HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 45 din 53 Înapoi  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 49 ... 53  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 9 Oct - 9:18

Nu este cazul să vă pierdeţi încrederea în toţi oamenii şi nici să renunţaţi la visele pe care le aveţi.
Normal confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 10 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 10 Oct - 9:26

Horoscop 10 octombrie 2019 Berbec
Berbecii îşi vor folosi întreaga energie pentrua duce la bun sfârşit un proiect de suflet. Depuneţi tot efortul necesar pentru a fi siguri că finalul va fi unul grandios, iar toţi cei din jur vor rămâne uimiţi şi vor aprecia îndelung talentul de care daţi dovadă. În dragoste lucrurile sunt puţin mai nefericite, dar viaţa de unul singur poate fi benefică în această perioadă.

Horoscop 10 octombrie 2019 Taur
Tauri, trebuie să faceţi o schimbare în viaţa voastră. Fie vă schimbaţi garderoba, adoptaţi o nouă frizură, fie achiziţionaţi câteva obiecte noi de decor pentru casa voastră. Veţi vedea că veţi deveni mult mai pozitivi, iar cei din jur nu se vor opri din complimente. În plus, cineva de la serviciu s-ar putea să îşi facă în sfârşit curaj şi să vă invite să luaţi prânzul împreună.

Horoscop 10 octombrie 2019 Gemeni
Gemenii vor avea o idee revoluţionară la serviciu, cel mai probabil în timpul unei şedinţe sau discuţii la care vor lua parte inclusiv superiorii. Este o ocazie formidabilă pentru a ieşi în evidenţă şi pentru a vă demonstra talentul şi devotamentul în cadrul companiei. Surprize plăcute se anunţă pe această cale.

Horoscop 10 octombrie 2019 Rac
Astăzi nu aveţi motive să vă stresaţi sau să vă îngrijoraţi pentru nicio secundă. Toate lucrurile vor merge de la sine, vă veţi descurca excelent la locul de muncă, iar spre seară veţi avea avea parte de o surpriză uriaşă. În următoarele zile veţi avea, în sfârşit, odihna şi relaxarea la care aţi visat în ultima perioadă. Fiţi foarte atenţi la buget şi la sumele pe care le veţi cheltui.

Horoscop 10 octombrie 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor fi, astăzi, înconjuraţi de prieteni. Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, veţi fi captaţi de atenţia primită, motiv pentru care veţi ignora anumite aspecte. Nu este ceva urgent, însă trebuie să vă mobilizaţi astfel încât să nu rămâneţi în urmă. Dacă nu veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit lucrurile pe care le-aţi început, nu trebuie să deveniţi furstraţi. Întotdeauna există... mâine.

Horoscop 10 octombrie 2019 Fecioară
Pentru Fecioare, astăzi va fi în totalitate despre suflet. Veţi simţi anumite lucruri pe care nu le-aţi mai simţit de foarte mult timp. Emoţii, sentimente şi noi senzaţii. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, este momentul să împărtăşiţi totul cu persoana iubită şi chiar să faceţi următorul pas. Pentru cei singuri, este ocazia perfectă pentru a vă deschide în faţa unei persoane de care v-aţi îndrăgostit şi căreia nu i-aţi spus niciodată ce simţiţi.

Horoscop 10 octombrie 2019 Balanţă
Balanţa face tot posibilul astăzi să socializeze cu oamenii din jurul său, însă acest lucru este cam dificil, pentru că ritmul alert de lucru şi ţinta propusă în afaceri nu prea îţi mai lasă timp liber pentru socializat. Există o parte bună şi una mai puţin bună în această privinţă. Pe de o parte îţi duci la bun sfârşit cu maximă responsabilitate sarcinile, dar pe cealaltă parte unele persoane ar putea să se simtă marginalizate şi ignorate. Încearcă să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop 10 octombrie 2019 Scorpion
Scorpionul se simte oropsit şi dat la o parte de restul lumii. Treci printr-o situaţie neplăcută pe plan personal şi asta de face să te simţi destul de trist. Nu îţi face probleme, pentru că în curând te vei simţi copleșit de grija şi dragostea tuturor celor din jurul tău. Cu puţină răbdare, vei trece cu bine şi peste ziua de azi.

Horoscop 10 octombrie 2019 Săgetător
Săgetătorul descoperă un hobby nou, care îi ia toată energia și concentrarea. Este posibil să găseşti interesant un sport extrem, iar acest lucru îţi dă o satisfacţie aparte. Te va ajuta să păstrezi creativitatea și să îţi ocupi timpul liber. Dar, înainte de hobby-uri, aveți multe de făcut în cursul zilei şi vă este recomandat să vă respectaţi priorităţile.

Horoscop 10 octombrie 2019 Capricorn
Pentru Capricorni, sarcinile de serviciu vor fi astăzi floare la ureche. Vă simţiţi în elementul vostru, iar comunicarea şi socializarea cu colegii de muncă nu fac decât să vă dea un plus de energie. Totul merge uns, iar un obiectiv uriaş care nu a fost niciodată la îndemână este posibil să fie atins. Depinde doar de voi să aveţi succes şi să fructificaţi efortul depus în ultima perioadă. De asemenea, nu ignoraţi situația personală. Acordaţi o mai mare partenerului de viaţă, nu-i ignoraţi sentimentele.

Horoscop 10 octombrie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii se gândesc doar la bani. Speraţi ca şefii să vă recompenseze pentru eforurile din ultima lună cu un bonus financiar consistent. Profesionalismul și realizările merită o primă, aşa că banii primiţi vor fi ideali pentru o călătorie sau o achiziţie importantă. Pot să apară surprize la care nu vă aşteptaţi. În plan personal, astrele avertizează asupra unui conflict dacă nu cedaţi. Faceţi un pas înapoi dacă vreţi să aveţi o seară liniştită.

Horoscop 10 octombrie 2019 Peşti
Peştii vor fi foate stresaţi la începutul zilei. Un coleg vă cere un lucru şi sunteţi în imposibilitatea de a-l putea refuza. Mai ales că şi el v-a ajutat la un moment dat. Intervenţia neașteptată a unei persoane vă salvează, astfel că a doua jumătate a zilei sunteţi mai relaxaţi. Nu uitaţi să vă exprimaţi recunoștința. Seara, deveniţi nostalgici şi vă amintiţi de trecut după ce vă întâlniţi cu un prieten vechi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 10 Oct - 9:28

În următoarele zile veţi avea, în sfârşit, odihna şi relaxarea la care aţi visat în ultima perioadă.
Asa e bounce
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 11 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 11 Oct - 8:58

Horoscop 11 octombrie 2019 Berbec
Berbecii ar putea resimți o stare de oboseală, după o săptămănă plină de evenimente și surprize pe plan sentimental. Însă odihna va mai avea de așteptat, ca de obicei. Este posibil ca unii membri ai familiei sau prieteni apropiați să aibă nevoie de ajutorul tău într-o chestiune pe cât de complicată, pe atât de sensibilă. Dacă poți ajuta, fă-o fără să judeci.

Horoscop 11 octombrie 2019 Taur
Taurii au chef de aventuri în dragoste, iar această poftă de viață i-ar putea băga în belele, în special dacă nu sunt atenți la sentimentele partenerului. Sau chiar ale partenerilor. Astfel de situații nu se termină niciodată bine. Pe lângă inimi frânte, s-ar putea ca unii nativi din zodia Taur să piardă și o persoană care, în alte circumstanțe, le-ar fi fost un camarad de nădejde.

Horoscop 11 octombrie 2019 Gemeni
Gemenii simt un gol imens pe care nu îl pot nici înțelege și nici explica. Ceva profund pare a lipsi, iar a-l umple cu plăceri de moment nu este o soluție corectă. Câteva clipe petrecute în singurătate ar putea clarifica anumite sentimente. În liniște vei avea ocazia să te asculți cu atenție și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop 11 octombrie 2019 Rac
Racul se va simţi foarte deschis să socializeze la locul de muncă, astăzi mai mult decât de obicei, mai ales cu oamenii cu care te simţi deja confortabil. Acest lucru se datorează faptului că, în general, sunteți o persoană veselă şi pozitivă. Însă, apar şi câteva probleme în cursul serii, când o persoană din anturajul vostru vă face o surpriză nu tocmai plăcută. Rămâneţi calm şi trataţi cu seriozitate problema.

Horoscop 11 octombrie 2019 Leu
Leul este hotărât să obțină anumite lucruri, iar acesta va fi principalul său obiectiv astăzi. Din fericire, ai şi pregătirea mentală ca să reuşeşti în acest demers. Totuşi, obținerea a tot ceea ce vrei să realizezi te va face să te întrebi dacă nu cumva țintele tale sunt prea mici în comparaţie cu ce ai putea să obţii. Nu te păcăli singur. Începe cu lucrurile mici, iar cu răbdare şi timp vei realiza multe lucruri mari.

Horoscop 11 octombrie 2019 Fecioară
Fecioara nu are niciun chef de muncă astăzi, mai ales la gândul că vine sfârşitul săptămânii şi odată cu el, relaxarea. Nu te lăsa pe o ureche, mai ales că un coleg încearcă să-ţi pună beţe în roate, pentru că nu te prea suportă. Lucrează cu atenţie şi nu da nimănui posibilitatea de a declanşa un scandal la locul de muncă.

Horoscop 11 octombrie 2019 Balanţă
Balanțele simt nevoie de a împărtăși o problemă care îi macină de ceva vreme. Dacă ar fi făcut acest lucru din timp, situația ar fi fost mult mai ușoară. În orice caz, alege cu grijă persoana în care să ai încredere și nu ascunde nimic. Orice povară devine de două ori mai ușoară atunci când se împarte la doi, chiar dacă doar la nivel simbolic.

Horoscop 11 octombrie 2019 Scorpion
Inima Scorpionilor e pusă pe jar de o apariție răvășitoare, care le-a dat viața peste cap. Fie un coleg de serviciu, fie un amic cu privirea mult prea plină de înțeles, cert este că tensiunea a ajuns la cote maxime iar cineva trebuie să facă primul pas. Nu rata o astfel de ocazie, pentru că nu vei avea parte de multe. Cine știe, poate e acea persoană pe care o vei privi cu drag peste ani, alături de nepoți.

Horoscop 11 octombrie 2019 Săgetător
Săgetătorii se simt captivi în propria viață și au tendința de a evada prin orice mijloc. De multe ori, pentru nativii din zodia Săgetător, asta înseamnă a pica în brațele primei persoane care le promite luna de pe cer. Și nu sunt deloc puține la număr. Chiar dacă te simți singur, nu accepta orice. Abia atunci când te vei simți bine în propria piele vei putea cunoaște acea persoană care te va împlini.

Horoscop 11 octombrie 2019 Capricorn
Capricornii se simt epuizaţi şi simt că ar trebui să nu muncească astăzi. Doar că aveţi foarte multe obligaţii de la care nu vă puteţi eschiva. Astrele vă recomandă să faceţi un efort şi să finalizaţi tot ce aveţi de făcut pe ziua de azi, pentru că nu veţi regreta. În a doua parte a zilei, vă veţi întâlni cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte multă vreme. Veţi fi nostalgici şi vă veţi aminti de multe evenimente plăcute din trecut.

Horoscop 11 octombrie 2019 Vărsător
Vărsătorii trebuie să se concentreze asupra sănătății. Sfatul astrelor este să meargeţi la sală sau la bazin. Asta vă va ajuta să vă relaxaţi. Dacă aveţi un prieten care deja face astfel de activităţi, n-ar strica să le cereţi sfatul. Ziua Vărsătorilor va trece astfel fără niciun fel de probleme. Seara, partenerul vă va surprinde cu un cadou neaştepat.

Horoscop 10 octombrie 2019 Peşti
Peștii sunt foarte relaxaţi, deşi în jurul lor este o continuă agitaţie. Vă veţi petrece întreaga zi reconsiderându-vă prioritățile în viață. Vă veţi da seama că anumite lucruri sunt mult mai importante decât banii. Realizaţi că trebuie să petreceţi mai mult timp cu prietenii şi membrii familiei, iar un prim pas îl faceţi în această seară, când organizaţi o mică petrecere la voi acasă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 11 Oct - 8:59

Însă, apar şi câteva probleme în cursul serii, când o persoană din anturajul vostru vă face o surpriză nu tocmai plăcută.
Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 14 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 14 Oct - 10:02

Horoscop 14 octombrie 2019 Berbec
Berbecii ar putea descoperi cu amărăciune că eforturile lor nu sunt apreciate la adevărata valoare. Câteodata trebuie să pui piciorul în prag și să spui clar ce consideri că meriți și ce ți-ai dori, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Oamenii nu au obiceiul de a ghici ce este în mintea ta, e preferabil să fii clar și ferm, atunci când simți că este momentul. Altfel s-ar putea să te încarci cu frustrări, deși ai merita cu totul altceva.

Horoscop 14 octombrie 2019 Taur
Taurii au acel sentiment de liniște și împlinire specific oamenilor care știu că viața lor este pe un făgaș bun. Mintea le dă semnale să continue pe acest drum și să nu se lase abătuți, indiferent de obstacole. Este posibil ca această zi să aducă și o soluție la o dilemă pe care nativii din zodia Taur au avut-o de ceva vreme.

Horoscop 14 octombrie 2019 Gemeni
Logica este un prieten loial pentru nativii din zodia Taur, însă nu poate rezolva probleme în dragoste. Situația nu se va clarifica printr-un proces de gândire, iar soluțiile se vor lăsa așteptate. În ceea ce privește sentimentele, instinctul este singurul care știe încotro trebuie mers. Ascultă-l cu atenție și nu te feri de emoții dintre cele mai intense. Ele îți vor semnala de ce există un conflict interior și cum poate fi rezolvat.

Horoscop 14 octombrie 2019 Rac
Racii ar putea intra în belele din cauza indeciziei. Anumite situații trebuie tranșate la momentul potrivit, altfel se complică până în punctul în care orice soluție vine la pachet cu regrete și păreri de rău. Consideră această experiență ca pe o lecție de viață. Dacă simți că este nevoie, discută ceea ce te macină cu un prieten apropiat, ai putea auzi lucruri la care nici măcar nu te-ai gândit. În plus, povara va deveni mult mai ușoară.

Horoscop 14 octombrie 2019 Leu
Leii ar trebui să aibă mai multă încredere în forțele proprii. Dacă ai o idee pe care o consideri genială, chiar s-ar putea să ai dreptate. Dar nu lăsa timpul să treacă fără a trece la acțiune. Orice gând poate deveni realitate. Nu uita, o călătorie în jurul lumii începe cu un prim pas, oricât de mic și de stângaci. Altfel nu se poate.

Horoscop 14 octombrie 2019 Fecioară
Fecioarele care se joacă cu focul, în dragoste, ar putea rămâne cu urme adânci. Ceea ce pare a fi o simplă aventură s-ar putea lăsa cu lacrimi, dacă lucrurile nu sunt stabilite cu sinceritate, în special pentru cei care se află într-o relație stabilă. Nu lăsa timpul să ia deciziile pentru tine, pentru că nu va ține cont de părerea ta. Momentul potrivit este acum.

Horoscop 14 octombrie 2019 Balanţă
Nu este exclus ca Balanțele să primească o veste cutremurătoare din partea unei persoane dragi. Emoțiile ar putea fi la cote înalte, însă este nevoie, mai mult ca niciodată, de calm și o atitudine optimistă. Fii un punct de sprijin, folosește-ți echilibrul mental legendar și transformă haosul inițial în ordine. Ești omul potrivit la momentul potrivit.

Horoscop 14 octombrie 2019 Scorpion
Scorpionii s-ar putea simți distrași la locul de muncă, iar vina nu mai poate fi aruncată pe ziua de luni. Cel mai probabil, o altă persoană face atmosfera mai interesantă decât ar fi normal, iar lucrurile nu mai pot continua în tăcere. Cineva trebuie să spargă gheața și să spună ceea ce trebuie spus. Poți fi chiar tu - nu este necesar să o faci în văzul lumii. S-ar putea să ai parte de o surpriză colosală.

Horoscop 14 octombrie 2019 Săgetător
Cupidon e de partea Săgetătorilor, în prima zi a săptămânii. Așa că nicio invitație nu trebuie refuzată, pentru că nu se știe de unde va sări iepurele. Șansele de a cunoaște o persoană potrivită (și nu sunt multe la număr, în cazul Săgetătorilor) este mai mare ca niciodată. Cu puțin noroc, ar putea ieși o poveste de spus nepoților.

Horoscop 14 octombrie 2019 Capricorn
Capricornii s-ar putea confrunta cu o situație deosebit de stresantă și delicată, care le va pune la încercare răbdarea și atenția. Este nevoie de fermitate, mai mult ca niciodată, și de nervi de oțel. Nu este exclus ca unii să pună bețe în roate, doar pentru a se asigura că vei da greș. Preia conducerea cu încredere și acționează exact așa cum consideri că este corect, nu pentru a menaja sentimentele altora.

Horoscop 14 octombrie 2019 Vărsător
Vărsătorii simt că a sosit momentul unei schimbări, în viața personală. Anumite sentimente ce păreau a fi stinse ies la iveală cu o forță ce copleșește și îi pun pe nativii din Vărsător în fața unor decizii complexe. Cei care simt că trebuie să o ia de la zero să aibă încredere în destinul lor. Toate lucrurile vor veni la momentul potrivit. Nu te grăbi, dar nici nu accepta mai puțin decât meriți.

Horoscop 14 octombrie 2019 Peşti
Peștii au chef să pună lumea la cale și nimic nu îi poate opri. Vacanțe, afaceri, iubiri ca în povești, aventuri de neuitat, toate le stau pe minte și pe toate le-ar vrea. Și de ce nu? Cu puțin curaj până și imposibilul devine realitate. Nu uita, însă, ca în călătoria ta să îi iei și pe cei dragi. Va fi cu mult mai interesant.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 15 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 15 Oct - 9:27

Horoscop 15 octombrie 2019 Berbec
Dragi Berbeci, viitorul aduce veşti bune în plan emoţional pentru voi. Nici la capitolul bani nu staţi rău, astăzi s-ar putea să obţineţi o înţelegere cu un partener de afaceri, în vederea unui proiect de succes. Gândiţi-vă bine paşii, iar la final vă veţi bucura de reuşită alături de cei dragi. Poate o petrecere fastuasă sau modestă, doar alături de familie, însă trebuie să sărbătoriţi în vreun fel.

Horoscop 15 octombrie 2019 Taur
Taur, astăzi este o zi bună pentru a începe să lucraţi la proiecte mai dificile, de care nu vă simţeţai capabili în trecut. Cereţi totuşi ajutor persoanelor avizate în cazul în care simţiţi că v-aţi poticnit. Nu vă fie teamă sau ruşine să apelaţi la cei dragi atunci când aveţi nevoie. În dragoste, astrlogii întrevăd foarte multă bucurie şi fericire alături de acea persoană specială. Veţi înţelege ce înseamnă respectul şi fidelitatea.

Horoscop 15 octombrie 2019 Gemeni
Gemeni, parcă aţi renăscut din propria cenuşă! În această zi vă veţi simţi foarte bine, pozitivi, cu gânduri măreţe spre un viitor de succes. Dacă o anumită persoană vă oferă mai multă atenţie, iar dacă sentimentul este recirproc, nu rataţi oportunitatea de a vă vedea şi de a vă cunoaşte mai bine. La serviciu, dacă daţi dovadă de profesionalism, veţi încheia contracte avantajoase care vă pot aduce succesul binemeritat.

Horoscop 15 octombrie 2019 Rac
Racii merg la serviciu mai binedispuşi ca niciodată. Evenimentele recente v-au adus o stare de bine, motiv pentru care vă face plăcere să fiţi în preajma colegilor de muncă. Este un lucru foarte bun. Cu cât vă veţi iubi mai mult domeniul de lucru, cu atât veţi fi mai productivi. La fel este şi în dragoste, acolo unde, dacă oferiţi respect, înţelegere şi încredere, veţi primi acelaşi tratament din partea jumătăţii voastre.

Horoscop 15 octombrie 2019 Leu
La locul de muncă totul merge ca pe roate şi sunt semne că în curând va urma o avansare. Prieteniile sunt foarte importante pentru tine astăzi, aşa că ai putea să îi cauţi pe cei la care te gândeşti şi să afli cum o mai duc. E posibil ca unii dintre ei să aibă nevoie de sprijin emoţional şi, deşi de obicei nu faci asta, astăzi vei găsi forţa interioară care să îi ajute. Vei fi şi tu surprins cât de bucuros o să fii când oferi sprijin apropiaţilor.

Horoscop 15 octombrie 2019 Fecioară
Te vei simţi ca peştele în apă la serviciu, vei fi inventiv şi vei fi dat exemplu ca un bun şi inspirat muncitor. După muncă, vei întâlni o persoană de care eşti foarte interesat în ultima vreme şi vei face ceva ce nu obişnuieşti să faci. Îi vei arăta o parte din tine, cea sensibilă.

Horoscop 15 octombrie 2019 Balanţă
Atmosfera de astăzi îţi prinde bine, pentru că nu vei fi forţat şi nici controlat ca să faci ceva anume. Nu ar strică un pic de muncă în plus, pentru că asta te va face să te simţi împlinit. Spre seară vei observa o creştere considerabilă a creativităţii, profită de ea. Chiar şi doar scriind ideea pe o hârtie, nu vei lăsa acest moment să treacă nefructificat.

Horoscop 15 octombrie 2019 Scorpion
E posibil, în funcţie de meseria ta, să descoperi cum colegii tăi nici nu îşi dau seama cât de capabil eşti şi cât de plin de creativitate. Astăzi, ceva pentru care doar tu eşti calificat la locul de muncă ţi se va cere să faci, iar cei de acolo vor descoperi la tine un talent de care nu aveau habar. Aşa că să nu te mire că cei care te cunosc de mult timp, la serviciu, vor fi şi ei uimiţi.

Horoscop 15 octombrie 2019 Săgetător
Săgetătorul va fi ocupat azi cu o mulțime de activități și va simți că nu-i mai ajunge timpul să le termine pe toate. Încercaţi să vă liniştiţi puţin şi să vă puneţi ordine în gânduri. Luaţi toate sarcinile pe rând şi încercaţi să vă concentraţi pe sarcinile care sunt mai importante. Doar aşa veţi încheia această zi, cu o atitudine pozitivă şi aplicată.

Horoscop 15 octombrie 2019 Capricorn
Capricornul simte o presiune enormă la locul de muncă și s-ar putea să fie implicat într-o situaţie în care cineva se va simţi destul de ridicol, dacă nu manifestă o atenţie sporită. Privind la o situaţie de criză în care este implicat un coleg, ai tendinţa de a încerca să ajuţi acea persoană. Înainte să faci ceva, încearcă să afli dacă acea persoană are nevoie de ajutorul tău, altfel ai putea să intri într-o situaţie din care nu vei ieşi bine.

Horoscop 15 octombrie 2019 Vărsător
Vărsătorul are parte astăzi de o mare bucurie, izvorâtă dintr-un hobby sau un talent pe care îl aveţi într-un domeniu. Priceperea ta este imediat observată, iar răsplata nu întârzie să apară. Cei din jurul vostru sunt deosebit de mulţumiţi că sunteți pricepuți la ceea ce faceți și asta vă va folosi foarte mult în carieră. Totuşi, încearcă să menţii un comportament modest, pentru că altfel rişti să devii incomod pentru anumite persoane.

Horoscop 15 octombrie 2019 Peşti
Peştii sunt foarte creativi astăzi şi cel mai bine este să încerce sa canalizeze această creativitate în munca lor. Probabil că veți fi înclinat să ignoraţi anumite aspecte mai plictisitoare, dar nu e cazul să faceţi asta. Orice lucru mărunt ignorat acum poate deveni o problemă importantă în viitor. Luaţi-vă toate măsurile necesare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 15 Oct - 9:31

Racii merg la serviciu mai binedispuşi ca niciodată.
Acuma, sa nu exageram Very Happy Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 16 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 16 Oct - 8:57

Horoscop 16 octombrie 2019 Berbec
Berbecii sunt plini de idei în această zi. Dacă v-aţi gândit la o idee de proiect, nu mai staţi. Puneţi totul în aplicare. Sunt şanse mari ca drinţa voastră, odată devenită realitate, să vă aducă beneficii enorme în plan financiar. Pe scurt, vă paşte succesul, dar depinde doar de voi cum aveţi de gând să îl fructificaţi.

Horoscop 16 octombrie 2019 Taur
Pentru Tauri, ziua de miercuri va decurge aşa cum ei şi-au plănuit. Nimic nu va perturba liniştea interioară şi pozitivitatea de care daţi dovadă. Dacă v-aţi gândit să începeţi un nou hobby sau să începeţi o nouă afacere bazată pe pasiunea voastră, atunci ignoraţi gurile rele care v-ar putea întoarce din drum şi trăiţi la intensitate maximă. Urmaţi-vă visul, în final veţi fi fericiţi cu alegerile făcute.

Horoscop 16 octombrie 2019 Gemeni
Gemenii, obişnuiţi fiind cu un ritm alert de muncă, nu vor simţi presiunea sarcinilor nenumărate de astăzi. Organizaţi-vă însă, stabiliţi-vă priorităţi-le şi luaţi fiecare lucru pe rând. În caz contrar, s-ar putea să începeţi zecid e proiecte şi să nu terminaţi niciunul. În dragoste lucrurile se anunţă promiţătoare.

Horoscop 16 octombrie 2019 Rac
Nativii din Rac vor învăţa, astăzi, că este mult mai avantajos să se concentreze pe rezolvarea problemelor pe rând, în loc să încerce să le rezolve pe toate odată. Veţi fi plăcut surprinşi să aflaţi că puteţi face mult mai multe lucruri într-o zi dacă veţi adopta această tactică. Pe plan personal, este momentul să vă relaxaţi cât de mult puteţi pentru a vă pregăti pentru zilele ce urmează.

Horoscop 16 octombrie 2019 Leu
Veţi fi extrem de entuziaşti atunci când veţi lucra în echipă cu anumite persoane cu care vă înţelegeţi foarte bine. Totuşi, trebuie să fiţi atenţi să nu intraţi într-un ritm din care cu greu vă veţi putea dezobişnui. Persoana iubită vă va face o propunere interesantă despre o mică excursie de câteva zile în care să vă regăsiţi. Puţin aer curat şi câteva zile liniştite vă vor readuce echilibrul de care aveţi nevoie.

Horoscop 16 octombrie 2019 Fecioară
Astăzi veţi avea numeroase lucruri de făcut, atât la locul de muncă, cât şi acasă. Drept urmare, trebuie să vă puneţi puţină ordine în lucruri pentru a putea să le rezolvaţi pe toate, fără să îi dezamăgiţi pe cei din jurul vostru. Este momentul perfect pentru a vă trezi la realitate. Ieşiţi din zona voastră de confort şi veţi descoperi cât de mult aţi crescut şi v-aţi maturizat. Este musai ca în următoarele zile să vă găsiţi timp pentru hobby-ul vostru preferat.

Horoscop 16 octombrie 2019 Balanţă
Dacă vrei să mergi contra curentului astăzi, îţi va fi dificl. Dacă te laşi purtat de el, te vei simţi foarte bine. Şi e posibil să fi obligat să faci asta, ca să obţi un lucru pe care nimeni nu vrea să ţi-l ofere. O idee bună: fii mai îndrăzneţ astăzi, deşi nu îţi stă în fire. S-ar putea ca astfel să afli exact ce ai de făcut.

Horoscop 16 octombrie 2019 Scorpion
Vei descoperi că eşti foarte calm în faţa presiunii, ceea ce nu e mereu cazul cu tine, chiar dacă cei din jur pe privesc ca pe cineva calm şi detaşat. Ceea ce ai de făcut vei face cu relativă uşurinţă, ami ales că ştii exact ce e de terminat la serviciu. Va fi o zi satisfăcătoare, dacă nu vei încerca să te compari cu alţii, pentru că atunci vei vrea să le ei celorlalţi din merite.

Horoscop 16 octombrie 2019 Săgetător
E o şansă re poţi face astăzi ceva ce ţi-ai dorit dintotdeauna să faci. E posibil să fie vorba despre ceva mic, dar care mereu ţi s-a părut amuzant să reuşeşti să faci, un fel de mică magie personală. Ai grijă însă, s-ar putea să nu fie atât de interesant pe cât ai crezut, de aceea e bine să nu te entuziazmezi peste măsură, la început. E posibil să ai o discuţie constructivă cu colegii, la birou.

Horoscop 16 octombrie 2019 Capricorn
Capricornul se va concentra din greu pe muncă și va constata că, atunci când va privi, în sfârșit, la rezultat, va observa că tot efortul a meritat. Dar, acest stil de muncă nu vă avantajează termen lung, așa că cel mai bine este să încercaţi să vă puneţi obiectivele în ordine, ca data viitoare să nu mai fiţi nevoit să investiţi atât de mult efort. Lucrurile pot fi făcute şi fără să vă epuizaţi atât de mult.

Horoscop 16 octombrie 2019 Vărsător
Vărsătorul are o zi mare în fața sa şi ar putea fi tentat să facă niște sacrificii pentru a începe un proiect personal. Ar putea să merite, însă trebuie să luaţi în calcul şi situaţia de ansamblu, pentru că multe lucruri pot merge prost. Situaţia financiară trebuie să fie solidă, iar riscurile cât mai mici. Doar aşa puteţi pune bazele unei afaceri care să se anunţe de succes.

Horoscop 16 octombrie 2019 Peşti
Peştii se vor trezi puşi la punct astăzi de către cealaltă jumătate, iar asta se va întâmpla în urma unei discuţii mai vechi. Prima tendinţă este să fugiţi de responsabilitate, pentru că nu aveţi răbdarea necesară să vă repetaţi la nesfârşit nevinovăţia. Este recomandat, totuşi, să vă menţineţi pe poziţii, un gest de eschivă poate fi interpretat greşit de partener.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 16 Oct - 8:59

Nativii din Rac vor învăţa, astăzi, că este mult mai avantajos să se concentreze pe rezolvarea problemelor pe rând, în loc să încerce să le rezolve pe toate odată.
Nici n-am cum sa le rezolv pe toate deodata Very Happy Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 17 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Oct - 8:48

Horoscop 17 octombrie 2019 Berbec
Berbecii se simt încrezători în şansele lor de câştig. Aveţi însă grijă, nu vă aruncaţi asupra unor proiecte pe care nu le puteţi stăpâni. Important este să faceţi paşi mici, dar siguri, iar beneficiile vor apărea treptat. Familia vă va sprijini indiferent de circumstanţe.

Horoscop 17 octombrie 2019 Taur
Tauri, nu fiţi intimidaţi de schimbările bruşte din viaţa voastră. S-ar putea să aveţi parte de cea mai frumoasă perioadă din ultimul timp. Ieşiţi, cunoaşteţi oameni noi, bucuraţi-vă de momentele tandre alături de persoana iubită şi nu vă neglijaţi prietenii. Gândiţi-vă la planurile voastre de viitor şi de ce nu, începeţi să le puneţi în aplicare.

Horoscop 17 octombrie 2019 Gemeni
Dragi Gemeni, viitorul se anunţă promiţător pentru voi. S-ar putea ca în viitorul apropiat viaţa să vi se schimbe complet, într-un mod pozitiv. Deschideţi-vă sufletul, priviţi în jur şi zâmbiţi. Veţi înţelege că aţi căutat îndelung fericirea, dar acum, uitând complet să mai speraţi la clipe de bucurie, toate dorinţele vi se vor îndeplini, iar oamenii dragi vă vor fi alături, demonstrându-vă că tot ceea ce aţi vrut de la viaţă era de fapt în faţa voastră. Trebuia doar să deschideţi ochii şi să priviţi în oglindă.

Horoscop 17 octombrie 2019 Rac
Veţi înfrunta o persoană a cărei atitudine nu aduce niciun beneficiu nimănui. Încercaţi să fiţi diplomaţi şi să explicaţi cu mult calm cu ce greşeşte acea persoană. Deşi obişnuiţi să renunţaţi rapid în a convinge pe cineva că greşeşte, acum este nevoie să vă mobilizaţi. Este singura soluţie prin care veţi reuşi să readuceţi situaţia la ritmul normal. În altă ordine de idei, trebuie să vă puneţi puţină ordine în buget pentru că în ultima perioadă aţi cheltuit mai mult decât v-aţi propus.

Horoscop 17 octombrie 2019 Leu
Nativii din Leu vor trece, astăzi, printr-o mare dezamăgire. O persoană apropiată vă va anunţa despre greşeala făcută de un bun prieten sau chiar persoana iubită. Este momentul să puneţi piciorul în prag şi să renunţaţi la confortul cu care sunteţi obişnuiţi. Ar putea însemna chiar începutul unei noi vieţi pentru voi.

Horoscop 17 octombrie 2019 Fecioară
Aţi putea primi, astăzi, o şansă uriaşă să ieşiţi în evidenţă. Profitaţi din plin şi daţi tot ce puteţi chiar dacă vă puteţi simţi extenuaţi. O astfel de şansă apare destul de rar, în special pentru voi, motiv pentru care trebuie să vă mobilizaţi. Satisfacţia reuşitei va fi pe măsura muncii depuse şi v-aţi putea aranja pe viaţă. Sunteţi singurii care puteţi să vă schimbaţi destinul în direcţia pe care o doriţi.

Horoscop 17 octombrie 2019 Balanţă
Vei descoperi că este important să fii sincer cu tine însuţi în legătură cu unele lucruri pe care s-ar putea să le fi ignorat până acum. E posibil să fi ascuns faţă de apropiaţii tăi o latură vulnerabilă a ta. Dar dacă vei reuşi să fii mai deschis cu cei pe care îi iubeşti, asta te va ajuta să accepţi acele părţi din tine şi să continui să te străduieşti să fii la fel de echilibrat cum îţi doreşti.

Horoscop 17 octombrie 2019 Scorpion
E posibil să fii nevoit să vorbeşti în public, sau ceva legat de asta, o situaţia la care nu te-ai mai gândit până acum. Nu eşti cel mai mare fan să apari în faţa multor oameni, dar motivul pentru care trebuie să faci asta e atât de bun, încât trebuie să te străduieşti să iasă totul perfect. Mai ales că, fiind în afara zonei tale de comfort, o să înveţi ceva ce credeai că nu e nevoie să înveţi.

Horoscop 17 octombrie 2019 Săgetător
E posibil să începi un drum nou chiar în mijlocul unui drum vechi, pe care te afli deja. Provocarea este să rămâi acolo unde eşti până vei vedea clar noua cale şi şansele de a reuşi pe ea, dacă alegi să mergi în acea direcţie. Nu va fi prea interesant la început, dar dacă priveşti tot tabloul, vei vedea că e mai important decât detaliile. E alegerea ta, dar gândeşte-te bine înainte de a lua o decizie.

Horoscop 17 octombrie 2019 Capricorn
Capricornul are parte de o zi foarte interesantă, reuşind să obţină răspunsuri la câteva probleme din viaţa personală. Dacă până acum aţi avut o nesiguranţă în privinţa partenerului de viaţă, acum lucrurile devin foarte clare, iar decizia este una uşor de luat. O bănuială aţi avut tot timpul, dar confirmarea obţinută azi vă spulberă orice dubii.

Horoscop 17 octombrie 2019 Vărsător
Vărsătorul este posibil să-şi îndeplinească azi un vis pe care l-a abandonat cu mult timp în urmă, posibil din cauza suferinţelor prin care ați trecut încercând să îl obţineţi. Ați progresat mult de atunci, pe plan financiar și s-ar putea ca azi să aveţi oportunitatea de a-l realiza. Nu vă fie frică să faceți acest lucru.

Horoscop 17 octombrie 2019 Peşti
Peştii s-ar putea regăsi într-o situatie in care trebuie sa se ridice din depresia prin care trece. Este foarte important să faci asta cât mai curând, pentru că o stare proastă nu te avantajează nici acum şi nici pe termen scurt. Vor fi câteva momente dificile prin care vei trece, confruntându-se cu tine însuţi, însă faceţi ce trebuie făcut. Viaţa este făcută să fie trăită, nu pierdută cu suferinţe.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Oct - 8:50

În altă ordine de idei, trebuie să vă puneţi puţină ordine în buget pentru că în ultima perioadă aţi cheltuit mai mult decât v-aţi propus.
Am cheltuit si urmeaza sa mai cheltui confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 18 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 18 Oct - 8:50

Horoscop 18 octombrie 2019 Berbec
Berbecii sunt nerăbdători în aşteptarea weekendului, dar cine nu ar fi? Dacă aveţi şi planuri făcute alături de o persoană dragă, cu atât mai mult veţi aştepta cu nerăbdare să petreeceţi timp împreună. Nu uitaţi însă că până atunci trebuie să vă terminaţi sarcinile de la serviciu. Nu vă grăbiţi, altfel s-ar putea să lăsaţi o impresie nefavorabilă şefilor.

Horoscop 18 octombrie 2019 Taur
Tauri, s-ar putea să fiţi cuprinşi de monotonie la începutul zilei, mai ales gândinu-vă că urmează zilele de weekend. Improtant este să vă stabiliţi o listă de priorităţi şi să nu amânaţi nicio sarcină care ar trebui rezolvată astăzi, pentru că vă poate crea probleme când vă aşteptaţi mai puţin. Dacă o rudă, un prieten vă cere ajutorul, acordaţi-le timp şi fiţi alături la nevoie. Vor aprecia, nu aveţi nimic de pierdut.

Horoscop 18 octombrie 2019 Gemeni
O zi plină de pozitivitate anunţă astrologii pentru nativii Gemeni. Bucuraţi-vă de fiecare clipă, fie că sunteţi la serviciu sau în compania celor dragi. Căutaţi subiecte de discuţie pentru a vă cunoaşte mai bine, pentru a vă apropia de colegi, iar de ce nu, propuneţi o ieşire îtnr-o locaţie mai puţin formală cu aceştia. Poate fi o ocazie perfectă pentru a vă apropia şi pentru a crea conexiuni puternice între voi.

Horoscop 18 octombrie 2019 Rac
Amintirile revin în atenţia Racilor, care astăzi s-ar putea să primească un telefon total neaşteptat din partea unei cunoştinţe foarte vechi. Există posibilitatea ca un coleg din ciclul primar să organizeze o revedere la care sunteţi de asemenea invitaţi. Poate fi o oportunitate extraordinară pentru a revedea prieteni din copilărie, pentru a afla ce mai fac, cât de mult s-au schimbat, iar cine ştie, poate veţi relua legătura cu o parte din ei.

Horoscop 18 octombrie 2019 Leu
Veţi avea parte de o zi cu multe emoţii, însă la final veţi descoperi că totul s-a întâmplat exact aşa cum v-aţi dorit. Aţi putea fi tentaţi să vă gândiţi foarte mult timp la sentimentele pe care le aveţi faţă de o persoană din grupul vostru de prieteni. Nu ştiţi cum să acţionaţi şi pentru asta vă veţi 'pedepsi'. Nu este cazul să fiţi atât de duri cu voi. În funcţie de situaţia în care vă aflaţi, decizia este una extrem de simplă şi depinde doar de voi. Faceţi ce vă spune inima!

Horoscop 18 octombrie 2019 Fecioară
După o zi destul de obositoare la locul de muncă, veţi găsi suficient timp pentru o vizită la prieteni sau chiar la rude. Este momentul perfect pentru a-i anunţa pe toţi 'vestea cea mare'. Veţi descoperi că mulţi dintre cei din jurul vostru se vor bucura şi vor fi alături de voi pe acest drum, însă vor exista şi anumiţi cârcotaşi care vor încerca să vă facă să vă răzgândiţi. Nu îi luaţi în seamă şi mergeţi înainte, exact aşa cum aţi planificat împreună cu persoana iubită.

Horoscop 18 octombrie 2019 Balanţă
Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de un succes răsunător. Toţi cei din jurul vostru, prieteni, colegi, familie, şefi şi vecini vor afla desper reuşita voastră şi veţi deveni foarte populari. Încercaţi să profitaţi de pe urma acestui succes şi nu acţionaţi înainte de a vă gândi foarte bine la consecinţe. Dacă puteţi, ajutaţi şi alte persoane să ajungă acolo unde sunteţi voi şi împreună veţi cuceri lumea.

Horoscop 18 octombrie 2019 Scorpion
Astăzi veţi simţi că, în final, toamna a venit şi pentru voi. Veţi intra în acea stare de melancolie specifică anotimpului vostru preferat. Împărtăşiţi fericirea cu cei din jurul vostru şi veţi deveni foarte apreciaţi. Dacă cineva vă va strica cheful, încercaţi să treceţi peste fără să vă consumaţi foarte mult. Nu vă ajută la nimic, iar cu siguranţă această atitudine nu va veni cu nimic bun. Este foarte posibil să vă găsiţi dragostea adevărată. Trebuie doar să priviţi lumea cu alţi ochi.

Horoscop 18 octombrie 2019 Săgetător
Nu te descuraja dacă lucrurile se mişcă lent, pentru că astăzi o să îţi iasă în cle ceva foarte interesant. Vei ajunge undeva unde ori n-ai mai fost deloc, ori n-ai mai fost de mult timp. E genul de loc unde îţi faci prieteni şi te distrezi. Aşa că fii tu însuţi şi nu îţi face prea multe griji despre ce cred oamenii. E posibil chiar să flirtezi astăzi, ia asta ca pe un bob de sare care condimentează cum trebuie mâncarea.

Horoscop 18 octombrie 2019 Capricorn
O să îţi fie greu să te concentrezi la serviciu, dar una peste alta, va fi o zi bună. Vei avea câteva dialoguri interesante şi mai ales te vei simţi foarte bine în pielea ta. O să primeşti o invitaţie la cină, nu trebuie să o onorezi dacă nu te simţi în locul potrivit pentru tine. Nu e o alegere proastă să rămâi acasă pe seară.

Horoscop 18 octombrie 2019 Vărsător
Eşti foarte interesat de o persoană din anturajul tău şi tot cineva din prajma ta îţi va oferi o informaţie esenţială legată de acea persoană. Vei avea de luat câteva decizii astăzi, fiecare îţi va oferi o oportunitate diferită. Nu te simţi copleşit, vei simţi negrşit care sunt alegerile cele mai bune pentru tine.

Horoscop 18 octombrie 2019 Peşti
Azi totul te trage spre casă şi vrei cel mai mult să te aşezi confortabil şi să dormi. Dar e posibil să te trezeşti cu un prieten pe capul tău şi să serviţi împreună câteva gustări delicioase, în faţa unui film distractiv. Poţi petrece sear scriind, sau făcând de unul singur ceva ce îţi face plăcere. Emoţional, simţi că e momentul să faci pace cu lucruri dureroase din trecutul tău.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 18 Oct - 8:52

Amintirile revin în atenţia Racilor, care astăzi s-ar putea să primească un telefon total neaşteptat din partea unei cunoştinţe foarte vechi.
Ia sa vedem daca va fi asa Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s la data de Vin 18 Oct - 10:04

Mai nou fac ce imi spune inima/ instinctul iar sentimente am fata de toate persoanele cu care am tangenta. Sper sa fie de bun augur.
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 45 din 53 Înapoi  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 49 ... 53  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum