Zodia Mistret

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Zodia Mistret

Mesaj  pitulicea la data de Mier 24 Feb - 21:13

Rezumarea primului mesaj :

Mistretul este cinstit si demn, hotarât si responsabil, adept al dictonului "grabeste-te încet". Nu suporta minciuna, ipocrizia si smecheria. Are o constiinta foarte sensibila, care îl mustra îndelung daca are impresia ca a facut ceva rau.

Este generos si saritor cu cei apropiati, din familie si din cercul de prieteni. Uneori chiar exagereaza cu generozitatea, pentru ca nu stie sa refuze si multi sunt tentati sa-l ia de fraier si sa profite de el.

Mistretul este, însa, teribil de hotarât sa nu se abata de la principiile sale. Nimeni si nimic nu-l poate clinti, decât daca reuseste sa-l convinga cu argumente solide. De regula, Mistretul ia decizii fara sa ceara parerea celorlalti, dar îsi asuma si întreaga responsabilitate. Daca nu reuseste în ceea ce si-a propus, îsi rumega înfrângerea în solitudine si nu da vina pe nimeni pentru greselile lui.

Ori de câte ori se isca un conflict, Mistretul se retrage prudent în vizuina lui, asteptând sa se linisteasca apele. Uneori i se va reprosa ca "da bir cu fugitii" în loc sa lupte, dar el pur si simplu nu suporta tonul ridicat, certurile si intrigile pentru putere. Pe de alta parte, daca este încoltit si nu are alta scapare, se transforma într-un adversar violent si foarte periculos.

Zodiac chinezesc - zodia Mistret Cu toate ca, din anumite puncte de vedere, Mistretul pare un tip blând si asezat, are o mare pofta de viata si de aventura. În adâncul sufletului, îsi doreste sa traiasca intens si sa experimenteze toate placerile vietii. Este un senzual, un expert în dragoste - mai ales în cea fizica. Singurul risc este sa se rataceasca pe caile poftei carnale.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Re: Zodia Mistret

Mesaj  oli la data de Joi 13 Sept - 18:58

Si aici e adevarat !
Uneori i se va reprosa ca "da bir cu fugitii" în loc sa lupte, dar el pur si simplu nu suporta tonul ridicat, certurile si intrigile pentru putere. Pe de alta parte, daca este încoltit si nu are alta scapare, se transforma într-un adversar violent si foarte periculos.
Apoi cred ca nu am fost pe aici ! Is poarca !

Singurul risc este sa se rataceasca pe caile poftei carnale. .
Bine ca nu ma ratacesc in padure ! Laughing Laughing Laughing
oli
oli
6
6


Sus In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Re: Zodia Mistret

Mesaj  pitulicea la data de Joi 13 Sept - 19:03

Pofte carnale? Evil Oli, mama....la Capela cu tine Very Happy Ai multe sa ne spui.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Porc?

Mesaj  umbriel la data de Mier 19 Sept - 11:22

Mda, cred ca si eu sunt "porc".
umbriel
umbriel


Sus In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Re: Zodia Mistret

Mesaj  pitulicea la data de Mier 19 Sept - 12:08

Doar crezi? Smile
Daca anul nasterii declarat la inregistrare e cel corect, chiar esti Wink
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Este

Mesaj  umbriel la data de Mier 19 Sept - 12:25

Da, acela este. Asta ma cam face porc, nu?
umbriel
umbriel


Sus In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Re: Zodia Mistret

Mesaj  oli la data de Mier 19 Sept - 12:28

Nu chiar ....mistret doar !
oli
oli
6
6


Sus In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Re: Zodia Mistret

Mesaj  pitulicea la data de Joi 24 Ian - 22:06

Iepurele si Capra sunt partenerii ideali ai Mistretului. Sarpele e piaza rea.

Compatibilitate Mistret - Sobolan
Convietuirea Mistretului cu Sobolanul nu va fi deloc monotona. Cei doi se bucura de întelegere si atractie reciproca, ceea ce le poate aduce o viata plina de bucurii, prietenie, fericire.

Compatibilitate Mistret - Bivol
Din cauza puternicei atractii sexuale si a unor conceptii comune, relatia dintre Mistret si Bivol merita încercata. Cu putin noroc, pot convietui în armonie.

Compatibilitate Mistret - Tigru
O convietuire armonioasa, în care si Mistretul si Tigrul vor avea parte de buna dispozitie. O relatie solida, care se bazeaza pe prietenie si interese comune.

Compatibilitate Mistret - Iepure
Mistretul si Iepurele sunt sortiti unul celuilalt. Vor avea o convietuire plina de tandrete, buna dispozitie si tihna. Iubirea lor va rezista timpului.

Compatibilitate Mistret - Dragon
Iubirea dintre un Mistret si un Dragon este atât de adânca, tandra si jucausa încât ajunge sa îi agaseze pe cei din jur. Prezenta lor e aproape sufocanta. Dar pentru ei este o convietuire armonioasa, bazata pe comuniune sufleteasca.

Compatibilitate Mistret - Sarpe
Sarpele îl manânca pe Mistret de viu. Nici o sansa de convietuire.

Compatibilitate Mistret - Cal
Mistretul si Calul se pot distra de minune împreuna la petreceri, pe terenul de sport sau în excursii, dar nici unul nu e înstare sa se ocupe si de problemele concrete, de fiecare zi. O relatie care poate fi placuta, dar nu va rezista.

Compatibilitate Mistret - Capra
Mistretul si Capra se îndragostesc la prima vedere si se vor întelege fara cuvinte. Daca ar putea, ar tine-o tot într-o petrecere simandicoasa, cu sampanie si caviar, asa cum le place amândurora.

Compatibilitate Mistret - Maimuta
Între Mistret si Maimuta exista o atractie sexuala irezistibila. Eventualele neîntelegeri sau certuri nu vor face decât sa puna paie pe foc.

Compatibilitate Mistret - Cocos
În ciuda diferentelor dintre ei si a opiniilor divergente, Mistretul si Cocosul pot convietui excelent. Cu putina stradanie si rabdare...

Compatibilitate Mistret - Caine
Cu toate ca va fi, probabil, oarecum monotona, o relatie între Mistret si Caine se bazeaza pe sinceritate si respect reciproc. Asadar, o vor duce bine împreuna.

Compatibilitate Mistret - Mistret
Relatia dintre doi Mistreti începe bine, cu întelegere reciproca, dar se sfârseste repede, când amândoi îsi dau seama cât de superficial este celalalt.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Re: Zodia Mistret

Mesaj  pitulicea la data de Joi 13 Feb - 13:59

Tot ceea ce va face Mistrețul în anul 2020, se va dezvoltă și va evolua în continuare, iar asta îi va face pe reprezentanții acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc să muncească cu și mai multă dedicație.
în anul 2020, Mistrețul va preferă că flirtul să aibă o continuare, iar singură noapte pasională s-ar putea transformă într-o viață de familie lungă și fericită.
Lucrurile pe care Mistrețul și le putea imagina cu greu în visurile sale, vor deveni dintr-o dată destul de realizabile în anul 2020 – important este să nu-și scape șansă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Mistret - Pagina 2 Empty Re: Zodia Mistret

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum