ZODIA RACULUI - 2019

In jos

ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 10 Noi - 9:09

Rac Horoscop 2019

La începutul anului, Horoscopul Racului pe 2019 va fi plin de evenimente. Cu toate acestea, în a doua jumătate a anului, aceștia se pot aștepta la o perioadă liniștită și pozitivă. Persoanele născute sub acest semn zodiacal de aer, care este controlat de Lună, sunt foarte sensibile. Prin urmare, nu este de mirare că evenimentele din viața acestora se vor rezolva frecvent în jurul relațiilor. Alte calități ale acestora sunt o imaginație bogată, dar și o responsabilitate și dăruire pentru semeni. Adesea tind să fie prost dispuși.
Ianuarie 2019 va aduce evenimente interesante. Influența lui Venus, care va fi poziționată în Scorpion, va amesteca evenimentele din jurul tău. Această poziționare îi va determina pe Raci să fie foarte dornici să descopere tot ce este misterios și necunoscut. De asemenea, vei fi atras de lucruri interzise. Mai mult, sentimentele tale vor fi foarte intense. S-ar putea chiar să ai sentimentul că nu poți rezista. În unele cazuri extreme, poate duce chiar și la infidelitate. Pe de altă parte, această poziționare a planetelor va fi benefică pentru carieră. Vei putea face față tuturor sarcinilor care se vor ivi din toate părțile.
Odată cu încălzirea treptată și sosirea primăverii, va fi necesar să ne concentrăm mai mult pe carieră. Un moment de neatenție este suficient pentru a pierde o informație importantă sau pentru a face o greșeală. Horoscopul sugerează să nu îți pierzi concentrarea de la locul de muncă din cauza evenimentelor din viața personală.
La mijlocul anului 2019, situația se va transforma în cele din urmă spre bine. La locul de muncă a Racului lucrurile se calmează în cele din urmă și îți oferă șansa de a dovedi superiorilor că ești indispensabil pentru companie. Persoanele singure se pot aștepta la același lucru. Aceștia și-ar putea întâlni sufletul pereche până la sfârșitul lunii iunie. Astrele se află acum într-o poziție foarte prielnică pentru viața personală.
Pe măsură ce vara se termină încet și vine toamna, Racul va simți influența Lunii în Leu. Energia care va avea efect asupra ta te va încuraja să iei măsuri și să construiești valori cu care să te puteți mândri ulterior. Nu-ți fie teamă să iei inițiativa atunci când te afli într-o relație pe termen lung, doar în acest fel poți trece la următorul nivel cu partenerul.
Sfârșitul anului 2019 va aduce, potrivit horoscopului, o perioadă liniștită. În sfârșit, vei avea timp să îți acorzi atenție ție și aspectului tău fizic. Atunci când faci sport, te vei relaxa de la locul de muncă și de la potențialul stres excesiv. De asemenea, îți vei întări imunitatea, prin urmare, nu vei avea niciun fel de afecțiuni care să îți amenințe sănătatea pe această vreme rece. Trebuie să acorzi atenție și familiei. Unii membri ai familiei ar putea avea nevoie de ajutor. Horoscopul te sfătuiește să nu le înșeli încrederea. Această persoană ar putea lua în serios această greșeală.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 27 Dec - 10:19

Horoscop Rac ianuarie 2019
Conform horoscopului Racului din luna ianuarie 2019, interacțiunea cu oamenii din toate planurile existenței ți se îmbunătățește, îți aduce beneficii, te concentrezi spre consolidarea relațiilor familiale și te dedici unei transformări importante a personalității și a abordării lumii. Viața sentimentală trebuie să depășească niște piedici interioare, iar cea profesională este marcată de o voință de fier.

Previziuni generale
Comunicarea din parteneriate sociale, profesionale și personale se eliberează de orice urmă de ambiguitate, se limpezește și te sprijină să-ți armonizezi interesele cu cele ale oamenilor apropiați. Este o vreme prielnică compromisurilor reciproc avantajoase. Eventuale schimbări dramatice, tulburătoare, legate de casă, cămin, sunt pe cale să ajungă la un final, permițându-ți să reclădești conexiunea cu familia. Cu toate astea, năzuiești să-ți transformi alte aspecte ale existenței, nesatisfăcătoare, ce par să stagneze în ultimul timp. Reflectezi cu seriozitate la destinul tău, la deziderate esențiale din viitorul apropiat și cel îndepărtat.
Fascinat de tot ce-i tainic, ai, de altfel, capacitatea să investighezi în profunzime lumea interioară și cea exterioară. Încă o dată, ești motivat să inițiezi o metamorfoză a sinelui sau împrejurările te conduc către una presupunând o moarte și o renaștere simbolică!
Luna nouă instalată pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn te determină să ai mai multă grijă de persoanele din imediata ta apropiere, să le acorzi timp și energie, un lucru ce-ți atrage recunoștiința lor. Pe de altă parte, uneori, nu reziști să nu te întrebi în ce măsură acestea îți răspund cu aceeași monedă. Poate că ar fi cazul să-ți reierarhizezi relațiile cu cei din jur.

Dragoste și cuplu
Dragostea este amenințată de o oarecare răceală sau tinde să fie afectată de o emotivitate ce oscilează între extreme. În cuplurile consacrate, cei doi parteneri sunt înclinați să se focalizeze pe țeluri materiale, neglijând câteodată să-și împărtășească sentimentele și riscând astfel să se indepărteze pe nesimțite unul de celălalt. Din fericire, în ultima decadă a lunii, un val clocotitor de senzualitate pare să se opună acestei tendințe.
Nativii solitari sunt predispuși să-și pună lacăt inimii, să examineze (prea) rațional avantajele și dezavantajele implicării într-o idilă cu cineva care îi atrage. Dacă reușesc să își mai coboare standardele, pretențiile, pot fi angrenați într-o poveste de dragoste cu o persoană voluptuoasă din sfera lor profesională.

Muncă și bani
Ai la dispoziție o voință și o perseverență excepțională în muncă. Ești gata să depui eforturi consistente pentru a-ți optimiza traseul profesional, însă trebuie uneori să-ți ții în frâu nervozitatea și să nu te lași antrenat în certuri neproductive cu superiorii. Traversezi o perioadă favorabilă relațiilor cu publicul, negocierilor și încheierii unor contracte de mare însemnătate. În ziua de 21 ianuarie 2019, sub efluviile Lunii pline din Leu, ți se accentuează năzuința de a da tot ce ai mai bun în tine la serviciu. În pofida acestui lucru, un proiect ce-și întârzie prea mult fructificarea îți lasă un gust amar. Ar fi indicat să renunți întru totul la el, până nu este prea târziu! Îndreaptă-te în schimb spre planuri poate mai mici, însă cu o eficiență garantată!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 6 Ian - 21:23

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 îți activează casa relațiilor, a parteneriatelor şi a căsătoriei. Racii care de mai bine de un an au relaţii problematice sau greu încercate de tot felul de evenimente, au șansa unui nou început. Acesta implică însă alte momente tulburătoare și destul de greu de gestionat.
Eastrolog.ro te sfătuieşte să nu te încrâncenezi şi să nu disperi. Cere sfatul părinților sau al unor persoane cu mai multă experiență de viață. Este o perioadă foarte bună pentru schimbări constructive în viața de cuplu. Ȋncercările te pot aduce mai aproape ca oricând de perechea ta şi ajută la consolidarea relației voastre (care promite să dureze în timp).
Sunt și Raci care în această perioadă decid să se căsătorească, deși banii ar putea fi un punct sensibil al relației lor. Dacă nu ai încă pereche, luna ianuarie 2019 este favorabilă unor întâlniri memorabile şi stabilirii unor relații pe termen lung, chiar dacă lucrurile se urnesc mai greu.
Prima săptămână a lunii, când Venus încă mai tranzitează casa iubirii Racului, îți aduce o putere de seducție mai mare. Disponibilitatea emoțională este şi ea mai mare. Eastrolog.ro îți recomandă să eviți flirturile şi aventurile cu persoane cu care ai relații profesionale. Reputația ta ar putea avea de suferit și nu are rost să îți complici viața cu relații care duc cel mult la un scandal public.

Muncă și bani:
Din punct de vedere profesional, în ianuarie 2019 traversezi o perioadă încărcată şi stresantă, marcată de conflicte şi negocieri care generează certuri. În plus, concurența sau răuvoitorii care doresc să îți strice reputația ar putea fi mai agresivi decât de obicei. Nu este cazul să te descurajezi, pentru că Marte, situat în propriul domiciliu, adică în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Racului, te susține; îți trezește ambiția și dorința de reușită. În loc să îți consumi energia în dispute fără rost, ai face bine să acționezi pentru a-ți atinge scopurile și să nu te laşi intimidat.
La 7 ianuarie 2019, Venus i se alătură lui Jupiter în casa muncii Racului. Drept urmare, favorizează consolidarea fundațiilor pe care îți construiești cariera sau îți oferă ocazia de a pune bazele unei afaceri noi. Nu lipsesc nici șansele de angajare, dacă dorești să devii salariat.
Ȋn ianuarie 2019 ar putea fi o reală problemă predispoziția spre a-ți face iluzii legate de realizarea profesională, sau poate vizavi de un loc de muncă în afara țării. Careul Jupiter-Neptun și sextilul Saturn-Neptun ar putea marca o benefică trezire la realitate și o schimbare a direcției.
Soarele - guvernatorul banilor munciți ai Racilor - tranzitează până la 20 ianuarie 2019 casa parteneriatelor; apoi intră în casa resurselor comune, a taxelor, a impozitelor, a creditelor, dar și a beneficiilor și a finanțărilor. Colaborările şi asocierile îți aduc bani, dar alege-ți cu atenţie partenerii de afaceri.
Eclipsa de Lună de la 21 ianuarie 2019 îți activează axa financiară, ceea ce ar putea însemna un moment de cotitură. Eastrolog.ro îți recomandă să faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți plăti datoriile. Caută posibilități de refinanțare sau de reeșalonare a plăților.

Formă fizică și moral:
Cariera te solicită foarte mult, la fel și anumite asocieri şi parteneriate. Drept urmare, în ianuarie 2019 ai nevoie de perioade mai îndelungate de odihnă, de calmare și recalibrare. Altfel, riști să te epuizezi fizic și mental din cauza unor conflicte care pot lăsa urme adânci, pe termen lung.
Eastrolog.ro recomandă să nu ignori starea de sănătate, mai ales dacă ai deja anumite afecțiuni. Stresul prelungit te-ar putea trimite spre excese alimentare - spre acele tipuri de mâncăruri bogate în zaharuri și grăsimi, pe care adesea le numim mâncăruri de consolare. Acest lucru îţi poate afecta ficatul, pancreasul etc.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în ianuarie 2019: Organizează-ți cu atenție și răbdare prioritățile! Doar așa vei trece cu bine peste toate evenimentele provocatoare ale lunii ianuarie 2019.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 11 Ian - 11:24

Prima săptămână a lunii, când Venus încă mai tranzitează casa iubirii Racului, îți aduce o putere de seducție mai mare.
N-am stiut asta la timp si n-am profitat Very Happy Acuma-i tarziu. Sad
Dacă nu ai încă pereche, luna ianuarie 2019 este favorabilă unor întâlniri memorabile şi stabilirii unor relații pe termen lung, chiar dacă lucrurile se urnesc mai greu.
Imediat e gata luna si nu m-am intalnit cu nimeni... memorabil Very Happy Cat ghinion, dom'le Very Happy
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  shadow la data de Vin 11 Ian - 15:15

rolling on the floor

..Imediat e gata luna si nu m-am intalnit cu nimeni... memorabil  Very Happy  Cat ghinion, dom'le  Very Happy  

Hmmm .. simt  o doza de sarcasm in vorbele tale  Twisted Evil   ,  nu suntem la jumatatea lunii si tu vezi doar ghinion ?! Surprised ... mai ai 20 de zile  asa ca vezi ce faci , nu te culca pe o ureche   Very Happy ... Laughing Laughing
avatar
shadow
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 11 Ian - 15:55

Da' nici cu vreun barbat rolling on the floor
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum