GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

+5
ionutz72
dorina_s
myrk
pitulicea
atat de simplu
9 participanți

Pagina 4 din 67 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Mar 17 Iul - 9:28

Sa ajungi mai repede acasa.  Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Horoscopul zilei de Miercuri 18 Iulie 2018

Mesaj  pitulicea Mier 18 Iul - 8:26

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Visele tale pot deveni uşor realitate dacă începi să le construieşti chiar tu, cu mâinile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu aştepta să-ţi arate altul ce să faci, pentru că numai tu ştii cel mai bine ce anume îţi doreşti. Deţii toate resursele potrivite pentru ca ceea ce s-a născut în mintea ta ca o simplă idee, de ceva vreme, să înceapă să prindă contur cu adevărat. Vezi cu ochii tăi cum se ridică acel plan şi fiecare cărămidă aşezată la locul ei te motivează să mergi şi mai departe, convins că eşti pe drumul cel bun. Ai curaj să visezi, să faci planuri, să laşi imaginaţia să zburde în voie, dar începe să şi faci câte ceva din ceea ce ţi se arată în vis. Sunt şanse mari ca dorinţa ta să se manifeste aievea foarte repede.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Exact lucrul către care arăţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o şansă doar pentru că, momentan, nu-ţi inspiră încredere. Poate e o situaţie dificilă, la început, dar care ar putea lua o turnură excelentă după primele etape şi, dacă-i spui nu acum, s-ar putea să regreţi amarnic că ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ţi se oferă azi, foloseşte-te de orice prilej, chiar dacă nu-ţi place la început! Lucrurile bune nu se văd din prima.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Tratezi iubirea cu un fel de inocenţă, şi bine faci! Nu trebuie s-o priveşti doar cu ochi critici şi raţionali, dorind neapărat să o controlezi ca să evolueze în direcţia pe care o doreşti. Cu o atitudine mai lejeră, cumva nevinovată, de copil care tatonează terenul, te poţi bucura altfel de tot ce trăieşti alături de persoana iubită. Vă oferiţi unul altuia sentimente ca într-un joc de copii, şi vă simţiţi liberi împreună, fără a vă supune neapărat unor reguli, unor legi, unor condiţii stricte. fii liber să experimentezi iubirea la modul cel mai plăcut, pentru că mai e cale lungă până când veţi putea emite amândoi pretenţii unul asupra celuilalt. Deocamdată iubirea se reduce la joc, la flirt, la aventură, urmând să vezi tu mai încolo încotro merge!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Munceşti cu spor, concentrat la etapele următoare ale unui proiect de la care ai mari aşteptări. Eşti conştient că rezultatele spre care te îndrepţi depind enorm de implicarea ta de acum, de aceea investeşti tot ce ai mai bun, tot ce ştii, tot ce poţi pentru a atinge succesul. Ai sentimentul din ce în ce mai clar şi mai puternic că te afli pe drumul cel bun şi e doar o chestiune de timp până vei pune punctul final, culegând roadele cele mai bune. Când eşti motivat, eşti capabil de adevărate miracole!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nici raţiunea şi nici logica nu va decide azi ce trebuie făcut, ci e o situaţie în care inima îşi va lăsa amprenta asupra acţiunilor tale. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente şi instinct, cele care simt exact încotro va merge o problemă pe care mintea ta parcă nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba ai învăţat o mulţime de lucruri de-a lungul vieţii, pentru că vei vedea că tot ceea ce îţi transmite vocea ta interioară este ceea ce contează mai mult. Lasă emoţia să aleagă ce e mai bine pentru tine!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fii extrem de prudent în situaţii cu factor mai mare de risc, pentru că nu eşti în cea mai bună formă şi poţi strica totul. Pesimismul te copleşeşte, îl iei pe nu în braţe şi, cu asemenea atitudine negativistă la purtător, cum să treci cu bine de provocările deloc simple ale zilei? Aluneci spre o stare de depresie, de neputinţă, de slăbiciune pentru că vezi cu ochii tăi cum se destramă un vis, cum se strică un plan la care ţi-ai adus contribuţia cu pasiune şi pe moment eşti gata să renunţi. Ia o pauză şi vei continua altădată, după ce psihicul tău se va reface.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Te-ai împotmolit într-un punct sensibil în proiectul ce părea să înainteze foarte bine în ultima vreme. Azi stai pe loc ca să treci în revistă etapele parcurse şi a găsi pe unde se ascunde hiba. Asumă-ţi cu mai mult curaj propriile greşeli, pentru că ai comis pe undeva o eroare care îşi arată acum latura negativă. Stă în puterea ta să treci peste acest hop cu o nouă lecţie învăţată ce te va ajuta ca, altădată, să rezolvi totul mult mai bine. E normal ca, pe moment, cât timp cauţi soluţii să-ţi pierzi curajul de a merge mai departe, dar după aceea totul va merge ca nou!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nu poţi accepta şi pace o situaţie pe care nu o înţelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj să fie legat şi de încăpăţânarea ta caracteristică. Ai senzaţia că singura părere avizată e a ta şi nici nu vrei să asculţi de alta. E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii înţelegător, când spui nu la orice alternativă, dar te vei convinge singur la un moment dat că nu merită să te fixezi pe o unică idee. Există altele mai bune, şi a accepta şi alte unghiuri de vedere e un semn de înţelepciune şi de maturitate. Nu sta captiv într-o zonă limitată: eliberează-ţi mintea!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Agitaţia zilei are două tăişuri: ori te irită şi reacţionezi agresiv în cele mai nepotrivite momente, ori te susţine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu puţină teamă. Ai chef de acţiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profită de acest avânt care te cuprinde şi canalizează-l într-o direcţie constructivă, care să nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat până acum. O modificare de sens nu este imposibilă, deci nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, pentru că azi este favorizată iniţiativa îndrăzneaţă spre căi nebătute.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Dacă tot vrei să intri în polemici cu toată lumea, bazează-te numai pe cunoştinţe solide în acele domenii care nasc atâtea controverse. Nu-ţi da cu părerea fără să ai în spate şi bagajul potrivit de experienţe. Dacă nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva să te contracareze şi nu se ştie cât de bine vei face faţă confruntării. Ai tu un as în mânecă de care te poţi folosi cu succes, pentru că ai studiat problema îndelung şi ceea ce spui acum cu atâta vehemenţă e fapt concret pentru care ai băga şi mâna în foc, convins că nimeni nu te-ar putea contrazice!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ţine-ţi în frâu personalitatea ta şmecherească, pentru că ai putea avea mult de pierdut dacă apelezi la tertipuri mincinoase când sau unde nu e cazul. Deşi te pricepi de cele mai multe ori să manipulezi pe oricine în favoarea ta, de data aceasta scapi de sub control spiritul jucăuş şi superficial şi creezi o impresie proastă asupra ta. Să nu te mire că unii te vor cataloga drept fals sau ipocrit, pentru că tu eşti vinovat de aceasta atitudine pe care ai lăsat-o să se vadă la suprafaţă. Deşi încerci să ieşi basma curată cu o glumă, nici aceasta nu pare să repare imaginea deja pătată.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Mare grijă la schimbarea de sens pe care eşti gata să o decizi astăzi, deoarece e posibil să nu fie chiar cea mai bună alegere! Eşti atras de un drum facil, promiţător la prima vedere, dar care ascunde multe primejdii sau compromisuri pe care, mai devreme sau mai târziu, le vei regreta. Nu accepta ceva nepotrivit caracterului tău doar pentru că ţi se promite ceva tentant la final, pentru că e un preţ mult prea mare de plătit pentru tine. Chiar dacă acum ţi se pare că e singura soluţie, după o vreme îţi vei da seama că nu merita. Gândeşte-te de două ori!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Iul - 8:28

Munceşti cu spor, concentrat la etapele următoare ale unui proiect de la care ai mari aşteptări.
Muncesc cu spor pentru ca n-am incotro Very Happy De la proiectul asta n-am nici o asteptare. Nu-i proiectul meu Very Happy Eu doar imi fac treaba.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Mier 18 Iul - 8:31

Cu alte cuvinte, esti platita si cu asta basta! Nu investesti nimic sentimental.  Very Happy  Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Horoscopul zilei de 19 Iulie 2018

Mesaj  pitulicea Joi 19 Iul - 8:23

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Te cam joci cu opţiunile pe care le ai la dispoziţie, pentru că sunt în număr ceva mai mare ceea ce-ţi inspiră sentimentul că, orice ai alege, tot bine va fi. Priveşti cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jurul tău şi eşti convins că toate vor evolua într-o direcţie foarte bună, oricare ar fi sensul pe care ai merge. E bine să fii atât de optimist şi de încrezător în ceea ce-ţi oferă viaţa, dar nu glumi! A te juca prea mult cu norocul nu e întotdeauna un motiv de bucurie, pentru că norocul ţi se poate scurge şi printre degete la un moment dat. E timpul să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai matură şi să decizi: ori – ori?

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Relaţia la care îţi aduci contribuţia clipă de clipă evoluează într-un sens promiţător, dar nu trebuie să scazi vreodată ritmul! Continuă să investeşti încredere, gânduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru că totul este un proces de lungă durată în care nu ai voie să oboseşti. Fiecare nouă investiţie făcută în această relaţie contribuie la nivelul spre care te îndrepţi, şi într-o zi ai să culegi şi roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culca pe laurii victoriei, dacă ai atins un nivel bun, ci continuă să dăruieşti, să te dedici cu devotament acestei relaţii care merge din ce în ce mai bine. Dar se poate şi mai bine!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nu te crampona atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratezi cu mai mult umor, ca şi cum nu te-ar supăra nimic din ceea ce descoperi. Zâmbeşte la micile hopuri care apar, râzi la cine ştie ce boacănă făcută, ia un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţa provocărilor sorţii. Dacă îţi torni cenuşă în cap fără motiv la orice fleac, vei vedea că se agravează şi mai mult lucrurile, or, o atitudine veselă, ca şi cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajută să găseşti mult mai repede ieşirea din încurcătură. Joacă-te un pic, nu ai ce pierde!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Deşi totul pare să evolueze mult prea simplu, aproape fără a depune vreun efort, vei vedea că totul urmează totuşi o planificare foarte bine pusă la punct. Nimic nu-i întâmplător în sensul pe care-l urmezi aproape într-o doară, ca atare, deşi pare un joc, e totuşi un joc de strategie! Există şi reguli de urmat, şi limite stricte, dar norocul tău e că reuşeşti să vezi doar partea pozitivă a acestui proces, fără să te cramponezi de ce nu ai voie să faci. Fii sigur că eşti condus de un fir director perfect spre finalul acestui exerciţiu, astfel încât să poţi spune la capăt că toate s-au desfăşurat exact aşa cum doreai. Nu controla, ci lasă-te dus de val: duce acolo unde trebuie!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Priveşte în jurul tău să vezi câtă lume s-a adunat în jurul tău! E o plăcere să socializezi, să conversezi, să legi noi relaţii, pentru că această zi te ajută să-ţi măreşti cercul de cunoştinţe extrem de uşor. Imaginează-ţi că azi faci rapid colecţie de câteva zeci de cărţi de vizită, pe care, într-o zi, le vei folosi, în sensul că mulţi dintre oameni cu care ai şansa de a intra azi în contract, vor juca la un moment dat un rol important în planurile tale. Ţine-i minte, memorează-le feţele, numele, funcţiile în societate, ca să poţi uza, cândva, de aşa-zisa prietenie pe care o legi astăzi cu aceştia. Şi ei te vor ţine minte, şi ei te vor căuta cândva!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nimeni nu-i înţelege mai bine ca tine pe cei care suferă, care nu au nimic, care nu-şi găsesc drumul în viaţă. Poate şi pentru că ai trecut şi tu prin momente similare şi te poţi pune cel mai uşor în pielea celuilalt. Ai tu un talent special de a empatiza cu oricine, de a înţelege perfect ce simte, astfel încât tu îl poţi consola cel mai bine. Nu plângi alături de el ca să-i accepţi abandonul în faţa greului, ci dimpotrivă: preiei pe umerii tăi ceva din problema care îl apasă şi îi arăţi, prin exemplu personal, că nimic nu e imposibil, că şi cel mai complicat hop poate fi depăşit dacă te descătuşezi de frici şi slăbiciuni. Arată-i că are voie să facă ce vrea, că nu îl ţine nimeni cu forţa captiv în închisoarea gândurilor negative şi că se poate elibera.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ca să-ţi împlineşti un vis, primul lucru pe care trebuie să-l faci e… să visezi, desigur, ca atare opreşte-te un pic din agitaţia cotidiană şi ai curajul să clădeşti acele castele pe care le doreşti! Nu te lăsa intimidat de cei care îţi spun cu ironie că tu fugi după cai verzi pe pereţi. Nu renunţa la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat în gândurile tale secrete. Din toate acestea se clădeşte realitatea ta viitoare, pentru că sunt recompensaţi doar cei care au curaj să viseze. Lasă fantezia să zburde unde vrea, las-o să creeze până în cele mai mici amănunte, şi apoi ai răbdare, crezând cu tărie că eşti pe drumul cel bun către norocul cel mare!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Chiar dacă acum, pe moment, ai fi tentat să spui că nimic nu evoluează conform planurilor, continuă în acelaşi mod. Ai încredere în rezultatele finale, în ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decât o probă de încercare prin care trebuie să demonstrezi că nu te laşi învins cu una cu două. Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de aşteptare, dar nu contează cât de anevoios e urcuşul, ci doar ceea ce te aşteaptă în vârf. Cât tu crezi cu tărie că eşti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capăt cu brio!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera că un lucru care te face fericit acum, va ţine aşa mult şi bine. Păstrează din tot ce simţi acum doar ce te poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că vei avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să-ţi dai seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine. Nu trata totul atât de radical – că-i perfect sau că-i oribil – pentru că există şi situaţii de mijloc, şi zone de gri, şi perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Unii chiar nu pot face ceea ce promit azi cu atâta vehemenţă, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei descoperi că n-a fost decât gura de ei! S-au aventurat în direcţii pe care nu le pot atinge, au făcut angajamente pe care nu le pot respecta, şi e frustrant să stai pe loc din cauza exagerărilor celor care nu au ştiut să-şi calculeze bine forţele. Decât să depinzi de ei şi mai apoi să-ţi încurce ţie toate planurile, mai bine nici nu ai asculta ceea ce promit. Doar se bat cu pumnu-n piept de ceea ce pot face, dar vei vedea că nu au cum să se ţină de cuvânt. Nu te încrede în astfel de oameni lăudăroşi, dar neputincioşi!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Uneori nici nu e nevoie să faci eforturi imense pentru a-ţi îndeplini visele. Ajunge să trimiţi în eter marile tale dorinţe şi să aştepţi să se manifeste. Există o lege a universului care atrage în calea ta tot ce gândeşti, deci de aici trebuie să înceapă efortul tău personal: de a avea grijă ce gândeşti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiţi să intre în viaţa ta cu adevărat. Stai şi meditează, îţi prieşte de minune această stare aparent pasivă, dar tu în acest timp nu stai deloc degeaba, pentru că mintea ta construieşte lumi fantastice care au toate şansele să se materializeze într-o zi doar pentru eşti convins că gândurile tale prind viaţă.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ai putea avea un vis cu conotaţii aparte în această noapte, ca atare încearcă să te concentrezi asupra acestor simboluri, atât la culcare, cât şi la deşteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tău, care îţi oferă garanţia că eşti protejat, că eşti pe drumul cel bun. Ai nevoie ca ceva să spulbere starea de incertitudine care te apasă, de aceea cauţi un răspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credinţele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel răspuns, deci roagă-te, meditează, citeşte, gândeşte, pentru că vei încheia ziua un pic mai înţelept şi un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelaţia misiunii tale personale pe acest pământ.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 19 Iul - 8:26

Nu controla, ci lasă-te dus de val: duce acolo unde trebuie!
Sa vina valul si sa ma duca bounce
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Horoscopul zilei de 20 Iulie 2018

Mesaj  pitulicea Vin 20 Iul - 8:30

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
E vremea să te eliberezi de o zonă sumbră a amintirilor de odinioară, pentru că ceea ce ai trăit atunci, nu mai are nicio legătură cu prezentul. Închide acel capitol odată pentru totdeauna, iartă şi uită ce s-a întâmplat, pentru că acum nu mai contează absolut deloc ce laşi în urmă, ci doar concluziile folositoare extrase din experienţele respective. Concentrează-te asupra viitorului, pentru că ceea ce ai învăţat cândva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fără a duce după tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativă.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Stai ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment anunţat pentru perioada următoare şi de la care ai mari aşteptări. Simţi că va aduce linişte în inima ta, că te va umple de iubite şi de fericire, poate pentru că are, într-adevăr, şi unele conotaţii sentimentale. Poate urmează prima întâlnire cu cel care te-a cucerit. Poate începe o etapă nouă în relaţia deja începută. Poate iei o decizie ce va avea efecte pe termen lung în viaţa ta şi în care îţi pui mari speranţe. Oricare ar fi momentul în faţa căruia te afli acum, îl priveşti cu iubire, cu optimism şi cu o atitudine pozitivă că totul va fi bine!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nu te lăsa influenţat de criticile şi limitele pe care ţi le impun cei din jurul tău. Ai alături de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu eşti într-o pasă mult mai curajoasă! Dacă nu ai ţine cont de graniţele stricte ale lumii în care trăieşti, ai fi capabil de reale succese, deci luptă cu opreliştile care vin de pretutindeni, ca nu cumva să-ţi taie şi ţie elanul. Tu deţii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus cu singura condiţie de a rămâne imun sau surd la încercările unora de a-ţi pune beţe în roate sau de a strecura frica în sufletul tău. Important e ce crezi tu!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Poate n-ar fi rău să renunţi la un plan pe care l-ai gândit în cele mai mici amănunte. Ceva îţi spune că nu e momentul cel mai bun pentru a-i da drumul, că sensul ales nu e cel mai potrivit scopurilor tale, că nu va avea efectele scontate, şi deci ar fi bine să te gândeşti şi la altceva. Poate ai deja un plan de rezervă în minte pe care să-l poţi pune imediat în aplicare, înlocuindu-l pe cel care deja îţi ridică unele semne de întrebare, decât să consumi timp şi energie pentru un proiect în care deja ţi-ai pierdut încrederea. Mai bine te-ai concentra asupra altui sens, care poate avea mai multe şanse de succes. E o zi în care abandonul poate fi generator de schimbări pozitive, deci nu te teme să spui: stop, altceva la rând!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt. Vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Cât timp înaintezi conştient că evoluţia ta e lentă şi anevoioasă, fără a spera miracole peste noapte, vei şti să-ţi drămuieşti bine resursele pentru un succes deplin la sfârşit. Chiar şi azi dai piept cu un mic afront care, altădată, te-ar fi făcut să abandonezi, dar te-ai înarmat cu răbdare şi voinţă încât nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ţi se ridică în cale, încrezător în roadele finale.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Ai şansa de a reintra într-un grup din care ai făcut cândva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru că nu te mai simţeai bine. Atmosfera se stricase şi nu mai aveai nicio plăcere să te vezi cu acei oameni, dar azi ceva te cheamă înapoi, dornic să ierţi ceea ce a generat cândva suferinţe şi decepţii. Se pare că şi ei doreau acelaşi lucru la fel de mult, dar niciunul nu-şi lua inima în dinţi ca să redeschidă calea spre dialog şi împăcare. Poţi fi tu acela, pentru că eşti mai îngăduitor, capabil să ierţi, deci adună cumva grupul şi propune împăcarea. S-ar putea ca toţi să fi aşteptat acest moment cu speranţă şi iată, chiar sunt şanse să se întâmple!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Permite-ţi o zi în care să nu faci altceva decât să dormi, să te odihneşti, să stai cu ochii în tavan şi să visezi la ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Ai nevoie şi de astfel de momente de repaus, de visare, de relaxare totală în care să nu te oboseşti cu nimic, decât cu planificarea unora din cele mai frumoase etape ale vieţii tale de acum încolo. Poţi descoperi, în momentele tale de sondare a psihicului tău, cât de multe lucruri ai dori să primeşti de la viaţă, dar nu ai ştiut să exprimi în cuvintele visele tale. Fă-o acum, cu încredere majoră, convins că e o perioadă a miracolelor când dorinţele sunt auzite. Cere ce îţi doreşti cu mai multă deschidere!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nu te grăbi în iubire, lasă relaţia să curgă cum vrea ea, pentru că nu e planul care cere control sau îndrumare strictă, ci deplină libertate. Cu cât înaintează mai lent, cu atât aveţi şanse să vă cunoaşteţi mai bine, să treceţi relaţia prin cât mai multe probe edificatoare, să vă bucuraţi cât mai mult de senzaţiile plăcute de la începutul iubirii. A te gândi deja la nuntă, la copii, la a vă muta împreună deşi abia v-aţi cunoscut, nu e în beneficiul iubirii tale, pentru că pierzi din vedere o mulţime de aspecte specifice evoluţiei fireşti a relaţiei. Fiecare pas contează în construcţia acestei relaţii, deci acceptă acest ritm. Tot ce se clădeşte lent, ţine, şi nu asta vrei?

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Conştiinţa nu te lasă să nu spui lucrurilor pe nume sau să nu recunoşti adevărul aşa cum e. Consideri că, pentru a te elibera de cine ştie ce motive de stres, cel mai bine e să spui adevărul fără a te mai ascunde. Te simţi cu musca pe căciulă în privinţa unei situaţii şi, decât s-o tot cari după tine, nemaiştiind cum să inventezi scuze, cel mai bine ar fi să faci un pas în faţă şi să recunoşti sincer că ai greşit, că regreţi şi că vei repara problema cât mai corect cu putinţă. A continua să ascunzi adevărul nu e deloc în beneficiul tău, pentru că minciuna va creşte ca un bulgăre de zăpadă până când nu vei mai şti de unde ai plecat. Mai bine spui acum ce te macină şi te eliberezi ca prin farmec de vină.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Priveşti spre viitor cu încredere şi optimism, şi ai o capacitate de vizualizare pe care nimeni n-o întrece. Tu vorbeşti despre viitor de parcă e deja acolo, sub ochii tăi. De fapt, nici nu vorbeşti despre marile tale dorinţe la timpul viitor, ci spui că sunt deja parte din viaţa ta, că le atingi, că te bucuri de ele. E cea mai bună atitudine în faţa dorinţelor, pentru că aşa arăţi maximă încredere în materializarea lor. Proiectezi chiar tu viitorul prin ceea ce spui lumii că urmează să primeşti, deci tu eşti arhitectul, tu eşti constructorul propriului tău destin. Tu vorbeşti despre ziua de mâine ca şi cum ai povesti o carte deja scrisă, şi tonul tău e luminos, fericit, entuziast!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Nu ştii ce să apreciezi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care ţi le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Ai nevoie şi de unele şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele. Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el. Poate nici nu-şi dă seama că tu priveşti iubirea şi dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emoţională. Vrei din ambele câte puţin şi la fel oferi şi tu: şi fapte concrete, şi vorbe dulci!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru că nu-l găseşti în tine însuţi. Ai noroc: se iveşte de undeva o persoană cu un tonus mai bun decât al tău care, prin exemplu personal sau prin încurajări foarte convingătoare, reuşeşte să te sustragă dintr-o zonă de apatie şi neîncredere în care ai alunecat. Îl vei privi ca pe un adevărat salvator, pentru că a apărut în calea ta exact când aveai nevoie de un plus de energie pozitivă. Prinde-te de el şi lasă-l să te ridice înapoi la lumină, pentru că prezenţa sa are un efect excelent pentru un psihic obosit ca al tău.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 20 Iul - 8:33

E o zi în care abandonul poate fi generator de schimbări pozitive, deci nu te teme să spui: stop, altceva la rând!
Mi-ar placea sa pot spune: Stop munca! Sa-nceapa distractia! clown Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Horoscopul zilei de 21 Iulie 2018

Mesaj  pitulicea Sam 21 Iul - 10:08

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Capitolul financiar îți dă bătăi de cap, deoarece pot apărea cheltuieli deosebite prin intermediul altora. Însă este vorba despre plata unor daune făcute de alții, de achitarea unor restanțe la facturi, taxe, impozite sau ești nevoit să îți reevaluezi relațiile cu diverse instituții financiare. Răbdare, prudență și atenție sporită la tot ce ține de bani și bunuri comune.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Relațiile parteneriale și proiectele alcătuiesc subiectul principal al zilei. Contradicțiile dintre ce îți dorești tu și ce îți oferă ceilalți sunt destul de mari. Atentie la ce spui, deoarece se pot strica relatii bune sau se pot destrama parteneriate profitabile. Ascultă și părerea celorlalți. Partenerul de viață îți poate face reproșuri legate de slaba ta implicare în cuplu.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Se întrezărește multă forfotă la serviciu, dar și acasă. Relatiile colegiale sunt umbrite si bine ar fi să ai în vedere că nu te poți baza pe nimeni. Dozează-ți eforturile si selectează prioritățile de lucrat. Organismul îți poate da semnale de oboseală, dar și unele afectiuni vechi se pot evidenția. Odihneste-te si foloseste doar remedii naturale pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Veselia si dorinta de iubire sunt principalele aspecte care te intereseaza astăzi. Relatia cu persoana iubita fluctuează, însă sunt momente pasagere. Se poate isca un mic conflict între generații, dar ambele părți pot învăța ceva din asta. Sănătatea este slabită, deci fii mai atent la semnalele organismului. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Segmentul domestic are nevoie de atenția și sprijinul tău. Sunt momente bune pentru a sta mai mult cu membrii familiei, a lua legătura cu rudele și pentru a rezolva chestiuni patrimoniale sau a plănui treburi gospodărești de anvergură. La finalul zilei, detașează-te de senzațiile neplăcute si bucură-te de un mic chef alaturi de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Ziua te predispune la călătorii pe distanțe scurte. Esti nevoit sa faci mai multe comisioane, însă te vei descurca fără probleme. O discutie cu cineva apropiat te poate pune pe ganduri. Atentie la relatiile cu prietenii si protectorii, deoarece sustinerea pe care ti-o ofera acestia lasa mult de dorit. După-amiaza este potrivită pentru o reuniune cu cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
O zi în care se evidențiază cheltuielile necesare traiului cotidiene. Nemultumirile legate de bugetul de venituri si cheltuieli sunt la ordinea zilei, insa astrele au grija sa iti ofere doar ce ai nevoie in aceste zile. Energia vitala este la cote reduse, asa incat dozeaza-ti eforturile si evita stresul. În a doua parte a zilei ai putea primi invitații de a ieși în lume.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Stările tale de spirit sunt controversate, astfel că este dificil să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în activități solicitante. Este bine să te interiorizezi și să te gândești pe îndelete în ce segment de viață ai nevoie de îmbunătățiri și schimbări radicale. Evită discuțiile contradictorii și hazardul. Odihnește-te, vorbește puțin și plimbă-te prin locuri liniștite.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Senzația că ceva se se petrece dincolo de perdeaua cotidiană este accentuată și pe undeva este fondată. Sufletul tău este răscolit de amintiri, stări, trăiri și senzații deosebite. Rolul lor este acela de a dizolva tipare mentale și comportamentale învechite și de a te orienta spre evoluție și progres. Odihnește-te, evită spațiile aglomerate, discuțiile lungi și stai în natură.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Prietenii îți sunt alături, însă fiecare are interesul lui. Este posibil să afli vești neplăcute legate de cineva drag, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Dialogurile cu ceilalti sunt dinamice, iar factorul neprevăzut îți poate cauza bulversări. La serviciu ai mult de lucru, indicat fiind sa te ocupi doar de activitatile care nu cer prea mult efort fizic si intelectual.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Se recomandă prudență la relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt posibile răsturnări de situație greu de estimat. Exista chestiuni profesional in care nu ai decis corect la un moment dat, astfel încât acum ești nevoit să remediezi lucrurile. Atitudinea deschisă și onestă te ajuta sa depasesti neplăcerile. Spre seara o discuție cu membrii familiei îți prinde bine.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
O zi potrivită pentru a-ți bucura sufletul cu activități culturale. Programează-ți vizite la muzee, galerii de artă sau vizionări de filme și piese de teatru. Pe de alta parte, te poti ocupa de aspecte legate de studii pe termen lung sau în străinătate. Alege să urmezi o forma de școlarizare necesară în domeniul profesional. Ocupă-te doar de propria ta persoană!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 21 Iul - 10:11

Relatia cu persoana iubita fluctuează, însă sunt momente pasagere.
N-am nici o relatie cu persoana iubita Very Happy Persoana iubita e persoana iubita si-atat Evil
Spre seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.
N-am cum sa-i adun. O parte din ei sunt la tara, o alta parte in Macedonia, iar ceilalti vor fi la Electric Castle confused O sa-mi petrec seara cu Kira si cu Yuki.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Horoscopul zilei de 22 Iulie 2018

Mesaj  pitulicea Dum 22 Iul - 9:22

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Viaţa de familie poate cunoaşte azi o schimbare minunată, şi trebuie să te adaptezi din mers, ca să nu pierzi acel moment superb! Copiii sunt în centrul atenţiei, pentru că ei vor să stai mai mult cu ei, să le oferi mai mult, iar atmosfera acesta îţi prieşte de minune. Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei veşti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, în timp ce altele discută mult mai serios şi mai clar despre o posibilă căsătorie. Dacă aceste planuri sunt acum preocupările tale principale, sunt mari şanse să primeşti veşti excelente în acest sens sau chiar să faci un pas mare şi bun înainte printr-o decizie deosebită sau o iniţiativă majoră! Iubeşti şi eşti iubit aşa cum îţi doreşti!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Te simţi bine, fără să ţii cont de nimic din ce se petrece în jurul tău. Şi bine faci, pentru că azi atragi alături de tine numai oameni obosiţi, nervoşi, pesimişti care vor încerca să-şi elibereze necazurile pe umerii tăi. Mai bine eviţi astfel de medii, pentru că tu ai o atitudine veselă, de parcă nicio grijă nu te-ar apăsa. La asemenea bucurie de a trăi, ar fi păcat să-ţi strici buna dispoziţie în medii în care planează supărările, lipsurile, stresul, boala. Pleacă din preajma celor trişti cât mai repede sau molipseşte-i tu pe ei!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Te afli într-o companie extrem de animată, dar parcă nu-ţi găseşti locul printre ei. Aceştia mai mult te irită, te deranjează cu energia lor necontrolată, pentru că nu reuşesc să se concentreze la un singur ţel. Vor ba una, ba alta, şi pentru că îşi risipesc forţele fără rost, ai senzaţia că te afli într-un spaţiu cuprins de haos. Cineva ar trebui să-i organizeze pe toţi, deci, dacă tot ai descoperit unde e hiba, ce-ar fi să preiei tu această sarcină şi să-i determini pe toţi să se adune într-o singură direcţie?

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene. Ai nevoie de detaşare de orice, ca atare o vizită la rude sau câteva ore de joacă alături de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezenţa ta este dorită de ceilalţi tocmai pentru că şi tu eşti într-o pasă bună, deci vă puteţi distra de minune unii cu ceilalţi, departe de orice griji.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Timpul are o conotaţie cu totul specială acum pentru tine, deoarece simţi, mai mult ca oricând, lentoarea cu care trec orele pe lângă tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore şi, când te simţi blocat într-un punct mort, e şi normal să începi să vezi în jur numai semne rele. Linişteşte-te, redu ritmul de înaintare spre ceea ce ţi-ai propus, ba chiar ia-ţi şi o pauză de câteva zile, pentru că acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de învăţat din acest ritm extrem de lent de evoluţie, semn că lucrurile solide se clădesc mai greu. Noroc că tu ai suficientă răbdare şi tenacitate pentru a continua.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Norocul planează peste casa ta pentru că aici se petrece un eveniment de zile mari care te face fericit. Îţi intră în casă persoana care îţi va aduce exact informaţia de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a descoperi soluţia salvatoare la problema care te frământă. Este o plăcere să stai de vorbă cu oamenii care îţi apar azi în cale, pentru că fiecare are ceva interesant de transmis, informaţii şi veşti de care te poţi folosi cu succes în avantajul tău vreodată.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Întotdeauna e bine să ai pe cine te baza, să ai un as în mânecă pe care să-l scoţi la momentul oportun. E perfect dacă, de-a lungul timpului, ţi-ai făcut o mulţime de prieteni, pentru că nici nu ştii când vine momentul să apelezi la vreunul dintre ei. Scoate din sertar colecţia de cărţi de vizită şi sună pe cel de care vei avea azi maximă nevoie, pentru că va interveni în avantajul tău, cu ceea ce depinde de el. Ţine minte ce a făcut pentru tine, deoarece niciun serviciu nu rămâne fără să se răspundă cu aceeaşi monedă.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins şi tu de asta, ca atare dacă azi ţi se oferă şansa de a ierta o situaţie care nu te-a avantajat, fă-o cu inima deschisă. E un semn de înţelepciune şi maturitate dacă treci cu vederea ceva ce te-a rănit, fără să tot aminteşti de asta, şi dacă îi arăţi celui care se face vinovat de această situaţie că eşti capabil să ierţi şi să uiţi. Sigur, ai fi dorit şi nişte scuze, dar eşti capabil să îl ierţi chiar şi dacă uită să le folosească. Asta da atitudine corectă şi optimistă pentru că te vei simţi mult mai bine după ce îţi iei de pe suflet o povară atât de grea precum resentimentele. Prefă-te că nici n-au existat acele motive de supărare!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Înainte de a te implica într-o acţiune nouă şi incitantă, stai un pic şi chibzuieşte, ca nu cumva să te arunci într-o direcţie incomplet analizată. Poate primeşti suficiente semnale din jur care vor contribui la reuşita finală, deci trebuie să stai cu urechile pâlnie la orice informaţie suplimentară de pe parcurs. Ascultă deci ce au ceilalţi de spus, ascultă poveştile altora despre situaţii similare, ascultă de cei care te învaţă de bine, deoarece toate aceste lecţii primite înainte de a lua startul, vor avea un rol important pentru a te duce mai repede spre scopul cel mare. Deschide urechea şi inima pentru că ai multe de aflat!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Este o zi luminoasă, în care optimismul naşte optimism, zâmbetul sincer pe faţă declanşează alte zâmbete în jur. Dacă vrei ca ziua să se menţină în acelaşi ton până diseară, nu renunţa la această stare de bine care te copleşeşte. Cu cât mai multe motive apar pentru a te simţi bine în pielea ta, cu atât profită mai repede de ele, deoarece lucrurile minunate apar de pretutindeni când ai asemenea atitudine. Reuşeşti să vezi în jurul tău doar ce-i mai frumos şi mai vesel, nu te abaţi de la gândirea pozitivă şi descoperi în oamenii din jur doar faţa lor prietenoasă şi bună. Bucuria e refrenul acestei zile: o degaji, o primeşti, o generezi în jur ca o făclie care încălzeşte totul în jurul ei!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Inima ta bate mai tare datorită unor emoţii noi extrem de puternice, care sunt absolut normale înaintea unui eveniment cu atâta greutate. Eşti entuziasmat, devii nerăbdător şi abia aştepţi ca evenimentul anunţat să devină realitate, dar nu trebuie să te grăbeşti. Fiecare pas pe care îl ai de parcurs până la capăt naşte anumite senzaţii care vor avea pentru tine semnificaţii speciale. Nu încerca să ajungi repede la rezultatul anunţat, ci bucură-te de fiecare clipă frumoasă până acolo!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Dum 22 Iul - 9:24

Te afli într-o companie extrem de animată, dar parcă nu-ţi găseşti locul printre ei.
Da, sunt in compania colegilor Very Happy Musai sa-mi gasesc locul printre ei, desi as fi preferat ca locul meu azi sa fie acasa Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Horoscopul zilei de 23 Iulie 2018

Mesaj  pitulicea Lun 23 Iul - 8:28

Horoscop 23 iulie 2018 BERBEC
Prezenţa prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tău, deoarece nu ai timp să te gândeşti la ale tale datorită veseliei şi gălăgiei create de ei. Implică-te în buna dispoziţie din jurul tău, pentru că îţi vei reîncărca bateriile şi nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanţă, de totală detaşare, în care să-ţi aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, uşoare ale vieţii. Ce atâta încrâncenare, obsedat de tot felul de probleme? Arată că reuşeşti să te rupi de orice şi să te simţi bine alături de cei care te invită la joacă sau la aventură.

Horoscop 23 iulie 2018 TAUR
Eşti cam ranchiunos deşi nu e deloc genul tău să porţi pică pe cineva care ţi-a făcut cândva o nedreptate, dar nu poţi uita încă felul în care te-a tratat. Ai impresia că la baza judecăţii sale s-a aflat invidia acestuia pe reuşitele tale, dar înainte de a lua măsuri împotriva lui, încearcă să foloseşti alte mijloace de convingere. Nu agresivitatea, nici contra-atacul şi nicidecum ura nu sunt soluţiile rezolvării acestei dispute, ci stai un pic şi gândeşte-te ce l-a putut determina pe acesta să te critice atât de dur. Poate are dreptate pe undeva!

Horoscop 23 iulie 2018 GEMENI
Eşti omul de care alţii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce ştie mai bine în rezolvarea unei probleme complicate. Tu deţii informaţia, soluţia sau mijloacele concrete de a face lucrurile să evolueze într-o direcţie bună, pentru că priveşti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic până nu eşti sigur că ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treabă, ca atare consideri că ai ajuns acel nivel care să-ţi permită să construieşti totul pe îndelete spre succesul final. Eşti conştient că nu e uşor, dar ştii ce trebuie făcut etapă cu etapă.

Horoscop 23 iulie 2018 RAC
Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te mai relaxezi şi tu cât de cât. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să-ţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi. Te simţi bine printre oamenii care îţi oferă câte ceva din toate acestea.

Horoscop 23 iulie 2018 LEU
Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru că îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru că la destinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti, dar şi faţă de ceea ce urmează să întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru că nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

Horosop 23 iulie 2018 FECIOARĂ
Nimic nu-ţi convine din ceea ce auzi, deoarece ţi-ai agăţat speranţele de un anumit eveniment care nu vine în forma mult dorită. E păcat să pierzi o mulţime de alte veşti sau soluţii bune doar pentru că nu răspund aşteptărilor tale de moment, deci lasă supărarea la o parte şi încearcă să te mulţumeşti şi cu puţin, cu ceea ce primeşti în schimb. Uneori soluţiile cele mai bune pot apărea într-un ambalaj care nu-ţi place la prima vedere, dar după ce vei depăşi impresia iniţială, ai putea descoperi că merita de fapt atenţie. Aşa şi azi: acceptă ce primeşti de la ceilalţi, chiar dacă spui că nu e ceea ce ai nevoie.

Horoscop 23 iulie 2018 BALANȚĂ
Cineva îţi alimentează visele cu promisiuni, cu informaţii suplimentare sau cu încurajări sincere ce te fac să crezi că eşti pe drumul cel bun. Asta ce te motivează enorm să te apuci serios de treabă. Nu stai pe loc, pui mâna pe carte, te informezi, acumulezi noi şi noi experienţe care vor conta în final la materializarea marelui scop la care ţinteşti acum. Eşti conştient că nu e un drum uşor până acolo, dar consideri că trebuie să te foloseşti de orice prilej pentru a mai învăţa ceva, pentru a mai pune o cărămidă la ceea ce doreşti să atingi cândva în viitor.

Horoscop 23 iulie 2018 SCORPION
Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compara cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compara cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urma urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră. Te simţi ca un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Horoscop 23 iulie 2018 SĂGETĂTOR
Te rupi un pic de activităţile pe rol şi arunci o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te opreşti din mers şi să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de peşte. Acum ai instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs de atunci a devenit experienţă folositoare care poate sta la baza succesului de astăzi.

Horoscop 23 iulie 2018 CAPRICORN
Nu ştii să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut şi mai mult… Nu te mulţumeşti cu puţin, sperai ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepţi ceea ce ţi se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia ta e mai mare şi visezi ca, într-o zi, să obţii mai mult şi să ajungi mai sus decât acum. Simţi că poţi mai mult, simţi că meriţi mai mult, de aceea nu te poţi bucura cu ceea ce ai acum.

Horoscop 23 iulie 2018 VĂRSĂTOR
Nu-ţi plac oamenii leneşi şi te tot gândeşti cum să-i implici mai mult la treabă pe cei de lângă tine care nu se pot concentra la ce au de făcut. Unii încearcă să se fofileze în faţa sarcinilor, alţii pasează tot greul pe umerii altora, dar dacă vrei să-i atragi şi pe ei, n-are rost să le ţii cine ştie ce predică inutilă, ci să pui osul la treabă. Prin exemplul tău personal, vor vedea ce e de făcut şi nu vor putea sta la nesfârşit pe margine. Apucă-te tu de treabă, arată-le cum se face, cum e mai bine, şi vei vedea că te vor urma şi ei curând. Pune mâna pe unelte şi construieşte chiar tu ce vrei să atingi, nu te baza pe alţii!

Horoscop 23 iulie 2018 PEȘTI
Porţi după tine o povară mult prea mare, de care nici măcar nu eşti vinovat, dar nu te poţi elibera încă. Stai de vorbă cu tine însuţi cât se poate de sincer şi descoperă că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce tot duci după tine fără rost. Alţii sunt responsabili de cele întâmplate dar, printr-un concurs de împrejurări, au aruncat pe umerii tăi greutatea vinei. Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru că tu nu ai făcut nimic rău, ca atare e un moment bun să te ridici pentru drepturile tale şi, mai ales, pentru adevăr. Alţii se simt foarte bine să aibă cine plăti oalele sparte de ei! Foloseşte-te de toate instrumentele legale ale dreptăţii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 23 Iul - 8:36

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te mai relaxezi şi tu cât de cât.
Cam asta ar trebui sa se intample azi. Twisted Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  atat de simplu Lun 23 Iul - 10:30

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te mai relaxezi şi tu cât de cât.
N-as zice. Nimic nu revine la normal, pana si eu sunt departe de normalitate in perioada asta. Laughing
sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia
Azi am primit o palma peste cap (figurativ) de la o prietena. Very Happy Probabil vrea sa ma readuca la normalitate. Ce stiu eu? Suspect
calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi.
De astea chiar am nevoie. Unde le gasesc? Neutral
Te simţi bine printre oamenii care îţi oferă câte ceva din toate acestea.
Nu are cine sa-mi ofere lucrurile astea, cred ca trebuie sa scormonesc bine in sinea mea sa dau de ele. Razz  Slabe sanse sa le gasesc in alta parte. Exclamation Dar mi-e ca, atata o sa scormonesc in nestire, de-o sa ma enervez de-a binelea. Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 4 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 67 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum