MUZICA IERNII
+12
ionutz72
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
16 participanți
Pagina 17 din 17
Pagina 17 din 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
MUZICA IERNII
Rezumarea primului mesaj :
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Îți răspund la topicul despre psihologie. Doar acolo s-ar potrivi mai bine.
https://www.ganduriefemere.com/t3803-variatiuni-pe-teme-de-psihologie-si-conexe-ei#754200
De fapt intrasem pe topicul ăsta ca să las un video foarte potrivit pentru zilele de Crăciun. M-am uitat deja la 18 minute din cele 54 și vă asigur că găsiți acolo o poveste frumoasă de Crăciun, așa cum numai Julie Andrews ne poate oferi, împreună cu Mozart, Placido Domingo și alții.
https://www.ganduriefemere.com/t3803-variatiuni-pe-teme-de-psihologie-si-conexe-ei#754200
De fapt intrasem pe topicul ăsta ca să las un video foarte potrivit pentru zilele de Crăciun. M-am uitat deja la 18 minute din cele 54 și vă asigur că găsiți acolo o poveste frumoasă de Crăciun, așa cum numai Julie Andrews ne poate oferi, împreună cu Mozart, Placido Domingo și alții.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Cu ce ne-ai pus tu aici, ascultam o zi intreaga Ore in sir... Ascult o parte, dar nu tot. Mai ales Soundtrack-ul, nu am rabdare sa ascult o ora de muzica in acelasi stil. Ma plictisesc repede si trebuie sa schimb. Probabil si pentru asta o sa ai un "raspuns" la psihologie
pitulicea- 6
Răspunsul îl dau aici. Video cu Julie Andrews nu e numai muzică. E film, e teatru. Uită-te cât m-am uitat eu, 18 minute. 18 minute de încântare.
Am zis eu că am pretenția să ne uităm la tot, mai ales când e vorba de muzică încontinuu? Eu ascult cât îmi cade bine și în timpul ăla evident am o activitate. Când vreau altceva, schimb pe altceva. De regulă două-trei zile ascult același gen de muzică reprezentat prin mai multe video-uri. Pe urmă schimb sau fac pauză.
Am zis eu că am pretenția să ne uităm la tot, mai ales când e vorba de muzică încontinuu? Eu ascult cât îmi cade bine și în timpul ăla evident am o activitate. Când vreau altceva, schimb pe altceva. De regulă două-trei zile ascult același gen de muzică reprezentat prin mai multe video-uri. Pe urmă schimb sau fac pauză.
zaraza26- 5
Cântecul The twelve days of Christmas (Cele douăsprezece zile ale Crăciunului) l-ați ascultat până acum? Îl las aici în două variante superbe.
zaraza26- 5
De Craciun nu ascult decat colinde romanesti De prin 22 decembrie incepand, nu mai ascult deloc muzica straina, doar colinde si muzica traditionala romaneasca. Craciunul e o sarbatoare de suflet.. iar sufletul meu e in Romania.
Am dat anul asta peste un colind al Paulei Seling. Mi-a intrat la suflet. Mi se pare senzational. Si muzica si interpretarea... L-am tot ascultat si ras-ascultat.
Am dat anul asta peste un colind al Paulei Seling. Mi-a intrat la suflet. Mi se pare senzational. Si muzica si interpretarea... L-am tot ascultat si ras-ascultat.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Pagina 17 din 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Pagina 17 din 17
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum