ZODIA LEULUI - 2019

In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 10 Noi - 9:11

Leu Horoscop 2019

Te poți aștepta la numeroase evenimente atât în ​​viața personală cât și în cea profesională. Astrele arată că Horoscopul Leului pe 2019 va fi plin de experiențe de tot felul. Oamenii născuți sub acestă zodie, care este controlată de puternicul Soare, își pot folosi calitățile, pentru a-și atinge scopurile în carieră. Aceste persoane au un simt creativ dezvoltat și sunt predestinați să îi conducă pe alții. Sunt, de asemenea, încrezători, curajoși și deschiși la conversații. Acest lucru ar putea uneori să ducă la o lipsă de tact.
Începutul anului 2019 nu va fi ușor pentru Leu. Poziționarea planetelor va fi mai degrabă negativă, mai ales atunci când vine vorba de carieră. Te poți aștepta la o încetinire a ambițiilor tale. Pe de altă parte, aceasta va fi o perioadă stabilă pentru relații. Persoanele care au relații de lungă durată au șansa de a-și consolida încrederea și de a face următorul pas.
După eșecurile anterioare, te așteaptă o perioadă pozitivă, în cele din urmă, potrivit horoscopului. Evenimentele vor începe, în primăvara anului 2019, să se desfășoare la viteză maximă. Mercur este acum în Gemeni, ceea ce îți oferă o stimă de sine încrezătoare. Capacitatea ta de a-ți susține punctul de vedere este foarte bună. Vei convinge pe oricine vei întâlni și vei putea vorbi despre diferite situații inconfortabile. De aceea ar trebui să folosești această influență în special în carieră. Acum este momentul în care îți poți atinge scopul. E suficient doar să depui puțin efort.
Pe de altă parte, vara anului 2019 este dedicată iubirii și vieții personale, lucru care a cam putut fi neglijat de Leu în ultimele luni. Horoscopul arată că sufletul pereche se află în jurul tău. Acest lucru ar putea însemna un potențial partener sau, de exemplu, un bun prieten. Persoanele singure se pot aștepta la distracție, nopți lungi de vară pline de flirt și chiar de pasiune.
Probabil că Leii nu vor evita stresul în toamnă. Te-ai lăsat prea mult pe tânjeală la locul de muncă, așa că acum ai multe lucruri de făcut. Când ești sub presiune, poți deveni răutăcios. Iar acest lucru nu-ți va aduce nimic bun nici în viața personală. Prin urmare, horoscopul îți recomandă să te liniștești și să te abții de la a te impacienta din cauza emoțiilor. În caz contrar, te vei confrunta cu probleme. Potențiala frustrare o vei utiliza foarte mult atunci când te vei decide să faci sport - de asemenea vei face ceva și pentru situația ta ca un bonus.
Până la sfârșitul anului 2019, Leii vor fi influențați de Venus în Capricorn. Vei simți o mare responsabilitate în relații și după eșecurile trecute, abordarea ta va fi mai mult profesionistă decât impulsivă. Acest lucru va fi extrem de răsplătit, mai ales în relațiile pe termen lung. Chiar și la locul de muncă, colegii și superiorii tăi vă iau foarte în serios. În acest fel, vei putea să remediezi greșelile anterioare și, în curând, vei fi din nou în lumina reflectoarelor. Mulți te vor admira atunci.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 31 Dec - 10:02

Horoscop Leu ianuarie 2019
În horoscopul Leului din luna ianuarie 2019 se insistă pe o îndrăzneala năvalnică, ce poate fi uneori păguboasă, pe recunoașterea de către cei din preajmă a calităților tale, și pe impulsul de a-ți trăi la maximum, cu voluptate, viața. Efuviile venusiene îți dăruiesc numeroase oportunități în dragoste, și activitatea profesională îți este fortificată de ambiția de a-ți exploata cu prisosință abilitățile, talentele.

Previziuni generale
Încă din prima zi a lunii pari să fii cuprins de o cutezanță ieșită din comun, de înclinația de a-ți asuma riscuri majore în aproape tot ce faci și de o stare de neastâmpăr efervescentă. Ești gata să te revolți împotriva oricăror conformisme, chiar dacă acest lucru presupune să te iei la harță cu oameni apropiați. Ca să eviți așa ceva, ți se recomandă să profiți de o oportunitate de a călători ori a-ți aprofunda cunoașterea într-un domeniu care te pasionează. În pofida atitudinii tale cumva extremiste sau, poate, tocmai datorită ei, nu mai ai probleme să-ți impui interesele, năzuințele, să fii chiar recunoscut într-o poziție de lider! Nu-ți refuzi, cu toate acestea, mai nimic din deliciile vieții, ești dornic să te bucuri din plin de toate prilejurile de a te răsfăța, a participa la petreceri și evenimente plăcute. Dacă ai copii, ești predispus să fii mai mult timp alături de ei, să intri cu plăcere în lumea lor magică. În cea din urmă decadă a lui ianuarie, singurătatea este ultimul lucru care te satisface. Ești îmboldit să îți optimizezi relațiile de asociere în doi din toate sferele existenței, să lași de la tine pentru a le eficientiza. Ai prilejul să-ți lărgești rețeaua de contacte utile, dar și să îți armonizezi toate dimensiune existenței, astfel încât să nu acorzi o atenție prea mare uneia în defavoarea altora. Vibrațiile Lunii pline găzduite pe 21 ianuarie 2019 în Leu îți furnizează un dinamism extraordinar în promovarea personalității și idealurilor. Impetuozitatea ta pare, de fapt, să-i bage în sperieți pe unii! Este necesar să o înfrânezi cumva, să le dai ascultare cu adevărat celor din jurul tău și să nu te rușinezi să le dai câteodată dreptate!

Dragoste și cuplu
Dragostea îți face favoruri cu duiumul în luna asta, dar nu este de bun augur să le exploatezi lăsându-ți deoparte onestitatea... În eventualitatea că ești solo, stilul tău de comunicare aparte și abilitatea de a-ți scoate la iveală calitățile sunt pe cale să-ți înlesnească o sumedenie de flirturi, ocazii de a te scălda în aprecierea amoroasă a celor din preajma ta. Nu frânge fără rost, din joacă, inima unora. Ai, de fapt, șansa, să alegi din mai multe, acea persoană care este cea mai apropiată de sufletul tău pereche! Dacă ești parte a unui cuplu, este probabil să îți resuscitezi conexiunea afectivă cu partenerul tău, atâta timp cât nu cazi pradă tentației de a-ți pune mai presus plăcerile, nevoile, față de cele ale lui. Oricum, ai la îndemnă capacitatea de a-i întrezări aspirațiile cele mai adânci, chiar dacă nu îți sunt mărturisite!

Muncă și bani
Deși amorul și activitatea socială te preocupă mai mult decât de obicei, nu-ți neglijezi responsabilitățile din muncă. Conversațiile cu colegii și șefii sunt constructive, îți poți perfecționa abilitățile profesionale printr-un curs plătit de firmă sau de tine însuți. Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn te poate pune în fața unor sarcini multiple, complicate la locul de muncă. Nu prea mai ai vreme să-ți pui la treabă creativitatea, fiind nevoit să te dedici unor activități de rutină. Nu poți decât să înghiți în sec, și să-ți faci datoria, până mâine, când circumstanțele vor începe să-ți îngăduie să îți pui în valoare talentele!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 8 Ian - 9:05

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Începi anul în forță, fiind mai seducător decât de obicei - dornic de aventură, cucerire și pasiune. Până la 7 ianuarie 2019, te macină sentimente aprinse şi pasiuni nemărturisite. Dar la 7 ianuarie Venus, planeta iubirii, intră în casa V a Leului (romantism, iubire, aventuri și flirturi). Marte din Berbec și Venus din Săgetător se găsesc în relații bune cu Soarele natal al Leilor. Drept urmare, traversezi o perioadă cu dorințe ardente, dar te bucuri și de inspirație în a-ți mărturisi sentimentele față de o persoană dragă.
E greu să-ți reziste cineva, iar dacă ești căsătorit îți poți recuceri perechea. Dar ar putea apărea probleme din cauză că dorești să fii admirat pentru opiniile și convingerile tale. Eastrolog.ro recomandă să accepţi să împarţi lumina reflectoarelor şi cu cei din jur. Fă în așa fel încât persoana iubită să se simtă la fel de valoroasă ca tine, în loc să încerci să te impui.
La 20 ianuarie 2019, Soarele - guvernatorul Leului - intră în casa parteneriatelor, a asocierilor, a angajamentelor și a căsătoriei, iar la 21 ianuarie are loc o eclipsă de Lună care îți activează axa relațională. Aceste evenimente astrologice ar putea marca încheierea unei relații sau încheierea unei etape într-un parteneriat amoros.
Ceea ce contează este să îţi găseşti echilibrul interior, să fii împăcat cu niște decizii dificile care trebuie luate. Ca urmare, pentru mulți Lei se face loc pentru relații noi; dar eastrolog.ro te sfăuieşte să reflectezi la modul în care te raportezi la ceilalți şi la cum te porţi în viața de cuplu.
În ultima decadă a lunii ianuarie 2019 tinzi să idealizezi iubirea sau persoana iubită şi să exagerezi cu declarațiile sau cu revendicările. Dacă visezi la o apropiere îndrăzneaţă de o persoană care te atrage, va trebui să mai ai răbdare.

Muncă și bani:
În ianuarie 2019, casa muncii și a sănătății Leului este încărcată de planete și găzduiește și o eclipsă de Soare la 6 ianuarie. Drept urmare, se prognozează schimbări profesionale importante.
Leii care au depus eforturi serioase și au fost mai responsabili şi mai competenţi ca oricȃnd în ultima perioadă, ar putea să fie promovați sau să li se atribuie responsabilități noi. La 5 ianuarie 2019, Mercur - planeta care guvernează banii munciți ai Leilor - intră în casa muncii unde va sta până la 24 ianuarie. Drept urmare, aceste responsabilități suplimentare generează și venituri mai mari. Va fi nevoie de muncă asiduă și efort susținut. Ar fi bine să ții cont că se pot schimba radical condițiile de lucru. Iar dacă nu îți plac noile reguli, ai putea tatona terenul pentru a găsi un nou loc de muncă.
Venus - planeta care guvernează cariera și reputația socio-profesională a Leilor - se găsește de la 7 ianuarie 2019 în casa creativității şi a talentelor personale. Acest tranzit îți favorizează afirmarea sau cultivarea unui talent care te poate face remarcat, dar poţi obţine asta și prin activități didactice și pedagogice. Ești foarte inspirat și poți realiza foarte multe prin forțe proprii.
Din punct de vedere financiar, ai putea visa la sponsorizări sau finanțări, dar eastrolog.ro îți recomandă să te descurci cu resursele pe care le ai deja. Ai putea investi eficient în cursuri de formare profesională, ceea ce îți va deschide posibilități deosebite de câștig pe termen lung.

Formă fizică și moral:
Sănătatea este un subiect delicat în ianuarie 2019. Eastrolog.ro îți recomandă să schimbi regimul de viață: ai grijă ce mănânci, odihneşte-te suficient şi asigură-te că incluzi în program şi activități care să te relaxeze.
Este important să te orientezi spre activități profesionale care îți plac. Nu te angaja undeva doar pentru salariu, pentru că riști să te destabilizezi la nivel emoțional, mental și fizic.
Cu atât de multe planete în casa sănătății, mulți Lei ar putea cădea în extrema preocupării excesive față de propria persoană şi față de starea de sănătate, tratându-se preventiv cu diverse produse, ceea ce nu este deloc indicat. Nu exagera cu dietele sau cu produsele “miraculoase” de pe net.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în ianuarie 2019:  Evită ideile fixe, mai ales vizavi de cum ar trebui să arate relaţiile personale sau poate locul de muncă ideal. Multe așteptări ți se pot nărui și e nevoie să fii flexibil.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 18 Ian - 10:09

Iubirea și relațiile Leului în 2019

Pentru Lei, 2019 este un an foarte activ în plan sentimental. Un an plin de oportunități - îți poate aduce multe satisfacții amoroase și tranzite care să îți redeschidă pofta de romantism, îndrăgostire, jocuri de cucerire și jocuri erotice. Primele patru luni ale lui 2019, dar și septembrie, noiembrie și decembrie, sunt favorabile inițiativelor amoroase. Leii singuri sunt mai avantajați în special în februarie, martie și decembrie.
Uranus, planeta care guvernează relațiile Leilor, se găsește de la 6 martie în locul cu cea mai mare vizibilitate: casa X (reputație și statut socio-profesional - incluzând și statutul matrimonial). Eastrolog.ro avertizează că tot ceea ce faci în cadrul relațiilor parteneriale - mai ales în căsnicie sau într-o relație oficială - este mai vizibil pentru cei din jur sau are impact asupra vieții profesionale şi a alegerilor în viață.
O schimbare de direcție a perechii de viață poate genera schimbări notabile în viața ta, sau anumite răsturnări de situaţie în cariera ta pot avea impact asupra relaţiei. Dar se poate spune și că soțul/soția te susţine, având un impact pozitiv asupra modului în care ești perceput în anumite cercuri sociale și chiar la locul de muncă.
Pentru că Uranus formază în 2019 un aspect tensionat cu Soarele nativ al Leilor, multe schimbări din viața de cuplu le pot cauza acestora disconfort, declanșȃnd o nevoie de rebeliune generată doar de teama în fața noului, şi nu de situația în sine.
Leii singuri pot fi atrași în 2019 de persoane revoluționare – de persoane care doresc să schimbe lumea sau să dărâme o serie de prejudecăți sociale. Poate fi vorba despre persoane cu care lucrează (dar situate ierarhic mai sus), cu autoritate, personalităţi sau oameni cu impact social. Eastrolog.ro avertizează că relațiile de acest fel pot fi instabile, iar cei mai mulți Lei pot trăi un adevărat conflict interior. Poate fi un fel de “lasă-mă să te las” sau de “nu pot nici cu tine, nici fără tine”.
Uranus este o planetă a schimbării de mentalitate, iar tranzitul său prin casa X ar putea aduce pentru Lei experiențe care să le pună la încercare ideile despre instituția căsătoriei sau despre parteneriate în general, despre a fi “în rând cu lumea” și despre a păstra aparențele sociale din orgoliu ori din cauza unor prejudecăți moștenite.
Prezența lui Jupiter în casa iubirii poate indica și predispoziția Leilor de a se îndrăgosti la prima vedere, apoi de a trece prin cicluri de iluzionare și deziluzionare. Dacă luăm în calcul prezența lui Uranus în casa X, se poate vorbi și despre decizii bruște de căsătorie sau divorț. Leii prinși în relații toxice (Neptun în casa VIII) resimt în 2019 nevoia de a se elibera de acestea, dar pot apărea considerente financiare care să le dea bătăi de cap.
Neptun se află de multă vreme în casa VIII a Leului (intimitate emoțională și sexuală, resurse comune, taxe, impozite, finanțări, moșteniri, credite, banii perechii de viață, transformare interioară) și va mai sta aici până în 2026. Acest lucru poate indica nevoia unei comuniuni spirituale, dar și sufletești mai profunde cu un potenţial partener. Unii Lei lucrează de mai mulți ani la crearea unei legături mai profunde cu soțul sau soția. Dar sunt și o serie de Lei care au preferat un statut de întreținut ori au considerat că perechea trebuie să ofere totul până la sacrificiu.
Careul Neptun-Jupiter și sextilul Neptun-Saturn încurajează realismul, dar și deschiderea spre asumarea mai multor responsabilități în relații. Eastrolog.ro recomandă schimbarea perspectivei pe termen lung asupra relațiilor amoroase care, în ciuda unor (auto)amăgiri, ar putea să prospere.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 31 Ian - 21:44

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Începutul lunii este marcat de momentul de Lună Nouă din casa VII a Leului (parteneriate, relații, căsătorie) de la 4 februarie 2019. Poți intra într-o etapă nouă a căsniciei tale sau, dacă ești celibatar, se ivește ocazia să intri într-o relație nouă și promițătoare.
Eastrolog.ro recomandă să primeşti persoana iubită în viaţa ta cu braţele deschise, pentru a-i înțelege nevoile, și vei descoperi că ai alături un om empatic și gata să te sprijine şi să te înțeleagă. Luna Nouă poate fi un bun prilej pentru a încerca să privești relațiile dintr-o perspectivă nouă sau să meditezi la rolul pe care îl joci de obicei în relații, la așteptările pe care le ai de la perechea ta, la capacitatea de a-ți asuma cu adevărat responsabilități.
Uranus – planeta care guvernează parteneriatele şi căsnicia Leilor – are întâlnire cu Marte în perioada 11–14 februarie 2019. Te poți aștepta la tot felul de surprize și răsturnări de situație în viața amoroasă sau în căsnicie. Lucrurile pot lua o întorsătură mai pasională odată cu intrarea Soarelui – guvernatorul Leului – în casa VIII (intimitate). Ai putea deveni dovada vie că multe se fac și se desfac în așternut.
Jupiter veghează în continuare asupra casei iubirii Leului, ceea ce înseamnă că privești cu optimism și bucurie tot ceea ce se petrece în viața ta amoroasă. Cu toate acestea, în jurul datei de 22 februarie 2019 ar putea apărea discuții în contradictoriu legate de bani sau de secrete ce bântuie prin relația ta de multă vreme.

Muncă și bani:
Lui Saturn și Pluton (care au de stat mai mult timp în casa muncii și a sănătății Leului) li se alătură de la 4 februarie 2019 și Venus, guvernatoarea casei X (carieră și reputație socio-profesională). Se prognzează o perioadă de muncă susținută, de efort și organizare a priorităților şi de eficientizare - dacă dorești rezultate concrete în plan financiar și profesional.
Prezența planetei Venus în casa X te susține în colaborarea cu colegii și chiar cu subalternii. Dacă ești patron sau ai o funcție mai înaltă într-o firmă și ai persoane în subordine, în februarie 2019 ar fi bine să te implici direct alături de angajați/colegi în activitățile cele mai mărunte - să te murdărești pe mâini, metaforic vorbind. Unii Lei își redescoperă plăcerea de a munci, de a fi utili, de a se pune în serviciul celorlalți.
La 14 februarie 2019 Marte își începe tranzitul prin casa X a Leului, furnizându-ți energia necesară pentru a-ți pune în practică aspirațiile cele mai înalte şi pentru a-ți verifica credințele și convingerile prin ceea ce faci la nivel de carieră sau la nivel public.
Din punct de vedere financiar, în luna februarie vei înțelege importanța parteneriatelor şi a colaborărilor în obținerea de venituri și alte beneficii consistente.
De la 10 februarie 2019, Mercur (planeta banilor munciți) intră în casa VIII (taxe, impozite, datorii, finanțări, moșteniri, resurse comune). Conjuncția sa cu Neptun (18-19 feruarie 2019) ar putea să îți ascută intuiția financiară, dar eastrolog.ro semnalează că există și riscul de a te lăsa purtat de iluzii de îmbogățire pe căi ușoare. Fii prudent!

Formă fizică și moral:
Februarie 2019 este o lună bună pentru a elimina din viața ta ceea ce nu are valoare. Poţi să renunți la orice fel de viciu - fie el mâncat nesănătos, fumat, dependențe de tehnologie, etc. Ai putea să încerci să îndepărtezi din viața ta şi oamenii toxici, persoanele care reprezintă în mod evident influențe nefaste, relațiile de co-dependență.
Este o perioadă bună pentru a scăpa de kilograme în plus sau de orice fel de surplus din organism.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în februarie 2019: Caută soluții pentru a-ți achita datoriile, nu căi de a face altele noi!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 20 Feb - 9:28

Leu martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Uranus (planeta care guvernează casa parteneriatelor și a căsniciei Leului) revine la 6 martie 2019 în casa carierei, a marilor ambiții socio-profesionale şi a statutului social. Leii singuri își pot găsi iubirea în mediul profesional ori în mediul în care fac afaceri, sau țintesc la persoane realizate, cunoscute, poate chiar renumite. Iubirile se pot naște brusc, dar la fel de brusc pot să se încheie sau să se dovedească instabile.
Nu este exclus ca unii Lei să-și propună căsătorii din interes, care să le îmbunătăţească reputația, să le aducă un plus de imagine, dar poate și o poziție mai bună în societate.
Până la 26 martie 2019 Leii se bucură de prezența lui Venus în casa parteneriatelor și a căsniciei, ceea ce nu poate fi decât de bun augur pentru comunicarea în cuplu și pentru conturarea unor proiecte comune pe termen lung - proiecte care să conducă la consolidarea vieții în doi.
O perioadă mai tensionată în plan amoros ar putea fi 13-17 martie 2019, când Jupiter (planeta guvernatoare a iubirii Leilor) este în aspecte tensionate cu Soarele (stăpânul Leului) și cu Mercur. Mai ales Leii singuri pot gafa dându-și aere de superioritate intelectuală, și nu numai, sau încercând să grăbească lucrurile în direcția dorită - poate spre așternut.
Eastrolog.ro subliniază că e nevoie de multă răbdare și tact, pentru că Mercur retrogradează în casa intimității Leului aproape pe durata întregii luni martie 2019.

Muncă și bani:
Leii sunt foarte activi în carieră în martie 2019 - cu atât mai mult cu cât lui Marte i se alătură la 6 martie 2019 Uranus, în casa carierei, a reputației socio-profesionale, a ambițiilor și a proiectelor pe termen lung. Nevoia de a schimba, de a inova, de a revoluționa ceea ce faci este foarte mare și se pot naște colaborări neașteptate care să îți deschidă perspective deosebite asupra viitorului profesional.
Competiția poate fi acerbă în martie 2019 - te poate lua prin surprindere și, pentru a face față situaţiei, este nevoie să îți pui serios la contribuție mintea, intuiția, cunoștințele.
Din punct de vedere financiar, eastrolog.ro recomandă prudență: e necesară o evaluare foarte atentă a resurselor de care dispui, eventual redistribuirea lor în funcție de urgențe și priorități.
Mercur (planeta care guvernează casa II a Leului: banii munciți, valorile și resursele personale) se găsește de la 5 la 28 martie 2019 în mers aparent retrograd prin casa VIII (resursele comune, creditele, taxele, impozitele, amenzile, dar și finanțările, moștenirile, banii perechii de viață, sponsorizările). Drept urmare, dacă aștepți bani care nu provin din munca ta directă, cel mai probabil aceștia întârzie sau nu primești toată suma.
Ai face bine să amâni investițiile majore, semnarea de contracte și negocierile financiare. Nu lua împrumuturi şi nu folosi în exces cardul de credit. Fă-ți mai bine un plan de economisire sau cercetează posibilități de refinanțare.

Formă fizică și moral:
Nu stai rău cu sănătatea - dimpotrivă. Însă ai putea acumula frustrări numeroase din cauza amânărilor și a întârzierilor care apar mai ales în plan financiar.
Evită să te agiți inutil și privește spre interior; caută ceea ce e cu adevărat valoros pentru tine, încearcă să înțelegi ce te motivează cu adevărat în viață.
La 20 martie 2019 Soarele intră în casa IX a Leului, astfel încât temerile scad în intensitate, iar optimismul își face loc încet, încet în sufletul tău.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în martie 2019: Fii răbdător, pentru că vin multe schimbări în viața ta! Pentru a nu crea haos, e indicat să iei lucrurile pe rând și să te aștepți la...neașteptat.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 19 Mar - 9:33

aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:
Luna aprilie 2019 începe într-o notă romantică și pasională; viața erotică este mai intensă pentru majoritatea Leilor. Cei mai mulți dintre Lei simt nevoia să acorde mai multă atenție intimității și comunicării mai profunde, de la suflet la suflet, cu persoana iubită.
Sunt mai avantajați Leii căsătoriți sau care sunt implicați în relații mai vechi, mai stabile. În ultima decadă a lunii aprilie 2019, Leii care fac parte din cupluri cu vechime se simt foarte apropiați de perechea lor și pun la cale împreună planuri noi, pe termen lung.
Dacă ești la început de relație, poți fi ușor indus în eroare de farmecele unei persoane abile în plan erotic, care ar putea lua și cămașa de pe tine dacă nu ești atent.
Cu Marte în tranzit prin casa XI, viața ta socială este foarte activă și ai putea avea șansa să te împrietenești cu cineva de peste hotare. Eastrolog.ro recomandă să nu grăbești lucrurile –optează deocamdată pentru o relație platonică.
Jupiter, aflat în propriul domiciliu în casa V a Leului (iubire, flirturi, aventuri sentimentale) începe să retrogradeze la 10 aprilie 2019. Până în luna august 2019, ar fi bine ca Leii să-și revizuiască modul în care își exprimă afecțiunea, modul în care oferă, modul în care înțeleg să construiască o relație amoroasă.
Dacă în ultima vreme ai vrut prea mult sau prea repede, e momentul potrivit să iei lucrurile mai încet, să faci un bilanț a ceea ce ai trăit în plan sentimental începând cu luna noiembrie a anului trecut. Gândul te-ar putea purta spre iubiri mai vechi, transformate cu timpul în prietenii.

Muncă și bani:
Situația se mai înseninează în plan financiar, acum că Mercur este în mers direct. Ai putea descoperi metode ingenioase de a plăti o serie de datorii, dar se pot debloca și o serie de fonduri ori o finanțare pentru dezvoltarea afacerii tale. Ai grijă să nu te lași atras în jocuri financiare periculoase, mai ales în prima jumătate a lunii aprilie 2019. Eastrolog.ro recomandă să eviți speculațiile financiare, jocurile de noroc, investițiile mari și orice inițiativă care presupune să te implici financiar la scară mare.
Din punct de vedere profesional, intri într-o perioadă fastă începând cu 20 aprilie 2019, când Soarele (guvernatorul Leului) intră în casa X (carieră, succes, reputație socio-profesională). Devii foarte vizibil și poți beneficia de o promovare, de recunoașterea meritelor și – de ce nu? – poate și de celebritate. Acest lucru se va reflecta cu siguanță și în plan financiar.
La finele lunii aprilie 2019 Pluton și Saturn încep să retrogradeze în casa VI (muncă și sănătate). Drept urmare, în ciuda succesului la locul de muncă, pot apărea tot felul de probleme, de obstacole și de întârzieri, sau s-ar putea să te simți dintr-o dată foarte copleșit de ceea ce singur ți-ai asumat pentru a-ți confirma sau a-ți impune autoritatea.
Reorganizează-te, găsește o cale de a gestiona mai eficient timpul de care dispui!

Formă fizică și moral:
Sănătatea necesită mai multă atenție din partea ta în aprilie 2019, mai ales dacă revine în atenție o afecțiune mai veche.
Unii Lei ar putea avea în plan vreo dietă drastică pe care au mai ținut-o deși nu le-a făcut bine. Încearcă să nu repeți greșelile trecutului. Nu e recomandat să îți asumi responsabilități profesionale în plus, ci să le onorezi pe cele pe care le ai deja, ca să nu ajungi la epuizare.
După 24 aprilie 2019, cu Pluton și Saturn retrograde prin casa sănătății, ar trebui să-ți acorzi mai multă atenție, să te ocupi de echilibrul fizic și de cel emoțional.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în aprilie 2019: Evită să contești autoritatea altora pentru a-ți face loc. Dacă ai probleme mai vechi de sănătate iar tratamentele nu dau roade, cere o a doua opinie, refă analizele.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 17 Apr - 9:18

mai 2019

Dragoste și viața în doi:
În prima jumătate a lunii mai 2019 s-ar zice că ești mânat de dorințe arzătoare. Vrei să vezi că o relație sentimentală merge exact în direcția în care îți dorești sau, cine știe, te bat gânduri mai serioase, de oficializare a unui parteneriat amoros care are deja suficientă vechime.
Unii Lei tind să își schimbe brusc planurile de viitor, pentru că în viața lor încearcă să își facă din nou loc o fostă iubire. Sau poate simt ei nevoia să contacteze o persoană din trecut pentru a se asigura că e totul încheiat, înainte de a porni pe un nou drum. Eastrolog.ro îți semnalează că în această perioadă nu lipsesc gelozia, posesivitatea, crizele de personalitate, dar cu încăpățânare și inflexibilitate nu vei reuși să ajungi prea departe.
Faptul că în luna mai 2019 ești mai orientat spre carieră și tinzi să lași responsabilitățile casei și ale relației pe umerii perechii tale, nu prea ajută. Iar dacă ești celibatar, în căutarea unei relații, poate abia dupa 17 mai 2019 s-ar întrezări ceva șanse de a găsi pe cineva.
O atracție bruscă, spectaculoasă chiar, îți poate aprinde imaginația în ultima parte a lunii. Cel mai probabil, idila se înfiripă în context profesional, cu o persoană cu care ai relații de muncă sau, poate, în vreme ce mergi cu treabă în vreo instituție a statului.
Soarele, guvernatorul Leului, strălucește în casa X (cariera, ambițiile, realizările și reputația socio-profesională) până la 21 mai 2019. Dar această casă este activată și de Mercur, în perioada 6–21 mai, și de Venus, începând cu data de 15.

Muncă și bani:
Tranzitele lunii mai 2019 sunt foarte favorabile carierei, dezvoltării profesionale, schimbărilor de anvergură, dar și câștigurilor consistente de pe urma afacerilor tale sau din exercitarea profesiei. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă să îți concentrezi eforturile asupra acestui sector de viață și să dai tot ce poți. Succesul este mai la îndemână decât oricând, cu condiția să nu te lăcomești și să nu te lansezi în investiții speculative.
Ai în față o perioadă foarte bună pentru a-ți lărgi cercul de relații sociale, pentru a contacta sau cunoaște noi parteneri de afaceri, pentru a „netezi” relațiile cu autoritățile, dacă ai nevoie de avize, parteneriate cu acestea, fonduri etc.
Luna Nouă din 5 mai 2019 activează tocmai casa X a Leului, prevestind proiecte noi sau etape noi în proiectele mai vechi. Fă-ți un nou plan de afaceri sau împrospătează-ți proiectele pe termen lung, reorientează-te, dacă este cazul. Ține cont de faptul că ești mai expus decât de obicei, lumea e cu ochii pe tine și se pot naște bârfe sau tentative de denigrare. Caută să lămurești lucrurile, lăsând deoparte orgoliile și enervările.
Bani se pot face în luna mai 2019 și din proiecte mai vechi, în special în a doua jumătate a lunii, dar nici la începutul lunii nu se poate spune că ești „pe uscat”. Chiar în prima săptămână ai putea să te bucuri de un venit surpriză, de un noroc financiar neașteptat. Apoi, începând cu 21 mai, prietenii sau grupurile din care faci parte și activitățile online pot contribui la obținerea unor venituri consistente.

Formă fizică și moral:
La capitolul sănătate se pot observa progrese lente față de luna trecută, cu condiția să fii atent la tratamentele prescrise și să le respecți. Dacă suferi de afecțiuni mai vechi, eastrolog.ro îți recomandă să îți aloci un buget pentru analize, pentru refacerea unor investigații sau pentru a consulta un alt specialist.
Ar fi foarte util ca în luna mai 2019 să meditezi mai profund la legăturile care există între planul emoțional și cel fizic, între dezechilibrele interioare și problemele de sănătate apărute de-a lungul anilor.
Dacă după data de 16 te simți mai vlăguit, mai lipsit de energie, nu forța nota! Oferă-ți perioade mai îndelungate de odihnă!

Sfatul eAstrolog pentru Leu în mai 2019: Caută să te raliezi unor proiecte de grup și vei fi mult mai câștigat!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 29 Apr - 14:04

Leu mai 2019

Orientările majore în horoscopul Leului din luna mai 2019 sunt extinderea sferei tale de influență în sfera socială și profesională, o necesară dezbărare de influențe toxice din trecut, avantaje notabile generate de relațiile tale de prietenie. Viața amoroasă este marcată de stabilitate, seriozitate, iar cea profesională îți permite să ieși din cercul vicios al unor neîmpliniri.

Previziuni generale
Influența ta în plan social și profesional crește vizibil, și ai la îndemână oportunități rare din aceste puncte de vedere.
În a doua jumătate a lunii, tinzi, totuși, să o lași mai moale în aceste sfere ale existenței tale. Te poți simți epuizat, lipsit de energie, sau să preferi să îți pui deoparte interesele materiale, pentru a-ți regăsi spiritualitatea și a te încărca cu ea.
Experiențe de viață din trecut, insuficient "digerate", aprofundate, par să își facă mai des loc în mintea ta și sufletul tău, inspirându-te să tragi concluzii cât se poate de clare din ele, și să te debarasezi de ceea ce nu te mai reprezintă în prezent și, mai mult decât atât, îți pune piedici în viitor.
Pe 18 mai 2019, când Luna plină apare pe cerurile Scorpionului, pari să fii cam ușor îndrumat greșit de așa-ziși amici sau rude ce nu îți doresc binele! Unele persoane în care îți spuneai că te poți încrede îți pot juca niște feste! În acest context astrologic, este indicat să te înarmezi cu prudență, și să verifici de trei ori tot ceea ce ți se spune sau ți se făgăduiește.
Ultima decadă din luna mai stă sub semnul beneficiilor generate de relațiile de prietenie și a grupului social care îți este cel mai drag. Amicii tind să te sprijine mai mult decât credeai în întreprinderile tale esențiale, să te îmbărbăteze să-ți urmezi adevăratul destin, chiar dacă acesta este cumva ciudat, neconvențional în ochii și mintea unora.
De asemeni, ai ocazia să fii stimulat de idei inspirate, furnizate de intuiție, și să realizezi, din acest motiv, într-o zi ceea ce părea că îți va lua ani de străduințe pentru a se materializa!

Dragoste și cuplu
Stabilitatea, adâncirea simțămintelor de atașament reciproc din legăturile amoroase mai vechi tinde să capete întâietate în această perioadă. Iese la iveală ceea ce își unește în mod autentic pe partenerii de cuplu, poate unele aspecte neglijate în ultimul timp despre fundamentul conexiunii lor.
Nativii solitari sunt înclinați să se implice într-o idilă cu o persoană mai în vârstă sau una care, grație experienței sale de viață, are capacitatea să le fie un fel de călăuză în progresul spre obiectivele lor principale. Uneori, o astfel de persoană poate fi cineva cu rezultate proeminente în zona lor profesională.

Muncă și bani
Sub vibrațiile Lunii noi adăpostite pe 4 mai 2019 de către Taur, ești pus înaintea unor circumstanțe de bun augur în carieră. Dacă te simți stagnat într-un job păgubos, ai prilejul să îți găseșți ceva mai bun. Oricum, dacă aplici la un mou loc de muncă, ai grijă să fii impecabil în modul cum te prezinți și îți expui abilitățile!
Oricum, ideile tale extrem de practice și comunicarea sugestivă, convingătoare, din plan profesional te sprijină, în decursul întregii luni, să te afirmi, să-ți fie recunoscute meritele din muncă. Este probabil să-ți afli aliați de nădejde în promovarea profesională ori a celei dintr-o afacere!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 21 Mai - 9:36

iunie 2019

Dragoste și viața în doi:
În plan amoros, în luna iunie 2019 tinzi să fii cam prea melancolic, visător și predispus să vânezi iluzii care te-ar putea costa scump, la propriu. De aceea, ar fi poate indicat să reevaluezi deciziile luate în ianuarie vizavi de o relație de iubire sau să reevaluezi o relație începută atunci. Gelozia, neîncrederile reciproce, intrigile și dezamăgirile pot fi pentru mulți Lei o constantă a lunii iunie.
Soarele, guvernatorul Leului, tranzitează casa XI (prietenii, grupurile socio-profesionale) până la 21 iunie 2019. Venus i se alătură din 9 iunie, astfel că viața îți poate aduce în cale persoane interesante, atractive și nu duci lipsă de distracții și de flirt. Eastrolog.ro recomandă însă prudență, pentru că aventurile sentimentale tind să se complice, mai ales dacă cedezi tentației de a te implica în relații secrete, cu persoane care au alte obligații, ori poate ești tu tentat să calci strâmb. De asemenea, ai face bine să nu amesteci prietenia și amorul.
Leii fericiți în căsnicie se bucură de o perioadă încărcată de romantism, de poezie, de desfătări sufletești. Dorința de a avea un copil nu se concretizează încă și nici nu se recomandă să te grăbești, să apelezi la proceduri medicale invazive.
La momentul de Lună Plină din 17 iunie 2019, pentru unii Lei se spulberă iluzia că ar putea relua o relație amoroasă cu o veche iubire.

Muncă și bani:
În luna iunie ar putea prospera proiectele de grup, colaborările cu prietenii ori cu anumite organizații sau, pur și simplu, o afacere online, beneficiind de tranzitul Soarelui (până la 21 iunie) și al planetei Venus (începând cu 9 iunie).
Eastrolog.ro îți recomandă însă ca în perioada 4-27 iunie să acționezi cu modestie, din spatele scenei, discret, eventual privind spre experiențe trecute. În acest interval, Mercur, guvernatorul casei proiectelor comune și a grupurilor socio-profesionale, tranzitează casa XII, a izolării, a sacrificiilor, a dușmanilor ascunși. De aceea, se recomandă prudență în alegerea proiectelor, în alegerea colaboratorilor, dar chiar și în ceea ce privește unii dintre prieteni și propunerile lor.
În rest, culegi beneficiile eforturilor depuse anterior și îți poți spori veniturile folosind intuiția, instinctul de conservare și nu impulsul spre risc. Este de preferat să eviți investițiile speculative, eventual să închei unele începute în ianuarie sau să le reevaluezi la sânge, să amâni pe altă dată să faci un credit și să nu speri la infuzii de capital din partea altora. Acordă-ți timp de gândire și nu te lăsa influențat de prieteni atunci când ai de decis ce să faci cu banii proprii.
Leii care se găsesc în căutarea unui loc de muncă, ar putea avea dificultăți în a găsi unul pe placul lor. Ofertele par să fie pentru locuri de muncă încărcate de rutină, care implică foarte mult efort. Ar fi recomandat să încerci mai degrabă să te (re)califici, să îți cizelezi competențele, să le diversifici, chiar dacă acest lucru ar putea dura câteva luni de zile.

Formă fizică și moral:
Eastrolog.ro îți recomandă să fii atent cu sănătatea, mai ales dacă te știi cu suferințe mai vechi. Dacă ești într-o perioadă de refacere ori de convalescență, nu te grăbi să te întorci la muncă. Oferă-ți timp pentru vindecare, pentru a te racorda la ceea ce este cu adevărat important pentru tine, pentru sufletul tău.
Ultima decadă a lunii ar putea fi mai dificilă, cu pusee de boală ori cu o stare mai pronunțată de slăbiciune, de lipsă de vlagă.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în iunie 2019: Perseverează în plan profesional și evită excesele de autoritate!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 20 Iun - 10:13

iulie 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața sentimentală a Leilor este plină de provocări în luna iulie 2019. Poți avea parte de o atracție neașteptată sau de răsturnări de situație în căsnicie.
Marte își începe tranzitul în Leu la 2 iulie, ceea ce sugerează că intri într-o perioadă în care dorești să strălucești, să cucerești, să reînvii romantismul și pasiunea în viața ta. Atmosfera de vis ar putea fi stricată de o predispoziție spre egocentrism, de dorința de a-ți impune ideile și concepțiile cu orice preț. Sigur, pe moment atragi, fascinezi, dar apoi persoana iubită sau cea pe care vrei să o cucerești va simți că nu are loc să se exprime, să se manifeste. Evită atitudinea dominatoare în cuplu și crizele de vanitate! Riști să îți destabilizezi căsnicia, să declanșezi în perechea de viață nevoia de a se revolta, de a-și redobândi libertatea de mișcare și de gândire etc.
Relațiile la distanță sunt marcate de instabilitate și conflict, mai ales în perioada 10-13 iulie 2019.
Leii celibatari tind să trăiască mai mult în trecut, cu nostalgia unei foste relații, sau depășesc cu greu ideea că nu se mai poate reedita o poveste de iubire din trecut. Eastrolog.ro îți sugerează să folosești această perioadă meditativă, melancolică, pentru a-ți defini nevoile afective, dar și pentru a-ți clarifica ce ești dispus să oferi celorlalți.

Muncă și bani:
Mercur, planeta care guvernează casa banilor munciți a Leului, dar și casa grupurilor sociale, a proiectelor de grup și a beneficiilor obținute prin exercitarea profesiei, începe să retrogradeze la 8 iulie. Până la 19 iulie, Mercur retrogradează în Leu, ceea ce sugerează că ai putea deveni cel mai mare dușman al tău în ceea ce privește gestionarea resurselor personale, dar și în ceea ce privește integrarea în proiecte profesionale comune. Negocierile cu anumite organizații stagnează, la fel și negocierile pentru a te angaja într-o organizație mai mare sau într-o multinațională.
Recomandarea eastrolog.ro este să profiți de tranzitul retrograd al lui Mercur pentru a-ți revizui obiceiurile financiare, pentru a-ți redefini anumite idei și concepții legate de valoarea lucrurilor, dar și de valoarea personală.
Până la 23 iulie 2019 e posibil să trăiești cu sentimentul că ești exploatat la locul de muncă, să ai impresia că te sacrifici pentru viața profesională sau că munca desfășurată e mult prea grea, iar rezultatele obținute nu te pun în valoare. Eclipsa de Lună din 17 iulie 2019 îți activează casa muncii și a sănătății, marcând un moment de criză, de cotitură, momentul unei revelații care te va obliga la schimbări sau care te ajută să înțelegi în sfârșit ce măsuri ar trebui luate în plan profesional.

Formă fizică și moral:
Eclipsele din iulie 2019 îți activează casele sănătății, ceea ce înseamnă că ai putea să te simți când prea agitat, când deprimat sau melancolic. Este o perioadă bună să faci pace cu tine, cu trecutul, să îți schimbi ritmul de viață, să optezi pentru un stil de viață mai sănătos.
Este posibil ca în jurul datei de 17 iulie să ai parte de o criză, de revenirea unor simptome ale unei afecțiuni mai vechi și să fii nevoit să îți schimbi dieta ori obiceiurile zilnice. Lucrurile se pot îmbunătăți după 23 iulie, când Soarele intră în Leu, urmat de Venus la 28 iulie. Eastrolog.ro îți sugerează să acorzi mai multă atenție vieții spirituale, să găsești timp și pentru latura spirituală a vieții.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în iulie 2019: Fii flexibil, lasă loc de negociere și de bună ziua!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - 2019 Empty Re: ZODIA LEULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum