HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 40 din 53 Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46 ... 53  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 19 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 19 Aug - 8:53

Horoscop 19 august 2019 Berbec
Berbecii au chef de luptă, dar nu prea au cu cine, așa că această energie fantastică va trebui folosită în alte moduri. Nu ezita să iei legătură cu prietenii apropiați sau cu familia, s-ar putea ca unii să treacă prin momente dificile, de care nimeni să nu știe. Pe cât posibil, încearcă să ajuți fără a căuta vinovați. Va fi timp și pentru concluzii. Acum e important ca totul să se termine cu bine. Atenție mare la semnalele trupului, dacă simți că ceva este în neregulă.

Horoscop 19 august 2019 Taur
Taurii au chef de joacă și flirt, un domeniu în care sunt experți. Iar primul venit e și primul servit. Problema e că lucrurile s-ar putea să meargă atât de bine și de rapid, încât unii se vor culca singuri și se vor trezi într-o relație, fără să știe ce li s-a întâmplat. În orice caz, nu este momentul pentru calcule sau strategii și nici răbdarea ajută la prea multe. Profită de ocazie, trăiește clipa și bate fierul cât este cald.

Horoscop 19 august 2019 Gemeni
Gemenii ar face bine să renunțe la orgoliu, în special dacă se știu cu musca pe căciulă. În dragoste ajută și încăpățânarea, dar e obligatoriu să ai dreptate și să știi exact ceea ce faci. Un mic gest de afecțiune ar putea schimba complet atmosfera și ar putea readuce bucuria în cuplu. Cei singuri să se pregătească sufletește, pentru că sunt pe punctul de a da marea lovitură. Cu o singură condiție. Să nu refuze nicio propunere, crezând că nimic bun nu se va întâmpla.

Horoscop 19 august 2019 Rac
Racii ar putea găsi o nouă sursă de venit. Este posibil ca unii prieteni să vină cu o propunere de nerefuzat sau facă recomandări către persoane foarte influente. Astfel de ocazii vin rar, fii pregătit pentru orice și nu ezita nicio clipă - chiar dacă ai impresia că ești pe punctul de a face o greșeală. Singura eroare, una iremediabilă, ar fi să stai pe loc și să nu profiți de șansă.

Horoscop 19 august 2019 Leu
Astăzi vă veţi simţi, pentru prima dată în ultima perioadă, foarte liniştiţi şi împăcaţi. În ultimele câteva luni aţi avut o viaţă extrem de agitată şi aţi simţit că nu vă puteţi odihini sau relaxa. Astăzi în schimb veţi redescoperi liniştea interioară. Astrele vă recomandă să vă bucuraţi de aceste momente şi să evitaţi să practicaţi activităţi în aer liber. Oamenii vor înţelege că aveţi nevoie de o astfel de zi şi vă vor menaja.

Horoscop 19 august 2019 Fecioară
Trebuie să fiţi foarte atenţi la semnele pe care le veţi primi astăzi. Aţi putea pierde şansa de a vă rotunji veniturile prin intermediul unui prieten care are nevoie de ajutor într-un proiect uriaş. De asemenea, fiţi prietenoşi şi nu încercaţi să păreţi ceea ce nu sunteţi pentru că aţi putea strica impresia pe care oamenii şi-au făcut-o despre voi. În altă ordine de idei, lucrurile vor reveni la normal, având în vedere că în ultima perioadă v-aţi deconectat total de la ceea ce înseamnă actualitate.

Horoscop 19 august 2019 Balanţă
Balanţele vor avea, astăzi, o relevaţie. Veţi descoperi, după un mic accident sau o discuţie cu un vechi prieten, că trebuie să daţi mai mult. Fie că vorbim despre viaţa profesională sau cea personală, este momentul în care realizaţi că fără eforturi susţinute nu veţi realiza mare lucru. Începeţi un proces de lungă durată şi trebuie să faceţi totul ca la carte.

Horoscop 19 august 2019 Scorpion
Oamenii din jurul vostru vor avea nevoie de ajutor, iar voi nu puteţi să rămâneţi impasibili la ceea ce se întâmplă. Chiar dacă nu vă doriţi acest lucru şi aţi fi preferat să vă relaxaţi ori să vă distraţi, trebuie să vă mobilizaţi şi să ajutaţi familia sau prietenii în momentele cele mai grele. Datorită pasiunii cu care sunteţi înzestraţi îi veţi impresiona pe toţi şi le veţi câştiga respectul pentru totdeauna.

Horoscop 19 august 2019 Săgetător
Abţine-te să dai ordine astăzi. E posibil ca în timp ce tu vrei să stabileşti regulile, ceva nu va merge aşa cum ţi-ai imaginat şi reputaţia ta publică şi profesională va avea de suferit. Dacă reuşeşti să te abţi să cheltuieşti bani, ziua de luni îţi va aduce lucruri pozitive. Încearcă să nu porţi dialoguri prea intime cu oameni mai în vârstă care încearcă să se plângă, asta te va seca de energie.

Horoscop 19 august 2019 Capricorn
Eşti nevoit să acorzi toată atenţia ta timpului petrecut la locul de muncă, unde rişti să ajungi într-o situaţie penibilă. Poţi evita lucrul acesta dacă nu te lansezi în dialoguri care nu au legătură cu munca. Vorbeşte doar despre meritele altora şi nu forţa nota când vrei să schimbi felul în care sunt abordate urgenţele. Păstrezi astfel intacte calitatea muncii tale şi a relaţiilor la locul de muncă.

Horoscop 19 august 2019 Vărsător
Ai cele mai mari şanse să începi o săptămână fructuoasă la serviciu. Optimismul e cuvântul de ordine astăzi. E posibil să apară un nou partener de muncă, cineva plăcut, cu reputaţie de adevărat profesionist. Seara va trebui să dedici ceva timp unei probleme familiale, dar e vorba despre ceva plăcut, posibil o mică petrecere. Fii atent la semne, e posibil să primeşti bani dintr-o sursă neaşteptată.

Horoscop 19 august 2019 Peşti
Te va ajuta faptul că îţi priveşti viaţa ca un observator din afară. Nu ţi se recomandă în acest context să dai sfaturi prietenilor apropiaţi, să judeci o rudă sau să comentezi nerealizările colegilor de serviciu. Ar fi bine să plăteşti toate facturile, ca să scapi de datorii. Dacă ai programată o reparaţie în casă, măcar începe-o astăzi, nu o mai amâna.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 21 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 21 Aug - 8:50

Horoscop 21 august 2019 Berbec
Berbecii au nevoie de linişte, dar astrologii le recomandă să nu se afunde prea tare în propriile gânduri. Dacă veţi sta închişi în casă, nu vă veţi simţi mai bine. Ieşiţi la aer, bucuraţi-vă de timp liber şi de prieteni, ori fiţi alături de persoana iubită. S-ar putea să treceţi prin momente uşor greoaie, însă cu multă speranţă, efort şi înţelegere, veţi ajunge la un consens.

Horoscop 21 august 2019 Taur
Taurii trebuie să accepte faptul că nu mereu au dreptate şi că, în anumite situaţii, pot cere ajutor. La serviciu aveţi colegi care vă pot oferi suportul necesar şi care vă pot învăţa cum să rezolvaţi anumite sarcini cu succes. Fiţi înţelegători, atenţi şi nu judecaţi oamenii din jur.

Horoscop 21 august 2019 Gemeni
Nativii Gemeni vor avea parte de o surpriză frumoasă în dragoste. Persoana iubită îşi va face curajul de a le recunoaşte sentimentele puternice pe care le au faţă de voi şi nimic nu va fi mai frumos. Veţi simţi linişte sufletească alături de partenerul/partenera voastră, motiv pentru care veţi începe să faceţi planuri serioase de viitor.

Horoscop 21 august 2019 Rac
Starea de sănătate a Racilor poate fi destul de precară în această perioadă. Din acest motiv, trebuie să aveţi mai multă grijă de voi. Îmbrăcaţi-vă corespunzător temperaturilor de afară, nu săriţi peste mese şi odihniţi-vă. Prea mult stres acumulat la serviciu vă poate crea stări apăsătoare, de disconfort.

Horoscop 21 august 2019 Leu
Nativii din Leu vor avea o zi foarte agitată. Anumite probleme urgente vă vor solicita atenţia şi este musai să le rezolvaţi astăzi. Apelaţi la ajutorul unor prieteni apropiaţi şi luaţi fiecare problemă pe rând pentru a le putea rezolva mai repede. Nu încercaţi să lucraţi singuri la acele lucruri la care nu vă pricepeţi. Astrele vă reamintesc că, în ciuda tuturor problemelor şi agitaţiei, trebuie să dovediţi persoanei iubite că veţi fi împreună şi la bine şi la greu.

Horoscop 21 august 2019 Fecioară
Există riscul ca astăzi să fiţi 'bombardaţi' cu informaţii negative care vă vor schimba la 180 de grade starea de spirit. Încercaţi, pe cât posibil, să evitaţi discuţiile care se pot transforma în bârfe, cât şi oamenii despre care ştiţi că nu fac altceva decât să împrăştie negativitate. O persoană apropiată vă va cere ajutorul într-o anumită probemă. Înainte de a sări în ajutorul ei, asiguraţi-vă că voi sunteţi în siguranţă. O întrebare care necesită un răspuns rapid vă poate schimba radical viitorul. Fiţi atenţi!

Horoscop 21 august 2019 Balanţă
Nativii din Balanţă îşi vor întâlni, astăzi, sufletul pereche. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, există riscul să întâlniţi o persoană foarte interesantă care vă va promite fericirea eternă. Înainte de a lua o decizie, analizaţi foarte bine riscurile, dar şi eventualitatea rănirii irevocabile a persoanei cu care sunteţi împreună. Pentru cei singuri, lucrurile sunt foarte simple. Profitaţi din plin de aceste sentimente şi bucuraţi-vă de viaţă.

Horoscop 21 august 2019 Scorpion
Astăzi vă veţi simţi ca şi cum aţi merge prin apă. Toate lucrurile vi se vor părea extrem de dificil de îndeplinit, la fel ca şi modul în care vă veţi face înţeleşi. Încercaţi să vă remontaţi cât mai rapid pentru a nu pierde lucruri de valoare, cum ar fi chiar locul de muncă. Socializaţi, fiţi veseli şi veţi câştiga respectul şi încrederea prietenilor. Acodaţi mai multă atenţie persoanei iubite ori familiei. Este foarte important pentru ei!

Horoscop 21 august 2019 Săgetător
Săgetătorul este astăzi expus la probleme. Dacă azi începe o vacanță sau o călătorie de afaceri, verificați toate bagajele şi asigurați-vă că documentele dvs. sunt în regulă. Dacă aveți ocazia ca cineva să vă însoțească în această călătorie, alegeţi pe cineva a cărui companie vă bucură cu adevărat. De asemenea, fă-ţi timp pentru tine si ai grija de starea ta de spirit. Puteți vizita un salon de înfrumusețare, puteți să vă cumpărați niște haine noi sau să vă îmbunătățiți look-ul cu un accesoriu elegant.

Horoscop 21 august 2019 Capricorn
Pentru Capricorni este o zi în care este puțin probabil să realizeze tot ceea ce intenționau să facă. Probabilitatea unor incidente neașteptate şi blocajul în rutină contribuie astăzi din plin la apariţia unor dificultăţi. După-amiază, probabil că problemele vor dispărea de la sine. Totuşi, ar trebui să depuneți un anumit efort pentru a restabili echilibrul zilei. Dacă șefii sau managerii îți subestimează profesionalismul, acesta este un semn sigur că ar trebui să treci de la locul de muncă actual la un altul.

Horoscop 21 august 2019 Vărsător
Pentru Vărsător va exista probabil o nouă sursă de venit. Va trece foarte puțin timp până de ideea dvs. de faceri să dea roade. În orice caz, atunci când puneți cuiva o întrebare delicată sau discutați astăzi despre un subiect sensibil, nu puneți presiune asupra persoanei respective. Seara s-ar putea să aveți probleme cu starea dvs. fizică. S-ar putea să doriți să luați în considerare reducerea exercițiilor fizice sau chiar evitarea acestora.

Horoscop 21 august 2019 Peşti
Peștii astăzi vor experimenta o serie de emoții de neuitat. Motivul pentru aceste sentimente este probabil să fie adus de o vizită, o achiziție scumpă pe care ai putut să o faci la un preț accesibil sau să găsești obiecte despre care credeai că sunt pierdute pe vecie. Aceste exemple ar trebui să vă demonstreze că întâmplările de azi pot aduce schimbări la o scară mai mare. Indiferent de modul în care se întâmplă lucrurile, astăzi va fi o zi foarte plăcută. Ar trebui să începeți să vă schimbați dieta și să luaţi măsuri pentru consolidarea sistemului imunitar, cu mult înaintea sezonului de iarnă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 22 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 22 Aug - 10:44

Horoscop 22 august 2019 Berbec
Nativii Berbec vor realiza în această zi că inima lor aparţine unei anumite persoane. Aveţi curaj şi lăsaţi ambiţiile, orgoliul, încăpăţânarea şi acceptaţi adevărul din faţa voastră. Discutaţi deschis şi puneţi la un loc toate problemele pentru a le putea rezolva împreună. La serviciu veţi avea parte de surprize frumoase şi de noroc în afaceri. Toate lucrurile merg bine.

Horoscop 22 august 2019 Taur
O zi destul de monotonă se anunţă pentru Tauri. Fiţi liniştiţi şi rezolvaţi toate treburile pas cu pas. Nu vă avântaţi în proiecte complicate pentru care trebuie să cereţi ajutor. Spre seară aţi putea ieşi alături de prieteni sau de persoana iubită în oraş, la o plimbare sau la un film. Veţi avea ocazia să vă reîncărcaţi bateriile şi să vă relaxaţi.

Horoscop 22 august 2019 Gemeni
Gemenii vor fi nevoiţi să renunţe la planurile stabilite anterior. S-ar putea ca un coleg de serviciu să părăsească ehipa. Dacă vă simţiţi trişti, nu este obligatoriu să ţineţi totul în sufletul vostru. Exteriorizaţi-vă, aveţi nevoie să vă descărcaţi. Fiţi aproape de cei dragi, iar ei vă vor oferi sprijinul cuvenit.

Horoscop 22 august 2019 Rac
După multe zile în care v-aţi simţit depăşiţi ori trişti, astăzi vă veţi reveni incredibil. Vă întoarceţi în zona voastră de confort şi veţi reuşi să câştigaţi teren în ceea ce înseamnă o afacere sau relaţiile cu prietenii. Aţi putea întâlni pe cineva din trecutul vostru, însă este recomandat să vă concentraţi pe prezent şi pe viitor. Este momentul ideal să cumpăraţi un cadou creativ pentru persoana iubită.

Horoscop 22 august 2019 Leu
Leii vor reuşi, astăzi, să rezolve o mulţime de probleme supărătoare. Împreună cu familia ori cu câţiva prieteni apropiaţi, veţi avea ocazia unică de a desluşi anumite aspecte iritante din viaţa voastră. La sfârşitul zilei trebuie să petreceţi şi să le mulţumiţi tuturor celor care au pus umărul în rezolvarea problemelor. O ieşire în aer liber, o petrecere în club sau o excursie în afara oraşului sunt principalele lucruri pe care le puteţi face.

Horoscop 22 august 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară vor afla, astăzi, un secret înfiorător despre un prieten apropiat. Deşi credeaţi că ştiţi totul despre această persoană, veţi primi anumite informaţii care vă vor dovedi contrariul. Nu este datoria voastră să judecaţi, însă trebuie să luaţi o decizie rapidă despre viitorul relaţiei voastre. Această problemă vă va ocupa întreaga zi, însă nu uitaţi să şi trăiţi. Evitaţi astfel de subiecte negative şi încercaţi să înlăturaţi din viaţa voastră toate persoanele toxice.

Horoscop 22 august 2019 Balanţă
Balanțele nu trebuie să pice pradă nostalgiei sau gândurilor negre. Sunt suficiente motive pentru a fi entuziasmat cu privire la viitor, iar micile neplăceri pe care le resimți în prezent vor dispărea la fel de repede precum au apărut. Ai grijă de propria sănătate, este necesar să te pui pe primul loc. Doar ajutându-te pe tine vei putea să fii un sprijin pentru cei dragi. Și nu te judeca prea aspru dacă anumite lucruri nu ies așa cum ți-ai propus.

Horoscop 22 august 2019 Scorpion
Scorpionii au toate motivele pentru sărbători. Se infiripă o frumoasă poveste de iubire cu o persoană din cercul de amici sau de la serviciu, iar sentimentele devin tot mai puternice. Nimic complicat sau tensionat în această nouă relație. Totul decurge cu o simplitate care cucerește, specifică doar acelor oameni care se înțeleg din priviri. Profită de aceste clipe, sunt unice. De altfel, este o perioadă bună și pentru cei aflați deja într-o relație de durată. Un mic gest făcut la momentul potrivit ar putea reprinde într-o clipă scânteia iubirii.

Horoscop 22 august 2019 Săgetător
Săgetătorii ar face bine să nu ma amâne rezolvarea unor probleme de ordin sentimental. Mâine nu va fi mai ușor, ci mai greu, iar această povară nu va dispărea de la sine. Ascultă-ți cu atenție instincul și procedează atent, dar ferm. Îți va spune exact ceea ce trebuie să faci. În orice caz, astfel de probleme nu se rezolvă cu logica, ci folosind intuiția. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Horoscop 22 august 2019 Capricorn
Capricornii astăzi s-ar putea simți inconfortabil, din cauza unei alinieri nefavorabile a planetelor. Dacă trebuie să participați la un eveniment important, să ţineţi un discurs, sau să participați la o întâlnire importantă cu șefii dvs., amânați-le pentru o altă zi. Este esențial ca astăzi să vă dedicați timp aspectelor care necesită o atenție minuțioasă pentru detalii. Ar fi un moment bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi planurile de viitor.

Horoscop 22 august 2019 Vărsător
Unii Vărsătorii trebuie să fie astăzi extrem de rezervaţi în privinţa cuvintelor pe care le folosesc. Încercaţi să nu vă certaţi cu persoane importante şi să nu daţi ocazia interpretării a ceea ce spuneţi. Alegerea cuvintelor cu atenție vă va ajuta să obțineți rezultate impresionante. Tot ce a fost programat pentru ziua de azi va merge bine datorită concentrării crescute. Seara, ar trebui să privești spre cei dragi. Găsiți cuvintele pentru a susține un prieten apropiat sau alocaţi timp pentru a vizita o rudă bolnavă.

Horoscop 22 august 2019 Peşti
Pentru Pești, ziua de azi va trece destul de monoton. Există riscul ca melancolia emanată de cei din jurul tău să îți provoace supărarea și iritarea. Încercați să nu-i lăsați să vă deranjeze. Este mai bine să vă gândiți la modalități de a vă face ziua mai vie și mai dinamică. Faceți-vă timp pentru a face ceva distractiv, pentru artă sau pentru hobby-ul dvs. preferat. Pe tărâmul sentimentelor, exercitați prudență maximă. Nu ar trebui să vă apropiați prea mult de cineva, doar pentru că încearcă să vă acopere cu complimente.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 23 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 23 Aug - 9:01

Horoscop 23 august 2019 Berbec
Berbeci, concentraţi-vă pe principalele voastre dorinţe şi prioritizaţi-vă sarcinile în aşa fel încât să le puteţi rezolva fără nicio problemă, pe rând. Rămâneţi pozitivi şi creativi, iar Universul va aduce doar surprize frumoase în viaţa voastră. În relaţia de cuplu toate lucrurile merg bine.

Horoscop 23 august 2019 Taur
Tauri, există o situaţie care s-ar putea să creeze o anumită presiune în jurul vostru. Este totuşi o oportunitate excelentă pentru a vă testa abilităţile în situaţii de criză, stresante. Dacă aveţi însă nevoie de ajutor nu ezitaţi să cereţi acest lucru celor din jur. În viaţa personală astrologii anunţă surprize din partea partenerului/partenerei.

Horoscop 23 august 2019 Gemeni
Chiar dacă vă place să rămâneţi în zona voastră de confort, mai ales în ultima vreme, dragi Gemeni, faceţi o schimbare. Dacă aveţi anumite idei, dorinţe şi aşteptări pe care nu le puneţi în practică din cauza unor frici, ar trebui să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi paşi înainte, spre succesul vostru.

Horoscop 23 august 2019 Rac
Dragi Raci, sunteţi deosebit de pricepuţi să câştigaţi inimile din jurul vostru, să faceţi conexiuni şi să formaţi prietenii. Folosiţi-vă abilităţile pentru a cunoaşte o anumită persoană care v-a atras atenţia recent. S-ar putea să dezvoltaţi amândoi sentimente profunde, iar o relaţie amoroasă nu este exclusă.

Horoscop 23 august 2019 Leu
O zi plină de inspirație pentru nativii din zodia Leu. Nu lăsa micile obstacole și conflicte să te îndepărteze de scopul tău sau să-ți spulbere entuziasmul. E unul dintre acele momente în care faci într-o zi cât alții într-o lună. Pune-ți ordine în gânduri și acționează curajos, mereu cu gândul la cel mai bun deznodământ. Pentru a reuși trebuie să crezi în propriile forțe. E uluitor câte poți face, dacă îți dorești cu adevărat.

Horoscop 23 august 2019 Fecioară
Norocul este de partea Fecioarelor astăzi. Profită de orice ocazie ivită și nu te închide între patru pereți. Nicio iubire ca-n povești nu a sosit ca prin minune de prin bucătărie, sună câțiva prieteni și ieși orice îți face plăcere. Nu poți ști niciodată de unde se ivește persoana potrivită. Și nu uita să zâmbești și să fii cu ochii în patru. Un simplu schimb de priviri îți poate schimba viața. Și se poate întâmpla chiar astăzi.

Horoscop 23 august 2019 Balanţă
Balanțele ar face bine să amâne o discuție decisivă, mai ales în probleme de ordin sentimental, în special dacă sunt iritate sau au chef de ceartă. Nu au intra zilele în sac, profită de această zi pentru a-ți pune ordine în gânduri. Gândește-te cu atenție la ceea ce îți dorești cu adevărat, s-ar putea să ai niște surprize nu tocmai plăcute.

Horoscop 23 august 2019 Scorpion
Scopronii care visează cu ochii deschiși sunt sfătuiți să mai dea o tură prin lumea reală. E interesant și acolo, chiar dacă iubirile nu-s tocmai ca în povești. Înainte de dragostea perfectă se obișnuiește o cafea, o plimbare, lucruri simple și frumoase. Și, de obicei, persoana respectivă află că este plăcută. Așa că nu mai pierde timpul și încearcă un prim pas. Se vor deschide oportuități la care nici nu visai.

Horoscop 23 august 2019 Săgetător
Din păcate pentru Săgetător, astăzi nu toată lumea este la fel de înţelegătoare care şi tine. Nu este o lume perfectă, așadar, fiți prudent înainte de a împărtăși informații personale cu cineva care nu are interesele dvs. Nu puteți avea încredere în toată lumea, dar există unele persoane pe care le puteți considera prietni, astfel încât să știți pe cine puteţi conta şi pe cine nu.

Horoscop 23 august 2019 Capricorn
Capricorul lucrează la un obiectiv de viaţă astăzi, iar asta îi consumă tot timpul. Trebuie să ştiţi că faceţi ce trebuie şi doar aşa veţi ajunge la linia de sosire. Continuă să te concentrezi pe planul tău de viitor, chiar dacă uneori crezi că acesta este un dezavantaj. Nu uita, că cele mai mari puncte slabe ale tale se pot transforma în cele mai mari puncte forte, dacă priveşti imaginea de ansamblu.

Horoscop 23 august 2019 Vărsător
Vărsătorul adoptă astăzi o stare pozitivă, menită să îi aducă numai lucruri bune. Stare de azi este înlesnită şi de prietenii tăi, pe care oricine şi-ar dori să-i aibă. Ține-ți prietenii apropiape, deoarece ei sunt o parte importantă a vieții tale şi contribuie activ la bunăstarea ta emoțională. Nu uita să fii la fel de prieten cu ei, pe cât sunt ei prieteni cu tine.

Horoscop 23 august 2019 Peşti
Peştii au azi un plan important. E bine să ai unul, dar nu trebuie să uiţi şi ce faci dacă planul nu iese, dintr-un mortiv sau altul. Eşti sigură pe tine şi poate există un anumit confort în respectarea planului și prezicerea rezultatului, dar imprevizibilitatea este prezentă și va fi întotdeauna. Învață să te adaptezi la schimbări și să îți adaptezi planul pentru a-ți îndeplini cel mai importante obiectivele pe care le ai astăzi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 24 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 24 Aug - 9:32

Horoscop 24 august 2019 Berbec
Berbecii ar trebui să stea astăzi departe de stresul oferit de munca de birou. Bucuraţi-vă de weekend, de timpul liber şi lăsaţi acele sarcini să aştepte, în cazul n care n usunt cu adevărat urgențe. Mergeţi la un eveniment distractiv împreună cu persoana iubită ori ieşiţi la o întâlnire romantică. Vă veţi simţi liniştiţi în compania iubirii voastre.

Horoscop 24 august 2019 Taur
Taurii sunt sfătuiţi să îşi menţină echilibrul şi cumpătul, mai ales în această zi, pentru că s-ar putea să primească diferite veşti nu tocmai favorabile. Analizaţi situaţia şi orice posibilitate de a ieşi învingători şi veţi vedea că nu aveţi pentru ce să vă faceţi griji. Este extrem de periculos să pornești astăzi o conversație care este condusă de invidie, furie sau de a crede orice zvonuri pe care le-ai auzit despre cealaltă jumătate a ta.

Horoscop 24 august 2019 Gemeni
Gemenii astăzi vor primi un cadou valoros de la cineva special. Este şansa voastră de a scăpa de o datorie financiară, nemaifiind nevoiţ isă achiziţionaţi voi acest produs. Ar trebui să fiţi foarte atenţi când conduceţi. Asiguraţi-vă că sunteţi odihniţi dacă aveţi un drum lung de parcurs, iar în cazul în care nu vă simţiţi bine, staţi în spate şi rugaţi pe altcineva să conducă.

Horoscop 24 august 2019 Rac
Racii simt nevoia să se joace în această zi cu persoanele din jurul lor. Aveţi însă grijă să nu îi răniţi pe cei care vă iubesc sincer. Cuvintele aruncate în sensul distracţiei ar putea să le provoace durere ori chair să îi deranjeze. La serviciu aţi putea obţine o mărire de salariu pentru munca depusă cu brio în ultima vreme. Dacă şefii se vor arăta mulţumiţi de parcursul vostru în companie vor face tot posibilul să vă mulţumească financiar.

Horoscop 24 august 2019 Leu
Unii nativi din zodia Leu vor trebui să primească astăzi nişte vizitatorii nedoriţi. Fii extrem de ospitalier, chiar dacă persoana care apare în pragul tău nu merită simpatia ta. După-amiază, ar trebui să vă așteptați și la alte întâlniri cu oameni a căror companie vă place. Având în vedere acest aspect, este foarte posibil ca cele mai plăcute interacțiuni pe care le aveți astăzi să fie prin rețelele de socializare. În cursul serii este posibil să obţineţi o sumă importantă de bani, poate din vânzarea unui obiect de valoare.

Horoscop 24 august 2019 Fecioară
Fecioara nu ar trebui să aibă încredere în sfaturile pe care le aude de la prietenii apropiați. Astăzi, cel puţin, există riscul ca una dintre aceste persoane să vrea în mod intenționat să te abată din drumul pe care te afli în prezent. Va fi inteligent să vă examinați cercul de contacte și să vă dați seama care sunt detractorii dvs. Restul zilei de sâmbătă va fi destul de calm. Puteți face anumite treburi gospodărești, discuta cu copiii, să citiți literatură care vă dezvoltă personal sau să vă gândiți la planurile de a sărbători ziua de naștere a cuiva.

Horoscop 24 august 2019 Balanţă
Ar fi o idee bună ca Balanțele să evite persoanele conflictuale sau orice situație care ar putea da naștere la tensiuni. Nu e momentul pentru a avea dreptate, ci pentru a te relaxa. O întâlnire cu prietenii din copilărie ar fi ideală, după o săptămână încărcată. Măcar ai garanția că se va lasă cu hohote de râs. Nu uita nici de cei dragi, mai ales dacă te afli la distanță de ei. Un simplu telefon ar putea însemna totul pentru familie.

Horoscop 24 august 2019 Scorpion
Scorpionii ar flirta de dimineață și până seara, daca ar fi lăsați în pace. O fac atât de simplu și de natural, încât ai impresia că e modul lor de a se relaxa. Ceea ce, probabil, nu e foarte departe de adevăr. Fără îndoială, îi ajută și privirea deopotrivă caldă și misterioasă, mai ales dacă e ațințită asupra persoanei potrivite (de obicei, nu e). Cei care vor să treacă la următorul nivel au toate șansele, iar momentul potrivit e chiar acum. Măcar dragoste să fie, pentru că pe plan financiar veștile bune încă întârzie.

Horoscop 24 august 2019 Săgetător
Inspirați de un prieten apropiat sau un membru al familiei, Săgetătorii sunt puși pe fapte mari și pregătiți pentru schimbări majore. Confuzia poate fi însă copleșitoare, în special pentru nativii care țintesc prea sus și uită că succesul se construiește în timp, pas cu pas. Începe prin a-ți pune ordine în gânduri. Dacă reușești să-ți dai seama ce vrei cu adevărat problema e pe jumătate rezolvată. Pe plan financiar, însă, veștile sunt bune. Nu este exclus să pice din senin o sumă frumoasă de bani, numai bună pentru o raită prin magazine.

Horoscop 24 august 2019 Capricorn
Capricornii vor avea parte de un roller-coaster emoțional, după o conversație cu o persoană care le-a pus inima pe jar. Semnalele sunt pe cât de subtile, pe atât de clare, iar următorii pași ar putea face diferența dintre un flirt trecător și o poveste de dragoste. Acționează ferm, dar păstrează-ți misterul și simțul umorului. Fii curajos, dar nu copleși, un zâmbet sincer face cât o mie de cuvinte. Nu trebuie să convingi pe nimeni de nimic, acesta este secretul.

Horoscop 24 august 2019 Vărsător
Problemele se rezolvă la timpul lor, după cum vor afla pe propria piele Vărsătorii. Momentul unei decizii nu mai poate fi amânat și, oricum, mâine va fi mai greu, nu mai ușor. Spune cu sinceritate ceea ce simți și ce îți dorești cu adevărat, chiar dacă unii s-ar putea simți răniți. Sub nicio formă nu încerca să faci pe plac, doar pentru a evita disconfortul. Și nu uita să-ți iei câteva clipe de răgaz pentru pasiunea ta, făcând doar ceea ce îți aduce bucurie.

Horoscop 24 august 2019 Peşti
Pentru Pești, ziua de sâmbătă este ideală pentru relaxare, un concept pe care nativii din această zodie, mai mereu stresați din cauza micilor probleme, l-au cam uitat. Profită de momentele liniștite pentru a-ți lua o binemeritată pauză. Nu trebuie să faci nimic în mod special, lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri dilemele. Vei avea timp și pentru ei, după ce îți reîncarci bateriile. O plimbare în natură, un film bun și o masă delicioasă ar putea face minuni.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 26 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 26 Aug - 9:12

Horoscop 26 august 2019 Berbec
Berbecul ar trebui să lucreze conștiincios, acordând atenție sarcinilor care par lipsite de semnificație specială. Aceasta va fi cheia pentru obținerea de noi victorii. Este posibil să fiţi capabili să câștigaţi prestigiu în companie. Ziua va trece fără dificultate pentru cei care caută dragostea. Există posibilitatea ca cineva să vă caute astăzi şi să vă invite la o întâlnire romantică.

Horoscop 26 august 2019 Taur
Taurii au nevoie de o vacanţă. În cazul în care vă simţiţi stresaţi, obosiţi, ar trebui să organizaţi o escapadă în afara oraşului, alături de mai mulţi prieteni sau de persoana iubită. Evitaţi certurile sau discuţiile în contradictoriu. Prin comunicare se poate rezolva orice problemă. Astrologii întrevăd beneficii în dragoste.

Horoscop 26 august 2019 Gemeni
Gemenii nu trebuie să intre în panică atunci când văd că succesul a fost câștigat de altcineva. Cel mai probabil nu există nici cea mai mică șansă de a rezista circumstanțelor pe care nu le poți controla. Continuați să credeți în potențialul vostru de succes. Poate că ar trebui să vă examinați prioritățile și, dacă este necesar, să le schimbați. Pentru cei al căror succes în carieră este important, merită să petreceţi mai puțin timp și energie pentru distracţie . Spre seară, va fi nevoie de liniște și de activități relaxante.

Horoscop 26 august 2019 Rac
Racii în această zi trebuie să reziste tentaţiilor care nu sunt în favoarea lor. Dacă sunteţi abordaţi de o anumită persoană încercaţi să fiţi distanţi, dar politicoşi, în caz contrar, persoana iubită s-ar putea să se simtă deranjată de lejeritatea cu care gestionaţi situaţia.

Horoscop 26 august 2019 Leu
Cei mai mulţi dintre nativii Lei au, astăzi, şanse mari să-şi îndeplinească dorinţele. Şi totul se petrece ca prin minune, fără multe explicaţii. Ar trebui să fiţi mulţumiţi de situaţie şi să nu încercaţi să înţelegeţi modul în care au evoluat lucrurile. Este importantă să returnaţi puţin din binele de care aveţi parte aşa că nu ezitaţi să faceţi o donaţie către o organizaţie umanitară sau să ajutaţi o persoană nevoiaşă.

Horoscop 26 august 2019 Fecioară
Fecioarele sunt în pericol, astăzi, să fie implicate în incidente în trafic. Nu vorbim de drame cât mai degrabă de momente jenante precum să rămâneţi fără combustibil în mijlocul drumului. Cei care s-au implicat de curând în anumite proiecte ar trebui să se focuseze doar pe sarcinile respective. Nu uitaţi, cu cât sunteţi mai atenţi, cu atât cresc şansele de eficienţă şi de îndeplinire rapidă a sarcinilor.

Horoscop 26 august 2019 Balanţă
Balanţele sunt concentrate astăzi pe munca de la birou. Asta e bine, pentru că sunt şanse să obţineţi o mărire de salariu, o primă consistentă sau măcar o serie de laude. Pe de altă parte, ziua de astăzi nu este una potrivită pentru a vă pune imaginaţia la lucru. Improvizaţiile nu sunt binevenite, astfel că cel mai bine ar fi să vă îndepliniţi sarcinile acţionând cât mai simplu şi sigur.

Horoscop 26 august 2019 Scorpion
Scorpionii îşi îndreaptă astăzi atenţia către viaţa amoroasă, plină de momente picante. Există pericolul ca prezentul şi trecutul să se intersecteze, ceea ce vă induce o stare de panică. Persoanele singure au şanse mari să atragă atenţia graţie unor momente elitiste. O carte bună analizată la o cafea se poate transforma într-o aventură siropoasă sau poate chiar într-o relaţie care să dăinuiască pe termen nelimitat.

Horoscop 26 august 2019 Săgetător
Săgetătorul astăzi se va confrunta cu o problemă, pentru că este pus în situaţia de a învăţa pe cineva un anume lucru. Este posibil să fiți nevoit să ajutați un coleg nou la locul de muncă sau un prieten mai neexperimentat. Nu ar trebui să vă așteptați la un rezultat deosebit de productiv, pentru că munca va fi împiedicată de conversații exterioare, probleme sau lipsă de entuziasm. Dedicați-vă seara doar pentru voi, iar cel mai bun mod de a vă relaxa este să vedeţi un film bun şi să vă culcaţi devreme.

Horoscop 26 august 2019 Capricorn
Capricornii astăzi își pot schimba dramatic viața. Pentru unii, relația lor romantică va fi întreruptă. Pentru alții, se vor găsi brusc apropiați de o persoană pe care nu au considerat-o niciodată un potențial partener. De asemenea, sunt posibile modificări în situația ta de la muncă. Înainte de a-ți da demisia de la locul de muncă actual, gândește-te dacă există un alt post în compania ta care ar putea să ţi se potrivească mai mult.

Horoscop 26 august 2019 Vărsător
Unii Vărsători astăzi vor primi şansa unui cadou important din partea destinului. Este posibil să nu fie în forma unui lucrul material şi mai degrabă ceva care vă oferă o linişte interioară sau o satisfacţie emoţională. Un alt motiv de fericire poate fi întoarcerea prietenilor vechi sau a fostului partener dintr-o relaţie mai veche.

Horoscop 26 august 2019 Peşti
Peștii de astăzi ar putea pierde o șansă de a face profit. Nu ar trebui să stai și să taci, urmărind cum cineva la serviciu îți plagiază ideile. Presiunea va fi prezentă și în treburile dvs. personale. Cei care visează să înceapă un nou capitol în viața lor cu o anumită persoană ar trebui să acționeze imediat. De asemenea, mare atenţie la membrii familiei şi la unele probleme generate de aceştia. Ar fi indicat să rezolvaţi o problemă care durează de ceva vreme.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 27 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 27 Aug - 8:45

Horoscop 27 august 2019 Berbec
Berbecii au nevoie de linişte. Dacă vă simţiţi stresaţi, presaţi de anumite evenimente sau schimbări din viaţa voastră, detaşaţi-vă şi oferiţi-vă o pauză. Plecaţi din oraş, mergeţi în vizită la rude îndepărtate, înconjuraţi-vă de cei pe care îi iubiţi şi puneţi-vă ordine în gânduri. Toată tristeţea va trece la un momentdat, iar voi veţi putea face alegerea corectă.

Horoscop 27 august 2019 Taur
Taurii vor primi astăzi știri pozitive. Cel mai probabil va fi vorba despre anumite afaceri, proiecte legate de serviciu. Este posibil să fiți nevoiţi să vă mutați sau să vă modificați programul. În timpul zilei, veți constata că o anumită sumă de bani a intrat în contul vostru bancar dintr-o sursă neașteptată. Bucuraţi-vă de fiecare clipă.

Horoscop 27 august 2019 Gemeni
Gemenii astăzi vor putea dintr-o dată să înțeleagă ceva important. Motivele eșecurilor lor în domeniul iubirii sau greșelilor făcute pe drumul către cariera viselor lor vor deveni evidente. În general, ziua promite să treacă fără niciun dezastru. Ați face bine să acordați atenție corpului vostru și să vă gândiți la modul în care vă puteți ridica veniturile la nivelul următor. Poate că asta vă va ajuta să reîncepeţi un hobby îndrăgit de multă vreme.

Horoscop 27 august 2019 Rac
Racii au idei inovative pe care ar trebui să le pună în practică. Uitaţi-vă în oglindă şi repetaţi cuvinte motivaţionale dacă vă ajută să porniţi la drum. Aveţi curajul să începeţi o viaţă nouă, chiar dacă vă simţiţi legaţi de trecut. S-ar putea spre seară să cunoaşteţi pe cineva interesant, în cel mai neaşteptat moment. Se poate înfiripa oa devărată poveste de dragoste.

Horoscop 27 august 2019 Leu
Nativii din Leu ar trebui să păstreze un control strict asupra reacţiilor pe care le au. Există riscul ca în cursul unei discuții să se spună prea multe cuvinte nedorite. În domeniul finanțelor, veți vedea o schimbare pozitivă. Fie că este vorba despre recuperarea unui împrumut mai vechi sau o mărire de salariu, suma respectivă este una consistentă. Spre seară, ar trebui să evitați să oferiți sfaturi prietenilor aflaţi într-o situaţie disperată, pentru că, dacă nu iese bine, vinovăţia va fi exclusiv a voastră.

Horoscop 27 august 2019 Fecioară
Astăzi, este puțin probabil ca Fecioarele să iasă victorioase dintr-o discuţie pe care o au cu anumite persoane din câmpul muncii, din simplul fapt că nu aveţi dreptate. Totuşi, norocul îți va zâmbi în probleme legate de relațiile tale interpersonale. Cei care s-au certat recent cu un prieten sau soț/soţie, ar trebui să-și ceară scuze și să încerce să facă lucrurile așa cum au fost înainte. De asemenea, azi nu vă amăgiți cu un proiect care vă oferă o îmbogățire rapidă. Aceasta este o capcană periculoasă.

Horoscop 27 august 2019 Balanţă
Unele Balanţe vor vedea astăzi cât sunt de importante micile detalii ale vieții lor. O astfel de meticulozitate te va influența într-un fel pozitiv. Te va ajuta să eviți greșelile în afaceri, dar există riscul ca acesta să provoace un dezacord cu cineva din familie. Ziua poate fi dificilă și te obligă să verifici constat și să reevaluezi alegerile sau cuvintele. Rectificarea deciziilor luate va aduce înapoi un fost partener.

Horoscop 27 august 2019 Scorpion
Pentru Scorpioni, această zi de marți va aduce o perioadă de schimbări majore. S-ar putea să vă decideți să vă schimbați locul de muncă, mașina pe care îl dețineți sau să vă mutați într-o altă parte a țării, sau chiar a lumii. În ceea ce privește munca și finanțele, nu sunt planificate modificări majore. Vei aduce la perfecțiune orice proiect sau efort care presupune dezvoltarea de sine.

Horoscop 27 august 2019 Săgetător
Săgetătorii vor fi mult prea încrezători în propriile acţiuni şi vor refuza categoric ideile şi ajutorul persoanelor dragi. Acest lucru va înmulţi numărul problemelor pe care le veţi întâmpina. Seara aduce cu sine, însă, un val de pozitivitate. Chiar dacă doriți să vă ascundeți de lumea exterioară, nu ignorați invitația la un film, de a vă vizita cel mai bun prieten sau pentru a face o plimbare liniștitoare în parc.

Horoscop 27 august 2019 Capricorn
Astăzi, Capricornii vor întâmpina probleme la locul de muncă. Veţi avea foarte multe sarcini de îndeplinit şi simţiţi că sunteţi exploataţi şi neînţeleşi. Spre mijlocul zilei extenuarea va atinge nivelul maxim, aşa că sfatul astrelor este să vă concentraţi atenţia doar asupra a ceea ce nu poate fi amânat pentru altă dată. Seara aduce relaxarea mult visată. Capricornii necăsătoriţi vor fi surprinşi de o propunere venită din partea persoanei iubite.

Horoscop 27august 2019 Vărsător
Vărsătorii nu trebuie să înceapă astăzi un proiect nou. În niciun domeniu. Sfatul astrelor este să amânaţi asta până spre sfârşitul săptămânii. Vărsătorii care îşi desfăşoară activitatea într-un domeniu creativ ar trebui să caute inspirație în natură. Seara aduce un cadou din partea partenerului de viaţă. Nativii singuri îşi vor găsi jumătatea acolo unde se aşteptau mai puţin.

Horoscop 27 august 2019 Peşti
Pentru Peşti, ziua de marţi decurge fără niciun fel de probleme. Astrele vă recomandă să nu vă pierdeţi timpul comentând pe reţelele de socialiare sau pe forumuri. V-aţi putea alege cu o stare de nervozitate inutilă. Peştii cu familie vor avea parte de o surpriză. Poate fi un cadou cu adevărat valoros.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 28 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 28 Aug - 9:01

Horoscop 28 august 2019 Berbec
Eforturile depuse de-a lungul timpului vă vor aduce succesul, dragi Berbeci. Singurul lucru de care aveţi nevoie este să credeţi şi să aveţi încredere în instinctele voastre. Aveţi grijă în compania celor din jur, nu toate sfaturile primite vor fi sincere şi folositoare. Printre evenimentele pozitive de azi se numără și posibilitatea de a primi mici cadouri de la rude și de a face o achiziție folositoare.

Horoscop 28 august 2019 Taur
Taurii în această zi nu ar trebui să folosească un limbaj prea înflorit sau complicat în relațiile cu cei din jur. Acestora s-ar putea să le fie greu să înţeleagă exact ceea ce vreţi să spuneţi. Nu ocoliţi subiectele, fiţi calmi, sinceri şi deschis, pentru a evita confuziile. În general, ziua are toate șansele de a aduce atât confort spiritual, cât și succes financiar.

Horoscop 28 august 2019 Gemeni
Gemenii au parte de o zi uşor dificilă. Dacă vă ascundeţi dorințele și vă abandonați ambițiile înalte, riscați să deveniți victima unei apatii irezistibile. Acest lucru nu se va întâmpla dacă vă stabiliţi în mod clar obiectivul și detaliile pentru ceea ce aveți nevoie. Este o idee bună să solicitați ajutor și sfaturi de la persoane care au trecut deja prin ceva similar cu situația voastră actuală. În relațiile personale, nu fiţi egoişti. Acest lucru nu va face decât să înrăutățească certurile cu cei dragi.

Horoscop 28 august 2019 Rac
Racii astăzi trebuie să-şi menţină simţul umorului. Încercaţi să faceţi o glumă pentru a destinde atmosfera acolo unde tăcerea este stânjenitoare. Există o șansă de a găsi succesul în ceea ce priveşte sfera finanţelor şi în abordarea problemelor presante precum plata datoriilor. Seara, vă puteți gândi cu atenție la modul în care doriți să petreceți începutul de toamnă.

Horoscop 28 august 2019 Leu
Nativii din Leu vor fi puşi, astăzi, în faţa unei decizii foarte grele. Pentru că aveţi tendinţa de a-i ajuta pe toţi cei din jurul vostru, riscaţi să pierdeţi foarte mult. Recomandarea de astăzi este să vă gândiţi mai mult la voi şi la familia voastră decât la prieteni sau oameni necunoscuţi. Aceştia din urmă vă vor cere ajutorul sau vă vor cere un împrumut. Nu trebuie să daţi curs acestor cereri şi să încercaţi să refuzaţi elegant. Tot astăzi trebuie să rezolvaţi anumite probleme casnice care vă dau mari bătăi de cap.

Horoscop 28 august 2019 Fecioară
Un succes răsunător este pregătit de astre pentru nativii din zodia Fecioară. O persoană foarte importantă va remarca munca pe care o depuneţi şi vă va propune pentru un nou loc de muncă foarte bine plătit. Analizaţi foarte bine oferta şi gândiţi-vă la consecinţe. Dacă descoperiţi că totul merită, nu staţi pe gânduri. O schimbare în viaţa voastră este bine venită. Totuşi, este imperios necesar să faceţi un plan de acţiune pentru a fi siguri că totul se desfăşoară aşa cum vă doriţi.

Horoscop 28 august 2019 Balanţă
Nativii din Balanţă vor simţi nevoia să se izoleze, astăzi, de restul lumii. Cel mai probabil, cauza acestui sentiment neplăcut este oboseala de la locul de muncă sau extenuarea emoţională. Dacă nu reuşiţi să vă refugiaţi într-un loc retras, încercaţi, pe cât posibil, să explicaţi celor din jurul vostru că aveţi nevoie de linişte şi pace pentru a vă reface puterile. Oamenii vă vor înţelege, iar uni dintre ei chiar vă vor ajuta în acest sens. Veţi rămâne plăcut impresionaţi de atitudinea unor persoane de la care chiar nu vă aşteptaţi să facă ceva pentru voi.

Horoscop 28 august 2019 Scorpion
Evitaţi, astăzi, să daţi curs unor discuţii care se pot transforma în bârfe. Sunteţi conştienţi că bârfele nu fac altceva decât să provoace emoţii negative, în general pentru acele persoane care reprezintă subiectul discuţiilor. Amintiţi-vă că aţi putea deveni chiar voi subiectul unor bârfe. În altă ordine de idei, ar fi momentul să vă gândiţi foarte bine la viitorul vostru. Nu luaţi încă o decizie, însă concentraţi-vă şi găsiţi acele legături care v-ar putea ajuta în carieră.

Horoscop 28 august 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii se revoltă împotriva tuturor celor care îi deranjează. Sfatul astrelor pentru voi este să evitaţi insultele. Nu jigniţi persoanele cu care vă confruntaţi, încercaţi să le explicaţi ce anume din comportamentul lor vă deranjează. Totul se poate rezolva cu tact. Azi nu e ziua cea mai bună pentru călătorii lungi şi obositoare. Dacă o puteți amâna, faceţi-o. Lucrurile pozitive vă aşteaptă acasă. Petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi şi planificați o cină romantică pentru partener.

Horoscop 28 august 2019 Capricorn
Capricornii ar trebui să evite astăzi altruismul. Încercarea de a ajuta pe altcineva îți crește riscul de a neglija propriile probleme. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei s-au angajat în dezvoltarea de proiecte noi de afaceri. Timpul înseamnă bani, iar asta înseamnă că orice minut irosit te va costa scump. Capricornii mai în vârstă ar trebui să uite de necazuri. Gândiţi pozitiv şi veţi vedea că toate problemele îşi vor găsi rezolvare.

Horoscop 28 august 2019 Vărsător
Pentru Vărsători, ziua de miercuri aduce întâlniri incredibile. Va apărea cineva din trecut, poate cineva cu care aţi fost prieteni buni în copilărie. La muncă, ai succes pe toată linia şi este foarte posibil ca şeful să te propună pentru o mărire de salariu. Astrele vă recomandă să acordaţi mai multă atenţie prietenilor pe care i-aţi neglijat în ultima perioadă. Cei care sunt implicaţi într-o relaţie se gândesc la căsătorie, iar Vărsătorii singuri ar trebui să se gândească la greșelile lor din trecut.

Horoscop 28 august 2019 Peşti
Peştii sunt plini de energie în tot ce fac. Sunteţi foarte comunicativi, vă faceţi prieteni noi, iar şefii se gândesc să vă recompenseze cu o avansare. Astăzi este ziua perfectă pentru întâlniri romantice. Peştii care au trecut de prima tinereţe ar trebui să facă un set de analize. Peştii mai tineri trebuie să se pregătească pentru începutul noului an şcolar. Seara ar putea aduce un cadou neaşteptat sau o cerere în căsătorie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 30 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 30 Aug - 8:47

Horoscop 30 august 2019 Berbec
Berbecii se bucură de apreciere unei persoane dragi, ba chiar unele priviri ar putea scoate la iveală mai mult decât o simplă prietenie. Mare atenție pentru cei care se află într-o relație stabilă, cine merge mai departe se joacă cu focul și, de obicei, în astfel de situații, lucrurile o iau razna rapid. Cei singuri, însă, au undă verde la distracție. Vești bune și cu privire la bani, o datorie returnată pică la fix, pe sfârșit de lună.

Horoscop 30 august 2019 Taur
Taurii trăiesc cu un sentiment de nemulțumire față de propria persoană. Ca de obicei, nu greșelile îi macină, ci oportunităție pierdute - momentele în care puteau face mai mult, dar au ezitat. Această lecție ar putea fi una extrem de prețioasă pentru viitor. Eșecul de astăzi poate fi succesul de mâine. Trecutul nu mai poate fi întors, însă nu uita că fiecare decizie îți modelează viitorul în moduri imposibil de anticipat și, de cele mai multe ori, surprinzătoare.

Horoscop 30 august 2019 Gemeni
Gemenii s-ar putea confrunta cu o urgență la serviciu sau pe plan persoanal. Există posibilitatea ca lucrurile să scape de sub control, însă nu ezita să le pui în ordine așa cum consideri de cuviință, chiar dacă unii s-ar putea supăra. Este important să faci ceea ce este corect, nu ceea ce este plăcut. Nu participa la conflicte inutile, altfel riști să-ți pierzi cheful și energia. La final răbdarea și diplomația vor fi apreciate de toți.

Horoscop 30 august 2019 Rac
Racii să se pregătească sufletește, pentru că s-ar putea să aibă o conversație online sau o întâlnire pe care nu o vor uita prea curând. Ar putea fi o persoană pe care o plac de mult vreme sau o fostă iubită, pentru care sentimentele nu s-au stins niciodată. În orice caz, vor fi clipe emoționante, care le vor testa nativilor din această zodie maturitatea. Nu reacționa la cald, ascultă-ți cu atenție intuiția și ia deciziile corecte.

Horoscop 30 august 2019 Leu
Nativii din Leu vor avea, astăzi, şansa unei călătorii alături de familie ori prieteni. Aţi putea pleca din oraş pentru a rezolva o anumită problemă sau chiar pentru a vizita un loc foarte drag. Bucuraţi-vă de aceste momente, petreceţi timp de calitate cu cei dragi şi doar aşa vă veţi reîncărca bateriile pentru zilele de foc care urmează. Pentru Leii care au o afacere, sfatul astrelor este să luaţi pauze mai dese. Respectaţi-vă corpul.

Horoscop 30 august 2019 Fecioară
Nativii din zodia Fecioară nu vor reuşi să scape, astăzi, de consecinţele unor acţiuni din trecut. Aceste consecinţe v-ar putea afecta atât viaţa profesională, cât şi cea personală. Nu este cazul să vă întristaţi atunci când lucrurile nu merg exact aşa cum v-aţi dorit. Cel mai important este să aveţi conştiinţa curată şi să fiţi convişi că deciziile pe care le-aţi luat sunt cele corecte. Expertiza voastră ar putea fi de mare folos unor rude, în anumite probleme dificile.

Horoscop 30 august 2019 Balanţă
Astăzi veţi avea ocazie de a vă suplimenta veniturile lunare. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să faceţi anumite compromisuri. Dacă sunteţi convinşi că aceasta este soluţia la problemele voastre financiare, nu staţi pe gânduri. Dacă v-aţi certat, de curând, cu anumiţi prieteni, astăzi este ziua în care vă puteţi împăca cu ei. Din nou, este momentul unui compromis, iar dacă aţi greşit, este cazul să vă recunoaşteţi greşeala.

Horoscop 30 august 2019 Scorpion
Nativii din Scorpion trebuie să evite, astăzi, cu orice preţ, lucrurile negative. Discuţii, bârfe sau gânduri negative. Toate vor atrage, la rândul lor, alte lucruri negative, motiv pentru care trebuie să renunaţi la această atitudine. Faceţi un exerciţiu de o zi. Veţi descoperi că pozitivitatea vă va ajuta atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Distracţia va fi cuvântul de bază pentru seară. Profitaţi din plin şi distraţi-vă la maxim!

Horoscop 30 august 2019 Săgetător
Unii Săgetători vor fi extrem de reticenți cu persoanele din jur. Cel mai probabil, în prima parte a zilei vă veţi concentra asupra unei probleme legale extrem de importante de care depinde bunăstarea voastră financiară. Nu vă gândiţi acum la schimbarea locului de muncă, nu este cel mai potrivit moment. Seara, veţi fi surprinşi cu un cadou scump din partea partenerului.

Horoscop 30 august 2019 Capricorn
Mulți Capricorni vor fi puşi în situaţia de a se simţi extrem de mândri de ei înşişi. Un proiect personal începe să funcționeze sau veţi fi recunoscuţi la serviciu ca fiind angajatul lunii. În plan amoros, nu experimentaţi niciun fel de schimbare importantă. Cei care au început recent o relaţie de iubire ar trebui să încerce să-şi înțeleagă mai bine jumătatea. Capricornii cu familie ar trebui să arate tact și răbdare atunci când vorbesc cu partenerul lor.

Horoscop 30 august 2019 Vărsător
Vineri, Vărsătorii pot experimenta tot felul de lucruri. Veţi avea succes în tot. Singurul lucru care nu trebuie neglijat în timpul experimentelor de astăzi este sănătatea. Nu încercaţi nimic ce vă poate pune viaţa în pericol. De asemenea, s-ar putea să aveţi schimbări bruște de dispoziție. Dacă apare pesimismul, ar trebui să ai o discuție pentru a vorbi cu inima cu cineva apropiat. Seara există șansa să primiţi o veste care vă va aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop 30 august 2019 Peşti
Astăzi, Peştii se simt epuizaţi din cauza efortului depus în timpul săptămânii. S-ar putea ca gluma făcută de un prieten apropiat să vă rănească foate mult şi să vă strice dispoziţia. Cel mai probabil, gluma va asunde câteva critici voalate legate de aspectul fizic, greutatea sau stilul de viață. Încercați să treceţi peste acest moment neplăcut pentru că restul zilei va decurge surprinzător de bine. Veţi fi invitaţi la o petrecere şi veţi avea parte de întâlniri interesante şi ne neuitat. Cei singuri îşi vor găsi jumătatea mult aşteptată.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 31 august 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 31 Aug - 8:50

Horoscop 31 august 2019 Berbec
Berbecii trebuie să evite cu orice preț conflictele pe plan personal, altfel vor avea parte de un weekend de coșmar. Nu trebuie să demonstrezi nimănui că ai dreptate, este suficient să o știi doar tu. Lasă de la tine, chiar dacă este greu la început. Și nu uita să îți iei câteva clipe de relaxare, pe care să le petreci în singurătate, pentru a-ți pune ordine în gânduri. Dacă știi ce vrei, toate se vor așeza la locul lor.

Horoscop 31 august 2019 Taur
Taurii se stresează prea mult din lucruri mărunte, iar o pauză ar fi binevenită. Nu se prăbușește lumea dacă nativii din această zodie renunță la griji pentru câteva ore. O plimbare în parc sau un film bun ar putea schimba complet atmosfera, în special pentru cei își petrec ziua alături de persoana iubită. Pentru cei singuri, mare atenție în jur, s-ar putea ca jumătatea să fie la doar câțiva metri distanță, dar să treacă neobservată.

Horoscop 31 august 2019 Gemeni
Gemenii ar putea primi o veste neașteptată, care să le dea planurile peste cap. Nu e nimic grav, însă câteva decizii dificile vor fi necesare. Cei care vor reuși să transforme dificultățile în oportunități vor fi adevărații câștigători ai acestei zile. Dacă ești departe de cei dragi, nu uita să le dai un telefon și să le povestești ce ai mai făcut. Probabil o așteaptă de multă vreme. Gesturile mici fac toată diferența.

Horoscop 31 august 2019 Rac
Racii care sunt într-o relație de dragoste ar putea avea parte de o dezvăluire copleșitoare - unul dintre acele momente de criză din cuplu, în care totul pare a se prăbuși. Chiar dacă pare imposibil, încearcă să nu reacționezi la cald, impulsiv, pentru că situația s-ar putea înrăutăți. Fii sincer, înțelegător, dar ferm.

Horoscop 31 august 2019 Leu
Nativii din Leu vor avea o zi agitată, motiv pentru care orice plan pe care l-aţi fi pus la cale este inutil. Veţi fi nevoiţi să vă adaptaţi din mers la tot felul de situaţii imprevizibile. Dacă vă aflaţi într-un impas, încercaţi să cereţi ajutorul celor dragi sau a unor prieteni despre care ştiţi că s-ar descurca în orice situaţie. Există o mică şansă ca astăzi să întâlniţi, întâmplător, o persoană din trecutul vostru cu care nu v-aţi mai întâlnit de foarte mult timp.

Horoscop 31 august 2019 Fecioară
Astăzi este ziua în care veţi înţelege ce înseamnă cu adevărat relaxarea. Profitaţi de timpul liber pe care îl aveţi pentru a ieşi în natură cu familia ori cu prietenii, să faceţi ce vă place şi să vă odihniţi. Cei care practică pescuitul vor avea o mare şansă să prindă un trofeu adevărat. Totuşi, aveţi grijă cât timp petreceţi în soare pentru că totul s-ar putea termina cu o vizită la medic.

Horoscop 31 august 2019 Balanţă
Veţi întâlni oameni noi care vor intra în viaţa voastră fără să vă daţi seama. Analizaţi foarte bine pe fiecare în parte şi luaţi o decizie. Cei care vi se par a fi interesaţi sau ciudaţi nu au ce căuta în viaţa voastră. Trebuie să înţelegeţi că timpul este foarte preţios şi nu merită să îl irosiţi cu oameni cu care nu aveţi nicio legătură. Tot astăzi este momentul ideal pentru a pune la cale următoarea vacanţă în străinătate. Astrele vă oferă un indiciu important: destinaţia trebuie să fie pe malul mării sau al oceanului.

Horoscop 31 august 2019 Scorpion
Astăzi veţi avea nevoie de sfatul unui prieten apropiat sau al unui specialist. Aveţi o problemă pe care nu reuşiţi să o rezolvaţi şi nu veţi reuşi să o rezolvaţi oricât de mult aţi citi pe internet. Nu vă temeţi să cereţi ajutorul, chiar dacă vreţi să dovediţi tuturor că puteţi să treceţi peste această situaţie pe cont propriu. Veţi descoperi că aveţi o conexiune foarte importantă cu un prieten cu care nu aveaţi atât de multe lucruri în comun.

Horoscop 31 august 2019 Săgetător
Pentru Săgetători, weekendul va fi extrem de obositor, mai ales pentru cei care sunt nevoiţi să meargă la serviciu. Încercaţi să vă împăcaţi cu ideea şi nu vă enervaţi prea mult. Gândiţi-vă că în seara de sâmbătă veţi merge la o petrecere pe care o aşteptaţi de multă vreme, unde vă veţi simţi extraordinar. Singurul lucru care trebuie evitat astăzi este consumul excesiv de mâncare şi alcool.

Horoscop 31 august 2019 Capricorn
Capricornii îşi vor petrece sâmbăta făcând tot felul de schimbări. Veţi încerca un look nou sau veţi redecora locuinţa. Este foarte probabil ca cineva apropiat să vă ceară un sprjin financiar. De asemenea, o veste neaşteptată s-ar putea să vă strice planurile pe care le-aţi făcut pentru acest weekend. Capricornii singuri şi-ar putea găsi jumătatea în această seară. Cei care au familie vor petrece timp de calitate împreună cu partenerul de viaţă.

Horoscop 31 august 2019 Vărsător
Vărsătorii pur şi simplu se bucură de viaţă şi de tot ce le oferă ea. Cel mai probabil, prima parte a zilei veţi lenevi. Dacă nu vreţi să părăsiţi canapeaua, sfatul astrelor este să nu rătăciţi prea mult pe reţelele de socializare. Astăzi, aţi face bine să nu legaţi prietenii noi. De asemenea, nu este o idee bună să beţi alcool. Seara, partenerul de viaţă vă face un cadou scump şi veţi încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 31 august 2019 Peşti
Peştii se vor izola de lume, astăzi. Lucru care va provoca nemulţumirea familiei şi a prietenilor apropiați, în special a celor cu care plănuiau să petreacă weekendul. Ar trebui să ieșiţi din cochilie și să vă bucuraţi de ultima zi de vară. Mergeţi la mare sau la munte, alături de prieteni sau de persoana iubită. Cei care sunt singuri vor începe o poveste de iubire de neuitat.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 2 septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 2 Sept - 9:01

Horoscop 2 septembrie 2019 Berbec
Berbecii ar face bine să spargă pușculița, dacă se ivește ocazia de a ieși cu o persoană specială. Astfel de șanse vin rar, profită din plin și fă tot ce-ți poftește inima. E uluitor cât de mult se poate schimba viața atunci când cunoști pe cineva cu adevărat potrivit. Dacă simți că e momentul pentru a-ți mărturisi sentimentele, nu ezita nicio clipă. În cel mai rău caz se va lăsa cu hohote de râs.

Horoscop 2 septembrie 2019 Taur
Taurii care sunt nemulțumiți la locul de muncă ar face bine să-și ia inima în dinți și să plece fără a se uita înapoi. Fără o doză de risc succesul nu va veni niciodată. E suficient să crezi în forțele proprii și să fii încrezător în viitor. Nu lăsa micile probleme de zi cu zi să te împiedice din a-ți urmări visele. Spre seară e posibil ca o veste neașteptată să dea totul peste cap. Tratează situația cu calm și nu te lăsa copleșit de emoții.

Horoscop 2 septembrie 2019 Gemeni
Gemenii care regretă o fostă iubire să nu uite că toate lucrurile se întâmplă cu un sens. Și, cel mai probabil, nu regretă acea persoană, ci o variantă idealizată, care există doar în mintea lor. O împăcare nu va fi deloc așa cum și-o imaginează, ci plină de probleme și neînțelegeri, la fel ca înainte. Viitorul oferă mult mai multe oportunități și bucurii, trebuie doar să renunți la iluziile trecutului pentru a te bucura de ele.

Horoscop 2 septembrie 2019 Rac
Racii sunt plini de dorințe, dar fac prea puține pentru a și le îndeplini. Totul începe cu un prim pas, însă cine nu îl face nu ajunge nicăieri. Nu contează cât de repede mergi spre țelul tău, dar e necesar să o faci zilnic, fără oprire. Mai devreme sau mai târziu, vei ajunge unde îți propui. Și nu uita ca, în aventura ta, să îi iei și pe cei dragi. Măcar în suflet. Altfel, riști să ajungi sus, dar să fii singur.

Horoscop 2 septembrie 2019 Leu
Pentru nativii din zodia Leu, această zi de luni ar putea fi benefică în plan financiar. O sumă pe care o așteptați v-ar putea intra în cont sau ați putea descoperi o nouă sursă de venit. Horoscopul vă recomandă însă să nu exagerați în schimb cu cumpărăturile. Cheltuielile mari v-ar putea lăsa fără câștig.

Horoscop 2 septembrie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară ar putea să-și revizuiască programul cu atenție astăzi. Mai ales în plan profesional ar putea să aveți foarte multe de făcut. Așa că ați putea să mai dați la o parte unele probleme și să vă concentrați asupra situațiilor urgente, pentru a nu vă extenua. Câștigați pe cât munciți? Sau faceți lucruri folositoare pentru cariera voastră sau cariera altora?, întreabă horoscopul.

Horoscop 2 septembrie 2019 Balanţă
Pentru nativii din Balanță, o surpriză plăcută le-ar putea face ziua fericită. O problemă la care ați muncit din greu și-ar putea găsi rezolvarea astăzi, iar asta v-ar putea aduce o răsplată. Dacă simțiți că ați primit prea mult, ar fi bine să lăsați la o parte modestia și să vă bucurați de moment, recomandă horoscopul.

Horoscop 2 septembrie 2019 Scorpion
Astrele par a fi de partea celor din zodia Scorpion astăzi. În plan profesional, noi oportunități v-ar putea ajuta să faceți un pas înainte. Poate fi o promovare, o mărire sau o schimbare de job ori un nou proiect ce v-ar putea aduce beneficii. Și în viața personală se anunță armonie. Astăzi, o relație bună ați putea avea cu nativii din Taur.

Horoscop 2 septembrie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor avea de dat nişte explicaţii dacă dacă trişează la locul de muncă. Astrele vă avertizează că sunt şanse mari să fiţi prinşi. Aşadar, fiţi cinstiţi, chiar dacă asta înseamnă să nu primiţi avansarea pe care o visaţi de atâta timp. Spre seară aţi putea face o plimbare şi v-ar prinde bine compania unei persoane cu care comunicaţi foarte bine. De asemenea, nu începeţi ceva dacă nu sunteţi siguri că nu vreţi să-l duceţi la bun sfârşit.

Horoscop 2 septembrie 2019 Capricorn
Capricornii trebuie să ştie că este foarte important ca astăzi să iasă din zona lor de confort. Probabilitatea de a găsi bani pe marginea drumului este foarte mare. Asta ar putea să însemne un cadou scump sau înapoierea unor sume împrumutate, pe care nu aţi crezut că le veţi mai primi înapoi. Spre seară, v-aţi putea pune în practică latura romantică, încercând să vă surprindeţi partenerul cu o cină sau poate chiar o călătorie, mai ales că astrele sunt de partea voastră şi la capitolul bani.

Horoscop 2 septembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii se simt un pic strâmtoraţi, chiar dacă situaţia financiară este bună. Este în regulă să cereţi ajutorul altora și să nu ascundeţi aceată problemă persoanelor dragi. Mai multă atenţie la sănătate le recomandă astrele Vărsătorilor. Munca depusă în ultima perioadă începe să îşi spună cuvântul, iar asta s-ar putea răsfrânge şi asupra performanelor de la serviciu.

Horoscop 2 septembrie 2019 Peşti
Aveţi noroc cu carul şi reuşiţi în tot ce vă propuneţi. Şansa vă surâde şi în plan financiar, însă astrele vă recomandă chibzuinţă. Peştii îşi pot lua, astăzi, un angajament pe termen lung. Spre seară vă veţi bucura de atenţia unei persoane misterioase, aşa că pregătiţi-vă, o poveste de iubire este pe cale să înceapă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 3 septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 3 Sept - 8:22

Horoscop 3 septembrie 2019 Berbec
Berbeci, fiţi încrezători în forţele voastre şi luaţi deciziile corecte pentru sufletul vostru. Aveţi grijă de oameni dragi vouă şi fiţi alături de aceştia la nevoie. În dragoste, astrologii vă sfătuiesc să fiţi înţelegători, răbdători şi să acordaţi o şansă acolo unde se mai poate face ceva. În afaceri lucrurile merg bine, atâta timp cât ştiţi cum să vă gestionaţi proiectele.

Horoscop 3 septembrie 2019 Taur
Tauri, eliminaţi orice urmă de negativitate care vă înconjoară, atât la serviciu, cât şi în dragoste. Dacă împrumutaţi bani în această zi, aveţi grijă ca persoana în cauză să fie de încredere, pentru a nu regreta mai târziu. Spre seară aţi putea ieşi în oraş, în parc, la o plimbare, cu prietenii sau persoana iubită.

Horoscop 3 septembrie 2019 Gemeni
Gemeni, respiraţi adânc şi mergeţi mai departe indiferent de situaţie. Lucrurile se vor aşeza pentru voi la un momentdat, chiar dacă în prezent simţiţi că vă scufundaţi. Ţineţi prietenii aproape şi vorbiţi cu ei dacă simţiţi nevoia. În afaceri lucrurile merg bine, ba chiar vă paşte o mărire de salariu.

Horoscop 3 septembrie 2019 Rac
Raci, sunteţi plini de energie în această zi. S-ar putea să primiţi o veste foarte importantă care merită sărbătorită. Adunaţi-vă prietenii, rudele şi organizaţi o petrecere mare, fastuoasă. În afaceri, concentraţi-vă asupra obiectivelor voastre şi faceţi tot ceea ce vă stă în putere pentru a atinge succesul.

Horoscop 3 septembrie 2019 Leu
Dragi Lei, s-ar putea să aveţi parte de o vizită neaşteptată. Ori o rudă îndepărtată, ori un prieten vechi va trece pragul casei voastre cu voie bună şi veşti senzaţionale. Bucuraţi-vă de compania acestora şi depănaţi amintiri. În dragoste lucrurile nu stau prea roz, dar cu mult calm şi înţelegere toate se vor rezolva.

Horoscop 3 septembrie 2019 Fecioară
Fecioarele se vor simţi minunat astăzi. Este o perioadă bună pentru a începe ni proiecte, dar asiguraţi-vă că puteţi duce totul la bun sfârşit. În caz contrar, cereţi ajutorul unor persoane de încredere, specializate. Fiţi blânzi, înţelegători şi cu persoana iubită sau cu cei dragi vouă. S-ar putea ca cineva să aibă nevoie de sfaturile voastre.

Horoscop 3 septembrie 2019 Balanţă
Ziua va începe liniştit, dar o sincopă în timpul unei călătorii va aduce frustrare. Cel mai bine e să laşi deoparte teama şi să recunoşti cu sinceritate greşelile pe care le-ai făcut astăzi. Sigur că există şi nedreptăţi pe lume şi chiar dacă le acorzi atenţie, nu le lăsa să te doboare. Farmecul şi spiritul tău atent te vor scoate dintr-o situaţie grea. La sfârşitul zilei vei vedea că lucrurile s-au aliniat aşa cum sperai.

Horoscop 3 septembrie 2019 Scorpion
Ai multe treburi de făcut, aşa că ziua ta va fi mai degrabă una banală. Dar vei găsi o mulţime de bucurii în lucrurile mici. Relaxează-te puţin astăzi, chiar dacă simţi că de fapt nu merită să renunţi la priorităţile tale. Dar dacă te relaxezi, ai putea să ai această relaxare şi la finalul zilei, care nu se anunţă unul prea luminos.

Horoscop 3 septembrie 2019 Săgetător
Tocmai ai mai urcat o treaptă de devenire personală, ai crescut interior şi e timpul să culegi roadele acestor realizări. Noi prieteni, momente de veselie şi câteva veşti bune vor umple ziua ta. Chiar dacă lucruri din trecut continuă să te ispitească, vei avea puterea să simţi că tot ce ţi se întâmplă nou te ajută să nu te întorci la obiceiurile vechi. Ai grij la cheltuieli, dar nu uita să te distrezi.

Horoscop 3 septembrie 2019 Capricorn
Capricornii se vor distra de minune, astăzi. Chiar şi la muncă aveţi un tonus extraordinar şi puneţi zâmbet pe feţele colegilor. Vă veți simți revitalizaţi şi sunteți gata să treceţi orice obstacol vi se pune în cale. Toţi cei din jur nu vor avea decât lucruri frumoase de spus despre voi și este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea şefilor. Una pozitivă, care vă face ca ziua să fie cu adevărat minunată.

Horoscop 3 septembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii vor să-şi schimbe anturajul. Nu vă mai plac persoanele alături de care v-aţi petrecut timpul liber în ultima perioadă. Cineva vă va complimenta şi vă va face să vă simţiţi importanţi. Dacă lucraţi într-un domeniu creativ, astrele vă recomandă să ieşiţi în natură. Doar aşa vă veţi regăsi inspiraţia. Seara, partenerul de viaţă vă va surprinde cu un cadou scump, ceva ce vă doreaţi de foarte multă vreme.

Horoscop 3 septembrie 2019 Peşti
Peştii muncesc mult, dar nu observă nimeni. Este în regulă să spuneţi că meritaţi o oarecare recunoaștere. Vă puteţi plânge în faţa unui coleg mai îndrăzneț, un nativ în semn de foc, precum Leul, sau unui nativ Berbec. Ei vor ajuta ca lucrurile să se mişte în favoarea voastră. Dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie de iubire, astrele vă recomandă să faceţi astăzi primul pas. Invitaţi la cină persoana pe care o îndrăgiţi de ceva vreme, dar nu aţi avut curajul să o abordaţi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 3 Sept - 8:23

S-ar putea să primiţi o veste foarte importantă care merită sărbătorită.
N-ar fi rau sa fie asa Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Horoscop 4 septembrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 4 Sept - 8:20

Horoscop 4 septembrie 2019 Berbec
Dragi Berbeci, astrologii anunţă o zi liniştită pentru voi. Puneţi-vă gândurile în ordine, ieşiţi la aer liber, fie cu prietenii, persoana iubită, fie singuri. Reîncărcaţi-vă bateriile şi veniţi cu forţe proaspete la serviciu. Sunt şanse mari ca superiorii să vă aprecieze devotamentul şi perseverenţa în obţinerea succesului binemeritat. Cine ştie, poate aveţi parte de o surpriză din punct de vedere financiar.

Horoscop 4 septembrie 2019 Taur
Tauri, ascultaţi-vă inima. Lăsaţi-vă purtaţi de sentimente şi acţionaţi în cauză. Dacă o să vă gândiţi la nesfârşit dacă e bine, dacă e rău, dacă merită, dacă nu, veţi ajunge la final să regretaţi pentru că nu aţi făcut niciun pas. Încercaţi, iar dacă visul nu vi se va îndeplini, măcar veţi avea bucuria de a nu fi lăsat lucrurile în voia sorţii.

Horoscop 4 septembrie 2019 Gemeni
Dragi Gemeni, alocaţi-vă un timp pentru a vă linişti sufletul dacă sunteţi încercaţi de greutăţi. Fiecare persoană are parte de zile bune, dar şi mai puţin bune şi nu este un capăt de lume atunci când greşiţi. Învăţaţi să vă acceptaţi şi să aveţi încredere în voi. Pozitivitatea trebuie să vă înconjoare, dar nu vă grăbiţi şi nu arătaţi celor din jur o imagine falsă doar pentru a nu se îngrijora. Vorbiţi cu cei dragi dacă aveţi nevoie.

Horoscop 4 septembrie 2019 Rac
Sunteţi îngrijoraţi, fără motiv, de ceea ce se petrece în jurul vostru. Chiar dacă lucrurile se desfăşoară ca şi până acum, normal, voi veţi deveni agitaţi şi pierduţi. Astrele vă recomandă să vorbiţi cu oamenii dragi din viaţa voastră, să le explicaţi prin ce treceţi şi să le ascultaţi sfaturile. Astfel, veţi înţelege ce se întâmplă cu voi. Este momentul să vă calmaţi şi să aşteptaţi zilele libere la care visaţi de atâta vreme.

Horoscop 4 septembrie 2019 Leu
Deşi nu credeţi în coincidenţe, destinul vă va pune, astăzi, în faţa unor situaţii de pe urma cărora puteţi profita din plin. Vă veţi trezi plini de energie şi speranţă şi vă veţi începe ziua în forţă. Nu aţi mai avut de mult timp o astfel de zi, motiv pentru care trebuie să vă bucuraţi şi să exploataţi starea fantastică pe care o simţiţi. Ziua se va încheia în compania unor prieteni buni alături de care veţi pune la cale o excursie în aer liber.

Horoscop 4 septembrie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară vor primi, astăzi, un mesaj cu subînţeles. Depinde de voi ce veţi înţelege din aceste informaţii şi cum veţi profita de pe urma lor. În orice caz, deznodământul va fi cel aşteptat. Tot astăzi, veţi întâlni o persoană extrem de interesantă care vă va schimba în totalitate viaţa. Mergeţi pe instinct!

Horoscop 4 septembrie 2019 Balanţă
Miercuri e de obicei ziua ta pefectă. Simţi echilibrul de la mijlocul săptămânii, echilibrul, dar astăzi lucrurile acestea sunt de o intensitate mai redusă. Un prieten mai vechi care va veni cu trenul, sau o scrisoare adusă de poştaş, te vor face nostalgic faţă de felul în care erau lucrurile în trecut. Urmarea firească e că seara vei redescoperi albumele cu fotografii vechi, discurile şi colecţia de ziare vechi.

Horoscop 4 septembrie 2019 Scorpion
Mari probleme de comunicare vor apărea atăzi pentru tine, dar poţi să treci peste ele şi să te simţi liber să scri, sau să desenezi, pentru a reuşi să treci peste acele lucruri care te fac să te simţi sufocat. Chiar venită din parte ta, afecţiunea se va simţi falsă astăzi, dar e în regulă să socializezi chiar şi aşa, chiar dacă apoi îţi va veni să fugi acasă singur, să te ascunzi, ruşinat.

Horoscop 4 septembrie 2019 Săgetător
E posibil ca astăzi să fie nevoie să îţi ceri scuze pentru că ai periat pe cineva şi nu era nevoie de aşa ceva. Ai un randament scăzut la serviciu, sau la şcoală, munceşti mai mulţi decât ceilalţi, dar cu rezultate slabe. Lasă lucrurile să evolueze singure şi în ritmul lor, ai grijă să nu primeşti o amendă, sau să fii degradat din funcţie, şi totul se va rezolva de la sine, curând.

Horoscop 4 septembrie 2019 Capricorn
Capricorni, cineva vă admiră în secret! Fiţi mai atenţi în jur, veţi avea parte de o surpriză incredibilă. Astăzi, un lucru pe care îl faceţi de ceva vreme, cu regularitate, se va opri brusc, fără niciun fel de avertisment. Nu veţi fi afectat foarte tare, însă veţi rămâne cu un gust amar. Seara, prietenii vă invită la o petrecere, unde s-ar putea să legaţi o prietenie cu o persoană foarte influentă.

Horoscop 4 septembrie 2019 Vărsător
Vărsătorii vor fi astăzi în centrul atenţiei. Cei din jur vă analizează toate declaraţiile aşa că acum este momentul potrivit să le arătaţi tuturor aptitudinile voastre. Astăzi este o zi bună pentru a vă fermeca șeful sau persoana care are ceva ce voi vă doriţi. Urmăriţi-vă intuiția şi veţi obţine tot ce v-aţi propus!

Horoscop 4 septembrie 2019 Peşti
Peştii au nevoie de odihnă. Aţi muncit foarte mult la un proiect şi simt nevoia să doarmă cât mai mult. Este important să vă faceți timp şi pentru voi, să aveţi grijă de sănătate. Nu vă izolaţi de cei apropiaţi şi găsiţi-vă timp pentru a le arăta cât de mult ţineţi la ei. Astrele vă recomandă să aveţi mai multă răbdare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s la data de Mier 4 Sept - 20:32

Cat adevar scrie acest horoscop, zici ca e scris pentru mine!
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 40 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 40 din 53 Înapoi  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46 ... 53  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum