GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

+5
ionutz72
dorina_s
myrk
pitulicea
atat de simplu
9 participanți

Pagina 5 din 67 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 23 Iul - 10:33

Si eu am nevoie de-o palma peste cap, sa-mi revin Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  atat de simplu Lun 23 Iul - 10:39

Considera ca ti-am dat-o eu, prieteneste. Laughing Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 23 Iul - 12:12

Acum merit chiar un pumn, nu doar o palma Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  atat de simplu Lun 23 Iul - 14:03

Laughing Laughing Laughing Aoleu, e grav atunci. Era sa merit si eu un pumn, dar m-am abtinut. Razz
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 24 Iul - 8:28

HOROSCOP BERBEC MARȚI 24 IULIE

Vezi că îţi faci griji degeaba? Nu are rost să te tot perpeleşti în aşteptarea unor vremuri mai bune, când ele sunt chiar aici, la dispoziţia ta.
Totul e să vrei şi tu să le vezi, pentru că dacă îl iei pe nu în braţe şi spui tuturor cât de nefericit eşti, această stare prinde putere şi o faci să crească şi mai şi.
Renunţă din acest moment la o atitudine de victimă, de perpetuu nefericit, şi începe să înlocuieşti aceste gânduri şi cuvinte cu unele diametral opuse.
Ai să vezi cum îţi creşte vibraţia şi, de la cel mai mare pesimist trist şi îngrijorat de orice, devii un om încrezător luminos şi sigur pe puterile sale. Totul e să faci tu această schimbare de optică, şi asta cât mai curând!

HOROSCOP TAUR MARȚI 24 IULIE
Niciodată nu le poţi avea pe toate. Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate, iar într-o astfel de zi ai tendinţa de a pune în balanţă plusurile şi minusurile acestui moment.
Evită astfel de comparaţii, pentru că, oricum ai privi lucrurile, unul din talere întotdeauna va cântări cel mai puţin.
Bucură-te cu ceea ce ai din belşug fără să te mai gândeşti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel încât să poţi spune că eşti norocos pe măcar unul din planuri.

HOROSCOP GEMENI MARȚI 24 IULIE
Un singur lucru trebuie evitat atunci când intri în contact cu diferite categorii de oamenii: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera.
Nimeni nu e pe acelaşi nivel, ci tot se va găsi vreunul care să comenteze criza în fel şi chip, chiar dacă în jur se află şi persoane înstărite, şi cu datorii imense în spate.
Fii tu cel înţelept şi ghidează dialogul într-o direcţie care să-i unească pe toţi, dar orice ai face tot se va stârni pe alocuri vreo furtună de opinii financiare.

HOROSCOP RAC MARȚI 24 IULIE
Te simţi obosit, tracasat, împovărat de emoţii care nu au ce căuta în inima ta, tocmai de aceea ar fi bine să îţi oferi mai multă atenţie şi să începi să te şi răsfeţi un pic.
Oferă-ţi acel lucru care te bucură pe tine cel mai mult: o carte bună de citit, o seară la spa, o vizită la coafor, o haină nouă, orice crezi că ţi-ar putea ridica moralul şi aduce din nou zâmbetul pe buze.
Dacă stai de bună voie captiv între grijile şi datoriile care te ţin blocat, nu ai cum să-ţi recapeţi energia, deci de tine depinde să iei azi taurul de coarne şi să îţi permiţi un bonus doar pentru sufletul tău.
Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci răsplăteşte-te din belşug!

HOROSCOP LEU MARȚI 24 IULIE
Te comporţi ca un profesor gata să ţină predici celor care fac greşeli, dar uiţi că şi tu ai fost ca ei.
Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu minciuna, pentru că fiecare om e supus greşelii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi.
Poţi oferi o lecţie de viaţă extrem de folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă. Nici tu nu le ştiai pe toate cândva, ci ai învăţat de la alţii, deci pune-te şi în pielea lor un pic.

HOROSCOP FECIOARĂ MARȚI 24 IULIE
O gândire pozitivă, tonică, optimistă e creatoare de adevărate miracole şi tu ştii deja foarte bine asta, pentru că ţi-ai dovedit de multe ori înainte că atunci când spui sigur pe tine POT, acel lucru chiar se întâmplă.
Acelaşi lucru trebuie să-l faci şi azi, pentru că eşti în faţa unui moment decisiv de care depinde imaginea ta profesională sau renumele tău de profesionist, deci faci un pas în faţă cu încredere deplină în ceea ce ştii.
Nici urmă de trac, nici urmă de nesiguranţă în vorbele tale, iar această atitudine de stăpân pe situaţie te va ajuta să-ţi atingi scopurile mult mai uşor.
Tu faci un pas azi cu încredere maximă că de aici se va naşte cel mai bun lucru. de aceea spui da oportunităţii de a arăta cine eşti, ce poţi şi câte ştii!

HOROSCOP BALANȚĂ MARȚI 24 IULIE
Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate?
Numai de starea de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor.
Dar dacă simţi că te plictiseşti, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, chiar muncă!

HOROSCOP SCORPION MARȚI 24 IULIE
Pleci la drum fără nicio tragere de inimă, considerând totul o simplă obligaţie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac.
Îţi sacrifici timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcină şi tocmai pentru că o faci doar pentru a scăpa de o obligaţie, faci totul fără nicio plăcere şi te întorci acasă frânt de oboseală.
Dar măcar eşti mulţumit că ai mai şters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta.
Nu prea ştii ce te aşteaptă pe parcursul călătoriei, dar te laşi complet pe mâna celui care te conduce la destinaţie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR MARȚI 24 IULIE
Nu sta acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se petrec în afara propriului cămin.
Ia legătura cu cât mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile ţie, pentru că veştile vor veni în cantităţi uriaşe, iar dintre ele vei afla şi informaţii de-a dreptul folositoare pentru planurile tale în desfăşurare!
Mai mult, azi poţi cunoaşte un om care va juca un rol cheie în multe dintre evenimentele importante din perioada următoare, deci ieşi în lume, discută, dă telefoane, relaţionează, pentru că sună bine!

HOROSCOP CAPRICORN MARȚI 24 IULIE
Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou.
Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, ca atare profită de şansa ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic.
Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil.
Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zonă neplăcută, ci vrei un refugiu.

HOROSCOP VĂSĂTOR MARȚI 24 IULIE
Pentru un vis, merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii.
Poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să porneşti la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ţi taie elanul.
Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse intenţionat de cei care nu au încredere în şansele tale de reuşită.
Tu crezi şi asta contează cel mai mult!

HOROSCOP PEȘTI MARȚI 24 IULIE
Lasă-te dus de propria ta creaţie, ai încredere totală în ceea ce iese din mintea sau din mâinile tale, pentru că nimeni nu te întrece când ai ceva de făcut.
Creativitatea ta e fără margini şi roadele muncii tale se văd. Te simţi bine aşa, purtat de propria imaginaţie, pas cu pas, către apogeul creaţiei.
Tu eşti un creator de bine, de frumuseţe, de succes, şi te arunci pur şi simplu, în deplină siguranţă, pe aripile lucrurilor pe care tu singur le clădeşti.
Deţii toate instrumentele necesare succesului, deci continuă să ridici mai departe cu entuziasm, cu elan, cu bucurie de a crea. Poţi fi creator al unei lumi de care vei fi mândru!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 24 Iul - 8:31

Te simţi obosit, tracasat, împovărat de emoţii care nu au ce căuta în inima ta,
Perfect adevarat! Twisted Evil Ma simt... n-au ce cauta!
Oferă-ţi acel lucru care te bucură pe tine cel mai mult
Asta o sa fac diseara! Ceva ce-mi place si care ma face sa ma simt bine Angel
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  atat de simplu Mar 24 Iul - 9:04

Te simţi obosit, tracasat, împovărat de emoţii care nu au ce căuta în inima ta
Chiar asa, numai ca incerc sa scot emotiile astea. Dar o sa pun altele la loc, asta-i clar. Razz
să începi să te şi răsfeţi un pic
Imi doresc asta si-o sa ma mobilizez, numai sa treaca ploaia asta monotona care ma deprima. Sad
Oferă-ţi acel lucru care te bucură pe tine cel mai mult:
O sa mi-l ofer. Idea Desi acum m-ar fi bucurat si lucrul ala la care nu vreau sa ma mai gandesc. Laughing Shocked
Dacă stai de bună voie captiv între grijile şi datoriile care te ţin blocat, nu ai cum să-ţi recapeţi energia
Oooo, cat adevar e aici. Am ajuns si singura la concluzia asta, asa ca trebuie sa ma deblochez. no comment
Efectele unui astfel de dar vor fi fantastice, deci răsplăteşte-te din belşug
Asa voi face. crazy crazy Sper.
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 24 Iul - 9:14

La naiba cu toate grijile, supararile si depresiile! clown Nu-s eu omul care sa se lase rapus de-o durere la inima Party Party
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty HOROSCOP 25 IULIE 2018

Mesaj  pitulicea Mier 25 Iul - 8:19

HOROSCOP BERBEC
Iubirea e alaturi de tine clipa de clipa, nici nu are rost sa te indoiesti de asta, chiar daca ai fi tentat sa spui ca nu e sub forma visata de tine. Ce visezi de fapt? O Ileana Cosanzeana ca-n basme si un Fat Frumos calare pe cal alb? Acestea nu exista in viata reala, in schimb iubirea poate lua cea mai fireasca si mai banala forma pe care o poti primi in inima ta cu bucurie.
Lasa-te ghidat de iubire in tot ce faci, indiferent cui oferi aceasta iubire, pentru ca se va dovedi a fi sursa tuturor lucrurilor minunate din viata ta. Presara o lingurita de IUBIRE peste tot ceea ce faci – la serviciu, la scoala, pe strada sau acasa – si ai sa vezi ce gust minunat capata ziua!

HOROSCOP TAUR
Daca il iei pe nu in brate si nu accepti pentru nimic in lume alternative mai bune care ti se ofera, e clar ca vei ramane blocat intr-o zona trista si sumbra. Sta in puterea ta sa te ridici si sa pleci din acel spatiu care te tine in intuneric, dar daca iti place sa te auto-compatimesti si sa ti se planga de mila, nimic nu se schimba. Te poti rupe singur de tristete si frustrare, dar printr-un gest de vointa pe care sigur poti sa-l faci.
Tu nu esti asa, ai o atitudine optimista si pozitiva chiar si in fata celor mai dificile momente, si trebuie sa scoti din interiorul tau acel personaj care te reprezinta. Tu nu esti suparat, ingandurat si ingrijorat din fire, ci dimpotriva: curajos, optimist, deschizator de drumuri spre lumina.

HOROSCOP GEMENI
Azi apreciezi mai mult ca oricand valoarea prieteniei, pentru ca un om este alaturi de tine si iti ofera cel mai de pret ajutor exact cand ai mai mare nevoie de asta. Culmea, nu e neaparat cel pe care il numeai cel mai bun prieten, deci nu te astepta la miracole de la cel de la care ai astepta asta, ci poate fi vorba de o persoana care nu se bate cu pumnul in piept de cate face pentru tine, in schimb e acolo langa tine su te sustine.
Ajutorul lui nu e neaparat unul concret, adica sa puna mana sau umarul ca sa faca ceva palpabil pentru tine sau in locul tau, dar e calauza cea mai de incredere care iti arata o cale. Urmeaza-i sfaturile, pentru ca sunt folositoare in situatia de fata!

HOROSCOP RAC
Nu esti prea deschis la cooperare, si aproape ca refuzi sprijinul cuiva care chiar vrea sa-ti fie de ajutor. Ori din orgoliu, ori din incapatanare, ai tendinta de a respinge gesturile de prietenie care vin de la ceilalti, sustinand ca poti si singur.
Parca nu ai vrea sa te indatorezi fata de nimeni si de aceea vrei sa te descurci pe cont propriu, ca sa nu fii nevoit, altadata, sa intorci cuiva serviciile in mod similar si nici sa recunosti ca ai avut nevoie candva de ajutor. Exagerezi totusi cu orgoliile, deci, daca nu stii ce trebuie facut, accepta sfaturile: nu e nicio rusine!

HOROSCOP LEU
Familia isi arata, pentru a mia oara, puterea si energia intr-un moment critic al uneia din persoanele din casa. Fie ca esti tu cel trist si impovarat de griji, fie ca o ruda trece prin momente dificile, prezenta celor dragi alaturi se va dovedi a fi salvatoare, readucand linistea in sufletul celui care sufera.
O vorba buna, o incurajare sau simpla sustinere morala la greu va fi cel mai de pret dar al acestei zile, pentru ca oricine ar trece peste un impas daca s-ar sti sprijinit sincer si neconditionat de cei care il iubesc, orice ar fi sau orice ar face! De asta e nevoie acasa: de toleranta si imbarbatare!

HOROSCOP FECIOARA
Esti impins de la spate de termene limita, dar, desi esti o fire iute de obicei, acum parca esti strans cu usa, si nu dai randament sub asemenea presiune. Cineva te bate la cap sa te grabesti, sa nu pierzi vremea, sa termini totul acum, dar tu ai mai avea inca multe de rezolvat inainte de a incheia un proiect in desfasurare.
Consideri ca graba poate strica tot ce ai construit, de aceea o lasi mai moale, in ciuda tuturor stimulentelor impulsive de pe margine. Esti convins ca a lucra sub tensiune poate genera erori majore si preferi sa-ti iei ragazul necesar pentru a te ocupa de tot pe indelete, fara sa-i lasi pe ceilalti sa te streseze. Grabeste-te incet!

HOROSCOP BALANTA
Nu-ti place locul in care te afli pentru ca, din cauza unei vagi manii a persecutie, te simti cumva neglijat, dat la o parte sau chiar inferior in comparatie cu cei din jur. Simti ca tu nu te poti ridica la nivelul celor din preajma ta si aproape ca-ti doresti sa te retragi in umbra, fara sa te observe nimeni.
Nu esti cu nimic mai prejos, ca atare lasa angoasele deoparte si fa un pas in fata. Si tu ai atuurile tale care merita puse in valoare, pentru ca nici tu nu poti fi ca ceilalti, dar nici ceilalti nu sunt ca tine. Fiecare sunteti unici si speciali in felul vostru, ca atare pune-te si tu in valoare cu mai multa incredere in ceea ce reprezinti.

HOROSCOP SCORPION
Cauta pe cineva care sa-ti semene pentru a-ti fi alaturi intr-un proiect important. O persoana la fel de energica, de puternica, de implicata ca ti tine ar fi de folos pentru a lua startul cu dreptul, pentru ca primesti de la acesta aceeasi dorinta de actiune, generatoare de energie pozitiva.
Cel care iti sare acum in ajutor isi arata astfel cat de mult apreciaza prietenia ta, pentru ca si tu i-ai fost, cu alte ocazii, alaturi in acelasi mod. Uniti-va fortele si porniti acum, in tandem, umar la umar, spre un viitor succes din care fiecare are ceva de castigat, deci aveti acelasi interes.

HOROSCOP SAGETATOR
Te integrezi imediat in orice mediu, dand dovada de o mare capacitate de adaptare, de flexibilitate, de talent in comunicare. Reusesti sa te apropii de oricine, chiar si de cei cu care nu pari a avea ceva in comun, dar gasesti usor subiecte de conversatie pe oriunde ai merge. Esti constient ca, in mediul in care intri azi, tu trebuie sa fii cel care mai trece de la el orgolii.
Te vei simti bine printre acesti oameni, chiar daca sunt total necunoscuti, pentru ca iti pui in joc toate calitatile tale in domeniul comunicarii si relationarii pasnice cu lumea.

HOROSCOP CAPRICORN
Mintea ta merge brici si iti vin replicile ca pe banda rulanta, numai ca esti intr-o pasa ceva mai agresiva si ai tendinta de a-ti impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate. Crezi ca numai tu ai dreptate si nu stai la discutii cu restul lumii ci astepti ca toti sa te asculte pe tine.
Incearca sa-ti folosesti aceasta energie mentala intr-un sens constructiv, nu pentru a te certa cu altii si nici pentru a tensiona inutil atmosfera. Transform-o in ambitie, in vointa, in competitivitate pentru a urca pe un nivel superior in planurile tale.

HOROSCOP VARSATOR
O vorba aruncata in vant poate avea efecte mai grave decat s-ar putea crede, de aceea trebuie sa manevrezi cuvintele cu maxima prudenta. Poate nici nu poti prevedea cat de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie sa umbli cu manusi, mai ales cu cei mai agresivi decat tine, deoarece reactia lor poate fi crunta!
Risti sa rupi o relatie de colaborare, sa pierzi un prieten, sa fii exclus dintr-un colectiv in care te simteai bine, si totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorintei de a atrage cuiva atentia ca greseste. Spune adevarul cu diplomatie, daca tot o faci!

HOROSCOP PESTI
Ceea ce decizi azi va avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie sa spui ultimul cuvant dupa o analiza foarte atenta si prudenta a datelor de care dispui. Greu vei mai putea schimba dupa aceea calea aleasa, deci nu deschide gura pana nu esti sigur ca ai inteles situatia.
Posibil sa fii influentat in sens pozitiv de o alta persoana care iti ofera, de pe margine, informatii folositoare, detalii clarificatoare sau un stimulent excelent de a nu mai sta pe ganduri si sa spui odata ce ai decis. Porneste pe noua cale cu incredere ca ai facut alegerea cea mai buna si nu te gandi ce-ar fi fost daca ai fi ales altceva.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 25 Iul - 8:20

Nu esti prea deschis la cooperare, si aproape ca refuzi sprijinul cuiva care chiar vrea sa-ti fie de ajutor.
Nu refuz niciun ajutor. Sa mai munceasca si altii Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty HOROSCOP JOI 26 IULIE.

Mesaj  pitulicea Joi 26 Iul - 8:20

HOROSCOP BERBEC JOI 26 IULE
Ceva nu merge tocmai bine la serviciu, din cauza anturajului nepotrivit şi neconstructiv în care lucrezi.
Ai alături doar colegi negativişti, nepricepuţi, nemulţumiţi, plângăcioşi, persoane care văd numai pericole la tot pasul.
Cum să înaintezi când ei te trag permanent înapoi cu teamă de a nu greşi, cu refuzuri încăpăţânate, cu critică mai mult sau mai puţin meritate.
Nimic nu merge, şi dacă mai ai şi nenorocul unui şef la fel de dificil şi de obositor, nu se poate vorbi de rezultate promiţătoare la serviciu. Te întorci acasă extenuat din cauza efortului imens de a-i convinge să duceţi totuşi la capăt ce aţi început.
Dar e în zadar.

HOROSCOP TAUR JOI 26 IULE
Eşti implicat într-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns încă acolo.
Parcă e un proces de coacere, pregăteşti terenul pentru momentul când vei începe să şi culegi recolta.
Trage tare, implică-te, investeşte-ţi toate resursele bune pentru acest proiect, pentru că, la final, te aşteaptă lucruri palpabile, materiale, concrete.
Nu e doar o muncă pentru aplauze sau felicitări, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei şti să-l foloseşti în beneficiul tău.
Poate e o activitate fizică, lucrezi cu mâinile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care îl vei putea prezenta unui client ce va fi pe deplin satisfăcut de munca ta.

HOROSCOP GEMENI JOI 26 IULE
Mai apar şi supărări în iubire, dar nu pune la suflet o banală ceartă.
E normal să gândiţi diferit din când în când şi, într-un moment de slăbiciune, să mai aruncaţi şi cuvinte grele! Linişteşte-te înainte de a-i da replica, pentru că dacă îi răspunzi imediat ce şi el ţi-a spus vreo două, poate ieşi cu furtuni nedorite.
Posibil ca la originea acestei tensiuni să se afle problemele personale din viaţa unuia din voi la care celălalt nu participă efectiv, ba dimpotrivă, poate îngreuia şi mai mult situaţia cu reproşuri şi acuze.
Nu critici aşteaptă cel supărat de la persoana iubită, ci înţelegere, sprijin, ascultare!

HOROSCOP RAC JOI 26 IULE
Dacă pleci la drum, vei întâlni pe parcurs o mulţime de persoane care pot juca un rol important în planurile tale viitoare. Te întorci acasă plin de energie şi de elan, foarte motivat să te apuci de treabă, deoarece primeşti numai informaţii stimulative şi creative.
Pune-ţi calităţile mai mult în valoare pentru că te poţi remarca prin idei strălucite şi un tonus excelent.
Însăşi călătoria are un efect foarte tonic asupra ta, mai ales pentru psihic, deoarece oamenii pe care îi întâlneşti pe parcurs, locurile prin care treci şi ideile pe care le împărtăşeşti cu ceilalţi îşi ridică moralul şi îţi încarcă bateriile.

HOROSCOP LEU JOI 26 IULE
Nu pune la suflet micile motive de supărare care mai apar la orizont. Dacă nu le dai prea multă atenţie, vor dispărea de la sine, ca atare cea mai bună atitudine în faţa lor este umorul.
Glumind pe seama veştilor tocmai aflate, luându-le cumva peste picior, de parcă ar fi motiv de distracţie şi nicidecum unul de îngrijorare, vei vedea că efectele lor vor trece pe lângă tine fără să te atingă.
Situaţia de faţă e prea banală ca s-o amplifici atât.
Zâmbeşte, râzi, glumeşte pe marginea celor aflate, deoarece e atitudinea cea mai bună pentru ca efectele negative să nu se resimtă în nimic din ceea ce faci.

HOROSCOP FECIOARĂ JOI 26 IULE
Nu te lăsa copleşit de o emoţie negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, devine din ce în ce mai puternică.
E pentru că o laşi tu să crească, o alimentezi fără motiv, când ai avea în jurul tău atât de multe lucruri minunate către care să-ţi îndrepţi atenţia şi astfel să-ţi abaţi gândul de la acel aspect neplăcut.
Ai senzaţia că numai tu faci sacrificii, că numai tu eşti cel care are de suferit, dar exagerezi! În timp ce tu îţi torni cenuşă în cap sporindu-ţi supărarea, ar putea trece pe lângă tine motive excelente de bucurie, dar dacă tu stai cu inima strânsă şi cu ochii în pământ, cum să le observi?
Capul sus şi zâmbeşte!

HOROSCOP BALANȚĂ JOI 26 IULE
Contactul cu reprezentanţii puterii (cu un părinte autoritar, cu un profesor sever sau cu un şef aspru) este dificil şi îţi dă numai motive de nemulţumire de câte ori te adresezi lor.
Baţi cu oarecare smerenie şi teamă la poarta lor, ca la un for suprem de la care aştepţi un răspuns sau un ajutor, dar acesta nu vine în forma pe care ai fi sperat-o.
Eşti dezamăgit, având impresia că nu ai nici un drept, ci numai obligaţii, dar, de data aceasta, trebuie să te supui lor umil, dacă vrei să obţii totuşi ceea ce aştepţi de la aceştia.
Au nişte condiţii mai dure, pe care trebuie să le respecţi, altfel, în loc de un răspuns favorabil, vei primi o uşă trântită în nas.

HOROSCOP SCORPION JOI 26 IULE
Când un aspect al vieţii tale te stresează prea mult, devii sclavul acelui gând, de aceea trebuie să ai întotdeauna un plan de rezervă către care să-ţi îndrepţi atenţia.
Nu da atâta importanţă unui fleac, unei piedici minore, ci, când vezi că nimic nu mai merge într-o direcţie, ocupă-te imediat de celălalt plan.
Asta îţi va abate gândul de la primele tale motive de enervare şi vei vedea că vei trece mult mai uşor peste toate.
Nu are rost să te cramponezi de un hop neînsemnat şi să-l transformi în ceva catastrofal, când totul poate fi reparat cu o atitudine mai jucăuşă, mai superficială, ca şi cum n-ar fi!

HOROSCOP SĂGETĂTOR JOI 26 IULE
Te-ai putut baza o perioadă pe ajutorul unor persoane care a contribuit trup şi suflet la unul din planurile care te preocupa, dar iată că orice relaţie ajunge, totuşi, şi la un sfârşit.
E vremea să pui punct acestei asocieri din care ai avut şi tu multe de câştigat şi de învăţat, dar de acum fiecare merge pe drumul său, privind cu recunoştinţă la ceea ce aţi construit împreună.
Nimic nu e veşnic: nici prieteniile, nici parteneriatele de orice formă ar fi ele, nici sprijinul grupului din care ai făcut parte, de aceea azi trebuie să-ţi iei rămas bun de la cineva care ţi-a stat, o perioadă, alături cu sinceritate şi dorinţa de a te ajuta.
Probabil îţi va lipsi, dar trebuie să te descurci şi singur.

HOROSCOP CAPRICORN JOI 26 IULE
E un moment bun să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung pentru a atinge un obiectiv căruia îi acorzi o semnificaţie specială. Eşti abia la început, dar tu priveşti deja până departe, convins că vor ieşi toate ca la carte.
E perfectă această atitudine optimistă şi entuziastă în faţa noului, şi aşezi fiecare detaliu la locul potrivit cu bucurie, sigur că tot ce clădeşti tu acum, cuvânt cu cuvânt şi gând cu gând, va duce în final la o construcţie demnă de mândrie şi de laudă.
Tu eşti conştient că ceea ce stabileşti acum va avea rezultatele visate, şi nu te abaţi de la planul pe care l-ai făcut cu încredere deplină în succes.

HOROSCOP VĂRSĂTOR JOI 26 IULE
Oboseala îşi lasă amprenta pe activităţile zilei, pentru că nu prea dai randament în ceea ce faci.
Nu ai nicio tragere de inimă să te apuci de treabă şi refuzi orice invitaţie de a colabora la reuşita planurilor începute.
Spui nu la orice, critici tot ce auzi şi, cu asemenea atitudine negativistă, e greu de crezut că vei ajunge totuşi undeva.
Ceva din modul celor din jur de a se comporta te determină să fii atât de reticent şi să mai aştepţi o vreme, înainte de a te implica mai serios.
Ai mereu impresia că ceilalţi vor să profite de tine şi, uşor egoist, stai pe margine ca să-ţi cruţi energia. De ce s-o consumi pentru ei?

HOROSCOP PEȘTI JOI 26 IULE
Schimbarea pe care o aştepţi ca pe un miracol nu vine din stele şi nici din senin, ci stă chiar în puterea ta să îi dai voie să se manifeste în viaţa ta.
Eşti un lider înnăscut, ai la tine toate resursele necesare succesului, ştii exact ce ai de făcut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scânteia care să aprindă acest motor pentru ca el să te ducă apoi la succesul garantat.
E timpul pentru a lua o decizie prin care să dai alt curs unor proiecte de la care ai mari aşteptări, dar, din când în când, mai e nevoie şi de o schimbare de macaz.
Va fi una de bun augur, după care vor începe să evolueze lucrurile într-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 26 Iul - 8:22

Dacă pleci la drum, vei întâlni pe parcurs o mulţime de persoane care pot juca un rol important în planurile tale viitoare
Nu plec nicaieri. confused Pana la birou si inapoi acasa.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Horoscopul zilei de 27 Iulie 2018

Mesaj  pitulicea Vin 27 Iul - 8:36

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Surprizele profesionale se vor tine lant. Pe de o parte este posibil sa primesti saricini de lucru noi, o functie de raspundere sau afli informatii pretioase legate de reorganziarea locului de munca. Evita implicarea in discutii de anvergura! Pe de alta parte, in plan familial esti solicitat de catre membrii familiei, fie pentru o reuniune cu neamurile, fie pentru a discuta chestiuni patrimoniale importante.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Componenta mentala este accentuata, in sensul ca iti vor veni in minte tot soiul de ganduri si idei, unele chiar stralucite. Fii prudent si nu te lasa prins in iuresul gandurilor, care par ca nu se mai termina. Alege sa-ti orientezi atentia spre a-ti imbogati sufletul cu informatii de buna calitate si de folos. Hionareste printr-o librarie si bucura-te de cartile, care deloc intamplator, iti vor iesi in cale.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Banii reprezinta o tema importanta astazi. Se pare ca o suma de bani pe care trebuia deja sa o primesti va intarzia in continuare. Cauza poate fi o neintelegere in documentele financiare sau pur simplu este vorba despre neglijenta oamenilor care se ocupa de veniturile tale. Pe de alta parte este posibil sa primesti sprijin material de la cei dragi. Achita datoriile, apoi orienteaza-te si spre mofturile tale.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
In relatia cu partenerul de viata vor aparea discutii aprinse, pe tema cheltuielilor comune. Se pare ca felul in care cheltuiesti bani din veniturile tale necajeste persoana iubita. Ar fi bine sa accepti sfaturile sau remarcile celorlalti privitor la bani si bunuri. Astazi, foarte usor se pot rupe intelegeri, anula contracte sau destrama definitiv relatii parteneriale vechi. Lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Se anunta multe treburi la serviciu, dar si acasa te astepata membrii familiei pentru a rezolva chestiuni domestice. Rutina zilei te poate obosi, insa fii prudent si ocupa-te pe indelete de prioritati. Afectiunile stomacului si sistemului osos se pot evidentia serios, astfel ca este posibil sa iei legatura cu diversi specialisti in sanatate. Rezerva-ti momente pentru odihna si relaxare in natura.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Surprizele zilei apar dinspre relatiile sentimentale. Persoana iuibita te va provoca la discutii importante, fie in privinta relatiei voastre, fie datorita atitudinii tale rezervate, in ultima vreme. Prudenta si rabdare, intrucat sunt sanse mari de a se produce o schimbare sentimentala majoră. Copiii sunt o alta sursa provocatoare. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa treci cu bine peste toate.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
In relatiile familiale sunt posibile discutii aprinse, datorita treburilor domestice restante. Ocupa-te numai de casa si familie, chiar daca tentatia de a te refugia in sarcinile de lucru de la serviciu este foarte ademenitoare. De la si prin prieteni se tes intrigi si situatii confuze, care afecteaza linsitea si conforul segmentului tau familial. Fereste-te de cei care se amesteca in treburile tale personale!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Se intrezaresc multe calatorii pe distante scurte, pentru a rezolva chestiuni profesionale care treneaza de multa vreme. Dialogurile sunt si ele la ordinea zilei, in special cu sefii, colegii de munca sau persoanele colaterale locului de munca. Nervozitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile. Evita sa vorbesti prea mult, sa emiti judecati sau sa aduci critici celorlalti.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Ziua aduce noutati in plan financiar. Poate fi vorba despre informatii privitoare la schimbarea conditiilor de munca sau la veniturile tale pe care le obtii la locul de munca. Vin si bani, bunuri sau favoruri, dar cand te astepti mai putin si in conditii greu de anticipat. Surprizele pot fi foarte mari, de aceea fii prudent. Evita cheltuielile importante si investitiile pe termen lung! Odihneste-te mai mult!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Starile tale de spirit sunt fluctuante si astfel iti gasesti mai greu locul astazi. Esti tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, atitudine obositoare si paguboasa. Controleaza-ti reactiile si ocupa-te numai de activitati usoare. Rezerva-ti momente linistite si alcatuieste-ti planuri de viitor. Sfatuieste-te cu cei dragi in privinta deciziilor majore legate de o relatie parteneriala.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ai nevoie de liniste si relaxare, pentru ca oboseala si unele afectiuni mai vechi iti pot crea neplaceri serioase. Ocupa-te numai de activitati usoare si la nevoie cere sprijinul persoanelor de incredere, mai ales la serviciu. Posibile neplaceri dinspre partenerul de viata. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta sa gasesti solutii viabile la toate situatiile cu care te conrunti actualmente.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Astazi poti visa cu ochii deschisi la realizarea unor planuri personale sau profesionale, alaturi de prieteni. In preajma ta pot veni oameni progresisti care sa-ti ofere idei novatoare si solutii viabile pentru situatiile in care te afli. Totusi nu pleca urechea la tot ce auzi. Unii vor dori sa te provoace pe teme delicate su nu ar fi bine sa le raspunzi cu aceeasi moneda. Dupa-amiaza, odihneste-te!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 27 Iul - 8:39

In relatia cu partenerul de viata vor aparea discutii aprinse, pe tema cheltuielilor comune.
N-am nici partener, nici cheltuieli comune confused Deci fara discutii aprinse azi Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  atat de simplu Vin 27 Iul - 11:37

Laughing Laughing
In relatia cu partenerul de viata vor aparea discutii aprinse, pe tema cheltuielilor comune.
Azi ar fi fost ziua potrivita sa fim certati, dar ne-am impacat. Laughing Laughing Dar poate ne certam iar azi. Twisted Evil
Se pare ca felul in care cheltuiesti bani din veniturile tale necajeste persoana iubita.
N-am ajuns inca la impartit banii, asa ca nu-l intereseaza cati bocanci imi cumpar. Very Happy
Ar fi bine sa accepti sfaturile sau remarcile celorlalti privitor la bani si bunuri
Serios? Sa-mi spuna altii ce sa cumpar cu banii mei proprii si munciti cu sau fara spor? Suspect
Astazi, foarte usor se pot rupe intelegeri, anula contracte
Aoleu, azi trebuie sa fiu cuminte. scratch
Lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.
Si daca nu le las, ce e?  Dance Te pomeni ca o pornesc pe-un drum nefiresc. N-am eu puteri din astea. Basketball
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 67 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36 ... 67  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum