ZODIA FECIOAREI - 2019

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 10 Noi - 9:14

Rezumarea primului mesaj :

Fecioară Horoscop 2019

Sub domnia lui Mercur, oamenii născuți sub acestă zodie sunt foarte raționali. Iubesc ordinea și regulile, astfel încât aceștia pot fi profesioniști și exacți în tot ceea ce fac. Potrivit astrelor, Horoscopul Fecioarei pe 2019 va fi foarte pozitiv. Prin urmare, te poți aștepta la evenimente interesante, mai ales în viața personală, care a stagnat un pic în anul precedent. Datorită calităților lor, aceste persoane vor avea succes în carieră.
Chiar de la începutul anului 2019, fiecare Fecioară se poate aștepta la o mare creștere a forței interioare și a agresivității. În special datorită poziționării convenabile a lui Mercur. În această perioadă, vei ieși în evidență cu o acțiune rapidă, dar și cu potențialul de lider. Dacă te-ai gândit la avansarea în carieră, acum este momentul potrivit. De asemenea, poți fi persistent în dragoste.
Lunile de primăvară vor fi benefice pentru viața personală. Horoscopul promite un eveniment fericit în cercul familiei. Dintr-o dată, ritmul vieții devine mai rapid, ceea ce îți poate provoca disconfort. Va fi mai inteligent să rămâi în zoda de confort. Prin urmare, această perioadă este benefică pentru Fecioară în ceea ce privește relațiile de lungă durată. Nu îți este frică să iei inițiativa și să îți manifești entuziasmul partenerului. Relația ta va fi înfloritoare.
Odată cu venirea verii din 2019, Fecioara va simți o puternică influență a lui Venus în Rac. Sentimentele tale vor fi foarte profunde, ceea ce înseamnă că, pe de o parte, te vei bucura foarte mult de această perioadă, iar experiențele te vor urmări întreaga viață și, pe de altă parte, vei fi mult mai vulnerabil. Prin urmare, horoscopul îți recomandă să fii precaut la cine îți deschizi sufletul. Când vine vorba de familie, te poți baza pe sprijinul ei nelimitat.
Energia astrelor va fi axată asupra muncii și abilităților tale practice. Orice superior va aprecia cu siguranță un angajat de genul acesta. Cu toate acestea, dragostea și relațiile te vor distrage negativ în această perioadă, potrivit horoscopului. Încercă să separi munca de viața personală. Numai atunci vei ajunge la o stare armonioasă.
Te vei bucura de sfârșitul anului 2019 cel mai bine atunci când ești înconjurat de cei dragi. În carieră, lucrurile vor rămâne la fel. Situația va fi stabilă, va fi suficient doar să menți ritmul actual și să nu rămâi în urma celorlalți. Prin urmare, te poți concentra pe deplin pe viața personală. Fecioara nu trebuie să se teamă să vorbeasca cu persoanele pe care le simpatizează. Acum ai cea mai mare șansă de reușită. Nu lăsa să-ți alunece norocul printre degete. Pe această vreme rece, ar trebui să ai grijă și de sănătatea ta și să iei măsuri preventive.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 17 Apr - 9:19

mai 2019

Dragoste și viața în doi:
Dincolo de aspirații și de vise, de iluzii sau fantezii, de pasiuni toride sau de nevoia de intimitate, ar trebui să existe un cadru solid, realist, concret pe care să îți construiești relațiile. În luna mai 2019 poți să realizezi acest cadru și să aduci relația cu persoana iubită mai aproape de realitate.
Este o perioadă foarte bună pentru a discuta cu perechea ta despre planurile de viitor, despre aspirațiile fiecăruia dintre voi și despre soluții clare de a le atinge. Nu te aștepta însă la rezultate imediate. Eastrolog.ro îți semnalează că prima jumătate a lunii este mai presărată de neînțelegeri, neîncrederi, suspiciuni, gelozii sau probleme legate de bugetul comun. Apoi, discuțiile devin constructive și se conturează și soluțiile.
Energia astrală din a doua jumătate a lunii mai 2019 susține jocurile romantice și redescoperirea pasiunii în cuplurile mai vechi. Dacă ești celibatar, tot a doua jumătate a lunii te avantajează, cu condiția să abandonezi, chiar și numai temporar, scorțoșenia și cheful de critică.
Privește dincolo de universul tău obișnuit. Iubirea e doar la o aruncătură de băț, dincolo de zidurile după care te ascunzi în plan afectiv. Marte te inspiră să fii mai îndrăzneț, să depășești limitele tale obișnuite și să experimentezi sexualitatea și intimitatea altfel decât de obicei.
Fii răbdător cu familia, dacă refuză deocamdată să accepte persoana la care ții. Nu forța lucrurile!

Muncă și bani:
Până la 16 mai 2019 Marte rămâne în casa X a Fecioarei (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională). De aceea, pe de-o parte ai dori să îți transpui în practică cele mai îndrăznețe proiecte, pe de altă parte ești încă măcinat de temeri sau de lipsa resurselor.
Cea mai simplă metodă să îți plătești datoriile este dezvoltarea afacerilor tale sau dezvoltarea carierei. Eastrolog.ro îți semnalează că acest lucru este posibil doar dacă ieși din zona obișnuită de confort și oferi ceva nou sau abordezi lucrurile cu totul altfel decât până acum. Lărgește-ți cât de mult poți orizontul profesional, asumă-ți mai multe riscuri, și vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești.
Colaborările cu străinătatea ar putea fi deosebit de profitabile, iar după 16 mai 2019 ai putea primi sprijin financiar, o finanțare etc. Nu fi timid și nici excesiv de prevăzător. Un risc asumat la vremea lui poate face minuni.
Pe de altă parte, ar fi bine ca în decursul acestei luni să îți faci ordine în proiectele profesionale și să vezi care mai sunt de actualitate și care îți consumă inutil timpul și resursele.
La 21 mai 2019, Soarele și Mercur (guvernatorul Fecioarei) pășesc în casa X și deschid o perioadă în care succesul vine mai ușor, o perioadă în care poți fi promovat sau ți se dă pe mână conducerea unui proiect important.

Formă fizică și moral:
Ritmul de viață e foarte alert, iar bucuria succesului e dublată de stresul expunerii. De aceea, eastrolog.ro te sfătuiește să îți acorzi perioade mai îndelungate de odihnă sau de solitudine, să apelezi la meditație sau la practici spirituale în care crezi cu adevărat.
Anumite probleme mai vechi de familie te pot agita periodic, sau îți creezi așteptări mult prea mari vizavi de planul profesional. Optimismul e salutar, dar fă lucrurile cu pași mai mici și cu așteptări moderate.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în mai 2019: Nu neglija viața de familie și îndatoririle legate de casă! Caută să găsești un echilibru între timpul dedicat carierei și timpul dedicat celor dragi!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 4 Mai - 12:50

Fecioară mai 2019

În horoscopul Fecioarei din luna mai 2019 predomină prilejul de a te deschide spre laturi inedite, pline de făgăduințe, ale traiului zilnic, a-ți invigora și multiplica cercul de contacte sociale utile, o viață amoroasă ce se împlinește prin căi insolite, imprevizibile, și una profesională încununată de succese cu condiția de a ți-o direcționa spre voință și eficiență.

Previziuni generale
Luna nouă ivită în data de 4 mai 2019 în Taur îți înlesnește o lărgire notabilă a orizonturilor existenței. Stimulat intelectual, ai posibilitatea să te afirmi în studii, să exploatezi teritorii necunoscute și incitante ale trăirii.
Oricum, influențele generale din această lună îți dăruiesc oportunități în extinderea cunoașterii, ținând de filosofie, religie, culturi străine. Poți primi, pe neașteptate, o bursă de învățământ într-o altă țară, ai ocazia să faci o călătorie pe meleaguri îndepărtate, chiar exotice.
Ești atras către noi dimensiuni, perspective asupra lumii, spre contactul cu oameni cu o viziune iesita din comun despre univers. În același timp, poți să fii cuprins de o revelație cu totul înnoitoare despre viitorul, destinul tău!
Te simți, totodată, foarte motivat să îți fortifici legăturile de prietenie și să îți multiplici numărul de contacte sociale folositoare. Nu mai suporți atacurile surde, din culise, ale unor dușmani recunoscuți ori deghizați în amici, și ești gata să te angajezi în bătălii crâncene împotriva lor!
Pe 18 mai 2019, Luna plină din Scorpion îți încarcă mintea cu tot felul de idei ambițioase, dar, câteodată, greu de pus în practică. Analiza obiectivă a universului tău exterior îți poate fi distorsionată de subiectivitate, simțăminte prea năvalnice!

Dragoste și cuplu
În ziua de 4 mai 2019, sub vibrațiile Lunii pline apărute în Taur, devii un fel de magnet în amor, mai cu seamă grație efervescenței tale mentale, umorului, spiritului tău liber. Dacă ai un partener, nu-l împiedica să te copleșească cu un torent de afecțiune, daruri și favoruri!
În restul lunii, dragostea este stimulată de împrejurări neobișnuite ale existenței...
Cuplurile formate deja pot beneficia de o împrospătare a atașamentului reciproc prin intermediul implicării în noi locuri și circumstanțe ale vieții.
Fecioarele solitare tind să înfiripeze o idilă cu o persoană întâlnită într-o călătorie, în străinătate, sau tocmai sosite de pe alte meridiane ale pământului.

Muncă și bani
Tendințele decisive în sfera profesională se fac vădite în special în ultima decadă din mai. Pari să-ți clarifici, ierarhizezi obiectivele din muncă, și să fii însuflețit de o ambiție nemărginită de a ți le atinge. Ești sprijinit în acest sens de discuții cu persoane influente, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-ți mărești notabil eficiența, productivitatea, competența profesională!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 22 Mai - 10:30

iunie 2019

Dragoste și viața în doi:
În perioada 4-27 iunie 2019 Mercur, planeta guvernatoare a Fecioarei, traversează casa prietenilor, a proiectelor de grup, a protectorilor și a vieții sociale. Prin urmare, ești într-o predispoziție prietenoasă, volubilă, atragi prin altruism și dăruire, prin deschiderea spre a te implica în ajutorarea celorlalți.
Dacă ești celibatar, ieșirile cu prietenii și participarea la diverse cauze te aduc în contact cu persoane noi, interesante și s-ar putea naște atracții și simpatii reciproce. Ele nu evoluează însă prea rapid spre povești de iubire pasionale, ci e nevoie de timp, răbdare și o bună cunoaștere reciprocă.
Unele Fecioare ar putea fi curtate într-un mod destul de insistent de persoane cu obligații matrimoniale, mai ales în ultima decadă a lunii. Dacă te afli într-o astfel de situație, eastrolog.ro te sfătuiește să impui limite clare de la bun început.
Fecioarele căsătorite sau aflate în relații stabile ar putea avea o predispoziție spre autoiluzionare și au tendința să se mintă în legătură cu anumite aspecte ale vieții de cuplu. Dar tranzitele lunii iunie 2019 favorizează integrarea unei viziuni mai realiste și conceperea unor strategii constructive, pe termen lung, de remediere a situației. Acolo unde lucrurile chiar nu mai merg, e mai bine să recunoști acest lucru, față de tine mai întâi, și să pui punct.
Se poate ca un proiect legat de casă ori de familie sau, poate, o mutare împreună cu persoana iubită, să nu meargă conform așteptărilor tale.

Muncă și bani:
Luna Nouă care are loc la 3 iunie 2019 îți activează casa X (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională) deschizând drum unei noi etape profesionale, unor proiecte noi. Te găsești deodată în prim-plan și e cel mai bun moment să faci impresie.
Soarele traversează până la 21 iunie 2019 casa X a Fecioarei, susținând concretizarea unor proiecte mai vechi, ținute la sertar sau departe de ochii lumii. Venus, planeta care îți guvernează casa banilor munciți și a resurselor personale, i se alătură Soarelui începând cu 9 iunie. De aceea, se poate spune că stai foarte bine și la capitolul financiar. Ai putea să primești un bonus ori o mărire de salariu sau ai putea să obții o promovare care să implice și o creștere a veniturilor.
Te bucuri de aprecierea colegilor și a șefului, câștigi mai ușor în popularitate, te poți pune în valoare cu abilitate și farmec, folosind minunatul dar al comunicării, cu care ai fost înzestrat.
Toate aceste beneficii vin cu mult efort. Vei fi solicitat în detrimentul familiei, așa că eastrolog.ro te sfătuiește să îți organizezi programul într-un mod cât mai eficient, să te ocupi doar de priorități și să scapi de mărunțișuri.
Asocierile ar putea fi înșelătoare în luna iunie 2019, de aceea e mai bine să le eviți. Ai putea, eventual, să reanalizezi bazele pe care funcționează parteneriatele și colaborările actuale și să încerci să înțelegi unde ți-ai furat singur căciula ori unde te-au fraierit ceilalți.

Formă fizică și moral:
Momentele petrecute în compania prietenilor te ajută să te detensionezi, să te relaxezi, să vezi viața cu alți ochi. Benefice pentru creșterea moralului sunt însă și aprecierea de care te bucuri, dar și succesul profesional.
Atenție la o predispoziție spre surescitare, mai ales în a doua jumătate a lunii. Nu neglija odihna!

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în iunie 2019: Fii mai îndrăzneț în ceea ce privește cariera, nu ezita să te avânți pe teritorii noi! Schimbă abordarea!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 20 Iun - 10:14

iulie 2019

Dragoste și viața în doi:
În loc să te tot gândești la trecut sau să recazi în patima unei relații ascunse, complicate, eastrolog.ro îți recomandă să îți faci prieteni noi, să socializezi, să ieși în lume. Ai mai mult de câștigat în plan afectiv și amoros dacă ieși din cercul strâmt în care te învârți.
Eclipsa de Soare (2 iulie 2019) și cea de Lună (17 iulie) îți activează axa iubirii și a prieteniei. Prin urmare, e posibil să cunoști oameni noi, dar ar putea apărea și un moment de criză în care să nu mai știi dacă de o anumită persoană te leagă doar sentimente de prietenie sau ceva mai mult. Sau poate că nu mai ești deloc sigur de ceea ce simte o persoană apropiată față de tine. Nu te grăbi să smulgi declarații și nici să dai tu un răspuns, dacă nu ești sigur de sentimentele tale. Mercur, planeta ta guvernatoare, retrogradează începând din 8 iulie, așa că este mai bine să îți acorzi mai întâi timp de gândire, de reevaluare personală.
Dacă ești implicat într-o relație sentimentală, eastrolog.ro te sfătuiește să cântărești cu răbdare și atenție dacă aceasta are șanse pe termen lung. Din fericire, Saturn și Pluton retrograde în casa V (iubirea, flirturile și aventurile sentimentale) te susțin în abordări realiste și în decizii pragmatice, chiar dacă se pot dovedi dureroase ori dificile.

Muncă și bani:
Mercur nu este doar guvernatorul Fecioarei, ci și al casei carierei Fecioarei. Retrogradarea sa, începând cu 8 iulie, te-ar putea stimula să-ți regândești proiectele profesionale pe termen lung, direcția în carieră și relațiile cu superiorii sau cu autoritățile statului. Eastrolog.ro îți semnalează că este cel mai bun prilej să triezi anumite colaborări, să cântărești dacă munca ta te reprezintă, dacă te bucură și dacă îți oferă și satisfacții materiale. În același timp, ai putea încerca să reînvii un proiect profesional mai vechi, pus la sertar, abandonat.
De la 19 iulie 2019, Mercur retrogradează în casa XI a Fecioarei (grupurile din care faci parte, prietenii, proiectele comune, tehnologia și colaborarea cu multinaționale ori cu organizații diverse). Această casă este activată și de Soare (până la 23 iulie) și de Venus (în perioada 3-28 iulie), dar fiindcă Venus guvernează casa II a Fecioarei (banii munciți și resursele personale), acest tranzit sugerează că obții mai ușor venituri prin apartenența la un grup, prin colaborări cu prietenii sau angajându-te într-o firmă mare. Ai putea, de asemenea, să câștigi mai bine promovându-ți afacerea în mediul online sau îmbunătățindu-ți site-ul de prezentare. Ar fi indicat să reevaluezi care dintre proiectele în care ești implicat te avantajează cu adevărat și te pun în valoare.
După 10 iulie ar putea să-ți dea bătăi de cap un credit, o datorie sau o restanță, dar reușești să te reechilibrezi spre sfârșitul lunii.

Formă fizică și moral:
Ținând cont de faptul că guvernatorul Fecioarei este retrograd în iulie 2019, eastrolog.ro îți sugerează să reduci ritmul de lucru, să găsești timp pentru odihnă, pentru a face pace cu trecutul, pentru a te desprinde de chestiuni ce ar fi trebuit lăsate în urmă de multă vreme.
Este posibil să simți adesea nevoia de singurătate, dar pentru Fecioarele care au probleme mai vechi de sănătate ar putea fi necesară o internare pentru tratament. Nu este exclus ca, în cazul unor afecțiuni acute, să se pună și problema unei intervenții chirurgicale. Important este să nu te lași copleșit de temeri și să nu te grăbești spre decizii în legătură cu cea mai bună terapie de urmat.

Sfatul eAstrolog pentru Fecioară în iulie 2019: Colaborările cu străinătatea ar putea deveni instabile și nemulțumitoare din punct de vedere financiar.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA FECIOAREI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA FECIOAREI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum