ZODIA RACULUI - 2019

In jos

ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 10 Noi - 9:09

Rac Horoscop 2019

La începutul anului, Horoscopul Racului pe 2019 va fi plin de evenimente. Cu toate acestea, în a doua jumătate a anului, aceștia se pot aștepta la o perioadă liniștită și pozitivă. Persoanele născute sub acest semn zodiacal de aer, care este controlat de Lună, sunt foarte sensibile. Prin urmare, nu este de mirare că evenimentele din viața acestora se vor rezolva frecvent în jurul relațiilor. Alte calități ale acestora sunt o imaginație bogată, dar și o responsabilitate și dăruire pentru semeni. Adesea tind să fie prost dispuși.
Ianuarie 2019 va aduce evenimente interesante. Influența lui Venus, care va fi poziționată în Scorpion, va amesteca evenimentele din jurul tău. Această poziționare îi va determina pe Raci să fie foarte dornici să descopere tot ce este misterios și necunoscut. De asemenea, vei fi atras de lucruri interzise. Mai mult, sentimentele tale vor fi foarte intense. S-ar putea chiar să ai sentimentul că nu poți rezista. În unele cazuri extreme, poate duce chiar și la infidelitate. Pe de altă parte, această poziționare a planetelor va fi benefică pentru carieră. Vei putea face față tuturor sarcinilor care se vor ivi din toate părțile.
Odată cu încălzirea treptată și sosirea primăverii, va fi necesar să ne concentrăm mai mult pe carieră. Un moment de neatenție este suficient pentru a pierde o informație importantă sau pentru a face o greșeală. Horoscopul sugerează să nu îți pierzi concentrarea de la locul de muncă din cauza evenimentelor din viața personală.
La mijlocul anului 2019, situația se va transforma în cele din urmă spre bine. La locul de muncă a Racului lucrurile se calmează în cele din urmă și îți oferă șansa de a dovedi superiorilor că ești indispensabil pentru companie. Persoanele singure se pot aștepta la același lucru. Aceștia și-ar putea întâlni sufletul pereche până la sfârșitul lunii iunie. Astrele se află acum într-o poziție foarte prielnică pentru viața personală.
Pe măsură ce vara se termină încet și vine toamna, Racul va simți influența Lunii în Leu. Energia care va avea efect asupra ta te va încuraja să iei măsuri și să construiești valori cu care să te puteți mândri ulterior. Nu-ți fie teamă să iei inițiativa atunci când te afli într-o relație pe termen lung, doar în acest fel poți trece la următorul nivel cu partenerul.
Sfârșitul anului 2019 va aduce, potrivit horoscopului, o perioadă liniștită. În sfârșit, vei avea timp să îți acorzi atenție ție și aspectului tău fizic. Atunci când faci sport, te vei relaxa de la locul de muncă și de la potențialul stres excesiv. De asemenea, îți vei întări imunitatea, prin urmare, nu vei avea niciun fel de afecțiuni care să îți amenințe sănătatea pe această vreme rece. Trebuie să acorzi atenție și familiei. Unii membri ai familiei ar putea avea nevoie de ajutor. Horoscopul te sfătuiește să nu le înșeli încrederea. Această persoană ar putea lua în serios această greșeală.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 27 Dec - 10:19

Horoscop Rac ianuarie 2019
Conform horoscopului Racului din luna ianuarie 2019, interacțiunea cu oamenii din toate planurile existenței ți se îmbunătățește, îți aduce beneficii, te concentrezi spre consolidarea relațiilor familiale și te dedici unei transformări importante a personalității și a abordării lumii. Viața sentimentală trebuie să depășească niște piedici interioare, iar cea profesională este marcată de o voință de fier.

Previziuni generale
Comunicarea din parteneriate sociale, profesionale și personale se eliberează de orice urmă de ambiguitate, se limpezește și te sprijină să-ți armonizezi interesele cu cele ale oamenilor apropiați. Este o vreme prielnică compromisurilor reciproc avantajoase. Eventuale schimbări dramatice, tulburătoare, legate de casă, cămin, sunt pe cale să ajungă la un final, permițându-ți să reclădești conexiunea cu familia. Cu toate astea, năzuiești să-ți transformi alte aspecte ale existenței, nesatisfăcătoare, ce par să stagneze în ultimul timp. Reflectezi cu seriozitate la destinul tău, la deziderate esențiale din viitorul apropiat și cel îndepărtat.
Fascinat de tot ce-i tainic, ai, de altfel, capacitatea să investighezi în profunzime lumea interioară și cea exterioară. Încă o dată, ești motivat să inițiezi o metamorfoză a sinelui sau împrejurările te conduc către una presupunând o moarte și o renaștere simbolică!
Luna nouă instalată pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn te determină să ai mai multă grijă de persoanele din imediata ta apropiere, să le acorzi timp și energie, un lucru ce-ți atrage recunoștiința lor. Pe de altă parte, uneori, nu reziști să nu te întrebi în ce măsură acestea îți răspund cu aceeași monedă. Poate că ar fi cazul să-ți reierarhizezi relațiile cu cei din jur.

Dragoste și cuplu
Dragostea este amenințată de o oarecare răceală sau tinde să fie afectată de o emotivitate ce oscilează între extreme. În cuplurile consacrate, cei doi parteneri sunt înclinați să se focalizeze pe țeluri materiale, neglijând câteodată să-și împărtășească sentimentele și riscând astfel să se indepărteze pe nesimțite unul de celălalt. Din fericire, în ultima decadă a lunii, un val clocotitor de senzualitate pare să se opună acestei tendințe.
Nativii solitari sunt predispuși să-și pună lacăt inimii, să examineze (prea) rațional avantajele și dezavantajele implicării într-o idilă cu cineva care îi atrage. Dacă reușesc să își mai coboare standardele, pretențiile, pot fi angrenați într-o poveste de dragoste cu o persoană voluptuoasă din sfera lor profesională.

Muncă și bani
Ai la dispoziție o voință și o perseverență excepțională în muncă. Ești gata să depui eforturi consistente pentru a-ți optimiza traseul profesional, însă trebuie uneori să-ți ții în frâu nervozitatea și să nu te lași antrenat în certuri neproductive cu superiorii. Traversezi o perioadă favorabilă relațiilor cu publicul, negocierilor și încheierii unor contracte de mare însemnătate. În ziua de 21 ianuarie 2019, sub efluviile Lunii pline din Leu, ți se accentuează năzuința de a da tot ce ai mai bun în tine la serviciu. În pofida acestui lucru, un proiect ce-și întârzie prea mult fructificarea îți lasă un gust amar. Ar fi indicat să renunți întru totul la el, până nu este prea târziu! Îndreaptă-te în schimb spre planuri poate mai mici, însă cu o eficiență garantată!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 6 Ian - 21:23

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 îți activează casa relațiilor, a parteneriatelor şi a căsătoriei. Racii care de mai bine de un an au relaţii problematice sau greu încercate de tot felul de evenimente, au șansa unui nou început. Acesta implică însă alte momente tulburătoare și destul de greu de gestionat.
Eastrolog.ro te sfătuieşte să nu te încrâncenezi şi să nu disperi. Cere sfatul părinților sau al unor persoane cu mai multă experiență de viață. Este o perioadă foarte bună pentru schimbări constructive în viața de cuplu. Ȋncercările te pot aduce mai aproape ca oricând de perechea ta şi ajută la consolidarea relației voastre (care promite să dureze în timp).
Sunt și Raci care în această perioadă decid să se căsătorească, deși banii ar putea fi un punct sensibil al relației lor. Dacă nu ai încă pereche, luna ianuarie 2019 este favorabilă unor întâlniri memorabile şi stabilirii unor relații pe termen lung, chiar dacă lucrurile se urnesc mai greu.
Prima săptămână a lunii, când Venus încă mai tranzitează casa iubirii Racului, îți aduce o putere de seducție mai mare. Disponibilitatea emoțională este şi ea mai mare. Eastrolog.ro îți recomandă să eviți flirturile şi aventurile cu persoane cu care ai relații profesionale. Reputația ta ar putea avea de suferit și nu are rost să îți complici viața cu relații care duc cel mult la un scandal public.

Muncă și bani:
Din punct de vedere profesional, în ianuarie 2019 traversezi o perioadă încărcată şi stresantă, marcată de conflicte şi negocieri care generează certuri. În plus, concurența sau răuvoitorii care doresc să îți strice reputația ar putea fi mai agresivi decât de obicei. Nu este cazul să te descurajezi, pentru că Marte, situat în propriul domiciliu, adică în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Racului, te susține; îți trezește ambiția și dorința de reușită. În loc să îți consumi energia în dispute fără rost, ai face bine să acționezi pentru a-ți atinge scopurile și să nu te laşi intimidat.
La 7 ianuarie 2019, Venus i se alătură lui Jupiter în casa muncii Racului. Drept urmare, favorizează consolidarea fundațiilor pe care îți construiești cariera sau îți oferă ocazia de a pune bazele unei afaceri noi. Nu lipsesc nici șansele de angajare, dacă dorești să devii salariat.
Ȋn ianuarie 2019 ar putea fi o reală problemă predispoziția spre a-ți face iluzii legate de realizarea profesională, sau poate vizavi de un loc de muncă în afara țării. Careul Jupiter-Neptun și sextilul Saturn-Neptun ar putea marca o benefică trezire la realitate și o schimbare a direcției.
Soarele - guvernatorul banilor munciți ai Racilor - tranzitează până la 20 ianuarie 2019 casa parteneriatelor; apoi intră în casa resurselor comune, a taxelor, a impozitelor, a creditelor, dar și a beneficiilor și a finanțărilor. Colaborările şi asocierile îți aduc bani, dar alege-ți cu atenţie partenerii de afaceri.
Eclipsa de Lună de la 21 ianuarie 2019 îți activează axa financiară, ceea ce ar putea însemna un moment de cotitură. Eastrolog.ro îți recomandă să faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți plăti datoriile. Caută posibilități de refinanțare sau de reeșalonare a plăților.

Formă fizică și moral:
Cariera te solicită foarte mult, la fel și anumite asocieri şi parteneriate. Drept urmare, în ianuarie 2019 ai nevoie de perioade mai îndelungate de odihnă, de calmare și recalibrare. Altfel, riști să te epuizezi fizic și mental din cauza unor conflicte care pot lăsa urme adânci, pe termen lung.
Eastrolog.ro recomandă să nu ignori starea de sănătate, mai ales dacă ai deja anumite afecțiuni. Stresul prelungit te-ar putea trimite spre excese alimentare - spre acele tipuri de mâncăruri bogate în zaharuri și grăsimi, pe care adesea le numim mâncăruri de consolare. Acest lucru îţi poate afecta ficatul, pancreasul etc.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în ianuarie 2019: Organizează-ți cu atenție și răbdare prioritățile! Doar așa vei trece cu bine peste toate evenimentele provocatoare ale lunii ianuarie 2019.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 11 Ian - 11:24

Prima săptămână a lunii, când Venus încă mai tranzitează casa iubirii Racului, îți aduce o putere de seducție mai mare.
N-am stiut asta la timp si n-am profitat Very Happy Acuma-i tarziu. Sad
Dacă nu ai încă pereche, luna ianuarie 2019 este favorabilă unor întâlniri memorabile şi stabilirii unor relații pe termen lung, chiar dacă lucrurile se urnesc mai greu.
Imediat e gata luna si nu m-am intalnit cu nimeni... memorabil Very Happy Cat ghinion, dom'le Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  shadow la data de Vin 11 Ian - 15:15

rolling on the floor

..Imediat e gata luna si nu m-am intalnit cu nimeni... memorabil  Very Happy  Cat ghinion, dom'le  Very Happy  

Hmmm .. simt  o doza de sarcasm in vorbele tale  Twisted Evil   ,  nu suntem la jumatatea lunii si tu vezi doar ghinion ?! Surprised ... mai ai 20 de zile  asa ca vezi ce faci , nu te culca pe o ureche   Very Happy ... Laughing Laughing
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 11 Ian - 15:55

Da' nici cu vreun barbat rolling on the floor
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Ian - 9:57

Iubirea și relațiile Racului în 2019

În 2019, casa relațiilor Racului rămâne gazda lui Saturn și a lui Pluton - doi “musafiri” aducători de lecții importante despre asumare, maturitate, adevăr și deschidere spre schimbare și consolidare. Este o perioadă în care Racilor li se reamintesc angajamentele luate sau sunt puși în situația de a înțelege în ce măsură perechea de viață și le respectă sau nu pe ale sale.
În plus, casa relațiilor Racului este activată în 2019 de două eclipse de Soare (6 ianuarie și 26 decembrie) și de o eclipsă de Lună (17 iulie). Nu s-ar spune că ai parte de un an ușor, ci mai degrabă de momente sensibile, generatoare de tensiuni și crize care să te îndrepte spre schimbarea raporturilor de forțe în parteneriate, asocieri, căsnicie. Complicațiile anului trecut se resimt și în 2019, dar de această dată va trebui să iei o serie de decizii mult mai tranșante pentru a ajunge la un echilibru cu tine, dar și cu perechea de viață. Ți s-ar putea cere chiar şi să îți asumi noi angajamente.
Eclipsele pot declanșa evenimente care să te ajute să înțelegi ce anume nu merge bine în căsnicie, ce se poate repara și ce nu. Chiar dacă ai parte de un mariaj armonios, în 2019 soțul sau soția ar puta trece printr-o serie de momente dificile sau prin etape de viață mai neplăcute, care să vă tulbure ritmul şi buna înțelegere. E nevoie de precauție și de răbdare de ambele părți pentru a nu strica ceva bun și funcțional doar pentru chestiuni de conjunctură.
Nu te lăsa atras în dramele perechii tale, nu le lăsa să te consume, dar oferă-i sprijin. S-ar putea ca expresia “la bine și la rău” să devină de mare actualitate, iar provocările să conducă la sudarea unor căsnicii care vor rezista în timp. Eastrolog.ro recomandă să eviți deciziile radicale; să lași loc de discuții şi de perspective noi. Pe de altă parte, relațiile disfuncționale ajung la final și nu prea mai e loc de întors.
Prezența lui Saturn în casa parteneriatelor Racului ar putea să definească o perioadă în care mulți Raci caută să își oficializeze relațiile amoroase, dar mai degrabă din nevoia de securitate sau de a răspunde prejudecăților sociale decât din iubire. Racii singuri sunt mai atrași de persoane mai în vârstă sau cu mai multă experiență de viață, dar prezența lui Pluton în casa VII poate aduce în viața lor persoane dominatoare sau care să le schimbe viziunea asupra iubirii.
În 2019, momentele pasionale, emoţionante şi romantice nu lipsesc din viața Racilor. În acest sens se remarcă lunile februarie și martie, a doua jumătate a lunii mai, a doua jumătate a lui octombrie, prima jumătate a lui noiembrie şi toată luna decembrie.
La 2 decembrie 2019, Jupiter își începe tranzitul prin casa parteneriatelor Racului. Senzația de apăsare se mai disipă și se conturează o viziune mai optimistă şi progresistă. Pentru unii Raci acest tranzit poate aduce o relație amoroasă nouă, o relație cu mult potențial pe termen lung, care poate ajunge chiar la căsătorie.
Eastrolog.ro te sfătuieşte ca în 2019 să faci un efort conștient de a fi mai spontan, mai deschis, mai creativ în relațiile romantice - să nu te gândești imediat la ce sarcini ar trebui să își asume fiecare. În octombrie și decembrie îți poți revigora mult mai ușor viața amorosă. Îți revine pofta de flirt, de seducție, de a-ți asuma riscuri în amor. Cuplurile cu vechime se animă, regăsindu-și verva de-altădată.


pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 18 Ian - 10:40

În 2019, momentele pasionale, emoţionante şi romantice nu lipsesc din viața Racilor. În acest sens se remarcă lunile februarie și martie,
Astept cu interes luna februarie Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 31 Ian - 21:43

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
În februarie 2019 astrele îți sunt favorabile în dragoste și, alături de persoana iubită, ai putea construi fel de fel de lucruri și proiecte minunate pe termen lung.
Te simți în deplină siguranță alături de perechea ta; știi că ai pe cine să te bazezi, cu cine să te sfătuiești, alături de cine să te gândești la un viitor stabil și îmbelşugat. Racii care fac parte de ceva vreme din relații neoficializate dar serioase ar putea avea parte de o cerere în căsătorie; sau poate lansează ei una între 17 și 24 februarie 2019.
Însă această perioadă poate aduce și transformări profunde (poate chiar radicale) în anumite cupluri care ar putea decide că e mai bine să se separe. Tot răul spre bine însă, indiferent sub ce formă s-ar manifesta.
Luna februarie 2019 este favorabilă și pentru Racii care își caută pereche, cu condiția să nu devină posesivi, sufocanți sau geloși. Încearcă să nu planifici nunta încă din prima săptămână de relație - lasă lucrurile să vină de la sine, în timp. Conjunctura astrală susține înfiriparea relațiilor pe termen lung.
Eastrolog.ro te sfătuieşte să îți aduci aminte de proverbul care spune că dacă tragi de iarbă, aceasta nu crește mai repede. Încearcă să impresionezi cu latura ta romantică și caldă, cu vorbele încărcate de emoție și sentiment.

Muncă și bani:
Viața profesională a Racilor arată mult mai bine decât luna trecută: fără conflicte inutile. Nu-ți lipsesc spiritul combativ și competitivitatea, mai ales în primele două săptămâni ale lui februarie 2019 când Marte mai străbate casa X a Racului (carieră și reputație socio-profesională).
Aflat în semnul de domiciliu, în Berbec, Marte îți inspiră curajul de a te afirma profesional, de a te impune chiar dacă nu este nevoie. Conjuncția sa cu Uranus din perioada 11–14 februarie 2019 te-ar putea sprijini chiar în a face o schimbare spectaculoasă de direcție sau de abordare în carieră.
Ești mai îndrăzneț, mai revoluționar, mai dispus să-ți asumi riscuri importante - iar acest lucru te poate duce departe. În a doua jumătate a lunii te avantajează proiectele de grup şi preluarea inițiativei pentru a pune lucrurile în mișcare, iar mediul online te poate ajuta foarte mult în acest sens - la fel și retehnologizarea.
Luna Nouă de la 4 februarie 2019 are loc în casa VIII a Racului, o casă financiară, iar Soarele – guvernatorul banilor Racilor – tranzitează această casă până la 19 februarie 2019. E momentul pentru noi investiții sau pentru a găsi soluții noi pentru achitarea unei datorii.
Unii Raci reuşesc să își negocieze beneficii sau să obțină finanțări. S-ar putea chiar ca o situație mai veche (un proiect care aștepta finanțare) să se deblocheze. Dar eastrolog.ro semnalează că pentru alți Raci poate apărea tentația de a face datorii noi și de a trăi pe datorie - ceea ce ar fi regretabil.

Formă fizcă și moral:
Resimți oboseala în a doua jumătate a lui februarie 2019, dar ai satisfacția că eforturile depuse au dat rezultate nesperate. Așa că îți poți permite să te odihnești sau să te ocupi de activități care să îți placă, în compania celor dragi.
În a doua jumătate a lunii tensiunea interioară se disipă; realizezi că anumite conflicte erau doar în imaginația ta. Prietenii pot avea un rol important în relaxarea ta. Eastrolog.ro recomandă să le cauţi compania.
Acordă mai multă atenţie sănătăţii în jurul datei 22 februarie 2019. Ai putea cădea pradă unei răceli de sezon sau pot apărea confuzii vizavi de un diagnostic. Înarmează-te cu răbdare și încearcă să îmbini medicina naturistă cu cea clasică.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în februarie 2019: Fă un efort să îi asculţi pe cei din jur, dacă dorești să fii ascultat!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 19 Feb - 10:20

Rac martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața amoroasă poate părea apăsătoare pentru unii dintre Raci. Nu poţi acorda prioritate iluziilor romantice în defavoarea realității, oricât ți-ai dori acest lucru. Drept urmare, o parte dintre Raci se pot simți dezamăgiți chiar și de lucrurile bune care au loc în viața de cuplu, doar pentru că nu corespund întru totul așteptărilor lor.
Visatul cu ochii deschiși poate aduce o alinare temporară, până când faptele concrete revin în atenția ta într-o formă sau alta. Partenerul de viață sau iubitul/iubita ar putea avea un rol important în acest sens și te-ar putea trage de mânecă exact când ești mai cufundat în lumea fanteziilor.
Casa VIII a Racului (intimitate) este activată în perioada 1-26 martie 2019 de Venus - planetă care favorizează discuții de profunzime, acel gen de comunicare care duce la apropiere sufletească, la crearea sau consolidarea încrederii reciproce, la rezolvarea unor chestiuni care țin de posesivitate, gelozie și suspiciuni mai mult sau mai puțin întemeiate. Pentru sănătatea relației tale amoroase ar fi ideal să respecți libertatea de mișcare a perechii tale.
În ultima săptămână a lunii martie 2019 te poate ajunge din urmă o problemă amoroasă mai veche rămasă nerezolvată. Eastrolog.ro subliniază că de această dată este absolut necesar să încerci să o rezolvi. Pentru unii Raci ar putea fi vorba tocmai despre chestiunea co-dependenței sau a abuzului de putere în relațiile cu ceilalți.

Muncă și bani:
În plan profesional, te avantajează în continuare proiectele de grup, colaborările, asocierile, parteneriatele, pentru că Marte (planeta care guvernează casa carierei Racului) îți tranzitează până la 31 martie 2019 casa grupurilor socio-profesionale. La 6 martie 2019, lui Marte i se alătură și revoluționarul Uranus, inspirându-te să îți schimbi viitorul, să optezi pentru o tehnologie avansată sau pentru metode noi de lucru.
Ai putea chiar să încerci să obții o sponsorizare pentru a-ți îmbunătăți afacerea. Pe de altă parte, e posibil să constați că o investiție făcută anii trecuți în aparatură de ultimă oră, softuri sau tehnică avansată începe să aducă profit neașteptat - chiar dacă deocamdată mai fluctuant.
Soarele (stăpânul banilor munciți ai Racilor) își începe la 20 martie 2019 tranzitul prin casa X (carieră, reputație socio-profesională) prevestind o creștere a veniturilor obținute din exercitarea profesiei - poate chiar și din colaborări sau contracte cu statul.
Eastrolog.ro semnalează că la locul de muncă ar putea avea loc certuri sau ciocniri de opinii și de principii între tine și angajați sau între tine și colegi; poate fi vorba și despre nemulțumiri salariale, mai ales în perioada 13-15 martie 2019.

Formă fizică și moral:
Sănătatea Racilor nu ridică mari probleme în martie 2019. S-ar putea genera ceva confuzii, însă, vizavi de niște analize medicale sau de un diagnostic - e mai mare sperietura decât problema în sine.
Mercur (planeta care guvernează casa bolilor cronice și casa comunicării Racului) se găsește în mers aparent retrograd de la 5 la 28 martie 2019, prin casa IX. Drept urmare, chiar și specialiștii pe care îi consulți ar putea greși sau interpreta eronat o serie de simptome.
Perioada 15-17 martie 2019, în care Mercur se găsește în aspect tensionat cu Jupiter (guvernatorul casei sănătății Racului) poate fi cea mai sensibilă sau cea mai controversată.
Eastrolog.ro îți recomandă să-ți faci timp pentru tine, pentru odihnă, pentru activități relaxante.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în martie 2019: Căile de comunicare sunt foarte încâlcite în martie 2019. Nu se recomandă să te apuci de negocieri sau de cine știe ce clarificări. Dacă ai de dat examene, e nevoie de mult mai multă atenție decât de obicei; citește cu grijă subiectele şi asigură-te că înțelegi ce ți se cere!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 28 Feb - 9:16

Horoscop Rac martie 2019
Horoscopul Racului din luna martie 2019 insistă pe afirmarea în scena publică, socială, o reorientare importantă a evoluției tale în existență, pendularea între ghinion și noroc într-o întreprindere asociată cu străinătatea, o viață amoroasă infierbântată de pasiune și acțiuni financiare profitabile.

Previziuni generale
Vrei, nu vrei, pari să ajungi sub luminile reflectoarelor! Ai potențialul să îi faci pe cei din preajma ta să se încreadă în tine până în pânzele albe. Tinzi să-ți dezvălui cu expresivitate, putere de sugestie, gânduri ascunse până acum, iar oamenii apropiați te sprijină să îți risipești niște dubii păguboase. Un plan ținând de o călătorie ori un job în străînătate pare să-ți fie dat peste cap de faptul că te-ai ocupat prea mult de amănuntele acestuia, și ai pierdut imaginea de ansamblu asupra lui. În același timp, în această conjunctură astrală, poți să descoperi, la un moment dat, că prioritățile tale necesită o schimbare esențială, că țelurile tale de până acum nu au cum să te împlinească cu adevărat. Este posibil, așadar, să te îndrepți spre o altă sfera socială ori orientare profesională, chiar dacă în acest fel îi decepționezi pe unii care te încadrează într-un tipar fix, rigid, al destinului tău.
În ultima decadă a lunii, se accentuează tendința de a ieși în evidență în lume. Toți cei din jur par să fie cu ochii pe tine, așa că se impune să nu faci vreo gafă ci, dimpotrivă, să dai tot ce ai mai bun în tine!
De asemeni, împrejurările potrivnice legate de un demers dintr-o altă țară sunt pe cale să se disipeze. Lipsa de apetit față de rutina de zi cu zi îți este compensată de șansa de a vizita tărâmuri îndepărtate, a intra în contact cu persoane neobișnuite, provenite din alte zone geografice. Te bucuri de circumstanțe incitante, ieșite din comun!
Zilele de la finalul lui martie și cele de pe cuprinsul lui aprilie îți aduc la iveală impulsuri subconștiente, dorințe refulate, nerecunoscute. Conștientizezi efectele negative în plan subconștient ale unor evenimente din trecut, care-ți înfrânează dezvoltarea, și ești capabil să le elimini pentru totodeauna.
Un conflict mai vechi dintre timpul petrecut acasă și cel de la serviciu se poate acutiza pe 21 martie 2019, sub impactul Lunii pline din Balanță. Este necesar să găsești o cale de mijloc, prin care să-ți împaci, împletești ambele cerințe!

Dragoste și cuplu
În caz că ești singur, atractivitatea pe care o emani îți netezește drumul spre numeroase oportunități în dragoste. Câteodată, apare dezideratul de a face distincție între o relație guvernată exclusiv de erotism, și una stând sub semnul unei împărtășiri afective genuine. Unele legături în doi verificate, confirmate de timp, sunt pe punctul să fie oficializate!
Către finalul lunii, nativii solitari din Rac pot face cunoștiință cu un potențial partener în decursul unui voiaj sau pot închega o poveste de dragoste cu cineva cu totul diferit de ei din punct de vedere cultural, educațional.

Muncă și bani
Este o vreme norocoasă în privința banilor. Poți afla un investitor pentru o idee de afaceri, obține un împrumut în condiții foarte avantajoase, ba chiar poți câstiga la loto!
În plan profesional, sunt avantajați mai cu seama nativii care lucrează în turism, publicitate, vânzări. Pe 6 martie 2019, Luna nouă amplasată în Pești îți îngrădește și ea viața personală din cauza unor obligații din muncă. Nu fii timorat dacă nu ți se aprobă o eventuală cerere de concediu. Este posibil ca activitățile multiple din această zi ori îmbolnăvirea unui coleg să-ți facă necesară prezența la treabă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum