ZODIA LEULUI - 2019

In jos

ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 10 Noi - 9:11

Leu Horoscop 2019

Te poți aștepta la numeroase evenimente atât în ​​viața personală cât și în cea profesională. Astrele arată că Horoscopul Leului pe 2019 va fi plin de experiențe de tot felul. Oamenii născuți sub acestă zodie, care este controlată de puternicul Soare, își pot folosi calitățile, pentru a-și atinge scopurile în carieră. Aceste persoane au un simt creativ dezvoltat și sunt predestinați să îi conducă pe alții. Sunt, de asemenea, încrezători, curajoși și deschiși la conversații. Acest lucru ar putea uneori să ducă la o lipsă de tact.
Începutul anului 2019 nu va fi ușor pentru Leu. Poziționarea planetelor va fi mai degrabă negativă, mai ales atunci când vine vorba de carieră. Te poți aștepta la o încetinire a ambițiilor tale. Pe de altă parte, aceasta va fi o perioadă stabilă pentru relații. Persoanele care au relații de lungă durată au șansa de a-și consolida încrederea și de a face următorul pas.
După eșecurile anterioare, te așteaptă o perioadă pozitivă, în cele din urmă, potrivit horoscopului. Evenimentele vor începe, în primăvara anului 2019, să se desfășoare la viteză maximă. Mercur este acum în Gemeni, ceea ce îți oferă o stimă de sine încrezătoare. Capacitatea ta de a-ți susține punctul de vedere este foarte bună. Vei convinge pe oricine vei întâlni și vei putea vorbi despre diferite situații inconfortabile. De aceea ar trebui să folosești această influență în special în carieră. Acum este momentul în care îți poți atinge scopul. E suficient doar să depui puțin efort.
Pe de altă parte, vara anului 2019 este dedicată iubirii și vieții personale, lucru care a cam putut fi neglijat de Leu în ultimele luni. Horoscopul arată că sufletul pereche se află în jurul tău. Acest lucru ar putea însemna un potențial partener sau, de exemplu, un bun prieten. Persoanele singure se pot aștepta la distracție, nopți lungi de vară pline de flirt și chiar de pasiune.
Probabil că Leii nu vor evita stresul în toamnă. Te-ai lăsat prea mult pe tânjeală la locul de muncă, așa că acum ai multe lucruri de făcut. Când ești sub presiune, poți deveni răutăcios. Iar acest lucru nu-ți va aduce nimic bun nici în viața personală. Prin urmare, horoscopul îți recomandă să te liniștești și să te abții de la a te impacienta din cauza emoțiilor. În caz contrar, te vei confrunta cu probleme. Potențiala frustrare o vei utiliza foarte mult atunci când te vei decide să faci sport - de asemenea vei face ceva și pentru situația ta ca un bonus.
Până la sfârșitul anului 2019, Leii vor fi influențați de Venus în Capricorn. Vei simți o mare responsabilitate în relații și după eșecurile trecute, abordarea ta va fi mai mult profesionistă decât impulsivă. Acest lucru va fi extrem de răsplătit, mai ales în relațiile pe termen lung. Chiar și la locul de muncă, colegii și superiorii tăi vă iau foarte în serios. În acest fel, vei putea să remediezi greșelile anterioare și, în curând, vei fi din nou în lumina reflectoarelor. Mulți te vor admira atunci.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 31 Dec - 10:02

Horoscop Leu ianuarie 2019
În horoscopul Leului din luna ianuarie 2019 se insistă pe o îndrăzneala năvalnică, ce poate fi uneori păguboasă, pe recunoașterea de către cei din preajmă a calităților tale, și pe impulsul de a-ți trăi la maximum, cu voluptate, viața. Efuviile venusiene îți dăruiesc numeroase oportunități în dragoste, și activitatea profesională îți este fortificată de ambiția de a-ți exploata cu prisosință abilitățile, talentele.

Previziuni generale
Încă din prima zi a lunii pari să fii cuprins de o cutezanță ieșită din comun, de înclinația de a-ți asuma riscuri majore în aproape tot ce faci și de o stare de neastâmpăr efervescentă. Ești gata să te revolți împotriva oricăror conformisme, chiar dacă acest lucru presupune să te iei la harță cu oameni apropiați. Ca să eviți așa ceva, ți se recomandă să profiți de o oportunitate de a călători ori a-ți aprofunda cunoașterea într-un domeniu care te pasionează. În pofida atitudinii tale cumva extremiste sau, poate, tocmai datorită ei, nu mai ai probleme să-ți impui interesele, năzuințele, să fii chiar recunoscut într-o poziție de lider! Nu-ți refuzi, cu toate acestea, mai nimic din deliciile vieții, ești dornic să te bucuri din plin de toate prilejurile de a te răsfăța, a participa la petreceri și evenimente plăcute. Dacă ai copii, ești predispus să fii mai mult timp alături de ei, să intri cu plăcere în lumea lor magică. În cea din urmă decadă a lui ianuarie, singurătatea este ultimul lucru care te satisface. Ești îmboldit să îți optimizezi relațiile de asociere în doi din toate sferele existenței, să lași de la tine pentru a le eficientiza. Ai prilejul să-ți lărgești rețeaua de contacte utile, dar și să îți armonizezi toate dimensiune existenței, astfel încât să nu acorzi o atenție prea mare uneia în defavoarea altora. Vibrațiile Lunii pline găzduite pe 21 ianuarie 2019 în Leu îți furnizează un dinamism extraordinar în promovarea personalității și idealurilor. Impetuozitatea ta pare, de fapt, să-i bage în sperieți pe unii! Este necesar să o înfrânezi cumva, să le dai ascultare cu adevărat celor din jurul tău și să nu te rușinezi să le dai câteodată dreptate!

Dragoste și cuplu
Dragostea îți face favoruri cu duiumul în luna asta, dar nu este de bun augur să le exploatezi lăsându-ți deoparte onestitatea... În eventualitatea că ești solo, stilul tău de comunicare aparte și abilitatea de a-ți scoate la iveală calitățile sunt pe cale să-ți înlesnească o sumedenie de flirturi, ocazii de a te scălda în aprecierea amoroasă a celor din preajma ta. Nu frânge fără rost, din joacă, inima unora. Ai, de fapt, șansa, să alegi din mai multe, acea persoană care este cea mai apropiată de sufletul tău pereche! Dacă ești parte a unui cuplu, este probabil să îți resuscitezi conexiunea afectivă cu partenerul tău, atâta timp cât nu cazi pradă tentației de a-ți pune mai presus plăcerile, nevoile, față de cele ale lui. Oricum, ai la îndemnă capacitatea de a-i întrezări aspirațiile cele mai adânci, chiar dacă nu îți sunt mărturisite!

Muncă și bani
Deși amorul și activitatea socială te preocupă mai mult decât de obicei, nu-ți neglijezi responsabilitățile din muncă. Conversațiile cu colegii și șefii sunt constructive, îți poți perfecționa abilitățile profesionale printr-un curs plătit de firmă sau de tine însuți. Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn te poate pune în fața unor sarcini multiple, complicate la locul de muncă. Nu prea mai ai vreme să-ți pui la treabă creativitatea, fiind nevoit să te dedici unor activități de rutină. Nu poți decât să înghiți în sec, și să-ți faci datoria, până mâine, când circumstanțele vor începe să-ți îngăduie să îți pui în valoare talentele!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 8 Ian - 9:05

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Începi anul în forță, fiind mai seducător decât de obicei - dornic de aventură, cucerire și pasiune. Până la 7 ianuarie 2019, te macină sentimente aprinse şi pasiuni nemărturisite. Dar la 7 ianuarie Venus, planeta iubirii, intră în casa V a Leului (romantism, iubire, aventuri și flirturi). Marte din Berbec și Venus din Săgetător se găsesc în relații bune cu Soarele natal al Leilor. Drept urmare, traversezi o perioadă cu dorințe ardente, dar te bucuri și de inspirație în a-ți mărturisi sentimentele față de o persoană dragă.
E greu să-ți reziste cineva, iar dacă ești căsătorit îți poți recuceri perechea. Dar ar putea apărea probleme din cauză că dorești să fii admirat pentru opiniile și convingerile tale. Eastrolog.ro recomandă să accepţi să împarţi lumina reflectoarelor şi cu cei din jur. Fă în așa fel încât persoana iubită să se simtă la fel de valoroasă ca tine, în loc să încerci să te impui.
La 20 ianuarie 2019, Soarele - guvernatorul Leului - intră în casa parteneriatelor, a asocierilor, a angajamentelor și a căsătoriei, iar la 21 ianuarie are loc o eclipsă de Lună care îți activează axa relațională. Aceste evenimente astrologice ar putea marca încheierea unei relații sau încheierea unei etape într-un parteneriat amoros.
Ceea ce contează este să îţi găseşti echilibrul interior, să fii împăcat cu niște decizii dificile care trebuie luate. Ca urmare, pentru mulți Lei se face loc pentru relații noi; dar eastrolog.ro te sfăuieşte să reflectezi la modul în care te raportezi la ceilalți şi la cum te porţi în viața de cuplu.
În ultima decadă a lunii ianuarie 2019 tinzi să idealizezi iubirea sau persoana iubită şi să exagerezi cu declarațiile sau cu revendicările. Dacă visezi la o apropiere îndrăzneaţă de o persoană care te atrage, va trebui să mai ai răbdare.

Muncă și bani:
În ianuarie 2019, casa muncii și a sănătății Leului este încărcată de planete și găzduiește și o eclipsă de Soare la 6 ianuarie. Drept urmare, se prognozează schimbări profesionale importante.
Leii care au depus eforturi serioase și au fost mai responsabili şi mai competenţi ca oricȃnd în ultima perioadă, ar putea să fie promovați sau să li se atribuie responsabilități noi. La 5 ianuarie 2019, Mercur - planeta care guvernează banii munciți ai Leilor - intră în casa muncii unde va sta până la 24 ianuarie. Drept urmare, aceste responsabilități suplimentare generează și venituri mai mari. Va fi nevoie de muncă asiduă și efort susținut. Ar fi bine să ții cont că se pot schimba radical condițiile de lucru. Iar dacă nu îți plac noile reguli, ai putea tatona terenul pentru a găsi un nou loc de muncă.
Venus - planeta care guvernează cariera și reputația socio-profesională a Leilor - se găsește de la 7 ianuarie 2019 în casa creativității şi a talentelor personale. Acest tranzit îți favorizează afirmarea sau cultivarea unui talent care te poate face remarcat, dar poţi obţine asta și prin activități didactice și pedagogice. Ești foarte inspirat și poți realiza foarte multe prin forțe proprii.
Din punct de vedere financiar, ai putea visa la sponsorizări sau finanțări, dar eastrolog.ro îți recomandă să te descurci cu resursele pe care le ai deja. Ai putea investi eficient în cursuri de formare profesională, ceea ce îți va deschide posibilități deosebite de câștig pe termen lung.

Formă fizică și moral:
Sănătatea este un subiect delicat în ianuarie 2019. Eastrolog.ro îți recomandă să schimbi regimul de viață: ai grijă ce mănânci, odihneşte-te suficient şi asigură-te că incluzi în program şi activități care să te relaxeze.
Este important să te orientezi spre activități profesionale care îți plac. Nu te angaja undeva doar pentru salariu, pentru că riști să te destabilizezi la nivel emoțional, mental și fizic.
Cu atât de multe planete în casa sănătății, mulți Lei ar putea cădea în extrema preocupării excesive față de propria persoană şi față de starea de sănătate, tratându-se preventiv cu diverse produse, ceea ce nu este deloc indicat. Nu exagera cu dietele sau cu produsele “miraculoase” de pe net.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în ianuarie 2019:  Evită ideile fixe, mai ales vizavi de cum ar trebui să arate relaţiile personale sau poate locul de muncă ideal. Multe așteptări ți se pot nărui și e nevoie să fii flexibil.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 18 Ian - 10:09

Iubirea și relațiile Leului în 2019

Pentru Lei, 2019 este un an foarte activ în plan sentimental. Un an plin de oportunități - îți poate aduce multe satisfacții amoroase și tranzite care să îți redeschidă pofta de romantism, îndrăgostire, jocuri de cucerire și jocuri erotice. Primele patru luni ale lui 2019, dar și septembrie, noiembrie și decembrie, sunt favorabile inițiativelor amoroase. Leii singuri sunt mai avantajați în special în februarie, martie și decembrie.
Uranus, planeta care guvernează relațiile Leilor, se găsește de la 6 martie în locul cu cea mai mare vizibilitate: casa X (reputație și statut socio-profesional - incluzând și statutul matrimonial). Eastrolog.ro avertizează că tot ceea ce faci în cadrul relațiilor parteneriale - mai ales în căsnicie sau într-o relație oficială - este mai vizibil pentru cei din jur sau are impact asupra vieții profesionale şi a alegerilor în viață.
O schimbare de direcție a perechii de viață poate genera schimbări notabile în viața ta, sau anumite răsturnări de situaţie în cariera ta pot avea impact asupra relaţiei. Dar se poate spune și că soțul/soția te susţine, având un impact pozitiv asupra modului în care ești perceput în anumite cercuri sociale și chiar la locul de muncă.
Pentru că Uranus formază în 2019 un aspect tensionat cu Soarele nativ al Leilor, multe schimbări din viața de cuplu le pot cauza acestora disconfort, declanșȃnd o nevoie de rebeliune generată doar de teama în fața noului, şi nu de situația în sine.
Leii singuri pot fi atrași în 2019 de persoane revoluționare – de persoane care doresc să schimbe lumea sau să dărâme o serie de prejudecăți sociale. Poate fi vorba despre persoane cu care lucrează (dar situate ierarhic mai sus), cu autoritate, personalităţi sau oameni cu impact social. Eastrolog.ro avertizează că relațiile de acest fel pot fi instabile, iar cei mai mulți Lei pot trăi un adevărat conflict interior. Poate fi un fel de “lasă-mă să te las” sau de “nu pot nici cu tine, nici fără tine”.
Uranus este o planetă a schimbării de mentalitate, iar tranzitul său prin casa X ar putea aduce pentru Lei experiențe care să le pună la încercare ideile despre instituția căsătoriei sau despre parteneriate în general, despre a fi “în rând cu lumea” și despre a păstra aparențele sociale din orgoliu ori din cauza unor prejudecăți moștenite.
Prezența lui Jupiter în casa iubirii poate indica și predispoziția Leilor de a se îndrăgosti la prima vedere, apoi de a trece prin cicluri de iluzionare și deziluzionare. Dacă luăm în calcul prezența lui Uranus în casa X, se poate vorbi și despre decizii bruște de căsătorie sau divorț. Leii prinși în relații toxice (Neptun în casa VIII) resimt în 2019 nevoia de a se elibera de acestea, dar pot apărea considerente financiare care să le dea bătăi de cap.
Neptun se află de multă vreme în casa VIII a Leului (intimitate emoțională și sexuală, resurse comune, taxe, impozite, finanțări, moșteniri, credite, banii perechii de viață, transformare interioară) și va mai sta aici până în 2026. Acest lucru poate indica nevoia unei comuniuni spirituale, dar și sufletești mai profunde cu un potenţial partener. Unii Lei lucrează de mai mulți ani la crearea unei legături mai profunde cu soțul sau soția. Dar sunt și o serie de Lei care au preferat un statut de întreținut ori au considerat că perechea trebuie să ofere totul până la sacrificiu.
Careul Neptun-Jupiter și sextilul Neptun-Saturn încurajează realismul, dar și deschiderea spre asumarea mai multor responsabilități în relații. Eastrolog.ro recomandă schimbarea perspectivei pe termen lung asupra relațiilor amoroase care, în ciuda unor (auto)amăgiri, ar putea să prospere.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum