GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Short films

+11
daffy_
sarmanul_dionis
atat de simplu
aspidistra76
prafsipulbere
sahara
Radu
habibi77
snow
pitulicea
lynn
15 participanți

Pagina 6 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Urmatorul

In jos

Short films - Pagina 6 Empty Short films

Mesaj  lynn Sam 27 Mar - 16:55

Rezumarea primului mesaj :

Recomandări, ce am mai văzut, ce ne-a mai încântat...

lynn
lynn
3
3

Sus In jos

Short films - Pagina 6 Empty Re: Short films

Mesaj  atat de simplu Dum 19 Sept - 17:08

Citisem niste discutii referitoare la cuvinte "obscene" ( am pus ghililemele pentru ca e posibil ca ce consider eu obscen voi sa nu considerati a fi asa si invers).Ideea este ca aceste cuvinte chiar pot exprima ceva.Fac parte din viata si atunci cand vrei sa redai cat mai fidel o realitate( in film, muzica, litaratura, divertisment...) e foarte util si logic sa le folosesti...asta in cazul in care nu doresti ca " opera " ta sa fie mai mult sau mai putin nula( sa nu fiu dura...mai putin expresiva). Wink
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 19 Sept - 17:08

atat de simplu a scris:Citisem niste discutii referitoare la cuvinte "obscene" ( am pus ghililemele pentru ca e posibil ca ce consider eu obscen voi sa nu considerati a fi asa si invers).Ideea este ca aceste cuvinte chiar pot exprima ceva.Fac parte din viata si atunci cand vrei sa redai cat mai fidel o realitate( in film, muzica, literatura, divertisment...) e foarte util si logic sa le folosesti...asta in cazul in care nu doresti ca " opera " ta sa fie mai mult sau mai putin nula( sa nu fiu dura...mai putin expresiva). Wink
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 19 Sept - 17:14

Ce spune el acolo consideri ca-i obscen? Cum spuneai si tu, ce consider eu a fi obscen este posibil ca tie sa nu-ti para.
Eu nu-s exagerat de pudica, si putine cuvinte imi pot "zgaria" auzul.
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 19 Sept - 17:19

"Nula" fara "obscenitati"? Cred ca exagerezi.
Eventual, o copie nu foarte fidela, dar nicidecum nula.
Dupa parerea mea, cand faci un film, scrii o carte, faci o emisiune..... care, toate, se adreseaza unui public foarte larg si foarte divers, trebuie sa pastrezi anumite limite ale bunului simt, pentru cei pe care-i deranjeaza "obscenitatile".
Pentru ca la fel e si-n viata.... nu toti vorbim "ca la usa cortului", sau nu toti avem un comportament imoral.
Ma rog....le folosesti atat cat sa sugerezi o idee, o clasa sociala, o anumita mentalitate, etc. dar sa nu abuzezi de ele.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 19 Sept - 17:19

Este un cuvant care poate fi considerat de unii a fi obscen.Dar tocmai cuvantul ala a fost deliciul ascultatorului, in jurul lui a gravitat intreaga poveste.Crede-ma , extrem de putine cuvinte imi "zgarie" auzul .Completarea asta am facut-o pentru ca am citit azi pe forum niste comentarii si mi-am adus aminte, nu are strict legatura cu ce ce ai postat tu aici, dar mi s-a parut a fi o ocazie buna sa amintesc... Smile :flower: asta pentru ca m-ai facut sa rad!
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 19 Sept - 17:21

pitulicea_de_stepa a scris:"Nula" fara "obscenitati"? Cred ca exagerezi.
Dupa parerea mea, cand faci un film, scrii o carte, faci o emisiune..... care, toate, se adreseaza unui public foarte larg si foarte divers, trebuie sa pastrezi anumite limite ale bunului simt, pentru cei pe care-i deranjeaza "obscenitatile".
Pentru ca la fel e si-n viata.... nu toti vorbim "ca la usa cortului", sau nu toti avem un comportament imoral.
Ma rog....le folosesti atat cat sa sugerezi o idee, o clasa sociala, o anumita mentalitate, etc. dar sa nu abuzezi de ele.

Ai citit " Tropicul racului"? Ca tot e vorba de zodia noastra.Daca ar fis fost scrisa cartea aia intr-o alta maniera, nu o citeam pana la capat.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 19 Sept - 17:21

atat de simplu a scris:
pitulicea_de_stepa a scris:"Nula" fara "obscenitati"? Cred ca exagerezi.

Ai citit " Tropicul racului"? Ca tot e vorba de zodia noastra.Daca ar fi fost scrisa cartea aia intr-o alta maniera, nu o citeam pana la capat.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 19 Sept - 17:22

Nu se mai pot face corecturile in " minutul de gratie"? Question
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 19 Sept - 17:24

N-am citit-o. Am fost si sunt tentata s-o citesc, datorita reputatiei proaste de care se bucura Henry Miller Very Happy
Dar... cine stie... probabil o sa ma umplu de draci in timp ce-o citesc, cum am mai patit si cu alte carti Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 19 Sept - 17:24

Ar trebui sa se poata Neutral N-am schimbat nimic.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 19 Sept - 17:25

Am ajuns sa vorbim despre carti...la filme? Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  snow Dum 19 Sept - 17:25

Aici nu exista editare.
snow
snow
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 19 Sept - 17:26

Laughing Laughing
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 19 Sept - 17:27

Nu am stiut ca nu e editare aici.Bine.Hai sa jucam "fazan"... sper sa nu confund iar jocul Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 19 Sept - 17:28

habibi77 a scris: Laughing Laughing

Tu ce razi Habibi? Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6