ZODIA FECIOAREI - 2019

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 10 Noi - 9:14

Rezumarea primului mesaj :

Fecioară Horoscop 2019

Sub domnia lui Mercur, oamenii născuți sub acestă zodie sunt foarte raționali. Iubesc ordinea și regulile, astfel încât aceștia pot fi profesioniști și exacți în tot ceea ce fac. Potrivit astrelor, Horoscopul Fecioarei pe 2019 va fi foarte pozitiv. Prin urmare, te poți aștepta la evenimente interesante, mai ales în viața personală, care a stagnat un pic în anul precedent. Datorită calităților lor, aceste persoane vor avea succes în carieră.
Chiar de la începutul anului 2019, fiecare Fecioară se poate aștepta la o mare creștere a forței interioare și a agresivității. În special datorită poziționării convenabile a lui Mercur. În această perioadă, vei ieși în evidență cu o acțiune rapidă, dar și cu potențialul de lider. Dacă te-ai gândit la avansarea în carieră, acum este momentul potrivit. De asemenea, poți fi persistent în dragoste.
Lunile de primăvară vor fi benefice pentru viața personală. Horoscopul promite un eveniment fericit în cercul familiei. Dintr-o dată, ritmul vieții devine mai rapid, ceea ce îți poate provoca disconfort. Va fi mai inteligent să rămâi în zoda de confort. Prin urmare, această perioadă este benefică pentru Fecioară în ceea ce privește relațiile de lungă durată. Nu îți este frică să iei inițiativa și să îți manifești entuziasmul partenerului. Relația ta va fi înfloritoare.
Odată cu venirea verii din 2019, Fecioara va simți o puternică influență a lui Venus în Rac. Sentimentele tale vor fi foarte profunde, ceea ce înseamnă că, pe de o parte, te vei bucura foarte mult de această perioadă, iar experiențele te vor urmări întreaga viață și, pe de altă parte, vei fi mult mai vulnerabil. Prin urmare, horoscopul îți recomandă să fii precaut la cine îți deschizi sufletul. Când vine vorba de familie, te poți baza pe sprijinul ei nelimitat.
Energia astrelor va fi axată asupra muncii și abilităților tale practice. Orice superior va aprecia cu siguranță un angajat de genul acesta. Cu toate acestea, dragostea și relațiile te vor distrage negativ în această perioadă, potrivit horoscopului. Încercă să separi munca de viața personală. Numai atunci vei ajunge la o stare armonioasă.
Te vei bucura de sfârșitul anului 2019 cel mai bine atunci când ești înconjurat de cei dragi. În carieră, lucrurile vor rămâne la fel. Situația va fi stabilă, va fi suficient doar să menți ritmul actual și să nu rămâi în urma celorlalți. Prin urmare, te poți concentra pe deplin pe viața personală. Fecioara nu trebuie să se teamă să vorbeasca cu persoanele pe care le simpatizează. Acum ai cea mai mare șansă de reușită. Nu lăsa să-ți alunece norocul printre degete. Pe această vreme rece, ar trebui să ai grijă și de sănătatea ta și să iei măsuri preventive.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 17 Apr - 9:19

mai 2019

Dragoste și viața în doi:
Dincolo de aspirații și de vise, de iluzii sau fantezii, de pasiuni toride sau de nevoia de intimitate, ar trebui să existe un cadru solid, realist, concret pe care să îți construiești relațiile. În luna mai 2019 poți să realizezi acest cadru și să aduci relația cu persoana iubită mai aproape de realitate.
Este o perioadă foarte bună pentru a discuta cu perechea ta despre planurile de viitor, despre aspirațiile fiecăruia dintre voi și despre soluții clare de a le atinge. Nu te aștepta însă la rezultate imediate. Eastrolog.ro îți semnalează că prima jumătate a lunii este mai presărată de neînțelegeri, neîncrederi, suspiciuni, gelozii sau probleme legate de bugetul comun. Apoi, discuțiile devin constructive și se conturează și soluțiile.
Energia astrală din a doua jumătate a lunii mai 2019 susține jocurile romantice și redescoperirea pasiunii în cuplurile mai vechi. Dacă ești celibatar, tot a doua jumătate a lunii te avantajează, cu condiția să abandonezi, chiar și numai temporar, scorțoșenia și cheful de critică.
Privește dincolo de universul tău obișnuit. Iubirea e doar la o aruncătură de băț, dincolo de zidurile după care te ascunzi în plan afectiv. Marte te inspiră să fii mai îndrăzneț, să depășești limitele tale obișnuite și să experimentezi sexualitatea și intimitatea altfel decât de obicei.
Fii răbdător cu familia, dacă refuză deocamdată să accepte persoana la care ții. Nu forța lucrurile!

Muncă și bani:
Până la 16 mai 2019 Marte rămâne în casa X a Fecioarei (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională). De aceea, pe de-o parte ai dori să îți transpui în practică cele mai îndrăznețe proiecte, pe de altă parte ești încă măcinat de temeri sau de lipsa resurselor.
Cea mai simplă metodă să îți plătești datoriile este dezvoltarea afacerilor tale sau dezvoltarea carierei. Eastrolog.ro îți semnalează că acest lucru este posibil doar dacă ieși din zona obișnuită de confort și oferi ceva nou sau abordezi lucrurile cu totul altfel decât până acum. Lărgește-ți cât de mult poți orizontul profesional, asumă-ți mai multe riscuri, și vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești.
Colaborările cu străinătatea ar putea fi deosebit de profitabile, iar după 16 mai 2019 ai putea primi sprijin financiar, o finanțare etc. Nu fi timid și nici excesiv de prevăzător. Un risc asumat la vremea lui poate face minuni.
Pe de altă parte, ar fi bine ca în decursul acestei luni să îți faci ordine în proiectele profesionale și să vezi care mai sunt de actualitate și care îți consumă inutil timpul și resursele.
La 21 mai 2019, Soarele și Mercur (guvernatorul Fecioarei) pășesc în casa X și deschid o perioadă în care succesul vine mai ușor, o perioadă în care poți fi promovat sau ți se dă pe mână conducerea unui proiect important.

Formă fizică și moral:
Ritmul de viață e foarte alert, iar bucuria succesului e dublată de stresul expunerii. De aceea, eastrolog.ro te sfătuiește să îți acorzi perioade mai îndelungate de odihnă sau de solitudine, să apelezi la meditație sau la practici spirituale în care crezi cu adevărat.
Anumite probleme mai vechi de familie te pot agita periodic, sau îți creezi așteptări mult prea mari vizavi de planul profesional. Optimismul e salutar, dar fă lucrurile cu pași mai mici și cu așteptări moderate.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în mai 2019: Nu neglija viața de familie și îndatoririle legate de casă! Caută să găsești un echilibru între timpul dedicat carierei și timpul dedicat celor dragi!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 4 Mai - 12:50

Fecioară mai 2019

În horoscopul Fecioarei din luna mai 2019 predomină prilejul de a te deschide spre laturi inedite, pline de făgăduințe, ale traiului zilnic, a-ți invigora și multiplica cercul de contacte sociale utile, o viață amoroasă ce se împlinește prin căi insolite, imprevizibile, și una profesională încununată de succese cu condiția de a ți-o direcționa spre voință și eficiență.

Previziuni generale
Luna nouă ivită în data de 4 mai 2019 în Taur îți înlesnește o lărgire notabilă a orizonturilor existenței. Stimulat intelectual, ai posibilitatea să te afirmi în studii, să exploatezi teritorii necunoscute și incitante ale trăirii.
Oricum, influențele generale din această lună îți dăruiesc oportunități în extinderea cunoașterii, ținând de filosofie, religie, culturi străine. Poți primi, pe neașteptate, o bursă de învățământ într-o altă țară, ai ocazia să faci o călătorie pe meleaguri îndepărtate, chiar exotice.
Ești atras către noi dimensiuni, perspective asupra lumii, spre contactul cu oameni cu o viziune iesita din comun despre univers. În același timp, poți să fii cuprins de o revelație cu totul înnoitoare despre viitorul, destinul tău!
Te simți, totodată, foarte motivat să îți fortifici legăturile de prietenie și să îți multiplici numărul de contacte sociale folositoare. Nu mai suporți atacurile surde, din culise, ale unor dușmani recunoscuți ori deghizați în amici, și ești gata să te angajezi în bătălii crâncene împotriva lor!
Pe 18 mai 2019, Luna plină din Scorpion îți încarcă mintea cu tot felul de idei ambițioase, dar, câteodată, greu de pus în practică. Analiza obiectivă a universului tău exterior îți poate fi distorsionată de subiectivitate, simțăminte prea năvalnice!

Dragoste și cuplu
În ziua de 4 mai 2019, sub vibrațiile Lunii pline apărute în Taur, devii un fel de magnet în amor, mai cu seamă grație efervescenței tale mentale, umorului, spiritului tău liber. Dacă ai un partener, nu-l împiedica să te copleșească cu un torent de afecțiune, daruri și favoruri!
În restul lunii, dragostea este stimulată de împrejurări neobișnuite ale existenței...
Cuplurile formate deja pot beneficia de o împrospătare a atașamentului reciproc prin intermediul implicării în noi locuri și circumstanțe ale vieții.
Fecioarele solitare tind să înfiripeze o idilă cu o persoană întâlnită într-o călătorie, în străinătate, sau tocmai sosite de pe alte meridiane ale pământului.

Muncă și bani
Tendințele decisive în sfera profesională se fac vădite în special în ultima decadă din mai. Pari să-ți clarifici, ierarhizezi obiectivele din muncă, și să fii însuflețit de o ambiție nemărginită de a ți le atinge. Ești sprijinit în acest sens de discuții cu persoane influente, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-ți mărești notabil eficiența, productivitatea, competența profesională!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum