ZODIA VARSATORULUI - 2019

In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 14 Noi - 18:44

Vărsător Horoscop 2019

Potrivit astrelor, Horoscopul Vărsătorului pe 2019 va fi foarte pozitiv. Mai ales în viața personală. În carieră, te poți aștepta la o perioadă stabilă. Fiind influențați de Uranus, aceștia sunt foarte flexibili și expeditivi, lucru care pot fi folosit mai ales în relații. Pe de altă parte, aceștia pot fi grijulii și serioși, ceea ce reprezintă un avantaj imens la locul de muncă. Ei au, de asemenea, o fantezie extraordinară și o mulțime de idei excelente. Slăbiciunea lor este adesea lipsa persistenței, de aceea rareori sunt capabili să realizeze aceste idei.
Chiar de la începutul anului 2019, unii Vărsători se pot aștepta la o mare șansă. Potrivit horoscopului, amplasarea lui Venus în Sagetător va fi extrem de puternică. De aceea, te afli înainte de o perioadă plină de descoperiri și experiențe noi. Vei fi atras de oameni care au aceleași intenții. Te vei bucura de diverse aventuri. Relațiile de lungă durată vor fi favorizate și ele de această amplasare a planetelor. Nu-ți plac stereotipurile, așa că te vei bucura de o mulțime de distracție și vei simți că te-ai îndrăgostit.
Lunile de primăvară se vor învârti, pe de altă parte, în jurul carierei. Horoscopul dezvăluie că te poți aștepta la o încredere de sine nouă. Prin urmare, vei putea convinge pe oricine. Nu-ți fie frică să faci acest lucru. Obstacolele care vor sta în calea Vărsătorului vor fi depășite cu zâmbetul pe buze.
Vara anului 2019 va fi una energică, care este ideală pentru evenimentele sau întâlnirile sociale. Vei întâlni oameni interesanți și îți vei extinde orizonturile. În plus, persoanele care sunt născute în Vărsător și sunt singure au o mare șansă să-și întâlnească sufletul pereche. Sentimentele tale vor fi mai intense acum, deci dacă vei întâlni o persoană care simte la fel, vor exista literalmente scântei de iubire între voi. Cu toate acestea, horoscopul îți sugerează să nu ai o stimă de sine prea mare în aceste zile. Energia excesivă poate fi investită mai degrabă în sport și, prin urmare, poți face ceva pentru sănătatea ta.
Lunile de toamnă vor aduce, din cauza lui Marte în Balanță, o perioadă rațională, poate chiar rece. Sentimentele voastre, pozitive sau negative, își pierd semnificația. Prin urmare, în octombrie 2019, nimic nu te poate face să te abați de la calea ta. Cu toate acestea, este posibil să te confrunți cu neîncrederea partenerului tău. Potrivit horoscopului, nu ar trebui să amâni rezolvarea acestei probleme, ci să discuți cu partenerul deschis despre asta cât mai curând posibil.
Odată cu venirea sfârșitului de an, amplasarea astrelor se va schimba din nou. În relație și carieră totul va rămâne stabil. Prin urmare, vei putea să îți petreci timpul liber cu prietenii și să faceți activitățile care vă plac cel mai mult. De exemplu, vizitează-ți rudele mai îndepărtate. Nu ști niciodată ce vești interesante poți afla. Cu toate acestea, fiecare Vărsător ar trebui sa aiba grijă la unele leziuni minore.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 4 Ian - 9:36

Horoscop Vărsător ianuarie 2019
În horoscopul Vărsătorului din luna ianuarie 2019 prevalează avantajele contactelor cu universul tău din afară și cu cel dinlăuntru, prilejul de a-ți optimiza personalitatea și sprijinul spre materializarea țelurilor tale. Viața sentimentală interferează într-un fel sau altul cu prietenia, iar cea profesională presupune un echilibru între colaborare și ambiții individuale.

Previziuni astrologice generale
Încă de la debutul lunii, ai capacitatea de a comunica în profunzime, cu rezultate notabile, atât în lumea exterioară, cât și cu lumea ta interioară.
Pe de o parte, profiți de o crescândă sinceritate a celor cu care intri în contact în plan social, ești mult mai apreciat de aceștia, poate și datorită unui proces de transformare pe care ți l-aii impus în ultima vreme. Pari să fii asaltat de o grămadă de propuneri de întâlniri, participări la evenimente de tot felul, vești, obligații și comisioane, în care te implici cu plăcere, cu pasiune. La ordinea zilei sunt mereu vizite, deplasări în alte orașe ori scurte călătorii. Pe de altă parte, ai oportunitatea să te cufunzi în sinele tău, să receptionezi mesaje importante ale subconștientului, ale intuiției. Ești capabil să dai deoparte formele pentru a distinge fondul conjuncturilor și oamenilor din preajma ta. În ultima decadă din ianuarie 2019, vrând-nevrând, ești sub luminile reflectoarelor, așa că este indicat să dai tot ce ai mai bun în tine. Tinzi să fii mai preocupat decât de obicei de imaginea pe care o oferi celorlalți, să te străduieșți să ți-o îmbunătățești, astfel încât să îți extinzi aria de alianțe utile pe termen mediu și lung. Pari să fii foarte cutezator, încrezător în ține, să nu mai aștepți (la nesfârșit) să îți fie recompensate meritele ci, din contra, să iei ceea ce ți se cuvine fără să mai ai nevoie de îngăduința altora. Totodată, profiți de o agilitate mentală remarcabilă, ce îți înlesnește ieșirea din tipare păguboase și înscrierea pe trasee înnoitoare ale existenței. Luna nouă ce strălucește pe 6 ianuarie 2019 în cerul Capricornului te impulsionează să te lași în voia meditației, serenității. Toate bune și frumoase, numai că pari să fii adus cu picioarele pe pământ de crize neașteptate în sfera profesională și cea socială. O grămadă de oameni apelează la tine, dar nu ai cum să-i mulțumești pe toți, fiind necesar să le ierarhizezi cerințele, să te ocupi de cele cu adevărat însemnate! În data de 31 ianuarie 2019, ca efect al conjuncției Soarelui cu Mercur, ești ispitit de o mulțime de preocupări, fără a fi, uneori, în stare să ți le ierarhizezi. Ce-i drept, nu prea ai cum să te concentrezi, fiindcă pari să fii mai tot timpul pe drumuri, să primești o sumedenie de informații care parcă se bat cap în cap, creându-ți o stare de derută!

Dragoste și cuplu
Patima poate să scadă, dar să fie suplinită de o reală prietenie în cuplurile închegate deja. Partenerii sunt înclinați să fie mai atenți la aspirațiile, idealurile unui altuia, ba chiar să facă sacrificii ca să și le împlinească reciproc. La urma urmei, o persoană apropiată este una care știe cam tot despre tine și, cu toate astea, ori de asta, te iubește nețărmurit! Nativii solitari pot să fie luați plăcut prin surprindere de declarația de iubirea a cuiva din cercul lor social. În același timp, un amic de-al lor poate să pună la cale o "conspirație" prin care să cunoască pe cineva care să-i atragă într-o relație romantică. Pe 21 ianuarie 2019, Luna plină instalată în Leu îi provoacă atât pe cei singuri, cât și pe cei "cuplați" să-și exprime cu năvălnicie sentimentele față de persoana iubită. Nu trebuie, totuși, să dea de înțeles că se așteaptă să li se răspundă neapărat cu aceeași monedă, ci să lase omului drag libertatea de a-și expune propriile simțăminte!

Muncă și bani
Mai cu seamă că ai ocazia să-ți eficientizezi munca printr-o comunicare deschisă cu colegii și șefii, câteodată, nu este indicat să te lași antrenat în competiții acerbe cu colaboratorii tăi!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 9 Ian - 9:02

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Mercur - planeta care guvernează relațiile amoroase, intimitatea și parteneriatele Vărsătorilor - intră la 5 ianuarie 2019 în casa XII (o casă a sacrificiilor și a izolării, dar și a vindecării). Ai multe de analizat în forul interior; sunt concluzii de tras după amoruri de multă vreme apuse, sau poate simți nevoia să te retragi undeva, departe de ochii lumii, și să te bucuri de prezența partenerului de viață (dacă ești căsătorit) sau de o cucerire mai recentă.
Eastrolog.ro recomandă să îți acorzi o perioadă de vindecare sufletească, după ce ai parcurs o perioadă mai agitată din punct de vedere afectiv. Sunt și Vărsători care vor fi atrași de senzațiile tari ale unor relații secrete, în timp ce alții se vor întoarce la o iubire mai veche.
Vărsătorii singuri se pot simți atrași de persoane care au nevoie de ajutor - persoane care au nevoie să fie “salvate” de ceva, de cineva, de ele însele etc. În cuplurile cu vechime se poate naște senzația de sacrificiu pentru binele comun. Probabil că e doar o senzație, dar una care ar merita analizată cu atenție.
De remarcat ar mai fi eclipsa de Lună de la 21 ianuarie 2019, care îți activează axa relațională. Viața de cuplu devine mai tensionată în această perioadă și se pot încheia anumite situații; poţi primi lecții de viață legate de căsnicie, de modul în care înțelegi relațiile cu partenerul și angajamentele asumate.
Ȋn ianuarie 2019 te-ar putea ajuta Venus, planeta iubirii, care de la 7 ianuarie îți tranzitează casa relațiilor sociale şi a prietenilor și te încurajează să socializezi, să cunoști oameni noi și interesanți care ar putea deveni mult mai mult decât prieteni.

Muncă și bani:
În plan profesional trebuie să închei o serie de proiecte pentru a te putea bucura de unele noi. Sau poate că e momentul să te gândești serios la reluarea unei activități pe care ai abandonat-o în trecut, ţinȃnd cont de eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019. Ar putea fi o soluție foarte bună, mai ales dacă nu ai un loc de muncă în prezent sau dacă dorești să ai încă o sursă de venit.
Nu te avantajează proiectele de anvergură, deși se poate naște în tine iluzia unor câștiguri fantastice de pe urma unor colaborări cu prietenii sau cu anumite grupuri, organizații, partide etc. A doua jumătate a lunii ianuarie 2019 este favorabilă revenirii la realitate, iar aici partenerul de viață sau un partener de afaceri ar putea avea un cuvânt important de spus.
Din punct de vedere financiar, aşteptările sunt foarte mari și eastrolog.ro îți recomandă să nu te lași atras în jocuri de culise pentru a câștiga mai mult. O datorie veche - a ta către alții sau a altora către tine - poate deveni o sursă de conflict sau chiar amenințări. Cu această ocazie, ai putea să constați că e nevoie să înveți să gândești altfel chestiunile financiare sau că e nevoie să aduni mai multe informații despre credite (dacă vrei să faci unul) sau despre taxe, impozite etc.

Formă fizică și moral:
În decursul primelor două decade ale lunii ianuarie 2019, eastrolog.ro îți recomandă să fii prudent și să încerci să te regrupezi - în primul rând în forul tău interior. Liniștea sufletească este mai importantă decât orice altceva, în această perioadă, și îți influențează direct modul în care iei decizii.
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 are loc în casa XII, a izolării, a sacrificiilor, a lucrurilor ascunse, dar și a vindecării. Este momentul să îți acorzi momente de solitudine, poate chiar de izolare (mai ales după perioade foarte aglomerate și tensionate în plan social) pentru a-ți limpezi gȃndurile şi pentru a te reconecta la vocea interioară şi la valorile tale spirituale.
După 20 ianuarie, când Soarele și Mercur își încep tranzitul prin Vărsător, vei simți că renaști, că ai mai multă energie și mai mult sprijin din partea celorlalți.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în ianuarie 2019: Trecutul reprezintă una dintre cele mai importante resurse de care beneficiezi. Chiar dacă unele lecții sunt mai aspre, înțelepciunea derivată din ele te ajută să-ți construiești un viitor mai armonios. Ȋnainte să păseşti grăbit înspre viitor, analizează-ţi atent trecutul.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 27 Ian - 14:54

Iubirea și relațiile Vărsătorului în 2019

La fel ca anul trecut, și 2019 începe cu o eclipsă de Lună în casa parteneriatelor Vărsătorului (21 ianuarie). Este momentul să îți faci un scurt bilanț relațional și să optezi pentru schimbările care au devenit din ce în ce mai evident necesare. Este o perioadă ideală pentru a trage concluzii, pentru a rescrie regulile după care funcționează căsnicia sau relațiile tale.
Guvernatorul casei parteneriatelor Vărsătorului este Soarele. De aceea, momentele de eclipsă sunt mai sensibile pentru Vărsători și cu ecouri puternice în sfera relațională. Eclipsele de Soare de la 6 ianuarie și 26 decembrie 2019 au loc în casa XII, ceea ce ar putea însemna o reevaluare a unei situații relaționale mai vechi, sau reaprinderea unui subiect care ți-a dat bătăi de cap în viața de cuplu în trecut.
Eastrolog.ro recomandă să încerci să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă pentru a te elibera de trecut; pentru a crea premisele înfloririi vieții de cuplu în lumina sincerității și a curățeniei interioare, nu în umbra secretelor de tot felul.
Energia eclipselor are oricum un rol de curățare şi de vindecare. Ar fi bine să încerci să profiţi la maximum de această energie. În caz contrar, criza relațională se poate adânci până la separare, în unele cazuri. Ȋncearcă să pornești de la premisa că tot răul e spre bine și că, odată eliberat de presiuni, vei avea parte de noi oportunități în plan amoros.
Vărsătorii necuplaţi o duc bine în 2019. Se găsesc ocazii numeroase de flirt, aventură și voie bună. Dar pentru că ești prins în foarte multe proiecte (personale, profesionale, umanitare), nu prea ai timp pentru a dezvolta relații serioase. În acest context agitat şi foarte mobil, eastrolog.ro recomandă prudență în perioadele în care retrogradează Mercur, planeta care guvernează casa iubirii Vărsătorului: 5-28 martie, 8 iulie - 1 august, 31 octombrie - 20 noiembrie 2019.
Încearcă să nu amesteci plăcerea cu afacerile și ai grijă cu banii - mai ales dacă te implici în relații pasagere cu persoane pe care nu le cunoști de prea mult timp. Este foarte tentant și pentru cei singuri, dar și pentru Vărsătorii căsătoriți cu chef să calce strâmb sau să se implice în relații amoroase la locul de muncă sau cu persoane pe care le cunosc în mediul profesional. Eastrolog.ro te sfătuiește să eviţi acest lucru în 2019, în special între 19 iulie și 1 august și în luna noiembrie. Riști să îți pătezi reputația. Folosește perioadele de retrogradare ale lui Mercur pentru a trece printr-un filtru emoțional mai atent relațiile amoroase, mai ales dacă ele implică un angajat/o angajată sau o persoană superioară ierarhic.
Perioade foarte bune din punct de vedere romantic sunt 21 mai – 21 iunie (când Soarele îți tranzitează casa iubirii) și lunile august, septembrie și noiembrie.
Finalul lui 2019 te surprinde într-o pasă foarte înțeleaptă. De aceea, ai șanse mari să redresezi orice fel de relație amoroasă și să (re)câștigi respectul perechii tale de viață.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 3 Feb - 15:47

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
La data de 4 februarie 2019 are loc momentul de Lună Nouă în Vărsător, iar impactul se resimte în plan individual și relațional. Va trebui să găsești o cale de a echilibra nevoia personală de independență și nevoia de înnoire personală cu necesitatea de a fi receptiv și la partenerul de viață. Aceasta te poate sprijini în demersurile tale individuale.
Din fericire, Soarele - care guvernează casa parteneriatelor și a căsătoriei Vărsătorului - se găsește chiar în Vărsător până la 19 februarie 2019, insuflându-ți putere de seducție, dorința de a intra în grațiile perechii tale, dar și abilitatea de a cuceri o persoană care te interesează de ceva vreme, dacă ești singur.
Mulți Vărsători descoperă că fuziunea cu soțul/soția nu le umbrește libertatea și nici capacitatea de a avea și proiecte personale sau suficient timp pentru sine. Comunici ușor, iar după 10 februarie 2019 ai putea să îți pui mai ușor în valoare latura romantică şi seducătoare.
Eastrolog.ro semnalează că Luna Plină care are loc la 19 februarie 2019 ar putea reprezenta un moment de criză pentru cuplurile care au probleme financiare, de intimitate sau de fidelitate. De reținut că orice moment de criză poate conduce și la găsirea de soluții, cu condiția să existe bunăvoință de ambele părți.

Muncă și bani:
Pentru că Luna este guvernatoarea casei muncii și a sănătății Vărsătorului, momentele de Lună Nouă și de Lună Plină sunt importante pentru tine. Luna Nouă din data de 4 februarie 2019 deschide o perioadă în care ai putea evolua atât în plan personal, cât și în plan profesional - un ciclu nou în care te poți afirma la locul de muncă sau îl poți schimba dacă nu îți place ceea ce faci acum. Contribuția ta personală devine mai vizibilă, deși colegii ar putea considera că dorești să te impui.
În prima jumătate a lunii februarie, eastrolog.ro recomandă să mizezi pe colaborări, parteneriate, proiecte de grup sau pe dezvoltarea unui proiect online.
Din punct de vedere financiar, lucrurile pot deveni deosebit de neclare pe măsură ce „se mută” în casa II a Vărsătorului (bani munciți) două planete: Mercur (la 10 februarie 2019) și Soarele (la 19 februarie 2019). Este foarte posibil ca tot ceea ce comunici pe teme financiare să fie greșit înțeles și de tine și de interlocutori. Ai putea să îți creionezi așteptări financiare prea mari, ai putea spera inutil la un ajutor sau la un împrumut ori la o finanțare - aceste iluzii se spulberă după 20 februarie 2019.
Luna Plină din 19 februarie 2019 activează casele financiare ale Vărsătorului și aduce în prim-plan chestiuni mai vechi legate de datorii, împrumuturi, credite sau bunuri comune. Se poate să obții bani de la bancă sau un alt tip de finanțare. Fii însă prudent dacă vrei să împrumuți bani prietenilor - ai putea să fii păcălit!

Formă fizică și moral:
Stai bine cu energia, optimismul și cheful de viață. Simți că progresezi, că se deschid orizonturi noi, că lucrurile evoluează.
E bine să fii prudent la volan dar și ca pieton în perioada 11–14 februarie 2019, când Marte și Uranus se întâlnesc în casa III (deplasări scurte sau uzuale, mijloace de transport).
În a doua jumătate a lunii februarie 2019 te-ai putea confrunta cu o serie de frământări interioare, cu o răbufnire a unor suferințe sau a unor emoții negative acumulate în timp. Caută sprijin și nu îți revărsa nervii pe cei dragi.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în februarie 2019: Mare atenție cu banii! Ideal ar fi să îngheți orice fel de negocieri, semnări de acte, investiții şi tranzacții în a doua jumătate a lui februarie 2019.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 21 Feb - 9:23

Vărsător martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Dimensiunea financiară a vieții tale amoroase devine importantă în martie 2019, dacă nu cumva chiar presantă. În cuplurile cu vechime se stârnesc discuții interminabile care par mai degrabă să sporească ceața și neînțelegerile decât să le împrăștie.
Mercur (care guvernează casa iubirii și a intimității Vărsătorului) este retrograd în perioada 5–28 martie 2019, ceea ce poate fi un bun prilej pentru a vă reevalua obiceiurile financiare de cuplu. Cheltuielile legate de casă şi familie, o investiție importantă ori un credit imobiliar ar putea crea între tine și soț/soție o prăpastie greu de trecut. Ar fi mai înțelept să amâni cheltuielile importante pentru luna viitoare, timp în care să analizezi totul alături de jumătatea ta.
Vărsătorii care sunt în căutarea unei aventuri sau - de ce nu? - în căutarea unei relații pe termen lung, ar putea avea dubii legate de valoarea personală. Eastrolog.ro semnalează că de aici și până la a încerca să cumperi atenția/iubirea cuiva nu e decât un pas, iar acela e greșit.
Cunoaște oameni noi şi flirtează, dar fii atent cum îți gestionezi finanțele. Dacă te simți singur, în loc să cumperi o relație, bucură-te de compania prietenilor.

Muncă și bani:
La 6 martie 2019 , Luna Nouă activează casa II a Vărsătorului (banii munciți) și favorizează idealuri financiare noi, dar și conturarea unei noi viziuni asupra modului în care câștigi și asupra modului în care îți gestionezi resursele.
În casa II a Vărsătorului se află şi Mercur, retrograd între 5 și 28 martie 2019. Mercur guvernează casa opusă, casa VIII (resurse comune, credite, taxe, venituri pasive, moșteniri, finanțări). Dacă aștepți bani, eastrolog.ro semnalează că s-ar putea să ai mult de așteptat - întârzie, se rătăcesc, nu vin toți odată.
Dacă ai mai mulți asociați, ar putea să apară discuții în contradictoriu vizavi de împărțirea profitului sau a unui bonus, chiar dacă în acte lucrurile sunt clar stipulate. Cum între 22 și 24 martie 2019 Mercur e conjunct cu Neptun, gradul de iluzionare legat de posibilitățile tale de câștig sau de împrumut ori de profit ar putea fi amețitor.
Banii vin mai ușor din asocieri și colaborări, dar creează neînțelegeri. În plus, luna martie 2019 nu e neapărat o perioadă foarte bună pentru mari investiții comune.
Din punct de vedere financiar nu se înregistrează progrese notabile sau nu te poți lăuda cu evenimente importante. Luna martie 2019 e mai favorabilă revizuirilor și interacțiunilor cu familia.

Formă fizică și moral:
Venus traversează zodia Vărsătorului până la 26 martie 2019, iar acest lucru te ajută să îți păstrezi optimismul şi viziunea asupra a ceea ce ai de făcut, fără să te descurajeze întârzierile și încâlcelile financiare.
Oboseala te poate ajunge din urmă și, de aceea, e important să găsești activități recreative. Cititul ar putea fi o soluție pentru a îmbina utilul cu plăcutul, spre exemplu.
Eastrolog.ro îți recomandă să nu te ambalezi, să eviți nerăbdarea și să nu te lași influențat prea mult de persoanele din anturaj.
Pentru Văsătorii care se simt prea apăsați sufletește de trecut sau de vreo problemă cronică de sănătate, remediile se găsesc în și prin muncă. Fii activ şi sociabil - vorbește cu colegii sau mergi la medic.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în martie 2019: Ar putea fi un moment bun să ceri o mărire de salariu, dar numai după ce te asiguri că ai așteptări realiste și că te evaluezi corect. Partenerul de viață te-ar putea ajuta cu o opinie mai obiectivă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 21 Mar - 9:52

aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața amoroasă a Vărsătorilor este spumoasă în aprilie 2019. Ai parte de stimulare intelectuală, de dialoguri inteligente și te manifești extrem de provocator în relațiile cu potențialii partneri. Dar eastrolog.ro recomandă să ai grijă să nu lași cumva impresia că o faci pe deșteptul/deșteapta.
Evită agresivitatea verbală sau nevoia de a-ți impune ideile, pentru că atracția inițială se poate evapora foarte brusc și neplăcut. Vărsătorii sunt încurajați ca în aprilie 2019 să exploreze căi mai bune de comunicare în cuplu; să fie mai deschiși spre schimburi de idei și nu atât de fixați în propriile concepții.
Dacă ești singur și în căutarea unei relații, nu trebuie să cauți foarte departe, prin alte galaxii. Privește cu mai mare atenție în jurul tău atunci când parcurgi drumurile tale obișnuite prin oraș sau dacă mergi la cursuri ori ții cursuri. O iubire neașteptată ori o atracție fulger ar putea să te scoată din plictis în a doua jumătate a lunii aprilie 2019.
Vărsătorii căsătoriți trag spre casă, spre familie. Simt nevoia să fie răsfățați de cei apropiați, mai ales după 20 aprilie. Se poate ca mulți Vărsători să simtă nevoia de apropiere emoțională de partener/parteneră, ceea ce nu le este tocmai specific. Drept urmare, suprinzi plăcut; iar dacă relația cu perechea ta a scârțâit în ultimul timp, acum atmosfera se încălzește și vă regăsiți conexiunea de la suflet la suflet.

Muncă și bani:
În plan profesional nu se întrevăd evenimente majore în aprilie 2019. E mai degrabă o perioadă foarte bună pentru planificări, pentru un bilanț, pentru a-ți aduna forțele, pentru a reveni în contact cu resursele interioare necesare unor schimbări radicale legate de carieră.
Nu e o perioadă prea bună pentru a ieși în față, ci mai degrabă pentru a acționa din umbră, cu discreție, din spatele scenei, sau pentru a decanta ceea ce s-a petrecut în viața ta profesională în ultima vreme.
Se poate să ai parte de mai multe deplasări în interes de serviciu sau de negocieri mai aprinse cu vreun asociat sau partener de afaceri. Eastrolog.ro recomandă, însă, să fii răbdător și să nu tragi concluzii pripite. Este momentul să-ți revizuiești proiectele de viitor.
Începând cu 10 aprilie 2019, Jupiter își începe retrogradarea prin casa XI (grupuri, planuri și aspirații pentru viitor, beneficii obținute prin intermediul profesiei). Drept urmare, ar fi bine să îți revizuiești anumite colaborări și proiecte care până mai ieri te entuziasmau.
Din punct de vedere financiar lucrurile stau bine, mai ales în primele două decade ale lunii aprilie 2019. Se recomandă însă mare prudență, pentru că ai putea fi păcălit să investești în ceva ce nu merită sau să investești prea mult dintr-o dată. Nu se recomandă să te împrumuți pentru astfel de chestiuni.

Formă fizică și moral:
Echilibrul interior este mai dificil de atins în aprilie 2019 și ai putea trece prin stări fluctuante și complicate. Din fericire te bucuri de sprijin emoțional din partea familiei și de o bună comunicare cu aceasta.
Puterea de concentrare nu este la cele mai bune cote și oscilezi, mai ales în a doua jumătate a lunii, între idei opuse, între a rămâne în același mediu și a pleca de acolo. Nu e momentul pentru decizii finale, ci mai degrabă pentru prospectări care să te mai liniștească.
După 20 aprilie 2019 se recomandă mai multă atenție la starea de sănătate – mai ales la o predispoziție spre depresie sau melancolie. O afecțiune cronică ar putea avea o revenire neplăcută și ar fi bine să optezi pentru investigații amănunțite. Nu evita o internare în spital, dacă se impune.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în aprilie 2019: Găsește activități care să te ajute să îți temperezi agitația mentală, nu să o amplifice – așa ai șanse mai mari să eviți o decizie greșită!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 18 Apr - 9:52

mai 2019

Dragoste și viața în doi:
Soarele, guvernatorul casei relațiilor Vărsătorului, tranzitează până la 21 mai 2019 casa IV (căminul, familia, trecutul, bazele emoționale), iar Mercur, planeta care guvernează casa V (iubirea, flirturile), îi ține companie în perioada 5–21 mai. Prin urmare, în prima jumătate a lunii ai tendința de a fi mai melancolic, mai retras, mai bântuit de fantomele amorurilor trecute.
Dacă ești celibatar, eastrolog.ro apreciază că nu prea ai șanse să cunoști pe cineva și probabil nici nu prea ai chef de jocuri romantice. Vărsătorii căsătoriți se bucură, însă, de sprijin emoțional din partea perechii de viață și par să își regăsească locul în sânul familiei.
Privind lucrurile din altă perspectivă, în ciuda unor neînțelegeri la începutul lunii, familia poate avea un impact pozitiv asupra vieții tale de cuplu. Sau, dacă ești celibatar, ai putea face cunoștință cu o persoană deosebit de atractivă, în cadrul unei reuniuni de familie.
La 21 mai 2019, Soarele și Mercur sosesc în casa V, a flirturilor, a plăcerilor de tot felul și a distracțiilor. Astfel, atmosfera se destinde în viața sentimentală, perechea ta găsește soluția de a te scoate din amorțeală. Mulți Vărsători – fie celibatari, fie căsătoriți – ar putea simți un imbold puternic de a experimenta ceva nou în plan amoros. Unii se vor mulțumi doar cu jocuri și flirturi nevinovate, alții se pot avânta în tot felul de relații paralele, dar cu risc crescut de încurcături la un moment dat.

Muncă și bani:
Tranzitele lunii mai 2019 favorizează mai degrabă viața de familie și implicarea în chestiuni personale ce țin de cămin, decât marile progrese profesionale. E poate nevoie de o perioadă de reconectare cu sine, pentru a putea depăși o sumedenie de piedici și limitări interioare, multe dintre ele autoimpuse.
În prima jumătate a lunii, proiectele de grup se mișcă greu și sunt tulburate de certuri și de diferențe de opinie ori de viziune. Dacă faci afaceri cu prietenii, aceștia te-ar putea dezamăgi și este momentul să o lași mai moale și să îți revizuiești serios planurile de viitor.
Marte dinamizează casa muncii și a sănătății Vărsătorului începând cu 16 mai 2019 și te susține în a-ți face ordine în acte, dosare, hârtii, dar și în a acorda atenție unor detalii care, dacă sunt bine gestionate, te pot scoate din anonimat.
A doua jumătate a lunii îți oferă posibilitatea să descâlcești anumite chestiuni de culise care te împiedicau să progresezi în carieră.
Recomandarea eastrolog.ro este să-ți folosești intuiția, mai ales în chestiunile legate de bani. În ultimele zile ale lunii, nu te lăsa tentat de propuneri de creditare sau de câștiguri rapide, pentru că pot fi mai mult decât înșelătoare!

Formă fizică și moral:
În prima jumătate a lunii mai 2019, propriile emoții îți dau de furcă, așa că oferă-ți timp de introspecție, cere sprijinul unui specialist sau deschide-ți sufletul în fața perechii tale, dacă crezi că te poate înțelege. Ai nevoie de mai multă odihnă și de mai multă atenție la ceea ce ai acumulat în suflet de-a lungul anilor. Pot ieși la lumină temeri, multe legate de valoarea personală.
În a doua jumătate a lunii îți mai vine inima la loc, dai frâu liber creativității și eastrolog.ro îți sugerează să te implici în activități care îți plac, împreună cu prietenii, apropiații și persoana iubită. Ai putea să reiei un hobby mai vechi. De asemenea, nu ți-ar strica o cură de (re)vitaminizare. Încearcă să eviți suplimentele alimentare și oferă corpului tău mai multe crudități.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în mai 2019: Depune toate eforturile pentru a restabili armonia în familie! De aici poți primi un sprijin important, pe care nu-l înțelegi încă la adevărata valoare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 1 Mai - 9:32

Vărsător mai 2019

În horoscopul Vărsătorului din luna mai 2019 se evidențiază atașamentul crescut față de familie și oamenii apropiați, dar și pofta de a bea până la fund din cupa deliciilor existenței, o viață sentimentală oscilând între previzibil și imprevizibil, și una profesională dinamică, orientată către o evoluție pe termen lung.

Previziuni generale
Sub vibrațiile Lunii noi găzduite pe 4 mai 2019 în Taur, poți redescoperi farmecul, siguranța căminului. Dacă-ți place casa ta, nu te poți opri să organizezi în ea o petrecere sau o reuniune familială. Dacă nu te dai în vânt după ea, poți avea șansa să îți afli o alta, mai frumoasă și mai comodă.
De altfel, pe parcursul aproape întregii luni tinzi să te simți cel mai bine acasă în timpul liber, în mediul său reconfortant, să ieși mai puțin în oraș, preferând, mai degrabă, să fii vizitat aici de prietenii apropiați. Ești îmboldit să îți arăți vădit afecțiunea și considerația pentru rude, părinți, frați, surori. Este vremea să discuți cu toate cărțile pe masă cu membrii familiei despre niște probleme care vă tensionează și să le găsiți grabnic, împreună, o soluție definitivă.
De asemeni, ești înclinat să-ți faci cu rigoare ordine în locuință, dar și în existență, în general, să te desprinzi de orice fel de dubii și circumstanțe vagi, încurcate. Pari să fii stimulat și să-ți optimizezi tonusul fizic și mental, să te înrolezi într-un program ambițios, regulat, de gimnastică, întreținere, poate la o sală de fitness. Nu te ambala, însă, nu te lasă tentat să faci schimbări radicale ale stilului de viață, ce pot fi cu dus-întors!
Luna plină ivită în data de 18 mai 2019 în Scorpion îți pune parcă stavilă nevoii de a fi căutat mereu de oameni dornici să le dai sfaturi bune, inspirate. De ce? Fiindcă propriile dileme nu-ți mai acordă timp pentru alții! Din fericire, ești inspirat să găsești o cale de a le pune capăt.
În cea din urmă decadă a lunii, pofta de viață, de a te distra nu îți mai îngăduie să stai închis între pereții casei tale! Te avânți cu entuziasm în lumea din afară, dornic să savurezi plăcerile existenței, să fii sub lumina reflectoarelor și să îi surprinzi pe alții prin spontaneitatea ta năvalnică. Este posibil să fii atras de forme culturale, artistice de recreere, să te lași acaparat de un hobby mai nou ori mai vechi.

Dragoste și cuplu
Dragostea prețuiește stabilitatea dăruită de o relație în doi consacrată sau una nouă, ce făgăduiește acest lucru...
Te simți atașat mai mult decât de obicei de tovarășul tău de viață. Marile sau micile voastre ritualuri ale iubirii reciproce capătă întâietate. Pari să fii gata să faci orice fel de compromisuri pentru a-i face pe plac ori a elimina o posibilă neînțelegere cu el. În eventualitatea că ești solo, pari să te implici într-o idilă cu cineva capabil să-ți fie alături pe termen lung, poate cu o persoană întâlnită cu prilejul unei sărbători de familie. Către finele lui mai, atât nativii solitari cât și cei angajați într-o legătură de cuplu optează, totuși, pentru o viața amoroasă ce ocolește cărările bătătorite, strălucește prin inedit. Cei dintâi se pot trezi angrenați într-o aventură venusiană plină de surprize, suspans, iar ceilalți sunt impulsionați să își împrimăvăreze conexiunea în doi prin gesturi de un imprevizibil plin de farmec.

Muncă și bani
În a doua jumătate a lunii, pari să ai o mulțime de treabă la serviciu, însă ai la îndemână un potențial energetic extraordinar, ce te sprijină să faci față oricăror sarcini, responsabilități.
Treci printr-o perioada prielnică creșterii randamentului în muncă, focalizării spre obiectivele ce îți sprijină cu adevărat evoluția în carieră.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 23 Mai - 10:59

iunie 2019

Dragoste și viața în doi:
Luna Nouă din data de 3 iunie 2019 activează casa V a Vărsătorului (iubirea, flirturile și aventurile sentimentale), ceea ce înseamnă că ai șansa de a aduce un nou suflu relației tale amoroase, de a-ți surprinde perechea cu o cină romantică sau cu un alt gest care să vă apropie. Dacă n-ai pe nimeni deocamdată, dar te atrage cineva, eastrolog.ro îți recomandă să profiți de această energie astrală pentru a-ți face cunoscute sentimentele, pentru a face o invitație în oraș, la un film, la o expoziție etc.
Soarele, guvernatorul casei VII a Vărsătorului (parteneriatele și căsătoria), traversează casa V până la 21 iunie 2019. Venus i se alătură din 9 iunie, așa că ești cu adevărat într-o perioadă romantică, plină de bucurie și efervescență amoroasă, o perioadă numai bună pentru a-ți (re)descoperi și exersa puterea de seducție, pentru a călători alături de persoana iubită sau pentru a întâlni pe cineva interesant aflat la distanță mare de tine, poate chiar în străinătate.
Dacă ești deja parte a unui cuplu cu vechime, situația se înseninează, se animă, ai parte din nou de priviri complice cu perechea ta, de momente de pasiune și de încântare.
Vărsătorii celibatari nu au de ce se plânge. Viața le scoate în cale o mulțime de posibilități de a-și găsi pe cineva, măcar de ocazie. De altfel, Vărsătorii aflați în căutarea iubirii ar trebui să țină cont de faptul că tranzitele lunii iunie 2019 susțin mai degrabă relațiile pasagere, fără obligații sau angajamente pe termen lung.

Muncă și bani:
Viața profesională a Vărsătorilor este intensă în luna iunie. Vei fi aglomerat, solicitat, dar dispus să te achiți de responsabilități cu profesionalism. Cu Marte în casa VI (munca), însoțit de Mercur (în perioada 4-27 iunie) și de Soare (din 21 iunie), tinzi să devii competitiv, să îți asumi prea multe sarcini, în ciuda unei oboseli sau chiar a unei tracasări evidente. Oricât de entuziast, de creativ și de plin de pasiune te-ai simți, este recomandabil să faci un exercițiu util de dozare a eforturilor și a energiei.
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, în luna iunie 2019 ai mai multe șanse de a găsi ceva care să te încânte, un loc de muncă în care să simți că te poți exprima, unde să îți pui cu adevărat în valoare talentele și competențele. Nu ar trebui însă să pierzi din vedere posibilitatea de a transforma un hobby, un talent sau o pasiune într-o afacere, chiar dacă mai mică, măcar la început.
Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt prea clare. Se poate să ai parte de o dezamăgire răsunătoare, în cazul în care aștepți venituri sau sprijin prin intermediul unui grup, din colaborarea cu o organizație, dintr-un proiect comun sau din vânzări online. Eastrolog.ro te sfătuiește să îți reformulezi planurile de viitor și să îți refaci cu grijă calculele, în cazul în care ai pe rol un credit imobiliar.

Formă fizică și moral:
Anxietatea, stresul și oboseala conduc la probleme de sănătate, pentru că apare mai mult ca oricând un risc de somatizare a conflictelor și frământărilor interioare. Nervozitatea crește spre finele lunii și ești mai predispus la a-ți ieși din fire, copleșit de responsabilitățile cotidiene.
Este momentul să delegi o parte din sarcini, să ceri sprijin perechii de viață, prietenilor, colegilor etc. Schimbă ritmul, caută să te odihnești, și îți vei reveni la o formă fizică și psihică mult mai bună.
Atenție la o predispoziție de a face din țânțar armăsar. Dacă chiar ai temeri mari legate de sănătate, mergi la medic și îți vine imediat inima la loc!

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în iunie 2019: Oricât de aglomerat ai fi cu de toate, lasă loc pentru odihnă și activități individuale, care să te bucure, să te relaxeze!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 25 Iun - 10:01

iulie 2019

Dragoste și viața în doi:
În plan sentimental lucrurile tind să se miște încet sau să se încâlcească pe alocuri și e posibil să transmiți mesaje confuze ori contradictorii sexului opus, sau să nu înțelegi prea bine care sunt intențiile celorlalți.
Mercur, guvernatorul casei iubirii Vărsătorului, retrogradează în perioada 8-19 iulie în casa VII (relațiile și a căsătoria), așa că eastrolog.ro îți sugerează să te gândești dacă nu cumva te grăbești să-ți asumi responsabilități și angajamente pe termen lung, în cazul în care ai o relație neoficializată. Fii atent la ce și cum spui și acordă-ți timp pentru a-ți clarifica sentimentele. În acest sens, o discuție cu familia ar putea fi de mare folos.
Vărsătorii căsătoriți ar putea profita de tranzitul retrograd al lui Mercur în casa VII pentru a medita la modul în care înțeleg să se exprime afectiv în cuplu. De asemenea, ar putea reanaliza, împreună cu perechea de viață, perspectiva de a avea (încă) un copil.
Casa VII a Vărsătorului este bine activată de planete în luna iulie 2019: Marte o tranzitează pe tot parcursul lunii, Soarele vine și el la 23 iulie, iar Venus la 28 iulie. Prin urmare, în ciuda unui risc major de certuri și neînțelegeri în perioada 10-18 iulie, după data de 23 lucrurile intră pe un făgaș mai favorabil. Nimic nu merge însă de la sine și vei avea de depus eforturi mai mari decât de obicei pentru a menține căsnicia sau relația amoroasă pe linia de plutire.
Pentru Vărsătorii celibatari, cu greu se înfiripă o poveste de iubire. E drept, unii dintre aceștia sunt frământați de o relație trecută la care ar dori să revină, dar nu prea e posibil.

Muncă și bani:
Eclipsa de Soare din 2 iulie 2019 are loc în casa muncii Vărsătorului, dar și eclipsa de Lună de la l7 iulie influențează acest sector de viață. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că este un moment bun pentru a începe un nou proiect profesional, deși acesta nu este ferit de peripeții, tensiuni, jocuri de putere și jocuri de culise. Se poate ca abia acum să înțelegi mai clar anumite situații de la locul de muncă, intențiile șefilor și ale unora dintre colegi etc. Se poate pune problema unei concedieri, sau te trezești cu colegi noi. Dacă ai afacerea ta, e posibil să fii pus în situația de a-ți tria angajații sau de a face angajări, iar acest lucru se dovedește stresant și generator de conflicte.
Este posibil să apară neînțelegeri cu partenerii de afaceri sau să constați că ai dușmani acolo unde te-ai aștepta mai puțin.
După 17 iulie 2019, unii Vărsători iau decizia de a-și schimba direcția în carieră, dar nu toți iau această hotărâre cu inima ușoară, ci forțați de împrejurări.
Mercur guvernează și casa VIII a Vărsătorului (resursele comune, creditele, taxele și impozitele, amenzile, dar și finanțările, sponsorizările și moștenirile). Prin urmare, retrogradarea sa poate fi folosită constructiv pentru a-ți redefini țelurile financiare, dar și pentru a stabili un grafic mai realist de plată a datoriilor. Eastrolog.ro îți semnalează că acum ai o bună ocazie să renegociezi o ieșire dintr-o colaborare ori dintr-o investiție comună, sau să obții un procent mai mare dintr-o afacere ori dintr-un partaj de bunuri etc.

Formă fizică și moral:
Casele sănătății Vărsătorului sunt activate de eclipsele din luna iulie 2019, dar ai suficientă energie și tărie pentru a trece peste stările de oboseală ori de slăbiciune. Oricât de stresat sau de demotivat ai fi la un moment dat, regăsești resursele interioare necesare pentru a merge mai departe, pentru a căuta soluții.
Ar fi totuși bine să nu trăiești prea mult în trecut, ci să tragi învățăturile care se impun din experiențe personale și profesionale mai dificile și să privești spre viitor.
Eastrolog.ro îți recomandă să fii prudent dacă ai de călătorit, indiferent dacă ești la volan sau pieton, indiferent dacă apelezi la tren sau la avion pentru a te deplasa.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în iulie 2019: Concurența poate fi mai acerbă în iulie, fie printre colegi, fie în afaceri, dar cu calm și comunicare deschisă ieși la lumină. Evită orice fel de agresivitate față de ceilalți, oricât de îndreptățit te-ai simți să acționezi în forță!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum