HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 33 din 42 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s la data de Joi 6 Iun - 7:18

De felul meu sunt o persoana optimista. Ai dreptate "cu tot patitu-i priceput" doar sunt leu! Astazi ma duc sa imi pun in practica calitatile de orator si persuasiune! Shocked Rezultatul il voi vedea!
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty HOROSCOP 6 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 6 Iun - 9:10

Berbec
Ţi-ar putea fi astăzi destul de dificil să te împarţi cu succes între responsabilităţile de acasă şi cele profesionale, semn că există aşteptări mari în ceea ce te priveşte pe ambele planuri. În acest caz, trebuie să-ţi drămuieşti cu mare atenţie timpul, astfel încât să nu rişti să îţi atragi reproşuri de la superiori sau de la cei dragi. Dacă agenda acestei zile nu-ţi permite să faci prea mari modificări, caută să te concentrezi mai mult pe familie. Nu zăbovi prea mult la serviciu după program întrucât este nevoie mare de tine acasă. Arată-te disponibil(ă) pentru cei la care ţii.

Taur
Pot interveni astăzi unele discuţii în contradictoriu sau probabil unele decalaje în vederea eliberării unor documente necesare pentru a pune pe picioare un proiect de grup. La fel de posibil este să nu cazi prea uşor la un acord cu sponsorii sau coechiperii în privinţa unor strategii pe termen lung. Ce-i drept, astfel de tensiuni ar putea scoate ce-i mai rău din voi, dar la fel de posibil este să vă aducă mai aproape, să vă provoace la dialog, să puneţi în sfârşit pe masă cărţile. În cazul altor nativi, poate fi vorba de unele fricţiuni în raport cu prietenii.

Gemeni
Atât cheltuielile, cât şi câştigurile sunt la ordinea zilei astăzi. Pe de-o parte, s-ar putea să fii recompensat(ă) cu o primă sau un bonus pentru performanţe ridicate la serviciu sau graţie orelor suplimentare petrecute după serviciu, dar pe de altă parte, s-ar putea să nu resimţi prea mult aceşti bani în plus din pricina unor cheltuieli neaşteptate, pe care nu ai prea avut cum să le preconizezi. În fine, eşti oarecum echilibrat(ă) pe plan financiar, dar trebuie să cauţi metode a economisi pe viitor. O gestionare mai atentă a bugetului poate face cu adevărat diferenţa în ceea ce priveşte finanţele.

Rac
Astăzi, s-ar putea ca atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să fie destul de tensionată. S-ar putea să te simţi neînţeles(asă) de cel drag ori de asociat, iar acest lucru poate produce o escaladare a tensiunilor dintre voi. Pe de altă parte, cu Luna prezentă în semnul naşterii tale, ai o stare de spirit relativ bună, ceea ce îţi permite să vezi în această situaţie o provocare de a face o schimbare pozitivă în relaţia ta cu ei. Ştii instinctiv cum să-i abordezi încât să amortizezi din tensiuni şi să pregăteşti terenul pentru comunicare mai eficientă.

Leu
Treci astăzi prin tot felul de provocări la serviciu. S-ar putea să ţi se delege sarcini de serviciu cu care nu eşti familiar(ă), să ţi se solicite să foloseşti metode de lucru cu care nu eşti obişnuit(ă) sau poate doar planează o atmosferă încărcată pe plan profesional care îţi taie tot cheful de muncă şi te supune la riscul comiterii unor greşeli pe care tu nu le faci de obicei. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de unele probleme de sănătate care (re)vin în peisaj. În orice caz, vestea bună este că treci cu bine peste încercările care vin.

Fecioară
Există unele angajamente personale pe care ţi le-ai luat cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici de multă vreme, dar se întâmplă astăzi că apar unele oportunităţi de a lega unele parteneriate sau de stabili unele colaborări de mare perspectivă, motiv pentru care s-ar putea să fie nevoie să laşi planurile făcute cu cei dragi pe altă dată. Acest lucru implică totuşi să le explici cât se poate de clar care anume este motivul pentru care faci acest lucru şi să le promiţi ferm că te vei revanşa cu proxima ocazie. Ar fi păcat să pierzi aceste oportunităţi importante.

Balanţă
S-ar putea să te simţi astăzi ca un resort de ale cărui capete trag familia şi superiorii. Ai multe lucruri importante de făcut pe plan profesional, iar oportunităţile sunt direct proporţionale cu volumul de muncă. Dar în acelaşi timp, s-ar putea să-i fi făgăduit partenerul că te ocupi de unele chestiuni gospodăreşti sau poate le-ai promis părinţilor că îţi vei face astăzi timp să treci pe la ei. În schimb, acest şanse de afirmare nu prea stau după tine, semn că trebuie să iei o decizie. Astrele spun că cei dragi nu se vor arăta prea afectaţi dacă alegi cariera.

Scorpion
Ar putea interveni astăzi unele discuţii în contradictoriu între tine şi cel drag şi/ sau copii pe seama unor chestiuni în materie de care mentalităţile voastre nu se suprapun. Ori poate a ajuns discuţia la subiectul destinaţiei următoarei vacanţe şi nu se potrivesc nicicum opţiunile voastre. Sau probabil unul dintre voi năzuieşte să plece în străinătate să lucreze, iar ceilalţi nu ar prea vrea acest lucru. Oricare este situaţia, cert este că dispui de o stare de spirit pozitivă care îţi permite să nu laşi discuţiile să degenereze şi să ajungă pe punctul de a exploda într-un conflict de proporţii.

Săgetător
S-ar putea ca astăzi să ţi se scurgă banii printre degete. În cazul unor nativi(e), poate fi vorba despre unele achiziţii mânate de instinct, care puteau fi evitate printr-un simţ mai acut al chibzuinţei, dar în ceea ce-i priveşte pe alţii, s-ar putea să fi fost cu totul iminente. Oricare ar fi situaţia, important este să ştii că poţi apela mereu la cei dragi. Este drept că dacă le puteai evita, te-ar putea întâmpina cu critici, constructive fără doar şi poate, dar nu înseamnă că te deranjează mai puţin. Caută-le ajutorul dacă ai nevoie şi încearcă să fii mai prevăzător(oare).

Capricorn
Ar putea să se nască astăzi unele scântei între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, dar ele nu prevestesc nici mai mult romantism, nici începerea unei idile, ci faptul că nu reuşiţi nici cum să ajungeţi la o concluzie comună în ceea ce priveşte unele chestiuni care vă privesc în egală măsură. Norocul face însă că vă calmaţi repede şi reuşiţi să ajungeţi în final la un numitor comun fără dificultate. Caută să nu mai prelungeşti agonia şi să propui o discuţie deschisă în care să îşi spună fiecare părerea. Nu cauzaţi şi mai mult rău aşa.

Vărsător
Pe plan profesional, pregăteşte-te pentru tot felul de încercări astăzi. Atmosfera de la serviciu pare destul de tensionată, nu reuşeşti să comunici cât de deschis ţi-ai dori cu colegii de muncă, nu-ţi prea place ce ai de făcut, iar randamentul pare să nu ţină deloc cu tine. Caută totuşi să faci un exerciţiu de motivaţie şi voinţă pentru a termina la timp tot ceea ce ţi-ai propus. Dacă organismul ţine cu tine, nu ar fi rău să stai şi nişte ore suplimentare la birou dacă nu ai finalizat treaba. În felul acesta, te califici cât de curând pentru un bonus.

Peşti
S-ar putea să-ţi fie destul de greu să-ţi divizezi timpul între preocupările de moment sau viaţa ta socială şi planurile de viitor ori viaţa sentimentală. S-ar părea că, în ultima vreme, te-ai concentrat mai mult pe ziua de mâine şi ai uitat de cea de azi. Iată un prilej mai mult decât bun să te ocupi în timpul liber de care dispui astăzi de hobby-urile tale şi să petreci momente de calitate alături de cei dragi. În caz contrar, s-ar putea să pierzi nişte momente deosebite în compania lor şi să amâni iar tot ceea ce ţi-ar putea face plăcere.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 6 Iun - 9:18

Astăzi, s-ar putea ca atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri să fie destul de tensionată.
Nu-s in pericol Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s la data de Joi 6 Iun - 9:35

Daca si horoscopul imi spune ca trec cu bine in peste hopuri asa va fi!
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Horoscop 7 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 7 Iun - 9:14

Horoscop 7 iunie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să dedice mai mult timp propriei persoane. Gândiţi-vă bine dacă vreţi să faceţi o schimbare în plan personal, la nivelul relaţiei amoroase. Poate ar trebui să munciţi mai mult ca lucrurile să meargă între voi. Planificaţi chiar şi o călătorie în doi, astfel vă veţi cunoaşte mai bine şi veţi avea ocazia să discutaţi despre acele lucruri care vă deranjează şi care au produs ruptura.

Horoscop 7 iunie 2019 Taur
Taurii trebuie să aibă mai multă încredere în ideile lor ingenioase. Chiar dacă mulţi vor încerca să vă pună obstacole, rămâneţi fermi şi daţi tot ce puteţi. Veţi vedea că în final veţi atinge succesul sau veţi face un pas important în drum spre el. Seara s-ar putea să o petreceţi între prieteni sau alături de persoana iubită.

Horoscop 7 iunie 2019 Gemeni
Gemeni, învăţaţi să lucraţi în echipă! Comunicarea este esenţială într-o companie, la serviciu, depindeţi de cei din jurul vostru şi trebuie să consideraţi acest lucru un avantaj. Profitaţi de ajutorul lor şi asimilaţi cât mai multe informaţii din sfaturile acestora. Vă vor ajuta mult în viitorul vostru.

Horoscop 7 iunie 2019 Rac
Nativii din Rac vor primi, astăzi, o doză uriaşă de fericire. Pe lângă iubirea necondiţionată din partea persoanei dragi, alături de care aţi decis să vă petreceţi viaţa, veţi reuşi, într-un final, să vă puneţi în aplicare hobby-ul. După ce veţi pune la punct toate detaliile şi veţi începe să munciţi pentru proiectul vostru personal, veţi descoperi că aveţi posibilitatea să câştigaţi o mulţime de bani. Depinde doar de voi cât de mult veţi munci. Răsplata va fi pe măsură!

Horoscop 7 iunie 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor fi, astăzi, în centrul atenţiei. Se va întâmpla în timpul unor evenimente extrem de importante, fie că vorbim de evenimente din familie sau evenimente de la locul de muncă. Satisfacţia va fi pe măsura muncii depuse în ultima perioadă. Exact atunci când credeaţi că nimeni nu vă apreciază, veţi afla că, în realitate, cei din jurul vostru vă respectă pentru ceea ce faceţi. Pe plan profesional, în cadrul unui proiect pe termen lung, nu uitaţi de sfaturile familiei sau a prietenilor. Nu uitaţi nici de conştiinţă sau etică.

Horoscop 7 iunie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară sunt sfătuiţi de astre ca, astăzi, să luaţi în considerare sfaturile persoanelor dragi. Nu vă temeţi atunci când părerea voastră este total contrazisă de cea a familiei sau a prietenilor apropiaţi. Analizaţi din toate punctele de vedere şi luaţi decizia corectă. Nu vă temeţi nici să recunoaşteţi atunci când greşiţi. Este omeneşte şi vă va face să vă simţiţi mult mai bine. De asemenea, apreciaţi viaţa pe care o duceţi în prezent.

Horoscop 7 iunie 2019 Balanţă
Balanţa, în această zi, va avea parte de o popularitate crescută. Acest lucru vă va ajuta să vă atingeți obiectivele prin desfășurarea negocierilor în afaceri sau prin încercarea de a vă impresiona superiorii. În ceea ce privește sfera interpersonală, există un risc crescut de a deveni vârful unui triunghi de dragoste. Pentru a evita pasiunile inutile, nu-ți provoca partenerul spre gelozie. Dacă sunteți singuri, nu merită să încercați să despărțiți un cuplu.

Horoscop 7 iunie 2019 Scorpion
Scorpionul, în această zi, va fi copleșit de o lene irezistibilă, până la punctul în care aceasta ar putea interfera cu operațiunile normale ale zilei. Acest lucru este total inacceptabil, mai ales pentru că astăzi este posibil să apară anumite indicii privind evoluţia carierei, afacerii sau a soartei unui proiect. Cel mai bun lucru al zilei este că veţi câștiga o anumită liniște şi claritate în gândire, dacă vă concentraţi pe lucrurile importante. Nu uitaţi de planurile pentru o excursie, este posibil ca ocazia să dispară foarte rapid.

Horoscop 7 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorul astăzi nu trebuie să permită cuiva invadarea vieții personale. Poate că cineva pe care îl cunoașteți intenționează să-și atingă obiectivele egoiste intervenind în relaţia amoroasă pe care o aveţi. Menţineţi discuţiile cu acei oameni pe care îi cunoașteți de mai mulți ani. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, este timpul să vă gândiţi la relaxare și liniște.

Horoscop 7 iunie 2019 Capricorn
Capricornii îşi fac planuri pentru o vacanță. Dacă aţi fost deja în vacanţă, astrele vă recomandă să dezvoltați un plan profesional de succes. Astăzi, aceşti nativi îşi pot lua un angajament pe termen lung. Fie fac o promisiune de ajutor cuiva, fie se implică într-un proiect ce presupune multă muncă şi sacrificiu.

Horoscop 7 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorilor nu le este permis să fie nepoliticisoşi. Respectați oamenii și petreceţi mai mult timp în compania rudelor sau prietenilor. Astăzi, trebuie să reuşiţi să vă menţineţi atenţia la nişte sarcini importante care apar la serviciu. Spre seară, vă veţi răsfăţa pe cinste, aşa că, luaţi-vă câteva momente de respiro şi faceţi ce vreţi voi.

Horoscop 7 iunie 2019 Peşti
Peştii, în această zi, trebuie să părăsească zona de confort. Există posibilitatea să lucraţi cu echipamente noi sau să fiți înconjurați de oameni care emană energie negativă. Mare atentie, nativi Peşti, pentru că astăzi vi s-ar putea ivi o ocazie extraordinară de a vă dovedi potenţialul şi nu trebuie să o trataţi superficial.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 7 Iun - 9:20

Nativii din Rac vor primi, astăzi, o doză uriaşă de fericire.
Rolling Eyes Ce norocosi vor fi unii azi. Eu sunt Racul care ramane mereu pe din afara cand vine vorba de fericire Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Horoscop 8 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 8 Iun - 7:47

Horoscop 8 iunie 2019 Berbec
Berbeci, vi se recomandă să petreceţi ziua în compania persoanelor apropiate, de încredere. Orice fel de argument optimist, pozitiv și încurajator, este binevenit. Puteți uita de afaceri în favoarea romantismului. Vizitele celor dragi vor fi cu drag primite. Per total, este o zi bună pentru orice v-aţi dori să faceţi, dar evitaţi conflictele sau discuţiile aprinse care vă pot strica starea.

Horoscop 8 iunie 2019 Taur
Taurii în această zi ar trebui să se gândească mai bine la viitorul lor. Dacăa veţi planuri în ceea ce priveşte deschdierea unei noi afaceri, puneţi bazele şi aveţi curaj. Ce se poate întâmpla? Reţineţi: dacă nu vă asumaţi un risc, vă veţi întreba mereu “Ce-ar fi fost dacă?” În dragoste lucrurile emrg foarte bine şi vă puteţi aştepta chiar şi la o surpriză din partea persoanei iubite.

Horoscop 8 iunie 2019 Gemeni
Gemenii se pot afla departe de casă, fie într-o călătorie de afaceri, fie în compania unei persoane dragi. Profitaţi totuşi de această escapadă pentru a vă reîncărca bateriile şi pentru a vă pregăti de o nouă săptămână de muncă intensă în domeniul în care activaţi. Astrologii prevăd schimbări mari în cariera voastră.

Horoscop 8 iunie 2019 Rac
Nativii din Rac vor fi, astăzi, în centrul atenţiei. Persoanele din jurul vostru, în special familia, vă va aprecia pentru felul în care arătaţi, pentru faptul că aţi slăbit sau pentru felul în care vă îmbrăcaţi. Tot astăzi este un moment ideal pentru a vă relaxa şi odihni. Încercaţi să evitaţi ieşirile lungi sau extenuante şi alegeţi să aveţi grijă de voi. Este tot ce contează în această perioadă.

Horoscop 8 iunie 2019 Leu
Nativii din Leu vor suferi, astăzi, din cauza unui prieten care vă înşală încrederea. Veţi descoperi, prin intermediul unui alt prieteni, care are propriile sale motive, că cel mai bun prieten v-a ascuns un lucru şi neapărat pentru a vă proteja. Veţi fi obligaţi să îl confruntaţi, însă trebuie să fiţi atenţi la conflict şi să găsiţi soluţia pentru a nu transforma totul într-un scandal de proporţii. Luaţi decizia cea mai bună după ce vă consultaţi cu familia.

Horoscop 8 iunie 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară au o şansă uriaşă, astăzi, de a se îmbogăţi... sufleteşte. O ieşire în oraş alături de mai multe persoane, multe dintre ele necunoscute, vă va oferi şansa de a vă face noi prieteni. Totodată, există şi posibilitatea de a începe o nouă relaţie. Fiţi voi înşivă, fiţi deschişi şi sinceri şi totul va decurge perfect. Vă aşteaptă o zi minunată, presărată cu numeroase emoţii pozitive şi sentimente de iubrie.

Horoscop 8 iunie 2019 Balanţă
Balanţa astăzi este foarte posibil să se enerveze din cauza unor apeluri nesfarsite, mesaje pe social media sau vizite personale. Mulți vor avea nevoie de ajutor constant sau de sfaturi, iar tu nu ai timp pentru toţi. Luaţi în calcul o ieşire undeva în natură, pentru a vă mai limpezi creierul. Nu vă faceţi planuri în avans în această zi agitată şi nu vă consumaţi energia pe toate lucrurile care nu vă aduc beneficii.

Horoscop 8 iunie 2019 Scorpion
Scorpionul va fi mulțumit de rezultatele acestei zile. Majoritatea evenimentelor planificate vor avea succes, cu sprijinul prietenilor sau rudelor. Singurul lucru cu care aţi putea fi ajutat este o problemă personale. În timpul zilei va fi nevoie să începeți o conversație de importanţă crucială cu o cunoștință mai veche şi poate că veți decide să vă întrerupeți romantismul actual sau să mărturisiți cuiva sentimentele voastre.

Horoscop 8 iunie 2019 Săgetător
Săgetătorul este foarte probabil să aibă parte de o serie de emoții mult așteptate. Puteți influența această predicție dacă organizaţi un scenariu de vacanță în care să includeţi o persoană foarte dragă vouă. Se recomandă totuși să părăsiți aglomerația orașului. Mergeţi în natură sau într-un loc de o frumusețe deosebită, pentru a putea scăpa de stresul de muncă acumulat. În cursul serii apare posibilitatea de a vă intersecta destinul cu o persoană de sex opus, foarte interesantă pe linie romantică.

Horoscop 8 iunie 2019 Capricorn
Astăzi, Capricornii vor fi extrem de stresaţi şi iritaţi. Veţi critica tot ce vă iese în cale. Doar sportul vă va relaxa aşa că mergeţi la sală sau încercaţi câteva exerciţii fizice în aer liber. Nici să nu vă gândiţi să trişaţi într-un proiect la locul de muncă, pentru că sunt şanse foarte mari să fiţi prinşi. În schimb, seara v-ar putea prinde într-o companie plăcută.

Horoscop 8 iunie 2019 Vărsător
Vărsătorii sunt calmi şi productivi. Dacă ați planificat să începeți orice reparații în casă, astăzi este ziua perfectă pentru astfel de activităţi. Din nefericire, această zi nu este bună pentru romantism, deci, dacă este posibil, încercaţi să vă abţineţi de la tot felul de confesiuni emoționale. În schimb, un prieten va beneficia de pe urma sfaturilor valoroase legate de un proiect de afaceri.

Horoscop 8 iunie 2019 Peşti
Astăzi, Peştii nu trebuie să fie reci şi indiferenţi cu persoanele pe care le iubesc. Încercaţi să comunicaţi cu partenerul de viaţă pentru a evita ruinarea relației. Vă puteţi pune în practică latura romantică, încercând să vă surprindeţi partenerul cu o cină, o plimbare, poate chiar o călătorie, mai ales că astrele sunt de partea voastră şi la capitolul bani.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 8 Iun - 7:51

în special familia, vă va aprecia pentru felul în care arătaţi, pentru faptul că aţi slăbit
Laughing Laughing  Adica pentru felul in care m-am ingrasat Laughing

este un moment ideal pentru a vă relaxa şi odihni.

Ce odihna? Ce relaxare? Sambata n-am timp de asa ceva Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Horoscop 10 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 10 Iun - 9:39

BERBEC Astăzi eşti prea încăpăţânat, după părerea celor din jurul tău. Dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună. „Repede şi bine” este crezul tău în această zi şi interesele tale personale, mai ales cele profesionale, avansează în direcţia dorită. Atenţie la „răcelile” de vară şi la durerile de cap altele decât cele provocate de sentimente, de amor.

TAUR Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti dimineaţa aceasta, dar şi toată ziua, ca să reiei legăturile pierdute, sau neglijate, cu prieteni, sau cunoştiinţe. Poate îţi sunt necesare! Ziua de azi îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi în domeniul profesional. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat de anturajul tău.

GEMENI Astăzi ai o atitudine inspirată. Dar şi anarhică. Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii profesionale, sau casnice, sau de promisiunile făcute, într-o relaţie. Totuşi, norocul îţi zâmbeşte, cel putin în muncă, activitate. Pentru cei din zodie care fac parte dintr-un cuplu: atentie, eşti avantajat în comunicare şi în imagine. Trebuie, însă, să eviţi, cu diplomaţie, discuţiile în contradictoriu.

RAC Conjunctura arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Un Leu, sau o Leoaică, te poate ajuta foarte mult. Cu informaţiile pe care le-ai avut ai luat o hotărâre care a părut că este cea mai bună. Doar nu eşti propriul duşman ca să-ţi faci singur rău, nu? Apoi datele s-au schimbat şi hotărârea nu ţi-a mai părut cea mai bună. Totuşi, te simţi din ce in ce mai în formă, cu mai multă energie şi dinamism!

LEU În ceea ce priveşte profesia, dar şi casa, căminul tău, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, nu exagera cu activitatea! Astăzi te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi și îndrăzneţe, mai ales dacă lucrezi în domeniul creației. Creaţie care poate fi un nou fel de friptură înăbușită, gen Wellington, sau o variantă de tocaniţă „à la jupâneasa”.

FECIOARĂ Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, dar şi atenţia care trebuie s-o acorzi alimentaţiei sănătoase, meselor la ore fixe. Cheltuielile nu sunt avantajate, lunea nu se scot banii din buzunar. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit imediat. Astăzi poţi să dai consistenţa necesară eforturilor şi să eviţi inactivitatea. Puţin sport nu ar strica: sală, bazin, poate chiar o sauna, sau măcar plimbări în aer curat.

BALANŢĂ Stelele îţi indică: trebuie să te odihneşti ca să dai răgaz organismului să se obişnuiască cu anotimpul foarte cald. Nu face şi nu primi vizite, însă socializează pe net sau vorbeşte la mobil! Ziua de astăzi este un prilej să recapeţi iniţiativa. Energia ta vitală este în creştere, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii tai sunt foarte ocupati. Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici îți indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare, cu aplicaţie directă la bugetul familiei tale.

SCORPION Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate, cu familia. Veşti bune. Zi favorabilă călătoriilor, mai ales cele scurte, lunea este zi de început. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. Initiative care astazi se ilustreaza prin absenţă – nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii şi vrei să te plictiseşti singur, nu în grup.

SĂGETĂTOR Emoţional, configuraţia astrologică arată unele porniri impulsive, repede cenzurate de raţiune. Vorbeşte mai puţin şi ascultă mai mult, zâmbeşte – eşti tensionat şi trebuie să te relaxezi. Arta de a face avere are două căi: să câştigi mult şi să consumi puţin. Confucius spunea că ţăranul chinez este un om fericit şi sănătos pentru că este modest şi harnic. Pe atunci nu existau bănci. Astăzi, pe seară, stelele spun să-ţi oferi o distracţie, poate la un club plăcut, poate la un film nou, poate o carte. Cultura nu intră în economie!

CAPRICORN În mijlocul unui carusel ameţitor, care este viaţa ta profesională cotidiană, astăzi găseşti o oază de relaxare, poate şi un izvor de cultură şi înţelepciune. O zi placută, bine aspectată. Nu pune la inimă barfele şi vorbele in doi peri, mai ales daca provin de la femeile din anturajul tau – ai aspecte negative in zodiile feminine. Daca vrei să scapi de o relaţie, atunci astăzi este ziua. Spune-i că studiul, sau munca îţi ia tot timpul şi că oricum, în curând, pleci din ţara!

VĂRSĂTOR Astăzi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-te şi încearcă să te odihneşti mai mult. Atenţie la regimul alimentar şi la răceli. Cosmosul te informează că planurile pe care le-ai făcut şi le urmăreşti de ceva timp, încep să se materializeze. Nu chiar cum le-ai visat, dar oricum, ceva-ceva începe să se mişte. Sănătatea este bună, banii – constant. Pe total o zi buna!

PEŞTI O dimineaţă liniştită. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii personale. Domeniul sentimental este bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi așa poţi avea succes! Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi charisma proprie. In aceasta perioadă, cu aspecte complexe, unii dintre nativi nu se simt în largul lor, anumite sentimente restrictive şi dezamăgiri existenţiale se amplifică. Ca să-ţi impui punctul de vedere personal trebuie să vorbeşti cu convingere şi patimă, atunci lipsa de argumente nu se prea observă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 10 Iun - 9:43

Un Leu, sau o Leoaică, te poate ajuta foarte mult.
Leii sunt ultimii oameni de la care as accepta ajutor Very Happy Mai ales daca Leii aceia sunt barbati Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Horoscop 11 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 11 Iun - 8:51

BERBEC Ai o zi de marți, ziua lui Marte, în plină formă. Fără frică, fără complexe, poţi rezolva situaţii personale. Domeniul sentimental e bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi avea succes! Este în afara regulilor obişnuite soluţia care îţi trebuie. La vremuri de criză trebuie o soluţie de criză. Astăzi trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare, sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung.

TAUR Dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac plăcut de cei din jur. Totuşi, fii decent, nu face pe clovnul, nu exagera cu glumele când nu trebuie. Astăzi nu scoate niciun ban din buzunar. Cheltuielile facute astazi poți să le treci direct la pagube, am mai spus, dar o repet. Poți sa te expui in public. Fii, insa, extrem de scurt. O singura fraza este de ajuns si evita decupajul din context.

GEMENI Trebuie să ţii bine hăţurile intereselor tale. Uneori eşti prea influenţabil, te laşi invadat de vicleniile unuia sau altuia şi azi este una dintre acele zile. Nu te lăsa amăgit, spune nu! Limitează- te la activităţile obişnuite, de rutină. Astăzi noul aduce nefericire şi insucces. Evita sa incepi proiecte noi, sau sa răspunzi imediat la o provocare. Lasă pe mâine. Sau pe „alta data”. Astăzi, dacă cineva iti zimbeste inseamna ca vrea să-ţi vânda ceva. Excepţiile întăresc regula!

RAC În ceea ce priveşte meseria, sau profesia ta, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, fii foarte atent şi nu pierde timpul! Vorbeşte mult, dar nu spune nimic! Trebuie sa continui cu aceleași metode verificate de pană acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. Poate, o veste bună de la un prieten.

LEU Astăzi eşti plăcut surprins de sprijinul celor din jurul tău! Mai toţi colegii răspund "prezent!" la apelul tău pentru rezolvarea unor probleme nu prea plăcute, la serviciu, unde munceşti. Amână cu distincţie şi cu imperială bunăvoinţă orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei profesionale. Reflexele tale sunt bune astăzi. Totuşi, mare atenţie la posibilele accidente minore prin fier şi foc, mici tăieturi sau arsuri casnice.

FECIOARĂ Este ziua evaluărilor. Te uiţi cu ochi noi, ca şi când ai vedea oamenii şi lucrurile din jurul tău pentru prima dată. Această privire din perspectivă, obiectivă, îţi este foarte necesară! Puterea ta de concentrare pare sa-ti joace feste, așa încat este bine să diminuezi influenta negativă prin odihna, alimente naturale şi puţin sport. Astazi nu lua hotărâri importante, nu te repezi să tragi concluzii, pentru că mesajele stelelor sunt înşelatoare şi confuze. Amână, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă sau decizie majoră.

BALANŢĂ Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, dar şi atenţia care trebuie s-o acorzi serviciului, relaţiilor cu colegii tăi şi cu ierarhia, cu şefii sau patronii! Poţi, şi trebuie să faci mici schimbări în structurile tale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. Nu este prea devreme să începi să-ţi faci planuri de vacanţa de vară, dar trebuie sa iei in consideratie cu mult realism resursele proprii. Detaliile sunt mai importante, astăzi!

SCORPION Conjunctura arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc, dar mai puţin fericit cu semnele de apă şi pământ. Un semn de foc te poate ajuta, trebuie doar să-l soliciţi! Ceva se intampla in anturajul tau. O intriga, un complot, ceva – soapte in amurg şi întâlniri de cărvunari pe înserate. Este momentul sa pregăteşti contramasurile! Dacă nu cumva complotiştii se sfătuiesc să-ți facă cadou, sau o surpriză plăcută… dar dacă nu este aşa?!

SĂGETĂTOR O zi ca cea de azi ai vrea să ai mai multe! Te simţi bine, în formă, optimist şi poţi să faci faţă uşor problemelor şi încercărilor zilnice. Zâmbeşte, vorbeşte puţin şi ascultă mai mult! Cu mai mult efort, ambiţie şi noroc o să ajungi unde iti doresti. Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate moderat ca şi „rectificările” în coşul zilnic. Seară romantică, poate acasă, poate la un spectacol. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci. Mâine este o nouă zi, o nouă speranță, trebuie să ai încredere!

CAPRICORN E momentul unui început. Poate doar o prozaică cură de slăbire, dar poate fi şi un moment al evoluţiei spirituale. Tehnicile de supravieţuire psihică sunt absolut necesare în lumea de azi! Configuraţia planetelor îţi prezice relații cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pamant. Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios! Mai bine du-te la cumparaturi în supermarket, sau la o cafea cu prietenele, sigur, după orele de program.

VĂRSĂTOR Sunt zile când ar trebui să stai în pat, cu ochii închişi şi pumnii strânși, fără să te gândeşti la nimic. Astăzi este una din acele zile, dacă poţi, urmează-mi sfatul, dacă nu, fii calm şi prudent! Stelele te sfatuiesc sa te odihnesti ceva mai mult azi, ba chiar sa rupi ziua in doua cu o siesta sud-americana, pentru ca te asteaptă un rest de săptămană agitată, densă şi prin urmare obositoare! Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, la o cină veselă şi sănătoasă.

PEŞTI Ai avut o perioadă de relativă nehotărâre şi confuzie. Nu ştiai ce să faci! Astăzi este momentul să preiei iniţiativă, să-ţi impui punctul de vedere, drumul către interesele tale strategice! Speculatiile financiare sunt prost influenţate astăzi, aşa că nu este o idee prea buna să te duci la şeful tău ca să-i ceri o mărire de salariu. Nu te lua dupa cine stie ce aiureli din presă, sau de aiurea pe net, zodia ta este conservatoare şi respecta întotdeauna tradiţia. Ia lucrurile uşor şi cu mult calm. Nimeni nu-ţi vrea raul, iar pe duşmani îi doare şi pe ei capul. Analizeaza bine şi vei vedea că este o situaţie obiectivă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 11 Iun - 8:54

ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva.
Zi de zi mai rezolv cate ceva Very Happy Asta-i munca mea!
Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. Poate, o veste bună de la un prieten.
O veste buna de la un prieten, mi-ar prinde bine. Pana una alta am primit o veste proasta de la avocatul meu Very Happy Viata merge inainte! Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Horoscop 12 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 12 Iun - 9:02

BERBEC Luna în creștere te avantajează în activităţile care cer intuiţie. Trebuie să prevalezi printr-o mai bună organizare la locul de muncă, fie că este într-o multinaţională, sau în bucătărie. Eşti într-o perioadă de reconstrucţie sentimentală şi profesională şi ziua de azi e nimerită să-ţi lămureşti unele lucruri şi mai ales să te înţelegi pe tine, structura modului în care descifrezi ceea ce se întâmplă. Configurațiile şi aspectele planetare oferă cadrul pozitiv pentru posibilitatea rezolvării unor vechi probleme.

TAUR Limitează-te la activităţile de rutină. Astăzi nu trebuie să întreprinzi nimic important. Evită graba, mai ales spre seară. Nu este o zi grozavă, dar nici cea mai proastă din anul acesta! Ori problema cu care te confrunţi astăzi este foarte complexă, ori, din cauza oboselii, nu te poţi concentra. Şi într-un caz şi în celălat nu aştepta să intri în criză de timp, cere ajutor. Cu toate că vremea și vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Totuşi, cu ceva curaj, o să reuşeşti în ceea ce îţi propui.

GEMENI Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă e în legătură cu planurile tale de viitor. Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Seară plăcută – la un film? Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în nici un caz…

RAC Vrei să rezolvi toate problemele, în aşa fel ca să fie toată lumea mulţumită! Totuşi, azi trebuie să faci o alegere. Nu poţi să mulţumeşti mereu pe toată lumea, trebuie să faci o triere! Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea îţi este pusă la încercare. Călătoriile nu sunt sub un semn fast, mai bine stai acasă, în sensul să nu părăseşti localitatea de domiciliu, sau reşedinţă!

LEU Astăzi ai o eficacitate sporită în tot ceea ce faci, pentru că ai renunţat la îndoieli. Ai găsit un nou echilibru moral şi fizic, o nouă schimbare. Cine nu se schimbă, piere ca dinozaurii! Conjunctura îţi indică o energie în creştere. Profită de această amplificare a vitalităţii, cu harnicia şi voinţa care te caracterizează, să prevalezi, să ai succes. Energia suplimentară furnizată te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program.

FECIOARĂ Toată ziua persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te pot ajută, în special Leii şi Săgetătorii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne de apă şi pământ. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere. O zi care se anunţă obişnuită, dacă nu te-ar nelinişti veştile rele din presă. Vezi-ţi de treburile tale, de familia ta, de programul tău şi gândeşte de bine. Şi, repet, gândeşte de bine, vorbeşte de bine, fă fapte bune! Este Crezul primilor creştini, cei care Îl urmau pe Iisus!

BALANŢĂ Conjunctura astrologică îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi! Sfera comunicării este, însă, afectată dar şi evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor, mai ales in sfera personala, a propriilor interese. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente.

SCORPION Eşti mai filosof decât de obicei, astăzi îţi place să spui maxime şi proverbe. În relaţiile sentimentale poţi avea întietate numai dacă nu contrazici chiar de la început! Nu pierde timpul! Ai un program aglomerat, cu multe de făcut, dar astazi este bine sa vorbeşti mult fără să spui mare lucru şi să nu iei decizii importante. Te pricepi… Nu-ţi lipseşte ambiţia şi energia, dar în conjunctura actuală, astrală şi de la locul de muncă, nu-ţi foloseşte la nimic, singura cale de urmat este „politica struţului”. Şi faptul că acasă familia, prietenii te susţin, orice ar fi!

SĂGETĂTOR Îţi faci iluzii, eşti un pic în afara realităţii. Poate unde e vorba de interesele tale personale. Fii atent şi analizeză atitudinile celor din jurul tău, colegii, prietenii, familia. Perioada, totuşi, îți este favorabilă, in general. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.

CAPRICORN Ai unele probleme personale, de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă. Dar oricum, bănuielile tale nu se confirmă, în totalitate! Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau la muncă, sau unde activezi. Nu uita că ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur! Sigur, în primul, primul rând este siguranţa proprie!

VĂRSĂTOR La serviciu e o perioadă puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe cu două înţelesuri. Nimic foarte important, în aparenţă. Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala, zâmbeşte şi taci din gură! Totuşi, ai o informaţie pe care o aşteptai de mai mult timp şi care te avantajează. Seară plăcută, poate la un film nou, poate la sală, să te ţii în formă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, în general.

PEŞTI Dimineaţa ai o oarecare nesiguranţă, neaşteptată şi nedorită. Ai unele îndoieli. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, vremurile sunt aspre şi viaţa nu aşteaptă, nu ia prizonieri! Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi ţi se propun programe de distracţie de seară. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 12 Iun - 9:04

Nu poţi să mulţumeşti mereu pe toată lumea, trebuie să faci o triere!
Asta fac zilnic Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Horoscop 13 iunie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 13 Iun - 9:04

BERBEC Dimineaţa poți să ai o veste, iar pe seară poţi să întâlneşti o opoziţie din parte celor din jur. Ideile tale energice nu sunt foarte populare. Poate exagerezi! Dacă ai vreo idee, pune-o în aplicare fără multe consultări şi discuţii sterile. Pe de altă parte apare un aspect malefic, o cuadratura, dar se poate să fie doar o influenta negativa generala, o perioada mai neconfortabila care se intinde pe cateva zile, o indispozitie ca sa zicem asa, si mai putin un necaz concentrat.

TAUR Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar azi trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi pe cei din jurul tău prin paşi mici, fără bruscări, încet, pe rând, dar sigur! Fii prudent! Nu eşti deloc mulţumit! Dar, deloc… dacă eşti întrebat de motivul nemulţumirii tale, nu ştii ce să răspunzi. Eşti nemulţumit fundamental, prin definiţie! Astăzi trebuie să laşi loc printre nemulţumirile tale şi politeţei şi respectului faţă de cei dragi, din familie.

GEMENI Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi bine, poate pentru că ai renunţat la ironii şi la superficialitate. Creezi armonie şi bună dispoziţie în jurul tău! Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor importante. De asemenea o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor. Realizări pe care îţi place să le exgerezi, oricum, în lumea asta invidioasă nimeni nu o să te laude! Decât cei care chiar ţin la tine!

RAC Sentimentele, emoţiile sunt pe primul loc astăzi. Munca, cariera, pe al doilea! Dacă nu eşti împăcat cu tine, nu eşti mulţumit, nu poţi avea performanţe în activitate, în profesia ta! Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani şi fericire. Frustrarea asta permanentă te impiedică să fii fericit şi să te bucuri de micile momente delicioase care formează starea de bine, cotidianul nostru cel balcanic.

LEU Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că este vorba despre vacanţa de vară, dar mai ales, după veştile primite, e necesar să-ţi faci planuri în ce direcţie o ia viaţa ta! Evită imprumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc – în această perioadă eşti avantajat, poate şi norocos, dar nu la jocurile aranjate de la cazinouri şi loterii. Poţi face mici schimbări, acasă şi la serviciu, mici îmbunătăţiri pe bani puţini. Primeşti ajutorul solicitat de la rude şi prieteni.

FECIOARĂ Vrei sa pari mai tare şi mai important decât eşti. Este foarte bine, pentru că aparenţele contează, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Astăzi este o zi densă şi fără avantaje pentru tine. Informaţiile contradictorii pe care le primeşti astăzi îţi crează unele probleme. Aşa ca ai ce rezolva! Perioada zilei de astăzi te ajută să te înţelegeţi mai bine cu cei apropiaţi. O veste din presă pare să te intereseze mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt, însă, aspectate favorabil.

BALANŢĂ Domeniile favorizate sunt cele ale familiei, relaţiilor sentimentale, cele defavorizate privesc sectorul financiar, banii. Vorba proverbului: cine are noroc la dragoste, nu are noroc la bani! Lasa motoarele mai încet, ești foarte stresat și nu te odihnesti suficient din cauza grijilor. Mai lasa grijile şi în seama altora. Banii vin şi se duc, asta este soarta lor, dar sănătatea ta nu are preţ.

SCORPION Ai ceva de sărbătorit, stelele au fost bune cu tine, aşa că s-au hotărît să pună capăt unei etape de efort şi-ti îndrumă paşii, mai spre seară, spre un loc unde te poţi distra foarte bine! Sau, poate vrei să organizezi o petrecere, așa, din senin, fără motiv! Dacă nu, ştii vorba veche: „două bătăi strică, nu două petreceri!” Astăzi îti place mult să povesteşti amintiri celor din jur. Este o zi propice pentru rememorarea lucrurilor vesele, certe, benefice, pentru că ai mare nevoie de certitudini.

SĂGETĂTOR Eşti avantajat în relaţiile umane. Dacă ai de negociat, bănci, leasing etc. dar şi relaţii sentimentale, atunci azi trebuie să îndrăzneşti, să insişti. Norocul este de partea îndrăzneţilor! Evită să amesteci lucrurile. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi solicită ajutorul. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

CAPRICORN Poţi să rezolvi problemele profesionale, sau sentimentale, fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul cotidian. Siguranţa personală este scopul tău în viaţă, eşti un supravieţuitor! Incepi ziua cu greutate si o sa tragi de tine toata perioada, pentru ca ai de facut niste comisioane familiale sau personale. Care nu iti fac nici o placere… cum ar fi, de exemplu, să duci la fisc tot felul de hârtii aiurea ca să-ţi ia banii munciţi!

VĂRSĂTOR O zi mai monotonă de genul celor de care mai târziu nu-ţi mai aduci aminte. Nu-ţi adormi vigilinţa, în caz contrar ţi se poate întâmpla ceva de care să-ţi aduci aminte mult timp! Fii prudent! Cineva îți exploateaza buna credinţă prefacandu-se foarte neajutorat. Nu este de loc asa, nu te lasa pacalit, viitorul iti va demonstara asta! Nu te simti in stare sa spui un anumit adevar şi sa scapi de presiune. Daca nu te hotarasti mai repede, o sa ai probleme şi nu cu vremea, ci cu vremurile!

PEŞTI Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză. Poate odihnă activă, lucrează la altceva, schimbă munca. Seară plăcută, poate în oraş, la un film nou, sau acasă, la o vorbă bună. Ca esti un tip de treaba s-a constatat de mult. Deși planeaza aupra ta un usor aer de neîncredere. Ar fi cazul, astăzi, sa dovedești ceea ce poți! Sigur, în domeniul relaţiilor umane. Nu uita că mai ales acum, mai mult ca niciodată, loialitatea este calitatea cea mai apreciată. Nu dezamăgi!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 33 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 33 din 42 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum