ZODIA PESTILOR

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Lun 16 Oct - 9:44

Rezumarea primului mesaj :

În general, anul acesta va fi bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât ştiţi că veţi avea câştiguri pe măsură şi vă veţi orienta să legaţi prietenii cu persoane foarte influente.
Veţi pune bazele unui nou început pe toate planurile. Vreţi ca viaţa dumneavoastră să ia cursul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna şi ferească Dumnezeu să încerce cineva să vi se opună!
Studiaţi mult, citiţi mult, sunteţi atras de latura abstractă a vieţii, eliberându-vă de cotidian. Intraţi într-o altă lume în care acumulaţi multe informaţii noi, utile evoluţiei dumneavoastră intelectuale şi spirituale.
În plan profesional, intuiţia, sentimentul responsabilităţii, aspiraţia către progres, puterea imaginaţiei, dar şi încăpăţânarea nativă vă ofera noi oportunităţi de avansare. Ca şi anul trecut, important este sa vă bazati pe propriile dumneavoastră forţe chiar dacă nu este absolut necesar să va spetiţi muncind. Banii sosesc încet dar sigur şi cu certitudine veţi reuşi să economisiţi destul de mult.
Banii vin şi pleacă, dar vă raman suficienţi cât să începeţi să faceţi economii pe care vă veţi putea baza mai târziu, pe la sfârşitul anului. Veţi reuşi să ajutaţi financiar şi câţiva amici care nici nu se aşteaptă la un asemenea gest din partea dumneavoastră. Important este că reuşiţi să vă faceţi noi prieteni, dar nu unii "cumpăraţi", ci unii care vă vor fi cu adevarat recunoscători şi apropiaţi sufleteşte vreme îndelungată.
Nespus de fericiţi vă veţi simţi în cadrul cuplului şi ar trebui să îi spuneţi acest lucru şi partenerului de viaţă care începe să aibă unele îndoieli în privinţa sentimentelor dumneavoastră. Există totuşi şi persoane din afara cuplului care încearcă de vreme lungă să vă destrame relaţia.. Important este să reuşiţi să treceţi peste capcanele întinse de rău-voitori.
În ceea ce priveşte sănătatea, ţineţi sub control tensiunea arterială, evitaţi stresul prelungit şi oboseala intelectuală excesivă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 4 Mai - 12:14

MAI 2018

Uranus nu ti-a fost un aliat de nadejde pe perioada ultimilor 7 ani, cat trecut prin Berbec, dar odata mutat in Taur, incepand cu a doua jumatate a lunii, simti ca se mai liniltesc apele in viata ta, mai ales in ceea ce priveste bugetul. Vine un plus de stabilitate in viata ta, pentru ca toate suisurile si coborasurile financiare din ultima vreme au lasat urme printr-o senzatie de deruta si de teama, fata de viitor.
Viitorul incepe sa se prezinte in termeni ceva mai clari si mai luminosi, nu mai ai atatea frici fata de neprevazut, ci incepi sa te gandesti si la investitii, si la tranzactii noi, si la cumparaturi mai curajoase.
De exemplu sa-ti iei o casa sau sa incepi – sau sa dezvolti – o afacere, sa gasesti o cale de a obtine un venit suplimentar sau poate abia acum incep sa apara roadele eforturilor depuse in anii anteriori cand e posibil sa fi avut curajul unor cheltuieli mai mari, dar nu au mers chiar asa cum ai sperat. De acum poti culege recolta, dar printr-o schimbare de viziune, de optica, de atitudine fata de bani, fata de resursele tale, fata de modul tau de a te implica in activitatile generatoare de bani.

Norocul tau e ca desi viitorul se prezinta in alte lumini decat pana nu demult, nu esti lasat nici sa fugi dupa himere, nici sa construiesti castele de nisip, nici sa tintesti spre directii utopice. Da, poate esti tu un visator furat de iluzii, de multe ori, dar de data aceasta iti faci planuri bazate pe experienta, pe resurse palpabile, pe lucruri ceva mai sigure, semn ca ai invatat mult de la nebunia sau imprudenta ultimilor ani.
Iubirea cere discutii foarte clare, deci stai cu persoana iubita la masa tratativelor si trasati directia urmatoarelor luni in viata voastra de cuplu. Partenerul vrea de la tine fapte, nu doar vorbe, nu doar vise, deci e vremea sa vii la el cu niste initiative palpabile, sa incepi propozitia cu ”hai sa…”, sa-i spui concis ce esti dispus sa faci sau sa schimbi si apoi sa si treci la fapte. O decizie luata pe la mijlocul lunii poate avea efecte benefice pentru viata in doi, de parca ati scapa de o neclaritate, de o teama vis-a-vis de viitorul unor planuri coumne, sau chiar de o gelozie sau suspiciune ce plana intre voi doi. Nu astepta doar de la el sa execute ceea ce propui tu, ci fii tu exemplul care pune mana pe unelte si face ceva pentru binele amandurora.
Acum conteaza mai mult faptele palpabile, dar si rabdarea de a construi ceva de care sa fiti amandoi siguri. Viitorul se cladeste chiar sub ochii tai si din mainile tale, pentru ca ai invatat mult din greselile trecutului si nu le vei mai face. Te-ai maturizat, ti-ai asumat rolul de om matur, si acum stii mai bine ce ai de facut pentru o viata mai buna.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 18 Mai - 9:32

iunie 2018

Dragoste și viața în doi:
Până la 14 iunie 2018 Venus, planeta pasiunii și guvernatoarea casei intimității Peștilor, se găsește în casa iubirii, a copiilor, a flirtului și a aventurii. La 12 iunie, Mercur, guvernatorul parteneriatelor Peștilor, își începe și el tranzitul prin casa iubirii, urmat de Soare la 21 iunie. Prin urmare, în iunie stai bine în plan sentimental și ești foarte însuflețit de perspectivele de viitor.
Mulți Pești se și văd la casa lor, dar subiectul spațiului de locuit ar putea deveni sensibil. Poate că ai mai mult de lucru la acest capitol decât ți-ai imaginat, sau poate că planurile de mutare împreună cu persoana iubită nu ies cum ați stabilit inițial. Cu toate acestea, perspectivele nu sunt rele deloc.
S-ar putea să apară confuzii sau nemulțumiri în ceea ce privește un act de proprietate, sau să rezolvați mai greu anumite chestiuni legate de o proprietate comună. Este momentul să îți asumi responsabilități și să contribui la cheltuieli.
Dacă nu ai o relație stabilă sau ești celibatar, este recomandat să ieși în lume, să participi la întruniri și să accepți invitațiile prietenilor sau ale foștilor colegi. Astfel, poți avea surprize plăcute la capitolul amoros.

Muncă și bani:
Jupiter, planeta care guvernează cariera și reputația socio-profesională a Peștilor, se află încă în mers aparent retrograd, ceea ce înseamnă că riști să-ți faci iluzii în ceea ce privește un proiect de colaborare cu străinătatea sau un proiect publicistic. Ar fi bine să eviți să îți dai prea multă importanță ori să pleci de la premisa că percepția ta asupra unei colaborări profesionale este singura corectă.
Banii pot fi o sursă de stres în iunie 2018, așa că ar fi bine să îți refaci o serie de calcule și să încerci să scapi de povara unor datorii, să fii mai atent la obligațiile pe care le ai către stat, de exemplu sub formă de taxe și impozite.
Începând cu a doua jumătate a lunii iunie, este posibil să-ți crească veniturile sau să muncești cu mai multă plăcere, să simți că te poți exprima mai liber la locul de muncă și că îți este apreciată creativitatea.
La 27 iunie 2018 Marte, guvernatorul casei banii Peștilor, își începe retrogradarea, ceea ce înseamnă că se recomandă evitarea unor decizii financiare importante. La sfârșutul lunii ar putea izbucni un conflict legat de partea care îți revine dintr-o afacere, o moștenire sau un partaj. Este recomandat să eviți certurile și să dovedești cu date concrete și documente că pretențiile tale sunt justificate.

Formă fizică și moral:
În prima parte a lunii te poate încerca o pasă melancolică sau o nevoie acută de a fugi de anumite responsabilități. Numai că acestea nu se rezolvă de la sine și riști să te învârți într-un cerc vicios: să te stresezi din cauză că nu ți-ai rezolvat problemele și nu le rezolvi din cauză că ești stresat.
În ultima decadă din iunie 2018 se recomandă atenție la excesele alimentare.
Dacă te știi cu probleme cardiace, este recomandat să perseverezi până primești un diagnostic corect și un tratament corespunzător.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iunie 2018: Nu lăsa conflictele să scape de sub control! Adoptă o atitudine împăciuitoare și constructivă!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mar 5 Iun - 9:40

IUNIE 2018

Ești un senzitiv, se știe, iar luna aceasta simțurile tale sunt și mai ascuțite, pentru că Neptun, bine amplasat în zodia ta, chiar la el acasă de altfel, primește de la Venus și de la Jupiter, aflați și ei în zodii de apă, numai influențe pozitive. Se poate spune că toate emoțiile tale de acum sunt juste, toate presimțirile tale de acum se adeveresc, toate dorințele tale sunt ascultate acolo sus, deci deschide-ți și mai mult inima și ridică-ți și mai tare antenele pentru a capta ce vine către tine: idei, soluții, alinare, liniștire, o stare de bine de care aveai nevoie, dar care, din când în când – ca să fie tabloul complet – mai sunt date peste cap de propriile tale rezerve.
Dacă ceva nu se întâmplă, e numai pentru că tu, cu temerile tale, ai închis drumul către acel succes, ca atare ce te costă să spui da la orice, să deschizi brațele larg și să strigi către ceruri: da, cer, vreau, primesc!
E foarte bun acest trigon de apă, cu atât mai mult că sunt implicați ambii tăi guvernatori zodiacali care își dau mâna de minune, iar rezultatul alianței lor se poate resimți mai ales asupra iubirii. Acolo poți avea parte de câteva rezolvări mult așteptate, chiar dacă e vorba de iubiri fără speranță, de situații de la care practic nu mai așteptai nimic, cine știe, cineva acolo sus te iubește și ridică dintr-o dată toate piedicile care nu permiteau miracolului să se înfăptuiască. Deci e bine să crezi, chiar dacă toată lumea spune că e imposibil sau chiar tu ai început să spui asta din ce în ce mai des. E chiar un moment bun ca lucruri începute demult sau vise de altădată abia acum, după ani și ani, să se materializeze, semn că nu trebuie să renunți niciodată la speranță, la vis, la încrederea în scopurile tale, pentru că, mai devreme sai mai târziu, vor fi ale tale!
Tu singur le poți înfăptui, deci ia aruncă o privire înapoi la cine știe ce alte vise pe care le-ai abandonat cândva și scoate-le la lumină. Mai dă-le o șansă, resuscitează-le, alimentează-le dim nou cu încredere și vei avea surprize!
Poate se aplică și în planurile profesionale, deci nu spune niciodată prea târziu sau nu se poate, ci continuă că crezi cu tărie în viitor, oricât ar mai dura ca acele planuri să se concretizeze. De când Uranus s-a mutat în Taur – adică de luna trecută – deja întrevezi soluții mai practice, deja încep să apară ajutoarele, sfaturile practice, apar instrucțiunile clare cum să ajungi acolo unde ți-ai propus, deci ai depășit și faza scenariilor, și a teoriei, și a planificării în minte.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mier 20 Iun - 9:41

iulie 2018

Dragoste și viața în doi:
În prima jumătate a lunii iulie 2018 Mercur, guvernatorul parteneriatelor Peștilor, îți tranzitează casa muncii și a sănătății și este implicat în aspecte tensionate cu Uranus, Marte și Jupiter. Acest lucru poate indica stres, mai ales pentru Peștii care lucrează împreună cu persoana iubită. Dacă această colaborare romantico-profesională nu este de la egal la egal, ci unul dintre voi are rol de subordonat, certurile tind să apară frecvent. Subiectul central ar putea fi banii sau faptul că unul dintre voi are senzația că nu este apreciat așa cum ar merita. Eastrolog.ro vă sfătuiește să încercați să împărțiți sarcinile în mod echitabil.
Se recomandă, de asemenea, mare prudență dacă te simți atras de un coleg sau o colegă. În ciuda predispozițiilor tale romantice, riști să fii tratat cu refuz.
Soarele iluminează casa romantismului Peștilor până la 23 iulie 2018, dar la 13 iulie are loc o eclipsă parțială de Soare. Acesta ar fi un bun prilej pentru a te gândi ce responsabilități ești dispus să îți asumi pentru bunul mers al unui parteneriat amoros, unde exagerezi și unde ai tendința să te eschivezi.
La 10 iulie 2018 Venus, planeta care guvernează intimitatea Peștilor, intră în casa parteneriatelor și este bine aspectată până la finele lunii. Prin urmare, în special Peștii căsătoriți se bucură de armonie și pasiune, deși perechea de viață are tendința să critice modul în care gestionezi banii comuni.

Muncă și bani:
În plan profesional și financiar se impun o serie de schimbări pe care poate că nu ești pregătit să le faci, dar nu prea ai de ales.
Pot fi mai frecvente certurile cu colegii, iar unii Pești s-ar putea simți exploatați, limitați în mișcări, neapreciați. Dacă reușești să te mobilizezi, mai ales la nivel psihic, și să îți domolești un pic frustrările și nervozitatea, ai putea să schimbi în bine multe lucruri.
Jupiter, planeta care guvernează cariera și reputația Peștilor, își reia mersul direct la 10 iulie 2018, în casa relațiilor cu străinătatea și a studiilor superioare. Prin urmare, este foarte posibil ca anumite colaborări profesionale cu persoane/firme de peste hotare să se deblocheze. Pe de altă parte, s-ar putea să constați că este spre binele tău să pui punct unor parteneriate sau afaceri cu străinătatea.
În această perioadă pot fi favorizați Peștii care au de dat examene pentru recunoașterea unor competențe, astfel încât să își îmbunătățească performanțele în carieră sau să poată viza un post mai bun în firma în care lucrează.
La 23 iulie 2018 Soarele intră în casa muncii Peștilor, dar este implicat în aspecte tensionate cu Uranus și cu Marte. Conflictele cu colegii și cu superiorii tind să se acutizeze și ai tendința să contești autoritatea celorlalți. Eastrolog.ro te sfătuiește să încerci să găsești o cale de a munci mai eficient și să ajungi la un compromis cu colegii și superiorii.
În ceea ce privește banii, în luna iulie stai mai bine și ai mai mult de câștigat din asocieri, din colaborări cu prietenii sau din venituri pasive, decât prin muncă directă, de unul singur.

Formă fizică și moral:
Casele sănătății Peștilor sunt tensionate în iulie 2018 și găzduiesc și o eclipsă totală de Lună, la 27 iulie. Agitația, nervozitatea și conflictele din plan profesional pot fi declanșate de predispozițiile tale de a-i critica pe ceilalți, de a le găsi nod în papură doar pentru a le demonstra că ești mai valoros.
Ai face bine să încerci să fii mai tolerant și să vezi ce mai poți șlefui la tine. Te poți simți mult mai bine dacă lași deoparte complexele și nevoia de a smulge aprecieri de la cei din jur.
Este recomandat să ai grijă la alimentație, să faci mai multă mișcare și să nu iei calmante dacă nu ți le-a prescris un medic.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iulie 2018: Ocupă-te de eventualele datorii pe care le ai și caută să închei anumite socoteli cu foști parteneri de afaceri sau de viață!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Joi 26 Iul - 21:21

august 2018

Dragoste și viața în doi:
Viața amoroasă este plină de evenimente, de surprize, dar și de controverse și discuții în contradictoriu. Diferențele de principii și de convingeri dintre tine și perechea ta sunt mai vizibile în august 2018 și par să umbrească viitorul comun sau proiectele pe termen lung – dar această situație nu durează mult.
La 19 august 2018 Mercur, guvernatorul parteneriatelor Peștilor, își reia mersul direct, iar diferențele de opinie pot deveni constructive. Din fericire, energia astrală susține reinstaurarea armoniei în viața de cuplu a Peștilor, așa că ai toate șansele să ajungi la pace, iubire și înțelegere.
La 7 august 2018 Venus devine puternică, fiindcă intră în propriul domiciliu, adică în casa intimității Peștilor, oferindu-ți putere de seducție. Dorințele senzuale și nevoile erotice se amplifică, așa că se recomandă să le gestionezi cu grijă. Peștii care fac parte din cupluri bine cimentate (re)descoperă atracția față de persoana iubită, care contribuie la consolidarea intimității și a încrederii reciproce.
Unii Pești pot trăi pasiuni ascunse față de o persoană din anturaj, dar eastrolog.ro nu le recomandă să își mărturisească sentimentele în această perioadă, fiindcă riscă să fie respinși sau să li pună condiții dificile.
Începând din 23 august 2018 Soarele îți luminează casa parteneriatelor și a căsătoriei și se află în relații bune cu Saturn și cu Pluton din casa prietenilor și a anturajului. În această perioadă ai putea aborda cu mai mult succes persoana care îți place, dar ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și să fii dispus să depui efort până să se concretizeze ceva între voi.
În ultimele zile ale lunii august te-ai putea confrunta cu gelozia unei persoane din anturaj. Este recomandat să fii atent și să nu o lași să-ți strice relația de iubire sau căsnicia.

Muncă și bani:
Marte, planeta care îți guvernează casa banilor munciți, se găsește în mers aparent retrograd până la 27 august, încurajând cumpătarea și reorganizarea priorităților financiare. În prima decadă a lunii ai putea chiar să încerci o refinanțare, reeșalonarea unor datorii sau un împrumut. Dacă ai prieteni care îți datorează bani pe care amână să ți-i înapoieze, acum poți relua discuțiile, cu încredere și răbdare. Rezultatele s-ar putea vedea după 27 august.
Din punct de vedere profesional ai de depus mult efort pentru a obține tot ceea ce îți dorești și ar fi bine să revizuiești anumite contracte sau să te gândești serios la perspectivele pe care ți le oferă locul de muncă actual. Este o perioadă bună pentru a tatona o eventuală (re)calificare sau schimbarea locului de muncă.
Eclipsa de Soare din 11 august 2018 are loc în casa muncii Peștilor și susține orice înnoire, chiar și doar de perspectivă. Sunt, însă, de evitat deciziile luate sub impulsul momentului. Nu este indicat să părăsești actualul loc de muncă dacă nu ai o variantă de rezervă.
Din altă perspectivă, în luna august se impune atenție maximă la colaborările și contractele cu străinătatea și la litigiile ce pot deriva din drepturi comune.

Formă fizică și moral:
Climatul astral te susține, te simți optimist și inspirat, creativ și dornic să găsești sensuri profunde în munca pe care o depui. Totuși, din prea mult entuziasm, ai putea avea tendința să depui mai mult efort decât este necesar.
În a doua jumătate a lunii se poate să te simți mai obosit și mai lipsit de chef. Dacă începi să ai gânduri pesimiste, este doar efectul oboselii, așa că ai face bine să acorzi mai mult timp odihnei și relaxării. De când n-ai mai citit o carte bună?

Sfatul eAstrolog pentru Pești în august 2018: Fii foarte atent la bani și la persoanele cu care dorești să te asociezi!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 31 Aug - 8:21

septembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
Casa parteneriatelor Peștilor este luminată de Soare până la 23 septembrie 2018, iar până la 22 septembrie îl însoțește chiar Mercur, guvernatorul acestei case. Prin urmare, relațiile amoroase reprezintă un subiect important în luna septembrie. Eastrolog.ro îți recomandă să îți rezervi mai mult timp pentru perechea de viață, să vă implicați în activități comune și să discutați despre situații care au rămas nerezolvate în trecut, fiindcă perspectivele de viitor sunt foarte bune.
Dacă ești deschis spre dialog și te abții de la criticile tale obișnuite, poți contribui la soluționarea amiabilă a oricăror dispute și neînțelegeri, mai ales în ceea ce privește responsabilitățile care revin fiecăruia.
Perechea ta pare să fie mai egoistă în această perioadă, mai preocupată de propriile nevoi și dorințe dar, cu răbdare și intuiție, poti să îți pledezi cauza.
În septembrie 2018, Peștii celibatari ar putea fi mai atrași de persoane dominatoare sau care doresc să preia inițiativa în cadrul relației sentimentale. Dacă nu ți-a mers prea bine în amor în ultima vreme, ai putea încerca să abordezi acest subiect cu o altă viziune decât până acum, începând de la momentul de Lună Nouă din 9 septembrie.
La 22 și, respectiv, 23 septembrie, Mercur și Soarele se mută în casa intimității emoționale și sexuale a Peștilor, marcând începutul unei perioade pasionale atât pentru cuplurile formate, cât și pentru Peștii aflați la început de relație.

Muncă și bani:
Din punct de vedere profesional sunt avantajate asocierile, doar că ești predispus la idealism și ai tendința de a te prezenta celorlalți într-o lumină aproape eroică. Te așteaptă un duș rece și o revenire la realitate, cu atât mai mult cu cât Saturn își reia mersul direct, la 6 septembrie 2018, în casa grupurilor socio-profesionale și a aspirațiilor. Este recomandat să ții cont de părerile celor cu mai multă experiență decât tine, chiar dacă inițial par neplăcute.
Paradoxal, în septembrie 2018 ieși mai bine în evidență prin munca în echipă și prin implicarea în proiecte sau cauze comune. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, merită să încerci în cadrul unei multinaționale sau în cadrul unei firme cu mulți angajați.
Anumite relații profesionale cu străinătatea se pot îndrepta și ai putea avea parte de surprize plăcute după o perioadă de conflict. Pentru unii Pești, însă, cel mai bun lucru este să pună punct unor relații de afaceri cu străinătatea, care s-au dovedit înșelătoare.
Din punct de vedere financiar, lucrurile se complică odată cu revenirea lui Marte, stăpânul banilor Peștilor, în casa XII, alături de Nodul Sud. Ești predispus la erori financiare majore, în ciuda faptului că se ivesc oportunități de câștig. Este posibil să te ajungă din urmă o datorie mai veche, dar poți plăti măcar parte din ea dacă ai grijă să nu dai banii pe lucruri inutile. Spre exemplu, ai putea fi tentat să călătorești mai mult decât este cazul, cheltuind mai mult decât îți permite bugetul. Eastrolog.ro te sfătuiește să faci un efort și să utilizezi cu cumpătare resursele de care dispui.

Formă fizică și moral:
Cu Marte în tranzit prin casa XII, începând din 11 septembrie dispui de multă energie, dar aceasta poate conduce la surescitare și agitație, poate chiar la reprimarea agresivității și la acumularea unor frustrări. În septembrie 2018 este important să îți canalizezi corespunzător eforturile, pentru a fi constructiv și eficient.
Odată cu intrarea lui Mercur și a Soarelui în casa VIII, în ultima decadă din septembrie, ai face bine să fii mai atent la starea de sănătate. Nu este exclus să se trezească o afecțiune mai veche sau să apară ceva cu totul neașteptat.
În a doua jumătate a lunii, deplasările se pot solda cu accidentări. Atenție și prudență!

Sfatul eAstrolog pentru Pești în septembrie 2018: Mare atenție la sursele de venit! Nu te lăsa atras în manevre financiare obscure!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 26 Oct - 10:48

noiembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
Venus, recent intrată în casa VIII a Peștilor, continuă să retrogradeze până la 16 noiembrie 2018. Prin urmare, temele principale ale acestei perioade sunt intimitatea, gelozia, posesivitatea și dependența emoțională sau financiară.
Despre Pești se spune adesea că sunt genul dependent emoțional, dar de data aceasta ar putea fi rândul lor să se simtă sufocați. Ar fi bine să te gândești serios ce înseamnă pentru tine intimitatea și ce așteptări ai de la partener/parteneră. Unii Pești ar putea căpăta adevărate obsesii față de un fost iubit sau o fostă iubită.
Pe de altă parte, te bucuri de o putere de seducție deosebită. Eastrolog.ro îți recomandă să ai grijă cum o folosești și să eviți aventurile extraconjugale. În momentul în care Venus își reia mersul direct, s-ar putea să iasă la lumină diverse secrete care riscă să dinamiteze relația în care te afli.
Mercur, planeta care guvernează parteneriatele Peștilor, inclusiv căsnicia, începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018, iar aspectele sale tensionate cu Neptun și Marte prevestesc nemulțumiri și certuri. Unii Pești ar putea să constate că nu prea mai reușesc să ajungă la un punct de vedere comun cu perechea de viață, astfel încât devine necesar să aibă o discuție serioasă și să analizeze perspectivele pe termen lung. Alți Pești reușesc să descopere cum pot funcționa alături de persoana pe care o iubesc, chiar dacă scopurile lor nu coincid. Soluția ar putea fi destul de simplă și la îndemână: să își acorde reciproc mai multă libertate de mișcare, mai mult spațiu personal.
Din când în când, nu ți-ar strica să asculți de sfaturile perechii tale, fiindcă nu-ți vrea răul.

Muncă și bani:
Cariera devine prioritară pentru cei mai mulți Pești și se conturează șanse nesperate de dezvoltare socio-profesională, de promovare și de succes. La 8 noiembrie 2018 Jupiter intră în casa carierei și a reputației socio-profesionale a Peștilor, de unde îi va inspira timp de aproximativ un an.
Dacă vrei să schimbi locul de muncă sau chiar domeniul de activitate, eastrolog.ro îți sugerează că acum este momentul să acționezi. Ai face bine, însă, să nu te lași influențat de orgoliu, fiindcă riști să deteriorezi relațiile cu superiorii și cu partenerii de afaceri sau să intri în conflict cu o instituție a statului.
La 16 noiembrie 2018 Marte, planeta care guvernează banii munciți ai Peștilor, intră chiar în Pești. Prin urmare, nivelul veniturilor și șansele de a descoperi noi surse ori noi metode de câștig depind acum de modul în care te comporți și de prima impresie pe care o faci celorlalți.
Banii generează tensiuni, mai ales spre finele lunii, atât în viața de cuplu, cât și în relația cu partenerii de afaceri ori cu clienții. Eventualele negocieri privind un credit, un partaj, o pensie alimentară sau un alt tip de obligație s-ar putea dovedi dificile și nu se recomandă să forțezi nota. Instabilitatea financiară poate fi destul de mare și este necesar să investești într-un mod cât mai realist, doar în proiecte care merită cu adevărat. Nu este deloc indicat să cumperi obiecte de lux sau să te împrumuți.

Formă fizică și moral:
Cu moralul stai bine, însă este recomandabil să fii atent la starea de sănătate.
Ar cam fi momentul să investești într-un control medical general și să-ți faci analize complete, fiindcă astfel cresc șansele de a remedia la timp eventualele dezechilibre, înainte ca acestea să conducă spre ceva mai complicat.
Dorința de a face cât mai mult în plan profesional te poate duce la epuizare. Eastrolog.ro îți recomandă sa-ți faci timp pentru tine, pentru a te detașa din când în când de activitatea profesională solicitantă și cauzatoare de stres.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în noiembrie 2018: Evită tranzacțiile imobiliare, semnarea de documente și parafarea de parteneriate noi, în special după 17 noiembrie!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Lun 10 Dec - 11:19

decembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
În decembrie 2018, te faci remarcat atât din punct de vedere amoros, cât și din cel profesional.
E posibil chiar ca luna aceasta să trezești interesul unei persoane cu statut social bun. Sau poate îți găsești jumătatea printre oamenii cu care interacționezi în interes de serviciu, sau într-o instituție publică.
Sunt însă și Peşti singuri care ar putea avea vise prea măreţe, care au tendința să trăiască după idealuri amoroase atât de înalte încât e imposibil să îi vadă pe muritorii de rând care le fac curte şi care încearcă prin orice mijloace să le trezească interesul. Dacă chiar vrei să scapi de singurătate, eastrolog.ro recomandă să fii mai atent la oamenii din jur și mai racordat la realitatea obiectivă.
Peștii care au pereche tind să se gândească serios la a se așeza la casa lor, la a oficializa parteneriatul, la a-și asuma angajamente pe termen lung. De Crăciun ai putea fi cuprins de emoții şi să nu mai știi ce să spui sau cum să faci propunerea. Sau poate nu vei şti cum să răspunzi la o eventuală cerere în căsătorie. Există riscul de a transmite un mesaj neclar - de a-ți face perechea să se îndoiască de intențiile tale. Lucrurile se rezolvă însă cu bine și petreci sfârșitul anului într-o atmosferă romantică, plină de speranțe pentru viitor.

Muncă și bani:
Din punct de vedere profesional, te afirmi cu mai multă dificultate la începutul lui decembrie 2018. Tinzi să gafezi, să te supra-apreciezi sau să îți faci iluzii legate de bani.
Oricât de capabil ai fi, e important să fii prudent în ceea ce privește resursele. Eastrolog.ro avertizează că ai putea fi acuzat că ai deturnat banii firmei, că nu ești la zi cu decontările, că ai rătăcit ordinele de deplasare etc. Este foarte important să fii atent la ceea ce se petrece în jur, pentru că ești foarte vizibil; iar această sabie are două tăișuri. În a doua jumătate a lui decembrie 2018 se pot clarifica lucrurile din zona financiară, mai ales dacă ai fost acuzat pe nedrept.
Colegii te pot ajuta foarte mult. Dacă dai dovadă că știi să lucrezi în echipă, să-i asculți pe cei mai în vârstă sau cu mai multă experiență decât tine, ai șanse să te pui mult mai bine în valoare în ochii șefului - chiar şi să fii promovat înainte de Crăciun.
Dacă ești antreprenor sau dacă ai de semnat contracte noi de colaborare, de prestări servicii, de asociere etc., fă acest lucru până de Crăciun. După aceea riscurile de a fi înșelat sunt foarte mari.

Formă fizică și moral:
În decembrie 2018 poţi fi de multe ori confuz în legătură cu potenţialul tău, ceea ce ar putea să te descurajeze periodic.
Eastrolog.ro recomandă să operezi cu idei și concepte la nivel intelectual şi obiectiv - nu te lăsa sufocat de emoții.
La nivel fizic, poţi avea o predispoziție spre retenția de apă. Asta nu înseamnă că trebuie te hidratezi mai puțin, ci să cauți alimente şi ceaiuri care să te ajute să elimini mai bine surplusul.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în decembrie 2018: Se recomandă prudență dacă trebuie să călătoreşti, mai ales în interes de serviciu!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 2 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum