HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 23 din 31 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 21 Feb - 9:01

Berbec
Unii îţi spun să stai pe loc, să nu porneşti aventura care ţi se deschide acum în fata ochilor, că e riscantă, că nu ştii tot ce trebuie, că nu eşti pe un teren stabil. Deşi eşti o fire prudentă, de obicei, pe tine te atrage ca un magnet să-i dai drumul chiar acum, fără să mai ţii cont de precauţii sau de suspiciunile celor din jur. În fond, contează cât de pregătit te simţi tu în această poveste, nu cât de susţinut eşti de ceilalţi. Nu ai parte de tovarăşi prea dinamici, curajoşi sau optimişti şi e normal ca prezenţa lor mai mult să te încurce, dar tu eşti sigur pe tine şi încrezător că direcţia aceasta duce unde trebuie. Continuă!

Taur
Trebuie să lupţi azi cu stările emoţionale negative care îţi tot dau târcoale, deşi nu sunt deloc stilul tău. Faci ce faci, şi tot la tristeţe te întorci, tot la pesimism, tot la dezamăgire. Ai să descoperi că starea ta negativă e generată de anturajul nefast în care ai nimerit. Dacă ai alături doar oameni care se plâng întruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive să zâmbească sau să spere, fii sigur că te vei molipsi de la ei, ca atare ieşi din acel mediu imediat! Spune nu gândurilor negative, capul sus şi pune mâna pe unelte ca să repari ceea ce nu merge bine!

Gemeni
Nu te lăsa păcălit de senzaţiile trupului, pentru că ceea ce simţi tu acum nu e iubire. E magnetism, e atracţie, e ceva ce nu ţine de inimă, şi te-ai putea înşela amarnic dacă te-ai lăsa condus de aceste senzaţii. Nu e ceva legat de inimă, nu e atât de pur pe cât ai dori şi, mai devreme sau mai târziu, te-ai putea trezi dintr-un vis neplăcut, dându-ţi seama cât de mult te-ai înşelat. Rămâi surd la cei care îţi fac azi declaraţii de dragoste pasionale, pentru că nu e iubire ceea ce auzi, ci interesele lor pot fi mult mai urâte decât par la prima vedere. Stai departe de ispitele periculoase!

Rac
Simţi că sensul în care mergi nu e cel mai corect şi procesele de conştiinţă încep să te cicălească din umbră. O voce interioară îţi tot spune: nu e bine, nu e corect, deşi tu mergi încă mai departe, dar ai să vezi că acest mesaj se va repeta atât de insistent şi de obsesiv, că într-un final îi vei da ascultare. Ai o conştiinţă mult prea puternică şi sobră ca să nu-i dai atenţie, deci ia vezi ce-ţi spune acea şoaptă interioară cu privire la un plan care, deşi evoluează, nu dă roadele dorite. Nu cumva trebuie să schimbi tactica? Nu cumva te-ai abătut de la scop?

Leu
Ascultă nu numai cu urechile, ci şi cu inima şi mintea larg deschise, pentru că azi vin spre tine o mulţime de informaţii extrem de utile pe care le vei folosi într-o zi într-un moment capital. Orice întâlnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii în patru şi cu urechile pâlnie, atent la tot ce îţi este adresat. Un cântec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversaţie prinsă din zbor pe stradă îţi oferă un indiciu, o persoană cu care schimbi două vorbe poate apărea exact în forma cea mai potrivită pentru o indicaţie salvatoare. Pune-ţi antena în funcţiune pe cele mai subtile vibraţii ca să captezi tot ce este în beneficiul tău, căci receptivitatea ta e maximă.

Fecioară
Primeşti un sfat matur care merită ascultat şi urmat ca atare, deci nu te încăpăţâna să faci totul doar după propriile decizii. Ai în faţa ta o persoană cu mai multă experienţă care ştie ce spune şi practic îţi oferă un sfat pe gratis, care e deja verificat şi ajunge doar să fie pus în practică. Sfatul primit poate avea o mulţime de utilităţi, dar prima dintre ele pare să fie starea ta de sănătate, ca atare merită să ţii cont de ce-ţi spune. Poate fi vorba de un medic sau un terapeut care îţi transmite ce să faci pentru vindecare sau o stare mai bună a organismului.

Balanță
Numai de propriile tale acţiuni depinde succesul spre care te îndrepţi, ca atare asumă-ţi complet ceea ce vrei să faci! Dacă tot ai făcut o alegere, fii sigur că e cea mai bună pentru tine în momentul de faţă şi mergi în sensul acela! Fii conştient că aşa cum îţi aşterni aşa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capăt la altul. Dacă nu ajungi acolo unde ai sperat, nu încerca să dai vina pe alţii, ci totul a depins numai de eforturile proprii. Cu cât porneşti pe acest drum cu mai multă încredere în tine, cu atât şansele de reuşită sunt mai mari. Nu te gândi la piedici, limite sau neputinţă: dacă vrei, poţi!

Scorpion
Ce a fost a fost, nu mai scoate la lumină, iar şi iar, ca un refren obsedant, cât de greu a fost, cât ai plătit tu pentru a ajunge aici, ce ai tras sau ai pătimit… Gata, trecutul e trecut şi e bine să te detaşezi odată de el, cu lecţiile asumate. Prea ai tendinţa de a vorbi de etapele anterioare nivelului la care ai ajuns doar într-o tonalitate gravă, tristă, pesimistă, punând în evidenţă sacrificiile şi eşecurile, când, tot din trecut vin şi cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante reuşite, cele mai bune schimbări pe care le-ai putut face. Adu-ţi aminte şi ce a fost bun înainte, nu doar greutăţile!

Săgetător
Ai ajuns într-un punct sensibil al unui proiect, dar nu din vina ta, ci din cauza intervenţiei nedorite a unui inamic. Îşi bagă coada unde nu-i fierbe oala şi îţi strică ţie planurile. Nu te revolta inutil împotriva lui, pentru că exact asta aşteaptă el de la tine: să te irite. L-ai aţâţa şi mai tare, deci tratează cu răbdare această situaţie: se va retrage singur din această chestiune, când va vedea că-l ignori şi nu ţii cont de piedicile tale. Când va vedea că tu îţi vezi mai departe de treaba ta cu calm şi cu încredere în reuşită, va fierbe de invidie, dar nu va avea nicio putere asupra ta.

Capricorn
Nu te lăsa oprit din elan de un hop neimportant, căruia ai tendinţa de a-i acorda mai multă atenţie decât merită. E doar o probă în drumul tău către scopul cel mare, prin care poţi demonstra cât de hotărât eşti să treci peste toate, câtă ambiţie ai, cât de capabil eşti să construieşti un întreg edificiu, chiar dacă fiecare etapă nouă vine cu piedici de trecut. Din toate ai de învăţat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexă eşti, câte instrumente ai la dispoziţie, câte ştii să faci, ca atare scoate de la naftalină zestrea cu care ai fost dotat din naştere. Spune clar ce ştii, ce poţi, ce vrei şi treci la fapte!

Vărsător
Bucură-te de tot ce ai la dispoziţie, pentru că, dacă ai începe să faci o listă cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdată) sigur jumătatea plină a paharului ar cântări mai mult. Optimismul tău proverbial trebuie să ia azi frâiele oricărei acţiuni şi să o duci la îndeplinire cu încredere, cu speranţă, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atât de luminoasă şi de senină, toate vor evolua foarte bine, ca atare începe tot ce faci sau gândeşti cu un da mare şi ferm. Da – totul se poate, da – e bine, da – sunt cel mai bun, şi cu asemenea afirmaţii bine conturate în minte, vei culege cele mai frumoase roade.

Pești
Intri azi in contact cu o persoană arogantă, care nu-şi mai încape în piele de atâta importanţă de sine, iar tu trebuie să-i tolerezi capriciile. O faci cu enormă îngăduinţă, deşi nici ţie nu-ţi vine a crede cât de calm poţi rămâne la aberaţiile sale, dar consideri că e un sacrificiu folositor pentru a-ţi atinge scopurile. Sunt momente când accepţi şi locul doi, şi umilinţa, şi prostia umană, şi răutăţile nemeritate, pentru că ele sunt teste de încercare a răbdării tale şi a capacităţii tale de a face compromisuri. Toate vor conta în final şi vei ajunge acolo unde meriţi, deci suportă şi tu cât se poate!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscop 22 februarie 2019.

Mesaj  pitulicea la data de Vin 22 Feb - 8:43

Horoscop 22 februarie 2019 Berbec
Astrele prevăd succese pentru nativii din zodia Berbec. Fie că este vorba de o surpriză la locul de muncă sau o nouă persoană care le umple sufletul de speranță, cert este că lucrurile se mișcă în direcția bună. E posibil ca unele promisiuni din partea prietenilor să nu se materializeze, însă asta nu ar trebui să fie o problemă. Încearcă să-i înțelegi, poate trec printr-o situație dificilă și le este greu să recunoască.

Horoscop 22 februarie 2019 Taur
Taurii sunt plini de energie și entuziasm, cel puțin în a doua parte a zilei. Există șansa ca o persoană pe care nu au mai văzut-o de luni sau chiar ani să revină din senin cu un mesaj și o invitație subtilă. De ce nu? S-ar putea lega o frumoasă poveste de iubire care să dea sens vieții. Dacă ești într-o asemenea situație mergi înainte cu încredere, nu ai chiar nimic de pierdut.

Horoscop 22 februarie 2019 Gemeni
Gemenii sunt concentrați ca un fascicul laser. Au pus ochii pe o persoană atrăgătoare și sunt în stare să răstoarne lumea pe dos pentru a fi aproape de ea. Scopul scuză mijloacele, așadar nu este exclus ca liniștiții nativi din zodia Gemeni să se transforme în detectivi profesioniști, care inventează scenarii doar pentru a-și duce la îndeplinire planul. În orice caz, cu atât de multă energie investită, rezultatele sunt garantate. Doar că "munca" abia începe...

Horoscop 22 februarie 2019 Rac
Racii sunt urmăriți de regrete cu privire la o persoană pe care "au scăpat-o printre degete". Când a fost momentul potrivit au evitat să facă pasul decisiv, iar acum pare a fi prea tâziu. Lecția este că dragostea nu așteaptă condiții ideale. Din contra, se naște din risc și mister, când toate par a fi împotrivă însă, cumva, lucrurile merg firesc, de parcă destinul a fost scris deja, iar povestea are final fericit.

Horoscop 22 februarie 2019 Leu
Leii sunt sfătuiţi se se gândească de două ori înainte de a face schimbări majore. Problemele din cuplu nu se rezolvă de pe o zi pe alta. Încercați să vă faceți un plan și să stabiliți cu precizie care sunt lucrurile pe care le vreți schimbate. Altfel, e posibil ca discuția cu persoana iubită să se transforme într-o ceartă din care nimeni nu mai înțelege nimic.

Horoscop 22 februarie 2019 Fecioară
Chiar dacă sunteţi încăpăţânaţi, astrele vă recomandă să nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul familiei sau al prietenilor. Pentru voi este singura şansă de a ieşi din impas. Este foarte greu să scapi din situații delicate și, de multe ori, dacă decizi să te izolezi, conflictul interior devine copleșitor. Sinceritatea este cea mai puternică armă, nu ezitați să o folosiți.

Horoscop 22 februarie 2019 Balanţă
Un val de vești care va veni astăzi ar putea crea disconfort Balanțelor. Sunt tot felul de vești legate de serviciu, viitorul familiei sau despre rudele voastre apropiate, iar unele vor fi îngrijorătoare. Totuși, e bine să fiți atenți să nu luați în seamă zvonurile, pentru că veți descoperi că vă faceți probleme degeaba. Seara, în schimb, se anunță plăcută: fie că va fi vorba despre o celebrare, fie de o întâlnire cu cei dragi, veți reuși să vă relaxați și să alungați grijile acumulate peste zi.

Horoscop 22 februarie 2019 Scorpion
Deși nu pare o zi cu situații ieșite din comun, Scorpionii ar trebui să fie atenți în relația cu colegii de la muncă sau cu familia. Evitați să aveți reacții exagerate, recomandă horoscopul, pentru că riscați să provocați niște complicații pe care nu le doriți. Fiți calmi și acționați cu diplomație, indiferent de situație, iar totul se va încheia cu bine! Este o zi în care veți da dovadă de creativitate. Poate vă veți găsi un nou hobby pentru timpul liber sau poate chiar veți contura un proiect care s-ar putea dezvolta în timp într-o afacere prosperă.

Horoscop 22 februarie 2019 Săgetător
Este o zi a satisfacțiilor pentru Săgetători. Astrele vă favorizează, iar ceea ce vă propuneți astăzi vă va reuși. Vă veți bucura, de asemenea, de apreciere și de stabilitate, atât în profesiune, cât și în familie. Ați putea profita de acest moment pentru a vă reordona viața personală. Dacă plănuiți schimbări în casă, să nu aveți rețineri de a vă descotorosi de lucrurile care nu vă mai sunt necesare!

Horoscop 22 februarie 2019 Capricorn
Vineri, Capricornii ar trebui să își dea frâu liber imaginației și să își facă planuri pentru viitor. E un moment favorabil să vă gândiți la vacanță sau la o călătorie mai lungă, să o pregătiți din timp. Este și o zi foarte favorabilă eliminării conflictelor din familie sau a declarațiilor de dragoste. Sunt vești bune și în plan financiar, spune horoscopul: se întrevăd mici șanse de câștig pentru nativii acestei zodii.

Horoscop 22 februarie 2019 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii trebuie să se bazeze pe propriile forțe. Dacă vă așteptați la o mână de ajutor de la cei din anturajul vostru s-ar putea să nu obțineți ceea ce v-ați propus. Așa că e bine să aveți inițiative personale și veți descoperi că veți avea rezultate foarte bune. Tot astăzi sunt binevenite activitățile creative. Ar fi bine însă să evitați să faceți eforturi fizice mari, atenționează horoscopul.

Horoscop 22 februarie 2019 Pești
Vineri, Peștii ar putea avea unele experiențe neplăcute în plan sentimental. E posibil ca persoana iubită să manifeste unele reacții neașteptate care v-ar aduce puțin disconfort. Nu puneți la suflet, e ceva trecător! Ar trebui mai degrabă să vă concentrați asupra carierei sau afacerilor, pentru că va fi o zi în care aveți multe de rezolvat. Dacă aveți un interviu sau o întâlnire importantă, evitați să vă costumați strident, recomandă horoscopul.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 23 Feb - 8:51

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a ieși în evidență, de a se pune mai mult în valoare și chiar de a fi ușor excentrici și impulsivi. Unii nativi își doresc să socializeze mai mult și să iasă la evenimente, chiar să reia legătura cu niște prieteni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poatea duce discuții cu partenerul pe teme financiare. Nativii pot face calcule și stabili un buget pentru o călătorie, pentru un curs.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Taur se preocupă de zona financiară. Nativii fac niște calcule, achită niște datorii și reușesc să pună un ban deoparte, cu toate că nu va fi vorba de o sumă foarte mare. În cea de-a doua parte a zilei sunt mai înclinați către partener și aleg să petreacă timpul împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o invitație în oraș și ocazia de a petrece timpul într-un mod distractiv.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot fi ușor irsacibili, acizi în dialog și au tendința de a intra în controverse cu cei din jur. Nativii își arată nemulțumirile pe față, fără menajamente și ocolișiri, și spun lucrurilor pe nume fără să le pese că pot răni. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și îndrepte atenția către sănătate și stil de viață, capitole la care pot aduce îmbunătățiri. Zi bună pentru a face programări la medic.

oroscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să iasă din casă, să se plimbe, să facă cumpărături și să-și îndeplinească mici extravaganțe și plăceri nevinovate. Tendința de a cheltui peste limita bugetului va fi mare și la final de zi se pot autocritica pentru unele imprudențe. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul, însă lucrurile vor tinde să evolueze către aventură și mai puțin către relație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Leu petrec prima parte a zilei în mijlocul celor dragi, discutând probleme comune și relaxându-se. Nativii pot primi unele sfaturi incomode de la membrii familiei, însă nu vor intra în dispute, ci mai degrabă le vor aproba cu indiferență. Unii nativi se dedică mai mult activităților casnice. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să meargă la un eveniment în familie, o zi de naștere, o reuniune sau să organizeze o cină acasă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară devin mai comunicativi decât de obicei, însă dacă în prima zi tendința va fi de flirt, în a doua parte a zilei vor deveni mai irascibili și mai acizi în dialog. Atenție la un dialog pe care-l pot avea cu copiii sau cu partenerul de viață pe tema creșterii și educației celor mici. Aici lucrurile pot să degenereze, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie mai indulgenți și mai înțelegători.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Balanță apelează la ajutorul prietenilor pentru a rezolva o problemă sau pentru a ieși dintr-un impas. Nativii pot cere un împrumut sau se pot folosi de un avantaj material al unei terțe persoane pentru a duce la final un plan avut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni cheltuitori, mai ales seara, dacă aleg să iasă în oraș, la o petrecere, la un eveniment.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot face niște eforturi pentru a intra în grațiile unei persoane dragi. Pot fi mai cuceritori decât de obicei și vor flirta cu ușurință, însă mai mult pentru a-și testa puterea de seducție decât pentru a obține ceva. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să caute romantismul în relația de cuplu și să-și dedice mai mult timp pentru îmbunătățirea relației cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi frământați de unele gânduri și pot căuta abordări noi ale unei situații. În unele cazuri, nativii se retrag pentru a face o analiză a vieții sentimentale. Nu este exclus să dea un ultimatum persoanei iubite sau chiar ei să primească un termen limită pentru a face ceva, o schimbare, o alegere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra stării de sănătate care poate deveni fragilă și îi sfătuiește să abordeze cu calm problemele din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de întâlniri și dialoguri cu persoane din trecut, unele revenite pe neașteptate în viața nativilor. Dacă vor dori să clarifice o situație, sunt sfătuiți să fie calmi și înțelegători pentru a evita conflictele. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate oferi ocazia de a petrece mai mult timp cu prietenii și chiar de a-și face noi cunoștințe. Seara pot ieși la un eveniment în oraș și socializarea va fi la cote înalte.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a controla tot în jurul lor și pot primi mustrări de la cei apropiați care se pot simți sufocați de prea multă atenție primită. Către seara pot afla unele vești destabilizatoare legate de sectorul profesional și pot fi nemulțumiți de o traiectorie a unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să asculte mai mult sfaturile celor dragi pentru că acești, cu siguranță, nu le vor răul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 februarie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a apela la economii pentru a-și satisface niște pofte de moment. În unele cazuri, nativii vor cheltui bani pentru a pleca într-o minivacanță sau, cel puțin, într-o plimbare la rude, în afara orașului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dialoguri interesante pe teme spirituale și religioase. Unii nativi pot primi niște răspunsuri și pot pune la îndoială o credință mai veche.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscop 25 februarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 25 Feb - 8:59

BERBEC De dimineaţă desfăşori o mare cantitate de energie ca să rezolvi o parte din ceea ce ai de făcut. Drept urmare, stelele te sfătuiesc să-ţi oferi o seară plăcută, liniştită şi relaxantă. Mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee sau un nou tip de proiect. Dă-i înainte cu talent, ceva trebuie să iasă!

TAUR Dorinţa ta e să revii la rutina unei zile obişnuite de luni: cumpărături de completare, FB, bârfe, film! Astăzi te interesează domeniul sentimental, emoţiile, dragostea, afinităţile. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale. Azi ai chef sa mănînci ceva special. În lipsa unor alte satisfactii, dar nu te păcăli singur că poti să slăbesti mâncând obişnuit!

GEMENI Astăzi poţi obţine pacea, dacă faci unele mici compromisuri. Posibile disensiuni dimineaţa, la serviciu, care pot fi evitate prin amânarea unor întâlniri sau brifinguri. Daca ai putin umor azi, o sa constati ca nu ai dat banii degeaba pe costumul tau cel nou, de firmă. Chiar îţi vine bine si te face mai suplu. Şi te avantajează la interviuri, dacă cauţi de lucru.

RAC O perioadă în care dai dovadă de o energie şi tenacitate caracteristice zodiei în atingerea scopurilor programate. Se pare că e greu să te concentrezi când gândurile îţi sunt în altă parte! O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului. Pare a fi o mică criză, dar gestionează totul cu mare grijă, stelele arată că poate fi vorba de ”fake news”.

LEU Eşti ceva mai emotiv decât de obicei, dar acest lucru te face redutabil, în acestă zi de luni. Reflexele tale emoţionale sunt foarte bune şi nimic nu te poate opri să-ţi atingi scopul tău! Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Nu face eroarea fatala să-ţi subestimezi dusmanii, mai ales in dragoste, pentru ca dacă calci pe dinţii greblei, te loveşte coada in cap!

FECIOARĂ Bunele tale intenţii fac plăcere astăzi anturajului. Nu te reţine de la discuţii, conversaţii. Poţi promite şi poţi obţine promisiuni, în schimb. Mici alianţe de vreme prea capriocioasă! O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată ziua este sub semnul, care, de fapt nici nu este prea negativ, al amânării şi al întârzierii. Săracul Saturn este de vină, dar face şi el ce poate.

BALANŢĂ Păstrezi speranţa şi este foarte bine, optimismul şi o justă dozare a emoţiilor te duc pe calea cea bună, fie că este vorba de frivole afaceri allez-retour, fie, de ceva mai serios! Nu apăsa pe acceleratorul vieţii când nu trebuie. Astăzi este una dintre acele zile. O carte bună sau un film interesant pot crea un climat confortabil, după program. Nu te mai gândi la nimic, culcă-te devreme cu speranţa să visezi frumos şi colorat.

SCORPION Eşti surprins de unele amănunte şi vrei să faci pe detectivul particular. Eşti dotat pentru meserie, dar pierzi timpul cu multă graţie! Nu întreprinde nimic important sau riscant. Ia lucrurile mai uşor. Ceea ce s-a pierdut se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente sau trăiri. Evită incidentele şi nu supralicita în discuţiile cu anturajul la serviciu.

SĂGETĂTOR Astăzi ai promisiunea unui posibil succes, poate în proiectul în care ai investit multă muncă şi speranţă. În orice caz, în acestă zi de luni eşti foarte popular, aşa că poţi obţine unele favoruri interesante, la serviciu, la muncă! Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze.

CAPRICORN Astăzi trebuie să reduci ritmul, să-ţi oferi o zi dulce şi senină, fără complicaţii. Să începi săptămâna cu dreptul, chiar dacă vremea este incertă, dar primăvara nu este departe. Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. Astăzi lasă analizele sofisticate pe altă dată. Experienta acumulata, te avantajeaza sa fii elocvent si sa ai ultimul cuvânt. Care ultim cuvânt poate fi „ştii că şi tu ai dreptate”. Nu uita să te retragi la timp, dacă situaţia o cere!

VĂRSĂTOR Nu lua de bună orice veste, organizează-ţi programul cum vrei tu şi ia chiar tu informaţiile direct, de la cine trebuie! Lasă lucrurile să se întâmple. Nu te baga inutil si neinvitat peste problemele altora, nu uita: „câinele moare de drum lung si prostul de grija altuia”! Nu ai frică, păstrează speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual! Şi nu te mai lăsa enervat de toate prostiile!

PEŞTI În acestă zi de luni eşti activ şi vorbăreţ. Aşa că sunt întrunite toate condiţiile ca să poţi stabili unele lucruri, să convingi pe cine trebuie. Fii mai „zen” şi stăpâneşte-te! Este bine sa eviţi astăzi, daca poţi, subiectele cu caracter delicat. Fraza care „se poartă” este : “voi vă faceţi treaba voastră, eu mi-o fac pe a mea”. Şi se adugă : “o să avem cu toţii de câştigat”. Viaţa este o continuă succesiune de imagini şi iluzii...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty HOROSCOP 26 februarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 26 Feb - 9:10

Horoscop Berbec
Ar putea să-ţi vină destul de greu astăzi să te împarţi echitabil între sectorul profesional şi cel familial. Nu-i exclus aşadar să te simţi ca un resort de care se trage la ambele capete şi să nu reuşeşti să-ţi aduci aportul aşa cum se cuvine în niciunul dintre aceste planuri de viaţă. Sfatul astrologului ar fi acela de a miza totuşi pe cel domestic întrucât, cel puţin perioada aceasta, cele mai mari satisfacţii le vei avea dacă te concentrezi pe cei dragi. Caută compania lor şi petrece momente de calitate împreună cu ei, mai ales dacă i-ai neglijat de curând.

Horoscop Taur
Se anunţă o zi dinamică, multe drumuri de făcut şi poate chiar mai multe telefoane de dat. Nu-ţi face griji, răsplata va fi pe măsura eforturile depuse pentru a-ţi respecta toate angajamentele. S-ar putea să nu apară prea curând şi să te gândeşti că este energie irosită pe nimic, dar ai răbdare şi vei vedea că tot ceea ce faci ajută la conturarea unui viitor promiţător, atât profesional, cât şi financiar. Poate n-ar fi rău dacă ai lua în calcul atelierele sau cursurile care să-ţi permită să-ţi potenţezi abilităţile de comunicare şi socializare. Îţi vor prinde bine pe termen lung.

Horoscop Gemeni
Potenţialul sporit de câştig, dar şi conjuncturile în care ai putea cheltui mai mult decât ţi-ai propus ar putea face parte din specificul acestei zile. Ideea ar fi să readuci echilibrul la acest nivel şi chiar să intervii cu unele măsuri ferme dacă situaţia o cere. Este foarte important să acţionezi la timp întrucât perioada aceasta ar trebui să te concentrezi pe realizarea de economii şi suplimentarea veniturilor. Pe plan profesional, încearcă să dai dovadă de o atitudine voluntară şi să nu te dai în lături de la a-ţi lua în spate mai multe sarcini decât iei în mod normal.

Horoscop Rac
Dacă apar tensiuni între tine şi partener, încearcă să te opreşti un moment şi să vezi ce spune felul în care reacţionezi despre tine. S-ar putea să sesizezi că ai o atitudine uşor deplasată, că nu exprimi prea clar care-ţi sunt aşteptările pe plan relaţional sau că ai interpretat greşit lucrurile şi nu ai cerut explicaţii înainte de a tăbărî cu reproşuri şi acuze. Această tendinţă se poate manifesta şi în parteneriatul profesional, unde poate fi greu să se ducă o discuţie mai sensibilă cu tine. Acesta este unul dintre momentele când ar fi bine să ai grijă ce spui.

Horoscop Leu
Echilibrul tău emoţional de astăzi ar putea fi destul de fragil, iar dacă te confrunţi cu tensiuni la serviciu, acestea te-ar putea afecta destul de tare, producând chiar neplăceri de ordin psihosomatic. Nu-i de mirare aşadar că, dacă nu iei măsuri pe acest plan, randamentul tău scade şi nu mai activezi la standardele cu care ţi-ai obişnuit superiorii. Impune-ţi să laşi astfel de lucruri să te afecteze mai puţin şi concentrează-te pe ceea ce ai de făcut. Te poţi consola cu ideea că acasă te aşteaptă persoana iubită care va avea grijă să-ţi readucă zâmbetul pe buze cât ai clipi.

Horoscop Fecioară
Ţi-ar putea fi destul de dificil astăzi să te achiţi şi de angajamentele sociale şi de activităţile îndelung plănuite cu persoana iubită şi/sau copiii. Dacă-ţi pui puţină ordine în agenda de astăzi, nu va fi o problemă să găseşti timpul necesar pentru a ieşi cu prietenii, dar şi pentru a petrece clipe de calitate în compania partenerului şi a celor mici. Cele mai multe satisfacţii însă vin din direcţia celor dragi, unde dedicarea ta va fi foarte apreciată şi se reinstaurează armonia în familie. În definitiv, vei vedea că prietenii vor înţelege dacă programul chiar nu-ţi permite să-i vezi.

Horoscop Balanţă
Şi-n cazul tău se pune problema să te împarţi între două sectoare de viaţă, mai exact cel familial şi carieră. În ierarhizarea activităţilor de pe agenda zilei, ţine însă cont de faptul că te afli acum într-o perioadă în care poţi realiza multe lucruri la nivel profesional. Acest lucru implică deci şi situaţii în care stai mai mult decât în mod normal la serviciu şi sacrifici din momentele petrecute de regulă cu familia pentru a te face remarcat(ă) în ochii superiorilor. Dacă le explici cum stă treaba, cei dragi nu numai că te vor înţelege, dar te vor şi sprijini.

Horoscop Scorpion
Te aşteaptă multă tevatură astăzi, deci asigură-te că nu-ţi lipsesc încărcătoarele de la telefon şi laptop oriunde te-ai afla. Vestea bună este că reuşeşti să te achiţi de unele sarcini pe care le-ai tot împins în fundul listei de priorităţi şi să legi unele relaţii care se pot dovedi lucrative pe viitor. Poate n-ar strica totuşi să faci ceva spontan pe diseară şi să-l scoţi pe cel drag din casă într-un loc care crezi că i-ar plăcea. Nu zăboviţi totuşi prea mult în oraş întrucât, după o zi ca aceasta, ai nevoie de odihnă şi refacere pentru ziua de mâine.

Horoscop Săgetător
Echilibrarea balanţei câştigurilor şi a cheltuielilor poate fi un subiect spinos astăzi. Poate trebuie să achiţi facturi lăsate pe ultimul moment sau intervine vreo urgenţă care te solicită financiar destul de mult. Oricare ar fi situaţia, ţine cont că poţi apela oricând la ajutorul apropiaţilor. Nu-i exclus ca acesta să vină cu unele critici la adresa felului în care-ţi gestionezi bugetul, dar nu uita că-n cele din urmă îţi vor doar binele. Faptul că ai un tonus bun şi Luna este în semnul naşterii tale te ajută să priveşti lucrurile cu optimism şi să nu te laşi doborât de provocări.

Horoscop Capricorn
Mai mult decât de obicei, prioritatea ta ar trebui să fie astăzi cei de lângă tine, dar mai cu seamă partenerul de viaţă. Este ceva mai sensibil în ultima vreme, iar dacă te aştepţi să fie cerebral şi să-şi treacă emoţiile prin filtrul raţiunii, s-ar putea să nu obţii ceea ce-ţi doreşti. Avantajul este că ai multă răbdare şi dacă te arăţi cu adevărat interesat(ă) să-i afli frământările, cu siguranţă tensiunea din atmosferă se va elibera. Poţi adopta o atitudine similară şi în parteneriatul profesional dacă ceea ce fac şi spun asociaţii nu este în sincron. Lasă de la tine.

Horoscop Vărsător
Te trezeşti astăzi cu bateriile la cote de avarie, cu moralul destul de scăzut şi cam apatic(ă), semn că nu se arată o zi în care să întreprinzi activităţi solicitante sau care să te recomande pe viitor. Dacă nervii sunt încordaţi la serviciu, poate ar fi indicat să-ţi impui unele limite şi să te implici emoţional mai puţin în intrigile şi dramele care se prefigurează la locul de muncă. În cazul în care te gândeşti să-ţi îneci supărările cu o sesiune de cumpărături, încearcă să nu cheltuieşti mai mult decât îţi permite bugetul setat pentru prima parte a săptămânii acesteia.

Horoscop Peşti
S-ar putea ca sectorul social, în speţă prietenii, să nu se prea împace cu cel sentimental, adică partenerul. Se duce poate o confruntare mai mult sau mai puţin vădită între ei pentru atenţia ta şi n-ai nevoie perioada aceasta de suprasolicitări suplimentare. Gândeşte-te ce anume ţi-ar putea aduce mai multe satisfacţii personale şi încearcă să nu alimentezi şi mai mult tensiunea între aceste planuri ale vieţii tale. Poate n-ar strica să faci în aşa fel încât să reuneşti taberele şi să ieşi după programul de la serviciu şi cu persoana iubită şi cu gaşca. Aşa mulţumeşti şi capra şi varza.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscop zilnic 28 februarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 28 Feb - 8:57

Horoscop 28 februarie 2019
O zi cu provocări socio-profesionale interesante. Depui eforturi pentru a te afirma, însă e timpul să iei o pauză. Femeile de la locul de muncă, mai ales cele care îți sunt șef te vor invita la discuții aprinse pe teme profesionale. Probabil că va fi nevoie să-ți explici felul în care îți rezolvi sarcinile de muncă. Prudență, răbdare, toleranță! Chiar este bine să asculți ceea ce îți spun toți ceilalți din jurul tău.

Horoscop 28 februarie Taur
Este o zi splendidă pentru activităţi culturale. Visarea şi planurile pentru lucruri inedite te însoţesc întreaga zi. Întâlnirile cu prietenii pot fi agreabile şi de folos. Poţi primi sfaturi sau îndemnuri apreciabile. Sunt posibile situaţii tensionate din toate punctele de vedere, însă ai suficientă forţă să depăşeşti totul cu bine. Sănătatea presupune anumite probleme, de aceea odihna şi prudenţa trebuie să le ai vedere.

Horoscop 28 februarie Gemeni
S-ar părea că începe să-ţi placă să vezi viaţa şi prin prisma planurilor subtile. Reuşeşti să laşi în voia astrelor chestiunile financiare. Ceea ce este foarte bine! Chiar dacă tot îţi vin în minte aspectele lumeşti, dispar repede. Nu este momentul distracţiilor. Te poţi gândi atent la relaţia ta cu socialul, mai ales la imaginea ta în societate. Este un moment bun în care primeşti mult spijin în acest sens.

Horoscop 28 februarie Rac
O zi potrivită relaționării cu ceilalți. Cei din jur îţi pot propune activităţi sociale, dar este posibil să resimţi oboseala zilelor precedente şi să vrei să te retragi un pic. Tonusul tău este scăzut, astfel că recomandabil este să te menajezi. Odihna, terapiile neconvenţionale, execiţiile fizice în aer liber îţi pot oferi stări excepţionale. Totul se va rezolva la momentul potrivit aşa.

Horoscop 28 februarie Leu
Activităţile de la locul de muncă de solicită din plin. Discuții aprinse, sarcini de lucru urgente, informații care apar pe neașteptate și care bulversează totul la serviciu. Selectează prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul cu bine. Colegii de muncă de pot ajuta în diverse moduri, totul este să le permiți și apoi să-i apreciezi pentru asta. Spre seară rezervă momente de odihnă.

Horoscop 28 februarie Fecioara
Accentul zilei se află pe relațiile sentimentale. Gustul distracţiilor îl simţi pe undeva, dar parcă nu mai ai acelaşi elan. Situaţiile contradictorii sunt la tot pasul, dar te vor ţine în formă. Sunt posibile discuții lămuritoare cu persoana iubită sau cu copiii. Sunt momente importante vizavi de tot ce ține de capitolul sentimental. Activitățile specifice unui hobby sunt binevenite.

Horoscop 28 februarie Balanta
Este o zi minunată pentru întâlnirile cu părinţii sau pentru o vizită în locurile natale. Chiar dacă toate acestea par departe, gândurile tale zboară către acele momente ale copilăriei în care totul era fascinant. Este posibil să lămureşti anumite aspecte legate de familie. O privire atentă în trecut, îţi aduce pacea şi liniştea mult visate. Relaxarea într-un parc te-ar ajuta enorm.

Horoscop 28 februarie Scorpion
Multă lume vine astăzi spre tine. Relaxează-te, plimbă-te, meditează pe malul unei ape şi ai toate şansele să-ţi linişteşti sufletul. Îţi poţi planifica anumite studii scurte, dar orientează-te către ceva ce îţi bucură sufletul. Poate un curs de aranjamente florale, de aromoterapie sau ceva în legătură cu copiii ar fi cele mai potrivite stării tale actuale.

Horoscop 28 februarie Sagetator
Întâlnirile sau dialogurile cu prietenii ţi-ar prinde foarte bine astăzi. Ai chef şi de distracţii sau escapade amoroase, însă astrele nu prea îţi dau frâu liber. Totuşi, te poţi bucura de cei din jur, deoarece vor reuşi să îţi îndepărteze grijile legate de bani. Spre seară, vei reuşi să vezi lucrurile cu alţi ochi. Valorile materiale nu sunt chiar aşa de importante.

Horoscop 28 februarie Capricorn
Te simţi bine, ai energie, deşi nivelul mai scade. Personalitatea ta trece prin diverse transformări deosebite. Întâlnirile cu prietenii apropiaţi sau cu neamurile te pot pune în valoare. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să te gândeşti la noi forme de studii pe termen scurt. Unde mai pui că primești vești neplăcute la capitolul dragoste. Suferință cumplită!

Horoscop 28 februarie Varsator
Stările tale interioare sunt diverse, dar interesante. Nu prea ai chef să vorbeşti, astfel că vei apela la pantomimă. Detaşează-te de lumea înconjurătoare şi privește la partea plină a paharului vieții tale. Sunt atâtea lucruri frumoase care te înconjoară şi mulţi oameni care au nevoie de tine, încât merită să te avânţi în mijlocul celorlalţi fără reţineri. Natura ta prietenoasă nu îţi permite să stai prea mult în spatele reflectoarelor.

Horoscop 28 februarie Pesti
Prietenii te înconjoară cu drag, însă au multe aşteptări de la tine. Pune-ţi în valoare farmecul în toate activităţile de astăzi. Organizează o agapă alături de cei dragi. Te vei simţi bine, vei avea succes, dar mai ales multe lucruri frumoase de împărtăşit şi de învăţat. Gândeşte-te la anumite scopuri pe termen lung. O ideea ar fi reconfigurarea sistemului valorilor morale.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 1 Mar - 9:25

BERBECUL (21 martie – 20 aprilie) Atenţie la impulsurile revoluţionare ale lui Uranus, de a te băga, cu mult tupeu, în afaceri pe care nu le cunoşti, asta până pe 7 ale lunii, când planeta grea trece în Taur, să le dea de gândit şi altora. O lună plină de oportunităţi, de prilejuri de afirmare în meserie, sau profesie. Banii sunt mediocru aspectaţi în prima parte a lunii, dar, după echinocţiu, în zodia proprie, ai mai multe şanse.

TAURUL (21 aprilie – 20 mai) Luna martie este, pentru zodia Taurului, o perioadă a efortului şi a realizărilor profesionale. Îl ai pe Marte în zodie, toată luna, care îţi dă energie şi un pic de agresivitate. Pe 7 martie îţi intră şi Uranus în zodie, nu te băga în afaceri pe care nu le cunoşti. Realizări mai accentuate în prima parte a lunii. Dar şi a doua parte este la înălţime, să nu ai grijă. În prima jumătate a lunii trebuie să eviţi sentimentele puternice şi inevitabile, este adevărat, dar negative, ca gelozia şi invidia. Cultiva prieteniile, relaţiile sociale şi de serviciu, gaşca de prieteni! Perioada este favorabilă legăturilor sociale, iar conjunctura înlesneşte acest lucru.

GEMENII (21 mai – 21 iunie) Nicio planetă în zodie, Luna trece repede, între 13 şi 15 ale lunii. Coordonatele lunii martie sunt veselia şi lipsa de griji. Nu că responsabilitatea şi seriozitatea ar fi marile tale calităţi, dar configuraţia astrală este binevoitoare cu inconsistenţii şi guralivii nativi din zodia Gemenilor. Dar este o perioadă de austeritate, planeta ta guvernantă, Mercur este retrogradă, nu investi, nu face cumpărături mari, pentru firmă, sau pentru tine.

RACUL (22 iunie – 22 iulie) Nicio planetă în zodie, Luna tranzitează zodia ta între 15-17 martie. Este timpul unor decizii importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti multe avantaje care pot contribui la mărirea veniturilor şi întărirea familiei. Ai mai mult noroc ca de obicei, spune Jupiter, poate îl fructifici. Puterea ta de convingere şi implicarea în lucruri şi proiecte de anvergură sunt bine sprijinite de Saturn, Marte şi Jupiter.

LEUL (23 iulie – 22 august) În luna martie 2019, ai timp şi pentru muncă şi pentru carieră pentru că îţi gestionezi bine timpul. Mercur, chiar aşa retrograd, în sectorul comunicării îţi oferă pe tavă ponturi, aşa că nu ai decât să-ţi pui în valoare calităţile şi să atragi simpatiile anturajului. Banii sunt în toane bune, bine configuraţi. Atenţie, dragă Leule sau frumoasă Leoiacă, trebuie să profiţi şi să faci economii punând deoparte banii albi, pentru zile negre. Toată lumea ştie că eşti generos, dar nu exagera!

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie) Nu trebuie să faci nicio cheltuială foarte mare, nicio investiţie importantă, pe Mercur retrograd. Dar, mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili. Poţi reuşi în activităţi legate de comeţul cu amănuntul dar şi în administraţie. Banii sunt bine aspectaţi, mai ales că primeşti o sumă de bani–surpriză! Noua ta viziune asupra relaţiilor sociale de la serviciu încurajează flirturile mai neserioase şi efemere, la team-building, de exemplu, sau la serbările primăverii.

BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie) În luna martie, încet-încet te obişnuieşti cu noua ta imagine, de ”jucător la risc” în cursa vieţii şi nu te mai simţi ca într-un roman de aventuri, tensiunea revine la normal şi începând din perioada echinocţiului chiar te plictiseşti. Veniturile, banii sunt bine aspectaţi în prima parte a lunii. Nu te implica în parteneriate şi asociaţii în care tu eşti cu investiţiile şi munca, ceilalţi cu dividendele.

SCORPIONUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Banii sunt favorizaţi în a doua decadă a lunii, în special. Dacă ai ceva de încasat, arierate, sau altceva, insistă în acea perioadă. Carisma şi optimismul propriu zodiei te ajută mult, dar şi sociabilitatea şi pasiuniile tale - te fac să întâlneşti persoane foarte interesante în domeniul muncii tale, care îţi împărtăşesc doctrina profesională. Și nu numai...

SĂGETĂTORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Cu Jupiter în zodie, ai mai multe realizări în muncă, notabile, mai ales în prima parte a lunii. Emoţional, poţi să treci printr-un proces de emancipare şi de recunoaştere raţională a visurilor şi dorinţelor tale din domeniul muncii, profesiei, carierei tale. Banii sunt bine aspectaţi la începutul şi la sfârşitul lunii. Nu munci mult, munceşte eficient, aşa o să ai rezultate mai bune!

CAPRICORNUL (22 decembrie – 19 ianuarie) În prima zi a lunii martie Venus te părăseşte, trece în Vărsător. Cu Saturn în domiciliu şi cu eternul Pluton, planeta plutocraţilor, în zodie, în luna martie ai o situaţie profesională bună. Mult entuziasm şi o privire mai filozofică asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile evenimentelor şi să treci cu brio peste obstacole, fie că se numesc termene, interviuri sau date de producţie. Prietenii te sprijină, colegii de serviciu te ajută. Este o perioadă în care nu trebuie să te laşi descurat de micile nerealizări, sau de întîrzierea finalizării unor proiecte.

VĂRSĂTORUL (20 ianuarie – 18 februarie) De pe 2 martie ai pe Venus în zodie, atenţie la oportunităţi. Nu lăsa să îţi scape o ocazie în jurul tranzitului Lunii prin zodie, 3-5 martie. Banii chiar dacă sunt suficienţi, nu-ţi satisfac capriciile şi utopiile tehnologice. Nu cumpăra tot ce este la modă, ultimul răcnet, de obicei noutăţile costă foarte mult şi nu sunt verificate de o perioadă de utilizare! Este momentul să fac o paranteză ca să atrag atenţia tuturor zodiilor, de orice sex şi orientare sexuală, să nu cumva să facă enorma greşală să decepţioneze, sau să înşele un Vărsător şi, mai ales, o Vărsătoare. Represaliile sunt disproporţionate şi adesea dor multă vreme…

PEŞTII (19 februarie – 20 martie) Cu Soarele, până pe 20 martie şi Neptun în zodie, relaxează-te şi încearcă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nimeni nu-ţi mulţumeşte. Influenţa lui Neptun este aliatul numărul unu în ceea ce priveşte banii. Intuiţia te conduce să faci rost de bani în cele mai diverse moduri. Ai posibilitatea să achitaţi datorii mai vechi, nu mari, dar care îţi stăteau pe inimă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscopul zilei de 2 martie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 2 Mar - 8:15

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec care se află la locul de muncă sau în ipostaze publice vor trebui să aibă mai multă grijă la ceea ce vorbesc cu cei din jur. Imaginea le-ar putea fi afectată dacă se dezlănțuie. În plus, nu este momentul să demonstreze nimic nimănui, ci să-și urmeze propriul interes. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se dedice mai mult relaxării și activităților care le plac, care-i distrează. Atenție la tendința generală de irascibilitate!

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur se pot interesa de niște studii sau cursuri de dezvoltare profesională. Nativii fac calcule și iau decizii în acest sens. Este un moment oportun pentru a-și analiza aspirațiile de viitor și pentru a decide care este următorul pas pe care doresc să-l facă în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a trăi niște evenimente, posibil într-o călătorie, cu impact puternic asupra credințelor și principiilor.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să fie nevoiți să-și amâne un plan făcut din cauza unor lipsuri financiare. Nativii care așteaptă ca o sumă de bani să le intre în conturi s-ar putea să fie dezamăgiți de rezultat. Orice formă de încasare este blocată, cel puțin în prima parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu se teamă să ceară ajutorul material celor apropiați. (3 luni cadou la Mobil5)

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac pot întra în conflicte cu membrii familiei și temele care vor provoca tensiuni vor fi, în principal, legate de zona financiară. Este posibil ca nativii să fie tentați să cheltuie peste măsură sau chiar să piardă o sursă de venit. De exemplu, un contract de colaborare se poate încheia sau în urma unui partaj, aceștia pot să nu aibă câștig de cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să aibă grijă la negocieri și să nu ducă situațiile la extrem.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de o etapă mai puțin favorabilă sănătății. Nativii pot avea probleme cu oasele, mai ales în contextul unei afecțiuni cronice, pot face întinderi de mușchi și durerile de cap sau chiar de dinți le pot strica toată buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai atenți la drum, să se uite unde pun piciorul și să nu ridice greutăți deoarece se pot accidenta.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot trece prin confruntări de principii și idei cu persoana iubită. Nativii care vor simți că nu mai sunt compatibili vor lua decizia de a încheia relația, de aceea sfatul nostru este să se caute echilibrul în comunicare și să nu se ducă dialogul la extrem. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o stare de totală indiferență față de tot ce se petrece în jurul lor. În unele cazuri, poate fi vorba doar de faptul că s-au săturat să dea explicații și să lupte pentru a-i convinge pe cei din jur.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță întră în conflicte cu rudele sau membrii familiei, mai ales cu cei cu care locuiesc sub același acoperiș. Diferențele de idei și dorința de a petrece timpul liber în mod diferit pot sta la baza neînțelegerilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu încerce să se impună cu orice preț și să fie mai îngăduitori. Nu sunt excluse probleme care au legătură cu locuința.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion nu vor fi deloc în apele lor astăzi și vor evita pe cât posibil implicarea în activități care presupun consum de energie. De asemenea, nici socializarea nu va fi punctul lor forte și nu este exclus să-și contramandeze niște planuri avute pentru a sta liniștiți cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să iasă la plimbări în natură și să se dedice mai mult propriilor pasiuni și hobby-uri.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător își vor strica întreaga bună dispoziție din cauza unor probleme financiare, neajunsuri, nemulțumiri care se pot manifesta cu precădere în prima parte a zilei. Sunt sfătuiți să-și amâne cheltuielile care nu sunt urgente pentru că ar putea declanșa un adevărat dezechilibru în portofel. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unei persoane care refuză sau întârzie să le returneze o sumă de bani, posibil chiar o plată salarială.

Horoscop zilnic Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de gânduri negre și-și fac griji din orice. Nativii sunt peste măsură de stresați cu o chestiune care ține de sectorul financiar sau profesional, însă contextul se va dovedi inutil ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să caute armonia în interior și să se dedice activităților detensionante. Sportul le poate deveni un bun aliat astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător sunt ușor confuzi în prima parte a zilei și nu vor ști ce atitudine să adopte într-o ipostază de viață. Unii vor prefera să se retragă, iar alții să tacă și să nu dea curs discuțiilor în contradictoriu. Nu sunt excluse tensiunile cu membrii familiei sau prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mai multă încredere în propria persoană și să fie mai siguri pe ei.

Horoscop zilnic Pești
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie dezamăgiți de un prieten și să simtă că un sacrificiu de-al lor a fost în zadar. Nu vor fi dispuși la dialog și nici nu vor dori să lămurească situația, preferând să se retragă din context. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate scoate în cale o persoană cu care să aibă o relație karmică și care să-i ajute în depășirea momentului, dar și în evoluție.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscop 4 martie 2019!

Mesaj  pitulicea la data de Lun 4 Mar - 10:41

BERBEC Se pare că îţi merge bine astăzi! O zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul trăirilor emoţionale. Sunt favorizate numai activităţile obişnuite, evită orice schimbare. Ai o idee, un proiect, sau important, sau la care ţii foarte mult, deci este important sentimental, şi nu ştii dacă eşti pe drumul cel mai bun. Ei bine, stelele spun că eşti!

TAUR Nu uita că graba strică treaba. Te grăbeşti inutil. Trebuie să ţii seama de diferenţe, să cooperezi cu cine trebuie. De faptul că mulţi văd, puţini înţeleg, mulţi chemaţi, puţini aleşi! Dar, horoscopul tau indica astazi relatii armonice cu cei nascuti in semne de foc si aer si nefavorabile cu semnele de pamant si apa. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari.

GEMENI Trebuie să faci abstracţie de preferinţele şi interesele tale! Fii mai reţinut, nu mai face eforturi într-o singură direcţie, în cea a parvenirii tale, măcar astăzi - eşti observat cu atenţie. Astazi esti prea energic si mult prea rapid in gândire pentru cei cu care discuţi. Zâmbeşte mult şi vorbeşte rar, foarte rar. Este o realitate şi trebuie s-o iei ca atare! Egoismul bine temperat te salveaza de deceptii.

RAC Ai destui parşivi şi ipocriţi în jurul tău. Pune-i la punct sau fă-i să se certe între ei. Ai speranţe sau planuri care îţi poartă noroc şi te motivează să petreci o zi fără paraziţi! Zi placută si favorabila pentru mai toate activitatile, dar nimic nu se poate asemui cu vizionarea unui film şi o cina la un restaurant bun! Aspectele horoscopului tău nu contrazic direcţia generală de dezvoltare a viitorului.

LEU Ai răbdat până nu mai poţi! Conform manualului de fucţionare a zodiei Leului, trebuie să faci scandal, să dai cu pumnul în masă, să spargi pahare. Şi dacă zâmbeşti frumos şi taci din gură? Cu toate că este o zi bună, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când conduci maşina, traversezi strada, pedestru fiind şi mai ales în convorbirile la telefon! De la o vreme ai parerea ca toata lumea are ceva de impartit cu tine. Nu este adevărat!

FECIOARĂ Astăzi trebuie să-ţi păstrezi cumpătul în orice moment. Cheltuieşti prea mult şi până la urmă, pe mici lucruri inutile. Şi vorbeşti prea mult! Spre seară, o veste, poate bună, de departe. Astăzi, fii cumpătat! Mai interesează-te şi de cele ale sufletului. Nu uita că nu ai un suflet, eşti un suflet care are un corp! Anumite zâmbete cu subanţeles si bătai pe umar te ajuta sa tragi concluzia ca lucrurile incep sa mearga spre bine.

BALANŢĂ Pentru un procent mare din zodie este o zi bună. Trebuie să fii mai optimist, mai „zen” şi să gândeşti pozitiv. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, cei dragi te laudă şi te ajută! Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite. Investiţiile pe termen lung în relaţiile sentimentale făcute astăzi se vor dovedi, paradoxal, foarte profitabile... Leagă-te la cap pentru ca o să te doara!

SCORPION Faci planuri, îţi vin idei, te decizi să acţionezi, “che sera, sera”! Te simţi pregătit. Atenţie, nu repeta greşelile din trecut, oamenii sunt aceiaşi, tu trebuie să abordezi o nouă strategie! Se poate spune, dupa configuratia astrologică, ca te bucuri de o zi întreagă de influenţe favorabile in sensul ca nu o sa ai nici un necaz mare ! De ceva timp incerci sa faci fata unei enervari fară motiv, probabil este doar presiunea atmosferica…

SĂGETĂTOR Sunt multe de făcut astăzi. Totul s-a aglomerat, s-a bulucit... aşa este viaţa! Stelele spun să-ţi faci o listă de priorităţi. Şi, mai multă atenţie la forma fizică, poate mergi la sală? Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare cu energia ta caracteristică. Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate si poate aduce in viitor dividente foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde in ce investeşti!

CAPRICORN Ai făcut o evaluare de biorezonanţă şi astăzi ai un bun simţ al umorului negru, după ce ai plătit. Acest lucru te ajută să eviţi conflictele şi discuţiile tăioase printr-o glumă bine plasată. Trebuie sa fii foarte atent la cheltuielile facute aiurea si cu gandul in alta parte. Cel mai bine ar fi sa iesi in oras fara bani si carti de credit. Plimba-te, nu cheltui! Ultima parte a segmentului de timp, pe seară, are o componenta neliniştitoare, din cauza influentei Lunii.

VĂRSĂTOR Discuţi deschis cu o persoană importantă, pentru tine, despre proiecte de viitor. O zi în care nu trebuie să fii descurajat de nerealizări sau întîrzieri. Lăsă lucrurile să se aşeze singure! Este posibilă o schimbare fortuită, obiectivă, a situaţiei. Din trecutul tău apare o situatie uitata, dar pe care poti sa o rezolvi rapid cu ajutorul anturajului, colegii sau prietenii. Nu te baga in sufletul si problemele altora. Ofera-ti ajutorul numai daca este cerut cu insistenta.

PEŞTI Atenţie la mişcările greşite, atât la propriu cât şi la figurat. Micile incidente şi gafele comice pot puncta ziua de astăzi, dar nu sunt obligatorii, reglează-ţi tirul pe cine trebuie! Evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu anturajul apropiat. Nu lua decizii importante în această perioadă. Trebuie, însă, sa dai dovadă de tarie de caracter şi să-ţi impui punctul de vedere, de cate ori stii cu siguranta ca ai dreptate.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscop 5 martie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 5 Mar - 9:00

Berbec
Nu poţi rămâne blocat într-o situaţie conflictuală aşa, la nesfârşit, ci e vremea unei decizii categorice. Ori o rupi complet cu acele persoane cu care nu te mai poţi înţelege, ori îţi accepţi înfrângerea cu capul sus şi le accepţi supremaţia. Renunţă la încăpăţânare, la dorinţa de a avea neapărat ultimul cuvânt, pentru că nu are rost să alimentezi mai departe o dispută care nu mai e de actualitate, deşi tu continui să porţi pică celor cu care nu ai fost de acord. Fă un efort să restabileşti pacea, chiar dacă finalul acestei dispute nu e în avantajul tău.

Taur
Joci rol de judecător imparţial şi just într-o situaţie complicata. Multă lume aşteaptă răspunsul tău, semn că are încredere în verdictul pe care îl vei emite. Tu vezi lucrurile de pe margine, fără a fi direct implicat, şi reuşeşti să analizezi problema pe toate părţile: şi argumentele pro, şi argumentele contra, încât să oferi, la final, o părere avizată şi bine documentată. Parcă ai avea acces la un set de legi (scrise sau nescrise) ce te ajută să oferi celor care au nevoie de îndrumare exact calea cea mai potrivită. Satisfacţia ta va fi să vezi relaxarea de pe chipurile lor, după ce problema se rezolvă.

Gemeni
Uneori nu căile bătătorite sunt cele care duc acolo unde trebuie, ci cele complet noi, ca cele pe care le propui tu acum. Ideile tale sunt originale şi merită ascultate şi puse în practică imediat pentru că ştii bine ce spui. Nu sunt păreri sau vorbe aruncate în vânt, ci sunt oglinda experienţei acumulate, rezultatul studiilor aprofundate, sunt tot ce ai adunat în ani de efort. Spune ce ai de spus, cu încredere deplină în inteligenţa ta, lasă modestia la o parte şi, dacă cineva are nevoie de ajutorul tău, oferă-i-l cu dragă inimă, pentru că tu priveşti lucrurile dintr-un alt unghi decât cel direct implicat. Chiar dacă, pe moment, i se pare o idee greu de acceptat, după o vreme îţi va mulţumi că ţi-a urmat sfatul!

Rac
Imaginaţia poate fi motorul care să te motiveze să-ţi transformi visele în realitate. Nu te lua după cei care te trag de mânecă şi-ţi spun că visezi frumos, dar imposibil de atins, pentru că numai tu ştii cum să-ţi transpui în realitate gândurile şi ideile. Apucă-te de treabă, dar în tot acest timp lasă mintea să zburde liberă, pentru a găsi noi şi noi idei curajoase. Dacă ai găsi şi câteva persoane care să gândească la fel ca tine, care să participe alături de tine, ar fi ideal, dar dacă nu ai în preajma ta oameni care să creadă în ceea ce par a fi simple iluzii, continuă să crezi în ele şi să lupţi ca să le transformi în fapte. Le vei arăta că se poate!

Leu
Cineva se bagă în treburile tale şi dă tot peste cap, ca atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitaţi în afacerile tale. Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degrabă generator de haos şi de eşec decât să te bucuri cu adevărat de intervenţia lor salvatoare. Probabil sunt nervoşi, grăbiţi, invidioşi, critici, deci rolul lor are o încărcătură mai mult negativă decât pozitivă şi dau peste cap şi ceea ce ai clădit tu. Mult mai bine te descurci singur în asemenea situaţie, pentru că a apela la oameni nepotriviţi, nepregătiţi sau nepricepuţi, nu înseamnă că rezolvi ceva. Fii prudent când ceri şi accepţi sprijin din afară!

Fecioară
Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele următoare ale unui proiect în care eşti direct implicat. Sfatul pe care îl primeşti astăzi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de învăţat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situaţie similară şi s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de câştigat dacă asculţi ce-ţi împărtăşeşte din experienţele sale. Vei putea aplica uşor ceva din îndrumările sale, astfel încât să nu pierzi vremea cu aceleaşi hopuri ca şi el. Oferă soluţii deja testate.

Balanță
Te opreşti un pic de avânt, pentru că apare o răscruce de drumuri în calea ta şi vrei să faci cea mai înţeleaptă alegere. Pentru că nu te împinge nimic de la spate, poţi cşntări perfect situaţia pentru a extrage o concluzie bună din care să ai numai de câştigat. Stai pe loc, cântăreşte situaţia logic şi raţional şi după ce ajungi la o decizie, porneşte pe calea aleasă! Nu te lăsa influenţat de nimeni, ci vezi ce este cu adevărat în beneficiul tău şi pune mai apoi în aplicare! Nu amâna deciziile pe altădată, pentru că azi poţi înţelege perfect orice situaţie cu mai multe direcţii de interpretare.

Scorpion
Tu eşti un curajos din fire, vrei să ieşi în evidenţă, dar azi o voce interioară îţi spune să rămâi în banca ta, să nu ieşi prea mult în evidenţă, ca nu cumva ceea ce te-ar împinge în faţă să fie un acces de orgoliu şi personalitate. Nimeni nu te poate opri când ai ceva de spus şi de arătat, aşa e, dar de data aceasta nu eşti foarte sigur pe ceea ce vrei să spui, deci mai bine ai mai aştepta, ai mai aduna informaţie. Aşteaptă momentul potrivit, ca atare toate piedicile mărunte care te ţin astăzi pe loc au un rost, pentru că te opresc la timp înainte de a spune cine ştie ce lucru pe care să-l regreţi mai târziu. Fii tu însuţi, dar cu un dram de modestie!

Săgetător
Este o zi însorită pentru tine, cu multe motive de reală fericire. Parcă ai ajuns la apogeul unei acţiuni în care ai investit multă pasiune şi energie, şi acum când vezi urmările eforturilor tale, eşti încântat la maximum. Poate fi o zi perfectă în iubire, dăruindu-vă unul altuia inima pe tavă, dar poate fi şi un moment de maximă satisfacţie când vezi că tot ce ai clădit până acum a prins contur şi primeşti laude şi de la alte persoane. Cele mai frumoase emoţii vin valuri către tine, deci bucură-te de intensitatea lor, de energia lor pozitivă, de lumina şi iubirea pe care le emană, şi dăruieşte-le şi tu mai departe, aşa cum poţi. Primeşti şi dăruieşti, şi fericirea e deplină!

Capricorn
Ca să poţi lua cele mai înţelepte decizii cu privire la problema care te apasă, ar fi bine să te rupi pentru o zi, două, de miezul evenimentelor. Complet detaşat, fără influenţe agresive din interiorul acelei situaţii, vei vedea mult mai limpede pe ce nivel te afli şi încotro e mai bine să mergi. Este o situaţie care cere o totală claritate mentală şi nu poţi gândi limpede cât timp eşti încă prins în iureşul lucrurilor. Profită de liniştea care pare să se aşeze peste planurile zilei ca să vezi cum stai şi să extragi concluzia cea mai bună. Ceea ce decizi azi te poate propulsa într-o direcţie mult mai bună, dar care nu are neapărat legătură cu tot ce ai construit până acum.

Vărsător
Ai câştig de cauză într-o polemică aprinsă, pentru că deţii multe informaţii certe pe marginea subiectului aflat în discuţie, dar şi o atitudine mai sigură, care îţi garantează supremaţia în faţa rivalilor. Nu te laşi influenţat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, şi nici nu cobori ochii în faţa celor puternici, ci faci un pas în faţă şi arăţi concret ce ştii să faci mai bine. Când ai ocazia de a-ţi demonstra măiestria în domeniul tău forte, nimeni nu te poate intimida.

Pești
Ia-ţi tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfecte! Nu te grăbi la rezultate imediate, pentru că nu se vor ridica la nivelul înalt al viselor tale, ca atare implică-te în proiecte de anvergură pe termen lung, pentru că e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desăvârşire. Nimic nu se construieşte peste noapte sau ce se ridică repede nu durează sau nu are valoare, ca atare tu eşti acum implicat într-o acţiune de durată care te va împlini pe de-a-ntregul. Continuă-ţi procesul de îmbunătăţire a vieţii, de auto-perfecţionare, pentru a deveni din ce în ce mai bun: ai toate şansele de reuşită!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Horoscop 6 martie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 6 Mar - 8:44

BERBEC  Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unui coleg de serviciu. Poate fi o capcană! Fii prudent, calm şi precaut, mai ales în convorbirile la mobil! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic. Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvând situaţia.

TAUR   Conjunctura te descurajează să te ocupi de orice e important, riscant. Evită confesiunile despre secretele altora, ca să nu faci şi tu confidenţe, sau compromisuri. Ascultă, cu mare atenţie! Astăzi stelele sunt binevoitoare, poţi avea o şansă. Nu o rata cum faci de obicei! Dimineaţa zilei este foarte dinamică, perioadă  în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei noi.

GEMENI Astăzi, conflict dintre sentimente şi logică. Nu lua decizii importante. Amână toate întâlnirile pe care le poţi reprograma. Nu promite nimic. Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează. Trebuie să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Profită de bunăvoinţa stelelor şi avansează în carieră, dar şi relaxează-te.

RAC  Nicio configuraţie negativă şi nicio veste importantă. Este una din zilele acelea rare, când eşti productiv, liniştit şi optimist! Configuraţia planetelor iţi prezice relatii cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pământ. Primeşti veşti, unele bune. Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. Pare o aprobare, sau o soluţie de drept.

LEU Conjunctura celestă este favorabilă, mai puţin în domeniul serviciului. Cu tact şi calm poţi evita discuţiile. O atitudine de felul „da, înţeleg, de acord!” descurajează aproape pe oricine. Lucrarile s-au aglomerat din nou, ai mult de munca şi niciun chef. La prânz poate este bine să-ţi îndulceşti viaţa, aşa că oferă-ţi o prăjitura cu o cafea bună şi dă telefon unei prietene, poate ieşiti pe seară la un film şi la o cină in oraş. Aşa se face...

FECIOARĂ Astăzi stelele sunt binevoitoare, poţi avea o şansă! Lucrează, cooperează mai strâns cu partenerii de muncă sau de amor şi spune-le exact, clar şi precis ce aştepţi de la ei. Fă-te înţeles! Totuşi, o zi norocoasă, care trece repede, aşa sunt lucrurile bune. Îndreaptă-ţi atenţia şi către profesia sau meseria ta. Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale. Cel puţin aşa spune Scriptura!  

BALANŢĂ  Zâmbeşte şi nu te lăsa provocat, mai ales în domeniul sentimental. Cu toate că pare că este o zi bună, evită încăpăţânarea, graba şi nerăbdarea. Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate moderat ca şi „rectificările” în coşul zilnic. Seară romantică, poate acasă, poate la un spectacol. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba - rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci, relaxează-te, distrează-te, râzi căt poţi!
Citește mai departe ...

SCORPION Nu te lăsa antrenat în discuţii lungi. Pierzi timpul cu graţie şi timpul este bani! Dar, trebuie să fii politicos cu cei care vorbeşti, poate se simt singuri şi disperaţi şi se agaţă de vorbe! Realitatea de astăzi este cam vulgară, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele.

SĂGETĂTOR  Treci printr-o perioadă de vulnerabilitate emoţională, aşa că nu lua hotărâri pripite şi nu fii nervos. Evită conflictele şi totul se poate rezolvă. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic.  Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente valide. Astăzi trebuie să te descurci singur, iar dacă ai succes nu trebuie să împarţi laurii victoriei cu nimeni.

CAPRICORN Ai o atitudine pozitivă, corectă, faţă de viaţă şi profesie, dar trebuie să fii un pic mai rapid! Astăzi ai ceva important de făcut. Închide mobilul, nu mai sta pe net, concentrează-te! Zi favorabilă discuţiilor, verbului, clarificării unor probleme, cumpărăturilor de mărfuri ieftine. Hârtiile semnate astăzi pot fi, mai târziu, lovite rapid de nulitate, deci nu semna contracte de cablu, donatii pentru nu-ştiu-ce-chestie, convocatorul pentru şedinta de bloc, împrumuturi la bancă!

VĂRSĂTOR   Astăzi este o zi obişnuită, pare că nimic notabil nu se întâmplă. Mai puţin faptul că un membru drag, al familiei tale, poate un junior, îţi dă o veste bună! Viitorul poate fi interesant! Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o situaţie mai veche, importantă.  Trebuie să dai dovadă de calm şi tact ca să poţi rezolva o problemă, o situaţie, care pare dificilă.

PEŞTI  În zodia ta sunt Soarele, Luna, Neptun, triplă conjunctură şi Mercur, retrograd. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Mai ales dacă aceste opinii crezi că nu îţi sunt favorabile. Ai mare nevoie de un consilier de taina, dar incă nu ştii in cine poţi avea incredere. Stelele spun să mai astepti cu confesiunile. Ai aşteptat ziua de astăzi cu nerabdare şi speranţă că se vor rezolva o parte dintre problemele tale. Nu ai ce regreta, dar este loc de mai bine!  
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 6 Mar - 8:47

Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine.
Toate problemele mele depind de altii Very Happy De-aia nu le pot rezolva... singura Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty HOROSCOP 7 martie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 7 Mar - 8:52

Horoscop Taur
Alăturarea Soarelui la Neptun poate face ca viaţa ta socială să urmeze o curbă ascendentă, dar ai mare grijă la intenţiile mai puţin binevoitoare împachetate frumos în zâmbete largi. Poţi avea impresia că eşti suficient de raţional(ă) pentru a cerne adevărul de minciună şi realitatea de fantezie, dar este foarte uşor să cazi în capcana unei prea mari siguranţe de sine. Dacă îţi menţii picioarele adânc înfipte în pământ, nu vei experimenta diseară dezamăgiri în legătură cu modul în care ai gestionat asemenea situaţii. Caută să rămâi cât se poate precaut(ă) şi să nu te arunci drept cu capul înainte.

Horoscop Gemeni
Multe iluzii te pot paşte pe plan profesional astăzi din pricina conjuncţiei Soarelui cu Neptun. Ceea ce poate face acest eveniment astral mai exact este să-ţi vândă impresia că faci progrese reale în vederea funcţiei sau a postului dorite, dar când colo, să baţi pasul pe loc. Judecă la rece situaţia în care te afli şi caută păreri obiective dacă simţi că este necesar. La fel de important este să ştii exact şi de la cine ar trebui să le soliciţi deoarece s-ar putea să nu dai de persoane dispuse să-ţi spună verde în faţă. Cere-le prietenilor opinia spre seară.

Horoscop Rac
Cu Soarele conjunct cu Neptun, s-ar putea să fii destul de aerian(ă) astăzi. Poate că acesta este un cuvânt prea greu, dar nu se poate tăgădui faptul că eşti tentat(ă) să vezi binele în cei de lângă tine şi să te concentrezi mai puţin pe aspectele la care ei ar mai trebui să lucreze. O astfel de atitudine nu este neapărat rea, dar dacă te expune la riscuri, cum se întâmplă în cazul de faţă, poate n-ar strica să ai anumite rezerve în raport cu ceilalţi. Spre seară, te reorientezi către chestiuni mai practice, dar grijă cu impulsivitatea la muncă.

Horoscop Leu
Aderarea Soarelui la Neptun aduce cu sine o vâltoare de trăiri şi sentimente contradictorii astăzi. Aşa se face că s-ar putea să cedezi unor tendinţe de sufocare a partenerului ori de romanţare a circumstanţelor actuale din relaţia de cuplu. E frumos să priveşti lumea înconjurătoare printr-o pereche de ochelari roz, dar s-ar putea ca uneori să ai mai mult de câştigat dacă eşti realist(ă). Pe plan profesional, nu ţi-e greu să înţelegi sensul lucrurilor pe care eşti nevoit(ă) să le faci şi să vezi cum anume îţi vor modela ele viaţa mai târziu. Spre seară, caută să evadezi din oraş.

Horoscop Fecioară
Ceea ce face în cazul tău alăturarea Soarelui la Neptun de astăzi este să atragă atenţia asupra relaţiei de cuplu. Ai putea avea tendinţa de a-l idealiza pe cel de lângă tine sau de a privi cu (prea) multă indulgenţă anumite lipsuri ale partenerului de afaceri, cu toate că există lucruri care nu merg în relaţia voastră din pricina faptului că ezită să ia măsuri în privinţa lor. În consecinţă, pot apărea probleme în bucătăria internă de acasă ori în relaţia ta profesională. Spre seară, acestea pot ajunge la climax, degenerând într-o ceartă aprinsă, deci ia măsuri cât mai repede.

Horoscop Balanţă
Pe fondul conjuncţiei Soarelui cu Neptun, se prea poate să ai capul în nori astăzi. Ai mare grijă dacă munca ta implică un grad crescut de accidente întrucât s-ar putea să te expui la riscuri mari dacă nu eşti atent(ă) în permanenţă. Chiar dacă neîndemânarea nu te costă atât de mult la serviciu, s-ar putea să te pui în mişcare cu dificultate astăzi, mai ales dacă sarcinile profesionale care-ţi revin nu te inspiră deloc, sunt sterile sau nu te provoacă deloc la nivel creativ. Acasă-ţi prinde bine însă această indulgenţă de care dai dovadă. Spre seară, concentrează-te pe cel drag.

Horoscop Scorpion
Alăturarea Soarelui la Neptun te poate tenta să-ţi faci mari speranţe în privinţa unei proaspete relaţii de cuplu, încercărilor de a-ţi extinde familia sau capacităţii tale de înţelegere a copiilor. Ţine minte că adeseori ceea ce pare prea frumos să fie adevărat, chiar este prea frumos să fie adevărat. Aşadar, dacă eşti la început de drum cu partenerul sau ţi-ai pus mari speranţe de reciprocitate într-o persoană pe care o simpatizezi de ceva timp încoace, s-ar putea ca lucrurile să se dovedească a nu fi stat aşa cum te-ai fi aşteptat tu. Caută să pregătit(ă) pentru orice se poate întâmpla.

Horoscop Săgetător
Aderarea Soarelui la Neptun poate îndulci atmosfera de acasă, dar ţine cont că s-ar putea să fie doar un perete de fum care ascunde unele neajunsuri cărora trebuie neapărat să te adresezi. S-ar putea aşadar ca senzaţia de armonie pe care o simţi în compania celor dragi să nu fie decât una temporară dintr-o serie cam lungă de astfel de stări care au cuprins sfera domestică în ultima vreme. Nu este suficient să treci cu vederea ceea ce se-ntâmplă cu adevărat şi să te concentrezi pe părţile bune. Vestea bună este că aveţi valori comune pe care puteţi construi durabil.

Horoscop Capricorn
În cazul tău, faptul că Soarele şi Neptun îşi dau mâna astăzi este sinonim cu o oarecare dificultate de a te exprima. Ocoleşti cu graţie subiectul, eşti evaziv(ă) şi nu punctezi esenţialul, fapt care ar putea atrage nu doar neînţelegeri, ci şi dezamăgiri. În plus, caută să nu pleci urechea la bârfe şi zvonuri. Eşti mai puţin capabil(ă) decât de obicei să discerni între realitate şi ornament, ceea ce înseamnă că s-ar putea să spui sau să gândeşti lucruri care se pot dovedi totuşi neadevărate. Spre seară, se dinamizează atmosfera în raport cu cei dragi şi-ţi revine zâmbetul pe buze.

Horoscop Vărsător
Cu Soarele şi Neptun conjuncte în casa banilor, nu se poate spune decât că se îngroaşă mai mult ceaţa care s-a aşternut săptămâna aceasta asupra acestui sector al vieţii tale. Dacă este nevoie, cară un carneţel după tine în care să consemnezi clar care anume îţi este bugetul pentru săptămâna aceasta şi cât ai cheltuit în fiecare moment al zilei. Dacă se ivesc oportunităţi de investiţie în proiecte care promit, asigură-te că acele garanţii care ţi se oferă sunt reale şi că nu te expui unei pagube de proporţii. Spre seară, te poate vizita un vecin, prieten sau o rudă.

Horoscop Peşti
Cu Soarele, Neptun şi Luna în semnul naşterii tale, nu-i de mirare că atragi toate privirile şi cei din jur roiesc în jurul tău, poate fără să-şi dea seama. Pe de altă parte, ar putea să-ţi lipsească simţul practic, înclinat(ă) fiind spre visare mai degrabă decât pragmatism. Acest lucru ar putea să-ţi aducă unele ponoase şi chiar avertismente de pe urma superiorilor care observă că randamentul tău nu este acelaşi. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să cauţi modalităţi prin care poţi face ca această doză suplimentară de creativitate, şarm şi simţ intuitiv să ducă la ceva palpabil.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty HOROSCOP 8 martie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 8 Mar - 9:10

Horoscop Berbec
Dacă nu te-ai gândit încă ce vei face de Ziua Femeii, află că astrele au pregătit terenul pentru distracţie pe cinste alături de prieteni. Configuraţiile astrale solicitante ale acestei săptămâni şi-au epuizat influenţa până astăzi, iar ce a rămas este un context cosmic care îţi permite să priveşti cu optimism către viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. Momentele de calitate petrecute alături de membrii anturajului tău ar completa mai mult decât potrivit acest tablou armonios şi ar fi păcat să nu dai curs unei invitaţii în oraş sau să fii tu cel(a) care are iniţiativa unei ieşiri în grup.


Horoscop Taur
Te trezeşti destul de motivat(ă) astăzi să te achiţi eficient de sarcinile care-ţi revin. Aşa se face că s-ar putea să le duci la bun sfârşit mai repede decât credeai, ceea ce îţi permite să te ocupi de unele chestiuni extraprofesionale cu şanse de câştig rapid. Răsplata ar putea apărea mai repede decât ai crede, dar caută să nu te culci pe-o ureche. Tot ceea ce întreprinzi perioada aceasta va avea un efect mai mic sau mai mare pe termen lung asupra carierei. Contează aşadar să nu cobori standardele şi să te situezi mereu cu un pas înaintea tuturor celorlalţi.

Horoscop Gemeni
În cazul în care nu ai plănuit nimic special pentru Ziua Femeii, recomandabil este ca nativii acestei zodii să-şi surprindă persoana iubită cu o evadare din agitaţia oraşului. Fie că este una la o distanţă mai mică sau mai mare de casă, într-o zonă de munte sau undeva lângă o apă, cert este că vă va prinde bine amândurora să schimbaţi peisajul. Cele născute în acest semn care nu sunt implicate într-o relaţie pot să-şi facă singure un astfel de cadou. Există posibilitatea ca destinaţia de mini-vacanţă să le aştepte cu o idilă pe care nu o vor uita curând.

Horoscop Rac
S-ar părea că, în ceea ce te priveşte, provocările pe plan profesional continuă şi astăzi. Vestea bună este că dacă ai lucrat la mentalul tău şi ai căutat să te repui în temă cu cele mai noi practici şi tehnici din domeniul în care activezi, se prea poate ca vinerea aceasta să faci faţă cu brio ultimelor încercări la care eşti supus(ă) la serviciu săptămâna aceasta. Ai grijă totuşi ca tot acest efort să nu-şi pună amprenta asupra stării tale de bine. Alocă-ţi aşadar suficient timp odihnei în weekend şi nu-ţi lua angajamente sociale care presupun să te suprasoliciţi fizic.

Horoscop Leu
Sfatul astrologului pentru nativii acestui semn este să pregătească ceva frumos cu ocazia Zilei Femeii pentru consoartele lor. Nu este nevoie să fie vorba de ceva sofisticat. O masă în doi la restaurantul preferat, un buchet de flori sau o cutie de ciocolată fină i-ar însenina cu siguranţă ziua celei dragi. Cele născute în această zodie care se află încă în căutarea lui Făt-Frumos ar putea să întâlnească azi un candidat potrivit pentru această poziţie. Trebuie doar să iasă din casă, să se simtă bine alături de prieteni şi să-şi afişeze subtil disponibilitatea emoţională. Flirturile şi ocheadele vor veni natural.

Horoscop Fecioară
Astrele îţi conferă o atitudine practică astăzi, iar sectorul de viaţă în care aceasta se manifestă cu cea mai mare lejeritate este cel profesional. Ştii instinctiv cum să-ţi ordonezi sarcinile astfel încât să te încadrezi în termenele-limită, livrezi rezultate bune şi poate chiar reuşeşti să pleci mai repede acasă astăzi. Acolo însă te aşteaptă o serie de îndatoriri casnice care nu mai suportă amânare. Dacă vrei să-i faci o supriză plăcute persoanei dragi, ai putea să-i dai o mână de ajutor dacă a rămas în urmă cu ale ei. În felul acesta, vă puteţi bucura de Ziua Femeii în tihnă.

Horoscop Balanţă
Simţul estetic ascuţit al nativilor acestui semn şi grija lor faţă de partener i-ar putea împinge să cheltuiască destul de mult pe cadoul celei dragi cu ocazia Zilei Femeii, mai ales dacă sunt în pană de idei. Astrologul le recomandă să nu abandoneze brainstorming-ul pentru că au toate şansele să găsească o modalitate prin care să-şi celebreze dragostea fără să scoată prea mulţi bani din buzunar. În fond, ea va fi mai plăcut surprinsă de ceva original decât de un parfum scump, de exemplu. Nativelor acestei zodii li este transmis acelaşi sfat de a se ţine departe de răsfăţuri costisitoare.

Horoscop Scorpion
Dacă încă n-ai reuşit să te decizi ce să-i iei celei dragi cu ocazia Zilei Femeii, recomandabil este să fii pragmatic. Ceva care-i uşurează sarcinile gospodăreşti s-ar putea s-o bucure mai mult decât un articol de îmbrăcăminte costisitor, de exemplu. În cazul în care bugetul îţi permite, optează aşadar pentru utilitate. Nu numai că se va bucura pe termen lung de beneficiile unui aparat electrocasnic performant, dar vei avea şi tu satisfacţia că o va ajuta pentru multă vreme. Cele născute în acest semn care nu au o relaţie ar putea, de asemenea, să-şi facă hatârul cu un cadou practic.

Horoscop Săgetător
Abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la cote ridicate astăzi. În cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie, poţi celebra această sărbătoare dedicând timp femeilor importante din viaţa ta, fie că vorbim de surori, verişoare, mătuşi sau prietene vechi. Suprinde-le cu o invitaţie în oraş şi vei vedea cât de mult vor aprecia iniţiativa ta. Dacă nu există cineva special în peisajul actual al nativelor acestui semn, ele pot fi cele care primesc vizite sau atenţii din partea rudelor apropiate de sex masculin. În orice caz, cert este că ziua nu trece fără să-i simţi realmente atmosfera festivă.

Horoscop Capricorn
Cineva din trecutul tău cu care s-au răcit relaţiile ar putea să revină astăzi în peisaj cu un telefon. Ori poate te surprinzi tu gândindu-te la o persoană care a dispărut din viaţa ta, dar faţă de care nutreşti încă sentimente. Astrele creează circumstanţele potrivite pentru a relua contactul şi a vă continua prietenia sau idila fix de unde aţi lăsat-o. Nu te teme să faci primul pas dacă simţi că vrei acest lucru cu adevărat. Şansele sunt mari ca şi de cealaltă parte a receptorului să găseşti aceeaşi disponibilitate de a restabili legătura şi a o duce mai departe.

Horoscop Vărsător
Se întrevede o zi armonioasă pe toate planurile atâta timp cât exprimi cu claritate care îţi sunt aşteptările şi ceea ce poţi oferi la schimb celor dragi. Ocazii de a spune lucrurilor pe nume se vor ivi cu siguranţă, iar spre deosebire de alte dăţi, nici măcar subiectele de discuţie sensibile pe care le abordezi nu duc la tensiuni mai mult sau mai puţin vădite între tine şi interlocutorii tăi. Aşadar, se poate spune că te aşteaptă o Zi a Femeii în care nu trebuie să simulezi că totul este bine pentru că poţi să vorbeşti cu lejeritate despre orice.

Horoscop Peşti
Oportunităţi semnificative de suplimentare a veniturilor şi/sau de valorificare a economiilor realizate până acum pot apărea astăzi de unde te aştepţi mai puţin. Tot ceea ce trebuie să faci este să te arăţi disponibil(ă) să dedici o parte din timpul tău liber unor activităţi extraprofesionale care îţi pot rotunji bugetul. Să nu crezi însă că o anumită doză de precauţie nu se recomandă în cazuri ca acestea. Aşadar, caută să fii selectiv(ă) cu proiectele în care te implici şi alege-le pe cele cu care te simţi cel mai confortabil. Dacă nu-ţi aduc nicio satisfacţie, mai bine aştepţi să apară altceva.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 8 Mar - 9:12

S-ar părea că, în ceea ce te priveşte, provocările pe plan profesional continuă şi astăzi.
Asta-i adevarul gol golut Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 23 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 23 din 31 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum