ZODIA SCORPIONULUI - 2019

In jos

ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 12 Noi - 9:13

Scorpion Horoscop 2019

Cei născuți sub acestă zodie de aer sunt mari războinici cu o voință puternică. Personalitatea lor empatică și grijulie le dă un avantaj imens în domeniul relațiilor interpersonale. Potrivit astrelor, Horoscopul Scorpionului pe 2019 va fi foarte energic si pozitiv. Mai ales în preajma sfârșitului primei jumătăți al anului. Dacă există vreun obstacol în calea ta, o poți depăși cu ușurință.
Conform horoscopului, începutul anului 2019 se va desfășura într-un ritm pașnic, acest lucru însemnând ca vei avea mai mult timp să te obișnuiți cu lucrurile noi pe care acest an ți le va aduce. Din cauza influenței Lunii în Pești, s-ar putea să ai unele probleme de concentrare. În plus, vei avea tendința de a te rupe de realitate, pentru a te refugia în propriile gânduri și fantezii. Pentru Scorpion, sentimentele sunt mai importante decât gândirea rațională în această perioadă. De aceea, trebuie să lași decizii importante cu privire, de exemplu, la angajare pentru mai târziu.
Odată cu sosirea primăverii, fiecare Scorpion va fi deschis din nou spre nou. După declinul anterior, va veni o perioadă activă. Sportivii vor fi favorizati, precum și, de exemplu, persoanele care sunt singure și ar dori să își găsească un partener. Vei emite energii pozitive în jurul tău, ceea ce va atrage poate chiar mai mult decât un singur potențial partener. Ești foarte distractiv, cu siguranță nu te vei plictisi. Cu toate acestea nu trebuie să uiți nici de lucru. Nu este momentul să lenevești, superiorii tăi ar putea observa asta.
Vara anului 2019 va fi benefică în ceea ce privește partea de carieră. Scorpionul va avea în sfârșit ocazia de a arăta de ce este capabil. Poziționarea pozitivă a lui Mercur va aduce, în special în iulie, o energie interioară imensă. Vei putea rezolva orice problemă cu ușurință. Pentru superiorii tăi, vei deveni literalmente indispensabil în această perioadă. Horoscopul îți recomandă să nu lași succesul să ți se urce prea mult la cap. Ar trebui să rămâi modest.
Lunile de toamnă promit o relaxare graduală. Vor veni vremuri stabile atât în ​​carieră, cât și în viața personală a Scorpionului. În special relațiile pe termen lung vor evolua. Motivul pentru care se întâmplă aceste lucruri este că în sfârșit ai mai mult timp liber pe care îl poți petrece cu persoana iubită. Chiar și persoanele singure vor avea succes. Aceștia se pot aștepta să cunoască un nou potențial partener.
Influența lui Mercur în Balanță, care poate fi resimțită până la sfârșitul anului 2019, va aduce, potrivit horoscopului, o încetinire a Scorpionului. Va trebui să iei o decizie importantă pentru care vei avea nevoie de timp. Din fericire, te poți baza pe sprijinul familiei și al persoanei iubite, sau al celor mai apropiați prieteni. Aceștia îți vor fi aproape, indiferent de decizia pe care o vei lua.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  ionutz72 la data de Lun 26 Noi - 7:34

Zice de bine... Very Happy
Să mai citesc o dată... Shocked ...succes
Sa nu mi se urce la cap... ciocanel
...sa fiu modest... Festivity
study ...cu astrele...
ionutz72
ionutz72
4
4


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 26 Noi - 9:21

Angel Vei fi un om fericit si implinit in anul care vine! Razboinicule! Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  ionutz72 la data de Lun 26 Noi - 20:53

Io ...și razboiul...cu cine?Surprised
Ruginită-i sabia...de muncă...unde-i?Rolling Eyes
Scot condeiul și ucid hârtia...cu pistolul gun
Fac război cu gândul...hoinar, ca haiducul Calare pe cal
Eu apoi rup foaia...și rescriu...iubire...
Care vrea cu mine...așa dreaptă luptă?
ionutz72
ionutz72
4
4


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 10 Dec - 11:13

Laughing Laughing Mare figura esti.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 2 Ian - 10:05

Horoscop Scorpion ianuarie 2019
Principalele orientări din horoscopul Scorpionului pentru luna ianuarie 2019 sunt relaționarea entuziastă și fertilă cu oameni din toate aspectele existenței tale, atașamentul crescând față de casă și familie, o viață sentimentală caracterizată de echilibrul dintre senzualitate și sentimente veritabile, una profesională învigorată de ambiție și acțiuni financiare încununate de împliniri.

Previziuni generale
Nevoia ta de comunicare devine tot mai intensă, mai cotropitoare. Pari să primești și să trimiți o grămadă de mesaje, știri, să fii asaltat de telefoane, să porți discuții înfierbântate cu amici, colegi, rude, cunoștiințe. Mintea febrilă îți absoarbe o mulțime de informații și îți izvodește o sumedenie de idei, dar nu este încă momentul să le folosești, fiind nevoie să lași o vreme până să se decanteze și să se ierarhizeze. În ultima decadă a lunii se evidențiază preocuparea ta față de locuință, năzuința de a o redecora, a-i da o altă față. De asemeni, poți avea de a face cu o mutare, cu o vânzare sau cumpărare a unei case. Îți exprimi cu ușurință celor dragi cele mai adânci simțăminte, emoții, și ai abilitatea să întrezărești conexiunile dintre evenimente trecute și chestiunile care îți dau de lucru în prezent, aflând astfel soluții pentru cele din urmă. Oricum, te simți nemaipomenit de bine în sânul familiei, împreună cu persoane apropiate, având șansa de a trasa alături de ele planuri de mare anvergură pe un termen îndelungat. Împletirea dintre pasiunile, sentimentele tale, și un simț practic foarte dezvoltat, grație Lunii noi ivite pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn, te sprijină să dovedești altora sinceritatea cuvintelor tale, fără să divaghezi și să-i derutezi. Clădirea unui fundament bazat pe onestitate și încredere reciprocă este singura cale de a-ți crea relații umane de nădejde, în stare să reziste vicisitudinilor timpului.

Dragoste și cuplu
Erotismul ardent care te străbate nu te îndreaptă pe cărări greșite, nu te conduce spre aventuri amoroase efemere și superficiale. Din contra, se lasă canalizat către sentimente autentice de iubire, indiferent dacă ești mai de mult integrat într-un cuplu, ori abia faci primii pași în acest sens. De altfel, în conextul astral din luna asta, tovarășul tău de viață este înclinat să-ți descopere / redescopere comorile interioare, punctele tale forte, confirmându-și că a făcut alegerea cea mai potrivită în dragoste.

Muncă și bani
Dornic să te smulgi din inerție, ești îmboldit să te lansezi în proiecte profesionale ambițioase, fără să-ți precupețeșți eforturile, să dai înapoi dinaintea unor piedici exterioare. În plus, nu mai ești dispus să ți se nesocotească meritele, fiind gata să ți le pui cu fermitate în evidență! Elocvența ta și harul de a te pune în cea mai favorabilă lumină își aduc aportul îndeosebi în plan financiar. Este un răstimp prielnic tranzacțiilor din afaceri, închegării de alianțe financiare cu oameni puternici, influenți. În ziua de 21 ianuarie 2019, Luna plină din Leu îți crește și ea entuziasmul în muncă, dar nu-ți îngăduie să-ți pierzi obiectivitatea în sarcinile tale majore. Totodată, îți semnalează că nu trebuie să ții trena altora, ci să dai adevărata măsură a competenței și perseverenței tale în demersuri individuale.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 8 Ian - 9:12

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Venus - planeta care guvernează relațiile parteneriale ale Scorpionilor - intră la 7 ianuarie 2019 în Săgetător, un semn al deschiderii și al explorărilor, al independenței afective, al pasiunilor nestăvilite și al spontaneității. Drept urmare, ești încurajat să te destinzi; să lași deoparte posesivitatea, geloziile și nevoia de control; să te gȃndeşti cât sunt de importante pentru tine partenerul de viață și relațiile cu ceilalți, în general.
Eastrolog.ro îți recomandă să acorzi mai multă atenție sistemului de valori al perechii tale. Ai putea constata astfel că nu puneți preț pe aceleași lucruri. Poate că trezirea la realitate nu e tocmai comodă sau plăcută, dar tranzitele lunii susțin discuțiile deschise și la obiect. Ultima decadă a lunii ianuarie 2019, deși tumultuoasă, poate fi marcată de un consens - de ajungerea la un compromis sau de conștientizarea faptului că e necesar un compromis pentru a vă bucura de o relație de cuplu armonioasă.
Scorpionii care încearcă să (re)cucerească pe cineva (poate fi vorba și despre partenerul de viaţă, dacă sunt căsătoriți) pot trece printr-un proces de iluzionare/deziluzionare și ajung, pȃnă la urmă, să vadă lucrurile mai în acord cu realitatea relațiilor lor amoroase.
Eastrolog.ro avertizează că există riscul ca în ultima decadă din ianuarie 2019 să transmiți mesaje confuze persoanei iubite sau să întâlnești persoane care au așteptări prea mari de la tine sau au o predispoziție de a se prezenta altfel decât sunt în realitate.

Muncă și bani:
Eclipsele de Soare (6 ianuarie) și de Lună (21 ianuarie) au impact asupra carierei și reputației tale socio-profesionale; prevestesc situații de criză care te vor obliga să iei decizii clare, radicale și constructive.
Pot să apară schimbări în firma pe care o conduci sau în firma pentru care lucrezi, iar în prima jumătate a lunii ianuarie 2019 ar fi indicat să îți revizuiești stilul de comunicare şi atitudinea ca să nu ajungi în conflict cu autoritățile statului sau cu șefii tăi. Pentru a-ți regăsi calea, pentru a deschide un nou drum în carieră sau pentru a intra într-o nouă etapă profesională, este nevoie de perseverență, pragmatism, dar și de cunoștințe solide. Eastrolog.ro îți recomandă să nu te laşi influențat de zvonuri și să eviţi intrigile.
În casa muncii și a sănătății Scorpionului se găsește Marte, în propriul Domiciliu. Concentrează-ți acțiunile spre inițiative profesionale, dar nu încerca să te impui prin forță și nici să obții partea leului din orice fel de tranzacție sau afacere. În a doua jumătate a lui ianuarie 2019 tinzi să contești orice formă de autoritate, dar acest lucru nu te propulsează mai sus pe scara ierarhică. Mai degrabă ți se poate pune eticheta de angajat problemă. Conflictele de la locul de muncă te-ar putea ajuta să te evaluezi mult mai obiectiv și să ai pretenții financiare proporționale cu calificările.
Și Jupiter - planeta care guvernează banii munciți ai Scorpionilor - se găsește în propriul Domiciliu și îți inspiră optimism și dorința de a câștiga mai mult. Eastrolog.ro îți recomandă să te ferești de speculații financiare și investiții speculative, de scheme de câștig rapid şi de scheme piramidale. Ultima decadă din luna ianuarie 2019 este foarte bună din punct de vedere financiar, dar apare și o predispoziție spre cheltuieli mari şi impulsive pe distracții, sau spre a cheltui mult pe credit.

Formă fizică și moral:
Pentru un semn Fix ca Scorpionul, schimbările sunt dificile, iar răsturnările de situație sunt greu de gestionat - produc panică, iritare şi declanșează mecanismele de apărare și nevoia de control. Drept urmare, luna ianuarie 2019 ar putea fi mai greu de suportat, iar surescitarea urmată de oboseală ar putea deveni laitmotiv.
Eastrolog.ro îți recomandă să cauţi soluții pentru a gestiona cât mai eficient cantitatea mare de energie pe care ți-o oferă astrele în această perioadă. În ultimele zile ale lunii ai putea să îți găsești un ritm optim de viață şi de muncă - devii mai eficient și mai optimist.
Evită însă graba, pentru că ești mai predispus la accidentări. Abține-te să răspunzi la provocări, fie ele doar verbale, ca să nu stârnești inutil furia unui coleg sau a unui angajat. De asemenea, evită excesele de orice fel pentru că îți pot afecta starea de sănătate.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în ianuarie 2019: Informațiile legate de investiții, fonduri de investiții, finanțări, taxe, impozite şi declarații de venit sunt importante. Ține-te la curent cu schimbările legislative!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 18 Ian - 10:26

Iubirea și relațiile Scorpionului în 2019

Evenimentul cel mai important al lui 2019 din punct de vedere relațional este revenirea lui Uranus, la 6 martie, în casa parteneriatelor Scorpionului. Uranus a părăsit această casă în noiembrie anul trecut, dar acum revine și va sta aici pentru aproximativ 7 ani.
Problema spațiului personal în viața de cuplu va deveni din ce în ce mai prezentă în viața ta amoroasă, dar dacă dorești ca relația ta să supraviețuiască și să prospere, eAstrolog.ro recomandă să lași deoparte gelozia și să acorzi libertate de mișcare perechii tale.
Scorpionii care nu şi-au asumat oficial angajamente preferă în 2019 relaţiile neoficiale; îi interesează să înțeleagă mai bine ce înseamnă, de fapt, viața de cuplu, dar nu neapărat să își asume ceva pe termen lung.
Dacă anul trecut stăpânii casei iubirii Scorpionului - Jupiter și Neptun - s-au aflat în relații armonioase, încurajând visatul și romantismul în exces, autoiluzionările și chiar o oarecare credulitate, în 2019 Jupiter și Neptun sunt în careu. În plus, intervine și Saturn cu un sextil cu Neptun, încurajând realismul şi pragmatismul.
Sub imperiul acestor influențe complexe, la care se mai adaugă și tranzitul lui Uranus, mulți Scorpioni pot rupe brusc o relație amoroasă. Alții pot considera că merită efortul pe termen lung, dar perechea nu e încă pregătită să facă un pas decisiv spre căsătorie decât dacă are libertate de mișcare. Iar acest lucru poate fi dificil pentru un Scorpion.
Pe de altă parte, în 2019 viața sentimentală a Scorpionilor poate fi plină de surprize şi de răsturnări de situație dintre cele mai incitante. Se pot naște sau încheia relații peste noapte. Aceste experiențe te învață să te bucuri de moment și să lași deoparte nevoia absolută de control asupra celuilalt.
Scorpionii singuri vor trece probabil de la o aventură la alta, iar mediul online se poate arăta deosebit de ofertant pentru cei care doresc să se avânte în cât mai multe aventuri.
Cu Uranus în tranzit prin casa parteneriatelor, Scorpionii sunt mai atrași de persoane neconvenționale, originale, deschise spre a încerca mereu lucruri noi. În acest context, stabilitatea este greu de atins și nici nu e indicat să o forțezi.
Poți avea parte de relații care să presupună despărțiri și împăcări repetate, iar acest lucru poate avea loc și în cuplurile mai vechi în care se simte nevoia de o redefinire a regulilor de funcționare.
Uranus este guvernatorul casei familiei Scorpionului, ceea ce ar putea însemna că poți cunoaște o persoană interesantă prin intermediul celor dragi. Acest lucru poate avea loc fie întâmplător, fie părinții se gândesc să pună la cale o întâlnire cu o persoană despre care cred că ți s-ar potrivi ca pereche.
Perioade mai tulburi din punct de vedere sentimental sunt luna iulie și primele două decade din august, lunile octombrie și noiembrie și ultima săptămână din decembrie 2019.
Eastrolog.ro recomandă prudență în perioada în care Mercur - guvernatorul casei intimității Scorpionului - retrogradează prin casa iubirii: 5-28 martie 2019. Ai putea transmite un mesaj eronat sau te faci înțeles cu greu de potenţiali parteneri. De asemenea, ar fi bine să eviţi încercările de a cuceri pe cineva. Mai bine revezi povești de iubire trecute pentru a înțelege ce a mers prost.


pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 3 Feb - 15:40

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
În februarie 2019 tânjești după afecțiune și stabilitate în iubire şi încerci să te însoțești cu persoane capabile să gândească pe termen lung.
Venus – planeta parteneriatelor și a căsniciei Scorpionilor – își începe periplul prin Capricorn la 4 februarie 2019. Dialogurile cu partenerul de viață sau cu iubitul/iubita tind să devină adesea prea serioase, iar cei dragi te-ar putea percepe ca fiind prea calculat în detrimentul sentimentelor.
Din fericire, casa iubirii, a romantismului, a flirturilor și a chefului de aventură este activată de Mercur începând cu 10 februarie 2019 și de Soare începând cu 19 februarie 2019 - când are loc și momentul de Lună Plină.
Găsești cele mai potrivite cuvinte pentru a-ți declara iubirea, pentru a aborda o persoană care te atrage de mai multă vreme sau pentru a răspunde avansurilor romantice ale altora. Abordările tale tandre pot ajuta relația din care faci parte să progreseze sau îți oferă șansa de a începe o nouă aventură sentimentală.
La 14 februarie 2019 Marte intră în casa VII a Scorpionului (parteneriate și căsătorie), ceea ce ar putea stârni neînțelegeri sau controverse mai ales în cuplurile cu vechime. Se poate ca perechea ta să devină mai insistentă sau poate mai certăreață.
Dacă ești celibatar, e posibil să fii inspirat de Marte să ai o abordare prea îndrăzneață faţă de o persoană care îți place. Eastrolog.ro recomandă să faci apel la autocontrol.

Muncă și bani:
Cu Marte în casa VI (muncă și sănătate) până la 14 februarie 2019, ai foarte multă energie de îndreptat către planul profesional. Sunt multe detalii de pus la punct, multe etape de pregătit, iar acum ai inspirația și energia necesare pentru a face acest lucru.
Eastrolog.ro avertizează că în perioada 11–14 februarie 2019, odată cu conjuncția Marte–Uranus, te-ar puta lovi un avânt revoluționar: chef de schimbări și chiar de revoluții. Nu este un lucru rău atât timp cât ai un plan bine pus la punct și nu acționezi impulsiv şi la întâmplare. Nu se recomandă, spre exemplu, ca sub impulsul momentului să îți dai demisia - oricât de nemulțumit ai fi de actualul loc de muncă. Caută mai întâi altul potrivit.
Scorpionii fără loc de muncă pot avea surpriza ca o anumită situație să se răstoarne în favoarea lor și să găsească un serviciu mai ieșit din comun sau din normele cu care sunt obișnuiți.
Ar fi bine ca în a doua jumătate a lunii februarie 2019 să îţi orientezi energia spre parteneriatele profesionale şi de afaceri, colaborări și gestionarea concurenței.
Din punct de vedere financiar nu se înregistrează multe schimbări. Este indicat însă ca în a doua decadă a lunii, în special, să eviți speculațiile financiare. Jupiter, prezent în casa banilor munciți, îți inspiră un optimism adesea exagerat față de propriile resurse sau vizavi de posibilitățile de câștig.
Evită orice fel de speculații, investiții şi împrumuturi mai ales în 22 și 23 februarie 2019.

Formă fizică și moral:
Luna Nouă care are loc la 4 februarie 2019 deschide o perioadă minunată pentru explorare interioară şi reconectarea cu propriile emoții și nevoi. Simți nevoia unui spațiu de siguranță și ai putea încerca să redefinești ceea ce înțelegi prin siguranță și securitate.
E posibil să te simți mai vulnerabil, dar această perioadă reprezintă un prilej bun pentru a înțelege că sistemul de suport e în tine și nu este furnizat de alții. Găsește timp doar pentru tine, pentru a te gândi la viitor pe termen lung.
Până la 14 februarie 2019 Marte agită casa sănătății Scorpionului. Energia pe care ți-o oferă Marte se poate transforma ușor în agitație, enervare, frustrare şi stres. Așadar, folosește conștient și constructiv darurile pe care le primești de la astre și reglează-ți ritmul.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în februarie 2019: Gestionarea parteneriatelor este o adevărată provocare pentru tine în luna februarie. Nu pune paie pe foc acolo unde există conflict!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  pitulicea Astazi la 9:37

Scorpion martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Odată cu revenirea lui Uranus în casa parteneriatelor, a asocierilor şi a căsătoriei Scorpionului, viața de cuplu poate începe să devină instabilă. Se creează astfel condițiile pentru schimbări constructive și eliberarea de tipare mai vechi (din copilărie) care afectează viața în doi.
Pe de altă parte, în cazul unora dintre Scorpioni poate fi vorba și despre amestecul părinților în viața de cuplu - ceea ce poate provoca adevărate revoluții și revolte.
Casa V (iubire, flirturi, aventuri) este bine activată de planete în luna martie 2019, dar printre ele se numără și Mercur, care retrogradează între 5 și 28 martie. Drept urmare, pasiunile intense și romantismul chior pot conduce la situații extrem de complicate.
Impulsul erotic este foarte puternic. Eastrolog.ro recomandă multă prudență, pentru că și fertilitatea poate fi la cote mai ridicate decât de obicei.
Lua Nouă de la 6 martie 2019 activează și ea casa erotismului Scorpionilor, astfel încât aceștia au un impuls deosebit de a intra în relații noi sau de a înnoi ceva în viața amoroasă. Se recomandă însă multă răbdare, pentru că ai putea evalua greșit situațiile în care intri și persoanele care te atrag.
Mercur guvernează și casa intimității Scorpionului, iar retrogradarea sa ar putea indica probleme de comunicare în cuplu - mai ales acolo unde există deja probleme rămase nerezolvate. Suspiciunile de infidelitate pot fi mari în anumite cazuri, dar nimic nu se poate clarifica fără comunicare și iubire.
În sprijinul iubirii vine Venus, după 26 martie 2019, când își începe tranzitul prin casa V a Scorpionului. Scorpionii singuri pot avea șanse mai mari să găsească pe cineva cu intenții serioase, iar în cupluri se poate naviga încet spre armonie.

Muncă și bani:
Cariera nu e punctul tău forte în martie 2019. Ai chef mai degrabă de distracție sau să faci doar ce-ți place din îndatoririle de serviciu.
Marte tranzitează în continuare casa parteneriatelor Scorpionului, iar Uranus i se alătură după 6 martie 2019. Drept urmare, este posibil ca anumite asocieri şi colaborări să devină mai instabile sau să necesite schimbări radicale de structură. Pe de altă parte, sunt și Scorpioni care vor pune bazele unor parteneriate de afaceri neașteptate.
La 20 martie 2019, Soarele intră în casa muncii și a sănătății și îi favorizează pe Scorpionii care doresc să urce în ierarhia profesională demonstrându-și competențele, dar și pe cei care sunt în căutarea unui nou loc de muncă.
În plan financiar nu ești neapărat inspirat și tinzi să riști sau să cheltui prea mult pe distracții, irosind chiar și o parte din economiile strânse cu efort de-a lungul anilor. Eastrolog.ro recomandă să eviţi speculațiile financiare, pentru că ai putea deveni foarte ușor ținta unor escrocherii, din dorința de a câștiga mult dintr-o dată şi fără efort.
Banii comuni pot deveni subiect de dispute și este nevoie de tact pentru a începe să clarifici situația. Retrogradarea lui Mercur te sprijină să refaci calcule, să redistribui fonduri și să înțelegi valoarea deciziilor comune, atunci când resursele sunt puse în comun.

Formă fizică și moral:
Faptul că Uranus părăsește în martie 2019 casa muncii și a sănătății Scorpionului destinde atmosfera. Îți poţi redobândi puterea de concentrare și stresul se risipește - parcă ești alt om.
Începând din 20 martie 2019, Soarele îți activează casa muncii și a sănătății și te vei simți revigorat. Renaște în tine optimismul și încrederea în viitor.
Luna Plină de la 21 martie 2019 te sprijină să te debarasezi de obiceiuri proaste care dăunează sănătății tale fizice și echilibrului psihic. Primești o invitație la odihnă, la reconectarea cu tine, la explorarea unor tendințe subconștiente care îți scad eficiența în muncă.
Sugestia eastrolog.ro este să faci un pas înapoi, să te îndepărtezi de toate detaliile zilnice și să schimbi perspectiva.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în martie 2019: Fii deschis spre schimbări relaționale și încearcă să fii mai flexibil!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum