ZODIA RACULUI - 2019

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 10 Noi - 9:09

Rezumarea primului mesaj :

Rac Horoscop 2019

La începutul anului, Horoscopul Racului pe 2019 va fi plin de evenimente. Cu toate acestea, în a doua jumătate a anului, aceștia se pot aștepta la o perioadă liniștită și pozitivă. Persoanele născute sub acest semn zodiacal de aer, care este controlat de Lună, sunt foarte sensibile. Prin urmare, nu este de mirare că evenimentele din viața acestora se vor rezolva frecvent în jurul relațiilor. Alte calități ale acestora sunt o imaginație bogată, dar și o responsabilitate și dăruire pentru semeni. Adesea tind să fie prost dispuși.
Ianuarie 2019 va aduce evenimente interesante. Influența lui Venus, care va fi poziționată în Scorpion, va amesteca evenimentele din jurul tău. Această poziționare îi va determina pe Raci să fie foarte dornici să descopere tot ce este misterios și necunoscut. De asemenea, vei fi atras de lucruri interzise. Mai mult, sentimentele tale vor fi foarte intense. S-ar putea chiar să ai sentimentul că nu poți rezista. În unele cazuri extreme, poate duce chiar și la infidelitate. Pe de altă parte, această poziționare a planetelor va fi benefică pentru carieră. Vei putea face față tuturor sarcinilor care se vor ivi din toate părțile.
Odată cu încălzirea treptată și sosirea primăverii, va fi necesar să ne concentrăm mai mult pe carieră. Un moment de neatenție este suficient pentru a pierde o informație importantă sau pentru a face o greșeală. Horoscopul sugerează să nu îți pierzi concentrarea de la locul de muncă din cauza evenimentelor din viața personală.
La mijlocul anului 2019, situația se va transforma în cele din urmă spre bine. La locul de muncă a Racului lucrurile se calmează în cele din urmă și îți oferă șansa de a dovedi superiorilor că ești indispensabil pentru companie. Persoanele singure se pot aștepta la același lucru. Aceștia și-ar putea întâlni sufletul pereche până la sfârșitul lunii iunie. Astrele se află acum într-o poziție foarte prielnică pentru viața personală.
Pe măsură ce vara se termină încet și vine toamna, Racul va simți influența Lunii în Leu. Energia care va avea efect asupra ta te va încuraja să iei măsuri și să construiești valori cu care să te puteți mândri ulterior. Nu-ți fie teamă să iei inițiativa atunci când te afli într-o relație pe termen lung, doar în acest fel poți trece la următorul nivel cu partenerul.
Sfârșitul anului 2019 va aduce, potrivit horoscopului, o perioadă liniștită. În sfârșit, vei avea timp să îți acorzi atenție ție și aspectului tău fizic. Atunci când faci sport, te vei relaxa de la locul de muncă și de la potențialul stres excesiv. De asemenea, îți vei întări imunitatea, prin urmare, nu vei avea niciun fel de afecțiuni care să îți amenințe sănătatea pe această vreme rece. Trebuie să acorzi atenție și familiei. Unii membri ai familiei ar putea avea nevoie de ajutor. Horoscopul te sfătuiește să nu le înșeli încrederea. Această persoană ar putea lua în serios această greșeală.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 29 Apr - 14:01

Rac mai 2019

Potrivit horoscopului Racului din luna mai 2019, ai oportunități derivate din amicitii, luciditatea cu care îți examinezi năzuințele, vitalitatea impetuoasă ce te străbate. Nu-ți neglijezi, însă, universul lăuntric ci, din contra, ești motivat să ți-l explorezi și valorifici. Viața sentimentală interferează cu camaraderia, iar cea profesională necesită dezbărarea de un posibil egocentrism.

Previziuni generale
Relaționarea cu cei din jurul tău este foarte plăcută, cordială. Ești gata să le faci concesii altora fără să ai senzația că pierzi astfel ceva. Îți intensifici, aprofundezi relațiile cu prietenii, conexiunea cu ei stă sub semnul bunăvoinței, respectului și ajutorului reciproc. De asemeni, te dedici într-o măsură sporită activităților dintr-un grup de oameni având aceleași credințe, preocupări ca și tine.
Este o vreme prielnică revederii, reanalizării țelurilor tale esențiale și a progresului înregistrat spre atingerea lor.
Tinzi să-ți turezi la maximum motoarele pe pista de formula 1 a existenței. Ai la dispoziție o uriașă energie și încredere în propriile tale forțe, și nu ai astâmpăr, nu poți sta locului, simți mereu nevoia să fii în acțiune. Tocmai de aceea, este indicat să cumpănești cu grijă spre ce demersuri te concentrezi!
În cea din urmă decadă a lunii, preferi să mergi la relanti. Îți îngădui o pauză, te retragi în culisele lumii, în căutarea păcii interioare, a unei însănătoșiri sufletești, spirituale. Pari înclinat să dai întâietate fanteziei, sensibilității intuitive, armonizării zonei tale conștiente cu cea subconștientă.
Pe 4 mai 2019, Luna nouă găzduită de Taur te îndeamnă să profiți de orice oportunitate de a lua parte la petreceri, reuniuni, evenimente sociale. Ai ocazia să te întâlnești cu oameni realizați, interesați de tine. Cu sprijinul lor, vei fi capabil să îți promovezi munca creativă și afacerile!
Tendința de a-ți învigora, brusc, peste noapte, o relație umană, apare în data de 18 mai 2019, când Luna plină își face sălaș în Scorpion. Indiferent dacă este vorba despre închegarea unei idile sau a unei asocieri financiare, de afaceri, nu te poți stăpâni să nu-ți exprimi entuziasmul față de aceasta! Chiar dacă ai niște dificultăți din această pricină, este de dorit să te lași în voia sincerității pornite din inimă.
Marte în sextil cu Uranus, în ziua de 22 mai 2019, îți facilitează o schimbare împrospătătoare în existență. Îmboldit de setea de libertate și independență, vrei să faci ceva dincolo de așteptările celorlalți. Ai prilejul să te scuturi de rutină grație unei întâmplări inedite, palpitante!

Dragoste și cuplu
Dacă ai un tovarăș de viață, relația ta cu acesta se extinde, se dezvoltă, depășește granițele afectivității, și se îmbogățește cu o componentă intelectuală sau materială. Eliberați de orice urmă de gelozie, vă sprijiniți unul pe altul în demersurile individuale și vă apreciați reciproc unicitatea, ceea ce vă deosebește unul de celălalt!
În eventualitatea că ești solo, pari să inchegi o poveste de dragoste cu o persoană întâlnită prin intermediul unui amic sau cu una cunoscută deja, de care te lega până acum o pură prietenie.

Muncă și bani
Luna aceasta profiți de aportul dezinteresat al unor persoane apropiate în împlinirea unor obiective profesionale și de afaceri, atâta vreme cât nu ții să-ți impui cu încăpățânare ideile și te dezbari de opinia că nimeni nu se pricepe mai bine decât tine în orice întreprindere.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 21 Mai - 9:35

iunie 2019

Dragoste și viața în doi:
Marte se găsește deja în Rac, iar în luna iunie 2019 i se alătură Mercur (în perioada 4-27) și Soarele (începând cu 21 iunie). Strălucești, ești seducător, dar poate mai preocupat de propria persoană și de propășirea socio-profesională decât de amor. E drept, unii Raci sunt într-o pasă mai senzuală, dar nu neapărat și dornici să întemeieze relații pe termen lung, dacă sunt celibatari.
Dacă ești deja într-o relație dar preferi să te ocupi de dezvoltarea carierei, comunicarea deschisă și sinceră cu perechea de viață te poate scuti, măcar în prima jumătate a lunii, de probleme majore. Mercur te sprijină și ai putea găsi acele vorbe calde și pline de duh cu care să-ți convingi perechea că acum e momentul tău și ai nevoie de mai mult spațiu personal pentru a-ți decide direcția în viață. Eastrolog.ro te sfătuiește, însă, să eviți tendința către șantaj sentimental, pentru că orice încercare va fi sancționată.
Din păcate, începând cu a doua jumătate a lunii, relațiile tale se complică, se tensionează, pari a fi în totală opoziție cu persoana iubită. Dacă ești căsătorit sau într-o relație mai veche, stabilă, anumite realități mai puțin plăcute ar putea ieși la lumină și nu le mai poți evita. Se poate însă ca pur și simplu să nu mai știi ce vrei în plan amoros și să ai nevoie de mai mult timp de gândire. Acordă-ți-l!

Muncă și bani:
Pe tot parcursul lunii iunie 2019 te însoțește inspirația profesională și, în plus, viața îți poate scoate în cale o persoană care să te călăuzească spre succes. Cu Jupiter în mers aparent retrograd prin casa muncii Racului și cu Marte, în detriment, în Rac, lucrurile nu se mișcă însă pe cât de repede ai dori și tinzi să te demotivezi. Eastrolog.ro îți sugerează să profiți de situație pentru a-ți regândi strategiile, pentru a-ți evalua resursele necesare și pentru a te pregăti sufletește de efort.
Este indicat să fii prudent, pentru că aspectul tensionat dintre Jupiter și Neptun, care se resimte puternic toată luna iunie, marchează perioade în care tinzi să te autoiluzionezi, să lași lucrurile în plata Domnului sau să crezi promisiuni vădit mincinoase, din comoditate. Bine-ar fi să revii asupra unor decizii profesionale din luna ianuarie și să asculți de sfatul celor cu mai multă experiență sau poate de sfatul perechii tale, pentru a reveni la o viziune mai realistă și mai obiectivă asupra carierei. Caută-ți argumente solide și evită visatul prelungit cu ochii deschiși!
De asemenea, ar fi de evitat predispoziția, mai pregnantă către finele lunii, de a forța mâna celorlalți, a șefului, a unui client sau a vreunui partener/asociat de afaceri. Nu poți da vina pe alții pentru propria lene la locul de muncă. Încearcă să te aduni!
Din punct de vedere financiar, situația este mai promițătoare după 21 iunie 2019, când Soarele, guvernatorul casei banilor, intră în Rac. Ai putea încerca să devii mai activ în a-ți crea singur oportunități de dezvoltare, de câștig.

Formă fizică și moral:
Luna iunie ar putea fi o perioadă foarte bună pentru a-ți reevalua starea de sănătate, pentru a-ți face analize și controale medicale, chiar de rutină. Tinzi să te descurajezi ușor, apoi să te enervezi că ai ratat oportunități. Lucrează la modul în care îți construiești așteptările!
De asemenea, ar putea apărea și tentația unor leacuri/soluții minune, sau tinzi să cauți vraci și diverși guru în loc să apelezi la sfatul unui adevărat specialist. Este recomandabil să ai grijă pe ce dai banii și pe mâna cui lași sănătatea ta fizică și psihică. Acordă-ți timp pentru a găsi oameni cu adevărat competenți și cu rezultate concrete, măsurabile, indiferent dacă e vorba despre medicina clasică, medicina complementară sau diverse alte terapii ori practici spirituale.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în iunie 2019: Nu e cazul să tolerezi excesele de autoritate ale celorlalți, dar fii prudent la metodele pe care le folosești pentru a le contracara!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 19 Iun - 9:50

iulie 2019

Dragoste și viața în doi:
Eclipsa de Soare din 2 iulie 2019 are loc în Rac, iar eclipsa de Lună din 17 iulie activează axa eu-ceilalți, în special casa VII (relațiile cu ceilalți, asocierile și căsnicia). Prin urmare, anumite relații sau căsnicia ar putea ajunge într-un punct critic sau ar putea necesita decizii importante, poate chiar radicale. Ceva se poate schimba total în echilibrul vieții de cuplu, în raporturile de forțe dintre tine și perechea ta.
Eclipsa de Soare încurajează redefinirea personală, restructurarea la nivel individual, repoziționarea în relațiile de parteneriat. Este necesar să cauți echilibrul între nevoile tale și nevoile perechii de viață. Pe de altă parte, în relațiile foarte frământate de conflicte s-ar putea discuta despre divorț.
Unii Raci se gândesc să-și pună pirostriile, dar luna iulie 2019 nu este o perioadă bună pentru astfel de decizii. Anumite aspecte ale relației tale îți scapă acum și abia după 17 iulie 2019 vei începe să le percepi așa cum sunt în realitate.
Racii celibatari tind să viseze la relații care să se concretizeze neapărat cu o căsătorie, ceea ce le limitează drastic viața amoroasă. Practic, își cauzează singuri frustrări. Sfatul eastrolog.ro este să încerci să te relaxezi, să încerci să cunoști cât mai mulți oameni interesanți, pentru a avea de unde alege.
Merită subliniat că atât guvernatorul casei iubirii și a flirturilor, cât și guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei, se găsesc în continuare în mers aparent retrograd. Prin urmare, nu este o perioadă prea bună pentru a începe relații noi, ci pentru reevaluări, tatonări, descoperiri interioare legate de modul tău de a relaționa și de așteptările adesea prea mari pe care le ai de la un posibil partener sau de la perechea de viață.

Muncă și bani:
Eclipsele care au loc în luna iulie 2019 au impact și asupra situației financiare, dar și asupra parteneriatelor de afaceri, asupra asocierilor și colaborărilor. Eastrolog.ro îți recomandă să încerci să fii mai puțin dependent de alții și să îți definești clar nevoile personale, posibilitățile materiale și ceea ce poți face cu resursele existente pentru a-ți dezvolta cariera.
Marte, guvernatorul casei X a Racului (cariera, ambițiile, succesul, reputația socio-profesională), își începe la 2 iulie 2019 tranzitul prin casa II (banii munciți și resursele personale). Acest lucru este de foarte bun augur și înseamnă, pentru cei mai mulți Raci, câștiguri importante din exercitarea profesiei. Mai există însă o abordare posibilă: succesul sau insuccesul profesional se reflectă în veniturile tale. Dacă acestea nu sunt la nivelul așteptărilor, poate că este cazul să îți schimbi profesia ori locul de muncă, să îți reevaluezi eficiența și colaborările profesionale.
În această perioadă sunt de evitat deciziile financiare importante, din cauză că îți lipsește obiectivitatea. Pe de altă parte, gestionarea necorespunzătoare a resurselor îți poate da senzația că nu dispui de suficienți bani. Realitatea e alta, iar câștigurile sunt sprijinite de prezența Soarelui (începând cu 23 iulie) și a planetei Venus (începând cu 28 iulie) în casa II.
Începând din 8 iulie 2019, retrogradarea lui Mercur îngreunează negocierile, așa că ar fi mai înțelept să le amâni. Pot apărea prea multe neconcordanțe ori o înțelegere greșită a mesajului transmis sau recepționat și sporește probabilitatea de a crea conflict și de a anula rezultatele bune ale unor discuții precedente.

Formă fizică și moral:
Retrogradarea lui Mercur îți poate readuce în atenție simptome mai vechi sau o afecțiune de care suferi de mai multă vreme, așa că eastrolog.ro îți sugerează să faci o serie de reevaluări medicale.
Jupiter este însă în continuare retrograd în casa muncii și a sănătății (casă pe care o și guvernează), ceea ce înseamnă că sunt posibile tot felul de neînțelegeri sau confuzii legate de diagnostice, de rezultatele unor analize etc. Eclipsele încurajează reinventarea de sine și inițiativele individuale, dar pentru a lua cele mai bune decizii ai nevoie de perioade de liniște, de reconectare cu tine. Este vremea să reevaluezi anumite situații trecute și să le lași în urmă. Ar putea fi mai frecvente insomniile, dar nu le lăsa să scape de sub control și apelează la preparate ușoare, din plante.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în iulie 2019: Relațiile sunt subiectul fierbinte al lunii iulie 2019, iar complicațiile sunt la ordinea zilei. Nu te pierde cu firea și reia temele mai dificile de discuție, după data de 20!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 27 Aug - 9:13

septembrie 2019

Dragoste și viața în doi:
În plan sentimental nu se întrevăd schimbări notabile, ci mai degrabă aceleași dileme legate de viața în doi, de constrângerile care ar putea veni odată cu asumarea unor angajamente, sau de nevoia ta de securitate emoțională, care te împinge spre relații ce pot ajunge să te limiteze la un moment dat.
În a doua jumătate a lunii septembrie, unii Raci doresc atât de mult să își consolideze relația ori familia și să simtă că sunt în siguranță, că nimic nu le poate zgudui cuplul, încât ajung să aibă pretenții prea mari de la perechea de viață. Nu te avantajează deloc să pui presiune pe soț/soție, pentru că acest lucru poate distruge romantismul, plăcerea de a fi împreună etc. Eastrolog.ro te sfătuiește să eviți, pe cât posibil, posesivitatea și scenele de gelozie.
Vestea bună este că Saturn, guvernatorul casei VII (parteneriatele și căsătoria), își reia mersul direct la 18 septembrie. Prin urmare, ar putea să înceapă să se clarifice anumite situații, iar perechea de viață ar putea intra într-o pasă mai constructivă.
În ceea ce-i privește pe Racii care nu au pereche, nu prea se leagă nimic atunci când își încearcă norocul într-ale seducției, poate din cauză că au interpretat greșit vorbele vreunui coleg/vreunei coleg sau ale vreunui vecin/ale vreunei vecine.
E cazul să încerci să te relaxezi și să fii mai sigur pe tine, să nu pleci de la premisa că alții ar trebui să îți ofere stabilitate și securitate afectivă. Dacă te atrage o anumită persoană, nu te căzni să împingi lucrurile într-o direcție anume, nu încerca să faci rost de certitudini peste noapte. Lasă lucrurile să meargă de la sine! Iubirea e pentru cei curajoși, așa că îndrăznește să riști, măcar puțin.

Muncă și bani:
În plan profesional se întrevede o oarecare neliniște, fricțiuni cu colegii de muncă, încăpățânări și ciocniri de opinii și chiar de orgolii. Jocul de-a cine are mereu dreptate se poate sfârși prost, neconstructiv și, pe deasupra, te încarcă de stres, îți distrage atenția de la ceea ce este cu adevărat important.
Nivelul de salarizare ar putea reprezenta un motiv de supărare și pot apărea comparații cu ceilalți colegi, invidii, dispute. Dar nu conflictul e calea spre un rezultat mai bun. Eastrolog.ro îți recomandă să îți cauți aliați, nu să îți faci dușmani, și să îți negociezi drepturile cu îndrăzneală, dar cu calm.
Ai putea chiar să cochetezi cu ideea de a relua studiile sau de a opta pentru un curs de perfecționare, pentru a avea mai multe șanse să ocupi o funcție mai bine plătită.
Nu este vremea marilor gesturi în carieră și a marilor inițiative. Ținând cont de faptul că planetele activează mai cu seamă casa IV, a bazelor pe care îți construiești existența, ar fi mai bine să îți oferi timp pentru a-ți aduna forțele și pentru a schimba strategia de acțiune.
În plan financiar nu se anunță mari progrese, poate mai degrabă promisiuni cam cețoase. N-ar strica să si răbdare și să reduci pe cât posibil cheltuielile.

Formă fizică și moral:
E posibil ca în luna septembrie 2019 să ai parte de ceva frământări mistice, spirituale, religioase. Careul dintre Jupiter și Neptun, care se simte mai puternic în a doua jumătate a lunii septembrie, ar putea să scoată în evidență faptul că te-ai lăsat purtat de anumite credințe sau idei care nu aveau vreun fundament. Se poate chiar ca anumite practici să îți fi agravat o problemă de sănătate și ar fi bine să te oprești și să recunoști unde ai greșit.
Dacă dorești să acționezi asupra cauzelor subtile care îți provoacă neplăceri fizice, fii pregătit pentru lucru cu tine, pentru o privire atentă și realistă spre sine, nu aștepta pilule și ceaiuri miraculoase.

Sfatul eAstrolog : În plan profesional și financiar, obții mult mai ușor ceea ce îți dorești dacă păstrezi simțul măsurii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 25 Sept - 9:58

octombrie 2019

Dragoste și viața în doi:
Saturn, guvernatorul casei relațiilor și a căsniciei Racului, și-a reluat mersul direct luna trecută, iar în octombrie este rândul lui Pluton, guvernatorul casei V (iubirea, flirturile și aventurile sentimentale). De asemenea, casa iubirii devine tot mai activată de planete: Mercur, începând din 3 octombrie, apoi Venus, la 8 octombrie, și Soarele, la 23 octombrie. Prin urmare, Racii devin mai preocupați de viitorul relațiilor lor, indiferent dacă acestea sunt oficializate sau nu, și au ocazia să clarifice o mulțime de subiecte care au încins spiritele sau care au generat dezamăgiri dureroase.
Dacă ești celibatar, s-ar putea să nu rămâi prea mult timp singur, pentru că în octombrie 2019 Racii sunt ca un adevărat magnet pentru sexul opus. Eastrolog.ro îți sugerează să nu te izolezi acasă și să nu te limitezi la cercul strâmt de apropiați. Dacă vrei pasiuni ca-n povești, ieși din spațiul tău de siguranță și fă cunoștințe noi!
Comunicarea este mult mai bună în luna octombrie și îți este mai ușor să ajungi la o înțelegere cu perechea ta în ceea ce privește amenajarea ori reutilarea locuinței, astfel încât să vă bucurați de un cămin tihnit și de relații de familie armonioase. Prietenii ar putea veni cu sfaturi utile.
După 26 octombrie 2019, amestecul părinților în viața ta de familie îți irită perechea de viață, iar conflictul pare să fie inevitabil. Este cazul să impui niște limite și să stabilești împreună cu perechea ta cum vă trăiți viața, cum vă creșteți copiii etc.

Muncă și bani:
Marte, planeta care guvernează casa X a Racului (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională), tranzitează casa IV începând cu 4 octombrie. Prin urmare, intri într-o etapă în care ai face bine să te dedici familiei, să lucrezi mai mult de-acasă (dacă ai cum), sau să revizuiești bazele pe care ți-ai construit afacerea ori cariera.
Unii Raci s-ar putea gândi că este momentul să își caute de lucru mai aproape de locurile de baștină sau să își planifice anumite schimbări strategice în plan profesional și în ceea ce privește obiectivele pe termen lung. Dacă te numeri printre ei, eastrolog.ro te sfătuiește să cântărești cu răbdare oportunitățile și să nu te grăbești spre parteneriate, mai ales la finele lunii.
Din punct de vedere financiar, luna octombrie se anunță intensă, dar mai mult la cheltuieli decât la încasări. Prin urmare, se recomandă cumpătare și stabilirea nevoilor cu adevărat urgente. Părinții îți pot fi un real sprijin, dar ține cont că ajutorul lor financiar le poate deschide calea spre ingerințe nedorite în casa ta.
După 23 octombrie 2019, mulți Raci ar putea să câștige bani dintr-un hobby și sunt favorizați cei care lucrează în domenii legate de divertisment ori de copii sau care implică multă creativitate.
Te-ar putea avantaja speculațiile financiare, dar nu cele făcute la sfatul amicilor ori cu banii lor.

Formă fizică și moral:
Casa IV a Racului este tranzitată de Marte (începând cu 4 octombrie) și de Soare (până la 23 octombrie), ceea ce înseamnă că ai putea avea parte de o perioadă încărcată emoțional, solicitantă, obositoare.
Se petrec multe lucruri bune, dar e nevoie de efort din partea ta pentru a ține în echilibru relațiile de familie. Acest lucru îți poate declanșa frustrări și anxietăți mai vechi. N-ar strica să îți revizuiești relațiile cu persoanele apropiate și atitudinea ta față de ele.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în octombrie 2019: Ascultă dorințele celor dragi și nu-ți asuma rol de autoritate! E mai bine să împarți cu ceilalți și responsabilitățile, și beneficiile.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 25 Sept - 10:03

Dacă vrei pasiuni ca-n povești, ieși din spațiul tău de siguranță și fă cunoștințe noi!
Rolling Eyes Nu prea ma incanta ideea de-a iesi...
...îți este mai ușor să ajungi la o înțelegere cu perechea ta în ceea ce privește amenajarea ori reutilarea locuinței
Las' ca a descurc si singura Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 2 Oct - 10:26

octombrie 2019

Orientările majore în horoscopul Racului din luna octombrie 2019 sunt optimizarea interacțiunii umane din toate dimensiunile existenței tale, aspirația de a-ți trăi din plin fiecare clipă, dar și seriozitatea din relaționarea cu familia și ajustarea asocierilor tale de bază. Viața amoroasă tinde să-ți fie extrem de favorabilă, iar cea profesională îți poate solicită într-un mod sporit consecvența, concentrarea.

Previziuni astrologice generale
Simți nevoia să te exprimi cât mai creativ, îți este ușor să-ți explici cu claritate și putere de sugestie opiniile, să-i convingi pe alții de viabilitatea lor.
Poți fi interesat mai cu seamă de subiecte cu o tentă intelectuală sau artistică.
Foarte generos, binevoitor, interacționezi cu o mulțime de oameni, te bucuri de o activitate socială neobișnuit de bogată și fructuoasă.
Reuniunile cu prietenii, hobby-uri redecoperite, șansa de a fi sub luminile reflectoarelor îți oferă satisfacții rare. Te focalizezi, de altfel, pe deliciile, plăcerile vieții, și nu ești prea încântat să ai de a face cu obligații, chestiuni serioase, importante.
Cu toate astea, nu-ți neglijezi căminul, copiii și legăturile de asociere...
Pari să ai o grămadă de treabă acasă. Se pot ivi dileme emoționale provocate de amintiri, aspecte neplăcute din trecut, însă și certuri, contradicții în familie, în special dacă îți împarți casa cu părinții. Este necesar să iei mai mult în considerare aspirațiile, nevoile persoanelor apropiate.
Pe de altă parte, treci printr-o vreme prielnică pentru a te juca cu copiii ori nepoții, având în vedere că pătrunzi cu ușurință în universul lor magic.
Lepădat de curând de relații de parteneriat perimate sau ineficiente, ești împlinit de cele dovedite a fi veritabile, și îți aduci aportul în armonizarea lor.
Pe 13 octombrie 2019, apariția Lunii pline în Berbec te poate face să te întrebi dacă nu cumva țelurile tale profesionale stau în calea conexiunii dintre tine și cei pe care-i îndrăgești. Aceste țeluri sunt de admirat, iar realizările tale din carieră pot reprezenta o sursă de mândrie, nu numai pentru tine, ci și pentru ei. Poți suspectă, totuși, că faima și popularitatea din profesie nu sunt prea implinitoare pentru aceștia, creându-le, în schimb, niște frustrări.

Dragoste și cuplu
Conjunctura astrală din această lună îți dăruiește oportunități nemaipomenite în dragoste...
În caz că ești deja angajat într-un cuplu, comunici cu o totală sinceritate, onestitate, nemijlocire cu tovarășul tău de viață, vă transmiteți adeseori mesaje secrete fără a mai avea nevoie de cuvinte. Relația voastră se revitalizează până pe punctul de a fi străbătuți, cu surprindere și încântare, de fiorii dragostei reciproce dintâi.
Dacă ești singur, Cupidon tinde să își slobozeasca săgețile iubirii spre cine îți dorești! Magnetismul tău aparte și elocvența, forța de convingere cu care îți declari dragostea unei persoane de care ești îndrăgostit par să-ți crească sorții de izbândă în cucerirea inimii sale.
Legăturile amoroase înfiripate în această perioadă conduc frecvent către o căsătorie, deoarece ești interesat să fii împreună cu cineva capabil să-ți susțină o transformare importantă în viață, să-ți arate drumul spre o reală împărtășire și înțelegere afectivă.
Ca efect al poziționării Lunii noi în Scorpion, în data de 28 octombrie 2019, te simți cel mai bine când îți deschizi sufletul dragostei și ți-o demonstrezi într-o multitudine de modalități. Mărturisirea simțămintelor tale are loc, totuși, undeva la granița dintre iluzie și realitate. Asigură-te că spontaneitatea ta se împletește cu sentimente statornice!

Muncă și bani
În sfera profesională, tinzi să ieși în evidență prin ideile tale ingenioase, proiectele tale inovatoare. Dacă simți că nu le poți pune în aplicare deocamdată, din pricina predispoziției de a visa cu ochii deschiși, a lipsei tale de perseverență, ar fi indicat să-ți iei o vacanță, un concediu.
Pari să ai beneficii financiare însemnate grație fortificarii unor asocieri de afaceri și a unor demersuri corelate cu o preocupare artistică.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 2 Oct - 10:55

Dacă ești singur, Cupidon tinde să își slobozeasca săgețile iubirii spre cine îți dorești!
Spre cine imi doresc? scratch
Pari să ai beneficii financiare însemnate grație fortificarii unor asocieri de afaceri și a unor demersuri corelate cu o preocupare artistică.
Am nevoie de beneficiile astea Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - 2019 - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum