Dupa ani si ani ...
+11
aristeu
myrk
RALUCA
soryn
tegeusa
pufulete09
shadow
Queensland
elis27
pitulicea
veronica_franco
15 participanți
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Dupa ani si ani ...
Rezumarea primului mesaj :
Trecusera 9 ani de cand ea a inchis telefonul. Ultimele cuvinte inca ii rasunau in urechi ..." mai vorbim.Pa!" Apoi tacere; acea tacere grea, careia nu i te poti opune. Azi, cand a deschis poarta, el, inalt si cu zambetul strengaresc pe buze, acolo.
- Tu?!
....
Daca n-ati inteles despre ce este vorba si cum functioneaza, click aici
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Trecusera 9 ani de cand ea a inchis telefonul. Ultimele cuvinte inca ii rasunau in urechi ..." mai vorbim.Pa!" Apoi tacere; acea tacere grea, careia nu i te poti opune. Azi, cand a deschis poarta, el, inalt si cu zambetul strengaresc pe buze, acolo.
- Tu?!
....
Daca n-ati inteles despre ce este vorba si cum functioneaza, click aici

veronica_franco- 2
Re: Dupa ani si ani ...
Sa spunem ca e imbinatia dintre adevar si fantezie... Da e o particica din viata mea,insa cred ca cea mai importanta.
Da ,s-au iubit cum numai o singura data-n viata poti iubi insa conjunctura nu le-a fost favorabila.Sa spunem ca s-au intalnit prea tarziu ,ca undeva ,cineva a "incurcat " soarta .
Eu aveam copilul dintr-o casnicie nefericita...el si-ar fi dorit o casnicie cu mine si implicit si un copil insa daca trecusem amandoi peste prejudecatile acelei epoci,daca infruntasem toate piedicile puse de famili,de alti binevoitori,peste un singur obstacol n-am putut trece nici unul.Lui ii era frica ca n-o sa poata sa se impace cu ideea ca va creste si copilul altui barbat iar eu n-am avut curajul sa risc ca el sa se impace cu ideea si am ales sa ne despartim.
In alta ordine de idei,chiar daca...zic si acum ca n-a fost sa fie!
Da ,s-au iubit cum numai o singura data-n viata poti iubi insa conjunctura nu le-a fost favorabila.Sa spunem ca s-au intalnit prea tarziu ,ca undeva ,cineva a "incurcat " soarta .
Eu aveam copilul dintr-o casnicie nefericita...el si-ar fi dorit o casnicie cu mine si implicit si un copil insa daca trecusem amandoi peste prejudecatile acelei epoci,daca infruntasem toate piedicile puse de famili,de alti binevoitori,peste un singur obstacol n-am putut trece nici unul.Lui ii era frica ca n-o sa poata sa se impace cu ideea ca va creste si copilul altui barbat iar eu n-am avut curajul sa risc ca el sa se impace cu ideea si am ales sa ne despartim.
In alta ordine de idei,chiar daca...zic si acum ca n-a fost sa fie!
mielusica- 5
Frumoasa si povestea reala
Te-am mai pedepsit cu un verde....de data asta pentru greselile tineretii

pitulicea- 6

Stii ce ma doare cel mai mult cateodata?.Ma doare si uneori ma simt vinovata ( pe undeva ) ca nu are un copil ,ca s-a tinut de cuvant.
Au fost cei mai frumosi ani din viata mea,anii petrecuti cu el.A fost perioada cea mai importanta iar el a fost barbatul care a trezit in mine femeia( chiar daca aveam un copil si se spunea c-as fi femei) iar pentru asta-i doresc oricand,tot binele din lume.
mielusica- 5
Daca s-ar fi impacat cu ideea...era un risc?Lui ii era frica ca n-o sa poata sa se impace cu ideea ca va creste si copilul altui barbat iar eu n-am avut curajul sa risc ca el sa se impace cu ideea si am ales sa ne despartim.
atat de simplu- 6
Mi-a scapat un "nu" acolo...Asa am gandit atunci.Stii ce imagine mi s-a derulat in fata ochilor cand mi-a spus asta?
Sa-ti spun ,ca sa intelegi. ...la masa eu,el si fiul meu.Ca mama,punandu-i copilului prima data in farfurie,sa manance.
Din partea iubitului doar o privire.O privire pe care n-as fi suportat-o .Poate ca n-ar fi fost asa,poate ca s-ar fi impacat cu ideea,poate ca eram "obosita" ,sa tot tin piept "atacurilor" mamei lui,mamei mele si altor rude sau binevoitori.Stiu insa cat s-a straduit sa se imprieteneasca cu fiul meu ,fara ca acesta sa fie increzator si prietenos cu el.Eu mi-am spus ca altii ca " copii si animalele instintiv stiu catre cine sa se apropie si catre cine nu",de asta am si spus c-a trebuit sa aleg si am renuntat la iubire. Nu-mi pare rau,chiar daca ani intregi am suferit,chiar daca -l cautam in alti barbati pe el ,cred ca asa am avut sansa sa trec granitele tarii,sa cunosc ,sa vad mult mai multe decat as fi vazut (poate) casatorindu-ma cu el . (pana la urma maica-sa a regretat ca s-a opus legaturii dintre noi,dar ce mai conta?)
Sper sa nu ma taxeze pitu ca "off t..".N-am sa mai comentez aici,pe aceasta tema.
Sa-ti spun ,ca sa intelegi. ...la masa eu,el si fiul meu.Ca mama,punandu-i copilului prima data in farfurie,sa manance.
Din partea iubitului doar o privire.O privire pe care n-as fi suportat-o .Poate ca n-ar fi fost asa,poate ca s-ar fi impacat cu ideea,poate ca eram "obosita" ,sa tot tin piept "atacurilor" mamei lui,mamei mele si altor rude sau binevoitori.Stiu insa cat s-a straduit sa se imprieteneasca cu fiul meu ,fara ca acesta sa fie increzator si prietenos cu el.Eu mi-am spus ca altii ca " copii si animalele instintiv stiu catre cine sa se apropie si catre cine nu",de asta am si spus c-a trebuit sa aleg si am renuntat la iubire. Nu-mi pare rau,chiar daca ani intregi am suferit,chiar daca -l cautam in alti barbati pe el ,cred ca asa am avut sansa sa trec granitele tarii,sa cunosc ,sa vad mult mai multe decat as fi vazut (poate) casatorindu-ma cu el . (pana la urma maica-sa a regretat ca s-a opus legaturii dintre noi,dar ce mai conta?)
Sper sa nu ma taxeze pitu ca "off t..".N-am sa mai comentez aici,pe aceasta tema.
mielusica- 5
Cred ca noi ne refuzam fericirea, constienti sau nu, avem prejudecati, punem raul inainte si cand nu mai raman decat regretele, ne bucuram macar de amintirile frumoase.
Mielusica !

Vizitator- Vizitator
Cred mai degraba,ca e lipsa curajului de-a risca sa te lasi dusa de val....multumesc aella!
mielusica- 5
Nu stiu cum am ratat poveste lui doro dar ma bucur ca am fost singura in birou si am ras cu lacrimi

RALUCA- 6
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Destinul, liber arbitru sau acceptare?
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Reactiile zodiilor dupa o despartire
» EXISTA VIATA DUPA MOARTE?
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Reactiile zodiilor dupa o despartire
» EXISTA VIATA DUPA MOARTE?
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|