HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 34 din 45 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 13 Iun - 9:08

Frustrarea asta permanentă te impiedică să fii fericit şi să te bucuri de micile momente delicioase care formează starea de bine
Cam asa ceva. Sunt cam frustrata in perioada asta Rolling Eyes Mai am nevoie de cateva mii de euro ca sa fiu vesela Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Horoscop 14 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 14 Iun - 8:42

BERBEC Munca considerabilă pe care ai depus-o cu o grijă deosebită, cu multă acurateţe şi cu rapiditatea specifică îşi găseşte răsplata în această perioadă, începând, poate, cu această zi de vineri. Astăzi programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Mai ai răbdare şi nu forţa finalizarea unei situaţii, ci justifică întârzierea cu un zâmbet şi o ridicare din umeri!

TAUR Nu tot ce este adevărat e necesar să fie spus cu voce tare, ţine minte şi poţi evita multe neplăceri şi discuţii care nu te avantajează. Mai multă discreţie şi de ce nu, puţină viclenie! Ocupă-te mai mult de propriile interese. Da, de interesele tale, nu de ce vrea şeful şi trebuie să faci la serviciu sau soacra, aiurea, convenţii sociale şi obligaţii pecuniare. Dar, îţi cunoşti propriile interese?

GEMENI Astăzi eşti vulnerabil la capricii inutile. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă. Nu pierde timpul şi banii! Nu fii coţofană, nu aduna toate nimicurile! Păstrează-ţi calmul şi zâmbeşte şi totul o să fie în parametrii normali! Conjunctura iţi indică astăzi o zi în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovada de inspiraţie, atât în relaţiile familie, cât şi în afaceri. Astăzi nu trebuie să faci nicio plată importantă, evită băncile și casele de pariuri.

RAC O parte din zodie se pregăteşte pentru vacanță, călătorii, croaziere. Altă parte îşi numără, cu atenție, banii. Nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente, respectă-ţi programul. Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se poate rezolva de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Pe seară te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care îţi aprobă ideile.

LEU O zi ce pare mai deosebită, în care tot ceea ce spui e ascultat cu atenţie de cei din jur. Nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi. Comunicarea e avantajată. Altfel, eşti bine, binedispus! Ca aspect emoţional, simţi nevoie unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât mai ales, raporturile cu partenerii tăi, cu colegii, raporturi care nu te încântă prea mult. Oare sunt, toate, problemele tale? Nu cumva te-ai încărcat, la serviciu şi acasă, cu sarcini, cu datorii care îți depășesc puterile?

FECIOARĂ Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. Poţi ameliora confortul vieţii zilnice, pentru că eşti într-o formă bună, pozitivă. Limitează-te la activităţile de rutină şi la cele care îţi măresc calitatea vieţii. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Zi bună pentru discuţii, planuri, planificări, analize, şedinţe, bilanţuri – tot ceea ce ţine de un management performant, fie că este vorba de o multinaţională, sau de propria bucătărie, garaj sau balcon.

BALANŢĂ Eşti avantajat de conjunctură. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce se întâmplă în jurul tău, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Continuă pe drumul ales. Noi situaţii şi proiecte apar astăzi şi sunt de genul care solicită atenţia ta imediată. Toată ziua, dar mai ales la prânz şi pe seară – atenţie sporită la cheltuieli şi la promisiunile făcute. Eşti înclinat emoţional să faci cheltuieli mari (gîndeşte-te de două ori înainte de a băga mîna în buzunar).

SCORPION Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Nu da curs invitaţiei, dacă o să primeşti vreo invitaţie, ci spune că eşti ocupat şi reprogrameză. După amiază ai, totuşi, de rezolvat nişte afaceri. Pe plan emoţional, în relaţiile umane, mai ales în dragoste, tăcerea este mai importantă uneori decât un discurs elocvent. O zi obositoare pe total, dar până la urmă relativ plăcută. Nu ai ce să-ţi reproşezi! Seară plăcută în compania celor dragi.

SĂGETĂTOR În acest sfârșit de săptămână de lucru ai probleme cu banii! Tu, însă, ca un centaur isteţ şi diplomat, trebuie să foloseşti cu iscusinţă resursele de la părinţi, fraţi, surori, unchi, mătuşi… Configuraţia celestă arată şi o întărire a voinţei proprii şi faptul că aştepţi sau urmăreşti dezvoltarea unei situaţii. În general favorabilă. Eşti pus in fata unei decizii. Atenţie! Decizia ta conţine un ghimpe şi nu este unul de… trandafir. Analizează cu atenţie !

CAPRICORN Cu toate că ţi-ai programat din timp ziua pentru cumpărături pentru sezonul de vacanță, ceva neaşteptat, din fericire, nu negativ, te face să-ţi schimbi planurile şi să ţii banii în buzunar. O zi cam dubioasă sub aspect negustoresc, supraveghează cu atenţie cheltuielile. Problemele personale nu sunt bine aspectate. Nu aborda subiecte controversate, mai ales cu cei dragi. Astăzi nu te grăbi, nu te enerva, nu lua decizii importante. Zîmbeşte, nu vorbi mult, ascultă şi lucrurile se pot aranja de la sine.

VĂRSĂTOR La cumpărăturile rituale săptămânale, de vineri! Însă, nu mai fi risipitor, nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte. Fii chibzuit şi cumpără obiecte importante, mărfuri de bună calitate! Astăzi ai o zi cam monotonă şi de aceea lipsită de nerv. Ziua este, totusi, densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva. Ai, în sfîrşit, feed back-ul acţiunilor tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aşteptai din domeniul relaţiilor de afaceri si sociale şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp.

PEŞTI În această zi de vineri poţi convinge cu uşurinţă. Dar, evită semnele de foc, pentru că nu poți cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei! Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Astăzi ai o zi favorabilă, mai ales în domeniul sentimental. Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 14 Iun - 8:45

O parte din zodie se pregăteşte pentru vacanță, călătorii, croaziere. Altă parte îşi numără, cu atenție, banii.
Eu sunt in partea celor care isi numara cu atentie banii Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Horoscop 15 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 15 Iun - 8:25

Horoscop 15 iunie 2019 Berbec
Berbecii vor avea o zi calmă, fără evenimente majore, însă plină de dragoste și romantism. Problemele îi vor ocoli complet pe nativii din această zodie, motiv pentru care toată atenția va fi concentrată pe persoana iubită. E momentul ideal pentru a face planuri de viitor și pentru a pune la cale următorii pași din relație. Dacă ai anumite gânduri pe suflet, nu ezita să le mărturisești.

Horoscop 15 iunie 2019 Taur
Taurii au zeci de idei ce par a fi sclipitoare, însă practica lasă de dorit. Un prim pas e necesar pentru a pune lucrurile în mișcare, iar pentru asta nu se cer planuri și strategii perfecte. Fixează o țintă și nu te abate de la ea, indiferent de obstacolele apărute. Vei observa că toate se vor așeza la locul lor, mai repede decât îți imaginezi.

Horoscop 15 iunie 2019 Gemeni
Gemenii care au probleme în relația de cuplu sunt hotărâți să rezolve situația, chiar dacă asta prespune un "adio" dureros. Înainte de a începe o astfel de discuție, încearcă să identifici cu precizie care sunt probleme reale, ce pot fi clarificate, și care sunt diferențele de caracter. Acestea din urmă nu pot fi eliminate, chiar dacă discuția se întinde pe ani întregi. Totodată, se recomandă prudență în alegerea cuvintelor. Ascultă cu atenție ce ți se comunică, ai putea afla lucruri interesante.

Horoscop 15 iunie 2019 Rac
Racii sunt copleșiți de emoții și preferă să ascundă adevăratele probleme sub preș. Suferința este doar un simptom, nu cauza. Poate că există anumite dorințe pe care le-ai neglijat sau oameni pe care i-ai dezamăgit. Lucrurile se pot îndrepta rapid, dacă identifici corect ce se întâmplă. Câteva ore petrecute în liniște ar putea da multe răspunsuri. Ascultă-ți instinctul, îți va spune cu precizie când faci ceva greșit sau nu.

Horoscop 15 iunie 2019 Leu
Riscurile de accidente sunt crescute astăzi. Nu uita de asta dacă pleci în călătorie, sau te apuci de o muncă fizică în gospodărie. E recomandat să acţionezi moderat, alternând momentele de efort cu odihna. Seara ai parte de surprize plăcute din partea celor dragi. E posibil să primeşti veşti despre o moştenire neaşteptată.

Horoscop 15 iunie 2019 Fecioară
E timpul să începi să îţi educi auto-controlul. Astfel cresc şansele tale de a ajunge printre cei puternici. Vei face o impresie puternică, demonstrezi o educaţie bună, dar ai grijă să te abţii de la orice fel de linguşeală. Nu strică să urmăreşti persoane care au reuşit şi care pot fi un bun exemplu pentru tine, astăzi.

Horoscop 15 iunie 2019 Balanţă
Vei avea toate motivele să fii mândru de tine însuţi. Poate fi vorba despre o victorie în dragoste, despre interesul pe care îl stârneşti unui auditoriu numeros, sau poţi să îţi demonstrezi anumite aptitudini unice. Dacă e vorba despre creaţie şi artă, nu fii surprins să dai celor din jur câteva capodopere nepreţuite.

Horoscop 15 iunie 2019 Scorpion
S-ar putea să fii obosit de evenimentele din această zi agitată. E foarte probabil ca multe situaţii să necesite participarea ta directă. Fie vei ajuta o rudă, fie vei avea de făcut o comunicare ce îţi va aduce destul stres. Sfatul venit de la astre e să ai răbdare. Mai ales că seara promite să fii răsplătit cu multă compasiune, calm şi linişte. Fie va fi o întâlnire romantică, fie o petrecere restrânsă cu prietenii foarte apropiaţi.

Horoscop 15 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor fi foarte preocupaţi, astăzi, de ei înşişi. Ca niciodată, veţi fi foarte atenţi la felul în care arătaţi şi sunteţi extrem de interesanţi să faceţi o impresie bună. Aceste noi experienţe vor veni cu rezultate uimitoare. Astfel, veţi avea parte de o schimbare majoră în viaţa voastră, care vă va aduce numai beneficii. Pe plan personal, o mică scenă de gelozie este posibilă din partea persoanei iubite. Fiţi sinceri atât cu voi, cât şi cu jumătatea voastră.

Horoscop 15 iunie 2019 Capricorn
Nativii din Capricorn trebuie să fie, astăzi, foarte atenţi. Coborâţi cu picioarele pe pământ şi încercaţi să înţelegeţi că nu trăiţi într-o lume perfectă, iar unii oameni v-ar putea face rău. Fiţi atenţi la cum închideţi uşa casei şi în niciun caz nu lăsaţi cheile în contactul maşinii. Spre seară veţi primi vizita unei persoane care vă va aduce o veste foarte importantă pentru viitorul vostru. Asumaţi-vă responsabilitatea!

Horoscop 15 iunie 2019 Vărsător
Nativii din Vărsător trebuie să fie atenţi, astăzi, la cum îşi cheltuie banii. Sunteţi predispuşi la cheltuieli inutile pe care le veţi regreta foarte repede. Învăţaţi să vă relaxaţi şi să gândiţi foarte bine înainte de a lua o decizie care vă afectează atât pe voi, cât şi familia sau prietenii apropiaţi. Nu sunt recomandate deciziile radicale în relația de cuplu, chiar dacă amândoi simțiți că ceva este în neregulă.

Horoscop 15 iunie 2019 Peşti
Nativii din Peşti se vor simţi, astăzi, în largul lor. Faceţi exact ceea ce vă place, motiv pentru care starea de spirit vi se va îmbunătăţi considerabil şi veţi fi foarte indulgenţi cu cei care v-au greşit. Ar fi normal să învăţaţi că o astfel de atitudine vă ajută extraordinar în relaţia cu oamenii din jurul vostru. Bucuraţi-vă de aceste momente şi nu vă temeţi să arătaţi ce simţiţi cu adevărat.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 15 Iun - 8:28

Racii sunt copleșiți de emoții și preferă să ascundă adevăratele probleme sub preș. Suferința este doar un simptom, nu cauza.
Numa' de bine-mi zice Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Horoscop 17 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 17 Iun - 8:47

Horoscop 17 iunie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiți să găsească soluții alternative la problemele care îi macină. Este posibil ca dificultățile să fie depășite mult mai ușor dacă se renunță la prejudecăți - de obicei, cea mai simplă rezolvare este și cea mai bună. Nu complica lucrurile mai mult decât este necesar. Dacă răul a fost făcut, îndreaptă-l cât mai rapid și treci mai departe, cu lecția învățată, dar fără regrete.

Horoscop 17 iunie 2019 Taur
Ocaziile zboară pe lângă Tauri, dar mintea lor este în cu totul altă parte. Mai exact, la o persoană care le face ochi dulci. Tendința nativilor din această zodie de a încurca oalele îi pune în situații dintre cele mai neașteptate și nu de puține ori pierd pe toate planurile. Atenție la ce se întâmplă la serviciu, oportunitățile vin rar și pleacă repede, nu e cazul să pierzi momentul.

Horoscop 17 iunie 2019 Gemeni
Ochii nu mint și nu o vor face niciodată. Este lecția pe care o învață nativii din Gemeni, după o încercare nereușită de a-și ascunde sentimentele față de o persoană atrăgătoare. Se vede totul în privirea lor, iar a discuta cu ochii închiși nu este o soluție. Mult mai simplu ar fi ca Gemenii să spună sincer ceea ce simt sau, cel puțin, să propună o ieșire în doi. Mesajul va fi înțeles, iar tensiunea spulberată. Cine știe, poate șansele sunt mult mai mari decât își imaginează ei.

Horoscop 17 iunie 2019 Rac
Spiritul de sacrificiul al Racilor va salva o persoană dragă dintr-o problemă extrem de delicată. Puțini sunt cei care ar lua toată vina asupra lor, doar pentru a-și ajuta un prieten la nevoie. Pentru Raci, însă, nici nu se pune problema de a proceda altfel. Ba, mai mult, vor avea grijă că această persoană să scape basma curată, chiar dacă nimeni nu va afla niciodată adevărul, iar ei vor fi considerați țapi ispășitori.

Horoscop 17 iunie 2019 Leu
Ziua aceasta e puţin probabil să-ţi aducă vreun disconfort. Cel mai probabil se va repeta ceea ce s-a mai întâmplat în prima zi dintr-o nouă săptămână de muncă. Efectul de deja vu va fi amplificat de conversaţii monotone, întâlniri aproape plictisitoare cu aceiaşi oameni ca în fiecare zi. Ca să întrerupi acest ciclu ce aminteşte de Ziua Cârtiţei, poţi încerca să te gândeşti la ceva frumos. Poţi chiar încerca o mică schimbare de stil.

Horoscop 17 iunie 2019 Fecioară
Ai putea să fii deranjat astăzi de acţiunile unei rude apropiate. Poate fi vorba de indiferenţa unui dintre membri familiei tale, sau de lipsa de interes în chestiuni de amor. Nu e cazul să începi astăzi un proiect amplu de renovare a casei, sau de construire a unei case de vacanţă, nici să te apuci de grădinărit, există riscul ca acest proiect să nu fie chiar unul perfect.

Horoscop 17 iunie 2019 Balanţă
Astăzi e oportun să iei decizia de a face un pas crucial. E posibil să fie vorba despre căutarea unui noi job, sau să pui punct actualei tale relaţii, sau să schimbi casa în care locuieşti. Dacă nu eşti pregătit moral pentru o schimbare radicală, gândeşte-te să îţi faci viaţa altfel, păstrând coordonatele esenţiale. Poţi să petreci câteva ore făcând planuri de viitor.

Horoscop 17 iunie 2019 Scorpion
Ar trebui să faci ceva pentru a ridica nivelul tău profesional. Fie o pregătire specială, fie seminarii, fie informaţii pe care le obţii din resurse virtuale. Important e să simţi că te străduieşti să asimilezi ceva ce încă nu îţi este accesibil. Acest sfat e valabil şi dacă te gândeşti la sentimente. E bine să îţi reafirmi dragostea pentru cei dragi. Iar dacă eşti singur, e momentul să înţelegi greşelile din trecut, pentru a găsi marea iubire.

Horoscop 17 iunie 2019 Săgetător
Norocul îi zâmbeşte astăzi Săgetătorului, iar ziua e perfectă pentru începutul unor afaceri foarte bănoase sau semnarea unor contracte foarte importante în activitatea ta. Cei care dau astăzi anumite examene le vor lua foarte uşor. De asemenea, succesul este prezent şi în afacerile personale. Totuşi, nu cereți imposibilul din partea jumătăţii voastre.

Horoscop 17 iunie 2019 Capricorn
Capricornul azi va avea o mică problemă în ceea ce priveşte autoritatea. În încercarea de a fi poate prea prietenos cu anumite persoane există riscul de a nu fi luat prea în serios, deci puţin ignorat în ceea ce priveşte unele decizii majore. Poate că nu ar trebui să vă asumați un rol atât de complex, vorbind despre poziția de lider şi să mai aşteptaţi puţin.

Horoscop 17 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorul în această zi nu ar trebui să exprime liber ceea ce gândeşte. Există riscul ca cuvintele adresate autorităților să provoace furie și chiar pierderea unui loc de muncă. De asemenea, cei care caută iubire nu trebuie să respingă chiar toate avansurile unei persoane, doar pentru că există o diferență de vârstă între voi. Dragostea e un lucru minunat şi nu e cazul să vă ascundeţi sentimele în spatele ruşinii.

Horoscop 17 iunie 2019 Pești
Pestii vor avea o zi de luni aproape complet plictisitoare, fără vreo dramă sau chestii senzaţionale. Concentraţi-vă pe afaceri profesionale, pentru că se anunţă un rezultat demn de luat în seamă pe plan financiar. Cei care lucrează pentru ei înșiși pot căuta idei noi sau se pot gândi la extinderea afacerii lor. În ceea ce privește sfera sentimentelor, aici predomină o atmosferă plină de evenimente.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Horoscop 18 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 18 Iun - 8:35

Horoscop 18 iunie 2019 Berbec
Berbecii au parte de surprize senzaţionale în această zi. Veţi face schimbări majore atât la serviciu, cât şi în viaţa sentimentală. Gândiţi-vă bine la voi, la dorinţele voastre şi la acele lucruri care vă fac fericiţi pe voi, înainte de toate. Iubirea nu poate fi cumpărată cu bani şi poţi construi und estin prin distrugerea altora. Seara aţi putea merge la cumpărături pentru a vă relaxa, e o perioadă de mari reduceri.

Horoscop 18 iunie 2019 Taur
Tauri, nu luaţi decizii privind emoţiile. Acest lucru este valabil mai ales dacă lucraţi la un proiect important sau dacă lucraţi în echipă la serviciu. Fiţi rezonabili, înţelegeţi părerile altora şi aveţi răbdare cu cei care au nevoie de ajutor. De altfel, problemele din viaţa celor dragi pot să vă includă şi pe voi, în ideea cererii unor sfaturi importante. Fiţi buni, blânzi şi amabili cu cei în vârstă.

Horoscop 18 iunie 2019 Gemeni
Gemeni, această zi va trece cu mult calm. Nu vă implicaţi în discuţii tensionate sau care pot declanşa un război, mai ales în viaţa sentimentală. Încercaţi să lăsaţi de la voi, să ajungeţi la un consens în ceea ce priveşte dorinţa fiecăruia. Aţi putea de altfel să vă reînoiţi apartamentul, locuinţa. Poate câteva lucruri noi vor scoate atmosfera din mediocritate.

Horoscop 18 iunie 2019 Rac
Astăzi nu e indicat să împărtăşeşti cuiva planurile tale personale, ideile creative sau proiectele de afaceri. Riscul să îţi fie furate şi copiate e mult prea mare. Plus că s-ar putea ca cineva să înceapă intenţionat să îţi pună beţe în roate. Pentru cei singuri, ziua aceasta e numai bună să răspundă semnelor de iubire.

Horoscop 18 iunie 2019 Leu
Nu te poţi abţine şi vei face continuu observaţii dure celor dragi. Înainte de a face asta, analizează bine dacă e oportun. Ziua va fi una armonioasă şi va trece fără conflicte, dacă reuşeşti să păstrezi autocontrolul şi nu deveniţi excesiv de emotivi. Ai putea sp începi serios să te gândeşti la ce doreşti în viitor de la tine. Umbrele trecutului îţi dau târcoale.

Horoscop 18 iunie 2019 Fecioară
E puţin probabil să ai ocazia se te relaxezi. Va fi nevoie să te grăbeşti mereu undeva, să porţi discuţii sterile cu interlocutori intransigenţi şi să rezolvi o mulţime de probleme mici, casnice. Doar spre seară se întrevede ceva linişte. Profită pentru tine de acel timp. Poţi merge la fitness, sau la un centru Spa. Nu uita să le arăţi celor dragi că te interesează vieţile lor.

Horoscop 18 iunie 2019 Balanţă
Balanţa astăzi este urmărită de probabilitatea întâlnirilor uimitoare, a întâmplăriloe misterioase și a curiozităților savuroase. Nu este recomandat să vă faceți un plan strict, deoarece totul poate lua orice direcţie şi cel mai probabil, aceste planuri vor afecta circumstanțele favorabile. Este posibil ca în finalul acestei zile cineva să fie în brațele voastre, o pasiune mai veche de care nu aţi uitat niciodată.

Horoscop 18 iunie 2019 Scorpion
Scorpionul să evite azi egoismul. Acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește profesia și cariera. Nu este recomandat să nu ajuți un coleg rămas în urmă la treburile profesionale. Seara, poate începe o conversație responsabilă, menită să determine viitorul familiei. Continuați să acţionaţi pe cont propriu, chiar dacă cele mai apropiate rude refuză să susțină această poziție. Marți nu este o zi potrivită pentru creativitate sau pentru noi achiziţii.

Horoscop 18 iunie 2019 Săgetător
Pentru Săgetător, evenimentele de astăzi pot surprinde și să bucure. Poate fi o chestiune de creștere rapidă a carierei, o eliberare miraculoasă de la un deficit financiar sau o poveste de dragoste care va începe la câteva ore după o simplă întâlnire. De asemenea, este posibil ca un proiect de serviciu, considerat încheiat, să mai necesite o atenție deosebită.

Horoscop 18 iunie 2019 Capricorn
Capricornii vor fi împovăraţi cu foarte multe sarcini. Nu sunt excluse probleme legate de profesie sau carieră. Cei care se află în funcţia actuală de multă vreme, pot începe să caute opțiuni mai profitabile pentru angajare. Astăzi, evitați alcoolul, fast-food-ul și activitățile extreme. Persoanelor mai în vârstă nu li se recomandă momentele de nostalgie. Pot duce la episoade prelungite de depresie.

Horoscop 18 iunie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii pot rata o şansă extraordinară. Există riscul ca, angajându-se în mod constant în problemele altor persoane, să rateze o șansă profitabilă în carieră. Seara, vă veţi relaxa la o cină împreună cu familia. Dacă aveţi un animal de companie, s-ar putea să apară câteva probleme de sănătate. Asiguraţi-vă că aveţi la îndemână numărul de telefon al medicului veterinar.

Horoscop 18 iunie 2019 Pești
Peştii sunt leneşi. Lene care, cel mai probabil, va interfera cu acţivităţile de peste zi. Marți va aduce rezultate bune doar celor care știu cum să profite de fiecare oră, minut, secundă. Ar trebui să petreceţi mai mult în aer liber. În ceea ce priveşte iubirea, nu este momentul potrivit pentru confesiuni. De asemenea, ar fi bine să vă abţineţi de la cheltuielile financiare mari și abuzul de alcool.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 18 Iun - 8:37

Pentru cei singuri, ziua aceasta e numai bună să răspundă semnelor de iubire.
Nu vad niciun semn, de nicaieri Rolling Eyes Crying or Very sad
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Horoscop 19 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 19 Iun - 8:51

BERBEC Astrele indică aspecte negative. Încerci să ajuţi pe cineva apropiat. Persoana în cauză nu te respectă şi trebuie să o laşi să meargă pe drumul ei. Dar, zi bună pentru planuri pentru vacanța de vară! Pe de altă parte carisma ta este în creştere şi poţi avea o serie de succese sociale. Dragostea este bine aspectată, interesul tău pentru acest domeniu are o dinamică pozitivă. Proiectele începute mai ales dimineaţa, dar şi după ora amiezii, au toate şansele să fie benefice. Puterea verii îţi aduce noroc în afaceri şi în dragoste.

TAUR Concentrează-te pe controlul nervilor tăi, încordarea nu este benefică. Atenţie, dacă ţii să le arăţi tuturor că tu ai dreptate, s-ar putea să rămâi singur – şi în familie şi fără prieteni! Ai chef de discuţii. Ba mai mult, vrei să spui ceea ce ştii celor dragi. Dar nu-i bate prea tare la cap! Vrei să te faci util şi să fii de ajutor, deci nu exagera, fii înţelept, nu cicălitor! Sa nu fii foarte contrariat cind analiza ta obiectiva si meseriaşă făcută in cercul tau de prieteni va stârni proteste şi remarci de genul „am mai auzit asta”! Astăzi originalitatea nu este punctul tău forte!

GEMENI Gândurile care te obsedează nu au temei, poate surveni oricând o rezolvare neaşteptată. Nu reuşeşti să risipeşti toate îndoielile, dar măcar destinzi atmosferă cu o glumă bine plasată! Limitează-te la activitatea contidiană. Nu trebuie să întreprinzi nimic important financiar. Investiţiile şi achiziţiile constituie nişte nebunii riscante în această zi călduroasă. Un eveniment sau un spectacol, poate, mai pe seară. Îţi place din nou să monopolizezi atenţia anturajului şi să intri într-un caleidoscop de trăiri, sentimente şi aventuri din cele mai interesante.

RAC Crezi că o mare povară ţi s-a luat de pe inimă! Te-ai obişnuit, de fapt, cu o situaţie discutabilă… Obişnuinţa este o a doua natură, aşa se spune, dar vezi care este exact interesul tău! Cheltuieşti prea mult şi până la urmă pe mici lucruri inutile. Spre seară, o veste bună, de departe. Probabil un raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale. Şi o întâlnire drăguţă! O periodă favorabilă mai ales pentru nativele zodiei.

LEU Nu-i aşa că ţi-e dor de o aventură, de o iubire de vară? Ei bine, aşa va fi, splendoare în iarbă şi prilej de adăugat panglicuţe colorate la chitară. Doar să nu faci pe nimeni să sufere… Astăzi evită şefii, directorii, patronii, ofiţerii etc – cei, ierarhic, mai mari şi mai tari ca tine. Treci printr-un moment de sinceritate acută şi s-ar putea să le spui ce gândeşti… Ar fi o mare greşeală! Evită deciziile care duc la schimbări majore şi mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective.

FECIOARĂ Dacă ai aspiraţii de creator, doreşti o situaţie nouă, inedită, poţi să te bucuri – astăzi este ziua ta norocoasă! Lucrurile şi evenimentele încep să se înşire cuminţi, cu docilitate! O zi de miercuri, ziua lui Mercur obositoare, dar până la urmă plăcută. Seară deosebită. Dacă ai început concediul, un plus de distracţie. În general, lucrurile devin mai dinamice, evenimentele mai dese. Te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi si indraznete, dacă nu comice, mai ales daca lucrezi in domenii legate de sănătate şi copii.

BALANŢA Viaţa afectivă îţi produce azi mai multe prilejuri de mulţumire. Meriţi acest lucru, dar continuă să faci eforturi pentru păstrarea echilibrului în familie, în duo. Solo, comunică mai mult! Realizezi că ţi se recunoaşte adevărata ta valoare şi eşti apreciat. E un motiv în plus să te echilibrezi, să-ţi recapeţi încrederea în forţele tale şi să fii gata de performanţe deosebite! Nu te grăbi nejustificat, nu este genul tău şi nici nu dai rezultate mai bune procedând astfel. Până la urmă iei o hotărâre, dar vei constata că nu ai luat în considerare toate datele problemei, că mai ai timp, că ar fi bine să amâni…

SCORPION Astăzi îţi aduci aminte că eşti făcut din carne şi oase. Unele dureri, oboseala cronică, plictiseala existenţială! Odihneşte-te, neapărat! Ia şi o carte bună în şezlong. Bine… şi smartul! Ai impresia ca rezultatul nu merită efortul. Aşa că stai liniştit, ai o zi senină şi frumoasă, cum nu ai mai avut de mult timp. Dacă nu te doare nimic… Dar, astăzi, este momentul unui mic bilanţ personal! Armonia trebuie să facă parte din viaţa ta, aşa au hotarât stelele pentru tine!

SĂGETĂTOR Este necesar să echilibrezi timpul acordat muncii, activităţii şi vieţii de familie, de cuplu. Chiar dacă lucrezi la o “firmă-internat” poţi compensa timpul prin intensitatea afectivă! Nu este uşor să faci alegeri, să iei decizii care să fie şi înţelepte şi profitabile şi să nu supere pe nimeni! Stabileşte priorităţile! Îi răsfeţi pe cei dragi, care abia aşteaptă asta! Dupa câteva zile echilibrate, care zile au trecut repede fără amintiri puternice, stelele par că iţi surâd din nou. Astăzi ai relativ noroc şi în dragoste şi în afaceri, dar afaceri care privesc comunicarea, in general!

CAPRICORN Îţi place să nu te afişezi, să „joci din spatele scenei”. Este prudenţa şi discreţia zodiacală, dar aplauzele şi banii le iau alţii pentru munca ta! Încearcă să pui, cu eleganţă, lucrurile la punct! Ceea ce pare a te preocupa astăzi în cel mai înalt grad este părărea celor din jur despre tine, în special a partenerului(ei) şi a familiei. Imaginea ta este cum trebuie, nu-ţi face griji! Poziţiile planetelor şi a conjuncturii, în general, iti indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor de familie şi/sau financiare, dar tot ale familiei.

VĂRSĂTOR Faci planuri, îţi vin idei, te decizi să iei iarăşi iniţiative riscante. Te simţi inspirat! Dar, atenţie, nu repeta greşelile din trecut, oamenii sunt aceiaşi, ai nevoie de o noua abordare. Conjunctura e bună. Mai ales în relaţiile profesionale, de afaceri, de serviciu. Dacă eşti în vacanţă pierzi ocazia să faci câţiva arginţi în plus. Dar, poţi obţine ceva mai valoros! Totuşi, ziua pare delicată. Adică, pe muche de cuţit. Se pot întâmpla, statistic vorbind, evenimente neprevăzute. Nu da curs propunerilor extravagante, nu exagera, odihneşte-te şi relaxează-te. Mâine este o altă zi… încearcă atunci!

PEŞTI Ocolind adevărul, îţi îndepărtezi prietenii. Dacă eşti şef, astăzi nu ezita să-ţi asumi răspunderea, dar nu să plăteşti tu pentru alţii. Generozitatea ai risipit-o deja pe cine nu merita! Răbdarea ta s-a evaporat, probabil din cauza nesimţirii partenerului, dacă vrei un scandal, e foarte uşor! Dar mai bine gândeşte-te la ceva elaborat, „plăţile” de genul ăsta se fac la rece! Configuraţia astrologică arată că ai toate şansele de reuşită, să prevalezi, cu, sau fără scandal, dar nu trebuie să întreci măsura, folosindu-te de influenţele favorabile.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 19 Iun - 9:02

Spre seară, o veste bună, de departe.
Vestile bune ar trebui sa vina de aproape, nu de departe Rolling Eyes
Şi o întâlnire drăguţă!
Da, ma intalnesc diseara cu instalatorul sa-i dau instructiuni Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Horoscop 20 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 20 Iun - 8:52

Horoscop 20 iunie 2019 Berbec
Berbecii vor găsi o modalitate de îmbogăţire în această zi. Există o persoană care vă va oferi imboldul de a porni o nouă afacere, iar cei apropiaţi vă vor fi alături cu sfaturi şi ajutor. Aveţi încredere în potenţialul vostru şi mergeţi tot înainte. S-ar putea ca la finalul zilei să puneţi capul pe pernă cu siguranţa unui succes răsunător.

Horoscop 20 iunie 2019 Taur
Taurii trebuie să înveţe să îşi pună în ordine gândurile, dieile şi planurile de viitor. Nu vă aruncaţi cu capul înainte în proiecte complicate, care necesită timp şi efort, ci mai degrabă faceţi paşi mici, dar siguri. În căutarea dragostei s-ar putea să întâlniţi pe cineva interesant, cu care aveţi multe în comun. Aveţi inima deschisă spre noi oportunităţi în sfera amoroasă.

Horoscop 20 iunie 2019 Gemeni
Gemeni, nu vă grăbiţi în afacerile personale. Nu este exclus conflictul cu un partener, fie el de relaţie sau din domeniul finanţelor. Aveţi răbdare, comunicaţi eficient şi veţi găsi o rezolvare pentru toate problemele sau neajunsurile din prezent. Este posibil să puteți mări veniturile ca urmare a unei tranzacții financiare de succes. S-ar putea să aveți noroc şi parte de o surpriză spre finalul zilei.

Horoscop 20 iunie 2019 Rac
O conversație cu o persoană atrăgătoare îi transformă pe Raci în romantici incurabili, gata să înceapă o nouă poveste de iubire. O singură problemă ar fi, noua cucerire habar nu are. Înainte de a visa la nepoți, nativii din zodia Rac ar face bine să facă un prim pas și să invite persoana respectivă la o cafea, așa cum procedează cam toată lumea la început. Emoțiile se vor spulbera rapid, însă este nevoie de un prim pas.

Horoscop 20 iunie 2019 Leu
Numai Leu să nu fii în această zi încărcată cu dilemele la tot pasul. Una dintre ele, însă, le depășește pe toate celelalte, pentru că ține de sentimente. Multe și nu doar pentru o singură persoană. Nativii din Leu ar face bine să se hotărască încotro vor să meargă, pentru că se adună nori negri și în curând vine furtuna.

Horoscop 20 iunie 2019 Fecioară
Fecioarele au de ales între a face un buget și a face datorii. Luna e prea lungă pentru ritmul lor de cheltuit banii pe obiecte nu tocmai necesare, iar prin portofel e cod galben de vânt. Ceva mai multă atenție nu ar strica deloc, mai ales că s-ar putea ivi evenimente neașteptate. Nu ezita să ceri ajutorul prietenilor, dacă simți că ai nevoie de un sfat sau un mic impuls financiar. Atenție mai mare și pe plan personal, dacă relația trece prin momente dificile.

Horoscop 20 iunie 2019 Balanţă
Balanţa în timpul zilei va zâmbi și va fi foarte activă. În principiu veţi fi de mare ajutor pentru cei care sunt ocupați cu lucrul. De asemenea, atitudinea ta pozitivă te va ajuta la o negociere responsabilă sau la găsirea unui bun specialist sau partener ideal pentru o poveste de dragoste. Singurul lucru care intră sub incidența unei interdicții stricte este să încerci să copiezi pe altcineva.

Horoscop 20 iunie 2019 Scorpion
Scorpionul astăzi poate complica o situaţie care poate duce la probleme majore în familie. Vorbim despre un incident care are potenţial de a afecta grav relaţiile cu anumite rude mai în vârstă. Dacă poţi evita aceste discuţii, fa-o, chiar dacă asta înseamnă să nu-ţi exprimi punctul de vedere. Cu ciguranţă poţi face asta cu altă ocazie, după ce te calmezi și te gândești la ce să faci în continuare.

Horoscop 20 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorul trebuie să facă mişcare azi. Nu pierdeţi oportunitățile în această zi, pentru că există șansa să puteţi ajunge la oamenii potriviți, veți sprijin financiar la proiecte îndrăznețe sau, datorită unei coincidențe fericite, veți avea o întâlnire pentru o poziție de prestigiu. Seara, crește probabilitatea întâlnirilor neașteptate. Poate că fostul partener își va aminti din nou de tine, propunând să reînnoiască relația de la zero.

Horoscop 20 iunie 2019 Capricorn
Capricornii trebuie să evite conflictele cu ceilalți. Lucrați pe starea de spirit, reconstruindu-l pe pozitiv. Cresc, astfel, şansele succesului în afaceri profesionale, dar şi obținerea atenției unei persoane pe care aţi pus ochii de mai multă vreme. Astrele vă recomandă să nu călătoriţi prea departe de casă şi să nu faceţi cheltuieli inutile. Puteți da banii pe un articol elegant de îmbrăcăminte sau pe un obiect extrem de necesar în gospădărie.

Horoscop 20 iunie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii pot face tot felul de confuzii. Interesul unei persoane pentru voi nu înseamnă neapărat că vrea să aveţi o relaţie sentimentală. Poate fi o chestiune de simpatie personală sau de dorința de a se apropia doar din interes profesional. Nicio altă surpriză nu este prevăzută pentru ziua de joi. În ansambul această zi nu este rea din nicin punct de vedere.

Horoscop 20 iunie 2019 Pești
Peştii se îndrăgostesc. Astăzi, şi-ar putea întâlni jumătatea. Aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţie în jur, persoana care i-ar putea face fericiţi pentru tot restul vieţii nu se află departe de ei. Aveţi încredere în propria intuiţie şi acţionaţi. Spre seară, vă veţi relaxa în aer liber, într-un parc. Sau vă veţi bucura citind cartea preferată.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 20 Iun - 8:53, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 20 Iun - 8:53

O conversație cu o persoană atrăgătoare îi transformă pe Raci în romantici incurabili, gata să înceapă o nouă poveste de iubire.
Slabe sansele sa se intample asta. N-am eu norocul sa dau peste persoane atragatoare. Doar insipide Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Horoscop 21 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 21 Iun - 8:25

Horoscop 21 iunie 2019 Berbec
Berbecii au chef de experimente și nu oriunde, ci în dragoste. Micile teste cu persoana iubită aduc surprize în relație, însă nu trebuie întrecută măsura, mai ales în momentul nepotrivit. Energia nativilor din zodia Berbec este prea mare pentru cei din jur și nu puțini sunt cei care s-a putea pune singuri în situații delicate, datorită excesului de zel. Simte energia celor din jur și acționează ca atare, chiar dacă simți că poți muta lumea din loc.

Horoscop 21 iunie 2019 Taur
Taurii au tendința de a fugi de problemele importante, însă este doar o soluție de moment. De fapt, tot ce fac este să amâne rezolvarea pentru ceva mai târziu, în speranța că vor proceda ca la carte. Viața are, însă, obișnuința de face surprize neplăcute, la momentul inoportun. Nu lăsa problemele și dilemele să se adune, rezolvă câte una pe zi, fie ea cât de mică. Îți vei mulțumi pe viitor.

Horoscop 21 iunie 2019 Gemeni
Gemenii ar putea fi dați peste cap de o informație referitoare la persoana iubită, aflată de la prieteni sau de la persoane mai puțin de încredere. Chiar dacă totul sună urât, trecutul chiar nu contează. Atât timp cât există chimie și sentimentele sunt sincere, ce a fost acum câțiva ani este prea puțin important. Toți oamenii fac greșeli, e firesc să fie așa, însă nu e deloc firesc să sufere sau să fie judecate o viață întreagă pentru ele.

Horoscop 21 iunie 2019 Rac
Racii au ghinionul de a afla un secret pe care nu trebuiau, sub nicio formă, să îl afle. Este o informație compromițătoare, care îi trimite pe nativii din această zodie direct în tărâmul tentațiilor. Chiar dacă pare bizar, lucrurile trebuie uitate rapid. Deșii primul impuls este de a pune întrebări, de obicei dintre cele mai delicate, răbdarea este singura soluție. Pe cât posibil, uită tot ce ai aflat, chiar dacă este despre persoana iubită sau un bun prieten. Ai, la rândul tău, secrete.

Horoscop 21 iunie 2019 Leu
Leii sunt compleșiți de sentimentul că nu au profitat de șansa pe care au avut-o cu o persoană care le-a pus inima pe jar. În realitate, lucrurile sunt puțin mai complexe. Una este să nu ai curaj, iar alta este să nu simți că merită să mergi înainte. Așadar, înainte de a face un prim pas, nativii din zodia Leu ar face bine să poarte un mic dialog interior. A fost dragoste adevărată sau mintea a încercat să scape de ceva ce părea a fi nepotrivit?

Horoscop 21 iunie 2019 Fecioară
Fecioarele sunt puse pe schimbări majore în viață, cel puțin cu gândul. Un sentiment de regret le face să acționeze impulsiv, sub sentimentul de vinovăție. Se recomandă răbdare. Uneori, nu este vina nimănui că lucrurile nu au mers așa cum trebuie, iar o resetare completă a stilului de viață este nu numai inutilă, ci chiar greșită. Situația se va calma în câteva zile, poate chiar ore. Nu lua decizii la cald, pur și simplu nu merită.

Horoscop 21 iunie 2019 Balanţă
Balanțele riscă să strice totul pe ultima sută de metri, în special în dragoste. Pasiunea ce îi mistuie îi face nerăbdători și dornici de aventuri care nu sunt potrivite pentru situația actuală. Problema este de ore, pentru că, având o prezență de spirit remarcabilă, nativii din Balanță vor ști cum să se echilibreze emoțional rapid. Ideea este de a nu face greșeli înainte de acest moment. Răbdare și calm, nu au intrat zilele în sac.

Horoscop 21 iunie 2019 Scorpion
Scorpionii sunt stăpâniți de nostalgie. Totul pare a le stârni sentimente din trecut ce păreau a fi demult uitate, iar cheia descifrării lor este mult mai complexă decât își imaginează. Aceste emoții puternice nu sunt pentru anumite persoane sau momente, ci pentru a le da nativilor din zodia Scorpion un semnal clar. Poate că unii dintre ei au uitat ce-și doresc cu adevărat și încotro se îndreaptă. Singurul motiv pentru care mintea merge înapoi este că înainte nu are niciun sens.

Horoscop 21 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorii ar trebui să-și ia câteva ore libere pentru a se gândi ce vor cu adevărat. Pentru că fericirea este la un pas distanță, iar unii dintre ei o urmăresc de parcă ar necesita ani întregi de sacrificiu. Micile lucruri aduc bucuria, zilnic, nu marile evenimente și sub nicio formă poveștile de dragoste nemuritoare. Înainte de orice aventură trebuie un plan – realist și sincer.

Horoscop 21 iunie 2019 Capricorn
Capricornii, norocoșii zodiacului, simt că au lumea la picioare. Totul merge ca pe roate, în dragoste nu se poate mai bine, iar portofelul arată excelent. Singurele probleme ar putea veni din cauza oboselii sau a epuizării mentale. Nu lăsa neglijența să strice o perioadă excelentă. Pentru ca totul să meargă ca până acum, totul trebuie schimbat, în special în ceea ce privește stilul de viață. E preferabil să faci schimbări din timp, decât să fii luat prin surprindere.

Horoscop 21 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorii au chef de glume, de dimineața până seara. Cei dragi, nu prea. Așa că poantele ar trebui spuse în propria minte, chiar dacă unii nu vor înțelege zâmbetele sau chiar hohotele de râs. Nu subestima puterea unei vorbe de duh. Uneori, câteva idei năstrușnice transformă complet o zi ce părea a fi încărcată de probleme. Bucură-te de simțul tău al umorului, e un dar pe care puțini îl au.

Horoscop 21 iunie 2019 Pești
Peștii au chef să lenevească toată ziua și să dea problemele la o parte, pentru o altă zi. Problema este că zilele au obiceiul de a veni una după alta, așa că această abordare nu face decât să amâne deznodământul. Nu lăsa lucrurile să se adune, ia-le din timp și pune-le în ordine, după bunul plac. E oricând preferabil să decizi cu ce te înfrunți, decât să fii luat prin surprindere.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 21 Iun - 8:33

Racii au ghinionul de a afla un secret pe care nu trebuiau, sub nicio formă, să îl afle.
Ce horoscop ciudat am azi Very Happy Nu-i bai. Oricum nu se indeplineste Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Horoscop 22 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 22 Iun - 8:43

Horoscop 22 iunie 2019 Berbec
Berbecii şi-ar dori să lenevească astăzi, însă nu e timp de stat pe loc. Încercați să efectuați fiecare dintre sarcinile planificate într-o manieră calitativă și apoi continuați cu timpul vostru liber. În afacerile personale nu este binevenită abordarea despotică. Dacă cineva din familie refuză să vă susțină ideile, nu insistați să demonstraţi contrariul. Fiţi răbdători, înţelegători şi liniştiţi.

Horoscop 22 iunie 2019 Taur
Taurii nu trebuie să se axeze doar pe curăţenie în această zi, chiar dacă şi-au propus să lustruiască întreaga locuinţă. Profitaţi de weekend la maxim şi plecaţi într-o scurtă vacanţă. Drumul vă va relaxa, iar odată ajunşi la destinaţie, nu veţi regreta o secundă. Fiţi însă atenţi la temperaturile toride, folosiţi loţiuni şi creme care să vă protejeze de posibile arsuri.

Horoscop 22 iunie 2019 Gemeni
Gemeni, starea de spirit negativă a unei persoane apropiate poate deveni singura problemă a acestei zile. Este de preferat să evitaţi să răspundeţi agresiunii din partea celor din jur. Gândiți-vă mai bine la o modalitate de a ajuta o persoană care şi-a pierdut armonia şi liniştea sufletească. Este o zi bună, fără evenimente surpriză.

Horoscop 22 iunie 2019 Rac
Racii sunt pe gânduri, iar în această zi trebuie să îşi pună cap la cap ideile şi noţiunile despre viaţa lor, în viitor. Aveţi grijă şi nu săriţi cu capul înainte dacă găsiţi o oportunitate tentantă de afaceri. Paşii mici s-ar putea să fie cei mai buni dacă vă doriţi succes pe o perioadă nelimitată. Este posibil ca una dintre rudele sau prietenii voştri apropiați să aibă nevoie de atenția voastră.

Horoscop 22 iunie 2019 Leu
Foarte probabil vei petrece sâmbăta în condiţii extrem de confortabile emoţional. Vei avea mult timp liber pentru activităţile tale favorite, hobby-uri şi acţiuni creative. E bine să te gândeşti mai mult la schimbări personale. Dacă eşti nemulţumit de relaţia ta, e momentul perfect să discuţi despre asta cu partenerul. Dacă eşti în cutarea dragostei, îmbracă-te frumos şi pleacă la "vânătoare".

Horoscop 22 iunie 2019 Fecioară
Nu aştepta daruri de la destin. Toto ceea ce vei reuşi astăzi se va face prin forţele tale proprii, cu răbdare şi rezistenţă spartană. Nu vei avea o sâmbătă uşoară. Dar e posibil săd escoperi tocmai astăzi o rază de romantism. Nu e exclus nici să îţi crească veniturile, consistent.

Horoscop 22 iunie 2019 Balanţă
Balanţele sunt răsfăţatele soartei astăzi. Fie vor obţine un super premiu, o moştenire, o întâlnire romantică perfectă sau vor primi un cadou foarte scump. E posibil chiar să revi în centrul atenţiei fostului partener, la care ţi-a tot stat gândul. Sau să obţi un succes important într-un domeniu creativ Evită însă oamenii invidioşi şi bâritori.

Horoscop 22 iunie 2019 Scorpion
O zi lipsită de evenimente în care există riscul să te plictiseşti, vîzând cât de obişnuit este totul. Mai ales când o să vezi că nimeni din jurul tău nu e prea vesel. Singurul mod de a-ţi recâştig starea de spirit e să ieşi din rutină. Pleacăd e acasă şi i-ai cu tine doar pe cei care âţi sunt cu adevărat dragi. N-ar strica o mic excursie cu cortul, foc de tabără şi poveşti.

Horoscop 22 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorilor nu li se recomandă să intre în conflicte. Mai ales în conflicte amoroase. Nu încercaţi să câştigaţi inima unei persoane dacă este implicată într-o relaţie. Nu veţi face decât să complicaţi situaţia, iar finalul s-ar putea să nu vă fie deloc favorabil. Fiţi înţelepţi. Încercaţi să fiţi indiferenţi. Dacă această persoană are ceva sentimente pentru voi, va face ea însăşi paşi către dumneavoastră. Sâmbăta este ziua potrivită pentru a începe revovarea casei. De asemenea, nu uitați de membrii familiei mai în vârstă.

Horoscop 22 iunie 2019 Capricorn
Astăzi, Capricornii vor fi spontani, foarte dulci şi fermecători. Această atitudine ar putea contribui la succesul afacerilor personale. Optimismul nativilor acestei zodii este contagios şi va da o stare de bine tuturor celor cu care intră în contact. Această zi nu este potrivită pentru achiziţii. Nu faceţi investiţii îndoielnice şi nu daţi banii pe obiecte care nu vă sunt necesare.

Horoscop 22 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorii îşi vor face un nou hobby. Poate fi legat de modă. Nu uitați de afaceri şi nice de un eveniment de familie programat pentru ziua de azi. Asigurați-vă că oaspeții se vor distra pe cinste. Spre seară, te vei relaxa alături de persoana iubită la un film. Cei singuri vor flirta prin intermediul rețelelor sociale.

Horoscop 22 iunie 2019 Pești
Sâmbătă, Peştii ar trebui să nu cedeze provocărilor. În cercul vostru ar putea să apară o persoană ce vă poate dezechilibra din punct de vedere emoţional. După-amiaza, atmosfera devine mult mai calmă. Puteți face o plimbare în parc, să mergeţi la cinema sau să vă relaxaţi la un salon de cosmetică. Seara, o persoană cu care nu v-aţi mai întâlnit de foarte mult timp îşi va aminti de voi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 34 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 34 din 45 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum