HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 45 din 45 Înapoi  1 ... 24 ... 43, 44, 45

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 9 Oct - 9:18

Nu este cazul să vă pierdeţi încrederea în toţi oamenii şi nici să renunţaţi la visele pe care le aveţi.
Normal confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 10 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 10 Oct - 9:26

Horoscop 10 octombrie 2019 Berbec
Berbecii îşi vor folosi întreaga energie pentrua duce la bun sfârşit un proiect de suflet. Depuneţi tot efortul necesar pentru a fi siguri că finalul va fi unul grandios, iar toţi cei din jur vor rămâne uimiţi şi vor aprecia îndelung talentul de care daţi dovadă. În dragoste lucrurile sunt puţin mai nefericite, dar viaţa de unul singur poate fi benefică în această perioadă.

Horoscop 10 octombrie 2019 Taur
Tauri, trebuie să faceţi o schimbare în viaţa voastră. Fie vă schimbaţi garderoba, adoptaţi o nouă frizură, fie achiziţionaţi câteva obiecte noi de decor pentru casa voastră. Veţi vedea că veţi deveni mult mai pozitivi, iar cei din jur nu se vor opri din complimente. În plus, cineva de la serviciu s-ar putea să îşi facă în sfârşit curaj şi să vă invite să luaţi prânzul împreună.

Horoscop 10 octombrie 2019 Gemeni
Gemenii vor avea o idee revoluţionară la serviciu, cel mai probabil în timpul unei şedinţe sau discuţii la care vor lua parte inclusiv superiorii. Este o ocazie formidabilă pentru a ieşi în evidenţă şi pentru a vă demonstra talentul şi devotamentul în cadrul companiei. Surprize plăcute se anunţă pe această cale.

Horoscop 10 octombrie 2019 Rac
Astăzi nu aveţi motive să vă stresaţi sau să vă îngrijoraţi pentru nicio secundă. Toate lucrurile vor merge de la sine, vă veţi descurca excelent la locul de muncă, iar spre seară veţi avea avea parte de o surpriză uriaşă. În următoarele zile veţi avea, în sfârşit, odihna şi relaxarea la care aţi visat în ultima perioadă. Fiţi foarte atenţi la buget şi la sumele pe care le veţi cheltui.

Horoscop 10 octombrie 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor fi, astăzi, înconjuraţi de prieteni. Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, veţi fi captaţi de atenţia primită, motiv pentru care veţi ignora anumite aspecte. Nu este ceva urgent, însă trebuie să vă mobilizaţi astfel încât să nu rămâneţi în urmă. Dacă nu veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit lucrurile pe care le-aţi început, nu trebuie să deveniţi furstraţi. Întotdeauna există... mâine.

Horoscop 10 octombrie 2019 Fecioară
Pentru Fecioare, astăzi va fi în totalitate despre suflet. Veţi simţi anumite lucruri pe care nu le-aţi mai simţit de foarte mult timp. Emoţii, sentimente şi noi senzaţii. Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, este momentul să împărtăşiţi totul cu persoana iubită şi chiar să faceţi următorul pas. Pentru cei singuri, este ocazia perfectă pentru a vă deschide în faţa unei persoane de care v-aţi îndrăgostit şi căreia nu i-aţi spus niciodată ce simţiţi.

Horoscop 10 octombrie 2019 Balanţă
Balanţa face tot posibilul astăzi să socializeze cu oamenii din jurul său, însă acest lucru este cam dificil, pentru că ritmul alert de lucru şi ţinta propusă în afaceri nu prea îţi mai lasă timp liber pentru socializat. Există o parte bună şi una mai puţin bună în această privinţă. Pe de o parte îţi duci la bun sfârşit cu maximă responsabilitate sarcinile, dar pe cealaltă parte unele persoane ar putea să se simtă marginalizate şi ignorate. Încearcă să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop 10 octombrie 2019 Scorpion
Scorpionul se simte oropsit şi dat la o parte de restul lumii. Treci printr-o situaţie neplăcută pe plan personal şi asta de face să te simţi destul de trist. Nu îţi face probleme, pentru că în curând te vei simţi copleșit de grija şi dragostea tuturor celor din jurul tău. Cu puţină răbdare, vei trece cu bine şi peste ziua de azi.

Horoscop 10 octombrie 2019 Săgetător
Săgetătorul descoperă un hobby nou, care îi ia toată energia și concentrarea. Este posibil să găseşti interesant un sport extrem, iar acest lucru îţi dă o satisfacţie aparte. Te va ajuta să păstrezi creativitatea și să îţi ocupi timpul liber. Dar, înainte de hobby-uri, aveți multe de făcut în cursul zilei şi vă este recomandat să vă respectaţi priorităţile.

Horoscop 10 octombrie 2019 Capricorn
Pentru Capricorni, sarcinile de serviciu vor fi astăzi floare la ureche. Vă simţiţi în elementul vostru, iar comunicarea şi socializarea cu colegii de muncă nu fac decât să vă dea un plus de energie. Totul merge uns, iar un obiectiv uriaş care nu a fost niciodată la îndemână este posibil să fie atins. Depinde doar de voi să aveţi succes şi să fructificaţi efortul depus în ultima perioadă. De asemenea, nu ignoraţi situația personală. Acordaţi o mai mare partenerului de viaţă, nu-i ignoraţi sentimentele.

Horoscop 10 octombrie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii se gândesc doar la bani. Speraţi ca şefii să vă recompenseze pentru eforurile din ultima lună cu un bonus financiar consistent. Profesionalismul și realizările merită o primă, aşa că banii primiţi vor fi ideali pentru o călătorie sau o achiziţie importantă. Pot să apară surprize la care nu vă aşteptaţi. În plan personal, astrele avertizează asupra unui conflict dacă nu cedaţi. Faceţi un pas înapoi dacă vreţi să aveţi o seară liniştită.

Horoscop 10 octombrie 2019 Peşti
Peştii vor fi foate stresaţi la începutul zilei. Un coleg vă cere un lucru şi sunteţi în imposibilitatea de a-l putea refuza. Mai ales că şi el v-a ajutat la un moment dat. Intervenţia neașteptată a unei persoane vă salvează, astfel că a doua jumătate a zilei sunteţi mai relaxaţi. Nu uitaţi să vă exprimaţi recunoștința. Seara, deveniţi nostalgici şi vă amintiţi de trecut după ce vă întâlniţi cu un prieten vechi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 10 Oct - 9:28

În următoarele zile veţi avea, în sfârşit, odihna şi relaxarea la care aţi visat în ultima perioadă.
Asa e bounce
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Horoscop 11 octombrie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 11 Oct - 8:58

Horoscop 11 octombrie 2019 Berbec
Berbecii ar putea resimți o stare de oboseală, după o săptămănă plină de evenimente și surprize pe plan sentimental. Însă odihna va mai avea de așteptat, ca de obicei. Este posibil ca unii membri ai familiei sau prieteni apropiați să aibă nevoie de ajutorul tău într-o chestiune pe cât de complicată, pe atât de sensibilă. Dacă poți ajuta, fă-o fără să judeci.

Horoscop 11 octombrie 2019 Taur
Taurii au chef de aventuri în dragoste, iar această poftă de viață i-ar putea băga în belele, în special dacă nu sunt atenți la sentimentele partenerului. Sau chiar ale partenerilor. Astfel de situații nu se termină niciodată bine. Pe lângă inimi frânte, s-ar putea ca unii nativi din zodia Taur să piardă și o persoană care, în alte circumstanțe, le-ar fi fost un camarad de nădejde.

Horoscop 11 octombrie 2019 Gemeni
Gemenii simt un gol imens pe care nu îl pot nici înțelege și nici explica. Ceva profund pare a lipsi, iar a-l umple cu plăceri de moment nu este o soluție corectă. Câteva clipe petrecute în singurătate ar putea clarifica anumite sentimente. În liniște vei avea ocazia să te asculți cu atenție și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop 11 octombrie 2019 Rac
Racul se va simţi foarte deschis să socializeze la locul de muncă, astăzi mai mult decât de obicei, mai ales cu oamenii cu care te simţi deja confortabil. Acest lucru se datorează faptului că, în general, sunteți o persoană veselă şi pozitivă. Însă, apar şi câteva probleme în cursul serii, când o persoană din anturajul vostru vă face o surpriză nu tocmai plăcută. Rămâneţi calm şi trataţi cu seriozitate problema.

Horoscop 11 octombrie 2019 Leu
Leul este hotărât să obțină anumite lucruri, iar acesta va fi principalul său obiectiv astăzi. Din fericire, ai şi pregătirea mentală ca să reuşeşti în acest demers. Totuşi, obținerea a tot ceea ce vrei să realizezi te va face să te întrebi dacă nu cumva țintele tale sunt prea mici în comparaţie cu ce ai putea să obţii. Nu te păcăli singur. Începe cu lucrurile mici, iar cu răbdare şi timp vei realiza multe lucruri mari.

Horoscop 11 octombrie 2019 Fecioară
Fecioara nu are niciun chef de muncă astăzi, mai ales la gândul că vine sfârşitul săptămânii şi odată cu el, relaxarea. Nu te lăsa pe o ureche, mai ales că un coleg încearcă să-ţi pună beţe în roate, pentru că nu te prea suportă. Lucrează cu atenţie şi nu da nimănui posibilitatea de a declanşa un scandal la locul de muncă.

Horoscop 11 octombrie 2019 Balanţă
Balanțele simt nevoie de a împărtăși o problemă care îi macină de ceva vreme. Dacă ar fi făcut acest lucru din timp, situația ar fi fost mult mai ușoară. În orice caz, alege cu grijă persoana în care să ai încredere și nu ascunde nimic. Orice povară devine de două ori mai ușoară atunci când se împarte la doi, chiar dacă doar la nivel simbolic.

Horoscop 11 octombrie 2019 Scorpion
Inima Scorpionilor e pusă pe jar de o apariție răvășitoare, care le-a dat viața peste cap. Fie un coleg de serviciu, fie un amic cu privirea mult prea plină de înțeles, cert este că tensiunea a ajuns la cote maxime iar cineva trebuie să facă primul pas. Nu rata o astfel de ocazie, pentru că nu vei avea parte de multe. Cine știe, poate e acea persoană pe care o vei privi cu drag peste ani, alături de nepoți.

Horoscop 11 octombrie 2019 Săgetător
Săgetătorii se simt captivi în propria viață și au tendința de a evada prin orice mijloc. De multe ori, pentru nativii din zodia Săgetător, asta înseamnă a pica în brațele primei persoane care le promite luna de pe cer. Și nu sunt deloc puține la număr. Chiar dacă te simți singur, nu accepta orice. Abia atunci când te vei simți bine în propria piele vei putea cunoaște acea persoană care te va împlini.

Horoscop 11 octombrie 2019 Capricorn
Capricornii se simt epuizaţi şi simt că ar trebui să nu muncească astăzi. Doar că aveţi foarte multe obligaţii de la care nu vă puteţi eschiva. Astrele vă recomandă să faceţi un efort şi să finalizaţi tot ce aveţi de făcut pe ziua de azi, pentru că nu veţi regreta. În a doua parte a zilei, vă veţi întâlni cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte multă vreme. Veţi fi nostalgici şi vă veţi aminti de multe evenimente plăcute din trecut.

Horoscop 11 octombrie 2019 Vărsător
Vărsătorii trebuie să se concentreze asupra sănătății. Sfatul astrelor este să meargeţi la sală sau la bazin. Asta vă va ajuta să vă relaxaţi. Dacă aveţi un prieten care deja face astfel de activităţi, n-ar strica să le cereţi sfatul. Ziua Vărsătorilor va trece astfel fără niciun fel de probleme. Seara, partenerul vă va surprinde cu un cadou neaştepat.

Horoscop 10 octombrie 2019 Peşti
Peștii sunt foarte relaxaţi, deşi în jurul lor este o continuă agitaţie. Vă veţi petrece întreaga zi reconsiderându-vă prioritățile în viață. Vă veţi da seama că anumite lucruri sunt mult mai importante decât banii. Realizaţi că trebuie să petreceţi mai mult timp cu prietenii şi membrii familiei, iar un prim pas îl faceţi în această seară, când organizaţi o mică petrecere la voi acasă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 11 Oct - 8:59

Însă, apar şi câteva probleme în cursul serii, când o persoană din anturajul vostru vă face o surpriză nu tocmai plăcută.
Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 45 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 45 din 45 Înapoi  1 ... 24 ... 43, 44, 45

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum