Recunoaste filmul
+13
dorina_s
itina
veronica_franco
pitulicea
atat de simplu
Krissunu
Obi-Wan Kenobi
tegeusa
shadow
Queensland
Violoncella
elis27
seaman65
17 participanți
Pagina 30 din 32
Pagina 30 din 32 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32
Recunoaste filmul
Rezumarea primului mesaj :
Am stat putin pe ganduri daca sa incadrez topicul acesta la Jocuri, sau la Film?
Cred ca merge foarte bine aici, chiar daca va fi mai mult o joaca Cei mai potriviti sa joace acest joc sunt cei pasionati de filme si cinematografie.
In ce consta topicul? Foarte simplu: se posteaza o imagine/secventa dintr-un film, iar cei care doresc, vor ghici din ce film este desprinsa secventa si, eventual, actorii din imagine . Sugerez sa va limitati la filme celebre.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am stat putin pe ganduri daca sa incadrez topicul acesta la Jocuri, sau la Film?
Cred ca merge foarte bine aici, chiar daca va fi mai mult o joaca Cei mai potriviti sa joace acest joc sunt cei pasionati de filme si cinematografie.
In ce consta topicul? Foarte simplu: se posteaza o imagine/secventa dintr-un film, iar cei care doresc, vor ghici din ce film este desprinsa secventa si, eventual, actorii din imagine . Sugerez sa va limitati la filme celebre.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 18 Ian - 11:20, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Ghelan Anca apreciază acest mesaj
Re: Recunoaste filmul
banuiesc ca nici "Cei 3 muschetari" nu-i... si asa s-o epuizat provizia mea de filme
tegeusa- 6
Aici a ramas filmul neghicit. Si cand am deschis topicul, mi-a venit o idee... De fapt doua Ori e ''Angels and demons'' ori e ''DaVinci's code'' Alege, Aella !
Queensland- 6
Le-am vazut pe amandoua si Tom avea aceeasi frizura, asa ca mi-a fost cam greu sa-mi dau seama care film era... Probabil dupa actrita de langa el, dar n-am idee, stiu doar ca era o frantuzoaica
Queensland- 6
Topicul acesta l-am cam dat uitarii si-i pacat. Ne jucam frumos pe aici altadata Hai sa incercam sa-l resuscitam, desi nu prea mai sunt jucatori...
Am venit cu un film pe care multi l-au vazut, cu siguranta. Ia sa vedem... despre ce e vorba? Despre ce si despre cine
Am venit cu un film pe care multi l-au vazut, cu siguranta. Ia sa vedem... despre ce e vorba? Despre ce si despre cine
pitulicea- 6
Caută pe google. Pe Rex Harrison l-am recunoscut, dar filmul ba. My fair lady e unul din cele mai cunoscute filme în care a jucat, dar în imagine nu o văd pe lady- Audrey Hepburn. Așa încât nu știu filmul- și nu rețin cadrul ăsta.
myrk- 6
Pagina 30 din 32 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32
Pagina 30 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|