ZODIA SAGETATORULUI - 2019

In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 12 Noi - 9:16

Săgetător Horoscop 2019

Cei născuți sub acestă Zodie controlată de Jupiter, sunt adesea ambițioși și încrezători în forțele proprii. Optimismul și personalitatea lor calmă îi ajută să facă față chiar și celor mai dificile situații. Astrele arată clar că orice Horoscop al Săgetătorului pe 2019 va fi unul de succes. Nu doar în carieră. Persoanele care au căutat compania celor de sex opus acum este momentul favorabil pentru acest lucru.
Începutul anului 2019 se va desfășura în principal în jurul vieții profesionale a Sîgetătorului. Datorită energiei pozitive din această perioadă, nu vei duce lipsă de idei interesante. Nu îți fie frică să le împărtășești cu colegii și superiorii tăi. Când vine vorba de relații, ianuarie îl vei petrece destul de solitar. În loc să te dai drept altcineva în public, mai bine încearcă să-ți dezvolți personalitatea. Prin citire, de exemplu.
Odată cu sosirea primăverii, fiecare Săgetător poate, potrivit horoscopului, să aștepte influența pozitivă a lui Mercur în Gemeni. Îți va oferi, de exemplu, abilități oratorii excelente. Nu îți vor lipsi vocabularul bogat, dar nici încrederea. Acest lucru poate fi folosit atât în ​​carieră, cât și în viața personală. Cei singuri nu vor avea nicio problemă în a cunoaște persoane de sex opus. Te afli înaintea unei perioade active și plină de aventură, dragoste și chiar pasiune.
Vara anului 2019 va trece foarte repede ca un clipit de ochi. Săgetătorul poate căuta să acționeze pe toate planurile. Ai o mulțime de energie, astfel încât nu vei avea o problemă cu obstacolele minore la locul de muncă sau cu neînțelegerile în relație. Vei face față fiecărei situații cu zâmbetul pe față. Horoscopul te sfătuiește să îți petreceți timpul liber făcând sport, deoarece în aceste luni poți obține cele mai bune rezultate.
În toamnă, vei simți o puternică influență a lui Venus în Fecioară. Această amplasare a planetelor oferă simțuri dezvoltate, dar și bunătate și curtoazie în relații. Relațiile de lungă durată vor evolua, iar cele noi formate vor merge bine. Legătura care va fi creată, în special în septembrie 2019, va fi foarte puternică și poate dura chiar pe viață. Când vine vorba de carieră, horoscopul recomandă să nu te lași pe tânjeală, chiar și atunci când îți va lipsi motivația. Vei vedea că dacă ești persistent, vei culege în curând și rodurile efortului tău. Fiecare Săgetător ar trebui să aibă grijă la unele leziuni minore.
Sfârșitul anului 2019 se apropie și în sfârșit ești pe cale să-ți atingi obiectivele. După aceea, evenimentele din jur vor începe să se calmeze, astfel încât Săgetătorul va avea timp pentru ei înșiși. Activitățile adecvate pentru aceștia vor include evaluarea anului trecut și, de asemenea, educația. Nu uita nici de familia ta. Este întotdeauna important să le arăți celor apropiați cât de dragi îți sunt.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 3 Ian - 9:10

Horoscop Săgetător ianuarie 2019
În horoscopul Săgetătorului din luna ianuarie 2019 ies în relief tendința de a-ți perfecționa impactul asupra lumii, beneficii provenite din efluviile tale creative, agilitatea minții și o relaționare socială intensă, o viață sentimentală în care temeritatea îți este susținută de magnetismul tău aparte, și o activitate financiară ce-și extrage avantajele din obiectivitate, realism.

Previziuni generale
La debutul lunii, pari să ieși cu greu din atmosfera sărbătorilor de iarnă, să participi mai mereu la distracțîi, evenimente agreabile, să te deconectezi împreună cu amicii. După un șir de derute, buimăceli, despre imaginea ta individuală, tinzi să îi afli cea mai potrivită versiune. Știi cât se poate de bine ce ai de făcut ca să te înfățișezi lumii într-o postură extrem de avantajoasă, să-i impresionezi pe cei din preajma ta și să îți lărgești cercul de contacte utile. Pe de altă parte, ești cutreierat de o inspirație extraordinară, una ce-ți asigură exprimarea plenară a resurselor creative, inclusiv într-un domeniu artistic. În a treia decadă din ianuarie, activitatea ta socială este și mai mult impulsionată, oferindu-ți prilejuri sporite de a profita de avantaje atât emoționale, cât și materiale. Mintea îți aleargă dezlănțuită spre nenumărate idei și preocupări, însă pari să nu reușești să te concentrezi pe activități foarte laborioase, pe termen lung. Ai, totodată, oportunități legate de studii și călătorii. Un șir de evenimente astrologice de durată mai scurtă completează tabloul tendințelor tale din această perioadă... Pe 4 ianuarie 2019, Mercur în trigon cu Uranus te îmboldește să cauți căi incitante de a trăi, cât mai diferite de rutina zilnică. Pari să fii bombardat cu o grămadă de informații interesante, neobișnuite, să îți incrucișezi pașii cu oameni excentrici, cumva săriți de pe fix! Credințele tale tind să fie sfidate de circumstanțe surprinzătoare și în data de 13 ianuarie 2019, când Jupiter se poziționează în cuadrat cu Neptun. Conjuncturile de astăzi au menirea să te scoată de pe cărări bătătorite, să îți pună la încercare adaptabilitatea și să te direcționeze spre modalități proaspete de a te împlini cu adevărat! Trigonul dintre Venus și Marte din 18 ianuarie 2019 îți mărește dorința de a te bucura de relațiile tale de prietenie și îți furnizează popularitate în plan social. Poți fi invitat la o agapă în care vei fi în centrul atenției! Ziua de 21 ianuarie 2019 stă sub semnul cuadratului lui Venus cu Neptun și a Lunii pline găzduite de Leu. Ești motivat să îți urmezi un ideal prea înalt, și să pierzi astfel o oportunitate aparent măruntă, dar importantă. Cu capul în nori, poți fi exploatat de persoane răuvoitoare, dornice să profite de vulnerabilitatea ta emoțională. Prietenii te încurajează să vezi ce este mai bun în tine pe 22 ianuarie 2019, grație conjuncției lui Venus cu Jupiter. Este mai ușor să descoperi ce este pozitiv în existența ta atunci când îți sunt alături persoane de nădejde. Este o zi ce stă sub semnul generozității, atât a tale față de alții, cât și altora față de ține. Marte în trigon cu Jupiter pe 25 ianuarie 2019 îți insuflă o energie benefică. Pari să realizezi orice îți dorești atâta timp cât ai încredere în tine însuți. Perspectiva realistă despre obiectivele tale te ajută să ți le materializezi dacă nu te cufunzi în comoditate.

Dragoste și cuplu
Ai numeroși sorți de izbândă în dragoste atâta vreme cât îți împletești îndrăzneala năvalnică cu nițel tact, cu simțul măsurii. Dacă ești solo, nu te mai ascunzi în spatele unei timidități păguboase pentru a cuceri inima cuiva care te-a prins în vreje, îți face ziua noapte, și noaptea zi. Nu contează, de altfel, dacă ai deja un partener ori râvnești să ai unul, ca să îți optimizezi viața amoroasă, întrucât eșți înzestrat cu o aură de farmec aproape irezistibilă, ce este augmentată de spiritul tău de inițiativă ieșit din comun.

Muncă și bani
Traversezi o perioadă favorabilă pentru optimizarea afacerilor existente și punerea la punct ale altora, noi. Îți estimezi cu o luciditate extremă sursele de bani, balanța de venituri și cheltuieli. Dezideratul de a fi cu picioarele pe pământ este accentuat în data de 6 ianuarie 2019, sub influența Lunii noi poposite în cerul Capricornului. Ți se semnalează să îți menții prudența în orice fel de demers financiar, să îți calculezi cu minuțiozitate prioritățile din acest domeniu. Te poți afla la limita dintre un dezastru și un succes nemaipomenit într-o afacere!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 9 Ian - 8:56

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Venus, planeta iubirii, îți surâde șăgalnic chiar din Săgetător, unde intră la 7 ianuarie 2019 și unde și-a dat întâlnire cu Jupiter - planeta care guvernează Săgetătorul. Conjuncția acestor planete are loc între 21 și 23 ianuarie, dar influența celor două benefice se face simțită încă din 7 ianuarie, încurajându-te să dezvolți relațiile cu ceilalți (mai ales relațiile amoroase).
Situat în casa iubirii Săgetătorului (adică în propriul Domiciliu), Marte te impulsionează și el. Ȋți clocotește sângele în vine. Se trezește impulsul de nestăpânit spre aventură și flirt. Te poți îndrăgosti foarte ușor la prima vedere, dar dacă ai deja pereche, riști să provoci un scandal. Așa că eastrolog.ro recomandă să fii prudent sau măcar mai discret. Sunt și Săgetători care în ianuarie 2019 se lasă recuceriți de partenerul de viaţă și știu să reaprindă pasiunea în viața de cuplu.
Un prieten sau o prietenă, un coleg sau o colegă ori poate o persoană pe care o întâlnești întâmplător în cercul de amici sau într-un grup socio-profesional te seduce cu ușurință. S-ar putea să constați însă spre sfârșitul lunii că între voi s-au strecurat tot felul de iluzii și idealizări - fie de-o parte, fie de cealaltă.
Amorurile înfiripate în această perioadă sunt mai degrabă instabile, dar îți aduc bucurie și îți redau pofta de viață. Excepție ar putea face ultima săptămână din ianuarie 2019, când o chestiune mai veche legată de bani și/sau de fidelitate creează conflict deschis în relație sau în căsnicie.

Muncă și bani:
Nu duci deloc lipsă de idei geniale în ceea ce privește dezvoltarea carierei, iar acest lucru se va reflecta direct și benefic asupra veniturilor tale în ianuarie 2019. Eastrolog.ro semnalează că ești predispus să îți asumi riscuri și să-ți susții punctul de vedere până în pânzele albe. Șefii, autoritățile, comitetul director sau partenerii de afaceri ar putea deveni refractari și ar putea dori să își retragă sprijinul. Poate găsești o variantă mai diplomată de a-ți susține punctul de vedere, pentru că ar fi păcat să se piardă soluțiile tale deosebit de inspirate.
În plan financiar, eastrolog.ro îți recomandă să acționezi cu prudență, să îți reajustezi strategiile şi planurile şi să definești foarte clar ce îți este cu adevărat necesar. În acest sens, ai putea primi sfaturi deosebit de bune din partea perechii de viață, din partea unui consultant financiar sau din partea unui asociat ori a unui colaborator.
Multitudinea de planete din casa banilor munciți îndeamnă la o atitudine pragmatică și îți oferă energia necesară pentru a te redresa din punct de vedere financiar. Te-ar putea avantaja investițiile sau inițiativele comune.
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 are loc chiar în casa II a Săgetătorului - casa banilor munciți - iar eclipsa de Lună de la 21 ianuarie 2019 are efect asupra casei VIII, casă guvernată chiar de Lună (resurse comune, taxe, impozite, credite, partaje, dar și finanțări, beneficii, moșteniri și banii perechii de viață).
Este o perioadă bună pentru a înțelege unde greșești în administrarea resurselor - lucru valabil însă și pentru perechea de viață. Poate lucrați împreună la o strategie mai bună de gestionare a banilor.

Formă fizică și moral:
Tranzitele lunii ianuarie 2019 predispun la excese de tot felul. Eastrolog.ro semnalează că este nevoie de o gestionare mai bună a energiei de care dispui, dar și a timpului. Altfel, riști să te aglomerezi inutil din dorința de a impresiona şi de a te pune în valoare.
Starea de sănătate este însă bună şi moralul este ridicat. Dacă simți nevoia ca în ianuarie 2019 să faci mai mult sport, mai multă mișcare în aer liber sau la sală, nu forța nota. Ești mai predispus decât de obicei la accidentări.
Nu te lăsa sedus de tot felul de informații despre un stil de viață “sănătos” sau de diete “minune” de pe internet. Mai bine apelează la specialiști. Costă, dar merită.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în ianuarie 2019: Fii atent cu deplasările, mai ales în zilele din preajma eclipselor. Dacă nu sunt urgente, poate le amâni. De asemenea, fii atent la tot ceea ce ține de relația cu străinătatea şi de dorința de a pleca peste hotare, indiferent din ce motiv. Dacă ești student, ai putea opta pentru o schimbare a specializării sau a facultății pe care o urmezi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 27 Ian - 14:28

Iubirea și relațiile Săgetătorului în 2019

Până la 6 martie 2019, Uranus activează pentru Săgetător casa iubirii, a flirtului, a creativității și a copiilor, ceea ce predispune la o viață amoroasă plină de evenimente incitante.
Săgetătorii singuri nu sunt prea atrași de relații stabile, iar acest lucru se poate reflecta într-o predispoziție spre aventuri de-o noapte, spre a jongla cu mai multe relații în același timp etc. Ar fi bine să ai grijă la sarcini nedorite.
Cu Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, prezent până la 2 decembrie 2019 chiar în casa I (personalitate), tinzi să fii mai centrat pe nevoile tale, pe proiectele personale, pe propria evoluție. Acest lucru generează o nevoie mai mare de libertate decât de obicei, ceea ce poate destabiliza atât cuplurile mai vechi, cât și pe cele abia înfiripate.
Din fericire, prezența lui Jupiter în casa I îți poate accentua calități precum optimismul, jovialitatea, generozitatea, dorința de a socializa; drept urmare, ești în general o prezență plăcută şi atrăgătoare pentru potenţialii parteneri. Dacă ești căsătorit, ai putea să îți molipsești și partenerul de viață cu entuziamul creator, cu dorința de a explora împreună și separat, cu un romantism mai puțin sufocant.
Mercur - planeta care guvernează parteneriatele și căsătoria Săgetătorilor - retrogradează în 2019 în semne de Apă (cu excepția perioadei 8–19 iulie când retrogradează în Leu) și îți activează case sensibile, emoționale, care au legătură cu inconștientul, subconștientul și cu tiparele relaționale moștenite din familie.
Se poate spune astfel că perioadele 5-28 martie, 19 iulie – 1 august și 31 octombrie – 20 noiembrie pot fi prilej de revelații interesante vizavi de modul în care înțelegi rolul și rostul familiei, al intimității și al resurselor comune în cuplu.
Revenirile lui Mercur la mersul direct sunt intervale deosebit de favorabile comunicării de la suflet la suflet, mai ales în cazul cuplurilor cu vechime, pentru clarificarea unor subiecte mai sensibile, intime. Eastrolog.ro semnalează că la revenirile lui Mercur în mers direct există o mai mare deschidere spre a împărtăși reciproc nevoi, dorințe, așteptări.
Casa iubirii Săgetătorului este mai puternic activată de planete în primele cinci luni ale lui 2019, perioadă mai favorabilă pentru Săgetătorii singuri, dar mai degrabă pentru cei care au chef de relații pasagere, nicidecum de angajamente pe termen lung. Ca să eviți orice fel de complicații, eAstrolog.ro recomandă să fii onest și să avertizezi din timp că ai chef de joacă și nu de pus pirostriile.
Luna aprilie și prima jumătate a lunii mai 2019 pot marca însă o perioadă favorabilă Săgetătorilor care își caută pereche pe termen lung, pentru că Marte, planeta care guvernează casa iubirii Săgetătorului, se găsește în tranzit prin casa căsătoriei. În această perioadă, mulți Săgetători care au relații amoroase neoficializate dar stabile ar putea să se gândească la căsătorie.
De la 21 mai până la 21 iunie 2019, Soarele îți activează casa căsătoriei, apoi se mută pentru o lună în casa intimității, cu Mercur și Venus (planeta relațiilor și a iubirii) mereu în preajmă. Este o perioadă în care pot apărea conflicte legate de resursele comune, mai ales dacă depinzi de banii soțului ori ai soției; dar și conflicte legate de spațiul personal, de libertatea din cadrul cuplului. Dar pentru mulți Săgetători va fi o perioadă de maxim romantism și erotism, de reconfirmare a angajamentelor luate în cuplu, de consolidare a încrederii reciproce și a intimității.
Ȋn 2019, banii sunt un subiect complicat și generator de conflicte în relațiile amoroase. Eastrolog.ro recomandă să îl tratezi cu răbdare și corectitudine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 3 Feb - 15:42

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Înflăcărările amoroase marchează și prima jumătate a lunii februarie, cât timp Marte tranzitează casa iubirii și se întâlnește pe drum și cu Uranus, conferind senzații mai tari și pasiuni mai puternice. Energia uriașă declanșată de Marte și Uranus în perioada 11–14 februarie 2019 poate deveni ușor distructivă - poate să cauzeze instabilitate, certuri sau agresivitate în urmărirea țelurilor amoroase.
Pentru unii Săgetători poate fi vorba despre răsturnări de situaţie neașteptat de frumoase în plan amoros. Dacă nu ai pereche, e posibil ca în februarie 2019 să întâlnești o persoană îndrăzneață şi ieșită din toate tiparele cunoscute - o persoană care să te abordeze fără rezerve și care să-ți aprindă imaginația.
Deși pasiunea poate renaște, în viaţa de cuplu lucrurile nu stau la fel de palpitant - mai ales după data de 10 februarie 2019. Mercur – planeta care guvernează casa parteneriatelor și a căsniciei Săgetătorului – intră la 10 februarie 2019 în casa IV (familie, cămin și rădăcini emoționale). De acolo se află în conflict cu Jupiter – planeta guvernatoare a Săgetătorului – ceea ce înseamnă că pentru bunul mers al relației de cuplu este nevoie de dialog şi de răbdare.
Perechea ta ar putea trece printr-un moment de vulnerabilitate și nu este nevoie să o bombardezi cu tot ceea ce crezi că e corect și ajută. Eastrolog.ro recomandă să te înarmezi cu răbdare şi să fii un bun ascultător.

Muncă și bani:
Venus – planeta care guvernează munca și sănătatea Săgetătorilor – intră la 4 februarie 2019 în casa banilor munciți și te susține în eforturile tale de a câștiga mai mult prin efort și muncă asiduă. S-ar putea chiar să dai dovadă de mai multă cumpătare financiară, deși tentația de a paria, de a risca, de a specula este foarte puternică - mai ales până la 14 februarie 2019.
Începând cu această dată, Marte îți activează casa muncii, astfel că ai putea realiza foarte multe în plan profesional. Eastrolog.ro recomandă să eviţi certurile cu colegii şi să fii atent în legătură cu predispoziția de a te înhăma la prea multe lucruri pentru ca apoi să le iei în joacă sau să te plictisești de ele.
Cum Mercur – planeta guvernatoare a carierei Săgetătorilor – se găsește în casa IV începând cu 10 februarie 2019, se poate spune că ești într-o etapă de viață în care ar fi bine să evaluezi planurile pe termen lung. Poate fi o perioadă bună pentru a-ți planifica o nouă direcție în carieră, sau să pregătești terenul pentru o nouă afacere.
Momentul de Lună Plină de la 19 februarie 2019 activeaza axa casă–carieră a Săgetătorului și te aduce în luminile rampei. Activitatea ta intră în atenția celor în drept să o evalueze și ar fi o idee bună să te aduni și să îți demonstrezi competența. Pentru mulți Săgetători, Luna Plină poate indica finalul unei etape profesionale și începutul uneia noi. Ai putea primi o propunere neașteptată de colaborare profesională.

Formă fizică și moral:
Lipsa de răbdare ar putea fi o problemă în februarie 2019 pentru că riști să cauzezi conflicte sau să te accidentezi în încercarea de a face impresie sau să dai gata un posibil partener amoros.
După 14 februarie 2019 este indicat să cauți un debușeu pentru surplusul de energie care în caz contrar riscă să ia forme mai puțin constructive. Mergi la sală, fă mai multă mișcare în aer liber, înscrie-te la un sport sau mergi la cursuri de dans.
Cum Venus – guvernatoarea casei sănătății Săgetătorului – îți tranzitează casa banilor, e foarte posibil ca în luna februarie să ai cheltuieli cu mersul pe la medici sau pentru a-ți face analize. Eastrolog.ro recomandă să-ți faci un fond de rezervă în caz că te alegi cu o răceală de sezon sau în caz că te accidentezi, indiferent cât de superficial.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în februarie 2019: Lasă loc pentru dialog! Nevoia de a-ți demonstra valoarea te face surd la ceea ce au de spus cei de lângă tine. Ei nu sunt o amenințare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 21 Feb - 9:19

Săgetător martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Mercur – planeta care guvernează parteneriatele Săgetătorilor – se găsește în mers retrograd prin casa IV (familie, cămin, baze emoționale, trecut) aproape toată luna martie 2019. Drept urmare, se poate spune că ești mai închis în tine şi mai predispus la meditație; dorești să te odihnești şi nu prea ai chef să lași pe nimeni în spațiul tău intim.
Dacă ești căsătorit, s-ar putea să te simți foarte bine în compania partenerului de viaţă și să ții să vă reorganizaţi viața casnică.
După înflăcărările lunii trecute, cei mai mulți Săgetători simt nevoia de o pauză de la flirt. Chiar dacă au început o aventură, preferă să o lase mai moale. Desigur, acest lucru ar putea trezi suspiciuni sau stârnește o ploaie de reproșuri din partea persoanei iubite.
Comunicarea e mai dificilă la nivel afectiv. Eastrolog.ro recomandă să faci un efort pentru a explica ceea ce simți sau pentru a-ți asigura iubitul/iubita că totul e în ordine între voi.
Pentru unii dintre Săgetători, luna martie 2019 poate fi un prilej de a reanaliza posibilitatea de a se muta împreună cu persoana iubită.

Muncă și bani:
În plan profesional este nevoie de un bilanț, de o analiză - de întoarcerea spre trecut pentru a putea înțelege mai bine spre ce să te îndrepți în viitor.
Mercur guvernează atât parteneriatele profesionale ale Săgetătorilor, cât și cariera, statutul socio-profesional, reputația, ambițiile. Drept urmare, retrogradarea sa între 5 și 28 martie 2019 prevestește o încetinire a activității şi o împotmolire a negocierilor. Eastrolog.ro subliniază că apare necesitatea de a reanaliza cu mare atenție asocierile, colaborările, contractele, activitățile de consultanță sau persoanele care îți oferă ție consultanță. Poate simți nevoia să lucrezi de acasă ori să-ți iei o perioadă de gândire și de analiză.
Pe de altă parte, la 6 martie 2019 Uranus revine în casa VI (muncă și sănătate) a Săgetătorului și agită apele în stilul său revoluționar. Mulți Săgetători încep să realizeze că locul de muncă actual nu e exact ce vor și ar putea opta pentru recalificări - tocmai pentru a ajunge să practice meseria sau profesia care îi reprezintă cu adevărat.
Din punct de vedere financiar nu sunt de semnalat evenimente majore. Câștigurile se pot echilibra și îți permit să comiți mici extravaganțe de sezon. Familia poate avea un rol important în susținerea ta financiară, sau un proiect imobiliar ar putea deveni o nouă sursă de câștig.
Unii Săgetători ar putea să-și plătească ratele la un credit ipotecar închiriind bunul ipotecat.

Formă fizică și moral:
Cu sănătatea nu stai rău, dar poate că ești obosit și simți nevoia de mai mult somn, de mai multă leneveală și repaus. Cu Marte și Uranus în casa sănătății, gestionarea energiei fizice și psihice e dificilă. Ai putea trece prin cicluri de agitație şi de hiperactivitate, pentru ca apoi să pici în extrema cealaltă - a epuizării și/sau a unei stări de inerție.
Eastrolog.ro recomandă să consumi surplusurile de energie făcând mai multă mișcare. Poate nu ți-ar strica să mergi la sală, în drumeții etc.
Cu casa IV accentuată în martie 2019, echilibrul emoțional contează mai mult decât orice. Încearcă să înțelegi ce te face să te simți în siguranță.
După 20 martie 2019, odată cu intrarea Soarelui în casa V (aventuri și distracție) îți mai vine inima la loc. Fă-ți timp pentru activități care să îți aducă bucurie, dar care să nu te suprastimuleze.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în martie 2019: Dorința de a schimba planurile de viitor este mare și se accentuează la Luna Plină din 21 martie 2019. Dar e mai bine să aștepți până luna viitoare, când vor avea loc clarificări și reașezări mentale, parteneriale, financiare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 20 Mar - 8:55

aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:
Soarele se găsește în casa V (iubire, flirturi și aventuri sentimentale, copii și creativitate) până la 20 aprilie 2019, când locul său este luat de Venus (planeta iubirii). Dar casa iubirii va fi tranzitată și de Mercur (guvernatorul casei parteneriatelor Săgetătorului) începând cu 17 aprilie. Drept urmare, indiferent dacă ești singur sau căsătorit, te așteaptă o perioadă deosebit de fastă din punct de vedere sentimental – o perioadă care îți va aduce bucurie și chef de viață.
Viața amoroasă se redinamizează. Îți revine cheful de aventură, de flirt, de joacă, de cuceriri și de recuceriri. Pentru mulți Săgetători se redeșteaptă marile idealuri amoroase, dorința de a face parte dintr-o relație care să aibă o semnificație mai profundă și care să îi poarte spre cunoaștere și descoperiri. Partenerul de viață te poate lua prin surprindere cu gesturi romantice; îți acordă mai multă atenție sau ar putea aduce vorba despre posibilitatea de a avea un copil.
Marte (guvernatorul casei V: iubirea) se găsește în casa VII a Săgetătorului (parteneriate, căsnicie). Eastrolog.ro semnalează că e posibil ca o iubire proaspăt înflorită în primăvară să parcurgă rapid drumul spre starea civilă. Sau persoana pe care o cucerești se și visează imediat cu verigheta pe deget, deși tu n-ai chef de chestii serioase, ci doar de distracție și voie bună.

Muncă și bani:
Jupiter, aflat în Săgetător (zodia sa de domiciliu) își începe retrogradarea la 10 aprilie 2019. E posibil să fii mai stângaci sau, dimpotrivă, exagerat de energic – ceea ce poate produce încurcături și nemulțumiri și în viața profesională, dar și în cea personală.
Se poate ca unii Săgetători să fie mai recalcitranți dacă li se fac sugestii sau dacă li se dau ordine, chiar și de către cei îndreptățiți să o facă. Totuși, cu multe planete în tranzit prin casa V, te bucuri de creativitate și inspirație, mai ales dacă ai o activitate independentă.
Eastrolog.ro subliniază că în a doua jumătate a lunii aprilie 2019 ai putea să îți promovezi cu mare succes un produs, să te faci cunoscut. La 20 aprilie Soarele intră în casa muncii și a sănătății Săgetătorului, deschizând noi posibilități de dezvoltare și schimbare profesională. Dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci, recalifică-te sau prospectează posibilitățile de muncă în afara țării.
Cu banii nu stai tocmai pe roze și ai putea ajunge să regreți anumite cheltuieli cam fără măsură făcute în trecut. Unii Săgetători ar putea să țină cu dinții de venituri într-un mod oarecum egoist și limitativ. Te avantajează însă să pui în comun cu alții, să investești împreună cu alții sau să fii atent dacă ai putea să atragi investiții și susținere pentru ideile pe care dorești să le pui în practică.
După 24 aprilie 2019, Pluton și Saturn retrogradează prin casa veniturilor și a resurselor personale, așa că banii vin mai greu decât de obicei.

Formă fizică și moral:
Pentru că Jupiter (planeta guvernatoare a Săgetătorului) își începe mersul retrograd la 10 aprilie 2019, nivelul tău de energie ar putea să oscileze. E posibil să treci de la hiperagitație la lene, de la entuziasm la delăsare.
La acest lucru ar putea contribui și tranzitul lui Mercur prin casa IV (până la 17 aprilie 2019), dar și al lui Venus (până la 20 aprilie). Este favorizată astfel reconfigurarea emoțională – ai putea avea parte de tot felul de descoperiri despre tine, unele nu neapărat plăcute. Dar în final te vei simți eliberat de poveri, iar sufletul tău va păși spre vindecare.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în aprilie 2019: Ar fi mai indicat ca în aprilie 2019 să fii moderat în vorbe și fapte, pentru că nu te poți afirma profesional chiar așa cum ți-ai dori. Nu forța nota și nu fii agresiv la nivel verbal!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 18 Apr - 9:48

mai 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața sentimentală a Săgetătorilor este foarte agitată în luna mai 2019. Nu lipsesc atracțiile neașteptate, relațiile încărcate de pasiune înfocată, dorințele care îți pot trezi adevărate obsesii amoroase, dar nici certurile.
Prima jumătate a lunii este marcată de opoziția dintre Marte și Jupiter retrograd, pe axa relațională a Săgetătorului. Perechea de viață sau persoana iubită e foarte vehementă în pretențiile sale și îți poate reproșa promisiunile mărețe făcute de curând, dar care au rămas la stadiul de vorbe. Sau poate ți se reproșează că ești prea ezitant în a-ți asuma angajamente sau în a le respecta pe cele deja luate. Încearcă să nu-ți ieși din pepeni și explică-i că ai nevoie de un timp pentru reevaluări personale, înainte de a lua decizii de cuplu.
În relațiile mai stabile, oficializate sau nu, se pot face planuri de viitor, planuri concrete, calculate, asumate. În special în a doua jumătate a lunii mai 2019, se ajunge foarte ușor la soluții practice, dar și la o înțelegere în ceea ce privește contribuțiile la bugetul comun.
Eastrolog.ro recomandă însă prudență în fața unei predispoziții de a te arunca în relații erotice, fără prea mult discernământ.
La 21 mai 2019, Soarele și Mercur intră în casa VII (relații, asocieri, căsătorie) a Săgetătorului, susținând înfiriparea de relații noi și consolidarea celor mai vechi. E o perioadă de bucurie, de redescoperire a plăcerii de a avea pe cineva alături la bine și la greu, cu condiția să fii deschis spre negociere și dispus să respecți opiniile perechii tale.

Muncă și bani:
În luna mai 2019 muncești cu spor, chiar dacă uneori te simți mai lipsit de vlagă sau mai nervos. Eastrolog.ro îți semnalează că tranzitele acestei perioade favorizează eforturile de a-ți eficientiza activitatea, de a-ți găsi un loc de muncă sau de a-l schimba pe cel actual.
Săgetătorilor care sunt într-o fază de supraapreciere, evenimentele lunii mai le vor reaminti că drumul spre vârful ierarhiei începe de jos, de la munci pe care acum le-ar putea privi ca fiind comune, plictisitoare etc. Pe de altă parte, Săgetătorii care aspiră la performanțe de vârf, nu au timp să respire în luna mai, își suflecă mânecile și se apucă de treabă.
Luna Nouă din data de 5 activează chiar casa muncii și a sănătății Săgetătorului, casă susținută din 6 mai și de Mercur, iar începând cu 15 mai și de Venus, guvernatoarea sa. Așadar nu duci lipsă de idei noi, de propuneri de colaborare, de susținere și de posibilități de înnoire în plan profesional.
Parteneriatele, colaborările și asocierile sunt mai frământate de conflicte și de neînțelegeri în prima jumătate a lunii, apoi lucrurile se mai liniștesc, se armonizează, se găsesc soluții constructive pentru orice.
Banii vin mai lent, dar nu lipsesc. Se poate ca adesea să simți că depui prea mult efort pentru cât câștigi acum, dar caută să privești lucrurile pe termen lung. Cu siguranță vei avea altă perspectivă asupra lucrurilor.

Formă fizică și moral:
Luna Nouă și Luna Plină din 5 și, respectiv, 19 mai 2019, activează casele sănătății Săgetătorului. Eastrolog.ro te sfătuiește să profiți de aceste evenimente astrale pentru a-ți schimba ritmul de viață, pentru a te reorganiza astfel încât să nu mai pierzi timp și energie cu lucruri care chiar nu contează. Este cea mai bună perioadă pentru a ajunge la un echilibru între muncă și odihnă.
Predispoziția din această perioadă este să te supraîncarci cu responsabilități, dar nu e neapărat cea mai bună idee. Guvernatorul Săgetătorului, Jupiter, este încă retrograd în casa I, sugerând că riști să te epuizezi rapid din cauză că nu îți poți evalua realist capacitatea de efort.
În ultima decadă a lunii, întoarce-te spre sufletul tău, spre viața spirituală, încearcă să faci pace cu trecutul și să te desprinzi de oameni și situații care îți irosesc energia.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în mai 2019: Și luna aceasta, sfatul nostru este să fii moderat în toate. Ferește-te de cei care îți încurajează tendința către excese și teribilism!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 1 Mai - 9:35

Săgetător mai 2019

Horoscopul Săgetătorului din luna mai 2019 are drept orientări majore o abordare combativă, cutezătoare a lumii, fortificarea relațiilor de parteneriat, o viață amoroasă pătimașă și centrată spre autenticitate, și o activitate profesională și financiară de succes.

Previziuni generale
Preocupat să-ți optimizezi starea de sănătate, poți face o călătorie în acest scop.
Foarte încrezător în forțele proprii, nu te ferești să ceri sau să-ți iei ceea ce ți se cuvine, fără să mai aștepți încuvințarea altora. Pui capăt fără ezitare unor conjuncturi neplăcute, păguboase. Tinzi să te întovărășești cu persoane energice, puternice, îndrăznețe, care te încurajează și ele să-ți urmezi cu perseverență credințele, obiectivele.
Activitatea socială ți se împletește cu cea profesională și-ți oferă oportunități în ambele direcții. O femeie recent cunoscută poate să capete un rol important în viața ta.
În cea din urmă decadă a lunii, ești înclinat să te concentrezi pe parteneriatele din toate sferele existenței tale, să ți le îmbunătățești printr-un plus de comunicare și mai multe avantaje reciproce.
Un șir de influențe astrale de o durată mai scurtă se alătură celor anterioare...
Astfel, trigonul dintre Mercur și Jupiter din 3 mai 2019 te umple de optimism, riscând uneori să nu-ți distingi cu acuratețe interacțiunea socială. Poți înfrumuțesa peste măsură adevărul, văzându-i pe cei din jur printr-o prismă roză, idealistă.
Pe 5 mai 2019, Marte în opoziție cu Jupiter îți furnizează generozitate în relaționarea cu cei din imediata ta apropiere. Ai la îndemână o grămadă de opțiuni promițătoare, fiindu-ți greu spre care din ele să te focalizezi. Câteodată, unii oameni par să-ți promită mai mult decât pot realiza.
Atitudinea pozitivă pe care ți-o asumi pe 9 mai 2019, ca urmare a opoziției lui Venus cu Jupiter te sprijină să-ți promovezi cu brio interesele. Ferește-te, totuși, să crezi că totul merge în favoarea ta de la sine, fără să depui vreun efort pentru asta!
Sub vibrațiile Lunii pline răsărite în data de 18 mai 2019 în Scorpion, o serie de evenimente fericite, coincidențe semnificative, tind să dea o turnură nouă destinului tău. Un program foarte încărcat te solicită să-ți prioritizezi acțiunile.
Mercur în opoziție cu Jupiter pe 31 mai 2019 te înzestrează cu meșteșug al vorbirii, te ajută să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit. Ai posibilitatea să te ocupi cu minuțiozitate de detaliile unei întreprinderi importante, dar poți fi pe punctul să pierzi imaginea de ansamblu a acesteia.

Dragoste și cuplu
Temeritatea și atractivitatea ta deosebită îți crează oportunitatea de a te implica într-o aventură amoroasă fierbinte, pasională.
În caz că ai un partener, conexiunea ta cu acesta câștigă în senzualitate, dar și în profunzime, se învigorează datorită cufundării în miezul său autentic.
Un tovarăș de cuplu mai nou, ori mai vechi, are capacitatea să îți faciliteze o împlinire de excepție în plan profesional.

Muncă și bani
Pe 4 mai 2019, Luna nouă din Taur îți netezește calea spre avantaje notabile în muncă. Este posibil să primești o ofertă foarte bună, de nerefuzat, pentru un job nou sau o promovare în cel actual. Ai, de asemeni, ocazia să-ți plătești vechi datorii și să inițiezi un plan de economisire. Pari să-ți subclasezi cu ușurință niște competitori din carieră.
În decursul întregii luni, profiți de o comunicare excelentă cu colegii și superiorii. Cei din urmă par să-ți facă favoruri ieșite din comun, să-ți înlesnească așteptări înalte din sfera profesională. Încearcă să nu fii prea exigent cu tine însuți, să nu-ți impui standarde prea înalte în muncă.
Ai, totodată, șansa să primești o sumă de bani consistentă la care nu te așteptai, dintr-o sursă neanticipată, suprinzătoare, intrigantă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 22 Mai - 10:34

iunie 2019

Dragoste și viața în doi:
Luna Nouă din data de 3 iunie 2019 are loc în casa VII a Săgetătorului (parteneriatele de orice fel și căsătoria). Prin urmare, căsnicia ta ar putea intra într-o etapă nouă, în care să existe mai puține frecușuri ideologice și conflicte de principii între tine și perechea ta. Viața intimă ar putea fi și ea reformulată, cu mai multă grijă față de dorințele și temerile celuilalt.
Dacă nu ești căsătorit, ai putea avea parte de o întâlnire ieșită din comun, marcată de efervescență intelectuală și o atracție extrem de profundă. Dar eastrolog.ro îți semnalează că întâlnirile cu adevărat benefice pentru tine au loc în prima jumătate a lunii. Începând cu 20 iunie, atracțiile pot fi puternice, dar mai mult senzuale, și de scurtă durată.
De la 9 iunie 2019, casa VII a Săgetătorului este activată și de prezența planetei Venus, așa că te poți aștepta la o îmbunătățire a vieții afective. Dacă ai o relație cu un coleg/o colegă, aceasta ar putea să intre pe un făgaș mai serios, cu asumări de angajamente, chiar dacă nu pășiți imediat spre starea civilă.
De remarcat ar mai fi tranzitul lui Mercur (care guvernează casa parteneriatelor Săgetătorului) prin casa intimității în perioada 4-27 iunie 2019. Începând cu 21 iunie, i se alătură Soarele și, împreună, îi țin companie lui Marte, guvernatorul casei iubirii Săgetătorului. Aceste tranzite încurajează apropierea sufletească. Una dintre temele principale ale lunii iunie 2019 ar putea avea legătură cu modul în care tu și perechea ta reușiți să gestionați timpul petrecut împreună și resursele emoționale și financiare comune.

Muncă și bani:
Venus, guvernatoarea casei VI (munca și sănătatea), tranzitează din 9 iunie casa parteneriatelor Săgetătorului. Prin urmare, o colaborare sau o asociere ar putea fi extrem de benefică pentru viața ta profesională sau pentru dezvoltarea activității pe care o desfășori. Ai putea găsi sprijin în ceilalți pentru a face rost de un loc de muncă, pentru a găsi angajați mai buni sau pentru a face o bună impresie în fața șefului.
Pe de altă parte, Mercur, planeta care guvernează casa X a Săgetătorului (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională), tranzitează casa VIII în perioada 4-27 iunie 2019. Acest lucru sugerează că este o perioadă bună pentru a implementa schimbări radicale în strategiile profesionale și în ceea ce privește proiectele pe termen lung. Sau poate că e nevoie să depășești o serie de temeri și anxietăți vechi pentru a te putea afirma.
Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt prea simple. Banii vin, dar cu întârzieri și cu eforturi și pot să provoace conflicte și nemulțumiri sufletești. Gestionarea banior comuni și a resurselor comune îți dă bătăi de cap. La fel de dificile ar putea fi un eventual proces de partaj sau obținerea unei moșteniri ori achitarea unor datorii. Eastrolog.ro îți recomandă prudență în ceea ce privește taxele și impozitele, mai ales dacă e vorba despre impuneri mai vechi.

Formă fizică și moral:
Mulți Săgetători ar putea avea un sentiment de dezrădăcinare sau trăiesc intens o dezamăgire legată de un proiect imobiliar, de spațiul de locuit ori de familie. Devin, însă, mai realiști și înțeleg mai bine cum să planifice pe termen lung.
Dacă ai neliniști legate de starea de sănătate, n-ar fi rău să mergi la medic. Preocupă-te să descoperi specialiști renumiți, pentru că opiniile lor îți vor reda optimismul și liniștea sufletească.
De asemenea, ține cont că ești predispus spre a trece de la o extremă la alta – când prea agitat, când prea apatic.
Nu neglija perioadele de odihnă și exercițiile de relaxare și nu ezita să apelezi la sfaturile unui psiholog, dacă te simți copleșit de evenimente.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în iunie 2019: Profită de Luna Plină care are loc în zodia Săgetătorului la 17 iunie 2019, pentru o reevaluare personală, dar și pentru a aduce în echilibru nevoile tale cu nevoile celorlalți. Sau pune punct unei situații care te deranjează.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 21 Iun - 11:18

iulie 2019

Dragoste și viața în doi:
Configurația astrală a lunii iulie 2019 te invită la reconfigurări parteneriale, la revizuirea modului în care înțelegi să relaționezi și să îți asumi responsabilități și angajamente, la reconsiderarea atitudinii față de căsnicie ori față de perechea de viață.
Mercur, planeta care guvernează relațiile și căsnicia Săgetătorului, retrogradează în perioada 8-19 iulie prin casa IX, apoi, până la 1 august, în casa VIII a Săgetătorului. Prin urmare, sunt posibile conflicte de principii cu soțul/soția și s-ar putea resimți mai multă distanță între voi, sau vă indispune amânarea unei călătorii.
După 19 iulie 2019 tind să revină în discuție teme dificile legate de fidelitate, încredere reciprocă, posesivitate, control, manipulare. Nu ar fi exclus ca perechea de viață să treacă printr-o perioadă mai dificilă în plan emoțional sau financiar. Dacă dai dovadă de deschidere, implicare și răbdare, ai putea avea surpriza ca lucrurile să se schimbe în bine în ultima săptămână a lunii, iar persoana iubită să își deschidă inima în fața ta.
Săgetătorii celibatari sunt romantici și idealiști în luna iulie, în căutare de aventură. Ar putea fi mai atrași de persoane cu studii sau cu un intelect puternic, care să le stimuleze creativitatea, dar și impulsul erotic. Au șansa chiar de a cunoaște o persoană de peste mări și țări.
Dacă te numeri printre Săgetătorii aflați în căutarea iubirii, eastrolog.ro te sfătuiește să fii atent la o predispoziție de a vorbi prea mult despre tine, de a te lăuda. Ar putea deveni obositor și dăunător.

Muncă și bani:
Și în plan profesional e rost de revizuiri, pentru că Mercur nu guvernează doar casa relațiilor Săgetătorului, ci și casa carierei, a ambițiilor și a reputației socio-profesionale. Retrogradarea lui Mercur ar putea însemna că este necesar să reevaluezi anumite colaborări, investiții, contracte cu firme/persoane străine ori politica de investiții, să refaci anumite calcule sau planuri de afaceri și să renegociezi anumite contracte sau chiar să le reziliezi. Eastrolog.ro îți semnalează că este momentul să încerci să recuperezi datorii mai vechi și să achiți eventualele restanțe la credite, taxe și impozite etc.
Pentru mulți Săgetători se poate ridica problema finanțării unor proiecte, dar și problema concedierii, în cazul în care sunt simpli angajați. Eclipsa de Soare (2 iulie 2019) și cea de Lună (17 iulie) activează casele financiare ale Săgetătorului, astfel că te poți confrunta cu tot felul de momente tensionate. Acestea deschid însă posibilități pentru a-ți descoperi resurse noi, proaspete, pentru a descoperii soluții și posibilități de a-ți crește veniturile. Energia eclipselor te ajută să vezi mai clar, mai realist și mai obiectiv care sunt neajunsurile strategiilor sau ale obiceiurilor tale financiare. Nu este momentul să ceri o mărire de salariu, ci este recomandat să fii pregătit ca șeful să te treacă prin evaluări drastice și nu neapărat în mod direct, ci discret, din umbră.
La locul de muncă atmosfera poate fi tensionată, mai ales între 10 și 13 iulie 2019, dar nu e neapărat o idee bună să îți dai furtunos demisia.

Formă fizică și moral:
Nu stai rău cu energia dar, dacă nu o canalizezi cum se cuvine, riști să o irosești în tot felul de conflicte și agitații interioare. U îți recomandă să încerci să faci mișcare într-un cadru organizat sau să petreci mai mult timp în natură, poate chiar pe bicicletă.
Încearcă să consumi în mod constructiv surplusurile de energie, ca să nu te consume ele pe tine. Acest din urmă aspect te-ar putea predispune la accidentări și epuizare nervoasă.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în iulie 2019: Nu încerca să forțezi lucrurile în plan profesional, pentru că nu ai șanse de izbândă! Riști chiar să îți faci deservicii mari.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - 2019 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum