ZODIA GEMENILOR - 2019

In jos

ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 9 Noi - 10:59

Gemeni Horoscop 2019

Astrele arată clar că pentru Gemeni, Horoscopul 2019 va fi unul foarte pozitiv. Acestea vor prospera în viața personală, precum și în viața profesională. Desigur, aceștia vor trebui să-și merite succesul, dar așa este viața. Nimic nu este gratuit. Oamenii născuți sub acestă zodie, sub dominația lui Mercur, pot lupta cu tot ceea ce le rezervă viața. Printre calitățile lor, există o mare dorință de a descoperi și de a învăța. De asemenea, au abilități de comunicare excelente, precum și un bun simț al umorului.
La începutul anului 2019, Gemenii vor acorda intenționat o mare importanță relațiilor, mai ales datorită influenței puternice a lui Venus. Vei face relațiile din jurul tău armonioase și prietenoase. Doar un astfel de echilibru te va face fericit. Potrivit horoscopului, vei avea un mare avantaj la locul de muncă, deoarece te vei comporta într-o manieră plăcută, chiar fermecătore.
În lunile de primăvară vei trăi în vârtejul evenimentelor, care vor veni din domeniul profesional al vieții. Va exista o oportunitate unică în viață, care va aduce multe avantaje, dar și unele dezavantaje. Prin urmare, Gemenii vor trebui să ia o decizie dificilă în primăvara anului 2019. Ia în considerare cu exactitate toate argumentele pro și contra și nu încerca să grăbești lucrurile. Oricum, te poți baza pe sprijinul partenerului tău.
Odată cu încălzirea treptată și sosirea verii, putem, sub influența lui Mercur, să ne așteptăm să avem o minte ageră și abilități excelente de comunicare. Horoscopul îți sugerează să le folosești nu numai la locul de muncă, ci și în viața personală. Vei fi foarte convingător în această perioadă. Dacă ai căutat partenerul ideal o perioadă îndelungată, acum este momentul potrivit pentru a "sparge gheața".
Toamna anului 2019 va fi o perioadă delicată și emotivă pentru Gemeni. Te vei simți cel mai bine într-un mediu familiar ție. Alteori, poti fi atras de tot ceea ce este nou și necunoscut, dar acum te poate chiar speria acest lucru. Pe parcursul lunii noiembrie, vei simți, de asemenea, influența lui Mercur în Balanță. Dreptatea în orice privință va fi importantă pentru tine. Nu vei tolera nedreptatea, așa că nu vei ezita să oferi o mână de ajutor unei persoane aflate la nevoie. Acest gest va fi cu siguranță foarte apreciat.
Sfârșitul anului va fi, potrivit horoscopului, în spiritul iubirii. Poziția astrelor va fi deosebit de benefică pentru relațiile de lungă durată, care vor fi foarte armonioase și solide în această perioadă. Dacă te-ai gândit să faci următorul pas împreună cu partenerul, acum este momentul potrivit. Chiar și persoanele singure pot avea parte de o perioadă pozitivă. Este foarte ușor să întânești persoane de sex opus în această perioadă. Când vine vorba de carieră, pot apărea unele probleme minore. Cu toate acestea, datorită bunei dispoziții a Gemenilor, vor reuși să treacă cu ușurință peste ele.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 28 Dec - 10:21

Horoscop Gemeni ianuarie 2019
Principalele repere din horoscopul Gemenilor din luna ianuarie 2019 sunt avantajele dăruite de legăturile de amiciție, impulsul de a-ți dezvălui tainele din preajma ta, fructificarea unei relaționări sociale fericite, mai cu seama în parteneriate, o viață amoroasă presupunând realism și dedicare, și activități financiare de succes.

Previziuni generale
Chiar de la debutul lunii, ai numeroase prilejuri de a-ți mări cercul de prieteni și cunoștiinte utile. Unele relații cu amici mai vechi, deficitare în ultima vreme, par să fie destrămate definitiv. De asemeni, ai posibilitatea să întrevezi căi nebănuite, dar temerare, de a te apropia de împlinirea unor vise, dorințe importante. Curiozitatea ieșită din comun care te însuflețește te determină să cercetezi, să investighezi secrete incintante din jurul tău. Ai grijă! Uneori, în acest fel, îi poți călca pe bătături pe niște oameni apropiați! Totodată, pari să ajungi la finalul unei etape de dezvoltare personală, una ce-ți permite să strălucești în mediul tău social, să te afirmi pe neașteptate, dar care poate stârni invidia unor așa-ziși prieteni!
Oricum, beneficiezi de relații tot mai bune în toate ramurile existenței tale, îndeosebi în cele de parteneriat. Nu trece cu vederea noile avantaje pe care tind să ți le furnizeze acestea! Nu te mulțumești însă cu ceea ce-ți oferă interacțiunea cu persoanele din imediata ta apropiere, ești deschis către noi, diferite moduri de trăire, evaluare a lumii. Tocmai de aceea, poți fi interesat să-ți lărgești orizonturile printr-un studiu individual ori prin intrarea în contact cu oameni excentrici ori de pe alte meridiane ale pământului. Nu este exclus, ca o călătorie într-un loc îndepărtat, ce-ți părea a fi inaccesibilă până acum, să devină foarte posibilă.
Sub impactul Lunii pline răsărite pe 21 ianuarie 2019 în Leu ai, dintr-o dată, o grămadă de treabă, obligații și sarcini în viața socială. Acest fapt nu trebuie, totuși, să te deruteze în privința țelurilor tale veritabile. Drumul spre ele poate fi mai lung decât credeai, însă credința în obiectivele tale esențiale reprezintă primul pas înspre materializarea lor!

Dragoste și cuplu
Nativii solitari trebuie să fie precauți atunci când se simt atrași de o persoană aparent fascinantă ivită brusc în preajma lor, una care pare să iasă în evidență prin nonconformism și libertatea de mișcare. Aceasta le poate furniza atât suprize plăcute, dar, mai ales neplăcute! Dacă reușesc să-și evalueze cât de cât obiectiv un potențial partener, au mai multe șanse decât de obicei să închege o poveste de dragoste autentică cu acesta, grație aurei venusiene de farmec cu care sunt înzestrați. Este, de asemeni, o vreme propice unei logodne sau unei cereri în căsătorie. Gemenii angajați deja într-o legătură amoroasă par să-și regăsească iubirea dintâi față de tovarășul lor de viață, să se concentreze împreună cu acesta pe ceea ce îi unește mai presus de orice. Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn nu îți îngăduie să cauți motive de conveniență pentru a nu te implică într-o idilă cât se poate de serioasă. Poate că vrei să îți eviți sentimentele față de cineva din comoditate ori ca să te ferești să-ți asumi responsabilități legate de o conexiune de cuplu.

Muncă și bani
Ai la îndemână o intuiție de zile mari în afaceri și demersuri financiare, ce-ți înlesnește câștiguri notabile. De multe ori, oportunitățile asociate cu banii provin șidin asocieri, colaborări.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 6 Ian - 21:22

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 îți activează casa VIII (intimitate, profunzimi emoționale). Drept urmare, nu se poate spune că îți lipsește dorința trupească. Dar parcă nici nu mai ești interesat de cantitate, ci mai ales de calitatea relațiilor tale. Eastrolog.ro semnalează că această eclipsă ar putea marca un moment de criză financiară pentru partenerul de viață, ceea ce poate crea tensiuni în cuplu. Ţi s-ar putea reproșa că nu contribui în mod corespunzător la cheltuielile vieții în doi.
Viața amoroasă se deschide după 7 ianuarie 2019, când Venus - guvernatoarea aventurilor amoroase ale Gemenilor - intră în casa VII (parteneriate, căsătorie). Mulți Gemeni ar putea fi brusc cuprinși de un entuziasm nestăpânit de a oficializa relația amoroasă în care se găsesc de ceva vreme. Alții - deși au relaţii mai vechi sau mai noi, serioase sau de conjunctură - simt nevoia să cunoască oameni noi, să respire și alt aer relațional.
Cu acest prilej, unii Gemeni constată că perchea își face deja planuri de căsătorie, ceea ce nu e tocmai potrivit cu dorințele lor. Gemenii aflați în căutarea iubirii au mari șanse ca în ianuarie 2019 să cunoască persoane carismatice care sunt deosebit de stimulante din punct de vedere intelectual.
Pentru că ambii benefici, Venus și Jupiter, îți tranzitează casa parteneriatelor, în ianuarie 2019 ai parte de multă bucurie în plan sentimental; la finele lunii, chiar de sincronizare în cuget și simțiri cu partenerul de viaţă. Multe relații se pot echilibra, repara şi dezvolta. Cu iubire și deschidere spre colaborare se pot depăși orice obstacole.

Muncă și bani:
Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt deloc simple în ianuarie 2019. E nevoie de maturitate, experiență, perseverență și deschidere spre a colabora cu cei din jur, pentru a nu comite erori grave.
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 (Soarele fiind în conjuncție cu Luna, stăpâna banilor munciți ai Gemenilor) din casa VIII (taxele, impozitele, datoriile, finanțările, moștenirile şi resursele comune) ar putea atrage atenția asupra datoriilor pe care le ai. Este posibil chiar să ajungi într-un moment de criză care să te oblige să schimbi radical ceva din atitudinea ta. Eastrolog.ro îți recomandă să faci un efort pentru a-ţi plăti la timp ratele, taxele, impozitele. Fii atent la tot ce ține de asigurări şi credite, sau la o predispoziție generală spre a trăi pe datorie.
În luna ianuarie 2019 e riscant să te bazezi pe resursele partenerului de viață sau pe banii altora, în general. Sunt însă și Gemeni care recuperează bani dați cu împrumut sau găsesc surse noi de finanțare. Este vorba despre acei Gemeni care au dat dovadă de maturitate și cumpătare financiară în ultima vreme.
La 21 ianuarie 2019 are loc o eclipsă totală de Lună, ceea ce ți-ar putea aduce revelații foarte interesante vizavi de statutul tău financiar. Dacă n-ai luat măsurile care se impuneau pȃnă acum, în ultima decadă a lunii vei fi forțat de împrejurări să optezi pentru schimbare, pentru recalculări şi recalibrări bugetare. Se poate să fii nevoit să anulezi o serie de deplasări sau tranzacții financiare.
În plan profesional te avantajează asocierile, parteneriatele şi colaborările. Un expert în domeniul tău de activitate ți-ar putea destrăma destul de brusc și de dureros o serie de iluzii legate de carieră, reputație, faimă și alte himere. Dar îți apar în cale alte oportunități, ți se oferă alternative - poate ai chiar ocazia să îți găsești de lucru dacă ești șomer.

Formă fizică și moral:
Intensitatea emoțională a momentelor pe care le ai de depășit în ianuarie 2019 te-ar putea copleși, dar ar putea fi tocmai impulsul necesar pentru a-ți descoperi resurse interioare nebănuite.
Ai putea deveni mintea limpede a unui grup - omul cu tărie de caracter acolo unde alții cedează. Conflictele nu lipsesc, poate chiar cu prieteni sau grupuri de care ești atașat. Eastrolog.ro îți recomandă să fii calm și să nu răspunzi la provocări.
În a doua jumătate a lunii ianuarie 2019 ai nevoie de mai multă odihnă și de mai multă atenție la starea de sănătate. Stresul ridicat te poate împinge spre excese. O serie de afecțiuni mai vechi ar putea să se manifeste sub formă de crize acute.

Sfatul eAstrolog pentru Gemeni în ianuarie 2019: Fă curățenie în viața ta şi în sufletul tău. Schimbă-ţi perspectiva; orientează-te înspre noi orizonturi și abordări. E cazul să te desprinzi de oameni și locuri care îți consumă inutil resursele.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Ian - 9:56

Iubirea și relațiile Gemenilor în 2019

Sectorul relațional se găsește sub influența benefică a lui Jupiter - care traversează casa parteneriatelor Gemenilor până la 2 decembrie 2019, apoi pășește în casa intimității și a resuselor comune. Ai putea folosi acest tranzit pentru a-ți repara sau consolida căsnicia, sau pentru a pune bazele unei relații solide pe termen lung.
Alegerile şi acţiunile cuplului sunt inspirate de optimism, spontaneitate, entuziasm, de dorința de a face mai multe împreună cu persoana iubită şi de nevoia de a vă dezvolta relația. Chiar și în cuplurile cele mai încercate (mai ales în ultimii doi ani) s-ar putea reveni la înțelegere, armonie și încredere în viitor.
Beneficiezi de mult sprijin din partea perechii de viață, iar Saturn, situat în casa VIII, te sfătuiește și te sprijină să investești cât mai mult timp, dar și resurse sufletești, materiale, spirituale, intelectuale, dacă dorești ca relația sau căsnicia să dureze.
În 2019, Gemenii singuri ar putea fi mai atrași de persoane din străinătate, cu un aer exotic, dar și de tipologia mentorului sau de persoane educate şi rafinate care au legătură cu mediul universitar, religia, justiția etc. Eastrolog.ro te sfătuieşte să nu te lași înșelat de aparențe și de o predispoziție spre a evita realitățile neplăcute ale relaţiei.
Jupiter și Neptun sunt în careu în 2019, aspect ce se face simțit cu precădere în ianuarie, iunie și septembrie. În decursul acestor luni, o mulțime de Gemeni se pot dezmetici din relații înșelătoare sau din propriile vise și idealizări. Pentru Gemenii care abia intră în relații, există riscul să creadă că și-au găsit jumătatea, sufletul pereche etc. Ai tendința să te lași purtat de promisiuni exagerate sau să faci astfel de promisiuni. Eastrolog.ro recomandă să fii atent să nu te laşi păcălit de aparenţe înşelătoare.
Pe de altă parte, beneficiezi de ajutorul lui Saturn, astfel încât ai o perspectivă mai realistă asupra lucrurilor, pentru că Saturn se găsește în sextil cu Neptun în perioadele 19 ianuarie - 14 februarie, 3 iunie - 3 iulie și 28 octombrie - 20 noiembrie. Ar putea ieşi la lumină o problemă relațională, cu rezultate constructive: se pot vindeca răni sufletești şi se regăsesc căile care duc spre un viitor în doi.
Perechile de eclipse din 2019, cu excepția celei de la 21 ianuarie, au loc pe axa caselor II–VIII, încurajând echilibrarea și/sau reorganizarea financiară în cuplu, consolidarea încrederii reciproce, vindecarea rănilor cauzate de trădări. Eclipsele de Soare din ianuarie și decembrie 2019 pot aduce nevoia de a te elibera din relații toxice sau pur și simplu “moarte” de multă vreme.
Sunt însă și Gemeni care preferă să evite problemele de cuplu aruncându-se în relaţii paralele, întorcându-se la vechi iubiri etc. Dar e lesne de înțeles că toate acestea vor genera și mai multe complicații.
Intimitatea rămâne un subiect sensibil în 2019. Eastrolog.ro recomandă să fii atent la nevoile perechii tale și să fii dispus să studiezi și să înveți despre acest aspect atât de important al vieții tale.
Tranzitele planetei Venus (care guvernează casa iubirii, a flirturilor și a aventurilor amoroase a Gemenilor) îi avantajează în 2019 pe Gemenii singuri, dar și pe cei căsătoriți, mai ales în: ianuarie, februarie, a doua jumătate a lui martie, începutul lui august, a doua jumătate a lui septembrie, și în ultimul trimestru al anului. Iunie, iulie şi a doua jumătate a lui august 2019 necesită mai mult efort din partea ta dacă dorești să te bucuri de o viață amoroasă satisfăcătoare.
Începând din 3 decembrie, odată cu intrarea lui Jupiter (guvernatorul parteneriatelor Gemenilor) în casa VIII, atitudinea ta față de iubire, intimitate, căsnicie, responsabilităţi și asumări începe să se schimbe simțitor. Intri într-o etapă mai pragmatică sau poate mai responsabilă.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA GEMENILOR - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum