GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodia Tigru

+2
cara.mia26
pitulicea
6 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 21:03

Rezumarea primului mesaj :

Tigrul are o nestavilita pofta de viata si nu-i lipsesc mijloacele pentru a-si face parte. Averile îl lasa rece, dar se da în vânt dupa aventuri care îi pun puterile la încercare. Nimic nu îi poate sta în cale, nici situatiile neprevazute, nici pericolul.

Tigrul ia hotarâri în functie de impulsul de moment, ascultând mai mult glasul inimii decât pe cel al ratiunii. Entuziasmul sau neînfricat îi mobilizeaza pe cei din jur. Oamenii sunt gata sa-l urmeze pâna la capatul pamântului, numai ca sa fie partasi parte la visurile si proiectele lui ambitioase, prin care urmareste în primul rând sa evadeze din monotonia vietii de zi cu zi.

Aceasta extravaganta merge mâna în mâna cu nevoia Tigrului de a comanda: îi place sa fie ascultat fara crâcnire. Cei care îndraznesc sa-i conteste autoritatea ar face bine sa se pazeasca: risca sa încaseze zgârieturi urâte.

Excesiv în toate, comportamentul Tigrului tradeaza forta emotiilor ce îl anima: pasiunea si înversunarea fac parte din viata lui de zi cu zi. Când cineva încearca sa îl vâre în cusca, înnebuneste de furie si ragetele lui vor fi asurzitoare!

Zodiac chinezesc - zodia Tigru Aventurier neobosit, Tigrul îsi construieste viata din întâmplarile si ocaziile care i se ivesc, profitând de fiecare sansa cu o îndrazneala aproape inconstienta. Din acest motiv, este imprevizibil si nu prea reuseste sa îi faca pe cei din jur sa se simta în siguranta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea Lun 9 Ian - 12:38

Horoscop chinezesc 2017

În horoscopul chinezesc al Tigrului din 2017 apar în prim plan oportunităţi importante dar trecătoare în toate aspectele existenţei, inclusiv în studii, care trebuie să fie exploatate la maximum chiar atunci când se ivesc. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc viaţa amoroasă este de bun augur, însă poate pune la încercare constanţa şi perseverenţa bărbaţilor. Cea profesională este propice, dar presupune tărie în angajarea într-o concurenţă uneori acerbă, iar activităţile financiare sunt profitabile îndeosebi pe termen lung.

Horoscop general
În astrologia chinezească, Cocoşul este asociat cu fructele toamnei, iar Tigrul cu pomii înalţi de la începutul primăverii, care nu au la dispoziţie o prea mare căldură. Aşadar, în anul Cocoşului de Foc, Tigrul se poate bucura de fructele pomilor, de numeroase realizări importante.
Pentru Tigru, un animal carnivor, Cocoşul este o pradă. În sistemul chinezesc al celor cinci elemente, cea de-a doua zodie face parte din grupa metalelor. Metalului îi este teamă de foc. Tigrul aparţine grupei lemnului şi conţine foarte puţin foc. Pentru a prinde Cocoşul, Tigrul are nevoie deci de foc, fiind necesar să se încarce cu energie în răstimpul verii. Înainte de a intra în acţiune, Tigrul trebuie să urmărească Cocoşul, şi să aştepte o ocazie propice de a-l înhăţa, să atace la timpul şi momentul potrivit! Pe de altă parte, metalului nu îi este teamă de lemn, aşadar Cocoşul nu este o pradă uşoară! Pentru a intra în posesia acestui trofeu de vânătoare Tigrul trebuie să facă eforturi constante, să dea dovadă de voinţă, perseverenţă.
Deşi Cocoşul este norocos pentru Tigru în carieră şi în întreprinderi financiare, el nu este prezent mereu prin preajma sa. Aşadar, nativii din cea de-a doua zodie chinezească trebuie să nu-şi irosească norocul, să încerce să profite din plin de orice oportunitate le apare în cale în activitatea socială. Este necesar să dăruiască ajutor şi sprijin celor din jurul lor, astfel încât să aibă aliaţi de nădejde în orice demers viitor din plan profesional şi financiar. Au capacitatea să-şi înfrângă duşmanii declaraţi sau ascunşi, dar de-a lungul unei mari perioade de timp. Unele din roadele cele mai importante culese de Tigru în decursul anului Cocoşului de Foc sunt legate de învăţătură, perfecţionare personală. I se poate ivi oportunitatea unei burse sau a unor studii în străinătate, are şansă să treacă cu brio peste examene ori să aibă o împlinire de excepţie la finalizarea unui ciclu din învăţământ.

Dragoste şi cuplu
Viaţa sentimentală stă sub semnul fericirii în 2017. Cocoşul înglobează metal feminin, iar Tigrul foc masculin. Întâlnirea dintre focul masculin şi metalul feminin dă naştere unor relaţii de dragoste caracterizate de o puternică atracţie reciprocă. Cocoşul este corelat cu Tigrul printr-un soţ sau un iubit. Drept, urmare, dacă eşti femeie şi vrei să scapi de singurătate, ai şansa să cunoşti pe cineva asemeni unui suflet pereche, un partener care se apropie foarte mult de cel visat de tine. Dacă eşti deja într-o relaţie de cuplu, vei petrece numeroase clipe memorabile alături de iubitul tău, recunoscând înalta compatibilitate dintre voi. Bărbaţilor singuri din zodia Tigrului le trebuie niţică răbdare în închegarea unei legături în doi. Ei au nevoie de timp pentru a-şi dovedi iubirea şi onestitatea unei persoane care le-a cucerit inima. Bărbaţii care au o tovarăşă de viaţă sunt împliniţi de armonia şi buna înţelegere din conexiunea lor amoroasă.

Muncă şi bani
Tigrul îşi poate atinge obiectivele ţinând de muncă şi bani datorită Cocoşului, care îi dezvăluie comorile sale de preţ. Cele două semne zodiacale pot crea oportunităţi şi câştiguri însemnate, părând să fie foarte buni parteneri de afaceri.
Având în vedere că metalul reprezintă steaua carierei pentru Tigru, iar acest element este specific Cocoşului, sunt de aşteptat succese notabile pe plan profesional. Nu trebuie să fie neglijat că nativii din Tigru sunt totuşi confruntaţi cu o competiţie destul de dură, că trebuie să îşi afirme cu insistenţă competenţa, dar şi să se asigure că nu sunt prinşi pe picior greşit de acţiunile ipocrite ori răuvoitoare ale unor colegi sau şefi. Pentru a face faţă acestor provocări, se impune să îşi îmbunătăţească comunicarea cu cei din sfera profesională, să îşi menţină mereu o atitudine pozitivă şi un spirit entuziast în muncă. Dacă li se oferă un nou job, mai avantajos, trebuie să-l accepte, dar nu în grabă. Ţinând cont că este vestită o vreme a recoltei, a recunoaşterii meritelor şi eforturilor de până acum în jobul actual, decizia schimbării locului de muncă poate fi una greşită!
Întrucât Cocoşul este relaţionat cu toamna, iar Tigrul cu primăvară, este necesară o muncă şi o perseverenţă constanţa în afaceri, în demersurile financiare, cel puţin în primele două anotimpuri ale anului, înainte de a apare beneficii importante. Planurile financiare puse în aplicare de mai mult timp îşi pot arată totuşi roadele chiar de la începutul anului chinezesc al Cocoşului de Foc. Iniţierea unei afaceri sau extinderea uneia trebuie să se focalizeze pe ţeluri pe termen lung.

Sănătate
Deoarece lemnul Tigrului şi metalul Cocoşului nu sunt compatibile, sănătatea nativilor din prima zodie poate fi afectată în acest an. Nu este vorba de probleme grave, însă, în cazul unor simptome care îşi fac apariţia destul de des, este necesar un control medical cât mai amănunţit. Cocoşul este asociat câteodată cu un aer nesănătos, aşa că trebuie să fie dată o atenţie specială unor afecţiuni legate de sistemul respirator, plămâni şi gât.

- Numere norocoase: 3, 9.
- Culori norocoase: negru, albastru, azuriu, verde.
- Zodii favorabile unor asocieri: Cal, Câine, Porc.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea Lun 16 Oct - 9:10

Interesanti Tigrii astia Rolling Eyes Totusi, nu-s pentru mine Neutral
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea Dum 24 Dec - 9:49

Zodiacul chinezesc Tigru 2018

Anul nou chinezesc este deosebit de promiţător şi poţi reuşi în tot ce ţi-ai propus.

Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţii cont este să ai încredere în tine. Mergi înainte fără să îţi pui prea multe întrebări. Dacă eziţi, vei risca să pierzi ocazii speciale care îţi pot apărea în cale. Ştii că nu poţi avea noroc la nesfârşit, iar dacă nu profiţi pe deplin de climatul excelent al anului, ai putea ajunge într- situaţie dificilă anul viitor. Scapă de îndoieli şi avansează!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea Joi 13 Feb - 13:54

Șobolanul de Metal va arunca în mod constant în calea Tigrului perspective tentante, astfel încât ochii să i se aprindă – pe care să o urmeze? Totodată, nu ai voie să eziți: cine ezită – pierde! Tigrul oricum este foarte norocos, dar în anul 2020, în viata ta va fi ca o loterie în care tu ai toate biletele câștigătoare.
În dragoste, Tigrii vor reuși nu numai să-și găsească un partener potrivit, dar să se și îndrăgostească lulea, experimentând pasiunea în toate nuanțele ei. Tigrii căsătoriți sunt sfătuiți să se implice mai mult în viața de familie, să vă răsfățați și ajutați partenerul în treburile casnice și să fiți foarte atenți și grijulii!
Una dintre surprizele, pregătite de Șobolan pentru Tigru în 2020 este bogăția neașteptată. Mulți Tigri vor obtine independență financiară datorită descoperirii unei noi surse de venit, altora banii le pot pica practic din cer.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  pitulicea Vin 5 Noi - 10:51

Horoscop anul 2022 pentru nativii din zodia Tigru

Dragoste
Pe plan sentimental va fi un pic de agitatie. Ceea ce trebuie sa retina reprezentantii zodiei Tigru suna cam asa: nu va jucati cu focul si ganditi-va bine inainte sa faceti ceva. Bineinteles, pentru Tigrii aprigi si infocati este o recomandare extrem de greu de urmat, dar daca e sa mizati pe noblete (si Bivolul, si Tigrul ambii au aceasta calitate), puteti ajunge la o armonie absoluta in viata de cuplu. Bivolul il va aduce pe Tigru cu picioarele pe pamant si il va tempera, il va face mai familist si mai putin impulsiv. Pentru multi Tigri acest an va fi o oportunitate excelenta de a duce relatia la un nivel mai serios.

Finanţa
Pe plan profesional Tigrul se va putea arata in toata splendoarea lui. Bivolul va asterne paie acolo unde Tigrul va uita sa-si puna o perna de siguranta, Bivolul ii va oferi Tigrului si resursele necesare pentru atingerea celor mai ambitioase obiective. Curajul de a-si asuma riscuri si vioiciunea Tigrului ii vor permite sa faca un salt considerabil in cariera, tendinta de a se impune il va determina sa se afirme la maxim, daca Bivolul, bineinteles, nu-l va mustra pentru supraactivitate. Ascultati de urmatorul sfat: incercati sa stabiliti o relatie buna si armonioasa cu sefii – cu cat mai echilibrata va fi, cu atat mai multe sanse veti avea sa obtineti rezultate excelente in anul 2022.

Familie
Anul acesta va fi un an profitabil pentru voi, nativii acestei zodii. Va fi un an in care veti petrece mai mult timp cu iubitul/iubita, cu apropiatii, cu colegii de munca sau cu prietenii; socializarea va prinde foarte bine, va place sa va desfasurati in mediile sociale. Atentie insa, personalitatea voastra puternica s-ar putea sa fie cea care sa va joace feste. Daca impetuozitatea, impulsivitatea, tendintele de dominare si aroganta vor pune stapanire pe atitudinea si modul vostru de a va exprima, nimic din ceea ce faceti nu va avea efectul pe care-l asteptati. Este foarte posibil ca, din acest punct de vedere, sa mai aveti, din cand in cand, si unele surprize neplacute. Pastrati un echilibru intre viata de familie si cea profesionala; va veti simti mai impliniti astfel.

Munca
Norocul le va surâde în anul 2022 nativilor Tigru care vor să-și găsească sufletul pereche. Pe partea sentimentală, aceștia se pot aștepta la socializare, posibilitatea de a stabili noi relații și chiar de a se căsători.

Carieră
Pe plan profesional Tigrul se va putea arata in toata splendoarea lui. Bivolul va asterne paie acolo unde Tigrul va uita sa-si puna o perna de siguranta, Bivolul ii va oferi Tigrului si resursele necesare pentru atingerea celor mai ambitioase obiective. Curajul de a-si asuma riscuri si vioiciunea Tigrului ii vor permite sa faca un salt considerabil in cariera, tendinta de a se impune il va determina sa se afirme la maxim, daca Bivolul, bineinteles, nu-l va mustra pentru supraactivitate. Ascultati de urmatorul sfat: incercati sa stabiliti o relatie buna si armonioasa cu sefii – cu cat mai echilibrata va fi, cu atat mai multe sanse veti avea sa obtineti rezultate excelente in anul 2022.

Bani
Nu exista probleme de sanatate deosebite pentru voi anul acesta. Lucrurile se vor mentine aproximativ la fel ca si in anul trecut. Uneori va veti simti obositi, dupa o perioada de munca ceva mai aglomerata ca de obicei. Este bine sa va acordati si ragazul necesar pentru a va odihni atat cat trebuie pentru a va pastra in forma maxima. Trebuie sa acordati o atentie deosebita sanatatii intestinelor, stomacului, sistemului digestiv, in general.

Sănătate
In anul Bivolului Alb de Metal practic toate zodiile din horoscopul chinezesc se vor bucura de multa energie si o stare buna de sanatate. Totusi, in cazul Tigrului trebuie sa tinem cont de faptul ca inclinatia spre risc poate duce la traumatisme, care avand in vedere lentoarea Bivolului, se vor face simtite mult timp. Anul acesta orice boala trebuie mai degraba prevenita decat tratata, pentru ca procesul de vindecare poate dura luni intregi.

Relaţii
La capitolul financiar nativii Tigru se pot aștepta la surprize plăcute în anul 2022, Steaua Soarelui este în sectorul lor zodiacal, iar energia bogăției va ajunge la cote ridicate. Nativii Tigru ar fi bine să știe că în acest an sunt pe cont propriu, nu se vor putea baza pe ajutorul celor din anturaj sau de la locul de muncă, din cauza invidiei pe care o vor provoca în rândul acestora.

Constatări
Anul Bivolului Alb de Metal va fi pentru Tigru atat o perioada interesanta, cat si una de disconfort. De fapt, se vor crea conditii ideale pentru a va dedica timpul dezvoltarii personale. Prin ce se deosebeste Tigrul de Bivol? Prin tendinta spre risc. Bivolul nu suporta tot ceea ce este instabil si imprevizibil, iar Tigrul practic cu asta traieste. Prin urmare, in anul Bivolului Alb de Metal Tigrul va trebui sa lupte pentru dreptul de a face schimbari, pentru ca are nevoie de ele ca de aer. Dar nativii Tigru au un caracter puternic, și încurajați fiind și de energia Stelei Soare, vor vedea că în clipele mai dificile, vor primi încurajări și sprijin de la cei dragi.

Sfatul astrologului
Pe plan sentimental va fi un pic de agitatie. Ceea ce trebuie sa retina reprezentantii zodiei Tigru suna cam asa: nu va jucati cu focul si ganditi-va bine inainte sa faceti ceva. Bineinteles, pentru Tigrii aprigi si infocati este o recomandare extrem de greu de urmat, dar daca e sa mizati pe noblete (si Bivolul, si Tigrul ambii au aceasta calitate), puteti ajunge la o armonie absoluta in viata de cuplu. Bivolul il va aduce pe Tigru cu picioarele pe pamant si il va tempera, il va face mai familist si mai putin impulsiv. Pentru multi Tigri acest an va fi o oportunitate excelenta de a duce relatia la un nivel mai serios. Cum fidelitatea nu este punctul forte al nativilor Tigru, în anul 2022 ei vor trece prin încercări la acest capitol. Steaua Furturilor îi va împinge de la spate cu o energie puternică, care s-ar putea să le conducă pașii spre dormitoare străine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Tigru - Pagina 2 Empty Re: Zodia Tigru

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum