HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 36 din 45 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 45  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Horoscop 3 iulie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 3 Iul - 9:15

Horoscop 3 iulie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiţi să nu analizeze excesiv evenimentele care vor apărea în această zi. Lăsaţi lucrurile să vină de la sine şi viitorul să îşi menţină cursul stabilit de destin. În schimb, acceptaţi propunerile celor din jur pentru a învăţa şi pentru a pune în practică noi activităţi. Cine ştie, poate veţi observa că sunteţi foarte buni într-un anumit domeniu neexplorat până acum.

Horoscop 3 iulie 2019 Taur
Taurii ar trebui să renunţe o perioadă la tehnologie. Cel mai bine ar fi să plecaţi într-o scurtă vacanţă în care să lăsaţi deoparte telefonul, tableta, laptopul sau alte device-uri care să vă atragă atenţia sau care să vă îndrume tot spre afaceri şi alte probleme personale. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de timpul liber alături de cei dragi, ori doar alături de persoana iubită.

Horoscop 3 iulie 2019 Gemeni
Gemeni, asiguraţi-vă că în această zi vă ascultaţi intuiţia, mai ales când vine vorba de probleme sau de schimbări în sfera emoţională. Daţi curs sentimentelor, spuneţi cu sinceritate ce credeţi, iar cel mai important lucru, nu vă luaţi după părerea celor din jur. Fiţi voi sinceri cu voi şi faceţi ceea ce credeţi că e mai bine şi ce vă poate aduce fericire.

Horoscop 3 iulie 2019 Rac
Nativii din Rac trebuie să evite, astăzi, să ia o decizie crucială. Petreceţi mai mult timp în aer liber pentru a vă echilibra starea psihică, dar şi pe cea fizică. Gândiţi-vă foarte bine la ce vă doriţi de la viaţă şi profitaţi de aceste momente favorabile din partea astrelor. Tot astăzi veţi primi o mare şansă în dragoste. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, încercaţi să vă petreceţi seara într-o atmosferă intimă şi cât mai romantică. Nu vă temeţi să vă deschideţi sufletul în faţa persoanei iubite.

Horoscop 3 iulie 2019 Leu
Nativii din Leu trebuie să se ferească, astăzi, să acţioneze impulsiv. Aceste alegeri ar putea să vă afecteze viaţa profesională sau cea personală. Totuşi, dacă veţi încerca să evitaţi total aceste situaţii, nu veţi face decât să prelungiţi inutil agonia. Opriţi-vă un moment, relaxaţi-vă şi gândiţi-vă foarte bine la consecinţe şi la variantele pe care le aveţi. Într-un final, norocul va fi de partea voastră şi veţi reuşi să vă găsiţi drumul în viaţă. Aveţi încredere în voi!

Horoscop 3 iulie 2019 Fecioară
Nativii din zodia Fecioară se vor simţi, astăzi, trădaţi în dragoste. Chiar dacă eraţi într-o perioadă în care credeaţi că fericirea este la cote maxime, o veste dură va veni din partea unui prieten sau poate chiar din partea persoanei iubite. Nu vă grăbiţi să daţi pe vina pe cel de lângă voi pentru că ar putea fi chiar şi vina voastră, într-o oarecare măsură. Totuşi, este momentul în care trebuie să vă schimbaţi complet viaţa.

Horoscop 3 iulie 2019 Balanţă
Balanţele sunt cu capul în nori, au fantezii de tot felul. Plictiseala de la locul de muncă îi face să viseze la vacanţă, la plajă şi soare. Balanţele ar putea lua astăzi o decizie importanţă cum ar fi începerea unei noi relații, schimbarea serviciului sau investirea banilor. Bucurați-vă de activități creative în această după-amiază.

Horoscop 3 iulie 2019 Scorpion
Scorpionii trebuie să-şi asculte intuiția. Astăzi în visele tale se dezvăluie calea către succes. Seara, veţi petrece un timp de calitate cu o rudă apropiată sau un prieten foarte bun. Asigurați-vă că sunteți cu mintea şi sufletul în locul respectiv, sfatul vostru poate fi crucial pentru persoana respectivă.

Horoscop 3 iulie 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii sunt romantici. Bucuraţi-vă de timpul petrecut alături de persoana iubită. Este posibil ca un incident să ducă la consecințe problematice. Veţi constata, cel mai probabil, că, în ciuda economiilor făcute în ultima perioadă, banii de portofel să se împuţineze. Încercați să moderați cheltuielile acolo unde puteți.

Horoscop 3 iulie 2019 Capricorn
Capricornul se va agita astăzi, pentru o afacere sau un proiect personal. Există riscul ca un proiect, care a fost intenționat întârziat de cineva, să necesite mai mult efort și timp pentru rezolvare decât te aşteptai. Cei care lucrează pentru ei înșiși ar trebui să fie mai atenți la personalul lor. În chestiuni personale, ar trebui să evitați metodele tradiționale. Aplicând un pic de creativitate, puteți să începeți o frumoasă poveste de dragoste sau să vă reîmprospătați relația.

Horoscop 3 iulie 2019 Vărsător
Vărsătorul astazi nu trebuie sa aibă incredere în sfatul prietenilor. Mai ales dacă dezvoltați un proiect de afaceri sau creativ, nu permiteți unor prieteni falși, care nutresc în secret o mare invidie, să-ți judece ambițiile.

Horoscop 3 iulie 2019 Pești
Pentru Peşti, este posibil să apară azi o mulţime de idei promitatoare care au potentialul de a face viata mai confortabila pe termen lung. Este important să nu mai vorbiţi cu persoane despre ceea ce ați realizat şi nici să spuneţi cum. Stabiliți un obiectiv mare și mergeți spre el. Fiți atenți la cunoștințele care încearcă să vă îndepărteze de o dragoste la prima vedere.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 3 Iul - 9:16

Tot astăzi veţi primi o mare şansă în dragoste.
Nu si eu Crying or Very sad
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Horoscop 4 iulie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 4 Iul - 8:42

Horoscop 4 iulie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiţi să lase lauda deoparte, chiar dacă îşi doresc să povestească tuturor despre succesul lor, mai ales în plan profesional. S-ar putea ca anumite persoane să devină invidioase şi să încerce să vă pună beţe-n roade. Seara este potrivită pentru a o petrece alături de persoana iubită. Aţi putea stabili şi toate detaliile pentru a pleca în vacanţă în această vară.

Horoscop 4 iulie 2019 Taur
Tauri, evitaţi disputele oricât de mult puteţi. Staţi departe de situaţiile tensionate, de certuri sau neînţelegeri, mai ales la serviciu. Încercaţi să comunicaţi deschis, să aveţi răbdare şi să găsiţi rezolvare pentru orice problemă apărută din senin. Cei singuri au şansa de a-şi găsi perechea.

Horoscop 4 iulie 2019 Gemeni
Gemeni, problemele nerezolvate pot cântări destul de greu. Pesimismul vostru v-ar putea bloca calea către noi victorii. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că aveți grijă de voi, mai ales în plan emoţional. Este posibil să întălniţi pe cineva special în această zi, să vă îndrăgostiţi la prima vedere. Fiţi cu ochii în patru şi nu refuzaţi propunerile de distracţie ale acelora dragi vouă.

Horoscop 4 iulie 2019 Rac
Nativii din Rac sunt sfătuiţi, astăzi, să evite epuizarea emoţională şi fizică. Încercaţi să vă protejaţi sănătatea cu orice risc. Astrele v-au pregătit o surpriză uriaşă în ceea ce priveşte situaţia amoroasă. Spre seară, aveţi o mare şansă să întâlniţi persoana alături de care vă veţi petrece tot restul vieţii. Şansele de potrivire sunt uriaşe aşa că staţi cu ochii în patru. Fericirea poate veni de oriunde!

Horoscop 4 iulie 2019 Leu
Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de o reuşită uriaşă în ceea ce priveşte locul de muncă. Ar putea fi vorba despre o promovare, un bonus sau o diplomă de recunoaştere. Este indicat să folosiţi această reuşită în avantajul vostru. Depinde doar de voi cum veţi reuşi să fructificaţi această situaţie. În ceea ce priveşte partea sentimentală, astrele vă recomandă să încercaţi să vă cunoaşteţi pe voi înşivă, înainte de a căuta fericirea adevărată.

Horoscop 4 iulie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară vor suferi, astăzi, o decepţie în dragoste. Iubirea vieţii voastre se va dovedi a fi ceva fals şi care a durat mai mult decât era cazul. Încercaţi să treceţi peste această situaţie neplăcută cu capul sus. Amintiţi-vă că nimeni nu merită dragostea voastră decât dacă aceasta se întoarce şi la voi. Odată ce veţi trece peste această decepţie, veţi simţi din nou gustul libertăţii şi veţi avea o nouă şansă să vă refaceţi viaţa.

Horoscop 4 iulie 2019 Balanţă
Balanțele să lase rușinea deoparte, în căutarea dragostei. Pentru că timiditatea nu face casă bună cu aventura, iar nicio poveste de iubire nu a început cu o tăcere de câteva săptămâni. Fii sincer și direct, chiar dacă spui numai bazaconii, naturalețea este cea mai de preț calitate atunci când cunoști o persoană. Capul sus și spatele drept, ce e al tău e pus deoparte.

Horoscop 4 iulie 2019 Scorpion
Scoprionii află ce înseamnă cu adevărat puterea unei atingeri. Câteva clipe pline de emoție, trăite în compania unei persoane atrăgătoare, îi transformă din cuceritori în cuceriți, definitiv și iremediabil îndrăgostiți. Rezistența este inutilă, cine are de gând să se predea cu arme și muniție să o facă cu zâmbetul pe buze. Atunci începe dragostea, când cad barierele.

Horoscop 4 iulie 2019 Săgetător
Săgetătorii caută în trecut soluții pentru problemele din prezent, când ar trebui să fie exact invers. Răspunsul nu va veni din amintiri, care, oricum, se distanțează tot mult de realitate odată cu trecerea timpului, ci dintr-o analiză atentă a deciziilor recente și prin intuiție. Soluția stă unde stă și problema, pe umeri, acolo unde se află mereu decizia bună și cea rea. Doar să asculți cu atenție ce îți transmite trupul.

Horoscop 4 iulie 2019 Capricorn
Capricornii ar trebui să meargă diseară la un spectacol. Au nevoie de o ieşire cu prietenii, să se relaxeze. În plus, ar fi o ocazie excelentă ca să-şi consolideze relaia cu prsoana iubită. În timpul zilei, acordați o mai mare atenție detaliilor dacă sunteţi implicaţi într-o afacere sau dacă aveţi de semnat un contract important. De asemenea, nu uitați să vă hidratați și să daţi atenţie semnalelor pe care corpul vi le oferă.

Horoscop 4 iulie 2019 Vărsător
Vărsătorii ar trebui să facă o listă cu ce au de făcut astăzi. Acest lucru vă va ajuta să nu vă împovăraţi cu sarcini suplimentare care pot duce la o epuizare extremă. După-amiaza poate aduce mici cheltuieli, cum ar fi cadouri cumpărate pentru prieteni sau membri ai familiei. Unii vă vor cere sfatul pentru a-și începe propria afacere.

Horoscop 4 iulie 2019 Pești
Astăzi, Peştii se apropie de finalizarea unui proiect la care lucrează de foarte mult timp. În această seară, aţi putea organiza o petrecere. Bucuraţi-vă de timpul liber, de vară şi de prieteni. În plus, este o ocazie excelentă ca să puneţi la punct ultimele detalii privind vacanţa la mare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 4 Iul - 8:53

Spre seară, aveţi o mare şansă să întâlniţi persoana alături de care vă veţi petrece tot restul vieţii.
Ce sa-ti spun?!? Very Happy Exact asta o sa mi se intample azi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Horoscop 5 iulie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 5 Iul - 8:48

Horoscop 5 iulie 2019 Berbec
Berbeci, staţi departe astăzi de conflicte, mai ales la serviciu. Încercaţi să oferiţi înţelegere şi să fiţi răbdători cu acele persoane care nu au experienţă. Ajutaţi şi veţi obţine ajutor la rândul vostru. În dragoste,a strologii vă recomandă să fiţi cumpătaţi, până la urmă trebuie să aveţi ochi doar pentru persoana iubită.

Horoscop 5 iulie 2019 Taur
Tauri, ziua voastră va fi liniştită şi relaxantă, după ce veţi îndeplini acele sarcini urgente pe car ele-aţi lăsat până pe ultima sută de metri. S-ar putea să primiţi o veste foarte importantă. Un apel telefonic vă poate schimba viaţa şi felul de a privi lucrurile de acum înainte. Gândiţi-vă bine la viitorul vostru şi la dorinţele pe care le-aţi putea materializa.

Horoscop 5 iulie 2019 Gemeni
Gemeni, ascultaţi-vă intuiţia. Dacă vreţi să invitaţi pe cineva la o întâlnire romantică, ce mai staţi pe gânduri? Profitaţi de fiecare oportunitate care vă apare în cale. La serviciu aţi putea face schimbări, aţi putea să vă deschideţi o afacere proprie şi să prosperaţi pe cont propriu. Cine ştie, poate aşa veţi obţine cu adevărat succesul.

Horoscop 5 iulie 2019 Rac
Oricât ar încerca Racii să se ferească de probleme, acestea vor veni în valuri și din ce în ce mai complexe. Pe plan sentimental, nativii din zodia Rac sunt măcinați de comportamentul persoanei iubite, pe care îl consideră misterios sau de-a dreptul bizar. Este posibil ca la mijloc să stea un secret care ar putea zdruncina din temelii relația, așadar se recomandă prudență și, pe cât posibil, calm.

Horoscop 5 iulie 2019 Leu
Leii sunt nevoiți să amâne o discuție importantă cu partenerul de viață, din cauza unor stări de nostalgie. Dintr-un motiv care le scapă, nativii din zodia Leu sunt încărcați de emoție, iar amintiri din trecut revin cu o forță care copleșește. Înainte de a face un pas important în relația de cuplu este necesar ca aceste probleme să fie rezolvate. Pe cât posibil, încearcă să discuți cu un prieten apropiat, care a trecut prin asemenea clipe și știe cum pot fi depășite.

Horoscop 5 iulie 2019 Fecioară
Fecioarele trebuie să fie mai atente cu cei din jur. Mult prea organizate, au tendința de a da milităria jos din pod, spre nemulțumirea colegilor și a prietenilor. Nici persoana iubită nu pare a fi scutită de exigența nativilor din zodia Fecioară, obișnuiți ca totul să meargă în perfectă ordine. Cei dragi au dorințele și nevoile lor și trăiesc după un ritm propriu, nu încerca să forțezi nota, chiar dacă ai intenții bune.

Horoscop 5 iulie 2019 Balanţă
Astăzi, Balanţele îşi fac noi prieteni. S-ar putea ca printre ei să fie şi o persoană în faţa căreia simţiţi nevoia să vă lăudaţi cu tot felul de lucruri pe care le-aţi realizat. Sunteţi atraşi de această persoană şi este posibil să iasă scântei, dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie. Aşa că, fii atenţi la aceste ispite. În ansamblu, ziua de vineri promite să aducă pozitivitate în viaţa voastră. Seara, vă veţi bucura de romantism în brațele persoanei iubite.

Horoscop 5 iulie 2019 Scorpion
Scorpionii vor avea tot felul de surprize neplăcute. Poate că experiențele negative vor fi legate de afaceri sau de locul de muncă. Aşadar, fiţi prudenţi şi să sperăm că nu se va întâmpla ceva rău până seara, când vă veţi relaxa în liniştea căminului. Veți dori să vă petreceți timpul cu cei pe care îi iubiţi şi care v-au fost alături în clipele mai puţin frumoase ale existenţei voastre.

Horoscop 5 iulie 2019 Săgetător
Săgetătorii trebuie să se ţină de planul făcut pentru ziua de astăzi. Fiţi încrezători în propriile forţe şi evitați gândurile negative. Seara va fi plină de momente romantice. Dacă sunteți deja într-o relație, luați-vă partenerul de viaţă la o cină într-un restaurant elegant. Săgetătorii singuri care caută un partener nu trebuie decât să se uite mai bine în jurul lor.

Horoscop 5 iulie 2019 Capricorn
Nativii din Capricorn vor simţi, astăzi, fericirea supremă. Fie că veţi întâlni o persoană dragă, fie că veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit un proiect la care munciţi de foarte mult timp, norocul va fi de partea voastră. Depinde doar de voi cum veţi reuşi să administraţi succesul. Pe plan sentimental, lucrurile vor merge în direcţia în care vă doriţi, astfel că trebuie să fiţi încrezători în voi şi să vă purtaţi normal.

Horoscop 5 iulie 2019 Vărsător
Nativii din Vărsător vor simţi, astăzi, nevoia de a cheltui excesiv. Astrele vă recomandă să vă gândiţi de două ori înainte de a face o achiziţie. Aţi putea descoperi, la sfârşitul zilei, că unele lucruri pentru care aţi cheltuit o mare sumă de bani sunt, în realitate, inutile. Dacă aşteptaţi cu nerăbdare concediul, trebuie să analizaţi foarte bine cum îl veţi petrece. Planificaţi toate activităţile, însă nu uitaţi să vă odihniţi.

Horoscop 5 iulie 2019 Pești
Nativii din Peşti vor fi supuşi, astăzi, unor experienţe neplăcute din partea unor oameni negativişti. Frustrarea şi toate emoţiile negative vă vor fi transmise continuu de aceşti indivizi, însă trebuie să evitaţi pe cât posibil întâlnirea cu ei. Astrele vă sfătuiesc să nu vă pierdeţi încrederea şi să vă gândiţi doar la lucruri pozitive. În fapt, fericirea înseamnă acel lucru pe care îl aşteptaţi cu nerăbdare. Fiţi fericiţi!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 5 Iul - 8:50

Oricât ar încerca Racii să se ferească de probleme, acestea vor veni în valuri și din ce în ce mai complexe
No, drace Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Horoscopul zilei de 6 Iulie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 6 Iul - 8:15

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Sănătatea și munca sunt temele principale ale acestui sfârșit de săptămână. Se pare că ai multe si mărunte de facut la locul de munca, insa rezerva-ti momente si pentru sufletul tau. Relatiile colegiale sunt disonante, asa incat bazeaza-te doar pe tine. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. Evita eforturile fizice mari, plimba-te mai mult in aer liber si foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea stării de spirit.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Weekend-ul acesta se anunta chef si cantec in relatiile sentimentale. Sunt posibile neintelegeri cu persoana iubita, insa problema este in modul tau de raportare la iubire si implicatiile ei. Este nevoie sa iti schimbi atitudinea vizavi de cei dragi si sa le asculti doleantele. Pentru altii, copiii si nevoile lor le vor da batai de cap. Sunt zile bune pentru a organiza agape pentru cei apropiati. Ocupă-te și de un hobby.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
La finalul acestei saptamani, cel mai bine te vei simti acasa. Treburile gospodaresti le vei putea face mai usor si cu spor. Orienteaza-ti atentia si eforturile spre îmbunătățirea conditiilor din spatiul de locuit. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Cineva apropiat poate avea probleme de sanatate sau financiare si e posibil sa iti ceara ajutorul. Acorda-i sprijinul numai dupa ce rezolvi treburile tale.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
S-ar putea sa fii mai mult pe drumuri in acest weekend. Se intrezaresc intalniri si dialoguri deosebite cu prietenii si rudele apropiate. Vor veni catre tine multe informatii, dar selecteaza-le cu atentie si nu pleca urechea chiar la tot ce auzi. Pe de alta parte, sunt zile bune pentru a invata sau pentru a merge la cursuri. Rezerva-ti momente pentru odihna, plimbari relaxante in aer liber si pentru somn.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Capitolul financiar va fi tema principala a acestui weekend. Esti preocupat de veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu. Se pare ca nu ai chiar asa de multa treaba in sfera muncii si de aici sigur ca si plata este pe masura. Bine ar fi sa cheltuiesti strictul necesar, sa iti pui bani deoparte si sa eviti investitiile sau speculatiile financiare. Energia vitala fluctueaza mult. Tentatia de a manca prea mult este la cote inalte, de aceea fii prudent.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Emotivitatea este la cote inalte si de aici starile tale de spirit se schimba des. Sunt zile bune pentru a te ocupa doar de tine. Revizuiește-ți garderoba, mergi la un salon de infrumusetare si intretinere corporala sau programeaza-ti cursuri pentru dezvoltare personala si relationala. Ai fi tentat sa te implici prea mult in treburile altora, insa ar fi bine sa eviti aceasta atitudine. Sanatatea este vulnerabilă.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Esti foarte interiorizat la finalul acestei saptamani. Sunt zile bune pentru a sta de vorba cu propria ta fiinta si pentru a te gândi la noi planuri de viitor. Evita locurile aglomerate si plimba-te mai mult in aer liber. Iti sunt de bun augur meditatiile in locuri sfinte, remediile naturiste si somnul. Insomniile si visele premonitorii vor fi la ordinea zilei. Rolul lor este de a te ajuta sa vezi mai bine realitatea, astfel incat sa o pornesti pe un alt drum.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Weekend-ul acesta se pare ca te vei inconjura de prieteni. Iti sunt favorizate dialogurile cu persoanele dragi din viata ta, dar si cu cei care te protejeaza. Se pot isca diverse controverse si chiar conflicte in toata regula. Evita sa-ți divulgi secretele si planurile de viitor. Bine ar fi sa faci o analiza serioasa asupra oamenilor din preajma ta si sa renunti la cei care iti pun bețe in roate. De retinut ca prieteni adevarati sau protectori nu prea ai.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Imaginea ta in ochii lumii este foarte importanta la finalul acestei saptamani. Sunt posibile altercatii cu un sef sau cu persoane cu autoritate, de aceea fii prudent. De retinut ca domeniul profesional si statutul tau social sunt in continua transformare. Familia si cei dragi au alte treburi, astfel incat vei fi nevoit sa te descurci singur vizavi de tot ce tine de relatiile sociale si profesionale. Rezerva-ti momente pentru relaxare, odihna si plimbari in aer liber.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Weekend-ul acesta este favorabil activitatilor culturale si rafinarii sufletesti. Mergi la spectacole de teatru, muzica sau participa la seminarii pe teme spirituale. Este nevoie să-ți reevaluezi atitudinea si conceptiile vizavi de spiritualitate si implicatiile ei. Pe de alta parte, unii nativi pot lua legatura cu cineva din strainatate sau pot planifica demersuri pentru calatorii indepartate.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Banii si bunurile materiale iti vor capta atentia la sfarsitul acestei saptamani. Este vorba despre castigurile altora sau despre ceea ce detii in comun cu altii. Sunt posibile neplaceri in sensul ca ori o plata ce trebuia sa iti vina de mult întârzie, ori se amână, ori vin bani mult mai putini decat te asteptai tu. In orice caz, recomandabil este sa faci economii din propriile resurse, sa cheltuiesti strictul necesar si să-ți achiti la timp toate datoriile.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Relatiile parteneriale iti vor da batai de cap in weekend-ul acesta. Sunt posibile reconfigurari in cadrul unor colaborari mai vechi si schimbarea conditiilor de lucru sau a partenerilor. Recomandabil este sa fii prudent si sa lasi deoparte activitatile care nu te mai reprezinta. Sanatatea este vulnerabila, astfel incat asculta-ti organismul si odihneste-te suficient. Bine ar fi sa iti indrepti atentia si catre partenerul de viata.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 6 Iul - 8:17

S-ar putea sa fii mai mult pe drumuri in acest weekend.
S-ar putea sa fiu pe drumuri sau s-ar putea sa fiu acasa. O sa fiu acasa Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Horoscop 10 iulie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 10 Iul - 8:28

Horoscop 10 iulie 2019 Berbec
Berbecii au parte de mult noroc în afaceri. Puteţi obţine un premiu, o mărire de salariu sau o avansare la locul de muncă. Aveţi grijă dacă aveţi de semnat un contract important, verificaţi fiecare detaliu şi analizaţi şansele sigure de câştig. Spre seară s-ar putea să aveţi parte de o surpriză din partea persoanei iubite.

Horoscop 10 iulie 2019 Taur
Tauri, gândiţi-vă la vecini dacă aveţi de gând să daţi o petrecere în apartament. Nu exageraţi cu muzica sau anunţaţi-vă colocatarii înainte pentru a nu se supăra sau pentru a nu crea conflicte fără sens. Cel mai probabil nu vor exista incidente şi veţi avea parte de o aniversare extraordinară, alături de cei dragi vouă. Îna faceri,a strologi iau veşti bune şi întrevăd o creştere salarială în viitorul apropiat.

Horoscop 10 iulie 2019 Gemeni
Gemeni, nu vă grăbiţi aatât de tare să demonstraţi celor din jur de ceea ce sunteţi capabili. Fiţi liniştiţi, înţelegători şi răbdători atunci când cei apropiaţi vă cer sfatul, ajutorul. Lucraţi cu încredere la acel proiect important şi la final s-ar putea ca şefii să vă premieze pentru eforutl şi devotamentul de care aţi dat dovadă.

Horoscop 10 iulie 2019 Rac
Nativii din Rac vor avea ocazia, astăzi, să analizeze foarte bine viaţa pe care o duc. Evitaţi să vă comparaţi cu alte persoane pentru că asta nu v-ar aduce decât stres. Pe parcurs ce vă veţi gândi la viaţa pe care o aveţi, veţi descoperi că, de fapt, ar trebui să fiţi extrem de fericiţi şi mulţumiţi. Uneori este mai bine să vă mulţumiţi cu ceea ce aveţi pentru a vă putea bucura atunci când primiţi lucruri în plus. Tot astăzi, veţi avea şans să întâlniţi o persoană cu care aveţi lucruri de rezolvat şi care v-a ignorat de foarte mult timp.

Horoscop 10 iulie 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor descoperi, astăzi, beneficiile lucrului în echipă. Deşi sunteţi obişnuiţi să le faceţi voi pe toate, veţi afla că este mult mai uşor şi mai productiv să împărţiţi sarcinile. Totodată, nu trebuie să fiţi duri cu colegii voştri. Fiecare are un mod în care lucrează şi trebuie să acceptaţi acest lucru. Fericirea vă aşteaptă acasă, astfel că veţi aştepta cu nerăbdare sfârşitul programului pentru a putea ajunge la ea.

Horoscop 10 iulie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară vor resimţi, astăzi, o mulţime de sentimente negative care vor fi provocate de o persoană cu care nu aveţi o relaţie foarte bună. Fiţi rezonabili şi sinceri şi veţi reuşi să vă câştigaţi respectul cuvenit. Pentru a vă restabili echilibrul fizic şi emoţional, astrele vă recomandă să faceţi o plimbare în natură, să vă jucaţi cu cei mici sau să vă relaxaţi cum ştiţi voi mai bine. Veţi avea nevoie de toată energia pozitivă pentru următoarele zile.

Horoscop 10 iulie 2019 Balanţă
Rişti să te pierzi în gândurile tale, daca stai prea mult să îţi analizezi propria viaţă, astăzi. Încearcă să rămâi ancorat în realitatea acestei lumi şi să faci doar ceea ce îţi aduce multă bucurie. E indicat să faci schimbări la aspectul tpu exterior, să începi o dietă sau să te preocupi mai mult de un nou hobby. Astrele sunt favorabile încercării tale de a cuceri pe cineva abia cunoscut şi a începe o relaţie de iubire.

Horoscop 10 iulie 2019 Scorpion
Câtâ vreme eşti dispus să faci totul pentru binele echipei, succesul nu te va ocoli şi vei avea numai reuşite. După serviciu, dacă eşti înt-ro relaţie e recomandat să petreci cât mai mmult timp cu partenerul. Asigură-te că nu sunt lucruri ascunse ăntre voi. Dacă eşti singur, fii atent la persoanele noi întâlnite în mediul online.

Horoscop 10 iulie 2019 Săgetător
Nu ai o stare de spirit pozitivă astăzi şi e posibil ca asta să fie din cauza oboselii acumulată la serviciu. S-ar putea să ai un moment de revoltă în care să ceri imperativ o vacanţă la plajă. Dacă eşti atât de norocos încât să fii deja în concediu, două sfaturi: nu încerca nicio mâncare exotică şi nu cheltui toţi banii de vacanţă încă din prima zi.

Horoscop 10 iulie 2019 Capricorn
Capricornii sunt încurajați să își exprime cu sinceritate sentimentele, în special dacă au prins drag de o persoană. De altfel, este posibil ca această nouă apariție să aștepte cu nerăbdare un prim pas, mai ales dacă interacțiunile dintre voi doi au fost pline de chimie. Nu aștepta momentul ideal, pentru că momentul ideal este chiar acum. Adună-ți curajul, așa începe orice poveste de iubire.

Horoscop 10 iulie 2019 Vărsător
Vărsătorii ar face bine să ia o pauză de la stres, prin orice mijloc. Câteva zile libere, o ieșire în natură sau chiar câteva ore departe de telefon (și de probleme) ar putea schimba complet atmosfera. Nu lăsa grijile de zi cu zi să te acapareze. Este dreptul tău ca, din când în când, să îți reîncarci bateriile în liniște, fără ca nimeni să-ți ceara socoteală pentru asta.

Horoscop 10 iulie 2019 Pești
Peștii ar face bine să se pregătească sufletește, pentru că urmează un adevărat roller-coaster emoțional. În dragoste lucrurile se desfășoară atât de rapid, încât nu este exclus ca unii nativi din această zodie să termine ziua nu ca iubiți, ci ca logodnici. În orice caz, astrele s-au aliniat pentru clipe unice în relația de cuplu, încărcate cu emoție și mister. Trăiește din plin momentul, fără grija zilei de mâine, pentru că este unul unic.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 10 Iul - 8:40

Tot astăzi, veţi avea şans să întâlniţi o persoană cu care aveţi lucruri de rezolvat şi care v-a ignorat de foarte mult timp.
Asa ar fi frumos - dupa ce m-a ignorat atata timp - sa intalnesc persoana aceea Laughing Care-o fi ea Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Faun la data de Mier 10 Iul - 11:10

horoscopul il iei de pe e-astrolog?
Faun
Faun
2
2


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 10 Iul - 11:11

Nu. Asta zilnic il iau de pe unde apuc. Doar cel lunar e de pe e-astrolog.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Faun la data de Mier 10 Iul - 11:28

eu pe forumul meu il iau pe de acvaria.ro
Faun
Faun
2
2


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s la data de Mier 10 Iul - 17:48

"Fericirea vă aşteaptă acasă" asa este, acolo e liniste si pace, cat despre lucrul in echipa cred ca voi face un team building cu Ghita si Desy. Rezultatul vi-l scriu maine.
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Horoscop 12 iulie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 12 Iul - 8:35

BERBEC O zi de vineri mai liniştită. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate. Concentrează-te pe problemele urgente. Domeniul sentimental e bine aspectat. Eşti gata să-ţi respecţi promisiunile făcute şi cauţi serios mijloace şi oameni ca să te poţi ţine de cuvânt. Păstrează prieteniile de afaceri strict convenţionale şi nu exagera cu confesiunile. Fii discret! Am uitat să spun că dimineaţa poate că o să ai nevoie de puţin ajutor ca să găseşti ceva în propria casă!

TAUR Dimineaţa este un timp bun pentru rezolvarea cu succes a problemelor de serviciu şi/sau financiare. O problemă personală, mai veche, îşi poate găsi azi o rezolvare parţială. Nu mai amâna! Eşti pregătit moral şi material pentru schimbările care se profilează şi, în sinea ta, eşti mândru şi mulţumit pentru că vremurile nu te iau pe nepregătite. Modul în care abordezi astăzi relaţiile de serviciu denotă că ai învăţat din greşelile trecutului. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere.

GEMENI Conjunctura astrală dă semne ca să tragi concluzia că de astăzi lucrurile încep sa meargă spre bine, la serviciu, acasă, în relaţiile sociale. Încearcă să păstrezi direcţia aceasta benefică. În activitate, la munca de zi de zi, eşti creativ şi inspirat în a găsi metode care să-ţi simplifice şi să-ţi uşureze viaţa profesională. Totuşi, trebuie să fii mai calm şi mai destins ca să poţi aborda problemele care îţi frânează activitatea profesională şi îţi influenţează negativ cariera.

RAC Nu prea ai bani şi eşti într-o situaţie tragico-comică. Puţin umor nu strică, când singura certitudine este lipsa certitudinii. Nu te poţi baza pe nimeni şi pe nimic, eşti pe cont propriu! În hotărârea ta de astăzi în domeniul financiar se poate vedea experienţă şi maturitate. Ceea ce te bucură şi îţi face cinste! O vorba, un telefon sau o informație îţi aduce o veste buna, ceea ce îţi confirmă intuiţia. A doua parte a zile este revelatoare pentru presupunerile tale. Rămâne doar să spui: am zis eu! Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Interesul, aproape o pasiune s-ar putea spune, caracteristic zilei de astăzi, este pentru îmbrăcăminte.

LEU Este momentul să-ţi impui ideile anturajului, încet-încet, aproape insidios şi cu discreţie, pe furiş, cum numai o felină ştie să facă! Poate-i păcăleşti şi înţeleg de vorbă bună… Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Nu uita că ceea ce este important pentru tine este ca cei din jur să te considere generos şi nobil, un leu-rege făcut pentru fericirea lor!

FECIOARA Caracterul tău întreprinzător şi mereu gata să ajute pe cei din jur îţi aduce aprecieri şi aliaţi. Ai nevoie de o schimbare şi nu e vorba doar de schimbarea ideilor, ci de ceva mai profund! Trebuie să fii mai reţinut şi să nu trâmbiţezi adevăruri care dor – acest lucru în domeniul sentimental. Nu exagera problemele de sănătate şi nu lua aiurea medicamente neprescrise de medic. Pe seară trebuie să respecţi nişte reguli, nişte convenţii sociale, nu fă figură lungă, este spre binele tău şi imaginea ta bună.

BALANŢA Meriţi mai mult, de la serviciu şi chiar de la familie. Ai sentimentul că ţi se minimalizează eforturile. Probabil aşa e, dar trebuie să-ţi aştepţi rândul ca să plăteşti cu aceiaşi monedă! Totuşi, astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Ştii că eşti valoros şi că lumea nu te apreciază, este suficient – toate geniile au fost neînţelese, nu?

SCORPION Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare altfel poți avea mai mult de muncă. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor! Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu, sau unde muncești. Respiră profund şi trăieşte viaţa din plin, pentru că astăzi primeşti o veste bună, care te ajută să-ţi regăseşti calmul. O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie.

SĂGETĂTOR Dimineaţa, puţin mai aglomerată. Poţi să finalizezi unele lucruri întârziate în prima parte a zilei. Trebuie să te odihneşti mai mult, în a doua parte a zilei. Seara, poate stai acasă! Configuratiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa proprie. Trebuie să ai mai multă încredere în fortele proprii si sa nu ceri ajutor decat când este absolut necesar. Asa o sa eviti refuzurile şi deceptiile.

CAPRICORN Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste bună care îţi dă curaj! Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea iţi este pusă la încercare. Nu-ti pune nădejdea în ajutorul familiei sau al anturajului – trebuie să te descurci singur… asta pentru siguranţa proprie, cel mai important lucru pentru tine! Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia.

VĂRSĂTOR Nu prea lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în nici un fel, imediat. Dar verifică-le cu multă grijă! O zi bună în ceea ce priveşte domeniul relaţiilor umane. O zi favorabilă, în special pentru activităţile de rutină. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor gen „trec eu pe la tine” . Aminteşte-ţi că nu ai timp!

PEŞTI Ai de luat o decizie, mai complicată. Nu mai amâna şi nu mai căuta soluţii temporare. Politica struţului nu este eficientă, leneşul mai mult aleargă şi zgârcitul mai mult păgubeşte! Schimbările bruşte de direcţie trebuie evitate, în viaţă, în afaceri, în dragoste ca şi pe şosea. Afacerile personale sunt foarte bine aspectate, mai ales pe seară. Cu toate că cineva aşteaptă un răspuns de la tine, nu trebuie să te grăbeşti. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 36 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 36 din 45 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 45  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum