ZODIA PESTILOR - 2019

In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 14 Noi - 18:51

Pești Horoscop 2019

Neptun, planeta care vă influențează Zodia, va fi într-o poziție foarte puternică în acest an și de aceea Horoscopul pe 2019 al Peștilor va fi pozitiv și plin de acțiune. Mai ales când vine vorba de viața personală. Personalitatea persoanelor născute sub această zodie de apă este de obicei sensibilă, empatică și prietenoasă. Adesea tind să trăiască într-o lume fantastică și să uite de realitate, iar acest lucru ar putea fi un dezavantaj. Aceștia pot avea, de asemenea, unele probleme de ordin emoțional.
Începutul anului 2019 le rezervă o perioadă optimistă Peștilor. Sunteți încântați de noi șanse și începuturi, astfel încât veți fi literalmente încărcați cu energie. Va fi cel mai bine dacă vei folosi această energie în carieră. Potrivit horoscopului, acum este ai șansa de a le arăta superiorilor tăi că ești un angajat indispensabil. Această perioadă va fi de asemenea benefică pentru persoanele singure. Te poți aștepta la o perioadă pasională și dacă ești persistent, poate fi chiar și o relație de iubire.
Lunile de primăvară vor continua să se desfășoare într-un ritm alert, lucru care te va bucura pe de o parte, dar, pe de altă parte, dorești să nu mai ai obligații și să te odihniți. Va trebui să îți stabilești prioritățile și să îți dai seama că nu poți fii peste tot. Dacă Pestii acordă prioritate muncii, horoscopul promite că efortul lor va fi cu siguranță răsplătit.
Odată cu încălzirea treptată și sosirea lunilor de vară, Pestii vor simți influența lui Venus în Taur. Mai ales în a doua jumătate a lunii iunie 2019, vei experimenta o perioadă foarte intensă. Fiecare moment va fi trăit din plin. Acest lucru nu se aflică doar în domeniul iubirii și al relațiilor, ci de asemena și experiențelor culturale sau culinare, de exemplu. Cariera va trebui să fie lăsată deoparte pentru o vreme, dar, din fericire, nu există probleme amenințătoare în acest domeniu. Este suficient să păstrați ritmul actual și să nu rămâneți în urma altor colegi.
Toamna anului 2019 va aduce un anumit confort. Te afli înaintea unei perioade stabile, în care îți vei recupera forțele. În sfțrșit ai timp și pentru tine. Cu siguranță vei avea beneficii dacă îți faci ordine în gânduri și înveți din evenimentele trecute.
Odată cu sfârșitul anului 2019, Peștii vor simți influența puternicului Marte în Scorpion. Nu îți va lipsi motivația, totuși, te vei simți cumva amorțit din cauza evenimentelor din viața personală. Conform horoscopului, trebuie să fii atent la gelozia excesivă și la comportamentul posesiv față de partenerul tău. Inițial, vei avea de-a face cu lucruri mici, dar care ar putea duce la probleme mult mai mari. Veți reveni la gânduri mai bune în timp ce facei sport și, ca un bonus, vei face ceva pentru starea ta fizică și mentală.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 4 Ian - 9:39

Horoscop Pești ianuarie 2019
Horoscopul Peștilor din luna ianuarie 2019 pune accentul pe autenticitatea exprimării personalității tale, avantaje din alianțe cu oameni care se concentrează pe aceleași idealuri ca și tine, aruncarea peste bord a balastului trecutului. Viața amoroasă trebuie să se ferească de interese colaterale, iar cea financiară este prielnică atâta vreme cât nu-ți arunci banii pe fereastră!

Previziuni generale
Eși înclinat să nu mai lași de la tine, să nu te mai conformezi circumstanțelor și oamenilor care îți calcă în picioare principiile, valorile personale. Ai grijă să nu te avânți în certuri ce te vor afecta pe termen lung! Prietenii adevărați, persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă ca și ține îți oferă însă confirmarea că ești pe drumul cel bun, nu contenesc să te susțină în ceea ce este important pentru tine. În plus, tind să te sprijine să scapi de ipocriții din viața ta, și să îți înalți statutul social ori profesional! Oricum, ești pe cale să te debarasezi de iluzii ținând de țelurile tale supreme, să îți ajustezi și optimizezi obiectivele prin prisma unui realism sănătos. În cea din urmă decadă a lunii, ești motivat să elimini din existența ta reziduurile trecutului, să pui capăt unor circumstanțe, relații care îți secătuiesc energia, să te purifici din punct de vedere mental, emoțional și spiritual. Soarele în sextil cu Neptun pe 4 ianuarie 2019 îți stimulează imaginația, creativitatea, înclinațiile artistice. Lasă-te purtat de aripile inspirației și vei iniția demersuri extraordinare! Oportunități deosebite îți bat la ușă pe data de 6 ianuarie 2019, când Luna nouă strălucește pe cerurile Capricornului. Te simți incitat să te lansezi în materializarea unui vis drag, în care primești un ajutor consistent din partea celor din jur, dar este necesar să te străduiești și să perseverezi pentru a-l vedea împlinit. Pe 13 ianuarie 2019, cuadratul dintre Jupiter și Neptun te impulsionează să le dai o mână de ajutor unor oameni nedezdănjduiți din preajma ta. În același timp, ai grijă să nu adopți în grabă ideile unora care par, mai degrabă, să încerce să profite de tine! Empatia cu care ești însuflețit în ziua de 14 ianuarie 2019 îți asigură armonizarea interacțiunilor din sfera socială, ca urmare a sextilului dintre Mercur și Neptun. În plus, ți se înlesnesc realizări de excepție dacă lucrezi într-un domeniu corelat cu relațiile cu publicul, vânzarea și publicitatea. 21 ianuarie 2019 este o zi marcată de cuadratul lui Venus cu Neptun și Luna plină poposită în Leu. Ești predispus să vezi numai părțile frumoase ale existenței, să ignori adevăruri crude despre viața ta și să îți pui în umbră obligații ce nu mai suportă amânare. Nu fii captivat de iluzii ce îți vor furniza un gust foarte amar în zilele următoare! Saturn în sextil cu Neptun pe 31 ianuarie 2019 îți îngăduie totuși să întrevezi ce oportunități ți se pitesc în traiul de zi cu zi, să afli soluții simple și eficiente ale unor probleme aparent complexe. Incertitudinile ți se risipesc ca printr-o vrajă, limpezindu-ți ce ai de făcut ca să extragi ce e mai bun din acțiunile tale.

Dragoste și cuplu
În luna asta, dacă îți dorești cu adevărat să fii împlântat în mod fericit de săgeata lui Cupidon, trebuie să eviți să te îndrăgostești peste măsură de munca ta! Dacă reușești să faci asta, poți antrenat într-o poveste de iubire cu cineva mai în vârstă, capabil să-ți ofere siguranță și încredere în tine însuți, să contribuie marcant la dezvoltarea ta personală, să îți susțină cu vigoare materializarea aspirațiilor tale cele mai înalte! Dacă ești deja implicat într-o conexiune în doi, mai ales dacă ești căsătorit, tovarășul de viață pare să își aducă un aport neașteptat de substanțial în dezvoltarea carierei tale ori să te convingă să vă focalizați amândoi spre consolidarea materială a împărtășirii voastre sentimentale.

Muncă și bani
Banii tind să îți intre în buzunare și să-ți iasă din ele cu repeziciune, așa că este necesar să fii mai mult cu capul pe umeri în felul cum îi gestionezi. Pe de altă parte, ai șansa să-ți majorezi veniturile printr-un demers neobișnuit, la care nu te-ai gândit până acum. În domeniul profesional ești favorizat indeosebi de activități care-ți solicită creativitatea, inclusiv din punct de vedere artistic. Persoane influente sunt gata să îți activizeze ascensiunea în carieră!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 9 Ian - 9:04

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Ianuarie 2019 îi găsește pe mulți dintre Pești preocupați de viitorul relațiilor lor amoroase. Unii dintre ei ar putea fi foarte dispuși să își asume angajamente pe termen lung şi să facă un pas decisiv spre starea civilă.
Alții ezită, fiind nesiguri de ceea ce vor și de ceea ce vrea persoana iubită - nesiguri dacă s-o lase baltă, în coadă de pește, sau dacă să încline balanța spre o relație mai degrabă platonică decât pasională. Pe cei care se simt iremediabil atrași de un prieten/o prietenă sau de o persoană din anturaj, eastrolog.ro îi sfătuieşte să nu se grăbească prea tare cu declarațiile.
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 îți activează chiar casa XI – a prietenilor și a grupurilor sociale – așa că se prefigurează schimbări în anturaj. Ai șanse destul de bune să cunoști oameni noi şi interesanți. Drept urmare, nu e cazul să te implici într-o relație serioasă acum, ci mai degrabă să prospectezi posibilitățile.
În cuplurile stabile, banii pot deveni o problemă spinoasă şi generatoare de certuri şi neînțelegeri care pot pune viitorul comun sub semnul întrebării. Cel mai probabil, partenerul tău de viață are o viziune mai pragmatică și mai clară asupra planurilor comune de viitor. Nu ar fi chiar atât de rău să îi iei în considerare punctul de vedere. Desigur, utopiile tale ar putea fi mai seducătoare, dar nu conduc nicăieri.
Dacă nu reușești să te descurci cu provocările din viața amoroasă pe care ți le scoate în cale luna ianuarie 2019, eastrolog.ro te sfătuieşte să asculţi sfaturile prietenilor.

Muncă și bani:
Optimismul domină viața profesională a Peștilor la acest început de an, dar eastrolog.ro îți recomandă să fii atent la o predispoziție spre autoiluzionare sau spre a miza prea mult pe noroc. Viitorul se construiește doar prin asumarea propriilor alegeri, prin asumarea unei direcții clare. Din fericire, te bucuri și de ajutorul partenerului de viață sau al unui asociat, de îndrumările unor persoane cu influență, dar și de o intuiție ascuțită.
Cum Soarele este guvernatorul casei muncii și a sănătății Peștilor, eclipsele din ianuarie 2019 pot avea un impact puternic asupra acestor domenii de viață. Astfel, eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 ar putea deschide perspective noi vizavi de proiecte profesionale de grup, de promovarea afacerii tale online sau de retehnologizare. Poate nu ar strica să faci o verificare a sistemelor cu care lucrezi.
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, eastrolog.ro îți recomandă să fii mai activ la nivel social - poate chiar să te implici în activități umanitare şi în proiecte sociale. Nu știi de unde poate să apară o ofertă avantajoasă de muncă.
Eclipsa de Lună de la 21 ianuarie 2019 marchează un moment de criză și ai putea fi constrâns să iei o serie de decizii pe care le-ai tot amânat în ultimii ani. Poate că e momentul să încerci ceva pe cont propriu.
Banii reprezintă un punct sensibil în ianuarie 2019, iar determinarea ta de a câștiga mai mult poate genera conflicte majore cu multă lume. Ar putea fi vorba despre o dispută chiar cu prietenii sau cu o organizație/firmă mare pentru care ai lucrat în trecut și care îți datorează diverse beneficii.
Este momentul să investești în carieră, pentru că rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Important este să știi să te autoevaluezi corect și să nu te lași purtat de himere.

Formă fizică și moral:
Autodisciplina cântărește mult în ianuarie 2019; va fi nevoie de un efort conștient de organizare a priorităților, a ritmului de viață, de muncă-odihnă etc. Eastrolog.ro îți recomandă să privești lucrurile pe termen lung și să îți (re)formulezi strategiile în mod corespunzător, pentru a ajunge la un echilibru interior și la liniște sufletească.
În ceea ce privește sănătatea, ai putea avea ceva neplăceri - mai ales după 18 ianuarie 2019, când Soarele și Uranus (guvernatorii casei sănătății) se găsesc în aspect tensionat. Ai face bine să alegi cu grijă medicii specialiști care să te consulte, și să aștepţi răbdător programările. Ar fi ideal să ajungi la control chiar în ultimele 3 zile ale lui ianuarie 2019. Nu refuza o internare dacă problema ta medicală e cronică sau, poate, neclară.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în ianuarie 2019: E nevoie de multă răbdare în ceea ce privește negocierile financiare sau încercările de a recupera o datorie mai veche. Cere sfatul unor persoane care au experienţă în astfel de situații.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 27 Ian - 15:01

Iubirea și relațiile Peștilor în 2019

Ȋn 2019 eşti prietenos şi dornic să cunoști cât mai multă lume; poate chiar să și călătorești alături de prieteni sau colegi (dar nu neapărat pe distanțe mari).
Cei mai mulți Pești nu par foarte dornici să-şi schimbe statutul matrimonial. Așadar, dacă ești singur, e foarte posibil să rămâi așa. Probabil preferi să ții relațiile într-o zonă platonică. Patru dintre cele cinci eclipse din 2019 îți activează axa iubirii și a prieteniei, iar acest lucru te poate forța la un moment dat să clarifici situația unor relații pe care le menții cu bună ştiinţă într-o zonă de confuzie.
Dacă ai mai flirtat cu câte un prieten/cu câte o prietenă dar ulterior ai optat pentru alte persoane cu care să ai relații pasagere, e posibil să ți se ceară să îți declari intențiile, să alegi, să îți clarifici sentimentele.
Luna iulie 2019 poate fi deosebit de intensă din punct de vedere amoros. Poate aduce noi începuturi atât în cuplurile mai vechi, cȃt și pentru Peștii care doresc totuși o relație amoroasă. Cei care au jonglat cu mai multe relații, mai ales în anturajul apropiat, pot avea zile mai amare pentru că vor fi confruntați cu propria neseriozitate şi cu promisiunile încălcate. Eastrolog.ro semnalează că evenimentele acestei perioade te pot obliga să faci schimbări, chiar dacă majoritatea Peștilor ar prefera să evite să ia decizii sau să acționeze în vreun fel.
Mercur, planeta care guvernează parteneriatele Peștilor, retrogradează în 2019 în semne de Apă, cu excepția perioadei 8-19 iulie (când retrogradează în Leu). Se poate spune că este un an favorabil revizuirii propriilor sentimente față de anumite persoane, dar și a atitudinii față de iubire și față de căsătorie, în general.
În perioada 5-28 martie, Mercur retrogrdează chiar în Pești, ceea ce înseamnă că apar oportunități amoroase dar lucrurile se leagă mai greu. Eastrolog.ro avertizează că nu este recomandat ca în acest interval să faci cereri în căsătorie, să planifici nunta, să faci cununia civilă etc. Este însă o perioadă bună să îți asculți partenerul de viață sau persoana alături de care dorești să îți petreci restul vieții.
E posibil ca uneori să ți se pară mult și greu de suportat, dar, odată cu revenirea lui Mercur în mers direct, nu vei regreta efortul depus anterior. Vei avea un simț al direcției mult mai bun în ceea ce privește propria căsnicie sau o relație pe care o dorești oficializată.
În perioada 19 iulie - 1 august 2019, Mercur retrogradează în casa iubirii Peștilor, astfel încât crește riscul să transmiți mesaje eronate potenţialilor parteneri sau să interpretezi greșit ceea ce ți se spune. Evită să tragi concluzii pripite şi să dramatizezi. Eastrolog.ro te sfătuieşte să ceri lămuriri și să ai răbdare, pentru că perioada în care nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă se prelungește și în august.
Ȋn noiembrie 2019, când Mercur retrogradează în casa IX a Peștilor, pot apărea diferențe notabile și greu de gestionat între convingerile tale și cele ale perechii tale. De asemenea, dacă ai o relație la distanță sau cu o persoană din străinătate, pot apărea confuzii sau neînțelegeri în privinţa intențiilor.
Partea bună este că aceste experiențe te pot ajuta să comunici mai eficient în plan amoros și să fii mai atent la persoana iubită - la dorințele sale reale și nu la ceea ce consideri tu că își dorește sau că ar trebui să își dorească.


pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 3 Feb - 15:49

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Luna Nouă din 4 februarie 2019 ar putea marca un nou început afectiv, dar acesta poate avea mai degrabă legătură cu o relație deja existentă care a trecut prin suișuri și coborâșuri.
Pentru unii Pești nu este posibilă o nouă idilă sau o reală asumare în relația curentă dacă nu se desprind de ceva din trecut. Poate fi vorba despre o poveste de iubire de care nu s-au detașat încă sau de o persoană la care mai țin, dar cu care le este imposibil să mai aibă de-a face. Eastrolog.ro recomandă să faci un pic de curățenie în subconștient, dar și în trecutul tău, pentru că multe secrete pot ieși acum la lumină subminându-ți relațiile amoroase.
Mercur – planeta care guvernează parteneriatele și căsnicia Peștilor – intră la 10 februarie 2019 chiar în Pești și se dovedește a fi o influență benefică și pentru Peștii căsătoriți și pentru cei care sunt în căutarea iubirii. Romantismul, poezia şi tandrețea își fac loc în viața ta - dar în intervalul 18-19 februarie 2019 merg mână în mână cu autoiluzionarea.
Fii prudent dacă pe 18 sau 19 întâlnești persoane noi, pentru că pot fi înșelătoare. Dacă ești căsătorit, verifică dacă nu cumva partenerul tău de viață are ceva interese ascunse și încearcăă să te mintă. Sunt însă și cupluri în care se iartă mai ușor anumite lucruri și se poate păși spre vindecare și recâștigarea încrederii reciproce.
Luna Plină din 19 februarie 2019 activează axa relațională a Peștilor și va ridica problema unui compromis - te aduce în punctul de a înțelege ideea de echilibru între nevoile tale și nevoile partenerului de viață.
Peștii care doresc să iasă din relații nefuncționale ar putea face acum un pas decisiv în această direcție.

Muncă și bani:
Până la 19 februarie 2019 viața profesională pare să fie într-un con de umbră. Eastrolog.ro recomandă să fii modest şi reținut - este de preferat să fii vocea înțeleaptă din culise, din spatele scaunului conducerii. Este posibil să capeți acces la informații secrete care să te ajute să obții avantaje sau să te faci ascultat. Utilizează-le cu grijă.
Din punct de vedere financiar lucrurile sunt mai dinamice. Ai parte de câștiguri însemnate, mai ales în primele două săptămâni ale lunii. Dar răsturnările de situație ar putea fi la ordinea zilei, mai ales între 11 și 14 februarie 2019 când în casa banilor munciți se formează o conjuncție între Marte (stăpânul acestei case) și Uranus. Ai putea traversa câteva zile de instabilitate când e posibil să nu știi dacă primești ceea ce ți se cuvine. Pot apărea și cheltuieli neplanificate, iar acest lucru îți destabilizează bugetul.
Dacă vrei să ceri sprijin financiar de la prieteni, fii pregătit ca în perioada 17-19 februarie 2019 să ți se pună condiții foarte stricte - s-ar putea să ţi se ceară chiar să semnezi un act.
Sunt însă și Pești care reușesc să își primească banii înapoi dacă au acordat un împrumut unei persoane din anturaj. Eastrolog.ro recomandă să fii ferm și să apelezi la autorităţi dacă este nevoie.

Formă fizică și moral:
Până la 19 februarie 2019 Soarele îți tranzitează casa XII (boli cronice, izolare, sacrificii, vindecare). Drept urmare, e posibil să ai o perioadă de interiorizare, de reconectare cu sine și cu lucrurile în care crezi la nivel spiritual.
Oferă-ți perioade de solitudine care să îți permită să te reechilibrezi, să îți regăsești vocea interioară şi să faci pace cu tine.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în februarie 2019: Pentru restabilirea echilibrului relațional, ascultă ce are de spus perechea ta și nu te grăbi să vorbești!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 21 Feb - 9:25

Pești martie 2019

Dragoste și viața în doi:
În dragoste e cam multă confuzie în luna martie 2019. Ți-e greu să înțelegi ce dorește persoana iubită sau cum puteți să ajungeți la un punct de vedere comun.
Mercur, planeta care guvernează parteneriatele Peștilor, se găsește în mers aparent retrograd de la 5 la 28 martie 2019 chiar prin Pești. Prin urmare, e posibil ca la un moment dat să nu se mai înțeleagă care și ale cui dorințe sunt, care și ale cui așteptări.
Cu toate acestea, luna martie 2019 este bună pentru a reveni asupra unor intenții amoroase care nu s-au putut concretiza până acum sau asupra unor discuții pe care le-ai avut în cuplu dar nu au condus la concluzii constructive. Eastrolog.ro recomandă să folosești sensibilitatea de care ești capabil, înțelegerea, compasiunea, vorba bună pentru a putea pătrunde în sufletul soțului/soției sau a iubitului/iubitei. Ascultă ce are de spus.
Peștii care au o relație amoroasă neoficializată dar stabilă ar putea să se gândească la căsătorie. Cei mai mulți se tem de un refuz și ezită să facă propunerea. Ținând cont că Mercur e retrograd, ai putea tatona terenul într-un mod discret și romantic.
Luna Nouă de la 6 martie 2019 are loc în Pești şi favorizează înnoirea afectivă şi inițiativa romantică, indiferent dacă ești căsătorit sau doar într-o relație.
Dacă ești singur şi în căutarea iubirii, fii prudent cu persoanele pe care le întâlnești, pentru că ai tendința să îți faci ușor iluzii.

Muncă și bani:
În plan profesional te faci foarte ușor remarcat în martie 2019, deși poate să apară și riscul unor supraevaluări. Faci impresie bună, ești încrezător în forțele proprii și ți-ai putea găsi ușor de muncă dacă ești șomer.
În perioada 13-17 martie 2019, negocierea unui salariu s-ar putea dovedi imposibilă, sau modul în care pui problema banilor nemulțumește un potențial angajator. Tot în această perioadă, pot apărea nemulțumiri legate de bani sau de salariu și pentru Peștii activi în câmpul muncii, iar șeful nu pare prea deschis spre negocieri. Eastrolog.ro subliniază că nu este cel mai bun moment să insiști.
Abia după 20 martie 2019, când Soarele își începe tranzitul prin casa banilor munciți, se pot vedea reale progrese în plan financiar și merită să încerci să ceri mai mult pentru munca prestată.
Ținând cont că la 6 martie 2019 Uranus pleacă din casa banilor Peștilor, ai toate motivele să te aștepți ca în lunile ce urmează situația ta financiară să se îmbunătăţească, să devină mai stabilă.
În carieră te pot ajuta mult prietenii, cu condiția să-i lași să te inspire, să-ți deschidă uși, să te învețe câte ceva chiar dacă tu crezi că le știi deja pe toate. Fii foarte atent la cum îți vinzi produsele sau propria imagine. Poate ar fi momentul să apelezi la specialiști.

Formă fizică și moral:
În martie 2019 nu-ți lipsesc nici energia, nici entuziasmul, nici idealurile înalte. Ești pus pe fapte mari și pe realizări mărețe.
Sănătatea nu ridică probleme deosebite și simți că nimic nu-ți poate sta în cale. Cu Mercur, Neptun, Soarele (până la 20 martie) și Venus (după 26 martie) situați chiar în zodia Peștilor, ar fi bine să te ocupi de propria imagine și de starea de bine a corpului tău: răsfață-te, apelează la masaj şi tratamente corporale, la o schimbare de imagine.
Partenerul de viață sau interacțiunea cu o persoană cunoscută ar putea să îți aducă alinare sufletească și să te deschidă spre experiențe spirituale neașteptate.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în martie 2019: Nu încerca să-ţi impui punctele tale de vedere - ți se va reproșa că nu îi asculţi pe cei din jur!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 21 Mar - 9:54

aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:
Iubirea și relațiile reprezintă centrul tău de interes în aprilie 2019. Sunt multe decizii de luat, dar înainte de toate eastrolog.ro subliniază că este important să înțelegi dacă relația amoroasă din care faci parte e suficient de echilibrată.
În primele două decade ale lunii aprilie 2019 tinzi să fii mai centrat pe tine și pe nevoile și dorințele tale, iar perechea îți poate reproșa acest lucru. Este, cu siguranță, mare nevoie să te faci auzit și apreciat, să explici care sunt așteptările tale; dar fii deschis și spre ceea ce își dorește perechea ta. Aceasta ar putea să îți reproșeze și faptul că faci promisiuni fără acoperire sau că te lași purtat de vise, prea departe de concret.
În a doua jumătate a lunii aprilie 2019, persoana iubită ar putea deveni mai revendicativă – are nevoie să simtă că valorează cu adevărat ceva pentru tine.
Peștii singuri ar putea avea tendința de a se repezi în orice fel de relație sau de a grăbi o relație abia înfiripată. Tranzitul lui Mercur (de la 17 aprilie 2019) și tranzitul lui Venus (de la 20 aprilie) prin Berbec îi susțin pe Peștii mai timizi care doresc să facă primul pas în a aborda o persoană care le place sau în a-și declara sentimentele într-o relație mai nouă care pare să meargă foarte bine. Ai grijă, totuși, pentru că intuiția îți mai joacă feste!

Muncă și bani:
Jupiter, prezent în casa X (carieră, ambiții și statut socio-profesional) – casă pe care o și guvernează – intră în mers aparent retrograd la 10 aprilie 2019. Până în august, Peștii au tot timpul din lume să își regândească direcția în carieră, să-și revizuiască proiectele pe termen lung și să găsească strategii noi de creștere profesională.
Dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci acum, de profesie, de mediul în care lucrezi sau de posibilitățile de a promova, reorientează-te! Poate că e nevoie de un curs de specializare sau de recalificare și cu siguranță e nevoie de schimbarea perspectivei asupra ideii de succes sau asupra carierei. Este perioada cea mai bună pentru a te îndrepta spre o activitate care să îți placă într-adevăr și care să te reprezinte.
Din punct de vedere financiar ai putea avea parte de surprize foarte plăcute. Luna Nouă din 5 aprilie 2019 are loc chiar în casa banilor munciți și a resurselor personale. Eastrolog.ro te încurajează să cauți noi surse de venit sau să îți stabilești țeluri financiare mai realiste.
Unii Pești pot beneficia de o creștere a veniturilor, dar acest lucru nu se petrece fără efort. Depinde de tine, însă, cum gestionezi surplusurile, pentru că ai putea fi tentat de cumpărături impulsive. Peștii mai strâmtorați cu banii ar putea să primească ajutorul perechii de viață.

Formă fizică și moral:
Tonusul Peștilor e foarte bun și în aprilie 2019, mai ales în prima jumătate a lunii. Te simți puternic și cuceritor, dar ai grijă la o predispoziție spre a aștepta prea mult și de la tine și de la ceilalți! S-ar putea să ai parte de dezamăgiri usturătoare, dar măcar te vei trezi la realitate.
Din dorința de a fi în centrul atenției în familie, ai putea stârni conflicte; dar ți-ai putea stârni și ție un flux de amintiri și/sau de emoții puternice. Vorbește despre ele, dar nu agresiv și nu acuzator.
Dacă dorești să îți schimbi direcția în viață, vei avea nevoie de sprijinul familiei.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în aprilie 2019: Nu încerca să forțezi lucrurile în ceea ce privește cariera! Lasă lucrurile să vină de la sine și vei înțelege mai bine ce ai de făcut mai departe!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 18 Apr - 9:53

mai 2019

Dragoste și viața în doi:
În plan amoros, în luna mai 2019 accentul cade pe comunicare, iar neînțelegerile din prima jumătate a lunii nu fac decât să accentueze această idee. Eastrolog.ro îți recomandă să faci un efort conștient ca, alături de perechea de viață, să depistezi de ce mesajul tău nu ajunge cum trebuie la cei dragi și de ce nu înțelegi corect ceea ce ți se spune.
S-ar putea să ți se reproșeze că nu ești deschis spre schimburi de idei, ci doar spre a le face cunoscute pe ale tale, ca să te simți mai cu moț. Dacă nu vrei să îți pui relația amoroasă sau căsnicia pe butuci, deschide urechea bine la ce are să-ți spună jumătatea. Fii deschis să înveți lucruri noi, nu doar să emiți spre ceilalți judecăți!
Începând cu 16 mai 2019, casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor amoroase este activată de prezența lui Marte. Astfel, chiar și cei mai timizi dintre Pești prind curaj și decid să abordeze o persoană care îi atrage.
Peștii care se află deja implicați în relații amoroase – mai vechi sau mai noi, oficializate ori ba – simt mai mult decât oricând aprecierea persoanei iubite. Mai sunt însă și Pești care ar putea confunda în această perioadă valoarea personală cu numărul persoanelor seduse. Te prinde și aerul de mare cuceritor, dar încearcă să nu fii egoist.

Muncă și bani:
În plan profesional te confrunți cu amânări și incertitudini, simți că nu ai o bază sigură, venituri stabile. Cei mai mulți Pești tind să interiorizeze aceste temeri, nemulțumiri și probleme, acumulând frustrări și o nervozitate care nu le face prea bine.
Dacă nu ești mulțumit de modul în care ești plătit, eastrolog.ro îți recomandă să începi să cauți, cu răbdare, altceva. Încearcă să descoperi ce ai vrea să faci cu adevărat, ce meserie te-ar face să te simți mai valoros, indiferent de banii pe care îi primești la final de lună.
Încearcă să îți evaluezi cunoștințele și nu ezita să optezi pentru cursuri de calificare ori de specializare, dacă acestea îți sporesc șansele de a-ți găsi de lucru, de a-ți eficientiza activitatea sau, de ce nu, de a începe o afacere pe cont propriu. Sau poți organiza chiar tu cursuri pentru alții, împărtășind din experiența ta profesională.
Veniturile Peștilor pot crește în a doua jumătate a lunii mai 2019, în special pentru cei care desfășoară activități independente sau câștigă din comisioane ori pentru cei care desfășoară activități comerciale, legate de transporturi, comunicare și comunicații. Se recomandă, însă, atenție la o predispoziție accentuată de a cheltui prea mult, prea repede, pe chestiuni de lux, de care nu ai neapărată trebuință.

Formă fizică și moral:
În luna mai 2019 nu putem vorbi despre probleme speciale de sănătate. Se poate chiar să primești vești bune vizavi de rezultatele unor analize pe care le așteptai cu înfrigurare. Suspiciunile se împrăștie ca norii de ploaie sub razele Soarelui și respiri ușurat.
Chiar și Peștii care suferă de boli cronice ar putea resimți o ameliorare în starea lor fizică și psihică.
După 21 mai 2019, odată cu intrarea Soarelui în casa IV (emoțiile, trecutul), se poate însă să aluneci pe o pantă mai melancolică. Eastrolog.ro te sfătuiește să-ți oferi perioade de solitudine, de meditație, de explorare a trecutului, dar să nu te izolezi complet de lume. Caută sprijin emoțional, mai ales în familie!

Sfatul eAstrolog pentru Pești în mai 2019: În plan profesional poți progresa doar dacă încerci ceva nou. Ca să ieși dintr-un cerc vicios, asumă-ți riscuri și pășește în afara zonei de confort.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 29 Apr - 14:05

Pești mai 2019

Influențele astrale majore din horoscopul Peștilor în luna mai 2019 sunt valorificarea sporită a resurselor tale interioare, o activitate socială cu două tăișuri ce îți poate stimula ori uzurpa drumul spre obiectivele esențiale, și o viață amoroasă a cărei impetuozitate se impletește cu onestitatea, sinceritatea.

Previziuni generale
O nouă orientare în viață, favorizată de talentele tale autentice și nu de un domeniu impus ție de alții, pare să-ți făgăduiască succese notabile, sub influența Lunii noi localizate pe 4 mai 2019 în Taur. Nu contează către ce te îndrepți, dacă este vorba despre ceva semnificativ ori nu în ochii altora, atâta vreme cât știi sigur că îți place și îți îngăduie să îți pui în valoare resurse interioare veritabile!
Oricum, în prima jumătate a lunii, cerința sau năzuința ta anterioară tinde să își găsească făgaș spre tine și datorită comunicării intense cu oameni care par să îți recunoască abilitățile. Nu numai din acest punct de vedere, ești atras într-o multitudine de activități sociale și profesionale, care îți stimulează ideile despre demersurile tale principale.
Sextilul dintre Soare și Jupiter din 9 mai 2019 îți infuzează capacitatea de a distinge cu ușurință între ceea ce te avantajează ori nu, între ceea ce îți este posibil sau nu. În această zi, ești pe punctul să realizezi ce este în mod real important în viața ta, dacă îți permiți un răgaz de a fi singur, a medita, fără să interferezi cu alții, ce anume îți netezește calea către destinul pe care ți-l dorești!
Pe 16 mai 2019, Mercur în sextil cu Neptun îți furnizează o empatie iesita din comun față de oameni din imediata ta apropiere aflați la un necaz. Ești gata să-i ajuți dezinteresat, chiar dacă acest lucru presupune să-ți consumi mult timp și multă energie.
În cea de-a doua parte din mai, îți învigorezi focalizarea spre creativitate, spre resursele tale creative potențiale, însă se impune să nu te mulțumești cu lucruri mărunte, ci să îți pui la treabă perseverența. Chiar dacă un hobby tinde să te satisfacă, află-i o turnură practică, ce-ți poate asigura succese însemnate și pe plan material.
Ce-i drept, îți este cam greu să reziști ispitei de a te lăsa purtat de valurile deliciilor vieții, dar trebuie să găseșți o cale de mijloc între această tendință și necesitatea de a-ți pune în valoare la maximum inspirația crescândă!
În plus, aspirația de a-ți materializa visurile ambițioase pare să fie restrânsă în această perioadă de o activitate socială tumultoasă, ce te invită să iei parte la o grămadă de agape, reuniuni. Interacțiunea armonioasă cu cei din jur, instinctul tău de a îi aborda pe alții cu tact, diplomație, bunăvoință, poate fi, totuși, direcționată, către interesele tale!
Luna plină ce sălășuiește în data de 18 mai 2019 în Scorpion îți facilitează oportunități țînând de o călătorie ori studii. În acest context astral, este indicat, cu toate astea, să fii cu picioarele pe pământ, să distingi cu realism între iluzii și realitate!
În ultima decadă a lunii, ești străbătut de un sporit atașament față de familie. Tinzi să comunci mai mult cu rudele, părinții, copiii, să te implici într-un mai mare grad în problemele, frământările lor. De asemeni, pari să ai numeroase idei de a-ți îmbunătăți confortul, utilitățile din casă.
Ziua de 30 mai 2019 este marcată de două evenimente astrologice: sextilul lui Venus cu Mercur și cuadratul dintre Mercur și Neptun. Visele cu ochii deschiși sunt în măsură să te acapareze, să te îndepărteze de realitate. Ar fi bine să îți iei o zi liberă de la serviciu, astfel încât să te ferești de comentariile răutăcioase despre tine ale colegilor tăi și să te bucuri de sprijinul unor persoane apropiate în deconectarea ta, despovărarea ta de obligații fără sens!

Dragoste și cuplu
Cupidon îi ajută în amor pe cei care se ajută singuri...
Este cazul nativilor singuri din Pești care, în această perioadă, nu mai șovăiesc să-și declare sentimentele cuiva care îi fascinează. Temeritatea lor poate fi, totuși, uneori, excesivă, riscând să panicheze prin stilul lor de "buldozer" persoana la inima căreia râvnesc.
Cei integrați deja într-o legătură în doi, își recunosc o eventuală greșeală mai veche față de partenerul lor. Chiardacă sunt inocenți, nu se dau înapoi de la nimic pentru a-și demonstra dragostea incomensurabilă pentru acesta. Oricum, dialogul cu persoana iubită este caracterizat de o sinceritate reciprocă, o sensibilitate emoțională ieșită din comun.

Muncă și bani
Împlinirile din plan profesional îți sunt înlesnite de abilitățile tale native și ambiția ta de a ți le pune în valoare, precum și de o relaționare socială incandescentă ce îți permite cunoașterea unor oameni influenți în domeniul tău de activitate.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 23 Mai - 11:00

iunie 2019

Dragoste și viața în doi:
Casa V a Peștilor (iubirea și aventurile amoroase) este activată deja în iunie 2019 de prezența lui Marte. Alături de Marte vin și Mercur, guvernatorul casei parteneriatelor, (în perioada 4-27) și Soarele (din 21 iunie). Prin urmare, ești mai încrezător în tine și în puterea ta de a fermeca persoane pe care, în alte circumstanțe, le-ai considera inabordabile. Sau poate că îți găsești curajul de a-ți mărturisi sentimentele față de o persoană care te atrage ori cu care, poate, ai deja o relație, dar e relativ nouă.
Nici Peștii care sunt parte a unui cuplu cu vechime nu duc lipsă de romantism, tandrețuri și poezii sub clar de lună.
Eastrolog.ro te sfătuiește, însă, să fii atent la ceea ce spui și la promisiunile pe termen lung pe care le faci, pentru că Neptun, guvernatorul zodiei Peștilor, incepe să retrogradeze la 21 iunie. Din această cauză, poți fi în ceață și e mare nevoie să te clarifici tu cu tine în legătură cu ceea ce vrei să faci mai departe în viață, dar îi poți băga în ceață și pe cei de lângă tine. Ideal ar fi să nu dai speranțe false altora. Mai bine spui din start că nu știi dacă vrei să-ți asumi sau nu angajamente pe termen lung, decât să fii evaziv și să lași lucrurile în... coadă de pește.

Muncă și bani:
Pentru mulți Pești, direcția în carieră pare să fie destul de incertă, iar viitorul profesional nesigur. Unii Pești pot avea parte de o trezire la realitate cam bruscă, oricât de mult ar încerca să evite anumite decizii ori situații profesionale. Eastrolog.ro îți semnalează că nu este deloc indicat să te grăbești spre acțiuni și concluzii, ci e mai bine să încerci o schimbare de perspectivă, să te consulți cu tine însuți vizavi de ceea ce ar putea constitui vocația ta.
Este vremea să îți clarifici imaginea de ansamblu, să cauți să înțelegi situația reală și să-ți revizuiești posibilitățile pe termen lung. În orice caz, ține cont și de faptul că nimic trainic nu se construiește peste noapte.
Se recomandă mare prudență în comunicarea cu șefii sau cu autoritățile statului. Acolo unde nu ai suficiente cunoștințe despre legile în vigoare, consultă un specialist și ține cont de sfaturile sale.
Din punct de vedere financiar, ești mai predispus la cheltuieli pe distracții. Nu-i rău să te răsfeți, dar fă-o cu măsură și evită tentația câștigurilor rapide ori a speculațiilor financiare.
Un talent ori un hobby îți poate aduce venituri suplimentare, te poate ajuta să depășești o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar sau îți deschide perspective spre antreprenoriat.

Formă fizică și moral:
Multe lucruri te țin în tensiune în luna iunie 2019, inclusiv unele legate de familie ori de spațiul de locuit, și îți este dificil să le faci față din punct de vedere emoțional. Se poate să simți că nu ai o bază de sprijin, că nu ți-e nimeni aproape dar, pe de altă parte, nici tu nu prea știi ce vrei.
Când te simți ca-n carusel, eastrolog.ro te sfătuiește să iei o pauză. În caz contrar, riști să îți slăbești sistemul imunitar și să te procopsești cu răceli sau tulburări digestive.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iunie 2019: Acordă mai mult timp familiei, ai mai multă grijă de spațiul de locuit și evită să te superi ca văcarul pe sat când primești sfaturi valoroase de la prieteni mai în vârstă sau cu mai multă experiență de viață decât tine!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 25 Iun - 10:04

iulie 2019

Dragoste și viața în doi:
În iulie 2019 te bucuri de putere de seducție, emani romantism și tandrețe și poți da restart vieții tale amoroase. Dacă ești deja implicat într-o relație amoroasă de perspectivă, ai putea intra cu ea într-o nouă etapă, mai pasională, mai profundă.
Eclipsa de Soare de la 2 iulie are loc în casa V a Peștilor (iubirea, flirturile, aventurile sentimentale), dar această casă este influențată puternic și de eclipsa de Lună de la 17 iulie. Prin urmare, se pot naște noi relații amoroase, iar altele se pot încheia, în funcție de contextul în care se află fiecare. Cert este că viața amoroasă este plină de evenimente definitorii.
Mercur, planeta care guvernează casa VII a Peștilor (parteneriatele și căsătoria), se găsește în mers aparent retrograd începând cu 8 iulie, iar de la 19 iulie va retrograda chiar prin casa V. De aceea, eastrolog.ro te sfătuiește să fii prudent în ceea ce privește viața sentimentală. Acordă-ți timp pentru a-ți înțelege propriile sentimente, pentru a fi sigur de ceea ce simți față de o anumită persoană din viața ta.
Cuplurile cu vechime pot să scape de rutină în luna iulie 2019 și să redescopere calea către intimitate, apropiere, înțelegere, încredere reciprocă și pasiune. Se recomandă însă o viață socială mai bogată, chiar dacă aceasta poate stârni ceva gelozii de scurtă durată.
De asemenea, ar fi o perioadă bună pentru a redefini regulile după care funcționează căsnicia sau responsabilitățile care revin fiecăruia pentru buna funcționare a cuplului.

Muncă și bani:
Marte, planeta care îți guvernează casa banilor munciți, tranzitează în iulie 2019 casa VI a Peștilor (munca și sănătatea). Se poate spune că banii vin prin muncă, prin efort, făcând apel la colegialitate și dând dovadă că poți fi alături de colegi la nevoie. Ai mare grijă la zvonuri mai vechi care tind să iasă la lumină după 10 iulie și să provoace certuri la locul de muncă.
De asemenea, eastrolog.ro îți recomandă să fii foarte atent la modul în care comunici cu ceilalți, pentru că riști să trezești animozități și să creezi mai multe probleme, în loc să le rezolvi pe cele existente.
Dacă au rămas chestiuni nerezolvate într-un parteneriat mai vechi sau poate încheiat, nu prin forță îți poți face dreptate, nu prin forță poți să îți dovedești valoarea sau să îți recuperezi banii.
Pentru unii Pești renasc temeri legate de bani și poate că n-ar fi rău ca aceștia să ia serios în considerare schimbarea locului de muncă ori a domeniului de activitate, recalificarea sau deschiderea unei afaceri proprii.
Jupiter este încă retrograd în casa carierei Peștilor și te îndeamnă să revizuiești cu optimism și deschidere perspectivele de viitor și să încerci să îți reformulezi strategiile de afirmare ori de avansare socio-profesională. La finele lunii, este posibil să recuperezi o sumă de bani sau să se discute măcar despre anumite compensații care ți se cuvin.

Formă fizică și moral:
Pentru că în luna iulie 2019 stăpânul casei sănătății Peștilor retrogradează, eastrolog.ro îți sugerează să-ți faci timp și pentru tine și pentru un control medical de rutină dacă, te știi cu afecțiuni mai vechi și neglijate.
Este o perioadă foarte bună pentru a-ți schimba ritmul de viață, dieta, obiceiurile zilnice. Acordă-ți mai multă atenție, iar după 19 iulie e chiar recomandat să cauți activități recreative, să reiei un hobby care îți bucură sufletul, să te întrebi serios ce te bucură cu adevărat în această viață. Bucuria de a trăi cântărește foarte mult când vine vorba despre sănătate, iar evenimentele acestei luni te vor ajuta să înțelegi mai bine acest lucru.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iulie 2019: Prieteniile ar putea fi un subiect sensibil în luna iulie 2019. Înainte de a-i acuza pe alții, gândește-te la ceea ce ai tu de oferit, în raport cu ceea ce aștepți să primești!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 31 Aug - 9:21

septembrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Casa relațiilor, a parteneriatelor și a căsniciei Peștilor este foarte activă luna aceasta, fiind tranzitată de Marte (toată luna), de Venus și Mercur (până la 14 septembrie) și de Soare (până la 23 septembrie). Prin urmare, Peștii sunt foarte preocupați de viața de cuplu, iar cei care nu sunt încă la casa lor se gândesc la căsătorie și la responsabilitățile care decurg de aici.
Cei mai mulți Pești sunt foarte dornici să repare ce se poate repara în relațiile amoroase, iar dacă nu e cale de întoarcere sau de acceptare reciprocă, acum se creează condițiile pentru decizii mai radicale.
Indiferent dacă ești celibatar sau căsătorit, în luna septembrie 2019 ești o prezență misterioasă, carismatică, atragi, seduci, recucerești cu ușurință. În această perioadă poți aduce un suflu nou relației tale amoroase, se creează o atmosferă mai intimă, se poate consolida sentimentul de comuniune, de intimitate.
În a doua jumătate a lunii, viața amoroasă a unora dintre Pești tinde să se complice. E vorba, în special, de cei care sunt tentați de relații extraconjugale sau cu persoane care au deja obligații, dar și de cei care se implică în relații din interes.
Unii Pești optează pentru o viață socială excesivă, sunt mereu plecați, mereu pe la petreceri, ceea ce provoacă suspiciunile persoanei iubite.
În plus, cineva din cercul de prieteni ar putea avea un efect nefast asupra vieții tale amoroase. Eastrolog.ro te sfătuiește să ai grijă cu cine te însoțești.

Muncă și bani:
Luna aceasta se mai destramă câteva dintre iluziile Peștilor în ceea ce privește cariera. Chiar dacă rămâi cu un gust amar, bucură-te că ai șansa de a vedea realitatea așa cum este și de a decide direcția de mers în cunoștință de cauză. Cei care aleg să se mintă în continuare sau să vadă doar ceea ce le convine, pornesc pe un drum foarte alunecos, iar efectele se vor simți, nefast, pe termen lung.
Marte, planeta care guvernează banii munciți ai Peștilor, tranzitează toată luna septembrie casa VII (relațiile, asocierile și parteneriatele). Prin urmare, veniturile pot depinde de abilitățile tale sociale și de capacitatea de a te alia, asocia etc.
La 14 septembrie 2019 Venus își începe tranzitul prin casa VIII a Peștilor (resursele comune, taxele și impozitele, creditele, dar și finanțările și moștenirile), casă pe care o și guvernează. Alături de Venus este și Mercur, iar la 23 septembrie vine și Soarele. Așadar, nu sunt excluse unele câștiguri surpriză, diverse beneficii și cadouri.
Eastrolog.ro te sfătuiește, totuși, să fii prudent în a doua jumătate a lunii, pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. Nu toate propunerile pe care le primești de la prieteni sau de la anumite grupuri ori de la vreo multinațională te avantajează.
Luna Nouă de la 28 septembrie îți furnizează energia necesară pentru a-ți reorganiza finanțele și pentru a căuta strategii noi care să te scape de datorii.

Formă fizică și moral:
Relațiile cu ceilalți la modul general și cele sentimentale în particular îți consumă multă energie fizică, mentală, emoțională, iar spre finele lunii ajung să te obosească ori chiar să te sperie. Propria sensibilitate îți dă de furcă și eastrolog.ro te sfătuiește să îți faci timp și pentru tine, să îți exprimi dorințele și nevoile.
Starea de sănătate este bună, iar pentru unii dintre Pești, o relație armonioasă ar putea ajuta la recuperarea fizică și emoțională.
Dacă ai probleme ori dileme care te apasă de mai multă vreme, ai putea apela cu succes la un terapeut.

Sfatul eAstrolog : Atenție la modul în care abordezi chestiunea bugetului comun în relațiile amoroase! Încearcă să găsești calea de mijloc între zgârcenia absolută și predispoziția de a face risipă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 28 Sept - 9:02

octombrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Cu Soarele în casa VIII, până la 23 octombrie, intimitatea rămâne una dintre preocupările tale cele mai importante. Indiferent dacă ești sau nu într-o relație stabilă, te preocupă chestiuni precum încrederea reciprocă, fidelitatea, comuniunea la nivel emoțional.
Pentru mulți Pești, luna octombrie 2019 poate fi mai intensă la nivel erotic și sunt posibile aventuri toride cu un coleg/o colegă de muncă. La fel de bine, însă, un coleg îți poate împărtăși un secret care să aibă un puternic impact emoțional asupra ta și care te-ar putea împinge chiar să îți revizuiești prioritățile în cuplu.
Spiritul de aventură și dorința de a te bucura de viață alături de perechea ta sunt susținute de tranzitul lui Mercur prin casa IX, începând cu 3 octombrie. Acest tranzit te poate ajuta să ajungi la puncte de vedere comune cu persoana iubită, la o viziune comună măcar despre viața de cuplu.
Eastrolog.ro semnalează că o călătorie ar putea face bine cuplurilor cufundate în rutină, dar și Peștilor celibatari, care se pot simți irezistibil atrași de o persoană din altă cultură.
Mulți Pești au tendința să folosească energia astrelor doar pentru a-și reconfirma puterea de atracție și de seducție, ceea ce ar putea deveni obositor și probabil distructiv. Alții tind să se sprijine prea mult pe perechea de viață, dar cu o atitudine de superioritate. N-ar strica să ai de oferit ceva în schimb și să accepți onest că ai nevoie de sprijin. Nu te comporta de parcă soțul/soția ți-l datorează!

Muncă și bani:
Marte, planeta care îți guvernează casa II (banii munciți), intră la 4 octombrie în casa VIII (resursele comune ori ale perechii de viață, taxele, impozitele și datoriile, dar și finanțările și moștenirile). Prin urmare, e posibil ca în octombrie 2019 să depinzi mai mult de perechea de viață sau de ajutorul altora, sau, la fel de bine, ar putea să îți crească veniturile pasive, dacă în trecut ai făcut investiții cu cap.
Luna Plină de la 14 octombrie îți activează casa VIII și ar putea indica posibilitatea de a achita o datorie, dar și necesitatea de a face o reorganizare financiară. Este momentul să faci calcule precise și să stabilești priorități financiare sau să pui la punct o strategie pentru a atrage investitori, o nouă finanțare etc.
Relațiile de muncă sunt mai frământate în luna octombrie și nu este exclus să apară diverse rivalități ori intrigi. Încearcă să îți concentrezi forțele pentru a face schimbări care să te ajute să câștigi experiență și sprijin. Pentru a progresa în carieră, ai nevoie de o perspectivă nouă asupra lucrurilor, de colaborări noi, poate chiar de reorientare profesională.

Formă fizică și moral:
Tranzitele lunii octombrie favorizează explorarea și depășirea temerilor, eliminarea din viața ta a tot ceea ce nu mai este de folos ori de actualitate: obiceiuri, proiecte, relații etc.
Dacă dorești să slăbești, dietele de detoxifiere au rezultate mult mai bune în această perioadă.
Stările emoționale ar putea fi adesea extreme, dar ele fac parte dintr-un proces mai complex de regenerare emoțională, fizică și spirituală.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în octombrie 2019: Nu fii egoist sau zgârcit dacă vrei să te bucuri de succes financiar! Îți e mai bine împreună cu alții, în investiții comune, dar și dacă ești mai atent la nevoile perechii de viață.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 2 Noi - 9:05

noiembrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Mercur, planeta care guvernează relațiile și căsnicia Peștilor, retrogradează până la 20 noiembrie, astfel că ai la dispoziție o perioadă generoasă pentru a-ți revizui viața de cuplu, intențiile de căsătorie sau convingerile despre viața în doi și despre angajamentele asumate pe termen lung. Aspectele armonioase ale lui Mercur indică faptul că la final de lună reușești să ajungi pe aceeași lungime de undă cu perechea ta și să vă puneți de acord asupra planurilor de viitor. Înarmează-te, așadar, cu răbdare și toleranță!
Indiferent dacă ești căsătorit sau celibatar, luna noiembrie 2019 se anunță intensă din punct de vedere emoțional și afectiv. Acest lucru te poate ajuta să reînvii pasiunea în viața de cuplu sau, dacă ești celibatar, să trăiești povești de iubire care să te poarte prin tot registrul afectiv, de la o extremă la alta chiar, de la iubire la deznădejde și invers.
Viața erotică se revigorează și se recomandă prudență dacă te lași purtat de vâlvătăi carnale. Nevoia de profunzime și de intensitate îi poate pune pe unii dintre Pești în situații dintre cele mai complicate, mai ales în primele două decade ale lunii. Până la 20 noiembrie, ai putea întâlni persoane care nu știu ce își doresc de la o relație și fug de responsabilități, de chestii serioase. Așadar, eastrolog.ro te sfătuiește să fii prudent, ca să nu sfârșești cu inima rănită.

Muncă și bani:
Cariera Peștilor este bine aspectată în luna noiembrie 2019, susținută de Jupiter, de Venus (în perioada 1-26 noiembrie) și de Soare (după data de 22). Soarele guvernează munca Peștilor, iar tranzitul său prin casa X (cariera și ambițiile socio-profesionale) începând cu 22 noiembrie sugerează că munca asiduă te poate duce departe, te poartă spre afirmare și te ridică în ochii șefilor.
Până la 19 noiembrie, cu Marte în tranzit prin casa VIII (resursele comune, taxele, impozitele, creditele, amenzile, dar și finanțările nerambursabile și moștenirile), este vremea să acționezi cu curaj pentru a scăpa de o datorie. Pentru mulți dintre Pești, poate fi momentul unor schimbări drastice în politica de cheltuieli sau în perspectiva pe care o au despre metodele de venit. Unii ar putea fi inspirați să își schimbe cariera ori direcția în viață, pentru a se putea bucura de venituri mai mari.
După 19 noiembrie, din dorința de a câștiga mai mult, ai putea avea tendința de a-ți susține punctul de vedere cu agresivitate și de a deveni intolerant cu opiniile care nu-ți convin. Eastrolog.ro te sfătuiește să fii atent și precaut, pentru că după 23 noiembrie există riscul să ratezi o colaborare cu străinătatea sau cu mediul academic ori juridic. Mai mult, nu este exclus să provoci un conflict care să ajungă în instanță.
Dacă reușești să îți stăpânești impulsurile, proiectele tale profesionale cele mai îndrăznețe au șanse nebănuite de realizare și îți pot aduce și o creștere importantă a veniturilor.

Formă fizică și moral:
Profită de tranzitele lunii noiembrie 2019 pentru a apela la specialiști, în cazul în care te frământă de ceva vreme o problemă de sănătate. Situația se poate lămuri în ultima săptămâna a lunii și vei avea toate motivele să respiri ușurat.
Indiferent de starea de sănătate, te ajută o dietă mai ușoară, dar nu neapărat restrictivă, curele de detoxifiere și mâncărurile cu multe fibre.
Temerile și angoasele se pot face resimțite în viața unora dintre Pești, așa că eastrolog.ro îți recomandă să încerci să pui anumite limite în relațiile sociale, sentimentale și profesionale și să îți acorzi mai mult timp pentru odihnă și pentru a explora, singur sau împreună cu terapeut, sursa acestor angoase.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în noiembrie 2019: După 20 noiembrie, reia cu încredere negocierile pentru un parteneriat, pentru o schimbare de domiciliu sau pentru o tranzacție imobiliară!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - 2019 Empty Re: ZODIA PESTILOR - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum