ZODIA RACULUI

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 9 Oct - 10:15

Rezumarea primului mesaj :

La începutul acestui an sunteti mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiti si scrieti cu mult aplomb, intretineti relatii armonioase cu lumea.
Sunteţi o prezenţă agreabilă în anturajul dumneavoastră apropiat, reuşind să-i influentaţi pozitiv şi pe ceilalţi. Şansa dumneavoastră stă în comunicare, deci trebuie să găsiţi o modalitate de a comunica lumii ce aveţi de spus.
Luna martie va aduce mai multă siguranţă de sine, dar aveti tendinta sa munciti mult prea mult si exista pericolul de a va epuiza. Incepand cu aceasta luna veti fi foarte indarjiti la locul de munca, cea mai multa energie consumand-o acolo. Din pacate, nu veti putea sa va afirmati inca pe masura eforturilor depuse si veti fi dezamagiti; aveti impresia ca pedalati in gol.
Viata dumneavoastra va fi puternic influentata de sectorul fiananciar. Sunt previzibile creşteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazaţi pe câştiguri picate din cer, pentru că veţi munci pentru fiecare bănuţ.
De la sfârşitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinari tot mai importante, puterea lor de muncă sporeşte şi începe să se întrevadă o reuşită însemnată pe plan profesional. Octombrie aduce evenimente importante în acest sens.
Pentru unii este un moment ideal pentru studiu, li se oferă şansa de a învăţa ceva nou şi atractiv, pentru alţii este un moment ideal de a deveni părinţi, simţind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiţi grija şi dragostea de care sunteţi capabil.
Din punct de vedere sentimental, preferaţi libertatea, dar veţi şti să vă asumaţi responsabilitatea într-o relaţie. Aveţi o inimă foarte mare şi foarte romantică, aşa că nu ne temem că nu veţi avea poveşti minunate la finalul acestui an. Oricum, devenţi ceva mai stabili.
Sănătatea vă poate juca feste, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenţii chirurgicale.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 14 Mar - 12:19

Nativii singuri trebuie să-și înfrâneze predispoziția de a ridica ștachete prea înalte unor potențiali parteneri de cuplu.
Rolling Eyes Rolling Eyes
Daca as face asta, as avea deja vreo 4-5 barbati Very Happy I-as alterna dupa starea de moment si programul zilei. afro
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 16 Mar - 9:15

aprilie 2018

Dragoste și viața în doi:
În plan afectiv, aprilie 2018 nu este o lună comodă pentru Raci.
Marte, Saturn și Pluto se găsesc, toți trei, în casa relațiilor Racului. Sunt planete dure, cu care nu este de glumit. Prin urmare, este posibil să treci printr-o încercare sentimentală, sau cuplul ar putea să întâmpine momente dificile cauzate de factori externi, sau perechea ta să ajungă într-un impas (profesional, de sănătate etc.) care să te afecteze indirect.
Strategia optimă pentru astfel de configurații astrale este să le folosești energiile, ca să nu le lași să te afecteze. Prin urmare, cel mai bine ar fi să te implici, împreună cu partenerul/partenera, într-un proiect dificil, în care să vă puneți la bătaie toată forța, tenacitatea și ambiția.
Vestea bună este că, indiferent cu ce complicații te confrunți, există sprijin sau soluții, fiindcă Venus și Jupiter aspectează pozitiv casa relațiilor Racului.

Muncă și bani:
Casa carierei Racului este foarte activă în luna aprilie 2018: acolo își află câmpul de acțiune Uranus, Soarele și Mercur. Această combinație duce la ideea de succes obținut prin înnoire, ingeniozitate, reinventare.
Mercur își reia mersul direct la mijlocul lunii aprilie, fapt ce poate fi resimțit de Raci ca o schimbare pozitivă de macaz.
Aflată în casa a unsprezecea a Racului, Venus îți asigură o imagine bună și excelente contacte cu publicul, comunitatea, grupul. Totuși, colaborările nu sunt punctul tău forte acum, iar Marte, Saturn și Pluto, situați în casa relațiilor Racului, ar putea vorbi despre concurență, rivalitate, disensiuni, confruntări, atacuri, litigii sau procese.
Așadar, se recomandă să ai grijă la contracte și parteneriate, mai ales dacă sunt în joc importante interese materiale.

Formă fizică și moral:
Stres și iar stres.
Aprilie 2018 este o lună care te scoate mult din zona de confort. În plus, tensiunea care planează asupra relațiilor te poate afecta atât de mult în plan emoțional, încât să-ți prejudicieze sănătatea.
Este recomandat să te odihnești, să te relaxezi. Și, nu în ultimul rând, să te ferești de orice situație cu potențial conflictual sau violent, de accidentări și agresiuni.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în aprilie 2018: Cântărește atent deciziile profesionale, mai ales în prima jumătate a lunii!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 26 Mar - 9:28

aprilie 2018

Potrivit horoscopului Racului din aprilie 2018, te confrunți cu o revoluție în relațiile de parteneriat, beneficiezi de invigorarea relațiilor de prietenie și ai posibilitatea să îți explorezi regiuni adumbrite ale lumii interioare. Viața amoroasă îți stă sub semnul tainei și spiritualității.

Previziuni astrologice generale
Parteneriatele tale din plan personal, social, profesional, financiar pot să fie marcate de probleme, neînțelegeri, derută, să-ți impună să-ți revezi responsabilitățile tale și pe cele ale persoanelor cu care ai astfel de conexiuni. Este vremea să iei niște hotărâri cruciale în această privință, chiar dacă sunt dureroase, dificile. Unele asocieri ce și-au pierdut valoarea ori eficiența trebuie să-și găsească oîncheiere cât mai amiabilă, iar altele, ce și-au menținut cât de cât viabilitatea, au nevoie să fie optimizate.
Oricum, în ultima decadă a lunii, în decurs de câteva zile, interacțiunea socială ți se intensifică, îți este tot mai avantajoasă. Pari să petreci mult timp de calitate împreună cu prietenii, să te întâlnești des cu ei cu ocazia unor petreceri, reuniuni. De asemeni, treci printr-un interval de timp favorabil inițierii de prietenii cu oameni animați de aceleași crezuri ca și tine.
După acest vârtej relațional, în cea din urmă săptămână din aprilie, tinzi să fii cufundat în lumea visurilor, dorurilor și fanteziei. Dacă nu ești implicat într-o legătură de cuplu, pari să te simți nemaipomenit de bine într-o singurătate ce-ți permite să te deschizi unei imaginații nețărmurite, să te relaxezi, să-ți alini sufletul, să te ocupi de zone neglijate ale universului interior, să intri în contact cu simțăminte ascunse, cu latura ta spirituală.
Pe 16 aprilie 2018, sub impactul Lunii pline ivite în Berbec, ți se semnalează că nu este îndeajuns să tânjești să-ți vezi visele cu ochii, ci că trebuie să iei măsuri concrete pentru a ți le materializa. Ești motivat să faci strădanii enorme pentru a te apropia de țelurile tale.

Dragoste și cuplu
Secretele care-ți guvernează dragostea ți-o îndrumă către fagasuri atât pozitive, cât și negative.
Este indicat să-ți ții în frâu sentimentele astfel încât să nu te îndrăgostești până peste cap de cineva care-ți este inaccesibil. Pe de altă parte, poți deveni ținta asalturilor amoroase ale unei persoane despre care nu aveai nici cea mai mică idee că ar fi amorezată de tine.
Poți închega, totuși, o idilă fericită cu cineva capabil să-ți vindece vechi răni sufleteșți, emoționale.
Dacă ai un tovarăș de viață, conexiunea cu acesta capătă o tentă cumva spirituală, romantică, ce vă mobilizează pe amândoi să va dedicați mai mult unul altuia, într-o relativă izolare.
Luna plină apărută pe 30 aprilie 2018 în Scorpion este asociată cu o explozie emoțională, cu un simțământ de iubire tumultuos, declanșat brusc, față de o persoană abia întâlnită. Nu are rost să-ți negi sentimentele. Lasă-te purtat de ele oriunde te călăuzesc!

Muncă și bani
Realizările din plan profesional sunt condiționate de modul cum reușești să te integrezi în munca de echipă. Totodată, poți demara o afacere înfloritoare, în colaborare cu un prieten apropiat.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Dum 1 Apr - 15:23

APRILIE 2018

Viata de cuplu este intensificata de ceva vreme, tu fiind zodia care trece de la alb la negru si de la agonie la extaz extrem de repede. Acum ai probleme in relatia de cuplu si simti ca nu va mai intelegeti, ca peste cateva zile sa apara din nou soarele pe strada ta si sa va bucurati de momente frumoase impreuna. Și pasiune si tensiune, deopotriva! Pe cat de implicat esti tu, pe atat de rezervat poate fi partenerul, deci nu prea sunteti mereu pe acelasi nivel de energie, dar poate e mai bine asa: cand unul cade, celalalt se ridica sau cand unul e prea pasiv, celalalt il stimuleaza. Cam asa e si viata de cuplu pentru tine acum: suisuri si coborasuri sau dusuri cald/reci. Vei avea parte de cateva momente romantice, intense, placute, care iti vor oferi o garantie ca cel pe care tu il iubesti te iubeste si el la randul sau. Pentru unii poate veni si vremea unor procese intense de analiza la rece punand in balanta avantajele pro si contra casatoriei, si poate chiar ajungi si la o concluzie: daca esti sau nu pregatit pentru o relatie de cursa lunga sau poate si pentru marele pas al casatoriei. Unii Raci vor decide acest pas, in cele din urma, chiar daca mai au uneori ceva temeri sau retineri, normale de altfel inaintea unul astfel de hop, dar a venit si vremea lor sa intre in... randul lumii.

Este multa miscare si in planul carierei. E posibil sa se fi nascut niste planuri noi care te entuziasmeaza foarte tare si esti pregatit sa le ataci in forta, dar poate ar fi bine sa astepti sa-si termine Mercur retrogradarea, ca sa nu pornesti cumva cu frana trasa. Momentan e bine sa stabilesti resursele, sa vezi pe ce te poti baza – resurse umane, resurse de energie, resurse de timp – ca sa stii incotro sa-ti indrepti sageata. La momentul potrivit vei da drumul la motoare si te vei arunca in cursa. Desi nu esti genul foarte aventuros, de data aceasta flacara inspiratiei si a dorintei de a porni e prea mare si te motiveaza sa te implici serios in acel mare plan. Esti convins ca va iesi ceva foarte bun, si daca mai gasesti si tovarasii potriviti, oameni de incredere care sunt acolo cand ai nevoie, oameni care muncesc alaturi de tine, cot la cot, atunci rezultatele nu se vor lasa asteptate. E posibil sa ai ceva de invatat luna aceasta, ca atare ori pui mana serios pe carte ca sa-ti aduci aminte vreo informatie demult uitata, ori te inscrii la vreun curs de specializare sau perfectionare, ori primesti niste ponturi foarte bune de la o persoana matura mai experimentata, deci stai cu urechile palnie sa prinzi din zbor orice informatie utila.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Dum 15 Apr - 15:26

mai 2018

Dragoste și viața în doi:
Cu Jupiter retrograd în casa iubirii Racului și cu Saturn retrograd în casa relațiilor, în dragoste ai mult de lucru. Și nici nu te poți aștepta la rezultate spectaculoase. Ai răbdare, perseverează și nu sta blocat în trecut!
Până la 16 mai 2018, Marte se găsește alături de Saturn și Pluton, în casa relațiilor Racului, tulburând apele și îndemnând la mai multă implicare, la mai multă asumare și maturitate. Dacă începi să te simți sufocat și presat să te căsătorești, cere o pauză!
Certurile și răsturnările de situație pot fi mai prezente în perioada 11-19 mai 2018, după care sunt avantajate reconcilierile. Este recomandat să nu te agăți de resentimente, ci să încerci să îți mobilizezi perechea de viață și să va străduiți împreună să reparați și/sau să consolidați relația de cuplu. Este o perioadă foarte bună pentru a privi lucrurile pe termen lung și pentru a vă stabili țeluri comune.
La 16 mai 2018, Marte, planeta iubirii Racului, intră în casa VIII și marchează începutul unei perioade în care te poți trezi luat pe sus de pasiuni, atracții fatale și tentații extraconjugale. Viața intimă primește un puternic imbold chiar și în cuplurile cu vechime, unde speranțele păreau pierdute, cel puțin la acest capitol. Este recomandat să fii prudent, mai ales în ceea ce privește persoanele pe care abia le-ai întâlnit, fiindcă există riscul să ajungi în situații complicate, conflictuale, sau să te alegi cu traume emoționale.
Venus, planeta relațiilor și a iubirii, intră în Rac la 19 mai 2018, de unde încurajează o viață socială mai activă, care te poate scoate din celibat, sau alungă monotonia din viața de cuplu.

Muncă și bani:
În plan profesional se pot înregistra progrese notabile. Apar oportunități de a semna contracte noi sau de a atrage clienți ori parteneri noi.
Poate că lucrurile nu se mișcă atât de repede pe cât ai vrea. Este posibil să ți se pună condiții care nu te încântă și ar fi bine să cântărești cu răbdare argumentele pro și contra. Este momentul să revizuiești anumite înțelegeri și colaborări mai vechi, să renegociezi termenii unor contracte aflate în impas și să eviți pe cât posibil litigiile.
A doua jumătate a lunii mai 2018 este mult mai bună și favorizează proiectele de grup ori proiectele cu impact social sau chiar umanitare.
La începutul lunii mai, banii nu sunt atât de mulți pe cât ai dori și, prin urmare, ai putea fi tentat de învârteli la limita legii, în special în ultima decadă. Evită să îți complici viața inutil, pentru că nu poți obține beneficiile dorite!
Abia din 14 mai 2018 situația pare să se dezghețe și pot să apară venituri suplimentare, eventual un premiu consistent. Dar se recomandă prudență la cheltuieli. Dacă ți-e greu să te decizi, este de preferat să amâni hotărârile financiare importante și investițiile mari, mai ales începând cu 21 mai 2018. Acesta este momentul în care Soarele, stăpânul banilor Racului, își începe tranzitul prin casa XII și sporește riscul de pierderi din neatenție, neglijență, dar poate și din lăcomie.

Formă fizică și moral:
Vânzoleala din relațiile sentimentale sau din viața de cuplu, precum și eforturile depuse pentru a fi mai bine sau pentru a înțelege cum să procedezi, te pot epuiza psihic.
Neatenția ar putea conduce la accidentări cauzate de grabă sau de dorința de a forța lucrurile.
Dacă nu poți evita confruntările, este indicat să îți găsești timp pentru activități relaxante, care îți plac, de exemplu un hobby. Te vei simți remontat.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în mai 2018: Acordă mai multă atenție eventualelor probleme juridice cu care te confrunți, mai ales dacă este vorba despre moșteniri, partaje, bunuri comune, taxe, impozite, datorii la bănci!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 2 Mai - 9:05

MAI 2018

Desi tu esti o fire tihnita, ce prefera mai degraba linistea casei sale, de oluna aceasta atmosfera se mai modifica un pic. Uranus paraseste zona dedicata carierei, de care s-a ocupat intensiv in ultimii 7 ani si a dat peste cap tot ce trebuia schimbat, iar de acum nu mai esti atat de concentrat pe cariera, ca in ultimii ani.
Dintr-o data descoperi ca viata inseamna si altceva decat munca si iar munca, decat o lupta continua pentru a fi primul, pentru a fi apreciat, pentru suprematie.

Te gandesti ce-ar fi s-o lasi mai moale cu munca si sa te ocupi si de lucrurile frumoase ale vietii? De aceea s-ar puitea sa te lasi dintr-o data atras mai mult de distractii, de iesiri cu prietenii la o bere sau un mic, descoperind ca viata merita traita si dincolo de peretii locului de munca sau ai casei tale. Prinzi un dor de duca si un chef grozav sa umbli, dar ceea ce apreciezi pe oriunde treci e mai degraba un vin bun, o mancare savuroasa, punand mai mult accent pe rasfatul simturilor si confortul personal. Vei adora pensiunile care iti ofera tot ce-i mai bun de mancat, dar si un hotel modern all inclusive, deci cear fi sa-ti pregatesti concediul? Esti sub influenta dorintei de a pleca unde vezi cu ochii, dar nicidecum singur.
Daca nu-ti iei toata gasca de prieteni cu tine, atunci ai sansa sa-ti faci prieteni noi pe acolo pe unde pleci.

Viata in doi, oficializata sau nu, e si ea in centrul atentiei pentru tine, dar nu neaparat cu cele mai frumoase evenimente. Mai degraba taci si rabzi, considerand ca uneori e mai bine sa nu reactionezi emotional la situatii nu tocmai simple. Posibil sa rezolvi multe in plan sentimental, schimband un pic tactica, fiind mai atent, mai chibzuit, mai rational, descoperind ca nu e bine sa mergi pe acelasi drum la nesfarsit, mai ales cand el nu duce nicaieri. Ai putea lua niste decizii destul de radicale, pe care le-ai tot amanat, dar acum esti pus in fata lor si nu mai trebuie sa le amani.
Nu e deloc o perioada simpla pentru tine, Racii fiind acum vizati de un manunchi de opozitii de la planetele din Capricorn, dar stiai ca va veni si momentul acesta in care trebuie sa mai inceti cateva lectii de la viata, de aceea ti le asumi cu maturitate.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 2 Mai - 9:29

Nimic interesant Sad
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 16 Mai - 9:13

iunie 2018

Dragoste și viața în doi:
Jupiter retrogradează în continuare, până la 11 iulie 2018, în casa iubirii Racului, iar Saturn retrogradează până în toamnă în casa relațiilor Racului. În plus, Marte, stăpânul casei iubirii Racului, retrogradează și el începând cu 27 iunie, în casa intimității. Prin urmare, nu se poate spune că ai o lună foarte ușoară din punct de vedere amoros.
Oricât de mult ți-ai dori să rezolvi anumite situații sau să inițiezi ceva nou în plan relațional, lucrurile se mișcă foarte încet și necesită mult efort, maturitate și o permanentă întoarcere spre trecut. Ai de revizuit, de revăzut, de reevaluat.
Viața de cuplu nu este ușoară în iunie 2018, iar perechea ta ține să se impună, să te limiteze în exprimarea opiniilor și a sentimentelor. În ultima decadă a lunii se întrevede o îmbunătățire a comunicării și o detensionare a relației. Principalele obstacole în calea arminiei în cuplu rămân gelozia, posesivitatea și disputele legate de bani.
Cu Marte retrograd în casa VIII, pasiunile pot fi mari, dar periculoase. Dacă ești celibatar, în căutarea iubirii, este indicat să fii prudent și să nu te lași purtat de atracții orbești.

Muncă și bani:
Jupiter, guvernatorul casei muncii Racului, se află încă în mers aparent retrograd, așa că nici în iunie lucrurile nu merg prea repede în plan profesional, mai ales dacă lucrezi pe cont propriu, dacă vrei să transformi un hobby într-o mică afacere sau dacă activezi în industria de divertisment. Important este că lucrurile că nu merg rău deloc, doar că ai nevoie de răbdare și de perseverență pentru a reuși.
La 12 iunie 2018 Mercur intră chiar în Rac, iar la 14 iunie Venus intră în casa II a Racului – casa veniturilor din muncă și a resurselor personale. Prin urmare, îți susții cu mai multă ușurință cauza, ideile tale devin mai vizibile și îți cresc veniturile – cu condiția să fii dispus să adopți metode noi de lucru, să te promovezi online, să-ți actualizezi programele software etc.
Soarele, guvernatorul casei banilor Racului, se găsește până la 21 iunie 2018 în casa XII, ceea ce înseamnă că există un risc de pierderi cauzate de neatenție sau de dorința de a câștiga mult dar fără efort.
Este recomandabil să eviți speculațiile financiare, să nu te lași tentat de jocuri piramidale și să ai mereu un fond de rezervă, fiindcă ultima decadă a lunii poate aduce cheltuieli neașteptate legate de spațiul de locuit și/sau de familie.
La 27 iunie Marte, guvernatorul casei carierei Racului, intră în mers aparent retrograd. Prin urmare, anumite promisiuni de susținere financiară pentru dezvoltarea carierei sau anumite finanțări pentru proiecte profesionale pe termen lung pot să întârzie, să se suspende sau să sufere o modificare a condițiilor de acordare.

Formă fizică și moral:
Poate fi dificil să-ți păstrezi calmul, mai ales când o mulțime de discuții și de negocieri nu conduc la rezultatele scontate.
Ar fi bine să găsești metode de a te relaxa fără să apelezi la substanțe care pot produce dependențe sau intoxicații (alcool etc.). Se recomandă atenție chiar și la produsele naturiste.
Cel mai bine ar fi să îți rezervi mai mult timp pentru un hobby.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în iunie 2018: Chiar dacă nevoile financiare sunt mari, evită orice manevre incorecte!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 16 Mai - 9:51

Prin urmare, nu se poate spune că ai o lună foarte ușoară din punct de vedere amoros.

Nu prea mai exista in viata mea "puncte de vedere" amoroase Laughing

Dacă ești celibatar, în căutarea iubirii, este indicat să fii prudent și să nu te lași purtat de atracții orbești.

Nu ma las Cool

ultima decadă a lunii poate aduce cheltuieli neașteptate legate de spațiul de locuit și/sau de familie.

Of, Doamne, cat astept sa apara cheltuielile astea legate de spatiul de locuit day dreaming

Ar fi bine să găsești metode de a te relaxa fără să apelezi la substanțe care pot produce dependențe sau intoxicații (alcool etc.)

Da' la ciocolata pot apela? Laughing  Ce sa mai conduca la dependenta? Sunt deja dependenta Very Happy Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 2 Iun - 9:14

IUNIE 2018

Deși Venus e, mare parte din lună, în zodia ta, parcă nu te simți chiar în largul tău de vreme ce Pluto tensionează din greu situația. A venit vremea reproșurilor în casnicie, a judecăților aspre, a predicilor ținute de către partener – despre fidelitate, despre responsabilate, despre greșeli – pentru aspecte pe care vi le-ați tot pus la index unul altuia, în ultima vreme. Nici tu nu ești în cea mai bună formă, ca parte a cuplului, pentru că Luna Neagră te-a făcut să vezi căsnicia cu alți ochi în ultimele luni, iar acum când și Venus trece prin zodia ta, iar, spre final de lună, mai vine și Soarele aici, nu e exclus să tot scoți de la naftalină amintiri, regrete, nostalgii, doruri, neîmpliniri, frustrări, lucruri demult petrecute pe care nu le-ai putut uita.
Poate că retrogradarea lui Marte te ajută să treci în revistă acele aspecte din trecut, decizii de odinioară, erori de altădată, cu șansa de a le repara, semn că, între timp, ți-ai asumat și tu niște lecții și acum știi ce trebuie făcut.
Nu privi viața în doi ca pe o sperietoare, ci ca pe o provocare să faceți ordine, să reorganizați totul, să reașezați totul pe un teren mai solid, dar acum rațiunea e cea care va decide direcția. Nu înseamnă că lipsesc emoțiile, sentimentele, tandrețurile în doi, există și acestea, dar par un pic rezervate, mai reci ca altădată, de parcă ceva din trecut nu vă lasă să vă manifestați din plin sentimentele De aceea ar fi, probabil, nevoie de o curățenie generală printre amintiri, ca să lăsați terenul liber pentru ce va să vină în viitor.
În plan profesional, după ce ai scăpat luna trecută de Uranus, cel care a cam dat peste cap toată cariera ta în ultimii 7 ani, acum ai starea necesară pentru a regândi strategia ta de viitor. Da, te bazezi pe experiențele trecute, pe tot ce ai învățat și acumulat până acum, dar ești în momentul optim pentru a lua decizii legate de muncă, job, carieră, profesie. Poate te tentează să schimbi macazul, să pornești spre alt domeniu decât înainte, dar acest lucru necesită și informații în plus, deci ce-ar fi să cauți vreun curs de recalificare sau specializare? Sau poate ai visat cândva la un anumit job sau domeniu în care să lucrezi, iar acum sunt întrunite condițiile pentru a relua acel vis de demult și să-l transformi, pas cu pas, în realitate.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Sam 2 Iun - 9:38

Despre cei singuri nu zice nimic? Rolling Eyes Noi nu existam? Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 15 Iun - 9:39

iulie 2018

Dragoste și viața în doi:
Până la 23 iulie 2018 Soarele se găsește chiar în Rac, în opoziție cu Saturn și cu Pluton, retrograde în casa parteneriatelor. Prin urmare, viața de cuplu tinde să fie agitată, cu dispute și confruntări de voințe și de forțe. Este o perioadă în care poți să recâștigi terenul pierdut, să îți recapeți vocea, să îți definești dorințele și să te îndrepți spre împlinirea lor deși perechea de viață are alte idei. Nu este ușor de găsit o cale de mjloc.
Vestea bună este că Jupiter își reia mersul direct începând cu 10 iulie 2018, în casa iubirii Racului. Acest lucru îi avantajează mai cu seamă pe Racii care își caută pereche sau care doresc să își legalizeze relația amoroasă. Dar ar putea lucra și în favoarea Racilor care doresc să reînvie romantismul în căsnicie. Pentru mulți Raci, îndatoririle zilnice, care li se păreau doar obligații, nu mai sunt o povară. În numele iubirii adevărate se pot rezolva multe.
Pe de altă parte, Racii care decid să divorțeze sau sunt implicați într-un proces de divorț cu partaj, nu prea au parte de liniște. Este nevoie de o abordare mai pragmatică, iar ultima decadă a lunii ar putea aduce mici pași înainte.
Cu Marte retrograd în continuare în casa sexualității și a intimității Racului, ai putea fi tentat să te reîntorci la o veche pasiune sau începi o relație extraconjugală. Eastrolog.ro te sfătuiește să eviți astfel de alegeri.

Muncă și bani:
Jupiter, planeta care guvernează casa muncii Racului, revine în mers direct la 10 iulie 2018, dar Marte, guvernatorul carierei și al reputației socio-profesionale, rămâne retrograd până în august. Tot retrograd este și Saturn, în casa parteneriatelor Racului. Prin urmare, se poate spune că ai spor mai degrabă în activități individuale, care presupun utilizarea talentelor personale, dar poate fi vorba și despre un hobby care are șanse mari să devină o sursă (suplimentară) de câștig. Micile certuri și critici dintre tine și colegi dispar de la o zi la alta, iar locul de muncă promite să devină un loc în care să te simți mai bine.
Racii care nu au loc de muncă, ar putea avea mai mult noroc să găsească ceva, dar nu neapărat la înălțimea așteptărilor sau nu neapărat ceva care să le convină pe termen lung.
Parteneriatele de afaceri și relațiile cu asociații – sau chiar cu concurența – nu sunt favorizate în iulie 2018. Banii devin ușor un motiv de nemulțumiri, poate chiar de litigii.
La 26 iulie 2018 Mercur intră în mers retrograd în casa banilor munciți și a valorilor personale, iar la 27 iulie are loc o eclipsă totală de Lună în casa resurselor comune, a banilor perechii de viață, a taxelor și amenzilor, dar și a finanțărilor și a moștenirilor. Ți s-ar putea reproșa că ești egoist, mereu dependent de ceilalți, și că nu contribui în mod corect la investițiile comune. Eastrolog.ro îți recomandă prudență în negocieri, amânarea cheltuielilor sau a investițiilor mari ș revizuirea modului în care îți gestionezi resursele proprii și resursele comune sau datoriile.

Formă fizică și moral:
În iulie 2018 este posibil să te simți mai obosit, mai lipsit de vlagă, poate mai deprimat din cauza neplăcerilor financiare.
Se recomandă să petreci mai mult timp cu familia, cu copiii (dacă ai), să vizitezi locurile natale, dacă nu ai mai făcut-o de multă vreme. Te poți simți mai bine și îți poți reîncărca bateriile emoționale, dar și pe cele fizice.
De asemenea, nu ți-ar strica un control amănunțit al stării de sănătate.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în iulie 2018: Evită semnarea unor contracte care te obligă financiar și orice fel de riscuri și speculații financiare! Ești predispus la decizii greșite care îți pot cauza pierderi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 29 Iun - 11:26

Dacă ești celibatar, în căutarea iubirii, este indicat să fii prudent și să nu te lași purtat de atracții orbești.
Laughing Atat de simplu... fii prudenta Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Joi 19 Iul - 10:33

august 2018

Dragoste și viața în doi:
Jupiter, aflat în casa iubirii Racului, îți hrănește cele mai înalte idealuri romantice. Aspectul armonios pe care Marele Benefic îl face cu Neptun favorizează visarea, nevoia de a primi și de a dărui iubire, nevoia de a fi într-o relație care să însemne cu adevărat ceva.
Pe de altă parte, s-ar putea să treci cu vederea cu prea multă ușurință peste anumite detalii importante și să ajungi, fără voia ta, în situația de a-ți crea obligații într-o relație amoroasă abia înfiripată.
Unii Raci sunt dispuși să riște în plan amoros, să se arunce în relații extraconjugale sau cu persoane căsătorite. Se prea poate ca într-un cerc de prieteni să dai peste o fostă iubire și să se reaprindă flacăra pasiunii.
Celibatarii par să fie mult mai avantajați de această conjunctură astrală, care promite să le revigoreze viața amoroasă.
Pentru Racii căsătoriți sau cu planuri de căsătorie ori de divorț, reîntoarcerea lui Marte retrograd în casa parteneriatelor, la 13 august, nu este tocmai de bun augur. Până la 28 august certurile pot fi mai dese, iar disponibilitatea de a găsi soluții pe termen lung este scăzută. Prin urmare, se recomandă răbdare, diplomație și orientarea spre fapte concrete, spre o abordare pragmatică și realistă a neplăcerilor ce țin de viața în doi. Nu este acum momentul să iei o decizie finală în ceea ce privește situația matrimonială.
Ultimele zile ale lunii august sunt favorabile unor discuții mai așezate și de bun simț, cu șanse mari de a găsi soluții comune.

Muncă și bani:
Banii sunt un subiect arzător în august 2018 și îi pot pune pe Raci în situații tensionate sau conflictuale. Dar sunt chestiuni pe care nu le mai poți evita.
Pot apărea discuții în contradictoriu și nemulțumiri în ceea ce privește salariul sau anumite drepturi bănești despre care ești convins că ți se cuvin.
Mercur este retrograd până la 19 august 2018 chiar în casa banilor Racului, astfel că în primele două decade ale lunii nu sunt deloc favorizate negocierile, semnarea contractelor sau asumarea unor responsabilități financiare. În această perioadă este de preferat să revezi anumite documente, poate chiar să renegociezi contractul de muncă actual, dar nu este indicat să te grăbești să semnezi un contract nou, la un nou loc de muncă.
Casa banilor Racului este activată la 11 august și de o eclipsă de Soare. Energia acesteia te ajută să-ți câștigi independența financiară, așa că este chiar recomandat să prospectezi piața muncii sau posibilitățile de asociere ori de participare la proiecte de grup sau la investiții comune. Se poate ivi o oportunitate nouă de câștig, o sursă nouă de venit. Eastrolog.ro te sfătuiește să îți planifici cu atenție bugetul și să nu dai bani decât pe ceea ce este cu adevărat necesar.
În ceea ce privește cariera, poți avea parte de evenimente contrariante și de o revenire la vechi discuții despre investiții, reinvestirea profitului sau distribuirea dividendelor. Având în vedere că Marte, planeta care guvernează cariera Racului, este în mers retrograd până la 27 august, nu te poți aștepta la mari progrese.
Veștile bune și schimbările în bine din punct de vedere profesional și financiar vin după 24 august 2018.

Formă fizică și moral:
Multe par complicate și iritante în luna august, chiar și în relațiile de familie. Este indicat să încerci să îți păstrezi cumpătul și să găsești metode de relaxare.
S-ar putea să constați că te învârți în cerc și că revii mereu la aceleași discuții care te obosesc. Ai nevoie de fermitate pentru a regla conturile o dată și bine. Este de preferat să exprimi ceea ce simți și ceea ce dorești și să nu te ascunzi în carapace, chiar dacă unele lucruri te rănesc.
În a doua jumătate a lunii august 2018 te-ar putea ajuta o minivacanță, un pelerinaj prin locuri încărcate de spiritualitate sau, pur și simplu, în locuri de care ești legat emoțional în mod pozitiv.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în august 2018: Nu-ți pierde răbdarea și nu dispera în ceea ce privește anumite chestiuni parteneriale! De asemenea, fii prudent cu banii, fiindcă riscul de a fi înșelat este destul de mare!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Dum 22 Iul - 11:54

Unii Raci sunt dispuși să riște în plan amoros, să se arunce în relații .... cu persoane căsătorite.
Mda... exista o singura persoana cu care as risca asta Embarassed
Se prea poate ca într-un cerc de prieteni să dai peste o fostă iubire și să se reaprindă flacăra pasiunii.
De asta mi-e frica, dar parca mi-o doresc Rolling Eyes
În a doua jumătate a lunii august 2018 te-ar putea ajuta o minivacanță, un pelerinaj prin locuri încărcate de spiritualitate sau, pur și simplu, în locuri de care ești legat emoțional în mod pozitiv.
Mi-ar placea sa merg intr-un pelerinaj day dreaming
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA RACULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum