HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 31 din 42 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty HOROSCOP 22 mai 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 22 Mai - 10:07

HOROSCOP 22 mai 2019: Berbec
Astăzi, munceşti cu spor, câştigi pe măsură. Astrele te şi pun la treabă, dar îţi şi recompensează eforturile cu un bonus sau o primă. Aşadar, dacă ţi se oferă oportunitatea de a-ţi lua unele sarcini suplimentare, nu da înapoi. S-ar putea ca acestea să fie răsplătite mai bine decât te-ai fi aşteptat şi pe lângă aceasta, să marchezi şi câteva puncte în plus în raport cu superiorii care se vor declara plăcut surprinşi de atitudinea ta proactivă. În felul acesta, te apropii mai mult de ei şi poţi atrage alte beneficii de pe urma faptului că te au în vizor.

HOROSCOP 22 mai 2019: Taur
Ai mintea limpede şi o stare de spirit de invidiat astăzi, ceea ce îşi permite să vezi cu claritate oportunităţile şi provocările cu care te întâmpină mijlocul acestei săptămâni. Înregistrezi succese mai ales dacă te ocupi de legarea unor colaborări cu persoane din afară, companii străine, pleci în călătorii de afaceri sau te concentrezi asupra studiilor, fie ele de perfecţionare sau reconversie profesională. De asemenea, dacă aştepţi o aprobare, aceasta s-ar putea să vină în timp util, lucru care te surprinde plăcut şi-ţi permite să te ţii de planul iniţial. Ai o mentalitate pozitivă şi practică ce atrage lucruri bune.

HOROSCOP 22 mai 2019: Gemeni
Poate că ai trecut prin multe încercări în ultima vreme sau doar ai avut parte de o perioadă extrem de stresantă care şi-a pus amprenta pe nivelul tău de energie şi pe capacitatea de a vedea lucrurile aşa cum stau ele cu adevărat, dar află că bate un vânt al schimbării pozitive în viaţa ta astăzi. Uşor-uşor, ţi se limpezesc gândurile, se ridică ceaţa şi vezi ce-i de făcut pentru a te repune pe făgaşul normal. Unde mai pui că aduci cu tine o grămadă de lecţii de viaţă importante care te vor ajuta să faci alegeri bune pe viitor.

HOROSCOP 22 mai 2019: Rac
Viitorul se arată a fi unul promiţător pentru relaţiile acestor nativi(e) aflate la început de drum, fie ele de ordin sentimental sau profesional. Dacă ai semnat de curând un contract de colaborare sau ai reuşit să obţii un client important, s-ar putea ca primele progrese şi rezultate să se înregistreze chiar astăzi. Premisele sunt bune, aveţi norocul de partea voastră şi dacă sunteţi deschişi unii faţă de ceilalţi, nimic nu vă poate opri. Gândiţi în perspectivă, plănuiţi-vă minuţios orice mişcare şi veţi reuşi să menţineţi un ritm susţinut în direcţia obiectivelor pe care vi le-aţi setat. Astrele vă susţin întru-totul.

HOROSCOP 22 mai 2019: Leu
Dacă urmăreai să faci progrese în ierarhia de la serviciu, astrele îţi oferă astăzi posibilitatea de a te face remarcat(ă). Poate fi vorba de o sarcină de serviciu complicată care îţi oferă oportunitatea de a veni într-ajutorarea colegilor de serviciu depăşiţi de situaţie. Ori poate reuşeşti să descurci iţele unei situaţii complicate de la locul de muncă, uimindu-i pe superiori cu capacitatea ta de a descoperi ocazii de evoluţie în situaţii-limită. Oricare ar fi scenariul, este clar că nu-ţi lipsesc mijloacele prin care să ieşi în evidenţă şi să atragi atenţia asupra ta. Nu trebuie decât să fii pe fază.

HOROSCOP 22 mai 2019: Fecioară
Orice activitate profesională care îţi stimulează creativitatea sau îţi stârneşte interesul astăzi este una pe care o vei întâmpina cu mult entuziasm, livrând rezultate mult pe măsura aşteptărilor. Dar cum nu întotdeauna primeşti sarcini care îţi plac, este important să cauţi mereu în ceea ce faci ceva care să te suresciteze. După programul de la muncă, se poate ivi oportunitatea de a da o fugă în afara localităţii, chiar şi pentru câteva ore, în compania persoane iubite şi/ sau a copiilor. Aceasta îţi conferă un suflu nou la mijloc de săptămână, numai bine cât să faci faţă ultimelor zile lucrătoare.

HOROSCOP 22 mai 2019: Balanţă
Nativii(ele) acestei zodii care căutau să se mute cu partenerul sau să găsească un spaţiu de birouri în care să-şi desfăşoare activitatea cu asociatul(ţii) ar putea avea parte de noroc astăzi. Există posibilitatea să le iasă în cale o opţiune foarte avantajoasă, potrivită nevoilor lor. De asemenea, cei(le) care se ocupă de chestiuni succesorale s-ar putea să constate că birocraţia este mai puţin stufoasă şi complicată decât se aşteptau iniţial. Iar dacă se confruntau cu probleme în ceea ce priveşte înstrăinarea sau achiţionarea unui teren, s-ar putea ca acestea să-şi găsească rezolvarea aceasta. Astfel, chestiunile imobiliare sunt încununate de succes.

HOROSCOP 22 mai 2019: Scorpion
Astrele se aliniază astăzi în aşa fel încât să-ţi sprijine orice iniţiativă de a lega relaţii de perspectivă pe plan profesional. S-ar putea aşadar ca parteneriatele sau colaborările tale să intre într-o nouă etapă de evoluţie, care le permite să depăşească unele limite cu care s-au confruntat până acum. Ori poate reuşeşti să baţi palma cu un client important, care îţi va aduce multe beneficii şi provocări în viitor. La fel de posibil este ca unii(le) nativi(e) ai(le) acestei zodii să înceapă acea relaţie sentimentală pe care şi-o doreau de mult. Se anunţă deci veşti foarte bune la nivel relaţional.

HOROSCOP 22 mai 2019: Săgetător
În cazul tău, ca în cel al nativilor(elor) Leu, hărnicia se traduce astăzi în câştiguri suplimentare. S-ar putea însă ca, în ceea ce te priveşte, să vină din activităţi extraprofesionale sau anumite comisioane. Poate că nu va fi vorba de sume prea mari, dar cert este că vor acoperi unele goluri din buget şi te vor ajuta să simţi mai puţin pregnant anumite cheltuieli pe care le-ai putea înregistra săptămâna aceasta. Eşti pe o curbă ascendentă la nivel financiar şi caută să cultivi această evoluţie. Cât de curând s-ar putea să realizezi că ai înregistrat profituri mai mult decât îmbucurătoare.

HOROSCOP 22 mai 2019: Capricorn
Te trezeşti astăzi cu un tonus bun, atât la nivel mental, cât şi fizic. Sau poate o veste bună din partea celui drag sau a unei persoane pe care o simpatizezi îţi face ziua mai bună. La fel de posibil este ca cei mici să înregistreze un succes şi să te facă mândru(ă) de realizările lor. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai o atitudine pozitivă şi o energie de invidiat. Dacă reuşeşti să o aduci cu tine la serviciu, vei avea numai de câştigat întrucât îi molipseşti pe toţi cu starea de bine şi schimbi atmosfera la birou.

HOROSCOP 22 mai 2019: Vărsător
S-ar putea ca, în cazul tău, mijlocul acestei săptămâni să vină la pachet cu deznodământul pozitiv al unei încercări la care ai fost supus(ă) în această perioadă pe plan familial. Poate că cineva din familie s-a confruntat cu o problemă de sănătate sau poate ai avut nişte probleme cu spaţiul locativ. Cert însă este faptul că vezi luminiţa de la capătul tunelului din ce în ce mai clar, ceea ce îţi conferă mult optimism şi o viziune pozitivă asupra viitorului. Iată o ocazie bună de a pune bazele unui nou început în raport cu familia şi cei dragi ai tăi.

HOROSCOP 22 mai 2019: Peşti
Astrele garantează astăzi succesul oricărei iniţiative care implică să stabileşti relaţii cu ceilalţi şi să trasezi strategii pe termen lung. S-ar putea, de exemplu, să porţi discuţii şi negocieri importante în vederea conturării şi lansării unui business cu oameni interesaţi să-ţi afle ideile şi să te sprijine în realizarea lor. Ori poate eşti invitat(ă) să te alături unui proiect de grup în care crezi şi căruia te-ai putea dedica în perioada următoare pentru a contribui la evoluţia sa. De asemenea, ieşirile cu prietenii după programul de la muncă te ajută să scapi de presiune şi să gândeşti cu mintea limpede.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 22 Mai - 10:09

Viitorul se arată a fi unul promiţător pentru relaţiile acestor nativi(e) aflate la început de drum, fie ele de ordin sentimental sau profesional.
Asa sa fie! Am nevoie de un viitor care nu doar promite Laughing De promisiuni sunt satula. Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Horoscop 23 mai 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 23 Mai - 9:30

Horoscop 23 mai 2019 Berbec
Berbecii sunt nevoiţi să ţină cont de starea lor de sănătatea, uşor neglijată în ultima vreme. Evitaţi zonele aglomerate, îmbrăcaţi-vă în conformitate cu vremea şi lăsaţi îngheţata ori sucurile reci pentru alte dăţi. În caz contrat, riscaţi să răciţi. Mai bien fiţi precauţi pentru că nimic nu e mai rău atunci când e frumos afară să ai parte de o răceală.

Horoscop 23 mai 2019 Taur
Dragostea pluteşte în aer pentru Tauri. Cei care au deja o relaţie serioasă ar putea trece la următorul pas. Care să fie acela? Poate nunta? Dacă tot v-aţi găsit sufletul pereche nu mai trageţi de timp şi uniţi-vă destinul. Cei singuri au şanse mari să fie invitaţi la o întâlnire romantică.

Horoscop 23 mai 2019 Gemeni
Gemenii au parte de o zi liniştită, poate prea liniştită faţă de cum sunt ei obişnuiţi. Rutina vă creează o stare de oboseală, motiv pentru care încercaţi să faceţi ceva în timpul liber. Ieşiţi în parc, citiţi o carte, mergeţi la o petrecere cu prietenii, dar nu staţi neapărat în casă. Profitaţi de aceste clipe pentrua vă reîncărca bateriile.

Horoscop 23 mai 2019 Rac
Nativii din Rac vor intra, astăzi, în rolul de profesor. Cineva foarte apropiat vă va cere ajutorul într-o anumită situaţie şi doar voi sunteţi în stare să explicaţi calm şi pe înţelesul tuturor. Fiţi răbdători cu cei din jur, la fel cum aţi fi cu voi înşivă. Faceţi ceea ce vă place, bucuraţi-vă de timpul liber, odihniţi-vă şi plimbaţi-vă în aer liber. Aveţi nevoie de relaxare ca de aer. Nu vă suprasolicitaţi! Nimic din această lume nu merită să vă pierdeţi sănătatea.

Horoscop 23 mai 2019 Leu
Nativii din Leu îşi vor găsi, astăzi, un nou hobby sau o nouă modalitate de a scăpa de plictiseală. Veţi descoperi că vă face mare plăcere să practicaţi acest nou hobby, chiar dacă în trecut îl priveaţi cu scepticism. Touşi, fiţi foarte atenţi la bugetul pe care îl cheltuiţi pentru această activitate. Există riscul să vă consumaţi resursele pe care le-aţi pus deoparte pentru vacanţă. Dacă aveţi nevoie de ajutor, fiţi siguri că îl cereţi doar acelor persoane în care aveţi foarte mare încredere.

Horoscop 23 mai 2019 Fecioară
Nativii din zodia Fecioară vor avea parte, astăzi, de noroc cu carul. Oriunde veţi fi, veţi avea noroc şi chiar veţi realiza acest lucru. Fie că vorbim de un lucru mărunt, fie că vorbim despre ceva uriaş, astrele sunt de partea voastră şi doar de voi depinde cum profitaţi de această şansă unică. Puteţi să vă schimbaţi viaţa pentru totdeauna!

Horoscop 23 mai 2019 Balanţă
Balanţei îi este astăzi recomandat să încerce să se concentreze pe imaginea de ansamblu. Lucrurile mici trebuie observate şi ele, pentru a vă face o idee mai bună. De asemenea, astăzi, când comunicați cu ceilalți, lăsați-vă farmecul și umorul să strălucească. Acest lucru vă va servi bine în aproape orice situație care ar putea apărea astăzi, mai ales atunci când aveţi grijă de cineva apropiat vouă, care a trecut prin câteva drame în ultima vreme. Cu toate acestea, încercați să evitați riscurile financiare și argumentele în contradictoriu.

Horoscop 23 mai 2019 Scorpion
Scorpionul este posibil să se afle în fața unor probleme nerezolvate sau alegeri dificile astăzi. Dacă aveți prea multe probleme în a lua o decizie finală, încercați să vă relaxaţi puţin, pentru câteva ore pentru a vă odihni mintea și pentru a cere sfaturi de la alții care știți că s-au confruntat cu probleme similare. Asigurați-vă că toate proiectele realizate în această zi sunt completate înainte de a închide ziua de muncă.

Horoscop 23 mai 2019 Săgetător
Sagetatorul are astăzi șansa de a obţine o promovare sau de a crește productivitatea afacerii dvs. Amintiți-vă să vă asigurați că ceea ce faceți este ceea ce doriți să faceți pe termen lung și că este ce te face fericit. Altfel, ar trebui să te gândești la schimbarea lucrurilor înainte de a ajunge într-o zonă din care nu mai poţi să dai înapoi. După toată această muncă grea , asigurați-vă că vă permiteți să vă odihniți în mod corespunzător.

Horoscop 23 mai 2019 Capricorn
Capricorii sunt nevoiţi să-şi amâne planurile. Nu lăsa acest lucru să te enerveze sau îngrijoreze. Gândeşte-te că totul se întâmplă cu un motiv. În plus, timpul liber apărut pe neaşteptate va face bin în relaţia ta cu familia şi prietenii. Partenerul de viaţă îşi va freca mâinile de bucurie pentru că, în sfârşit, va putea să discute cu tine pe îndelete problemele care-l frământă în ultima perioadă. Aşa că, tot răul spre bine.

Horoscop 23 mai 2019 Vărsător
Vărsătorii trebuie să înveţe să-i asculte pe cei dragi. Chiar dacă nu eşti în totalitate de acord cu ei, încearcă să nu te enervezi. Gândeşte-te bine înainte să reacţionezi urat sau să te cerţi cu aceste persoane. La amiază, o idee incredibilă îţi poate mări veniturile. Nu te împăia imediat în faţa prietenilor. Ia-ţi timp şi analizează opţiunile.

Horoscop 23 mai 2019 Peşti
Peştii vor fi copleşiţi de lucrurile pe care le au de făcut în această zi. Mai rău este că toţi cei care sar de obicei în ajutorul tău au propriile lor probleme şi nu te mai poţi baza pe ei. Încearcă să prioritizezi lucrurile şi amână şi pentru mâini din treburi. De asemenea, fii reţinut în a-ţi arăta sentimentele pentru cei din jur. S-ar putea ca mulţi dintre ei să înţeleagă greşit multe dintre acţiunile tale.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 23 Mai - 9:31

Cineva foarte apropiat vă va cere ajutorul într-o anumită situaţie şi doar voi sunteţi în stare să explicaţi calm şi pe înţelesul tuturor.
Asta s-a intamplat ieri Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Horoscop 24 mai 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 24 Mai - 8:53

Horoscop 24 mai 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să evite întâlnirile profesionale în această zi. S-ar putea să faceţi alegeri fără să gândiţi limpede, logic, iar mai târziu aţi putea regreta. Este o zi bună pentru întâlniri romantice, aţi putea începe o nouă poveste de dragoste. Cei singuri vor cunoaşte pe cineva special.

Horoscop 24 mai 2019 Taur
Taurii au o zi plină. Ascultați-vă intuiția atunci când trebuie să faceți alegeri rapide. Astăzi este bine să vă adaptaţi, să fiţi calmi şi realişti. Gândiţi strategic fiecare mişcare. Nu vă fie frică de schimbări, chiar şi majore. Este de altfel şi un moment bun pentru a stabili planuri pentru viitor și afaceri profesionale.

Horoscop 24 mai 2019 Gemeni
Gemenii au nevoie de linişte, înţelegere, confort. Planfiicaţi un concediu şi mergeţi în vacanţă. Acordaţi-vă timp pentru a vă linişti sufletul şi discutaţi cu cineva în care aveţi încredere, înainte de a lua decizii radicale. Lucrurile se vor aşeza în favoarea voastră în final.

Horoscop 24 mai 2019 Rac
Racii ar face bine să-și asculte instinctul, în special în dragoste. Vin ocazii unice și nu e timp de pierdut cu analize și comparații. Dacă există chimie, riscă totul și fă un prim pas. Indiferent ce se va întâmpla, nu uita că nu riști absolut nimic. În schimb, ai putea câștiga o persoană cu adevărat specială, alături de care să îți construiești destinul.

Horoscop 24 mai 2019 Leu
Leii se concentrează pe probleme minore și uită adevăratele provocări din viața lor. Nu e totul despre bani, competiție sau orgoliu, sunt persoane dragi care au nevoie de atenția ta. Dacă simți că e cazul, ia-ți câteva clipe libere pentru a te reconecta la cele mai adânci dorințe ale tale. Nu merită să-ți pierzi energia luptând cu morile de vânt, persoana iubită și familia ar trebui să fie pe primul loc. Doar alături de ele îți vei putea recâștiga liniștea.

Horoscop 24 mai 2019 Fecioară
Fecioarele trebuie să uite și să ierte, chiar dacă este cel mai greu lucru. Purtând resentimente persoanelor care te-au rănit nu vei putea merge înainte și vei rămâne prizonier al trecutului. Încearcă să înveți singur lecțiile necesare și nu ezita să dai o nouă șansă celor dragi. Dacă istoria se va repeta, măcar vei ști că ai făcut ceea ce trebuie. Iar dacă nu, ai reușit, de unul singur, să transformi complet situația, luând responsabilitatea pe umerii tăi.

Horoscop 24 mai 2019 Balanţă
Balanţele pot găsi dificultăţi în a întâlni un partener astazi, din cauza unor probleme în comunicare. Aceste probleme pot sau nu să aibă o sursă specifică, dar acest aspect trebuie controlat cât mai bine. Cu toate acestea, norocul vă surâde astăzi pe plan emoţional, dar și pentru cei care desfășoară activități independente.

Horoscop 24 mai 2019 Scorpion
Pentru Scorpion, o înţelegere cu un şef sau cu persoane importante poate genera o situaţie foarte tensionată. Pe cât posibil, încercați să evitați situațiile în care trebuie să justificaţi anumite aspecte care nu depind de dumneavoastră şi rămâneţi politicos cu privire la aceasta. Când vine vorba de finanțe, de cumpărături, de renovarea casei sau de redecorare, norocul este de partea ta astăzi.

Horoscop 24 mai 2019 Săgetător
Sagetatorul nu trebuie să uite astăzi că este foarte uşor să se piardă în detalii. Dacă vă concentraţi pe aspectele importante ale activităţilor voastre zilnice, este posibil să descoperiţi un vechi secret ascuns timp de mai mulți ani. Nu vă îngrijorați prea mult despre ceea ce aflaţi, pentru că ce se întâmplă în trecut nu merită adus în prezent. Există riscul ca dacă faceşi asta, tot ce aţi construit cu partenerul dvs să se ducă pe apa sâmbetei.

Horoscop 24 mai 2019 Capricorn
Capricornii vor fi nevoiţi să petreacă mult timp pe drum. Încearcă să fii pasager, astfel încât să nu-ţi consumi toată energia la condus. Amintiți-vă să aveți grijă de voi, să vă mențineți sănătoși și să evitați orice lucru care ar putea duce la epuizare. Petrece timp cu familia, fă-ţi planuri de viitor și distrează-te.

Horoscop 24 mai 2019 Vărsător
Vărsătorii trebuie să fie atenţi la persoanele pe care le cunosc astazi. Concentrați-vă pe activitățile creative, petrecând timpul cu prietenii și familia sau lucrați la planurile de viitor. Această seară ar fi un moment minunat pentru hobby-ul preferat sau pentru un film la cinema.

Horoscop 24 mai 2019 Peşti
Astăzi, Peştii au şansa să-şi găsească o nouă slujbă, mai bună. Este foarte probabil că veți găsi înţelegere din partea şefilor, astfel că nu vă vor face probleme şi vă vor lăsa să plecaţi. Cei care sunt singuri pot, de asemenea, să aibă noroc în dragoste dacă sunt dispuși să-şi facă noi cunoştinţe.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 24 Mai - 8:55, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 24 Mai - 8:55

Racii ar face bine să-și asculte instinctul, în special în dragoste. Vin ocazii unice și nu e timp de pierdut cu analize și comparații. Dacă există chimie, riscă totul și fă un prim pas.
Laughing Laughing Laughing Astia-s nebuni! Chimie exista, fir'ar sa fie... tocmai de aceea e nevoie de multa analiza Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Horoscop 25 mai 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 25 Mai - 7:24

Horoscop 25 mai 2019 Berbec
Berbecii au parte de un weekend plin de aventură. Fie plecaţi în scop profesional, în interes de muncă, fie vă faceţi bagajele şi fugiţi în lume alături de persoana iubită. Vă veţi distra de minune orice ar fi, veţi cunoaşte oameni noi şi veţi vedea locuri interesante. Bucuraţi-vă din plin de această ocazie.

Horoscop 25 mai 2019 Taur
Taurii îşi fac planuri pentru creşterea bugetului. Mai exact aveţi idei pentru o nouă afacere şi ar fi cazul să le puneţi în aplicare. Aveţi curaj, cereţi sfatul apropiaţilor şi asociaţi-vă cu persoane de încredere. În această după-amiază încercaţi să petreceţi ceva timp în natură, deoarece vă va aduce un plus de relaxare şi vă va limpezi mintea.

Horoscop 25 mai 2019 Gemeni
Gemenii au nevoie de curaj. Încercaţi lucruri noi, ieşiţi din zona voastră de confort, mergeţi la evenimente alături de preiteni şi aveţi şansa de a cunoaşte pe cineva special. Se anunţă o nouă poveste de dragoste. În această după-amiază, vă recomandăm să vă încercați să faceți o yoga, să vă plimbați sau să vă odihniți mai mult ca de obicei.

Horoscop 25 mai 2019 Rac
Racii sunt sfătuiți să evite discuțiile despre adevărata stare a relației de dragoste. Sunt lucruri nelămurite și ar fi bine să rămână așa, până când va fi momentul propice pentru a lua decizii definitive. Dacă ai parte de un conflict emoțional sau ai probleme la serviciu, nu ezita să le împărtășești cu persoana iubită. Va înțelege de ce anumite probleme trebuie amânate. Spre seara atmosfera va fi mai relaxată și nu sunt excluse vești bune de la un prieten din copilărie.

Horoscop 25 mai 2019 Leu
Leii care se plictisesc și s-au săturat de ritmul vieții de zi cu zi sunt sfătuiți să treacă la acțiune. Marile aventuri nu vor pica din cer, trebuie plănuite pas cu pas. Contează să rezolvi câte o mică problemă, zilnic, iar într-un timp mai scurt decât îți imaginezi îți vei putea lua zborul. Nu îți neglija instinctul. Poate că dorința de a evada ascunde alte probleme, mai profunde.

Horoscop 25 mai 2019 Fecioară
Fecioarele întâlnesc o persoană care le dă lumea peste cap. Total diferită de ceea ce-și imaginau sau doreau, această apariție este deopotrivă misterioasă și familiară. De altfel, nu puțini nativi vor avea impresia că o cunosc de undeva. Profită de ocazie și mergi direct la țintă, chiar dacă va trebui să-ți aduni tot curajul. Spune cu sinceritatea care te caracterizează tot ce simți și nu ezita niciun moment. Poate că e momentul care îți va schimba viața.

Horoscop 25 mai 2019 Balanţă
Balanţa trebuie să fie foarte atentă la starea de azi. Dacă vă simțiți agitat, poate că ar fi o idee bună să mergeți la sala de gimnastică pentru a mai da drumul la nervi. De asemenea, o plimbare dimineață vă ajută. În caz contrar, ați putea sfârși să spuneți ceva ce nu vă doriţi și să începeți o ceartă între unii membri ai familiei.

Horoscop 25 mai 2019 Scorpion
Scorpionului se pare că alinierea actuală a stelelor vă aduce câteva emoţii mixte. Dacă te angajezi într-o formă de creativitate, ar fi o modalitate excelentă de a canaliza aceste emoţii. În caz contrar, vă puteţi manifesta aceste ieşiri în cadrul pasiunii dumneavoastră, sau poate e chiar bine să petreceţi puțin timp singură, înainte de a interacționa cu orice persoană iubită.

Horoscop 25 mai 2019 Săgetător
Săgetătorul trebuie să se asigure astăzi că nu acţionează superificial. Asigurați-vă că petreceți timpul potrivit în întâlniri cu oameni importaşi, deoarece ați putea pierde interesul unei persoane care ar putea să vă avanseze serios cariera. De asemenea, lipsa de atenţie ar putea să vă facă să pierdeţi o ocazie importantă în dragoste. Un romantism fierbinte se întrevede înainte de căderea nopții.

Horoscop 25 mai 2019 Capricorn
Capricornii trebuie să fie mai puţin negativişti, pentru că asta ar putea duce la ostilitate și la conflicte, fără ca cineva să ştie sigur de la ce a pornit scandalul. În schimb, încercați să vă petreceți timp cu membrii apropiați ai familiei, eventual la un picnic sau o ieşire la terasă. Cei care se află într-o relație trebuie să le spună mai des partenerilor lor ce simt despre ei.

Horoscop 25 mai 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii vor avea o surpriză extrem de plăcută. Ar putea fi vorba despre o veste bună, un dar de preţ sau cineva îşi va mărturisi dragostea pentru tine. Nu lăsa nimic să te întristeze astăzi. Această seară va fi cel mai bun moment pentru conversații profunde și întâlniri de neuitat.

Horoscop 25 mai 2019 Peşti
Peştii ar putea să se gândească la un nou hobby, să meargă într-o excursie sau să-şi viziteze familia sau prieteni pe care nu i-au mai văzut de foarte multă vreme. Seara, aţi putea merge la un concert sau la un film. Nu este deloc greșit atâta timp cât asta vă aduce bucurie. Fiţi mai atenţi cu partenerii de viaţă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 25 Mai - 7:28

Spre seara atmosfera va fi mai relaxată și nu sunt excluse vești bune de la un prieten din copilărie.
Dupa ce imi termin treaba, in mod sigur voi fi mai relaxata Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Horoscop 27 mai 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 27 Mai - 9:07

Horoscop 27 mai 2019 Berbec
Nativii Berbec trebuie să muncească, să depună efort pentru a obţine succesul mult aşteptat. Economisiţi timp şi energie, prioritizându-vă acţiunile. Dacă aveţi o afacere proprie, este o perioadă bună pentru a vă asuma riscuri. Fiţi însă chibzuiţi şi asiguraţi-vă că acordaţi timp şi odihnei.

Horoscop 27 mai 2019 Taur
Taurii au noroc în afaceri în această zi, mai ales mai ales dacă vor asculta sfatul prietenilor şi colegilor de la serviciu. S-ar putea să primiţi soluţii importante pentru anumite probleme în dragoste, însă este important să comunicaţi cu tact, înţelegere şi mult calm. Nu vă grăbiţi în luarea deciziilor de maximă importanţă.

Horoscop 27 mai 2019 Gemeni
Gemenii sunt sfătuiţi de astrologi să fie înţelepţi în orice decizie au de luat. Nu vă grăbiţi, analizaţi-vă şansa de câştig, cereţi sfaturi apropiaţilor, celor de încredere, iar mai apoi, când aveţi siguranţa absolută, acţionaţi. Este o zi bună pentru relaxare, ieşiţi la o plimbare în aer liber.

Horoscop 27 mai 2019 Rac
Nativii Raci au o aură de pozitivitate încă de la începutul zilei. Este o stare benefică, mai ales în relaţiile comunicaţionale. Aveţi şansa de a vă face numeroşi prieteni în cadrul unu ieveniment cultural la care aţi fost invitat. Complimentele pe care le veţi primi vor fi în întregime sincere.

Horoscop 27 mai 2019 Leu
Dacă aşteptai momentul ideal pentru a-ţi modifica traseul în carieră, acum este tocmai bine să iei o decizie radicală. Ai nevoie să te încrezi în decizia pe care o vei lua, chiar dacă aceasta va aduce, ulterior, numeroase schimbări în felul tău de a fi. Ai nevoie să experimentezi noi senzaţii, indiferent de domeniu. Chiar şi în casă ar trebui să aduci mai multe modificări. Lasă-ţi imaginaţia bogată să lucreze pentru voi.

Horoscop 27 mai 2019 Fecioară
Nu este momentul ideal pentru a lăsa la vedere invidia pe rudele care deja au plecat în concediu. Trebuie să te întrebi în primul rând pe tine cu ce greşeşti sau ce ar trebui să faci în plus pentru a avea mai mult succes în carieră. Este posibil ca cineva apropiat să-ţi recomande să-ţi cauţi alt job. Nu te enerva pentru că persoana respectivă chiar îţi vrea binele. În cele din urmă, intuiţia ta va da roade şi vei lua cele mai bune decizii.

Horoscop 27 mai 2019 Balanţă
Încarcă-te cu multă energie pentru că astăzi ai mult de umblat, indiferent că vorbim despre probleme de muncă ori probleme personale. Există inclusiv posibilitatea să fi nevoit să mergi într-o vizită inopinată care presupune parcurgerea unei distanţe importante pe jos. Păstrează-ţi calmul şi vei face faţă cu brio momentelor în care te vei considera epuizat. Ambiţia ta va fi răsplătită spre seară, când vei avea parte de o surpriză plăcută.

Horoscop 27 mai 2019 Scorpion
Astăzi eşti implicat într-o competiţie cu colegii de muncă. Pentru a te impune în faţa lor nu strică un pic de egoism. Însă pentru a te bucura de succes la finalul zilei, este foarte important să nu-ţi pierzi echilibrul. Mai ales că pe viitor s-ar putea fi obligat să munceşti şi în echipa. Spre seară ai putea primi o veste importantă de la o rudă sau un prieten plecat de mult timp în străinătate.

Horoscop 27 mai 2019 Săgetător
Pentru Săgetători, e o zi în care ar putea face un pas foarte important înainte, pentru viitor. Dacă vi se iveşte această ocazie, ar fi bine să treceţi la acţiune, spune horoscopul. Aţi putea să vă consultaţi şi prietenii de încredere, pentru a avea parte şi de sfaturi utile. De asemenea, un eveniment petrecut astăzi în viaţa de familie ar putea duce la schimbări importante, în viitorul apropiat.

Horoscop 27 mai 2019 Capricorn
Astăzi, pentru Capricorni se anunţă o zi aglomerată în profesiune. E posibil să aveţi multe proiecte de dus la capăt. Concentrarea şi atenţia vă vor ajuta însă să rezolvaţi problemele şi să preveniţi comiterea unei erori, care v-ar face să luaţi totul de la capăt. Seara, care se anunţă liniştită, vă va aduce relaxare.

Horoscop 27 mai 2019 Vărsător
Începutul de săptămână, pentru Vărsători, se va dovedi important în carieră. Ar fi bine să nu trataţi cu superficialitate unele situaţii care vi se par uşoare, recomandă horoscopul. Riscaţi să intraţi asfel într-un conflict, care v-ar putea provoca probleme. După-amiaza, ar putea fi rezervată unei sesiuni de shopping sau unei întâlniri plăcute cu prietenii.

Horoscop 27 mai 2019 Peşti
Se anunţă o zi de luni plăcută pentru Peşti. Sunt şanse ca în timpul zilei să aveţi parte de un câştig financiar sau de un cadou valoros de la o persoană apropiată. După-amiaza, de asemenea, e cu veşti bune, dar în plan sentimental. O ieşire romantică se întrevede şi vă va aduce bunădispoziţie, spune horoscopul.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 27 Mai - 9:21

Aveţi şansa de a vă face numeroşi prieteni în cadrul unu ieveniment cultural la care aţi fost invitat
N-am fost invitata nicaieri Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty HOROSCOP 28 mai 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 28 Mai - 9:29

Horoscop Berbec
S-ar putea să nu ai cel mai bun tonus fizic şi mental astăzi, iar acest lucru presupune să aduci unele schimbări programului pe care ţi l-ai conturat pe astăzi. Cu toate acestea, nu este totul pierdut. Anumite termene-limită sunt departe de a expira şi pot constitui preocuparea unei alte zile, semn că te poţi ocupa acum de chestiuni urgente sau poate îţi dedici ţie câteva ore. Spre seară, Luna intră în semnul naşterii tale, având un impact pozitiv asupra stării tale de spirit. Îţi recapeţi uşor-uşor optimismul şi încerci să profiţi la maximum de timpul liber de la finele zilei.

Horoscop Taur
Pare că te cuprinde astăzi teama în legătură cu modul în care ar putea evolua unele proiecte în care eşti implicat(ă) sau ţi-e teamă că planurile tale de viitor s-ar putea să nu se materializeze aşa cum ţi-ai imaginat. Astfel de temeri sunt normale în faţa necunoscutului, dar dacă sunt mult prea puternice şi ajung să nu te mai lase să te gândeşti la altceva, înseamnă că trebuie să iei măsuri. Poate că un plan B te-ar face să te îngrijorezi mai puţin şi ţi-ar oferi acea plasă de siguranţă de care ai nevoie pentru a te simţi mai bine.

Horoscop Gemeni
S-ar putea să constaţi astăzi că partenerul are nişte apucături dictatoriale în anumite momente, că nu-ţi cere părerea atât de des pe cât ai vrea sau că opiniile lui cântăresc mai mult în luarea unei decizii decât ale tale. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca aceste revelaţii să vină în raport cu asociatul sau cu un colaborator, dar dezamăgirea este la fel de mare. Dacă nu-i faci aceste observaţii la timp, este important să ştii că riscă să conducă la frustrări şi mai mari în viitor, iar vocea ta s-ar putea să ajungă se facă auzită şi mai puţin.

Horoscop Rac
Te aşteaptă o zi aglomerată şi complicată la serviciu, semn că trebuie să te înarmezi cu multă răbdare şi optimism de la primele ore ale dimineţii. S-ar putea ca unele termene-limită să se reducă din cine-ştie-ce motive, să ajungi să lucrezi contracronometru şi să nu te ridici de pe scaun decât la finalul zilei. Caută să fii cât de eficient(ă) poţi şi nu te lăsa copleşit(ă) de toate câte ţi se întâmplă la locul de muncă. Ai mai trecut prin astfel de experienţe şi le-ai străbătut onorabil. Spre seară, Luna trece în casa carierei, aducându-ţi primele recompense semnificative.

Horoscop Leu
S-ar putea ca relaţiei tale cu banii să trebuiască să-i aduci unele modificări astăzi. Cel mai probabil trebuie să schimbi ceva la modul în care înţelegi să-i cheltuieşti şi care este destinaţia investiţiilor tale. Este posibil ca nu toate deciziile pe care le iei pe acest plan să fie cele mai strălucite, iar ziua de astăzi poate fi una dintre acelea în care ar trebui să te gândeşti de două ori şi să scoţi cardul o dată. De asemenea, ai grijă la modul în care gestionezi accesele de gelozie. Dacă nu le controlezi, îţi pot afecta serios viaţa de cuplu.

Horoscop Fecioară
Pe agenda zilei, pe lângă toate câte le ai de făcut la serviciu, mai sunt şi activităţi casnice trasate de partener de care trebuie neapărat să te ocupi. Ar putea să-ţi răsară în minte ideea de a le reprograma, dar dacă-ţi doreşti linişte în casă, ar fi indicat să te ţii de promisiune şi să le duci la bun sfârşit. Dacă chiar nu reuşeşti să te ocupi de ele, cere-i ajutorul celui drag. Se va bucura să afle că nu le-ai amânat, iar unde-s doi, puterea creşte. În felul acesta, îţi permiţi ca zilele următoare să te relaxezi mai mult.

Horoscop Balanţă
Ziua de astăzi se întrevede a fi una în care alergi de colo-colo pentru a rezolva tot felul de lucruri care te aşteptai să nu-ţi dea prea mari bătăi de cap. Caută să fii atent(ă) pentru că din cauza grabei, se pot strecura erori. De asemenea, ia-ţi măsuri de precauţie pentru a nu pierde - dintr-o eroare a laptop-ului, de exemplu - tot ceea ce ai reuşit să realizezi cu mult efort. Spre seară, Luna intră în casa partenerului de viaţă şi/ sau afaceri, semn că se arată un moment bun să discuţi cu ei subiectele fierbinţi de pe ordinea de zi.

Horoscop Scorpion
Ai mare grijă la cheltuielile la care te înhami astăzi. S-ar putea ca, luate separat, să nu fie prea mari, dar atunci când le pui cap la cap, să-ţi dai seama că depăşesc suma pe care ţi-ai propus s-o pui la bătaie astăzi. În definitiv, acest lucru semnalează faptul că trebuie să aduci ajustări modului în care îţi gestionezi bugetul. Impune-ţi unele limite pe care să nu le depăşeşti nici în ruptul capului şi nu va fi nevoie să stai cu frica în sân că, dacă intervin plăţi urgente, trebuie să intri în economii. Setează-ţi priorităţi şi concentrează-te pe ele.

Horoscop Săgetător
Se conturează astăzi unele tensiuni în raport cu unii membrii ai familiei. Atitudinea lor laxă în raport cu anumite situaţii te dezamăgeşte. Tu ai unele principii peste care nu poţi să treci şi flexibilitatea lor în ceea ce priveşte propriul sistem de valori şi credinţe te calcă pe nervi. Poate că te aştepţi să schimbe anumite lucruri la ei înşişi şi să fie mai fermi în anumite privinţe, dar de fapt ţie ţi se cere să te concentrezi mai degrabă pe ceea ce aveţi în comun decât pe acele chestiuni care vă diferenţiază. Încearcă să-ţi ajustezi optica în anumite circumstanţe.

Horoscop Capricorn
Nu lăsa prejudecăţile să vorbească în locul tău astăzi. Poţi fi tentat(ă) să emiţi judecăţi de valoare pe seama unor zvonuri sau să-ţi faci idee despre o situaţie sau alta fără să cunoşti toate datele problemei. De regulă, nu se întâmplă acest lucru, dar astrele te-ar putea face să crezi că le ştii pe toate şi că eşti îndreptăţit(ă) să-ţi dai cu părerea când, de fapt, ar trebui să mai faci nişte săpături şi să pui întrebări. Spre seară, Luna trece în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce riscă să producă unele tensiuni în raport cu cei dragi.

Horoscop Vărsător
Te-ai putea întâlni astăzi cu o serie de oportunităţi de investiţie, dar s-ar putea ca unele să nu fie altceva decât încercări mascate în şanse de câştig. În principiu, dacă o ocazie de a-ţi spori veniturile sună prea bine pentru a fi reală, chiar aşa şi este. Caută aşadar să nu te entuziasmezi prea tare şi să-ţi faci temele înainte să pui la bătaie sume prea mari. În caz contrar, s-ar putea să te confrunţi cu unele pagube care te vor descuraja să te mai implici în business-uri extraprofesionale. Trebuie să analizezi la rece opţiunile şi să alegi ce-i sigur.

Horoscop Peşti
În cazul tău, s-ar putea ca a doua zi a săptămânii să se facă remarcată prin escaladarea unor tensiuni între tine şi superiori. Poate că ai fost cam absent(ă) la serviciu în ultima perioadă şi acest lucru le-a creat unele nemulţumiri în ceea ce te priveşte. Iată un moment mai mult decât potrivit să-ţi iei angajamentul unor schimbări de atitudine la serviciu, care privesc comportamentul tău, modul în care te raportezi la sarcinile de muncă sau chiar amândouă. Le vei intra înapoi în graţii cât ai clipi dacă realizezi la timp că trebuie să dai dovadă de mai multă maturitate.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 28 Mai - 9:32

Caută să fii cât de eficient(ă) poţi şi nu te lăsa copleşit(ă) de toate câte ţi se întâmplă la locul de muncă. Ai mai trecut prin astfel de experienţe şi le-ai străbătut onorabil.
Normal Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Horoscop 29 mai 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 29 Mai - 8:59

Horoscop 29 mai 2019 Berbec
Berbeci, obiectivul vostru principal în această zi este să faceţi în sfârşit un pas înainte în comunciarea şi în relaţia cu o persoană faţă de care nutriţi sentimente. Asiguraţi-vă de momentul oportun şi spuneţi ce gândiţi. S-ar putea să aveţi mai mult noroc decât aţi crede şi să începeţi o frumoasă relaţie de dragoste. Astrologii întrevăd veşti bune în plan amoros.

Horoscop 29 mai 2019 Taur
Nativii Taur sunt nevoiţi să îşi ducă la bun sfârşit planurile şi atribuţiile de serviciu, înainte de a se gândi la modalităţi de relaxare. Ştiţi vorba aceea, “nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”. Asiguraţi-vă că rezolvaţi fiecare proiect pentru companie care v-a fost însărcinat, iar mai apoi veţi avea ocazia de a petrece, de a vă plimba, de a vă relaxa.

Horoscop 29 mai 2019 Gemeni
Gemenii cheltuiesc fără oprire atunci când dau de bani. În această perioadă nu este indicat să faceţi achiziţii scumpe, pentru că nu vă vor fi de prea mult folos. Indicata r fi să puneţi bani deoparte pentru a pleca într-o vacanţă alături de persoana iubită. De îndată ce vă veţi atinge obiectivul veţi vedea că niciun sacrificiu nu a fost în zadar.

Horoscop 29 mai 2019 Rac
Nativii din zodia Rac au posibilitatea, astăzi, să iasă dintr-o situaţie complicată în care se află de foarte mult timp. Confortul este un lucru fără de care voi nu puteţi trăi, motiv pentru care veţi face tot ce vă stă în puteri pentru a-l obţine. Astăzi, astrele vor fi de partea voastră şi vă vor ajuta să vă recâştigaţi atât conforul fizic, cât şi cel emoţional. Totuşi, este necesar ca şi voi să faceţi un efort în direcţia potrivită. În rest, bucuraţi-vă de viaţa pe care o aveţi şi încetaţi să vă mai plângeţi. Ar putea fi şi mai rău!

Horoscop 29 mai 2019 Leu
Leii se vor simţi obligaţi, astăzi, să dicute cu o persoană de încredere pentru rezolvarea unei probleme. Încetaţi să credeţi că puteţi schimba lumea singuri şi apelaţi la ajutorul celor dragi. Aceasta este singura soluţie pentru a putea remedia o situaţie, înainte ca lucurile să degenereze. Astrele vă recomandă să evitaţi să vă puneţi în pericol astăzi, motiv pentru care ar trebui să rămâneţi acasă şi să nu porniţi la un drum lung.

Horoscop 29 mai 2019 Fecioară
Nativii din Fecioară vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. Este un moment excelent pentru a vă putea spori veniturile, dar şi pentru a încerca o nouă relaţie. Pentru Fecioarele care sunt deja într-o relaţie este momentul perfect pentru a vă reînnoi jurămintele şi a da un nou suflu poveştii voastre. Aveţi încredere în judecata voastră şi încercaţi să analizaţi foarte bine sfaturile anumitor 'prieteni'.

Horoscop 29 mai 2019 Balanţă
Înainte să faci o alegere astăzi, ia în calcul rezultatele tuturor opţiunilor. Cu atât mai mult cu cât e vorb despre iubire. Altfel, rişti să sfârşeşti ziua provocând drame inutile, fără să te gândeşti la acest aspect. Dacă vei reuşi să faci asta, restul zile o să treacă productiv şi calm.


Horoscop 29 mai 2019 Scorpion
Dacă nu vrei să fi în centrul atenţiei, cu siguranţă vei dori să eviţi mulţimile, astăzi. Altfel, oamenii te vor observa oriunde te duci şi toţi vor avea o părere despre ce trebuie să faci sau să spui. Aşa că poţi alege să lucrezi izolat la birou, sau de acasă, pentru a avea parte de linişte.

Horoscop 29 mai 2019 Săgetător
Dacă vei lucra în echipă, astăzi e posibil ca forţe exterioare să te împiedice să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus să faci. E foarte posibil ca partenerul tău să se îmbolnăvească, să devină neîncrezător sau să se concentreze doar asupra propriilor probleme, dar nu căuta să le identifici, dacă nu le observi pur şi simplu. Mai ales că toate problemele de astăzi vor fi compensate de bucurii foarte curând.

Horoscop 29 mai 2019 Capricorn
Capricornii vor primi foarte multe semnale din parte rudelor şi a prietenilor cum că drumul pe care se află nu este cel mai potrivit, chiar dacă este de succes. Amintiți-vă că ei doresc doar să vă vadă fericiți și că, uneori, banii și fericirea nu pot veni din același loc. Asigurați-vă că ați luat în considerare sfaturile lor și că faceți ceea ce este mai bine pentru dumneavoastră.

Horoscop 29 mai 2019 Vărsător
Vărsătorii pot experimenta, astăzi, în modă. Încercaţi lucruri noi, o să vă facă bine. Şi veţi primi foarte multe aprecieri. Evitați persoanele care emană energie negativă şi din cauza cărora puteţi intra în necazuri. Nu cheltuiți prea mult pe un lucru pe care probabil că îl veți folosi doar o dată sau de două ori.

Horoscop 29 mai 2019 Peşti
Peştii vor fi astăzi în mijlocul evenimentelor. Veţi participa la o întâlnire extrem de importată, în urma căreia veţi pune bazele unei afaceri care vă va aduce foarte mulţi babi. Cei care sunt singuri ar trebui să fie pe pregătiţi pentru cineva special, în timp ce Peştii implicaţi în relații ar trebui să petreacă mai mult timp cu partenerii lor.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 29 Mai - 9:01

Astăzi, astrele vor fi de partea voastră şi vă vor ajuta să vă recâştigaţi atât conforul fizic, cât şi cel emoţional.
Si cum o sa faca asta? Laughing

În rest, bucuraţi-vă de viaţa pe care o aveţi şi încetaţi să vă mai plângeţi.

Nu ma plang chiar tot timpul. Ma mai si bucur Very Happy  
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Horoscop 30 mai 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 30 Mai - 9:05

Horoscop 30 mai 2019 Berbec
Berbecii încearcă din răsputeri să ţină pasul cu evenimentele din viaţa lor. S-ar putea totuşi să aveţi nevoie de ajutor sau îndrumare pentru a putea trece cu bine peste orice problemă apărută recent. În orice caz, devotamentul de care daţi dovadă faţă de membrii echipei de la serviciu vă va aduce laude şi o şansă la proovare.

Horoscop 30 mai 2019 Taur
Tauri, fiţi răbdători! S-ar putea să vi se pună limita la încercare în această zi, mai ales în ceea ce priveşte comportamentul celor dragi. Lăsaţi problemele deoparte şi discutaţi cu tact ceea ce vă deranjează. Veţi găsi împreună o rezolvare. Spre seară astrologii vă sfătuiesc să ieşiţi la aer liber, plimbaţi-vă prin parc, luaţi cina la o terasă şi relaxaţi-vă.

Horoscop 30 mai 2019 Gemeni
Gemenii au parte de o zi grozavă, din toate punctele de vedere. Aveţi şansa de a întâlni pe cineva special, alături de care aveţi foarte multe în comun. Cine ştie? Poate se va înfiripa o frumoasă poveste de dragoste şi să fie sufeltul vostru pereche.

Horoscop 30 mai 2019 Rac
Nativii din Rac vor suferi, astăzi, o decepţie din partea prietenilor. Pentru că obişnuiţi să vă încredeţi orbeşte în toată lumea (pentru că sunteţi de părere că toţi oamenii sunt buni, însă nu este aşa), dezamăgirile nu vor întârzia să apară. Este necesară o nouă abordare din partea voastră a relaţiilor cu oamenii din jurul vostru. Nu vă pierdeţi totuşi încrederea în oamenii buni, ci încercaţi să faceţi mai bine diferenţa dintre oamenii buni şi cei care sunt răi.

Horoscop 30 mai 2019 Leu
Leii îşi vor petrece ziua în compania unor prieteni vechi alături de care veţi depăna amintiri plăcute. Deşi veţi deveni uşor nostalgici, trebuie să reveniţi cu picioarele pe pământ pentru că oamenii din jurul vostru, respectiv familia, au nevoie de voi ca de aer. Aceasta este menirea voastră pe Pământ, motiv pentru care trebuie să vă urmaţi destinul. Nu uitaţi însă să aveţi grijă şi de voi: relaxaţi-vă mintea şi odihniţi-vă corpul.

Horoscop 30 mai 2019 Fecioară
Nativii din zodia Fecioară nu trebuie să uite, astăzi, că trebuie, din când în când, să-şi recunoască greşelile şi să-şi ceară iertare. Deşi credeţi cu tărie acest lucru, nu aveţi întotdeauna dreptate, iar faptul că greşiţi nu dovedeşte decât că sunteţi oameni. Arătaţi celor din jur şi celor în faţa cărora aţi greşit că sunteţi oameni şi cereţi-vă iertare. Nu vă costă nimic şi chiar veţi avea de câştigat.

Horoscop 30 mai 2019 Balanţă
E posibil ca un coleg de muncă sâcâitor, sau indiferenţa iubitului, sau un prieten bun, să strice calmul acestei zile. Din fericire, tot ceea ce ar putea să te indispună va fi uitat până seara, mai ales dacă nu le pui la suflet şi îţi petreci ziua făcând doar lucrurile care te bucură.

Horoscop 30 mai 2019 Scorpion
Comportamentul tău ambiţios ar putea fi interpretat ca agresiv de către unii oameni din preajma ta. Aşa că ar fi mai indicat să petreci timp şi să consumi energia alături de cei dragi, în familie, şi nu încercând să avansezi pe scară ierarhică la muncă. Acordă mai multă atenţie rudelor şi încearcă să nu mai scoţi în evidenţă realizările şi planurile tale de viitor. Fii atent şi la mesajele primite de la alţii, e posibil să descoperi o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi.

Horoscop 30 mai 2019 Săgetător
E cazul să te preocupi mai mult de sănătatea ta. Nu uita să îţi programezi vizita anuală la medic şi să discuţi cu el despre ultimele îngrijorări pe care le ai. E posibil să ai noroc în zona financiară a vieţii tale astăzi, o zi care altfel va trece foarte liniştit.

Horoscop 30 mai 2019 Capricorn
Capricornii sunt astăzi cu capul în nori. În loc să socializaţi, preferaţi să petreceți ceva timp singuri ca să puneţi la punct planuri de succes. Când vine vorba de cumpărături, asigurați-vă că nu achiziţionaţi ceva doar pentru că este de vânzare, ci pentru că într-adevăr veți avea cu adevărat nevoie de acel lucru.

Horoscop 30 mai 2019 Vărsător
Vărsătorii nu trebuie să se grăbească în a începe să rezolve proleme majore. S-ar putea ca vorba 'graba stică treaba' să vă bage şi mai mult în încurcătură. Trebuie să fiţi foarte atenţi la detalii pentru a reuşi. În relaţia cu membrii familiei, dar şi cu partenerul de viaţă, există riscul unor conflicte. Spre seară, totul ar trebui să se calmeze.

Horoscop 30 mai 2019 Peşti
Astăzi, Peştii s-ar putea să simtă că toată lumea este a lor. Veţi îndepărta orice obstacol care vă apare în cale şi veţi rezolva toate problemele, oricât ar fi de dificile. Funcţionaţi pe principiul 'nu lăsa pe mâine ce poţi face azi'. Pentru rezolvarea unora dintre probleme, şefii vă pot cere să faceţi o scurtă călătorie, ceea ce vă bucură teribil. Spre seară, relaxează-te cu o baie fierbinte.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 31 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 31 din 42 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum