Snobism
+13
tegeusa
seaman65
mrs nobody
Tizona
shadow
Mr Nobody
daffy_
fotohobby
Adriatica
snow
costica19
pitulicea
habibi77
17 participanți
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Snobism
Rezumarea primului mesaj :
Va propun sa postati aici tot ce vi se pare iesit din comun si se incadreaza la aceasta categorie....snobism.
Va propun sa postati aici tot ce vi se pare iesit din comun si se incadreaza la aceasta categorie....snobism.
habibi77- 6
Re: Snobism
Nici nu merita sa incerci. Le dai satisfactie, inseamna ca ai observat...este tot ce isi doresc...
Mr Nobody- 4
Nu suntem toti la fel si asta nu e de astazi de ieri ci din momentul coborarii din copac...e felul de exprimare a fiecaruia ...poate fi snob, poate fi excentric , sau pur si simplu tine sa iasa in evidentza cu ceva , orice , dar sa fie centrul atentiei ...
shadow- 6
Si totusi...mie imi plac masinile puternice! Trebuie sa stii sa le stapanesti, sa le determini sa te asculte... Nu oricine poate conduce o astfel de masina. Si nu pt ca vreau sa ies in evidenta sau din snobism. Pur si simplu!
Mr Nobody- 4
Vorbesti de parca ar avea suflet.
Sunt niste masini, trebuie sa fii doar destul de abil ca sa profiti la maxim de potentialul lor, atat.
Snobism inseamna dorinta de a parea in ochii lumii ceea ce ti-ai dori sa fii, dar nu o sa fii niciodata. Snob e si ala care zice "vai, draga, am fost aseara la Opera.. minunat!" Si de fapt, el crede ca Bach e un pictor.
Sunt niste masini, trebuie sa fii doar destul de abil ca sa profiti la maxim de potentialul lor, atat.
Snobism inseamna dorinta de a parea in ochii lumii ceea ce ti-ai dori sa fii, dar nu o sa fii niciodata. Snob e si ala care zice "vai, draga, am fost aseara la Opera.. minunat!" Si de fapt, el crede ca Bach e un pictor.
Tizona- 4
In prima parte, am spus cam acelasi lucru, cu alte cuvinte... un moment de slabiciune. Promit ca nu se mai repeta!
Mr Nobody- 4
Mr Nobody a scris:Si totusi...mie imi plac masinile puternice! Trebuie sa stii sa le stapanesti, sa le determini sa te asculte... Nu oricine poate conduce o astfel de masina. Si nu pt ca vreau sa ies in evidenta sau din snobism. Pur si simplu!
Nu e snobism placerea de a conduce o masina puternica . ...insa chestia cu ''nu oricine poate '' e discutabila ...am observat un lucru ; cam peste 0 treime din masinile 4X4 sunt conduse de catre femei ...nu vorbesc despre offroad (acolo trebuie ceva mai mult decat experientza) , ci in traficul pe drumurile publice .
shadow- 6
Cred ca treaba cu abilitatile se referea la puterea de stapanire. Tentatia de a merge mai repede este mare. E plin la stiri de "abili" care au terminat masinile.
seaman65- 6
seaman65 a scris:Cred ca treaba cu abilitatile se referea la puterea de stapanire. Tentatia de a merge mai repede este mare. E plin la stiri de "abili" care au terminat masinile.
La acest aspect faceam referire. Am avut ocazia sa conduc un BMW seria7, nou. Dupa o depasire-la 120- abia am nimerit drumul.Cat despre 4x4 conduse de femei...as spune, mai degraba, manevrate...

Mr Nobody- 4
Femeile macar sunt (de regula) mai linistite decat barbatii. Desi nu este nevoie decat de un tembel (sau contravaloarea feminina) pentru ajunge alti nevinovati in lumea ingerilor.
seaman65- 6
seaman65 a scris:Femeile macar sunt (de regula) mai linistite decat barbatii. Desi nu este nevoie decat de un tembel (sau contravaloarea feminina) pentru ajunge alti nevinovati in lumea ingerilor.
Norocul nostr, altfel...toate au impresia ca si-au luat strada, ca asigurarea -in trafic, nu casco sau rca- este facultativa si ca prioritatea este un atribut al lor...

Mr Nobody- 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum