ZODIA LEULUI

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 11 Oct - 9:24

Rezumarea primului mesaj :

Aţi priceput deja, din anul care tocmai a trecut, că nu puteţi trăi singuri pe aceasta planetă, încercând în acelaşi timp toate bucuriile specific umane.
Până şi faptul că iubirea nu trece doar prin stomac nu mai este un lucru de neinteles pentru dumneavoastra. V-a luat ceva timp sa intelegeti.
Anul debutează cu probleme financiare serioase, fapt ce va face ceva mai pesimisti. Nu este totusi cazul sa deveniti asa de inchisi, pentru ca dupa 25 ianuarie incep sa se urneasca toate incet, incet, in directia proiectata deja de anul trecut.
În ceea ce priveşte munca, deşi nimic nu este simplu şi apar destule dificultăţi, până în octombrie sunt şanse maxime să apară cel puţin o reuşită adevarată. Afacerile prospera datorita unor asocieri sau colaborari de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relationarea cu ceilalţi.
Un plan ce părea blocat fără ieşire in anii anteriori, poate cunoaste acum o redresare fantastica si o revenire la normal. Unele lucruri ce pareau definitiv pierdute pot reveni acum in prim planul atenţiei dumneavoastră cu mari şanse de evoluţie pozitivă.
Deveniţi o persoană populară, cu mulţi prieteni, dar s-ar putea ca în anturaj să se strecoare uneori şi „paraziţi" care să profite de bunavoinţa dumneavoastră. Mai glumeţ şi mai simpatic, sunteţi atras acum mai mult de petreceri, distracţii, serbări, bucurându-vă de companii plăcute.
Viaţa dumneavoastră sentimentală va fi plină de aventuri. Femeile pot avea legaturi cu bărbaţi din străinatate. Viaţa familială va înflori, mai ales din luna iulie. În această perioada puteţi găzdui la dumneavoastră persoane din străinatate. Leii celibatari vor duce dorul unei case pline de copii.
În final, cel mai important avertisment: sănătatea nu trebuie în niciun caz neglijată în 2018. Chiar dacă vă simtiţi în formă, tot ar fi bine să faceţi un control general.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  dorina_s la data de Mar 3 Apr - 8:21

de cel mai multe ori pornesc proiecte si ma adaptez in timp
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 16 Apr - 21:14

mai 2018

Dragoste și viața în doi:
La începutul lunii mai 2018 ți s-ar putea reproșa că ești prea ocupat cu munca și nu mai ai timp și de cei dragi, de perechea de viață, de copii, de casă, de responsabilitățile care îți revin. Discuțiile deschise și calme cu jumătatea ta pot face minuni și vă ajută să găsiți împreună soluțiile cele mai bune pentru reinstaurarea armoniei. Este important să demonstrezi prin fapte că ești implicat, că ești dispus să depui efort.
Pot exista și Lei care tind spre despărțiri sau care au parte de rupturi bruște, în a doua decadă a lunii.
Din 16 mai 2018, Marte îți activează casa relațiilor și a căsniciei și aduce un plus de entuziasm, de pasiune, dar îți poate trezi și instinctul de dominator. Nerăbdarea de a aduce căsnicia în punctul care să îți convină ție poate naște conflicte, mai ales dacă ești într-o relație de cuplu cu probleme mai vechi. Îți poți răni foarte ușor soțul sau soția, dar acest lucru nu conduce la rezolvări. Ideal ar fi să eviți deciziile definitive sau care pot avea impact pe termen lung și să lași loc de exprimare și perechii tale. Nu doar siguranța ta contează.
Jupiter, stăpânul casei iubirii Leului, este în continuare în mers aparent retrograd, ceea ce indică întârzieri în încercarea de a cuceri pe cineva, confuzii legate de anumite relații despre care nu mai ești sigur dacă sunt doar de prietenie sau ceva mai mult. De asemenea, familia pare să îți dezaprobe viața amoroasă.

Muncă și bani:
Cariera este pe primul loc în preocupările Leilor pe tot parcursul lunii mai 2018.
Cu Soarele în casa X până la 21 mai și cu Venus, stăpâna carierei Leului, în casa XI până la 19 mai, ai toate șansele să devii foarte vizibil, să te faci remarcat, să culegi roadele eforturilor anterioare. Ești promovat, primești o distincție sau ți se recunosc public meritele. Cu efort și stăruință, îți faci un nume, îți consolidezi reputația socio-profesională și deschizi perspective noi spre succese viitoare.
Chiar și situația financiară se poate îmbunătăți simțitor. Pe lângă câștigurile directe, prin muncă și efort, pentru unii Lei se poate debloca accesul la finanțări, la credite, la câștiguri prin asocieri. Te avantajează activitățile de grup, proiectele comune, activitățile online, colaborarea cu firme mari, cu organizații etc.
Activitățile profesionale, atmosfera și ritmul de la locul de muncă rămân deosebit de solicitante pe tot parcursul lunii mai 2018. Se poate să ai adesea impresia că te lupți cu morile de vânt, că nu progresezi, că peste tot sunt obstacole, că nu prea poți să te bazezi pe altcineva decât pe tine însuți.
Prezența lui Marte în casa muncii Leului până la 16 mai 2018 îți furnizează energia fizică și mentală necesară pentru a răzbate, pentru a progresa în plan profesional. Cel mai probabil, va trebui să faci toate acestea de unul singur, fiindcă deocamdată nu te poți baza pe alții.

Formă fizică și moral:
Eforturile pe care trebuie să le depui atât în plan profesional, cât și în viața sentimentală, te pot epuiza dacă nu îți stabilești un program clar de relaxare și odihnă. Riști să îți slăbești sistemul imunitar sau să intri într-un cerc vicios de îngrijorări nefondate și nervozitate.
Oboseala poate conduce ușor la neatenție, de unde se poate naște riscul de accidentări, răniri etc. Este recomandat să fii cât mai atent și precaut.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în mai 2018: Fă-ți timp și pentru problemele de familie pe care le-ai neglijat până acum!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 3 Mai - 11:45

MAI 2018

Uranus iese din Berbec, tranzit care, pentru tine, ca nativ in zodie de foc, a fost foarte stimulativ in ultimii 7 ani. Iti va lipsi probabuil curajul si impulsul lui Uranus, nu vei mai fi al fel de curajos ca inainte, chiar daca Uranus in Taur, acolo unde va intra la mijlocul lunii, va concentra energia schimbarii exact pe viata ta profesionala.
Uranus in Taur te provoaca din plin, cere enorm de la tine, ca atare, desi deschide porti noi spre alta etapa din cariera ta, va si cere mai mult de la profesionistul si muncitorul din tine: mai multe eforturi, mai multa munca, mai multe resurse investite, deci pregateste-te pentru o cursa lunga, pentru alti 7 ani din viata ta, in care tu vei fi in centrul atentiei, tu cu renumele tau, cu pozitia ta in societate, cu ambitiile tale.

Nu va fi deloc usor, dar important e sa fii pregatit pentru orice, pentru surprize, pentru schimbari, pentru adevarate revolutii in plan profesional. Daca esti genul de om care apreciaza provocarile vietii, te vei adapta foarte usor, dar daca esti genul de om care tine de pozitia pe care a obtinut-o anterior sau genul de om caruia nu-i place sa lupte pentru a-si mentine succesul, atmosfera aceasta te va destabiliza un pic, te va scoate din zona de confort. Fii sigur ca orice schimbare de directie va veni, apoi, si cu toate resusele sa pastrezi succesele atinse inainte sau de acum inainte, deci nu te teme de schimbare, chiar daca nu te dai in vant dupa ea. Esti mai motivat financiar sa tragi tare, de aceea lasi viata personala un pic deoparte, pentru a-ti gasi si consolida locul in cariera. Dupa ce acest loc va fi bine asezat si conturat, te vei putea gandi si la nevoile sufletului.
Pune-ti in gand ce doresti sa obtii pe perioada trecerii lui Uranus prin zona carierei in urmatorii 7 ani – eveniment unicat de care nu ai mai avut parte niciodata inainte – deci focuseaza-ti toate resursele pe munca. Roadele nu vor intarzia sa apara, mai ales cele de natura fianciara. In fond, pentru bani munceste oricine, iar tu acum esti cel mai interesat!

Cel mai greu e sa tragi o linie clara intre viata personala si viata sociala, de parca ambele cer mai mult de la tine, simultan. Nu se stie cat de mult va aprecia familia sau partenerul dorinta ta de a te concentra mai mult pe cariera de acum inainte, deci te poti astepta si la diverse discutii aprinse cu cei de acasa, cand te vor vedea atat de preocupat de job, de munca, de profesie. Dar daca ai norocul de a avea alaturi un partener care iti respecta viata personala si libertatea – sau poate tine si el la randu-i la libertatea sa – Marte te va ajuta sa pastrezi viata in doi pe un teren amical, amiabil si stimulativ.
Cine stie, poate il atragi si pe cel drag in marile tale proiecte si vasliti cot la cot, ca doi tovarasi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 17 Mai - 10:21

iunie 2018

Dragoste și viața în doi:
Bârfele, secretele și lipsa de încredere reciprocă ar putea fi inamicii relației de cuplu. Totuși, multe subiecte care nu-ți dau pace sau acuzații care ți se aduc, s-ar putea clarifica în prima săptămână și în ultima decadă din iunie, prin discuții cordiale, sincere, deschise.
Prietenii ar putea să vină cu sfaturi înțelepte, care să te ajute să îți aduci pe linia de plutire relația de cuplu. Pe de altă parte, unor Lei li se poate reproșa însă că petrec prea mult timp cu prietenii și se implică prea puțin în treburile gospodărești.
După 14 iunie 2018, când Venus intră în zodia Leului, ți se mai schimbă dispoziția, intri într-o pasă mai romantică, mai afectuoasă dar, pe de altă parte, mai egoistă. Ceri mult de la celălalt, dar n-ar strica să fii pregătit să și oferi. În caz contrar, există riscul să răbufnească anumite conflicte care mocnesc.
Pentru Leii celibatari sau pentru cei intrați recent în relații de amor, lucrurile se mișcă încet, pentru că Jupiter, stăpânul casei iubirii Leului, se găsește încă în mers aparent retrograd. Dacă îți cauți pereche, ai putea avea șanse mai mari online sau în cadrul unor acțiuni de voluntariat ori al unor proiecte mari de grup, mai ales în primele două decade ale lunii.

Muncă și bani:
Viața profesională a Leilor rămâne aglomerată și în iunie 2018. Ai de muncit din greu, de gestionat situații complicate, de negociat și renegociat o serie de contracte, de revăzut condițiile unor asocieri etc. Dar în final poți avea și satisfacții.
La 14 iunie 2018 Venus, planeta care guvernează cariera și reputația socio-profesională a Leilor, intră char în Leu, animându-ți ambițiile și dorința de a face lucruri care să-i impresioneze pe cei din jur și care să te facă remarcat măcar în mediul în care muncești. Cariera devine centrul preocupărilor tale, dar este indicat să gândești foarte bine schimbările pe care dorești să le faci, fiindcă orgoliul și vanitatea pot întoarce multe situații împotriva ta.
În ultima decadă a lunii ai mult de lucru la parteneriate, asocieri și relațiile cu clienții. Concurența se ascute, iar după 27 iunie ar fi bine, chiar, să îți revizuiești strategiile de promovare.
Te preocupă creșterea veniturilor și ar fi bine ca în prima decadă din iunie 2018 să depui eforturi pentru a obține independența financiară sau, cel puțin, să-ți faci planuri concrete pentru reducerea unor dependențe.
Asocierile și parteneriatele te pot avantaja, dar ar fi bine să ții cont că partenerii ar putea avea și intenții ascunse. Prin urmare, fii cu băgare de seamă!

Formă fizică și moral:
Stresul și epuizarea te pândesc și în iunie 2018, dar în primele două decade poți găsi destul de ușor resursele interioare necesare pentru a-ți regăsi echilibrul și energia.
După 21 iunie – când Soarele, stăpânul Leului, intră în casa XII – simți nevoia de odihnă, de retragere într-un con de umbră, de a face un bilanț personal. Este vremea să te deconectezi și să te relaxezi.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în iunie 2018: Gestionează cu mare grijă parteneriatele, atât în afaceri, cât și în viața personală, și evită să fii dominator!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 2 Iun - 9:15

IUNIE 2018

Ai senzații cu totul aparte, marele trigon de apă dintre Venus în Rac, Jupiter în Scorpion și Neptun în Peștin naște trăiri ieșite din comun, emoții puternice, presentimente intense, de parcă tu ai ști deja dinainte adevărul, direcția, calea, încotro merg lucrurile, la ce te poți aștepta. Fii atent și la visele nopții, pentru că și de acolo s-ar putea să vină mesaje cu semnificații deosebite pentru viața ta. Simți, dar simți la cote colosale, cum poate nu ai mai simțit demult, deci ține cont de aceste trăiri fantastice, fie bune, fie mai puțin bune.
Dacă e vorba de trăiri, atunci poate fi vorba și de iubire, de parcă ți s-ar aprinde călcâiele pentru cineva, dar momentan ții doar pentru tine senzațiile. Ori nu e tocmai o relație simplă și preferi s-o lași în stand by până se mai clarificîă, ori e o relație ceva mai secretă, cu o oarecare undă de mister, pe care nu ai curaj, deocamdată, să o recunoști, să o scoți la lumină, să o manifești cu toată pasiunea.
Retrogradarea lui Marte din zona căsniciei te pune în fața unei recapitulări generale înaintea unui examen de viață pe care și tu și partenerul sunteți gata să îl dați, dar poate uneori e nevoie să mai faci un pas înapoi, să iei o pauză, să nu mai vâslești nebun într-o direcție din viitor, ci să ieși un pas în afara cercului, în afara evenimentelor, pentru a le înțelege mai bine.
Nu viitorul te preocupă acum, ci mai degrabă de unde vii, ce s-a petrecut până aici, ce se poate redresa sau repara din cele deja întâmplate în cuplu. Încă o șansă poate, sau o revizuire a tuturor etapelor parcurse anterior.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 16 Iun - 8:32

iulie 2018

Dragoste și viața în doi:
Marte retrogradează în continuare în casa parteneriatelor Leului și este implicat în aspecte tensionate cu Uranus, Mercur și, la finele lunii, chiar și cu Soarele. Prin urmare, relațiile amoroase (de fapt, relațiile în general) tind să fie marcate de discuții în contradictoriu și de conflicte de principii.
Ți-e greu să ajungi la un limbaj comun cu ceilalți și se recomandă mai multă flexibilitate și deschidere pentru a putea readuce echilibrul în căsnicie. Probabil că dușmanul cel mai mare al relațiilor tale amoroase este orgoliul. Eastrolog.ro îți recomadă să fii deschis spre dialog pentru că, în ciuda unor discuții mai aprinse, ai șanse să ajungi la un acord cu perechea de viață, la o viziune comună.
În această perioadă este indicat să îți faci un bilanț personal și relațional, să nu inițiezi parteneriate noi și să nu iei niciun fel de decizii legate de căsătorie. Este momentul să privești în urmă, poate la o relație mai veche la distanță sau cu o persoană din altă țară. Ai putea tatona o împăcare, dar diferențele culturale sunt mari și necesită eforturi de adaptare, mai ales din partea ta.
La 10 iulie 2018 Jupiter, planeta care guvernează casa iubirii Leului, își reia mersul direct, iar la 23 iulie Soarele intră chiar în Leu. Simți că îți recapeți puterile, dar tinzi să devii egoist și mai puțin receptiv la nevoile perechii tale.
Eclipsa de Lună din 27 iulie 2018 are loc în casa parteneriatelor și a căsniciei Leului, ceea ce poate aduce finalul unei situații sau al unei relații. Ceva se răstoarnă și nu mai poate fi ca înainte.

Muncă și bani:
Situația financiară rămâne una dintre prioritățile tale și în iulie 2018, doar că tinzi să fii mai tensionat și mai certăreț decât de obicei. Nu este însă o atitudine care să te ajute și riști să strici anumite colaborări profesionale bune.
Din 10 iulie 2018 Venus, planeta care îți guvernează cariera și statutul socio-profesional, intră în casa II, a banilor munciți. Pe tot parcursul lunii, Venus este implicată în aspecte armonioase cu Uranus, Saturn, Jupiter și Pluton. Prin urmare, în ciuda unor întârzieri, tensiuni, complicații și contre, ai șanse mari să îți îmbunătățești situația financiară sau să o stabilizezi.
Ar fi bine să fii deschis spre schimbări radicale, spre surprize și răsturnări de situație. Toate acestea te pot conduce spre ceva mai bun și nu are rost să te agăți de trecut, de colaborări nefuncționale sau de un loc de muncă nesatisfăcător. Cel mai probabil, resimți nevoia de mai multă libertate și autoritate în plan profesional și ai putea pune bazele unei afaceri pe cont propriu.
Mercur, guvernatorul banilor Leilor, intră în mers aparent retrograd la 26 iulie 2018, indicând că devine necesar să îți revizuiești modul în care te raportezi la bani și modul în care îți utilizezi resursele personale. Eastrolog.ro te sfătuiește să eviți cheltuielile exagerate pentru imagine.
La 27 iulie 2018 are loc o eclipsă de Lună în casa asocierilor Leului, ceea ce poate indica finalul unui parteneriat profesional sau o criză legată de asociați în cadrul firmei tale. Este recomandat să eviți aroganța și excesele autoritare.

Formă fizică și moral:
Saturn este în continuare retrograd în casa muncii și a sănătății Leului, iar Soarele îți tranzitează până la 23 iulie casa suferințelor cronice, dar și a vindecării. Așadar, se poate să te simți mai obosit și mai nervos, mai ales dacă încerci să forțezi un proiect profesional care pare înțepenit.
Cu toate acestea, beneficiezi de resursele emoționale necesare pentru a-ți depăși o serie de temeri mai noi sau mai vechi.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în iulie 2018: Fii răbdător și în relațiile amoroase și în plan profesional! Cu țâfne și crize de autoritate nu ajungi nicăieri.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 19 Iul - 10:34

august 2018

Dragoste și viața în doi:
Cu Soarele în tranzit chiar în zodia Leului, până la 23 august 2018 ești plin de elan. Tinzi să fii exagerat de expansiv și preocupat doar de nevoile tale, așa că ar fi bine să-i explici perechii tale că ai nevoie de mai mult spațiu de mișcare, măcar pentru o vreme.
Marte retrogradează până la 13 august în casa parteneriatelor Leului, dar facilitează reluarea unor discuții controversate despre bani sau despre timpul pe care îl dedici activității profesionale. Zilele de 7 și 8 august ar putea fi benefice pentru a ajunge la un acord.
Pe de altă parte, eclipsa de Soare din 11 august ar putea fi o bună ocazie pentru reconsiderarea anumitor atitudini față de cei din jur și mai ales față de perechea de viață.
Cei mai mulți Lei celibatari tind să joace cartea siguranței emoționale și nu se avântă spre mari cuceriri, dar atrag atenția sexului opus chiar și fără să vrea.
A doua jumătate a lunii august este favorabilă Leilor care doresc să se abandoneze iubirii și erotismului, dar într-o manieră discretă. Pot profita de grația astrelor și Leii care doresc să găsească soluții unor probleme parteneriale. În această perioadă poți descâlci mult mai ușor ițele unei situații care a creat distanță între tine și perechea ta.
Atenție la o predispoziție spre excese senzuale care pot conduce la complicații și aștepări inutile!

Muncă și bani:
Saturn este retrograd în casa muncii Leului și se găsește în aspect armonios cu Uranus, situat în casa carierei și a reputației. Prin urmare, planul profesional este avantajat, doar că lucrurile progresează încet.
Marte intră și el – retrograd – în casa muncii la 13 august și revine la mers direct abia în data de 27. Dacă vânezi o promovare, este puțin probabil să o obții acum. Deocamdată, însă, îți poți consolida reputația profesională și te poți face remarcat în ochii șefului, în ciuda celor care vor să te compromită.
Cu Soarele în zodia Leului până la 23 august, te exprimi cu forță, în orice domeniu de viață, iar creativitatea și tenacitatea ta nu pot fi trecute cu vederea. Eastrolog.ro îți recomandă, însă, să ai grijă la predispoziția de a fi prea orgolios și prea sensibil la ceea ce se vorbește despre tine. Ar fi bine să îți dozezi corect timpul și efortul și să nu încerci să faci mai mult decât este posibil.
Luna august este foarte bună pentru a tatona piața muncii, dacă dorești să schimbi locul de muncă, dar s-ar putea să nu fie simplu. Trebuie să dovedești că ești o persoană perseverentă, cu spirit de echipă și rezistentă la efort.
Astrele sunt favorabile și Leilor care doresc o reorientare profesională sau o schimbare radicală în afacerea pe care o conduc. Nu este cazul, însă, să forțezi lucrurile, ci să acționezi pe îndelete, calculat. Ai putea, de asemenea, să verifici aplicarea normelor de securitate în muncă.
Mercur, planeta care guvernează casa banilor Leului, revine la mersul direct abia în data de 19 august 2018, iar Soarele intră abia la 23 august în casa banilor. Prin urmare, nu s-ar putea spune că în august se înregistrează mari progrese financiare. Este recomandabil să fii atent cum îți gestionezi veniturile și cheltuielile, mai ales cheltuielile legate de casă și/sau de copii.

Formă fizică și moral:
Ești încrezător în forțele proprii și dispus să te lupți pentru ceea ce consideri că ți se cuvine.
În prima decadă din august 2018 se recomandă atenție la o predispoziție spre accidentări cauzate de defecțiuni la utilajele cu care lucrezi.
În a doua jumătate a lunii este posibil să treci de la entuziasm la oboseală sau chiar la lehamite. Se recomandă să fii perseverent în muncă, dar fără să ignori eventualele probleme de sănătate sau acutizarea unor afecțiuni mai vechi.
Ultimele zile ale lunii sunt favorabile relaxării și răsfățului. Este vremea să îți reîncarci bateriile și să lucrezi la tot ceea ce ține de flexibilitatea corpului și structura osoasă.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în august 2018: Profită de energia astrală a lunii august pentru negocieri și schimburi de idei, dar și pentru a-ți construi un plan de bătaie pe termen lung!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  dorina_s la data de Mier 25 Iul - 16:35

"Ultimele zile ale lunii sunt favorabile relaxării și răsfățului. Este vremea să îți reîncarci bateriile și să lucrezi la tot ceea ce ține de flexibilitatea corpului și structura osoasă."
Poate reusesc ma merg in concediu Shocked Shocked ... ce relaxare ar fi!
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  dorina_s la data de Joi 23 Aug - 11:48

Recitesc predictiile lunii august si am ajuns la concluzia ca am cheltuit mai mult decat trebuia.... si am plans toata luna dupa ei Laughing Laughing de azi in colo cica se schimba treaba.... deci sa intre banii in casa leului Shocked Shocked Laughing
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 23 Aug - 12:22

Laughing Laughing Laughing Mare figura esti!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 24 Aug - 10:23

septembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
Odată cu ieșirea lui Marte din retrogradare, în casa parteneriatelor Leului, viața de cuplu se animă. Apar oportunități de a rezolva dispute care au început în luna iunie, dar acestea nu se încheie cu ușurință, dacă ținem cont că Marte, situat în preajma Nodului Sud, formează careuri cu Venus și cu Uranus. Prin urmare, s-ar putea să ai parte de confruntări și să nu te mai poți eschiva de la luarea unor decizii. Nu este exclus să se reaprindă o dispută legată de faptul că îți petreci prea mult timp cu proiecte profesionale și acorzi prea puțin timp perechii de viață.
Unii Lei pot constata că viața profesională prea aglomerată, atât a lor, cât și a perechii de viață, a generat o anumită înstrăinare, care nu poate fi depășită decât de cei care se iubesc cu adevărat. Eastrolog.ro semnalează că această conjunctură astrală poate contribui la rupturi bruște, dar și la decizii la fel de bruște de căsătorie.
Leii celibatari nu prea sunt favorizați în septembrie 2018 și nici nu prea au chef de agitație. Cei mai mulți preferă tihna alături de părinți sau, pur și simplu, au nevoie de mai multă libertate de mișcare și evită demersurile romantice de orice fel.

Muncă și bani:
Saturn, stăpânul casei muncii Leului, prezent chiar în casa muncii, își reia mersul direct la 6 septembrie și formează o Piramidă în semne de Pământ împreună cu Uranus, Soarele și Mercur. Această configurație astrală îți susține triada caselor material-profesionale, deschizând excelente perspective profesionale și financiare.
Marte, guvernatorul casei carierei Leului, este și el în mers direct, ceea ce înseamnă că reușești să progresezi din punct de vedere profesional și se poate debloca un post pe care îl dorești sau o situație la locul de muncă ori în relația cu șefii.
Te faci remarcat cu ușurință, dar nu lipsesc conflictele, mai ales în a doua jumătate a lunii. Ai tendința să contești orice fel de autoritate, iar acest lucru nu îți aduce avantaje. Eastrolog.ro îți recomandă să îți susții punctul de vedere într-un mod mai puțin agresiv și să dai dovadă de mai multă stăpânire de sine. În caz contrar, anumite parteneriate sau asocieri profesionale pot ajunge la un final brusc și nedorit.
Din punct de vedere financiar, ești avantajat de tranzitul Soarelui în casa veniturilor și a resurselor personale până la 23 septembrie, secondat de Mercur până la 22 septembrie. Veniturile pot crește, dar se întrevăd cheltuieli cu amenajarea spațiului de locuit. De această dată, poți gestiona situația cu mai mult realism, deși rămâi foarte atras de obiectele de lux.

Formă fizică și moral:
În septembrie 2018, Saturn, planeta care guvernează casa sănătății Leului, revine în mers direct și este, în general, armonios aspectată. Prin urmare, din punct de vedere fizic nu sunt motive de îngrijorare.
Leii care suferă de afecțiuni mai vechi, pot avea parte de ameliorări ale stării de sănătate.
Ceea ce poate să îți dăuneze ori să te dezechilibreze este o predispoziție spre agresivitate și hiperactivitate. Surplusul de energie trebuie consumat într-un mod constructiv și lipsit de riscuri, de exemplu prin sport.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în septembrie 2018: Atenție la predispoziția de a crea tensiuni pe oriunde ai merge sau de a iniția schimbări de dragul schimbării! Dacă reușești să îți controlezi surescitarea, poți avea parte de câștiguri însemnate pe toate planurile.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 25 Oct - 10:10

noiembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
Prezența lui Jupiter în casa V (iubirea, flirturile și aventurile amoroase) îți dinamizează viața sentimentală. Strălucești, faci impresie bună și atragi atenția sexului opus fără dificultate. Entuziamul și farmecul îți sunt irezistibile dar, după o vreme, poți să devii agasant din cauză că ai tendința să vorbești prea mult despre tine, despre talentele și realizaările tale etc.
Unii Lei ar putea fi tentați să transforme seducția într-un joc, într-un fel de amuzament. Eastrolog.ro recomandă evitarea acestui tip de “distracție”, fiindcă se poate ajunge la încurcături și complicații extrem de neplăcute.
Partea bună a tranzitului lui Jupiter în casa V este că favorizează întemeierea unor noi relații amoroase sau regăsirea pasiunii în cuplurile mai vechi și îi ajută pe Lei să creeze o atmosferă mai relaxată în căsnicie.
Tot în casa V a Leului se găsește și Mercur, care începe să retrogradeze la 17 noiembrie 2018. Prin urmare, este posibil ca în viața Leilor să apară o persoană din trecut, de care au fost atrași sau cu care au avut o relație amoroasă.
Prezența Soarelui în aceeași casă V, începând cu 22 noiembrie, ar putea conduce la mai mult egocentrism și la o predispoziție de a-ți impune punctul de vedere în viața de cuplu, cu riscul de a provoca discuții aprinse și chiar certuri.

Muncă și bani:
La începutul lunii noiembrie 2018 Venus, guvernatoarea casei X a Leului, este retrogradă în casa comunicării și a învățării, iar la sfârșitul lunii este retrograd Mercur, guvernatorul banilor munciți ai Leilor. La 16 noiembrie 2018 Venus își reia mersul direct, ceea ce îți ușurează comunicarea, negocierile și elaborarea planurilor de viitor. Prin urmare, valorifici mai ușor datele, informațiile și documentele de care dispui și ai ocazia să faci un curs de (re)calificare sau de perfecționare, care să te ajute să progresezi în carieră.
În noiembrie 2018 este foarte important să îți pui mintea la contribuție pentru a face față concurenței și destabilizărilor pe care le pot provoca unele colaborări cu parteneri străini sau cu companii de peste hotare. Deplasările în interes de afaceri îți pot rezerva surprize, iar unele promisiuni care ți se fac în prima jumătate a lui noiembrie ar putea să nu mai fie valabile spre sfârșitul lunii.
Ai face bine să fii atent și precaut în ceea ce privește semnarea unor documente și chiar înțelegerile verbale. Există riscul să apară neînțelegeri cauzate de probleme de comunicare sau chiar de traducere (în cazul în cazul unor colaborări sau parteneriate cu străinătatea).
Din punct de vedere financiar, ar fi bine să nu te aștepți la profituri uriașe sau la sprijin din partea altora. În a doua decadă a lunii s-ar putea să constați că nu te poți baza pe o finanțare pe care contai și că trebuie să te limitezi la ceea ce ai.
De asemenea, eastrolog.ro îți recomandă să economisești, să eviți speculațiile financiare și să faci un bilanț al datoriilor pe care le ai.
Nu este exclus ca o persoană cu care ai avut o relație amoroasă în trecut să îți reproșeze că i-ai rămas dator din punct de vedere financiar.
De asemenea, ai face bine să fii foarte atent dacă ai pe mână banii altora sau ai firmei pentru care lucrezi, pentru că va trebui să dai socoteală și vei fi tras la răspundere dacă nu poți justifica toate cheltuielile, până la ultimul bănuț.

Formă fizică și moral:
În luna noiembrie ești într-o formă de invidiat și debordezi de voie bună, optimism și creativitate. Ai, însă, tendința de a deveni egoist, cu riscul să tensionezi relațiile cu ceilalți. Eastrolog.ro îți recomandă să încerci să fii cât mai flexibil și mai diplomat.
Este indicat să îți gestionezi cu mult discernământ timpul și să îți acorzi și perioade de odihnă. În caz contrar, distracțiile prelungite, nopțile nedormite sau excesele alimentare ori bahice pot avea un cuvânt greu de spus în randamentul tău general.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în noiembrie 2018: Banii sunt subiectul cel mai sensibil al lunii. Fii pregătit pentru cheltuieli neașteptate și evită deciziile financiare majore!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 3 Noi - 9:04

Horoscop noiembrie 2018 - Leu: Previziuni astrologice generale

O ocazie de a călători apărută brusc, pe neașteptate, are potențialul să te îndrume spre experiențe de viață pline de învățăminte. Oricum, pari să ieși mai mereu din tiparele convențiilor, regulilor nescrise.
Ești înclinat să faci mai ales ceea ce-ți place, sau să încerci noi căi de a te bucura de existență. Te focalizezi pe delicii nemaiîncercate ale trăirii, te întâlnești frecvent cu prietenii, în cadrul unor agape, petreceri.
Optimist în privința viitorului tău, mai îndrăzneț, mai cordial și mai spiritual decât de obicei, pari să-i captivezi pe cei din jurul tău și să-i determini să-ți caute foarte des compania.
De altfel, după o perioadă anterioară de separare a grâului de neghină din sfera socială, ai contacte și discuții fertile cu persoane influente, binevoitoare.
Creativitatea impetuoasă pe care o ai la dispoziție tinde să-ți ofere satisfacții, împliniri, atâta vreme cât nu încerci să o canalizezi în vreun fel, ci te lași purtat de ea, cu flexibilitate, spre demersuri înnoitoare, imprevizibile.
Un șir de evenimente incitante sunt pe punctul să se ivească acasă pe 7 noiembrie 2018, sub efluviile Lunii noi din Scorpion. Poți avea un câștig notabil prin vânzarea sau cumpărarea unei proprietăți funciare. Pe de altă parte, poți primi vestea că familia ți se poate extinde, fie printr-un copil, fie printr-o căsătorie!
În data de 23 noiembrie 2018, Luna plină răsărită în Gemeni te îmboldește să te bucuri din plin de tovărășia unor oameni cu mult diferiți de tine dar, îți amintește și că, în acest context, trebuie să rămâi tu însuți, să nu-ți pierzi din vedere autenticitatea!

Dragoste și cuplu
În această lună, dragostea are de câștigat în urma împletirii strânse dintre senzualitate și camaraderie.
Abilitatea de a atinge corzile cele mai sensibile ale sufletului cuiva îți asigura împliniri în iubire, indiferent dacă abia inchegi o relație de cuplu ori ești deja implicat într-una.
Atitudinea extrem de pătimașă din amor are o fațetă clară, pozitivă, cât și una negativă, ce poate include orbirea, iluzionarea păguboasă a nativilor singuri și stârnirea unei gelozii nejustificate de nimic în cazul celor angajați într-o conexiune în doi.
Din fericire, astfel de tendințe pot să fie contracarate de predispoziția ambilor membri ai cuplului de a se deschide întru totul unul față de celălalt, a-și comunica cu maximă sinceritate dorințele, nevoile și păsurile!

Leu: Muncă și bani
Banii îți intră cu ușurință în buzunare, dar par să ți le părăsească la fel de ușor. Se impune, așadar, să îți ții în frâu cu strășnicie cheltuielile, cu toate că veniturile îți sunt pe o pantă ascendentă.
Poți avea unele profituri substanțiale, îndeosebi din asocieri financiare sau colaborări în afaceri.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 5 Dec - 14:20

decembrie 2018

Dragoste și viața în doi:
Te bucuri și în decembrie 2018 de multe planete în casa iubirii - în frunte cu Jupiter, care va ocroti această casă timp de aproximativ un an. Jupiter este acompaniat de Soare (până la 22 decembrie) şi de Mercur (de la 13 decembrie). Se creează astfel premisele pentru flirt, voie bună, pasiune, visare, romantism; pentru o viață socială activă și posibilități de a cunoaște persoane noi şi seducătoare - uneori, chiar prea seducătoare.
În prima şi în ultima săptămână a lui decembrie 2018 ești mai predispus la a deveni victima unor seducători/seducătoare de profesie. De asemenea, pari mai predispus la visat beneficii financiare obţinute de pe urma unor relații amoroase. Eastrolog.ro te avertizează că este mai probabil ca situația să fie exact pe dos.
În altă ordine de idei, luna decembrie 2018 este favorabilă iubirii pentru Leii care își caută pereche și pentru cei care doresc să alunge plictiseala din căsnicie. O călătorie alături de partenerul de viaţă ar putea fi de foarte bun augur după 19 decembrie 2018. Astfel aţi putea lăsa în urmă rutina și obligațiile şi să vă regăsiţi într-un mediu care să vă inspire optimism, bucurie și dorința unui nou început.
Dacă ești singur, un sejur peste hotare poate duce la o întâlnire romantică absolut surprinzătoare. Leii care nu au în plan plecări pe alte meleaguri pot întâlni o persoană străină sau dintr-un mediu foarte diferit, chiar în mediul în care muncesc și/sau trăiesc.

Muncă și bani:
Din punct de vedere profesional, în decembrie 2018 sunt avantajați Leii care desfășoară activități legate de pământ sau imobiliare; dar și cei care doresc să pună bazele unor afaceri proprii, pe termen lung.
Astrele îți oferă energia necesară pentru a demara proiecte profesionale ce implică efort, perseverență, mult timp și răbdare. Este unul dintre cele mai bune momente ale anului pentru a decide pe care proiecte profesionale le continui şi pe care le închizi - sau dacă e cazul să optezi pentru alt loc de muncă.
La 22 decembrie 2018, Soarele - guvernatorul Leului - intră în casa VI (muncă și sănătate). Ai tot timpul să te gândești cum să îți reorganizezi programul şi să schimbi ritmul de muncă. Dar eastrolog.ro recomandă să pui la punct strategii și să aloci resursele necesare pentru șlefuirea talentelor tale - pentru a obține calificări suplimentare sau pentru a te recalifica. Dacă ești șomer de ceva timp, poţi depune mai mult efort pentru a găsi un loc de muncă.
Din punct de vedere financiar, tinzi să fii cam prea zburdalnic și să cheltuiești peste măsură. Ba mai mult, te-ar putea tenta scheme piramidale sau alt tip de câștiguri rapide. Evită speculațiile financiare și bazează-te pe ce ai. Încearcă să-ți gestionezi cu prudență resursele, pentru că banii vin.
Spre finele lunii însă, Leii care au diverse datorii - către stat, bănci, rude ori cunoscuți - ar putea să primească somații să plătească. Dacă nu te-ai gândit la un fond de rezervă până acum, aceste experiențe te vor motiva să deschizi un cont de economii și să înveți să pui punct cheltuielilor excesive.

Formă fizică și moral:
Nici în decembrie 2018 nu stai rău cu starea fizică și psihică, deși s-ar putea să resimți mai mult eforturile depuse în ultima vreme. Acordă-ți timp și pentru visare, pentru activități de hobby, dar evită terapia prin cumpărături, pentru că vei sfârși deprimat când primești extrasul de cont.
Mulți Lei sunt îngrijoraţi de kilogramele în plus, sau resimt lipsa de mișcare. Eastrolog.ro te sfătuieşte să faci mişcare în aer liber, să mergi la schi, la săniuș sau la o banală bulgăreală.
Leii care au probleme mai vechi de sănătate ar putea primi rezultatele unor analize care sunt greşite, sau apar discuții despre care este diagnosticul „real”.
Nu da bani unor aşa-zişi vindecători spirituali, ci apelează la specialiști cu vechime și experiență medicală de necontestat.

Sfatul eAstrolog pentru Leu în decembrie 2018: Fii discret cu planurile și ideile tale. Alege cu grijă persoanele cărora le împărtășești țelurile tale de viitor!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA LEULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA LEULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum