ZODIA BERBECULUI - 2019

In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 9 Noi - 10:56

Berbec Horoscop 2019

Horoscopul pe 2019 a pregătit un an plin de experiențe pentru Berbeci. Persoanele născute sub acest semn zodiacal de foc a cărui planetă dominantă este Marte, care se evidențiază prin putere și persistență, precum și prin încredere, cu siguranță nu se vor plictisi. Aceștia vor putea să-și folosească aptitudinile în special în carieră, unde aceștia vor putea să-și atingă scopurile. Când vine vorba de viața personală, astrele promit mai presus de tot armonie.
Încă de la începutul lui 2019, Berbecii vor simți o dorință de a se lupta pentru propriul noroc și convingeri. Influența lui Marte va contribui puternic la acest lucru. Prin urmare, te afli în fața unei perioade foarte active. Dacă cineva sau ceva te reține înapoi, vei fi foarte neliniștit. În ceea ce privește angajarea, te vei afla deasupra tuturor. Sârguința și persistența ta nu vor trece neobservate. În ceea ce privește relațiile, acestea vor fi oarecum modeste, dar totuși armonioase, așa că nu ar trebui să te aștepți la evenimente prea mari.
Potrivit horoscopului, lunile de primăvară vor fi calme, mai ales când vine vorba de carieră. Entuziasmul inițial te va părăsi, dar cu toate acestea vei fi incă capabil să ții pasul cu ceilalți. Este suficient pentru moment. Între timp, Berbecii se pot concentra pe alte domenii ale vieții. De exemplu, se pot aștepta la niște evenimente importante în familie.
Vara lui 2019 se va desfășura într-un ritm alert. Horoscopul spune că Berbecii vor simți o puternică influență a lui Venus.Te vei simți foarte bine când vei avea atenția sexului opus, așa că vei căuta intens acest lucru. Această perioadă promite o mulțime de experiențe, aventură și pasiune pentru persoanele singure. Legăturile care se vor face în special în iulie, vor fi foarte puternice. În ceea ce privește cariera, te vei simți neliniștit. Diferite obstacole îți vor sta în cale. Cu toate acestea, Berbecului nu-i stă în fire să se sperie ușor. Din contră, aceștia vor merge cu entuziasm la muncă.
Odată cu venirea toamnei, Mercur în Taur va avea cea mai puternică influență asupra ta, conform horoscopului. Acest lucru înseamnă că vei fi calm și îți vei putea suprima emoțiile în orice situație. Datorită acestei înțelegeri, precum și a răbdării si a persistenței aduse de acest amplasament al planetelor, vei fi capabil să îndeplinești orice sarcină. Relațiile de lungă durată vor înflori de asemenea în această perioadă.
Până la sfârșitul lui 2019, Berbecii vor înceta în sfărșit să se concentreze pe carieră - relațiile vor deveni prioritatea principală. Persoanele singure vor avea șansa să-și întâlnească sufletul pereche. Nu te teme să ieși cu prietenii. Niciodată nu vei știi unde îți vei întâlni partenerul. Relațiile de familie vor fi foarte relaxante și pașnice. Prin urmare, nu va fi nimic care sa te oprească din a te bucura în pace de Crăciun alături de cei dragi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 27 Dec - 10:22

Horoscop Berbec ianuarie 2019
Potrivit horoscopului Berbecului din luna ianuarie 2019, îți controlezi cu fermitate existența, regăsești autenticitatea sinelui și trăirii, te bucuri de o interacțiune socială armonioasă, de clipe memorabile alături de prieteni, oameni dragi. Viața sentimentală trece printr-o înnoire de bun augur, iar cea profesională ți se dinamizează.

Previziuni generale
Îndrăzneț, combativ, lipsit de complexe, îți iei cu hotărâre destinul în propriile mâini, fără să mai faci vreun compromis în această privință. Foarte iritabil, ești mereu gata să-ți sară țandăra atunci când ești contrazis. Alege-ți cu grijă bătăliile ce se poartă pe câmp deschis. Apele existenței ți se mai așează, nu mai sunt învolburate de furtuni imprevizibile de amploare. Alinierea la sistemul tău de valori, atât în vorbe cât și în fapte, contează foarte mult pentru tine în această perioadă. Te implici cu plăcere în activități sociale, îndeosebi în cele asociate cu studiul, educația, cultura și arta.
În ultima decadă a lunii, tinzi să te focalizezi pe independența ta, viitorul tău. Conștientizezi mai bine, mai limpede, mai lucid ce îți dorești de la viață și cum îți poți materializa năzuințele. Intuiția pare să-ți furnizeze idei inovatoare, gândirea ți se remarcă prin originalitate. Posezi flexibilitatea și voința de a învață de la alții. Îți rezervi mai mult timp de calitate împreună cu prietenii, te lansezi cu ei în discuții animate, fertile, și poți porni cu aceștia într-o scurtă călătorie. Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn îți pune la îndemână resursele necesare pentru a-ți împlini un vis. Partea proastă este că uneori nu dai ascultare sfaturile bine intenționate ale celor din jur, un lucru în stare să-ți încetinească progresul. Soarele în cuadrat cu Uranus pe 19 ianuarie 2019 îți stârnește dorința de a te elibera de orice ți se pare că te îngrădește. Rebel, încăpățânat, nu tolerezi ca oamenii să-și bage nasul în treburile tale. Poți să-ți neglijezi responsabilitățile pentru a căuta un mod cât mai incitant de a-ți petrece timpul.
Ziua de 21 ianuarie 2019 stă sub semnul Lunii pline din Leu și a cuadratului lui Marte cu Saturn. Însuflețit de o perseverență excepțională, poți avea realizări remarcabile cu condiția să rămâi cu picioarele pe pământ. Câteodată, poate fi nevoie să te concentrezi într-o măsură sporită asupra perspectivei de ansamblu a demersurilor tale. Mobilizarea ta spre propriile țeluri nu trebuie să interefereze cu egoismul, pentru a nu genera confruntări cu oameni apropiați, cu rudele sau părinții! În data de 23 ianuarie 2019, ca efect al cuadratului dintre Mercur și Uranus, ești iarăși sastisit de rutina cotidiană și se impune să-ți ții în frâu o nervozitate excesivă. Încrederea în tine însuți și în alții îți este răsplătită consistent pe 25 ianuarie 2019, când Marte se poziționează în trigon cu Jupiter. Ori de câte ori preiei inițiativa, lucrurile tind să fie în favoarea ta. Norocul este de partea ta dacă nu-l treci cu vederea!

Dragoste și cuplu
Dacă ai un partener, apare ocazia să participi împreună cu el la numeroase evenimente sociale agreabile. Oportunitatea de a vizita alături de acesta un loc indepărtat, insolit, are capacitatea să vă împrospăteze conexiunea afectivă. În caz că ești solo, ai prilejul să înfiripi o idilă cu cineva cu mult diferit de oamenii pe care îi știi, cu o persoană întâlnită într-o călătorie sau proaspăt sosită din străinătate.

Muncă și bani
Simțul practic și abilitatea de a-ți expune cu forță de convingere ideile unor persoane influențe te ajută să faci pași importanți în carieră. Este un răstimp oportun încheierii unor înțelegeri în afaceri și luării unor decizii însemnate în plan financiar.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 6 Ian - 21:20

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Începi anul 2019 cu entuziasm și optimism în dragoste, fiind dornic să cucerești teritorii afective noi şi să cunoști oameni noi. La 7 ianuarie 2019, Venus - planeta care guvernează relațiile Berbecilor - intră în casa IX a Berbecului; drept urmare, ți se deschide setea de aventură. Dacă ești căsătorit, te aşteaptă cea mai bună perioadă pentru a alunga monotonia din viața de cuplu, dar și pentru a stabili împreună cu perechea ta principii după care să funcționați împreună în armonie.
E vremea pentru ceva nou, pentru o perspectivă nouă, iar partenerul de viaţă pare să aibă multe de spus și de propus în acest sens. Jumătatea ta te surprinde cu mai multă deschidere spre explorări comune pline de adrenalină sau poate cu o excursie spre o destinație exotică. Dacă faci parte dintr-un cuplu cu probleme, tranzitele lunii ianuarie 2019 favorizează dialogul și schimbarea mentalităților păguboase vizavi de viața în doi.
Berbecii aflați în căutarea iubirii tind să privească departe de casă, iar tranzitele lunii ianuarie 2019 par să favorizeze relațiile la distanță, cu persoane care aparțin altor culturi sau care au mentalități total diferite. Dar aceleași tranzite încurajează excesele sentimentale și dorința de a-ți exersa în mod exagerat puterea de seducție, fără a te gândi la consecințe.
Un moment important este eclipsa totală de Lună de la 21 ianuarie 2019, care are impact puternic asupra casei iubirii Berbecului. Eastrolog.ro semnalează că o idilă ar putea ajunge la un punct de maximă intensitate sau la final, dacă în ultima perioadă a scârțâit sau dacă s-a bazat doar pe atracție fizică. O prietenie ar putea lua o turnură interesantă sau o aventură ar putea deveni o relaţie platonică.
Berbecii care trec printr-o despărțire pot fi tentați să se arunce orbeşte într-o nouă relaţie, asumându-și inutil de multe riscuri.

Muncă și bani:
Cariera, dezvoltarea socio-profesională şi consolidarea reputației îți ocupă foarte mult timp în ianuarie 2019. Rezultatele muncii tale pot fi dintre cele mai spectaculoase.
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 îți activează puternic tocmai sectorul profesional și prevestește schimbări de direcție în carieră sau schimbarea locului de muncă. Firma pentru care lucrezi ar putea implementa o mulțime de schimbări, poate și pe fondul modificărilor și controverselor legislative din ultima perioadă.
Ar fi însă mai mult decât înțelept ca, în ultimele două decade ale lunii, să îți controlezi ieșirile temperamentale. Poate că anumite lucruri trebuie neapărat enunțate în fața șefului sau în fața comitetului director, dar n-ar strica să te exprimi mai calm. Nu e nevoie să arunci firma în aer şi nici postul tău, ci doar să semnalezi nereguli și eventuale soluții pentru ca momentul să fie unul constructiv.
Sunt însă și Berbeci care țin să conteste autoritatea celorlalți, iar conflictele devin inevitabile. E bine să reții că toate aceste clocotiri profesionale sunt benefice și îți deschid calea spre schimbări pe care le doreai de multă vreme, dar și spre posibilități de a-ți spori veniturile.
Să ţii cont de faptul că în ianuarie 2019 ești mai predispus spre a-ți asuma riscuri financiare nejustificate și spre a cheltui excesiv pe vise care se pot nărui brusc după 20 ianuarie. Colaborările cu străinătatea ar putea fi, totuși, de foarte bun augur pentru veniturile tale.

Formă fizică și moral:
Ȋn ianuarie 2019 pragmatismul te poate salva de la dezechilibre psiho-emoționale. Îți vezi clar țelurile și le “ataci” cu acel curaj specific Berbecului, iar tranzitele perioadei te ajută să îți păstrezi optimismul în ciuda obstacolelor care apar.
S-ar putea să fii irascibil din cauza lipsei de odihnă, a programului încărcat și a obsesiei de a da lovitura în plan profesional. Ar fi indicat să îți lași timp și pentru activități care îți plac, precum întâlnirile cu prietenii.
Ultima decadă a lunii te poate surprinde într-o pasă spirituală, iar întâlnirea cu un duhovnic ți-ar putea mângâia sufletul.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în ianuarie 2019: Fă-ți timp pentru sufletul tău, pentru familie, pentru casă, pentru reconectarea cu cei dragi. Copiii, dacă ai, ți-ar putea solicita atenția mai mult decât de obicei. Nu sacrifica ce ai mai drag pentru realizarea profesională - ea vine oricum.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Ian - 9:53

Iubirea și relațiile Berbecului în 2019

Ca notă generală, relațiile Berbecilor sunt marcate de spontaneitate, dar și de dorința de a face lucrurile să funcționeze pe termen lung. Berbecii nu mai caută cârpeli de moment. Ȋn 2019, ei simt că alături de persoana iubită pot cuceri lumea, orizonturile li se deschid și în primele două luni ale anului tind să se lase purtați de idealism.
Se recomandă prudență în ceea ce privește relațiile la distanță, pentru că pot fi înșelătoare. În schimb, în cuplurile mai vechi, în care s-a tot ridicat în ultimii ani problema independenței şi a spațiului personal, se găsesc acum soluții și lucrurile se ameliorează. Eastrolog.ro te sfătuieşte să îți găsești cauze comune cu perechea ta, astfel încât să fiți implicați în aceleași lucruri - dar nu într-un mod sufocant. În multe cazuri, se poate chiar ca perechea Berbecilor să simtă nevoia de mai multă distanță sau să fie pusă în situația de a călători mai mult – de exemplu, s-ar putea să participe la cursuri de perfecționare.
Ca și anul trecut, și la începutul lui 2019 (31 ianuarie) are loc o eclipsă de Lună în casa V a Berbecului (iubire, flirt, relații neoficializate, distracție, dar și creativitate și copii). Ar putea fi vremea unor concluzii legate de o poveste amoroasă mai veche sau de lipsa pasiunii în viața de cuplu.
O fostă iubire ar putea încerca să revină în viața ta sau poate simți tu nevoia să cauți prin agendă persoane cu care lucrurile au rămas în coadă de pește din punct de vedere sentimental.
Februarie și martie 2019 sunt favorabile pentru decizii pe termen lung şi pentru proiecte comune de viitor. S-ar putea să constați cu surprindere că perechea ta dorește mai multe angajamente din partea ta, dar și mai mult spațiu personal. Eastrolog.ro recomandă să negociezi cu răbdare pentru că, în ciuda unor conflicte, potențialul de reușită împreună este foarte mare.
Berbecii singuri sunt mai predispuși la relații cu persoane cu statut socio-profesional înalt sau se pot simți atrași de persoane cu care au relații profesionale. Luna martie 2019 este bună pentru socializare: poți să cunoști oameni noi sau să îți găsești pereche prin intermediul prietenilor. Nu e de neglijat nici mediul online, dar prudența ar trebui să rămână la cote ridicate.
În aprilie 2019, Berbecii devin mai conștienți că iubirea adevărată poate presupune sacrificii, dar sunt și Berbeci predispuși la relații secrete. La începutul lunii mai, au parte de tensiuni și neînțelegeri - mai ales Berbecii căsătoriți care se simt presați să-și ia o serie de angajamente, dar și Berbecii care ezită să facă pasul spre oficializarea unei relații. Ocupat cu cariera, nu prea ai timp de persoana iubită, de unde o serie de fricțiuni ce se disipă însă începând cu 15 mai.
Geloziile și pasiunile se intensifică odată cu venirea verii. Prieteniile se pot transforma în iubiri intense; aventurile pasagere te vor costa. O altă perioadă intensă la capitolul amoros începe în a doua jumătate a lunii septembrie 2019 și promite să țină până la finele anului.
Berbec, 14 august 2019: Conjuncție Soare-Venus în casa V a Berbecului (iubire, aventuri sentimentale, copii și creativitate).
Venus tranzitează casa parteneriatelor și casa intimității Berbecului între 14 septembrie și 28 octombrie, iar Marte din 4 octombrie până la 24 decembrie. Prin urmare, Berbecii devin mult mai deschiși spre parteneriate stabile, spre a găsi o pereche care să rămână în viața lor pe termen lung.
Până la 30 octombrie 2019 sunt favorizate negocierile în cadrul cuplului. Și tu și perechea ta sunteți mai deschiși spre compromis. Se găsesc soluții prin care se îndeplinesc dorințele amândurora. Viața intimă se re(animă). Berbecii care au fost până acum în faza de curtare au parte de aventuri încinse. Dar mulți dintre ei doresc să ducă la un nivel mai profund relația.
Eastrolog.ro atenţionează că pentru unii dintre Berbeci sfârșitul anului 2019 poate fi marcat de intrigi, gelozii, secrete, relații extraconjugale, conflicte, neplăceri legate de banii comuni, dispute vizavi de drepturi comune sau pensii alimentare, partaje etc.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 31 Ian - 21:33

februarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Ești într-o dispoziție foarte prietenoasă, lucru favorizat și de tranzitul Soarelui - guvernatorul casei iubirii și flirturilor Berbecului - prin casa XI (prieteni și grupuri socio-profesionale). Până la 19 februarie 2019, când Soarele se mută în Pești, mottoul Berbecilor pare să fie: „Cu cât mai mulți, cu atât mai bine!”
Ai grijă să nu dai naștere la gelozii în viața de cuplu, flirtând în dreapta și în stânga. Pentru Berbecii singuri perioada e înfloritoare, dar se poate tensiona spre sfârșitul lunii, când se așteaptă de la tine mai multă seriozitate - poate și vreo promisiune pentru viitor. Așa că fii atent în ce te bagi!
În toată această atmosferă de totală libertate și dorință de experiment, Venus - planeta care guvernează casa relațiilor, a angajamentelor, a asocierilor, dar și a căsătoriei Berbecului – pare să facă notă discordantă în tranzitul său prin casa X a Berbecului. De acolo, ea face apel la responsabilitate, maturitate, asumare, la mai multă prudență atunci când vine vorba despre relaţii pasagere.
Berbecii care își doresc relații stabile, pe termen lung, sunt sprijiniți de Venus în a-și găsi perechea prin intermediul relațiilor profesionale sau în cadrul unor demersuri de consolidare a carierei și a reputației. Sau, cine știe, în perioada 17–19 februarie 2019 se naște vreo poveste de iubire cu șeful/șefa. Aceste zile sunt favorabile și pentru a face o cerere în căsătorie, pentru a răspunde uneia sau pentru a depune efort la stabilizarea căsniciei.
După 19 februarie 2019, odată cu intrarea Soarelui în casa XII a Berbecului, ești într-o predispoziție mai romantică, mai visătoare și mai înclinat spre relații secrete. Eastrolog.ro te sfătuieşte să petreci mai mult timp cu persoana iubită, pentru că în perioada aceasta puteţi să consolidaţi relaţia.

Muncă și bani:
Posibilitățile de dezvoltare a carierei abundă în februarie 2019. Eastrolog.ro subliniază că depinde doar de tine să le fructifici – trebuie să îți strunești energia în mod constructiv și să fii disciplinat.
Activitățile de grup şi proiectele comune îți pun într-o lumină bună individualitatea, mai ales până la 19 februarie 2019. Atitudinea ta rebelă îți poate face probleme, mai ales între 11 și 14 februarie, când Marte se întâlnește cu Uranus chiar în semnul tău. Nerăbdarea, o oarecare agresivitate şi nevoia de a revoluționa lumea te-ar putea aduce în conflict cu persoane influente sau poate chiar cu șeful. Poţi să pierzi încrederea celor cu care ar fi trebuit să colaborezi.
Fructifică la maxim momentul de Lună Plină de la 19 februarie 2019 pentru a pune punct unor activități profesionale nerentabile, pentru a încheia cu succes o etapă de calificare sau o etapă finală a unui proiect profesional. S-ar putea să simți un imbold foarte puternic de a pleca de la locul de muncă actual, dar nu o face dacă nu ai un plan de rezervă.
Venus - planeta care guvernează casa II a Berbecului (banii munciți) – se găsește de la 4 ianuarie 2019 în casa carierei şi a statutului socio-profesional. Acest lucru prevestește că eforturile tale vor fi răsplătite aşa cum se cuvine. Veniturile tale pot crește considerabil.
Marte – guvernatorul Berbecului – intră în casa II la 14 februarie 2019. Ar fi bine să îți canalizezi acțiunile spre a te pune în valoare şi a câștiga mai mult. Acest lucru ar putea presupune să schimbi locul de muncă sau poate chiar direcția în carieră, dacă nu ești mulțumit de ceea ce faci.
După 10 februarie 2019 eastrolog.ro recomandă mai multă prudență. Mercur - planeta comunicării, a gândirii, dar și a muncii Berbecului – intră în casa XII. Ai vorbele la tine, ești deosebit de abil și de convingător, dar tinzi să faci promisiuni mărețe - poate chiar nerealiste - sau să te lași purtat de iluzii care te pot conduce spre alegeri profesionale nefaste.

Formă fizică și moral:
În primele două săptămâni ale lui februarie 2019, Marte este încă în Berbec și îți furnizează multă energie, care ar trebui pusă la treabă ca să nu se transforme în oboseală, agitație, frustrare, stres.
Folosește această perioadă pentru inițiative noi sau pentru a pune în mișcare o situație personală blocată. Evită graba şi impulsivitatea mai ales între 11 și 14 februarie - perioadă în care ești mai predispus la accidentări, provoci ușor conflicte și ai putea pierde prieteni importanți sau pur și simplu dragi sufletului tău.
Folosește momentul de Lună Plină de la 19 februarie 2019 pentru a pune punct unor obiceiuri proaste. Reorganizează-ți programul de muncă şi ritmul de viață, înscrie-te la o sală de fitness sau caută metode de relaxare, de reconectare cu tine și cu valorile tale spirituale.
Dacă ai probleme de sănătate, acestea s-ar putea accentua în ultima decadă din februarie 2019. Apelează la specialişti și tratamente adecvate şi vei depăşi cu succes orice problemă. Ar fi o idee bună să încerci să afli și care sunt cauzele mai profunde - emoționale și poate spirituale - ale suferințelor fizice.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în februarie 2019: Nu răspunde la provocări - consecințele pot fi dezastruoase! Fii precaut când vine vorba despre anumiți prieteni care te încurajează să fii iresponsabil - evită-i!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 19 Feb - 10:14

Berbec martie 2019

Dragoste și viața în doi:
Cu gândul la iubirea perfectă şi la sufletul pereche, Berbecii singuri petrec mare parte a lunii martie 2019 încercând să cunoască mulți oameni noi din medii diverse. Poate, poate își găsesc idealul, jumătatea, acea persoană care să corespundă tuturor așteptărilor lor.
Venus (planeta care guvernează casa relațiilor Berbecului) își face intrarea încă de la 1 martie 2019 în casa XI (amiciție, viață socială, grupuri), susținând intențiile amoroase ale celor aflați în căutări și tatonări. Până la 26 martie 2019 Venus se găsește însă în Vărsător - semn care nu este favorabil marilor pasiuni, ci încurajează relațiile platonice, împrietenirile, eventual relațiile care nu implică niciun fel de obligație sau responsabilitate.
Un mediu în care ai putea cunoaște oameni interesanți este cel online. La fel de favorabile ar putea fi activitățile umanitare, sau poate întâlnești pe cineva în mediul corporatist.
Tranzitul lui Venus în Vărsător este favorabil cuplurilor deja formate care n-au mai apucat să petreacă timp cu prietenii și cunoscuții. Petrecerile şi întâlnirile cu oameni dragi vă pot scoate din mult detestata rutină.
La 20 martie 2019 Soarele intră în Berbec și îți inspiră chef de viață şi de distracție, îți crește puterea de seducție și nevoia de romantism, pentru că guvernează casa iubirii Berbecului.
Eastrolog.ro semnalează că perioada 13-15 martie 2019, când Soarele este în careu cu Jupiter, este mai puțin favorabilă din punct de vedere amoros. Ţi se pot spulbera iluziile legate de o iubire la distanță sau cu o persoană aparținând altei culturi. La fel de nefavorabil este și intervalul 19-23 martie 2019, când Venus este în careu cu Marte (guvernatorul Berbecului).

Muncă și bani:
Mercur (planeta care guvernează casa muncii Berbecului) se află în mers aparent retrograd între 5 și 28 martie 2019 prin casa XII (izolare, sacrificiu, dar și vindecare, subconștient). Eastrolog.ro recomandă să îți faci un bilanț profesional serios, să te gândeşti dacă activitatea profesională pe care o desfășori îți aduce și împlinire sufletească sau a devenit mai degrabă o povară și o sursă de stres.
Ai putea pune punct acum unor proiecte păguboase sau ai putea să îți eficientizezi munca. Este important însă să nu excluzi odihna, pentru că randamentul nu poate crește pe fond de nemulțumire și iritare.
Programul de muncă ar putea deveni instabil și nimic nu pare să se miște în direcția dorită de tine. Încearcă să ajungi la zi cu îndatoririle restante în loc să te apuci de ceva nou. Este de preferat să eviți negocierile și semnarea de contracte (mai ales de muncă) pentru că acestea pot conține inexactități, capcane sau diferă de ceea ce ai negociat verbal.
Pe de altă parte Marte - situat în casa II (banii munciți) - face aspecte armonioase cu planetele din casa carierei și a reputației socio-profesionale. Acest lucru promite succes financiar și inspirație în rentabilizarea activității. Știi cum să te pui în valoare și te poți face remarcat în fața șefului.
La 6 martie 2019 Uranus revine în casa II a Berbecului. Acest tranzit i-ar putea stimula pe Berbecii care nu au un loc de muncă, sau pe cei nemulțumiți de ceea ce fac, să inițieze schimbări importante în plan profesional. Ți-ai putea descoperi vocația și/sau ai putea să descoperi cum să ți-o exerciți pentru a-ți construi un viitor sigur și satisfăcător la nivel financiar și personal.

Formă fizică și moral:
Mercur guvernează casa sănătății Berbecului, iar retrogradarea sa prin casa XII (5-28 martie 2019) alături de Soare (până la 20 martie) indică faptul că ai mai multă nevoie de perioade îndelungi de repaus. Eastrolog.ro recomandă să acorzi atenţie părţii spirituale a vieţii.
Momentul de Lună Nouă de la 6 martie 2019 are loc în casa XII a Berbecului și îndeamnă la meditație, la desprinderea de trecut, la practicarea unor activități care să te ajute să te reechilibrezi. Poate avea loc acea reconectare cu sine și receptarea mai clară a vocii interioare, a ghidului interior; utilizezi mai eficient intuiția.
Sănătatea nu ar trebui neglijată în martie 2019; se recomandă să cauți și cauzele emoționale care au declanșat suferințele fizice. Odată cu intrarea Soarelui în Berbec (20 martie 2019) te vei simți cu siguranță revitalizat - mult mai energic și mai sigur pe tine.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în martie 2019: Acordă-ți timp pentru a-ți pune viața în ordine. Analizează-ți evoluția în plan profesional; Luna Plină de la 21 martie 2019 este un moment bun să îţi evaluezi parteneriatele, asocierile, căsnicia, dar şi disponibilitatea de a te implica în acestea pe termen lung.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 28 Feb - 9:20

Horoscop Berbec martie 2018

În horoscopul Berbecului martie 2018 se pune accentul pe optimizarea aspectului tău exterior și a relaționării cu alțîi, pe dezideratul de a-ți impune o focalizare mai mare asupra obiectivelor tale esențiale. Viața sentimentală necesită sinceritate, onestitate și o atenție constantă față de partenerul de cuplu, iar cea profesională este dinamizata și favorizată de noi începuturi.

Previziuni astrologice generale
Însuflețit de aspirația de a-ți îmbunătăți imaginea personală, ești inspirat să găsești cele mai prielnice mijloace de face asta, a-ți aduce la iveală autenticitatea sinelui, a-ți scoate la lumină ce este mai valoros în ține. În același timp, pari să înfrupți cu nesaț din tot ce îți oferă viața, să te lași în voia unor plăceri pe care ți le-ai refuzat în ultima vreme.
Spontaneitatea și receptivitatea față de oameni, de părerile lor, îți facilitează o comunicare intensă, plăcută, nemijlocită în plan social. Datorită impresiei bune pe care o faci, ai ocazia să ai un impact major asupra altora, ba chiar să fii recunoscut într-o poziție de lider. Ești străbătut de o energie incandescentă, de o iuțeală remarcabilă a mințîi, dar îți vine greu să te oprești, să te concentrezi asupra unei idei, a unui proiect. Dacă reușești să-ți combați tendința de a fi foarte împrăștiat, poți să te lansezi într-un demers nou și plin de făgăduințe pe termen lung, dar și să profiți de oportunități rare în ducerea la bun sfârșit a unor întreprinderi demarate de mai mult timp.
Pe 11 martie 2018, Mercur în cuadrat cu Saturn și Marte în trigon cu Uranus îți pun în drum obstacole minore, dar iritante. Ești prea autocritic sau alții sunt exagerat de critici față de tine! Cu toate astea, pari să fii mult mai eficient decât crezi în activitățile tale principale. În plus, dacă nu te agăți de lucrurile mărunte, de detalii nesemnificative, și ai îndrăzneala să adopți o perspectiva nouă, diferită față de un proiect stagnant, poți avea parte de o realizare de excepție. Ai dificultăți în a-ți promova personalitatea și interesele în data de 13 martie 2018, când Venus se poziționează în cuadrat cu Neptun. Te simți vulnerabil, nesigur pe ține în interacțiunea cu alții, și trebuie să ai grijă să nu-ți coborî prea jos garda și să permiți unor persoane ipocrite să profite de tine.
Luna nouă poposită pe 17 martie 2018 în Pești accelerează niște schimbări întrezărite deja la orizont. Este necesar să le întâmpini cu adaptabilitate, să eviți să fii derutat de întorsături bruște, neobișnuite ale soartei. Mercur în conjuncție cu Veus în ziua de 20 martie 2018 te sprijină să relaționezi cu ușurință, tact și bunăvoință cu cei din imediata ta apropiere. Veselia te urmărește pas cu pas. Înclinat să ocoleșți circumstanțele dure, tensionate ale existenței, pari să te deconectezi într-un mediu sau într-un demers artistic, cultural.
Impulsivitatea îți capătă întâietate pe 24 martie 2018, în urma cuadratului lui Venus cu Pluton și al celui al Soarelui cu Marte. Nu ești în stare să rămâi neutru și ești gata să te avânți în bătălii, dueluri chiar și din pricini neînsemnate, a încăpățânării de a nu accepta nici un compromis, oricât de mic. Alte două evenimente astrale își împletesc influențele pe 29 martie 2018: Venus se află în conjuncție cu Uranus, iar Soarele în cuadrat cu Neptun. Poți fi dezorientat de o grămadă de surprize atât plăcute, cât și neconfortabile. Se impune să te debarasezi de un eventual egocentrism, să accepți ceea ce ți se petrece, până când deslușești care-ți sunt cele mai potrivite opțiuni într-un context nou al existenței.

Dragoste și cuplu
Atractivitatea conferită nativilor singuri (și nu numai lor!) le permite să se delecteze în numeroase flirturi și jocuri ale dragostei. Asta nu înseamnă însă să se complacă într-o joacă cu cineva care îi iubește sincer. Dacă nu țin cu adevărat la acea persoană, nu trebuie să o amăgească, ci să-i mărturisească franc și cu delicatețe că nu se pot implica într-o idilă cu aceasta. Berbecii angajați într-o legătură de cuplu primesc sporite dovezi de dragoste de la partenerul lor, însă este necesar să nu neglijeze dorințele și nazuințele acestuia.
Sub vibrațiile Lunii pline ivite în Balanță în data de 31 martie 2018, nativilor implicați într-o relație amoroasă, mai cu seamă într-una incipientă, le poate fi pusă la încercare conexiunea cu persoana iubită. Norii negri ai unei gelozii neîntemeiate pot fi spulberați de o discuție sinceră, cu toate cărțile pe masă, cu partenerul lor.
Ziua de 31 martie este dedicată și debutului tranzitului lui Venus în a doua ta casă, un tranzit ale cărui efecte vor fi vădite în luna aprilie. În caz că ești solitar, poți fi cutreierat de fiorii iubirii față de cineva care este atașat de tine pentru ceea ce ești cu adevărat, pentru frumusețea și valoarea ta interioară. Dacă ai un tovarăș de viață, tinzi să te bucuri împreună cu acesta de un romantism renăscut, interferat cu apetitul amandorura pentru plăcerile materiale, fizice ale lumii.

Muncă și bani
Pe 2 martie 2018, prezența Lunii pline în Fecioară îți atrage atenția să nu te predai simțământului că munca monotonă de zi cu zi te secătuiește, îți strangulează creativitatea. Ai la îndemână oportunitatea să realizezi ceva notabil pe plan profesional, și nu trebuie să o ratezi! Trece-ți în revistă prioritățile și resursele individuale, apelează la autodisciplină și organizare, și-ți vei crea viitorul pe care ți-l dorești! În a doua parte a lunii, beneficiezi de un potențial energetic impresionant în carieră. Treci printr-o perioadă prielnică începerii unui proiect de afaceri sau înscrierii pe un nou traseu profesional. Ține-ți în frâu iritabilitatea, și evită certuri neproductive cu colegii și superiorii. Începând cu 31 martie 2018, amplasarea lui Venus în Taur vestește pentru luna aprilie șanse de a-ți mări consistent veniturile, mai ales dacă ai o afacere pe cont propriu. Dacă nu ai un job, ai mari sorți de izbândă să-ți afli unul!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 18 Mar - 9:22

aprilie 2019

Dragoste și viața în doi:
Romantismul, poezia și sensibilitatea se împletesc în aprilie 2019 cu pasiunile înfocate și plăcerea de a (re)cuceri, de a seduce, de a te juca neîngrădit cu săgețile lui Cupidon.
Venus (planeta care guvernează casa parteneriatelor și a căsătoriei Berbecului) se găsește în casa XII până la 20 aprilie 2019. Prin urmare, ești inspirat și încurajat să îți scoți la lumină și latura mai vulnerabilă, să te orientezi spre iertare, conciliere și iubire necondiționată – mai ales dacă faci parte dintr-o căsnicie cu vechime, erodată de timp și de nemulțumiri.
Soarele (guvernatorul iubirii Berbecilor) se găsește chiar în Berbec până la 20 aprilie 2019, apoi locul său este luat de Venus. Mercur (planeta comunicării) intră de asemenea în Berbec la 17 aprilie. Așadar, puterea de seducție este foarte mare și stârnești curiozitatea celorlalți.
În aprilie 2019, Marte (stăpânul Berbecului) tranzitează casa III. Drept urmare, se creează cele mai bune condiții pentru a cunoaște oameni noi, pentru a intra în relații noi. Eastrolog.ro subliniază că Berbecii singuri sunt foarte avantajți în luna aprilie: atrag ușor atenția într-o manieră pozitivă și pot avea parte de întâlniri cu totul și cu totul speciale.
În multe cupluri ar putea avea loc o reconectare sufletească și vindecarea unor răni vechi. Dacă ești parte a unui cuplu armonios, s-ar putea să discutați despre posibilitatea de a avea un copil.
Tranzitele lunii aprilie te sprijină dacă dorești să scapi de rutină alături de persoana iubită. Ești inspirat și provocator în acest sens, iar lucrurile reintră pe un făgaș pasional, stimulant, proaspăt.

Muncă și bani:
În prima jumătate a lunii aprilie 2019 este destul de liniște pe frontul profesional și financiar. Ești mai degrabă într-o etapă de planificare, de bilanț, și abia începând cu 17 aprilie 2019 ai putea să îți faci cunoscute intențiile profesionale. La această dată, Mercur (planeta care guvernează casa muncii și a sănătății Berbecului) intră chiar în Berbec.
Situat alături de Marte în casa III, Mercur favorizează negocierile, cursurile de calificare/recalificare sau de specializare și activitățile comerciale. Se poate spune că știi să îți pui în valoare calitățile. Dacă nu ai un loc de muncă sau vrei să îl schimbi pe cel actual, eastrolog.ro recomandă să fii activ în a cerceta ofertele de pe piața muncii. Trimite CV-ul, prezintă-te la interviuri – premisele sunt foarte bune.
La 20 aprilie 2019 Soarele intră în casa II (bani munciți, resurse personale), iar Venus (guvernatoarea acestei case) intră în Berbec. S-ar spune că veniturile depind doar de tine, de felul în care te prezinți și te reprezinți. Energia financiară a acestei perioade este foarte puternică și ai putea să îți crești veniturile, poate printr-o activitate independentă, prin cultivarea unui hobby sau a unui talent personal.
În perioada 19-30 aprilie 2019 mulți Berbeci ar putea fi confruntați cu o problemă mai veche legată de carieră. Aceasta nu mai poate fi evitată și va fi nevoie să dai dovadă de maturitate, perseverență și realism pentru a depăși momentul.
Pluton și Saturn intră în mers aparent retrograd în casa X (carieră, statut socio-profesional, ambiții și succes) la 24, respectiv 30 aprilie 2019. Ar fi indicat să începi să reevaluezi proiectele pe termen lung și direcția pe care vrei să o urmezi, lăsând loc de schimbări radicale. Este vremea să îți revizuiești strategiile.

Formă fizică și moral:
Te simți ca și renăscut în aprilie 2019, cu o multitudine de planete în Berbec, printre care și Mercur – planeta care guvernează casa sănătății Berbecului.
În plus, la 5 aprilie 2019 beneficiezi de momentul de Lună Nouă în Berbec. Reinventează-te, înnoiește modul în care te exprimi și te prezinți. Impulsivitatea poate fi mai mare din cauza entuziasmului de nestăpânit și a dorinței de a face ceea ce nu ai putut să faci luna trecută.
Energia fizică poate fi la un nivel foarte ridicat, la fel și cea mentală. Drept urmare, se recomandă să faci mai multă mișcare și să petreci mai mult timp în aer liber.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în aprilie 2019: Oricât de preocupat ai fi de carieră, de evoluția personală, de aventură și de ascensiunea socială, nu uita de sufletul tău, de familie, de cei apropiați!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 23 Mar - 8:42

aprilie 2019
Horoscopul Berbecului din luna aprilie 2019 aduce în prim plan analizarea la rece, rațională, a întreprinderilor tale esențiale, integrarea fericită în societate, o accentuare a senzualității din dragoste, și o redefinire a parcursului prezent și viitor din sfera financiară și profesională.

Previziuni generale
Mintea îți câștigă în agilitate, ești înclinat să îți examinezi logic orice întorsătură a destinulului, dar ești prea concentrat asupra detaliilor, riscând, uneori, să pierzi imaginea de ansamblu a demersurilor tale principale.
Comunici cu ușurință cu cei din preajma ta, ești înclinat să le dai sfaturi bune altora, iar aceștia, la rândul lor, te pot surprinde cu niște îndrumări inspirate ieșite din comun. Receptivitatea de care dai dovadă, tendința de a fi agreabil și cooperativ îți înlesnesc oportunități în plan social și profesional.
Spre finalul lunii, începe o perioadă în care ești îmboldit să faci eforturi sporite pentru a-ți crește reputația, popularitatea, a -ți trasa planuri ambițioase pe termen lung, pentru cel puțin doi ani.
Luna nouă răsărită pe 5 aprilie 2019 în Berbec te dinamizează să-ți duci la bun sfârșit niște planuri înalte, inclusiv în carieră. Ești (prea) grăbit să te afirmi, fiind gata să te agăți de orice șansă de a-ți dărui peste noapte împlinirea năzuințelor, dar este necesar să fii mai selectiv, mai grijuliu în această privință, astfel încât să nu dai chix chiar atunci când ți se pare că ai ajuns pe val!
Nivelul scăzut de energie și impresia că obstacolele ce-ți stau în cale sunt mai mari decât în realitate te pot demobiliza în data de 10 aprilie 2019, când Soarele se amplasează în cuadrat cu Neptun. Ești predispus să îți ocolești niște obligații, să evadezi din temnița responsabilităților într-o lume cumva iluzorie, de visare cu ochii deschiși!
Cuadratul din 13 aprilie 2019 dintre Soare și Pluton te determină să te lupți cu încrâncenare pentru interesele tale, însă, este de așteptat ca cei care ți se opun să fie și ei extrem de combativi. În acest context astral, este bine să îți alegi cu maximă luciditate bătăliile în care te implici, să nu-ți risipești forțele în unele lipsite de importanță.
Menținerea unei atitudini pozitive aduce norocul de partea ta pe 14 aprilie 2019, când Soarele se poziționează în trigon cu Jupiter. Încrederea în tine însuți te sprijină să pui capăt unor probleme aparent insolvabile până acum, să îți dezvălui noi posibilități de a evolua.
O zi auspicioasa pentru clarificarea a unor dubii din legături de cuplu, de prietenie ori de afaceri se anunță pe 19 aprilie 2019, grație Lunii pline ivite în Balanță. Nu mai ai cum să treci cu vederea că investești prea mult în cineva care nu apreciază acest lucru, și ți se impune să schimbi degrabă asta ori să pui punct, și să o iei de la capăt!
Conjuncția Soarelui cu Uranus din 23 aprilie 2019 te smulge din comoditate, de pe cărări bătătorite. Oamenii și circumstanțele existenței par să îți rezerve surprize nemaipomenite, să îți releve o fațetă necunoscută, nebănuită a vieții, ba chiar să te orienteze spre trasee înnoitoare de împlinire personală!

Dragoste și cuplu
Latura erotică a vieții tale amoroase pare să capete întâietate!
Te poți simți motivat să îți reenergizezi senzualitatea din conexiunea cu partenerul tău, chiar dacă acesta poate fi cumva delăsător din acest punct de vedere. Oricum e o nouă ocazie de revitalizare a conexiunii voastre afective. Dacă ești singur, trebuie să-ți ții în frâu impulsivitatea, freamătul sângelui, astfel încât să nu te arunci orbește, mânat de o patimă fierbinte, într-o idilă văduvită de simțăminte genuine de iubire reciprocă. În a treia decadă a lunii, atât nativii solitari, cât și cei angajați într-un cuplu, beneficiază de o carismă aparte, ce îi avantajează în consolidarea ori inițierea unei povești de dragoste.

Muncă și bani
Niște dificultăți ținând de bani te pot obliga să-ți revizuiești asocierile din profesie sau afaceri. În acest caz, este necesar să-ți asculți mai curând instinctele, decât glasul rațiunii. Pornirea și poate chiar oportunitatea de a-ți crește contul din bancă pot fi înfrânate de impulsul de a cheltui peste măsură. Perseverența ieșit ădin țâțâni de a progresa la serviciu te poate face să faci unii pași greșiți, dar care au menirea să îți lumineze noi căi de abordare, dezvoltare a carierei. Poate că nu ar fi rău să-ți acorzi un răgaz scurt de inactivitate, pentru a medita la noi modalități de a te dezvolta pe plan profesional și financiar...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 16 Apr - 12:08

mai 2019

Dragoste și viața în doi:
Cu Venus în Berbec până la 15 mai, apoi în casa II a Berbecului, relațiile și căsnicia rămân centrul preocupărilor tale. Nu stai deloc rău la capitolul magnetism personal, îndrăzneală, spontaneitate și entuziasm amoros. Evită însă să amesteci interesele financiare și amorul. Dacă ești căsătorit, prima parte a lunii mai 2019 ar putea fi puțin mai dificilă, mai ales dacă ai ales să acorzi prioritate carierei și ești nevoit să petreci mai puțin timp cu perechea de viață. Sau poate că nu reușiți să ajungeți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește proiectele comune pe termen lung. Evită agresivitatea verbală și nevoia de a-ți impune punctul de vedere. Încearcă să guști și din înțelepciunea perechii tale. Din fericire, a doua jumătate a lunii este mai armonioasă și mai propice comunicării. Apelează la diplomație, deschide-ți sufletul în fața partenerei/partenerului de viață. Temele active în viața amoroasă în a doua jumătate a lunii ar putea fi independența financiară în cuplu, valoarea pe care o acorzi perechii tale și valoarea pe care ți-o acordă ea. Indiferent dacă ești căsătorit sau doar într-o relație, eastrolog.ro îți recomandă să eviți luarea unor decizii amoroase importante în primele două sătptămâni din luna mai 2019.
Cei mai mulți Berbeci oscilează între posesivitate și nevoia de libertate. Se poate chiar să li se reproșeze că doresc libertate dar vor să-și țină persoana iubită sub papuc.
Pe de altă parte, Berbecii celibatari oscilează și ei între dorința de a nu fi îngrădiți de responsabilități parteneriale și nevoia de a avea cu cine flirta, cu cine ieși la o petrecere etc. Dilema se rezolvă în cazul unora foarte rapid, printr-o îndrăgostire bruscă și fără drept de apel, undeva între 17 și 19 mai.

Muncă și bani:
În plan profesional poți face foarte multe lucruri în luna mai 2019, chiar dacă anumite chestiuni legate de carieră merg mai încet sau au nevoie de mai mult timp pentru a se coace și deveni profitabile. Mercur, planeta care guvernează munca și sănătatea Berbecilor, traversează casa II (banii munciți, resursele personale) în perioada 6–21 mai 2019, iar Venus, guvernatoarea parteneriatelor, dar și a banilor, intră în casa II la 15 mai. Acest lucru înseamnă că banii vin, dacă ești dispus să muncești, dar mai ales dacă desfășori o activitate care îți place cu adevărat. Dacă te simți valoros prin ceea ce faci, crește și capacitatea ta de a-ți mări veniturile. Luna Nouă din 5 mai 2019 are loc chiar în casa II a Berbecului, astfel că ai putea găsi noi modalități de câștig sau ai putea găsi soluții noi pentru (re)echilibrare financiară. În a doua jumătate a lunii ai putea chiar să îți încerci norocul și să soliciți o creștere salarială. Eastrolog.ro te sfătuiește să te înarmezi cu răbdare, pentru că șeful nu se va lăsa prea ușor și e posibil chiar să încerce să te încarce cu responsabilități noi. Dacă nu ești de acord cu ceea ce ți se propune, nu te grăbi să tragi concluzii, ci lasă discuția deschisă. Dacă ești antreprenor, ai putea să faci angajări sau să reorganizezi activitatea. Berbecii care nu au de muncă, au toate șansele să găsească ceva bine plătit.

Formă fizică și moral:
Cu Marte în Gemeni până la 16 mai 2019, ești mai agitat decât de obicei, asaltat de o multitudine de idei pe care ai dori să le și pui în practică, dar mai lipsit de concentrare și răbdare. De aceea, riști să te enervezi și să ratezi oportunități ori termene limită. Apoi Marte intră în casa IV Berbecului (căminul și familia, dar și inconștientul și bazele emoționale), astfel încât eastrolog.ro îți recomandă să îți orientezi energia către spațiul interior – fie cel psihic, sufletesc, fie cel fizic, în care locuiești, pentru renovarea casei sau pentru alte activități legate de îmbunătățirea condițiilor de viață sau a vieții de familie. Acest lucru te ajută să te liniștești după tumultul primei părți a lunii mai. Dacă ai probleme mai vechi de sănătate, a doua jumătate a lunii mai 2019 este bună pentru a consulta specialiști sau pentru a cere a doua opinie.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în mai 2019: Ține cont și de ceilalți, ascultă-le opiniile, evită să te contrazici din orice! Respectă ritmul și stilul de lucru al celorlalți! Nu toată lumea este dispusă să riște la fel de mult ca tine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 1 Mai - 9:30

Berbec mai 2019

Horoscopul Berbecului din luna mai 2019 are drept puncte de referință convorbiri fertile dezvoltării tale viitoare, implicarea acerbă în treburile familiale, o relaționare socială avantajoasă, o viață amoroasă centrată pe autenticitate și una financiară extrem de promițătoare.

Previziuni generale
Pe întâi mai 2019, Mercur în sextil cu Marte și în cuadrat cu Saturn te îndeamnă să crezi în tine, să îți promovezi interesele cu vigoare fără, însă, să fii surd față de ce alții au să-ți spună. Voința ta de a fi un învingător se remarcă în această zi! Nu lăsa că obstacolele să te conducă spre o nervozitate ieșită din comun!
Ideile și opiniile tale sunt năvalnice în data de 2 mai 2019, când Mercur se amplasează în cuadrat cu Pluton. Nevoia de a afla răspunsuri imediate ale întrebărilor tale fundamentale te împinge să explorezi existența dincolo de stratul său superficial. Nu cade pradă temerilor nejustificate, și străduiește să ajungi la miezul lucrurilor, mai ales în conexiunea cu persoane îndrăgite!
Gândirea îți devine efervescentă pe 3 mai 2019, grație trigonului dintre Mercur și Jupiter. Deoarece atragi către tine oamenii de care ai cea mai mare nevoie, poți găsi soluțiile problemelor tale fără eforturi considerabile. O călătorie din această zi pare să-ți furnizeze lecții de viață pozitive.
Horoscop mai 2019 Berbec
De altfel, de-a lungul întregii luni, simțul practic te sprijină să afli cele mai bune opțiuni pentru întreprinderile tale în conversații fertile, productive, cu cei din jurul tău.
Venus în cuadrat cu Neptun pe 7 mai 2019 îți oferă prilejul să te bucuri din plin de viață, indiferent dacă ești de unul singur sau alături de un prieten drag. Într-un fel sau altul, pari să fii inspirat de împrejurări să-ți dai seama pe ce oameni te poți baza azi și în viitorul îndepărtat!
Ziua de 9 mai 2019 este marcată de două evenimente astrale: Venus se poziționează în trigon cu Jupiter și în cuadrat cu Pluton. Oamenii din imediata ta apropiere tind să aducă la suprafață tot ce este mai bun în tine. Conjuncturi sociale neașteptate îți prilejuiesc clipe memorabile de fericire. Nu te lasă, totuși, ghidat de încăpățânare pentru a nu pierde bunăvoința extremă a unor persoane!
Un aflux extraordinar de energie pare să te străbată pe 14 mai 2019, atunci când Venus se află în sextil cu Mercur. Răspunzi cu entuziasm oricărui semn de apreciere a ta, și poți fi purtat, chiar fără să vrei, într-o poziție de lider în grupul tău social.
În a doua jumătate din mai, ești infuzat de vibrații martiene, ce te îndeamnă să petreci mai mult timp acasă, dar și să cauți nod în papură rudelor, persoanelor tale apropiate! Desigur că le dorești tot binele din lume, însă nu atenta cu tot dinadinsul să le impui părerile tale! La urma urmei, au propria lor invidualitate, și nu ai cum să le transformi după chipul și asemănarea ta!
Pe de altă parte, în același interval de timp, poți să-ți înfrânezi "dictatoriatul" grație predispoziției de a te canaliza spre preocupări culturale, artistice. Ai posibilitatea să îți întrevezi un talent pus prea puțin în valoare ori să te deconectezi luând parte la numeroase evenimente artistice, poate muzicale.
Luna nouă, poposită pe 18 mai 2019 în Scorpion, te invită să împărtărtășești ceva special, trepidant, insolit, cu un om drag ție, cu partenerul de cuplu ori cu un amic mai vechi, dar nu prăfuit de vreme. Nu te poți opri să-ți exprimi atașamentul față de această persoană!
Cea din urmă decadă din lună pune accentul pe o interacțiune socială intensă, benefică, ce-ți permite să îți crești sfera de influență, să-i aduci de partea ta, a demersurilor tale, pe oameni din preajma ta, mai ales pe prieteni, rude, colegi. Ai posibilitatea să faci o grămadă de vizite, călătorii scurte, să te bucuri de popularitatea ta crescândă.
Sextilul dintre Marte și Uranus din 22 mai 2019 îți așează înainte o grămadă de sarcini, lucruri de făcut degrabă. Fii flexibil și cu picioarele pe pământ, și nu vei avea nici o problemă în a te achita de ele!

Dragoste și cuplu
Nu numai nativii implicați deja într-o legătură amoroasă, ci și cei pe cale să înceapă una, sunt iubiți de partenerul lor pentru valorile lor autentice, pentru ceea ce sunt cu adevărat, și nu prin prisma unor iluzii mai mult sau mai puțin păguboase.
De asemeni, cei solitari reușesc să facă deosebire între o aventură superficială și o idilă ce le asigură o fericire statornică, capabilă a se perpetua, a rezistă încercărilor, nestatorniciei vremurilor și lumii.

Muncă și bani
Luna nouă răsărită pe 4 mai 2019 în Taur este auspicioasă pentru descoperirea de noi căi de a-ți majora veniturile. O pasiune, un hobby este pe punctul să se transforme într-o afacere profitabilă ori într-un demers lucrativ de succes!
Nu întâmplător, de-a lungul întregii luni pari să ai noroc la bani, să te angajezi în negocieri, întreprinderi profesionale profitabile!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 17 Mai - 9:55

iunie 2019

Dragoste și viața în doi:
Cu Venus în Gemeni, de la 9 iunie 2019 poți aborda cu încredere și umor o persoană dragă, sau găsești cuvintele potrivite pentru a atrage atenția unei persoane pe care dorești să o seduci. E cea mai bună perioadă pentru a clarifica o mulțime de chestiuni ce țin de viața de cuplu, pentru că ești mai adaptabil, mai flexibil. Perechea de viață îți răspunde mult mai bine dacă eviți să faci presiuni emoționale asupra ei. Mai bine deschide-ți sufletul, împărtășește-i povestea ta de viață sau ceea ce te frământă.
Marte, planeta care guvernează Berbecul, dar și casa intimității acestuia, traversează în luna iunie casa IV (familie, rădăcini, bazele emoționale) și este însoțit de Mercur în perioada 4-27 iunie. Eastrolog.ro îți recomandă să profiți de aceste tranzite pentru a discuta despre bazele pe care îți construiești viața de cuplu, dar poate și despre o mulțime de resentimente adunate în timp, în cămin.
Pentru Berbecii aflați în căutarea iubirii, tranzitele lunii iunie 2019 sunt favorabile. Aceștia ar putea să remarce vreun vecin/vreo vecină sexy sau să fie abordați de vreun coleg/vreo colegă de muncă sau de facultate. De asemenea, o eventuală activitate educativă, poate vreun curs de calificare, te aduce în preajma unor persoane demne de atenția ta. Atracția fizică pare să rămână pe locul doi și tinzi să fii mai incitat de conversațiile inteligente, spumoase, care să te stimuleze intelectual. Evită să grăbești lucrurile spre partea fizică, pentru că riști să strici totul!

Muncă și bani:
În plan profesional sunt favorizate cursurile de calificare și acumularea de informații noi, mai ales dacă ești deja de ceva vreme în căutarea unui loc de muncă și nu găsești nimic pe placul inimii. Caută, întreabă prin cartier, prin familie chiar. Din vorbă în vorbă, ai putea să ajungi să discuți, măcar în principiu, cu cineva dispus să te angajeze.
Pe de altă parte, ai putea să organizezi tu cursuri sau ateliere pentru alții, oferindu-le din cunoștințele tale, contra cost.
Interesele personale sau o oarecare nevoie de liniște, de intimitate, de retragere în sânul familiei, intră în conflict cu dezvoltarea unor proiecte profesionale cu impact pe termen lung. Ți-e greu să te împarți între casă și responsabilitățile profesionale, de unde și o predispoziție de a izbucni agresiv, din când în când. Soluția este dialogul și poate că ar fi cazul să înveți să delegi o parte din sarcinile profesionale, atunci când responsabilitățile casnice te copleșesc.
Eastrolog.ro îți recomandă să acorzi prioritate celor dragi, pentru că nici în plan financiar și nici în carieră nu se anunță mari schimbări, evenimente sau oportunități deosebite. În ceea ce privește veniturile, ai parte mai degrabă de discuții, de negocieri, decât de schimbări concrete.
Ar putea fi mai avantajați Berbecii care se ocupă de comerț sau care desfășoară activități independente. Ai ocazia să te promovezi cu succes sau să interacționezi direct cu clienții, să le afli opiniile și sugesiile.

Formă fizică și moral:
Pe tot parcursul lunii iunie 2019, eastrolog.ro îți recomandă să mai reduci ritmul, să îți găsești timp pentru odihnă, pentru cele sufletești, pentru reîncărcarea bateriilor. Acest lucru nu înseamnă însă anularea oricăror activități fizice, ci ai putea să organizezi excursii scurte, drumeții sau ieșiri cu bicicleta prin parc. Dacă îți place să dansezi, caută un club unde ai putea lua ore.
Se poate ca, după 21 iunie 2019, să resimți mai puternic oboseala acumulată în ultimele luni și să te încerce mai des decât de obicei iritabilitatea. Evită excesele alimentare!

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în iunie 2019: Obișnuiește-te cu ideea că în luna iunie se concretizează foarte puțin din ceea ce discuți și negociezi. Ai putea însă folosi energia planetelor pentru a-ți planifica vacanța, pentru a da examene sau pentru a preda lucrări sau eseuri ori pentru a publica o carte etc.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 19 Iun - 9:44

iulie 2019

Dragoste și viața în doi:
Viața amoroasă a Berbecilor se înfierbântă în luna iulie 2019. Erotismul și pasiunea îi poartă pe Berbeci spre aventuri de neuitat sau îi ajută să își scoată căsnicia din rutină. Casa V (iubirea, aventurile amoroase, flirturile) este activată de-a lungul lunii iulie de o mulțime de planete: Marte, stăpânul Berbecului (de la 2 iulie), Mercur, Soarele (de la 23 iulie) și Venus (de la 28 iulie).
S-ar spune că ești irezistibil, cuceritor și romantic. Nu duci deloc lipsă de acțiune, doar că prea multă înflăcărare te-ar putea pune, după 10 iulie, în situații cam riscante. În vâltoarea pasiunii, eastrolog.ro te afătuiește să fii atent și la portofel.
Mercur retrogradează în perioada 8 iulie – 19 iulie prin casa V a Berbecului, ceea ce ar putea indica o predispoziție către probleme de comunicare în relațiile amoroase. Unii Berbeci tind să se laude ori să facă promisiuni pompoase, sau înțeleg greșit mesajele unui coleg ori ale unei colege de la locul de muncă.
Începând din 3 iulie 2019, Venus, planeta care guvernează căsnicia Berbecilor, tranzitează casa familiei și a căminului. Cuplurile mai vechi beneficiază, astfel, de numeroase oportunități de a armoniza viața de familie. Unii Berbeci vor căuta mai mult decât oricând securitatea și siguranța emoțională, arătând celorlalți și latura lor mai vulnerabilă. Vor avea doar de câștigat în plan intim.

Muncă și bani:
Pentru Berbeci, luna iulie 2019 anunță schimbări în carieră și momente de criză ori de tensiune, și se poate instala presiunea unor decizii importante pe termen lung. Prin urmare, nu-ți va fi ușor să găsești un echilibru între familie și carieră. E bine să fii pregătit, pentru că nu vei avea încotro.
Eclipsa de Soare de la 2 iulie 2019 are loc în casa familiei, a căminului și a bazelor emoționale pe care îți construiești viața. Prin urmare, s-ar putea ca un eveniment deosebit de solicitant să te oblige să îți reorganizezi viața de familie ori să îți asumi mai multe responsabilități, înainte de te lansa în mari proiecte profesionale.
Mercur, guvernatorul casei VI (munca și sănătatea) retrogradează începând din 8 iulie 2019. Retrograd este și Saturn, guvernatorul casei X (cariera, ambițiile și reputația socio-profesională). În casa X are loc, de asemenea, o eclipsă de Lună la 17 iulie 2019. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă să nu te grăbești, ci să îți revizuiești proiectele profesionale și obiectivele pe termen lung.
Este foarte posibil ca eclipsa de Lună să marcheze schimbări importante în conducerea firmei pentru care lucrezi sau în relațiile de afaceri. Prin urmare, cel mai probabil va trebui să te reorientezi sau să îți modifici strategia și planurile inițiale. Orice decizie trebuie luată, însă, numai după studierea atentă a posibilităților și a oportunităților, iar obiectivele ar trebui gândite pe termen mediu și lung, nu pe termen scurt.
Situația financiară a Berbecilor se anunță instabilă în luna iulie 2019, iar banii pot fi subiect de gâlceavă în relația cu părinții sau în viața de cuplu. Ar fi nevoie de o reorganizare a priorităților financiare.

Formă fizică și moral:
Luna iulie 2019 este cam vijelioasă și este posibil să te epuizezi mai repede decât ai dori. Aspectul tensionat dintre Marte și Uranus (10-13 iulie 2019) te-ar putea chiar predispune la accidentări, explozii temperamentale, nervozitate excesivă sau exces de activitate și nevoia de a-ți asuma riscuri prea mari.
Eastrolog.ro îți recomandă să îți regândești dieta și programul zilnic de muncă și odihnă, să cauți metode de relaxare și de recentrare. Nu ți-ar strica, poate, câteva ședințe de masaj sau de spa.
Atmosfera generală se înviorează în ultima săptămână a lunii și îți recapeți energia și optimismul.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în iulie 2019: Viața de familie și responsabilitățile legate de cei dragi sau de reparații ori de o schimbare de domiciliu ar putea să îți dea mari bătăi de cap. Tot răul este spre bine, spre reașezarea lucrurilor pe un făgaș mai armonios.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019 Empty Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum