ZODIA TAURULUI - 2019

In jos

ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 9 Noi - 10:58

Taur Horoscop 2019

Taurul este guvernat de planeta Venus. Aceste persoane sunt de obicei oritate spre lucrurile materiale, sunt persisteți și ambițioși. Sunt totuși oameni curioși, astfel aceștia tânjesc după experiențe și sunt capabili să simtă emoțiile la un nivel foarte profund. Potrivit astrelor, Horoscopul 2019 al Taurilor va fi mai degrabă orientat către partea personală a vieții lor. Dorințele acestora se vor îndeplini în sfârșit. Dar de asemenea nu-și vor neglija nici cariera.
Amplasarea lui Mercur în Rac va aduce Taurilor o dorință imensă pentru informare și cunoaștere. Te vei bucura de asemnea să experimentezi și să incerci lucruri noi. Vei fi încântat să îți împărtășesti experiențele. Prin urmare, în ianuarie 2019, vei dori să ai o persoană alături, în care să poți avea încredere și cu care să poți discuta, în cazul în care ai nevoie.
Pentru Tauri, primăvara acestui an va fi orientată spre carieră. Îți place să concurezi cu alții în toate domeniile posibile. Sentimentul că ești mai bun decât alții te va împlini de această dată. Cu toate acestea, horoscopul îți recomandă să fii atent să nu întreci limita. Persoanele din jurul tău vor începe să se îndoiască de tine. Este încă doar o glumă sau ești orbit de mândrie?
Odată cu sosirea lunilor de vară din 2019, toți Taurii vor simți cu siguranță influența lui Mercur care va fi situat în Leu. În acest timp, te poți aștepta la o mulțime de energie fizică care va fi folosită în principal de sportivi - nu numai de cei profesioniști. Este momentul perfect pentru a vă intra în formă. Aura pozitivă pe care o veți emana împrejur vă va aduce potențiali parteneri. Dacă alegeți pe cineva, horoscopul vă recomandă să vă urmați inima, nu creierul.
Toamna anului 2019 va fi mult mai liniștită decât lunile anterioare. Vei experimenta relații și prietenii armonioase fără motive ulterioare, dar și iubire delicată. În ceea ce privește aspectul profesional, ai acum șansa de a face mari schimbări dacă dorești. Cu toate acestea, poate fi necesar să îți sacrifici o parte din timpul liber. Rezultatul va fi unul bine meritat. Dar ține minte că nu trebuie să te suprasoliciți, deoarece poți avea probleme de sănătate care probabil nu vor putea fi evitate de Taur.
Pe măsură ce anul se încheie, ajungi și la linia de sosire. Ai muncit din greu tot anul, iar acum este momentul să culegi roadele. Potrivit horoscopului, Taurul se poate aștepta la o perioadă bazată pe intelect, moment în care se vor concentra în principal pe gândire, evaluând evenimentele trecute și dezvoltarea personală. S-ar putea să existe unele neînțelegi minore în familie, dar nimic serios. Este suficient să vorbiți deschis despre problemă.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 28 Dec - 10:18

Horoscop Taur ianuarie 2019
Horoscopul Taurului din luna ianuarie 2019 insistă pe relevarea unor aspecte neglijate, dar importante, ale universului tău lăuntric, pe oportunități în studii și călătorii, și ajustarea realistă a căii către obiectivele tale principale. Viața amoroasă riscă să cadă în capcana unei senzualități amăgitoare, iar cea profesională ajunge la momentul adevărului!

Previziuni generale
Încă din prima zi a lunii, ești asaltat cu stăruință de o avalanșă de mesaje ale subconștientului. Impulsuri necunoscute sau nerecunoscute din lumea ta interioară ies năvalnic la iveală, solicitându-ți atenția. Ca să nu cazi pradă stresului, unei stări de derută, este nevoie să le accepți, să te lași purtat de unele pozitive, și să găsești soluția de a le tăia de la rădăcină, de la surse, ori să le redirecționezi pe altele, negative. Cu cât mai repede faci asta, cu atât mai bine, întrucât lumea din afară nu are prea multă răbdare să-ți aștepte astfel de decizii! Ea tinde să te antreneze într-o grămadă de lucruri care presupun să fii sincer cu tine însuți! Demersuri ținând de studii, perfecționarea abilităților tale, călătorii în locuri îndepărtate și/sau contacte cu oameni de pe alte meridiane par să te acapereze. În plus, în ultima decadă a lui ianuarie, ești înclinat să te focalizezi cu seriozitate asupra țelurilor tale majore și a direcției destinului tău. Ești motivat să-ți examinezi cu realism parcursul trecut și cel viitor al existenței tale, să faci, dacă este cazul, schimbări importante în modul de trăi și în drumul spre o împlinire autentică! Mercur în trigon cu Uranus în data de 4 ianuarie 2019 îți oferă prilejul să vizitezi zone necunoscute, nu foarte îndepărtate de casă, să investighezi noi idei și idealuri. Deoarece mintea îți este extrem de limpede, poți să deslușești perspective de ansamblu ale activităților tale. Comunicarea cu cei din jur poate să-ți dăruiască surprize plăcute! Sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn, ți se pune în vedere că dorințele tale cele mai fierbinți sunt deșarte dacă nu ești dispus să faci eforturi pentru a ți le materializa. Ai potențialul să fii remarcat de alții datorită abilității de a îți pune în practică vise considerate iluzorii! Pe 21 ianuarie 2019, Luna plină din Leu pare să te aducă la limita răbdării din pricina unei probleme domestice. O criză relativ minoră din familie este complicată de necesitatea de a-ți împleti aspecte ale vieții private cu responsabilități sociale. Nu tărăgăna lucrurile! Cu cât acționezi mai rapid că să o rezolvi, cu atât dificultățile nu vor căpăta amploare.

Dragoste și cuplu
Dragostea oscilează între o patimă oarbă și o afecțiune veritabilă. Nativii implicați într-o legătură de cuplu solidă sunt pe punctul să și-o aprofundeze, pe când cei aflați într-una șubredă pot să calce strâmb sau să descopere că partenerul lor nu le este fidel. Taurii singuri trebuie să se ferească mai mult decât de obicei să pice în plasa unei aventuri erotice păguboase pe termen lung, mai ales dacă este una cu o persoană căsătorită ori care este deja parte a unui cuplu. Înainte de a se dedica unei idile, trebuie să cântarească cu luciditate în minte dacă sentimentele le sunt mai presus de senzualitate sau dacă potențialul lor partener îi iubește cu adevărat!

Muncă și bani
Este o perioadă auspicioasă învigorării unor relații financiare, de afaceri existente și inițierii altora, pline făgăduințe. Un obiectiv ambițios din sfera profesională poate fi atins cu prețul unui consum deloc neglijabil de timp și energie. Pari să ai mai multe discuții cu șefii și cu oameni influenți. Este o vreme a bilanțurilor de la serviciu. În funcție de rezultatele tale, poți fi recompensat sau, din contra, penalizat!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 6 Ian - 21:21

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Ȋn ianuarie 2019 te așteaptă o perioadă tumultuoasă din punct de vedere sentimental. Poți trece cu ușurință de la pasiune la furie și invers. Dacă te numeri printre Taurii căsătoriți, ai putea constata că partenerul de viață e mai tensionat şi determinat să dezgroape secrete sau să privească spre trecut. Este posibil chiar să facă presiuni subtile asupra ta.
Discuțiile în contradictoriu își fac apariția începând cu a doua decadă a lunii ianuarie 2019. Împăcările pot fi însă la fel de spectaculoase ca separările sau certurile. Se conturează diferențe mari între concepțiile tale de viață și cele ale partenerului. Acest lucru ar putea să vă conducă spre descoperiri personale interesante și, în cele din urmă, spre ajungerea la un numitor comun.
La 7 ianuarie 2019, Venus - planeta guvernatoare a Taurului - intră în casa intimității, a resurselor comune, dar și a transformării. Nevoia de a face parte din relații autentice - în care să îți poți deschide sufletul, în care să te simți în siguranță să oferi atât în plan emoțional-afectiv, cât și material - devine din ce în ce mai puternică. Drept urmare, resimţi o predispoziție spre a investiga mai atent viața în doi. Crizele de gelozie şi de posesivitate se pot îndesi în a doua jumătate a lunii, dar eastrolog.ro avertizează că acestea nu fac decȃt să agraveze situaţia.
Taurii care nu au încă pereche sunt conservatori în alegeri, deși preferă să încerce ceva nou. Sunt dispuşi să caute iubirea în alte medii decât până acum sau să răspundă avansurilor unor persoane pe care, în alte circumstanțe, nu le-ar fi luat în seamă. Ai putea fi atras de persoane mai în vârstă sau care au experiență de viață și autoritate.

Muncă și bani:
Ești hotărȃt să creezi mai multă stabilitate în viața socio-profesională și să îți sporești veniturile, mai ales dacă desfășori o activitate independentă. Nevoia de previzibil se manifestă însă foarte puternic în luna ianuarie 2019; te-ar putea împiedica să progresezi în carieră. Fii mai flexibil, mai ales după 20 ianuarie, când Soarele și Mercur îți activează casa carierei şi a reputației socio-profesionale. Șansele de câștig financiar sau de a te pune în valoare şi de a fi avansat sunt mai mari.
În ianuarie 2019 sunt favorizate colaborările şi proiectele comune, dar eastrolog.ro îți recomandă ca în această perioadă să îți evaluezi cu mare atenție anturajul, persoanele cu care ai în comun activități profesionale, dar și așteptările pe care le ai de la acești oameni. Iluziile legate de primirea unui sprijin financiar se pot destrăma destul de ușor spre finele lunii. Ai face bine să îți schimbi filosofia legată de venituri și să te pui pe treabă.
Unii Tauri pot primi în ianuarie 2019 un împrumut, o finanțare, o moștenire sau un cadou substanțial. Dar intervine o poftă de nestăpânit de a cheltui pe lucruri luxoase; nu gestionezi prea bine resursele de care dispui. N-ar strica să apelezi la consiliere financiară pentru a nu irosi ceea ce ai pe chestiuni iluzorii.
Eclipsa de Lună de la 21 ianuarie 2019 îți activează puternic axa casă–carieră. Eastrolog.ro avertizează că se poate ivi un moment de criză dacă nu construiești pe baze solide. Este momentul cel mai bun pentru a face schimbări. Eliberează-te de activitățile profesionale neproductive şi aventurează-te în neprevăzut. Poate vei avea o revelație vizavi de direcția corectă în viață.

Formă fizică și moral:
Sugestia eastrolog.ro pentru ianuarie 2019 este să optezi pentru o schimbare de perspectivă și să încerci să te desprinzi de ceea ce nu mai este funcțional în viața ta - atât în plan amoros, cât și în plan profesional. Te vei simți mai ușor, mai optimist, vei începe să vezi cât de multe oportunități se îndreaptă spre tine și vei lăsa stresul în urmă.
Folosește-te de experiența acumulată pentru a putea păși spre proiecte noi și nu te crampona de ceea ce consideri a fi adevăruri de nezdruncinat - ţi se va oferi șansa de a le pune la încercare.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în ianuarie 2019: Fii deschis să cunoști oameni noi. Nu ignora semnalele transmise de cei care doresc să se apropie de tine, indiferent dacă e vorba despre viața profesională sau cea privată!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Ian - 9:55

Iubirea și relațiile Taurului în 2019

Taurii încep anul 2019 preocupați de parteneriate, de relația de cuplu sau - dacă nu au o relaţie stabilă - se pot lăsa antrenați în jocuri pasionale și aventuri fierbinți. Se poate ridica însă destul de acut problema bunurilor comune, a bugetului comun, a fidelității și a încrederii reciproce. S-ar putea să discutaţi despre capacitatea fiecăruia de a contribui cu resurse emoționale, materiale sau intelectuale la bunul mers al relației.
S-ar putea să îți fie greu să reconciliezi nevoia tot mai mare de libertate şi de spațiu de mișcare și de decizie, cu nevoia de a face parte dintr-un cuplu solid. Drept urmare, în 2019 ai putea avea parte de frământări în viața de cuplu legate de ajustări şi recalibrări de forțe.
Spre surpriza tuturor, Taurii singuri nu se prea grăbesc să se implice în parteneriate amoroase pe termen lung, ci profită de singurătate pentru a-și face ordine în suflet, în viață etc.
Din fericire, prezența lui Jupiter în casa intimității Taurului până la 2 decembrie 2019 permite păstrarea optimismului, a încrederii reciproce (sau reconstruirea acesteia) și susține capacitatea de a învăța din experiențele intime şi de a crede în celălalt, precum și dorința de a rezolva lucrurile într-un mod constructiv.
Taurii își doresc alături persoane profunde, nu relații superficiale și fără perspectivă de viitor sau de dezvoltare. Ai putea deveni mai realist în privinţa statutului tău relaţional și să îţi reformulezi așteptările - asta după o serie de iluzii și deziluzii care se pot contura la orizont în ianuarie, iunie și septembrie 2019.
Din fericire, sextilul Saturn–Neptun, care se resimte mai puternic din a doua jumătate a lui ianuarie până la Ziua Îndrăgostiților și apoi în iunie și noiembrie 2019, îi readuce pe Taurii mai visători sau prea creduli înapoi cu picioarele pe pământ. Reușești să-ți vezi perechea şi relația așa cum sunt de fapt. Se pot, de asemenea, disipa o serie de confuzii între prietenie și amor în cazul Taurilor fără obligații. Sextilul Saturn-Neptun contribuie și la un control mai bun asupra emoțiilor și la stabilitatea emoțională.
Dacă în primul trimestru al lui 2019 ești mai deschis spre relaționare, negocieri și socializare, în lunile mai și iunie ești mult mai centrat pe nevoile și dorințele tale. Eastrolog.ro te sfătuieşte să îți organizezi viața în așa fel încât în mai și iunie să nu ai nimic presant de rezolvat în viața de cuplu, ci să te ocupi de tine.
Lunile august, octombrie, noiembrie și decembrie 2019 sunt deosebit de prielnice vieții în doi, dar și Taurilor care sunt în căutarea iubirii. Eastrolog.ro recomandă prudență în ceea ce privește viața intimă, aventurile şi excesele legate de sexualitate. Lipsa de moderație poate avea efecte nefaste nu doar asupra stării de sănătate, ci și asupra bugetului.
Ca în fiecare an, Taurii trebuie să fie prudenți în perioadele în care Mercur - planeta care le guvernează iubirea, idilele, flirturile şi jocurile amoroase - se află în mers aparent retrograd. În perioada 5-28 martie 2019, Mercur retrogradează în casa prieteniei şi a relațiilor sociale. Este posibil ca o relație declarată platonică să revină la ce-a fost cândva: o pasiune aprinsă. Sau invers.
Eastrolog.ro recomandă mult mai multă atenție la modul în care îți exprimi emoțiile în prioada 8 iulie - 1 august, dar şi la felul în care vorbești despre ele. Lasă loc și trăirilor celuilalt, nu vorbi doar despre tine.
În intervalul 31 octombrie - 20 noiembrie 2019, Mercur retrogradează chiar în casa parteneriatelor Taurului, favorizând renegocieri în viața de cuplu şi rescrierea unor reguli după care funcționează cuplul. Dar sunt și Tauri care se gândesc și se răzgândesc cu privire la oficializarea unei relații. Nu este indicat să iei acum decizii vizavi de căsătorie sau divorț, și nici să semnezi documente care să aibă legătură cu copiii sau cu statutul marital.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum