ZODIA TAURULUI - 2019

In jos

ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 9 Noi - 10:58

Taur Horoscop 2019

Taurul este guvernat de planeta Venus. Aceste persoane sunt de obicei oritate spre lucrurile materiale, sunt persisteți și ambițioși. Sunt totuși oameni curioși, astfel aceștia tânjesc după experiențe și sunt capabili să simtă emoțiile la un nivel foarte profund. Potrivit astrelor, Horoscopul 2019 al Taurilor va fi mai degrabă orientat către partea personală a vieții lor. Dorințele acestora se vor îndeplini în sfârșit. Dar de asemenea nu-și vor neglija nici cariera.
Amplasarea lui Mercur în Rac va aduce Taurilor o dorință imensă pentru informare și cunoaștere. Te vei bucura de asemnea să experimentezi și să incerci lucruri noi. Vei fi încântat să îți împărtășesti experiențele. Prin urmare, în ianuarie 2019, vei dori să ai o persoană alături, în care să poți avea încredere și cu care să poți discuta, în cazul în care ai nevoie.
Pentru Tauri, primăvara acestui an va fi orientată spre carieră. Îți place să concurezi cu alții în toate domeniile posibile. Sentimentul că ești mai bun decât alții te va împlini de această dată. Cu toate acestea, horoscopul îți recomandă să fii atent să nu întreci limita. Persoanele din jurul tău vor începe să se îndoiască de tine. Este încă doar o glumă sau ești orbit de mândrie?
Odată cu sosirea lunilor de vară din 2019, toți Taurii vor simți cu siguranță influența lui Mercur care va fi situat în Leu. În acest timp, te poți aștepta la o mulțime de energie fizică care va fi folosită în principal de sportivi - nu numai de cei profesioniști. Este momentul perfect pentru a vă intra în formă. Aura pozitivă pe care o veți emana împrejur vă va aduce potențiali parteneri. Dacă alegeți pe cineva, horoscopul vă recomandă să vă urmați inima, nu creierul.
Toamna anului 2019 va fi mult mai liniștită decât lunile anterioare. Vei experimenta relații și prietenii armonioase fără motive ulterioare, dar și iubire delicată. În ceea ce privește aspectul profesional, ai acum șansa de a face mari schimbări dacă dorești. Cu toate acestea, poate fi necesar să îți sacrifici o parte din timpul liber. Rezultatul va fi unul bine meritat. Dar ține minte că nu trebuie să te suprasoliciți, deoarece poți avea probleme de sănătate care probabil nu vor putea fi evitate de Taur.
Pe măsură ce anul se încheie, ajungi și la linia de sosire. Ai muncit din greu tot anul, iar acum este momentul să culegi roadele. Potrivit horoscopului, Taurul se poate aștepta la o perioadă bazată pe intelect, moment în care se vor concentra în principal pe gândire, evaluând evenimentele trecute și dezvoltarea personală. S-ar putea să existe unele neînțelegi minore în familie, dar nimic serios. Este suficient să vorbiți deschis despre problemă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 28 Dec - 10:18

Horoscop Taur ianuarie 2019
Horoscopul Taurului din luna ianuarie 2019 insistă pe relevarea unor aspecte neglijate, dar importante, ale universului tău lăuntric, pe oportunități în studii și călătorii, și ajustarea realistă a căii către obiectivele tale principale. Viața amoroasă riscă să cadă în capcana unei senzualități amăgitoare, iar cea profesională ajunge la momentul adevărului!

Previziuni generale
Încă din prima zi a lunii, ești asaltat cu stăruință de o avalanșă de mesaje ale subconștientului. Impulsuri necunoscute sau nerecunoscute din lumea ta interioară ies năvalnic la iveală, solicitându-ți atenția. Ca să nu cazi pradă stresului, unei stări de derută, este nevoie să le accepți, să te lași purtat de unele pozitive, și să găsești soluția de a le tăia de la rădăcină, de la surse, ori să le redirecționezi pe altele, negative. Cu cât mai repede faci asta, cu atât mai bine, întrucât lumea din afară nu are prea multă răbdare să-ți aștepte astfel de decizii! Ea tinde să te antreneze într-o grămadă de lucruri care presupun să fii sincer cu tine însuți! Demersuri ținând de studii, perfecționarea abilităților tale, călătorii în locuri îndepărtate și/sau contacte cu oameni de pe alte meridiane par să te acapereze. În plus, în ultima decadă a lui ianuarie, ești înclinat să te focalizezi cu seriozitate asupra țelurilor tale majore și a direcției destinului tău. Ești motivat să-ți examinezi cu realism parcursul trecut și cel viitor al existenței tale, să faci, dacă este cazul, schimbări importante în modul de trăi și în drumul spre o împlinire autentică! Mercur în trigon cu Uranus în data de 4 ianuarie 2019 îți oferă prilejul să vizitezi zone necunoscute, nu foarte îndepărtate de casă, să investighezi noi idei și idealuri. Deoarece mintea îți este extrem de limpede, poți să deslușești perspective de ansamblu ale activităților tale. Comunicarea cu cei din jur poate să-ți dăruiască surprize plăcute! Sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 6 ianuarie 2019 în Capricorn, ți se pune în vedere că dorințele tale cele mai fierbinți sunt deșarte dacă nu ești dispus să faci eforturi pentru a ți le materializa. Ai potențialul să fii remarcat de alții datorită abilității de a îți pune în practică vise considerate iluzorii! Pe 21 ianuarie 2019, Luna plină din Leu pare să te aducă la limita răbdării din pricina unei probleme domestice. O criză relativ minoră din familie este complicată de necesitatea de a-ți împleti aspecte ale vieții private cu responsabilități sociale. Nu tărăgăna lucrurile! Cu cât acționezi mai rapid că să o rezolvi, cu atât dificultățile nu vor căpăta amploare.

Dragoste și cuplu
Dragostea oscilează între o patimă oarbă și o afecțiune veritabilă. Nativii implicați într-o legătură de cuplu solidă sunt pe punctul să și-o aprofundeze, pe când cei aflați într-una șubredă pot să calce strâmb sau să descopere că partenerul lor nu le este fidel. Taurii singuri trebuie să se ferească mai mult decât de obicei să pice în plasa unei aventuri erotice păguboase pe termen lung, mai ales dacă este una cu o persoană căsătorită ori care este deja parte a unui cuplu. Înainte de a se dedica unei idile, trebuie să cântarească cu luciditate în minte dacă sentimentele le sunt mai presus de senzualitate sau dacă potențialul lor partener îi iubește cu adevărat!

Muncă și bani
Este o perioadă auspicioasă învigorării unor relații financiare, de afaceri existente și inițierii altora, pline făgăduințe. Un obiectiv ambițios din sfera profesională poate fi atins cu prețul unui consum deloc neglijabil de timp și energie. Pari să ai mai multe discuții cu șefii și cu oameni influenți. Este o vreme a bilanțurilor de la serviciu. În funcție de rezultatele tale, poți fi recompensat sau, din contra, penalizat!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 6 Ian - 21:21

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Ȋn ianuarie 2019 te așteaptă o perioadă tumultuoasă din punct de vedere sentimental. Poți trece cu ușurință de la pasiune la furie și invers. Dacă te numeri printre Taurii căsătoriți, ai putea constata că partenerul de viață e mai tensionat şi determinat să dezgroape secrete sau să privească spre trecut. Este posibil chiar să facă presiuni subtile asupra ta.
Discuțiile în contradictoriu își fac apariția începând cu a doua decadă a lunii ianuarie 2019. Împăcările pot fi însă la fel de spectaculoase ca separările sau certurile. Se conturează diferențe mari între concepțiile tale de viață și cele ale partenerului. Acest lucru ar putea să vă conducă spre descoperiri personale interesante și, în cele din urmă, spre ajungerea la un numitor comun.
La 7 ianuarie 2019, Venus - planeta guvernatoare a Taurului - intră în casa intimității, a resurselor comune, dar și a transformării. Nevoia de a face parte din relații autentice - în care să îți poți deschide sufletul, în care să te simți în siguranță să oferi atât în plan emoțional-afectiv, cât și material - devine din ce în ce mai puternică. Drept urmare, resimţi o predispoziție spre a investiga mai atent viața în doi. Crizele de gelozie şi de posesivitate se pot îndesi în a doua jumătate a lunii, dar eastrolog.ro avertizează că acestea nu fac decȃt să agraveze situaţia.
Taurii care nu au încă pereche sunt conservatori în alegeri, deși preferă să încerce ceva nou. Sunt dispuşi să caute iubirea în alte medii decât până acum sau să răspundă avansurilor unor persoane pe care, în alte circumstanțe, nu le-ar fi luat în seamă. Ai putea fi atras de persoane mai în vârstă sau care au experiență de viață și autoritate.

Muncă și bani:
Ești hotărȃt să creezi mai multă stabilitate în viața socio-profesională și să îți sporești veniturile, mai ales dacă desfășori o activitate independentă. Nevoia de previzibil se manifestă însă foarte puternic în luna ianuarie 2019; te-ar putea împiedica să progresezi în carieră. Fii mai flexibil, mai ales după 20 ianuarie, când Soarele și Mercur îți activează casa carierei şi a reputației socio-profesionale. Șansele de câștig financiar sau de a te pune în valoare şi de a fi avansat sunt mai mari.
În ianuarie 2019 sunt favorizate colaborările şi proiectele comune, dar eastrolog.ro îți recomandă ca în această perioadă să îți evaluezi cu mare atenție anturajul, persoanele cu care ai în comun activități profesionale, dar și așteptările pe care le ai de la acești oameni. Iluziile legate de primirea unui sprijin financiar se pot destrăma destul de ușor spre finele lunii. Ai face bine să îți schimbi filosofia legată de venituri și să te pui pe treabă.
Unii Tauri pot primi în ianuarie 2019 un împrumut, o finanțare, o moștenire sau un cadou substanțial. Dar intervine o poftă de nestăpânit de a cheltui pe lucruri luxoase; nu gestionezi prea bine resursele de care dispui. N-ar strica să apelezi la consiliere financiară pentru a nu irosi ceea ce ai pe chestiuni iluzorii.
Eclipsa de Lună de la 21 ianuarie 2019 îți activează puternic axa casă–carieră. Eastrolog.ro avertizează că se poate ivi un moment de criză dacă nu construiești pe baze solide. Este momentul cel mai bun pentru a face schimbări. Eliberează-te de activitățile profesionale neproductive şi aventurează-te în neprevăzut. Poate vei avea o revelație vizavi de direcția corectă în viață.

Formă fizică și moral:
Sugestia eastrolog.ro pentru ianuarie 2019 este să optezi pentru o schimbare de perspectivă și să încerci să te desprinzi de ceea ce nu mai este funcțional în viața ta - atât în plan amoros, cât și în plan profesional. Te vei simți mai ușor, mai optimist, vei începe să vezi cât de multe oportunități se îndreaptă spre tine și vei lăsa stresul în urmă.
Folosește-te de experiența acumulată pentru a putea păși spre proiecte noi și nu te crampona de ceea ce consideri a fi adevăruri de nezdruncinat - ţi se va oferi șansa de a le pune la încercare.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în ianuarie 2019: Fii deschis să cunoști oameni noi. Nu ignora semnalele transmise de cei care doresc să se apropie de tine, indiferent dacă e vorba despre viața profesională sau cea privată!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Ian - 9:55

Iubirea și relațiile Taurului în 2019

Taurii încep anul 2019 preocupați de parteneriate, de relația de cuplu sau - dacă nu au o relaţie stabilă - se pot lăsa antrenați în jocuri pasionale și aventuri fierbinți. Se poate ridica însă destul de acut problema bunurilor comune, a bugetului comun, a fidelității și a încrederii reciproce. S-ar putea să discutaţi despre capacitatea fiecăruia de a contribui cu resurse emoționale, materiale sau intelectuale la bunul mers al relației.
S-ar putea să îți fie greu să reconciliezi nevoia tot mai mare de libertate şi de spațiu de mișcare și de decizie, cu nevoia de a face parte dintr-un cuplu solid. Drept urmare, în 2019 ai putea avea parte de frământări în viața de cuplu legate de ajustări şi recalibrări de forțe.
Spre surpriza tuturor, Taurii singuri nu se prea grăbesc să se implice în parteneriate amoroase pe termen lung, ci profită de singurătate pentru a-și face ordine în suflet, în viață etc.
Din fericire, prezența lui Jupiter în casa intimității Taurului până la 2 decembrie 2019 permite păstrarea optimismului, a încrederii reciproce (sau reconstruirea acesteia) și susține capacitatea de a învăța din experiențele intime şi de a crede în celălalt, precum și dorința de a rezolva lucrurile într-un mod constructiv.
Taurii își doresc alături persoane profunde, nu relații superficiale și fără perspectivă de viitor sau de dezvoltare. Ai putea deveni mai realist în privinţa statutului tău relaţional și să îţi reformulezi așteptările - asta după o serie de iluzii și deziluzii care se pot contura la orizont în ianuarie, iunie și septembrie 2019.
Din fericire, sextilul Saturn–Neptun, care se resimte mai puternic din a doua jumătate a lui ianuarie până la Ziua Îndrăgostiților și apoi în iunie și noiembrie 2019, îi readuce pe Taurii mai visători sau prea creduli înapoi cu picioarele pe pământ. Reușești să-ți vezi perechea şi relația așa cum sunt de fapt. Se pot, de asemenea, disipa o serie de confuzii între prietenie și amor în cazul Taurilor fără obligații. Sextilul Saturn-Neptun contribuie și la un control mai bun asupra emoțiilor și la stabilitatea emoțională.
Dacă în primul trimestru al lui 2019 ești mai deschis spre relaționare, negocieri și socializare, în lunile mai și iunie ești mult mai centrat pe nevoile și dorințele tale. Eastrolog.ro te sfătuieşte să îți organizezi viața în așa fel încât în mai și iunie să nu ai nimic presant de rezolvat în viața de cuplu, ci să te ocupi de tine.
Lunile august, octombrie, noiembrie și decembrie 2019 sunt deosebit de prielnice vieții în doi, dar și Taurilor care sunt în căutarea iubirii. Eastrolog.ro recomandă prudență în ceea ce privește viața intimă, aventurile şi excesele legate de sexualitate. Lipsa de moderație poate avea efecte nefaste nu doar asupra stării de sănătate, ci și asupra bugetului.
Ca în fiecare an, Taurii trebuie să fie prudenți în perioadele în care Mercur - planeta care le guvernează iubirea, idilele, flirturile şi jocurile amoroase - se află în mers aparent retrograd. În perioada 5-28 martie 2019, Mercur retrogradează în casa prieteniei şi a relațiilor sociale. Este posibil ca o relație declarată platonică să revină la ce-a fost cândva: o pasiune aprinsă. Sau invers.
Eastrolog.ro recomandă mult mai multă atenție la modul în care îți exprimi emoțiile în prioada 8 iulie - 1 august, dar şi la felul în care vorbești despre ele. Lasă loc și trăirilor celuilalt, nu vorbi doar despre tine.
În intervalul 31 octombrie - 20 noiembrie 2019, Mercur retrogradează chiar în casa parteneriatelor Taurului, favorizând renegocieri în viața de cuplu şi rescrierea unor reguli după care funcționează cuplul. Dar sunt și Tauri care se gândesc și se răzgândesc cu privire la oficializarea unei relații. Nu este indicat să iei acum decizii vizavi de căsătorie sau divorț, și nici să semnezi documente care să aibă legătură cu copiii sau cu statutul marital.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 31 Ian - 21:34

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
În prima jumătate a lui februarie 2019 ești mai predispus la a visa povești mărețe de iubire. Se pot naște dorințe intense și idealuri înalte.
Venus – planeta care guvernează Taurul – îți tranzitează casa IX de la 4 februarie 2019, ceea ce sugerează o predispoziție spre a teoretiza sau filosofa; dar și spre a căuta un sens mai profund al vieții tale și al relației în care ești implicat.
Venus se întâlnește în casa IX cu Saturn (17–19 februarie 2019), dar și cu Pluton – guvernatorul relațiilor și al căsniciei Taurilor (22-24 februarie 2019). Relațiile amoroase sau căsnicia te ajută să acumulezi înțelepciune. Eşti mai dornic ca oricând să îți folosești toată cunoașterea și înțelepciunea pentru a-ți consolida căsnicia. Dacă eşti singur, îţi poţi folosi toate resursele pentru a atrage un partener/o parteneră de altă naționalitate sau din mediul academic ori legislativ.
Puterea ta de seducție e foarte mare în februarie 2019 - nu ar trebui să ai dificultăți în a-ți găsi pereche. Cu Marte în Taur de la 14 februarie, se poate spune că ai mai multă inițiativă în plan amoros; ești determinat să îți pui în practică aspirațiile amoroase de la începutul lunii: ești mai îndrăzneț și, de ce nu, mai pasional. În plus, ai cele mai bune șanse să găsești o persoană stabilă, puternică şi responsabilă, așa cum îți dorești.
Eastrolog.ro semnalează că Luna Plină de la 19 februarie 2019 îți activează casa iubirii şi a aventurilor sentimentale, prevestind încheierea unei relații sau poate un moment de revelație vizavi de persoana iubită şi de nevoile tale afective reale.

Muncă și bani:
Momentul de Lună Nouă de la 4 februarie 2019 este important pentru tine - are loc tocmai în casa carierei, a marilor realizări în viață şi a reputației socio-profesionale. E vremea pentru noi planuri de afaceri, pentru proiecte pe termen lung în carieră, pentru elaborarea de strategii noi pentru a-ți construi reputația sau pentru a o consolida. Îndrăznește - lasă deoparte temerile, frustrările și dubiile legate de calitățile tale!
Casa carierei Taurului este sprijinită de Mercur (până la 10 februarie 2019) și de Soare (până la 19 februarie 2019), aşa că vei sesiza îmbunătăţiri în: comunicare, relaționarea cu șefii şi cu autoritățile, exprimarea publică a ideilor profesionale, consolidarea reputației prin etalarea cunoștințelor și a abilităților practice dar și a creativității și a talentelor personale. Îţi vei demonstra aptitudinile de lider, devenind omul care poate conduce cu o mână de fier fără să permită nimănui să-i umbrească succesul. Ești convingător și ți-ai putea construi o carieră și din a-i învăța pe alții, dacă asta îți dorești.
Mercur guvernează banii Taurilor, iar parcursul său anunță câștiguri consistente - câștiguri care vin să răsplătească eforturi trecute dar și curajul de a ieși în față. După 10 februarie 2019 te-ar putea avantaja activitatea online: te poți promova cu mare succes în acest mediu atât de competitiv.
Eastrolog.ro recomandă ca începând cu 19 februarie 2019 să fii prudent în legătură cu o predispoziție spre investiții riscante sau spre a-ți face iluzii prea mari pentru viitor. Intuiția te ajută însă să navighezi chiar și prin cele mai tulburi ape.

Formă fizică și moral:
Nu stai deloc rău nici cu moralul, nici cu sănătatea. Până la 14 februarie 2019 tinzi să fii mai agitat din cauza dorinței de a te elibera de constrângeri și de a te afirma profesional.
Din 14 februarie, Marte tranzitează zodia Taurului și îți furnizează energia necesară pentru a te simți puternic și încrezător în deciziile și faptele tale.
Dacă ai probleme de sănătate, eastrolog.ro recomandă să apelezi la specialiști: să mergi în centre medicale specializate, la profesioniști cu reputația nepătată.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în februarie 2019: Implică-te în proiecte de grup, nu te însingura! Nu îți fură nimeni gloria – dimpotrivă, ceilalți o pot spori. Controlează-ţi izbucnirile de agresivitate şi încearcă să le elucidezi cauzele!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 19 Feb - 10:16

Taur martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Mercur (planeta care guvernează casa iubirii Taurului) retrogradează în perioada 5-28 martie 2019 prin casa XI (prieteni, grupuri socio-profesionale, planuri de viitor). Eastrolog.ro recomandă ca în această perioadă să reconsideri viitorul unei relații amoroase sau modul în care privești iubirea şi felul în care îți trăiești viața sentimentală.
Ar fi bine să cercetezi pe unde s-au mai confundat prieteniile cu iubirile și invers, în loc să începi relaţii noi. Este posibil ca în viața unora dintre Tauri să revină o veche iubire care, sub pretextul prieteniei, să-și găsească drumul spre inima lor.
La 6 martie 2019 Uranus revine în semnul Taurului, după ce l-a părăsit în noiembrie anul trecut. Începe, astfel, o perioadă de 7 ani de revoluție personală pentru Tauri. Aceștia vor dori mai multă libertate de mișcare şi mai multă independență, ceea ce le poate afecta viața de cuplu.
Mulți dintre Taurii singuri nu se vor grăbi spre relații pe termen lung. Cei angrenați în relații neoficializate nu se vor grăbi spre starea civilă.
Drept urmare, ai face bine ca în decursul lunii martie 2019 să reevaluezi serios ceea ce îți dorești în plan amoros, pentru a nu te trezi mai târziu în situații neplăcute sau conflictuale. Este posibil să transmiți mesaje contradictorii potenţialilor parteneri sau să pari gata, gata să îți înșeli partenerul de viață, aruncând priviri șăgalnice în dreapta și în stânga.

Muncă și bani:
Venus (planeta care guvernează zodia Taurului) stăpânește și casa VI a Taurului (muncă și sănătate), iar de la 1 la 26 martie 2019 îți tranzitează casa X (carieră și reputație socio-profesională). Pe de altă parte, Uranus (guvernatorul casei X) revine în Taur la 6 martie 2019. Venus și Uranus, aflate în recepție mutuală, se sprijină reciproc și oferă Taurilor energia necesară pentru a se orienta înspre o carieră care să îi reprezinte cu adevărat - o carieră care să le aducă independență și posibilitatea de a se exprima liber.
Se creează numeroase oportunități de afirmare și ai ocazia să îi surprinzi plăcut pe cei din jur cu idei inedite, inovative, îndrăznețe, de care puțini te-ar fi crezut capabil. Ești foarte vizibil și impresionezi ușor chiar și pe cel mai cârcotaș angajator sau șef. Orientează-te spre proiecte pe termen lung și încearcă să înțelegi care ar fi efectele schimbărilor pe care vrei să le faci, tot pe termen lung.
Din punct de vedere financiar, eastrolog.ro recomandă prudență în luna martie, pentru că Mercur, retrograd între 5 și 28 martie 2019, este și stăpânul casei banilor munciți. Se recomandă să amâni cheltuielile importante și deciziile financiare majore. Evită tranzacțiile pe internet și speculațiile cu monede virtuale, pentru că te poți înșela ușor sau poți deveni victima unor site-uri fantomă.
Banii nu îți lipsesc în luna martie, dar vin mai greu ori se duc prea repede și pe ce nu trebuie, dacă nu ești atent.

Formă fizică și moral:
Planeta Marte rămâne în zodia Taurului până la 31 martie 2019, iar Uranus intră în Taur la 6 martie. Așadar, te bucuri în continuare de multă energie și de o dârzenie ușor beligerantă; te cuprinde cheful de revoluție și de reconfiguare personală.
Te simți inspirat să privești spre viitor și spre țeluri înalte. Te rearmonizezi cu ușurință, iar intuiția te ajută să folosești cu înțelepciune ceea ce știi.
Eastrolog.ro îți semnalează că intrarea Soarelui în casa XII la 20 martie 2019 ar putea să te orienteze spre interior: spre emoții, spre ceea ce îți furnizează energia și motivația dinăuntru.
Pericolul lunii martie 2019 rămâne predispoziția spre a risca şi a exagera - de unde se poate ajunge ușor la epuizare fizică.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în martie 2019:  Nu-ți plac schimbările, dar începând din martie 2019 ar fi bine să iei în considerare și alte moduri de a face lucrurile sau să încerci să acționezi și să te privești altfel decât de obicei.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 28 Feb - 9:22

Horoscop Taur martie 2019

Principalele orientări din horoscopul Taurului din luna martie 2019 sunt analizarea, ierarhizarea și îmbunătățirea conexiunilor de prietenie, o revoluție în existență iscată de alinierea la sistemul tău de valori, o viață sentimentală centrată pe comuniunea de crezuri și interese, o activitate profesională promițătoare, și una financiară ambițioasă.

Previziuni generale
Traversezi o perioadă excelentă pentru a ieși cât mai des în lume și a interacționa cu oamenii. Cu toate astea, în relațiile cu amicii se instalează ambiguități păguboase. Nu mai știi pe care din ei să te bazezi și unii dintre aceștia par să se simtă dezamăgiți de impresia că sunt neglijați de tine. Luna nouă, ivită pe 6 martie 2019, în Pești, te îndrumă și ea să-ți revizuieșți unele contacte cu cei din jur. În caz că un prieten nu încetează să-ți trădeze încrederea, întreabă-te dacă mai are vreun rost să-l ții aproape de tine. A rămâne împreună cu cineva care are valori cu totul diferite de ale tale poate să-ți marcheze negativ existența. Fii pregătit pentru o explozie spectaculoasă a personalității tale! Din acest motiv, poate ieși la lumină un conflict între cine ești cu adevărat și modul cum ai fost perceput până acum în societate. Se impune să-i pui capăt, chiar dacă acest lucru poate provoca confruntări cu persoane care au anumite așteptări de la ține și distrugerea unor relații umane clădite pe picioarele de lut ale prejudecăților. În a treia decadă a lunii, ești înclinat către o oarecare secluziune, spre focalizarea pe viața personală. Tinzi să-ți conștientizezi simțăminte ascunse, locuri tainice ale universului interior, să-ți dezvălui o fațetă spirituală a trăirii.
În același timp, după ce ai separat grâul de neghină în legăturile de prietenie, ești motivat să ți le învigorezi pe cele care ai constatat că sunt veritabile. Totodată, știi instinctiv cum să-ți creezi alianțe puternice cu persoane animate de aceleași convingeri ca și tine. Pe 10 martie 2019, Marte în sextil cu Neptun îți pune la treabă intuiția. Ești extrem de receptiv față de cei din mediul tău înconjurător, dai dovadă de empatie și le poți oferi sfaturi folositoare. Sinceritatea cu care îți exprimi ideile îi poate determina să ți se alăture în demersurile tale majore. Năzuința de a introduce ceva nou, inovator, creativ în activitățile tale devine persistentă în data de 14 martie 2019, când Marte se amplasează în trigon cu Uranus. Însuflețit de o dorința imensă de a te bucura de reușite, ești dispus să-ți asumi mai multe riscuri decât de obicei. Sub impactul sextilului dintre Mercur și Marte din 18 martie 2019, ți se infuzează un stil direct și pasionat în comunicare, fără însă să monopolizezi discuțiile cu alții, dornic să asculți și punctele lor de vedere. Nu-ți pierzi însă concentrarea pe țelurile tale și ai harul de a direcționa cu ușurință conversațiile spre ceea ce te interesează. Trigonul lui Marte cu Pluton de pe 20 martie 2019 îți este favorabil în inițierea unei schimbări de bun augur în viața ta. Implicarea în activități ce-ți permit să-ți exploatezi talentele îți crește încrederea în tine însuți, în forța ta personală! Sub vibrațiile Lunii pline poposite în Balanță pe 21 martie 2019, îți relevi că relațiile autentice cu oamenii necesită eforturi apreciabile, renunțarea la un orgoliu excesiv, pentru a fi menținute. Este nevoie să fii perseverent pentru a forma un nou parteneriat ori pentru a salva unul pe cale să se destrame.

Dragoste și cuplu
Nativii aflați de multă vreme într-un cuplu și care nu sunt încă cununați pot fi ceruți în căsătorie de către partenerul lor! Este un ciclu astral prielnic programării unei logodne sau unei nunți. Cei solo, impulsionați să caute dragostea, o pot găsi împreună cu o persoană întâlnită în sfera lor socială ori, pur și simplu, cu ocazia unui eveniment social. În cea din urmă săptămână din martie, se remarcă convergența tovarășilor de viață din cupluri către o pasiune, o năzuință comună. Iubirea dintre ei tinde să se consolideze în acest fel.
Singuraticii au prilejul să-și unească destinul cu cel al cuiva care le împărtășește idealurile și îi stimulează în drumul spre materializarea lor.

Muncă și bani
Bunăvoința, cooperarea și colegialitatea sunt repere statornice din activitatea profesională. Este de așteptat ca șefii să-ți recunoască, în fine, performanțele și să ți le recompenseze. Dacă-ți dorești un (nou) job, ai mari sorți de izbândă în aflarea sa! Zilele de la finalul lunii acesteia și din decursul celei următoare te dinamizează în demersurile financiare. Te simți îndemnat să acumulezi cât mai mulți bani și bunuri de folosință îndelungată, și excelezi în acest sens grație spiritului tău antreprenorial, a priceperii în afaceri.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  pitulicea Ieri la 9:26

aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața socială a Taurilor se anunță foarte activă în aprilie 2019, lucru care poate fi deosebit de benefic pentru viața de cuplu, dar și pentru Taurii care sunt în căutarea unei aventuri amoroase. Ai șanse mari să cunoști persoane interesante și tinzi să manifești poetul din tine, dar apare o predispoziție spre a visa la cai verzi pe pereți, spre a-ți face iluzii mult prea repede vizavi de viitorul unui flirt sau al unei relații abia începute. Eastrolog.ro recomandă să te concentrezi mai întâi pe consolidarea unei prietenii, apoi lucrurile pot evolua spre ceva mai pasional.
Taurii căsătoriți ar face bine să nu uite de partenerul de viață atunci când primesc de la prieteni invitații la petreceri, la conferințe sau la diverse manifestări de grup. Ia cu tine soțul/soția, acolo unde este posibil. În plus, ar fi bine să îți faci timp și pentru seri romantice în doi sau pentru activități de cuplu, care să permită reconectarea sufletească, fără amestecul altora.
La 17 aprilie 2019, Mercur (planeta care guvernează casa iubirii și a aventurilor sentimentale a Taurului) intră în casa XII, urmat la 20 aprilie de Venus (planeta care guvernează Taurul). Aceste tranzite favorizează bilanțurile amoroase și momentele petrecute în doi departe de lumea dezlănțuită, dar ar putea prevesti și relații secrete ce tind să se complice.
Pluton (guvernatorul modern al casei parteneriatelor Taurului) începe să retrogradeze în Taur la 24 aprilie 2019 și deschide o perioadă îndelungată în care se recomandă revizuirea principiilor după care îți construiești relațiile, reevaluarea unor relații la distanță sau eforturile pentru a împăca principiile tale cu cele ale perechii tale.

Muncă și bani:
În aprilie 2019 sunt favorizate activitățile de grup, proiectele comune și aderarea la grupuri socio-profesionale care să îți ofere mai multe oportunități de evoluție în carieră. Nici munca voluntară nu strică, mai ales dacă nu ai loc de muncă sau dacă ai vrea să schimbi locul de muncă actual. Din vorbă în vorbă, în timp ce dai o mână de ajutor pentru cei năpăstuiți, ai putea să te pui în valoare și să primești oferte de colaborare plătită sau poate chiar un job neașteptat.
Pentru cei mai mulți dintre Tauri, luna aprilie 2019 este favorabilă explorării posibilităților de viitor și reactualizării unor idealuri mai înalte. Eastrolog.ro recomandă prudență în perioadele 9-11 și 26-29 aprilie 2019, când tinzi să te iluzionezi în ceea ce privește colaborarea cu niște prieteni sau beneficiile pe care ar trebui să le obții datorită activităților profesionale.
Ai putea încerca să fii mai prezent în mediul online, să te promovezi mai bine pe rețelele de socializare sau să lucrezi la o pagină online care să te reprezinte. Actualizează-ți CV-ul, dacă e cazul, și verifică dacă e vizibil.
Din punct de vedere financiar lucrurile se mai clarifică, deși ai putea fi tentat de cheltuieli prea mari. Intuiția te ajută mult în gestionarea resurselor de care dispui și în organizarea activității astfel încât să obții mai mult, cu eforturi mai mici.

Formă fizică și moral:
S-ar putea spune că în aprilie 2019 ai multe de „rumegat” în forul tău interior, iar acest lucru ar putea să conducă la tendința de a mânca prea mult la ore nepotrivite, sau pe fond de stres. Pentru a-și potoli anxietățile, cei mai mulți Tauri se îndreaptă automat spre frigider, fără să le fie cu adevărat foame.
La 20 aprilie 2019 Soarele își începe tranzitul prin Taur și te vei simți mai energizat și, în mod neașteptat, mai încrezător în schimbare și în viitor. Fă-ți timp pentru tine, pentru vindecarea sufletului și reîncărcarea spiritului, pentru că tot la 20 aprilie 2019 Venus (guvernatoarea Taurului) intră în casa XII – o casă asociată cu izolarea, cu sacrificiile, dar și cu subconștientul și vindecarea.

Sfatul eAstrolog pentru Taur în aprilie 2019: Fii atent ce faci cu banii și ai grijă că ți se pot face promisiuni mincinoase, mai ales în ultimele zile ale lunii aprilie 2019. Încearcă să îndepărtezi din viața ta ceea ce nu mai este funcțional, ceea ce este învechit sau automatismele – pentru că te-ar putea duce pe o cale greșită. Ar fi păcat să ajungi să te învârți în cercuri vicioase tocmai când Uranus (planeta revoluțiilor) îți tranzitează zodia.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA TAURULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum