ZODIA BERBECULUI - 2019

In jos

ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 9 Noi - 10:56

Berbec Horoscop 2019

Horoscopul pe 2019 a pregătit un an plin de experiențe pentru Berbeci. Persoanele născute sub acest semn zodiacal de foc a cărui planetă dominantă este Marte, care se evidențiază prin putere și persistență, precum și prin încredere, cu siguranță nu se vor plictisi. Aceștia vor putea să-și folosească aptitudinile în special în carieră, unde aceștia vor putea să-și atingă scopurile. Când vine vorba de viața personală, astrele promit mai presus de tot armonie.
Încă de la începutul lui 2019, Berbecii vor simți o dorință de a se lupta pentru propriul noroc și convingeri. Influența lui Marte va contribui puternic la acest lucru. Prin urmare, te afli în fața unei perioade foarte active. Dacă cineva sau ceva te reține înapoi, vei fi foarte neliniștit. În ceea ce privește angajarea, te vei afla deasupra tuturor. Sârguința și persistența ta nu vor trece neobservate. În ceea ce privește relațiile, acestea vor fi oarecum modeste, dar totuși armonioase, așa că nu ar trebui să te aștepți la evenimente prea mari.
Potrivit horoscopului, lunile de primăvară vor fi calme, mai ales când vine vorba de carieră. Entuziasmul inițial te va părăsi, dar cu toate acestea vei fi incă capabil să ții pasul cu ceilalți. Este suficient pentru moment. Între timp, Berbecii se pot concentra pe alte domenii ale vieții. De exemplu, se pot aștepta la niște evenimente importante în familie.
Vara lui 2019 se va desfășura într-un ritm alert. Horoscopul spune că Berbecii vor simți o puternică influență a lui Venus.Te vei simți foarte bine când vei avea atenția sexului opus, așa că vei căuta intens acest lucru. Această perioadă promite o mulțime de experiențe, aventură și pasiune pentru persoanele singure. Legăturile care se vor face în special în iulie, vor fi foarte puternice. În ceea ce privește cariera, te vei simți neliniștit. Diferite obstacole îți vor sta în cale. Cu toate acestea, Berbecului nu-i stă în fire să se sperie ușor. Din contră, aceștia vor merge cu entuziasm la muncă.
Odată cu venirea toamnei, Mercur în Taur va avea cea mai puternică influență asupra ta, conform horoscopului. Acest lucru înseamnă că vei fi calm și îți vei putea suprima emoțiile în orice situație. Datorită acestei înțelegeri, precum și a răbdării si a persistenței aduse de acest amplasament al planetelor, vei fi capabil să îndeplinești orice sarcină. Relațiile de lungă durată vor înflori de asemenea în această perioadă.
Până la sfârșitul lui 2019, Berbecii vor înceta în sfărșit să se concentreze pe carieră - relațiile vor deveni prioritatea principală. Persoanele singure vor avea șansa să-și întâlnească sufletul pereche. Nu te teme să ieși cu prietenii. Niciodată nu vei știi unde îți vei întâlni partenerul. Relațiile de familie vor fi foarte relaxante și pașnice. Prin urmare, nu va fi nimic care sa te oprească din a te bucura în pace de Crăciun alături de cei dragi.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 27 Dec - 10:22

Horoscop Berbec ianuarie 2019
Potrivit horoscopului Berbecului din luna ianuarie 2019, îți controlezi cu fermitate existența, regăsești autenticitatea sinelui și trăirii, te bucuri de o interacțiune socială armonioasă, de clipe memorabile alături de prieteni, oameni dragi. Viața sentimentală trece printr-o înnoire de bun augur, iar cea profesională ți se dinamizează.

Previziuni generale
Îndrăzneț, combativ, lipsit de complexe, îți iei cu hotărâre destinul în propriile mâini, fără să mai faci vreun compromis în această privință. Foarte iritabil, ești mereu gata să-ți sară țandăra atunci când ești contrazis. Alege-ți cu grijă bătăliile ce se poartă pe câmp deschis. Apele existenței ți se mai așează, nu mai sunt învolburate de furtuni imprevizibile de amploare. Alinierea la sistemul tău de valori, atât în vorbe cât și în fapte, contează foarte mult pentru tine în această perioadă. Te implici cu plăcere în activități sociale, îndeosebi în cele asociate cu studiul, educația, cultura și arta.
În ultima decadă a lunii, tinzi să te focalizezi pe independența ta, viitorul tău. Conștientizezi mai bine, mai limpede, mai lucid ce îți dorești de la viață și cum îți poți materializa năzuințele. Intuiția pare să-ți furnizeze idei inovatoare, gândirea ți se remarcă prin originalitate. Posezi flexibilitatea și voința de a învață de la alții. Îți rezervi mai mult timp de calitate împreună cu prietenii, te lansezi cu ei în discuții animate, fertile, și poți porni cu aceștia într-o scurtă călătorie. Pe 6 ianuarie 2019, Luna nouă din Capricorn îți pune la îndemână resursele necesare pentru a-ți împlini un vis. Partea proastă este că uneori nu dai ascultare sfaturile bine intenționate ale celor din jur, un lucru în stare să-ți încetinească progresul. Soarele în cuadrat cu Uranus pe 19 ianuarie 2019 îți stârnește dorința de a te elibera de orice ți se pare că te îngrădește. Rebel, încăpățânat, nu tolerezi ca oamenii să-și bage nasul în treburile tale. Poți să-ți neglijezi responsabilitățile pentru a căuta un mod cât mai incitant de a-ți petrece timpul.
Ziua de 21 ianuarie 2019 stă sub semnul Lunii pline din Leu și a cuadratului lui Marte cu Saturn. Însuflețit de o perseverență excepțională, poți avea realizări remarcabile cu condiția să rămâi cu picioarele pe pământ. Câteodată, poate fi nevoie să te concentrezi într-o măsură sporită asupra perspectivei de ansamblu a demersurilor tale. Mobilizarea ta spre propriile țeluri nu trebuie să interefereze cu egoismul, pentru a nu genera confruntări cu oameni apropiați, cu rudele sau părinții! În data de 23 ianuarie 2019, ca efect al cuadratului dintre Mercur și Uranus, ești iarăși sastisit de rutina cotidiană și se impune să-ți ții în frâu o nervozitate excesivă. Încrederea în tine însuți și în alții îți este răsplătită consistent pe 25 ianuarie 2019, când Marte se poziționează în trigon cu Jupiter. Ori de câte ori preiei inițiativa, lucrurile tind să fie în favoarea ta. Norocul este de partea ta dacă nu-l treci cu vederea!

Dragoste și cuplu
Dacă ai un partener, apare ocazia să participi împreună cu el la numeroase evenimente sociale agreabile. Oportunitatea de a vizita alături de acesta un loc indepărtat, insolit, are capacitatea să vă împrospăteze conexiunea afectivă. În caz că ești solo, ai prilejul să înfiripi o idilă cu cineva cu mult diferit de oamenii pe care îi știi, cu o persoană întâlnită într-o călătorie sau proaspăt sosită din străinătate.

Muncă și bani
Simțul practic și abilitatea de a-ți expune cu forță de convingere ideile unor persoane influențe te ajută să faci pași importanți în carieră. Este un răstimp oportun încheierii unor înțelegeri în afaceri și luării unor decizii însemnate în plan financiar.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Dum 6 Ian - 21:20

ianuarie 2019

Dragoste și viața în doi:
Începi anul 2019 cu entuziasm și optimism în dragoste, fiind dornic să cucerești teritorii afective noi şi să cunoști oameni noi. La 7 ianuarie 2019, Venus - planeta care guvernează relațiile Berbecilor - intră în casa IX a Berbecului; drept urmare, ți se deschide setea de aventură. Dacă ești căsătorit, te aşteaptă cea mai bună perioadă pentru a alunga monotonia din viața de cuplu, dar și pentru a stabili împreună cu perechea ta principii după care să funcționați împreună în armonie.
E vremea pentru ceva nou, pentru o perspectivă nouă, iar partenerul de viaţă pare să aibă multe de spus și de propus în acest sens. Jumătatea ta te surprinde cu mai multă deschidere spre explorări comune pline de adrenalină sau poate cu o excursie spre o destinație exotică. Dacă faci parte dintr-un cuplu cu probleme, tranzitele lunii ianuarie 2019 favorizează dialogul și schimbarea mentalităților păguboase vizavi de viața în doi.
Berbecii aflați în căutarea iubirii tind să privească departe de casă, iar tranzitele lunii ianuarie 2019 par să favorizeze relațiile la distanță, cu persoane care aparțin altor culturi sau care au mentalități total diferite. Dar aceleași tranzite încurajează excesele sentimentale și dorința de a-ți exersa în mod exagerat puterea de seducție, fără a te gândi la consecințe.
Un moment important este eclipsa totală de Lună de la 21 ianuarie 2019, care are impact puternic asupra casei iubirii Berbecului. Eastrolog.ro semnalează că o idilă ar putea ajunge la un punct de maximă intensitate sau la final, dacă în ultima perioadă a scârțâit sau dacă s-a bazat doar pe atracție fizică. O prietenie ar putea lua o turnură interesantă sau o aventură ar putea deveni o relaţie platonică.
Berbecii care trec printr-o despărțire pot fi tentați să se arunce orbeşte într-o nouă relaţie, asumându-și inutil de multe riscuri.

Muncă și bani:
Cariera, dezvoltarea socio-profesională şi consolidarea reputației îți ocupă foarte mult timp în ianuarie 2019. Rezultatele muncii tale pot fi dintre cele mai spectaculoase.
Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 îți activează puternic tocmai sectorul profesional și prevestește schimbări de direcție în carieră sau schimbarea locului de muncă. Firma pentru care lucrezi ar putea implementa o mulțime de schimbări, poate și pe fondul modificărilor și controverselor legislative din ultima perioadă.
Ar fi însă mai mult decât înțelept ca, în ultimele două decade ale lunii, să îți controlezi ieșirile temperamentale. Poate că anumite lucruri trebuie neapărat enunțate în fața șefului sau în fața comitetului director, dar n-ar strica să te exprimi mai calm. Nu e nevoie să arunci firma în aer şi nici postul tău, ci doar să semnalezi nereguli și eventuale soluții pentru ca momentul să fie unul constructiv.
Sunt însă și Berbeci care țin să conteste autoritatea celorlalți, iar conflictele devin inevitabile. E bine să reții că toate aceste clocotiri profesionale sunt benefice și îți deschid calea spre schimbări pe care le doreai de multă vreme, dar și spre posibilități de a-ți spori veniturile.
Să ţii cont de faptul că în ianuarie 2019 ești mai predispus spre a-ți asuma riscuri financiare nejustificate și spre a cheltui excesiv pe vise care se pot nărui brusc după 20 ianuarie. Colaborările cu străinătatea ar putea fi, totuși, de foarte bun augur pentru veniturile tale.

Formă fizică și moral:
Ȋn ianuarie 2019 pragmatismul te poate salva de la dezechilibre psiho-emoționale. Îți vezi clar țelurile și le “ataci” cu acel curaj specific Berbecului, iar tranzitele perioadei te ajută să îți păstrezi optimismul în ciuda obstacolelor care apar.
S-ar putea să fii irascibil din cauza lipsei de odihnă, a programului încărcat și a obsesiei de a da lovitura în plan profesional. Ar fi indicat să îți lași timp și pentru activități care îți plac, precum întâlnirile cu prietenii.
Ultima decadă a lunii te poate surprinde într-o pasă spirituală, iar întâlnirea cu un duhovnic ți-ar putea mângâia sufletul.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în ianuarie 2019: Fă-ți timp pentru sufletul tău, pentru familie, pentru casă, pentru reconectarea cu cei dragi. Copiii, dacă ai, ți-ar putea solicita atenția mai mult decât de obicei. Nu sacrifica ce ai mai drag pentru realizarea profesională - ea vine oricum.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Ian - 9:53

Iubirea și relațiile Berbecului în 2019

Ca notă generală, relațiile Berbecilor sunt marcate de spontaneitate, dar și de dorința de a face lucrurile să funcționeze pe termen lung. Berbecii nu mai caută cârpeli de moment. Ȋn 2019, ei simt că alături de persoana iubită pot cuceri lumea, orizonturile li se deschid și în primele două luni ale anului tind să se lase purtați de idealism.
Se recomandă prudență în ceea ce privește relațiile la distanță, pentru că pot fi înșelătoare. În schimb, în cuplurile mai vechi, în care s-a tot ridicat în ultimii ani problema independenței şi a spațiului personal, se găsesc acum soluții și lucrurile se ameliorează. Eastrolog.ro te sfătuieşte să îți găsești cauze comune cu perechea ta, astfel încât să fiți implicați în aceleași lucruri - dar nu într-un mod sufocant. În multe cazuri, se poate chiar ca perechea Berbecilor să simtă nevoia de mai multă distanță sau să fie pusă în situația de a călători mai mult – de exemplu, s-ar putea să participe la cursuri de perfecționare.
Ca și anul trecut, și la începutul lui 2019 (31 ianuarie) are loc o eclipsă de Lună în casa V a Berbecului (iubire, flirt, relații neoficializate, distracție, dar și creativitate și copii). Ar putea fi vremea unor concluzii legate de o poveste amoroasă mai veche sau de lipsa pasiunii în viața de cuplu.
O fostă iubire ar putea încerca să revină în viața ta sau poate simți tu nevoia să cauți prin agendă persoane cu care lucrurile au rămas în coadă de pește din punct de vedere sentimental.
Februarie și martie 2019 sunt favorabile pentru decizii pe termen lung şi pentru proiecte comune de viitor. S-ar putea să constați cu surprindere că perechea ta dorește mai multe angajamente din partea ta, dar și mai mult spațiu personal. Eastrolog.ro recomandă să negociezi cu răbdare pentru că, în ciuda unor conflicte, potențialul de reușită împreună este foarte mare.
Berbecii singuri sunt mai predispuși la relații cu persoane cu statut socio-profesional înalt sau se pot simți atrași de persoane cu care au relații profesionale. Luna martie 2019 este bună pentru socializare: poți să cunoști oameni noi sau să îți găsești pereche prin intermediul prietenilor. Nu e de neglijat nici mediul online, dar prudența ar trebui să rămână la cote ridicate.
În aprilie 2019, Berbecii devin mai conștienți că iubirea adevărată poate presupune sacrificii, dar sunt și Berbeci predispuși la relații secrete. La începutul lunii mai, au parte de tensiuni și neînțelegeri - mai ales Berbecii căsătoriți care se simt presați să-și ia o serie de angajamente, dar și Berbecii care ezită să facă pasul spre oficializarea unei relații. Ocupat cu cariera, nu prea ai timp de persoana iubită, de unde o serie de fricțiuni ce se disipă însă începând cu 15 mai.
Geloziile și pasiunile se intensifică odată cu venirea verii. Prieteniile se pot transforma în iubiri intense; aventurile pasagere te vor costa. O altă perioadă intensă la capitolul amoros începe în a doua jumătate a lunii septembrie 2019 și promite să țină până la finele anului.
Berbec, 14 august 2019: Conjuncție Soare-Venus în casa V a Berbecului (iubire, aventuri sentimentale, copii și creativitate).
Venus tranzitează casa parteneriatelor și casa intimității Berbecului între 14 septembrie și 28 octombrie, iar Marte din 4 octombrie până la 24 decembrie. Prin urmare, Berbecii devin mult mai deschiși spre parteneriate stabile, spre a găsi o pereche care să rămână în viața lor pe termen lung.
Până la 30 octombrie 2019 sunt favorizate negocierile în cadrul cuplului. Și tu și perechea ta sunteți mai deschiși spre compromis. Se găsesc soluții prin care se îndeplinesc dorințele amândurora. Viața intimă se re(animă). Berbecii care au fost până acum în faza de curtare au parte de aventuri încinse. Dar mulți dintre ei doresc să ducă la un nivel mai profund relația.
Eastrolog.ro atenţionează că pentru unii dintre Berbeci sfârșitul anului 2019 poate fi marcat de intrigi, gelozii, secrete, relații extraconjugale, conflicte, neplăceri legate de banii comuni, dispute vizavi de drepturi comune sau pensii alimentare, partaje etc.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA BERBECULUI - 2019

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum