Sa cante muzica!
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Sa cante muzica!
Rezumarea primului mesaj :
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.

pitulicea- 6
Re: Sa cante muzica!
Am adus iar noutati.
O melodie "bubuitoare" ce-ti da chef de viata si de dans. Sau bubuie doar boxele mele?
Probabil, daca o ascultam la boxele de la birou, suna cu totul altfel... mai mono

pitulicea- 6
Frumoasa melodia asta... linistitoare. Nu am gandeam ca Kate Hudson canta asa bine
O stiam doar ca actrita.

pitulicea- 6
Am trecut iar pe la noutati si-am mai cules ceva de pe acolo. 
Am ascultat-o fara sa ma uit la videoclip si mi s-a parut draguta melodia. Apoi am reascultat-o si m-am uitat sa vad si clipul. Pfuuuui, ce de actiune. Nu gust asa ceva. Nu inteleg de ce avem nevoie de atata violenta. Nici genul acesta de femeie nu-mi place
Prefer blandetea si delicatetea.

Am ascultat-o fara sa ma uit la videoclip si mi s-a parut draguta melodia. Apoi am reascultat-o si m-am uitat sa vad si clipul. Pfuuuui, ce de actiune. Nu gust asa ceva. Nu inteleg de ce avem nevoie de atata violenta. Nici genul acesta de femeie nu-mi place

pitulicea- 6
Reggae e un stil care nu-mi displace , Bob Marley fiind unul dintre cantaretii de gen favoriti .
O melodie in care Danielle Bradbery spune ca nu trebuie sa va straduiti prea mult sa ne placeti , trebuie sa va placeti pe voi ... de femei este vorba .
O melodie in care Danielle Bradbery spune ca nu trebuie sa va straduiti prea mult sa ne placeti , trebuie sa va placeti pe voi ... de femei este vorba .

shadow- 6
Nu suna rau melodia
Probabil ca are dreptate
Eu nici nu ma straduiesc. De-aia nici nu ma place nimeni

pitulicea- 6
Da. De-aia stam trei hojmalai calare pe forum. Pe tine, adica.
Sa ma scuze forumistii. E o figura de stil, admirativa.

Sa ma scuze forumistii. E o figura de stil, admirativa.

myrk- 6
La asta nu m-am gandit.
In ceea ce implica privirea, e un punct de vedere.
Kashtan clasic se auzea si inregistra mai bine decat Kashtan 1. Ala din clip. Referitor la aspectul tehnic. Ideea de final e ca nu tot ce e nou e si mai bun.

In ceea ce implica privirea, e un punct de vedere.

Kashtan clasic se auzea si inregistra mai bine decat Kashtan 1. Ala din clip. Referitor la aspectul tehnic. Ideea de final e ca nu tot ce e nou e si mai bun.

myrk- 6
Dupa un mic dejun mare merge si ceva muzica
: o melodie din playlist-ul meu de preferinte , o reascult mereu cu placere , versuri ce te patrund dar ritmul vesel nu te lasa sa cazi in capcana melancoliei
...
O fi ciudat , nu o fi : sa ne spuna JLo
.

O fi ciudat , nu o fi : sa ne spuna JLo

shadow- 6
Noutati iar
O melodie ca multe altele, nici frumoasa, nici urata. Smiorcaiala Ioanei Ignat cu care ne-a obisnuit deja

pitulicea- 6
Melodia asta imi place
Nu-i mare lucru de capul ei, dar mi-a mers la suflet si-o tot ascult de vreo doua zile. Imi place refrenul.

pitulicea- 6
pitulicea a scris:Io cre'ca iti place mai mult cum danseaza decat cum cantaZi drept
![]()
Drept iti spun , ma uitam acum 7-10 ani cum isi unduie coapsele fara sa fiu atent la versuri

Muzica noua romaneasca e fara continut , trebuie sa privesti imaginile sa intelegi ceva

shadow- 6
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|