HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 43 din 53 Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48 ... 53  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 23 Sept - 10:34

Vad ca esti chiar veseloasa, asa cum zice acolo Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  zeuzo la data de Lun 23 Sept - 12:21

Ai de capu meu înseamnă că nu am voie să mă culc cu o femeia 🤣🤣🤣
zeuzo
zeuzo


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 23 Sept - 20:17

Da' ce zodie esti, de ai asa o interdictie?!? Surprised Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Horoscop 24 septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 24 Sept - 9:09

Horoscop 24 septembrie 2019 Berbec
Este o zi benefică pentru reglarea conturilor, pentru încheierea unor conflicte mai vechi sau pentru reaprinderea unei flăcări în dragoste. Dacă inima vă bate cu aceeaşi putere, indiferent de cât de mult negaţi acest lucru, ar fi cazul să staţi la o masă şi să vă discutaţi problemele. Există şansa ca la finalul zilei să fiţi în sfârşit împăcaţi cu propria persoană, dar mai mult, aveţi ocazia să reîncepeţi o poveste de dragoste alături de cineva care vă aduce fericire.

Horoscop 24 septembrie 2019 Taur
Tauri, fiţi chibzuiţi, atenţi în comunicarea cu cei din jur, mai ales la serviciu. Dacă vă deranjează comportamentul anumitor colegi, indicat ar fi să îi luaţi deoparte şi să discutaţi cu mult calm despre lucrurile care vi se par nedrepte asupra voastră. Veţi ajunge astfel la un consens şi veţi înlătura orice urmă de invidie din partea acestora. Şefii vor aprecia corectitudinea voastră, ceea ce este îmbucurător. O imagine pozitivă în ochii lor aduce beneficii materiale pentru voi.

Horoscop 24 septembrie 2019 Gemeni
Dragi Gemeni, cufundaţi-vă în muncă pentru a sta departe de gândurile negative. Găsiţi-vă un hobby şi transformaţi pasiunea, creativitatea în artă. Vă veţi simţi mai bine. Ţineţi minte, cei care vă iubesc vă caută şi se interesează de parcursul vostru în viaţă. Cine nu, nu este destul de important pentru a vă face voi griji. În plus, principala voastră grijă, mai ales în această perioadă sunteţi voi. Iubiţi-vă mai mult şi petreceţi mai mult timp cu propria persoană. Doar aşa vă veţi redescoperi adevărata valoare.

Horoscop 24 septembrie 2019 Rac
E posibil ca un coleg de serviciu să te ia în serios atunci când faci o glumă şi situaţia să scape puţin de sub control. Soluţia e să fii relaxat şi să vorbeşti deschis despre asta, cei din jur vor fi surprinşi de acest mod de a trata problema. Dacă vei şti să te amuzi pe seama momentului, spre seară umorul te va ajuta în câteva momente în care ai de lămurit acasă câteva lucruri rămase nerezolvate.

Horoscop 24 septembrie 2019 Leu
Ai trecut printr-o perioadă obositoare la locul de muncă, dar ziua de astăzi te va umple de noi energii. Vei fi mai productiv şi într-o dispoziţie mai bună. S-ar putea să primeşti noi însărcinări la birou, ceva la acelaşi loc de muncă, dar în altă direcţie decât ce făceai până acum. Spre seară vei dori să faci o lungă plimbare.

Horoscop 24 septembrie 2019 Fecioară
Nu vei crede asta, dar comunicarea cu cei din jur se îmbunătăţeşte astăzi. Pentru că vei acorda din ce în ce mai puţină atenţie muncii tale şi gândurilor pe care le ai, vei simţi un sentiment de amărăciune. E momentul în care să nu mai aştepţi să fii înţeles de alţii. Nu renunţa la ceea ce faci doar pentru că te simţi subapreciat. Nu îţi va aduce nicio favoare astăzi, această atitudine.

Horoscop 24 septembrie 2019 Balanţă
Pentru Balanţă, deşi activitatea la locul de muncă va fi una foarte productivă, se va trezi distrasă de mai multe evenimente. Astfel, o pauză prelungită va fi mai mult decât indicată, pentru a vă reface tonusul şi buna dispoziţie. Este indicat să vă luaţi o zi două de concediu, în care să vă relaxaţi atât mintea, cât şi trupul.

Horoscop 24 septembrie 2019 Scorpion
Scorpionul are azi câteva probleme cu unele persoane din jurul lui, pe care va fi nevoit să le accepte aşa cum sunt. Colegii, de obicei, nu îi poţi schimba şi trebuie să te adaptezi la anumite comportamente foarte urâte. Totuşi, dacă nu trebuie să interacționezi cu aceşti oameni, nu o face. Tot astăzi este posibil să primiţi o veste foarte importantă din sfera politicului.

Horoscop 24 septembrie 2019 Săgetător
Săgetătorul este foarte antipatic astăzi şi nu are chef de nimic. Lucrurile merg foarte bine, însă nemulţumirea izvorăşte din alte cauze, mult mai personale. O persoană din trecut vine să te destabilizeze emoţional, aducându-ţi aminte de clipe fericite petrecute împreună, dar aceste momente sunt însoţite şi de o suferinţă foarte mare, aşa că nu vă face tocmai plăcere să vă amintiţi. Încercaţi să evitaţi discuţii care duc spre lacrimi.

Horoscop 24 septembrie 2019 Capricorn
Pentru Capricorni, precauția pare să fie cuvântul de ordine în această zi de 24 septembrie. Nu exagerați cu petrecerile până noaptea târziu și nu faceți experimente riscante. V-aţi epuiza şi aţi chelui mai mult decât v-ați propus. Cel mai bun lucru pe care l-aţi putea face azi ar fi să fiţi mai grijulii cu persoanele care vă linguşesc. În spatele vorbelor frumoase ar putea fi interese ascunse.

Horoscop 24 septembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii fac o pauză de la grijile de zi cu zi. Nu trebuie să vă consumați atât de mult pentru ele pnetru că îşi vor găsi rezolvare de la sine. Vă veți putea numi chiar norocoși, spune horoscopul. Trataţi această zi ca pe o zi de vacanță. Staţi înconjuraţi de prieteni sau de familie. Seara poate fi favorabilă întâlnirilor romantice.

Horoscop 24 septembrie 2019 Peşti
Peștii îşi fac prea multe griji pentru ce spun alte persoane despre ei. Astrele vă recomandă să daţi mai multă atenţie vieţii personale. Dacă în plan profesional totul merge conform planului, relaţia cu persoana iubită sau cu prietenii și rudele apropiate nu este prea bună. Seara, citiţi o carte sau vizionaţi un film. Vă vor ajuta să fiţi mai relaxaţi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 24 Sept - 9:25

E posibil ca un coleg de serviciu să te ia în serios atunci când faci o glumă şi situaţia să scape puţin de sub control.
De-asta nu prea fac glume cu colegii Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s la data de Mar 24 Sept - 19:06

Am avut intr-adevar o zi plina dar s-au rezolvat toate , acum mi-as dori o plimbare
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Horoscop 25 septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 25 Sept - 9:10

Horoscop 25 septembrie 2019 Berbec
Berbeci, lăsaţi orgoliul deoparte şi faceţi ce vă dictează inima. Dacă o să analizaţi la nesfârşit toate consecinţele unor fapte, veţi sfârşi prin a nu face nimic şi prin a regreta că nu aţi mişcat un deget la timp. Profitaţi de fiecare secundă pentru a vă arăta dragostea faţă de cel drag.

Horoscop 25 septembrie 2019 Taur
Tauri, s-ar putea ca un prieten bun să aibă mare nevoie de ajutorul vostru astăzi. Fiţi lângă acesta, ascultaţi-l şi întocmiţi împreună un plan pentru a scăpa de toate problemele sau tensiunile din viaţa sa. Vă veţi simţi împlinit ştiind că i-aţi fost alături, mai ales dacă relaţia dintre voi este una extrem de specială.

Horoscop 25 septembrie 2019 Gemeni
Dragi Gemeni, fiţi pozitivi până la capăt. Lucrurile bune se vr întâmpla dacă veţi crede cu adevărat. Orice dorinţă se poate transforma în realitate, iar destinul ar putea fi de partea voastră. Aveţi grijă însă şi de sănătatea voastră şi evitaţi situaţiile tensionate, mai ales la serviciu.

Horoscop 25 septembrie 2019 Rac
Raci, lucrurile merg bine pentru voi în ceea ce privește sfera amoroasă. S-ar putea să existe o oarecare confuzie din cauza comunicării deficitare. Este totuşi un moment bun pentru a sta la o masă şi a vorbi despre lucrurile care vă deranjează. S-ar putea să vă simţiţi uşuraţi dacă nu veţi mai ascunde tot ceea ce vă îngrijorează. În plus, un sfat este întotdeauna binevenit.

Horoscop 25 septembrie 2019 Leu
Leul este posibil să descopere astăzi un partener surprinzător de discuţii, cineva cu care până acum nu ai avut mari interacţiuni, dar care se dovedeşte a fi foarte util la sfaturi bune. Vă ajută să treceţi peste o problemă sentimentală, iar asta vă face să credeţi că s-ar putea să fie un partener înţelegător şi capabil. Nu vă aprindeţi, e posibil să vrea doar să vă ajute.

Horoscop 25 septembrie 2019 Fecioară
Fecioara are astăzi şanse mari să concretizeze un plan pus la cale de multă vreme. Fie că este vorba despre un eveniment financiar sau o reuşită pe plan sentimental, astăzi se va concretiza. De asemenea, este un moment excelent a clarifica unde vă aflați, în viaţă. Dacă până acum v-a fost de folos mintea analitică este o idee bună să o faceţi în continuare.

Horoscop 25 septembrie 2019 Balanţă
Balanţa este pusă astăzi în faţa propriei indecizii, pentru că trebuie să aleagă între doi parteneri. Amândoi par a fi exact ce căutaţi şi acest lucru vă pune într-o dificultate majoră. Cântăriţi bine argumentele pro şi contra, pentru că mai târziu este posibil să vă pară rău.

Horoscop 25 septembrie 2019 Scorpion
Scorpionul este foarte iritat astăzi de unele conversaţii al căror subiect este. Încercaţi să înţelegeţi că nu puteţi evita astfel de lucruri şi nici controla. Sunteţi o persoană atrăgătoare, iar asta atrage după sine unele riscuri. Întotdeauna vor fi alte persoane care să încerce să vă denigreze în vreun fel, prin cuvinte sau zvonuri. Nu daţi curs acestor provocări.

Horoscop 25 septembrie 2019 Săgetător
Săgetătorii se pot îndrăgosti de un coleg de muncă. Aveţi grjă, nu este o idee prea bună! Ar fi mai bine să păstraţi o relaţie de prietenie cu acea persoană, nu vă complicaţi viaţa. Sunteţi însărcinaţi cu proiecte importante în această zi. Concentraţi-vă şi duceţi totul la bun sfârşit, cu gândul că orice realizare importantă vă poate aduce beneficii materiale la locul de muncă. Seara aţi putea să vă vizitaţi rudele mai în vârstă.

Horoscop 25 septembrie 2019 Capricorn
Capricornii au pornirea să înceapă o relaţie nouă, însă trecutul pare să nu îi lase în pace. Aceşti nativi sunt sfătuiţi să evite să se auto-compătimească. Mai bine găsiţi o modalitate prin care să vă rotunjiţi veniturile. În plus, o îmbunătățire a stimei de sine va fi excelentă pentru psihic.

Horoscop 25 septembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii trebuie să fie mai toleranţi faţă de cei apropiaţi. Dacă nu-i lăsaţi să spună ce vor, există riscul de a porni un conflict. Fiţi optimişti şi pozitivi astăzi. O idee foarte bună ar fi să organizaţi o mini-petrecere pentru prieteni sau membrii apropiaţi ai familiei, să mergeţi la un film sau la restaurant împreună cu ei. Ar putea fi o modalitate prin care să vă relaxaţi după serviciu.

Horoscop 25 septembrie 2019 Peşti
Peştii au foarte multe lucruri de făcut şi se enervează pentru că nu le mai rămâne mult timp pentru persoana iubită. Încercaţi să mulţumiţi pe toată lumea, altfel pot ieşi scântei. Astăzi, primiţi veşti importante legate de un nou loc de muncă. Nu trebuie să luaţi acum o decizie, gândiţi-vă pe îndelete pentru că de ea depinde viitorul vostru profesional. Puneţi în balanţă dacă vă mai simţiţi bine la locul actual de muncă sau dacă vă sfatisface salariul şi decideţi în condecinţă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 25 Sept - 9:12

Raci, lucrurile merg bine pentru voi în ceea ce privește sfera amoroasă.
Sfera asta pluteste prin vazduh, mult prea sus. Nici n-o zaresc, nici n-o caut cu privirea. Am alte prioritati confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Horoscop 26 septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 26 Sept - 9:23

Horoscop 26 septembrie 2019 Berbec
Berbeci, învăţaţi să ascultaţi. Nu doar pe cei din jur, ci mai ales pe voi. Faceţi ceea ce vă spune inima,a scultaţi-vă sufletul şi acţonaţi în consecinţă. S-ar putea să fiţi surprinşi de cum vor evolua lucrurile. Este o zi benefică pentru a vă dezvălui sentimentel, pentrua închide capitole în viaţa voastră şi pentru noi începuturi, fie în dragoste, fie în afaceri.

Horoscop 26 septembrie 2019 Taur
Tauri, fiţi sensibili la nevoile altora astăzi. Nu lăsaţi pe cineva drag la ananghie, doar pentru că aveţi alte priorităţi. Uneoi trebuie să găsim o soluţie pentru a putea fi alături de cei care au fost lângă noi în momente dificile, ori în caz contrar, în viitor vom descoperi solitudinea. Detaşaţi-vă de serviciu, de stres şi luaţi o pauză dacă simţiţi nevoia. Veţi observa o schimbare pozitivă per total.

Horoscop 26 septembrie 2019 Gemeni
Gemeni, în această zi vă veţi regăsi în mijlocul unui vârtej de sentimente. Ce aţi putea face? Doar voi ştiţi. Hotărâţi-vă dacă are rost să continuaţi pe drumul speranţei create de voi sau dacă ar trebui să deschideţi o nouă uşă spre viitorul vostru. Blocaţi în trecut nu veţi putea face faţă noilor evenimente. Fiţi deschişi, cunoaşteţi oameni noi şi odihniţi-vă cât mai mult, atât fizic, cât şi psihic.

Horoscop 26 septembrie 2019 Rac
Raci, va exista o ocazie extraordinară de a discuta cu un superior despre dorinţa voastră de a avansa în plan profesional. Parcursul vostru în companie, devotamentul, forţa de muncă şi capacitatea de a comunica şi de a găsi soluţii în situaţii de criză vă aduce în poziţia de a merita o schimbare bună în acest sens. Iar şefii nu vor trage de timp, ba chiar veţi simţi modificarea cât mai curând posibil.

Horoscop 26 septembrie 2019 Leu
Leul nu trebuie să-şi facă prea multe griji cu lucrurile mici şi mai degrabă ar trebui să acorde atenţie obiectivelor importante, care îi pot aduce beneficii. Sigur că sunteţi atent la tot ce ce vă înconjoară, însă poate este un moment bun să mai filtraţi aceste evenimente, astfel încât, la sfârşitul zilei, starea voastră să fie una buna şi să nu vă duceţi la culcare plin de nervi.

Horoscop 26 septembrie 2019 Fecioară
Fecioara află astăzi o veste care nu o surprinde foarte tare, dar nici nu îşi doreşte să i se confirme. Se pare că persoana lângă care credeai că trăieşti o frumoasă poveste de dragoste nu crede acelaşi lucru. Aşadar, este timpul pentru o discuţie între voi care să pună lucurile în ordine. Vremea trece, iar nimeni nu întinereşte.

Horoscop 26 septembrie 2019 Balanţă
Pentru Balanţă ziua de azi vine cu un avantaj major. S-ar putea să intri total nepregătită într-o situație, din care vei ieşi complet neatinsă și chiar cu felicitări. Asta îţi dă de gândit, pentru că dacă nepregătită ai avut un asemenea succes, cum ar fi atunci când vei avea pregătite toate elementele?

Horoscop 26 septembrie 2019 Scorpion
Scorpionul primeşte azi mai multe comentarii negative. Este bine să înveți din greșelile tale și să nu o iei prea personal. De asemenea, vei fi provocat intelectual într-o oportunitate pe care o îmbrățișezi imediat. Ai un echilibru bun astăzi, dar nu te lăsa doborât de critici. O stare pozitivă te va ajuta mai mult decât să te consum pe nişte lucruri care oricum nu ai cum să le schimbi.

Horoscop 26 septembrie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor experimenta sentimente puternice pe tot parcursul zilei. Pare copleşitor, însă totul va fi bine. E ziua perfectă să te bucuri de fiecare minut. Astrele sunt darnice cu tine şi vei simţi din plin asta. Încearcă să te bucuri şi să profiţi de acest noroc, dar fără să te lauzi cu ele vreodată. Sprijină-i pe cei dragi nu uita că orice faptă bună este binevenită şi răsplătită.

Horoscop 26 septembrie 2019 Capricorn
Capricornii vor realiza că au ceva probleme pe care trebuie să le rezolve. Nu vei găsi ajutor în nicio parte, aşa că va trebui să te descurci singur. E posibil să apară un conflict cu un prieten. Foarte probabil această persoană nu se va gândi să îşi ceară scuze şi nici să fie de acord cu părerea ta, aşa că soluţia e să schimbi tema dialogului cât mai repede posibil. Seara, lucrurile se mai calmează şi, în sfârşit, te poţi relaxa cu un film sau cu videoclipuri haioase pe internet.

Horoscop 26 septembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii au o zi excelentă. Pe toate planurile. Întâlniţi oameni interesanţi şi puneţi la punct un proiect care vă va aduce foarte multe satisfacţii. Astrele vă avertizaţi să aveţi grijă ca astăzi să nu se afle vreunul dintre secretele tale păzite atât de bine până acum. Anumite persoane vă pot face rău. Altfel, distracţie la maxim alături de cei mai apropiaţi prieteni.

Horoscop 26 septembrie 2019 Peşti
Peștii pot oferi sfaturi înțelepte cuiva care trebuie să ia o decizie importantă pentru viaţa lui. Fie că este cineva din trecutul dumneavostră sau unul dintre colegi, încercaţi să ajutaţi cum puteţi mai bine. Probabil că vei fi nevoit să amâni sau chiar să anulezi unele dintre planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi. Seara e posibil să primeşti o vizită neaşteptată. Comportă-te cât mai natural!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 26 Sept - 9:24

Raci, va exista o ocazie extraordinară de a discuta cu un superior despre dorinţa voastră de a avansa în plan profesional.
Ba nu vreau sa mai avansez. Nu-s o carierista confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Horoscopul zilei de 27 Septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 27 Sept - 9:03

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Ideile originale si inspiratia creativa par astazi sa abunde si iti poti face curaj sa le faci cunoscute, nu doar apropiatilor ci chiar unor persoane straine. In plus, vei incepe sa te gandesti la asumarea cu seriozitate a unei pozitii sociale dupa ce atingi consacrarea, dovedind ca se poate conta pe aportul tau. Momentele de romantism vor fi cu atat mai impresionante daca vei alege o destinatie exotica.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Sentimentele tale pentru cei dragi sunt puternice si ai mare nevoie de dovezi de afectiune din partea acestora, insa tu te rezumi la comportamente oarecum formale si axate pe indatoririle traditionale. Nu lasa aceste momente sa treaca fara sa-ti manifesti din plin iubirea si astfel sa experimentezi un nou sens al notiunii de intimitate. Zona spirituala iti suscita interesul, dar mentine o atitudine practica.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Astazi se anunta o zi cu multa activitate sociala si pui patos in orice discurs, cu atat mai mult cu cat esti motivat sa cuceresti atentia unor parteneri noi de afaceri. Nu scapa sansa de a prinde din zbor idei vehiculate, ce se pot dovedi deosebit de utile. Important este sa fii consecvent in actiunile tale, fiind pregatit sa-ti si asumi ceea ce ai promis, altfel munca ta va fi fost in zadar.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Generozitatea si disponibilitatea de a-ti pune la dispozitie toate resusele personale te ajuta astazi sa iti pui in practica cele mai indraznete vise legate de spatiul in care lucrezi sau de oportunitatea de a avansa in cariera. Asigura-te ca ai aceleasi conceptii de viata daca doresti sa iti optimizezi si relatia cu colegii. Apreciezi reciprocitatea si exprimarea manierata, mai ales in relatia cu cei apropiati.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Cu Luna aflata in propriul semn, energia creativa dar si cea fizica sunt la cote optime astfel incat nimic nu pare sa-ti stea in cale pentru a-ti largi perspectivele, a studia domenii noi si a-ti face cunoscute cu multa incredere talentele personale. Nu-ti face placere sa primesti sfaturi dar ar fi indicat sa tii cont de recomandarea spre cumpatare financiara venita din partea familiei.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Te iubesti suficient sau astepti sa primesti iubire doar de la ceilalti, asta este tema zilei. Nu te sfii sa afli in interiorul tau puterea dar si capacitatea de a te valoriza, cautand sa experimentezi notiunea de a fi impacat cu tine insuti. Nu-ti cenzura exprimarea, raportandu-te la reperele clasice si lasa intuitia si emotiile din subconstient sa razbata spre suprafata si vei avea o cu totul alta viziune.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
In cercul tau de prieteni astazi ai toate sansele sa acaparezi atentia printr-un stil dramatic de a-ti expune convingerile in care crezi cu toata fiinta ta. Insa trebuie sa faci un pas important de la ambitia de a iesi in evidenta pana la asumarea responsabila a ceea ce promovezi cu atata fervoare. Aparitia ta stralucitoare poate atrage un nou partener, dar atitudinea rezervata e de bun augur, macar la inceput.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Alegi sa fii destul de selectiv si ai alaturi prieteni de nadejde, pe care te poti baza pe tremen lung. Totusi, doresti sa ramai in centrul atentiei prin initiativele indraznete de gasire a unor surse de venit din cele mai nonconformiste domenii de activitate. Speculatiile trebuie cantarite bine, raspunzandu-ti sincer daca iti servesc cu adevarat intereselor tale sau sunt doar ambitii.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Astazi este o zi potrivita sa pentru a te bucura de rasfatul unei vacante si sunt sanse ca persoana iubita sa te surprinda in mod placut cu o invitatie pe meleaguri exotice. Si cum nu prea te poti mobiliza sa te ocupi de responsabilittaile casnice, ideea unei noi experiente e binevenita. Vei avea timp si in viitorul apropiat sa te ocupi de soliditatea planurilor tale, nelasand nimic la voia intamplarii.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Desi este posibil sa ai parte un tumult sufletesc, toate trairile tale interioare pot fi astazi transpuse in diverse tipuri de manifestari creative, distiland astfel emotiile. Rutina si urmarirea unei agende bine stabilite nu este punctul tau forte in aceasta perioada, dar te poti ghida foarte bine de ceea ce-ti spune intuitia pentru a prioritiza activitatile tale si esti sustinut de straini sau de aspecte legislative.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ai planuri indraznete de viitor si iti vei mobiliza toata energia de care dispui ca acestea sa fie vizibile si sa constituie subiect de mandrie pentru partnerul tau. Lasa mandria la o parte si-i acorda-i atentie, oricand existand sansa sa iti ofere o idee valoroasa. Ai un simt bun al afacerilor si esti destul de precaut iar domeniile de castig unde trebuie sa te implici sunt cele metafizice dar si cele artistice.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ambitios si dornic de a iesi in evidenta, te dedici trup si suflet proiectelor din zona socio-profesionala, reusind sa te impui si castigand admiratia colegilor. Daca te mobilizezi sa fii consecvent cu strategia ta, ai sanse sa primesti beneficii materiale la care nu te astepti. Comportamentul etic, ce tine cont de ceilalti este un atu, mai ales in relatiile parteneriale cu persoane straine sau care au o miza juridica.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 27 Sept - 9:05

te ajuta astazi sa iti pui in practica cele mai indraznete vise legate de spatiul in care lucrezi sau de oportunitatea de a avansa in cariera.
N-am niciun fel de vise legat de asta Very Happy Cu atat mai putin unele indraznete Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Horoscop 28 septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 28 Sept - 8:22

Horoscop 28 septembrie 2019 Berbec
Berbecii sunt pregătiți de aventură și vor avea parte de ea din plin. Este un moment prielnic pentru a cunoaște persoane noi și, de ce nu, chiar potențiali parteneri. Important este să îndrăznești să faci primul pas dacă simți că ai stabilit o conexiune la nivel emoțional și să nu lași ocazia să se piardă. Spre seară s-ar putea ca unele tentații să te împingă la gesturi riscante. Gândește-te de două ori înainte.

Horoscop 28 septembrie 2019 Taur
Taurii simt nevoia de a face o incursiune în trecut, într-o perioadă pe care o consideră ca fiind plină de culoare și lipsită de probleme. Adevărul este că amintirile tind să devină distorsionate, odată cu trecerea timpului. Mintea reține doar lucrurile frumoase, ștergându-le pe cele care au provocat durere. Cu toate acestea, profită de moment pentru a te reconecta la adevăratele tale dorințe.

Horoscop 28 septembrie 2019 Gemeni
Gemenii au planuri mari, dar resurse puține, în special pe final de lună. Cu toate acestea, dacă există răbdare, calm și o organizare impecabilă, visele se pot împlini. Nu aștepta averi până când vei decide să-ți trăiești viața așa cum consideri. Cele mai frumoase momente nu costă nimic, este o lecție pe cât de simplă, pe atât de importantă.

Horoscop 28 septembrie 2019 Rac
Ca de obicei, Racii își fixează o țintă și uită de tot ce îi înconjoară. Iar când la mijloc e o persoană care le-a furat inima, lucrurile devin de-a dreptul complicate. Dacă ești într-o astfel de situație, încearcă să înlocuiești furtuna emoțională cu un gest clar și ferm. Tensiunea se va spulbera instant și vei avea ocazia de a vedea lucrurile așa cum sunt, cu bune și cu rele.

Horoscop 28 septembrie 2019 Leu
Nativii din Leu au în faţă o aventură interesantă, deşi timpul petrecut în câmpul muncii îi consumă resursele atât fizice cât şi emoţională. Cariera și alte responsabilități ar putea să cadă pe locul doi, pentru că dorinţa de a alcătui un cuplu sau o familie este foarte puternică. Comunicarea atentă cu toți ceilalți implicați vă va ajuta să veniți cu un plan care funcționează pentru toată lumea.

Horoscop 28 septembrie 2019 Fecioară
Fecioara are multe planuri în minte, însă nu este o idee bună să se apuce de mai multe şi să nu finalizeze niciunul. Concentrează-te pe unul singur şi au putea crea ceva stabil şi sigur. Gândirea ta analitică te ajută foarte mult, însă sfaturile venite din exterior nu sunt neapărat de luat în calcul. Cineva ar putea să te convingă să faci ceva în care nu crezi, însă nu este cazul. Dacă nu eşti sigur, nu o face.

Horoscop 28 septembrie 2019 Balanţă
Balanţa primeşte astăzi o veste importantă, care vine din zona financiară. O idee foarte bună de afaceri se concretizează, sau reuşeşti să obţii o sumă de bani pe o doreai de foarte mult timp. Este o idee foarte bună să apelezi la ajutorul unui coleg, care te ajută să iei o decizie în privinţa unei potenţiale investiţii.

Horoscop 28 septembrie 2019 Scorpion
Scorpionul este foarte entuziast, datorită unei vacanţe într-un loc exotic, însă fiţi prudent atunci când planificați finanțele, deoarece puteți trece cu vederea anumite aspecte, care poate acum nu par importante. De asemenea, alegeţi cu atenţie pe cine doriţi cu care să împărţiţi distracţia.

Horoscop 28 septembrie 2019 Săgetător
Săgetătorilor le place să călătorească, însă le este greu să iasă din zona de confort. Astăzi, însă, vă simţiţi curajoşi şi îndrăzneţi, iar prietenii cu care vă petreceţi timpul vor fi încântaţi de energia voastră. În plan amoros, cineva pe care aţi pus ochii de multă vreme va avea ochi pentru voi. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, să nu vă fie teamă să îi mărturisiţi sentimentele acestei persoane nou apărute. Astrele vă sfătuiesc, însă, să nu vă aruncaţi cu capul înainte.

Horoscop 28 septembrie 2019 Capricorn
Astăzi, comportamentul Capricornilor nu este de invidiat. Sunteţi invidioşi pe cei care ajung acolo unde vă doriţi şi voi să ajungeţi, dar şi pe reuşitele profesionale ale altora. Astrele vă recomandă să ieşiţi din acest episod urât şi să vă gândiţi că şi voi faceţi şi sunteţi capabili de lucruri incredibile. Dacă cineva apropiat vă cere ajutorul, chiar şi de ordin financiar, nu-l dezamăgiţi. Veţi fi răsplătit înzecit.

Horoscop 28 septembrie 2019 Vărsător
Vărsărilorii, dacă vor să facă o schimbare majoră în viaţa lor, acum e momentul. Luaţi-vă inima în dinţi şi luaţi deciziile pe care le tot amânaţi. Nu vă fie frică şi nu vă lăsaţi intimidaţi de schimbări mari, mai ales dacă acestea vin exact la momentul potrivit. Destinul nu se va schimba radical într-o singură zi, însă este un început. Sfatul astrelor pentru Vărsători este să nu ceară părerile nimănui. Faceţi doar ce simţiţi!

Horoscop 28 septembrie 2019 Peşti
Peştii sunt predispuşi, astăzi, la minciună. Dacă nu vă opriţi, veţi pune în pericol relaţiile cu rudele şi prietenii. Dacă nu faceţi un pas în spate, există riscul ca cei din jur să vă perceapă altfel decât sunteţi de fapt. Dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, seara veţi avea o surpriză extrem de plăcută. Veţi realiza că există o persoană în anturajul vostru cu care puteţi fi mai mult decât prieteni.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 28 Sept - 8:24

Iar când la mijloc e o persoană care le-a furat inima, lucrurile devin de-a dreptul complicate.
NU mi-a furat nimeni inima. E acolo, la locul ei Smile
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Horoscop 30 septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 30 Sept - 9:11

Horoscop 30 septembrie 2019 Berbec
Berbecii simt nevoia să lase toate problemele și regretele deoparte și să pornească pe un nou drum, chiar dacă nu știu exact unde vor să ajungă. În orice caz, este momentul unor revelații de ordin sentimental, iar lucrurile capătă claritate după o perioadă foarte solicitantă pe plan emoțional. Nu ezita să discuți cu o persoană apropiată dacă te simți copleșit, orice povară împărtășită devine mult mai ușoară.

Horoscop 30 septembrie 2019 Taur
Taurii care simt că au lumea la picioare să nu uite că, inevitabil, vor veni vremuri grele. Iar în acele clipe vor dispărea aparențele care fură ochii atât de ușor. Chiar dacă pare bizar, pregătește-te din timp, în special din punct de vedere emoțional. Nu ar strica să porți o discuție cu persoana iubită sau cu familia despre următorii pași importanți. Dacă nu vei lua tu deciziile, o va face viața pentru tine.

Horoscop 30 septembrie 2019 Gemeni
Gemenii ar face bine să asculte cu mai multă atenție sfaturile celor din jur, inclusiv în dragoste. Oamenii văd lucruri care nouă ne scapă și de cele mai multe ori vor doar să ne ajute. Cu o singură condiție - să fim deschiși la orice. Nu e niciodată prea târziu pentru a privi situația dintr-un alt unghi, în special dacă relația de cuplu scârțâie.

Horoscop 30 septembrie 2019 Rac
Racii trebuie să ia situația în propriile mâini și să nu mai depindă de acțiunile celorlalți. Dacă vrei ceva, nu te teme să ceri - la fel, spune clar ce simți și nu te ascunde nicio clipă, chiar dacă vei fi considerat drept bizar. Și nu uita că, pentru a ajunge la celălalt capăt al lumii, e necesar să crezi în tine și să faci un prim pas. Abia din acel moment începe călătoria.

Horoscop 30 septembrie 2019 Leu
Leii ar putea avea parte de o mărturisire tulburătoare din partea persoanei iubite. Infidelitate, trădare sau minciună vor căpăta pentru nativii din această zodie o altă semnificație, pe care nu au crezut niciodată că o vor percepe. Este un moment pe cât de dificil din punct de vedere emoțional, pe atât de simplu la nivel logic. Dacă ceva e rău, la nivel fundamental, renunță și ia-o de la capăt.

Horoscop 30 septembrie 2019 Fecioară
Fecioarele vor afla, cu surprindere, că există lucruri pe care nu le pot controla, cu toată organizarea lor militară. Hazardul nu ține cont de orgolii, iar disciplina nu poate evita pura întâmplare, ghinionul. Mult mai utilă ar fi pregătirea pentru orice eventualitate, în special pe plan financiar. În spatele fiecărui test există o lecție.

Horoscop 30 septembrie 2019 Balanţă
Balanțele simt că au ajuns în locul potrivit. Nu e un oraș, o casă sau un serviciu, ci un sentiment de împlinire pe care îl trăiesc la nivel profund, alături de cei dragi. Viitorul către care tot priveau pare a fi, în sfârșit, în clipa de față. Dacă ai uitat de noțiunea timpului bucură-te, înseamnă că faci ceea ce trebuie. Și nu uita să împărtășești bucuria cu familia și prietenii.

Horoscop 30 septembrie 2019 Scorpion
Nimeni nu merită să fie o fantomă în viața persoanei iubite, care apare doar în momentele de singurătate și întuneric. O vor înțelege în sfârșit și Scorpionii, dispuși să renunțe la totul pentru iluzia unei povești de dragoste. Unele lucruri sunt sau nu, fără jumătăți de măsură. Cum ar fi iubirea, de exemplu. Ori e iubire, ori un soi de parteneriat care trebuie să se sfârșească.

Horoscop 30 septembrie 2019 Săgetător
Începutul de săptămână ar putea fi foarte important pentru Săgetători. E posibil ca unele probleme pe care le-ați tot amânat să aibă acum nevoie de rezolvare. Cu calm veți putea controla situația, spune horoscopul. Iar o mână de ajutor venită de la o persoană apropiată se va dovedi de mare folos în a găsi soluțiile.

Horoscop 30 septembrie 2019 Capricorn
Cei din zodia Capricorn ar putea avea astăzi sentimentul că lucrurile nu merg chiar așa cum și-au propus în carieră. Dacă ați avut în plan o schimbare la locul de muncă sau o promovare, v-ați putea confrunta cu nemulțumirea că, deocamdată, nu s-au realizat. Nu este ceva de durată, spune horoscopul. Veți descoperi că temerile pe care le aveți se vor risipi zilele următoare, când situația vă va fi favorabilă.

Horoscop 30 septembrie 2019 Vărsător
Pentru nativii din zodia Vărsător, astrele sunt favorabile astăzi în plan sentimental. Poate că e vorba de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite sau de o întâlnire romantică, pentru cei care nu și-au găsit jumătatea. La serviciu, o confruntare de idei v-ar putea găsi pe poziții diferite cu unii colegi. Încercați să vă mențineți argumentele și veți putea să vă impuneți punctul de vedere, spune horoscopul.

Horoscop 30 septembrie 2019 Peşti
Finalul de lună îi găsește pe nativii din Pești, se pare, cu o energie debordantă. Vă simțiți în stare astăzi să luați taurul de coarne. V-ați putea confrunta, de altfel, cu o serie de situații noi, cu care nu v-ați mai întâlnit până acum. Nu trebuie să vă îngrijoreze, ci ar fi bine să mergeți înainte, veți găsi resursele pentru a rezolva cu bine, spune horoscopul.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 43 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 43 din 53 Înapoi  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48 ... 53  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum