HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 21 din 37 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscop 23 ianuarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mier 23 Ian - 9:56

Berbec – Horoscop 23 ianuarie 2019
Este o zi cam agitată în mediul tău familial, de parcă s-ar perinda foarte multă lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup şi suflet în tot ce fac cei dragi, de parcă ar fi chiar problemele tale, dorind să le preiei cumva pe umerii tăi, dar încercarea ta de a fi de ajutor nu înseamnă decât aglomerarea propriului tău program de astăzi. Ceilalţi se simt uşuraţi că ai intervenit tu, pe când tu nu-ţi mai vezi capul de treburi din această cauză, dublându-ţi lista de sarcini pentru o zi în care şi tu ai fi avut dreptul la relaxare.

Taur – Horoscop 23 ianuarie 2019
Azi te poţi trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuia să te întâlneşti cu cineva, primeşti un telefon în ultima clipă ce contramandează întâlnirea. Dacă trebuia să pleci într-o călătorie, te trezeşti în faţa unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie conform planurilor. Nu primeşti variante de rezervă în schimb, ca atare pare să fie o zi în care nu-ţi prea ies treburile, ci trebuie să renunţi la ceea ce doreai să faci iniţial.

Gemeni – Horoscop 23 ianuarie 2019
Te îndoieşti de bunele intenţii ale celui care se oferă azi să te ajute într-o problemă pe care nu o poţi gestiona de unul singur, dar nu are rost să-l priveşti cu suspiciune. E posibil ca sprijinul său să fie sincer şi real şi doar tu eşti cel care nu are încredere în oameni, poate pentru că te-ai păcălit altădată cu privire la prietenia altora. Dacă nu accepţi sprijinul său, s-ar putea să pierzi o prietenie frumoasă, poate chiar un ajutor de nădejde pe termen lung, deci nu mai fi atât de indiferent la gesturile de apropiere.

Rac – Horoscop 23 ianuarie 2019
Lumea te ştia om serios, matur, aşezat, rezervat, cumpătat, dar azi te comporţi complet altfel. Uiţi de vârsta pe care o ai sau de responsabilităţile pe care le duci pe umeri şi te porţi ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai şi tu dreptul să te relaxezi şi să te bucuri de viaţă, desigur, dar nu te comporta aşa în situaţii în care superficialitatea pe care o afişezi nu are ce căuta. La serviciu, şefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante şi s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de încredere să aibă cumva de suferit. Nu glumi aşa, ca să nu laşi o impresie ciudată în societate.

Leu – Horoscop 23 ianuarie 2019
Finalul la care ai ajuns nu te bucură deloc, pentru că nu este rezultatul pe care l-ai visat. În loc să stai şi să cauţi unde ai greşit şi ce se mai poate salva, te laşi influenţat de anturajul nefast şi aluneci încet spre depresie. Luptă cu această stare, poate mai ai ceva de făcut la proiectul împotmolit, dar, dacă te laşi copleşit de supărarea generală care pluteşte în jur, fii sigur că va fi un eşec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influenţele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alături de tine oameni şi mai trişti, şi mai pesimişti, şi mai împovăraţi de probleme decât tine şi care te pot trage în jos după ei.

Fecioară – Horoscop 23 ianuarie 2019
Nu nimereşti în cea mai veselă companie iar tristeţea celor din jur te influenţează şi pe tine. Îţi pierzi curajul, energia, cheful, buna dispoziţie când te uiţi la ei cum îşi plâng permanent de milă şi nu găseşti în tine forţa de a-i ridica tu pe ei înapoi la lumină, practic, ei te trag pe tine mai jos, pe panta depresiei şi a pesimismului, încât te alături lor într-un cor al plângerii. Poate ai şi tu motivele tale de nefericire încât e normal să rezonezi mai uşor la problemele altora, decât la bucurie.

Balanță – Horoscop 23 ianuarie 2019
Discuţiile cu cei de vârsta ta au un efect mobilizator, pentru că descoperi în jurul tău oameni care gândesc la fel ca tine. Dacă v-aţi uni cu toţii forţele într-o aventură comună, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru că aveţi interese similare şi merită să vâsliţi laolaltă. Eşti un tovarăş excelent de discuţie, mereu pus pe glume, mereu cu o replică potrivită în orice situaţie, iar acest talent în domeniul comunicării te scoate cel mai bine în evidenţă, cu şansa de a-ţi câştiga noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentând logic fiecare idee.

Scorpion – Horoscop 23 ianuarie 2019
Unii nu-şi dau seama că ai ceva pe suflet şi vor face de multe ori haz de slăbiciunile tale, ceea ce te va răni şi mai mult. Încearcă să te molipseşti un pic de la cei din jurul tău care încearcă să-ţi distragă astfel atenţia de la grijile tale actuale. Puţină veselie nu-ţi strică nici ţie, deci cel mai bine ar fi să faci ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să-ţi împovărezi mintea şi sufletul cu atâtea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideală pentru a le depăşi mai repede, dar ce păcat că azi tu nu prea ai chef de glume.

Săgetător – Horoscop 23 ianuarie 2019
Ar fi nevoie de un negociator care să intervină în discuţia în contradictoriu în care eşti implicat şi tu. Fiecare tabără îşi susţine punctul de vedere cu vehemenţă, cu argumente forte, şi tocmai datorită acestei încrâncenări, e greu de ajuns la un consens. De aceea se cere intervenţia unei persoane imparţiale din afară care să pună cele tabere la masa tratativelor să le ajute să ajungă mai uşor la o înţelegere. Fii deschis la negocieri, la argumentări, la explicaţii logice care să alunge suspiciunea şi neîncrederea între părţile adverse, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc.

Capricorn – Horoscop 23 ianuarie 2019
Primul pas pentru împlinirea unor dorinţe e să le exprimi clar în cuvinte, nu doar să le ţii pentru tine, ca atare găseşte un mijloc de comunicare între tine şi Univers care te reprezintă cel mai bine. Că simţi nevoia să scrii totul într-un jurnal, că scrii o scrisoare fără o adresă precisă sau vorbeşti cu tine însuţi, efectul este acelaşi, deoarece verbalizarea dorinţelor face ca acestea deja să pornească pe calea lor către materializare. Dacă ai un prieten bun care să te asculte, eşti cu atât mai norocos, pentru că el îţi poate oferi înţelegere şi discreţie.

Vărsător – Horoscop 23 ianuarie 2019
Se vede că eşti obosit, pentru că practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita câtuşi de puţin. Ai nevoie de somn, de linişte, de odihnă, vrei să stai pe acasă fără să te bată nimeni la cap, dar crezi că ai parte de aşa ceva? Exact când ţi-e lumea mai dragă, apar tot felul de situaţii zgomotoase şi iritante ce te deconectează de la sursa ta de relaxare. Şi azi mai ai de muncit, şi azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activităţi de week-end, dar nu crâcneşti. Ţi le asumi cu responsabilitate şi faci tot posibilul să te achiţi cât mai repede de sarcini.

Pești – Horoscop 23 ianuarie 2019
Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca toate să-ţi meargă strună, pentru că se vor ivi diverse situaţii neaşteptate care vor strica ceva din plăcerea călătoriei. Ori apar mici conflicte în trafic, ori te trezeşti cu vreo surpriză neplăcută legată de mijloacele de locomoţie pe care le foloseşti, dar unele din aceste situaţii pot fi cumva evitate dacă te-ai informa mai atent înainte de a pleca de acasă sau dacă ai aveam şi un plan de rezervă în cazul în care la destinaţie nu te aşteaptă chiar ceea ce doreai.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscop 24 ianuarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Joi 24 Ian - 9:20

Berbec – Horoscop 24 ianuarie 2019
Cum se face că peste tot dai numai de oameni nervoşi, agitaţi, recalcitranţi, care îşi eliberează nervii exact pe tine? Nu poţi discuta cu astfel de persoane, pentru că apelează de fiecare dată la ton ridicat, la replici severe, la critici şi acuzaţii nefondate, ce tensionează inutil atmosfera. Evită să stai în compania lor, pentru că ori îţi strică ţie toată buna dispoziţie, ori te molipsesc şi pe tine de aceeaşi manieră de comunicare: nepoliticoasă, răutăcioasă, certăreaţă, or tu nu eşti aşa de obicei.

Taur – Horoscop 24 ianuarie 2019
Ai o stare ciudată în faţa unui nou început, de parcă nu-ţi place ceea ce se prefigurează la orizont, şi te ţii cu dinţii de lucrurile pe care le cunoşti deja. Nu prea îşi place noutatea, de aceea preferi să rămâi într-o zonă cu care eşti deja familiarizat, dar va trebui totuşi să accepţi schimbarea din mers. Nu poţi sta permanent blocat într-o singură stare de lucruri, chiar dacă îţi convine de minune stabilitatea, deci fii pregătit şi pentru eventuale căi noi de mers. Şi tu te schimbi în timp, se mai ivesc şi noi direcţii, ca atare fii deschis la nou, chiar dacă cere mult de la tine.

Gemeni – Horoscop 24 ianuarie 2019
Chiar dacă nu mai este acelaşi ritm alert de înaintare a unui plan către punctul maxim la care visezi, nu înseamnă că nu înaintează lucrurile. Ba da, doar că ceva mai lent decât ai fi dorit tu! Ca atare ai răbdare şi nu grăbi lucrurile, pentru că te afli pe parcursul unui plan care progresează lent, pas cu pas, dar neîntrerupt. Imaginează-ţi că ceea ce se naşte acum sub ochii tăi e precum o rocă ce se şlefuieşte în timp îndelungat, până ajunge la forma perfectă. De ce să sari peste etape când fiecare pas de pe parcurs contează pentru ceea ce construieşti? Răbdare, aşadar, şi continuă construcţia!

Rac – Horoscop 24 ianuarie 2019
Stai pe gânduri, dar o faci cu imparţialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume te ţine pe loc. Din când în când, e bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa îţi vei recăpăta încrederea şi siguranţa pe care îndoiala te-a cam făcut să le pierzi în ultima vreme. Faptul că ai mers o vreme ca pe gheaţă subţire, te-a determinat să-ţi pierzi încrederea în tine sau în oameni, dar acum chibzuieşti lucid şi profund şi descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Eşti gata să renunţi la ele?

Leu – Horoscop 24 ianuarie 2019
Cât timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele să aştepţi rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de alţii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci încearcă să faci totul cum trebuie, cum ţi se cere şi cum e cinstit. Vei fi foarte mulţumit să obţii ceva pe căi complet legale şi pe forţe proprii, fără a te simţi cu musca pe căciulă în nicio direcţie, cei care fac totul pe căi juste vor fi apreciaţi şi mai ales recompensaţi, ca atare mergi pe drumul cel drept până la roadele meritate!

Fecioară – Horoscop 24 ianuarie 2019
E o plăcere să munceşti, pentru că te ocupi de activităţi pe şablonul talentelor tale. Pune-le mai bine în valoare, scoate la lumină ceea ce ştii şi, mai ales, ceea ce-ţi place, pentru că sunt mari şanse ca o pasiune extra-profesională să devină, mai târziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merită să te gândeşti şi la alte direcţii în carieră, şi ce poate fi prima ţintă spre care îţi îndrepţi gândurile dacă nu pasiunile, hobbyurile şi plăcerile tale personale. Nici nu ştii cum talentul tău de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid într-o sursă de venit pe termen lung.

Balanță – Horoscop 24 ianuarie 2019
Azi te simţi liber să faci ce vrei, de parcă tocmai ai aflat un verdict prin care ţi să de voie să acţionezi cum îţi place! E o eliberare bine meritată, mult aşteptată, pentru că te-ai simţit o vreme captiv într-o situaţie în care erai defavorizat, tratat injust, subjugat fără să meriţi. Ai luptat pe toate căile corecte să-ţi demonstrezi nevinovăţia şi drepturile, iar acum ai putea primi răspunsul edificator care să-ţi dea în sfârşit acea senzaţie de totală descătuşare. Acum eşti liber să porneşti în ce direcţie vrei, de vreme ce s-a rupt ghiuleaua pe care o cărai de picior. S-a făcut dreptate, s-a făcut lumină, şi nu poţi să nu jubilezi în sinea ta spunând: am avut dreptate.

Scorpion – Horoscop 24 ianuarie 2019
Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade ca un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile tale, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra ta. Prin simpla lor apariţie neaşteptată, te obligă să-ţi aduni mai bine forţele şi să îţi argumentezi mai vehement părerile. Când eşti de unul singur, eşti tentat să te laşi furat de ideea că merge oricum…

Săgetător – Horoscop 24 ianuarie 2019
Atitudinea calmă şi relaxată pe care o abordezi în faţa unei noi provocări este perfectă, pentru că nu intri în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Le tratezi pe toate raţional, logic, matur, organizat, conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru că mai e cale lungă până vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce să te grăbeşti? Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând, pe îndelete, şi a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepţi va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Eşti un exemplu de maturitate şi încredere în ziua de mâine!

Capricorn – Horoscop 24 ianuarie 2019
Ai grijă cum te comporţi azi în preajma unor persoane foarte sensibile, pentru că atitudinea ta mai directă, mai categorică, poate şi mai severă, s-ar putea să lase urme adânci asupra unui suflet fragil. Fii atent cum vorbeşti copilului tău, partenerului de suflet, părinţilor, sau, dacă e vorba de o discuţie cu oameni necunoscuţi, ai grijă cum te adresezi unor persoane cu probleme vizibile (bolnavi, singuri, săraci etc), pentru că vorbele tale ar putea fi suna cam dur pentru ei. Îmbracă orice replică într-o notă mai amiabilă, mai politicoasă, pentru că ar fi păcat să răneşti pe cineva care nu înţelege stilul tău mai direct de a vorbi. Impulsivitatea în comunicare taie şi rişti să generezi suferinţe şi mai mari în inima cuiva vulnerabil.

Vărsător – Horoscop 24 ianuarie 2019
Eşti expert în comunicare, dar uită că, pentru a lăsa o impresie atât de bună, tu te pregăteşti, studiezi, munceşti intens înainte de a deschide gura. Asta faci şi acum: îţi pregăteşti cu multă seriozitate discursul pe care îl vei susţine în faţa cuiva, şi nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Aduni informaţie, citeşti, acumulezi cunoştinţe, întrebi în stânga şi-n dreapta pentru ca lucrarea ta să fie ireproşabilă. Ai toate şansele să iei cu notă bună la un examen sau să susţii o conferinţă de succes, pentru că tot ce spui e verificat, documentat, bazat pe fapte concrete. Ai ocazia de a preda în faţa altora şi îţi iei rolul foarte în serios.

Pești – Horoscop 24 ianuarie 2019
Eşti foarte incisiv în comunicare, ca atare ai grijă la tot ce spui, mai ales la ce scrii, pentru că efectele cuvintelor tale va fi maxim. Dacă meseria ta implică texte în care e nevoie să fii dur, sever, critic, atunci atmosfera acestei zile te va ajuta să-ţi exprimi punctul de vedere mult mai clar şi să ajungi mai repede la scopurile propuse. Orice mesaj prin care trebuie să iei atitudine, să lupţi pentru un drept, să pui la punct un inamic sau să faci cuiva observaţie ţi se potriveşte de minune, pentru că te pricepi să găseşti cuvintele cu cel mai mare impact pentru a repara situaţia. Un articol scris de tine, o scrisoare trimisă cuiva acum, o reclamaţie scrisă lăsată la vreo instituţie vor avea efectul dorit, pentru că ai limba ascuţită, dar pe bună dreptate!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscop 25 ianuarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 25 Ian - 8:54

Berbec – Horoscop 25 ianuarie 2019
Vezi doar lucruri bune în jurul tău şi aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte înalt. Laşi deoparte modestia, nesiguranţa, teama de eşec sau pesimismul şi le înlocuieşti cu resurse pozitive perfecte pentru situaţia în care eşti implicat. Ai la îndemână tot ce-ţi trebuie pentru o reuşită de proporţii pe care o poţi numi apogeul unor eforturi sau împlinirea unui vis. Eşti atât de entuziasmat de ceea ce iese din mâinile tale, încât spui deja tuturor că ai ajuns acolo unde visai, că e maximum la care puteai spera vreodată. Felicitări, păstrează acest tonus pentru viitoarele succese!

Taur – Horoscop 25 ianuarie 2019
Ca să vezi cu claritate realitatea aşa cum e, ar trebui să priveşti un pic în interiorul lucrurilor, nu doar la suprafaţă, pentru că există aspecte bine ascunse pe care doar intuiţia ţi le-ar putea arăta. Nu fi superficial, mulţumindu-te cu nişte aparenţe frumoase, dar înşelătoare, ci încearcă să treci dincolo de cortină, să analizezi situaţia şi din culise, pentru că ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii ştiu să se ascundă în spatele unor vorbe mari sau a unei măşti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o poştă adevărul, ca măcar să poţi elucida unele mistere ambalate în lumini ireale.

Gemeni – Horoscop 25 ianuarie 2019
Primeşti aprobări şi confirmări foarte stimulative din partea celor din jur. Cum să nu tragi şi mai tare când vezi că tot ce spui este primit cu entuziasm şi completat cu energie de cei cărora te adresezi? Formaţi o echipă perfectă împreună, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu succes la ceea ce v-aţi asumat laolaltă. Fiecare are ceva de câştigat din această combinare de idei şi energii, pentru că din unirea forţelor voastre se ajunge la un ţel care bucură pe toată lumea. Dacă singur nu poţi duce la îndeplinire un ţel, adună alături oameni care au interese similare.

Rac – Horoscop 25 ianuarie 2019
Ai grijă la imaginea pe care o afişezi, pentru că există mulţi copii cu ochii pe tine, azi, şi te vor lua ca exemplu. Ce spui tu, vor face şi ei, cum acţionezi tu, vor acţiona şi ei cândva, deci n-ar strica să-ţi ajustezi cu multă precauţie comportamentul, ca să fii un exemplu bun! Devii îndrumător pentru alţii, pentru că ceilalţi văd în tine un deschizător de drumuri, deci asumă-ţi acest rol cu încredere. dă tot ce ai mai bun din tine pentru că te vor urma şi alţii şi trebuie să fii sigur că ai luat cele mai bune decizii. Eşti căpitan de echipă, eşti şef de grupă, eşti lider de opinie, eşti călăuză prin munţi, deci priveşte un pic în urmă să vezi câţi te urmează cu încredere!

Leu – Horoscop 25 ianuarie 2019
Visezi să fii acceptat într-un mediu pe care tu îl priveşti cu profund respect şi admiraţie, dar încă nu întruneşti toate condiţiile pentru a fi admis. Că e vorba de intrarea la un anumit liceu sau la o facultate, că e vorba de o firmă în care ai dori să lucrezi cândva, nu-ţi pierde speranţa şi foloseşte timpul pe care îl ai la dispoziţie pentru a-ţi pregăti intrarea aşa cum se cuvine. Ai toate şansele să fii primit acolo unde doreşti, ba chiar cu succes deplin, dar până atunci mai ai de lucru, mai ai de studiat, pentru că intrarea va necesita şi o examinare. Vei face faţă cu brio, dacă te apuci încă de acum de învăţat şi ceri sfaturi de la alţii cu experienţă.

Fecioară – Horoscop 25 ianuarie 2019
Eşti în faţa unui drum nou, dar îţi lipseşte încrederea, de aceea e bine să fii acompaniat în acest moment de o persoană cu un caracter mult mai puternic decât tine. Singur ţi-ar fi mult mai greu, dar aşa, însoţit, stimulat, protejat de acest tovarăş de drum, nimic nu mai pare greu. Încearcă să te molipseşti de energia sa debordantă, de încrederea sa maximă în sensul spre care porniţi, pentru că el e doar deschizătorul tău de drumuri, el e prima cheie în contact, e racheta ta propulsoare, pentru că, după ce te va vedea lansat pe drumul tău, te va lăsa pe cont propriu. Acum doar îţi insuflă acel curaj care ţie momentan îţi lipseşte.

Balanță – Horoscop 25 ianuarie 2019
Este o zi excelentă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simţi centrul universului, pentru că în jurul tău gravitează numai veşti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru că orice problemă anterioară se poate rezolva azi ca prin minune. Poţi întâlni o persoană cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă şi de aici se poate naşte o relaţie de viitor de toată frumuseţea. Că e o şansă de iubire sau de colaborare profesională, din acest moment se poate spune că ai câştigat un prieten.

Scorpion – Horoscop 25 ianuarie 2019
Ai un profund sentiment de siguranţă în mediul în care te afli azi. Eşti printre oameni care te iubesc, care te răsfaţă cu gesturi de prietenie şi simpatie, deci cum să nu te simţi bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te înconjoară astăzi, parcă ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tăi, şi vezi în ochii lor doar intenţii pozitive, sentimente curate şi gânduri bune. Investeşte şi tu aceeaşi energie pozitivă în tot ce faci, dedicându-vă unii altora toată atenţia. Cu cât foloseşti mai multe cuvinte frumoase, cu cât eşti mai amabil şi mai afectuos, cu atât răspunsurile venite de la cei cărora te adresezi sunt mai luminoase.

Săgetător – Horoscop 25 ianuarie 2019
Chiar dacă te afli într-un spaţiu în care planează unele motive de tristeţe, încearcă să nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar aşa vei rămâne detaşat şi neafectat, pentru că ceilalţi abia aşteaptă o ureche proaspătă care să le asculte problemele şi un umăr de plâns, încât te vor monopoliza imediat. Fii amabil şi diplomat şi retrage-te delicat din acest mediu, pentru că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce se întâmplă şi nu are rost să-ţi strici ziua, buna dispoziţia şi echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar dacă ştii că ei au nevoie de cineva să-i asculte şi să-i susţină, azi meriţi să re ocupi mai mult de liniştea ta, fără influenţe din afară.

Capricorn – Horoscop 25 ianuarie 2019
Nu te crampona de un obstacol apărut în planurile tale, pentru că nu e capătul drumului tău. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decât de a te ajuta să te detaşezi un pic de miezul evenimentelor, nu poţi alerga continuu către ţinta propusă, ci, din când în când, mai trebuie să te şi opreşti ca să-ţi tragi sufletul. Tratează acest răgaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient într-o perioadă atât de stresantă. Ai încredere că toate vin la timpul lor, că există o evoluţie bine stabilită către ceea ce vrei să obţii, şi aceste piedici de pe parcurs sunt şi ele incluse în scenariu tot în beneficiul tău. Ia o pauză!

Vărsător – Horoscop 25 ianuarie 2019
Nimic nu e veşnic, deci aşteaptă-te ca un proiect cu care te-ai obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja întrevezi capătul acestui drum şi consideri că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate. Dacă mai poţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbeşte-te, dar dacă eşti mulţumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finală şi pregăteşte-te să-i pui punct. Un final e de fapt şansa unui alt început, după aceea, dar bucură-te o vreme de ceea ce ai obţinut deja.

Pești – Horoscop 25 ianuarie 2019
Când eşti convins că adevărul e la tine, eşti capabil să lupţi până în pânzele albe, pentru că nu suporţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea ta. Azi eşti convins că tu deţii dreptatea absolută şi faci tot posibilul să-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a câştigat prin căi incorecte. Nu acuza pe nimeni fără să ai dovezi şi dacă e să intri într-o luptă pentru a scoate la lumină adevărul, fii sigur că deţii toate instrumentele legale pentru a-l învinge.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscop 26 ianuarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 26 Ian - 8:38

Berbec – Horoscop 26 ianuarie 2019
Ai la cine apela azi pentru o informaţie extrem de eficientă. Că e vorba de un specialist care îţi oferă, contra unui onorariu, o rezolvare legală la problemele care te preocupă, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multă experienţă, simţi că totul se aranjează de acum pe un făgaş mai sigur şi totul doar datorită inspiraţiei tale de a bate la uşa acelei persoane. Trebuie să recunoşti că nu ai de unde să le ştii tu chiar pe toate, tocmai de aceea există atâtea profesiuni şi meserii, ca să apelezi la practicanţii lor avizaţi, la nevoie.

Taur – Horoscop 26 ianuarie 2019
Tristeţea s-a infiltrat în sufletul tău din cauza unor animozităţi apărute în cuplu. Persoana iubită nu e pe aceeaşi lungime de undă, ci priveşte la relaţia voastră cu oarecare răceală, neîncredere, pesimism. Treceţi, se pare, printr-un moment mai sensibil pentru iubirea voastră, tocmai de aceea trebuie să dai dovadă de imensă toleranţă. Lasă deoparte reproşurile, nu pune la index fiecare gest sau fiecare vorbă care nu-ţi place, şi încearcă să-i accepţi toanele trecătoare. Şi tu le ai pe ale tale, deci trebuie să gestionezi situaţia cu tact şi enormă înţelegere! Va trece, dar momentan doare.

Gemeni – Horoscop 26 ianuarie 2019
Eşti în faţa unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, şi abia aştepţi să-i dai startul a să ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede şi bine, datorită acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atâta timp cât crezi cu tărie în şansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare dată resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Speră, cere, ţinteşte sus, ridică ştacheta la cote înalte, pentru că poţi ajunge acolo! Ambiţia ta creşte din ce în ce mai mult cu fiecare succes pe care îl culegi pe parcurs şi, pentru că vezi că se poate, îndrăzneşti şi mai mult!

Rac – Horoscop 26 ianuarie 2019
Apa are pentru tine, azi, o semnificaţie aparte, de acolo îţi extragi tu energia, liniştea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea, ca atare acordă mai multă atenţie elementului apă în tot ce te înconjoară. Dacă ai vreun lac în apropierea oraşului în care stai, trage o fugă acolo cu maşina şi petrece câteva minute pe malul lui, privind şi respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase. Şi o vizită la spa sau la piscină sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apă ţi s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziţie, ajunge să te cufunzi la finalul zilei sub duş şi să îţi imaginezi că acea apă te purifică în profunzime şi odată cu ea se duc la vale toate grijile.

Leu – Horoscop 26 ianuarie 2019
Atitudinea ostilă cu care te tratează unii te deranjează profund, ba chiar te jigneşte, pentru că nu meriţi tu asemenea comportament nepoliticos. Chiar dacă cei din anturaj nu sunt în apele lor, nu trebuie să otrăvească atmosfera cu răceală, critici sau tăceri enervante. Când nu ai cu cine coopera, e şi normal să te simţi în plus pe lângă astfel de oameni, încât vei prefera să te retragi în carapacea ta decât să mai faci eforturi să-i inviţi pe ceilalţi la dialog. Dacă vezi că ţi se răspunde de fiecare dată monosilabic şi răutăcios, ignoră astfel de oameni, altfel îţi vor strica şi ţie tot cheful.

Fecioară – Horoscop 26 ianuarie 2019
Nu ai cum să te simţi bine printre oameni care nu văd în jur decât pericole şi motive de enervare. Cum nici tu nu ai, momentan, nimic mai bun de care să te agăţi ca să ieşi la lumină, veţi transforma împreună ziua într-un cor al plângerii. Cineva ar trebui să se abţină de la lamentări şi lacrimi, dar se pare că nu vei fi tu acela, pentru că ai o suferinţă pe suflet pe care simţi nevoia să o spui şi altora. Parcă destăinuirea îţi face bine, dar nu înseamnă că primeşti de la cei din jur prea multe sfaturi care să te ajute. Tot singur va trebui să te descurci, pentru că prietenii tăi chiar nu au soluţii la problemele tale şi privesc situaţia destul de egoist.

Balanță – Horoscop 26 ianuarie 2019
Dacă e loc de petrecere azi în preajma ta, vei participa cu maximă bucurie, trup şi suflet, pentru că cel care se află în centrul atenţiei merită toate felicitările. E ca o zi de sărbătoare, ba chiar se aude veste şi de cadouri, iar atmosfera aceasta veselă şi tonică face tuturor plăcere. Ceea ce vă oferiţi unii altora, fie că e vorba e cuvinte frumoase, complimente şi felicitări, fie că e vorba chiar de obiecte materiale sub formă de daruri, vă copleşeşte plăcerea de a dărui şi de a primi, pentru că sunteţi cu toţii conştienţi că o relaţie de succes se păstrează şi cu astfel de gesturi de generozitate. Dai orice, dai şi cămaşa de pe tine, dintr-un avânt de dărnicie!

Scorpion – Horoscop 26 ianuarie 2019
Dacă acasă nu te simţi în largul tău, ieşi din mediul tău strâmt şi mergi oriunde vezi cu ochii. Ai nevoie de o schimbare de decor şi de atmosferă, pentru că propriul tău mediu intim nu te prea încântă. Ori planează acolo un aer obositor, apăsător, din cauza unor probleme de familie, ori te încearcă o problemă de sănătate pe care o poţi contracara mai bine afară, la aer curat. Dacă nimereşti într-un loc cu oameni veseli, cu tonus ridicat, te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie, dar fă un efort să nu-i încarci tu pe ei cu necazurile tale. Efectul lor asupra ta va fi vizibil imediat, ca atare primeşte energia lor pozitivă cu inima deschisă!

Săgetător – Horoscop 26 ianuarie 2019
Nu te lăsa păcălit de un moment mai dificil cu care dai azi piept, pentru că, după ce va trece, îţi vei da seama că a avut mai degrabă o conotaţie pozitivă. Îţi arată de fapt cât de priceput eşti, cât de capabil eşti să depăşeşti astfel de momente, şi tocmai pentru că ai rezolvat totul cu brio, meriţi acum toate felicitările. Nu ţi-ai da seama câte ştii şi câte poţi să faci dacă nu ai trece şi prin probe de încercare, ca atare situaţia prin care treci azi, deşi te consumă la maximum, se va dovedi a fi un fel de premiu pentru tine. Ceea ce obţii te pune într-o lumină foarte bună, atât în ochii lumii, cât şi în ochii tăi. Stima de sine creşte, pentru că te lămureşti şi tu ce bine te descurci!

Capricorn – Horoscop 26 ianuarie 2019
Dacă vezi că planul început mai demult a ajuns într-un punct critic, ar fi bine să te gândeşti la o altă direcţie, semn că cea în care mergeai înainte nu a fost cea mai bună alegere. E bine să ai întotdeauna la dispoziţie un plan de rezervă, pentru a nu fi obligat să continui un drum doar din lipsă de alternative. Sigur ai tu o altă idee în minte care ar merita încercată, totul e să nu te laşi copleşit de nivelul la care s-a ajuns, care să nu-ţi permită să faci două lucruri simultan. După o vreme, mergând cu ambele căi în paralel, te vei putea rupe de prima variantă, concentrat pe cea de a doua în totalitate.

Vărsător – Horoscop 26 ianuarie 2019
Te afli azi într-o companie veselă, un pic gălăgioasă, dar îţi place atmosfera, chiar dacă tu azi nu simţi nevoia să ieşi prea mult în evidenţă, preferând să priveşti de pe margine veselia altora. Eşti un bun prieten care participă la activităţile comune cu implicare, dar într-o oarecare tăcere totuşi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfătuitor care poate asculta dorinţele altora, care poate oferi sfaturi imparţiale. Dacă ar fi cineva să spună azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nădejde confident, pentru că tu ştii să asculţi, nu judeci şi la final dai şi nişte îndrumări de milioane!

Pești – Horoscop 26 ianuarie 2019
Nu te crampona de un banal hop, pentru că deţii toate resursele pentru a face faţă cu succes oricărei piedici. Nu ai nicio vină pentru felul în care s-au împotmolit lucrurile, alţii au avut un rol că s-a ajuns aici, dar tu ai exact soluţiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Atitudinea pozitivă de învingător încrezător în forţele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situaţii. Dacă-ţi torni cenuşă în cap, aşa cum fac cei din jurul tău, nu faci altceva decât să-ţi tai singur creanga de sub picioare şi să baţi pasul pe loc, fără ieşire.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscop 30 ianuarie

Mesaj  pitulicea la data de Mier 30 Ian - 9:36

Berbec – Horoscop 30 ianuarie 2019
Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns, finalmente, în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, poate chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuşi nimănui de realizarea ta până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi băga mâna în foc.

Taur – Horoscop 30 ianuarie 2019
Nu te mulţumeşti cu spaţiul strâmt în care trăieşti, ci visele tale zboară cu mult mai departe de graniţele casei, ale oraşului, ale ţării tale! Visezi la o călătorie deosebită, şi poate deja pregăteşti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinaţie. Poate te întâlneşti cu cineva care a fost deja acolo şi ţi se face un dor nebun de ducă doar discutând despre acele locuri. Destinaţiile îndepărtate te cheamă ca un magnet şi, cu ceva noroc, dar şi cu voinţă, ai pitea ajunge acolo! Nu poţi sta acasă.

Gemeni –  Horoscop 30 ianuarie 2019
Se deschide un capitol nou în planurile tale profesionale şi, ca la orice început de drum, şi cuprins de entuziasm şi de pasiune. Îţi place tot ce-i nou, tot ce-i provocator şi te pune la treabă, de aceea nu vei sta să te gândeşti mult înainte de a-i da startul. Te implici trup şi suflet în noua etapă tocmai începută, conştient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care îl investeşti în ce ţi-ai propus. Nu e ceva uşor de atins, nici nu ţi se oferă pe tavă, dar deţii toate calităţile să ajungi la rezultate de top, deci munceşte!

Rac – Horoscop 30 ianuarie 2019
O afacere pe cont propriu ar fi cea mai înţeleaptă decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care aşteaptă să fie investit într-o direcţie din care, într-o zi, ar putea apărea beneficii materiale promiţătoare. Dacă te bate demult gândul să porneşti de unul singur într-o afacere sau un proiect cu conotaţii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te aştepta la câştiguri peste noapte. Ţi se cere efort, răbdare şi curaj până vor apărea şi rezultatele sperate!

Leu – Horoscop 30 ianuarie 2019
Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

Fecioară – Horoscop 30 ianuarie 2019
Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

Balanță – Horoscop 30 ianuarie 2019
A venit vremea celebrării unui succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. După zile sau săptămâni de efort colectiv, roadele încep să se vadă şi vă lăudaţi unii pe alţii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare în acest proiect de succes. Şefii apreciază ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rău ca, la moment de sărbătoare, să vă scoateţi mai mult în lumină, unii altora, contribuţia. Laudele şi aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun în echipă pentru că, după atâta muncă împreună, meritaţi să primiţi felicitările tot împreună.

Scorpion – Horoscop 30 ianuarie 2019
Nu eşti în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie.
Dacă eşti încăpăţânat şi îţi tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum eşti tu implicat. Ridică privirea din pământ şi priveşte cu încredere la cel care este acolo să te susţină!

Săgetător – Horoscop 30 ianuarie 2019
Ai în faţă un proiect nou, dar nu cumva tratezi lucrurile un pic eronat? Ori ţi se pare mult mai uşor decât este şi. la primul hop. ai putea claca, ori, exact invers: în loc să te apuci de acel nou plan cu optimism şi entuziasm, te cramponezi de nimicurile care ţi se par mai grave decât sunt. Fii mai corect în aprecierea dimensiunii acestor provocări, pentru că ai tendinţa de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi diametral opus decât s-ar cuveni. Ce e simplu, agravezi, ce e complicat, bagatelizezi, şi de aici se pot ivi cele mai mari probleme. Calculează-ţi bine forţele înainte de a te implica într-o direcţie nouă!

Capricorn – Horoscop 30 ianuarie 2019
Primeşti o veste cu tentă oficială pe care te poţi baza în proiectele tale profesionale de viitor. E ca şi cum ai primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale în carieră. Ştii mai bine spre ce te îndrepţi, eşti mult mai sigur pe scopul tău de acum înainte iar oamenii pe care îi întâlneşti în drumul tău spre succes te susţin şi îţi sunt de folos în atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva nou şi util de învăţat din contactul cu persoanele cu diverse funcţii cheie la uşa cărora trebuie să baţi acum.

Vărsător –  Horoscop 30 ianuarie 2019
Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, pentru că roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din tine! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins vă va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţa oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

Pești – Horoscop 30 ianuarie 2019
Te zbaţi pentru o cauză în care nu cred şi ceilalţi, ca atare tot efortul tău de a-i convinge pare în zadar. Alege-ţi cu mai multă grijă tovarăşii cu care să faci echipă, pentru că azi nu ai parte de camarazi pe aceeaşi lungime de undă sau cu interese similare. Tu crezi în una, ei în cu totul altceva şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că ai înotat împotriva curentului. Se ştie că eşti un premergător, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majorităţii, dar azi vei da piept cu o mulţime de afronturi şi refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta îndrăzneaţă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  shadow la data de Mier 30 Ian - 10:53

Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început...
Directii am mai multe , despre care o fi vorba ?  Rolling Eyes

...Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite ...
Nu mai am eu atata rabdare   Twisted Evil  ...

...Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare...
Sigur asta este horoscopul pentru Fecioara sau astrologul a incurcat zodiile ?!   Surprised  Laughing


... Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!
Nu zau ?  rolling on the floor
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  shadow la data de Joi 31 Ian - 9:58

Horoscopul zilei de joi , 31 ianuarie 2018


BERBEC
Vechile reusite sunt motorul principal al actualelor proiecte, pentru ca iti aduci aminte de momente similare de odinioara in care ai actionat la fel si totul a mers foarte bine. Merita sa repeti reteta de atunci, pentru ca daca a mers prima oara, la fel trebuie sa se intample si acum. Ai acumulat in trecut cunostintele necesare pentru ceea ce faci acum, deci trebuie sa umbli putin prin memorie pentru a scoate la lumina acel bagaj de informatii folositor acum.

TAUR
Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura, daca vremea ti-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

GEMENI
Intervii in dispute si totul revine la normal foarte usor, pentru ca ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele si de a-i aduce la masa tratativelor chiar si pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fara sa judeci pe nimeni, ajuti la impacarea taberelor adverse, dar nu va fi usor pentru tine. Te vei simti epuizat la finalul conflictului, dar multumit ca ai avut un rol cheie in rezolvarea situatiei, chiar daca adeseori armele vor fi indreptate si spre tine. Certuri, neintelegeri, animozitati mai vechi sunt uitate ca prin minune, totul datorita tie!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI
RAC
Trebuie sa lupti pentru a dovedi adevarul intr-o situatie tensionata din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputatie, dar ai acum sansa de a restabili echilibrul firesc si de a-ti recapata pozitia meritata. Nu permite nimanui sa te jigneasca pe nedrept, apeleaza la toate armele din dotare pentru a demonstra ca esti corect si nu te simti vinovat de nimic. Altii sunt cei care incearca sa arunce vina pe umerii tai ca sa scape basma curata, dar nu trebuie sa accepti asemenea nedreptate. Poti scapa fara urmari, dar trebuie sa te ridici pentru drepturile tale!

LEU
A fi singur nu e chiar asa de rau, deci nu privi in jur cu ostilitate doar pentru ca nu apare nimeni sa te insoteasca in ceea ce ai de facut. A fi singur de multe ori inseamna a fi liber sa faci totul dupa cum crezi tu de cuviinta, pentru ca nu ai parte intotdeauna de cei mai potriviti companioni. Daca insisti sa chemi pe cineva alaturi de tine, vei ajunge la concluzia ca mult mai bine te-ai fi descurcat pe cont propriu, ca atare gandeste-te de doua ori inainte de a suna un prieten. S-ar putea sa nu dai de cineva in cele mai bune toane si sa-ti strice si tie tot cheful, ba chiar sa-ti incurce si toate treburile!

FECIOARĂ
Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra intregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie sa-l tratezi cu superficialitate. Nu te grabi sa extragi concluzii, sa iei decizii finale, sa pui punct definitiv, pentru ca orice afirmatie sau declaratie emisa cu iz categoric nu va mai putea fi schimbata. Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus si tare va deveni punct de referinta pentru cel care vei fi de acum inainte, de aceea ar fi bine sa-ti expui punctul de vedere dupa o analiza suficient de atenta, de profunda si de indelungata, ca sa nu regreti mai tarziu graba cu care ai luat decizia. Nu-ti spune nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti timp suficient de gandire


BALANŢĂ
Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs. Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia. Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!


SCORPION
Nu te grabi sa renunti la ceva de care ai impresia ca nu mai ai nevoie, da, poate in acest moment pare inutil, un balast pe care il tot cari dupa tine de ceva vreme, dar nu ai de unde sa stii daca nu cumva exact acel lucru va deveni esential peste un an, doi, zece. Sunt unele lucruri de care nu trebuie sa te debarasezi, chiar daca nu mai stii pe unde sa le depozitezi in viata ta: oameni, obiecte, amintiri, hartoage. Lasa-le, mai gaseste-le loc prin viata ta, pentru ca cel putin acel lucru pe care esti gata sa-l arunci azi la gunoi, iti va mai fi folositor candva, nici nu stii cand! Mai muta-le de colo-colo pana le vei gasi utilitatea!

SĂGETĂTOR
Sunt momente cand toate eforturile depuse nu duc acolo unde ti-ai propus, deci trebuie sa mai accepti si micile infrangeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din cand in cand, dar cu convingerea ca ele sunt pretul ce se cere platit pentru a putea trece mai departe. Poate azi renunti la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul ca e cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment iar intr-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale. Ai deci rabdare si accepta alternative, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele.

CAPRICORN
Esti omul de care altii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce stie mai bine in rezolvarea unei probleme complicate. Tu detii informatia, solutia sau mijloacele concrete de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic pana nu esti sigur ca ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treaba, ca atare consideri ca ai ajuns acel nivel care sa-ti permita sa construiesti totul pe indelete spre succesul final. Esti constient ca nu e usor, dar stii ce trebuie facut etapa cu etapa.


VĂRSĂTOR
Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

PEŞTI
Ai tendinta de a fi cam sever cu cei fata de care ai unele suspiciuni ca ar apela la minciuna in fata ta. Sigur ca ai tu un simt ascutit care discerne imediat falsitatea si ipocrizia, dar a deveni dur si a pedepsi pe cei care umbla cu cioara vopsita nu e cea mai buna atitudine. Tu oricum esti un exemplu de sinceritate si corectitudine, dar nu toata lumea e ca tine, nu uita asta! Nu te poti abtine sa nu-i pedepsesti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falsi, declaratiile pompoase si neadevarate, complimentele pe care stii ca nu le meriti, criticile nejustificate, nedreptatile si lipsa de loialitate, dar nici nu taia orice comunicare cu cei care uzeaza de ele.
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  shadow la data de Joi 31 Ian - 10:07

Daca n-a venit horoscopul la mine am mers eu dupa el  Very Happy  ...


Este un moment crucial, care poate avea efecte asupra intregii tale existente, tocmai de aceea nu trebuie sa-l tratezi cu superficialitate...
Surprised  Ce tare m-a luat , din prima !   Evil

..Nu te grabi sa extragi concluzii, sa iei decizii finale...
N-am cum , inca nu m-am dumirit despre ce ar fi vorba  Laughing ...


... Un da sau un nu foarte ferm spus acum sus si tare va deveni punct de referinta pentru cel care vei fi de acum inainte ...
Si cu cel de acum ce o sa se intample ?  Rolling Eyes ...


... Nu-ti spune nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti timp suficient de gandire.
Tocmai aci este problema , timpul ,  nu avem pe cat ne-am dori   play ball  ...
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscop 1 februarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Vin 1 Feb - 9:04

Berbec – Horoscop 1 februarie 2019
Încearcă să nu ai nici un fel de reacţie la veştile care vin astăzi către tine sau la acţiunile altora faţă de tine, pentru că s-ar putea să nu fie reacţia cea mai potrivită. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerată, ci gândeşte-te cum să rămâi complet rece la tot ce vezi azi. Vei vedea că lipsa unei reacţii e cel mai bun lucru în situaţia de faţă, ca să nu te chinuieşti mai apoi să repari un eventual răspuns neadecvat. Nu râde, dar nici nu plânge, nu porni nimic dar nici nu încheia nimic, stai pe loc, fără nici un fel de decizie. Sunt momente când pasivitatea sau indiferenţa sunt de preferat, ca şi acum: nu fă nimic deci!

Taur – Horoscop 1 februarie 2019
Nu te aştepta să sară prea multă lume în ajutorul tău, nici măcar dacă le ceri asta foarte clar. În astfel de momente poţi descoperi câţi prieteni adevăraţi ai iar azi ai putea avea surpriza să descoperi că… e cam gol în preajma ta. E o lecţie bună de viaţă pentru tine, tu care îţi dai şi cămaşa de pe tine uneori pentru cei care au nevoie de sprijin, şi când ai avea şi tu nevoie, cine e alături de tine? Ei, n-o lua chiar în tragic, pentru că dacă e gol în jurul tău e semn că doar tu eşti cel care deţine soluţia la situaţia în care te afli, deci te descurci mult mai bine singur. Priveşte lucrurile aşa, în avantajul tău, şi nu te gândi doar că prietenii dau bir cu fugiţii.

Gemeni –  Horoscop 1 februarie 2019
Ai o ocazie unică de a te afirma, de a ieşi în faţă şi a-i demonstra atu-urile cu care eşti înzestrat. Este şansa ta, nu o rata din cauza unor slăbiciuni de moment. Ţi se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu ştie, pentru că azi se remarcă numai oamenii care îşi cunosc cu adevărat propria valoare şi unicitate. Ai un as puternic în mânecă de care trebuie să te foloseşti cu maximă încredere, pentru că o eventuală competiţie te poate propulsa chiar pe tine în frunte. Fă un pas în faţă şi arată la ce eşti tu cel mai bun!

Rac – Horoscop 1 februarie 2019
Nu poţi bate din palme ca să se întâmple o minune şi visul tău cel mai mare să devină deja realitate, ca atare educă-ţi răbdarea până ajungi acolo unde vrei. Eşti pe drumul cel bun, asta contează, chiar dacă evoluţia e mai lentă decât ai dori tu. Se ştie că eşti o fire grăbită şi impulsivă care nu prea are răbdare să înainteze încetişor, dar de data aceasta nu ai încotro. Trebuie să te supui acestui ritm lent de înaintare, care are şi el rostul lui. Dacă te-ai grăbi şi ai sări peste etape, te-ai trezi la final cu cine ştie ce puncte lipsă din construcţia ta şi vei fi nevoit să te întorci înapoi să le rezolvi şi pe ele. Ia-o încet, conform evoluţiei normale!

Leu – Horoscop 1 februarie 2019
Ferchezuieşte-te, aranjează-te şi ieşi în lume, în medii cât mai populate şi cât mai diverse, pentru că există şansa de a fi remarcat de cineva special! Dacă dragostea lipseşte din viaţa ta, în acest moment, azi se poate rezolva cu bine şi acest punct lipsă, pentru că apare ocazia de a întâlni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totuşi, dragostea nu ţi se oferă pe tavă, ci trebuie să vii şi tu în întâmpinarea ei, dăruind cât mai mult, nu doar aşteptând să ţi se spună vorbe frumoase!

Fecioară – Horoscop 1 februarie 2019
Ai încredere deplină în drumul tău, spune-ţi cu tărie că duce numai spre acel succes la care visezi şi ai să vezi că aşa va fi. Nu renunţa nicio clipă la această încredere, pentru că ea e resursa principală care te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti. Nu contează ce spun alţii, nu contează că mulţi te vor privi cu suspiciune, pentru că tu crezi în visul tău oricât de ciudat ar suna. Cât timp te bazezi numai pe forţele proprii, nu ai de ce să-ţi faci griji, pentru că tu ştii foarte bine ce resurse imense ai! Mergi pe calea ta, ajungi la succes, şi la urmă le vei arăta tuturor că ideea ta era demnă de încredere. Iar acum şi de laudă!

Balanță – Horoscop 1 februarie 2019
Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru că te simţi, pur şi simplu, răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alintă şi te învăluie în cuvinte calde, ci chiar reuşeşti să intri în graţiile tuturor, datorită talentelor pe care le pui în joc: amabilitate, un zâmbet plăcut pe chip, o vorbă bună. Cât timp ştii să vrăjeşti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tău în societate este asigurat. Foloseşte-te de ele cu prisosinţă, pentru că ai şansa de a câştiga noi prietenii sau poate inima celui pe care îl iubeşti.

Scorpion – Horoscop 1 februarie 2019
E o plăcere să te apleci asupra celor mici, pentru că se ştie că tu ai o relaţie cu totul specială cu copiii. Azi îi vezi pe copii cât de avizi ascultă poveştile tale, cât de mult aşteaptă să le vorbeşti, deci deschide-ţi sufletul şi vorbeşte-le pentru că ai multe să le împărtăşeşti. O activitate în strânsă legătură cu copiii ţi se pregăteşte de minune, pentru că îi inspiri pe cei mici şi îi ajuţi să se manifeste liberi. Ei văd în tine acel suflet inocent şi pur pe care îl ai şi rezonează perfect cu tine. Ai putea fi un dascăl ideal, pentru că înţelegi cel mai uşor sufletul de copil. În fond şi tu ai un suflet nevinovat de copil în adâncul tău…

Săgetător – Horoscop 1 februarie 2019
Schimbarea de direcţie pe care o decizi azi vine aşa, din senin, fără să-ţi dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar îl accepţi cu încredere. E un eveniment cu conotaţii karmice, de parcă sensul în care porneşti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieţi anterioare în care ai mai făcut acelaşi lucru. Vezi altceva interesant la orizont şi îţi dai seama că nu vei ajunge acolo dacă mergi pe acelaşi drum ca înainte. Norocul tău e că, având legătură cu alte existenţe, ţi se pare totul foarte familiar, de parcă ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede şi uşor.

Capricorn – Horoscop 1 februarie 2019
Te poţi folosi de influenţa şi puterea ta pentru a redresa o situaţie complicată. Lumea respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine să profiţi de poziţia pe care o deţii deasupra lor, pentru că tu vei deveni, astfel, eroul salvator care găseşte cheia problemei. Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea. Toţi ştiu că ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, şi dacă urmează sfaturile tale au numai de câştigat, ca atare spune şi altora care e părerea ta ca să înveţe de la tine!

Vărsător –  Horoscop 1 februarie 2019
Pentru că situaţia materială se ameliorează, şi starea ta devine mult mai bună! Devii mai sigur pe tine, mai optimist, mai dinamic, pentru că banii au, iată, şi efecte la nivel psihic (atunci când îi ai). Că ieşi la cumpărături şi cheltui o sumă mare pentru un obiect mult dorit sau doar reuşeşti să-ţi achiţi o mare datorie ce-ţi apăsa pe umeri de ceva vreme, închei ziua cu un sentiment de fericire ce are la bază confortul financiar. Ba chiar se întrevăd şi vremuri mai bune la orizont de parcă ţi se face o promisiune de câştig sau profit pentru perioada următoare şi asta te motivează la maxim!

Pești – Horoscop 1 februarie 2019
Viitorul sună bine atunci când ai alături de tine oameni optimişti care te stimulează în mod constructiv spre împlinirea unui vis. E o plăcere să descoperi că nu eşti singur, că nu te lasă cei dragi să te lupţi pe cont propriu cu greutăţile vieţii, ci ai oricând la cine apela la nevoie. Ajunge doar să ceri cuiva un sfat, că deja s-a creat alături de tine un grup de suport entuziast şi dinamic ce te va ajuta să depăşeşti cu brio orice hop. Nimic nu mai pare complicat având aproape prieteni care cred în tine şi te împing de la spate ca să mergi mai departe cu capul sus şi plin de încredere!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 1 Feb - 9:14

Ii multumesc lui shadow pentru horoscopul de ieri Pup you Ce bine e sa ai prieteni Wink
Nu poţi bate din palme ca să se întâmple o minune şi visul tău cel mai mare să devină deja realitate, ca atare educă-ţi răbdarea până ajungi acolo unde vrei.
Atata mi-am educat rabdarea si atata rabdare am ajuns sa am, incat nici nu ma mai intereseaza daca visul meu devine realitate in viata asta sau in urmatoarea Very Happy Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscop 2 februarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Sam 2 Feb - 9:45

Berbec – Horoscop 2 februarie 2019
Ţii mult la independenţa ta, ca atare azi dai randament numai dacă eşti lăsat să faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune în acele proiecte în care poţi lua singur decizii, îţi poţi construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii. Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ţi iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Taur – Horoscop 2 februarie 2019
Azi ceva îţi ia ochii, ceva ce străluceşte ca un cristal mulţifaţetat în soare şi eliberează o paletă incredibilă de culori şi lumini. Cu cât te apropii mai mult, cu atât atracţia ta faţă de acel lucru creşte, deci continuă să afli despre ce e vorba. Poate e o persoană ce te atrage ca un magnet, poate e un domeniu nou spre care ai chemare, poate e un loc în care vrei să ajungi neapărat şi-l prieşti ca pe cel mai minunat loc de pe pământ, deci există un punct central de interes care te atrage întruna! Ceva atât de interesant încât nu-i poţi rezista, te cheamă din ce în ce mai tare!

Gemeni – Horoscop 2 februarie 2019
Ţi-ai propus de multă vreme să-ţi schimbi regimul de viaţă, să te apuci de sport, să ai o viaţă mai activă dar ai tot găsit scuze să amâni momentul. Nu mai poţi amâna, ia taurul de coarne şi fă un prim pas spre un viaţă mai activă. Luptă împotriva lenii, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi să tragi o fugă la sală sau să faci câteva mişcări chiar la tine acasă. Ştii şi tu cu efecte minunate are activitatea fizică de orice fel ar fi, pentru că te vei simţi revigorat chiar şi dacă speli geamurile sau aspiri prin toată casa. Tot un sport sunt şi acestea! Corpul tău are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul când învingi comoditatea.

Rac – Horoscop 2 februarie 2019
Dacă nu poţi călători efectiv în alte locuri, mintea ta e liberă să ajungă unde vrea şi poţi călători pe calea gândului. Ajungi în spaţii minunate, în locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasă-ţi mintea în voie să colinde pe unde vrea. Elibereaz-o de orice frontiere, pentru că numai această libertate totală te va ajuta să găseşti direcţii, idei, soluţii dintre cele mai interesante, pe care merită să le aplici imediat. Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta să umbli prin locuri în care nici nu crezi că poţi ajunge vreodată şi te încarci cu sentimente, emoţii şi cunoştinţe care te încântă. Dacă mintea ta vrea, azi ajungi şi pe Lună!

Leu – Horoscop 2 februarie 2019
Suferinţele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu eşti primul vizat de aceste surprize neplăcute. Poate nu se întâmplă nimic grav între tine şi persoana iubită, dar planează o atmosferă mai sumbră deasupra voastră, din cauza unor influenţe din afara cuplului. Dacă unul din voi e încărcat negativ de emoţii şi griji, e clar că îşi va revărsa problemele şi asupra celuilalt şi veţi suferi laolaltă. Totuşi, cel afectat simte nevoia de a-şi spune păsul în faţa celui drag, aşteptând ajutor, susţinere şi înţelegere.

Fecioară – Horoscop 2 februarie 2019
La cine poţi apela dacă nu la un părinte care te sfătuieşte de bine? Ai pe cineva mai în vârstă în preajma ta care priveşte lucrurile altfel decât tine. Deşi ai fi tentat să-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente când e nevoie de experienţă de viaţă pentru a înţelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel bătrân a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca să simtă de la o poştă ceea ce tu nu vezi. Ascultă-i părerea şi urmează-i sfatul cu sfinţenie: într-o zi îi vei mulţumi, deşi azi spui că îţi taie aripile.

Balanță – Horoscop 2 februarie 2019
Şocul veştii care pică azi brusc în calea ta e imens şi te lasă fără direcţie, dar încearcă să nu iei decizii pe loc, sub imperiul emoţiei intense. Lasă lucrurile să se mai aşeze, linişteşte-te puţin, pentru că vei înţelege altfel situaţia după o vreme. Acum ai impresia că cerul cade pe umerii tăi, că speranţele tale sunt risipite, că ceea ce aşteptai să apară nu mai există, dar nu e deloc aşa! Ai această atitudine fatalistă şi negativistă din cauza efectului bombă a veştii sosite, dar deşi pe moment situaţia pare gravă, după ce se vor reaşeza apele în matcă, vei descoperi şi partea pozitivă a lucrurilor. După furtună, întotdeauna apare soarele! Aşteaptă-l!

Scorpion – Horoscop 2 februarie 2019
În viaţa de cuplu s-a instalat rutina şi monotonia, dar poate că nu este chiar aşa de rău! Pentru că lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioadă între tine şi partener, e nevoie uneori de o atmosferă mai tihnită şi mai banală pentru a restabili normalitatea în relaţia voastră. Nu grăbi lucrurile, ia-le încet, pas cu pas, bucură-te de calmul care planează peste voi, pentru că ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie să le iei în pripă. Ştii şi tu că graba strică tot, deci stai de vorbă pe îndelete cu jumătatea ta ca să vedeţi ce rol are fiecare în povestea pe care o trăiţi.

Săgetător – Horoscop 2 februarie 2019
Cei dragi pot fi cei mai de încredere susţinători ai tăi, deci ascultă-i cu respect, pentru că ei îţi vor binele! Cele mai interesante sfaturi sau soluţii pot proveni azi de la jumătatea ta de suflet, care priveşte lucrurile din cu totul alt unghi decât tine şi apoi îşi va oferi o idee salvatoare. Vei primi cu recunoştinţă şi iubire ceea ce are el de oferit, considerându-te de-a dreptul binecuvântat că ai asemenea om alături! Sufletul său mare, bogat şi bun, e cel mai de preţ lucru pe care l-ai primit de la viaţă: oferă şi tu!

Capricorn – Horoscop 2 februarie 2019
Eşti foarte atent la detalii şi nu emiţi păreri decât atunci când eşti sigur că ai înţeles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai şi analizezi tot ce afli, gândeşti înainte de a vorbi, ca să nu greşeşti cumva cu vreo opinie pripită. E bine să stai şi să asculţi tot ce vine către tine, să pui cap la cap informaţiile, să confrunţi mai multe surse de documentare, ca nu cumva să te iei după un singur punct de vedere iar acesta să fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur şi profund cu care analizezi tot ce auzi, şi la final vei fi cel mai în măsură să extragă concluzii pertinente şi bine documentate.

Vărsător – Horoscop 2 februarie 2019
Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru că ţi-ar lipsi, ci pentru că trebuie să-i administrezi cu prudenţă şi maturitate, ca nu cumva să-i risipeşti. Posibil să apară o sumă consistentă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie să te gândeşti deja la capricii! Ia la puricat cele mai grele datorii ale perioadei ca să le aduci, una câte una, la zi. Te vei simţi excelent după ce vei şterge de pe lista de restanţe o serie întreagă de subpuncte, de parcă ai simţi dintr-o dată că se echilibrează balanţa. Banii au rolul de a restabili ordinea şi calmul în viaţa ta, deci sunt binefăcători!

Pești – Horoscop 2 februarie 2019
Dacă o sursă de venit se termină pe neaşteptate, tu nu te pierzi cu firea. Eşti suficient de descurcăreţ să găseşti imediat o altă cale pentru a-ţi câştiga banii. Ba mai mult: momentele de criză pot fi chiar benefice pentru tine, deoarece te obligă să-ţi pui iute mintea la contribuţie şi serios umărul la treabă pentru a descoperi soluţii profitabile. Tu nu te vei opri pe loc, blocat de un hop, ci dimpotrivă: găseşti în tine idei şi mai valoroase, soluţii şi mai curajoase care pot atrage roade superioare, semn că tu reacţionezi foarte bine la factorii de stres extrem şi ai nevoie, din când în când, de o zdruncinătură.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Lun 4 Feb - 9:12

Berbec – Horoscop 4 ianuarie 2019
Esti invitat intr-o aventura. Poate fi efectiv o calatorie, o drumetie, o iesire din banal, sau doar o schimbare majora de directie prin care te arati dispus sa adopti alt stil de gandire, de viata, alta mentalitate sau atitudine, sau orice altceva consideri ca ar merta modificat la tine insuti. Ajungi la concluzia ca nu mai merge ca pana cum ci e vremea unui alt sens de evolutie pentru tine. Nu pare sa fie ideea sau initiativa ta, ci sansa de a te alatura unui grup mai amplu de persoane, in care vei contribui si tu, alaturi de ei, cu ceva si de aici va iesi ceva demn de lauda pentru toti. Participa, asadar!

Taur – Horoscop 4 ianuarie 2019
Desi nu esti o fire foarte indrazneata de felul tau, de data aceasta ti se ofera o sansa cu totul speciala pe care nu trebuie s-o ratezi stand pe ganduri. Esti invitat sa arati prompt ca esti pregatit de orice, ca vrei sa te implici trup si suflet, deci accepti cu incredere provocarea, oricat de dificila ar parea pentru altii. Ai toate resursele sa-i faci fata, deci spune DA cu tarie, cu fermitate, cu tupeu, pentru ca de la acest pas pana la succes nu mai e cale lunga. Totul depinde deci de felul cum iei startul, deci hai, ia taurul de coarne, aer in piept si spune vreau, pot, reusesc. Si asa va fi!

Gemeni –  Horoscop 4 ianuarie 2019
Descoperi ca mai exista si oameni care sufera, care au nevoie de ajutor, care habar n-au incotro sa mearga. Tu stii ce ar trebui facut si incerci sa te implici in povestea lor, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-o perspectiva mult mai clara, mai realista, dincolo de iluzii sau basme. Chiar daca stii ca i-ai trezi si pe ei din visul lor poate imposibill, esti macar multumit ca i-ai facut sa revina cu picioarele pe pamant. E spre binele lor sa le spui adevarul franc in fata decat sa-i lasi sa pluteasca la nesfarsit in iluzie. Spune-le ce vezi, pentru ca ei nu vad acelasi lucru!

Rac – Horoscop 4 ianuarie 2019
Ai marele noroc de a intelege exact pe ce pozitie te afli, pe ce nivel, si aceasta capacitate de a vedea lucrurile limpede te ajuta sa scapi de o serie de intrebari, de incertitudini, de o stare de fragilitate emotionala. Te bazezi doar pe fapte, pe cifre, pe lucruri cat se poate de sigure, ceea ce e un mare avantaj sa mergi pe teren stabil, fara sa te mai temi de nimic. Adevarul scris negru pe alb este garantia ce te sustine sa faci pasi mari si siguri spre ceea ce vrei sa atingi, si, mai ales, sa te eliberezi de temeri si indoieli.

Leu – Horoscop 4 ianuarie 2019
Prietenii iti sunt alaturi cu bucurie, si parca aveti si azi un motiv de sarbatorit. Te distrezi, te simti bine, razi, glumesti, de parca ai uita ce varsta ai sau ce probleme porti pe umeri. Aceasta atitudine relaxata se potriveste de minune cu anturajul in care te afli. Ai norocul de a atrage oameni la fel de bine dispusi, de tonici, de dornici de putina relaxare, ceea ce va apropie si mai mult. Exact cu acest zambet pe buze poti sa-ti maresti azi cercul de prieteni, langa care vei petrece monente superbe. Joaca-te, deci!

Fecioară – Horoscop 4 ianuarie 2019
A visa pana departe e benefic oricui, dar, in afara de inspiratie si imaginatie, tu mai ai si norocul de a privi lucrurile cat se poate de matur, pentru ca nu te bazezi pe povesti sau iluzii, ci pe fapte concrete. Ai si instrumentele potrivite pentru a transforma visul in realitate, ca atare da, lasa imaginatia sa ridice castele, si apoi pune mana pe unelte pentru a construi efectiv ceea ce mintea ta creeaza. Ai marea sansa de a-ti vedea un vis implinit, care s-a cladit in timp, pas cu pas, spre marea ta satisfactie. Tu esti arhitectul, tu esti inginerul, tu esti beneficiarul!

Balanță – Horoscop 4 ianuarie 2019
Ai de unde alege idei, resurse, instrumente pentru a-ti implini niste vise marete! Intalnesti un maestru in domeniul in care ai si tu mari ambitii si aspiratii, deci ajunge doar sa stai in preajma sa cu urechile palnie, pentru ca vei afla de la el o multime de lucruri folositoare in beneficiul tau. Esti castigat sa ai parte de asemenea colaborator, profesor sau mentor, deci tine minte tot ce are acesta sa-ti transmita, pentru ca, intr-o zi, vei vedea cat de mult te-ai imbogatit datorita sfaturilor sale pretioase. Pretuieste tot ce afli!

Scorpion – Horoscop 4 ianuarie 2019
Nimeni nu spune ca primesti totul pe tava, dar norocul tau e ca ai la purtator o baterie de energie incarcata suta la suta pe care merita s-o pui serios in functiune. Este o zi in care orice reusita vine prin lupta, deci nu te opri din mers, continua pe acelasi nviel de energie si combativitate, pentru ca poti fi printre cei favorizati, printre marii castigatori. Un plan la care ai muncit mult pana nu demult poate trece la alt nivel, unul superior, unul mai bun, in care deja vei vedea roadele eforturilor depuse, deci nu iesi din ritm, pastreaza cadenta mai departe!

Săgetător – Horoscop 4 ianuarie 2019
Esti un exemplu de moralitate, de corectitudine, de seriozitate, incat, daca altii te-ar urma intocmai, daca ti-ar asculta sfaturile si ar face la fel ca tine, ar avea numai de castigat. Ca ti se recunoaste deschis valoarea sau doar stii tu, in sinea ta, ca lumea te respecta si face ce-i spui, ai numai motive sa fii mandru de tine, de vreme ce tu faci totul ca la carte, fara a te abate niciun pas de la drumul cel bun. Daca reusesti sa-i atragi si pe altii dupa tine, pe calea cea justa, vei avea marea satisfactie de a fi calauzit pe calea cea dreapta si pe altii, care vad in tine un model.

Capricorn – Horoscop 4 ianuarie 2019
Culmea e ca exact familia, exact cei care ar fi trebuit sa tina cu tine ti sa te aprobe, sunt cei care te trag de maneca si spun nu la propunerile tale. De dragul lor, renunti la propriile tale dorinte si pareri, dar a-ti reprima la nesfarsit, iar si iar, propriile idei, nu-ti face deloc bine. Va veni o zi cand frustrarile vor rabufni si vor sari in aer, dar azi nu. Azi mai torni un pic de nisip peste valvataie, ca s-o stingi si doar pentru a-i face altcuiva pe plac. Nu te intreba daca ei ar face la fel, dar azi accepti inca un sacrificiu din multe altele doar pentru a fi liniste acasa.

Vărsător –  Horoscop 4 ianuarie 2019
Nu ai de ce te indoi de felul cum evolueaza unele proiecte la care iti aduci contributia pas cu pas. Ele infloresc sub ochii tai, progreseaza sub mainile tale si ai sperante din ce in ce mai mari ca esti pe calea cea buna iar roadele finale nu sunt departe. Mai faci cativa pasi mari, clari, vizibili, spre succesul catre care ai pornit candva, si inchei ziua cu acel frumos sentiment de satisfactie ca ai mai pus o caramida la acel edificiu pe care tu singur il ridici zi de zi. Bucura-te de roadele muncii tale, caci esti intr-un progres neintrerupt spre recolta bogata pe care o visezi.

Pești – Horoscop 4 ianuarie 2019
Rabdarea iti este pusa din greu la incercare si uneori te indoiesti ca ai fi pe drumul cel bun spre visul tau, de aceea ai dori niste garantii, oricat de mici, care sa te linisteasca si sa-ti spuna ca totul va fi bine. Ai noroc, descoperi azi o multime de indicii aparent neinsemnate, dar care pentru tine inseamna mult. Ca e o pana in zbor, un banut pe strada sau orice alt semn infim, pentru tine inseamna ca cineva acolo sus te ajuta si iti netezeste drumul spre succesul visat. Observa toate aceste maruntisuri care iti educa rabdare, pentru ca ele iti spun ca aceasta este calea!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  shadow la data de Lun 4 Feb - 11:12

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Pitu , ai pus horoscopul de acum o luna  Rolling Eyes  , suntem deja in februarie , indragostito ! Razz
shadow
shadow
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  atat de simplu la data de Mar 5 Feb - 0:18

🤣🤣🤣 Chiar?
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Horoscop 5 februarie 2019

Mesaj  pitulicea la data de Mar 5 Feb - 8:57

Berbec – Horoscop 5 februarie 2019
Nu ştii încotro să mergi, pentru că ai mai multe direcţii la fel de interesante, dar ştii cum se întâmplă de multe ori: când fugi după doi iepuri nu prinzi niciunul. Dar se poate şi altceva: din câte variante ai la dispoziţie, să nu fie bună niciuna şi ar putea să apară o alta, complet diferită pe care să merite să mergi. Încearcă să amâni marile decizii pe altădată, pentru altă zi, pentru că s-ar putea să mai apară detalii pe parcurs şi să regreţi atunci că n-ai mai aşteptat. Nu s-au terminat căutările tale, încă, deci nu spune ultimul cuvânt, deocamdată.

Taur – Horoscop 5 februarie 2019
Argumentele contradictorii pe care trebuie să le gestionezi azi te duc într-un punct de iritare maximă, încât e normal să răbufneşti la un moment dat. În loc să priveşti conflictele din jur ca pe un motiv de enervare, mai bine te-ai gândi dacă nu cumva îţi prezintă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Poate pe moment eşti tentat să le respingi, să nu ţii cont de ele, dar mai târziu s-ar putea să le găseşti utilitatea. Nu refuza o idee doar pentru că e complet diferită de a ta. Nu le ştii tu pe toate şi nici nu ai întotdeauna dreptate, deci coboară tonul şi urechea la cel care îţi oferă azi o informaţie foarte bună.

Gemeni – Horoscop 5 februarie 2019
Iubirea ta e fără margini şi-ţi deschizi inima toată ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afecţiune, de o vorbă bună, de o mângâiere, dar dacă dai atât de mult, s-ar putea să rămâi fără resurse la un moment dat, ca atare gândeşte-te dacă merită să investeşti pasiune chiar în toţi oamenii şi în toate lucrurile cu care te întâlneşti. Unii s-ar putea să se lase învăluiţi în iubirea ta şi vor lua tot ce ai tu de dat, ca într-o zi să te trezeşti fără nimic în rezervor, ca atare învaţă să fii mai selectiv când oferi! Nu toată lumea merită atâta iubire şi nu orice acţiune merită atâta pasiune: mai închide robinetul din când în când sau mai ţine pentru tine.

Rac – Horoscop 5 februarie 2019
Te simţi ignorat şi nebăgat în seamă, dar în loc să stai şi să suferi pentru acest tratament care nu-ţi place, mai bine ţi-ai revizui atitudinea să descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tău de te dau la o parte. Sigur e o problemă de comunicare la mijloc, ei nu te înţeleg pe tine, tu nu-i înţelegi pe ei, şi de aici se nasc animozităţile. Recunoaşte că nu eşti întru totul de acord cu cei din preajma ta, deci de ce ar fi ei de acord cu tine? Acceptă-ţi unicitatea, admite că fiecare e altfel decât celălalt, şi fiecare trebuie să vă acceptaţi unii pe alţii chiar şi aşa, diferiţi fiind. Nu pretinde ca lumea să se adapteze la stilul tău, ci fă tu ceva să te integrezi în acel mediu.

Leu – Horoscop 5 februarie 2019
Gândeşte-te mai mult la tine, la liniştea ta, poate chiar la sănătatea ta. Ai atins un nivel de oboseală şi de stres fără precedent, încât ar fi mare nevoie de pauza. Numai prin odihnă pasivă, nefăcând nimic chiar, sau ocupându-te de activităţi care fac bine sufletului şi spiritului, îţi vei reîncărca bateriile. Nu te implica în proiecte grele, de anvergură, cu un consum fizic sau mental masiv, pentru că nu vei face faţă. Cum eşti o fire pasională, ai putea depune prea mult zel în ce ai de făcut, dar excesul de zel nu duce neapărat la reuşite, ci poate genera erori şi eşecuri. Las-o mai moale pentru o zi, adună-ţi forţele şi vei continua altădată. Acum retrage-te un poc din forfota lumii.

Fecioară – Horoscop 5 februarie 2019
Nu ştii ce să apreciezi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care ţi le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Ai nevoie şi de unele şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele. Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el. Poate nici nu-şi dă seama că tu priveşti iubirea şi dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emoţională. Vrei din ambele câte puţin şi la fel oferi şi tu: şi fapte concrete, şi vorbe dulci!

Balanță – Horoscop 5 februarie 2019
Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru că nu-l găseşti în tine însuţi. Ai noroc: se iveşte de undeva o persoană cu un tonus mai bun decât al tău care, prin exemplu personal sau prin încurajări foarte convingătoare, reuşeşte să te sustragă dintr-o zonă de apatie şi neîncredere în care ai alunecat. Îl vei privi ca pe un adevărat salvator, pentru că a apărut în calea ta exact când aveai nevoie de un plus de energie pozitivă. Prinde-te de el şi lasă-l să te ridice înapoi la lumină, pentru că prezenţa sa are un efect excelent pentru un psihic obosit ca al tău.

Scorpion – Horoscop 5 februarie 2019
Te simţeai nesigur pe tine, călcai ca pe coji de ouă şi aveai un sentiment ciudat că nimic nu e stabil în planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice şi garanţii care vor alunga starea de incertitudine. Devii din ce în ce mai sigur pe ceea ce faci şi încrederea aceasta te motivează să mergi mai departe cu capul sus, călcând din ce în ce mai ferm şi apăsat, cu senzaţia că mergi în direcţia cea bună. Probabil eşti susţinut de cineva care-ţi diminuează emoţiile şi fricile ce te-au împovărat înainte, şi cât timp eşti sub protecţia sau îndrumarea sa, totul merge bine. Lasă teama deoparte, eşti în siguranţă!

Săgetător – Horoscop 5 februarie 2019
Imaginează-ţi că dragostea e un ogor care necesită activităţi obligatorii pentru a da roade: îl ari, îl semeni, îl uzi, îl pliveşti. Aşa e şi cu sufletul, semn că se coace ceva, aici se pregăteşte o recoltă minunată, dar nu poate apărea pe un teren neîngrijit, asupra căruia nu te apleci cu grijă şi efort. Stai de vorbă cu sufletul tău să vezi ce nevoi are şi oferă-i-le din belşug, pentru că şi roadele spre care te îndrepţi vor fi abundente. Nu uita că munca ogorului implică şi riscuri, şi vicisitudinile vremii, şi paraziţi… ca atare grija ta trebuie să fie permanentă. Recolta pe care o vei culege cândva merită efortul, chiar dacă durează.

Capricorn – Horoscop 5 februarie 2019
Uneori, conştiinţa îţi spune să te opreşti, pentru că e mult mai diplomatic să taci şi să nu duci mai departe ce ai început dacă ştii că cineva are de suferit de pe urma gesturilor tale. Chiar dacă ar fi în beneficiul tău să continui ce ai început, azi te gândeşti mai mult la ceilalţi. Dacă cel puţin o persoană are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori să-l faci, ceva te trage de mânecă la timp şi astfel te sacrifici pentru unul singur. Nimeni nu va înţelege de ce faci asta, dar e forma ta de a te dărui, de a te dedica nevoilor altora, la greu. Nimeni n-ar fi făcut aşa în locul tău, dar tu crezi în aceste principii şi te supui lor, sacrificându-te pe tine.

Vărsător – Horoscop 5 februarie 2019
Ai multe în plan pentru astăzi, multe şi mărunte, dar te apleci trup şi suflet asupra acestor sarcini pentru că îţi fac plăcere şi vrei să le duci odată la bun sfârşit. Concentrează-te asupra acestei liste de obligaţii pe care le-ai tot amânat înainte din lipsă de timp sau de mijloace pentru a te ocupa de el, dar azi ai toate resursele potrivite pentru a şterge dintr-un foc o întreagă serie de aspecte de pe lista ta de sarcini. Te vei simţi eliberat ca prin farmec de o mulţime de fleacuri şi vei reuşi să te mai relaxezi şi tu, ca atare dedică-te lor, pentru că vei rezolva dintr-o dată mai multe puncte stresante de pe agenda de zi.

Pești – Horoscop 5 februarie 2019
Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt. Vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Cât timp înaintezi conştient că evoluţia ta e lentă şi anevoioasă, fără a spera miracole peste noapte, vei şti să-ţi drămuieşti bine resursele pentru un succes deplin la sfârşit. Chiar şi azi dai piept cu un mic afront care, altădată, te-ar fi făcut să abandonezi, dar te-ai înarmat cu răbdare şi voinţă încât nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ţi se ridică în cale, încrezător în roadele finale.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 21 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 21 din 37 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum