ZODIA PESTILOR

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mar 1 Noi - 8:29

Rezumarea primului mesaj :

Previziunile astrologice generale pentru Pești în 2017

Călătoriile pe care ți le dorești sau care îți sunt necesare în 2017 ar putea întâmpina dificultăți, cel mai probabil de natură financiară. Ideal ar fi să nu te împrumuți, ci să îți chibzuiești mai bine cheltuielile. Dacă ești student departe de locurile natale, va trebui să înveți să îți drămuiești mai bine banii primiți de-acasă, pentru că cei care te susțin ți-ar putea reproșa că cheltuieși prea mult și ar putea chiar să îți reducă subvențiile.
De altfel, instabilitatea financiară îți poate da bătăi de cap mai tot anul 2017, în special dacă dai curs impulsului de a te întinde mai mult decât îți este plapuma. S-ar putea să ai impresia că fără un credit, două, nu-ți poți împlini visele, mai ales dacă acestea au legătură cu sfera academică ori poate cu o călătorie sau cu emigrarea.
De asemenea, în 2017 ar fi bine să fii atent la costurile pe care le presupune participarea ta în diverse grupuri. Aspectul tensionat dintre Pluton, situat în casa a XI-a Peștilor (casa prietenilor și a grupurilor sociale, dar și a speranțelor de viitor) și Jupiter, situat în casa veniturilor suplimentare și a împrumuturilor Peștilor, sugerează că ar fi bine să îți ajustezi proiectele pe termen lung în funcție de posibilitățile financiare reale.
Relațiile cu prietenii și/sau cu anumite grupuri socio-profesionale tind să fie tensionate în 2017 dar, dacă îți revizuiești predispoziția de a fi dogmatic, de a-ți impune punctele de vedere sau ideile pe care ceilalți le văd ca fiind utopice, atmosfera se schimbă radical. Evită încercările de a manipula și ai grijă să nu cazi pradă vreunei escrocherii!
La 10 octombrie 2017, Jupiter își începe tranzitul de un an prin casa a noua a Peștilor, casa studiilor superioare, a înțelepciunii, a relațiilor cu străinătatea, a călătoriilor și a filosofiei de viață. Indiferent dacă ești sau nu elev/student, caută să înveți cât mai multe lucruri noi, caută să-ți lărgești perspectiva asupra vieții și să-ți cultivi intelectul! Acum înveți cu mai multă ușurință, trebuie doar să vrei. Dacă nu ești un artist deja consacrat, evită visatul cu ochii deschiși și planifică-ți viitorul în amănunt!
Trei dintre eclipsele din 2017 activează axa sănătății Peștilor, mai precis casa a VI-a (eclipsă de Lună pe 11 februarie și eclipsă de Soare pe 21 august) și casa a XII-a (eclipsă de Lună pe 7 august). Astfel, este recomandabil ca în 2017 să ai mai multă grijă de sănătate și să încerci să îți reorganizezi optim regimul de viață, astfel încât să ai timp și pentru odihnă și răsfăț.
Se poate ca o problemă de sănătate să iasă la lumină în 2017 și, deși nu pare cine știe ce, indicat ar fi să nu o ignori, ci să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a clarifica simptomele și diagnosticul.
Cum Luna este pentru Pești și guvernatoarea casei copiilor, în 2017 este recomandat să monitorizezi mai atent starea de sănătate a acestora (dacă ai).
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos


Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mier 26 Apr - 10:06

În horoscopul Peştilor din luna mai 2017 se întrezăreşte o comunicare intensă, fertilă cu cei din imediata ta apropiere, integrarea fericită, profundă în viaţa de familie, circumstanţe favorabile în dragoste şi relansarea demersurilor financiare cele mai importante.

Previziuni generale
Pe 10 mai, Luna plină apărută în Scorpion poate fi asemănată unui far care te călăuzeşte spre ţărmul speranţelor împlinite, al unui viitor promiţător. Vibraţiile Selenei îţi stimulează intuiţia, capacitatea de a-ţi dezvălui oportunităţi invizibile pentru alţii. Chiar dacă, deocamdată, sunt vagi, se vor clarifica cu siguranţă peste puţin timp!
Cuadratul lui Marte cu Mercur din 11 mai 2017 te sfătuieşte să fii sincer cu tine însuţi, să te vezi aşa cum eşti cu adevărat, în caz contrar fiind silit să faci asta sub presiunea celor din preajma ta. Poţi fi pus într-o situaţie jenantă, poţi gafa fără să vrei sau să fii dat jos de pe un piedestal închipuit, creat de tine însuţi. Nu te mai agăţa de iluzii, nu-ţi mai construi castele de nisip pe malul mării, iar circumstanţele cumva vitrege ale acestui aspect astral nu te vor afecta prea mult.
Mintea îţi este extrem de activă, flexibilă, începând cu 16 mai, graţie parcursului lui Mercur în Taur şi a treia casă a Peştilor. Te poţi adapta, aşadar, cu uşurinţă oricăror schimbări conjuncturale, bucurându-te de beneficii mai cu seamă în preocupări intelectuale. Nu este o vreme propice luării unor decizii însemnate ci, mai degrabă, una favorabilă acţiunii, activizării întreprinderilor deja începute. Ai ocazia să cunoşti o sumedenie de oameni sau să pleci într-o călătorie incitantă.
Odată cu 20 mai 2017, Soarele vizitează meleagurile Gemenilor, într-un tranzit corelat cu focalizarea spre casă şi familie. Te simţi îndreptăţit să dai o atenţie mai mică activităţii sociale şi profesionale, şi să petreci cât mai mult timp împreună cu rudele, cu oamenii îndrăgiţi. La ordinea zilei sunt petrecerile şi reuniunile familiale, dar şi aspiraţia de a-ţi preschimba căminul într-o fortăreaţă inexpugnabilă în faţa oricăror asalturi ale lumii din afară, într-un loc în care să domnească siguranţa materială şi cea afectivă.
Tendinţele solare sunt intensificate pe 25 mai ca urmare a amplasării Lunii noi în aceeaşi a patra casă a Peştilor. În plus, pari să fii preocupat de reamenajarea, redecorarea locuinţei şi de împrospătarea relaţionării cu persoanele apropiate. Îţi exprimi cu claritate şi forţă de persuasiune ideile şi interesele, reuşind astfel să pui la punct alianţe de nădejde, parteneriate utile în atingerea ţelurilor tale.
Mercur în sextil cu Neptun pe 28 mai îţi îndepărtează o estimare prea critică a celor din jur, îţi facilitează relevarea problemelor, dilemelor altora, şi voinţa de a-i ajuta în mod dezinteresat. Faptele bune cărora te dedici astăzi vor antrena de la sine oportunităţi chiar atunci când te aştepţi cel mai puţin.

Dragoste şi cuplu
Din 3 mai, ca efect al aspectului direct preluat de Mercur în Berbec, viaţa sentimentală are şansa să se îmbunătăţească indirect graţie recâştigării încrederii în valorile personale, în darurile individuale ale nativilor din Peşti. Astfel, cei singuri sunt în măsură să se lepede de o timiditate păguboasă şi să aibă sporiţi sorţi de izbândă în cucerirea inimii cuiva de care sunt atraşi, îndrăgostiţi. Cei angajaţi într-o relaţie de cuplu pot scăpa la rândul lor de un posibil complex de inferioritate, convingându-şi partenerul că sunt stăpâni pe ei inşişi, sunt străbătuţi de o autentică forţă individuală şi au o personalitate care nu poate fi trecută cu vederea. Acest lucru nu trebuie să fie împins însă până în pânzele albe, până spre negjijarea resurselor şi libertăţii tovarăşului de cuplu.

Muncă şi bani
Eşecurile, dezamăgirile şi complicaţiile din activitatea financiară sunt înlăturate odată cu 3 mai, ziua în care Mercur pune capăt tranzitului retrograd în Berbec. Eventualele dificultăţi prin care ai trecut au avut menirea să-ţi înteţească perseverenţa şi să te determine să afli soluţii inedite unor încurcături ieşite din comun. Oricum, ar trebui să-ţi întrevăzut deja punctele forte, abilităţile neglijate, aşa că ai prilejul să te avânţi din nou, cu realism şi mărite şanse de succes, în afaceri noi, în derulare sau în întreprinderi lucrative.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Lun 1 Mai - 9:50

LUNA MAI 2017

Ultimul an şi ceva a reprezentat pentru tine o continuă lecţie de viaţă. Ai învăţat ce înseamnă responsabilitatea, încrederea, acceptarea rutinei în cuplu, dar toate aceste lecţii au conferit o anumită stabilitate relaţiei pe care o dezvolţi. Dacă eşti căsătorit şi ţi-ai asumat rolul în cuplu punând preţ pe reciprocitate, egalitate, fără ca unul dintre parteneri să o facă pe şeful, se presupune că ieşirea Nodului Nord din zona căsniciei a lăsat în urmă un teren stabil, pe care să mergi mai departe cu încredere. Dacă ai ajuns la o anumită concluzie în urma acestui eveniment astral, ia-ţi inima în dinţi şi spune-i şi partenerului ce-ai descoperit, pentru că va fi încântat să vadă că de acum ştii ce ai de făcut pentru ca voi doi să mergeţi pe un teren lipsit de griji, provocări, incertitudini.

Cariera pare să fie cel mai sensibil plan al acestei luni, de vreme ce acolo s-au adunat Saturn şi Lilith, cei doi profesori severi care te vor pune în situaţia de a arăta concret ce ştii, cât de multe ai învăţat în ultimii ani, cât de sigur eşti pe cale ta. Vor fi momente când te vei îndoi de tine, sau vor avea grijă alţii să-ţi prezinte lucrurile într-o lumină defavorabilă. Pentru că nu te simţi foarte sigur pe tine, ai tendinţa de a-ţi vedea doar defectele şi de a lua pe umerii tăi toate vinile. Dacă intuiţia îţi spune că nu vâsleşti în direcţia potrivită dorinţelor tale, gândeşte-te serios la viitor,la ceea ce vrei să primeşti de la viaţă, şi oricât de greu ar fi, fii pregătit chiar şi de răsturnări de situaţie. Abia de acum vei avea curajul de a te aşeza pe tine în prim plan, dar cu grijă la destinaţia spre care inima ta te întotdeuna.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 19 Mai - 9:45

iunie 2017

Dragoste și viața în doi
Cu Marte în casa erotismului Peștilor, în iunie 2017 energia ta sexuală atinge cote înalte, iar sentimentele tale sunt pline de un romantism arzător și... foarte întreprinzător.
Răspunzi rapid la provocări, îți place să provoci, iar uneori te joci cu focul. Este suficient să-ți vină o idee, că o și pui în practică, indiferent cât de nebunească ar fi. Totul, doar pentru a-ți astâmpăra setea de dragoste.
Aflată în casa a treia a Peștilor, Venus, planeta iubirii, îți pune miere în vorbe, te predispune la confesiuni, declarații și răvașe de amor și te îndeamnă la întâlniri, plimbări și scurte drumuri întreprinse în scop romantic.
Cuplurile rodate, cu state vechi, se interesează de cămin, pe care vor să-l facă mai primitor, mai frumos, mai confortabil.

Muncă și bani
În iunie 2017 ți-ai dori mai degrabă să te distrezi sau să te ocupi de casă și de familie, decât să muncești. De altfel, locuința și proprietățile (case, apartamente, sedii de firmă, dependințe, terenuri agricole, grădini etc.) își fac loc în preocupările tale mai mult decât altă dată și pot interferea cu interesele profesionale: se confundă cu ele sau le blochează.
Perioada este însă bună pentru a pune țara la cale, adică pentru întrevederi, negocieri, planuri și proiecte.
Ocupațiile intelectuale, cele legate de calcule, desen sau îndemânare sunt avantajate. La fel și activitățile creativ-artistice, mai ales dacă implică exprimarea în forță a unor emoții.
Financiar, în luna iunie există o oarecare presiune, iar risipa și riscul trebuie reduse pe cât posibil.

Formă fizică și moral
Iunie 2017 pare să fie o lună cam apăsătoare pentru Pești. Stăpânul casei bolilor Peștilor face o opoziție cu Saturn, așa că e musai să te îngrijești, mai ales dacă suferi de afecțiuni mai vechi.
Problemele ar putea veni și dintr-un regim de viață nesănătos sau din expunerea la condiții de mediu improprii.
În schimb, acum este momentul optim să începi un program susținut de exerciții fizice.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iunie 2017: Citește sau, mai bine, învață ceva ce-ți place, scrie, decorează, pictează!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Sam 3 Iun - 9:47

IUNIE 2017

Tu eşti printre cei favorizaţi să trăiască emoţii intense, care dau în clocot în inima ta. Adu-ţi aminte de lucrurile frumoase care te leagă de cel drag, scoate de la naftalină sentimente sau trăiri pe care le-ai mai avut cândva, pentru că ar putea fi la fel de intense ca altădată. Poate e vorba de o fostă iubire care revine în viaţa ta cu riscul să ţi-o dea iar peste cap, poate e doar şansa de a privi înapoi la relaţia actuală pentru a vă oferi unul altuia nişte explicaţii, nişte răspunsuri, alungând ceaţa de peste unele aspecte care lăsau semne de întrebare. Vorbeşti cu partenerul despre viitor cu un ton serios, grav, de încredere, pentru că tu chiar crezi în ceea ce speri să se întâmple cândva. Dacă şi el vede viitorul la fel, eşti fericit, veţi trece la acţiune. Aştepţi mult de la partener, lăsându-te cumva în mâinile sale, dar poate ai norocul unui partener care ştie ce vrea şi-şi va asuma rolul de conducător al relaţiei, ducând-o cu brio într-o direcţie constructivă şi promiţătoare.

Cariera va fi, pentru o vreme, în centrul atenţiei, pentru că acolo se vor petrece tot felul de evenimente din care ai multe de învăţat. Unele lecţii sunt dure, altele sunt adevărate recompense, unele sunt folositoare şi mature, altele sunt ca nişte poveri, deci aşteaptă-te la de toate. Nu trebuie să te amăgeşti, ci să priveşti la ce poţi şi ce nu poţi, la ceea ce vrei să obţii în carieră, cu maximă prudenţă şi seriozitate. Dacă ai în preajma ta linguşitori care te laudă, iar tu simţi că nu meriţi, alungă-i, nu-i asculta, pentru că minciunile lor te pot împinge într-o direcţie nefastă. Ai putea crede că poţi mai mult şi, când vei da piept cu marile hopuri, ai putea descoperi că nu erai chiar super-eroul pe care-l ridicau ceilalţi în slăvi. Bazează-te pe forţele tale aşa cum le ştii tu, nu cum ţi le creionează alţii care au interese egoiste. Poţi mai mult, aşa e, dar trebuie să descoperi tu singur la ce eşti cel mai bun, altfel linguşitorii mincinoşi de pe margine s-ar putea folosi de calităţile tale şi, când va fi momentul culegerii roadelor, să te trezeşti că au primit ei totul. Fii pe fază şi arată că tu eşti şeful!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Vin 23 Iun - 9:48

iulie 2017

Dragoste și viața în doi
Iulie 2017 este pentru Pești o lună de avânt romantic și pasiune. Soarele și Marte se află în casa erotismului Peștilor, generând o sexualitate exuberantă și plină de forță și o nestăvilită poftă de aventură.
Iubirea se poate naște dintr-o dată, când nu te aștepți, și e genul de iubire care arde cu flacără mare și atrage încurcături sau gesturi necugetate, dar care riscă să pălească deîndată ce dispare noutatea provocării.
Acolo unde nu se pune problema unei noi iubiri, poate fi vorba despre o revigorare a celei vechi, mai ales la nivel fizic. Poate că e vremea să experimentezi sau să încerci senzații mai tari.
Luna iulie promite și alte satisfacții pentru cuplul Peștilor, cum ar fi cele legate de cămin, familie, proprietăți.

Muncă și bani
Trigonul dintre Venus și Jupiter îți este de bun augur în iulie 2017 pentru investiții, mai ales în case, terenuri, apartamente, bunuri de patrimoniu sau bunuri de folosință îndelungată. Poate fi și un semn de câștig din muncă la domiciliu, de sprijin din partea familiei, de moștenire, de cadou valoros sau sau de alt aport material, în afara celor curente.
Puterea de creație și forța de expresie sunt la apogeu, favorizând preocupările artistice. Ai multă energie fizică, deci te poți remarca și în sport. Excelezi când este vorba de a prezenta, promova sau lansa un brand sau un produs și te descurci de minune în demersurile intelectuale.
Pe de altă parte, luna iulie 2017 marchează intrarea într-o perioadă de reexaminare și reevaluare a vieții profesionale.

Formă fizică și moral
Înteresul Peștilor pentru sfera medicală este stimulat în luna iulie 2017. Se poate să te informezi în acest sens, să discuți sau chiar să faci un drum.
Sistemul nervos și cel respirator trebuie menajate/supravegheate.
În ultima decadă sunt posibile demersuri mai energice sau pot apărea afecțiuni acute, probleme neașteptate, răniri sau accidentări.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iulie 2017: Nu cheltui mai mult decât este cazul pe distracții, plăceri sau hobby!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Mar 25 Iul - 13:22

august 2017

Dragoste și viața în doi
Cu Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, retrograd chiar în casa cuplului, august 2017 este o lună importantă în plan sentimental. Te pune în situația de a-ți examina mai îndeaproape viața conjugală sau legătura curentă, de a încerca să afli cum poți să-ți îmbunătățești relația, ce așteptări ai de la celălalt sau celălalt de la tine etc.
Se poate să primești și alte oferte, pentru a avea termeni de comparație, sau să reapară în atenție ceva din trecut: o problemă nerezolvată la timpul ei, o propunere sau o discuție lăsată în coadă de pește, o fostă iubire.
Venus se află în casa iubirii și a erotismului Peștilor, dând perioadei o notă profund senzuală.
Deși complicat, august 2017 are potențial amoros și este bogat în trăiri, înțelesuri și învățăminte.

Muncă și bani
August este o lună foarte activă în plan profesional: iei decizii importante, îți faci planul de bătaie și demarezi acțiuni cu impact asupra poziției, renumelui sau autorității pe care o exerciți, ba chiar și asupra situației financiare.
În august 2017 Soarele și Marte se află în casa muncii Peștilor, de unde fac aspecte bune cu Saturn, aflat în casa carierei Peștilor, și cu Jupiter, stăpânul casei carierei.
Soarele și Marte sunt planete de acțiune, dinamice, întreprinzătoare, mobilizatoare. Lucrurile se mișcă în avantajul tău, dar îți cer efort și implicare. Lucrezi cu eficiență, faci și bani, însă te confrunți cu urgențe, stres, suprasolicitare.
Este vremea pentru o înnoire, iar eclipsa de Soare care se produce în casa muncii Peștilor pare a fi de aceeași părere.

Formă fizică și moral
Soarele, Marte și eclipsa de Soare au de-a face cu una dintre casele medicale ale Peștilor, așa că în august 2017 este posibil să apară unele probleme de sănătate sau să manifești un interes mai mare pentru condiția organismului, să ai contacte cu mediul medical, să faci un control, să te decizi să începi un tratament sau să faci o intervenție.
Este recomandat să ai grijă de tine, să eviți riscurile și excesele și să nu te supraîncarci.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în august 2017: Ia-ți ajutoare sau mai deleagă din responsabilități!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Joi 3 Aug - 9:04

Horoscopul Peştilor august 2017 indică suişuri şi coborâşuri în parteneriate, o abordare matură, responsabilă a existenţei, deschiderea către credinţele şi ideile altora, şi oportunitatea de a călători. Viaţa amoroasă ia o turnură cumva raţională, cea profesională beneficiază de un intens flux creativ, iar demersurile financiare necesită prudenţă şi o perspectivă realistă.

Previziuni generale
Odată cu 12 august, relaţiile de parteneriat din sfera personală, socială şi profesională sunt ameninţate de contradicţii. Fie tinzi să devii dominator într-o astfel de conexiune, fie un asociat al tău incearcă să profite de tine ori să-ţi minimalizeze meritele. Poţi să renunţi la unele parteneriate ce se dovedesc a fi iremediabil compromise, sortite eşecului.
În ultima parte a lunii, influenţele anterioare de rău augur sunt pe punctul să se disipeze, făcând loc unui sporit ataşament reciproc în legăturile de asociere şi unor beneficii notabile extrase din acestea. Te focalizezi asupra celor din imediata ta apropiere, străluceşti prin bunăvoinţă, farmec şi disponibilitatea de a media conflicte şi a face apel la compromisuri.
Nu te mai agăţi de idei fixe, rigide şi eşti cât se poate de deschis faţă de opiniile şi părerile altora. Eşti străbătut de un plus de maturitate, responsabilitate, simţ practic, te concentrezi pe evoluţia, dezvoltarea ta. Dacă în ultima vreme ţi s-au pus piedici dorinţei de a călători, ai acum un şir de oportunităţi de a vizita locuri îndepărtate.
Pe 17 august 2017, Luna plină apărută în Vărsător te face să te simţi îndemnat să te îndepărtezi de conjuncturi trecute şi să te dedici unui ţel înalt. Pari să-ţi dezvălui un înţeles spiritual al existenţei, să primeşti un mesaj inspirator referitor la destinul tău. Eşti, totodată, tentat să evadezi din mijlocul monotoniei cotidiene, a îndatoririlor tale!
Ca urmare a trigonului dintre Neptun şi Venus din 12 august 2017 eşti mult mai receptiv la lumea frumuseţii, artelor şi imaginaţiei. Compasiunea, bunătatea, armonia tind să guverneze interacţiunea cu ceilalţi.

Dragoste şi cuplu
În această lună nu eşti predispus să te indragosteşti cu uşurinţă. Stăpânit de o logică de fier, îţi ţii în frâu simţămintele şi, dacă ai oportunitatea să te implici într-o relaţie de cuplu, eşti înclinat să analizezi la sânge, cu răceală, care sunt plusurile şi minusurile potenţialului tău partener. Dacă o persoană reuşeşte să se ridice la standardele tale, este probabil ca ea să provină din mediul tău profesional. În cuplurile statornicite se remarcă concentrarea spre obiective comune de natură materială, financiară.

Muncă şi bani
Încă de la debutul lui august, este nevoie să-ţi controlezi impulsivitatea din plan financiar, să nu te avânţi în afaceri sau cheltuieli majore, înainte de a examina pe toate feţele avantajele şi dezavantajele acestora.
Luna nouă ivită pe 21 august 2017 în Leu îţi înlesneşte o conlucrare de excepţie cu colegii, colaboratorii. Eşti motivat să-ţi perfecţionezi abilităţile profesionale ori să-ţi cauţi un alt job, mai împlinitor.
În ultima decadă a lunii, eşti pe cale să afli satisfacţii consistente în muncă, să îţi impui mai multă ordine, organizare la serviciu, să aspiri să te apropii de perfecţiune în tot ce faci. Poţi avea parte de succese îndeosebi într-un demers profesional creativ.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Sam 19 Aug - 8:32

septembrie 2017

Dragoste și viața în doi
Luna septembrie 2017 are puternice conotații relaționale, care îți marchează viața socială, colaborările, mariajul sau legăturile sentimentale.
Prin casa relațiilor Peștilor își fac drum Soarele (până pe 22 septembrie), Marte (începând din 5), Mercur (între 8 și 30) și Venus (după 20). O mare aglomerație, care generează un dinamism accentuat, multă pasiune, nevoia de a acționa rapid și decisiv, posibilitatea de a avea de ales între mai multe variante și, în general, apariția unor evenimente remarcabile prin importanță sau intensitate.
Perioada aduce elan, revigorare sau înnoire.
Este interesant că Mercur, stăpânul casei relațiilor Peștilor, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017 în casa responsabilităților, chiar acolo unde s-a format eclipsa de Soare din 21 august, legând cumva viața de cuplu a Peștilor de muncă sau obligații.

Muncă și bani
În primele două decade din septembrie 2017 se formează o combinație fericită între Venus (aflată în casa muncii Peștilor), Saturn (aflat în casa carierei) și Jupiter (situat într-o casă financiară).
Configurația este prielnică dezvoltării profesionale, afacerilor și productivității. Perioada este potrivită pentru a întreprinde acțiuni care îți pot rentabiliza munca și ți-o pot face mai plăcută și mai rodnică.
Colaborările, parteneriatele și munca de echipă sunt prioritare, solicitante și aducătoare de satisfacții.
Este posibil ca septembrie 2017 să aducă Peștilor decizii sau evenimente legate de contracte, clientelă, concurență.
Oricum, relațiile cu ceilalți au un rol determinant asupra carierei și veniturilor, deci consolidează-le și menține-le într-un cadru amiabil!

Formă fizică și moral
Ieșirea din retrogradare a lui Mercur în casa bolilor Peștilor chiar în punctul în care s-a format eclipsa de Soare din august ar putea favoriza punerea unui diagnostic, adoptarea unui tratament sau clarificarea unei probleme medicale.
Combinația cere să fie tratată cu toată responsabilitatea, așa că e bine să mergi pe cărări sigure și pe mâna celor mai buni specialiști (medici) în domeniu.
Altfel, perioada este cam agitată și te zbați prea mult pentru ceilalți. Ar fi bine să ai mai multă grijă de tine.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în septembrie 2017: Motivează-i pe ceilalți să pună umărul la eforturile comune, nu lua cea mai mare povară pe umerii tăi!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Dum 27 Aug - 20:12

septembrie 2017
Horoscopul Peştilor septembrie 2017 prefigurează oportunităţi generate de parteneriate mai vechi sau mai noi, armonizarea relaţiilor familiale şi a acelor de prietenie, o viaţă amoroasă guvernată de seriozitate, stabilitate, şi beneficii rezultate din asocieri financiare ori în afaceri.

Previziuni generale
Eşti mult mai dinamic şi ai mai mulţi sorţi de izbândă în fortificarea relaţilor de parteneriat existente şi în crearea altora, noi. Acest lucru se petrece în toate planurile vieţii tale, atât în cel personal, cât şi în cel social şi profesional şi îţi este înlesnit de o adâncă înţelegere a substraturilor, motivaţiilor actualilor şi potenţialilor tăi asociaţi, a dorinţei tale de a pune capăt oricărei neînţelegeri şi contradicţii dintre tine şi aceştia. Este necesar, totuşi, câteodată, să-ţi ţii în frâu tendinţa de a te lăsa dus de val şi a atenta să fii pe primul loc în astfel de relaţii umane.
Interacţiunea cu familia stă şi ea sub bune auspicii. Certuri mai vechi ori mai noi cu rudele sunt pe cale să fie aplanate, mai ales că atât ele, cât şi tu, aveţi mai multă nevoie de asistenţă, ajutor reciproc. La ordinea zilei pot fi adesea reuniuni şi petreceri familiale.
În ultima decadă a lunii, viaţa personală capătă prioritate. Pari a fi motivat să îţi treci în revista modul cum existenţa ta se aliniază valorilor, ţelurilor tale principale, să te scuturi din inerţie şi obiceiuri păguboase, mai ales din punct de vedere psihic, mental. Acest lucru este favorizat de abilitatea ta de a desluşi esenţele vieţii tale, a nu mai bagă în seamă aparenţele. Tocmai de aceea, ai şi prilejul de a-ţi regăsi talente uitate ori neexploatate îndeajuns.
Nişte neajunsuri din relaţiile de prietenie tind să fie depăşite. În plus, pari să fi conştientizat cu realism cine îţi sunt amicii şi cine duşmanii. Te apropii de oameni, mai cu seamă de cei apropiaţi, de parteneri, ghidat de o sporită sensibilitate emoţională şi intuiţie, şi eşti capabil să afli o rezolvare unor probleme ale lor pe care aceştia nu vor să-ţi mărturisească cât de mult îi afectează.
Pe 5 septembrie 2017, Soarele în opoziţie cu Neptun îţi slăbeşte încrederea în tine însuţi, te face mai vulnerabil faţă de oamenii din jurul tău, în special faţă de nişte duşmani. Din fericire, a doua zi îţi vei regăsi forţa şi atuurile individuale. Nu te angaja în activităţi fizice riscante şi fii atent la propunerile înşelătoare, ipocrite ale unor persoane pe care nu le cunoşti prea bine.
Luna plină ivită în data de 6 septembrie 2017 în Peşti marchează o împlinire importantă pe plan personal. Poate fi vorba despre confirmarea impactului tău major asupra unor oameni influenţi ori pe care ţii neapărat să-i impresionezi. Se încheie astfel, de fapt, o etapă, urmând să profiţi de conjunctura nou formată pentru a-ţi promova interesele.
Un curent subteran, greu de observat la prima vedere, tinde să îţi creeze dificultăţi în relaţionarea cu ceilalţi, mai ales cu cei din parteneriate sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 20 septembrie 2017 în Peşti. Trebuie să fii cu ochii în patru, astfel încât să percepi cel mai mic indiciu despre o problemă aparent neînsemnată înainte ca această să se transforme într-un cataclism. Nu-ţi neglija mesajele intuiţiei!
Opoziţia dintre Marte şi Pluton din 24 septembrie 2017 poate să-ţi infuzeze un simţământ de dezamăgire, descurajare. Nu faci faţă cu succes unor activităţi competitive. Readu-ţi în minte atuurile individuale, şi fii gata să le foloseşti începând cu mâine!

Dragoste şi cuplu
În viaţa sentimentală, astrele îţi sugerează ori chiar îţi impun să te îndepărtezi de frivolitate sau superficialism. În cuplurile deja închegate este nevoie să se pună punctul pe i asupra unor probleme neglijate sau a unor lucruri nemărturisite, ce generează o tensiune negativă între parteneri. Nativii singuri nu mai sunt dispuşi să se complacă în flirturi, preferând să se înroleze într-o relaţie în doi cu cineva căruia să-i ofere şi de la care să primească încredere, loialitate, credinţă, un ataşament necondiţionat.
Pe 30 septembrie 2017, opoziţia dintre Neptun şi Venus împleteşte dragostea cu iluziile, idealismul. Îndeosebi dacă eşti la debutul unei idile, străduieşte-te să te debarasezi de subiectivism , astfel încât să poţi evita o cruntă decepţie.

Muncă şi bani
Activitatea financiară pare să fie în prim plan în această lună. Precumpănesc mai cu seama oportunităţile din afaceri sau întreprinderile financiare în colaborare. Nu te aventura într-un demers riscant ţinând de bani de unul singur!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Lun 4 Sept - 9:04

SEPTEMBRIE 2017

Esti cam confuz în plan sentimental, la tot ce propune partenerul cu detalii, cu argumente, cu aspecte certe, tu tot te îndoiesti si tot pui întrebări suplimentare. Te paste o usoară senzatie de pesimism si dorintă de fugă din relatia cu partenerul, poate pentru că ceva îti dă atâtea motive de teamă. Poate vrei mai multă iubire, nu doar planuri de viitor si poate lipseste intimitatea si căldura dintre voi. Poate ai uitat să visezi privind realitatea în fată cu un soi de detasare. Poate e nevoie uneori de acest spirit analitic să te aducă cu picioarele pe pământ si să puneti amândoi tara la cale, pentru că a trăi doar în iluzie, în poveste, în lumi imaginare, nu e chiar cel mai bun lucru pentru voi. Da, se stie că esti un visător idealist, dar iubirea cere, luna aceasta, atentie, prudentă si un spirit rational mai profund ca oricând. Parcă ar fi vremea unor mari decizii, prin care trebuie să demonstrezi clar, fără putintă de tăgadă, de ce esti tu capabil să-ti asumi si nu doar să promiti, ci să te si tii de promisiune. Pot reveni acum în discutie aspecte de demult peste care încă mai planează un mare semn de întrebare, si poti avea starea potrivită pentru a discuta sincer si deschis pentru a alunga incertitudinea sau îndoiala, readucând o binefăcătoare lumină clară peste toate.

Prima parte a lunii ti-e pe plac, la serviciu, muncesti cu entuziasm, cu elan, cu spor si esti multumit de rezultate. Ba chiar se pot ivi acum mult asteptatele roade ale muncii tale din ultimii ani, încât, proiecte care au durat mult, care păreau să nu se mai termine niciodată, să ajungă acum, repede, la finalul mult visat. Semn că a meritat să astepti, să nu-ti pierzi speranta si încrederea, chiar dacă uneori le-ai mai pierdut, că întotdeauna munca ta este recompensată cu roade demne de laudă. Pot veni acum spre tine atât de multe semnale pozitive cum că esti pe drumul cel bun, că succesul e accesibil, că munca ta este apreciată, că valoarea ta e recunoscută, ba chiar se pot ivi si propuneri excelente pentru viitorul tău profesional. E cam ultima sansă de a face un pas în fată, inspirat de marele trigon de foc dintre Marte, Uranus si Saturn, în pozitii cheie pentru cariera ta, de a ajunge acolo unde doresti. Asemenea configuratie astrală nu va mai avea loc prea curând - poate niciodată - ca atare ambitionează-te, luptă, iesi în fată, arată ce poti, ce stii, la ce esti tu cel mai bun, lasă modestia sau frica deoparte, si laudă-te chiar. Dacă tu n-o faci,atunci cine?
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Lun 25 Sept - 14:21

octombrie 2017

Dragoste și viața în doi
Cu Venus și Marte situați în casa cuplului Peștilor, în prima parte a lunii octombrie ai sentimente puternice și impulsive și tinzi să-ți concentrezi existența în jurul celuilalt. Satisfacțiile nu sunt, însă, pe măsura implicării, fiindcă Venus și Saturn se lovesc de careul cu Saturn: blocaje, întârzieri, neplăceri.
Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, nu stă nici el grozav în prima parte a lunii, fiind supus frământărilor.
Atmosfera se relaxează după data de 17 octombrie 2017, când Mercur schimbă semnul. Mai mult decât atât, pe 18 octombrie Mercur face o superbă conjuncție cu Jupiter, Marele Benefic, semnalând o realizare partenerială sau alt eveniment fericit.
Data de 20 poate fi și ea aducătoare de vești bune, fiindcă Luna, stăpâna casei iubirii Peștilor, face conjuncție cu Mercur și Jupiter.

Muncă și bani
Mare concentrare de forțe în casa banilor Peștilor, unde se află Soarele (până pe 20 octombrie), Jupiter (până pe 10), Mercur (până pe 17), Venus (după 14) și Marte (după 22).
Este o perioadă foarte activă pentru afaceri, investiții, achiziții, interacțiuni cu instituțiile financiare (bănci, fisc, asigurări etc). Se poate să intre în scenă o moștenire, o retrocedare, ori niște bani sau bunuri care vin prin alte persoane.
Colaborările sunt bine reliefate în prima parte a lunii octombrie, dar trebuie tratate cu mult tact.
Pe 10 octombrie 2017 Jupiter intră în casa a noua a Peștilor, anunțând începutul unei perioade de înflorire de circa trei ani, dintre care primul (până în noiembrie 2018) avantajează în principal studiile, călătoriile și relațiile cu mediile cultural, juridic și spiritual. Cele dintâi succese în acest sens apar în partea a doua a lunii.

Formă fizică și moral
Prima parte a lunii octombrie – și în special prima decadă – este marcată de o vitalitate scăzută, de tendința de a-ți face griji din orice și de o expunere la conflicte sau accidentări.
O ameliorare a situației se simte după data de 10, când Jupiter intră în Scorpion, de unde exercită un efect benefic, de protecție și susținere asupra Soarelui natal al Peștilor.
Reintrarea în formă cu adevărat începe să se producă în ultima decadă. Este indicat să te menajezi.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în octombrie 2017: Fă o călătorie, publică un articol, construiește-ți un blog!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Lun 2 Oct - 9:05

Horoscop Peşti octombrie 2017

În horoscopul Peştilor octombrie 2017 precumpănesc spontaneitatea şi orientarea spre demersuri neobişnuite, ieşite din comun ale lumii, şi se remarcă oportunităţi legate de studii şi călătorii. Viaţa amoroasă poate fi presărată cu capcane pentru cei singuri, şi cea profesională nu este oportună unor cooperări de mare amploare.

Previziuni generale
Abordezi viaţa cu seninătate şi optimism, cu mintea deschisă către orice noi provocări, idei ce sfidează adeseori prejudecăţile, conformismele lumii. Nu mai eşti dispus să te consumi pentru lucruri mărunte, triviale, eşti înclinat să-ţi asumi o perspectivă cât mai largă, mai cuprinzătoare asupra existenţei. Credinţa în ţelurile tale şi într-un înţeles înalt al ursitei tale te eliberează de stres şi îţi facilitează realizări importante.
Cu toate astea, uneori, este nevoie să te străduieşti să nu neglijezi detalii semnificative ale proiectelor tale. Îmboldit de o curiozitate fierbinte, poţi fi dornic să te dedici studiului individual într-un domeniu trecut cu vederea altădată. De asemeni, pari să te bucuri de succes în aproape orice întreprindere ţinând de educaţie ori învăţătură. Eşti atras de experienţe de viaţă insolite, în stare să te îndrume spre o viziune înnoitoare despre univers şi destinul tău. Ai posibilitatea să călătoreşti mai des, să vizitezi locuri îndepărtate, să te întâlneşti cu oameni din alte ţări sau cu totul diferiţi de cei cu care interferezi în traiul de zi cu zi.
Relaţiile de parteneriat capătă prioritate, aşa că trebuie să te pregăteşti pesntru nişte transformări bruşte în alianţele profesionale şi personale. În data de 19 octombrie 2017, Luna nouă din Balanţă iscă probleme în asocieri, poate preschimba dispute minore în certuri înverşunate. Comunica-ţi intenţiile cu claritate partenerilor şi depune mai multe eforturi în reclădirea conexiunilor cu aceştia.
Mercur în trigon cu Neptun pe 24 octombrie 2017 îţi stimulează imaginaţia, perturbându-ţi uneori logica sau realismul gândirii. Într-o activitate creativă, instinctul te sprijină să afli cele mai potrivite soluţii. Este o zi prielnică unor întreprinderi artistice!

Dragoste şi cuplu
Relaţiile de cuplu deja închegate sunt străbătute de o senzualitate incandescentă, ce le poate netezi calea către o notabilă revitalizare. Nativii singuri trebuie să evite să se lase antrenaţi într-o aventură frivolă, să-şi îngăduie ca patimă să-i orbească, să le întunece întru totul raţiunea, căutând în schimb să se ataşeze romantic de cineva împreună cu care pot explora în profunzime misterele şi deliciile dragostei!

Muncă şi bani
Luna nouă, poposită pe 5 octombrie 2017 în Berbec îţi atrage atenţia către un parteneriat de afaceri ce tinde să scârţâie, să se împotmolească. Dacă te-ai avântat recent într-un demers financiar riscant, este mai avantajos să te retragi din el degrabă decât să-ţi forţezi norocul! Oricum, banii îşi găsesc făgaş înspre tine în special când te asociezi, colaborezi cu cineva de nădejde.
Oportunitatea unor incursiuni financiare importante este favorizată fie de contactele cu oameni de pe alte meleaguri, fie de o rudă ori un partener de afaceri. La serviciu, pari să nu suporţi superficialitatea unora, şi eşti înclinat să lucrezi în cadrul unor grupuri mici sau chiar de unul singur!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Joi 19 Oct - 10:53

noiembrie 2017

Dragoste și viața în doi
Cu Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, situat în casa carierei și a prestigiului, împreună cu Saturn, în noiembrie 2017 problemele legate de cuplu se pun la un mod ceva mai pretențios sau mai oficial, ori pot avea legătură cu profesia sau cu poziția socială.
În ultima parte a lunii, întâlnirea efectivă dintre Mercur și Saturn se poate lăsa în anumite cazuri cu un ghinion, o încercare, o frustrare, iar în alte cazuri cu o conștientizare sau cu o decizie.
Există însă terenuri pe care dragostea înfloreșțe din plin, cum ar fi cel al compatibilității intelectuale, culturale sau spirituale, cel al locurilor îndepărtate sau cel al mediului virtual.
Călătoriile au potențial amoros sau motivații sentimentale.

Muncă și bani
Întrucât Mercur traversează casa carierei Peștilor, în noiembrie 2017 activitatea profesională presupune mai multă mișcare și comunicare decât de obicei și poate avea legătură cu intelectul, învățământul, informația.
Abilitățile mentale se manifestă excelent la nivelul abstract, speculativ sau creativ, unde poate aduce mari împliniri. Asta, fiindcă stăpânul casei muncii Peștilor, Soarele, se află împreună cu cele două benefice, Venus și Jupiter, în casa a noua, care reprezintă lumea universitară, științifică, culturală, editorială etc.
Călătoriile aduc succes și profit, ori norocul poate veni de departe.
În plan financiar ești foarte activ(ă) și îți poți spori câștigurile, dar numai cu condiția să nu te pripești și să nu riști.

Formă fizică și moral
Te prezinți satisfăcător la nivel fizic, în general.
Starea de spirit ar putea fi însă achimbătoare, trecând de la neliniștile generate de poziționarea lui Marte în casa anxietății, a obsesiilor și a fobiilor, la veselia exuberantă pe care o conferă tranzitul lui Venus prin preajma lui Jupiter, care este stăpânul tradițional al Peștilor.
Este recomandat să te relaxezi.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în noiembrie 2017: Apucă-te să studiezi ceva care te atrage, dar care altădată ți se părea dificil!
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Dum 22 Oct - 9:20

În horoscopul noiembrie 2017, Peştii beneficiază de ocazii neobişnuite, surprinzătoare de a se bucura de succese, a călători şi a se evidenţia, şi reuşesc, uneori cu eforturi, să îşi ajusteze visele, fantezia, cu imaginaţia, inclusiv în interacţiunea socială. Viaţa sentimentală se nutreşte şi înfloreşte prin desprinderea de locuri şi circumstanţe comune, iar cea profesională tinde să fie fertilă, marcată de realizări notabile.

Previziuni generale
Înarmat cu pragmatism, simţ practic, eşti pe cale să-ţi atingi obiectivele esenţiale, să afli calea cea mai eficientă, mai scurtă de a ţi le materializa. Deşi, în ochii altora, visele tale sunt iluzorii, fanteziste, ştii cât se poate de bine ce ai de făcut pentru a ţi le împlini. Poţi face o călătorie imaginară în viitor pentru a-ţi dezvălui soluţiile unor probleme actuale. De fapt, călătoriile sunt la ordinea zilei, ţi se înlesneşte vizitarea unor tărâmuri îndepărtate sau chiar stabilirea şi o slujbă pe acolo.
Oricum, nu mai eşti satisfăcut de viaţa de zi cu zi, de monotonie şi rutină. Eşti gata să te îmbarci pe un traseu insolit, neobişnuit al vieţii, însă trebuie să ai grijă să nu te laşi în voia impulsivităţii din acest motiv, şi să iei decizii prea pripite în acest sens. Nu este nevoie să îţi asumi prea multe riscuri într-o astfel de direcţie întrucât, vrând-nevrând, ai prilejul să întâlneşti circumstanţe şi persoane ieşite din comun, în stare să dea, peste noapte, o turnură inimaginabilă până acum a destinului tău.
În ultima decadă a lunii, Neptun te sprijină să îţi evaluezi cu luciditate forţele, impactul asupra celorlalţi. Eşti inspirat să te aşezi în cea mai favorabilă lumina, să îţi scoţi la iveală calităţile, atuurile personale.
Evenimentele astrologice anterioare sunt condimentate de altele, de o mai mică amploare...
Pe 3 noiembrie 2017, Soarele în trigon cu Neptun îţi înflăcărează imaginaţia, îţi permite să ai o mare realizare într-o întreprindere artistică. Ţi se recomandă să nu te implici în negocieri sau acţiuni serioase, întrucât ai înclinaţia să fii cu capul în nori, să visezi cu ochii deschişi.
Luna plină ivită în data de 4 noiembrie 2017 în Taur te aduce cu picioarele pe pământ, îţi indică cum să îţi echilibrezi fantezia cu realitatea. Se pune accentul pe detaliile, chestiunile de amănunt ale obligaţiilor şi demersurilor tale.
Cuadratul dintre Mercur şi Neptun din 11 noiembrie 2017 îţi pune în faţă o grămadă de alternative în luarea unei decizii importante. În acest context astral, este bine ţii cont de zicala romană "Festina lente," adică să te grăbeşti încet. Dacă te simţi confuz, dezorientat, mai amână o zi, două, o hotărâre decisivă pe termen lung.
13 noiembrie 2017 este o altă zi de rău augur pentru angajarea în activităţi ce-ţi pun la încercare responsabilitatea. Mercur în cuadrat cu Neptun te ispiteşte iarăşi să-ţi confunzi iluziile cu realitatea, să pici într-o groapă în vreme ce îţi ţintuieşti ochii către cer. Pe de altă parte, eşti foarte sensibil faţă de remarcilor altor oameni, fiind predispus să crezi că aceştia se iau de tine din orice motiv, fără vreo cauză anume!
Venus se poziţionează pe 16 noiembrie 2017 în trigon cu Neptun, aşa că îţi este mai uşor să îi abordezi pe oameni, să le detectezi lipsa de sinceritate. Cu toate astea, înţelegi intuitiv care sunt problemele unor prieteni, unor oameni apropiaţi, şi eşti gata să îi ajuţi, chiar şi în spatele anonimităţii.
Luna nouă, răsărită pe 18 noiembrie 2017 în Scorpion atentează şi ea să-ţi răpească simţul realităţii, să te ademenească cu o Fata Morgana în deşertul traiului cotidian. Nu îţi clădi idealuri înalte fără să te asiguri că au un fundament solid, dar nici nu-ţi îngrădi aspiraţiile până la a te limita la o viaţă anostă!

Dragoste şi cuplu
Dragostea nu se simte bine în cadrul sărac, în rama prea limitată a traiului zilnic, îşi caută împlinirea şi autenticitatea în peisaje şi conjuncturi înnoitoare, improspătătoare. Dacă eşti parte a unui cuplu, simţi nevoia şi ai oportunitatea să pleci împreună cu persoana iubită pe alte meleaguri sau să ocoleşti, împreună cu ea, cărările bătătorite ale existenţei. Poţi să o surprinzi sau ca ea să te surprindă prin gesturi şi fapte spontane, având menirea de a vă învigora ataşamentul reciproc. Dacă eşti solitar, ai şansa să înfiripezi o poveste de dragoste cu cineva special, pe care îl ştiai mai demult fără să-i bănuieşti forţa atractivă ori cu o persoană învăluită de un farmec deosebit, cunoscută de-a lungul unei călătorii sau sosită recent din străinătate.

Muncă şi bani
Activitatea profesională are de câştigat în urma comunicării intense, deschise cu colaboratorii, colegii, şefii, a unor numeroase ocazii de a străluci, a-ţi pune în lumină expertiza, competenţa. Ai o viziune de ansamblu, atotcuprinzătoare asupra carierei tale, a parcursului său, ştiind care sunt cele mai bune strategii de a ţi-o optimiza. Un şir de evenimente sociale par să se interfereze cu sfera ta profesională, netezindu-ţi drumul spre realizări importante.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea la data de Joi 2 Noi - 8:53

NOIEMBRIE 2017

Jupiter si Venus îsi vor da ăntălnire, după aproximativ 12 ani, si o astfel de conjunctie atât de rară poate avea si conotatii... educative, de parcă înveti ceva despre dragoste sau de la dragoste, ca să poti lua măsurile cele mai bune pentru o viată în doi de succes. E nevoie de un dram de curaj pentru a schimba ceva si în plan sentimental, iar un astfel de moment astral îti dă acel impuls de a trece la fapte. Primul pas ar fi să vorbesti sincer si deschis cu persoana iubită despre visele tale, despre asteptările tale, despre felul cum vezi tu iubirea, ce vrei de la partener si de la relatia voastră, deci dialogul curajos, detasat, cu tentă pozitivă si optimistă este favorizat. Îl ai pe Mercur în cea mai înaltă pozitie a cerului toată luna - ba chiar si lunile următoare - ceea ce nu se întâmplă oricând, ca atare ai un instrument infailibil de partea ta pentru a rezolva cu bine orice problemă de cuplu: comunicarea. Foloseste-l cât mai des si într-o notă cât mai pozitivă, veselă, jucăusă chiar, deci lasă acele temeri proverbiale la o parte si vorbeste cu partenerul tău despre lucrurile în care crezi, despre valorile pe care te bazezi, despre ce astepti tu de la relatia voastră. E un moment în care visele legate de iubire si de viata în doi au mari sanse să se materializeze dacă ai curajul de a le exprima liber, fără retineri si cu maximă încredere în valorile frumaose ale iubirii: fidelitate, loialitate, sinceritate.

E o lună interesantă de care nu ai mai avut parte niciodată. Cei doi guvernatori ai tăi, Jupiter si Neptun, se află într-o coalitie astrală unicat, cu totul specială. Un astfel de trigon e ca o conectare la sursă, primind de sus toată energia de care ai nevoie pentru orice mare plan, orice mare schimbare, orice mare plan. Ar fi păcat să lasi această lună să treacă fără un mare scop, fără un proiect major în minte, deci ia gândeste-te un pic: ce-ti doresti tu cel mai mult? Fă-ti planuri de viitor, mari, imporante, nu te opri la acele nimicuri pe care oricum le vei realiza, ci alege idealuri cu adevărat deosebite, majore, pentru care ti se cere ambitie de a le atinge ctndva. Ai cele mai mari sanse ca orice mare vis, chiar si cele care par imposibile, să devină realitate, pentru că se produce o configuratie astrală demnă de invidiat, una norocoasă, care oferă toate conditiile necesare pentru un sucecs de zile mari. Chiar dacă e încă la nivel teoretic, merită să asezi cărămidă lângă cărămidă cu mult curaj si cu multă imaginatie si apoi să vizualizezi totul ca si cum ar fi real. E foarte important să crezi în visele tale, dar mai întâi... să ai curajul să visezi, căci orice vis pe care-l arunci acum în Univers, cu maximă încredere în el, se va transforma curând în realitate, pe căi nebănuite. Luna Neagră părăseste Săgetătorul, după ce tot anul ti-a pus numai bete-n roate în carieră, si-l lasă pe Saturn să-si încheie si el cu bine misiunea - pentru că luna viitoare si el părăseste acest secor. Dar acum, pentru prima oară în acest an fără Luna Neagră în coasta lui, mai aranjează câte ceva din ceea ce sa- cam dat peste cap în ultimele 10 luni. Vei răsufla usurat după aceea si pentru că orizonturile se luminează de sperantă, ai toate motivele să speri lucruri mari în carieră. Luna aceasta visătorii curajosi si activi au cel mai mult de câstigat.
avatar
pitulicea
6
6


Sus In jos

Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum