GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodia Sarpe

+4
Domnica
Tizona
habibi77
pitulicea
8 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Zodia Sarpe

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 21:06

Rezumarea primului mesaj :

Sarpele este un maestru cuceritor de inimi. Asa cum a încântat-o pe Eva din vechime, tot asa reuseste sa-i faca pe cei din jur sa-si piarda capul. Rafinat, amuzant si seducator, Sarpele straluceste în societate cu inteligenta si spiritul sau.

Întelepciunea Sarpelui este proverbiala, iar filozofia lui de viata este aparte. Intuitiv si lucid în toate situatiile, devine rezervat în conversatii. Prefera sa taca mai tot timpul si sa-si tina gândurile pentru el. Totusi, daca se abordeaza un subiect abstract, nu ezita sa se exprime, uimindu-si si seducându-si audienta cu cunostintele sale.

Sarpele este o fiinta cu sânge rece. Îi face placere sa se implice în intrigi si combinatii, dar îsi rezerva lungi perioade de timp pentru leneveala.

Este capabil sa rezolve în câteva ore ceea ce altora le-ar lua zile întregi. Când se apuca de treaba, Sarpele este teribil de eficient - mai ales când lucreaza singur si în propriul sau ritm, asa cum îi place. Se misca mai repede decât ceilalti, pentru ca stie cum sa se strecoare printre si peste obstacole, ca un... sarpe în iarba.

Zodiac chinezesc - zodia Sarpe Daca n-ar fi si veninos, Sarpele n-ar mai fi Sarpe adevarat. Îsi ataca inamicii cu comentarii muscatoare si nu îi lasa în pace pâna nu si-a satisfacut setea de razbunare. E un dusman de temut, asa ca e mult mai bine sa te straduiesti sa ti-l faci prieten...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  seaman65 Lun 11 Feb - 6:41

N-ati auzit de Bacalbasa? Ba cal, ba sa. Laughing
seaman65
seaman65
6
6


Sus In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  pitulicea Mier 11 Ian - 9:43

Horoscop chinezesc 2017

În horoscopul chinezesc al Şarpelui din 2017, graţie atracţiei reciproce a acestei zodii cu cea a Cocoşului, se întrevăd orientări favorabile în plan social, profesional şi financiar. Viaţa sentimentală din anul Cocoşului de Foc poate avea de suferit din cauza nestatorniciei sau evitării unui ataşament prea strâns în cuplu.

Horoscop general
În astrologia chinezească, Cocoşul este asociat cu toamna şi recolta din acest anotimp, cu pietrele şi metalele preţioase, fructele şi bucuria. El este în căutarea frumuseţii, armoniei, perfecţiunii şi iubirii romantice. Şarpele este corelat cu focul soarelui din timpul verii, iar focul cu inteligenţă, civilizaţia, modernitatea şi lucrurile bătătoare la ochi. Focul este plin de pasiunea dragostei, dar se fereşte să fie angajat într-o relaţie care-i stânjeneşte libertatea. Şarpele ajută Cocoşul să culeagă fructele dulci, aromate ale toamnei, să aibă împliniri importante, şi îi dăruieşte în schimb Şarpelui simţăminte de iubire, avere şi numeroase bucurii.
Conform filosofiei chinezeşti a celor cinci elemente, Şarpele aparţine grupei focului, iar Cocoşul celei a metalului. În plus, în 2017, cea de-a doua zodie stă sub semnul focului. Drept urmare, Cocoşul respectă Şarpele, ia aminte la dorinţele sale şi îl sprijină să şi le satisfacă. Cu toate astea, în anul chinezesc al Cocoşului de Foc, soarele tinde să îşi piardă din putere, aşa că Şarpelui îi poate fi diminuată pasiunea din dragoste.
Datorită compatibilităţii dintre Cocoş şi Şarpe, relaţiile sociale ale celei de-a două zodii sunt extrem de favorabile şi îi înlesnesc acesteia accederea către faimă, avere, oportunităţi profesionale şi de a călători. Pentru a se petrece toate astea, nativii din Şarpe trebuie însă să se focalizeze acerb spre activitatea socială, să păstreze contactul cu prietenii şi să-şi menţină viabile conexiunile cu oameni influenţi. Este nevoie să-şi păstreze o atitudine caldă, camaraderească şi generoasă în interacţiunea cu cei din imediata lor apropiere. Pe de altă parte, pentru a nu da naştere unor certuri sau confruntări de durată, se impune să păstreze măsura şi să nu profite exagerat de bunăvoinţa prietenilor.

Dragoste şi cuplu
Metalul care stă la baza atracţiei reciproce dintre Şarpe şi Cocoş îngăduie închegarea unor idile în decursul acestui an dar, uneori, nativii din cel dintâi semn zodiacal se pot simţi inconfortabil într-o relaţie de cuplu prea apropiată, pot avea senzaţia că sunt sub papucul partenerului ori că sunt îngrădiţi de acesta să se bucure de viaţă, să-şi ia zborul către năzuinţele şi idealurile lor.
Anul Chinezesc al Cocoşului de Foc este propice în dragoste mai cu seamă pentru bărbaţii născuţi în zodia Şarpelui, care au sporite şanse să întâlnească o femeie potrivită lor. Oricum, indiferent de gen, nativii implicaţi într-o legătură amoroasă par să şi-o învigoreze, nu atât printr-o fierbinte împărtăşire senzuală, cât prin regăsirea puctelor, intereselor comune cu partenerii lor. Dacă eşti căsătorit, este nevoie să fii mult mai grijuliu, mai răbdător cu tovarăşul tău de viaţă, să ţii seama într-un mai mare grad de aspiraţiile şi dorinţele sale.

Muncă şi bani
În sistemul chinezesc al celor 5 elemente, Şarpele conţine metal masculin, iar Cocoşul metal feminin. Cele două tipuri de metale îşi află armonia prin mijlocirea apei, un element ce constitue steaua carierei pentru Şarpe. Acest lucru presupune că, dacă cele două semne zodiacale conlucrează, cooperează, Şarpele va fi însoţit de noroc în carieră. În caz că acestuia i se oferă o promovare sau un alt job, este necesar să estimeze cu realism dacă poate face faţă noii poziţii profesionale, dacă posedă energie şi motivare pentru aceasta.
Metalul Cocoşului reprezintă bani, bijuterii ori proprietăţi pentru Şarpe, oportunitatea de a-şi înălţa nivelul de trai, a-şi creşte prosperitatea. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de avantajele financiare din acest an, nativii din Şarpe trebuie să nu se culce pe lauri, să fie perseverenţi, constanţi în demersurile lor lucrative sau de afaceri.

Sănătate
Starea de sănătate este asociată cu focul sau metalul. Focul caracteristic Şarpelui poate fi potolit de relaţia acestui semn zodiacal cu cel al Cocoşului, generând eventual probleme legate de sistemul cardiovascular. Totodată, aerul nesănătos atribuit Cocoşului indică dezideratul de a veghea cu atenţie asupra unor afecţiuni ale sistemului respirator.

- Numere norocoase: 3, 6.
- Culori norocoase: roşu, azuriu.
- Zodii favorabile unor asocieri: Cocoş, Bivol.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  pitulicea Mar 26 Dec - 10:21

Zodiacul chinezesc Sarpe 2018

Evoluţia ta personală va fi ieşi în evidenţă în acest an. Nativii din zodia Sarpelui vor fi mai rigurosi, vor icnerca sa isi puna mai multa ordine in viata, iar beneficiile nu vor intarzia sa apara. O sa aiba mai mult curaj si vor face eforturi sa aiba succes. Ii va ajuta si starea psihica, dar si sanatatea fizica. Luni favorabile: august, septembrie.

Vei descoperi lucruri noi care te interesează şi vei înţelege mai bine direcţia destinului tău. Multe dintre voi veţi fi atrase de tot ce e legat de spiritualitate. Generozitatea ta naturală se va dovedi utilă în slujba altora. Gândeşte-te la acest lucru dacă ai nevoie vreodată să faci o alegere importantă în carieră.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  pitulicea Joi 13 Feb - 13:56

În acest an poți să-ți schimbi pielea și să renaști! Primești toate șansele să-ți schimbi viața și să o iei de la capăt, pe alt drum mult mai bun! Vei percepe totul ca pe o gură de aer proaspăt. Șarpele, de obicei prudent și calculat, își va pierde mințile într-un vartej de trăiri intense, alături de o persoană care va apărea în viața ta când te aștepți mai puțin. Șobolanul va aduce în anul 2020 un plus de pasiune, armonie și echilibru în viața voatră de cuplu.
În carieă, este posibil să apară mici obstacole, însă calmul specific te va ajuta să treci peste și astrele te încurajează să începi o afacere pe cont propriu, să-ți duci un vis la îndeplinire, să pui bazele unei dorințe mai vechi.
Sfatul astrologului: stai departe de intrigi și conflicte, nu te băga în bârfe și mergi pe drumul tău. Dacă vei respecta asta, se anunță numai bucurii pentru tine și în plan financiar și al carierei.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  pitulicea Mier 27 Oct - 9:26

Previziuni 2022 pentru nativii din zodia Sarpe:

Dragoste
Pe plan sentimental, in anul 2022 va fi liniste si pace, dar nicidecum plictiseala. In anul Bivolului de Metal veti avea oportunitatea sa gasiti un partener de nadejde, pentru ca guvernatorul anului sustine relatiile trainice si de lunga durata. Sarpele cu siguranta va sti sa recunoasca acel sentiment de apropiere si tandrete, care nu apare la tot pasul… Viata familiala a Sarpelui va fi anul acesta linistita si stabila. Singura problema poate fi tendinta voastra spre intrigi subtile, tesute doar de dragul distractiei, dar veti avea suficienta intelepciune pentru a nu strica o relatie importanta.

Finanţa
Anul acesta Sarpele va putea atinge orice inaltime (si anume la inaltimi viseaza) pe care isi va propune sa o atinga. Bivolul Alb de Metal ii va da senzatia ca totul este posibil. O conditie speciala va fi doar dorinta Sarpelui de a invata si de a insusi multe lucruri noi pentru a trece la un nou nivel de dezvoltare si pentru a face un salt in cariera. In anul 2022, Sarpele trebuie sa-si stabileasca obiective cu adevarat inalte, fara sa se teama de greseli sau esec. Chiar daca deocamdata nu este clar de unde va veni ajutorul, cu siguranta il va avea la momentul potrivit. Sarpele va avea nevoie de toata intelepciunea si diplomatia sa pentru a-i ocoli pe concurenti si rivali (astia cu siguranta vor exista). Este indicat sa nu va laudati si sa nu le spuneti la toti despre planurile voastre. Faceti tot ceea ce este necesar pentru succes in liniste, dar, bineinteles, cu ajutorul Bivolului Alb.

Familie
De aceea, putem spune ca, in acest an, nativii acestei zodii vor fi cei care-i vor oferi ajutor persoanelor din jur. Daca acestea din urma inregistreaza succese, voi va veti mandri ca v-ati adus contributia la acest suscces. Sa luam exemplul parintilor care investesc in educatia copiilor, pentru ca mai apoi sa se mandreasca cu rezultatele si realizarile acestora. Pe de alta parte, si voi, la randul vostru, va veti bucura de ajutorul celor din jur, asa incat anul despre care vorbim ar trebui sa fie un an linistit, lipsit de dificultati semnificative. Nu este cazul sa va culcati pe o ureche, insa este bine de stiut ca eforturile voastre vor da rezultatele dorite si ca nu va veti cheltui energiile si eforturile in zadar. In ceea ce priveste starea de sanatate, trebuie sa fiti atenti, in acest an, la problemele legate de siguranta, atunci cand conduceti, inotati, mergeti pe bicicleta, munciti sau practicati orice activitati cu potential periculos. Exista pericol de accidente, daca nu va veti concentra 100% la ceea ce faceti. Trebuie sa va ingrijiti, mai cu seama, de sanatatea intestinelor, a stomacului si a sistemului cardio-vascular.

Munca
Horoscopul iubirii pentru zodia Șarpe în 2022 va fi plin în evenimente fericite, vor fi multe emoții pozitive. Cei care sunt implicați în relații de cuplu vor resimți pace și armonie în căminul conjugal. Toate neînțelegerile din trecut vor fi date uitării.

Carieră
Anul acesta Sarpele va putea atinge orice inaltime (si anume la inaltimi viseaza) pe care isi va propune sa o atinga. Bivolul Alb de Metal ii va da senzatia ca totul este posibil. O conditie speciala va fi doar dorinta Sarpelui de a invata si de a insusi multe lucruri noi pentru a trece la un nou nivel de dezvoltare si pentru a face un salt in cariera. In anul 2022, Sarpele trebuie sa-si stabileasca obiective cu adevarat inalte, fara sa se teama de greseli sau esec. Chiar daca deocamdata nu este clar de unde va veni ajutorul, cu siguranta il va avea la momentul potrivit. Sarpele va avea nevoie de toata intelepciunea si diplomatia sa pentru a-i ocoli pe concurenti si rivali (astia cu siguranta vor exista). Este indicat sa nu va laudati si sa nu le spuneti la toti despre planurile voastre. Faceti tot ceea ce este necesar pentru succes in liniste, dar, bineinteles, cu ajutorul Bivolului Alb.

Bani
In plan profesional, nu veti fi tocmai lipsiti de noroc, insa lucrurile vor merge cu-adevarat bine daca veti adopta o strategie potrivita si daca veti fi constanti in mentinerea ei. Mai mult decat a beneficia de ajutor, veti fi pusi in situatia de a–i ajuta pe novici, pe cei nou veniti, ceea ce va va fi de folos deoarece veti reusi sa formati oameni competenti pentru echipa in care activati. Pe de alta parte, nu putini vor fi cei recunoascatori si care va vor sprijini si ei, la randul lor, la momentul potrivit. Ascensiunea in cariera a celor carora le acordati suport va va aduce recunoastere si recompense ulterior. Veti capata o reputatie foarte buna, iar beneficiile vor veni gradual, pe temen lung. Daca va veti gasi sufocati de prea multa munca, ajutorul nu va va lipsi, ceea ce va fi o mana cereasca in perioadele aglomerate. Nu vor exista castiguri financiare spectaculoase anul acesta. Lunile august si septembrie vor fi cele mai profitabile; in aceasta perioada, norocul la bani va va surade.

Sănătate
Anul Bivolului ii promite Sarpelui o sanatate buna si posibil o imbunatatire a starii generale. Acestea se vor datora unui regim de viata sanatos, bazat pe alimentatie sanatoasa si activitate fizica regulata. Evitati suprasolicitarile, dormiti suficient, reduceti stresul si va veti bucura in anul 2022 de o stare excelenta.

Relaţii
Horoscop de afaceri 2022 semnalizează apariția unei perioade profesionale mai dificile pentru nativii Șarpe. Nativii Șarpe care sunt în postura de angajat vor reuși să atragă atenția celor din conducere, prin atitudinea lor perseverentă de a lucra.

Constatări
Anul 2022 va fi pentru reprezentantii zodiei Sarpe o perioada de odihna si oportunitati, pentru ca energia Bivolului Alb de Metal va completa foarte bine ceea ce ii lipseste Sarpelui. Amatorul de meditatii si cautari spirituale va avea ocazia in sfarsit sa se relaxeze, pentru ca Bivolul cel intelept ii va asigura un suport solid – poate fi vorba atat de o persoana, cat si de circumstantele care se vor crea in anul 2022. Aceste două zodii fac aspect de combinare, care va aduce o energie pozitivă atât în sfera relațională cât și în cea profesională.

Sfatul astrologului
Pe plan sentimental, in anul 2022 va fi liniste si pace, dar nicidecum plictiseala. In anul Bivolului de Metal veti avea oportunitatea sa gasiti un partener de nadejde, pentru ca guvernatorul anului sustine relatiile trainice si de lunga durata. Sarpele cu siguranta va sti sa recunoasca acel sentiment de apropiere si tandrete, care nu apare la tot pasul… Viata familiala a Sarpelui va fi anul acesta linistita si stabila. Singura problema poate fi tendinta voastra spre intrigi subtile, tesute doar de dragul distractiei, dar veti avea suficienta intelepciune pentru a nu strica o relatie importanta. În plus, în anul 2022, se întrevede marea ocazie de a aduce pe lume moștenitorii mult așteptați.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sarpe - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sarpe

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum