GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MUZICA IERNII

+12
ionutz72
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
16 participanți

Pagina 16 din 17 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Urmatorul

In jos

MUZICA IERNII  - Pagina 16 Empty MUZICA IERNII

Mesaj  pitulicea Lun 30 Noi - 19:38

Rezumarea primului mesaj :

Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici  iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori.  De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]  Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.

Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira Smile
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

MUZICA IERNII  - Pagina 16 Empty Re: MUZICA IERNII

Mesaj  zaraza26 Joi 5 Dec - 12:57

Daaa, e foarte frumoasă muzica iernii!! love

zaraza26
zaraza26
5
5

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Dec - 13:35

Faina melodia Andei ok Imi place mult glasul ei I love you

Am adus si eu o melodie de iarna. Una noua, din iarna asta. E draguta, cumva inocenta si tocmai asta ii da farmec. Smile

pitulicea
pitulicea
6
6

eledas și zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 16 Dec - 14:07

Foarte frumos! Mi-a plăcut mai mult peisajul. Very Happy Eu vin cu o melodie pe care n-am mai auzit-o până acum. Cântecul e de mai demult. Abia aștept să venim cu multe cântece de iarnă aici! t121016 t121016 t121016

zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Dec - 14:37

ok Nici eu n-o stiam. Interesant, ca n-am auzit-o niciodata.
Pai deja venim cu cantece de iarna pe aici, dar se pare ca, in afara de noi doua, nimeni nu mai e interesat de topicul asta Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Dec - 15:00

Eu aduc un colind pe care l-am ascultat si mi-a placut. E un preot pe care l-a cunoscut sora-mea de curand. A fost curioasa sa auda ce colinde are si mi-a trimis si mie, sa-mi ceara parerea Laughing E o combinatie de stiluri, dar nu suna rau.

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  danutz Lun 16 Dec - 15:06

Eu am intrat si am ascultat ultimele doua cantece,mi-a placut mai mult Iarna ca in povesti Smile
danutz
danutz
4
4

pitulicea și zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  danutz Lun 16 Dec - 15:07

Ia te uita,intre timp a mai aparut un colind Very Happy
danutz
danutz
4
4

Sus In jos

Mesaj  danutz Lun 16 Dec - 15:10

Frumos si colindul Smile
danutz
danutz
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 16 Dec - 15:13

Ma bucur ca asculti si tu cu noi big hug Da' poti sa pui si tu niste melodii sau colinde.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Lun 16 Dec - 17:50

E frumos colindul cântat de preot. Iar preotul are o voce deosebită, așa cum îi stă bine unui preot.
Eu am auzit la radio cântecul "O, tannenbaum!" într-o versiune nemaiîntâlnită. Din fericire am găsit-o repede pe internet. Interpretează Tarja Turunen, fostă solistă în grupul Nightwish, de muzică rockmetal simfonic. Are mai multe cântece de Crăciun în același stil, dar "O, tannebaum!" mi se pare cel mai reușit. Câteva cuvinte despre Tarja. După ce s-a căsătorit, membrii trupei nu au apreciat stilul înspre care se îndrepta solista și, fără ca ea măcar să bănuiască ceva, s-a confruntat cu o scrisoare publică a membrilor grupului prin care era concediată. Deși ea fusese printre cei care înființaseră grupul. Așa că vreme de un an a avut evenimente muzicale puține. Muzica ei dedicată Crăciunului are un stil aparte deoarece, așa cum spune la începutul unui video pe youtube, muzica este dedicată celor singuri de sărbători și/sau care au pierdut pe cineva drag în preajma sărbătorilor. O idee foarte bună! Nu la oricine merge o muzică foarte veselă de Crăciun.
Tarja Turunen este soprană lirică.

zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 18 Dec - 12:29

Nu e melodia cu care eram obisnuita, dar imi place stilul celor de la Nightwish si-mi place mult glasul Tarjei t4302
Nu stiam de cele ce i s-au intamplat Sad
Vin si eu cu Oh Holy Night intr-un stil aparte. Nici nu-mi dau seama daca-mi place sau nu  Laughing  Oricum, asta e muzica usoara nu colinde, deci pot sa le modifice cat vor ei  Very Happy

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Mier 18 Dec - 12:58

O, da, cântă frumos Erik Grönwall! t2022
Cred că de aici nu trebuie să lipsească Pentatonix. love

zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 19 Dec - 11:06

Daca nu trebuie sa lipseasca, nu lipseste Laughing Dar eu nu i-am putut asculta, decat pana pe la jumatate. Nu-mi place zgomotul ala de fond. E enervant.
Am observat ca tie iti plac tot felul de piese care pe mine ma obosesc si ma irita. Laughing Laughing Stai mult mai bine cu nervii decat stau eu.
Eu prefer ceva mai cald, cum e si moledia asta:

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Joi 19 Dec - 12:55

Stau bine cu nervii pentru că m-am autoeducat să nu mai țin cont de ce e în jurul meu. Așa pot să îi suport soțului obiceiurile. Dar s-a mai și cizelat și el între timp. El stă mai prost cu nervii ca mine. Deci cineva trebuie să fie calm. Nu că era vulgar înainte, era nepoliticos.

Când stau mai prost cu nervii Very Happy sau m-am plictisit de alte melodii, ascult asta. Am descoperit-o de câteva zile. AMI cântă cam siropos pentru gustul meu. Embarassed

zaraza26
zaraza26
5
5

Sus In jos

Mesaj  shadow Joi 19 Dec - 22:42

zaraza26 a scris:Stau bine cu nervii pentru că m-am autoeducat să nu mai țin cont de ce e în jurul meu …]

Nu te cred Cool , ca nu tii cont de ce se întâmpla in jurul tău , as spune dimpotrivă , ești foarte atenta Very Happy

shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 17 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare