HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 27 din 34 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Horoscop, 10 Aprilie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 10 Apr - 9:04

Horoscop Berbec
De azi începând, Jupiter retrogradează prin casa călătoriilor pe distanţe mari, a studiilor şi a filozofiei tale de viaţă, ceea ce înseamnă că se recomandă ca, în lunile următoare, să te concentrezi pe reevaluarea sistemului tău de valori, principii şi credinţe. Cu siguranţă că recentele evenimente importante din viaţa ta au produs o schimbare importantă în interiorul tău şi acum este momentul să le integrezi lecţiile în viziunea ta asupra lumii. De asemenea, ai putea experimenta întârzieri şi decalaje ale zborurilor sau obţinerii unor aprobări. Gândeşte-te cum anume poţi întoarce asemenea situaţii în avantajul tău. Este o chestiune de perspectivă.

Horoscop Taur
De azi încolo, Jupiter se mişcă de-a-ndoaselea prin casa banilor şi a bunurilor deţinute sau câştigate în asociere cu terţe persoane, dar mai ales partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Dacă nu aţi reuşit să vă măriţi profiturile sau să valorificaţi economiile realizate până acum, poate că nu ar fi rău ca, în lunile care vin, să reconsideraţi politicile comune. Poate că, la nivel practic, nu mai trageţi de ceva vreme la aceeaşi căruţă ori v-aţi concentrat atât de mult pe lupta pentru putere încât aţi uitat de idealurile comune. Pentru a nu interveni probleme financiare, trebuie să vorbiţi deschis.

Horoscop Gemeni
Începând de azi, Jupiter retrogradează prin casa parteneriatelor de viaţă şi de afaceri din horoscopul tău general, indicând că, în următoarele luni, ar fi cazul să aduci unele ajustări necesare atitudinii tale faţă de persoana iubită şi/sau asociat(ţi). Poate ar trebui să îi critici mai puţin pentru faptul că văd doar imaginea de ansamblu şi nu elementele care o compun. Ai multe de învăţat de la ei din acest punct de vedere şi poate n-ar fi rău să încerci să vezi lucrurile din viziunea lor. În caz contrar, se prea poate ca relaţia ta cu ei să se degradeze treptat.

Horoscop Rac
Cu Jupiter retrograd începând de astăzi în casa muncii şi a sănătăţii fizice, trebuie să faci multe exerciţii de voinţă în următoarele luni. În primul rând, trebuie să-şi găseşti puterea de a rezista unor tentaţii culinare pentru ca silueta ta să nu se rotunjească prea tare, iar la serviciu, vei avea nevoi de voinţă pentru a revenevi productiv(ă). Este important aşadar să te menţii în mişcare, la propriu şi la figurat, pentru că altfel există riscul să te alegi cu neajunsuri de ordin estetic ori cu o mulţime de treburi restante. Caută să fii consecvent(ă), orice ai întreprinde perioada aceasta.

Horoscop Leu
Jupiter retrogradează astă în casa iubirii şi a copiilor, semn că nativii(ele) acestui semn care urmăreau să-şi extindă familia ar putea experimenta unele blocaje în următoarele luni. Burlacii(ţele) ar trebui, de asemenea, să dea dovadă de răbdare, pentru că distanţa dintre prima şi a doua întâlnire cu acel cineva special s-ar putea mări destul de mult. În plus, cei mici ar putea fi mai greu de potolit, semn că indulgenţa prea mare din trecut ar putea ajunge să-şi spună cuvântul. Cu paşi mărunţi şi o atitudine fermă, relaţiile cu toţi cei dragi se reconfigurează pe alte baze, mult mai solide.

Horoscop Fecioară
Cu Jupiter retrograd în casa familiei, este posibil ca, în următoarele luni, totul să meargă de-a-ndoasele acasă. Cei(le) care îşi redecorează locuinţa sau ridică o casă ar putea experimenta întârzieri, iar cei care îşi caută o chirie, ar putea sesiza că ofertele potrivite nevoilor şi bugetului lor nu sunt prea mari. În raport cu familia, diferenţa între generaţii s-ar putea face mai uşor simţită decât de obicei, indiciu cum că trebuie să învăţăm să tolerăm şi să acceptăm şi alte viziuni. În caz contrar, s-ar putea ajunge la conflicte care nici nu duc nicăieri şi nici nu ajută pe nimeni.

Horoscop Balanţă
Jupiter intră în retrogradare astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, deci ai mare grijă ce promisiuni faci şi ce garanţii dai în următoarele luni. S-ar putea ca intenţiile tale să fie bune, dar situaţia să nu-ţi permită să-şi împlineşti făgăduielile. De asemenea, nu căuta să convingi pe nimeni de nimic dacă nu eşti sigur pe cât de solide sunt informaţiile cu care operezi. Merită menţionat şi faptul că ar fi bine să nu-ţi iei pe umeri mai mult decât poţi duce pentru că există riscul să nu poţi livra rezultatele scontate la timp. Nu face exces de zel.

Horoscop Scorpion
Jupiter retrogradează, de azi începând, prin casa banilor şi a bunurilor câştigate şi deţinute prin mijloace proprii, indiciu cum că, în lunile care urmează, s-ar putea să apară mai puţine oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau valorificare a economiilor pe care le-ai făcut până acum. De asemenea, dacă observi că banii ţi se scurg printre degete, este cauzul să-şi reevaluezi nu doar bugetul, ci şi atitudinea faţă de finanţe. Poate a venit momentul să implementezi alte strategii de organizare a resurselor şi să fii mai cumpătat(ă). Pentru început, încearcă să tai câte ceva de pe lista ta de cumpărături.

Horoscop Săgetător
Cu Jupiter retrograd în domiciliu şi în semnul naşterii tale, eşti în capul listei cu zodii care resimt cel mai puternic acest tranzit. Aşa se face că, în următoarele luni, ai putea fi mai puţin expansiv(ă) decât de obicei, cu un nivel mai scăzut de energie şi un tonus mai puţin bun decât în ultima perioadă. Ia acest eveniment astral drept o oportunitate să investeşti mai mult în tine. Du-te la un cabinet de înfrumuseţare, înnoieşte-ţi garderoba sau fă-ţi un abonament la sală, de exemplu. Împlineşte-ţi o dorinţă la care tânjeai de mult, dar nu uita să rămâi moderat(ă) totuşi.

Horoscop Capricorn
Retrogradarea lui Jupiter în casa sănătăţii mentale din horoscopul tău general te-ar putea face mai preocupat(ă) de echilibrarea universului tău interior în lunile care urmează, prin meditaţie, introspecţie sau pur şi simplu regândirea unor preconcepţii care te te mânau să emiţi judecăţi de valoare pripite. Apelează mai des decât de obicei la sfatul mentorului tău, al unui duhovnic sau confident pentru a te ajuta să-ţi dai seama în ce direcţie ar trebui s-o iei pentru a te dezvolta pe plan personal. Urmăreşte să o dai la pace cu frustările şi temerile tale pentru a construi pe baze solide mai târziu.

Horoscop Vărsător
Jupiter începe să retrogradeze astăzi prin casa vieţii sociale, a proiectelor de grup şi planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în lunile următoare, ar putea întârzia sprijinul promis din partea unor oameni de bine, coechipierii tăi cam şomează, iar afacerile pe care le derulezi sau intenţionezi să le pui pe picioare ar putea înregistra unele întârzieri sau decalaje. De asemenea, ai putea ajunge în situaţia-n care va trebui să-ţi triezi anturajul pentru a păstra în viaţa ta doar pe aceia de la care ai ceva de învăţat. Fii selectiv(ă) pe acest plan şi pe viitor.

Horoscop Peşti
Cu Jupiter retrograd în casa carierei şi a statutului social, s-ar putea ca înaintarea ta în ierarhia profesională să se facă anevoios ori ca ceea ce primeşti să fie invers proporţional cu promisiunile primite din partea superiorilor sau a celor care pretind că te susţin. Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea simţi nevoia de a face o schimbare pe acest plan, cochetând cu ideea sau chiar informându-se ce ar presupune o turnură de traiectorie profesională către un alt domeniu. Cu toate acestea, se recomandă să nu iei o decizie sub impuls, pentru că riscă să nu fie prea inspirată.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 10 Apr - 9:06

trebuie să-ti găseşti puterea de a rezista unor tentaţii culinare pentru ca silueta ta să nu se rotunjească prea tare
Very Happy Stiu: e timpul sa intru la dieta Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Horoscop 11 aprilie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 11 Apr - 9:05

Horoscop 11 aprilie 2019 Berbec
Berbecii au parte de o zi destul de interesantă, mai ales din punct de vedere sentimental. Astrologii vă recomandă să fţi însă destul de rezervaţi în privinţa colegilor de serviciu. Dacă nu este imperios necesar, încercaţi să vă rezolvaţi proiectele singuri, fără a cere ajutorul celor din jur. Există posibilitatea ca un anumit coleg să încerce să vă trădeze, motiv pentru care trebuie să fiţi vigilenţi şi să vă păstraţi secretele departe de cei în care nu aveţi încredere.

Horoscop 11 aprilie 2019 Taur
Taurii au nevoie de odihnă, iar acest lucru se va observa la serviciu. Dacă nu mai daţi acelaşi randament, ar trebui să luaţi în considerare un concediu. Câteva zile libere, departe de agitaţia cotidiană, vo vor ajuta să vă refaceţi şi să vă încărcaţi bateriile pentru noi proiecte. Succesul se anunţă în viitorul apropiat, iar în dragoste astrologii prevăd surprize frumoase.

Horoscop 11 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii sunt pregătiţi să iasă la agăţat! Dacă nu aveţi o relaţie în acest moment atunci e cazul să cunoaşteţi persoane noi. O ieşire în oraş nu strică, iar dacă vă alăturaţi pretenilor, atunci distracţia e garantată şi v-aţi putea îndrăgosti la prima vedere. Dacă aveţi însă un partener, gândiţi-vă serios la cum merge treaba între voi. Dacă sunteţi nefericiţi atunci nu vă obligă nimeni să stagnaţi. Aveţi dreptul să vă bucuraţi de viaţă, iar o poveste de dragoste nu este reală dacă sentimentul nu e reciproc. E od ecizie importantă, gândiţi-vă bine.

Horoscop 11 aprilie 2019 Rac
Pentru zodia Rac, sarcina principală a acestei zile poate fi lupta pentru curăţenie în spațiul personal. Nu vă fie frică să scapați de lucruri care nu vă mai sunt folositoare. Astfel, imediat ce veţi redecora, fluxuri energetice pozitive vor invada spaţiul de locuit. De asemenea, aveți grijă de corpul vostru, în spiritul aceleiaşi schimbări. O petrecere în cursul serii vă va da o stare de bine şi relaxare.

Horoscop 11 aprilie 2019 Leu
Pe 11 aprilie 2019 nativii din zodia Leu ar trebui să dea dovadă de înțelepciune și de tact în comunicarea cu fiecare dintre interlocutorii lor. Este foarte probabil ca unii dintre acești oameni vor oferi din nou și din nou sprijin în rezolvarea mai multor probleme serioase. O abordare eronată a instinctelor dvs. este inadmisibilă. Aceasta deoarece aţi putea fi tentat să începeţi o mică afacere. Acest lucru este complicat de construit prin instincte. De asemenea, astăzi respectați sentimentele celorlalți.

Horoscop 11 aprilie 2019 Fecioară
Această zi pentru zodia Fecioară poate trece cu ușurință, fără a da naștere la mari emoții. Pentru a vă consolida această previziune, controlați-vă starea de spirit și respingeți depresia, furia sau neliniștea, abordând şi menţinând optimismul predominant. Puteți obține o mulțime de victorii majore în afacerile dvs. personale. Seara ar trebui să fie dedicată relaxării.

Horoscop 11 aprilie 2019 Balanţă
Balanţele vor fi astăzi extrem de expeditive. Motivul este volumul mare de muncă la serviciu şi lista nesfârșită a îndatoririlor casnice. Vei avea însă un câştig neaşteptat, lucru care te va bucura foarte tare, mai ales că stai prost în domeniul finanţelor. Ca să ieşi din această situaţie dificilă, ai putea să te gândeşti la vânzarea unor bunuri (mobilier vechi, aparate de bucătărie, antichități). Astăzi, ai putea să te gândeşti la extinderea familiei.

Horoscop 11 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi surprinși de un cadou primit de la o persoană pe care abia o cunosc. Este un prim semn că viaţa ta ar putea să ia o întorsătură favorabilă, spre un viitor confortabil din punct de vedere al veniturilor. Astăzi, sporturile extreme sau călătoriile obositoare nu sunt binevenite. Seara, poate apărea oboseală. Cel mai bun mod de a scăpa de această stare ar fi o plimbare scurtă în aer liber.

Horoscop 11 aprilie 2019 Săgetător
Săgetătorii se vor bucura de tot ce li se întâmplă. Este posibil să ai un succes major în afacerile personale. De asemenea, este posibil ca asta să însemne o reuniune cu un fost partener de afaceri sau începutul unei relații frumoase de dragoste. Nu trebuie să te grăbeşti în luare unei decizii. Înainte de a conveni asupra unui proiect, asigură-te că potenţialul partener respectă legea.

Horoscop 11 aprilie 2019 Capricorn
Nativii din Capricorn vor fi cuprinşi, astăzi, de un sentiment de generozitate. Veţi fi tentaţi să cheltuiţi sume mari de bani pentru cadoul unei persoane din familie. Aveţi posibilitatea să îndepliniţi visul cuiva şi trebuie să vă urmaţi inima. Nu ezitaţi să duceţi la bun sfârşit acest plan, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să faceţi economii pe alte planuri. Satisfacţia îndeplinirii visului unei persoane dragi nu are preţ.

Horoscop 11 aprilie 2019 Vărsător
Vărsătorii au parte, astăzi, de noroc în dragoste. Cei care sunt deja într-o relaţie vor avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Fie că este vorba de o cină romantică sau o vacanţă de care nu ştiaţi, gestul se va traduce printr-o doză uriaşă de fericire. Bucuraţi-vă de timp, profitaţi de faptul că sunteţi fericiţi şi daţi uitării toate problemele. Veţi avea suficient timp să le rezolvaţi pe toate. Acum, tot ceea ce contează este fericirea voastră. Nativii care sunt singuri îşi vor întâlni, astăzi, sufletul pereche.

Horoscop 11 aprilie 2019 Pești
Peştii vor trece, astăzi, prin mai multe stări dintr-o cauză necunsocută. Încercaţi să ignoraţi complet persoanele conflictuale, problemele din trecut sau orice alte lucruri negative care v-ar putea strica ziua. Astrele vă recomandă să vă concentraţi foarte mult pe planurile de viitor, pe persoana iubită şi pe acele mici lucruri care vă aduc fericire. O ieşire în aer liber vă va ajuta foarte mult să vă liniştiţi. Respiraţi şi gândiţi-vă la lucruri pozitive!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 11 Apr - 9:07

O petrecere în cursul serii vă va da o stare de bine şi relaxare.
Petrecerea a fost ieri Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 12 Apr - 10:07

Horoscop 12 aprilie 2019 Berbec
Berbecii sunt nevoiţi să îşi asume responsabilitatea asupra faptelor lor. La serviciu sau în familie trebuie să aveţi grijă ce spuneţi sau ce faceţi, pentru că orice supărare pe care o veţi provoca celor din jur vă va afecta relaţia cu aceştia în viitor. Cel mai bine ar fi să vă comportaţi cu mult tact, înţelegere şi răbdare şi să lăsaţi la o parte gândurile invidioase ori prejudecăţile.

Horoscop 12 aprilie 2019 Taur
Taurii au noroc în afaceri astăzi. S-ar putea să vis e ofere o ofertă interesantă de la serviciu ori din partea unui prieten mai vechi. Gândiţi-vă bine. Dacă vă poate asigura succesul în viitor, atunci nu ar trebui să refuzaţi oferta. Este posibil să aveţi parte de o surpriză şi în dragoste.

Horoscop 12 aprilie 2019 Gemeni
Afacerile necesită riscuri şi investiţii, iar Gemenii ştiu foarte bine acest lucru. Dacă aţi economisit ceva bani în ultima vreme, aveţi grijă în cazul în care vreţi să îi investiţi într-o afacere. Analizaţi-vă opţiunile, şansele de reuşită şi nu vă avântaţi în proiecte care nu au stabilitate. Înd ragoste asiguraţi-vă că vă răsfăţaţi partenerul îndeajuns de mult şi nu uitaţi să îi acordaţi timp. Până la urmă afacerile trebuie să dispară atunci când ajungeţi acasă.

Horoscop 12 aprilie 2019 Rac
Racii profită de puţin timp liber şi deja se gândesc la weekend. Chiar dacă săptămâna nu s-a încheiat, aveţi ocazia să vă faceţi câteva planuri pentru o escapadă la munte cu persoana iubită. Discutaţi cu partenerul/a şi hotărâţi-vă asupra unei destinaţii. Nu luaţi deciziile singuri, altfel s-ar putea să nu vă bucuraţi prea mult la final.

Horoscop 12 aprilie 2019 Leu
Leii îşi petrec ziua de vineri fără vreun rezultat notabil. Este posibil ca lenea şi apatia să fie motivele care te fac inactiv astăzi. Poate că cauza acestei apatii energia ta este la cote minime. Ai grijă de tine şi nu te suprasolicita. Mai ales la locul de muncă. Seara, vei fi nevoit să suporţi prezenţa unei persoane cu care ai avut conflicte în ultima perioadă. Nu o lăsa să îţi strice niciun un moment al serii. Dacă ai tact, totul va ieşi mai bine decât ţi-ai fi putut imagina.

Horoscop 12 aprilie 2019 Fecioară
Fecioarele nu trebuie să se ferească de micile momente controversate care apar în cursul zilei. Adevărul se naște din discuții aprinse. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care discută despre întemeierea unei familii sau mărirea acesteia. Este posibil să fii nevoit să îţi schimbi locuinţa şi să te gândeşti la o schimbare profesională. A doua jumătate a zilei promite să fie destul de armonioasă. Seara te vei relaxa la un spa sau la o sesiune de masaj.

Horoscop 12 aprilie 2019 Balanţă
În 12 aprilie, Balanţele pot fi ușor de plictisit. S-ar putea să petreci multe ore în compania unor persoane extrem de plictisitoare, cu care nu ai prea multe de discutat. Restul zilei de vineri promite să fie pozitiv. Sunt posibile invitații de a vizita persoane care, în trecut, nu erau foarte prietenoase. Ai însă puterea de a alege singur cum să-ţi petreci seara de vineri. Ai putea, de exemplu, să o petreci în intimitate, alături de persoana iubită.

Horoscop 12 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii vor începe astăzi să facă schimbări importante în viaţa lor. Sfatul astrelor este să nu te aventurezi prea mult în necunoscut. N-ar trebui să îţi dai demisia din funcţia pe care o deţii, dacă nu ţi-ai găsit o altă alternativă. Vineri nu este o zi bună pentru afaceri. Înainte de a aplica pentru un nou împrumut la bancă, gândeşte-te de unde vei avea bani să-l înapoiezi.

Horoscop 12 aprilie 2019 Săgetător
Azi rişti să te laşi condus de cineva şi s-ar putea ca rezultatul acestui fel de colaborare să nu fie cel dorit. Fie te vei simţi rănit în orgoliu, fie vei avea cheltuieli foarte mari. Evită călătoriile lungi, jocurile de noroc şi alcoolul. Cel mai bine fă să treacă acestă zi cât mai calm cu putinţă. Dacă eşti iubitor de sporturi extreme, uită de ele astăzi.

Horoscop 12 aprilie 2019 Capricorn
E posibil ca azi să pui prea multă presiune în situaţii în care se recomandă să fii răbdător şi înţelegător. Dacă nu ai grijă, asta va avea rezultate negative. Multe chestiuni legate de rutina zilnică vor depinde doar de tine. Ai face bine să faci puţină curăţenie în viaţa intimă.

Horoscop 12 aprilie 2019 Vărsător
Vei avea un motiv de mândrie astăzi şi farmecul tău personal va fi la cote ridicate. Aşa că poţi începe o nouă poveste de dragoste, sau te poţi adresa unui public numeros într-o chestiune care să-ţi aducă profit. Poţi să îţi foloseşti carisma şi pentru a-i ajuta pe cei dragi să îşi ridice moralul.

Horoscop 12 aprilie 2019 Pești
Azi eşti mai decis ca niciodată să lupţi pentru locul tău sub soare. Mai ales după ce vei descoperi că odată lupta începută, vei găsi aliaţii potriviţi. Ignoră părerea celor care te vor invidia. Seara e posibil să te surprindă un telefon de la o persoană de sex opsu abia despărţită, sau apariţia cuiva care dispăruse de ceva vreme.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 12 Apr - 10:09

Discutaţi cu partenerul/a şi hotărâţi-vă asupra unei destinaţii.
O sa vorbesc singura si-o sa ajung... acasa Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Horoscop 13 aprilie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 13 Apr - 7:46

Horoscop 13 aprilie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfătuiţi de astrologi să nu se streseze astăzi prea mult. Suprasolicitarea vă poate afecta starea de spirit şi vă poate crea o stare de disconfort. Cel mai bine ar fi să lăsaţi proiectele mult prea complicate şi să cereţi ajutor. Nu lăsaţi mândria să vă îngreuneze munca, oricine are nevoie la un momentdat de o idee, un sfat. Petreceţi timpul liber în familie, alături de prieteni ori faceţi o vizită unor rude îndepărtate.

Horoscop 13 aprilie 2019 Taur
Taurii sunt sfătuiţi să nu se gândească prea mult la viitor. Planurile de lungă durată s-ar putea să nu se îndeplinească aşa cum vă doriţi şi uneori spontaneitatea nu strică. Fugiţi într-o excursie scurtă, alături de persoana iubită ori de prieteni, familie şi bucuraţi-vă de linişte, relaxare. Este important să rămâneți calm, indiferent de orice. Nu încercați să analizați informații, să căutați vinovatul problemelor voastre sau să vă gândiți la răzbunare, mai ales la serviciu.

Horoscop 13 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii au parte de o zi interesantă, atât la muncă, cât şi în dragoste. Puteți face o călătorie în locuri necunoscute, chair şi prin oraş. Încercaţi restaurante noi, parcuri noi sau mergeţi la un film nou apărut. Spre seară vă bate gândul să faceţi o schimbare de design în casă. Astrologii vă recomandă însă să nu vă grăbiţi cu reamenajările. Cereţi sfatul unui specialist şi găsiţi împreună modalitatea perfectă de a vă aduce un aspect nou, inedit al locuinţei voastre.

Horoscop 13 aprilie 2019 Rac
Astăzi, Racii se pot aștepta la un flux infinit de informații. Pentru a nu te pierde în atâte știri, învaţă să te relaxezi mental. Nu este deloc recomandat să îţi pierzi timpul analizând fiecare informaţie în parte. Sâmbăta îţi poate aduce niște surprize pozitive. Mergi în natură, respiră aer proaspăt şi savurează felurile de mâncare preferate.

Horoscop 13 aprilie 2019 Leu
Leii vor fi nemulțumiți de ei înșiși. Astfel de emoţii nu pot să aducă ceva pozitiv, aşa că vei plonja într-un proiect nereușit acasă sau cu un rezultat nesatisfăcător. Pentru a evita această predicție, ar trebui să renunți la orice idee nouă care îţi trece prin cap. Mai bine planifică o vacanţă sau ieşi în oraş cu prietenii. Încearcă să nu fii monoton. Principalul obiectiv pentru tine, astăzi, este să te fereşti de consecințe neplăcute.

Horoscop 13 aprilie 2019 Fecioară
Fecioarele riscă să uite ceva important. Poate fi o promisiune care a fost făcută partenerului de viaţă, copilului sau unui prieten bun. O altă parte negativă a zilei este lipsa banilor. Astăzi, ar trebui să cumperi un lucru extrem de important, însă lipsa finanţelor te împiedică să faci această achiziţie. Ai putea apela la o altă alternativă: creditul la bancă. Seara, te angajezi în activităţi sportive care te scot din probelemele care te-au măcinat peste zi.

Horoscop 13 aprilie 2019 Balanţă
O veste neaşteptată îi va tulbura pe nativii din zodia Balanţă. Misterul din spatele acestei veşti vă va forţa să vă imaginaţi mai multe scenarii, mare parte din ele pesimiste. Încercaţi să priviţi problema din exterior şi să fiţi obiectivi. Cu un dram de optimism, totul se va rezolva de la sine. Evitaţi să mai puneţi suflet în toate proiectele şi în relaţiile cu toate persoanele. Fiţi mai atenţi şi vă veţi salva din numeroase situaţii periculoase şi care vă mănâncă energia.

Horoscop 13 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi, astăzi, campionii zodiacului. În orice v-aţi propus, astăzi veţi reuşi să câştigaţi. Fie că este vorba despre locul de muncă, fie că vorbim de partea sentimentală, nativii din Scorpion vor primi tot ce îşi doresc. Fericirea vă bate la uşă, însă pentru ca aceasta să fie atinsă, trebuie să faceţi un pas. Renunţaţi la orgoliu şi faceţi voi primul pas, dacă persoana 'ţintă' continuă să fie reticentă.

Horoscop 13 aprilie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor fi nevoiţi, astăzi, să arate familiei sau prietenilor că se pot baza pe ei. Astăzi veţi trece printr-un test de anduranţă, răbdare şi responsabilitate. Există şansa să fiţi nevoiţi să aveţi grijă de un copil sau de o rudă bolnavă. Calmaţi-vă, concentraţi-vă toate forţele şi doar aşa veţi reuşi să treceţi cu bine peste toate problemele. Spre seară, după ce veţi fi terminat cu testele, veţi avea parte de momente pline de iubire alături de persoana iubită. Există o mică şansă să primiţi o veste care să vă schimbe viitorul.

Horoscop 13 aprilie 2019 Capricorn
Doar tu contezi astăzi, n-ai ochi să vezi pe nimeni, nici urechi să-i auzi pe ceilalţi. Motivul e părerea foarte bună pe care o ai despre tine. Vei încerca să preiei rolul de lider în familie, sau în relaţiile cu un grup de oamni asemănători ţie. Vei descoperi însă că ceilalţi se descurcă şi fără tine. Spre seară ar fi bine să îţi aminteşti de partenerul tău şi să comunici mai mult cu el.

Horoscop 13 aprilie 2019 Vărsător
Nu e recomandat ca astăzi să faci călătorii lungi, sau să iniţiezi negocieri. Corpul tău cere odihnă completă. Mai bine aranjază cât mai plăcut petrecerea timpului liber, astfel încât să ai o zi calmă. Poţi să încerci o ieşire cu prietenii foarte apropiaţi, sau o cină romantică. Dacă preferi să petreci ziua singur alege o carte pe care să o citeşti.

Horoscop 13 aprilie 2019 Pești
Poţi să ofensezi pe cineva fără nicio grijă, e una dintre acele zile în care nu îţi pasă de ceilalţi. De aceea ar fi bine să îţi aminteşti cum să ai tact, în fiecare minut. Atfel, rişti să treci prin multe momente neplăcute în această sâmbătă. Dacă eşti în căutarea marii iubiri, priveşte atent în jur, e foarte probabil ca astăzi să ai parte de o întâlnire fatală.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 13 Apr - 7:48

Sâmbăta îţi poate aduce niște surprize pozitive.
Sa dea Domnul sa fie asa Angel Imi plac surprizele frumoase.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Horoscop 15 aprilie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 15 Apr - 9:09

Horoscop 15 aprilie 2019 Berbec
Berbecii în această zi îşi vor extinde afacerea ori vor pune în aplicare anumite planuri pentru a atinge cât mai repede succesul. Nu vă lăsaţi mânaţi de persoane fărăe xperienţă, în care nu aveţi încredere sau care vor să vă tragă în jos. Gândiţi-vă la dorinţele voastre, aveţi putere, încredere în forţele proprii şi veţi reuşi să faceţi tot ceea ce v-aţi propus. Spre seară aţi putea face o plimbare în parc, doar voi şi gândurile voastre.

Horoscop 15 aprilie 2019 Taur
Taurii sunt uşor dezichilibraţi în această zi. Încercaţi să lasaţi nervii deoparte şi să nu vă antrenaţi în conflicte, situaţii tensionate, mai ales dacă nici măcar nu vă privesc. Fiţi calmi, acţionaţi în fiecare instanţă cu mult tact şi multă înţelegere. În dragoste astrologii vin cu veşti bune, mai ales în ceea ce priveşte o întâlnire romantică neprevăzută. Pe scurt, o să vă placă, vă veţi simţi bine şi veţi dori să repetaţi experienta. Cu aceeaşi persoană, bineînţeles.

Horoscop 15 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii riscă astăzi "să se înece" în peisajul propriilor lor gânduri. S-ar putea să aveți dorința de a găsi un singur "elixir", o singură modalitate de rezolvare pentru toate problemele care au apărut. Aceasta este abordarea greșită și poate duce la o mare dezamăgire. În încercarea de a scăpa de probleme, nu refuzați ajutorul persoanelor apropiate. Spre sfârșitul zilei aveţi şansa de a vă relaxa în compania cuiva drag.

Horoscop 15 aprilie 2019 Rac
Racii sunt sfătuiţi să stea departe de cheltuieli. Dacă vreţi să faceţi o achiziţie costisitoare, înainte de toate cereţi măcar sfatul unor specialişti. Ei vă vor spune dacă produsul merită să fie cumpărat, iar dacă preţul acestuia este în conformitatea cu calitatea şi cu performanţele pe care le are. De asemenea discutaţi şi cu familia, nu luaţi decizia singuri, altfel s-ar putea să regretaţi.

Horoscop 15 aprilie 2019 Leu
Pe 15 aprilie nativii din zodia Leu rezolvă probleme importante, care vor fi executate în mod ideal și precis. Probabil, acest lucru nu se va întâmpla fără sprijinul unui membru al familiei. Cu toate acestea, veți fi fără putere în chestiuni legate de afacerile dvs. de dragoste. Este posibil ca unii nativi din Leu să fie nevoiți să aleagă un candidat pentru rolul celeilalte jumătăți sau să se ocupe de un eveniment romantic destul de complex.

Horoscop 15 aprilie 2019 Fecioară
Fecioara, astăzi nu trebuie să se îndoiască de alegerile făcute. Numai încrederea vă va ajuta să obțineți victorii importante atât în ​​afacerile personale, cât și în carieră. Nu uitați să vă stabiliți ţintele pentru succes. Este la fel de important să cultivați gândurile optimiste, să comunicați călduros cu oamenii și să manifestați respect pentru cei care sunt mai slabi. Există șansa să vă apropiați de o persoană dotată cu putere, bani și un respect deosebit în societate.

Horoscop 15 aprilie 2019 Balanţă
Multe Balanţe în 15 aprilie 2019 se vor concentra asupra problemelor profesionale. Cel mai probabil, astăzi va exista o șansă unică să vă afirmaţi cu voce tare, să câștigați o autoritate oficială ridicată sau să obțineți puteri promițătoare. În ceea ce privește sentimentele tale, astăzi nu vei avea parte de mult noroc. Fiți precaut la oamenii invidioşi și calomniatori. Cel mai bun lucru pentru tine este să-ți împărtășești victoriile numai cu rudele tale cele mai apropiate.

Horoscop 15 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii de astăzi vor fi atraşi de aventură. Dorind să vă îmbogățiți în timp record, nu uitați de lege și moralitate. În restul zilei, nu există restricții. Dacă doriți, puteți experimenta în domeniul sentimentelor, dar verificați sinceritatea jumătăţii voastre în dragoste. Cei care sunt implicaţi într-o poveste puternică de dragoste ar trebui să acorde prioritate romantismului. Răsfățați-vă partenerul cu daruri și complimente.

Horoscop 15 aprilie 2019 Săgetător
Mulți Săgetători vor simți că această zi va trece foarte repede, pentru că se anunță una agitată. Se întrevăd unele probleme în carieră, dar și în viața personală. La serviciu sau în afaceri ar putea fi vorba despre o rivalitate, spune horoscopul. Atenția la acțiunile pe care le întreprindeți va fi principalul vostru aliat. În familie, grija și sentimentele pe care le manifestați pentru cei dragi vă vor ajuta să depășiți orice situație mai dificilă.

Horoscop 15 aprilie 2019 Capricorn
Săptămâna nu va debuta tocmai spectaculos pentru Capricorni în plan profesional. Un proiect la care lucrați ar putea suferi o sincopă serioasă, iar ca să reparați veți avea nevoie de timp și va fi multă bătaie de cap. Vă bucurați în schimb de o atmosferă pozitivă în viața personală, care vă va da energie. Veți primi un ajutor din partea persoanei iubite sau a părinților, chiar într-un moment în care aveați mare nevoie.

Horoscop 15 aprilie 2019 Vărsător
Această zi de 15 aprilie se va dovedi importantă pentru nativii din Vărsător. Trebuie să ia o hotărâre majoră, care le va influența viitorul. Poate este vorba despre o nouă funcție în cariera voastră sau un nou job. Ori, pentru unii, poate fi vorba chiar despre planuri de căsătorie. Când luați hotărârea, aveți încredere în intuiția voastră, recomandă horoscopul. Seara se anunță relaxantă și vă veți bucura de compania unui interlocutor plăcut.

Horoscop 15 aprilie 2019 Pești
Ziua de luni, pentru Pești, ar putea fi nu doar un început de săptămână, ci și începutul unei noi perioade din viața voastră. S-ar putea să vă schimbați ocupația ori să primiți o mărire de salariu sau veți face o importantă schimbare în viața voastră sentimentală. E un moment pozitiv, de pe urma căruia vă veți bucura de beneficii, spune horoscopul. Aveți însă grijă astăzi să nu faceți cumpărături scumpe sau împrumuturi. De asemenea, puțină cumpătare este binevenită, pentru că o dispută cu o rudă ar putea izbucni în cursul serii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 15 Apr - 9:11

Dacă vreţi să faceţi o achiziţie costisitoare, înainte de toate cereţi măcar sfatul unor specialişti.
Azi nu vreau sa fac nici o achizitie costisitoare. Nici n-as avea bani, chiar daca as vrea s-o fac Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Horoscop 16 aprilie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 16 Apr - 9:04

Horoscop 16 aprilie 2019 Berbec
Astrele nu s-au aliniat prea bine pentru Berbeci. Pe plan amoros o nouă relație pornește cu stângul, iar gafele par a se ține lanț. Nu e nimic de îngrijorat, pur și simplu câteodată lucrurile nu merg lin, oricât de mult te-ai strădui. O ieșire cu prietenii apropiați ar putea schimba complet atmosfera. Important este să nu pui la suflet, în câteva zile vei râde atunci când îți vei aminti de aceste momente.

Horoscop 16 aprilie 2019 Taur
Taurii au tendința de a fi prea severi în relațiile cu cei dragi. Un gest necugetat îi pune pe nativii din această zodie într-o situație delicată, iar acum sunt nevoiți să rezolve problemele pe cont propriu. Înainte de a porni o ceartă, chiar dacă ai tot dreptul să o faci, încearcă să înțelegi motivele care au dus la un astfel de comportament. Poate că sunt lucruri pe care nu le înțelegi complet sau secrete care ar putea explica totul.

Horoscop 16 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii au un moment de invidie, însă nu e nici pe departe atât de rău precum sună. Succesul uimitor al unui prieten apropiat îi pune pe gânduri, iar în astfel de momente nativii din această zodie iau cele mai bune decizii. Gemenii se simt bine în perioade de stres și de conflict și chiar au puterea de a se transforma complet. E liniștea cea care îi face nepăsători și leneși. Profită de ocazie pentru a pune la punct problemele majore pe care le-ai tot evitat.

Horoscop 16 aprilie 2019 Rac
Loviți de săgeata lui Cupidon, Racii uită și să mai mănânce. Dacă ar fi după ei, s-ar gândi fără întrerupere la persoana care le-a furat, definitiv și iremediabil, inima. Atenție, însă. Acestă persoană s-a îndrăgostit de spiritul liber și de perspicacitatea ta, s-ar putea să nu aprecieze la fel de mult un romantic incurabil, cu fluturi în stomac. Folosește entuziasmul și energia pentru a pune la cale o supriză. Vei fi apreciat cu siguranță. Și nu uita să fii cu picioarele pe pământ, chiar dacă simți că nimic altceva nu mai contează.

Horoscop 16 aprilie 2019 Leu
Nativii din zodia Leu vor profita foarte mult de pe urma acestei zile. Cel mai probabil veţi petrece această zi rezolvând probleme, documente și alergând în tot felul de cazuri. Este posibil ca un volum mare de muncă să vă oprească din treburile casnice. Totuşi, după-amiaza târziu, veţi găsi şi puţin timp pentru a vă ajuta să scăpați de oboseală. Evitați alcoolul și alte mijloace. Căutați o oportunitate de a vă relaxa fără să dăuneze sănătății.

Horoscop 16 aprilie 2019 Fecioară
Nativii din zodia Fecioară astăzi nu trebuie să aibă încredere în intuiție. Este posibil să primiți un semnal fals care este plin de probleme în afaceri, în carieră sau în dragoste. Orice decizie pe care o faceți astăzi trebuie să fie atent cântărită. Alternativ, puteți petrece această zi forțându-vă să uitați de problemele dvs. Mergeți la plimbare, citiți literatură sau dialogați cu oameni care au o experiență bogată de viață.

Horoscop 16 aprilie 2019 Balanţă
Balanţele vor găsi ceva mistic în caracterul acestei zile. O asemenea impresie va fi creată de circumstanțe ciudate, de coincidențe misterioase sau de semne primite de la destin. Totuşi, oricine nu crede în aşa ceva nu ar trebui să analizeze profund ceea ce se întâmplă. Încercați să beneficiați de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Este posibil ca astfel să vă apropiați de succesul carierei sau să scăpați de problemele personale ori de deficitul financiar.

Horoscop 16 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii din 16 aprilie 2019 ar putea fi singuri, o despărţie sau o separare fiind foarte probabilă. S-ar putea să aveți dorința de a vă sorta experiențele, gândurile sau ideile. Reflectați fără a nu vă răni propriile sentimete. Cea mai bună decizie este să completaţi tot ceea ce este inclus în lista de îndatoriri pentru ziua de azi și numai atunci ar trebui să vă răsfățați cu o filosofie profundă de viaţă. De asemenea, această zi nu este cea mai bună pentru cumpărături, reforme ale familiei și experimente pedagogice.

Horoscop 16 aprilie 2019 Săgetător
Astăzi, Săgetătorii vor observa un comportament extrem de ciudat la o persoană foarte apropiată. Este posibil ca acest lucru să însemne chiar trădarea din partea acelei persoane, indiferent dacă este vorba despre partanerul de afaceri sau cel mai bun prieten sau coleg. Sfatul astrelor este să nu împărtăşeşti cu oricine idei importante, secrete sau detalii picante din viaţa personală. Ai putea să joci la loterie.

Horoscop 16 aprilie 2019 Capricorn
În 16 aprilie, Capricornii sunt dominaţi de emoții puternice. Ca să nu te alegi cu reputaţia distrusă, ai face bine să te abţii de la a-ţi da frâu sentimentelor în public. Este posibil ca o anumită persoană să vrea să profite de naivitatea şi sinceritatea ta. Numărul problemelor tale va fi redus dacă îţi vei petrece ziua în compania unor persoane apropiate în care ai încredere totală.

Horoscop 16 aprilie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii ar trebui sa incerce sa fie mai ponderati în privinţa cheltuielilor. Te vei lupta cu multe ispite, între care dorinţa puternică de a-ţi cumpăra un obiect foarte scump. Gândeşte-te de două ori înainte să faci această achiziţie. Ai grijă de sănătatea ta. Seara, este posibil să primeşti o veste bună despre o rudă apropiată.

Horoscop 16 aprilie 2019 Pești
Peştii trebuie să fie atenţi la propria dispoziţie. Nu trebuie să cadă în depresie. Zâmbeşte larg, radiază bună dispoziţie şi vei reuşi astfel să elimini cu succes problemele financiare și personale. Astrele sunt alături de tine şi te vor ajuta să treci cu bine peste această zi dificilă. Trebuie doar să colaborezi cu ele.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 16 Apr - 9:07

Loviți de săgeata lui Cupidon, Racii uită și să mai mănânce. Dacă ar fi după ei, s-ar gândi fără întrerupere la persoana care le-a furat, definitiv și iremediabil, inima.
rolling on the floor rolling on the floor Eu, sa uit sa mananc??? Nicio sansa Very Happy
Definitiv si iremediabil nu mi-a furat-o nimeni. confused E acolo, la locul ei, asteptand sa fie furata Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Horoscop 17 aprilie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 17 Apr - 9:01

Horoscop 17 aprilie 2019 Berbec
Berbecii analizează problemele din viața lor cu precizie matematică. Nu vor sa lase nimic la voia întâmplării, mai ales acum, când sunt pregătiți să facă schimbări majore pe plan sentimental. E fie despărțire, fie nuntă, pentru nativii din Berbec. Iar partenerul este pe aceeași lungime de undă. Dacă veți reuși să ajungeți la un compromis vă așteaptă o viață petrecută împreună. Nu ar trebui să ascultați sub nicio formă de gura lumii, spune horoscopul.

Horoscop 17 aprilie 2019 Taur
Taurii au un succes nebun în afaceri. Nici ei nu știu exact ce au făcut, însă lucrurile se desfășoară mai bine decât și-ar fi imaginat vreodată. Se pare că micul lor business impresionează multă lume, iar veniturile depășesc orice așteptări. Iar cei care încă nu s-au decis să o ia pe cont propriu au toate motivele să o facă. Măcar pentru câteva luni. Însă decizia trebuie luată astăzi, pentru că probleme vor fi mereu.

Horoscop 17 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii își asumă riscuri enorme în dragoste. Amintirile unei foste iubiri nu îi lasă în pace și, într-un final, se decid să treacă la acțiune. E posibil ca această hotărâre să le schimbe destinul, într-un mod pozitiv. În caz contrar, urmează o nouă dezamăgire - și mai mare decât cea care a dus la despărțire. Atenție, însă. Înainte de a face primul pas ar trebui să renunți la iluzii. Persoanele se schimbă în timp, amintirile nu.

Horoscop 17 aprilie 2019 Rac
Pentru Rac, sarcina principală a acestei zile poate fi căutarea de noi venituri. Câteva sfaturi importante pentru dvs. vor veni de la o persoană total neaşteptată. Dar, dacă perspectivele tentante apar la orizont, nu ar trebui să renunți imediat la slujbă. Este posibil ca perspectivele de astăzi să fie doar o utopie. Atenția, moderarea și strictul autocontrol sunt cei mai buni aliați. Înainte de a merge la culcare, puteți analiza sfaturile primite astăzi, în ideea luării unei decizii.

Horoscop 17 aprilie 2019 Leu
Pentru Leu, această zi promite să treacă în condiții emoționale destul de confortabile. Există șansa să obțineți sprijin din partea prietenilor, rudelor și colegilor. Totuși, capacitatea dvs. de a înțelege oamenii nu va interfera (în special cu cei implicați în afaceri). Nu vei avea timp sau energie să îți dai seama de emoțiile tale astăzi. Încercați să nu fiți ofensați de indiferența unei persoane care este pregătită pentru orice acțiune pentru dvs.

Horoscop 17 aprilie 2019 Fecioară
Multe Fecioare astăzi vor fi captivate de farmecul unei persoane. Este posibil ca aceasta să însemne o nouă dragoste sau pasiune. Cei care se află deja într-o relație ar trebui să ia în considerare toate consecințele acestei declarații de iubire. Fii sincer cu tine și cu sentimentele tale. Victoriile profesionale și succesul financiar astăzi sunt aproape complet neglijate. Este posibil ca oamenii neplăcuți să vă invadeze viața. O umbră din trecut apare să vă destabilizeze emoţional.

Horoscop 17 aprilie 2019 Balanţă
Nativii din Balanţă vor avea, astăzi, tendinţa de a face compromisuri. Acest lucru nu este neapărat rău pentru cei care, de obicei, încearcă să îşi impună opiniile personale. Este bine pentru ca dezvoltarea voastră personală să experimenteze toate aspectele. Totuşi, astrele vă recomandă să analizaţi foarte bine situaţiile în care sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri. Renunţaţi la voi pentru a face pe cei din jur fericiţi sau pentru a-i ajuta pe cei dragi să îşi atingă scopurile.

Horoscop 17 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii vor simţi nevoia, astăzi, de a face o schimbare majoră în viaţa lor. Există o şansă să scăpaţi de anumite persoane care nu vă aduceau altceva decât energie negativă. Tot astăzi aţi putea lua decizia de a renunţa la o poziţie la locul de muncă despre care credeţi că nu vă aduce suficiente venituri. Fiţi sinceri cu persoanele din jur şi veţi putea dormi liniştiţi la noapte. Faceţi totul pentru a vă asigura viitorul şi pentru ca în jurul vostru să fie oameni care vă ajută să vă relaxaţi. Nu refuzaţi ajutorul unor persoane care vă doresc binele.

Horoscop 17 aprilie 2019 Săgetător
Nativii din Săgetător sunt sfătuiţi, astăzi, să ia o pauză de la stresul emoţional. În ultima perioadă aţi trecut prin numeroase situaţii stresante în ceea ce priveşte relaţiile cu familia sau alte persoane dragi vouă. Nu este important dacă stresul a fost creat de voi sau de ceilalţi prin complicarea unor situaţii care, de altfel, ar fi fost simple. Important este că aţi realizat acest lucru şi că ştiţi că tot ce contează de acum înainte este confortul vostru emoţional.

Horoscop 17 aprilie 2019 Capricorn
Capricornii sunt dispuși să facă orice pentru a scăpa de griji. Așa că, fix în mijlocul săptămânii, unii și-ar putea lua un mini-concediu, presărat cu excese. Se recomandă prudentă, altfel "vacanța" s-ar putea sfârși cu o durere de cap. Nu este exclus ca un amic să dea semnale că ar vrea mai mult decât o relație de prietenie. Primul instinct oferă întotdeauna răspunsul, atunci când vine vorba despre dragoste.

Horoscop 17 aprilie 2019 Vărsător
Astrele se aliniează pentru nativii din zodia Vărsător. Cei aflați în situații grele de viață sau care se confruntă cu dileme ar trebui să privească atent în jur. Mici cadouri, gesturi ale persoanelor iubite sau întâmplări simbolice le-ar putea da răspunsul pe care îl caută de multă vreme. Nu poți fugi la infinit de propriile dorințe, așa că ai face bine să treci la acțiune. Vei avea și timp de regretat. Sau poate că nu.

Horoscop 17 aprilie 2019 Pești
În stilul caracteristic, Peștii se scufundă în visuri de dragoste care nu au nimic de-a face cu realitatea. Tentația de a trăi totul în propria imaginație este mare, dar nu aduce nimic bun. În realitate, relația cu persoana pe care o dorești nu va fi ca în povești, ci presărată cu momente bizare, mici certuri și clipe de plictiseală. Însă pentru asta trebuie să-ți confrunți fricile și să faci primul pas.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 17 Apr - 9:04

Câteva sfaturi importante pentru dvs. vor veni de la o persoană total neaşteptată.
Very Happy Eu si sfaturile altora... Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Horoscop 18 aprilie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 18 Apr - 8:55

Horoscop 18 aprilie 2019 Berbec
Berbecii sunt ușor nedumeriți de comportamentul persoanei iubite. Aceasta pare că s-a distanțat de relație, însă nu a găsit pentru moment curajul de a spune adevărul în față. Sau poate că o macină unele probleme despre care habar nu ai. În orice caz, situația trebuie rezolvată astăzi, cu răbdare și calm. E posibil să auzi lucruri care dor. Încearcă să înțelegi cu atenție ce ți se trasmite, vei avea timp și pentru propriile păreri.

Horoscop 18 aprilie 2019 Taur
Taurii primesc o oportunitate rară la locul de muncă, iar asta datorită unei persoane cu multă influență. Relația de prietenie te pune într-o situație privilegiată, de care ar trebui să profiți imediat. Nu te gândi la gura lumii, atât timp cât vei avea succes nimic nu va mai conta. Iar, dacă vei da greș, vorbele celor din jur nu te vor ajuta prea mult. Important este să spui sincer de la început ce poți și ce nu poți face. Atenție și la relația de cuplu, deciziile majore trebuie luate împreună, altfel s-ar putea naște probleme mari.

Horoscop 18 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii decid să lase o fostă iubire acolo unde îi este locul - în trecut. Decizia este dureroasă și naște sentimente de nostalgie, dar corectă și necesară. Altfel, nativii din această zodie ar mai fi pierdut timp și energie încercând să repare ceea ce este imposibil de reparat. Dacă te simți vinovat încearcă să discuți cu prietenii apropiați. Vei realiza că e doar un sentiment trecător.

Horoscop 18 aprilie 2019 Rac
Racul pe 18 aprilie nu are voie să cedeze tristeţii. Cel mai probabil, vor exista motive bune pentru pesimism, însă nu trebuie să te laşi învins. Aşezarea de astăzi a planetelor va contribui la succesul în carieră, în afaceri și în dragoste, aşa că încearcă să depăşeşti starea în care te afli, pentru că eşti în pericol să scapi ocazii mari. De asemenea, abțineți-vă de la cheltuirea banilor pentru distracții sau capricii instantanee. Moderarea este binevenită în dieta ta. Această zi este bună pentru începerea dietelor sau respingerea altor produse specifice. Puteți include training-ul sportiv în programul dvs. de astăzi.

Horoscop 18 aprilie 2019 Leu
Mulţi Lei astăzi îşi vor demonstra isteţimea. Probabil că nu este singurul motiv pentru care să fii mândru de tine şi aveți o mare probabilitate ca astăzi să câştigaţi fani noi sau suporteri de sex opus. Este, de asemenea, posibil să vă faceți noi susținători ai ideilor în zona creativității personale. Seara, ar trebui să amânați alte lucruri și să vă planificați următoarea achiziție. Puteți crea un cont bancar separat, în care suma necesară va fi păstrată pentru o situație de urgență.

Horoscop 18 aprilie 2019 Fecioară
Multe Fecioare astăzi vor avea șansa de a obține o popularitate ridicată. Este posibil chiar să transformaţi într-o afacere ideile dvs. creative, sau anumite invenţii pe care le-aţi creat. În dragoste nu sunt prevăzute victorii sau tulburări majore. Cei care au fost într-o relație de mult timp ar trebui să-și protejeze căsnicia sau romantismul de plictiseala și răceala reciprocă. Fecioarelor singure le este recomandat să arunce o privire mai atentă la unul dintre potenţialii parteneri.

Horoscop 18 aprilie 2019 Balanţă
Nativii din Balanţă vor avea nevoie, astăzi, de ajutorul familiei sau a prietenilor apropiaţi. La fel cum şi voi i-aţi ajutat în momente cruciale, aşa vor face şi ei pentru voi, chiar dacă nu le-aţi solicitat acest lucru. Acceptaţi orice formă de ajutor şi veţi descoperi că împreună cu alţi oameni, totul se rezolvă mult mai repede. Astrele v-au pregătit astăzi şi o surpriză în ceea ce priveşte afacerile. Nu rataţi ocazia de a înscrie!

Horoscop 18 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii îşi vor găsi, astăzi, un nou hobby. Ziua va fi extrem de interesantă pentru voi, astfel că veţi căuta aventura în toate situaţiile în care vă veţi regăsi. Un nou hobby poate însemna o nouă pasiune pentru un sport de exterior, pentru o activitate care vă relaxează sau, din contră, care vă solicită foarte multă energie. Vă veţi simţi extraordinar după aceste ore în care vă veţi restabili un scop important în viaţă. Profitaţi din plin!

Horoscop 18 aprilie 2019 Săgetător
Săgetătorii vor fi umbriţi, astăzi, de o persoană apropiată care va primi un premiu sau va câştiga un premiu important. Vă veţi simţi pe locul al doilea, însă nu trebuie să disperaţi. Folosiţi această ocazie pentru a vă dezvolta personalitatea şi experienţa profesională, însă trebuie să fiţi foarte atenţi să nu treceţi acel prag în care aţi putea fi luaţi drept oportunişti. Fiţi voi înşivă, iar lucrurile bune vor începe să vi se întâmple!

Horoscop 18 aprilie 2019 Capricorn
Astăzi, Capricornii ar putea fi mai reţinuţi. Cei care au terminat recent o poveste de dragoste vor dori să-şi găsească rapid o nouă jumătate. Ai grijă la ce alegeri faci. Cineva din trecutul tău încearcă să te găsească. Dacă reuşeşte să te găsească, dă-i o şansă. Experimentele în afaceri nu sunt binevenite. Abține-te de la a-ţi critica şefii de faţă cu alţi colegi. Nu intra în conflict cu nimeni, s-ar putea să ieşi şifonat.

Horoscop 18 aprilie 2019 Vărsător
Astăzi, 18 aprilie, Vărsătorii se confruntă cu un număr mare de probleme la locul de muncă și acasă. Este indicat ca aceşti nativi să lucreze în echipă, dacă se simt obosiţi. Orice problemă va fi rezolvată rapid dacă ceri cu tact să fii ajutat. În viaţa personală nu se întâmplă nimic notabil. Seara o petreci în familie.

Horoscop 18 aprilie 2019 Pești
Joi, Peştii sunt extrem de optimişti. Înainte să iei o decizie importantă, ar fi bine să ceri sfatul unei persoane mai experimentate. Nu te întâlni cu persoane pe care le-ai cunoscut pe reţelele de socializare. Şi, foarte important, nu le divulga numărul tău de telefon, adresa sau contul bancar.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 27 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 27 din 34 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum