HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 35 din 45 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40 ... 45  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 22 Iun - 8:53

Este posibil ca una dintre rudele sau prietenii voştri apropiați să aibă nevoie de atenția voastră.
O sa incerc sa fiu atenta la toti cei care au nevoie de mine love
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Horoscop 24 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 24 Iun - 8:44

Horoscop 24 iunie 2019 Berbec
Berbecii sunt încurajaţi astăzi să poarte acea conversaţie lungă, obositoare, dar necesară pentrua clarifica anumite neînţelegeri cu persoana iubită sau cu cineva apropiat. Aveţi grijă la detalii, la cuvinte şi încercaţi să aveţi răbdare. Plictiseala nu îşi are rostul, spre seară aţi putea ieşi în oraş sau la o cină romantică.

Horoscop 24 iunie 2019 Taur
Taurii ar trebui să se bazeze pe propria lor intuiţie. Este o zi bună în afaceri, fructuoasă dacă vreţi să porniţi proiecte noi, să semnaţi documente importante sau să vă schimbaţi jobul. Nu faceți însă confesiuni în dragoste și nu începeți nici un fel de parteneriat. Sunt posibile îngrijorările privind economiile și siguranța portofelului, dar toate se vor rezolva de la sine.

Horoscop 24 iunie 2019 Gemeni
Gemenii, în această zi, pot atrage un interes sporit. Poate că motivul pentru acest lucru va fi un proiect de serviciu de succes sau o anumită persoană cu adevărat interesantă pentru voi. Cei care caută dragostea însă sunt sfătuiţi să fie cu băgare de seamă. Nu oricine este potrivit, iar gesturile egoiste vor fi nelipsite din partea unor persoane, chiar apropiate.

Horoscop 24 iunie 2019 Rac
Rac, există un risc de erori în chestiuni profesionale. Nu uitați de această previziune și faceți totul pentru a vă proteja de colegii care vor să vă șapte „groapa”. Demonstraţi şefilor că puteţi, că vreţi să creaţi lucruri senzaţionale şi veţi vedea că succesul nu e imposibil de dobândit. Există șansa de a face pace cu prietenii, de a găsi aliați ai ideilor voaste creative sau de a atrage un interes deosebit între posibilele interese ale dragostei. Nu combinați cariera și viața personală, precum și cheltuielile mari.

Horoscop 24 iunie 2019 Leu
Începi săptămâna precum un campion la locul de muncă. Obţii rezultate pozitive pe mai multe planuri şi vei fi lăudat pentru modul în care acţionezi. Cine ştie, poate se lasă şi cu o remunerare consistentă pentru efortul depus. Nu este cazul să te mulţumeşti cu puţin. Luptă să ajungi în vârf şi să obţii un profit maxim de pe urma acţiunilor tale. Chiar dacă asta înseamnă că apropiaţii încep să te invidieze pentru succesul obţinut.

Horoscop 24 iunie 2019 Fecioară
Sunt momente în care dai dovadă de gelozie, deşi nu este cazul. Păstrează-ţi calmul şi acţionează ca un om matur. Nu culca urechea la vorba târgului. Trebuie să ai încredere în apropiaţi, dar şi curajul de a discuta cu ei cu cărţile pe faţă. Spre finalul zilei, răbdarea ta este pusă în dificultate de o serie de probleme casnice. Ajungi ca cel mai mult să-ţi baţi capul cu un aparat electric care nu mai funcţionează cum îţi place ţie. Şi te gândeşti serios dacă să-l repari sau să-l schimbi.

Horoscop 24 iunie 2019 Balanţă
Ai grijă la bugetul familiei. Nu este ziua potrivită pentru a te arunca la cheltuieli inutile. Rămâi la strictul necesar, dacă nu vrei să ai parte de surprize neplăcute. Astrele nu îţi surâd astăzi şi există pericolul ca spre sfârşitul zilei să fi implicat într-o discuţie aprinsă. Chiar dacă ai dreptate, poţi fi omul mai mare şi poţi ceda iniţiativa. Important este ca lucrurile să nu degenereze.

Horoscop 24 iunie 2019 Scorpion
Lipsa de încredere în forţele proprii şi faptul că eşti neatent te transformă într-un adevărat outsider al zilei. Dar nu uita că cine râde la urmă, râde mai bine. Iar revenirea ta s-ar putea să-i uimească atât de mult pe colegi încât să te propună pentru o funcţie importantă. Ai grijă de tine. Mergi la doctor dacă simţi dureri pentru că urmează o perioadă în care vei avea mare nevoie să poţi să performezi la 100% din potenţial.

Horoscop 24 iunie 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii îşi fac noi prieteni, sunt deschişi relaţiilor şi îşi pot întâlni, chiar, jumătatea. Există șanse ca pe parcursul zilei lista voastră de contacte să fie completată cu persoane care vă vor ajuta în viitor, în cariera profesională. Astrele nu vă recomandă să amestecaţi viaţa personal cu munca. Pot apărea unele probleme minore, conflicte cu vecinii sau membrii familiei.

Horoscop 24 iunie 2019 Capricorn
Capricornii îşi fac astăzi tot felul de probleme. Sunt îngrijoraţi, iar starea lor este extrem de agitată. Un apel telefonic va face ca lucrurile să se înrăutăţească, astfel că trebuie să rămâneţi calmi şi să încercaţi să priviţi partea plină a paharului. Foarte important, nu transferaţi problemele altora în familia voastră. În iubire, lucrurile se complică, însă nu lăsaţi ca distanţa să fie un obstacol în calea iubirii și a romantismului.

Horoscop 24 iunie 2019 Vărsător
Pentru Vărsători, bucuriile şi fericirea vin la pachet cu grijile. Cel mai probabil, motivul triumfului va fi realizările profesionale. Veţi scăpa de problemele financiare pe care le-ţi avut în ultima perioadă. Mai mult, ideile geniale vin pe bandă rulantă, astfel că viitorul vostru financiar sună foarte bine. Toate problemele din această zi sunt în plan personal. În familiile Vărsătorilor pot apărea tot felul de dezacorduri, care se rezolvă doar prin comunicare.

Horoscop 24 iunie 2019 Pești
Peştii pot avea probleme la locul de munca. Nu este exclus ca anumite semnale de alarmă să fie primite de la un coleg. Vreţi ca totul să tindă spre perfecțiune, ceea ce vă va agita foart tare şi vă va aduce foarte multe nemulţumiri. Nu cumpăraţi obiecte inutile, de care nu aveţi nevoie. Lăsaţi achiziţiile pentru zile mai bune din punct de vedere financiar. Dacă aveţi de făcut confesiuni persoanei iubite, luni este ziua perfectă pentru asta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 24 Iun - 8:55

Există șansa de a face pace cu prietenii, de a găsi aliați ai ideilor voaste creative sau de a atrage un interes deosebit între posibilele interese ale dragostei.
Daca exista sanse, e bine Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Horoscop 25 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 25 Iun - 8:45

Horoscop 25 iunie 2019 Berbec
Berbeci, nu vă fie teamă să încercaţi lucruri noi. Experienţe inedite şi amintiri frumoase vor ieşi în calea voastră dacă veţi avea un gram de curaj. Ce mai staţi? Dacă refuzaţi aceste oportunităţi, mai târziu vă veţi întreba „Ce-ar fi fost dacă?” Zâmbiţi în faţa viitorului vostru şi îmbrăţişaţi oportunităţile care vă ies în cale. Veţi avea parte de o zi formidabilă.

Horoscop 25 iunie 2019 Taur
Taurii, în această zi, ar putea obţine câteva oferte tentante. Este posibil ca unele dintre ele să fie asociate cu schimbarea locului de muncă sau a locuinţei. Toate deciziile luate în această zi ar trebui să fie foarte bine cântărite. Gândiţi-vă la consecinţele faptelor voastre mai exact, gândiţi la rece, nu la cald. Atunci când alegeți un partener pentru o relație amoroasă fiţi siguri de încrederea pe care o puteţi oferi, căci nu oricine vă va aduce fericirea.

Horoscop 25 iunie 2019 Gemeni
Gemenii sunt cu capul în nori, nimic nou totuşi. Plimbaţi-vă, relaxaţi-vă şi puneţi la cale acele planuri de viitor, fie singuri, fie împreună cu persoana iubită. Este o perioadă bună pentru schimbări în afaceri. Seara, problemele familiei pot necesita o atenție deosebită. Nu sunt excluse cheltuielile destul de mari pentru un eveniment sau pentru anumite schimbări prin casă.

Horoscop 25 iunie 2019 Rac
Racii vor avea parte de o lipsită de probleme, numai bună pentru a-și pune ordine în gânduri. De altfel, e necesar ca nativii din această zodie să analizeze cu atenție anumite aspecte din viața lor, unde lucrurile nu merg deloc bine. Cel mai probabil sunt întâmplări din trecut care nu-i lasă să-și trăiască viața la potențial maxim. Cu cât mai repede vor renunța la iluzii, cu atât mai bine.

Horoscop 25 iunie 2019 Leu
Leii au tendința de a da vina pe alții, atunci când problemele se complică - o atitudine care îi pune în situații delicate, atât la serviciu, cât și în viața sentimentală. Mai rău este că, fără a-și asuma responsabilitatea, nu vor reuși să rezolve situațiile în timp util. Un duș rece, poate chiar de la persoana iubită, i-ar putea face să privească altfel viața. Maturitatea nu face casă bună cu orgoliul.

Horoscop 25 iunie 2019 Fecioară
Fecioarele sunt protejate de o forță invizibilă, deși își dau toata silința pentru a intra în belele. În special în dragoste. Sentimentele pe care le poartă nativii din Fecioară sunt nobile, dar nu ar trebui împărțite între mai multe persoane. Una singură ajunge, de obicei. Atenție, însă, pentru că se adună nori negri la orizont. Norocul s-ar putea sfârși în curând, lăsând loc furtunilor în dragoste.

Horoscop 25 iunie 2019 Balanţă
E posibil ca astăzi să faci încă un pas spre visul tpu din copilărie. E dificil de ghicit însă când vei atinge acest vis. Ce e clar însă e faptul că un eveniment fericit care va avea loc astăzi te va duce mai aproape de acest vis. Spre seară te poţi lansa fără griji într-un experiment culinar, dar în acelaşi timp e posibil ca un eveniment nefericit să îţi schimbe părerea despre noii vecini.

Horoscop 25 iunie 2019 Scorpion
Azi poţi fi lovit de cuvintele aspre ale cuiva apropiat. E posibil să fie vorba de critici neîntemeiate ale şefilor, sau de cuvinte grele aruncate de partener. Ca să faci faţă cu bine şi să treci mai repede peste acest moment, învaţă să descoperi detalii pozitive în viaţa ta. Ai putea să faci ceva frumos pentru cei dragi, sau să vizitezi un adăpost pentru animale singure şi să adopţi unul.

