GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodia Sobolan

+6
seaman65
Tizona
dragos
elly
Hagu_chan
pitulicea
10 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 21:01

Rezumarea primului mesaj :

Sobolanul stie sa se bucure de placerile vietii. Este mare amator de mâncaruri rafinate si cunoscator al vinurilor bune. E curios din fire, în legatura cu orice subiect, si simte repede când e rost de un câstig: un adevarat oportunist.

Are o imaginatie bogata, care îl îndeamna sa iasa din rutina zilnica punând la cale tot felul de mici surprize spre bucuria prietenilor. Familia si mai ales copiii Sobolanului sunt încântati de dragostea sa ocrotitoare, de devotamentul total fata de familie, ce se manifesta de îndata ce iese din casa.

Sobolanul are o personalitate carismatica si stie sa se învaluie într-o aura de mister. Are obiceiul de a intra în relatii cu oameni care îl pot ajuta, cel putin la început (ca un adevarat oportunist). Dar uneori se formeaza o prietenie sincera si solida.

Este fidel în dragoste si devotat prietenilor. De obicei, Sobolanul are prieteni destul de putini, pentru ca îi alege cu multa grija. Daca e cazul, stie cum sa obtina de la ei tot ce vrea. Are o abilitate înnascuta de a-i manipula pe cei din jur fara scrupule si fara sa se simta vreo clipa vinovat.

Neîncrezator din fire, Sobolanul este secretos în ceea ce priveste viata sa personala. Este hipersensibil si nu suporta sa fie luat peste picior sau sa i se faca reprosuri. Daca se simte amenintat cât de putin, devine imediat agresiv si ataca primul.

Zodiac chinezesc - zodia SobolanTrebuie sa fie atent sa nu se arate prea cinic, pentru ca îi poate deranja pe cei din jur. De asemenea, este foarte pretentios si are tendinta de a fi excesiv de critic (ceea ce se cheama "cârcotas").
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Joi 13 Sept - 20:10

pitulicea a scris:
O ciudatenie a unora din aceasta zodie este ca le este dificil sa se separe definitiv de fostele relatii.
Neutral Neutral Dificil...... da..... Chiar imposibil Laughing
Rolling Eyes Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  elis27 Joi 13 Sept - 21:04

Asa e ,ciudati oameni! Very Happy
elis27
elis27
4
4


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  habibi77 Joi 13 Sept - 21:16

Aveti nevoie de un troian, poate va formatati fortat! Very Happy
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Joi 13 Sept - 21:39

Din ce zodie sa fie troianul? Wink
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  habibi77 Joi 13 Sept - 21:47

Rolling Eyes Asta nu mai stiu, nu e de competenta mea! confused
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Joi 24 Ian - 21:32

Sobolanul se întelege excelent cu Dragonul si Maimuta. Când vede un Cal, fuge mâncând pamântul - sau, cel putin, asa ar trebui.

Compatibilitate Sobolan - Sobolan:
O relatie care are toate sansele sa mearga bine, mai ales ca parteneriat în afaceri. Între cei doi Sobolani poate aparea, însa, rivalitatea si se poate ajunge la concurenta acerba.

Compatibilitate Sobolan - Bivol
Poate fi o superba aventura sentimentala, în care atractia sexuala va fi intensa, dar o casnicie ar fi un dezastru. Între Sobolan si Bivol va exista întotdeauna admiratie si respect.

Compatibilitate Sobolan - Tigru
Totul depinde de capacitatea lor de a face compromisuri. Mai devreme sau mai târziu, între Sobolan si Tigru vor aparea tensiuni. Pot fi buni prieteni, dar o relatie sentimentala nu are sanse.

Compatibilitate Sobolan - Iepure
Nu se potrivesc deloc. Sobolanului, care se da în vânt dupa aventura, i se pare ca Iepurele nu are pic de vlaga si spontaneitate. Nu vorbesc aceeasi limba.

Compatibilitate Sobolan - Dragon
O combinatie fericita. Sobolanul si Dragonul se înteleg de minune si, pe deasupra, sunt pe aceeasi "lungime de unda sentimentala".

Compatibilitate Sobolan - Sarpe
Sobolanul si Sarpele simt o fascinatie reciproca. Daca reusesc sa "împace" diferentele dintre ei, vor avea multe de învatat unul de la celalalt.

Compatibilitate Sobolan - Cal
Total incompatibili, Sobolanul si Calul nu au ce cauta împreuna. Pot conta unul pe altul doar ca dusmani.

Compatibilitate Sobolan - Capra
Relatia între Sobolan si Capra este foarte anevoioasa. Totusi, daca amândoi fac eforturi, s-ar putea sa mearga.

Compatibilitate Sobolan - Maimuta
Sobolanul si Maimuta au multe în comun: gândesc la fel si vad viata cu aceiasi ochi. Atractia reciproca este irezistibila.

Compatibilitate Sobolan - Cocos
O relatie în care dragostea va ceda în fata conflictelor. Pentru ca Sobolanul si Cocosul sa poata convietui, ar trebui sa "împace" prea multe deosebiri.

Compatibilitate Sobolan - Caine
Desi Cainele pare cam "nesarat" în ochii Sobolanului, pot ajunge la o convietuire stabila. Important este ca exista respect reciproc.

Compatibilitate Sobolan - Mistret
Convietuirea Sobolanului cu Mistretul nu va fi deloc monotona. Se bucura de întelegere si atractie reciproca, ceea ce le poate aduce o viata plina de bucurii, prietenie, fericire.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Vin 25 Ian - 14:14

Compatibilitate Sobolan - Iepure
Nu se potrivesc deloc.
De-asta ne-am despartit Neutral
Sobolanului, care se da în vânt dupa aventura, i se pare ca Iepurele nu are pic de vlaga si spontaneitate.
Daaaa... zilnic am cate-o aventura si bietul iepuras nu poate tine pasul cu mine Very Happy
Nu vorbesc aceeasi limba.
Totusi, cand vorbim reusim sa ne intelegem Smile
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Lun 9 Ian - 12:34

Horoscop chinezesc 2017

Horoscopul chinezesc 2017 vesteşte pentru Şobolan o interacţiune benefică în sfera socială ce ar trebui să se echilibreze cu tendinţa de focalizare asupra familiei, dezideratul de a se debarasa de rutină şi obişnuinţe, o viaţă sentimentală matură, stabilă, una profesională promiţând realizări dacă este dezbărată de comoditate, şi activităţi financiare necesitând o sporită prudenţă.

Horoscop general
Dacă Şobolanul este conectat în astrologia chinezească cu apele stătătoare sau cu ploaia, Cocoşul stă sub semnul metalului feminin, fiind asociat cu lacurile, metalele şi pietrele preţioase. Apa îşi află un locaş statornic în lacuri, aşa că, în 2017, Cocoşul de Foc îl face pe Şobolan să se simtă bine, la căldură, împlinit acasă, îi dăruieşte protecţie şi şanse în studii.
Tendinţa de mai sus nu trebuie totuşi să fie împinsă prea departe, să conducă spre comoditate, tabieturi şi închiderea între pereţii locuinţei!
O altă parte negativă a acestui an chinezesc constă în corelarea Cocoşului cu ceaţa. Atunci când ceţurile apar la suprafaţa apei, crează derută, dificultăţi în orientare, în găsirea drumul spre mal. Drept urmare, Şobolanului i se impune să se desprindă de rutină, să nu-şi permită să fie înceţoşat de obişnuite, ci să se bazeze cât mai mult pe spontaneitate, instinct şi intuiţie.
Întrucât Cocoşul de Foc conferă de obicei isteţime, înţelepciune, în 2017 Şobolanul poate profita de aceste daruri, având şansa de a avea beneficii datorate agilităţii minţii, efluviilor sale creative, talentelor sale.
Viaţa socială pe care o are la dispoziţie Şobolanul în anul chinezesc 2017 îi permite, de fapt, să se desprindă de inerţie, cărări bătătorite, să-şi extindă numărul de contacte umane utile ce îi pot favoriza împliniri profesionale şi financiare. Cu atât mai mult, este necesar să evite conflicte, neînţelegeri cu cei din preajma sa.

Dragoste şi cuplu
Pentru a reuşi să închege o idilă promiţătoare pe termen lung, să cunoască o persoană potrivită lor, Şobolanii singuri trebuie să se lase cât mai mult antrenaţi în multiplele evenimente sociale care le sunt la îndemână sau să nu se jeneze să întâlnească un eventual partener prin intermediul unui membru al familiei sau al unui prieten vechi. Pot prefera să se dedice unei legături de cuplu cu cineva înzestrat cu o atitudine foarte matură, serioasă, faţă de viaţă. Având în vedere grija, vigilenţa cu care Cocoşul veghează peste cuibarul său, noul an stă sub semnul loialităţii, credinţei din relaţii în doi deja formate, a focalizării către familie în cele de căsătorie.

Muncă şi bani
Dacă nu se dau înapoi de la eforturi, sfera profesională este înconjurată de bune auspicii pentru nativii din zodia Şobolanului. În caz că se simt totuşi nedreptăţiţi sau limitaţi în jobul actual, ei pot să-şi afle cu uşurinţă, câteodată graţie unor persoane influente, un nou serviciu, mai satisfăcător, inclusiv din punct de vedere financiar, cu condiţia de a fi dispuşi să-şi perfecţioneze competenţele, abilităţile şi să-şi pună la treabă creativitatea.
Cu toate că în tradiţia chinezească Şobolanul este un simbol al norocului şi prosperităţii, în anul Cocoşului de Foc trebuie să-şi asume o prudenţă sporită în plan financiar, să nu se avânte spre investiţii foarte riscante, să nu împrumute şi nici să nu ia cu împrumut sume importante de bani!

Sănătate
Starea de sănătate poate fi ameninţată de asocierea zodiei Cocoşului cu răceala apei. Asta înseamnă că Şobolanii trebuie să se încălzească interior şi exterior, să se implice într-un program constant de exerciţii fizice şi să petreacă cât mai mult timp în aer liber, sub razele binefăcătoare ale soarelui. Este nevoie să fie atenţi îndeosebi la afecţiuni legate de picioare, plămâni, rinichi şi vezica urinară.

- Numere norocoase: 1,6.
- Culori norocoase: alb, argintiu, albastru, roşu.
- Zodii favorabile unor asocieri: Dragon, Bivol, Maimuţă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Dum 24 Dec - 9:45

Zodiacul chinezesc Sobolan 2018

Daca esti in zosia sobolanului, asta inseamna ca va fi un an linistit, un an in care vei simti nevoia sa iei o pauza de la agitatia care te-a caracterizat in ultimii ani. In dragoste, vei fi dedicat parteenrului de viata, iar pe plan profesional o sa te dedici unor proiecte noi. Lunile favorabile: aprilie, august, decembrie.

În acest an, e posibil să fii urmărită de un sentiment vag de nemulţumire, chiar dacă lucrurile vor merge destul de bine pentru tine.
Nu asculta de acea voce interioară care îţi spune să vezi totul numai în negru. Priveşte viaţa cu mai multă seninătate şi vei realiza că, de fapt, nu ai absolut niciun motiv să te plângi sau să îţi faci griji. Apreciază tot ceea ce ai şi toate lucrurile bune care ţi se întâmplă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Joi 22 Noi - 10:29

Zodiac chinezesc 2019

Pentru nativii Șobolan, dragostea va fi punctul forte în anul Mistrețului de Pământ, 2019. Vă veți putea bucura din plin de energia romantismului, care vă va purta pe aripile iubirii, datorită prezenței stelei de dragoste în casa zodiei, steaua 4. Aceasta are o energie care vă predispune spre artă, poezie și iubire, înzestrându-vă și cu mai mult șarm decât de obicei. Dialogul va fi conciliant, bazat pe afectivitate, ceea ce va duce la bună înțelegere cu persoana iubită. Împlinirea cea mai mare va veni din fericirea pe care o veți aduce celor dragi, veți fi mai toleranți, le veți ierta mai ușor greșelile și veți fi dispuși să le acceptați opiniile. Prin urmare, în 2019 nativii Șobolan fi mai preocupați de îmbunătățirea atmosferei din familie, față de anul trecut. De aceea, ar fi bine vă îndepliniți sarcinile de acasă, să faceți reparațiile necesare și să acordați mai multă atenție partenerului de viață. O idee bună ar fi să vă programați zilele de sâmbătă sau de duminică pentru întruniri cu familia, prietenii și astfel veți constata că aveți de câștigat de pe urma îmbunătățirii relațiilor cu cei din jur.

Pe plan amoros, veți fi mai activi, iar pasiunea și dorința vor reveni în viața voastră, după încercatul an 2018, când ați fost supuși diverselor teste sentimentale. Anul Mistrețului vă invită să folosiți intuiția și să vă puneți în valoare talentele, bunele maniere, datorită stelei Peach blossom (Floare de piersic) care tranzitează sectorul Șobolanilor din zodiac chinezesc. Energia pe care o aduce va face să vă îndrăgostiți la prima vedere, să manifestați încredere în sentimentele de afectivitate, iubire și compasiune, fără a vă mai fi teamă că veți fi răniți.
Pentru nativii singuri, horoscop dragoste : pentru cei care vor un partener interesat de o relație de lungă durată este posibil ca sorții să fie de partea voastră, dacă socializați mai mult și nu vă închideți în casă. Steaua Floare de piersic aduce energia necesară pentru a deveni mai populari în anturaj, ceea ce va fi un avantaj în cazul în care vă doriți să atrageți o relație de cuplu, unii vor avea parte de o cerere în căsătorie. Să nu uităm că veți fi și testați de Univers, prin intermediul stelei Salty pool (Piscina sărată), care vă poate face să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie și să vă implicați doar în relații de scurtă durată. Prin urmare, fiți cu băgare de seamă pentru cine vă deschideți inima.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Joi 22 Noi - 10:30

Să nu uităm că veți fi și testați de Univers, prin intermediul stelei Salty pool (Piscina sărată), care vă poate face să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie și să vă implicați doar în relații de scurtă durată. Prin urmare, fiți cu băgare de seamă pentru cine vă deschideți inima.
Asta am patit si in 2017 Very Happy Eu si bagarea de seama Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  ionutz72 Lun 26 Noi - 20:43

Artă, poezie...iubire...iubareală... Very Happy
Acum stiu de unde imi vin atatea idei... I don\\'t know
ionutz72
ionutz72
4
4


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  pitulicea Joi 13 Feb - 13:53

Anul 2020 vine cu surprize mari! Pentru că ele vin de la  Șobolanul de Metal, priviți anul ca pe o bucată mare de cașcaval, cu multe găurele, acestea fiind ocazii noi de care trebuie să profitați și oportunități de a vă schimba total viața. Primiți șanse mari de câștig financiar, avansare în profesie, colaborări noi și profitabile și ocazia de a vă fi recunoscute eforturile de până acum.
În dragoste, se anunță un an fabulos! Dacă vă bate de mult gândul să vă întemeiați o familie cu persoana pe care o aveți deja alături, 2020 este anul potrivit. Toate căsătoriile întemeiate în anul Șobolanului de Metal sunt trainice și fericite. În cazul în care sunteți singuri, deocamdată, pregătiți-vă să vă întâlniți sufletul pereche!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Sobolan - Pagina 3 Empty Re: Zodia Sobolan

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum