ZODIA RACULUI

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 9 Oct - 10:15

Rezumarea primului mesaj :

La începutul acestui an sunteti mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiti si scrieti cu mult aplomb, intretineti relatii armonioase cu lumea.
Sunteţi o prezenţă agreabilă în anturajul dumneavoastră apropiat, reuşind să-i influentaţi pozitiv şi pe ceilalţi. Şansa dumneavoastră stă în comunicare, deci trebuie să găsiţi o modalitate de a comunica lumii ce aveţi de spus.
Luna martie va aduce mai multă siguranţă de sine, dar aveti tendinta sa munciti mult prea mult si exista pericolul de a va epuiza. Incepand cu aceasta luna veti fi foarte indarjiti la locul de munca, cea mai multa energie consumand-o acolo. Din pacate, nu veti putea sa va afirmati inca pe masura eforturilor depuse si veti fi dezamagiti; aveti impresia ca pedalati in gol.
Viata dumneavoastra va fi puternic influentata de sectorul fiananciar. Sunt previzibile creşteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazaţi pe câştiguri picate din cer, pentru că veţi munci pentru fiecare bănuţ.
De la sfârşitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinari tot mai importante, puterea lor de muncă sporeşte şi începe să se întrevadă o reuşită însemnată pe plan profesional. Octombrie aduce evenimente importante în acest sens.
Pentru unii este un moment ideal pentru studiu, li se oferă şansa de a învăţa ceva nou şi atractiv, pentru alţii este un moment ideal de a deveni părinţi, simţind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiţi grija şi dragostea de care sunteţi capabil.
Din punct de vedere sentimental, preferaţi libertatea, dar veţi şti să vă asumaţi responsabilitatea într-o relaţie. Aveţi o inimă foarte mare şi foarte romantică, aşa că nu ne temem că nu veţi avea poveşti minunate la finalul acestui an. Oricum, devenţi ceva mai stabili.
Sănătatea vă poate juca feste, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenţii chirurgicale.

avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos


Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Mier 14 Mar - 12:19

Nativii singuri trebuie să-și înfrâneze predispoziția de a ridica ștachete prea înalte unor potențiali parteneri de cuplu.
Rolling Eyes Rolling Eyes
Daca as face asta, as avea deja vreo 4-5 barbati Very Happy I-as alterna dupa starea de moment si programul zilei. afro
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Vin 16 Mar - 9:15

aprilie 2018

Dragoste și viața în doi:
În plan afectiv, aprilie 2018 nu este o lună comodă pentru Raci.
Marte, Saturn și Pluto se găsesc, toți trei, în casa relațiilor Racului. Sunt planete dure, cu care nu este de glumit. Prin urmare, este posibil să treci printr-o încercare sentimentală, sau cuplul ar putea să întâmpine momente dificile cauzate de factori externi, sau perechea ta să ajungă într-un impas (profesional, de sănătate etc.) care să te afecteze indirect.
Strategia optimă pentru astfel de configurații astrale este să le folosești energiile, ca să nu le lași să te afecteze. Prin urmare, cel mai bine ar fi să te implici, împreună cu partenerul/partenera, într-un proiect dificil, în care să vă puneți la bătaie toată forța, tenacitatea și ambiția.
Vestea bună este că, indiferent cu ce complicații te confrunți, există sprijin sau soluții, fiindcă Venus și Jupiter aspectează pozitiv casa relațiilor Racului.

Muncă și bani:
Casa carierei Racului este foarte activă în luna aprilie 2018: acolo își află câmpul de acțiune Uranus, Soarele și Mercur. Această combinație duce la ideea de succes obținut prin înnoire, ingeniozitate, reinventare.
Mercur își reia mersul direct la mijlocul lunii aprilie, fapt ce poate fi resimțit de Raci ca o schimbare pozitivă de macaz.
Aflată în casa a unsprezecea a Racului, Venus îți asigură o imagine bună și excelente contacte cu publicul, comunitatea, grupul. Totuși, colaborările nu sunt punctul tău forte acum, iar Marte, Saturn și Pluto, situați în casa relațiilor Racului, ar putea vorbi despre concurență, rivalitate, disensiuni, confruntări, atacuri, litigii sau procese.
Așadar, se recomandă să ai grijă la contracte și parteneriate, mai ales dacă sunt în joc importante interese materiale.

Formă fizică și moral:
Stres și iar stres.
Aprilie 2018 este o lună care te scoate mult din zona de confort. În plus, tensiunea care planează asupra relațiilor te poate afecta atât de mult în plan emoțional, încât să-ți prejudicieze sănătatea.
Este recomandat să te odihnești, să te relaxezi. Și, nu în ultimul rând, să te ferești de orice situație cu potențial conflictual sau violent, de accidentări și agresiuni.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în aprilie 2018: Cântărește atent deciziile profesionale, mai ales în prima jumătate a lunii!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Lun 26 Mar - 9:28

aprilie 2018

Potrivit horoscopului Racului din aprilie 2018, te confrunți cu o revoluție în relațiile de parteneriat, beneficiezi de invigorarea relațiilor de prietenie și ai posibilitatea să îți explorezi regiuni adumbrite ale lumii interioare. Viața amoroasă îți stă sub semnul tainei și spiritualității.

Previziuni astrologice generale
Parteneriatele tale din plan personal, social, profesional, financiar pot să fie marcate de probleme, neînțelegeri, derută, să-ți impună să-ți revezi responsabilitățile tale și pe cele ale persoanelor cu care ai astfel de conexiuni. Este vremea să iei niște hotărâri cruciale în această privință, chiar dacă sunt dureroase, dificile. Unele asocieri ce și-au pierdut valoarea ori eficiența trebuie să-și găsească oîncheiere cât mai amiabilă, iar altele, ce și-au menținut cât de cât viabilitatea, au nevoie să fie optimizate.
Oricum, în ultima decadă a lunii, în decurs de câteva zile, interacțiunea socială ți se intensifică, îți este tot mai avantajoasă. Pari să petreci mult timp de calitate împreună cu prietenii, să te întâlnești des cu ei cu ocazia unor petreceri, reuniuni. De asemeni, treci printr-un interval de timp favorabil inițierii de prietenii cu oameni animați de aceleași crezuri ca și tine.
După acest vârtej relațional, în cea din urmă săptămână din aprilie, tinzi să fii cufundat în lumea visurilor, dorurilor și fanteziei. Dacă nu ești implicat într-o legătură de cuplu, pari să te simți nemaipomenit de bine într-o singurătate ce-ți permite să te deschizi unei imaginații nețărmurite, să te relaxezi, să-ți alini sufletul, să te ocupi de zone neglijate ale universului interior, să intri în contact cu simțăminte ascunse, cu latura ta spirituală.
Pe 16 aprilie 2018, sub impactul Lunii pline ivite în Berbec, ți se semnalează că nu este îndeajuns să tânjești să-ți vezi visele cu ochii, ci că trebuie să iei măsuri concrete pentru a ți le materializa. Ești motivat să faci strădanii enorme pentru a te apropia de țelurile tale.

Dragoste și cuplu
Secretele care-ți guvernează dragostea ți-o îndrumă către fagasuri atât pozitive, cât și negative.
Este indicat să-ți ții în frâu sentimentele astfel încât să nu te îndrăgostești până peste cap de cineva care-ți este inaccesibil. Pe de altă parte, poți deveni ținta asalturilor amoroase ale unei persoane despre care nu aveai nici cea mai mică idee că ar fi amorezată de tine.
Poți închega, totuși, o idilă fericită cu cineva capabil să-ți vindece vechi răni sufleteșți, emoționale.
Dacă ai un tovarăș de viață, conexiunea cu acesta capătă o tentă cumva spirituală, romantică, ce vă mobilizează pe amândoi să va dedicați mai mult unul altuia, într-o relativă izolare.
Luna plină apărută pe 30 aprilie 2018 în Scorpion este asociată cu o explozie emoțională, cu un simțământ de iubire tumultuos, declanșat brusc, față de o persoană abia întâlnită. Nu are rost să-ți negi sentimentele. Lasă-te purtat de ele oriunde te călăuzesc!

Muncă și bani
Realizările din plan profesional sunt condiționate de modul cum reușești să te integrezi în munca de echipă. Totodată, poți demara o afacere înfloritoare, în colaborare cu un prieten apropiat.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Dum 1 Apr - 15:23

APRILIE 2018

Viata de cuplu este intensificata de ceva vreme, tu fiind zodia care trece de la alb la negru si de la agonie la extaz extrem de repede. Acum ai probleme in relatia de cuplu si simti ca nu va mai intelegeti, ca peste cateva zile sa apara din nou soarele pe strada ta si sa va bucurati de momente frumoase impreuna. Și pasiune si tensiune, deopotriva! Pe cat de implicat esti tu, pe atat de rezervat poate fi partenerul, deci nu prea sunteti mereu pe acelasi nivel de energie, dar poate e mai bine asa: cand unul cade, celalalt se ridica sau cand unul e prea pasiv, celalalt il stimuleaza. Cam asa e si viata de cuplu pentru tine acum: suisuri si coborasuri sau dusuri cald/reci. Vei avea parte de cateva momente romantice, intense, placute, care iti vor oferi o garantie ca cel pe care tu il iubesti te iubeste si el la randul sau. Pentru unii poate veni si vremea unor procese intense de analiza la rece punand in balanta avantajele pro si contra casatoriei, si poate chiar ajungi si la o concluzie: daca esti sau nu pregatit pentru o relatie de cursa lunga sau poate si pentru marele pas al casatoriei. Unii Raci vor decide acest pas, in cele din urma, chiar daca mai au uneori ceva temeri sau retineri, normale de altfel inaintea unul astfel de hop, dar a venit si vremea lor sa intre in... randul lumii.

Este multa miscare si in planul carierei. E posibil sa se fi nascut niste planuri noi care te entuziasmeaza foarte tare si esti pregatit sa le ataci in forta, dar poate ar fi bine sa astepti sa-si termine Mercur retrogradarea, ca sa nu pornesti cumva cu frana trasa. Momentan e bine sa stabilesti resursele, sa vezi pe ce te poti baza – resurse umane, resurse de energie, resurse de timp – ca sa stii incotro sa-ti indrepti sageata. La momentul potrivit vei da drumul la motoare si te vei arunca in cursa. Desi nu esti genul foarte aventuros, de data aceasta flacara inspiratiei si a dorintei de a porni e prea mare si te motiveaza sa te implici serios in acel mare plan. Esti convins ca va iesi ceva foarte bun, si daca mai gasesti si tovarasii potriviti, oameni de incredere care sunt acolo cand ai nevoie, oameni care muncesc alaturi de tine, cot la cot, atunci rezultatele nu se vor lasa asteptate. E posibil sa ai ceva de invatat luna aceasta, ca atare ori pui mana serios pe carte ca sa-ti aduci aminte vreo informatie demult uitata, ori te inscrii la vreun curs de specializare sau perfectionare, ori primesti niste ponturi foarte bune de la o persoana matura mai experimentata, deci stai cu urechile palnie sa prinzi din zbor orice informatie utila.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  pitulicea la data de Dum 15 Apr - 15:26

mai 2018

Dragoste și viața în doi:
Cu Jupiter retrograd în casa iubirii Racului și cu Saturn retrograd în casa relațiilor, în dragoste ai mult de lucru. Și nici nu te poți aștepta la rezultate spectaculoase. Ai răbdare, perseverează și nu sta blocat în trecut!
Până la 16 mai 2018, Marte se găsește alături de Saturn și Pluton, în casa relațiilor Racului, tulburând apele și îndemnând la mai multă implicare, la mai multă asumare și maturitate. Dacă începi să te simți sufocat și presat să te căsătorești, cere o pauză!
Certurile și răsturnările de situație pot fi mai prezente în perioada 11-19 mai 2018, după care sunt avantajate reconcilierile. Este recomandat să nu te agăți de resentimente, ci să încerci să îți mobilizezi perechea de viață și să va străduiți împreună să reparați și/sau să consolidați relația de cuplu. Este o perioadă foarte bună pentru a privi lucrurile pe termen lung și pentru a vă stabili țeluri comune.
La 16 mai 2018, Marte, planeta iubirii Racului, intră în casa VIII și marchează începutul unei perioade în care te poți trezi luat pe sus de pasiuni, atracții fatale și tentații extraconjugale. Viața intimă primește un puternic imbold chiar și în cuplurile cu vechime, unde speranțele păreau pierdute, cel puțin la acest capitol. Este recomandat să fii prudent, mai ales în ceea ce privește persoanele pe care abia le-ai întâlnit, fiindcă există riscul să ajungi în situații complicate, conflictuale, sau să te alegi cu traume emoționale.
Venus, planeta relațiilor și a iubirii, intră în Rac la 19 mai 2018, de unde încurajează o viață socială mai activă, care te poate scoate din celibat, sau alungă monotonia din viața de cuplu.

Muncă și bani:
În plan profesional se pot înregistra progrese notabile. Apar oportunități de a semna contracte noi sau de a atrage clienți ori parteneri noi.
Poate că lucrurile nu se mișcă atât de repede pe cât ai vrea. Este posibil să ți se pună condiții care nu te încântă și ar fi bine să cântărești cu răbdare argumentele pro și contra. Este momentul să revizuiești anumite înțelegeri și colaborări mai vechi, să renegociezi termenii unor contracte aflate în impas și să eviți pe cât posibil litigiile.
A doua jumătate a lunii mai 2018 este mult mai bună și favorizează proiectele de grup ori proiectele cu impact social sau chiar umanitare.
La începutul lunii mai, banii nu sunt atât de mulți pe cât ai dori și, prin urmare, ai putea fi tentat de învârteli la limita legii, în special în ultima decadă. Evită să îți complici viața inutil, pentru că nu poți obține beneficiile dorite!
Abia din 14 mai 2018 situația pare să se dezghețe și pot să apară venituri suplimentare, eventual un premiu consistent. Dar se recomandă prudență la cheltuieli. Dacă ți-e greu să te decizi, este de preferat să amâni hotărârile financiare importante și investițiile mari, mai ales începând cu 21 mai 2018. Acesta este momentul în care Soarele, stăpânul banilor Racului, își începe tranzitul prin casa XII și sporește riscul de pierderi din neatenție, neglijență, dar poate și din lăcomie.

Formă fizică și moral:
Vânzoleala din relațiile sentimentale sau din viața de cuplu, precum și eforturile depuse pentru a fi mai bine sau pentru a înțelege cum să procedezi, te pot epuiza psihic.
Neatenția ar putea conduce la accidentări cauzate de grabă sau de dorința de a forța lucrurile.
Dacă nu poți evita confruntările, este indicat să îți găsești timp pentru activități relaxante, care îți plac, de exemplu un hobby. Te vei simți remontat.

Sfatul eAstrolog pentru Rac în mai 2018: Acordă mai multă atenție eventualelor probleme juridice cu care te confrunți, mai ales dacă este vorba despre moșteniri, partaje, bunuri comune, taxe, impozite, datorii la bănci!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA RACULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum