GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

+4
dorina_s
myrk
pitulicea
atat de simplu
8 participanți

Pagina 51 din 53 Înapoi  1 ... 27 ... 50, 51, 52, 53  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Horoscop 5 decembrie 2019

Mesaj  pitulicea Joi 5 Dec - 8:40

Horoscop 5 decembrie 2019 Berbec
Dragi Berbeci, este o zi improtantă la serviciu, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi la tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru. S-ar putea ca anumiţi colegi să aibă nevoie de ajutorul vostru, de un sfat, de o vorbă bună. Fiţi înţelegători şi răbdători, mai ales dacă, la un momentdat, aţi fost în aceeaşi poziţie. În dragoste, astrologii vă sfătuiesc să fiţi temperaţi. Evitaţi conflictele, lăsaţi tăcerea să vorbească atunci când riscaţi să răniţi persoana dragă prin cuvinte în care nici voi nu credeţi cu adevărat.

Horoscop 5 decembrie 2019 Taur
Taurii au nevoie de o vacanţă. În cazul în care vă simţiţi epuizaţi din cauza stresului acumulat în ultima vreme la serviciu, ar fi ideal să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă relaxa. Detaşaţi-vă de aceste proiecte, mai ales dacă nu sunt urgente şi petreceţi mai mult timp cu familia, prietenii ori persoana iubită. Începeţi un nou hobby, fie dans, fie pictură, orice vă face plăcere şi vă reîncarcă bateriile.

Horoscop 5 decembrie 2019 Gemeni
Gemenii fac progrese considerabile la serviciu. Cu siguranţă atât colegii cât mai ales superiorii vor observa devotamentul de care daţi dovadă şi forţa de muncă şi vor aprecia performanţele voastre.Poate fi o zi bună şi pentru dragoste. Aveţi curaj, vorbiţi despre sentimentele voastre, luptaţi pentru a cuceri persoana dragă şi nu renunţaţi nicio secundă până nu vă îndepliniţi visul, indiferent dacă vorbim de afaceri, iubire etc.

Horoscop 5 decembrie 2019 Rac
Scopurile voastre actuale sunt orientate către familie, în această perioadă. Perioada sărbătorilor de iarnă, care se apropie, vă poate transforma în oameni mai buni, cu toate că, pentru voi, oamenii sunt mult mai importanţi decât orice succes. Vă puteţi planifica următoarele zile în funcţie de familie şi prieteni. Aşa vă veţi încărca bateriile şi veţi putea continua pe drumul pe care vi l-aţi ales.

Horoscop 5 decembrie 2019 Leu
Astăzi vă veţi trezi plini de energie şi pregătiţi să înfruntaţi întreaga lume. Cu o astfel de atitudine, succesul este garantat, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Aveţi şansa să impresionaţi pe toată lumea şi veţi putea obţine anumite avantaje în beneficiul vostru sau al familiei. În viaţa privată, trebuie să depuneţi un pic mai mult efort decât în mod normal pentru a putea dovedi că încă sunteţi acolo şi încă vă pasă.

Horoscop 5 decembrie 2019 Fecioară
Lucruri foarte bune vi se vor întâmpla, astăzi sau în perioada următoare. Păstraţi ritmul pe care l-aţi stabilit, iar universul vă va întinde o mână de ajutor pentru a putea continua şi pentru a obţine rezultatele la care speraţi. Unde credeţi vă puteţi să ajungeţi? Nu există nicio limită pe care noi nu o puteţi trece, iar răspunsurile la toate întrebările le aveţi în minte, doar că nu ştiţi acest lucru. Încă.

Horoscop 5 decembrie 2019 Balanţă
Balanţa este posibil să se afle astăzi în mijlocul unor conversaţii destul de complicate, care sunt menite să îi distragă atenția de la un subiect important. Oameni din viața ta, posibil prieteni sau chiar familie, ar putea să încerce să vă convingă să renunţat la o oportunitate grozavă, în timp ce tu rămâi să te întrebi de ce ce întâmplă acest lucru, când ar putea să te susţină în demersurile tale. Aveţi grjă la modul cum reacţionaţi, evitaţi conflictele deschise.

Horoscop 5 decembrie 2019 Scorpion
Indiferent dacă este gata sau nu, Scorpionul va intra astăzi într-o situaţie amoroasă complicată, din care nu va ieşi prea curând. Deciziile tale în privinţa persoanei lângă care vrei să-ţi petreci următoarea perioadă din viaţă se concretizează brusc, dar este important să nu te ia prin surprindere. Ţi-ai dorit întotdeauna asta, dar rezultatul este posibil să fie unul neaşteptat, peste cele mai optimiste previziuni ale tale.

Horoscop 5 decembrie 2019 Săgetător
Astăzi, dacă nu simte echilibrul în viață, Săgetătorul trebuie să schimbe ceva. Este posibil să neglijezi o parte crucială din tine care cere o mare atenție. În acest moment, ar putea fi munca ta. Poate că v-ați distras cu lucrurile din afara muncii sau chiar v-ați putea întreba cum vă puteți schimba complet cariera. Totul începe cu tine însă. Dacă doriți să mergeți mai departe, astăzi este ziua pentru care puteți reduce toate distragerile și să vă apucați de treabă.

Horoscop 5 decembrie 2019 Capricorn
Este ziua voastră, Capricornilor! Tot ce atingi se transformă în aur. Astăzi apar reuşitele de tot felul, indiferent că este vorba despre o afacere sau despre carieră. Nu uita, însă, că trebuie să împarţi laurii succesului cu o altă persoană. Cel mai înţelept este să faci tot pentru ca succesul echipei să nu fie umbrit de invidia nejustitificată. Seara, cel mai indicat este să faci un masaj relaxant, sau poate yoga.

Horoscop 5 decembrie 2019 Vărsător
Pentru Vărsători, calea spre succes este una dificilă. Ziua de joi pare nesfârşit de lungă şi dificilă, iar motivul sunt sarcinile de la serviciu sau problemele de tot felul care apar în familie. La serciviu, ai putea să găseşti un coleg cu care să împarţi responsabilităţile de la birou. Foarte important, nu uita de să-ţi întăreşti organismul, în lupta cu bolile de sezon. Dacă simţi că o răceală îţi dă târcoale, mergi pe remediile tradiţionale şi vitamine.

Horoscop 5 decembrie 2019 Peşti
Dragi nativi Peşti, este o zi perfectă dacă vreţi să încercaţi un experiment îndrăzneţ. Dacă este vorba despre o schimbare de look, modificarea poate fi una de bun augur. Cei din jur vor aprecia curajul tău şi personalitatea. Acţiunea trebuie să fie, însă, una deliberată şi conştientă şi încearcă să nu-ţi distrugi individualitatea. Seara, petrece mai mult timp alături de familie. Mai este puţin până la weekend, aşa că aţi putea plănui o scurtă vacanţă la munte.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 5 Dec - 8:43

Perioada sărbătorilor de iarnă, care se apropie, vă poate transforma în oameni mai buni,
Asta-mi doresc sa se intample I love you
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Horoscop 6 decembrie 2019

Mesaj  pitulicea Vin 6 Dec - 9:28

Horoscop 6 decembrie 2019 Berbec
Nu e niciu secret faptul că Berbecii sunt ambițioși peste măsură și competitivi până la rivalitate, dar s-ar putea ca aceste atuuri să se întoarcă împotriva lor, pe plan sentimental. Cu partenerul de viață ar trebui să fie o relație bazată pe încredere, nu una în care fiecare trage pentru el. Importantă e cooperarea, nu câștigul individual. Din fericire, lucrurile stau ceva mai bine pe plan financiar. S-ar putea ca o veste extraordinară cu privire la bani / carieră să dea totul peste cap.

Horoscop 6 decembrie 2019 Taur
În stilul caracteristic, Taurii au segmentat problema care îi macină în sute de bucăți, toate foarte ușor de rezolvat. În teorie pare simplu, însă practica le dă mari bătăi de cap nativilor din această zodie. Chiar și cea mai bună organizare este inutilă fără un prim pas ferm. Mai ales în dragoste, unde a gândi prea mult e, dacă nu dezastruos, cel puțin lipsit de sens.

Horoscop 6 decembrie 2019 Gemeni
Gemenii ar putea cunoaște o persoană cu adevărat specială, într-o situație complet nepotrivită. În astfel de momente iese la iveală magia dragostei. Nu este nevoie de surprize romantice și pregătiri chinuitoare pentru ca două suflete să se conecteze. O pot face oricunde și oricând, transformând orice mediu într-unul plin de pasiune și bunădispoziție. Profită de această ocazie și nu te lăsa nicio clipă cuprins de îndoială.

Horoscop 6 decembrie 2019 Rac
Racii par a străluci de bucurie, fără a avea un motiv anume. Simplul gând la un viitor cu o persoană dragă, chiar dacă e doar o fantezie, le dă o energie ieșită din comun. Problema nativilor din Rac e că visele devin realitate, iar din acel moment a sta în lumea imaginației nu mai este o soluție. Nu ezita să te pregătești pentru succes, pentru că, fără să vrei, te vei pregăti pentru eșec.

Horoscop 6 decembrie 2019 Leu
În ultima perioadă aţi muncit din greu, atât la locul de muncă, cât şi acasă. Poate aţi muncit chiar mai mult decât ar fi trebuit. Cu toate acestea, pentru voi nu înseamnă că sunteţi extenuaţi sau exploataţi, mai ales că faceţi ceea ce vă place. Rezultatele muncii voastre vor fi apreciate de apropiaţi ori şefi, astfel că satisfacţia va fi pe măsura eforturilor depuse. Concret, astăzi este vorba despre culegerea roadelor muncii din ultima perioadă. Bucuraţi-vă din plin!

Horoscop 6 decembrie 2019 Fecioară
Sunteţi un pic obsedaţi de perfecţiune, motiv pentru care veţi fi un pic conflictuali cu colegii, familia sau prietenii. Atenţia voastră pentru detalii este binecunoscută, însă nu întotdeauna trebuie să acţionaţi în acest mod. Trebuie să vă asiguraţi că nu irosiţi timp important pentru un detaliu fără semnificaţie. Faceţi un pas înapoi şi priviţi în ansamblu. Priviţi din unghiuri diferite pentru a vă face o impresie despre ce se întâmplă cu adevărat şi veţi reuşi să avansaţi.

Horoscop 6 decembrie 2019 Balanţă
Dacă nu vă simţiţi suficient de încărcaţi, astăzi aveţi ocazia de a lucra la mai multe proiecte sau de a primi mai multe sarcini în ceea ce priveşte rolul pe care îl jucaţi în familia voastră. Astfel veţi dovedi tuturor că sunteţi oameni de încredere, oameni responsabili şi oameni care ceilalţi se pot baza la greu. Nu uitaţi să vă odihniţi, la sfârşitul zilei, în braţele persoanei iubite. Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 6 decembrie 2019 Scorpion
Vă veţi trezi plini de energie pozitivă, mai ales că sunteţi în acel loc în care vă place să trăiţi şi sunteţi înconjuraţi de foarte multă iubire. Toată această energie se poate transforma în imaginaţie şi putere de creaţie, astfel că puteţi continua să munciţi la hobby-ul vostru. Rezultatele vă vor impresiona atât pe voi, cât şi pe cei din jurul vostru. Mergeţi pe acest drum!

Horoscop 6 decembrie 2019 Săgetător
Săgetătorii sunt un pic distraţi, astăzi, fiind probabil cu gândul la weekend. Încearcă să rămâi concentrat la serviciu, chiar dacă pleci în vacanţă în câteva ore. De asemenea, astrele te sfătuiesc să ai grijă de economii. Gândeşte-te cu atenţie înainte să te apucp să cheltuieşti în neştire, aminteşte-ţi cât de mult ai muncit pentru acei bani. În plus, respectă regulile şi îmcearcă să te abţii de la orice încălcare a legii, cum ar fi depășirea vitezei legale.

Horoscop 6 decembrie 2019 Capricorn
Astăzi, Capricornii nu trebuie să uite că ei sunt pe primul loc. Oricât de mult te implici în ai ajuta pe ceilalţi, nu uita că tu eşti prioritatea numărul unu în viaţa ta. Încearcă să te relaxezi, nu se va întâmpla nimic teribil sau ieşit din comun. Sfatul astrelor pentru Capricorni este să petreacă ceva timp singuri, pentru a gândi și a planifica.

Horoscop 6 decembrie 2019 Vărsător
Vineri, Vărsătorii se trezesc inspiraţi. O idee genială legată de profesie te va pune pe gânduri şi va trebui să decizi dacă te angajezi într-un nou obiectiv. Nu uita că, în cazul în care faci asta, realizarea acestui obiectiv va deveni prioritatea ta principală. Din fericire, pe plan personal nu există zbateri, aşa că nu vei fi perturbat în planurile tale. Dacă eşti singur, este foarte posibil ca în această seară să întâlneşti o persoană care te va fascina şi cu care îţi vei dori să te reîntâlneşti.

Horoscop 6 decembrie 2019 Peşti
Dragi Peşti, este momentul să vă gândiţi la cum să vă rotunjiţi veniturile. Ultima perioadă nu a fost prea fericită din punct de vedere financiar, aşa că este o zi ideală pentru a pune la punct o afacere. În această seară, ai ocazia să treci peste un conflict pe care l-ai avut cu un prieten apropiat. O petrecere la care veţi participa amandoi va fi o ocazie perfectă ca să depăşiţi aceste neînţelegeri. Seara se va încheia perfect, alături de persoana iubită.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 6 Dec - 9:30

Nu ezita să te pregătești pentru succes, pentru că, fără să vrei, te vei pregăti pentru eșec.
Imi explica cineva cum se traduce asta? scratch Se pare ca sunt analfabeta functional, ca nu inteleg Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 7 Dec - 8:14

Horoscop 7 decembrie 2019 Berbec
În general Berbecii nu se lasă descurajați foarte ușor, însă este posibil ca indiferența unor oameni apropiați să-i rănească profund și, drept urmare, să renunțe la anumite planuri în care investiseră mult suflet. Reacția este normală, însă câteva clipe de singurătate ar putea scoate la iveală o alta cale de acțiune. Una mult mai îndrăzneață și care pune, din nou, lucrurile în mișcare.

Horoscop 7 decembrie 2019 Taur
Taurii să se pregătească sufletește, pentru că ar putea primi o propunere răsunătoare ca o bombă. Una plină de pasiune, însă deosebit de periculoasă atât pentru cei singuri, cât și pentru cei care au o relație stabilă. E rost de iubire, momente de neuitat și magie în doi, nu de îndoieli, așteptat sau prea multe întrebări. Tu decizi ce vei face.

Horoscop 7 decembrie 2019 Gemeni
Gemenii vor avea parte de o zi complicată, din care nu vor lipsi flirturile, destăinuirile dar și gesturile dezamăgitoare. Mereu se întâmplă ceva neașteptat, când lucrurile par a merge în direcția bună, iar toate planurile sunt date instantaneu peste cap. Ai nevoie de răbdare și să-ți reamintești în orice moment care este scopul tău. Dacă știi încotro mergi, toate obstacolele capătă sens și sunt mult mai ușor de depășit.

Horoscop 7 decembrie 2019 Rac
Racii ar putea afla cu surprindere că cele mai frumoase lucruri vin atunci când nu te gândești la ele și, de fapt, nici măcar nu ți le dorești. În dragoste, la fel. Este important să nu grăbești lucrurile și să ai grijă de tine, în primul rând. Menține-ți energia la cote înalte și ai grijă să investești mereu propria persoană, pentru a culege roadele în viitor. E calea prin care vei atrage ceea ce îți dorești și ceea ce meriți.

Horoscop 7 decembrie 2019 Leu
Leul este obişnuit să lupte cu intensitate maximă pentru ceea ce îşi doreşte, de aceea astăzi el vede un prieten cum renunţă la cineva drag fără niciun fel de luptă. Acest lucru te supără foarte tare şi încerci să-l faci să lupte, însă nu este recomandat să faceţi acest lucru. Este posibil ca persoana respectivă să nu dorească aşa ceva şi trebuie să nu uitaţi că nu toate persoanele au spirit de luptător.

Horoscop 7 decembrie 2019 Fecioară
Pe Fecioară azi nimic nu o distrage de la ce şi-a propus să facă. Ai multe lucruri de rezolvat, chiar dacă e sâmbătă. S-ar putea să fiți tentat să cedaţi sub presiunea unor persoane din familie, însă nu te lăsa bătut. Ai un mental puternic şi tot ce ai nevoie este să crezi în tine. Dovedește acest lucru în acțiunile tale de astăzi și vei fi răsplătit pentru eforturile tale.

Horoscop 7 decembrie 2019 Balanţă
Balanţa vrea să reușească în viață indiferent de ce înseamnă asta. Este o calitate excelentă. Sunteți dispus să puneți ideile în lucru, dar trebuie să aveţi și răbdarea necesară pentru a vă continua drumul. De asemenea, înțelegeți că cel mai probabil va trebui să începeți mai de jos. Vești ceva mai rele în dragoste. S-ar putea ivi probleme mari pe plan sentimental, după o mărturisire dureroasă a persoanei iubite. Aveți grijă cum reacționați, altfel s-ar putea ajunge chiar la o separare.

Horoscop 7 decembrie 2019 Scorpion
Scorpionul s-ar putea să fie pe punctul de a-şi pierde răbdarea cu oamenii din jurul lui. Totuși, azi nu trebuie să faci asta. Nu uita tot ce ai învățat până acum despre autocontrol. Ați avut o săptămână grozavă, continuați pe acest impuls. Nu are niciun sens să mergeți înapoi, deoarece simțiți că eforturile dvs. ar putea fi complet pierdute.

Horoscop 7 decembrie 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii sunt irezistibili. Foloseşte acest atuu la serviciu, îţi va aduce beneficii nebănuite. Te va ajuta să-ţi atingi scopurile, să-ţi dezvolţi proiectul pe care l-ai tot amânat. În plus, vei atrage atenţia unei persoane atrăgătoare. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, acum este momentul să faci primul pas. Astrele îţi recomandă să renunți la unele obiceiuri nesănătoase, care îţi şubrezesc sănătatea.

Horoscop 7 decembrie 2019 Capricorn
Dragi Capricorni, sunteţi în mare formă. Te simţi excelent şi nu ai niciun motiv de îngrijorare. Astăzi, o să rezolvi problemele pe care le-ai analizat până la cel mai mic detaliu, iar perfecționarea acestor proiecte îţi va oferi o mare plăcere. Toate merg ca pe roate, însă ceva neașteptat îţi va da liniştea peste cap. Ar putea fi o veste pe care o primeşti de la un prieten sau de la o rudă. Încearcă să iei totul cu calm.

Horoscop 7 decembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii trebuie să rezolve problemele pe care le-au tot amânat şi care s-au tot strâns. Dacă nu te implici, este imposibil să le faci faţă. Ai putea fi în poziţia în care să fii nevoit să iei decizii extrem de dificile, de a pune capăt unei poveşti de dragoste sau unei căsnicii. Dacă ești singur, lucrurile sunt mai simple. Încearcă să comunici mai mult cu persoana care este dispusă să-ţi ofere dragostea ei. În ceea ce privește finanțele, trebuie să te gândeşti la o soluţie prin care să-ţi rotunjeşti veniturile.

Horoscop 6 decembrie 2019 Peşti
Şi Peştii au probleme financiare. Uită-te bine în conturi şi renunţă la toate cheltuielile care fac gaură în buget. Nu face achiziţii decât dacă este vorba despre un lucru de care ai neapărat nevoie. Seara, vei fi inspirat de un film sau de o carte bună, aşa că vei merge la culcare cu gânduri optimiste, la o viaţă fericită şi îndestulătoare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 7 Dec - 8:15

Este important să nu grăbești lucrurile și să ai grijă de tine, în primul rând.
Nu grabesc nimic. Din contra, ma misc ca un rac Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Horoscop 9 decembrie 2019

Mesaj  pitulicea Lun 9 Dec - 9:10

Horoscop 9 decembrie 2019 Berbec
Berbecii care sunt lipsiți de energie și entuziasm ar trebui să-și aducă aminte de ce lucruri sunt în stare atunci când au un scop clar. Singura problemă este lipsa unui vis, a unei dorințe către care să fie canalizate toate eforturile. Odată ce afli încotro vrei să ajungi, drumul este pe jumătate parcurs. Dacă simți nevoia de a discuta probleme de suflet, nu ezita să suni un prieten apropiat.

Horoscop 9 decembrie 2019 Taur
Taurii simt nevoia de a controla orice situație, astfel încât să nu intervină evenimente neprevăzute. Partea rea e că asta nu se prea poate. Încearcă să te pregătești sufletește pentru orice posibilitate, chiar dacă miza este mare, iar așteptările pe măsură. În cel mai rău caz, dacă lucrurile merg prost, vei învăța o lecție de neprețuit. Spre seară ai putea primi o veste pe care o aștepți de mult timp.

Horoscop 9 decembrie 2019 Gemeni
Gemenii ar putea descoperi că puține lucruri dor mai tare decât trădarea în dragoste. Deși totul în jur pare a se prăbuși, cert este că, în timp, emoțiile se vor estompa. Însă, dacă partenerul a greșit, trebuie să afli ce l-a împins să acționeze astfel. Încearcă să îl înțelegi, nu să reacționezi la cald. Vei avea destul timp pentru a lua decizii. Și ai grijă să nu te lași influențat de alți oameni sau să dai crezare unor informații false.

Horoscop 9 decembrie 2019 Rac
Racii ar putea avea o stare de neliniște, de parcă ceva important și neprevăzut pare a se întâmpla. Cel mai probabil, instinctul este cel care încearcă să se facă auzit și să semnaleze anumite probleme neglijate sau trecute pe plan secund. De multe ori, problemele pe care le avem sunt cu totul altele decât cele cărora le dăm atenție.

Horoscop 9 decembrie 2019 Leu
Leul îşi începe ziua de luni foarte motivat. Încărcat cu energie, nimic nu va putea să te oprească sau să te doboare astăzi. Totuși, aveți grijă să nu vă implicați în treburile altor oameni, chiar dacă simțiți că puteți ajuta într-o situație. Probabil ai putea, dar aceste persoane nu vor fi deschise la sfaturi de la tine. Economisiți energia pentru o altă zi.

Horoscop 9 decembrie 2019 Fecioară
Fecioara are câteva probleme astăzi, de natură emoţională. Pe măsură ce intrați în ritm, vă daţi seama că aveți oportunitatea de a face ceva semnificativ în relaţiile personale. Încearcă să te asiguri că ești exact acolo unde trebuie să te afli şi fă totul pentru a scăpa de nesiguranţa care te urmăreşte, în privinţa partenerului de viaţă.

Horoscop 9 decembrie 2019 Balanţă
Balanţa continuă astăzi să lucreze pentru îndeplinirea visului său. Optimismul te caracterizează, iar un mic pas pe care îl faci se va reflecta asupra ta ca o mare realizare, așa cum ar trebui! Nu uita că fiecare pas, oricât de mic ar fi el, către visul tău, este important. Îţi creezi viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna și vei vedea în curând rezultatele eforturilor tale.

Horoscop 9 decembrie 2019 Scorpion
Scorpionul nu trebuie să streseze oamenii din jurul său cu autoritatea sa într-un domeniu. Este un lucru pe care lumea îl poate găsi amenințător şi s-ar putea să pierzi mai multe decât îţi doreşti să câştigi cu acest comportament. Încearcă să înţelegi că nu toţi pot fi la fel de productivi ca tine şi nu toată lumea are cunoştinţele tale. Încearcă să-i inveţi cum se face, în loc să pui presiune unde nu este cazul.

Horoscop 9 decembrie 2019 Săgetător
Pentru Săgetători, deciziile pe care le veți lua ar putea avea urmări importante asupra carierei și ar putea marca un punct de cotitură în plan profesional. Aveți sprijinul colegilor voștri, luând în considerare sfaturile lor v-ar putea ajuta să mergeți cu hotărâre înainte. Ar fi bine să dați atenție și bugetului și să încercați să mențineți balanța între venituri și cheltuieli, recomandă horoscopul.

Horoscop 9 decembrie 2019 Capricorn
Astăzi, în viața profesională, ar fi bine să nu amânați proiecte sau să renunțați la ele. Mai degrabă încercați să îi implicați și pe alții alături de voi și astfel veți descoperi că, prin muncă în echipă, veți găsi soluționarea. Se întrevăd și unele mici câștiguri financiare, care v-ar putea ajuta să vă creșteți economiile. În viața personală, întâlnirea cu un vechi prieten pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme v-ar putea da o bunădispoziție de care aveți nevoie.

Horoscop 9 decembrie 2019 Vărsător
Puțin entuziasm va fi benefic pentru Săgetători în acest început de săptămână. Cu optimism și motivație veți descoperi că aveți resursele necesare să vă îndepliniți sarcinile, oricât de dificile ar fi. Și, de asemenea, puteți fi o sursă de inspirație pentru cei din jurul vostru. În viața personală, nu încercați să vă izolați. Compania prietenilor, a familiei sau a persoanei iubite vă va aduce clipe plăcute.

Horoscop 9 decembrie 2019 Peşti
Pentru Pești, dacă astăzi simțiți că sunt ape tulburi în relația voastră de dragoste, ar fi bine să nu mergeți pe premisa că partenerul vostru este cel care poartă responsabilitatea. Veți descoperi că o discuție sinceră și împăciuitoare va readuce rapid armonia în cuplu. În plan profesional, unele obstacole se vor dovedi a fi nu tocmai ușor de depășit. Încercați să nu fiți ezitanți, deciziile prompte vor fi cele eficiente, spune horoscopul.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Horoscop 10 decembrie 2019

Mesaj  pitulicea Mar 10 Dec - 8:28

Horoscop 10 decembrie 2019 Berbec
Berbecii au posibilitatea de a încheia o înţelegere promiţătoare din punct de evdere financiar. Fiţi însă atenţi la toate detaliile pentru a nu vă asuma riscuri fără posibilitatea de câştig. În dragoste, astrologii au veşti bune. Ar fi cazul să faceţi pasul cel mare dacă vă doriţi o familie alături de persoana iubită. Fiţi curajoşi, comunicaţi despre acest aspect şi organizaţi-vă împreună planurile de viitor.

Horoscop 10 decembrie 2019 Taur
Dacă aveţi o perioadă dificilă şi nimic nu vă aduce fericire, luaţi măsuri dragi Tauri. Nu trebuie să vă complaceţi într-o astfel de situaţie, din contră, astrologii vă sfătuiesc să faceţi orice schimbare de care aveţi nevoie pentru a vă aduce din nou bunadispoziţie în viaţă. Este o zi benefică pentru decizii spontane, motiv pentru care dacă vă doriţi un nou job sau vreţi să ieşiţi dintr-o relaţie amoroasă în care nu vă mai simţiţi confortabili, este momentul pentru a pune piciorul în prag.

Horoscop 10 decembrie 2019 Gemeni
Gemenii au parte de o zi foarte bună, mai ales în dragoste. Astrologii recomandă să aveţi inima deschisă, să aveţi curaj şi să daţi frâu liber emoţiilor. S-ar putea să cunoaşteţi o persoană specială, în preajma căreia vă veţi simţi foarte bine. Dacă descoperiţi că aveţi multe lucruri în comun, o a doua întâlnire romantică n-ar fi exclusă.

Horoscop 10 decembrie 2019 Rac
Racii sunt pe punctul de a-şi atinge obiectivele bine stabilite. Demonstraţi devotament, forţă de muncă şi seriozitate la serviciu, iar superiorii vor observa şi nu doar atât, ba chiar vor aprecia eforturile voastre. O mărire de salariu nu este exclusă. În dragoste trebuie să aveţi mai multă răbdare, poate fi o perioadă dificilă pentru partenerul/partenera voastră, motiv pentru care trebuie să acordaţi linişte şi înţelegere.

Horoscop 10 decembrie 2019 Leu
Astăzi, Leul va trebui să-şi arate loialitatea față de cei la care ține mai mult. Sună acasă astăzi, pentru că cineva pe care îl iubești poate avea nevoie de sfatul tău. Faceţi bine să empatizaţi cu oamenii când vă cer o secundă pentru a-i asculta cu adevărat. Această persoană merită timpul tău.

Horoscop 10 decembrie 2019 Fecioară
Fecioara are astăzi o înțelegere profundă a oamenilor și a lumii din jurul ei. Astăzi este o zi în care intuiția vă solicită să împărtășiți această înțelepciune cu lumea. Ai atât de multe lucruri de spus şi subiecte de discutat, pe care nu le-ai vorbit cu nimeni. Însă, se pare că astăzi este o zi potrivită pentru a realiza cât de diferit gândesc oamenii o rezolvare, având acelaşi scop.

Horoscop 10 decembrie 2019 Balanţă
În mod normal, Balanţa nu este genul care să aibă nevoie de ajutor în comunicare. Cu toate acestea, aveți tendința să ignoraţi conversaţii despre care credeţi că nu sunt importante și să faceţi o greşeală. Vorbele, în general sunt foarte importante pentru oamenii care nu pot să se angajeze imediat în fapte, aşa că aveţi mare grijă astăzi ce conversaţii ignoraţi.

Horoscop 10 decembrie 2019 Scorpion
Când vine vorba de durere și suferință, se pare că Scorpionul are o înţelegere profundă. Indiferent că ați trecut personal sau nu de astfel de probleme, sunteți capabili să relaționați cu oamenii care au acum aceste probleme. Puteți simți multe emoții mai profund decât majoritatea şi sunteți capabil să vă puneți cu adevărat în pantofii altcuiva. Sfaturile pe care le veţi da astăzi vor schimba o viaţă.

Horoscop 10 decembrie 2019 Săgetător
Ziua de marţi începe bine pentru Săgetători. Marţi, vei avea parte numai de veşti bune şi vei face tot ce ţi-ai propus. Fie că pleci într-o călătorie de serviciu, fie că seara mergi la o petrecere ori la o ieșire în oraș cu prietenii, te vei simți foarte bine. Astrele te sfătuiesc ca în orice faci, să-ţi urmezi instinctul. Și aveţi grijă cum reacționați în fața persoanelor pe care abia le-aţi cunoscut. Prima impresie pe care o laşi este foarte importantă.

Horoscop 10 decembrie 2019 Capricorn
Marţi va fi ca o zi de weekend pentru Capricorni, după atâtea eforturi făcute zilele trecute. Nu vei face decât să leneveşti prin casă, mai ales că ai nevoie de acest moment de respiro. Horoscopl te sfătuieşte să dai mai multă atenţei persoanelor dragi, pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă. Un telefon sau o invitaţie în oraş nu strică. Seara, cei care sunt singuri ar putea avea parte de o întâlnire romantică.

Horoscop 10 decembrie 2019 Vărsător
Ziua de 10 decembrie este favorabilă cu totul pentru Vărsători. O sumă neașteptată de bani vă va consolida situația pentru următoarea perioadă. O mare surpriză va fi și schimbarea de comportament a unei persoane din anturajul vostru, care brusc va fi foarte deschisă față de voi. Dacă eşti suspicios în legătură asta, ai toate motivele. Înainte de a avea din nou încredere în această persoană, studiază-i comportamentul o perioadă.

Horoscop 10 decembrie 2019 Peşti
Dragi Peşti, astrele nu vă recomandă ă începeţi proiecte laborioase, care necestă timp şi multă energie. Mai degrabă concentrează-te asupra familiei. Vei avea mult mai multe de câştigat fiind alături de cei dragi. În cazul în care eşti singur, cineva îţi va capta atenţia şi te va pune pe gânduri. Dacă te simţi atras, fă tu primul pas. Dacă, în schimb, eşti într-o relație, susprinde-ţi persoana iubită cu un cadou neaşteptat. Vei fi răsplătit pe măsură!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 10 Dec - 8:29

O mărire de salariu nu este exclusă.
Laughing Ba-i exclusa Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Horoscop 11 decembrie 2019

Mesaj  pitulicea Mier 11 Dec - 8:53

Horoscop 11 decembrie 2019 Berbec
Dragi Berbeci, astrologii anunță o zi bună din punct de vedere financiar. S-ar putea să dați lovitura în urma semnării unui contract important. Fiți curajoși, dar atenți, analizați toate șansele de câștig și apoi faceți pasul cel mare. Cu dragostea nu stați prea bine, indicat ar fi să luați o pauză de la “cuceriri” și să petreceți mai mult timp cu voi înșivă. Începeți un nou hobby sau reapucați-vă de o pasiune mai veche.

Horoscop 11 decembrie 2019 Taur
Pentru Tauri această zi aduce multă liniște și relaxare. La serviciu nu veți avea prea multe de făcut, însă nu este indicat nici să pierdeți vremea pentru a nu atrage atenția șefilor în mod negativ. Găsiți-vă o ocupație, de exemplu, ați putea veni cu idei pentru o nouă strategie de afaceri pentru viitorul companiei. O astfel de acțiune categoric va fi remarcată și lăudată de superiori.

Horoscop 11 decembrie 2019 Gemeni
Gemenii au o perioadă bună din toate punctele de vedere. Din punct de vedere profesional vă veți îndeplini în această zi visul, probabil o idee, un proiect pentru care ați lucrat vreme îndelungată va prinde contur astăzi și va fi implememtat în interiorul companiei. Problemele amoroase vor dispărea, iar armonia se va simți din nou în familia voastră

Horoscop 11 decembrie 2019 Rac
Racii au parte de o zi ușor aglomerată. Perioada sărbătorilor a început, Crăciunul este aproape, cadourile însă lipsesc cu desăvârșire, motiv pentru care trebuie să luați urgent “măsuri”. Nu va fi însă o problemă pentru voi, goana după cadouri, cumpărăturile, uitatul prin magazine sunt o practică adorată și mai mult ca sigur veți reuși să reîncărcați chiar și bateriile cu multă energie și bună dispoziție.

Horoscop 11 decembrie 2019 Leu
Astăzi aţi putea fi un pic nervoşi şi deloc plăcuţi, din diferite motive. Voi ştiţi cel mai bine ce se întâmplă cu voi, însă ar fi indicat să renunţaţi la toate acele gânduri pesimiste şi la toate acele scenarii negative care nu vă vor aduce nimic bun. Aveţi numeroase scopuri de atins şi multe planuri de îndeplinit, motiv pentru trebuie să vă concentraţi pe altceva în afară de a fi morocănoşi. Continuaţi să munciţi din greu, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Horoscop 11 decembrie 2019 Fecioară
Vă veţi trezi în mijlocul unor situaţii complicate, fără voia voastră, pe care însă trebuie să le rezolvaţi. Veţi avea o groază de muncă, ceea ce nu vă va aduce nicio bucurie. Totuşi, ştiţi foarte bine că abia după ce veţi fi terminat tot ce aveţi de rezolvat, vă puteţi gândi şi la alte lucruri care vă fac fericiţi. Cel mai probabil, vă veţi petrece restul zilei în compania familiei sau a persoanei iubite alături de care vă veţi face planuri pentru a vă întemeia o familie.

Horoscop 11 decembrie 2019 Balanţă
Încercaţi să vă păstraţi o anumită doză de energie pentru a nu vă extenua. Dacă nu sunteţi atenţi, aţi putea ajunge într-o zonă periculoasă în care puteţi aluneca inclusiv către depresie. Concentranţi-vă pe lucrurile frumoase din viaţa voastră şi faceţi planuri pentru sărbători. Împreună cu prietenii şi familia încercaţi să găsiţi soluţia perfectă pentru petrecerea de Crăciun sau de Revelion. Ca de fiecare dată, veţi fi în centrul atenţiei!

Horoscop 11 decembrie 2019 Scorpion
O schimbare în starea voastră emoţională va naşte o mulţime de întrebări pentru voi. Răspunsurile la toate întrebările le veţi găsi abia după ce vă veţi linişti şi vă veţi concentra un pic pe viaţa voastră. Este momentul în care veţi realiza că v-aţi maturizat. Nu fiţi trişti. Este doar un nou capitol din viaţa voastră. Pentru unii dintre voi, ar putea fi momentul în care veţi începe să vă gândiţi la... familie.

Horoscop 11 decembrie 2019 Săgetător
Astăzi, spiritul liber al Săgetătorilor pare să fie afectat. Nu ai chef de nimic, nu vrei să mergi la muncă şi, în general, nu vrei decât să leneveşti. Sfatul astrelor este să fii activ şi să nuţi neglijezi sarcinile de serviciu. de asemenea, nu lua decizii pripite în probleme financiare sau profesionale. Toate ofertele pe care le primeşti azi trebuie să le cântăreşti cu mare grijă.

Horoscop 11 decembrie 2019 Capricorn
Capricornii fac schimbări importante în viaţa lor, fie că este vorba despre viaţa personală, fie despre carieră. Doar că o decizie atât de importantă cere mult efort, timp şi nervi. Drept urmare, rişti să ignori alte probleme la fel de importante. Seara, vei fi surprins de partenerul de viaţă cu un gest neaşteptat. Ziua se va încheia într-o notă romantică.

Horoscop 11 decembrie 2019 Vărsător
Dragi Vărsători, astăzi este o zi în care decideţi că cea mai importantă este relaxarea. Mai ales dacă există confortul propriei afaceri de succes. Dar ţine minte, asta nu poate dura la nesfârşit. S-ar putea să fii tras de mânecă de parteneri şi asociaţi, care vor să aibă discuţii cu tine. Fii comunicativ, totul este numai în avantajul tău!

Horoscop 11 decembrie 2019 Peşti
Peştii încep să se sature de glumele nesărate ale colegilor sau prietenilor. În plus, o stare de iritare poate să apară şi din cauza atitudinii pe care şeful o are faţă de tine. Eşti ignorat şi asta nu poate decât să te enerveze. Încearcă să rămâi calm şi să nu pui totul la suflet. Dacă asta nu funcţionează, ia-ţi câteva zile libere şi deconectează-te de la tot. O scurtă vacanţă la munte poate face minuni!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 11 Dec - 8:55

Crăciunul este aproape, cadourile însă lipsesc cu desăvârșire, motiv pentru care trebuie să luați urgent “măsuri”
Nu lipsesc cu desavarsire. Doar unul mai am de cumparat Very Happy Restul sunt acasa, asteapta sa fie asezate sub brad Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s Mier 11 Dec - 9:15

Horoscopul de astazi e pe bune, Razz doar ca nu sunt morocanoasa, astept rezultatele! Laughing Laughing
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 11 Dec - 9:18

Laughing Nu stiu ce rezultate astepti, dar sper sa fie bune!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Horoscop 12 decembrie 2019

Mesaj  pitulicea Joi 12 Dec - 8:50

Horoscop 12 decembrie 2019 Berbec
Nativii Berbec sunt nevoiţi să înveţe ce înseamnă responsabilitatea financiară. Poate fi o perioadă aglomerată, costisitoare, motiv pentru care trebuie să fiţi destul de chibzuţi în privinţa cheltuieilor. Creaţi o listă de priorităţi, lucruri de care aveţi nevoie, pentru a avea siguranţa că, odată intraţi într-un magazin, nu veţi cheltui banii pe obiecte care nu vă sunt necesare cu adevărat.

Horoscop 12 decembrie 2019 Taur
Taurii au şansa de a-şi întâlni sufletul pereche în viitorul foarte apropiat. Fiţi sinceri, deschişi, răspundeţi pozitiv oportunităţilor şi veţi observa că nu aţi avut nimic de pierdut în final. Se prea poate ca această persoană să corespundă tuturor dorinţelor şi aşteptărilor voastr,e motiv pentru care o a doua întâlnire romantică nu este exclusă.

Horoscop 12 decembrie 2019 Gemeni
Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trec printr-o perioadă de schimbare, de recunoaştere şid e acceptare a sinelui. Aveţi încredere în forţele proprii, petreceţi mai mult timp singuri, astrologii consideră că este benefic pentru a vă recăpăta încrederea în sine. Faceţi ceea ce simţiţi, aveţi curaj, indiferent de piedicile anumitor persoane. Aveţi toate şansele de a obţine succesul în această perioadă.

Horoscop 12 decembrie 2019 Rac
Nativii Rac au parte de o zi grozavă din punct de vedere financiar. Aveţi oportunitatea de a vă deschide propria afacere pe baza unei pasiuni mai vechi. Aveţi tot sprijnul din partea celor apropiaţi, dragi vouă, care au încredere că veţi obţine succesul binemeritat. Spre seară aţi putea ieşi în oraş, mai ales că aveţi un motiv să sărbătoriţi.

Horoscop 12 decembrie 2019 Leu
Astăzi veţi simţi o nevoie acută de atenţie. În ultima perioadă, cei din jurul vostru v-au cam ignorat, motiv pentru care v-aţi simţit singuri şi ai nimănui. Poate este doar în mintea voastră sau poate chiar este adevărat. Oricum ar fi, nu este cazul să disperaţi sau să vă întristaţi. Înainte de a suferi, puneţi-vă în locul persoanei iubite sau încercaţi să îi atrageţi atenţia. Fiţi spontani!

Horoscop 12 decembrie 2019 Fecioară
V-aţi putea simţi melancolici, astăzi, şi veţi fi mai mult visători decât ancoraţi la realitate. Nu este neapărat un lucru rău, în cazul în care aveţi timp la dispoziţie pentru astfel de atitudini. În caz contrar însă, trebuie să vă treziţi cât mai rapid şi să începeţi să rezolvaţi problemele pe care le-aţi cam ignorat. Sfârşitul de an este aproape şi nu vă doriţi nicio secundă să rămâneţi cu lucruri nerezolvate.

Horoscop 12 decembrie 2019 Balanţă
Veţi fi introvertiţi, cel puţin astăzi, şi foarte puţin motivaţi. Oamenii din jurul vostru vă vor trata ca atunci când eraţi în forma cea mai bună, motiv pentru care aţi putea rămâne în urmă sau chiar aţi putea intra în conflict cu anumiţi oameni. Totuşi, o anumită persoană v-ar putea motiva suficient de mult, stimulându-vă curiozitatea, încât să reveniţi la starea voastră normală.

Horoscop 12 decembrie 2019 Scorpion
Astăzi va fi mai mult despre suflet şi emoţie. Chiar dacă nu vă stă în fie, veţi fi mult mai deschişi la problemele semenilor şi cel mai probabil veţi fi impresionaţi de suferinţa unui om pe care nici nu îl cunoaşteţi. Aţi putea arăta şi demonstra tuturor că s-au înşelat în privinţa voastră şi în realitate sunteţi foarte sufletişti. Puteţi organiza o tombolă sau o colectă pentru a face sărbătorile mai frumoase pentru anumiţi oameni.

Horoscop 12 decembrie 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii sunt puşi pe făcut bani. Ţi se pare că ai portofelul cam gol, aşa că decizi că e timpul să faci ceva ca să-ţi rotunjeşti veniturile. În plus, este foarte posibil ca unii membri ai familiei sau prieteni să aibă nevoie de ajutorul tău financiar. Aşa că obţinerea unei noi surse de venituri pare să fie o idee excelentă. Ca să faci faţă cheltuielilor, astrele îţi recomandă să fii mai cumpătat cu achiziţiile şi să cumperi doar ce este necesar. Vestea bună este că vei obţine noi câştiguri în scurt timp!

Horoscop 12 decembrie 2019 Capricorn
Joi, Capricornii va da impresia că sunt cu nasul pe sus. Pentru cei care nu te cunosc, comportamentul tâu ar putea da o proastă impresie. De aceea, e bine să fii cumpătat şi să-ţi controlezi acţiunile. De asemenea, ascultă și părerile celor din jur și nu încerca să-ţi impui de vedere atunci când nu e cazul. Seara, parsoana iubită te va surprinde cu un cadou neateptat, ceva ce îţi doreai de foarte mult timp.

Horoscop 12 decembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii simt nevoia să se remarce. La serviciu, reuşeşti să te detaşezi prin rezultatele muncii tale, iar asta va aduce beneficii. Fie vei fi promovat, fie vei fi propus pentru o mărire de salariu sau o primă. Asta va aduce cu sine o atmosferă plăcută și în viața de familie. Astrele vă sfătuiesc să vă mai şi relaxaţi. Te vei simţi excelent dacă ieşi cu prietenii sau faci o plimbare în aer liber. Cei singuri şi-ar putea întâlni, astăzi, jumătatea!

Horoscop 12 decembrie 2019 Peşti
Peștii experimentează momente nu tocmai plăcute în plan sentimental. Te vei simţi ca un vulcan gata să erupă, stare influenţată de relația cu persoana iubită. Încearcă să fii echilibrat şi să nu iei decizii pripite, pe care să le regreţi mai târziu. Sfatul astrelor este să încerci să eviţi orice conflict cu partenerul de viaţă sau amână discuţiile pentru o altă zi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 12 Dec - 8:51

Spre seară aţi putea ieşi în oraş, mai ales că aveţi un motiv să sărbătoriţi.
Da, asa mi-am propus, sa mai ies cu gasca la colindat. Angel
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 51 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 51 din 53 Înapoi  1 ... 27 ... 50, 51, 52, 53  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum