Short films
+11
daffy_
sarmanul_dionis
atat de simplu
aspidistra76
prafsipulbere
sahara
Radu
habibi77
snow
pitulicea
lynn
15 participanți
Pagina 6 din 11
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Short films
Citisem niste discutii referitoare la cuvinte "obscene" ( am pus ghililemele pentru ca e posibil ca ce consider eu obscen voi sa nu considerati a fi asa si invers).Ideea este ca aceste cuvinte chiar pot exprima ceva.Fac parte din viata si atunci cand vrei sa redai cat mai fidel o realitate( in film, muzica, litaratura, divertisment...) e foarte util si logic sa le folosesti...asta in cazul in care nu doresti ca " opera " ta sa fie mai mult sau mai putin nula( sa nu fiu dura...mai putin expresiva).
atat de simplu- 6
atat de simplu a scris:Citisem niste discutii referitoare la cuvinte "obscene" ( am pus ghililemele pentru ca e posibil ca ce consider eu obscen voi sa nu considerati a fi asa si invers).Ideea este ca aceste cuvinte chiar pot exprima ceva.Fac parte din viata si atunci cand vrei sa redai cat mai fidel o realitate( in film, muzica, literatura, divertisment...) e foarte util si logic sa le folosesti...asta in cazul in care nu doresti ca " opera " ta sa fie mai mult sau mai putin nula( sa nu fiu dura...mai putin expresiva).
atat de simplu- 6
Ce spune el acolo consideri ca-i obscen? Cum spuneai si tu, ce consider eu a fi obscen este posibil ca tie sa nu-ti para.
Eu nu-s exagerat de pudica, si putine cuvinte imi pot "zgaria" auzul.
Eu nu-s exagerat de pudica, si putine cuvinte imi pot "zgaria" auzul.
habibi77- 6
"Nula" fara "obscenitati"? Cred ca exagerezi.
Eventual, o copie nu foarte fidela, dar nicidecum nula.
Dupa parerea mea, cand faci un film, scrii o carte, faci o emisiune..... care, toate, se adreseaza unui public foarte larg si foarte divers, trebuie sa pastrezi anumite limite ale bunului simt, pentru cei pe care-i deranjeaza "obscenitatile".
Pentru ca la fel e si-n viata.... nu toti vorbim "ca la usa cortului", sau nu toti avem un comportament imoral.
Ma rog....le folosesti atat cat sa sugerezi o idee, o clasa sociala, o anumita mentalitate, etc. dar sa nu abuzezi de ele.
Dupa parerea mea, cand faci un film, scrii o carte, faci o emisiune..... care, toate, se adreseaza unui public foarte larg si foarte divers, trebuie sa pastrezi anumite limite ale bunului simt, pentru cei pe care-i deranjeaza "obscenitatile".
Pentru ca la fel e si-n viata.... nu toti vorbim "ca la usa cortului", sau nu toti avem un comportament imoral.
Ma rog....le folosesti atat cat sa sugerezi o idee, o clasa sociala, o anumita mentalitate, etc. dar sa nu abuzezi de ele.
pitulicea- 6
Este un cuvant care poate fi considerat de unii a fi obscen.Dar tocmai cuvantul ala a fost deliciul ascultatorului, in jurul lui a gravitat intreaga poveste.Crede-ma , extrem de putine cuvinte imi "zgarie" auzul .Completarea asta am facut-o pentru ca am citit azi pe forum niste comentarii si mi-am adus aminte, nu are strict legatura cu ce ce ai postat tu aici, dar mi s-a parut a fi o ocazie buna sa amintesc... :flower: asta pentru ca m-ai facut sa rad!
atat de simplu- 6
pitulicea_de_stepa a scris:"Nula" fara "obscenitati"? Cred ca exagerezi.
Ai citit " Tropicul racului"? Ca tot e vorba de zodia noastra.Daca ar fis fost scrisa cartea aia intr-o alta maniera, nu o citeam pana la capat.
atat de simplu- 6
atat de simplu a scris:pitulicea_de_stepa a scris:"Nula" fara "obscenitati"? Cred ca exagerezi.
Ai citit " Tropicul racului"? Ca tot e vorba de zodia noastra.Daca ar fi fost scrisa cartea aia intr-o alta maniera, nu o citeam pana la capat.
atat de simplu- 6
N-am citit-o. Am fost si sunt tentata s-o citesc, datorita reputatiei proaste de care se bucura Henry Miller
Dar... cine stie... probabil o sa ma umplu de draci in timp ce-o citesc, cum am mai patit si cu alte carti
Dar... cine stie... probabil o sa ma umplu de draci in timp ce-o citesc, cum am mai patit si cu alte carti
pitulicea- 6
Nu am stiut ca nu e editare aici.Bine.Hai sa jucam "fazan"... sper sa nu confund iar jocul
atat de simplu- 6
Pagina 6 din 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Pagina 6 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|