Horoscop 25 iunie 2019 Săgetător
Nu ţi se permite să cheltuieşti mai mult decât ai bugetul. Orice datorie sau împrumut pot dejeni o povară foarte grea. E o zi optimă pentru creativitate, pentru orice fel de activitate creativă, precum şi pentru căutarea unei noi orientări în viaţă. E posibil fie să îţi schimbi rolul profesional, fie să închei o relaţie plină de durere, sau o prietenie.

Horoscop 25 iunie 2019 Capricorn
Capricornii nu trebuie să trişeze la locul de muncă. S-ar putea să fiţi prinşi, iar asta nu vă face deloc bine. Un prieten de nădejde se oferă să vă ajute într-o problemă şi există şansa să cunoaşteţi un partener de afaceri. Nativii acestei zodii sunt romantici şi vor încerca să-şi surprindă partenerul cu o cină sau o călătorie. Astrele sunt de partea Capricornilor şi la capitolul financiar.

Horoscop 25 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorii trebuie să fie foarte atenţi la sănătate. Astrele le recomandă nativilor acestei zodii să ia o pauză pentru că eforturile făcute în ultima perioadă s-ar putea să-şi spună cuvântul. Plus că extenuarea nu poate da rezultate bune la serviciu. Astăzi, Vărsătorii ar putea să elimine din viaţa lor o persoană care le-a făcut rău, chiar dacă este vorba despre cineva drag.

Horoscop 25 iunie 2019 Pești
Peştii au astăzi noroc cu carul. Intră în bucluc, dar reuşesc să iasă fără prea mult efort. Din punct de vedere financiar, şansa le surâde astăzi. Doar că nu trebuie să se avânte în a face cheltuieli nechibzuite. Spre seară, veţi fi măguliţi de atenţia unei persoane şi intraţi într-un joc al flirtului nevinovat. Luaţi-vă câteva momente de linişte şi faceţi tot ce vă trece prin cap.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 25 Iun - 8:49

Cel mai probabil sunt întâmplări din trecut care nu-i lasă să-și trăiască viața la potențial maxim.
Am depasit fazele de acest gen. Trecutul - chiar si cel recent - a ramas in urma Twisted Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Horoscop 26 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 26 Iun - 9:21

Horoscop 26 iunie 2019 Berbec
Berbecii sunt nostalgici, iar în această zi gândurile le vor fi îndreptate spre trecut. Acest lucru nu va interfera însă cu afacerile actuale. Dacă aveţi vreun proiectd e semnat fiţi cu mare băgare de seamă şi analizaţi toate opţiunile. Sprea seară s-ar putea să daţi nas în nas cu trecutul. Mai exact, o veche cunoştinţă s-ar putea să reapară în vizorul vostru, după mulţi ani de absenţă.

Horoscop 26 iunie 2019 Taur
Taurii trebuie să fie mai atenţi cu cheltuielile. Banii nu sunt doldora în portofel, aşa că nu prea vă puteţi arunca asupra tot felul de achiziţii scumpe şi probabil inutile. Gândiţi-vă totuşi la vacanţă şi la locaţia pentru această vară. Poate aveţi şansa să găsiţi o ofertă foarte bună pentru o destinaţie de vis.

Horoscop 26 iunie 2019 Gemeni
Gemenii sunt uşor lipsiţi de entuziasm astăzi, dar nu vor exista conflicte sau evenimente majore care să le ofere o stare negativă. Aveţi răbdare şi discutaţi deschis atât în dragoste, cât şi la serviciu, pentru a evita diferite situaţii tensionate. Seara, petreceţi timpul în compania celor dragi şi bucuraţi-vă de puţină relaxare.

Horoscop 26 iunie 2019 Rac
Racii s-ar putea confrunta cu probleme de ordin financiar. Cheltuielile din ultima perioadă riscă să-i lase cu portofelul gol, exact atunci când intervin evenimente neașteptate. Chiar dacă pare o misiune imposibilă, încearcă să pui deoparte o sumă, fie ea modestă, în cazul în care apar urgențe. Îți vei mulțumi cu siguranță.

Horoscop 26 iunie 2019 Leu
Leii sunt puși pe cucerit și nimic nu poate să-i oprească. Energia lor molipsitoare, pofta de viață și simțul umorului îi face irezistibili, mai ales la evenimente de societate sau petreceri. Așa că nativii din zodia Leu ar face bine să iasă cât mai mult din casă, chiar dacă nu au mari așteptări. Dragostea apare în cele mai ciudate locuri și momente.

Horoscop 26 iunie 2019 Fecioară
Fecioarele riscă să piardă un semnal foarte important din partea persoanei iubite, în special dacă aceasta are un caracter timid. Este posibil ca unele tensiuni să fi atins punctul culminant, iar nevoia de dialog să fie urgentă. Nu lăsa problemele să se agraveze, doar pentru că momentul pare nepotrivit pentru o discuție de cuplu. Cu cât mai repede vă spuneți adevărul în față, cu atât mai bine.

Horoscop 26 iunie 2019 Balanţă
Ai toate şansele să rezolvi cu succes problemele personale. Asta va contribui la aspectul tău atractiv, la farmecul personal şi la buna ta dispoziţie. Ar fi bine însă să stai departe de eventualele tentatii amoroase cu oameni căsătoriţi. Există un risc mediu în ceea ce priveşte latura financiară a vieţii tale, de asemenea nu e indicat să faci experimente astăzi. Mai ales că ele ar putea dăuna portofelului sau sănătăţii.

Horoscop 26 iunie 2019 Scorpion
E nevoie să ai un scop foarte clar astăzi. Şi mai ales să planifici clar toate mişcările pentru a atinge acest scop. E posibil să fie nevoie să faci faţă unui test important, pe care nu l-ai mai trecut până acum. Dacă ai pus de curând capăt unei poveşti de dragoste, nici să nu îţi treacă prin cap să o reaprinzi. Abţine-te mai bine de la orice fel de flirt.

Horoscop 26 iunie 2019 Săgetător
Singura problemă care ar putea apărea astăzi este lipsa banilor. E posibil să nu ai suficiente fonduri pe card, ca să faci toate plăţile. Altfel, dincolo de finanţe, vei avea o zi plină de succese. Poţi semna un contract promiţător, sau să începi o relaţie fericită de iubire. Cei tineri se pot pune pe treabă şi să conceapă un plan de afaceri, au şanse mari de reuşită.

Horoscop 26 iunie 2019 Capricorn
Capricornii au chef de joacă și flirt, așa că cine le iese în cale va avea parte de surprize. Nu este exclus ca, dintr-un schimb de replici mai amuzant, cu o persoană atrăgătoare, să iasă scântei imposibil de trecut cu vedea. Este o zi propice pentru cei îndrăgostiți, dar și pentru cei care încă își caută jumătatea.

Horoscop 26 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorii se comportă de parcă ar fi pe o insulă tropicală, alături de un cocktail rece și o plajă fierbinte, spre nedumerirea celor din jur. Dacă nu a venit încă vacanța nu are niciun sens să visezi cu ochii deschiși, riști să-ți strici cheful de muncă și să-ți îngreunezi singur ziua. Ocupă-ți mintea cu lucrurile concrete, rezolvă problemele care apar la totul pasul, va veni și clipa relaxării.

Horoscop 26 iunie 2019 Pești
Peștii au noroc cât pentru o lună. Totul le merge ca pe roate, entuziasmul este la cote înalte, iar Cupidon îi urmărește peste tot. Singura lor problemă este că nu prea știu pe cine să aleagă, din uimitoarea "ofertă". Nativii din zodia Pești ar face bine să nu uite, însă, că norocul trece și numai deciziile corecte rămân. Ar fi păcat să piardă oameni de calitate doar pentru că trec printr-o perioadă bună.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 26 Iun - 9:22

Racii s-ar putea confrunta cu probleme de ordin financiar.
Exact cu asta ma confrunt Sad
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Horoscop 27 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 27 Iun - 9:15

Horoscop 27 iunie 2019 Berbec
Berbecii ar trebui să facă o schimbare în locuinţă. Poate văruiţi pereţii, cumpăraţi o nouă mobilă sau câteva obiecte de decor. Categoric o astfel de modificare vă va aduce o stare de bine şi confort în propria voastră casă. Iar dacă vă înnoiţi, chemaţi prietenii, rudele şi sărbătoriţi împreună bucuria, fie ea şi mică, din viaţa voastră.

Horoscop 27 iunie 2019 Taur
Taurii ar putea avea o uşoară doză de pesimism la începtuul zilei, însă pe aprcurs evenimentele din viaţa voastră vă vor schimba categoric starea de spirit. Concentraţi-vă asupra lucrurilor mici care în mod normal sunt lăsate până în ultimul moment nerezolvate. Acasă aţi putea face o mini curăţenie prin dulapuri. Scăpaţi de lucrurile vechi, nefolosite, care nu fac decât să vă umple spaţiul nefolositor.

Horoscop 27 iunie 2019 Gemeni
Gemeni, nu vă grăbiţi în privinţa chestiunilor oficiale. Dacă aveţi de semnat un contract important, analizaţi toate opţiunile de câştig. Nu riscaţi dacă nu sunteţi ferm convinşi că lucrurile se vor îndrepta spre succes. Cei care caută iubire ar trbeui să deschidă larg ochii. E posibil ca cineva apropiat să aibă sentimente puternice faţă de voi şi poate chiar să fie sufletul vostru pereche.

Horoscop 27 iunie 2019 Rac
Astăzi, Racii vor contempla lumea. Sunteţi visători şi vă lăsaţi purtaţi de viaţă precum o barcă în derivă. Sfatul astrelor pentru nativii acestei zodii este să revină cu picioarele pe pământ şi să se ocupe de afacerile în care sunt implicaţi. Altfel, există riscul să pierdeţi oportunităţi care apar foarte rar la orizon. Capriciile nu sunt permise, momentan.

Horoscop 27 iunie 2019 Leu
Scopul principal al Leilor, joi, este să caute scuze pentru boacănele pe care le-au făcut. Sunt şanse ca, dacă găsiţi argumentele potrivite, cei cu care aţi intrat în conflict să vă ierte pentru ce le-aţi făcut. Astrele vă recomandă să staţi departe de cumpărăturile online, de la magazine virtuale care nu inspiră încredere. Seara, partenerul de viaţă vrea o plimbare în parc sau o cină romantică. S-ar putea să apară şi câteva scene de gelozie.

Horoscop 27 iunie 2019 Fecioară
Astăzi, Fecioarele fac o descoperire incredibilă în legătură cu un proiect în care s-au implicat. Au o idee de geniu care le va relansa afacerea. Succesul este garantat, iar problemele financiare vor fi de domeniul trecutului. În viaţa de familie, nu este recomandabil să faci compromisuri. Nici chiar de dragul persoanei iubite. Pentru cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie, astrele îi sfătuiesc să nu încerce o idilă cu o persoană căsătorită.

Horoscop 27 iunie 2019 Balanţă
Balanțele sunt cu entuziasmul la cote mari și au idei multe, dintre care unele chiar bune, însă practica îi cam încurcă. Pur și simplu nu se pot hotărî încotro să-și direcționeze eforturile, dat fiind că sunt atât de multe lucruri interesante de făcut. Înainte de orice pas, profită de câteva momente în sigurătate pentru a înțelege ce-ți dorești cu adevărat. Mintea îți va spune, dacă îi dai puține clipe de liniște.

Horoscop 27 iunie 2019 Scorpion
O activitate de rutină se transformă în ocazia vieții pentru Scorpioni. O discuție cu o persoană atrăgătoare îi face să se îndrăgostească lulea, iar partea cea mai bună este că sentimentul pare a fi reciproc. Altfel, toate zâmbetele dintr-o conversație de altfel banală nu aveau niciun sens. Tentația e mare, riscul la fel. Nu lăsa această persoană să plece în necunoscut fără a o invitație "oficială" la o cafea. Iar asta cât de curând, pentru a nu rămâne cu regrete.

Horoscop 27 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorii s-ar putea trezi într-o situație delicată în dragoste. Fie un adevărat ascuns de persoana iubită, care iese la iveală într-un mod neașteptat, sau un gest neinspirat din trecut, tulbură apele în relația de cuplu, iar rezolvarea nu e tocmai simplă. Sinceritatea este singura soluție în astfel de cazuri, chiar dacă, pe moment, persoana iubită s-ar putea simți trădată. Nu lăsa încă o decizie neinspirată să stea la baza relației voastre.

Horoscop 27 iunie 2019 Capricorn
Ai putea să fii obosit de nesfârşitele probleme de zi cu zi. Ieşirea din rutină poate apărea cu ajutorul creativităţii, al artei, sau al sportului, sau cu ajutorul unro discuţii cu oameni educaţi. Nu te aştepta la schimbări majore nici în plan personal, nici profesional. E o zi bună să porţi o discuţie pe care o tot amâni, iar spre seară e posibil să îţi aminteşti de un coleg de şcoală reapărut în cercul de prieteni.

Horoscop 27 iunie 2019 Vărsător
E o zi perfectă pentru a căuta noi idei de afaceri, sau inspiraţie creativă. Spre seară e posibil chiar să ai momente de mare inspiraţie. Ai grijă însă la starea fizică pe care o resimţi, încearcă să înţelegi ce a deteriorat starea ta de sănătate, de la ce vin ameţelile şi senzaţia că eşti slăbit fizic. Poate că mai multe ore de somn vor rezolva de la sine aceste probleme.

Horoscop 27 iunie 2019 Pești
Nu te implica în niciun fel de conflict astăzi. E posibil să ai parte de prea mult stres şi să fii distras de la locul de muncă. E nevoie să acorzi o atenţie sporită problemelor profesionale. Nu cumva să te apuci să te cerţi cu superiorii, să îţi critici colegii sau să neglijezi obiectivele de la locul de muncă. Spre seară s-ar putea să îţi vină o idee care să te ajute să scapi de datorii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 27 Iun - 9:17

Sfatul astrelor pentru nativii acestei zodii este să revină cu picioarele pe pământ şi să se ocupe de afacerile în care sunt implicaţi.
Sunt cu picioarele pe pamant si chiar de "afaceri" vreau sa ma ocup azi Twisted Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Horoscop 28 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 28 Iun - 8:17

Horoscop 28 iunie 2019 Berbec
Berbecii sunt curajați să încerce apropierea față de persoanele cu care au avut conflicte în ultima perioadă. O atitudine ostilă nu va aduce niciun beneficiu, ba chiar va seca de energie toate părțile. În fond, inamicul de astăzi poate fi camaradul de mâine. A face primul pas nu e un semn de slăbiciune, ci o dovadă de caracter. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Horoscop 28 iunie 2019 Taur
Taurii nu ar trebui să pună mare preț pe bârfele care circulă la locul de muncă sau printre apropiați. Uneori, surprizele vin de unde nu te aștepți, mai ales dacă la mijloc sunt sentimente, iar mulți preferă să-ți țină ascunse intențiile. Nu este de datoria ta să demontezi minciunile și sub nicio formă nu ar trebui să te stresezi din cauza lor, chiar dacă au un sâmbure de adevăr. De altfel, e un semn că procedezi bine atunci când cei din jur devin invidioși.

Horoscop 28 iunie 2019 Gemeni
Gemenii cochetează cu ideea unei povești de dragoste, după un schimb de replici cel puțin interesant cu o persoană atrăgătoare. Deși ar putea părea puțin bizar, nativii din această zodie ar trebui să treacă la acțiune cu îndrăzneală, în special dacă nu au contact zilnic cu această nouă apariție misterioasă. În cel mai rău caz, urmează câteva clipe stânjenitoare și încă o persoană pusă în categoria amicilor care puteau fi iubiți.

Horoscop 28 iunie 2019 Rac
Racii sunt puși în fața unei alegeri dificile, care le-ar putea influența semnificativ destinul. Probleme vor fi în special pentru cei aflați într-o relație de cuplu ce scârțâie. E important de indentificat dacă dificultățile sunt temporare și pot fi rezolvate prin compromis, pentru că, dacă există o nepotrivire de caracter, prea multe lucruri nu se vor schimba.

Horoscop 28 iunie 2019 Leu
Astăzi ai voie să visezi, să dai frâu liber fanteziilor şi să te relaxezi. Cel mai probabil vei termina înainte de prânz tot ce aveai de făcut. Aşa că poţi începe weekend-ul mai devreme. Poţi să mergi la sală, la cumpărături, poţi să aloci mai mult timp familiei sau să faci curăţenie prin casă. Dacă eşti singur, aranjează-te şi ieşi la vânătoare.

Horoscop 28 iunie 2019 Fecioară
Ai o şansă de succes astăzi. Mai ales în chestiuni legate de confort şi distracţie. E posibil să îţi faci noi prieteni, să înlocuieşti echipamente electronice în casă, sau să îţi schimbi look-ul. E o zi perfectă pentru o reformă în plan personal. Poţi să faci confesiuni sau planuri de viitor serioase privind relaţia ta de iubire.

Horoscop 28 iunie 2019 Balanţă
E posibil ca cineva apropiat să se închidă în faţa ta şi asta să îţi producă o emoţie puternică, să simţi cum depresia îţi dă târcoale. Ai putea să primeşti veşti neplăcute şi să nu găseşti suport la oamenii apropiaţi. Nu ai voie însă să te descurajezi dacă ai programate discuţii esenţiale privind viitorul tău profesional sau o prezentare a ultimelor tale idei de afaceri.

Horoscop 28 iunie 2019 Scorpion
Nu judeca astăzi pe nimeni după haină. Orice tentativă de a-ţi face prieteni noi analizându-i după prestigiu va fi sortită eşecului. Nu cere celor apropiaţi să te adore, să te asculte necondiţionat şi să îţi îndeplinească orice capriciu. Există riscul ca o astfel de atitudine să provoace conflicte majore, ceea ce te-ar putea arunca direct în braţele singurătăţii.

Horoscop 28 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorul, în această zi, poate fi salvat de o idee sau un proiect neobișnuit. Cel mai probabil, vorbim despre un alt mod de a câștiga bani rapid și ușor. Riscul este acceptabil doar dacă nu contravine legii și nu impune un conflict cu propria conștiință. Seara, nu ar fi rău să acordați o atenție specială membrilor de familie mai în vârstă, prin organizarea unui eveniment în familie.

Horoscop 28 iunie 2019 Capricorn
Capricornul are toate șansele să-şi petreacă această zi ca pe o victorie atât pe plan profesional cât și personal. Singura condiție pentru realizarea tuturor celor de mai sus este suprasolicitarea. Nu vă îndoiți nici pentru un minut că sunteți mai puternici, mai buni, mai vrednici decât toți ceilalți. Seara este recomandată pentru a petrece timpul liber în natură.

Horoscop 28 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorul în această zi poate aduce un cadou frumos. Este posibil să vorbim despre un cadou valoros, cum ar fi bijuterii, mașini, antichități, bunuri imobiliare. De asemenea, cineva va putea să înceapă o poveste de dragoste incredibil de frumoasă sau să întoarcă dragostea unui fost partener într-o relație. Pasiunea în cuplul este reanimată dintr-un motiv neaşteptat.

Horoscop 28 iunie 2019 Pești
Peştii astăzi pot simţi o mica tulburare, comparând progresul lor cu realizarile altcuiva. Dacă se efectuează astfel de comparații, crește probabilitatea unei căderi nervoase sau apariţia depresiei. În timpul zilei, nu una, ci mai multe șanse de succes pot apărea simultan. Principalul lucru este să acționezi. Nu sunt binevenite experimente în dragoste, căutarea unui stil nou sau restricții severe în dietă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 28 Iun - 8:22

Probleme vor fi în special pentru cei aflați într-o relație de cuplu ce scârțâie.
Nu-s eu aceea Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Horoscop 1 iulie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 1 Iul - 8:30

Horoscop 1 iulie 2019 Berbec
Berbecii vor avea de luat decizii-fulger, care necesită o analiză foarte atentă, în ciuda timpului redus. Ar fi bine să te înconjori de oameni serioși și maturi, în care ai încredere deplină, pentru orice eventualitate, și nu ezita să ceri sfaturi, dacă simți nevoia de ajutor. Este momentul în care nativii din zodia Berbec își arată adevărata capacitate de a rezista în presiunii.

Horoscop 1 iulie 2019 Taur
Săgetați de Cupidon, Taurii simt nevoia de o aventură romantică, în care să-și dea frâu liber sentimentelor. Ghidați de un entuziasm molipsitor, nu puțini sunt cei dispuși să meargă până în pânzele albe, doar pentru a-și îndeplini cele mai pasionale dorințe. Și la serviciu atmosfera este excepțională, iar momentul cât se poate de potrivit pentru o mărire de salariu. Încearcă, nu ai nimic de pierdut!

Horoscop 1 iulie 2019 Gemeni
Gemenii sunt implicați direct în rezolvarea unor probleme de familie. Par a fi anumite tensiuni sau cel puțin probleme nediscutate, iar acestea trebuie rezolvate înainte de a se agrava. Buni negociatori, nativii din zodia Gemeni vor reuși să împace poziții aparent opuse, confirmând spiritul de dreptate ce le însoțește fiecare pas.

Horoscop 1 iulie 2019 Rac
Oricât de tentați ar fi să ducă relația de cuplu la un alt nivel, Racii sunt sfătuiți să nu ardă etapele. Este spre binele lor, chiar dacă, pe moment, simt că irosesc timp prețios. Înainte de a face planuri serioase de viitor, Racii trebuie să se asigure că persoana de care s-au îndrăgostit este serioasă și implicată. Altfel, riscă să alerge singuri, într-o cursă pierdută din start.

Horoscop 1 iulie 2019 Leu
Nativilor din Leu le va fi greu să lucreze în echipă azi, deoarece alinierea stelelor va genera o destabilizare a stării lor de spirit. Asigurați-vă că luați în considerare cuvintele înainte de a le lăsa să iasă cu prea multă emoție. Încercați să vă petreceți timpul liber în mod creativ sau cu planificarea oricăror schimbări semnificative pe care vă așteptați să le faceți în curând, pentru a vă asigura că totul va funcţiona fără probleme atunci când va veni timpul.

Horoscop 1 iulie 2019 Fecioară
Fecioara are parte de multe surprize astăzi. Este posibil să fiți reunit cu un vechi prieten sau să aflați că ați reușit să economisiţi suficient pentru a face o achiziție mult așteptată. Când vine vorba de lucru, asigurați-vă că faceți ceea ce trebuie să faceţi, dar nu forţaţi prea tare nota, pentru că nu vă ridică nimeni statuie. Spre seară s-ar putea să aflaţi de unele schimbări la locul de muncă, nu neapărat bune.

Horoscop 1 iulie 2019 Balanţă
Balanţa încearcă să se rupă azi de vechile obiceiuri. Indiferent că este vorba despre fumat sau alt viciu, astăzi este ziua în care puteţi să începeți schimbarea. Aveți grijă de dvs. și asigurați-vă că acordați și ceva timp prietenilor dvs., în special dacă, de obicei, nu le acordaţi atenţia pe care o merită.

Horoscop 1 iulie 2019 Scorpion
Pentru Scorpion, timpul poate însemna întreaga lume pentru tine astăzi, pentru că practic nu ai nici câteva minute pentru tine. Munceşti într-un ritm care, la un moment dat, deşi îţi aduce beneficii financiare, îţi va pune probleme de sănătate. Luaţi o pauză, respiraţi câteva ore aer curat, petreceți timp cu prietenii sau jumătatea voastră. Dacă sunteți singur, acum ar fi un moment minunat să întâlniți pe cineva nou. Bucuraţi-vă de viaţă.

Horoscop 1 iulie 2019 Săgetător
Pentru Săgetători, această luni ar putea fi ziua alegerilor dificile. E posibil să fiți nevoiți să faceți o schimbare importantă fie la serviciu, fie în viața personală. E bine să priviți și partea bună, o decizie de schimbare vă va ajuta să scăpați de starea de nemulțumire care vă afectează, spune horoscopul. În relația cu apropiații, e posibil ca cineva să vă ceară un mic sprijin financiar. E o zi favorabilă pentru a face sport, de a vă ocupa de hobbyul vostru preferat și de a vă întâlni cu prietenii, întrevăd astrele.

Horoscop 1 iulie 2019 Capricorn
Astăzi, lucrurile merg lin pentru Capricorni. Ar fi bine însă să evitați conversațiile pe subiecte delicate, în special cu membrii familiei, recomandă horoscopul. De asemenea, la muncă, ar trebui să vă țineți de programul pe care îl aveți, ca să terminați la timp ce aveți de făcut. După-amiaza se întrevede o întâlnire romantică sau o întâlnire cu o persoană care vă aduce bunădispoziție.

Horoscop 1 iulie 2019 Vărsător
Astăzi, dacă Vărsătorii au ceva foarte important de făcut, ar fi bine să verifice bine dacă e așa cum au planificat, înainte de a trece la acțiune. Dacă nu vă simțiți siguri, nu e o problemă dacă mai amânați câteva zile, spune horoscopul. E posibil totodată ca un prieten să vă ceară ajutorul astăzi și asta vă va da ocazia să cunoașteți o persoană cu totul specială.

Horoscop 1 iulie 2019 Pești
Pentru Pești, nu e o zi favorabilă în care să dovedească faptul că sunt perfecționiști. Ați putea pierde timp și riscați să vă simțiți copleșiți de mici probleme care, de obicei, se rezolvă repede, spune horoscopul. Dacă aveți în apropiere persoane cu experiență, ajutorul lor vă va prinde de folos, iar ziua va trece cu bine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 1 Iul - 8:35

Oricât de tentați ar fi să ducă relația de cuplu la un alt nivel, Racii sunt sfătuiți să nu ardă etapele.
Ce relatie? Ce cuplu? Ce etape? confused Nu exista asa ceva Sad
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Horoscop 2 iulie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 2 Iul - 8:32

Horoscop 2 iulie 2019 Berbec
Berbecii au parte de o zi grozavă, cu multe realizări, mai ales în afaceri. Dacă vă doriţi să faceţi o anumită schimbare în dragoste, în viaţa de cuplu, astăzi este o zi potrivită, benefică şi pozitivă din acest punct de vedere. În plus, aveţi grijă în ceea ce priveşte călătoria în scop de serviciu, din afara oraşului. S-ar putea ca acest drum să fie uşor anevoios, care să întâmpine numeroase probleme.

Horoscop 2 iulie 2019 Taur
Taurul, indiferent de locul de muncă, poate că astăzi va vedea succesul în faţa ochilor şi va reuşi să ajungă la el. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți atunci când intraţi în contact cu diferite persoane, nu toţi sunt de încredere şi nu toţi vă doresc binele. Luați în considerare faptul că astfel de piedici puse de persoanele care vă invidiază vă oferă doar imbolduri pozitive. Pe scurt, înseamnă că sunteţi pe drumul cel bun!

Horoscop 2 iulie 2019 Gemeni
Gemeni, evitaţi agitaţia şi persoanele toxice astăzi. Bucuraţi-vă de mediul înconjurător, de cei dragi, te prieteni, rude, persoana iubită. La serviciu rezolvaţi-vă în timp util sarcinile pentru a putea pleca acasă fără grija zilei de mâine. Există şansa, în cazul în care nu aveţi o relaţie stabilă, să cunoaşteţi pe cineva interesant, cu care aveţi şi multe lucruri în comun. Lăsaţi dragostea să vă inunde inima şi să vă umple sufletul de bucurie!

Horoscop 2 iulie 2019 Rac
Nativii din Rac se vor simţi, astăzi, în largul lor şi vor profita la maxim de această situaţie. Astrele vă sunt favorabile în toate privinţele şi depinde doar de voi cum veţi beneficia de pe urma acestui fapt. Nu vă entuziasmaţi foarte tare atunci când veţi câştiga ceva şi amintiţi-vă că este mult mai bine să vă bucuraţi în linişte. Alte persoane ar putea deveni invidioase şi răutăcioase, motiv pentru care este indicat să evitaţi astfel de conflicte. Bucuraţi-vă de această zi!

Horoscop 2 iulie 2019 Leu
Leii sunt sfătuiţi, astăzi, să evite orice situaţie conflictuală cu persoanele dragi, colegii de muncă sau prietenii. În general, sunteţi predispuţi la certuri cu toată lumea. Chiar dacă vi se pare ceva mic, pe termen lung aceste situaţii s-ar putea transforma în adevărate probleme. Încercaţi să îi faceţi pe toţi să vadă cum sunteţi voi în realitate pentru că acest lucru vă va ajuta să vă faceţi noi prieteni şi să vă consolidaţi vechile prietenii.

Horoscop 2 iulie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară trebuie să îşi amintească, astăzi în special, că nu există 'Eu' într-o echipă. Este foarte important să învăţaţi să lucraţi împreună pentru ca toate lucrurile să meargă în direcţia corectă. Veţi afla că doar împreună cu alţi oameni pasionaţi de aceleaşi lucruri ca şi voi veţi reuşi să câştigaţi. Atât pentru voi, cât şi pentru echipă. Ascultaţi acest sfat şi puneţi-l în aplicare. Beneficiile nu vor întârzia să apară.

Horoscop 2 iulie 2019 Balanţă
Balanţa ignoră astăzi nişte semnale esenţiale de la cei apropiati, posibil de la cineva pentru care ai avut sentimente destul de puternice un timp. Această persoană ar putea fi gata sa-ţi spuna ca a simtit acelasi lucru pentru tine, însă trebuie să fiţi pe fază. De asemenea, tot astăzi, puteți face profit din hobby-urile dvs. sau de la vânzarea unor lucruri mai vechi, pe care nu le mai folosiți.

Horoscop 2 iulie 2019 Scorpion
Scorpionul îşi ține ochii pe coechipierii săi astăzi, pentru că poate constata că un membru încetinește în mod intenționat succesul grupului. Poate fi util să luaţi deoparte această persoană și să o întrebați calm de ce face acest lucru. Dacă este posibil, raportați acest comportament unei persoane responsabile, care poate face ceva în această privinţă. De asemenea, s-ar putea ca un conflict în cadrul familiei tale să apară peste noapte. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă relaxa, încercați să petreceți timp liber la un pescuit sau în natură.

Horoscop 2 iulie 2019 Săgetător
Săgetătorul va oferi astăzi o surpriză specială, fie sub forma unui ajutor pentru un prieten îndepărtat, fie o veste bună pentru propria sa jumătate. De asemenea, tot astăzi este o zi foarte inspirată să vă organizaţi sau să planificaţi o vacanță viitoare. Asigurați-vă că vă angajați într-o anumită direcţie în ceea ce priveşte planul de vancaţă şi nu vă lăsaţi dorinţele să vă cotropească logica. Fiţi foarte pregătiţi pentru ce urmează.

Horoscop 2 iulie 2019 Capricorn
Astăzi, Capricornii ies din zona lor de confort, fie în comunicarea cu ceilalți, aventurându-se subiecte sensibile, fie din punct de vedere financiar din cauza unor cheltuieli neprevăzute. În orice caz, nativii acestei zodii trebuie să rămână calmi şi să încerce să contracareze orice comentarii răutăcioase pe marginea evenimentelor de marţi. Seara aduce relaxare şi linişte alături de familie.

Horoscop 2 iulie 2019 Vărsător
Vărsătorii sunt curprinşi de spiritul distracţiei şi dorul de vacanţă. Se gândesc la câte zile mai au până la concediu şi încep să-şi planifice în amănunt sejurul la mare. Lăsaţi-vă inima să zburde. Astăzi, vă faceţi un cadou pe care vi-l doriţi de multă vreme. Cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie amoroasă, şi-ar putea întâlni jumătate. Fiţi deschişi la flirt, ar putea să vă schimbe cursul vieţii în bine.

Horoscop 2 iulie 2019 Pești
Pentru Peşti este o zi monotonă. După lucru, încercaţi să aranjaţi o ieşire cu prietenii la un film. Mai târziu, este posibil să primiți un apel că o rudă are nevoie de ajutorul vostru. De asemenea, este posibil ca o persoană cu care nu aţi mai vorbit de multă vreme să vă caute. Cei singuri se pot îndrăgosti iremediabil.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 2 Iul - 8:34

Nu vă entuziasmaţi foarte tare atunci când veţi câştiga ceva şi amintiţi-vă că este mult mai bine să vă bucuraţi în linişte.
Daca voi castiga, promit ca ma voi bucura in liniste. Doar sa castig! bounce
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 35 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 35 din 45 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40 ... 45  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum