ZODIA PESTILOR

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Lun 16 Oct - 9:44

În general, anul acesta va fi bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât ştiţi că veţi avea câştiguri pe măsură şi vă veţi orienta să legaţi prietenii cu persoane foarte influente.
Veţi pune bazele unui nou început pe toate planurile. Vreţi ca viaţa dumneavoastră să ia cursul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna şi ferească Dumnezeu să încerce cineva să vi se opună!
Studiaţi mult, citiţi mult, sunteţi atras de latura abstractă a vieţii, eliberându-vă de cotidian. Intraţi într-o altă lume în care acumulaţi multe informaţii noi, utile evoluţiei dumneavoastră intelectuale şi spirituale.
În plan profesional, intuiţia, sentimentul responsabilităţii, aspiraţia către progres, puterea imaginaţiei, dar şi încăpăţânarea nativă vă ofera noi oportunităţi de avansare. Ca şi anul trecut, important este sa vă bazati pe propriile dumneavoastră forţe chiar dacă nu este absolut necesar să va spetiţi muncind. Banii sosesc încet dar sigur şi cu certitudine veţi reuşi să economisiţi destul de mult.
Banii vin şi pleacă, dar vă raman suficienţi cât să începeţi să faceţi economii pe care vă veţi putea baza mai târziu, pe la sfârşitul anului. Veţi reuşi să ajutaţi financiar şi câţiva amici care nici nu se aşteaptă la un asemenea gest din partea dumneavoastră. Important este că reuşiţi să vă faceţi noi prieteni, dar nu unii "cumpăraţi", ci unii care vă vor fi cu adevarat recunoscători şi apropiaţi sufleteşte vreme îndelungată.
Nespus de fericiţi vă veţi simţi în cadrul cuplului şi ar trebui să îi spuneţi acest lucru şi partenerului de viaţă care începe să aibă unele îndoieli în privinţa sentimentelor dumneavoastră. Există totuşi şi persoane din afara cuplului care încearcă de vreme lungă să vă destrame relaţia.. Important este să reuşiţi să treceţi peste capcanele întinse de rău-voitori.
În ceea ce priveşte sănătatea, ţineţi sub control tensiunea arterială, evitaţi stresul prelungit şi oboseala intelectuală excesivă!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mier 15 Noi - 14:35

Anul 2018 ar putea funcționa pentru Pești pe principiul ”schimbi locul, schimbi norocul”, dar într-o variantă modificată: ”schimbi mentalitățile, schimbi norocul”.
Jupiter, co-guvernatorul Peștilor și stăpânul casei carierei și a direcției în viață, tranzitează până la 8 noiembrie casa IX, a marilor aspirații, a călătoriilor, a relațiilor cu străinătatea, a studiilor superioare, a convingerilor și a filosofiei de viață. Prin urmare, în 2018 parcursul tău personal și profesional, reputația și statutul socio-profesional depind de concepțiile tale despre lume și viață și de cât de dispus ești să-ți lărgești orizontul cunoașterii și perspectiva asupra propriei persoane, dar și asupra carierei și a drumului pe care vrei să-l urmezi în viață.
Studiile superioare, proiectele publicistice ori academice, activitățile de import-export, călătoriile și contactul cu alte culturi sunt favorizate și favorabile dezvoltării tale personale și profesionale. La fel de favorabilă îți poate fi extinderea afacerilor peste hotare sau emigrarea în scopuri academice ori profesionale.
În 2018 Peștilor li se recomandă să se orienteze spre autocunoaștere și dezvoltare personală, spre aprofundarea studiilor, eventual spre reluarea studiilor abandonate în anii anteriori, pentru a-și spori șansele de realizare socio-profesională.
Nu este niciodată prea târziu pentru a-ți cultiva intelectul sau pentru a ajunge să te înțelegi mai bine din punct de vedere emoțional, dacă ținem cont că Jupiter se găsește în Scorpion, un semn de Apă, al abisurilor sufletești și al emoțiilor extreme.
Aspectul armonios dintre Jupiter, guvernatorul tradițional al Peștilor, și Neptun, stăpânul modern al zodiei, favorizează reconectarea la cele mai înalte idealuri personale, spirituale și profesionale și promite o viziune mai optimistă asupra lumii dar, pe de altă parte, predispune la idealism exagerat și la dogmatism. Ar fi bine să pornești de la premisa că ești încă pe calea descoperirii de sine și că nu deții adevărul absolut, ci poate doar unele adevăruri personale.
Atenție: nevoia de a găsi un maestru sau o cale spirituală proprie te poate transforma în ținta ușoară a unor șarlatani!
Există și Pești care în 2018 pot ajunge la o stare de echilibru și mulțumire sufletească, stare pe care o pot transmite apoi și celor din jur prin intermediul unor seminare, workshop-uri, cursuri etc. De asemenea, unii Pești pot să își descopere misiunea spirituală sau să facă pace cu ei înșiși, trăgând învățăminte din viața de zi cu zi.
Tranzitului lui Pluton prin casa XI a Peștilor i se adaugă pentru următorii aproximativ doi ani și jumătate tranzitul lui Saturn. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă ca în 2018 să te gândești foarte serios și așezat la viitor, pe termen lung.
De altfel, evenimentele care se succed în viața ta și în cercul de prieteni te ajută să dobândești mai mult realism, chiar dacă de multe ori te simți incomodat sau constrâns de opiniile și sfaturile celorlalți.
Tranzitul lui Pluton în casa XI a Peștilor te ajută și să-ți evaluezi mai realist amicii și grupurile din care faci parte. Este momentul să îndepărtezi din viața ta persoanele cu care chiar nu ai nimic în comun și să încerci să înțelegi care dintre relații chiar sunt cu adevărat reciproc avantajoase. Acum ai posibilitatea să așezi pe baze noi anumite relații de prietenie și anumite colaborări cu grupuri sau organizații.
Din punct de vedere financiar, în 2018 ai posibilitatea să-ți stabilizezi veniturile, mai ales după 15 mai, când Uranus părăsește casa banilor Peștilor și trece în casa III, o casă a intelectului, a comunicării, a învățării, a deplasărilor scurte și a relațiilor cu rudele, cu vecinii și cu mediul în care muncești și trăiești.
Pe parcursul tranzitului lui Uranus în casa III a Peștilor, multe dintre percepțiile tale se pot schimba și ar fi chiar bine să încerci noi idei și noi metode de abordare intelectuală, să cauți să gândești și să te comporți altfel decât până acum.
Având în vedere că Uranus guvernează casa XII a Peștilor, în 2018 este recomandat să fii atent să nu exprimi, chiar și din neatenție, anumite îngrijorări și temeri care te bântuie de multă vreme, dar care nu au neapărat o bază solidă. Ar fi bine să privești lucrurile într-un mod cât mai obiectiv și mai realist, chiar dacă asta presupune să faci un efort sau să te confrunți cu anumite probleme pe care le-ai tot evitat până acum.
În 2018 este posibil să iasă la lumină o problemă de sănătate, poate o sensibilitate a sistemului nervos, iar rudele și prietenii ar putea insista să mergi la medic, în ciuda protestelor tale. Ar fi bine să te lași ghidat de cei mai raționali și, poate, cu mai multă experiență în domeniu, mai ales în august și septembrie.
Schimbul de idei te avantajează, dar este recomandat să eviți suprasolicitarea mentală. Poți să profiți de tranzitul lui Uranus în casa III pentru a-ți face cunoscute ideile și opiniile, dar este recomandabil să-i lași pe cei apropiați să te ghideze, să te ajute să le organizezi. În această perioadă ești mai predispus la neatenție și la agitație mentală și motorie.
În a doua parte a anului, eastrolog.ro îți recomandă să acorzi atenție stresului, suprasolicitării și oricăror simptome supărătoare. Remedii se găsesc și ar fi bine să nu lași anumite afecțiuni să devină cronice sau să necesite tratamente costisitoare.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mier 22 Noi - 10:04

In horoscopul Peștilor 2018 se evidențiază reestimarea și reîmprospătarea conexiunilor de prietenie, ajustarea țelurilor tale de căpătai, instinctul de a atrage de partea ta oameni influenți, dar și riscul de a fi călăuzit de iluzii despre ține și lume. Viața amoroasă prosperă atâta vreme cât își pune păvază față de gelozie și defecțiuni în comunicare, cea profesională pare să-ți fie promițătoare către finalul lui 2018, iar întreprinderile financiare îți sunt fructuoase îndeosebi spre mijlocul anului.

Previziuni generale
Pluton și Saturn domnesc pe parcursul întregului an în regatul Capricornului, impunându-ți seriozitate și luciditate în relațiile tale de prietenie. Vrând-nevrând, este necesar să despărți grâul de neghină în astfel de asocieri, mai ales că falșii amicii par să fie demascati de un șir de împrejurări, conjuncturi uneori dramatice ale existenței. Ai, așadar, posibilitatea să îți ții aproape numai persoanele pe care știi sigur că te poți baza, care nu mai cum să-ți înșele încrederea și afecțiunea pe care ai investit-o în ele. Poți fi nevoit să te îndepărtezi de unii oameni, numai pentru a face loc în sufletul tău, în viața ta, unora noi și mai promițători.
De asemeni, poți fi tentat să arunci peste bord speranțe deșarte, obiective ce nu au cum să își găsească materializarea în realitate.
Intuiția formidabilă în a te pune în cea mai favorabilă lumină, a-i captiva pe alții printr-o aură de farmec, a-ți pune în valoare talente, înzestrări native, continuă să te stăpânească grație tranzitului lui Neptun în Pești. Ești predispus să faci cât mai multe lucruri bune pentru cei din preajma ta, chiar dacă acest fapt îți necesită un mare consum de timp și energie. Pe de altă parte, înclinația neptuniana de a pica în capcană unor iluzii despre potențialul tău interior și abilitatea de a avea un impact major asupra celor din jurul tău pare să fie domolită de influențele lui Pluton și Saturn.
Marte parcurge între 17 martie și 16 mai 2018 și între 27 august și 11 septembrie 2018 sectorul Capricornului, reluând influențele plutoniene și saturniene, infuzandu-ți în plus de energie în reașezarea conexiunilor de prietenie și în împlinirea viselor tale. Cu toate astea, în cea de-a doua jumătate a lui august 2018, Marte retrograd în aceeași arie astrală, îți poate pune piedici în integrarea în grupul tău de prieteni ori în conștientizarea obiectivă a țelurilor tale esențiale.
Aceeasi planetă se găsește începând cu mijlocul lui mai 2018 în Vărsător, ajutându-te să îți identifici porniri, impulsuri subconștiente umbrite până acum, însă își asumă apoi o mișcare retrogradă în Vărsător până pe 13 august 2018, presându-te să te eliberezi pe poverile, problemele inutile ale trecutului.
Uranus călătorește între 15 mai și 6 noiembrie 2018 în Taur, într-un tranzit ce te provoacă să vezi lumea dintr-o nouă perspectiva, să ai o abordare diferită a principalelor tale situații din viață, să fii interesat de aspecte neobișnuite ținând de împrospătarea destinului tău.
Oricum, orientările anterioare îți sunt susținute încă de la începutul anului de prezența lui Jupiter în Scorpion, care îți facilitează dezvăluirea unor esențe inedite ale lumii, ba chiar și plecarea către meleaguri indepărtate, interesante, incitante prin ceea ce-ți pot releva!
Niste probleme, piedici ți se pot ivi în calea unor demersuri din străinătate din pricina turnurii retrograde a lui Venus în perioada 5 octombrie - 31 octombrie 2018, și a celei a lui Mercur din răstimpul 1 decembrie - 6 decembrie 2018 în zona astrală a Scorpionului.
Din fericire, parcursul lui Marte, odată cu 15 noiembrie 2018, în Pești, îți insuflă îndeajunsă forță pentru a trece cu brio prin astfel de încercări. Nu mai ești dispus să fii la mâna altora, să depinzi de alții în întreprinderile tale prioritare, și ești gata să-ți iei viața în propriile mâini, să dai tot ce ai mai bun în tine în acțiuni individuale extrem de ambițioase!

Dragoste și cuplu
Cele mai prielnice perioade în viața sentimentală sunt cele dintre 19 mai - 13 iunie 2018 și 10 iulie - 6 august 2018, când Venus se găsește în Rac, respectiv în Fecioară. Cuplurile statornicite sunt înfiorate de o briză înnoitoare, ce le permite fortificarea conexiunii afective, iar nativii singuri au sporite șanse să se angajeze într-o poveste de dragoste ce îi poate conduce către căsătorie.
Mercur, retrograd în Balanță din 31 octombrie până pe 16 noiembrie 2018, are putința de a întuneca buna înțelegere din cupluri. Ori tu, ori tovarășul tău de viață tindeți să vă comunicați, demonstrați cu greu sentimentele de iubire, sau să fiți traversați de aprige simțăminte de gelozie, posesivitate.

Muncă și bani
Viața profesională ți se dinamizează în intervalul 26 ianuarie - 17 martie, sub impactul vizitei lui Marte în Săgetător. Ești îmboldit să îți afirmi cu tărie meritele, să nu te mai lași călcat în picioare de oameni care-ți sunt inferiori ca și pricepere, competență.
Uranus tranzitează Berbecul până la mijloculul lunii mai și revine în acest semn zodiacal în prima decadă din noiembrie, dând curs unor schimbări notabile în activitățile tale financiare. Ți se impune să-ți afli noi surse de bani, să îți dezvălui noi, diferite investiții, capabile să-ți crească contul din banca, să nu-ți dezechilibreze balanța de venituri și cheltuieli.
Intre 22 martie și 15 aprilie 2018, Mercur în Berbec îți atrage atenția să fii cât mai flexibil în parteneriate financiare, de afaceri, să nu îți lași asociații să profite de tine!
Tot Mercur, în aspect retrograd în răstimpul 26 iulie - 19 august 2018 în Leu, îți sugerează să dai dovadă de o mai mare diplomație în relațiile cu șefii și colegii de la serviciu. Nu te lăsa purtat de irascibilitate, impulsivitate în colaborarea cu aceștia!
Jupiter își inițiază pe 8 noiembrie 2018 tranzitul în Săgetător, punându-ți la dispoziție un șir de oportunități deosebite în dezvoltarea carierei tale. Există posibilitatea să te pască o avansare, o creștere salarială, obținerea unei noi slujbe, extrem de avantajoase, inclusiv peste hotare! Forța lui Jupiter se împotrivește cu succes tendințelor negative imprimate în zona profesională de Mercur retrograd în Scorpion, în intervalul 12 noiembrie - 1 decembrie 2018.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mar 19 Dec - 11:20

ianuarie 2018

Dragoste și viața în doi:
Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, se află în prima decadă din ianuarie 2018 în casa carierei, încheind o perioadă mai lungă de ședere în această zonă și, de data asta, armonizând legăturile între cele două sfere de interese: sentimentale și profesionale.
Venus, planeta iubirii, se află în casa a unsprezecea în primele două decade, anunțând șansă, împlinirea unei speranțe și posibilitatea de a petrece momente plăcute împreună cu perechea, într-un anturaj mai larg, sau de a întâlni pe cineva cu ocazia unui eveniment public, la o reuniune de grup etc.
Mercur se află și el, în ultimele două decade, în casa a unsprezecea, confirmând tendințele.
Pe la mijlocul lunii s-ar putea să trebuiască să treci un hop.

Muncă și bani:
Ianuarie 2018 este o lună dinamică și spornică în plan profesional: Jupiter, stăpânul tradițional al Peștilor, este conjunct cu Marte, cel plin de ambiții și inițiativă. Te mobilizezi, faci planuri și treci la acțiune.
Cea mai motivantă sau provocatoare zonă a perioadei este cea care face legătura între tine și planul îndepărtat, atât fizic, cât și mental: călătorii, colaborări la distanță, internet, dar și studii, cultură, cercetare, spiritualitate ș.a. Există o atracție pentru lărgirea orizontului și pentru atingerea unor noi frontiere, de care ar trebui să profiți pentru a evolua profesional și a avea succes financiar.
Anturajul, comunitatea, asociațiile, fundațiile, confreriile, partidele etc. sunt, de asemeni, în actualitate.

Formă fizică și moral:
Primele două decade din ianuarie 2018 te găsesc într-o formă excelentă, cu multă energie și entuziasm.
Există însă o notă excesivă, o tendință către imprudență, care ar putea ilustra proverbul “ce-și face omul cu mâna lui...”. Ar fi bine să o lași mai moale cu abuzurile alimentare sau bahice, cu excitantele (cafea, cola, energizante etc.), să nu te ambalezi prea tare și să te odihnești suficient.
Este recomandat să ai grijă de tine, mai ales în ultima decadă.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în ianuarie 2018: Se pare că trebuie să iei o decizie privind apartenența ta la un grup. Gândește-te bine!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Dum 7 Ian - 18:05

ianuarie 2018

Potrivit horoscopului Peștilor, la debutul lunii ianuarie 2018 ai beneficii de pe urma expansivitatii tale în relațiile sociale, mai ales din cele din prietenie, pentru a te adăposti mai apoi într-o relativă singurătate necesară reîncărcării bateriilor tale emoționale, redefinirii țelurilor tale esențiale. Viața ta amoroasă pare să stea sub semnul tainei, secretelor, însă cea profesională îți este străbătută de voință, dinamism, mai cu seamă către finalul lui ianuarie.

Previziuni generale
În cea dintâi parte a lunii te simți nemaipomenit de bine printre oamenii, prietenii îți rezervă o grămadă de suprize plăcute și îți inspiră sau confirmă idei revoluționare de transformare a vieții tale sau a punere în practică a unor idei aparent trăznite, dar pline de potențial în afaceri ori profesie.
Luna plină găzduită pe 2 ianuarie 2018 în Rac și Luna nouă poposită în data de 17 ianuarie 2018 în Capricorn insistă pe influențele de mai sus, pe beneficiile furnizate de deschiderea totală către amici și persoane apropiate.
Începând cu 18 ianuarie 2018, tinzi să te retragi treptat din viața socială. Eșți pe cale să navighezi pe talazurile unei imaginații dezlănțuite, să te lansezi în incursiuni inedite ale fanteziei și reinventării sinelui. Desigur, acest lucru nu poate fi înțeles de mulți, ci numai de prieteni apropiați sau persoana iubită, ce te pot încuraja în acest sens.
Ești gata să îți explorezi dimensiuni necunoscute până acum ale lumii tale interioare profunde, să-ți interpretezi printr-o nouă prismă dorințele și aspirațiile, să ți le preschimbi grație unei iluminări spirituale, ce te ajută să distingi ceea ce este esențial în existența ta.
Poate fi nevoit, uneori, să îți dai seama că nu are rost să te dedici unor cauze pierdute, chiar dacă eșți însuflețit de imboldul de a face sacrificii pentru niște oameni care ți se par a fi defavorizați. Fii cât se poate de atent la unii care atentează să profite de bunele tale intențîi, să-ți exploateze slăbiciunile, bunătatea.
Oricum, în această perioada a anului nu-ți este recomandat să te lași angrenat în competiții, să te avânți în inițiative îndrăznețe, riscante. Trebuie să te focalizezi pe odihnă, relaxare, reenergizare, revitalizare și pe pregătirea minuțioasă a demersurilor tale viitoare, inclusiv ale celor demarate în februarie 2018. Există o singură excepție în acesta privință, legată către finalul lunii de întreprinderile profesionale, așa cum vei vedea mai jos.

Dragoste și cuplu
O emotivitate extremă și o îndrăzneala impetuoasă par să te îndrepte către un punct de cotitură în viața sentimentală pe 2 ianuarie 2018, sub impactul Lunii pline din a cincea ta casă. Profită de această zi pentru a-ți mărturisi iubirea față de cineva de care te simți captivat sau pentru a cere în căsătorie persoana îndrăgită!
Circumstanțele interioare și exterioare ținând de dragoste sunt cutremurate în ultima parte a lunii de înclinația de a-ți confunda iluziile cu realitatea sau te a fi înghițit de nisipurile mișcătoare ale unei timidități exagerate. Străduiește-te să nu-ți lași inima cuprinsă de o iubire pentru cineva care îți este inaccesibil sau care este deja angajat într-o relație de cuplu! Unii nativi singuratici din Pești se pot totuși implica într-o idilă cumva secretă, care, dintr-un motiv ori altul, nu poate fi afișată în sfera socială.
Dacă ai un tovarăș de viață, ești impulsionat să îl lași să-ți descopere toate tainele și să îi descoperi misterele frumuseții. Din păcate, în cel de-al doilea caz, nu ai mari șanse de reușită! Dragostea supraviețuiește printr-un inefabil care nu are cum să ni se dezvăluie!

Muncă și bani
În ciuda asumării unui rol secundar pe scena altora aspecte ale existenței tale, în ultima săptămână din ianuarie pari să-ți dinamizezi activitățile profesionale. Eșți străbătut de o ambiție nemărginită în acest domeniu, și eșți motivat să depui eforturi notabile pentru a evolua în carieră. În plus, dai dovadă de realism, așa că treci printr-un ciclu prielnic afirmării tale, reorientării profesionale ori inițierii unei afaceri pe cont propriu. Uneori, se impune să-ți ții totuși în frâu nervozitatea, impulsivitatea în discuțiile cu colegii și șefii!
Pe 31 ianuarie 2018, Luna plină răsărită în Leu îți atrage atenția să te detensionezi, să nu te încarci cu prea mult stres din pricina preocupării fierbinți de a excela în sfera profesională. Las-o mai moale, și gândește-ți între timp noi strategii de a-ți împlini obiectivele!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Dum 21 Ian - 10:00

februarie 2018

Dragoste și viața în doi:
Prima decadă din februarie 2018 este destul de ternă, de lipsită de evenimente spectaculoase. În unele cazuri ar putea fi vorba chiar despre plictiseală, însingurare sau dezamăgire, fiindcă planeta dragostei, Venus, și stăpânul casei cuplului Peștilor se află într-o zonă lipsită de șansă și confort.
Treptat, însă, cerul se înseninează. După data de 11 februarie, când seducătoarea și senzuala Venus întră în Pești, încep să apară momentele fericite, armonia în cuplu, împrejurările propice apariției sau expansiunii iubirii.
Tot în această perioadă, Venus se îndreaptă către un aspect planetar favorabil cu Jupiter – Marele Benefic și stăpânul Peștilor –, ale cărui efecte se simt mai pregnant în ultima decadă.

Muncă și bani:
Hotărâtul și eficientul Marte se află în casa carierei Peștilor pe tot parcursul lunii februarie 2018. Foarte motivant, Marte te îndeamnă să-ți fixezi obiective curajoase, să lupți pentru a le atinge, să vrei să te impui, să arăți de ce ești înstare din punct de vedere profesional.
De obicei, Marte poate să te îndemne și la indisciplină sau la conflicte cu superiorii, dar în februarie tinde să-și arate preponderent fața pozitivă, fiindcă se află într-o relație specială cu Jupiter, stăpânul casei carierei Peștilor. Prin urmare, ai toate șansele să rezolvi cu brio cam tot ce-ți pui în minte, ba chiar să faci și bani frumoși din asta.
Legătura dintre Marte și Jupite mai spune că voiajele, colaborările la distanță sau internetul au impact asupra vieții profesionale a Peștilor. De asemenea, viața profesională mai poate avea tangențe cu lumea universitară, culturală, spirituală, juridică.
Perioada cu cele mai mari șanse de succes profesional pentru Pești este decada a treia.

Formă fizică și moral:
Deși pe termen lung te bucuri de susținerea lui Jupiter, în primele două decade din februarie Soarele, stăpânul casei sănătății Peștilor, se află într-o poziție delicată. Se poate, astfel, să resimți o scădere de tonus, să ai mai multă nevoie de odihnă, iar imunitatea să fie scăzută.
Este important să te protejezi, să nu te expui unor condiții de viață inadecvate și să eviți abuzurile. Dacă ai probleme de sănătate, este indicat să consulți doctorul și să-i urmezi recomandările.
Îți reintri în formă treptat, începând din decada a doua, iar în ultima decadă ești deja în plină formă.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în februarie 2018: Exprimă-te artistic sau creativ, fă un act caritabil, iubește!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mier 31 Ian - 10:54

februarie 2018

Horoscopul Peștilor din februarie 2018 indică o integrare fericită în sfera socială, șansa de a te evidenția și a-ți crea alianțe de nădejde pe termen lung. Viața amoroasă este de bun augur atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei angajați într-o relație de cuplu.

Previziuni generale
Începând cu a doua decadă a lunii ești străbătut de o crescândă energie și încredere în tine însuți. Deși pari să emani un farmec aparte, să-i captivezi pe cei din jurul tău, eșți dornic să- ți optimizezi imaginea personală, și ești inspirat să faci asta datorită prezenței lui Venus în prima ta casă.
În plus, activitatea ta socială îți furnizează beneficii datoratebunăvoinței tale, optimsimului tău, spiritului de cooperare care te caracterizează. Oamenii te sprijină să joci un rol principal pe scena lumii și îți exprimi direct, nemijlocit, cu forța de convingere ideile și interesele.
Cu cât îți scoți mai mult la lumină ceea ce este autentic, veritabil în ține însuți, cu atât ai multe șanse să te afirmi, să-ți duci la bun sfârșit obiectivele. De fapt, pari să te bucuri de succese notabile în special când te ocupi de ceea ce ce-ți place, te pasionează.
Tendințele de mai sus sunt completate de altele, speicifice unor zile anume.
Presiunea pe care o resimți în traiul cotidian te îndeamnă să evadezi în visare, fantezie, sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 15 februarie 2018 în Vărsăto
r. Cu toate că există posibilitatea să ai o revelație crucială despre existența ta, destinul tău, ți se recomandă să nu te lași purtat excesiv de imaginație, până în punctul în care să nu mai discerni clar realitatea.
În data de 16 februarie 2018, sextilul dintre Venus și Uranus, îi determină pe cei din preajma ta să te ia în serios, să nu-ți mai pună la îndoială idealurile, proiectele. Conștient de rolul responsabilităților din viața ta, nu le mai simți apăsătoare. La ordinea zilei sunt întâlnirile, reuniunile cu prietenii. Ai ocazia să te concentrezi împreună cu o persoană apropiată într- un demers în stare să va releve amândurora un nivel mai înalt al comuniunii dintre voi.
Iritat de probleme mărunte, minore, ești înclinat să pici în capcanele dezamăgirii sub impactul cuadratului lui Marte cu Neptun din 17 februarie 2018. Evită să gândeșți că totul îți merge anapoda și readu-ți în minte împlinirile tale cele mai importante!
Conjuncția lui Venus cu Neptun de pe 21 februarie 2018 îți infuzează o empatie deosebită față de cei din imediata ta apropiere. Pari să șții instinctiv ce îi frământă și vrei să-i ajuți dezinteresat. Totodată, un gest binevoitor, dezinteresat, neașteptat al cuiva față de ține te provoacă să ieși din capcana însingurării și să-ți deschizi întru totul sufletul.
Organizarea riguroasă a activităților tale îți asigură progrese impresionante ca urmare a sextilului dintre Mercur și Saturn din 22 februarie 2018. Ai capacitatea să te apleci asupra detaliilor semnificative ale planurilor tale, să găseșți soluții inovatoare ale unor probleme care te sâcâie de multă vreme.
Pe 25 februarie 2018, sextilul lui Mercur cu Neptun și cel al Soarelui cu Saturn îți oferă posibilitatea de a pune la punct o treabă îndelung amânată, cu condiția să nu interpretezi greșit ori subiectiv opiniile, cuvintele persoanelor cu care interacționezi. O relație umană inițiată în această zi tinde să-ți fie promițătoare pe termen lung.
Te implici cu pasiune, intensitate în viața socială pe dată de 7 februarie 2018, ca efect al sextilului dintre Venus și Pluton. Câteodată, poți fi prea direct în discuțiile cu alții, riscând să vorbeșți de funie în Casa spânzuratului! Apelează mai des la spiritul tău diplomatic!

Dragoste și cuplu
Îmboldit de un efluviu irezistibil de sinceritate, nu mai vrei să treci cu vederea conflicte poate mărunte, dar apăsătoare, nedeclarate, dintre tine și partenerul tău de cuplu. Îți mărturiseșți cu expresivitate dragostea față de acesta și ai astfel oportunitatea să împrospătezi și fortifici conexiunea dintre voi.
Dacă ești singur, numeroasele evenimente sociale la care participi îți facilitează întâlnirea unei persoane înzestrate cu un magnestism special, capabile să te angreneze într-o idilă plină de făgăduințe. Ai mare grijă, totuși, în viața sentimentală, pe dată de 25 februarie 2018! Nu te lăsa antrenat într-o aventură amoroasă cu cineva din sfera ta profesională, întrucât te-ai putea lega la cap fără să te doară, ai putea avea parte de o grămadă de complicații, dificultăți pe un termen îndelungat.

Muncă și bani
Colaborezi bine cu colegii și șefii atâta timp cât îți ții în frâu pornirea de a-ți impune cu orice preț ideile, părerile. Treci printr-o perioadă favorabilă perfecționării profesionale, eventual a urmării unui curs pentru o nouă calificare.
Sub influență sextilului lui Venus cu Pluton de pe 27 februarie 2018, ai la îndemână un talent aparte de a-ți dezvălui oportunități financiare insesizabile de către alții. Poți să-ți inchegi un parteneriat de afaceri sau să primești sprijin financiar pentru o afacere pe cont propriu.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Sam 3 Feb - 9:58

FEBRUARIE 2018

Dacă prima parte a lunii te ține într-o oarecare penumbră, cu totul altfel stau lucrurile după ce se adună cele 3 planete la poarta ta, în preajma începerii zodiei tale. Cu Soarele, Mercur și Venus ca aliați de nădejde, ținându-i companie lui Neptun în zodia ta, toate ar trebui să-ți meargă de minune, să fii plin de speranțe, de gânduri mari, de vise mărețe, printre care, desigur, pot fi și vise de natură sentimentală. Nu e exclus ca încă de la finalu lunii anterioare, din preajma eclipsei, să se fi născut niște dorințe mari în adâncul inimii tale iar acum să cauți condițiile prielnice pentru a le și transforma în realitate. Așteptai momentul potrivit, iar momentul poate sosi acum, deci transmite în sus, spre cer, marile tale speranțe, pentru că ai putea fi auzit! Deși nu s-ar spune că au loc evenimente marcante pentru inima ta, totuși ceea ce generează emoții cu totul speciale sunt visele tale cele mai profunde. Ai așteptări mari, ai ridicat ștacheta foarte sus și chiar dacă uneori chiar tu te îndoiești că sunt posibile, continui să le amplifici, să le alimentezi cu energie maximă. Că visele tale se îndreaptă spre o viață de cuplu mai tonică sau se îndreaptă spre o relație care abia acum mijește, toarnă apă la rădăcina visului tău mai departe, cu încredere, fără să te lași oprit de suspiciune sau de amânările de pe parcurs. Visează mai întâi la viața sentimentală pe care o dorești, dacă vrei s-o și ai într-o zi! E posibil ca, în cazul tău, să fie nevoie de o mai lungă așteptare până vei ajunge acolo unde visai, dar important e că mergi în direcția cea bună.

Încă de la finalul lunii ianaurie, privești viața dintr-o altă perspectivă, eclipsa de Lună te-a făcut să sondezi adânc în interiorul tău și să-ți pui întrebări serioase despre viitor, despre tine însuți, despre carieră, despre ce ți-ar plăcea ție să faci. Mare parte din aceste întrebări erau legate de iubire, dar altele au legătură cu serviciul. Te bate serios gândul unei schimbări din acest punct de vedere, chiar dacă ți-e puin teamă să pornești pe un drum nou, mai ales dacă nu deții - încă - toate resursele necesare acestui nou început, dar norocul tău e că ai timp suficient de pregătești terenul și, încetul cu încetul, să clădești noul sens la care visezi. Apucă-te de învățat, acumulează informație, mergi la cursurile adecvate, pentru că acum poate fi abia startul spre noul tău scop. Marte în zona carierei îți insuflă motivație, inspirație, optimism, gândire pozitivă și încredere că drumul din fața ta duce acolo unde vrei, dar de undeva trebuie să pornești. Declicul de acum contează, deci pune prima cărămidă la construcția - lungă și lentă - pe care începi s-o ridici. Poate nu evoluează lucrurile atât de repede și de lin pe cât ai spera, dar fii sigur că timpul trece exact în ritmul de care ai nevoie pentru ca bagajul tău să se umple de resursele adecvate profesionistului ce se naște acum în interiorul tău. Curând vei arăta cine ești și ce poți, dar încă mai ai de șelfuit diamantul, iar ceea ce faci acum conteayă. Marte este, luna aceasta, exact vântul prielnic la pupa de care aveai nevoie pentru a te hotărî odată încotro, ca după aceea să vâslești în direcția respectivă,
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 16 Feb - 8:53

Horoscopul Peștilor martie 2018 are drept orientări principale prudența, receptivitatea și seriozitatea în abordarea existenței, o viață amoroasă infuzată de stabilitate și demersuri financiare fructuoase.

Previziuni astrologice generale
Festina lente (Grăbește-te încet) pare să fie una din principalele tale devize în această lună. Oricât de forțat ai fi de împrejurări să iei o decizie sau să te angajezi într-o inițiativă, tinzi să stai mult pe gânduri înainte de a face asta. Atenție! Câteodată, acest comportament te poate determina să pierzi niște oportunități rare!
Partea bună este că înclini să fii extrem de receptiv la sugestiile și opiniile altora, să evaluezi cu discernământ ce vești, informații îți sunt de folos din noianul celor care par să se îndrepte către tine.
Acest lucru nu te scoate totuși din zona ta de confort. Prețuiești circumstanțele, persoanele pe care le cunoșți foarte bine, și nu eșți dispus să te aventurezi spre dimensiuni necunoscute, deși incitante, ale existenței.
1 martie, ziua Mărțișorului, stă sub semnul a două evenimente astrale: Mercur este în sextil cu Pluton, iar Venus în trigon cu Jupiter. Ești invigorat de o nemaipomenită încredere în tine însuți, de o atitudine pozitivă care-ți înlesnește aflarea unor oportunități chiar și în aspecte ale vieții aparent mărunte, triviale. Înarmat cu o forță de convingere remarcabilă, ai ocazia să întorci în favoarea ta chiar și circumstanțe negative. Norocul te însoțește cu prisosință, dar nu trebuie să te culci pe o ureche, lăsându-te în voia sa, complăcandu-te într-o relativă pasivitate.
Știi să atragi către tine informații și persoane valoroase sub impactul Lunii pline înfățișate pe 2 martie 2018 în Fecioară. Îi înțelegi pe oameni, și aceștia te înțeleg, așa că poți ajunge la un consens cu ei, la o alianță reciproc avantajoasă.
Conjuncția dintre Soare și Neptun, precum și cea dintre Mercur și Venus din 4 martie 2018 îți impregnează o stare specială de bucurie, te determină să întrevezi plăceri nebănuite ale existenței. Poți da înapoi din situații prea solicitante, însă ai harul de a percepe subtilități prețioase în contactul cu alții.
Pe 11 martie 2018, Soarele în sextil cu Pluton te sprijină să intri pe sub pielea unor oameni influenți. Nu forța totuși nota, și nu-ți impune cu o prea mare insistență crezurile și ideile. Poți iniția o schimbare spectaculoasă în bine, poate o afacere ce tergiversa până acum.
Ziua de 13 martie 2018 este marcată de cuadratul dintre Venus și Neptun, și trigonul Soarelui cu Jupiter. Ești tentat să eviți certurile, situațiile conflictuale, să fii însuflețit de o atitudine pozitivă, să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-i mulțumi pe cei din jurul tău. Deși generozitatea ta tinde să dea roade, este necesar să nu-i vezi pe oameni dintr-o perspectivă idealistă, prea roză, ci să le deslușești intențiile reale față de tine!
Ca efect al popasului Lunii noi în Pești, pe 17 martie 2018 pari să fii cuprins de o inspirație febrilă în explorarea lumii, dar nu este de bun augur să te lansezi în întreprinderi aparent promițătoare fără să le anticipezi consecințele probabile. Asumă-ți iar un plus de realism!
Nivelul tău energetic coboară și poți fi frustrat peste măsură de probleme mărunte în urma impactului iscat de cuadratul Soarelui cu Neptun din 29 martie 2018. Fii cu ochii în patru față de persoane ce pot încerca să te însele, să te tragă pe sfoară.
Luna plină găzduită pe 31 martie 2018 în Balanță vestește o schimbare notabilă în relația ta cu lumea. Dacă vrei cu tot dinadinsul să-ți accelerezi parcursul spre un țel esențial, este necesar să te îndepărtezi de cineva care, voit ori nevoit, îți pune piedici. Oricum, trebuie să-ți distingi cu claritate prioritățile, recunoscându-ți temeri, impulsuri subconștiente păguboase.
Tot pe 31 martie 2018, tranzitul pornit de Venus în Taur își pune amprenta îndeosebi în aprilie. Planeta iubirii îți conferă o aură de magnetism specială, te înzestrează cu diplomație și persuasiune în relaționarea socială și cea profesională, atuuri ce-ți facilitează realizări memorabile!

Dragoste și cuplu
Dragostea este călăuzită mai mult decât de obicei către stabilitate, statornicie. Dacă ai un partener, tinzi să-i apreciezi crescând tovărășia, atașamentul față de tine, capacitatea de a-ți "ghici" dorințele, nevoile. În caz că eșți singur, eșți predispus să inchegi o legătură amoroasă cu cineva care este în stare să nu-ți însele așteptările, să-ți fie credincios până în pânzele albe.
Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 2 martie 2018 în Fecioară ți se sugerează să iei măsuri practice pentru a-ți întări conexiunea cu persoana iubită. Chiar dacă iubirea îți înalță sufletul până la ceruri, este necesar să își afle rădăcini adânci, puternice, pe pământ!
Călătoria inițiată de Venus, la sfârșitul lui martie, într-un nou realm astrologic, își are ecouri mai cu seamă în următoarea lună. Dacă eșți în căutarea dragostei, o poți găsi pe aproape, poate în cercul tău de amici. În cuplurile mai vechi se instaurează o comunicare sensibilă, subtilă între parteneri, care uneori nu mai are nevoie nici măcar de cuvinte.

Muncă și bani
Focalizarea către bani capătă întâietate. Treci printr-o perioadă prielnică analizării în amănunțime a bugetului, balanței tale de venituri și cheltuieli. Poți avea beneficii financiare însemnate în special datorită modului inspirat în care interacționezi cu oamenii. Cu cât îți rezervi mai mult timp muncii ori afacerilor, cu atât ai mai numeroase idei a căror materializare îți înlesnește să-ți crești contul din bancă. Eșți înclinat să-ți cheltuiești banii pe lucruri frumoase, eventual să-i investești în opere de artă a căror valoare se va mări odată cu timpul.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Lun 19 Feb - 9:23

martie 2018

Dragoste și viața în doi:
Prima săptămână din luna martie 2018 este cu deosebire prielnică dragostei: Venus, planeta iubirii, și Mercur, stăpânul casei cuplului, se află în Pești. Nici că se poate o combinație mai aducătoare de noroc, fericire, împliniri și armonie în relații!
După prima săptămână, Venus și Mercur trec în zodia următoare, dar rămân împreună, astfel că vecinătatea optimistei și senzualei Venus îi este benefică lui Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, și în restul lunii.
Sentimentul de mulțumire sentimentală se menține, dar după 7 martie nota romantică se diminuează, făcând loc unei atitudini ceva mai pragmatice. Preocupările amoroase sau conjugale se împletesc cu cele materiale și, posibil, cu cele de natură profesională.

Muncă și bani:
În prima jumătate a lunii martie 2018 casa carierei Peștilor este impulsionată de prezența lui Marte. Ies la înaintare aptitudinile de lider, de întreprinzător și de luptător. Ai nevoie de o cauză, de un obiectiv căruia să i te dedici. În lipsa unui astfel de obiectiv, energia marțiană se poate manifesta distonant, conducând la indisciplină sau necazuri cu superiorii.
Probabil că lucrurile se vor aranja de la sine, fiindcă în Pești se află Soarele, cel aducător de prestigiu și măreție, care face un foarte norocos trigon cu Jupiter, Marele Benefic. Acest trigon aduce oportunități, succes și prosperitate.
Lucrurile stau bine și pe tărâm financiar, mai ales în primele două decade, și poate chiar și în ultima decadă, chiar dacă acesta ar putea fi marcată de mici blocaje sau întârzieri.

Formă fizică și moral:
Prima săptămână din martie 2018 te găsește într-o formă de zile mari: energie, agerime, adaptabilitate, optimism și voie bună. Vitalitatea rămâne la cote înalte până în jurul datei de 20.
Primele două decade sunt, de altfel, și cele mai indicate pentru rezolvarea unor eventuale probleme medicale sau privind igiena de viață.
Ultima decadă din martie s-ar putea să fie mai delicată, fiindcă stăpânul casei bolilor Peștilor face careu cu Marte și Saturn. În această parte a lunii pot apărea neplăceri de sănătate, deci este recomandat să ai grijă de tine.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în martie 2018: Țintește mai sus sau mai departe, fiindcă este momentul să faci sau să planifici ceva care depășește granițele între care te situezi acum!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 2 Mar - 9:43

MARTIE 2018

Tu ești vedeta lunii, de vreme ce aici, în zodia ta, se aduna cele mai multe planete chiar de la inceput de lună. Cu Venus în zodia ta, ar trebui să te cuprindă un aer primăvăratec care numai cu gândul la iubire te duce, deci să nu se mire nimeni că ești mai aiuritm mai visător, mai romantic ca oricând, cu șansa de a te îndrăgosti din nou sau de a-ti pierde mințile copleșit de amor. Mai e și un trigon jupiterian acolo care te trimite în nori, te face să speri mult de la iubire, să-ți faci speranțe mari, deci orice surpriză de natură sentimentală este posibilă. Poate fi și luna în care o nouă idilă se prefigurează la orizont, deci, dacă iubirea lipsea din viața ta, fii mai atent luna aceasta, că nu se știe de unde sare iepurele. Poate fi o lună norocoasă, dar în care elemental surpriză este primordial. Stabilitatea, armonia, linișta se lasă peste viața în doi și ai toate motivele să te bucuri de primăvară alături de cel drag, pentru că de mult nu ai mai avut parte de asemenea atmosferă plăcută. Și știi cum se spune: dacă ceva merge bine, de ce să schimbi? E doar efortul de a păstra ceea ce e bun.

Și profesional ești printre cei favorizați, pentru că Marte, încă bine amplasat în Săgetător până pe 13, primește tot acest timp un trigon foarte stimulativ de la Uranus, și, dacă te lași copleșit de energia covârșitoare a celor două planete în zodii de foc, succesele ale ar putea fi de răsunet. Lumea poate auzi de tine acum în alt ton decât înainte deci ia taurul de coarne și arată ce știi, ce ai învățat, ce dorești, pentru că există un vânt prielnic acolo ce te poate pune în valoare. Orice succes este posibil deci apucă-te serios de treabă, pentru că ai suficiente stimulente la dispoziție. Nu zice nimeni că vin pe tavă și ușor, ci cu efort, poate chiar cu îndoieli și temeri asupra propriei persoane, dar e prea bun momentul să faci ceva, să treci la fapte, să te afirmi, ca să stai cuminte în banca ta, așa cum te știe lumea. Cei curajoși, creativi, entuziaști, optimiști au numai de câștigat luna aceasta, cei care lasă inspirația liberă, cei care privesc spre viitor, cei care iubesc ceea ce fac, cei care au ceva de spus lumii, deci lasăte purtat înainte! După ce Marte va ieși din Săgetător, se mai liniștesc lucrurile și începi să culegi roadele eforturilor depuse, dar dacă vrei noutate, profită acum de Marte în Săgetător.

avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 23 Mar - 9:20

aprilie 2018

Dragoste și viața în doi:
Stăpânul casei cuplului Peștilor, Mercur, nu este în cea mai fericită dispoziție în aprilie 2018: se află în casa banilor Peștilor, în careu cu tripleta Marte-Saturn-Pluto din Capricorn și, în plus, este retrograd în prima jumătate a lunii.
Relațiile sentimentale ale Peștilor se află sub un stres accentuat, cel mai probabil din cauză că trebuie să facă față unei suprasolicitări legate de finanțele sau afacerile comune. Poate fi vorba de o presiune exterioară, care nu afectează temeinicia legăturii dintre parteneri, sau despre o problemă internă, pe care factorii externi nu fac decât să o scoată în evidență.
Aflată în tranzit prin casa a treia a Peștilor, Venus, planeta iubirii, spune însă că problemele se pot rezolva prin negocieri, diplomație și umor.

Muncă și bani:
Banii sunt pentru Pești o preocupare prioritară în aprilie 2018.
Fiindcă Soarele și Mercur se află în casa a doua a Peștilor, te străduiești să găsești noi căi de a-ți spori câștigurile, te implici în vreo afacere, sau ai cheltuieli mai mari, cumperi, vinzi, ori calculezi mai mult decât în vremurile normale.
Se poate ca toate astea să aibă de-a face cu o acțiune colectivă, cu o organizație, un grup de prieteni sau un parteneriat. Dacă este așa, ar fi de preferat să te gândești de două ori înainte de a-ți pune banii la bătaie.
Satisfacțiile adevărate vin din activitățile în care te folosești de creier, vorbe și îndemânare.
Pe tot parcursul lunii aprilie, întâlnirile și drumurile sunt plăcute și cu folos.

Formă fizică și moral:
Cu Venus în casa a treia a Peștilor, în aprilie 2018 ai o dispoziție excelentă, caracterizată de optimism, umor și voie-bună.
Nici din punct de vedere fizic nu stai rău: te bucuri de o rezistență fizică mulțumitoare și nu pari a avea neplăceri legate de sănătate.
Pe de altă parte, nu trebuie exclus factorul-surpriză, care se poate manifesta în decada a doua din aprilie, când Soarele, stăpânul casei bolilor Peștilor, este conjunct cu Uranus.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în aprilie 2018: Folosește-ți puterea de convingere, cu care acum poți face minuni!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Sam 31 Mar - 8:09

aprilie 2018

Horoscopul Peștilor din aprilie 2018 te focalizează pe regăsirea punctelor tale forte, dezideratul de a-ți reestima legăturile de prietenie, o activitate socială intensă și fertilă, refugierea în oaza de liniște și fericire din familie. Viața sentimentală își întărește fundamentele, iar cea profesională și financiară necesită un sporit realism.

Previziuni astrologice generale
Valorile personale neglijate, trecute cu vederea, îți sunt iluminate, redescoperite, se cer a fi exploatate la maximum, pentru a-ți servi evoluției, dezvoltării pe toate planurile existenței.
Relațiile de prietenie îți pot fi învăluite în negura îndoielii, derutei. Este posibil ca unii amici să te dezamăgească, să-și arate o față urâtă pe care nu ai fi crezut niciodată că o pot avea. În aceste context astral, se impune să desparți grâul de neghină, să-ți dai seama cu claritate cine îți sunt prietenii, și cine dușmanii!
Această lună îți înlesnește înțelegerea în profunzime a motivațiilor, intereselor ascunse ale celor din jurul tău.
Pe de altă parte, ești preocupat până peste cap de tot felul de evenimente sociale și profesionale, obligații, îndatoriri care te solicită să fii mai tot timpul cu telefonul la ureche, să umbli de colo colo, să faci vizite, să comunici cu o mulțime de oameni. Rezervă-ți cât mai mult timp relaxării, astfel încât să nu cazi pradă stresului!
Spre finalul lui aprilie ești cotropit de nevoia de a te așeza la casa ta, pari să fii cel mai fericit în sânul familiei, să ai oportunitatea să te bucuri din plin de compania celor dragi. De asemeni, ai șansa să-ți găsești o nouă casă, să te muți într-o locuință mai spațioasă și mai bine utilată.
Pe 16 aprilie 2018, ești predispus să joci cu toate cărțile pe masă cu cei din preajma ta. Luna nouă poposită în Berbec te impulsionează să te dedici obiectivelor tale prioritare și îți înlesnește alianțe de de nădejde în acest sens. Ai grijă, totuși, să nu dai prea mult din "casă", să nu-ți expui punctele vulnerabile unor oameni gata să profite de acest lucru!
Luna plină, ivită în data de 30 aprilie 2018 în Scorpion, te inspiră să faci un pas decisiv din punct de vedere educațional. Poți să te concentrzi mai mult asupra studiului, perfecționării tale, inclusiv în sfera profesională. Străduiește-te, totuși, să nu te despărți de realitate, să evaluezi cu simț practic în ce demersuri ai cea mai mari sorți de izbândă!

Dragoste și cuplu
Dragostea se împlinește prin stabilitate, statornicie, loialitate.
Dacă eșți parte a unui cuplu, tinzi să prețuiești crescând tovărășia partenerului tău, să cauți să te dedici cât mai substanțial intimatății cu acesta, să te închizi în casă cu el și să arunci pe o fereastră cheia de la intrare!
În eventualitatea că ești singur, ai ocazia să te implici într-o poveste de dragoste temeinică, pe termen lung, cu cineva întâlnit grație unei rude ori cu prilejul unei sărbători, unui eveniment din familie (nuntă, botez, logodnă, etc.).

Muncă și bani
Problemele financiare din ultima vreme sunt pe cale să dispară, mai cu seamă dacă ai tras niște învățăminte din ele. Cu cât îți redefinești mai clar afacerile sau activităti asociate cu balanța personală de venituri și cheltuieli, cu atât ai mai mult de câștigat!
Marile tale speranțe ținând de profesie par să-ți fie îngrădite de unele circumstanțe, imprejurări negative. Poate fi necesar să depui mai multe eforturi a-ți materializa obiectivele din plan profesional!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mar 3 Apr - 9:52

APRILIE 2018

Ți-e dor de vremurile de inceput ale relatiei tale actuale, cand totul era viu, alert si incitant... Acum poate nu mai e la fel, de aceea tot speri ca ceva din acele timpuri va reinvia, fara sa-ti dai seama ca asta depinde chiar de tine. Sta in puterea ta sa faci un ocol spre vremurile acelea superbe cand totul evolua intr-un alt ritm si alt sens decat acum, deci nu te crampona de ceea ce te tine blocat intr-o zona banala, si fa o schimbare, oricat de mica. E nevoie de o initiativa, de un gest concret, de o decizie pe care mai apoi s-o pui in aplicare, pentru ca a sta sa astepti o minune din alta parte nu garanteaza nicidecum fericirea. Poti sa te duci la persoana iubita cu o idee, cu o solutie salvatoare, cu o propunere pe care o va accepta imediat, de vreme ce e in avantajul relatiei voastre si acel gest, poate neansemnat la prima vedere, poate naste un lant intreg de modificari majore! Du-te cu o floare, cu un cadou, cu o mangaiere, cu un gest tandru, cu o vorba dulce... si ai sa vezi ca miracolele incep sa apara. Faceti din nou planuri de viitor, visati laolalta, luati-va angajamente, vorbiti serios despre visele voastre comune, si apoi puneti amandoi mana pe unelte ca sa claditi, pas cu pas, un sens nou care va urca relatia pe alt nivel, mai stabil si mai mnatur. Nimic nu e usor, vei da piept cu rezerve, cu neincrederere, cu amanari, cu refuzuri, ori de la tine insuti, ori de la partener, dar trebuie sa concentrezi iubirea, dorinta cu rabdarea intr-un buchet si totul va fi bine.

Desi planul profesional s-a mai linilstit, dupa ce Marte a miscat un pic lucrurile luna trecuta, acum conideri ca ceea ce Marte a declansat nu demult acum poate capata contur. Incepi sa pui in practica acel plan pe care l-ai pregatit, poate doar teoretic, in ultima perioada, si descoperi ca ai la dispozitie multe resurse de nadejde pentru a transforma ideea in fapt. Iti pui in joc toata energia, toata ambitia de care esti capabil, faci eforturi supraomenesti ca sa dai startul acelui plan pana acum proiectat cu entuziasm in mintea ta. Ai tot studiat, ai adunat informatii, ai cerut sfaturi, ai testat, iar acum incepi sa vezi urmarile palpabile ale acestor pregatiri. Esti constient ca nu se ridica nimic peste noapte, ca inca mai ai de acumulat experienta pe parcurs, dar merita sa incepi acel plan, nu-l mai amana, chiar daca sunt momente cand piedicile nu te lasa sa te apuci de treaba. Va aparea momentul potrivit pentru a-i da startul, deci stai pe faza, crezand cu tarie ca ceea ce urmeaza sa cladesti caramida cu caramida va ajunge intr-o zi sa te defineasca, sa te implineasca, sa te faca sa fii mandru de cel care ai ajuns si sa poti spune cu mana pe inima: da, asta vroiam sa ajung! Atata doar ca e cale lunga, e un urcus lent, cu multe ocolisuri, dar fii sigur ca ce ti-e scris se va intampla odata si-odata. Crede deci cu tarie in mana destinului care isi deschide acum o poarta. Ce faci dincolo de poarta e treaba ta!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 27 Apr - 9:32

mai 2018

Dragoste și viața în doi:
Banii rămân și în luna mai 2018 subiectul sensibil în viața de cuplu a Peștilor.
Ai putea avea impresia că e imposibil să ajungi la un punct comun cu perechea de viață. Se poate să nu vă (mai) ajungă banii de chirie ori pentru ratele unui credit imobiliar și să aveți puncte de vedere divergente în ceea ce privește soluția cea mai bună. Nu este cazul să ai așteptări prea mari de la familia soțului sau a soției, nu de acolo vin soluțiile.
Pentru a restabili armonia în viața de cuplu, este nevoie de mult tact, de răbdare și de deschidere spre ceea ce își dorește soțul sau soția. Dacă nu vrei să ții cont de celălalt, de ce ar ține celălalt cont de tine? Așa nu se poate ajunge decât la un dialog al surzilor.
Din 19 mai 2018, Venus activează casa iubirii Peștilor și îți mai vine inima la loc. Ești mai dispus să lași de la tine, să ierți, să seduci, să cucerești.
Un gest romantic la momentul potrivit ar putea reaprinde flacăra pasiunii în anumite cupluri și mulți Pești au posibilitatea să regăsească plăcerea intimității.
Ultima decadă este favorabilă și pentru Peștii care nu au pereche sau care depun eforturi de ceva vreme pentru a cuceri pe cineva. Ți se va răspunde pe măsură. La finele lunii mai 2018 se pot face chiar planuri de căsătorie, doar că data nu va fi stabilită chiar atât de repede pe cât ți-ar plăcea.

Muncă și bani:
Situația financiară depinde mult de capacitatea ta de a coopera cu un grup, de a te implica în proiecte comune sau de a te integra social. Se poate să fii prea atașat de concepțiile tale despre lume și viață și despre cum trebuie făcute lucrurile, iar din cauza asta nu ești acceptat cu ușurință în anumite cercuri.
Șansa îți surâde după 10 mai 2018, când pot apărea oportunități neașteptate de asociere sau colaborare, contracte noi etc. Dar nimic nu merge de la sine, fără efort, fără flexibilitate, dialog și concesii financiare.
Din 16 mai 2018, Marte, stăpânul banilor munciți ai Peștilor, intră în casa XII, ceea ce poate însemna o atracție spre învârteli financiare la limita legii, spre afaceri dubioase, precum și o predispoziție spre a cheltui prea mult, fără limită, pentru a uita de stres și nemulțumiri. Predispoziția spre cheltuieli exagerate pentru distracție, pentru persoana iubită sau pentru copii este accentuată și de prezența planetei Venus în casa V a Peștilor, începând cu 19 mai.
În ceea ce privește profesia și cariera, ar fi indicat să îți reevaluezi studiile, eventual să reiei o specializare, să dai examene de calificare pe care le-ai amânat sau pe care le-ai picat în trecut, pentru a-ți spori șansele de progres socio-profesional.

Formă fizică și moral:
Nu ești în cea mai bună formă și s-ar putea să reînvie o serie de dureri și afecțiuni cronice, care pot să te deprime. Sau, poate, te necăjește o durere surdă de dinți. Chiar dacă problemele par mici, este indicat să iei cât mai repede masurile cuvenite.
În a doua jumătate a lunii, nervozitatea poate fi crescută, impulsivitatea mai mare, de unde și pericolul de accidentări sau de certuri care pot să te epuizeze psihic.
Ți-ar putea fi de folos reîntoarcerea spre spiritualitate sau spre religie.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în mai 2018: Prietenii nu au o influență prea bună asupra ta în această perioadă, iar ție ți-e greu să decizi ce vrei. Fii răbdător și prudent!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum