ai putea avea tendința să faci speculații nefaste sau cheltuieli exagerate ori nejustificate. Ar putea să apară și cheltuieli neprevăzute ori să te ajungă din urmă o datorie mai veche care îți umbrește planurile de vacanță ori de distracție. Fii cumpătat!

Formă fizică și moral:
Starea de sănătate nu e neapărat rea în luna septembrie 2019. Doar Gemenii cu afecțiuni mai vechi ar putea avea nevoie de ceva investigații sau, poate, de reprogramarea unor intervenții ori explorări medicale.
Melancolia primei jumătăți a lunii trece repede, iar după 14 septembrie, cei mai mulți Gemeni sunt dispuși să se distreze, să facă mișcare, să se (re)apuce de un sport.
Eastrolog.ro îți atrage atenția că în ultima săptămână a lunii ai putea fi predispus la accidentări sau la epuizare dacă încerci vreo cură extremă sau exagerezi cu efortul fizic. Revenirea la o formă mai bună se face treptat, nu se recomandă să forțezi dietele de slăbire.
Atenție, de asemenea, la intervențiile cosmetice, pentru că ai putea avea probleme cu pielea și cu podoaba capilară!

Sfatul eAstrolog : Banii sunt subiectul cel mai sensibil al lunii septembrie, mai ales dacă ai de negociat un partaj ori o ieșire dintr-o asociere de afaceri, sau dacă ai de plătit taxe ori datorii. Fii prudent, moderat și nu-ți asuma inutil riscuri!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 25 Sept - 9:57

octombrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Relațiile amoroase ale Gemenilor necesită mai mult efort în luna octombrie 2019, mai ales cele care au deja vechime și au nevoie de reașezări și reajustări.
Cu Marte în tranzit prin casa V (iubirea, flirturile, distracțiile) începând din 4 octombrie, Gemenii sunt poate mai dezinteresați decât de obicei să își asume responsabilități sau să se lase prinși în rutina activităților zilnice de cuplu. Dispoziția lor jucăușă și romantică, eleganța și nevoia de stimulare mentală ar putea să le inspire perechea de viață spre activități mai relaxante în doi. Pasiunile renasc, dar se pot împiedica adesea de diversele responsabilități și obligații. Cu puțin efort și bunăvoință, mulți Gemeni pot reuși să facă tot ce au de facut și să le rămână timp și pentru amor. Până la urmă, gândește-te ce frumos ar arăta o cină romantică în propriul apartament curat și aranjat!
Gemenii celibatari au o perioadă foarte frumoasă, deosebit de propice cuceririlor. Prietenii o pot face pe pețitorii pentru ei, sau faptul că au o viață socială mai activă alături de prieteni îi pune în contact cu oameni noi, iar atracțiile se pot ține lanț.
După 26 octombrie 2019, eastrolog.ro îți recomandă totuși prudență, pentru că apare tentația de a ajunge în așternut cu o persoană din anturajul apropiat, catalogată până acum ca fiindu-ți prieten/ă. Dacă vreunul dintre voi are obligații (sau poate chiar amândoi), lucrurile riscă să ia o întorsătură neplăcută, așa că ar fi bine să eviți astfel de situații. Gândește-te dacă merită să pierzi un prieten bun/o prietenă bună pentru o pasiune de moment care, de altfel, nu duce nicăieri.

Muncă și bani:
Casa VI a Gemenilor (munca și sănătatea) se aglomerează pe măsură ce luna octombrie 2019 își desfășoară zilele. Mercur, guvernatorul Gemenilor, sosește în această casă la 3 octombrie, urmat de Venus la 8 octombrie și de Soare la 23 octombrie. În plus, Pluton, guvernatorul modern al casei VI, își încetează retrogradarea la 3 octombrie. S-ar spune, așadar, că astrele îi susțin puternic pe Gemenii care sunt de mult timp în căutarea unui (alt) loc de muncă și le oferă acum șansa de a găsi ceea ce le place cu adevărat. Dacă intri în categoria celor care sunt mulțumiți de locul de muncă actual, câștigi în eficiență dacă îți folosești talentele și abilitățile într-un mod creativ.
Tranzitele lunii octombrie susțin organizarea mai eficientă a activității, actualizarea sau ajustarea unor reguli ori norme de muncă, îmbunătățirea relațiilor cu colegii.
Dacă te gândești de ceva vreme să începi o activitate pe cont propriu, în paralel cu ceea ce muncești deja, eastrolog.ro îți semnalează că acum ai o foarte bună ocazie să îți pui planurile în practică. Luna Nouă de la 28 octombrie 2019 are loc în casa VI a Gemenilor și favorizează începerea unor activități noi sau intrarea în etape noi în plan profesional. Acestea ar putea genera venituri suplimentare în viitor.
La nivel financiar nu se întrevăd progrese sau schimbări majore. Luna octombrie se anunță foarte bună pentru a economisi, dar predispoziția este de a cheltui excesiv pentru întâlniri galante și nimicuri luxoase și fără rost.

Formă fizică și moral:
Stai bine și cu energia fizică, și cu moralul. Tranzitele planetare din casa VI indică o perioadă bună pentru a-ți schimba stilul de viață, pentru a încerca o nouă dietă sau un nou program de fitness. Eastrolog.ro te sfătuiește, totuși, să eviți exagerările în ceea ce privește regimurile sau suplimentele alimentare „miraculoase”.
De asemenea, se recomandă să fii atent la o predispoziție spre hiper-agitație, spre a-ți asuma prea multe responsabilități, doar pentru a le lăsa baltă și a fugi în oraș la distracție. Acest tip de situații ar putea genera tot felul de vinovății și frustrări care, în final, îți scad moralul.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în octombrie 2019: Profită de tranzitele lunii pentru a te ocupa de cele mai dificile situații din viața personală și din cea profesională, și nu te lua după gura prietenilor care te cheamă doar la distracție și huzur!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 23 Oct - 11:51

Gemeni noiembrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața sentimentală a Gemenilor este foarte bine aspectată în luna noiembrie 2019. Lui Jupiter, situat în casa VII (parteneriatele și căsătoria), i se alătură Venus, încă de la 1 noiembrie. Astfel, cele două planete benefice își dau mâna pentru a te sprijini în îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți, poate chiar în salvarea unui parteneriat amoros ajuns la limită, dar și în consolidarea vieții de cuplu. Dacă nu ai o relație serioasă sau ești de-a dreptul celibatar, se creează cele mai bune oportunități pentru a întâlni o persoană care va juca un rol important în viața ta.
Norocul te însoțește în plan amoros, așa că sunt șanse să iei decizia de a te căsători sau să progresezi neașteptat în organizarea marelui eveniment.
Dacă ești deja parte a unui cuplu în care s-a instalat rutina, eastrolog.ro îți sugerează să apelezi la câteva trucuri romantice de recucerire, de redeșteptare a atracției reciproce și a pasiunii. Inteligența ți-a fost mereu un atu, dar de data aceasta e nevoie și de gesturi tandre, poate chiar de un cadou discret, dar cu semnificații adânci.
noiembrie 2019 Soarele începe și el să tranziteze casa VII, unde se întâlnește cu Luna la 26 noiembrie. Momentul de Lună Nouă favorizează înnoirile, ceea ce sugerează că relația ta amoroasă, oficializată sau nu, ar putea intra într-o altă etapă, mai veselă, mai relaxată, mai orientată spre plăceri decât spre obligații și responsabilități. În plus, este o perioadă deosebit de favorabilă începerii unei relații amoroase, mai ales dacă ai stat pe tușă mult timp.

Muncă și bani:
Mercur, planeta guvernatoare a Gemenilor, retrogradează până la 20 noiembrie în casa VI (munca și sănătatea). Prin urmare, chiar dacă ești foarte interesat de evoluția ta profesională, eventual de găsirea unui (nou) loc de muncă, eastrolog.ro îți recomandă să fii prudent și să studiezi cu grijă ofertele. N-ar fi deloc rău să analizezi ceea ce crezi că îți dorești de la un loc de muncă și dacă activitatea profesională pe care o desfășori ți se potrivește și te face să te simți împlinit.
Aspectele armonioase pe care Mercur le trasează spre Saturn și Neptun îți ascut realismul și intuiția, astfel că deciziile profesionale pot fi deosebit de inspirate și cu efecte benefice pe termen lung. Eastrolog.ro apreciază că n-ar fi rău să iei în considerare chiar și posibilitatea de reorientare profesională sau de recalificare, dar să ții cont că va trebui să perseverezi, să depui efort și să revizuiești anumite detalii peste care ai trecut în grabă, pentru că lucrurile nu se rezolvă cu ușurință, de la sine.
Începând din 19 noiembrie 2019 Marte dinamizează sectorul profesional. Opoziția Marte-Uranus, resimțită în intervalul 22-26 noiembrie, prevestește răsturnări de situație semnificative în plan profesional. Pot fi mai afectați Gemenii care lucrează în străinătate sau care doresc să plece pe alte meleaguri pentru un câștig mai bun, cei care activează în domeniul universitar, sau cei care au profesii legate de religie ori justiție.
Proiectele de grup se pot da peste cap în mod neașteptat și unii Gemeni ar putea să încheie luna noiembrie cu sentimentul că viitorul e nesigur. Opoziția Marte-Uranus este favorabilă celor care își găsesc curajul de a iniția anumite schimbări radicale pe care le-au tot evitat sau amânat, poate chiar de ani de zile.

Formă fizică și moral:
Sănătatea îți poate da de furcă în luna noiembrie 2019 și uneori s-ar putea să te simți sleit de puteri și doborât de rutină sau îngrijorat de simptome ce dau de furcă chiar și medicilor. Din fericire, primești sprijin din partea celorlalți, în special de la perechea de viață și/sau de la un asociat. Aceștia știu cum să îți descrețească fruntea, cum să îți retrezească optimismul și încrederea în forțele proprii.
Spre finele lunii se lămuresc și problemele legate de sănătate. Cel mai probabil, pe măsură ce îți rezolvi problemele legate de muncă și de relația cu superiorii, se reduce și stresul, iar simptomele bizare dispar ca prin minune.
Ai putea apela cu succes la metode de relaxare precum meditația, masajul, ședințele de yoga etc.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în noiembrie 2019: Pentru că Mercur, planeta guvernatoare a Gemenilor, este în mers aparent retrograd până la 20 noiembrie 2019, este recomandat să lași pentru finele lunii deciziile importante pentru viața ta. Acordă-ți suficient timp pentru a cântări opțiunile și lasă-ți loc de răzgândire!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019 Empty Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum