ZODIA PESTILOR - 2019

In jos

ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 14 Noi 2018 - 18:51

Pești Horoscop 2019

Neptun, planeta care vă influențează Zodia, va fi într-o poziție foarte puternică în acest an și de aceea Horoscopul pe 2019 al Peștilor va fi pozitiv și plin de acțiune. Mai ales când vine vorba de viața personală. Personalitatea persoanelor născute sub această zodie de apă este de obicei sensibilă, empatică și prietenoasă. Adesea tind să trăiască într-o lume fantastică și să uite de realitate, iar acest lucru ar putea fi un dezavantaj. Aceștia pot avea, de asemenea, unele probleme de ordin emoțional.
Începutul anului 2019 le rezervă o perioadă optimistă Peștilor. Sunteți încântați de noi șanse și începuturi, astfel încât veți fi literalmente încărcați cu energie. Va fi cel mai bine dacă vei folosi această energie în carieră. Potrivit horoscopului, acum este ai șansa de a le arăta superiorilor tăi că ești un angajat indispensabil. Această perioadă va fi de asemenea benefică pentru persoanele singure. Te poți aștepta la o perioadă pasională și dacă ești persistent, poate fi chiar și o relație de iubire.
Lunile de primăvară vor continua să se desfășoare într-un ritm alert, lucru care te va bucura pe de o parte, dar, pe de altă parte, dorești să nu mai ai obligații și să te odihniți. Va trebui să îți stabilești prioritățile și să îți dai seama că nu poți fii peste tot. Dacă Pestii acordă prioritate muncii, horoscopul promite că efortul lor va fi cu siguranță răsplătit.
Odată cu încălzirea treptată și sosirea lunilor de vară, Pestii vor simți influența lui Venus în Taur. Mai ales în a doua jumătate a lunii iunie 2019, vei experimenta o perioadă foarte intensă. Fiecare moment va fi trăit din plin. Acest lucru nu se aflică doar în domeniul iubirii și al relațiilor, ci de asemena și experiențelor culturale sau culinare, de exemplu. Cariera va trebui să fie lăsată deoparte pentru o vreme, dar, din fericire, nu există probleme amenințătoare în acest domeniu. Este suficient să păstrați ritmul actual și să nu rămâneți în urma altor colegi.
Toamna anului 2019 va aduce un anumit confort. Te afli înaintea unei perioade stabile, în care îți vei recupera forțele. În sfțrșit ai timp și pentru tine. Cu siguranță vei avea beneficii dacă îți faci ordine în gânduri și înveți din evenimentele trecute.
Odată cu sfârșitul anului 2019, Peștii vor simți influența puternicului Marte în Scorpion. Nu îți va lipsi motivația, totuși, te vei simți cumva amorțit din cauza evenimentelor din viața personală. Conform horoscopului, trebuie să fii atent la gelozia excesivă și la comportamentul posesiv față de partenerul tău. Inițial, vei avea de-a face cu lucruri mici, dar care ar putea duce la probleme mult mai mari. Veți reveni la gânduri mai bune în timp ce facei sport și, ca un bonus, vei face ceva pentru starea ta fizică și mentală.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 4 Ian 2019 - 9:39

Horoscop Pești ianuarie 2019
Horoscopul Peștilor din luna ianuarie 2019 pune accentul pe autenticitatea exprimării personalității tale, avantaje din alianțe cu oameni care se concentrează pe aceleași idealuri ca și tine, aruncarea peste bord a balastului trecutului. Viața amoroasă trebuie să se ferească de interese colaterale, iar cea financiară este prielnică atâta vreme cât nu-ți arunci banii pe fereastră!

Previziuni generale
Eși înclinat să nu mai lași de la tine, să nu te mai conformezi circumstanțelor și oamenilor care îți calcă în picioare principiile, valorile personale. Ai grijă să nu te avânți în certuri ce te vor afecta pe termen lung! Prietenii adevărați, persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă ca și ține îți oferă însă confirmarea că ești pe drumul cel bun, nu contenesc să te susțină în ceea ce este important pentru tine. În plus, tind să te sprijine să scapi de ipocriții din viața ta, și să îți înalți statutul social ori profesional! Oricum, ești pe cale să te debarasezi de iluzii ținând de țelurile tale supreme, să îți ajustezi și optimizezi obiectivele prin prisma unui realism sănătos. În cea din urmă decadă a lunii, ești motivat să elimini din existența ta reziduurile trecutului, să pui capăt unor circumstanțe, relații care îți secătuiesc energia, să te purifici din punct de vedere mental, emoțional și spiritual. Soarele în sextil cu Neptun pe 4 ianuarie 2019 îți stimulează imaginația, creativitatea, înclinațiile artistice. Lasă-te purtat de aripile inspirației și vei iniția demersuri extraordinare! Oportunități deosebite îți bat la ușă pe data de 6 ianuarie 2019, când Luna nouă strălucește pe cerurile Capricornului. Te simți incitat să te lansezi în materializarea unui vis drag, în care primești un ajutor consistent din partea celor din jur, dar este necesar să te străduiești și să perseverezi pentru a-l vedea împlinit. Pe 13 ianuarie 2019, cuadratul dintre Jupiter și Neptun te impulsionează să le dai o mână de ajutor unor oameni nedezdănjduiți din preajma ta. În același timp, ai grijă să nu adopți în grabă ideile unora care par, mai degrabă, să încerce să profite de tine! Empatia cu care ești însuflețit în ziua de 14 ianuarie 2019 îți asigură armonizarea interacțiunilor din sfera socială, ca urmare a sextilului dintre Mercur și Neptun. În plus, ți se înlesnesc realizări de excepție dacă lucrezi într-un domeniu corelat cu relațiile cu publicul, vânzarea și publicitatea. 21 ianuarie 2019 este o zi marcată de cuadratul lui Venus cu Neptun și Luna plină poposită în Leu. Ești predispus să vezi numai părțile frumoase ale existenței, să ignori adevăruri crude despre viața ta și să îți pui în umbră obligații ce nu mai suportă amânare. Nu fii captivat de iluzii ce îți vor furniza un gust foarte amar în zilele următoare! Saturn în sextil cu Neptun pe 31 ianuarie 2019 îți îngăduie totuși să întrevezi ce oportunități ți se pitesc în traiul de zi cu zi, să afli soluții simple și eficiente ale unor probleme aparent complexe. Incertitudinile ți se risipesc ca printr-o vrajă, limpezindu-ți ce ai de făcut ca să extragi ce e mai bun din acțiunile tale.

Dragoste și cuplu
În luna asta, dacă îți dorești cu adevărat să fii împlântat în mod fericit de săgeata lui Cupidon, trebuie să eviți să te îndrăgostești peste măsură de munca ta! Dacă reușești să faci asta, poți antrenat într-o poveste de iubire cu cineva mai în vârstă, capabil să-ți ofere siguranță și încredere în tine însuți, să contribuie marcant la dezvoltarea ta personală, să îți susțină cu vigoare materializarea aspirațiilor tale cele mai înalte! Dacă ești deja implicat într-o conexiune în doi, mai ales dacă ești căsătorit, tovarășul de viață pare să își aducă un aport neașteptat de substanțial în dezvoltarea carierei tale ori să te convingă să vă focalizați amândoi spre consolidarea materială a împărtășirii voastre sentimentale.

Muncă și bani
Banii tind să îți intre în buzunare și să-ți iasă din ele cu repeziciune, așa că este necesar să fii mai mult cu capul pe umeri în felul cum îi gestionezi. Pe de altă parte, ai șansa să-ți majorezi veniturile printr-un demers neobișnuit, la care nu te-ai gândit până acum. În domeniul profesional ești favorizat indeosebi de activități care-ți solicită creativitatea, inclusiv din punct de vedere artistic. Persoane influente sunt gata să îți activizeze ascensiunea în carieră!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 9 Ian 2019 - 9:04

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Ianuarie 2019 îi găsește pe mulți dintre Pești preocupați de viitorul relațiilor lor amoroase. Unii dintre ei ar putea fi foarte dispuși să își asume angajamente pe termen lung şi să facă un pas decisiv spre starea civilă.
Alții ezită, fiind nesiguri de ceea ce vor și de ceea ce vrea persoana iubită - nesiguri dacă s-o lase baltă, în coadă de pește, sau dacă să încline balanța spre o relație mai degrabă platonică decât pasională. Pe cei care se simt iremediabil atrași de un prieten/o prietenă sau de o persoană din anturaj, eastrolog.ro îi sfătuieşte să nu se grăbească prea tare cu declarațiile.
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 îți activează chiar casa XI – a prietenilor și a grupurilor sociale – așa că se prefigurează schimbări în anturaj. Ai șanse destul de bune să cunoști oameni noi şi interesanți. Drept urmare, nu e cazul să te implici într-o relație serioasă acum, ci mai degrabă să prospectezi posibilitățile.
În cuplurile stabile, banii pot deveni o problemă spinoasă şi generatoare de certuri şi neînțelegeri care pot pune viitorul comun sub semnul întrebării. Cel mai probabil, partenerul tău de viață are o viziune mai pragmatică și mai clară asupra planurilor comune de viitor. Nu ar fi chiar atât de rău să îi iei în considerare punctul de vedere. Desigur, utopiile tale ar putea fi mai seducătoare, dar nu conduc nicăieri.
Dacă nu reușești să te descurci cu provocările din viața amoroasă pe care ți le scoate în cale luna ianuarie 2019, eastrolog.ro te sfătuieşte să asculţi sfaturile prietenilor.

Muncă și bani:
Optimismul domină viața profesională a Peștilor la acest început de an, dar eastrolog.ro îți recomandă să fii atent la o predispoziție spre autoiluzionare sau spre a miza prea mult pe noroc. Viitorul se construiește doar prin asumarea propriilor alegeri, prin asumarea unei direcții clare. Din fericire, te bucuri și de ajutorul partenerului de viață sau al unui asociat, de îndrumările unor persoane cu influență, dar și de o intuiție ascuțită.
Cum Soarele este guvernatorul casei muncii și a sănătății Peștilor, eclipsele din ianuarie 2019 pot avea un impact puternic asupra acestor domenii de viață. Astfel, eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 ar putea deschide perspective noi vizavi de proiecte profesionale de grup, de promovarea afacerii tale online sau de retehnologizare. Poate nu ar strica să faci o verificare a sistemelor cu care lucrezi.
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, eastrolog.ro îți recomandă să fii mai activ la nivel social - poate chiar să te implici în activități umanitare şi în proiecte sociale. Nu știi de unde poate să apară o ofertă avantajoasă de muncă.
Eclipsa de Lună de la 21 ianuarie 2019 marchează un moment de criză și ai putea fi constrâns să iei o serie de decizii pe care le-ai tot amânat în ultimii ani. Poate că e momentul să încerci ceva pe cont propriu.
Banii reprezintă un punct sensibil în ianuarie 2019, iar determinarea ta de a câștiga mai mult poate genera conflicte majore cu multă lume. Ar putea fi vorba despre o dispută chiar cu prietenii sau cu o organizație/firmă mare pentru care ai lucrat în trecut și care îți datorează diverse beneficii.
Este momentul să investești în carieră, pentru că rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Important este să știi să te autoevaluezi corect și să nu te lași purtat de himere.

Formă fizică și moral:
Autodisciplina cântărește mult în ianuarie 2019; va fi nevoie de un efort conștient de organizare a priorităților, a ritmului de viață, de muncă-odihnă etc. Eastrolog.ro îți recomandă să privești lucrurile pe termen lung și să îți (re)formulezi strategiile în mod corespunzător, pentru a ajunge la un echilibru interior și la liniște sufletească.
În ceea ce privește sănătatea, ai putea avea ceva neplăceri - mai ales după 18 ianuarie 2019, când Soarele și Uranus (guvernatorii casei sănătății) se găsesc în aspect tensionat. Ai face bine să alegi cu grijă medicii specialiști care să te consulte, și să aștepţi răbdător programările. Ar fi ideal să ajungi la control chiar în ultimele 3 zile ale lui ianuarie 2019. Nu refuza o internare dacă problema ta medicală e cronică sau, poate, neclară.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în ianuarie 2019: E nevoie de multă răbdare în ceea ce privește negocierile financiare sau încercările de a recupera o datorie mai veche. Cere sfatul unor persoane care au experienţă în astfel de situații.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 27 Ian 2019 - 15:01

Iubirea și relațiile Peștilor în 2019

Ȋn 2019 eşti prietenos şi dornic să cunoști cât mai multă lume; poate chiar să și călătorești alături de prieteni sau colegi (dar nu neapărat pe distanțe mari).
Cei mai mulți Pești nu par foarte dornici să-şi schimbe statutul matrimonial. Așadar, dacă ești singur, e foarte posibil să rămâi așa. Probabil preferi să ții relațiile într-o zonă platonică. Patru dintre cele cinci eclipse din 2019 îți activează axa iubirii și a prieteniei, iar acest lucru te poate forța la un moment dat să clarifici situația unor relații pe care le menții cu bună ştiinţă într-o zonă de confuzie.
Dacă ai mai flirtat cu câte un prieten/cu câte o prietenă dar ulterior ai optat pentru alte persoane cu care să ai relații pasagere, e posibil să ți se ceară să îți declari intențiile, să alegi, să îți clarifici sentimentele.
Luna iulie 2019 poate fi deosebit de intensă din punct de vedere amoros. Poate aduce noi începuturi atât în cuplurile mai vechi, cȃt și pentru Peștii care doresc totuși o relație amoroasă. Cei care au jonglat cu mai multe relații, mai ales în anturajul apropiat, pot avea zile mai amare pentru că vor fi confruntați cu propria neseriozitate şi cu promisiunile încălcate. Eastrolog.ro semnalează că evenimentele acestei perioade te pot obliga să faci schimbări, chiar dacă majoritatea Peștilor ar prefera să evite să ia decizii sau să acționeze în vreun fel.
Mercur, planeta care guvernează parteneriatele Peștilor, retrogradează în 2019 în semne de Apă, cu excepția perioadei 8-19 iulie (când retrogradează în Leu). Se poate spune că este un an favorabil revizuirii propriilor sentimente față de anumite persoane, dar și a atitudinii față de iubire și față de căsătorie, în general.
În perioada 5-28 martie, Mercur retrogrdează chiar în Pești, ceea ce înseamnă că apar oportunități amoroase dar lucrurile se leagă mai greu. Eastrolog.ro avertizează că nu este recomandat ca în acest interval să faci cereri în căsătorie, să planifici nunta, să faci cununia civilă etc. Este însă o perioadă bună să îți asculți partenerul de viață sau persoana alături de care dorești să îți petreci restul vieții.
E posibil ca uneori să ți se pară mult și greu de suportat, dar, odată cu revenirea lui Mercur în mers direct, nu vei regreta efortul depus anterior. Vei avea un simț al direcției mult mai bun în ceea ce privește propria căsnicie sau o relație pe care o dorești oficializată.
În perioada 19 iulie - 1 august 2019, Mercur retrogradează în casa iubirii Peștilor, astfel încât crește riscul să transmiți mesaje eronate potenţialilor parteneri sau să interpretezi greșit ceea ce ți se spune. Evită să tragi concluzii pripite şi să dramatizezi. Eastrolog.ro te sfătuieşte să ceri lămuriri și să ai răbdare, pentru că perioada în care nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă se prelungește și în august.
Ȋn noiembrie 2019, când Mercur retrogradează în casa IX a Peștilor, pot apărea diferențe notabile și greu de gestionat între convingerile tale și cele ale perechii tale. De asemenea, dacă ai o relație la distanță sau cu o persoană din străinătate, pot apărea confuzii sau neînțelegeri în privinţa intențiilor.
Partea bună este că aceste experiențe te pot ajuta să comunici mai eficient în plan amoros și să fii mai atent la persoana iubită - la dorințele sale reale și nu la ceea ce consideri tu că își dorește sau că ar trebui să își dorească.


pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 3 Feb 2019 - 15:49

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Luna Nouă din 4 februarie 2019 ar putea marca un nou început afectiv, dar acesta poate avea mai degrabă legătură cu o relație deja existentă care a trecut prin suișuri și coborâșuri.
Pentru unii Pești nu este posibilă o nouă idilă sau o reală asumare în relația curentă dacă nu se desprind de ceva din trecut. Poate fi vorba despre o poveste de iubire de care nu s-au detașat încă sau de o persoană la care mai țin, dar cu care le este imposibil să mai aibă de-a face. Eastrolog.ro recomandă să faci un pic de curățenie în subconștient, dar și în trecutul tău, pentru că multe secrete pot ieși acum la lumină subminându-ți relațiile amoroase.
Mercur – planeta care guvernează parteneriatele și căsnicia Peștilor – intră la 10 februarie 2019 chiar în Pești și se dovedește a fi o influență benefică și pentru Peștii căsătoriți și pentru cei care sunt în căutarea iubirii. Romantismul, poezia şi tandrețea își fac loc în viața ta - dar în intervalul 18-19 februarie 2019 merg mână în mână cu autoiluzionarea.
Fii prudent dacă pe 18 sau 19 întâlnești persoane noi, pentru că pot fi înșelătoare. Dacă ești căsătorit, verifică dacă nu cumva partenerul tău de viață are ceva interese ascunse și încearcăă să te mintă. Sunt însă și cupluri în care se iartă mai ușor anumite lucruri și se poate păși spre vindecare și recâștigarea încrederii reciproce.
Luna Plină din 19 februarie 2019 activează axa relațională a Peștilor și va ridica problema unui compromis - te aduce în punctul de a înțelege ideea de echilibru între nevoile tale și nevoile partenerului de viață.
Peștii care doresc să iasă din relații nefuncționale ar putea face acum un pas decisiv în această direcție.

Muncă și bani:
Până la 19 februarie 2019 viața profesională pare să fie într-un con de umbră. Eastrolog.ro recomandă să fii modest şi reținut - este de preferat să fii vocea înțeleaptă din culise, din spatele scaunului conducerii. Este posibil să capeți acces la informații secrete care să te ajute să obții avantaje sau să te faci ascultat. Utilizează-le cu grijă.
Din punct de vedere financiar lucrurile sunt mai dinamice. Ai parte de câștiguri însemnate, mai ales în primele două săptămâni ale lunii. Dar răsturnările de situație ar putea fi la ordinea zilei, mai ales între 11 și 14 februarie 2019 când în casa banilor munciți se formează o conjuncție între Marte (stăpânul acestei case) și Uranus. Ai putea traversa câteva zile de instabilitate când e posibil să nu știi dacă primești ceea ce ți se cuvine. Pot apărea și cheltuieli neplanificate, iar acest lucru îți destabilizează bugetul.
Dacă vrei să ceri sprijin financiar de la prieteni, fii pregătit ca în perioada 17-19 februarie 2019 să ți se pună condiții foarte stricte - s-ar putea să ţi se ceară chiar să semnezi un act.
Sunt însă și Pești care reușesc să își primească banii înapoi dacă au acordat un împrumut unei persoane din anturaj. Eastrolog.ro recomandă să fii ferm și să apelezi la autorităţi dacă este nevoie.

Formă fizică și moral:
Până la 19 februarie 2019 Soarele îți tranzitează casa XII (boli cronice, izolare, sacrificii, vindecare). Drept urmare, e posibil să ai o perioadă de interiorizare, de reconectare cu sine și cu lucrurile în care crezi la nivel spiritual.
Oferă-ți perioade de solitudine care să îți permită să te reechilibrezi, să îți regăsești vocea interioară şi să faci pace cu tine.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în februarie 2019: Pentru restabilirea echilibrului relațional, ascultă ce are de spus perechea ta și nu te grăbi să vorbești!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum