GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sa fii bolnav in Romania!

+31
liviaionita
dorina_s
Florin Popa
eledas
Indra
itina
Violoncella
Queensland
veronica_franco
tegeusa
Nicole
Irinna
Melodia
parwous
Nana_Duval
shadow
atat de simplu
oli
Tizona
mrs nobody
seaman65
Demostene
Eleonore
daffy_
HAUU_HAUU
Mr Nobody
kitty
Radu
snow
habibi77
pitulicea
35 participanți

Pagina 58 din 58 Înapoi  1 ... 30 ... 56, 57, 58

In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 58 Empty Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 20:24

Rezumarea primului mesaj :

Un oradean care a trait trei ani cu un bisturiu in corp da in judecata statul roman la Haga

Oradeanul Ionel Nistor, in varsta 54 de ani, a fost operat in anul 2004 pentru o infectie la coloana la o clinica din Cluj, insa dupa operatie a resimtit dureri in zona operata, iar abia dupa trei ani a descoperit cauza, lama unui bisturiu uitata de catre medici. Astfel, a fost nevoit sa aiba o a doua interventie, la Bucuresti, pentru a i se inlatura lama de bisturiu din corp, arata NewsIn.

Prin urmare, oradeanul a depus plangeri impotriva medicului care l-a operat in 2004, Florian Stefan, la Colegiul Medicilor Cluj si la Parchet, cerand despagubiri de 400.000 de euro, insa in instanta dosarul este inca pe rol. Colegiul Medicilor l-a absolvit pe chirurg de orice culpa. Acesta s-a disculpat explicand ca "fragmentul a fost descoperit la distanta de orice structura vitala sau nervoasa si local nu prezenta aspect inflamator".

Din cauza accidentului, oradeanul este nevoit sa poarte un corset de plastic pentru a-i ajuta coloana, nu este apt de munca si traieste dintr-o pensie de handicap. "In tara mea am fost tratat ca un animal, ultima solutie este sa-mi caut drepatea la Curtea Internationala de Justitie de la Haga", a declarat Ionel Nistor.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mar 9 Mar - 20:31, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 58 Empty Re: Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Vin 27 Dec - 21:52

Eu mereu am fost exceptia de la multe boli!
Saracuta de tine big hug Chiar ai noroc ca esti optimista si esti o luptatoare. O adevarata Leoaica Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Vin 27 Dec - 22:19

Mno, dacă se învelea Dorina în foi de varză... Laughing Aici am fost rău. Very Happy Dar sunt și eu optimist: am fost, deci nu mai sunt. Laughing

A făcut și taică-meu zona zoster- s-a molipsit de la un moș. Un moș al meu- ei fiind doi moși. Laughing Primul moș nu știu de unde a luat virusul. Poate îl avea de copil. Laughing S-a uns cu toate raha... toate unsorile lui naturiste, fără folos. Atunci nu știam de vreun tratament. Apoi a făcut și Adriana, a luat virusul de la Maia- vărsat de vânt. Iar cu imunitatea ei... Durerea i-o calma un spray antiviral. Atât. Ăsta s-a dovedit a fi eficace.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  dorina_s Vin 27 Dec - 22:32

Sa stii ca nu m-am gandit la foi de varza sincer! La vremea aceea o saptamana stateam sa ma gandesc daca m-am lovit la umar si unde... dadeam filmul inapoi dar nu gaseam cauza dar probabil am luat de la careva .
dorina_s
dorina_s
5
5

Sus In jos

Mesaj  myrk Vin 27 Dec - 22:37

Probabil. Dar eu vorbesc de tratament antiviral și tu despre foi de varză. Laughing

Clar ești îndrăgostită! Laughing Lasă că e bine așa. Nu ca noi, îndrăgostiți doar de mâncare. Laughing

Nici asta nu e chiar de colea! Cum o dai, dai numai de bine. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 13 Ian - 19:18

Cu vreo doua pagini in urma am mai vorbit despre Ivermectina si despre potentialul acesteia de a trata cancerul.
myrk a ras, asa cum rade el de obicei. Ii dau motiv sa mai rada si astazi confused

Mel Gibson amenință întreaga industrie a cancerului: Am 3 prieteni care s-au vindecat de cancer în stadiul 4 cu Ivermectină și Fenbendazol - VIDEO cu Joe Rogan
https://www.activenews.ro/stiri/Mel-Gibson-ameninta-intreaga-industrie-a-cancerului-Am-3-prieteni-care-s-au-vindecat-de-cancer-in-stadiul-4-cu-Ivermectina-si-Fenbendazol-VIDEO-cu-Joe-Rogan-194511

Coroborând cele relatate de Gibson lui Rogan, Dr. Kathleen Ruddy, chirurg oncolog, a dezvăluit pentru The Epoch Times anul trecut că a văzut mai mulți pacienți bolnavi de cancer în stadiu avansat recuperându-se dramatic după ce au luat Ivermectină:
Un pacient avea un viitor sumbru, iar apoi s-a întâmplat ceva remarcabil. Acest bărbat avea cancer de prostată în stadiul patru și a încercat toate protocoalele convenționale înainte ca medicii să-i spună că nu mai pot face nimic.
Apoi, a început să ia ivermectină...
În șase luni, leziunile metastatice au început să dispară, iar în mai puțin de un an, "dansa timp de patru ore" trei nopți pe săptămână, potrivit Dr. Ruddy.

Un scenariu similar s-a derulat pentru un alt bărbat diagnosticat cu două tumori esofagiene nerezecabile de care chirurgii nu se apropiau. Era fumător, nu putea înghiți și slăbise 20 de kilograme într-un an și jumătate.
"În câteva săptămâni, părea mai puternic. Putea să înghită. Luase șase kilograme. Vocea lui era mai bună", a raportat Dr. Ruddy. Câteva săptămâni mai târziu, tumorile dispăruseră.

Recent, mai multe rapoarte au lăudat, de asemenea, Fenbendazole ca un medicament anti-cancer potențial miraculos.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 58 din 58 Înapoi  1 ... 30 ... 56, 57, 58

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum