ZODIA SCORPIONULUI

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 11 Oct - 9:27

Rezumarea primului mesaj :

Ocupaţi să demonstraţi cat mai mult cat de capabili sunteti in plan profesional, veti cam neglija complet viata de familie. Nu inseamna insa ca acesta este in pericol de destramare, ci doar ca raceala cauzata de griji, stress si oboseala se va instala in acest plan pentru vreme inlungata. Nu fugiti insa de relatii sociale care sa va ajute sa prosperati, sa avansati si sa calatoriti mult. Va trebui insa sa fiti foarte stapani pe dumneavoastra insiva, sa tineti permanent legatura cu colaboratorii, sa fiti foarte sistematizati si rigurosi.
În plan material nu duceti lipsa de prea multe. E drept ca v-ati dori sa aveti mai muti bani, sa va permiteti mai multe, dar aveti mai mult decat au altii, si asta ar trebui sa va multumeasca.
Partea cea mai neplăcută a acestui an este aceea ca la serviciu sunteti apreciati mai mult in vorbe, laudati si dati drept exemplu, dar primele, avansarile si recunoasterile oficiale se lasa asteptate. Treceti insa cu bine si peste aceste teste psihice menite a va pune la incercare rabdarea si tenacitatea.
Un punct fierbinte al anului este cuplul. Apare nevoia de transformare, de regândire a relaţiei sau a modului de raportare la partener. Scorpionii disponibili sufleteşte pot trăi o nouă pasiune, pot face cunoştinţă cu aspecte nebănuite ale sexualităţii lor.
În cazul Scorpionilor care au un partener stabil, este posibil ca acesta sa treaca prin momente dificile. In fine, pentru cei care se zbat intr-o relatie problematica, 2018 deschide calea spre despartirea eliberatoare.
Sănătatea ar putea avea oarecum de suferit din cauza oboselii psihice şi intelectuale la care vă supuneţi. O alimentaţie adecvată, puţin sport şi vitaminele şi mineralele necesare v-ar susţine însă tonusul şi puterea de a merge nestingheriţi mai departe.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 4 Mai - 12:07

MAI 2018

Pregateste-ti motoarele, pentru ca pe la mijlocul lunii viata ta capata un alt ritm, odata cu intrarea lui Uranus in Taur. Unde se va afla Uranus in urmatorii 7 ani? Taman in zodia opusa tie! Nu era destul ca Jupiter cerea atat de mult de la tine, pe perioada trecerii sale prin propria ta zodie? Trebuia sa mai apara si revolutionarul Uarnus sa-ti dea viata peste cap!
Dar cum tu esti un mare amator de provocare si senzatii tari, te vei arunca in bratele lui Uranus cu bucurie, indiferent pe ce plan al vietii isi va lasa el amprenta.

Cel mai mult pe viata in doi, pentru ca se presupune ca ai invatat lectiile responnsabilitatii in ultimii 7 ani si de acum poti trece la nivelul urmator, cel in care amandoi, umar la umar, ingrijiti ogorul pe care l-ati semanat inainte. Ți se cere rabdare, implicare, efort, nu inseamna ca Uranus vine si-ti da pe tava o viata de cuplu frumoasa si rodnica, dar cere o alta viziune asupra modului de a investi energie si resurse in relatia ta. Sunteti doi aici, deci ideea de tandem, de pereche, de lucru in echipa trebuie sa primeze mai mult decat nevoia fiecaruia de a-si demonstra personalitatea si vointa proprie. Sunteti doi la aceeasi caruta, ca atare trageti simultan sau, daca nu e o caruta, ci e un plug – luand ca metafora ogorul ce trebuie lucrat impreuna – trebuie sa va coordonati perfect miscarile fiecare dintre voi pentru ca plugul sa inainteze cu spor!
Și conjunctia dintre Marte si Pluto, cei doi guvernatori ai tai, in Capricorn – care da, a mai avut loc si acum 2 ani si ceva – te pune in fata unor decizii serioase, a unor declarati, a unor alegeri grele, de om mare, de om responsabil, prin care sa arati ca ti-ai asumat lectiile, ca ai invatat din greseli, ai privit direct in ochi realitatea si ai recunoscut unde greseai. Deci acum, mai matur, mai limpede si cu mai mult discernamant, esti pregatit pentru orice!

Iesirea lui Uranus din Berbec e, intr-un fel, motiv de bucurie, pentru ca a cerut enorm de la tine in ultimii 7 ani, te-a pus din greu la munca, ti-a pus pe umeri sarcini grele, spunandu-ti ”hai ca poti!”, ti-a dat indatoriri pe care le-ai dus cu brio la capat. Acum e un moment bun de bilant, ca sa descoperi ce ai construit, ce s-a schimbat in plan profesional in ultimii ani, ba chiar ai putea extrage o concluzie prin care sa spui clar si raspicat daca jobul sau profesia in care ai activat pana acum te multumeste, te implineste si daca te vezi facand acest lucru ani de zile de acum inainte. Nu e deloc imposibil ca acum, pe ultima suta de metri a lui Uranus in Berbec, sa descperi ca se putea si mai bine, ca ar exista si altceva mai bun, mai sus, mai motivant, mai pe sablonul ambitiilor tale, si sa iei decizia – poate deloc brusca, probabil, te gandesti de ceva vreme la ea – de a schimba macazul in cariera acum, rapid, cat timp Uranus isi mai trage seva din curajul temerar al Berbecului. Nodul Nord, inca amplasat in zona carierei si a recunoasterii socio-profesionale, te indeamna de ceva vreme sa tintesti sus, sa ridici stacheta, deci daca ai ambitii mari, urmeaza-le!
Fii deci pregatit pentru o luna care da startul unei noi etape din viata ta, dar care nu va mai fi la fel de palpitanta, poate, ca in ultimii ani, ci te va ajuta, incet-incet, sa-ti (re)gasesti tihna, pacea, relaxarea si confortul personal.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Mai - 10:27

iunie 2018

Dragoste și viața în doi:
Luna iunie 2018 stă sub semnul idealismului în iubire. Ești animat de aspirații înalte, dar se pot naște adesea confuzii sau așteptări exagerate de ambele părți.
Jupiter, co-guvernatorul casei iubirii Scorpionului, este în mers retrograd chiar în casa I, ceea ce ar putea să te predispună la o atitudine mai egocentrică și la senzația că doar tu ai dreptate. Totuși, până la mijlocul lunii, Jupiter este armonios aspectat de Venus, stăpâna relațiilor Scorpionilor, astfel că este mai simplu să ajungi la o bună înțelegere cu perechea de viață. Depinde doar de tine să îți alegi cu grijă cuvintele.
La 14 iunie, Venus pășește în casa X a Scorpionului. Prin urmare, s-ar putea să se nască o atracție sau chiar o relație promițătoare pe termen lung cu o persoană cu care faci cunoștință prin intermediul activității profesionale. Se poate chiar ca, dintr-un conflict spontan, din dorința ta de a contesta autoritatea cuiva, să se ajungă la o mare pasiune.
La mijlocul lunii, familia ar putea încerca să se amestece în deciziile tale relaționale.

Muncă și bani:
Jupiter, guvernatorul banilor Scorpionilor, se găsește în continuare în mers aparent retrograd, ceea ce îți poate încurca o serie de planuri. Totuși, aspectele favorabile pe care le formează Jupiter pe parcursul lunii iunie indică posibilități foarte bune de câștig, dar s-ar putea să îți gestionezi neglijent banii.
În prima decadă a lunii tinzi să ai așteptări prea mari de la o finanțare, să aștepți prea mulți bani de la alții – fie de la perechea de viață, fie de la un asociat de afaceri – sau să vânezi în van vreo moștenire. Riști să fii dezamăgit și să cheltui mult fără să câștigi ceva în schimb.
De asemenea, s-ar putea să fii tentat de speculații care îți vor cauza pierderi sau să te lași atras în investiții comune nerentabile sau la marginea legii.
Parteneriatele de afaceri pot deveni instabile în a doua jumătate a lunii iunie. Poate că e vremea să îți revizuiești planurile de viitor, să închei asocieri noi, să îți schimbi atitudinea față de relațiile cu ceilalți în plan profesional.
În ultima decadă a lunii se ivesc ocazii deosebite de a face afaceri cu persoane din afara țării, mai ales în ceea ce privește schimburile comerciale, sau pur și simplu îți cresc veniturile.
Marte, planeta care guvernează casa muncii Scorpionului, își începe retrogradarea la 27 iunie 2018, cu impact mai mare asupra Scorpionilor care au statut de angajat sau nu au un loc de muncă. S-ar putea să ai impresia că depui prea mult efort pentru sarcini banale și, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este recomandat să te înarmezi cu răbdare.

Formă fizică și moral:
Până spre finele lunii iunie se poate spune că ești în formă foarte bună, doar că tinzi să te surmenezi în încercarea de a realiza cât mai mult în plan profesional.
După 27 iunie 2018, când Marte, stăpânul sănătății Scorpionilor, își începe mersul retrograd, ai putea să te trezești cu o răceală sau cu vreun puseu al unei afecțiuni mai vechi, pe fondul oboselii acumulate.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în iunie 2018: Nu începe proiecte profesionale noi, mai ales în ultima săptămână a lunii, și fii prudent atunci când călătorești!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mar 5 Iun - 9:34

IUNIE 2018

Așa lună mai rar, pentru că trigonul de apă te vizează direct. Venus în Rac, Jupiter în zodia ta și Neptun în Pești te fac să speri la mai mult, să te gândești la viitor, la ziua de mâine, dar, culmea, și la ziua de ieri, pentru că a venit vremea să închizi niște capitole, să extragi niște concluzii sau să arăți că ai învățat ceva din lecțiile trecutului.
Iubirea pare să fie în prim plan luna aceasta. Dar aici te așteaptă și bune și mai puțin bune, depinde în ce direcție canalizezi fantastica emoție care te încearcă. Emoțiile pot fi legate de noi speranțe pe care le ai de la o posibilă relația ce se clădește sub ochii tăi. Tot emoții vin și din amintiri – plăcute sau neplăcute – care generează nostalgii, dor sau poate chiar și regrete. Posibil ca ceva din trecut să aibă acum o greutate aparte, ori pentru că venit vremea să te ocupi de acel aspect rămas neterminat sau neclarificat, ori pentru că tot îți amintești de el și compari prezentul cu trecutul, descoperind că acolo, în trecut, lucrurile erau mai frumoase. Lasă trecutul la locul lui, chiar dacă nici luna aceasta nu scapi de el, dar consiseră tot ce ai trăit până acum o lecție bună pentru ceea ce va urma de acum înainte.
Practic, faci un ocol prin alte vremuri pentru a lua de acolo motivația, energia sau informația de care ai nevoie pentru a trece la etapa următoare în plan sentimental. Unii se întorc – poate doar cu gândul – la foste iubiri, alții se întorc acasă după o perioadă aventuroasă, unii nu se pot detașa de foste relații, alții compară pe actualul cu fostul mult prea des, deci ai grijă cum folosești bagajul trecutului, ca să nu împovăreze prezentul.
Uranus, proaspăt mutat în Taur, te va învăța, cu surprizele lui destabilizatoare, ce trebuie schimbat în cuplu pentru ca lucrurile să evolueze așa cum îți place ție. Ai curaj să speri, să visezi, să-ți faci planuri mari în iubire, pentru că se presupune că ai învățat multe din evenimentele anterioare. Acum trebuie doar să pui în practică tot ce ai învățat!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 18 Iun - 10:29

iulie 2018

Dragoste și viața în doi:
Luna iulie 2018 te găsește într-o dispoziție romantică, idealistă, dar perechea de viață și/sau viața de cuplu, în general, par să intre într-o perioadă de instabilitate.
Prima decadă a lunii ar putea fi tensionată, cu certuri frecvente. Poate că părinții se amestecă nepermis de mult în treburile tale, stârnind revolta soțului/soției. Dar ar putea fi vorba și despre nemulțumiri sau dezacorduri în legătură cu o tranzacție imobiliară. Merită să încerci să vezi realitatea și din punctul de vedere al perechii tale și să fii mai flexibil.
La 10 iulie 2018 Venus, planeta care guvernează parteneriatele Scorpionilor, intră în casa prietenilor, a grupurilor sociale și a planurilor de viitor. Tot la 10 iulie, Jupiter, planeta care îți co-guvernează casa iubirii, a romantismului și a copiilor, își reia mersul direct. Prin urmare, eastrolog.ro îți sugerează să încerci să fii mai deschis și mai comunicativ, să lași perechii de viață mai multă libertate de mișcare și să îi arăți că ai planuri serioase și concrete pentru viitorul comun. De asemenea, ar fi bine să aveți o viață socială mai bogată. În plus, n-ar strica să-i permiți perechii tale să iasă în lume și fără supravegherea ta atentă.
Dacă ai făcut imprudențe în plan sentimental sau ai o aventură extraconjugală, acum acestea ar putea deveni de notorietate publică, afectându-ți reputația.
La 26 iulie Mercur, guvernatorul casei intimității și a secretelor Scorpionului, intră în retrogradare, indicând că ar fi bine să îți revizuiești concepția despre loialitate, fidelitate și încredere reciprocă. În unele cupluri s-ar putea, chiar, să se pună problema unei despărțiri.

Muncă și bani:
În luna iulie 2018, activitatea profesională a Scorpionilor este intensă și se preconizează tensiuni și enervări. S-ar putea să constați că reușești cu greu să te faci înțeles de partenerii de afaceri sau de superiorii ierarhici.
Este vremea să explorezi noi teritorii profesionale, să privești pe termen lung și să nu te lași prins în tracasări mărunte. Având în vedere că Marte, planeta care guvernează casa muncii Scorpionului, se află în continuare în mers aparent retrograd, eastrolog.ro îți recomandă să reevaluezi bazele pe care îți construiești cariera, reputația ori afacerea proprie (dacă este cazul).
Este important să înțelegi în ce măsură strădaniile tale sunt eficiente. În unele cazuri s-ar putea constata că rezultatele obținute nu prea merită efortul depus.
La 10 iulie 2018 Jupiter, planeta care guvernează banii Scorpionului, își reia mersul direct, iar Venus intră în casa XI, a beneficiilor obținute din exercitarea profesiei. Prin urmare, în ultimele două decade ale lunii asocierile pot fi norocoase, aducătoare de profit, dar se pare că ai tendința să devii exagerat de critic la adresa celorlalți. Este recomandabil să îți gestionezi relațiile profesionale cu mai multă grijă și cu mai multă flexibilitate.
Partea foarte bună a acestor tranzite este că îți sporesc eficiența și capacitatea de a vedea lucrurile într-un mod pragmatic. Anumite inițiative personale se dezgheață și poți câștiga mai mulți bani.
Soarele intră în casa carierei Scorpionului la 23 iulie 2018, alăturându-se lui Mercur, care își începe tranzitul retrograd la 26 iulie. Soarele și Mercur au parte, însă, de opoziția lui Marte retrograd, ceea ce poate conduce la grabă, gafe și exagerări. Prin urmare, riști să irosești anumite oportunități de promovare, așa că ai face bine să o iei mai încet și să îți revizuiești strategia pe termen lung.

Formă fizică și moral:
Nu prea ai liniște în iulie 2018, iar viața de familie sau relațiile cu familia de origine pot să îți cauzeze un stres suplimentar, pe lângă ceea ce se petrece în plan profesional.
Marte, guvernatorul casei sănătății Scorpionului, este retrograd și formează aspecte tensionate. Prin urmare, se poate să ai probleme ce țin de digestie ori de aciditate, așa că ar fi bine să optezi pentru o dietă cât mai ușoară.
Sunt vizați mai ales Scorpionii cu afecțiuni mai vechi, care acum pot avea pusee neplăcute.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în iulie 2018: Ai grijă ce ești dispus să sacrifici pentru a avansa în plan profesional! Nu te lăsa tentat de titluri care nu au alt rost decât să-ți gâdile orgoliul!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Dum 22 Iul - 11:35

august 2018

Dragoste și viața în doi:
În plan relațional, energiile astrale favorizează schimbările în bine, dialogurile constructive și rezolvarea unor probleme mai vechi care îți afectau viața de cuplu.
Venus, planeta care guvernează parteneriatele Scorpionilor, intră la 7 august 2018 în casa XII, o casă a finalității, a sacrificiului, dar și a vindecării. Prin urmare, ar fi bine să îți faci un bilanț personal și relațional și să fii mai tolerant și mai iertător cu perechea ta. S-ar putea ca aceasta să îți dea un exemplu de echilibru și de armonie sau să aștepte de la tine anumite concluzii ori o încheiere a unei situații.
Predispoziția generală a Scorpionilor este însă de a domina scena casnică, de a fi autoritari, cu riscul să declanșeze astfel un haos în viața de cuplu. Este recomandat să-ți folosești calitățile venusiene, să redescoperi în adâncul sufletului romantismul de care ești înstare, dar fără să o faci pe salvatorul.
Începând cu a doua decadă a lunii august, Jupiter și Neptun, guvernatorii casei iubirii Scorpionului, se găsesc în relații armonioase. Jupiter, însă, primește aspecte tensionate de la Soare și de la Mercur. Prin urmare, rămâne valabilă atenționarea de luna trecută în legătură cu imprudențele romantice care îți pot afecta reputația. Totuși, buna dispoziție și credința în mai bine și în iubire se reinstaurează treptat în viața relațională a Scorpionilor.
Puterea de seducție este sporită în august 2018. Așadar, dacă ești celibatar, ai putea porni cu optimism în căutarea iubirii.

Muncă și bani:
La locul de muncă tinzi să te comporți provocator și nediplomat și să contești autoritatea celorlalți, mai ales în prima decadă a lunii august. Cum Marte, planeta care guvernează casa muncii Scorpionilor, este în mers aparent retrograd până la 27 august, nu prea ai cum să înregistrezi progrese notabile, mai ales dacă încerci să forțezi lucrurile.
Eclipsa de Soare din 11 august 2018 îți activează casa carierei și a reputației socio-profesionale și te îndeamnă la înnoire. Astfel, dacă nu ești mulțumit de direcția în care merge cariera ta, în această perioadă ai putea să te gândești la schimbări pe care să le pui în aplicare în ultima decadă a lunii. Pentru unii Scorpioni, eclipsa poate aduce o etapă nouă în devoltarea profesională, dar și recunoașterea unor merite ori apariția unor posibilități de a avansa. Este vremea să îți revizuiești proiectele pe termen lung și să schimbi perspectiva.
Schimbările în carieră ar putea fi motivate și de faptul că veniturile nu te mulțumesc. Jupiter, guvernatorul banilor munciți ai Scorpionilor, se găsește în aspecte tensionate cu Soarele și cu Mercur, situați în casa carierei. Prin urmare, s-ar putea ca eventualele negocieri pentru o mărire de salariu să nu decurgă așa cum ți-ai dori, sau să îți obții drepturile bănești cu dificultate, după certuri sau confruntări. Eastrolog.ro îți atrage atenția că în această perioadă ai predispoziția de a te supraevalua.
Ultimele zile ale lunii promit câștiguri substanțiale, așa că se recomandă cumpătare în gestionarea surplusului.

Formă fizică și moral:
În prima decadă a lunii august 2018 ești predispus la accidentări, mai ales dacă ai de lucru pe lângă casă, dacă renovezi sau dacă ai de manevrat aparate sau instalații electrice. De exemplu, dacă dorești să pui tablouri pe pereții locuinței, ar fi bine să ai grijă unde bați cuiele, ca sa nu dai peste vreun fir de curent.
Cu Marte, stăpânul casei sănătății Scorpionului, retrograd până la 27 august 2018, ești mai sensibil, mai predispus la alergii, la răceli, la pusee de febră, precum și la probleme cu articulațiile.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în august 2018: Dacă ai de dat examene, tratează-le cu seriozitate și învață sistematic, nu dezordonat! De asemenea, fii atent și răbdător în relațiile cu rudele!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 27 Aug - 20:35

septembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
Venus, planeta care guvernează parteneriatele Scorpionilor, intră la 9 septembrie chiar în Scorpion, alăturându-se lui Jupiter. Se poate spune că puterea ta de seducție este mult amplificată, de unde și o viață amoroasă plină de evenimente.
Poți cădea pradă unor atracții bruște, la prima vedere, sau unor pasiuni devoratoare. La început, pari dispus să faci totul pentru persoana care te fascinează, dar apoi simți nevoia să te eliberezi și să preiei, ca de obicei, controlul. Acest lucru poate conduce spre conflicte, momente de criză, amenințări sau șantaj sentimental.
Mercur, guvernatorul casei intimității Scorpionului, se găsește între 6 și 22 septembrie 2018 în casa grupurilor sociale și a prietenilor, alături de Soare, care traversează această casă până la 23 septembrie. Prin urmare, Scorpionii celibatari au toate șansele să întâlnească pe cineva atractiv prin intermediul cercului de prieteni sau printr-o viață socială mai activă. La fel de bine, se poate ca un prieten/o prietenă să exercite dintr-o dată asupra ta o puternică atracție erotică.
Scorpionii care fac parte din cupluri mai vechi, tind să reclame mai multă libertate de mișcare și ar putea stârni suspiciunile și posesivitatea perechii de viață. Eastrolog.ro te sfătuiește să stai de vorbă cu perechea ta și să asculți ce are de spus, fiindcă împreună puteți să găsiți soluții pentru a depăși această perioadă mai complicată în plan emoțional.

Muncă și bani:
Din punct de vedere profesional, în septembrie 2018 te avantajează proiectele de grup sau colaborările cu firme mari, promovarea afacerii tale pe internet și implicarea în activități de caritate, în beneficiul celor defavorizați.
Tranzitul Soarelui în casa XI a Scorpionului, însoțit de Mercur în perioada 6-22 septembrie, indică beneficii consistente din exercitarea profesiei. Acestea pot fi materiale, dar pot fi și legate de consolidarea reputației. Te bucuri de sprijin sau de influența unui protector și știi cum să-ți susții cauza.
Marte, guvernatorul casei muncii Scorpionului, intră la 11 septembrie în casa familiei, a căminului și a tranzacțiilor imobiliare. Aspectele tensionate formate de Marte cu Venus și Uranus sunt un indicator al stresului emoțional pe care îl resimți din cauza unor situații profesionale sau din cauză că nu ai un loc de muncă. Unii Scorpioni ar putea fi nevoiți să lucreze de acasă, din pricina unor probleme de sănătate.
Din punct de vedere financiar, te bucuri de succes în primul rând pentru că în septembrie 2018 gestionezi cu mai multă înțelepciune și cu mai mult realism veniturile și cheltuielile. Oportunități de câștig se ivesc în mod constant, în special în a doua jumătate a lunii, așa că ar fi o idee foarte bună să pui deoparte câte ceva în loc să te avânți să cheltui.
Dacă după 23 septembrie apar cheltuieli neșteptate legate de casă ori de familie, eastrolog.ro îți recomandă să nu te orientezi spre ce e mai scump, ci spre ceea ce îți permiți în mod real.

Formă fizică și moral:
La 9 septembrie, lui Jupiter i se alătură în Scorpion și Venus, iar acest context astral îți conferă veselie, optimism, dar și o predispoziție accentuată spre excese – fie de personalitate, fie alimentare ori pasionale.
Dacă te știi cu afecțiuni ale ficatului sau cu tulburări hormonale, este indicat să fii mai atent la dietă, la consumul de zahăr și de grăsimi.
După 23 septembrie, Soarele și Mercur veghează asupra caselor sănătății și, chiar dacă apar probleme, poți să recuperezi rapid.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în septembrie 2018: Nu te lăsa îmbătat de putere sau de iluzia grandorii, fiindcă riști să fii părăsit de colaboratori, de prieteni sau de persoana iubită! Tratează cu prudență și realism orice dispută juridică!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 25 Oct - 10:23

noiembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
Până la 16 noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea relațiilor Scorpionului, este retrogradă în casa XII a Scorpionului, ceea ce arată că este momentul unei retrospective amoroase. Urmează o perioadă favorabilă clarificărilor interioare legate de viitorul căsniciei sau al unei idile care promite să devină serioasă.
În ziua în care Venus își reia mersul direct, Marte, guvernatorul tradițional al Scorpionului, intră în casa V (iubirea, flirturile, aventurile sentimentale). Prin urmare, unii Scorpioni pot fi tentați să se întoarcă la o persoană cu care s-au iubit în trecut, în vreme ce alții preferă relațiile secrete, poate chiar extraconjugale.
Dacă ești o persoană mai interiorizată, s-ar putea să îți dorești să petreci cât mai mult timp alături de persoana iubită, departe de “lumea dezlănțuită”. Eastrolog.ro îți recomandă, însă, să ai grijă să nu o sufoci.
Scorpionii celibatari care sunt dornici de aventură și de jocuri ale seducției, sunt foarte avantajați de tranzitul lui Marte. În cazul lor, atitudinile romantice au șanse mai mari de succes decât aerele de macho.
Ultima săptămână a lunii noiembrie 2018 este mai tensionată, mai ales pentru cuplurile care au de făcut investiții consistente. S-ar putea să nu vă fie prea ușor să cădeți de acord în ceea ce privește bugetul care ar trebui alocat și obiectul care ar trebui achiziționat.

Muncă și bani:
Marele eveniment al lunii noiembrie 2018 are puternice conotații financiare pentru Scorpioni, fiindcă Jupiter intră la 8 noiembrie în casa II a Scorpionului (banii munciți și valoarea personală).
Devii mult mai expansiv decât de obicei și reușești să te pui în valoare și să impresionezi cu talentele tale, ceea ce înseamnă șanse sporite de creștere a veniturilor. Jupiter este însă și o planetă a exceselor, astfel încât ar putea deștepta în unii Scorpioni pofta de a cheltui fără măsură, chiar și pe credit, sau de a se umfla în pene, cu riscul să își compromită șansele de promovare sau de angajare. Este foarte important să păstrezi măsura atunci când îți negociezi salariul sau alte beneficii.
Mercur, guvernatorul casei VIII a Sorpionului (resursele comune, taxele, impozitele, creditele, finanțările, moștenirile), se găsește în casa II și începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018, iar în perioada 13–20 noiembrie se găsește în careu cu Neptun. Cu alte cuvinte, ai tendința să îți faci iluzii legate de banii altora, să mizezi prea mult pe sprijinul celorlalți ori pe finanțări, să visezi la credite mari sau să cedezi ușor în fața celor care te amăgesc cu promisiuni de câștiguri ușoare și rapide. În această perioadă sunt de evitat speculațiile financiare și cheltuielile pe mofturi ori pentru impresionarea celor din jur.
Șansele de câștig prin muncă nu lipsesc în luna noiembrie, doar că gestionarea banilor obținuți riscă să fie deficitară.
Din punct de vedere profesional, ai tendința să faci doar ceea ce-ți place sau ceea ce-ți convine și să urmărești creșterea veniturilor cu orice preț. Moderația este cheia succesului financiar și profesional. Eastrolog.ro te sfătuiește să fii atent și prudent, fiindcă există riscul să pierzi parteneriate bune și clienți fideli.

Formă fizică și moral:
Momentul de Lună Nouă din data de 7 noiembrie 2018 are loc în Scorpion, ceea ce îndeamnă la înnoire personală și la o reformulare a țelurilor. Ești plin de entuziam și de încredere în forțele proprii, dornic să începi un capitol nou în romanul vieții tale.
Sunt de evitat gesturile impulsive și atitudinile excesive, care te pot face să îți irosești energia. Având în vedere că ritmul de viață tinde să devină haotic, ar fi bine să te străduiești să-ți organizezi cât mai bine timpul și să-ți dozezi efortul într-un mod cât mai realist.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în noiembrie 2018: Evită tranzacțiile la marginea legii și câștigurile prin metode îndoielnice!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 3 Noi - 9:07

Horoscop noiembrie 2018: Scorpion - Previziuni generale

Vrei să te eliberezi din lanțurile rutinei cotidiene sau ești silit să faci asta din cauza unor circumstanțe neobișnuite, ce-ți solicită capacitatea de adaptare. De asemeni, poți fi ispitit să recurgi la metode neconvenționale, inedite de a-ți optimiza starea de sănătate.
Intuiția te îndrumă să iei deciziile cele mai bune pentru evoluția spre țelurile tale cele mai de preț, prioritare, și te simți atras de fațetele frumoase ale lumii, de un hobby neglijat câtăva vreme.
În a doua jumătate a lunii, ești străbătut de o poftă năvalnică de a degusta plăcerile existenței, a te distra, a petrece. Energia efervescentă te poate mobiliza să te implici în activități fizice, îndeosebi în aer liber.
Nu îți lipsește însă spiritul practic, ești cu picioarele pe pământ, și posezi abilitatea să-ți canalizezi efluviile creative îmbelșugate spre demersuri fertile, cu rezultate tangibile.
Pe 7 noiembrie 2018, Luna nouă prezentă în Scorpion îți insuflă forța de a-ți lua în propriile mâini viața, a te concentra asupra ta, asupra obiectivelor tale individuale. Este o zi auspicioasa unei schimbări notabile a imaginii pe care le-o oferi altora, demonstrării talentelor tale, accesului spre un job mult visat, ba chiar și a unei cuceriri amoroase!

Dragoste și cuplu
Dragostea este însuflețită de un plus de tenacitate, temeritate, atât în cuplurile statornicite, cât și în cele pe cale să se închege.
Nativii singuri tind să se descotorosească de o timiditate nejustificată și să ia cu asalt, cu mai mulți sorți de izbândă, cu îndrăzneală, cu aplomb, inima cuiva care îi captivează.
Cei care au un partener au prilejul, împreună cu acesta, să împrăștie negura unor îndoieli în conexiunea lor afectivă. Chiar dacă dezvăluirea reciprocă a unor secrete, unor lucruri nemărturisite anterior poate isca unele certuri, acestea sunt trecătoare, de scurtă durată, și au potențialul să împrospăteze iubirea lor.

Muncă și bani
Încă din primele zile din noiembrie, atitudinea ta față de muncă trece printr-o transformare aproape radicală. Pari să nu mai suporți să fii încorsetat de monotonie și stereotipie în plan profesional, să cauți (și să găseșți) un job în stare să te stimuleze mental și să-ți permită să-ți folosești ingeniozitatea crescândă. Pe de altă parte, este posibil ca programul tău de muncă să devină imprevizibil de la o zi la altă, să fii supus unor ruperi de ritm considerabile în activitatea de la serviciu.
Ai șanse sporite să-ți crești prosperitatea, să profiți de noi surse de bani ori să ți le eficientezezi pe cele existente. Alianțe din afaceri dezamăgitoare până acum își pot dovedi dintr-o dată utilitatea. Cu toate astea, nu ești dispus să îți asumi mari riscuri, preferând mai degaba să-ți întărești siguranța financiară, să pui deoparte bani albi pentru eventuale zile negre.
Luna plină instalată pe 23 noiembrie 2018 în Gemeni îți sugerează să-ți treci în revistă banii pe care îi datorezi și pe cei care ți-i datorează alții. Încă o dată, se impune să-ți ții în frâu cheltuielile, să socotești cu grijă cât de mult îți poți îngădui din punct de vedere financiar.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  ionutz72 la data de Sam 24 Noi - 8:50

Cu drăgosteala...stau bene...
Să văd ce fac cu banii...ăia albi...de zăpadă Very Happy
ionutz72
ionutz72
4
4


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 24 Noi - 20:26

Laughing Laughing Laughing Unde dragoste nu e, nimic nu e. Unde dragoste e, sunt de toate. Deci si bani Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  ionutz72 la data de Dum 25 Noi - 2:07

Am datorii la stat...am datorii de dat...
Cine canta asta...zicea de bine... Cool ?
ionutz72
ionutz72
4
4


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 7 Dec - 19:16

decembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
În decembrie 2018, puterea de seducție pe care ți-o dăruiește Venus - guvernatoarea relațiilor tale, care îţi tranzitează zodia - îți garantează succesul în dragoste.
Fie că ești singur sau căsătorit, pasiunea revine în viața ta; la fel și romantismul, poezia şi dorințele înflăcărate - accentuate de conjuncția Marte-Neptun din casa iubirii. Din fericire, la mijlocul lunii se face simțită în plan afectiv influența lui Saturn - care te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu îți pierzi luciditatea.
A doua jumătate a lunii decembrie 2018 este favorabilă Scorpionilor care doresc să seducă, să își declare sentimentele sau să cucerească o persoană care pare să fie inabordabilă.
Tranzitele perioadei sunt de bun augur și pentru Scorpionii căsătoriți. Poți readuce liniştea în cuplu. Vei constata că jumătatea ta e dornică să colaboreze şi încearcă să îți intre în grații. Eastrolog.ro te sfătuieşte să profiți de ocazie pentru a te bucura de sărbători pasionale. Te vei simți înțeles și iubit, și vei dărui cu mai multă deschidere, la rândul tău.
Ultima săptămână a lunii aduce oportunități deosebite pentru Scorpionii singuri. Aceștia pot avea parte de întâlnirea vieții lor, de o iubire care le va schimba viața.

Muncă și bani:
Casa banilor munciți este bine marcată de planete și în decembrie 2018 - lucru care prevestește o lună cu încasări excelente, dar și cu tendinţe de cheltuit excesiv. La data de 13 decembrie, Mercur se alătură Soarelui și lui Jupiter în casa banilor Scorpionului. De această dată, Mercur este în mers direct, așa că poți corecta greşeli făcute în trecut, îți poți restructura inteligent și creativ gestionarea resurselor și datoriilor.
Eastrolog.ro avertizează că în ultima săptămână a lui decembrie 2018 ar putea apărea tentaţii sau informaţii false. Trebuie să fii precaut, pentru că în perioada aceasta ești mai tentat de speculații financiare, de jocuri de noroc sau de a cumpăra cadouri scumpe pentru copii (dacă ai) sau pentru persoana iubită.
Din punct de vedere profesional, se anunță schimbări în bine. Inițial pare că ți se perturbă activitatea sau că se dă de-a dreptul peste cap. Dar vei constata până la urmă că sporesc șansele de a câștiga mai mulți bani, de a te pune în valoare, de a-ți consolida reputația socio-profesională.
Încearcă să ieși din vechile tipare și surprinde-i pe colegi și pe superiori cu o atitudine nonconformistă, cu idei inovative şi tehnici noi de lucru. Dacă ai propria afacere, n-ar fi rău să încerci o retehnologizare.

Formă fizică și moral:
Reușești să îți creezi singur motive de stres, în special printr-o gestionare deficitară a banilor sau concentrându-ți mereu atenția asupra veniturilor.
Eastrolog.ro te sfătuieşte ca în decembrie 2018 să stabilești ce este cu adevărat important pentru tine, și care sunt lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. În caz contrar, riști să te aglomerezi cu prea multe activități sau cu grija de a câștiga cât mai mult prin orice metode.
Regândirea priorităților financiare te va ajuta să îți regăsești echilibrul și liniștea sufletească.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în decembrie 2018: Îmbrăţişează schimbările care vin pe neașteptate în viața ta, pentru că te ajută atât în plan personal, cât și în plan profesional!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA SCORPIONULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum