HOROSCOPUL ZILEI

Pagina 12 din 28 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 30 Iun - 10:20

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 4 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Joi 4 Oct - 9:45

Horoscop 4 octombrie 2018 BERBEC
Chiar dacă nu eşti pe deplin mulţumit de felul cum evoluează anumite planuri, printr-o simplă schimbare a polarităţii gândurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte uşor la normal.
Începe de azi să-l înlocuieşti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, eşecul cu succesul, supărarea cu bucurie, şi orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Eşti capabil de această fantastică transformare a gândurilor tale, adu-ţi aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte în trecut doar pentru că ai gândit pozitiv.
Poţi la fel şi acum, deci ce schimbare trebuie să faci? Îl înlocuieşti pe nu cu da? Da! Deci vezi că se poate!

Horoscop 4 octombrie 2018 TAUR
Fii cinstit cu tine însuţi şi spune-ţi, în sinea ta, că e timpul să te schimbi, să modifici ceva la tine. Nu are rost să-ţi fie frică de această renaştere, pentru că oricum presimţeai că vine, dar te tot ţineai de ceea ce cunoşteai deja, ca nu cumva să greşeşti.
N-ai motive de teamă, eşti în cea mai bună perioadă de remodelare a propriului tău eu, dar trebuie să recunoşti cât se poate de sincer că nu tot ce ai, ce ştii, ce faci e perfect, şi de acolo e bine să începi marea transformare.
Priveşte-te ca şi cum n-ar fi vorba de tine şi spune cu mai mult curaj şi cu sinceritate: ar trebui să…, ar fi bine pentru tine să…, e în avantajul tău să… şi apoi chiar să pui în aplicare propriile îndrumări.

Horoscop 4 octombrie 2018 GEMENI
Numai datorită prudenţei poţi depăşi cu bine furtuna de evenimente care năvăleşte acum în calea ta. În alte condiţii, te-ar fi bulversat complet şi ţi-ai fi pierdut cumpătul, dar de data aceasta reuşeşti să te aduni foarte bine în faţa haosului creat astfel încât să nu dai nimic peste cap.
Noroc că exişti tu în această situaţie pentru a readuce totul repede pe un făgaş normal, pentru că reuşeşti să te reorganizezi perfect în faţa surprizelor apărute din senin. Nu te grăbi, nu te enerva, pentru că orice situaţie are rezolvare!

Horoscop 4 octombrie 2018 RAC
Dacă te simţi un pic derutat în situaţia în care te afli şi nu deţii informaţii foarte clare, învaţă să ceri îndrumare de la cei care pot face lumină în problema ta. Nu le ştii tu chiar pe toate şi ai mereu ceva util de învăţat doar prin simplul gest de a pune o întrebare.
Recunoaşte sincer că nu ştii ce e de făcut în acest punct şi imediat vor apărea, de pretutindeni, şi răspunsurile cele mai bune. Nu e un semn de neputinţă sau de laşitate să spui nu ştiu, ci ar fi mult mai rău să rămâi blocat într-o imensă stare de confuzie sau iluzie, doar din jena de a întreba: ce să fac?
Există alături de tine oameni înţelepţi dispuşi să te înveţe.

Horoscop 4 octombrie 2018 LEU
Nu eşti în apele tale şi se vede că ceva te apasă pe suflet. Există un aspect care te face mai sensibil, mai îngândurat, foarte vulnerabil la stimuli negativi. Eşti gata să plângi de la orice fleac, să te enervezi de la orice aspect care nu-ţi convine, pentru că s-au infiltrat în inima ta nişte emoţii negative, care de obicei nu te caracterizează.
Luptă cu aceste stări, pentru că nu sunt genul tău, şi agaţă-te de un cârlig de optimism şi bună dispoziţie oricât de mic, care să te readucă la normal cât mai repede.

Horoscop 4 octombrie 2018 FECIOARĂ
Crezi în pisica neagră? Ok, milioane de alţi oameni cred în acelaşi lucru, şi tu eşti ca ei! Trăieşti într-o lume a simbolurilor şi trebuie să le acorzi mai multă atenţie, pentru că şi ele pot juca un rol benefic în tot ce faci.
Ţine cont de ceea ce unii numesc a fi semne norocoase şi evită-le pe cele care au o anumită reputaţie negativă, şi ai să vezi că multe lucruri din viaţa ta se vor aşeza pe un teren mai bun. Om eşti şi tu, deci de ce n-ai avea şi tu superstiţiile tale sau semnificaţiile după care îţi croieşti existenţa?
Semne există pe pământ de când lumea, deci nu înseamnă că eşti mai puţin inteligent sau educat dacă tu crezi în ele.

Horoscop 4 octombrie 2018 BALANȚĂ
Îl simţi pe cel drag alături de tine cu adevărat într-un moment mai sensibil, când încurajările sale, susţinerea sa morală sau doar simpla ta prezenţă îţi este de mare ajutor. În astfel de momente se vede cât de unit e cuplul vostru, cât de adevărată este iubirea sa, pentru că dacă îţi este alături doar atunci când ţi-e bine, nu înseamnă că te iubeşte.
Dacă rămâne lângă tine şi în momentele mai tensionate, mai sumbre, mai stresante, e semn că e jumătatea ta perfectă şi te vei putea baza pe el oricând, de acum înainte. Dar dacă dă bir cu fugiţii exact când te doare, nici nu ai ce regreta dacă pleacă.

Horoscop 4 octombrie 2018 SCORPION
Stai de vorbă cu familia şi pui ţara la cale pe îndelete pentru perioada imediat următoare. Planurile pe care vi le faceţi împreună au toate şansele să se materializeze, pentru că nu sunt simple vise sau iluzii, ci proiecte cât se poate de concrete pentru care aveţi toate mijloacele necesare să le duceţi la capăt.
Fiecare va juca un rol în desfăşurarea lor, ca atare trebuie să vă asumaţi fiecare responsabilităţi concrete, fără a promite ceva ce nu puteţi face. Spune ce stă în puterea ta şi du la îndeplinire!

Horoscop 4 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Lumea şi aşa te priveşte uneori ca şi cum ai fi de pe altă planetă, pentru că eşti mai diferit, mai original, mai special din multe puncte de vedere. Dar nu trebuie să renunţi la viele tale înalte doar pentru a le fi lor pe plac.
Fii tu aşa cum eşti, mergi pe drumul tău, chiar dacă pare complet paralel faţă de al multora din jurul tău. Tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi e normal să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.
Eşti mai evoluat din multe puncte de vedere, mental spiritual, emoţional, şi n-are rost să renunţi la ştacheta ta foarte ridicată doar pentru a fi în rând cu restul lumii. N-au decât să te urmeze ei pe tine acolo, sus!

Horoscop 4 octombrie 2018 CAPRICORN
Parcă ai fi nimerit într-un mediu cu oameni ostili, care ţi se opun cu încăpăţânare, orice le-ai spune. Nu le răspunde cu aceeaşi monedă, înţelege-i tu pe ei, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor, întotdeauna.
E o problemă de comunicare la mijloc, parcă aţi vorbi fiecare altă limbă şi e normal să apară animozităţi atât de mari când nu găsiţi terenul comun pe care să vă apropiaţi unii de alţii. Dacă vezi că nu te înţelege nimeni, rămâi zâmbitor şi amabil, fără a te intersecta prea mult cu aceştia. Lasă-i să te cunoască mai bine înainte de a emite şi tu pretenţii.

Horoscop 4 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Nostalgiile te năpădesc mai mult ca oricând, poate şi pentru că toamna asta te face mult mai sensibil decât eşti de obicei. Îţi aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut şi simţi nevoia să readuci la lumină ceea ce conta cândva pentru sufletul tău.
Că revezi persoane dragi din copilărie, că treci prin locuri de care te leagă amintiri puternice sau că ai şansa de a retrăi o emoţie de odinioară, trecutul revine în actualitate cu un episod de o încărcătură emoţională maximă ce te face să-ţi recunoşti slăbiciunile.

Horoscop 4 octombrie 2018 PEȘTI
Aştepţi semne clare de iubire de la cel drag, dar poate el nu ştie să arate concret ce simte, ci doar atât: simte. Bucură-te de emoţiile pe care le împărtăşeşte alături de tine, nu-i cere să vină mereu cu dovezi despre iubirea sa.
Vrea încrederea ta necondiţionată, pentru că acelaşi lucru îţi oferă şi el. Tu, însă, azi, consideri că iubirea trebuie şi demonstrată practic, palpabil, concret, fără putinţă de tăgadă, de aceea vii la el cu daruri, cu servicii în favoarea sa, cu scrisori de amor, cu buchete de flori, cu tot felul de lucruri palpabile prin care vrei să-i arăţi ce simţi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 5 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Vin 5 Oct - 8:35

Horoscop 5 octombrie 2018 BERBEC
Renunţă pentru o zi la orice grijă şi la orice frică, şi comportă-te ca un copil liber, care nu ştie nici ce probleme există pe lume, nici ce-i aduce viitorul. El doar de bucură de gustul dulce al bomboanelor şi de jucăriile sale cu o atitudine naiv de optimistă, dar care se va dovedi a fi potrivită şi în cazul tău.
Fii convins că şi în cele mai tensionate momente cineva are grijă de tine, te protejează, te susţine, fie că vezi concret sau nu acel ajutor minunat, deci bazează-te pe asta şi zâmbeşte larg! Ştiind că cineva te iubeşte orice ar fi, nu-i aşa că deja ai abandonat toate grijile?

Horoscop 5 octombrie 2018 TAUR
Intri azi într-un mediu care are o viziune cu totul diferită de cea în care ai crezut tu cu tărie şi discuţiile pe care le poţi cu cei din jur îţi deschid o altă perspectivă asupra viitorului. Nu te-ai gândit la asta, recunoşti cu sinceritate, ca atare stai şi asculţi cu interes ce au ceilalţi de spus.
Nu sari să critici opiniile celor din jur doar pentru că nu te-ai mai confruntat cu aceste idei, deci stai şi înţelege ce îţi transmit alţii. Mai devreme sau mai târziu le vei da dreptate şi te vei alătura opiniei lor, dar până atunci aştepţi argumente, dovezi şi explicaţii logice care să te convingă pe deplin. Capeţi tot mai multă încredere!

Horoscop 5 octombrie 2018 GEMENI
Pune-ţi mai mult creativitatea la treabă, trecând la nivelul următor al marilor tale planuri care evoluează foarte bine. De fapt, eşti prins într-un angrenaj atât de pozitiv, încât treci din succes în succes, ca şi cum ai urca pre o scară ce va duce în final la împlinirea visurilor tale.
Mergi mai departe în acelaşi ritm, investeşte aceleaşi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru că tu singur îţi creezi lumea. Chiar dacă unii vor spune că visezi frumos şi tu construieşti de fapt o lume de basm, atât timp cât tu crezi în ea, va căpăta contur foarte repede.
Creezi cu gândul ceea ce vrei să obţii iar reuşita nu e departe!

Horoscop 5 octombrie 2018 RAC
Nu lăsa nimic să-ţi strice buna dispoziţie cu care începi ziua, deoarece motive de supărare şi de enervare vor apărea suficiente până la final. Prefă-te că nici nu auzi ceea ce te-ar putea deranja şi priveşte doar lucrurile care îţi fac plăcere, cele care te înalţă, care îţi aduc zâmbetul pe buze.
Dacă începi să faci bilanţul multelor dezamăgiri de pe parcursul ultimelor luni, lista va fi cam lungă, dar dintre toate există un moment de top care le compensează pe toate: acela să fie motivul bucuriei tale!

Horoscop 5 octombrie 2018 LEU
Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri în contact au şi ei defectele lor. Nu trebuie nici să-i judeci, nici să-i dai la o parte pentru că nu se ridică la nivelul standardelor morale după care te ghidezi.
Aşa sunt oamenii: un bun prieten poate fi, cu alţii, un mare mincinos, un coleg inteligent poate fi, în afara serviciului, foarte agresiv, persoana iubită pe care tu o învălui într-o aură divină poate fi un mare fricos…
Dar tu îi iubeşti şi îi accepţi pe toţi aşa cum sunt. Şi ei, la urma urmelor, te plac aşa cum eşti cu adevărat fără a încerca să te schimbe. Cea mai mare dovadă de iubire faţă de ceilalţi e să-i tolerezi cu defectele şi imperfecţiunile lor.

Horoscop 5 octombrie 2018 FECIOARĂ
Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe etape pe care le consideri nesemnificative.
Nu poţi scăpa însă de elementele intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignora, pentru că ele există!

Horoscop 5 octombrie 2018 BALANȚĂ
Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare nu te jena să-ţi recunoşti inferioritatea în anumite planuri şi să ceri ghidare de la oameni cu mai multă experienţă. Azi ai norocul de a întâlni un astfel de om, mult mai inteligent, mai documentat, mai vechi în domeniul în care tu încă mai înveţi, deci e o onoare pentru tine să fii primit în preajma sa. Are multe să-ţi explice, îţi oferă sfaturi şi îndrumări esenţiale, încât vei pleca de lângă el tobă de carte, plin de idei şi de soluţii eficiente la ceea ce te preocupă. Nu refuza aşadar lecţii de la alţii, chiar dacă ştii şi tu destule, pentru că, la urma urmei, omul cât trăieşte învaţă, iar ceea ce afli azi îţi este de folos!

Horoscop 5 octombrie 2018 SCORPION
Discuţi cu cineva de la suflet la suflet şi această întâlnire are un rol benefic asupra ta. E ca o vindecare, ca o eliberare de ceva ce te ţinea blocat într-o stare de nesiguranţă. Poate ai nevoie de o mărturisire a unor emoţii negative care s-au cuibărit în sufletul tău, iar aceste confidenţe te ajută să scapi de stres şi de teamă.
Vei primi suficiente sfaturi şi îndrumări benefice pentru a depăşi momentul de slăbiciune. Dacă sănătatea e cea care te preocupă acum cel mai mult, împărtăşeşte-ţi experienţele cu alţii, pentru că ai putea întâlni oameni care au depăşit cu brio situaţii similare şi le-ai putea urma exemplul spre vindecare.

Horoscop 5 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Treci printr-o perioadă plină de acţiune! Se poate întâmpla ceva deosebit, mult aşteptat sau pregătit de ceva vreme, fiind un eveniment la care te-ai gândit multă vreme împreună cu persoana iubită, ceva presimţit deja dar care abia acum dă semne de viaţă.
Nu fugi de provocare, de schimbare sau de noutate pentru că asta va fi caracteristica de bază a acestei zile, mai ales în plan sentimental, deci orice tendinţă spre conservatorism sau eschivare va fi de fapt o piedică în atingerea unor succese care ţi-ar fi pe plac.

Horoscop 5 octombrie 2018 CAPRICORN
Sumele de bani care îţi parvin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să te trezeşti în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o poţi onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci eşti ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la tine.
E o zi riscantă în plan financiar, deci abţine-te de la orice cheltuială sau investiţie pentru că s-ar putea dovedi a fi greşită. Mai bine ţii banii la ciorap decât să regreţi mai târziu!

Horoscop 5 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Eşti cam obosit, parcă împovărat de nişte emoţii care nu te reprezintă, pentru că tu eşti mai pozitiv din fire, dar acum te copleşeşte o stare psihică apăsătoare. Se vede că s-au acumulat multe pe umerii tăi şi nu prea ai chef de nimic care să te epuizeze odată în plus.
De aceea ai prefera şi pentru azi o mică vacanţă, o oră mai mult de somn sau mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi. De fapt, nici dragostea sau viaţa de familie nu merge mai uşor, pentru că şi aici se resimt unele tensiuni care lasă urme în modul de a relaţiona cu aceştia.

Horoscop 5 octombrie 2018 PEȘTI
Uneori, cele mai bune idei nu apar dintr-o discuţie armonioasă şi calmă cu cei din jur, ci din conflicte aprinse. Nu te teme nici de critici, nici de comentariile acide, ci stai un pic şi chibzuieşte la varietatea de idei care apar prin asemenea divergenţe.
Ba chiar e bine să le amplifici, să torni gaz pe foc la o eventuală discuţie în contradictoriu, deoarece animozităţile te stimulează să-ţi pui şi mai mult mintea şi imaginaţia la contribuţie. Nu-i privi pe cei care nu sunt de acord cu tine ca pe nişte inamici, ci ca pe nişte surse de inspiraţie ce te îndeamnă să cauţi idei şi mai bune.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 6 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Sam 6 Oct - 9:21

Horoscop 6 octombrie 2018 BERBEC
Unde apari tu, lucrurile se liniştesc ca prin farmec, de aceea vei vedea în ochii multora un soi de bucurie sau de relaxare atunci când te văd. Eşti factorul de echilibru în medii tensionate, eşti garanţia că lucrurile vor merge într-o direcţie bună imediat ce vei pune şi tu umărul la acţiunile care vă ţin laolaltă.
Eşti apreciat pentru ceea ce ştii să faci, pentru ceea ce eşti, şi cum să nu te simţi bine într-un spaţiu în care toată lumea te priveşte cu simpatie, recunoscându-ţi astfel valoarea.

Horoscop 6 octombrie 2018 TAUR
Ai în faţa ta o persoană care inspiră respect, prestanţă, superioritate şi încerci cumva să-i calci pe urme. E un exemplu pentru tine, un model de moralitate şi seriozitate, şi de fapt chiar îi semeni în mare măsură.
Şi el se comportă exemplar, ca şi tine, şi el luptă pentru adevăr, ca şi tine, şi el se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-şi demonstra valoarea, ca şi tine, deci ai de ce să fii mândru, de vreme ce observi în cel din faţa toate calităţile tale.
E o oglindă vie a propriilor tale însuşiri, deci motivele tale de satisfacţie ar trebui să crească: nu eşti cu nimic mai prejos faţă de omul demn de toată lauda din faţa ta.

Horoscop 6 octombrie 2018 GEMENI
Vorbeşti cu cei din familie despre unele schimbări pe care ai dori să le faci şi de care vor beneficia cu toţii, dacă vor contribui cu aceeaşi pasiune. Ţie îţi place cum sună perspectivele spre care îţi îndrepţi acum energia şi reuşeşti să-i motivezi şi pe cei dragi în egală măsură ca să participaţi cu toţii, cot la cot, la succesul visat.
E un proces de durată, rezultatele nu se vor arăta peste noapte, ca atare contează fiecare decizie, fiecare pas, fiecare etapă în care tu şi ceilalţi membri ai familiei vă implicaţi cu încredere deplină. Clădiţi pas cu pas, laolaltă, un drum nou de-a dreptul promiţător, dar deloc simplu.

Horoscop 6 octombrie 2018 RAC
Te simţeai blocat într-o stare de lucruri care nu mai aducea nimic nou. Interesul tău scăzuse simţitor şi nu mai depuneai nici un efort pentru a depăşi acel hop. Dar iată că surprizele bune apar de unde nici nu te aştepţi şi-ţi reaprind dorinţa de a trece la pasul următor.
Chiar dacă unele lucruri bat pasul pe loc şi nu dau semne că ar mai duce într-o direcţie bună, nu renunţa şi continuă să lupţi. Condiţiile nu sunt întotdeauna favorabile unui progres continuu, ci mai vin şi perioade de platou în care totul trenează. Dar o scânteie tot apare de undeva şi reaprinde focul ce pune iar în funcţiune maşinăria.

Horoscop 6 octombrie 2018 LEU
Nu poţi sta degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte.
Pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

Horoscop 6 octombrie 2018 FECIOARĂ
Nu poţi trece peste o situaţie neplăcută care te-a afectat în ultima vreme şi pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumină deşi credeai că e deja de domeniul trecutului.
Poate nu ar fi bine să zgândăreşti răni ce s-au închis sau să treci în revistă doar eşecurile recente, ci să faci un efort să închizi acel sipet cu amintiri neplăcute. Bilanţul de acum trebuie să cuprindă doar reuşitele cu care te mândreşti, pentru că de sacrificii şi nemulţumiri e timp şi altădată.

Horoscop 6 octombrie 2018 BALANȚĂ
Nu poţi controla fiecare moment al vieţii tale cu atâta minuţiozitate, ci mai trebuie să te laşi şi un pic în voia curentului, să te ducă unde vrea el. Oricât de dornic ai fi să treci totul prin prisma raţiunii, să organizezi totul în detaliu, tot sunt momente în care nu ai această putere, ci destinul este mai puternic decât tine.
Azi ai putea trece printr-un eveniment în care simţi major amprenta destinului care te conduce în direcţia dictată de sus, şi nu în cea pe care ai fi dorit-o tu. Ai să descoperi, la urma urmei, că undeva acolo sus lucrurile sunt mult mai bine aranjate decât le-ai fi programat tu.

Horoscop 6 octombrie 2018 SCORPION
Nu porni ziua cu nu în braţe, dimpotrivă, încearcă azi să eviţi acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmaţie, fugind de orice tip de negaţie. Ai să vezi că se rearanjează totul în viaţa ta dacă ocoleşti negaţiile în tot ce ai de spus şi clădeşti noi planuri într-o notă pozitivă.
Priveşte spre viitor ca la o şcoală a vieţii la care urmează să afli o mulţime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment, tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos şi cu dorinţa imensă de a deveni mai bun.

Horoscop 6 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Profită de această zi pentru a face puţină ordine în viaţa ta. E un moment bun să arunci o privire înapoi şi să descoperi cu alţi ochi că nu a mers totul chiar perfect, dar poţi depăşi acest sentiment printr-un proces personal de purificare.
Porneşti pe un drum care îţi va aduce nenumărate şanse de succes, dar e bine să dai startul acestui nou capitol din viaţa ta pe un teren complet nou, purificat, curăţat de amintiri şi regrete.
Gândeşte-te la un ogor complet nou pe cere poţi începe să însămânţezi viitoarea recoltă, deci contează enorm ca pământul să fie eliberat de buruieni şi dăunători, orice i-ar putea încetini dezvoltarea. Curăţă deci locul: inima, mintea, spaţiul!

Horoscop 6 octombrie 2018 CAPRICORN
Nu lăsa amintirile neplăcute sau resentimentele să te copleşească. Iartă, uită, închide acele capitole dureroase şi deschide-te spre altceva. Ce a fost a fost, trebuie să mergi mai departe cu inima nouă şi cu energie pozitivă. Purifică-te aşa cum ştii tu şi lasă trecutul în urmă.
Te aşteaptă evenimente speciale şi nu le poţi primi în viaţa ta dacă tu ai inima şi mintea împovărate de amintiri triste. Curăţă locul, pentru că acolo vor veni numai evenimente minunate!

Horoscop 6 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Familia este foarte importantă pentru tine şi o incluzi şi pe ea, foarte serios, în marile tale planuri de viitor. Unele din dorinţele tale cele mai intense se îndreaptă spre confortul familial – de exemplu să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă – sau poate spre mărirea familiei în curând.
Pentru că e foarte posibil să devii părinte (din nou, eventual). Ai speranţe şi ambiţii mari, nu doar pentru propria persoană, ci armonia familiei este acum în centrul atenţiei.

Horoscop 6 octombrie 2018 PEȘTI
Nu ai curaj, azi, să-ţi exprimi eficient opinia, pentru că nu ai încredere în ceea ce vrei să spui. De fapt, nu ai încredere în capacitatea ta de a te face corect înţeles, dar ai uitat că tu eşti un expert în tot ce ţine de comunicare!
Lasă pesimismul deoparte, spune că da, poţi, ştii, ai toate calităţile să exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau în minte, fără teama de a fi greşit înţeles sau interpretat în fel şi chip.
Doar un pic să dai la o parte frica de a vorbi în public sau de a-ţi expune părerea în faţa unor oameni care nu sunt întru totul de acord cu tine, şi ai să vezi că discuţia va curge de la sine, atingându-ţi uşor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune şi, mai ales, ştii s-o spui!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 8 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Lun 8 Oct - 9:42

Horoscop 8 octombrie 2018 BERBEC
Te afli într-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie să scazi ritmul ci să tragi tare, mai departe, pentru că de efortul depus acum depinde impresia pe care o laşi celor din jurul tău. Nu trebuie să spui nu la nicio provocare, să nu te eschivezi de sarcini, să nu pasezi altora, ci să-ţi asumi totul cu responsabilitate.
Fii sigur că tot acest efort merită şi contează la final, când vei culege roadele muncii tale. Acum da, poate e mai greu, poate te stresează la maximum, dar vei vedea că fiecare gest de acum mai pune o cărămidă la cariera ta viitoare, la imaginea ta de profesionist către care te îndrepţi.

Horoscop 8 octombrie 2018 TAUR
Te cheamă depărtările, lumea largă, destinaţiile nedescoperite, ca atare îţi vei concentra atenţia asupra locurilor pe unde ţi-ai dori să ajungi cât mai curând. Faci planuri de concediu, rezervări la avion şi la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian în spaţii cât mai îndepărtate de casă.
Dacă nu poţi pleca şi azi la drum, ajunge doar să treci în revistă fotografiile din ultimele tale călătorii ca să ţi se facă iar un doc de ducă… Cu siguranţă închei ziua cu o idee pe care o vei pune curând în aplicare şi abia aştepţi să pleci!

Horoscop 8 octombrie 2018 GEMENI
Stai pe loc, nu mai face nimic în direcţia acelui plan pe care îl preţuieşti cel mai mult. Eventualele tale strădanii nu ar face decât să complice şi mai mult lucrurile, ca atare permite-ţi un răgaz pasiv, în care să laşi acel plan să evolueze de la sine, singur, fără alte stimulente de pe margine.
Bucură-te că l-ai pornit, că i-ai imprimat un ritm de evoluţie şi acum stai şi aşteaptă, privind ca la teatru cum se ridică totul pe făgaşul cel bun. Uneori nu e nevoie să faci altceva decât să apeşi butonul de start şi să priveşti desfăşurarea filmului cu încredere şi optimism că finalul va fi unul fericit.

Horoscop 8 octombrie 2018 RAC
Dragostea cere şi un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase şi declaraţiile pompoase în doi. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ după o perioadă în care ai plutit confuz printre nori.
A venit vremea să şi construieşti ceva, nu doar să visezi la îngeraşi roz şi fluturaşi multicolori. Trebuie să arăţi că iubeşti prin gesturi vizibile şi clare. Chiar dacă te simţi bine acolo sus, aerian şi îndrăgostit lulea, trebuie să transpui iubirea şi în proiecte la care să pui umărul pentru a le consolida şi ridica prin eforturi concrete alături de cel drag. Vrea fapte, nu vorbe!

Horoscop 8 octombrie 2018 LEU
Eşti un visător care iubeşte pe oricine şi uită de sine când trebuie să dăruiască! Ei, nu exagera, nu merită să dai şi cămaşa de pe tine de dragul cuiva, altfel te vei trezi într-o zi fără nimic din tot ce ai oferit cu atâta generozitate, fără a primi nimic în schimb.
Unii te văd ca pe un spirit altruist dus la extrem care îşi pune viaţa, banii, timpul în slujba altora: a animalelor fără stăpân, a oamenilor bolnavi, a copiilor abandonaţi, a conservării naturii. E bine să lupţi pentru o cauză atât de nobilă, dar vezi să nu fie doar o luptă cu morile de vânt. Alege cu mai multă grijă către ce sau cine îţi canalizezi energia şi iubirea fără margini, pentru că unii pot profita de asta!

Horoscop 8 octombrie 2018 FECIOARĂ
Vezi sub ochii tăi ce bine evoluează un proiect în care investeşti toate resursele tale de energie şi gândire pozitivă. Deşi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primeşti garanţii certe că eşti pe drumul cel bun şi trebuie să mai ai răbdare.
Imaginează-ţi că ceea ce faci tu acum e ca recolta viitoarei toamne: acum te plimbi prin vie şi vezi că strugurii se coc, dar va mai trece ceva până când vei putea să-i şi culegi. Dar ceea ce vezi te stimulează, îţi oferă satisfacţii şi, pentru că vezi deja roadele conturate, eşti dispus să aştepţi momentul potrivit pentru viitoarea recoltă bogată. Metaforic vorbind, vremea e perfectă pentru a se coace fructele!

Horoscop 8 octombrie 2018 BALANȚĂ
Ţii chiar în mâinile tale cele mai eficiente instrumente pentru a-ţi construi singur ceea ce doreşti să obţii. Nu aştepta de la alţii miracole, când sursa fericirii eşti tu! Pune în aplicare ceea ce se naşte acum în mintea ta, treci la fapte cu optimism şi entuziasm, convins că porneşti pe un drum care duce la succes deplin.
Adu-ţi aminte şi de multe alte reuşite trecute în care ţi-ai pus talentele la treabă şi ai ajuns la un nivel demn de laudă şi mândrie. Fii sigur că ceea ce porneşti acum, ceea ce clădeşti prin forţe proprii după propriile idei va merge de minune, pentru că altfel dai randament când faci ceva care se naşte chiar în tine.

Horoscop 8 octombrie 2018 SCORPION
Nu te ţine cu dinţii de o stare de lucruri doar pentru că te-ai obişnuit cu ea. Nu-ţi fie frică de schimbare şi, mai ales, e bine să accepţi ideea că lucrurile se mai modifică în timp. Şi tu te schimbi, şi oamenii din jur se schimbă, ca atare, dacă ai pornit pe un drum cu anumite principii foarte bine bătute în cuie, nu înseamnă că trebuie să respingi alte direcţii.
Fii deschis spre alte păreri, acceptă idei din afară, pentru că vine spre tine un val imens de noutăţi şi informaţii, care, dacă le respingi doar pentru că eşti obişnuit cu ceea ce ştiai deja, ar putea duce la ratarea unor ocazii excelente. Nu spune nu noului!

Horoscop 8 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Eşti mulţumit de spaţiul în care evoluezi, fie că e vorba de propria ta locuinţă, fie că e vorba de locul de muncă, de spaţiul unde te duci în fiecare dimineaţă. Se resimte o atmosferă pozitivă în jurul tău, ceea ce te ajută să lucrezi cu pasiune, cu plăcere, cu spor, şi dacă mai atragi alături de tine şi alte persoane cu acelaşi chef de muncă şi cu aceleaşi interese, succesul este din ce în ce mai aproape.
Dar atenţie: multe din reuşitele acestei zile depind de spaţiul în care te afli, ca atare aruncă o privire în jurul tău să vezi dacă toate sunt în regulă. Lumina e potrivită? Aerul e proaspăt? Sunetele care se aud sunt la volumul sau tonalitatea adecvată? Biroul e confortabil? Da, toate aceste detalii vor avea un rol în reuşita planurilor începute, deci nu le neglija!

Horoscop 8 octombrie 2018 CAPRICORN
Eşti la mijloc între două direcţii, dar nu ştii foarte bine, deocamdată, căreia să i te dedici. Dacă ai putea, o vreme ai merge pe ambele planuri simultan, lucru pe care cineva ca tine îl poate face cu succes, dar tot va veni un moment în care va trebui să alegi doar una din aceste variante, deocamdată lasă-te dus de val încotro vrea el, fără a te decide, pentru că în tot acest timp mai acumulezi informaţii şi detalii care te vor ajuta, într-un final, să iei o decizie. Nu te grăbi să extragi o concluzie, pentru că aceste două proiecte deocamdată merg bine în paralel.

Horoscop 8 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Ai toate şansele să-ţi vezi un mare vis împlinit, dar primul pas către acest scop e să-l vezi cu ochii minţii deja materializat. Construieşte în gând, în inimă, în suflet ceea ce ai dori să existe aievea în viaţa ta, pentru că aşa transmiţi Universului ce îţi doreşti cu adevărat.
Ai putea întâlni azi pe cineva care îi împărtăşeşte visul, care a reuşit să şi-l împlinească pe al lui, cândva, şi acum oferă sfaturi concrete pentru a te ajuta să-l îndeplineşti şi pe al tău cât mai repede. Urmează-i îndrumările, pentru că el vorbeşte din proprie experienţă. Oferă o reţetă de succes ca să nu mai rătăceşti şi tu pe căi lăturalnice în drumul tău spre visul cel mare.

Horoscop 8 octombrie 2018 PEȘTI
Îţi faci serioase procese de conştiinţă pentru că te afli într-un punct în care nu ai voie să faci greşeli, nici să te joci, nici să te abaţi de la reguli. Ţi se cere concentrare şi atenţie, probabil având în faţa ta documente importante, cifre sau alte detalii foarte riguroase pe care trebuie să le respecţi întocmai.
Acum poţi arăta cât de serios ţi-ai făcut temele şi cât de atent le-ai rezolvat pe toate înainte, deoarece eşti într-un moment în care se văd rezultatele muncii tale depuse până acum.
Laşi o impresie foarte bună oriunde te-ai prezenta prin funcţia ta oficială, lumea te apreciază pentru modul matur în care îţi onorezi îndatoririle, şi e firesc să fii din ce în ce mai mulţumit de tine când vezi că bine se aranjează toate pe făgaşul normal. Mergi mai departe în acelaşi fel: aşa e just, legal, perfect pentru tine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 9 Oct - 8:43

Horoscop 9 octombrie 2018 BERBEC
Eşti într-o pasă bună ce te avantajează, mai tonic şi mai optimist ca de obicei. Parcă ai fi la un început de drum într-o relaţie promiţătoare, pentru că ai în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucând rol de „hei-rup” în cazul unei situaţii în care dai semne de oboseală sau de plictiseală.
Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieşind proiecte deosebite. Ai numai de câştigat de pe urma acestei cunoştinţe, deci fă tot posibilul să-i intri în graţii. Ai contacte frecvente şi importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parcă s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o laşi.

Horoscop 9 octombrie 2018 TAUR
Este o perioadă bună în plan financiar, te-ai putea bucura atât de sumele obişnuite de bani, cât şi de nişte recompense suplimentare. Îţi permiţi nişte cumpărături pe care ţi le doreşti de multă vreme, poate o investiţie în imaginea ta publică, cea care atrage atenţia asupra ta.
Vei primi veşti importante legate de situaţia materială viitoare, existând mari şanse ca bugetul să se îmbunătăţească simţitor printr-o mărire de salariu sau o promisiune în perspectivă, pe care abia aştepţi să o obţii pentru că simţi că aduce o senzaţie de confort, de bunăstare, poate chiar de fericire în viaţa ta.

Horoscop 9 octombrie 2018 GEMENI
Relaţia de iubire capătă din ce în ce mai multă stabilitate. A trecut vremea incertitudinii şi a tatonării, ajungi la un răspuns clar prin care ştii exact dacă poţi avea încredere în partener.
Ajungi la concluzia că e nevoie de un angajament oficial pentru a fi mai sigur de viitorul relaţiei, de aceea te gândeşti la un pas major: la logodnă, la căsătorie sau la o promisiune însoţită de dovezi palpabile prin care te arăţi dispus să vă creaţi un drum comun împreună.

Horoscop 9 octombrie 2018 RAC
Bucură-te şi de cele mai mărunte lucruri frumoase care îţi ies azi în cale. Nu aştepta evenimente ieşite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni şi din mărunţişuri. Comportă-te ca un copil care descoperă în jurul lui atât de multe lucruri minore, dar atât de frumoase care îl fac să se simtă bine.
Joacă-te cu un dram de inocenţă, nu pune la suflet nimic ci descoperă ceea ce, ca om mare, nu ai timp să observi: o pisicuţă la geam, o floare apărută pe un strat, un nor de formă ciudată pe cer. Ai să vezi că astfel de atitudine, uşor infantilă, dar relaxată, te bine dispune imediat!

Horoscop 9 octombrie 2018 LEU
Visele pe care le construieşti acum îi vizează pe toţi cei dragi, de aceea ar fi bine să-i atragi şi pe ei alături de tine, pentru a construi împreună. Tu poate doar propui ideea iniţială, după care se vor alătura şi ceilalţi membri ai familiei cu alte şi alte idei suplimentare, ca în final să se nască un plan bine conturat.
Ajută-i să-şi pună toţi mintea la contribuţia, să-şi exprime clar dorinţele şi scopurile, pentru că veţi naşte, laolaltă, un plan detaliat care va evolua foarte bine. Nu trebuie să duci singur tot greul viitorului, ci să-i stimulezi şi pe ceilalţi să-şi aducă în felul lor contributia pentru un succes comun de toată frumuseţea.

Horoscop 9 octombrie 2018 FECIOARĂ
Nu-i picta pe cei din faţa ta în alte culori decât merită, pentru că a privi realist relaţiile în care eşti implicat te ajută să le dezvolţi pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din faţa ta, ca atare cunoaşte-l mai bine înainte de a-l caracteriza şi eticheta.
Azi ai putea fi tentat să-l priveşti prin nişte ochelari care îi schimbă acestuia culoarea, deci dă jos ochelarii şi vezi cu ochii tăi, aşa cum e el cu adevărat. Nimeni nu e perfect, tot aşa cum nimeni nu e demn de critică pe nedrept, deci fii just în aprecieri.

Horoscop 9 octombrie 2018 BALANȚĂ
Eşti obligat să reacţionezi rapid în situaţii urgente. Nu ai timp nici să analizezi situaţia, nici să stai să te gândeşti ce e mai bine pentru tine, deci fii pe fază şi nu pierde vremea meditând.
Dacă nu eşti suficient de spontan, altul va fi mai iute decât tine şi va obţine ceea ce ţi se oferă acum cu un mic efort de voinţă. Orice competiţie cu tentă intelectuală te poate avea printre învingători, pentru că îţi merge mintea brici şi găseşti imediat răspunsurile sau soluţiile cele mai bune.

Horoscop 9 octombrie 2018 SCORPION
Toate problemele vin şi trec, sunt evenimente ciclice în viaţa oricui, de aceea nu are rost să-ţi torni cenuşă în cap dacă azi treci printr-o astfel de situaţie. Nu e nici prima nici ultima oară când trăieşti un astfel de moment cu o încărcătură energetică predominant negativă, dar există ceva bun în toate.
Fără câte un mic motiv de suferinţă, din când în când, nu ai lua măsurile care se cer pentru a echilibra balanţa în viaţa ta. Dacă toate ar curge lin şi frumos, te-ai mulţumi cu acea stare de fapt, ori, câte un mic cutremur, ca cel de azi, cere de la tine gesturi decisive.

Horoscop 9 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Tu ai principii foarte ferme pe care te bazezi, nu îţi schimbi opinia de la o stare la alta, după cum bate vântul. Dacă ai spus ceva, aşa rămâne, şi-ţi susţii punctul de vedere până în pânzele albe. S-ar putea să auzi de la unii că e semn de încăpăţânare, de rigiditate, de teamă de schimbare, dar nu e nimic din toate acestea: e o împământare a ta în ceea ce crezi cu adevărat!
Nu te abaţi de la propriul tău adevăr şi lupţi pentru a-l demonstra prin cele mai corecte mijloace. Nu accepţi ca altul să pună la îndoială declaraţiile tale cât timp sunt documentate, argumentate şi susţinute cu dovezi clare!

Horoscop 9 octombrie 2018 CAPRICORN
Poate apărea şansa unui împrumut oficial de la o bancă sau altă instituţie de profil sau intri în posesia unui onorariu pentru o muncă prestată deja, sumă ce ţi de cuvine de drept. Te bucuri de nişte bani promişi de ceva vreme.
Orice ai face, trebuie să respecţi legea, condiţiile impuse, să nu te abaţi de la corectitudinea acţiunilor financiare pe rol, pentru că, în caz contrar, aceasta poate fi şi o zi a penalităţilor, în care orice neregulă poate fi depistată şi sancţionată imediat.
Ajungi în faţa unei echilibrări financiare: ori ceva în plus, ori ceva în minus, exact cât e nevoie pentru a ajunge pe linia de plutire.

Horoscop 9 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Trebuie să lucrezi pe două planuri complet diferite şi fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi să nu le combini, să nu aduni mere cu pere, ci să te apuci de unul din planuri, să-l duci la îndeplinire, şi abia după aceea să te gândeşti la celălalt.
Lucrând pe două fronturi rişti să le strici pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea te poţi concentra să faci mai multe deodată. Dacă insişti să le cari pe amândouă după tine în acelaşi timp, la final nu vei fi mulţumit de niciunul! Alege.

Horoscop 9 octombrie 2018 PEȘTI
Dacă dai acum startul unei acţiuni îndrăzneţe, sub imperiul nerăbdării şi ai impulsivităţii, vei dori şi rezultate imediate, or nimic nu se clădeşte peste noapte.
Da, important e şi tonusul cu care dai startul acestei acţiuni, dar încearcă să-ţi dozezi mai bine eforturile, ca nu cumva să-ţi pierzi interesul şi entuziasmul acesta de început când vei descoperi că totuşi e cale lungă până departe.
Educă-ţi răbdarea, demonstrează că te-ai maturizat şi nu te comporta ca un copil care vrea o jucărie, acum, imediat! Vei ajunge acolo, fii sigur de asta, deci menţine acest elan creator până la capăt, dar conştient că e o acţiune care necesită răbdare şi evoluţie lentă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 10 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Mier 10 Oct - 8:58

Horoscop 10 octombrie 2018 BERBEC
Nimic nu se naşte din nimic, ca atare, ca să ajungi la nivelul la care visezi, trebuie să şi faci ceva. A aştepta un miracol din cer e cel mai nepotrivit gest pe care îl poţi face ca atare creează-ţi un plan de acţiune care să te ducă spre scopul visat.
Poate eşti într-o pasă plictisită, decepţionată, în care ţi-ai pierdut încrederea şi interesul faţă de acel vis, dar dacă iei taurul de coarne şi treci la acţiune, vei vedea că visul tău începe să se contureze din ce în ce mai clar.
Cel mai greu moment este acela când spui start, pentru că reuşita va apărea mult mai repede datorită iniţiativei!

Horoscop 10 octombrie 2018 TAUR
Lasă orice activitate pentru altădată, pentru că azi nu eşti în cea mai bună formă fizică pentru a face faţă cu brio provocării.
Ai nevoie de linişte, de calm, de odihnă cât mai multă! Dacă vei renunţa la muncă, de orice natură ar fi ea, vei vedea că mintea ta se limpezeşte, că inima se linişteşte, şi în final starea de bine se va reflecta în tot organismul.
Nici nu-ţi vine a crede de cât de puţin ai nevoie pentru o relaxare totală, şi primul lucru care trebuie făcut e să laşi orice activitate solicitantă deoparte, ca şi cum n-ai avea nimic de făcut. Linişte, deci, plus un dram de comoditate şi de dezinteres faţă de tot ce te-ar putea scoate din această zona de zen!

Horoscop 10 octombrie 2018 GEMENI
Mintea ta e motorul principal al tuturor acţiunilor interesante de astăzi. Ideile tale vin ca pe bandă rulantă, pentru că eşti foarte stimulat mental.
De fapt, stai excepţional la capitolul asociaţii de idei, pentru că fiecare idee naşte alta şi alta şi tot aşa, încât această zi ar fi excelentă dacă ai folosi-o în acest scop: pentru strategii, pentru proiecte la nivel teoretic, pentru a găsi soluţii inteligente, pentru că mintea ta merge brici!
Una din ideile care se naşte azi va pune stăpânire pe tine şi te va stimula într-atât de mult încât vei porni într-o direcţie incitantă care va avea rezultate imediate.

Horoscop 10 octombrie 2018 RAC
Ca să ajungi acolo unde ţi-ai propus, ai şi nişte condiţii de respectat, pentru că nu ţi se oferă nimic pe tavă. Trebuie să respecţi nişte criterii, să accepţi unele reguli impuse de alţii mai puternici, dar vei vedea că merită să faci acest lucru.
Condiţiile ce se cer respectate sunt acceptabile, nu e un compromis chiar atât de mare de făcut, ca atare fă cum ţi se spune şi vei fi răsplătit.
Nu poţi fi doar tu, întotdeauna, conducătorul unei acţiuni, ci mai trebuie să te supui şi ordinelor altuia, dar cel care îţi spune azi ce trebuie să faci are interese similare cu ale tale şi îţi seamănă în mare măsură. Îl poţi asculta şi urma cu încredere.

Horoscop 10 octombrie 2018 LEU
Eşti conştient de unicitatea ta şi parcă torni şi mai mult gaz pe foc, pentru că îţi place să şochezi. Unii spun despre tine că eşti un rebel, că nu te supui niciunei reguli, alţii spun că eşti excentric şi faci risipă de calităţi.
Tu fii aşa cum eşti, nu încerca să te supui altora, nici să fii cum îţi cere societatea, deoarece exact acesta e atuul tău: originalitatea.
Tu nu ai nevoie să ţi se spună cum eşti, pentru că îţi cunoşti foarte bine valoarea şi ai încredere în ea. Sunt multe momente când imaginaţia te pune cel mai bine în lumină, deci te foloseşti de excentricitatea ta cu succes.

Horoscop 10 octombrie 2018 FECIOARĂ
Lupta ta pentru a demonstra adevărul dă roade şi acum poţi jubila în voie că ţi se dă dreptate. Continuă pe aceeaşi cale, adună dovezi, scoate de la naftalină mărturiile sau informaţiile care vor demonstra că adevărul e la tine şi nimeni nu ţi se mai poate opune.
Ai atras alături de tine şi alţi oameni care cred în acelaşi adevăr şi vă uniţi cu toţii forţele pentru a avea câştig de cauză.
De data aceasta vei găsi ac de cojocul celor care umblă cu cioara vopsită sau încearcă să arunce vini asupra ta pe nedrept, dar nu te laşi până nu obţii victoria prin mijloacele cele mai corecte. Insistă să lupţi pentru principiile în care crezi cu tărie sau pentru ce ţi se cuvine de drept!

Horoscop 10 octombrie 2018 BALANȚĂ
Te integrezi foarte bine în grupul larg de persoane care s-a adunat în jurul tău, pentru că aveţi un scop comun şi vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi sens. Vă stimulaţi unii pe alţii, pe apreciaţi reciproc ideile şi contribuţia, şi când toţi vâsliţi în acelaşi ritm şi cu aceeaşi implicare, şi rezultatele vor fi pe măsură.
Eşti în faţa unui nou început care vă va satisface pe toţi, deopotrivă, dar eşti conştient că fără o contribuţie colectivă şi echitabilă, nu puteţi ajunge acolo unde v-aţi propus. Dialogaţi, comunicaţi, conlucraţi, pentru că ideile cele mai bune apar din schimbul permanent de păreri. Te simţi bine în acest mediu, pentru că gândiţi la fel.

Horoscop 10 octombrie 2018 SCORPION
Ţii în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu ai reuşit până acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ţi recăpăta finalmente liniştea şi buna dispoziţie.
Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste bună, o şansă de împăcare cu cineva, o rezolvare tardivă la o problemă mai veche, deci nu-ţi turna cenuşă în cap pentru cine ştie ce eşec care te macină, pentru că soluţiile vin de unde nici nu te aştepţi. Te vindeci de supărare şi pesimism, ca prin farmec!

Horoscop 10 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Schimbarea mult visată stă chiar în mâinile tale, deci priveşte-te cu mai multă atenţie şi descoperă singur încotro merită să-ţi muţi punctul de referinţă, sensul spre care îţi vei îndrepta azi atenţia va aduce, mai apoi, unele dintre cele mai spectaculoase noutăţi şi evenimente, dar cel mai dificil moment este, desigur, decizia!
Nu te grăbi să spui ce ai ales, fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui, că ar fi păcat să porneşti ceva cu mult avânt şi să descoperi, mai târziu, că nu aveai suficientă benzină în rezervor. Dacă eşti sigur că ai toate instrumentele potrivite pentru această nouă călătorie, hai, la drum!

Horoscop 10 octombrie 2018 CAPRICORN
Discuţiile pe care le porţi cu cei dragi din familie au un rol major pentru a ajunge la unele concluzii benefice pentru toţi. Descoperi cât de multe aveţi în comun, că vă înţelegeţi de minune asupra unor subiecte, că ştiţi să vă puneţi laolaltă puterile pentru a ajunge la un scop comun.
Această minunată armonie merită valorificată din plin în acţiuni comune la care să-şi aducă toţi ai casei contribuţia, că nu se ştie când veţi mai fi atât de uniţi, de compatibili, de toleranţi unii cu alţii.
Arăţi imensă înţelegere partenerului tău de viaţă sau copiilor tăi, aspect ce construieşte terenul paşnic cel mai favorabil unor activităţi comune de succes.

Horoscop 10 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Succesul la care ajungi astăzi îţi oferă minunate motive de satisfacţie cu privire la ceea ce faci. Reuşita de acum te motivează să mergi şi mai departe, să urci şi mai sus, acordând mai multă atenţie asupra auto-perfecţionării tale.
Când vezi de ce eşti în stare, parcă te concentrezi şi mai serios asupra ţelurilor tale şi îţi stabileşti obiective din ce în ce mai înalte.
Poţi şi mai mult, dar pentru a urca pe următoarele trepte, e nevoie de o continuă acumulare de informaţii, de experienţe, devenind din ce în ce mai bun în acel domeniu. Continuă-ţi, aşadar, procesul de dezvoltare şi desăvârşire pe care l-ai pornit!

Horoscop 10 octombrie 2018 PEȘTI
Nu te compara cu ceilalţi pentru că tu ai sigur un as în mânecă de care vei şti să profiţi la momentul oportun. Te afli într-un anturaj în care toţi au ceva specific lor, ceva ce îi evidenţiază şi îi recomandă, şi la fel e şi în cazul tău! Ai tendinţa de a te la faptele celor din jur şi, prin comparaţie, să-i vezi pe ei net superiori ţie, ceea ce nu e deloc adevărat.
Deşi ai da randament mai bun pe cont propriu, nu te teme azi să te alături unui grup mai larg de persoane şi nu-i privi pe ei ca pe cei mai grozavi oameni din lume, pentru că nici tu nu eşti cu nimic mai prejos. Şi tu ai atuurile tale, deci merită să faci un pas în faţă cu încredere şi să arăţi la ce eşti TU cel mai bun.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 11 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Joi 11 Oct - 9:03

Horoscop 11 octombrie 2018 BERBEC
Neatenţia te va costa mult, deci, înainte de a porni un proiect, gândeşte-te la consecinţe. Eşti tentat să tratezi totul ca pe o joacă, de parcă nu ai avea nimic de pierdut dacă iei totul peste picior, dar efectele superficialităţii tale vor ieşi la un moment dat la iveală. ‘îşi poţi ştirbi reputaţia de bun profesionist.
Poţi spune o vorbă aiurea greu de reparat. Poţi face o glumă proastă care poate deranja enorm pe cineva care nu prea gustă umorul tău. Ca atare fii atent exact la acele lucruri pe care le consideri nesemnificative, pentru că pot avea efecte mai mari decât ai putea crede!

Horoscop 11 octombrie 2018 TAUR
Abordezi o atitudine falsă în urma unui eveniment care nu s-a terminat aşa cum ai fi dorit, dar nu vrei să recunoşti nici în ruptul capului că ai fi rănit sau dezamăgit. Pe cine vrei să păcăleşti? Cineva te cunoaşte atât de bine că simte imediat în comportamentul tău că se petrece ceva neplăcut.
Acceptă-i compasiunea, apropierea, sfaturile, pentru că vei vedea că te vei simţi mult mai bine după ce îţi vei elibera supărarea într-o discuţie între patru ochi. Spune-i ce te doare şi vei scăpa de un mare stres!

Horoscop 11 octombrie 2018 GEMENI
Dacă odată a mers o anumită soluţie, ea poate avea efecte bune şi acum, deci priveşte înapoi cu detaşare şi adu-ţi aminte ce anume ai făcut cândva şi mai încearcă odată. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merită să-l repeţi ori de câte ori este nevoie.
Nu merită să pierzi vremea cu alte experimente, când ai la îndemână o reţetă de succes care a avut rezultate excelente. Priveşte înapoi, trece în revistă paşii urmaţi şi nu te abate de la o cale care a fost eficientă şi altădată. Nu trebuie să schimbi ceva ce a mers bine, ci doar să repeţi totul întocmai.

Horoscop 11 octombrie 2018 RAC
Primeşti exact veştile de care aveai nevoie pentru a redresa o situaţie pe care o făceai să pară mai gravă decât era în realitate. Când vezi acum ce simplu este, parcă îţi vine să şi râzi, dar numai tu ştii cât de dificil ţi s-a părut cât timp ai fost direct implicat. Acum e o plăcere să discuţi despre cât de responsabil le rezolvi tu pe toate.
Consideri că prin ceea ce ai trecut nu a fost deloc o greşeală, ci dimpotrivă, o lecţie bine înţeleasă şi o provocare rezolvată cu brio cu care te vei putea mândri multă vreme de acum încolo. Totul s-a clarificat şi eşti mulţumit că ai trecut prin asta!

Horoscop 11 octombrie 2018 LEU
Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru că vei descoperi într-o zi că ceea ce ţi se reproşează acum, chiar şi cu ton ridicat, este purul adevăr. Dacă iei acum măsurile care se cer, vei putea repara la timp o situaţie din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai târziu, ca atare nu fugi de adevăr, chiar dacă deranjează.
Ia taurul de coarne acum şi acceptă schimbarea obligatorie, fără a considera totul nici ghinion, nici pedeapsă, ci şansa justă de a redresa situaţia în cel mai corect mod. Repararea greşelii este şansa ta de a te dezvolta, altfel rămâi blocat într-un punct mort.

Horoscop 11 octombrie 2018 FECIOARĂ
Deşi nu suporţi să taci când ai avea atâtea să spui, de data aceasta îţi pui singur lacăt la gură, conştient că tăcerea e, de data aceasta, de aur, deci cea mai bună abordare.
Poate te afli în preajma unei persoane care acaparează toată discuţia şi nu-ţi mai găseşti şi tu loc să spui ce ai în minte, sau poate celălalt stă la pândă să te prindă cu cea mai mică greşeală ca apoi să te pună la index.
Ajungi la concluzia că soluţia cea mai bună, în această situaţie, e să rămâi cuminte în banca ta, reprimându-ţi toate vorbele. Aştepţi să ţi se dea cuvântul altădată!

Horoscop 11 octombrie 2018 BALANȚĂ
Nu te lăsa învins de critici sau de reproşurile care vin către tine pe diverse tonuri. Ai alături de tine oameni nervoşi, puşi pe ceartă, şi tu intri în colimatorul lor de la te miri ce.
Dar nici tu nu eşti prea blând sau prea amabil, ci sari şi tu la atac, pe de o parte pentru a-ţi apăra punctul de vedere pe care ceilalţi îl judecă, şi pe de altă parte şi pentru că ai un as în mânecă ce merită folosit pentru o victorie totală.
Cu cât tonul lor devine mai agresiv, cu atât devii şi tu mai bătăios, pentru că nu suporţi să-ţi spună alţii ce să faci.

Horoscop 11 octombrie 2018 SCORPION
Un final de drum nu e un capăt de ţară, ba dimpotrivă, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla în acest moment. Probabil nu aveai curajul să spui gata, până aici, dar azi ţi se oferă soluţia pe tavă, la ţanc pentru a încheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de câştigat.
Îţi era teamă să renunţi, nu aveai forţa de a spune stop, dar acum, că se ivesc condiţiile optime pentru un final în beneficiul tău, profiţi de ocazie şi pui punct acelei situaţii care nu mai avea nimic de oferit. Mâine te apuci de altceva!

Horoscop 11 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan.
Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice! Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

Horoscop 11 octombrie 2018 CAPRICORN
Din trecut îţi extragi dorinţa de a te apuca de o acţiune interesantă. Nu e nouă, te-ai mai ocupat şi altădată de ceva similar şi pentru că atunci a mers foarte bine, speri să repeţi succesul încă o dată.
Ai toate şansele să reeditezi reuşita de odinioară cu care încă te mândreşti, pentru că iată, primeşti o a doua şansă!
Trebuie doar să-ţi aduci aminte cum ai dus la bun sfârşit această provocare atunci, pentru că poţi relua exact reţeta de odinioară pentru rezultate la fel de bune.

Horoscop 11 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Verdictul pe care îl primeşti azi în urma unui conflict puternic te favorizează şi e normal să fii mulţumit de rezultate. Consideri că ţi s-a făcut dreptate şi jubilezi în sinea ta şi în faţa inamicilor care ţi-au pus doar beţe în roate.
A meritat să ai răbdare, să lupţi cu toate puterile pentru a-ţi demonstra nevinovăţia şi a primi din nou ceea ce ţi se cuvine, dar nu te culca totuşi pe laurii victoriei. Riposte mai pot veni şi de acum înainte din partea celor care tot mai consideră că li se cuvine ceea ce ai obţinut tu pe merit.

Horoscop 11 octombrie 2018 PEȘTI
Bazează-te în totalitate pe feelingul tău, pe intuiţie, pe ceea ce simţi în adâncul sufletului, pentru că nu te înşeală!
Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile şi dincolo de aparenţe, ca atare vei simţi de la o poştă dacă un om e bun sau e rău, dacă o acţiune are sau nu şanse de izbândă, dacă sensul în care mergi duce undeva.
Lasă-te complet pe seama acestor simţăminte cu totul aparte, pentru că ele îţi vor transmite exact ce trebuie să faci. Nu cere păreri sau sfaturi de la alţii: tu eşti propriul consilier perfect!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 12 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Vin 12 Oct - 9:28

Horoscop 12 octombrie 2018 BERBEC
Unii îşi folosesc autoritatea în orice împrejurare, chiar şi în cele mai banale acţiuni, deci să nu te mire că se mişcă în jurul tău nervi descătuşaţi, cuvinte aspre sau comentarii acide pe marginea celor mai insignifiante subiecte.
Unii nu-şi dau seama cât de agresivi pot fi, de aceea tu trebuie să dai primul dovadă de toleranţă şi un dram de indiferenţă când dai piept cu astfel de oameni.
Unii nu ştiu altceva decât s-o facă pe durii, fără să-şi dea seama că agresivitatea lor are efecte negative asupra celor din jur. Trebuie să te protejezi de ei, deci stai departe de astfel de medii.

Horoscop 12 octombrie 2018 TAUR
Ceva din interiorul tău îţi spune să nu duci mai departe un plan care a început să scârţâie. E semn că trebuie să faci unele modificări la ceea ce făceai, că sensul în care mergi nu duce nicăieri sau se va împotmoli când îţi va fi lumea mai dragă.
Nu ceilalţi sunt cei care îţi oferă azi cele mai bune sfaturi, ci chiar intuiţia ta, mult mai limpede şi mai ascuţită, dar şi mult mai tranşantă.
Ea îţi zice: opreşte-te, cei din jur îţi spun să mai încerci, să vezi încotro te îndrepţi, dar de data aceasta vocea interioară e mai sonoră şi are dreptate. Ascult-o doar pe ea!

Horoscop 12 octombrie 2018 GEMENI
La mintea logică şi organizată cu care eşti înzestrat, azi se mai adaugă un mare atu: o creativitate bogată! Dacă le vei corobora într-un sens comun, ai putea avea parte de succese deosebite, pentru că mintea şi imaginaţia pot scoate la iveală adevărate capodopere.
Evident, nu trebuie să fie planuri măreţe şi megalomanice, ci chiar şi cele mai banale aspecte ale vieţii de zi cu zi pot beneficia de aceste resurse minunate pentru a găsi soluţii creative şi inteligente deopotrivă.
Dacă dai examene, lucrări, scrii sau vorbeşti în faţa publicului, te bazezi atât de cunoştinţele tale bogate dar şi pe un talent grozav de a pune în pagină sau în scenă informaţia.

Horoscop 12 octombrie 2018 RAC
Nu prea poţi face un pas mai departe dacă te înconjori de oameni leneşi, trişti, pesimişti, negativişti, ca atare. Dacă vrei ceva de succes, alege-ţi cu exigenţă tovarăşii.
Azi ai în jurul tău persoane care te trag mai mult înapoi, care aşteaptă doar să li se dea şi să li se facă, care se arată neputincioşi şi săraci în idei, ca atare de aici trebuie să înceapă reuşita ta: în a-ţi găsi cei mai buni parteneri de muncă.
Vei simţi imediat dacă mediul în care intri e pozitiv sau negativ, ca atare nu accepta chiar orice. Degeaba eşti tu plin de elan şi de creativitate dacă ceilalţi spun nu se poate sau nu e bine la tot ce propui, deci te descurci mai bine fără ei!

Horoscop 12 octombrie 2018 LEU
Te afli într-un mediu animat, cu personalităţi foarte diferite cu care trebuie să relaţionezi. Vei descoperi o reală plăcere să faci echipă cu nativii din celelalte zodii de foc, care sunt, astăzi, cei mai buni tovarăşi ai tăi.
Te stimulează, îţi dau încredere, te împing de la spate, iar tu, la rândul tău, le oferi lor o oarecare stare de linişte şi bucurie prin simpla ta prezenţă.
Fă în aşa fel încât să-ţi petreci ziua în compania celor entuziaşti şi dinamici, pentru că împreună veţi avea o zi de milioane: incitantă, veselă, tonică.

Horoscop 12 octombrie 2018 FECIOARĂ
Fii foarte atent la sfaturile pe care le primeşti azi din mai multe părţi, pentru că ele pot fi startul către o direcţie complet nouă. Nu te baza doar pe propriile idei şi soluţii, pentru că alternativele cele mai bune vin acum de la cei care au trecut şi ei, deja, prin situaţia cu care te confrunţi tu acum.
Ei au încercat deja toate posibilităţile până au ajuns la concluzia pe care ţi-o oferă azi sub formă de sfat sau chiar ca o mână de ajutor de care poţi beneficia cu încredere. Ei nu-şi dau, aşa, cu părerea, ci ceea ce spun e deja varianta optimă pentru ceea ce ai tu de rezolvat.

Horoscop 12 octombrie 2018 BALANȚĂ
Treci printr-un moment în care trebuie să arăţi cât de puternic eşti, cât de pregătit eşti în faţa unei noi provocări, cât de serios priveşti lucrurile. Nu e cazul să fii sensibil, să te temi de ceea ce urmează, să te laşi condus sau intimidat de alţii aparent mai puternici, ci e momentul tău de maximă luciditate şi de curaj în care îţi poţi demonstra supremaţia.
Eşti cel mai bun, nu ai motive să te îndoieşti de acest adevăr, deci rupe orice bariere care te mai ţin pe loc şi fă un pas în faţa tuturor cu încredere. Eşti stăpân pe situaţie, deţii toate informaţiile de care ai nevoie în acest sens, dar îţi mai trebuie doar un strop de tupeu ca să te pui şi mai mult în valoare.

Horoscop 12 octombrie 2018 SCORPION
Lasă-ţi inima să respire din nou, pentru că ai ţinut-o închisă într-o zonă obositoare care a lăsat urme asupra ta. E momentul să te descătuşezi de emoţiile negative în care ai stat captiv de bună voie, deşi ai fi putut lupta cu aceste stări nefaste. Luptă cu depresia, cu tristeţea, cu senzaţia că nimeni nu te iubeşte, pentru că te înşeli!
E doar un moment mai sensibil pentru inima ta, şi pentru că orizonturile sunt înnegurate, ai tendinţa de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag este alături de tine pentru a-ţi distrage atenţia de la ceea ce te apasă, totul e să-l laşi să te ajute.

Horoscop 12 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
O vreme ai stat pe margine aşteptând nici tu nu ştii ce anume, dar azi iei taurul de coarne şi faci un mare salt înainte, ieşind din zona de confort.
Nu trebuie să aştepţi pasiv să se întâmple o minune, ci succesul depinde numai de propria ta voinţă. Depăşeşte-ţi propriile temeri, limite, incertitudini şi fă un pas în faţă, pentru că primul pas e cel mai greu, după el vine o întreagă poveste.
Este un moment excelent să-ţi pui voinţa la treabă, pentru că nu aşteptarea cuminte de pe margine e soluţia în situaţia de faţă. De tine depinde să dai startul curajos într-o nouă aventură, chiar dacă nu e deloc una simplă.

Horoscop 12 octombrie 2018 CAPRICORN
Fiecare problemă are o soluţie, ca atare nu merită să pierzi timp şi energie analizând-o pe toate părţile la nivel teoretic. E vremea să pui mâna pe unelte şi să faci ceva concret, pentru că depăşirea unui impas ţine de acţiune, nu doar de vis sau intenţie.
Ceea ce începi azi poate avea efecte benefice mâine, pentru că un impas nu e altceva decât o oportunitate de a trece la fapte.
Nimic nu te ţine pe loc, nici nu e un capăt de drum, ci fiecare moment de pe parcurs devine startul spre alt nivel în ceea ce ai pornit. Ai ajuns într-un punct critic? Nu-i nimic: ia o decizie fermă şi treci la etapa următoare!

Horoscop 12 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Simţi o mare apăsare pe inimă din cauza unei dezamăgiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta să cântăreşti acest gol atât de mult, pentru că e o tristeţe trecătoare ce poate fi imediat compensată cu altceva.
Dacă ai fi mai atent, ai descoperi că, deşi din direcţia de unde aşteptai un miracol nu apare nimic, ţi se oferă în schimb altceva, poate la fel de bun, dar pe care eşti tentat să-l respingi pentru că nu seamănă cu ceea ce visai.
Ba da, poate fi un înlocuitor la fel de bun care îţi va diminua greutatea de pe inimă, dar depinde numai de tine să accepţi ce ţi se oferă. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Horoscop 12 octombrie 2018 PEȘTI
Ai impresia că lumea nu te înţelege corect, deşi faci eforturi mari pentru a-ţi exprima punctul de vedere cu luciditate. Nu e o chestiune de percepţie a informaţie, ci de receptare a emoţiilor, pentru că nici tu nu le transmiţi în cea mai clară formă, dar nici ei nu fac nimic să-şi deschidă inima mai larg ca să le primească.
Nu te aştepta nici la semnale prea vii de afecţiune, nici la vorbe prea calde, pentru că azi fiecare e concentrat pe propriile probleme, fără să acorde atenţie celor din jur. Mai degrabă tu reuşeşti să te apleci asupra nevoilor altora, decât să încerce vreunul din preajma ta să te asculte cu inima.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 15 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Lun 15 Oct - 9:25

Horoscop 15 octombrie 2018 BERBEC
Ai curaj să visezi, să trasezi o direcţie de evoluţie a planurilor tale, pe câteva zile sau luni de acum înainte, pentru că eşti într-un moment în care imaginaţia dă roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care înaintează pas cu pas spre ceea ce va deveni într-o zi realitate.
Primul pas în acest joc de construcţie e să-i dai voie creativităţii să ridice tot ceea ce vrei să obţii. Nu-ţi încorseta inspiraţia, nu pune piedici nici măcar celor mai îndrăzneţe gânduri, pentru că ele sunt totuşi posibile. Eliberează-te de limite, de interdicţii impuse de alţii sau de tine însuţi şi zbori uşor către vârful spre care înaintezi cu elan.

Horoscop 15 octombrie 2018 TAUR
Conştiinţa nu te lasă să faci un lucru cu care nu poţi fi de acord, şi bine faci, altfel ai regreta mai târziu că nu te-ai oprit la timp. Îţi dai seama că acel lucru face cuiva rău, ori ţie, ori altuia, că nu e ceva corect, legal sau moral, că încalcă unele reguli scrise sau nescrise, deci cel mai bine ar fi să spui nu oricărei ispite.
Doar lucrurile deja verificate, bine documentate, care au fost deja aplicate în practică merită puse în valoare azi, ca atare nu emite păreri dacă nu ai la bază şi date certe, nu te apuca de ceva fără să ai informaţii despre evenimente similare de succes. Ai grijă mai ales la tranzacţiile care nu au contracte la bază.

Horoscop 15 octombrie 2018 GEMENI
Totul se învaţă, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanţă fără să exersezi suficient! Eşti abia la începutul unui proiect care evoluează promiţător, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea, pentru că e cale lungă până la apogeul visat.
Important e că în fiecare zi care te duce spre acel ţel mai înveţi ceva important, mai pui o cărămidă la edificiul pe care îl ridici, într-un antrenament riguros şi ambiţios către succes. Nu te opri din această evoluţie, chiar dacă e lentă, dar important e că tot ce acumulezi se adună într-un tot unitar de care eşti mândru. Îţi place cum te formezi, conştient că totul se clădeşte pas cu pas, prin practică.

Horoscop 15 octombrie 2018 RAC
Schimbul de informaţii ca de la maestru la elev se face de câteva ori pe parcursul zilei: ba eşti profesor, ba eşti elev. Treci prin situaţii foarte contradictorii, când ori arăţi lumii cât de priceput eşti într-un anumit domeniu, în timp ce, pe alte planuri, parcă abia acum faci primii paşi.
Totul e să-ţi recunoşti nivelul cu demnitate: acolo unde eşti experimentat şi ai în spate un bagaj bogat de cunoştinţe, vorbeşte cu încredere şi împărtăşeşte şi altora tot ceea ce ştii. Dar acolo unde nu ştii nimic, nu încerca să ascunzi acest lucru, ci admite cu un zâmbet pe buze că eşti novice şi aştepţi lecţii de la alţii.

Horoscop 15 octombrie 2018 LEU
Aşa cum îi vezi tu pe colaboratorii tăi, la fel te privesc şi ei pe tine, semn că ţi-ai găsit nişte companioni buni cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă. Vă apreciaţi la fel de mult unii pe alţii, vă ascultaţi reciproc părerile şi criticile, şi din unirea forţelor voastre se naşte un proiect care va mulţumi pe toată lumea.
Rareori poţi avea asemenea noroc de a găsi oameni care să-ţi semene şi care să te completeze atât de bine, ca atare profită de această perfectă armonizare de idei, de energii, de fapte, pentru a face paşi mari înainte spre un succes comun.

Horoscop 15 octombrie 2018 FECIOARĂ
Te simţi bine în lumea largă, chiar şi printre oameni complet necunoscuţi, pentru că ceilalţi îţi inspiră deplină siguranţă. Vorbeşti extrem de uşor cu oricine, cunoşti oameni pe care îi placi şi îi admiri, oameni care îţi insuflă o personalitate puternică demnă de admiraţie şi respect.
Rareori ai aşa noroc de a întâlni oameni de asemenea calibru, tocmai de aceea vei profita de fiecare moment în care stai în preajma lor. Parcă te încarcă şi pe tine de încredere, de putere, de curaj şi, datorită exemplului lor, eşti pregătit de orice confruntare de forţe.

Horoscop 15 octombrie 2018 BALANȚĂ
Dacă vezi că planurile tale au ajuns într-un punct critic, nu are rost să le duci în acelaşi stil mai departe, pentru că risipeşti energia fără a ajunge la roadele visate. Piedicile de acum, starea aceasta ne derută şi neputinţă care te încearcă sunt de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în planurile tale.
O cât de mică modificare de direcţie, de ritm, de optică, poate genera mai apoi un val întreg de rezultate pozitive. Chiar dacă schimbarea pare acum minoră, aproape insesizabilă, după o vreme va genera alte şi alte schimbări de sens ca într-un final să descoperi că ai evoluat pe un cu totul alt drum decât credeai la început. Schimbă doar o cifră, doar un gând, doar un pas mai într-o parte…

Horoscop 15 octombrie 2018 SCORPION
Viaţa e o şcoală continuă de la care ai ocazia să înveţi noi şi noi lucruri interesante. Nu se vor termina niciodată lecţiile de viaţă, deci fii mereu deschis spre poveţe înţelepte de la cei inteligenţi, de sfaturi practice de la cei bătrâni, de idei salvatoare din cărţi şi manuale.
Nu te opri deci din studiu! Azi însă a venit vremea ca şi tu să predai altora ceva din experienţa ta, pentru că inspiri maturitate, seriozitate, prestanţă, încredere şi multă lume va bate la uşa ta căutând o îndrumare. O vei oferi cu dragă inimă, pentru că ai cunoştinţe solide, bogate, bine documentate din domeniul în care eşti consultat.

Horoscop 15 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Îţi sunt recunoscute talentele în domeniul comunicării, dar azi poţi excela în tot ce este legat de scris. Nimeni nu te întrece când te aşezi la computer şi scrii rapid texte din orice domeniu, dar azi parcă ţi se suflă în cască ce să scrii! E o inspiraţie divină care nici tu nu ştii de ce este alimentată, dar cuvintele vin cu o uşurinţă incredibilă.
Ai putea avea succes maxim dacă munca ta implică acest gen de comunicare, deci pune mâna şi scrie acel mesaj care te poate pune mai bine în valoare. De exemplu o lucrare scrisă sau publicată prin care te remarci în faţa lumii, sau pur şi simplu depui undeva o cerere scrisă care se va soluţiona mult mai repede, semn că ai turnat în acele cuvinte un dram de noroc. Foloseşte acest talent!

Horoscop 15 octombrie 2018 CAPRICORN
Eşti impulsionat de un gând nou, incitant, atractiv, care devine mistuitor pentru o fire pătimaşă ca tine. Nu te laşi până nu-i dai startul şi nu-l pui pe o linie ascendentă ca apoi să-l alimentezi cu multă energie pozitivă ca să evolueze repede spre scopul propus.
Nerăbdarea creşte tocmai pentru că ai maximă încredere în acest ţel şi eşti foarte convins că vei ajunge acolo prin forţe proprii. Nimeni nu te poate opri acum din avânt, eşti mult prea montat în această direcţie şi nu te mai poţi opri până nu ajungi la capăt, la împlinirea marelui tău vis care te atrage ca un magnet irezistibil. E perfectă atitudinea aceasta de învingător convins că poate orice îşi pune în cap!

Horoscop 15 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Iubirea nu înseamnă a-i cere celuilalt să se schimbe pentru a fi aşa cum îţi doreşti tu, ci să-l iubeşti aşa cum e, fără a încerca să-l transformi într-o marionetă.
Vei înţelege asta şi azi, printr-un moment care te sfătuieşte să renunţi la vise, la anumite aşteptări, poate imposibile, la un anumit standard şi să te mulţumeşti sincer cu ceea ce primeşti. Iubirea cere de multe ori renunţări şi compromisuri, dând dovadă de flexibilitate şi capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea că vei primi mai mult decât te aştepţi dacă nu ridici ştacheta prea sus!

Horoscop 15 octombrie 2018 PEȘTI
Luptă cu starea de apatie şi oboseală care te-a copleşit. Nu te simţi în apele tale, aşa e, te apasă emoţii negative, vini sau supărări peste care nu poţi trece, de aceea ai nevoie de ceva care să te scoată din această pasă, iar miracolul… chiar apare!
Totul e ca şi tu să profiţi de şansa care ţi se oferă şi care îţi poate abate imediat gândurile de la ceea ce te frământă. Nu sta singur în această zi şi, dacă nimeni nu te invită la o aventură, fii tu cel care mobilizează gaşca de prieteni sau familia la ceva palpitant care să vă dea tuturor chef de viaţă şi de distracţie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 16 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Mar 16 Oct - 8:59

Horoscop 16 octombrie 2018 BERBEC

Dacă unele lucruri nu au ieşit bine în viaţa ta, nu trebuie să te cramponezi de ele şi să le tot treci în revistă. Eşecurile au şi ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, să nu mai greşeşti şi să-ţi iasă toate ca la carte.
Ai să vezi că visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele tale succese. Nu îţi era dat să primeşti acel lucru sau nu era aşa de bun pentru ce va urma de acum înainte, ca atare aşteaptă cu încredere ce are de oferit viaţa în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna.
Poate fi mai bun deoarece legea compensaţiei lucrează!

Horoscop 16 octombrie 2018 TAUR
Nu te lăsa intimidat de cei din jurul tău care pun la îndoială paşii parcurşi de tine până acum. Nu toată lumea te cunoaşte aşa cum eşti tu, nu oricine are răbdare să asculte cu ce te lauzi din trecutul tău, şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povesteşti.
Nu pune la suflet circumspecţia lor, pentru că unii nu ştiu să aprecieze decât ceea ce fac ei înşişi, ca atare contează să fii tu mulţumit de ceea ce ai realizat, fără să aştepţi neapărat aplauzele celor din jur, deşi alt tonus ai avea dacă lumea ar şi aprecia eforturile depuse de tine. Mai aşteaptă, taci şi faci, şi într-o zi lumea se va convinge.

Horoscop 16 octombrie 2018 GEMENI
Prea te laşi dominat de influenţele negative din jurul tău, când tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu alţii, tu eşti tu, ştii cel mai bine pe ce te poţi baza, or ceilalţi te privesc ca şi cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine.
Capul sus şi scoate la lumină ceea ce deţii şi ceea ce ştii, pentru că asta contează cel mai mult acum. Nimeni nu e ca tine, deci nu-ţi raporta valoarea la a celor care te trag permanent înapoi.

Horoscop 16 octombrie 2018 RAC
Visează, ai curaj să creezi scenarii cât mai fanteziste, lasă imaginaţia să creeze orice vrea, pentru că de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totuşi, ar fi bine să fii discret şi să-ţi păstrezi visele doar pentru tine, deocamdată, ca nu cumva să apară piedici care să-ţi taie tot elanul entuziast de acum.
Imaginează-ţi că eşti o bancă de planuri şi idei, dar acum doar le stochezi, pentru ziua când vei apela la sertăraşele din memoria ta pentru a mai scoate câte o idee la lumină. E o abundenţă de soluţii creative, care te stimulează să mergi şi mai departe.

Horoscop 16 octombrie 2018 LEU
Ai nevoie de un vis nou, de un impuls nou către care să-ţi canalizezi energia iar acest stimulent apare de unde nici nu te aştepţi. Îl poţi considera un cadou superb de la viaţă, un bonus suplimentar faţă de tot ce ai cules până acum, deci ai toate motivele să te bucuri ca un copil de această minunată surpriză.
Meriţi tot ce-i mai frumos şi mai bun, ca atare oferă-ţi acest dar după care inima ta tânjeşte, indiferent despre ce ar fi vorba. Metaforic vorbind, ai voie să te înfrupţi dintr-o cutie întreagă de bomboane de ciocolată fără să te gândeşti la nimic altceva decât la gustul excelent şi la senzaţia de fericire care te încearcă.

Horoscop 16 octombrie 2018 FECIOARĂ
Discută mai mult cu persoana iubită, pentru că este o zi în care multe lucruri până acum incerte pot găsi o soluţie care să vă convină amândurora. Nu refuza dialogul, e nevoie de comunicare sinceră şi deschisă, de ascultarea părerii celuilalt cu raţiune şi detaşare, ca nu cumva să luaţi fiecare, separat, decizii care să nu ţină cont de celălalt.
Chiar dacă, în cuplu, bărbatul va fi cel care are ultimul cuvânt, acesta trebuie să ia decizii în strânsă legătură cu dorinţele femeii de alături, deci staţi amândoi de vorbă cu cărţile pe masă!

Horoscop 16 octombrie 2018 BALANȚĂ
Ca să pui în practică acel proiect pe care îl construieşti în minte de ceva vreme, trebuie să te rupi un pic de activităţile cotidiene. E nevoie de linişte, poate şi de singurătate, ca să te poţi concentra eficient la ce ai de făcut.
Permite-ţi acest răgaz în care să studiezi, să te documentezi, să pregăteşti terenul cu minuţiozitate, pentru că nu e deloc simplu. E un plan de perspectivă în care orice detaliu contează.
Poate lucrezi cu cifre sau bani, poate lucrezi cu resurse care se cer măsurate cu atenţie şi nu ai voie să greşeşti. Eşti foarte motivat să te apleci asupra acestui proiect, pentru că duce acolo unde vrei şi, mai ales, deţii sau atragi toate resursele unui succes deplin. Dar nu şi rapid!

Horoscop 16 octombrie 2018 SCORPION
Nu accepta chiar pe oricine alături de tine. Dacă e să porneşti un parteneriat, ai pretenţii foarte înalte şi ţii cont de istoria celui din faţa ta. Dacă auzi despre el chiar şi cel mai mic detaliu care nu-l pune într-o lumină bună, devii foarte exigent. Nu faci compromisuri când îţi alegi colaboratorii, ci ţii la distanţă orice persoană despre care ai auzit chiar şi cea mai măruntă bârfă nefastă sau cea mai mică greşeală comisă cândva. Nu vrei alături de tine decât oameni ireproşabili, morali, perfecţi dacă se poate, pentru că îţi dai seama că numele tău va fi asociat cu al lor şi nu ai vrea să tragi ponoasele după cine ştie ce trecut sumbru al vreunuia dintre ei.

Horoscop 16 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Pune mâna pe unelte şi începe să construieşti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Că e o afacere de succes sau o investiţie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e să-i dai startul acum, pentru că momentul e excelent.
Fă acest prim pas cu câteva cuvinte cheie în minte, care să te motiveze şi să-ţi alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belşug, prosperitate, abundenţă.
Spune-ţi-le în minte ca un cântec pus pe repeat şi ai să vezi că ele vor genera reuşita la care visezi şi de care te apropii cu ambiţie. Cheamă şi dă voie prosperităţii să intre în viaţa ta!

Horoscop 16 octombrie 2018 CAPRICORN
Nu ai motive să-ţi faci atâtea griji! S-a născut un gând fragil în mintea ta, dar suficient de puternic încât să te irite, ca un ghimpe de frică care nu merită nici măcar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fără nicio problemă, dar acum, pe moment, ţi se pare că e cel mai mare impas din ultima perioadă.
Nici vorbă: ai toate soluţiile potrivite la dispoziţie, totul e să asculţi ce-ţi transmite intuiţia. Ai mai trecut prin astfel de situaţii de multe ori şi de fiecare dată te-ai descurcat de minune, ca atare scoate din memorie cheia potrivită şi deschide uşa către următorul nivel. Lasă frica şi îngrijorarea deoparte, nu sunt pentru tine!

Horoscop 16 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Discuţi cu familia despre planurile de viitor şi îţi place să le iei pe toate la bani mărunţi ca să descoperi pe ce resurse te poţi baza. Fiecare îşi aduce contribuţia cumva, mai pune câte o cărămidă oricât de mică la atingerea acelui scop.
Sunt toate şansele să se aşeze lucrurile exact aşa cum doreai, deci, într-un limbaj mai comun, îţi ies pasienţele de minune! Poate nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că toate elementele îşi găsesc exact locul cel mai potrivit, ca şi cum ar face parte dintr-un plan divin clar stabilit acolo sus pentru tine.
Există o sincronicitate perfectă, o poţi numi soartă, o poţi numi coincidenţă, dar intervine la ţanc pentru ca tu să-ţi vezi dorinţa împlinită.

Horoscop 16 octombrie 2018 PEȘTI
Nu pune la suflet atitudinea cam agresivă a celor din jurul tău, ci întoarce-le orice replică mai acidă cu o ironie, cu o glumă, cu un joc de cuvinte, ca să le arăţi că nu te superi pe ei.
Dacă ar vedea la tine reacţii agresive, ar putea înteţi atacul, pentru că au impresia că aşa au o oarecare putere asupra ta. Vei descoperi că unii nici nu-şi dau seama că sunt nervoşi şi irascibili, ci au această atitudine doar aşa, din spirit de frondă, ca să se pună ei împotriva tuturor, fără un motiv anume.
Fii tu cel care îi înţelege şi tolerează situaţia, adu-ţi aminte cum erai tu la vârsta sau în situaţia lor, şi trece-le cu vederea aroganţa inofensivă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s la data de Mar 16 Oct - 9:26

Pana si astrele imi indica un tonus bun.. nu imi ramane nimic de facut decat sa ma bucrur de viata Shocked
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 16 Oct - 9:46

Asta iti recomand si eu, fara sa citesc in stele Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk la data de Mar 16 Oct - 13:18

Da. Si eu. Da' cand o incepe Jupiter a se foi, iar nebuloasa din Andromeda a se chirci, sa vezi atunci bucurii pe capul Dorinei! Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 17 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Mier 17 Oct - 9:43

Horoscop 17 octombrie 2018 BERBEC
Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispui în faţa unei noi provocări ce ţi se deschide înainte. Fii corect în aprecieri, nu supraestima, dar nici nu subestima ceea ce poţi face, ca să nu trezeşti mai târziu în faţa unui impas.
Primul pas pentru a porni în această nouă direcţie ar fi să arunci o privire foarte clară asupra paşilor parcurşi anterior şi să îţi dai seama ce ştii, ce poţi, ce ai. Nu e în avantajul tău nici să te crezi mai puternic decât eşti, dar nici invers, să-ţi găseşti doar slăbiciuni şi defecte.
Dacă singur nu te poţi aprecia, priveşte-te prin ochii altora: oare ei cum te văd?

Horoscop 17 octombrie 2018 TAUR
Ai la dispoziţie nişte bani, dar după ce îi vei cheltui, nu vei mai rămâne cu nimic din această sumă considerabilă. A venit momentul unei mari decizii financiare, a unei achiziţii costisitoare, a unei investiţii masive, şi toată cărămida asta de bani pe care o ai în mână pentru câteva ore, va lua calea acestui mare ţel.
Nu contează că-i dai, că doar acesta le e scopul, ci contează minunata senzaţie de fericire, de abundenţă, de relaxare, de confort pe care o vei avea după aceea. Poţi considera, pentru o zi, că banii chiar aduc fericirea, şi când îi ai, şi când îi dai!

Horoscop 17 octombrie 2018 GEMENI
Nu te mai gândi atât de mult la acel eveniment care se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naşte în tine numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate feţele în ton fatalist.
Se vede că eşti puternic influenţat de cineva din anturaj care îţi prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nici tu nu eşti, de felul tău, o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Luptă cu această pasă proastă şi nu te lăsa copleşit de ea!

Horoscop 17 octombrie 2018 RAC
Dacă nu încerci să le controlezi pe toate, vei vedea că propria intuiţie te va duce acolo unde trebuie să ajungi, deci lasă-te purtat de val. Înăbuşă gândirea, care poate veni cu reguli mult prea stricte pentru situaţia de faţă.
Eşti într-un moment în care numai sufletul te va ajuta să iei cele mai bune decizii, fără a încerca nici să le ştii pe toate dinainte, nici să le conduci tu într-o anumită direcţie, aşa cum ar vrea raţiunea.
Aşteaptă, imaginează-ţi că eşti o frunză dusă de apele care curg la vale şi te vei trezi, la un moment dat, că ai ajuns la destinaţie fără să fi făcut eforturi prea mari decât să pluteşti în voie.

Horoscop 17 octombrie 2018 LEU
O vreme, nimic nu părea să mai înainteze, dar pesemne că era doar liniştea de dinaintea unui mare salt cu câteva etape mai în faţă. Aşa simţi acum, că după o prelungă aşteptare, dintr-o dată lucrurile capătă un ritm mai alert, ducând din ce în ce mai repede spre un nivel superior pe care, după aceea, vor rămâne mai multă vreme.
E un semn bun că a meritat să aştepţi atât până aici, chiar dacă totul evolua mult mai lent decât ai fi tolerat tu, dar iată că, atunci când eşti motivat, ai suficientă răbdare chiar şi când te mişti ca melcul. Ai motive să fii mândru de ceea ce ai obţinut.

Horoscop 17 octombrie 2018 FECIOARĂ
Ai grijă la atitudinea agresivă pe care o adopţi astăzi, pentru că, deşi pe tine te ajută să-ţi atingi scopurile, s-ar putea să-l deranjeze pe altul. Cineva are de suferit din cauza nervilor tăi, a tonului ridicat, a ambiţiilor pe care le urmezi, de aceea trebuie să cântăreşti cu atenţie câtă energie investeşti în planul în care te implici.
A-i domina pe alţii, a le da ordine, a o face pe şeful doar pentru că ai un interes personal, nu e pe placul multora. Fii ambiţios şi urmăreşte-ţi scopul, dar nu face din asta un mod de a răni pe cei mai sensibili care pot considera orice cuvânt mai dur ca pe un atac la persoană, chiar dacă nu asta e intenţia ta.

Horoscop 17 octombrie 2018 BALANȚĂ
Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi comportă-te ca atunci. Eliberează-te de griji, de frici, de stresul vârstei actuale. Simte-te bine, liber să faci ce vrei, redescoperă copilul din tine.
Îţi dedici timpul lucrurilor frumoase, jucăuşe şi simple ale vieţii alături de cei mici care sunt încântaţi de atenţia pe care le-o acorzi. În fond, în adâncul sufletului, ai rămas şi tu ca şi ei, un copil dornic de distracţie şi joacă, deci lasă la o parte problemele specifice adulţilor.
Chiar dacă ai în agendă mai multe treburi de om mare, tratează-le cu un soi de lejeritate şi divertisment, ca şi cum ar fi floare la ureche şi ai să vezi ce repede le duci la îndeplinire.

Horoscop 17 octombrie 2018 SCORPION
Ţii mult la independenţa ta, ca atare azi dai randament numai dacă eşti lăsat să faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune în acele situaţii în care poţi lua singur decizii, îţi poţi construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii.
Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ţi iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Horoscop 17 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treabă, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente.
E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan.
Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt!

Horoscop 17 octombrie 2018 CAPRICORN
Mai prudent şi poate şi mai temător din fire, priveşti cu nesiguranţă spre zilele care vin, de parcă ai presimţi că urmează evenimente pe care nu ştii cum le vei gestiona. Lasă orice frică deoparte şi porneşte cu capul sus, cu planuri măreţe, cu mai multă încredere în capacitatea ta de a face faţă provocărilor.
Ştii cum se spune: de ce ţi-e frică nu scapi, ca atare nu trebuie să spui că nu poţi, că nu ştii, că nu meriţi. Ba da, toate sunt posibile dacă îl iei pe da în braţe şi crezi cu tărie în calităţile tale de a reuşi orice ţi-ai propune!

Horoscop 17 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate feţele. Azi primeşti o veste neaşteptată pe care o poţi pune imediat în practică. Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încercai şi altă variantă, ci profită imediat de această situaţie.
Dacă ai începe să cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei ca atare, aşa cum apare la prima vedere, ai avea mai multe de câştigat. Cu cât ai mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci hai, acum e momentul!

Horoscop 17 octombrie 2018 PEȘTI
Nu te crampona de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan.
Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism.
Eşti pe drumul cel bun spre reuşita finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe tine: merge excelent!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Horoscop 18 octombrie 2018

Mesaj  pitulicea la data de Joi 18 Oct - 8:38

Horoscop 18 octombrie 2018 BERBEC
Trebuie să ceri informaţii şi din alte surse, în afară de cea pe care o ai azi la dispoziţie, pentru că ai putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă te iei după sfaturile sale, te vei trezi în faţa unui impas.
Poate ştie el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, ca atare încearcă să afli ce e mai bine pentru tine şi de la alţii. Poate intenţiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede că le ştie pe toate, dar îi poţi demonstra că se înşeală şi că îi înşeală şi pe alţii cu neştiinţa sa.

Horoscop 18 octombrie 2018 TAUR
Dacă observi la colaboratorii tăi că încep să emită o serie de condiţii, ar trebui să deschizi mai bine ochii pentru că nu a fost vorba de aşa ceva la începutul înţelegerii voastre.
Nu au dreptul să schimbe condiţiile unui contract după ce acesta deja a intrat în vigoare, ca atare un astfel de gest ar putea fi un semnal de alarmă cu privire la adevăratele lor intenţii.
Totuşi, înainte de a le spune vreo două, mai bine aţi mai discuta odată cu cărţile pe masă, extrem de clar şi de concis, ca nu cumva vreunul din voi să fi interpretat greşit vreo informaţie. După ce lămuriţi situaţia, vei şti mai bine ce e de făcut.

Horoscop 18 octombrie 2018 GEMENI
Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu ai parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile tale. Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă te-ai lovi de un zid de răceală şi induferenţă la orice tentativă de a te apropie.
Dacă vezi că nu ai cu cine discuta, schimbă direcţia dialogului către altcineva, deci ieşi din acest mediu şi alătură-te unor oameni care îţi seamănă: la fel de dornici de activitate, volubili şi cooperanţi.

Horoscop 18 octombrie 2018 RAC
Deşi nu este o zi deosebită prin preocupările asupra cărora te apleci, este totuşi o zi plină de piedici. Multe şi mărunte, nesemnificative în fond, dar devine enervant să le descoperi la fiecare pas.
Fă totul cu răbdare, nu încerca să sari peste etapele care ţi se par pe moment neimportante, pentru că exact ele pot conţine informaţii ce se vor dovedi a fi esenţiale. Ia totul pas cu pas, în ritmul firesc, şi vei fi mulţumit de rezultate, dar nu visa evenimente extraordinare pentru că nu apar azi.

Horoscop 18 octombrie 2018 LEU
Eşti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu ştie să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale. Se cam laudă, îţi spui, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu şi ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins.
Ţi-e puţin ciudă că nu eşti tu în locul său şi nu poţi să-l feliciţi sincer pentru reuşitele sale, pentru că se vede pe chipul tău o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbeşti despre asta.

Horoscop 18 octombrie 2018 FECIOARĂ
Călătoriile acestei zile generează o stare de stres mult peste capacitatea ta de acceptare, încât ar fi de preferat să nici nu mai pleci la drum, dacă s-ar putea. Orice fleac te irită, nu găseşti la destinaţie oamenii cu care aveai întâlnire, ba şi maşina îţi mai creează unele mici probleme, încât deplasarea în sine nu-ţi face nicio plăcere.
Se pare că e o călătorie obligatorie, nu o poţi amâna pe altădată, fiind una în interes de serviciu, dar nu prea reuşeşti să duci la bun sfârşit scopul pentru care pleci la drum. Apar tot felul de situaţii obositoare care te fac să te întorci acasă un pachet de nervi şi cu sarcinile neterminate.

Horoscop 18 octombrie 2018 BALANȚĂ
Lasă-ţi mintea să zboare încotro vrea, pentru că din această totală libertate se nasc idei strălucite. Pe de altă parte, trebuie să deschizi un pic fereastra gândurilor tale şi să laşi să intre puţin aer curat, pentru că e posibil să fi acumulat în ultima vreme resentimente, regrete, gânduri negative care acum te fac mai confuz şi mai ostil. Lasă lucrurile care nu-ţi plac sau nu-ţi mai trebuie să iasă din mintea ta, detaşează-te de ceea ce nu-ţi face bine. Ai mare nevoie de această purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, ca să laşi mintea limpede şi liberă pentru gânduri mai luminoase.

Horoscop 18 octombrie 2018 SCORPION
Fii atent cum te porţi azi în faţa unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancţiona aspru. Nu ai dori să atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci şi suporţi o situaţie chiar dacă nu eşti deloc de acord cu ea.
Consideri că uneori trebuie să mai accepţi şi condiţii defavorabile, conştient că acestea sunt preţul ce se cere plătit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu eşti obişnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine să tolerezi situaţia.

Horoscop 18 octombrie 2018 SĂGETĂTOR
Cariera este în centrul atenţiei, de parcă a sosit un moment decisiv pentru viitorul tău profesional. Te-ai pregătit puternic, ai studiat, ţi-ai făcut temele cât ai putut de bine iar acum te prezinţi cu încredere în faţa unei comisii care are rolul de a-ţi verifica atent cunoştinţele acumulate.
Eşti sigur pe tine iar această atitudine de bun profesionist te va ajuta să laşi o impresie perfectă ce poate atrage o notă maximă la orice gen de confruntare: examene, concursuri, interviu de angajare etc.

Horoscop 18 octombrie 2018 CAPRICORN
Nu ştii cum să reacţionezi în situaţia de faţă: să te bucuri că ţi se acordă o şansă atât de bună şi să profiţi de ea, sau să fii mai circumspect şi să mai aştepţi detalii? O fire optimistă ca tine ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor care se petrec sub ochii tăi, dar intuiţia îţi spune că mai stai, să nu spui hop până nu sari.
Lasă să se mai sedimenteze lucrurile ca să înţelegi mai bine dacă merită să te bucuri sau ai ceva de învăţat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rău, dar se vor clarifica lucrurile.

Horoscop 18 octombrie 2018 VĂRSĂTOR
Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită în detaliu, cu calm şi răbdare.
Tu eşti de părere că succesele durabile se ating greu şi prin efort îndelungat, de aceea nu ai nimic împotriva unei ascensiuni lente. Eşti convins că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la ţintă.

Horoscop 18 octombrie 2018 PEȘTI
Eşti în faţa unui nou proiect, dar porneşti totul cu o oarecare nesiguranţă, pentru că se ivesc o mulţime de oponenţi care nu sunt de acord cu tine. Nu toate începuturile sunt line şi simple, deci înarmează-te cu multă răbdare, dar mai ales cu mult calm, pentru că nu îi vei convinge uşor pe cei alături de care vei lucra.
Una vrei tu şi alta vor ei, şi de aici se pot naşte mari contradicţii în care doar argumentele logice vor avea ultimul cuvânt, nu nervii!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 12 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 12 din 28 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum