GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodia Dragon

+3
habibi77
aspidistra76
pitulicea
7 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 21:05

Rezumarea primului mesaj :

Dragonul e nascut pentru a fi stapân absolut, stralucitor si exceptional. Ca si aprigul Dragon mitic, este un razboinic înnascut, lasa pamântul pârjolit în urma si înflacareaza inimile în calea lui.

Dragonul este un mare comandant, la bine si la greu. Trebuie sa fie respectat atunci când vorbeste, admirat când actioneaza si ascultat când comanda. O energie impetuoasa îi anima fiece actiune: este gata sa accepte orice provocare, sa lupte pentru putere si sa doboare toate obstacolele care îi ies în cale.

Daca se întâmpla sa dea gres, nu va recunoaste niciodata ca a fost învins. Din aceasta umilinta se va naste o noua dorinta de a cuceri. Ca un razboinic neobosit ce este, Dragonul devine mai puternic cu fiece înfrângere si mai invincibil cu fiece rana.

Dragonul este foarte exigent cu ceilalti, dar destul de îngaduitor cu sine. Rar vezi un Dragon sa-si recunoasca greselile... Este plin de el si considera ca i se cuvine tot ce este mai bun. În plus, este un caz clasic de narcisism.

Inteligent, lucid si clarvazator, Dragonul bate cu pumnul în masa atunci când interlocutorul nu-i împartaseste punctul de vedere.

Zodiac chinezesc - zodia Dragon Pentru Dragon, viata este o mare aventura. Nu întelege si nu suporta când cei din jurul sau nu au ambitie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  Tizona Dum 31 Iul - 15:00

Nativul Dragon este plin de vitalitate si de forta. Este si egoist, egocentric, capricios si foarte exigent; nu ii lipsesc, insa, niciodata, admiratorii. Mandru si extrem de franc si credincios, nativul Dragon isi formeaza idealurile inca de foarte tanar si cere aceleasi principii inalte si de la ceilalti. Dragonul este pln de energie si are ceea ce ii trebuie pentru a realiza lucruri mari. Cu toate acestea, daca nu isi franeaza un pic entuziamul, poate sa se arda si se poate intampla ca totul sa se termine intr-un balon de sapun. E in general un fanatic al lucrurilor de care se ataseaza; nu degeaba e semnul cel mai inclinat spre megalomanie. E dificil sau imposibil sa te pui contra lui, pentru ca are tendinta sa intimideze pe cine il sfideaza. Un Dragon furios nu e placut nici sa-l vezi, nici sa-l intalnesti.
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  seaman65 Dum 31 Iul - 15:10

De-aia te enervezi tu asa repede.
seaman65
seaman65
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  Tizona Dum 31 Iul - 15:14

Very Happy cine stie ... Nu ma enervez fara motiv, aia-i clar.
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  seaman65 Dum 31 Iul - 15:15

Tot nu-i bine, cu sau fara motiv.
seaman65
seaman65
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea Joi 24 Ian - 21:54

Dragonul are relatii excelente cu Sobolanul si cu Maimuta. Cu Cainele, însa, îl asteapta zile negre.

Compatibilitate Dragon - Sobolan
O combinatie fericita. Dragonul si Sobolanul se înteleg de minune si, pe deasupra, sunt pe aceeasi "lungime de unda sentimentala".

Compatibilitate Dragon - Bivol
Desi atractia reciproca la prima vedere nu lipseste, Dragonul si Bivolul sunt atât de încapatânati încât aceasta relatie nu va avea viata lunga. Nici unul nu vrea sa lase de la el...

Compatibilitate Dragon - Tigru
O relatie plina de vigoare, de ciorovaieli - dar si de "sedinte" de amor intens. Dragonul si Tigrul sunt o combinatie din care "ies scântei".

Compatibilitate Dragon - Iepure
Dragonul si Iepurele au o singura sansa de convietuire: compromisul. Daca amândoi învata sa lase de la ei, vor descoperi ca se pot completa reciproc. Daca nu, diferentele dintre ei vor conduce la conflicte si despartire.

Compatibilitate Dragon - Dragon
Relatia dintre doi Dragoni poate fi foarte puternica si trainica, cu conditia ca amândoi sa stie sa cedeze putin în lupta pentru întâietate.

Compatibilitate Dragon - Sarpe
Amândoi sunt inteligenti, vicleni si spirituali. Dragonul si Sarpele se potrivesc de minune si o vor duce foarte bine împreuna.

Compatibilitate Dragon - Cal
Dragonul si Calul au o relatie excelenta din punct de vedere sexual. Daca reusesc sa se si înteleaga, îi asteapta o viata foarte placuta împreuna.

Compatibilitate Dragon - Capra
Desi între Dragon si Capra exista o puternica atractie sexuala, pâna la urma îsi vor da seama ca nu le e scris sa fie împreuna si o vor lua fiecare pe drumul lui.

Compatibilitate Dragon - Maimuta
O relatie profunda, cu trairi intense. Dragonul si Maimuta gândesc la fel si se respecta reciproc. Împreuna vor avea parte de fericire si multe realizari.

Compatibilitate Dragon - Cocos
Dragonul si Cocosul sunt doua persoane egoiste care formeaza un cuplu interesant si placut. Le sta bine împreuna, dar pâna la urma personalitatile lor vor intra în conflict.

Compatibilitate Dragon - Caine
O relatie de evitat fara ezitare si fara regrete. Cu orice pret. Orice relatie dintre un Caine si un Dragon îi poate aduce pe amândoi în pragul nebuniei.

Compatibilitate Dragon - Mistret
Iubirea dintre un Dragon si un Mistret este atât de adânca, tandra si jucausa încât ajunge sa îi agaseze pe cei din jur. Prezenta lor e aproape sufocanta. Dar pentru ei este o convietuire armonioasa, bazata pe comuniune sufleteasca.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea Mier 11 Ian - 9:41

Horoscop chinezesc 2017

În 2017, horoscopul Dragonului prefigurează o activitate socială efervescentă, de bun augur în închegarea unor parteneriate fertile şi extinderea sferei de influenţă, noroc şi succese în demersurile legate de studii, carieră şi bani, dar care nu trebuie să conducă spre asumarea unor riscuri ieşite din comun. De-a lungul anului chinezesc al Cocoşului de Foc, viaţa sentimentală este extrem de favorabilă atât nativilor singuri, cât şi celor integraţi într-o relaţie de cuplu.

Horoscop general
Potrivit astrologiei chinezeşti, Cocoşul este corelat cu recolta toamnei, cu fructele, ceaţa, lacurile şi vremuri de încununate de fericire. El este vesel, atractiv, vorbăreţ, romantic, nu are ambiţii ieşite din comun şi îi place să se bucure de viaţă. Dragonul este întâlnit atât în cer, cât şi pe pământ şi sub ape. Preferă, îndeosebi, să se ascundă în spatele norilor, este emotiv, misterios şi inteligent. Cele două zodii sunt orientate spre temperamente diferite şi nu au cum să se stânjenească ci, dimpotrivă, să se completeze, să se armonizeze una pe cealaltă.
Asocierea Cocoşului cu lacurile şi cea a Dragonului cu stăvilarele, barajele, determina o strânsă compatibilitate între aceste semne zodiacale. Atunci când se focalizează spre aceleaşi ţeluri, ele pot clădi o relaţie bună de cooperare, având astfel posibilitatea să aibă rezultate de excepţie.
În sistemul chinezesc al celor cinci elemente, Cocoşul aparţine grupei metalului, şi Dragonul celei a pământului. Pământul este elementul mamă al metalului. Drept urmare, Dragonul poate oferi protecţie, înţelepciune, cunoaştere şi siguranţă Cocoşului. La rândul său, Cocoşul are capacitatea să pregătească terenul Dragonului, să-i aducă sub luminile reflectoarelor talentele, puterea şi inteligenţa. Cocoşul poate îndruma Dragonul cum să se învăluie într-o aură de farmec în sfera socială, să evolueze şi să se remarce în studii şi cum să adune avere, părând să-i fie un partener de afaceri foarte potrivit.
Datorită atracţiei reciproce dintre Cocoş şi Dragon, cea de-a doua zodie are în 2017 o viaţă socială plină de oportunităţi, are ocazia să devină foarte populară în comunitatea sa, să se bucure de un prestigiu crescând.

Dragoste şi cuplu
Metalul care apropie Dragonul de Cocoş făgăduieşte mari împliniri în viaţa amoroasă pentru primul semn zodiacal. Nativii singuri au şansa să înfiripe o poveste de dragoste cu cineva cunoscut ca urmare a tumultoasei vieţii sociale pe care o au la îndemână, cu o persoană capabilă nu numai să le trezească în suflet fiorii unor sentimente fierbinţi, ci să fie şi pe aceeaşi lungime de undă ca şi ei pe plan intelectual, să le fie alături în preocupările şi năzuinţele lor cele mai importante. Dragonii aflaţi într-o legătură de cuplu par să şi-o adâncească, să o aducă la un nivel mai înalt de împărtăşire afectivă. Cei căsătoriţi sunt pe cale să-şi reîmprospăteze conexiunea cu tovarăşul de viaţă, să retrăiască împreună cu acesta simţămintele iubirii dintâi.

Muncă şi bani
Un simbol popular al puterii în China, Dragonul are posibilitatea în anul Cocoşului de Foc să-şi dovedească abilităţile manageriale, autoritatea şi simţul responsabilităţii în plan profesional. Cocoşul îl călăuzeşte către integrarea facilă în muncă de echipa şi îi insuflă idei inovatoare, inspirate la serviciu. Activitatea profesională a Dragonului stă sub semnul norocului, este caracterizată de armonie, bună înţelegere în relaţiile cu colegii şi şefii. Eforturile şi dedicarea din acest an promit să-i fie recompensate din plin. Trebuie ţinut cont că deşi alianţa dintre Cocoş şi Dragon are la bază metalul, cariera celui de-al doilea este reprezentată de elementul lemnului. Metalul poate crea presiune asupra lemnului, ceea ce înseamnă că reorientarea profesională a Dragonului sau schimbarea jobului trebuie să fie tratată cu prudenţă deoarece poate da naştere unei instabilităţi, nesiguranţe ori derute. Dacă se consideră, totuşi, foarte bine pregătit pentru un loc nou de muncă şi îi evaluează în prealabil cu obiectivitate avantajele şi dezavantajele, poate accepta o astfel de provocare.
Abilităţii specifice a Dragonului de a atrage către el banii, trebuie să i se adauge în 2017 o abordare mai energetică şi mai creativă a activităţilor sale financiare, precum şi sprijinul unor persoane influente sau experimentate, cunoscute graţie interacţiunii sale sociale intense. Chiar dacă se poate lansa promiţător într-o nouă afacere datorită bunei sale reputaţii, pentru a-şi mări în mod simţitor câştigurile şi a nu se avânta în riscuri inutile poate avea nevoie de un partener ori un consilier de bună credinţă, eventual unul născut în zodia Cocoşului.

Sănătate
Câteodată, Cocoşul furnizează prea mult metal Dragonului, ceea ce poate conduce către afecţiuni legate de sistemul nervos, ficat, braţe şi picioare. În acelaşi timp, aerul nesănătos cu care este corelat Cocoşul indică necesitatea de a nu neglija probleme ţinând de sistemul respirator, gât şi plămâni.

- Numere norocoase: 1, 5.
- Culori norocoase: roşu, roz, galben, bej.
- Zodii favorabile unor asocieri: Cocoş, Maimuţă, Şobolan.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea Mar 26 Dec - 10:19

Zodiacul chinezesc Dragon 2018

2018 se anunta un an excelent din punct de vedere al sanatatii. Va fi un an in care va trebuis amucnesti mult, ca sa nu ai probleme financiare. Pe pan sentimental se anunta o perioada benefica, atat pentru cei casatoriti, cat si pentru cei singuri. Luni favorabile: august, aprilie, septembrie, decembrie.

În acest an, vei deveni mai sigură pe tine şi îţi vei susţine originalitatea, mai ales în carieră, unde calităţile tale vor fi recunoscute de superiorii şi colegii tăi.Dar vei avea şi tendinţa de a adopta uneori poziţii prea radicale, aşa că încearcă să fii moderată. Refuzând să faci concesii, îi vei antagoniza chiar şi pe cei care vor doar să te ajute. Aşteaptă ca norocul să îţi zâmbească!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea Joi 13 Feb - 13:55

Șobolanul de Metal vine pentru voi cu multe surprize și emoții. Este posibil să dați și de situații ce vă vor părea dificile, însă cu mult calm și optimism, totul se va rezolva ca prin minune. Rezultatele se anunță pe măsură! Succes în dragoste și reușite în carieră, ce să vă doriți mai mult?!
În 2020, vă veți bucura de admirația sexului opus și se anunță aventuri multe, care ar putea duce și la o relație de lungă durată. Se preconizează toate șansele pentru o căsătorie chiar și, de ce nu, apariția unui copil.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  dorina_s Vin 22 Oct - 9:41

Astept sa postezi si aici ceva ce-o sa fie? ce-o sa fie?
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea Vin 22 Oct - 9:44

Esti Dragon? Leu si Dragon? Smile Doua zodii puternice sportiv
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  pitulicea Vin 22 Oct - 9:47

Previziuni pentru anul 2022 pentru nativii din zodia Dragon

Dragoste
In anul 2022, Dragonii se vor remarca in mod deosebit pe plan sentimental. Va fi anul in care tendinta Dragonului spre eroism va prinde radacini in solul fertil si umed al Bivolului si va rasari. Dragonii vor face fapte eroice pentru persoana iubita (chiar si femeile Dragon), isi vor alege o tinta si vor trage direct in ea. Nu se stie doar cum se va simti si cum va reactiona “victima” la aceste trageri neautorizate. Bivolul il poate astampara un pic pe Dragon, inzestrandu-l cu mai multa tandrete si bunatate, dar Dragonul trebuie sa vrea asta.

Finanţa
Anul 2022 va fi pentru Dragon o perioada de mare succes, desi se poate intampla si invers, poate sa devina cel mai prost an din ultimele 12. Este important ca Dragonul sa nu-si supraestimeze puterile in momentul in care va lua o decizie extrem de importanta in ceea ce priveste cariera si banii. Si in acest an cu siguranta va lua aceasta decizie. Bivolul va oferi Dragonului resursele necesare pentru indeplinirea celor mai dificile sarcini si Dragonul, foarte bucuros ca are totul sub control, s-ar putea sa incerce sa muste mai mult decat poate mesteca. Aceasta muscatura risca sa devina o greseala fatala, asadar trebuie facut totul posibilul pentru a se astampara cand e vorba de lucruri importante pe plan profesional. Dragonul va intampina dificultati in stabilirea unor relatii de munca armonioase, pentru ca guvernatorul anului, Bivolul, ii va cere sa fie calm si ascultator, conditii cel mai greu de indeplinit pentru Dragon.

Familie
Se poate spune ca anul acesta, din perspectiva voastra, a nativilor acestei zodii, va fi un an in care ii veti ajuta pe cei din jur, un an ceva mai aglomerat, tocmai din acest motiv. Vor exista destul de multe activitati suplimentare, alaturi de cele deja existente si intrate in rutina. Trebuie sa acordati atentie, in acest an, sigurantei, pentru a evita accidentele. Temperamentul vulcanic ar putea sa va bage, uneori, in bucluc, asa ca putin autocontrol din acest punct de vedere nu ar strica. De asemenea, ar fi bine sa va impuneti rabdare, in orice veti face; aveti obiceiul sa va cam grabiti, vi se pare ca lucrurile sunt mai usoare decat in realitate, asa incat, este foarte posibil sa faceti aprecieri eronate asupra resurselor care trebuie implicate, lucru ce va poate cauza neplaceri. Avand in vedere ca intreaga concentrare este indreptata catre problemele financiare si evolutia carierei, va va ramane putin timp pentru a va ingriji de propria persoana, de a face exercitii, de a va mentine in forma. Din cauza stresului, este posibil sa apara probleme la stomac, splina sa nu mai functioneze cu trebuie, iar muschii se atrofiaza din cauza lipsei de miscare.

Munca
Pe partea sentimentală ei se pot aștepta la momente mai triste, dezamăgiri. În prima parte a anului 2022 vor mai avea de rezolvat unele probleme legate de  partenerul de viață, vor găsi și soluțiile potrivite pentru a elimina frustrarea și a crea o atmosferă armonioasă în căminul conjugal, însă cu un consum considerabil de energie vitală.

Carieră
Anul 2022 va fi pentru Dragon o perioada de mare succes, desi se poate intampla si invers, poate sa devina cel mai prost an din ultimele 12. Este important ca Dragonul sa nu-si supraestimeze puterile in momentul in care va lua o decizie extrem de importanta in ceea ce priveste cariera si banii. Si in acest an cu siguranta va lua aceasta decizie. Bivolul va oferi Dragonului resursele necesare pentru indeplinirea celor mai dificile sarcini si Dragonul, foarte bucuros ca are totul sub control, s-ar putea sa incerce sa muste mai mult decat poate mesteca. Aceasta muscatura risca sa devina o greseala fatala, asadar trebuie facut totul posibilul pentru a se astampara cand e vorba de lucruri importante pe plan profesional. Dragonul va intampina dificultati in stabilirea unor relatii de munca armonioase, pentru ca guvernatorul anului, Bivolul, ii va cere sa fie calm si ascultator, conditii cel mai greu de indeplinit pentru Dragon.

Bani
Anul acesta, pentru voi, va fi dominat de interesul pentru cariera. Numeroase oportunitati vor aparea in calea voastra. Job-ul pe care il aveti va va solicita foarte mult atentia. Daca veti putea face fata presiunilor, asteptarilor tot mai mari, atunci este posibil sa primiti o promovare in acest an. Totusi, daca cerintele sunt mult prea mult pentru puterile voastre, daca va simtiti depasiti de situatie, nu ezitati sa cereti ajutor. Cu siguranta se vor gasi persoane bine intentionate care sa va ajute sa va recapatati increderea in propriile forte. In ceea ce priveste castigurile banesti, nu vor exista castiguri substantiale si nici oportunitati deosebite pentru a mai obtine ceva suplimentar. Este posibil sa apara dipute in familie, din cauza aparitiei unor probleme financiare. Trebuie sa fiti intelepti si sa acceptati sa discutati si sa negociati cu rabdare in problemele financiare.

Sănătate
In anul Bivolului Alb de Metal, Dragonul se va bucura de o stare de sanatate relativ stabila. Bivolul va reusi sa-l tempereze in ciuda caracterului rebel. In 2022, nativii din aceasta zodie ar trebui sa acorde mai multa atentie sistemului nervos – orice sedinta cu un psiholog sau psihoterapeut va avea rezultate de durata.

Relaţii
Horoscopul de afaceri al nativilor din zodia Dragon în anul de Bivol, 2022 vine cu atenționări în ceea ce privește noile investiții, stocurile, tranzacțiile, și relațiile cu cei din echipă. Ei vor lupta pentru a atinge excelența la nivel profesional și pentru a-și îndeplini cu responsabilitate sarcinile.

Constatări
In anul Bivolului Alb de Metal cei nascuti in zodia Dragon vor simti ca forta lor interioara pare sa se fi dublat. Iata ce se intampla cand se combina doua energii extraordinar de puternice – cea a Bivolului si cea a Dragonului. Amandoi sunt puternici, nobili si ambitiosi. Dar in timp ce Bivolul este inert, Dragonul se misca cu viteza maxima, maturand totul din calea lui. In anul 2022 asta va fi si o resursa puternica, si un inconvenient. Horoscopul pentru zodia Dragon din 2022 prezice un an mai dificil pentru acești nativi, din toate punctele de vedere.

Sfatul astrologului
In anul 2022, Dragonii se vor remarca in mod deosebit pe plan sentimental. Va fi anul in care tendinta Dragonului spre eroism va prinde radacini in solul fertil si umed al Bivolului si va rasari. Dragonii vor face fapte eroice pentru persoana iubita (chiar si femeile Dragon), isi vor alege o tinta si vor trage direct in ea. Nu se stie doar cum se va simti si cum va reactiona “victima” la aceste trageri neautorizate. Bivolul il poate astampara un pic pe Dragon, inzestrandu-l cu mai multa tandrete si bunatate, dar Dragonul trebuie sa vrea asta. Speranța lor va fi să dea startul unui nou început în mariaj, plecând de la sentimente profunde de respect și afectivitate.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Dragon - Pagina 2 Empty Re: Zodia Dragon

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum