Ligamentari
Pagina 63 din 63 • 1 ... 33 ... 61, 62, 63
Ligamentari
Rezumarea primului mesaj :
Va propun un joc nou: Fiecare vers semnifica un anumit cuvant-definitie stilizata - iar ultimul, tot stilizat, cheia, dezlegarea, cuvantul compus din cele ascunse in versuri.
Obligatoriu, formula - din cate litere este compus fiecare cuvant- se scrie la sfarsit.
Exemplu(usor!):
magazie plutitoare Cuvant din 4 litere
doua bucati coloana are Cuvant din 3 litere
ii place mult la plimbare Cuvant din 7 litere
4+3=7
Solutia: CALA + TOR = CALATOR
Va propun un joc nou: Fiecare vers semnifica un anumit cuvant-definitie stilizata - iar ultimul, tot stilizat, cheia, dezlegarea, cuvantul compus din cele ascunse in versuri.
Obligatoriu, formula - din cate litere este compus fiecare cuvant- se scrie la sfarsit.
Exemplu(usor!):
magazie plutitoare Cuvant din 4 litere
doua bucati coloana are Cuvant din 3 litere
ii place mult la plimbare Cuvant din 7 litere
4+3=7
Solutia: CALA + TOR = CALATOR
Mr Nobody- 4
Re: Ligamentari

pitulicea- 6
Hai ca am fost rautacios.
Dar stim ca Florin e destept si invidia ne face sa-l faultam, uneori, ca in viata.
Evident ca cei ticalosi faulteaza- dar aici pe forum mai si glumim. Nu as da la gioale in viata reala, desi... Mai bine studiez mai mult.
Si shadow e simpatic. Inainte sa ma injure, sa tina cont ca i-am dat un verde, din simpatie.
Si pitu a gasit raspunsul, frumos. Am sa-i dau un verde, mai incolo.

Si shadow e simpatic. Inainte sa ma injure, sa tina cont ca i-am dat un verde, din simpatie.

Si pitu a gasit raspunsul, frumos. Am sa-i dau un verde, mai incolo.

myrk- 6
Faptul ca am incurcat definitiile a fost o sansa pentru Pitu
, altfel Florin gasea solutia din prima
.
Mircea ca de obicei , mare domn
...

Mircea ca de obicei , mare domn

shadow- 6
Acum citeam si eu.shadow a scris:Sunt in trafic si am oprit anume dandu mi seama ca am gresit...
Mii de scuze, aseara eram pe jumatate adormit:
prima definitie si a doua trebuie schimbate intre ele ...
Scuze inca o data !

atat de simplu- 6
Postarea cu pricina m a costat 650 de lei amenda și 90 de zile de suspendare a permisului
... pana la urma s a redus la 30 dar a trebuit sa dau un examen scris : timp și alti bani pierduți
.
Eram la ieșirea din Bacău spre Roman la o benzinărie pe E85 , când i am scris lui Florin ca 50% e corect : am băut o cafea și am plecat mai departe .
Pe drum mirat oarecum ca Florin n a găsit soluția din prima realizez ca eu am greșit și ma pune sfantu’
sa opresc și sa postez mesajul cu pricina ...
Plec , nu fac mai mult de 5-6 km și sunt oprit pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/ora
....
Dacă nu opream sa intru pe forum nu se întâmpla nimic , am stație pe mașina și se anunțase liber : “ băieții” tocmai ieșiseră de pe un drum secundar iar eu le am căzut plocon ...
Aici care mai de care sa mi ia capul pentru o formulare greșita , pe drum poliția îmi ia carnetul și banii : cum sa mai am chef de discuții ?
Pana și Gabi a ales calea ușoară : s a alăturat cârcotașilor in loc sa facă o ligamentare .

Eram la ieșirea din Bacău spre Roman la o benzinărie pe E85 , când i am scris lui Florin ca 50% e corect : am băut o cafea și am plecat mai departe .
Pe drum mirat oarecum ca Florin n a găsit soluția din prima realizez ca eu am greșit și ma pune sfantu’

Plec , nu fac mai mult de 5-6 km și sunt oprit pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/ora

Dacă nu opream sa intru pe forum nu se întâmpla nimic , am stație pe mașina și se anunțase liber : “ băieții” tocmai ieșiseră de pe un drum secundar iar eu le am căzut plocon ...
Aici care mai de care sa mi ia capul pentru o formulare greșita , pe drum poliția îmi ia carnetul și banii : cum sa mai am chef de discuții ?

Pana și Gabi a ales calea ușoară : s a alăturat cârcotașilor in loc sa facă o ligamentare .

shadow- 6
Sa nu-mi zici, shadow, ca eu sunt de vina pentru amenda pe care ai luat-o.

Florin Popa- 6
Pagina 63 din 63 • 1 ... 33 ... 61, 62, 63
Pagina 63 din 63
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|